Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Olalala, Superstar vyfoukla Talentu Pyca

10. Březen 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=5631 w=615]
Oblíbený slovenský moderátor Martin „Pyco“ Rausch se vrací ke svým kořenům. Bude totiž moderovat Superstar 2015. Ano, čtete správně, TV Markíza vyfoukla konkurenčnímu Talentu jednu z jejich moderátorských hvězd. Je tedy otázka, kdo bude na podzim 2015 moderatovat další řadu Česko Slovensko má talent. Jakub Prachař sám? Leoš? Někdo jiný?

Mimochodem, přihlášky na casting Superstar 2015 jsou již v plném proudu. Takže stačí už jen kliknout a přihlásit se, pokud máte zájem.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 79
1
james73
Reagovat

Padle mě bude Leoš moderovat sám talent a porotci budou čtyři.

2
yeey
Reagovat

slusnej steal :-)

3
xvo
Reagovat

Som zvedavy ktora zena z ceska to bude moderovať mohli by byť čisto slovenskí moderatori pyco a adela . čakal som ze prve meno padne adela nakolko uz nebude v milujem slovensko

4
Bedy
Reagovat

No teda jsem docela v šoku.., kuva na duo Pyco – Jakub jsem se těšil… byl to jeden z mála důvodů, proč se na Talent těšit… :(

5
yeey
Reagovat

Talent je mi jedno, snad se ale SuperStar vyvine nejak slusne… nez sel Hlas do zivaku, Nova ukazala, ze to preci jen obcas umi vzit za ten lepsi konec, a i v live shows to stejnak kazili hlavne kouci…. doufam, ze se o soutezici poradne posnazi a jako v Hlase se bude davat na jejich vyber velky duraz (i kdyz to format SuperStar tolik neumoznuje)…

hodne asi udela porota, osobne si myslim, ze Ewa a Habera maji sva mista jista, pokud je sami budou chtit… kym to doplni, je otazka…. snad se vyhnou povrchnim slovenskym hvezdam jako Dara, Rytmus, Majk Spirit apod….

6
peto
Reagovat

myslim ze ewa a pavol tam nebudu -coz je skoda ale taky je zivot -myslim ze projekt kdy soutezici sly do vily a tam bydleli a meli cely tyden jasny program byl skvely -vratit to by bylo dobre sledovat je co si mysli a jak se tvori v lepsi zpevaky je posunem vpred -tez v live show se divat do zakulisi diky markize to bylo tez super -clovek hned vedel co si mysli po kritice porotce a co muzu opravit dalsi pisnicce ci kole -.ale melo se pockat na rok 2016 ci 2017 rok a pul po hlasu je jeste malo casu na vyrosteni nove generace 13 14 deti jeste rostu a limit je tu spatny –

7
alen
Reagovat

podzim daleko -ale za veliku louzi se chystaji x faktory to je australie -hlasy usa a britanie australie a telnt amerika a britanie -tam castingy-takze zabava velika bude i tak

8
otta
Reagovat

snad to bude povedena sezona i kdyz je pravda je to brzo ,ale to sme si tez mysleli v roce 2014 kdyz sel hlas a naslo se tam dosti talentu a to bylo rok od superstar takze snad to nebude az

take pase -a myslim ze dalsi konfortace bude opet hlas a x faktor na podzim 2017 kdyz 2016 je olympiada a me ve fotbale tak, si daji opet rok pauzu a pak se pusti opet do sebe -kdyz pominem ze pujdu tutu sezonu, na nove nejake 2 kucharske reality show spis mel jit masterchef snad se ho dockame a nejky projekt farmy cech slovak -) vymenA manzelek a podzim talent a superstar tak toho uz bude tak ci tak dosti a pauza na rok 2017 bude vitaná.

9
Nika
Reagovat

Ja si praveze myslim,ze bude v porote Pali aj Ewa.A Superstar je iny projekt ako hlas a X-factor.tam sa mozu hlasit aj starsi ludia a hlase a X-factore boli starsi ludia.A mne sa hlas a X-factor osobne nepacil ako Superstar.Superstar je zivsi a uz to bezi vela rokov nasich koncinach ako hlas a X factor.A je sledovanejsi ako Hlas a X-factor.

10
Ludvík
Reagovat

@Nika: U nás ano, ale v zahraničí už formátu Superstar dávno odzvonilo

11
VojtaP
Reagovat

To je zajímavý. Zajímalo by mě, co se na JOJ stalo, že Pyca pustili. Že by se opravdu chystali Talent restartovat se vším všudy? Teď už jen přemluvit Adelu, aby do toho šla s Pycem. Chart show by spolu se Superstar určitě zvládla, Pyco se sám v XF moc neosvědčil, potřebuje někoho k sobě. Nejspíš to ale dostane nějaká Češka :/
Porota doufám naváže na tu předchozí s Pal’em a Ewou + nějaký nováček, či dva.

12
Monika
Reagovat

navazu na Vojtu, no prave…….ja jsem celkem prekvapena tim nadsenim pro Pyca, nevadi mi, mam k nemu neutralni postoj, ale v X factoru byl teda dost neviditelnej,….

13
Nika
Reagovat

USA je superstar stale.Ale mne je to jedno ci zahranicni odzvonilo Superstar alebo nie.Nebudeme sa pozerat na zahranicie kde odzvonilo co ake programy.Pozerajme sa u nas co nas bavi ake rprogramy mame radi atd.

14
Jan Liška
Reagovat

V USA SuperStar a Hlas pořád ratingově bodují. Na přímé přenosy jim to klesá, ale předtočené díly pořád vykazují nadprůměrnou sledovanost. Hlas boduje i v Británii a Austrálii. Těm show v zahraničí rozhodně neodzvonilo, jen se to zredukovalo na čtyři formáty – Talent, SuperStar, X Factor a Hlas.

15
xvo
Reagovat

@VojtaP: Info zo zakulisia S PYCOM bude moderovať ADELA markíza sa dohodla s novou obidvaja moderatori budu slovaci a adela moderuje Chart show len na jar.

16
dolores
Reagovat

@xvo: ak som ti nahodou nenaletela, tak WOW … som rada, ze sa vracia stary dobry tandem …:) lebo Pyco bez Adely nie je to prave orechove
a co sa tyka narodnosti, tak sa to vyvazi v porote, predpokadam, ze jediny slovak tam bude Habera

17
dolores
Reagovat

napadlo mi .. kto to bude rezirovat ? Adela totiz chcela v tychto sou pracovat len Nunezom

18
VojtaP
Reagovat

@Monika: ne tak neviditelný, jak občas bezradný. Jeho vtípky často nepadaly na úrodnou půdu a bylo to na něm poznat, že potřebuje někoho, kdo ho v těchto situacích podrží a nejlépe si uměl nahrávat právě s Adelou v dobách SHS.

@xvo: pokud to není vtip a potvrdí se to, tak by to bylo vážně super. K dobrému základu by pak chyběl jen Palo a Ewa v porotě, jako jedni z mála našich kompetentních porotců.

@dolores: návrat Nuňeze bych taky uvítal. Uměl to dělat po svém, show měla vlastní tvář a přitom to vypadalo světově. Třeba u X Factoru mě nesmírně štvalo, jak se to chtělo tvářit jako americká verze, kopírovali koncepty vystoupení, stage, atd., navíc se to minulo účinkem a působilo to spíše křečovitě a oproti US verzi lacině.

19
james73
Reagovat

dolores: Pokud se nemýlím, tak CHART show dělá Majeský a moderuje to Adéla. Tak je klidně možné, že bude i přesto moderovat. Nunez aktuálně dělá třeba tanec snů a dělá taky V sedmém nebi, takže podle mě na Superstar zase dělá Majeský.

20
xvo
Reagovat

@james73: ano mas pravdu adela robi s chartshow tu reziruje pepe majesky

21
Weasley
Reagovat

@xvo: Adela už nebude v Milujem Slovensko? :/
Na druhej strane ona a Pyco sú proste top, takže ak to tak naozaj bude, tak potom super :)

22
dolores
Reagovat

@james73: tak to som netusila, Chart show nepozeram. ak dokaze pracovat aj s Majeskym, tak potom sa pravdepodobnost jej ucinkovania v dalsej serii zvysuje

@VojtaP: jj, Pyco ako solista je slaby (aj ked su od neho ovela horsi moderatori) … ale ani s Pracharom ma nijako nenadchli.
jedine s Adelou bol vyraznou hviezdou.

zatial najlepsi solista je pre mna Leos

23
dolores
Reagovat

@Weasley: OT – nielen Adela, ale ani Dangl v Milujem Slovensko zevraj nebude. namiesto nich pride Miso Hudak, tiez dobra volba :)

24
Merťas
Reagovat

No jestli Talent bude moderovat Mareš… !!!

25
james73
Reagovat

Merťas: Tak co? Já mám Mareše rád a snad to bude moderovat sám a nebudou k němu nikoho cpát, jak tu už bylo zmíněno, je to prostě dobrý solista. Jakub je spíš „bavič“ než moderátor, kdyby s ním natočili Máme rádi Česko na celou podzimní sezonu jak to dělají na Slovensku, využili by jeho potenciál nejlépe :)

26
Bedy
Reagovat

Já tedy doufám, že Mareš bude v Talentu porotcem, ne moderátorem. Minulou sezónu mi z poroty vycházel nejlépe. :).

27
Bobo
Reagovat

Já jsem za Pyca rád, je to výborná volba. A jsem zvědav, co to provede s Talentem. Jestli budou chtít zase dvojici, tak budou muset někoho najít Prachařovi a to bude těžký. Ten fungoval jenom s Pycem. A pochybuju, že Adela by chtěla moderovat SuperStar. Sama říkala, že tyhle velké projekty už nechce dělat.

28
DJ Vlado
Reagovat

Tak pokud je pravda, že se s Pycom vrací i Adela, tak je to absolutní BOMBA!!! Hrozně moc jsem si přál, aby se SuperStar vrátila do zlaté éry slovenské SS a vida, už je to tady :-) Čistě slovenská moderátorská dvojice nejspíš znamená převahu Čechů v porotě, takže se nejspíš nedočkáme návratu Laca Lučeniče, což mě trochu mrzí, ale holt člověk nemůže mít všechno :-/ Pevně však doufám, že v porotě budou Paľo a Ewa, bez nichž by to prostě nebylo ono, doplněni nejspíš nějakými dvěma nováčky :-) Rozhodně bych nebyl nakloněn návratu kohokoliv z tria českých porotních dinosaurů Hejma, Osvaldová, Soukup, protože všichni byli při svých účastech ve federálních SS již dost vyčpělí a unavení, takže pokud by tam měl být nějaký český porotní veterán, tak jedině Horáček :-) Ale měla by tam být aspoň jedna nová tvář, například ten Ruppert, který byl při XF několikrát navrhován, by vůbec nebyl marný :-)

U Talentu by mi Leoš nevadil ani jako porotce ani jako moderátor :-) Přece jen byl do role baviče a glosátora v porotě dal přednost Polívkovi, který by byl (jak už jsem ve starší diskusi zmínil) ideálním porotcem pro Talent :-) tím pádem by se mi Leoš přesunul do role moderátora, ovšem zase nevíme, jak moc je ten Bolek reálný (tzn. zda by do toho šel), takže Leoš i jako porotce OK (minule jsem si na něm hlavně cenil toho, že se nebál jít dost proti Slávikovi:-D) Ovšem nereálný by nemusel být ani druhý ideální porotce pro Talent – Ďurovčík, který teď na JOJ porotcuje v tom Tanci snov :-) Hlavně však doufám, že Slávik ani Bílá už tam NEBUDOU!!! :-)

29
Tomáš
Reagovat

Tak Pyco je docela překvápko a Talent mě nezajímá, takže mi vůbec nevadí, že Pyco přechází na Novu a Markízu. Ovšem o tom, že bude moderovat s Adelou bohužel dost silně pochybuju. Na čistě slovenskou moderátorskou dvojici nějak nevěřím. Buď bude moderovat sám nebo s nějakou češkou. On je teda podle mě bez Adely takový neslaný nemastný, ale určitě bude pořád lepší než třeba Juraško. Pokud jde o porotu, nejjistěji tam vidím Ewu. Haberu asi taky, ale u něj mám trochu strach aby do toho ještě chtěl jít. Z veteránů dřívějších SuperStar bych tam pak rád viděl Horáčka, Klezlu nebo Lučeniče. Jinak spíš někoho nového. Pokud jde o soutěžící, rozhodl sem se to vzít po delším uvažování do vlastních rukou a před chvílí sem se přihlásil sám, abych taky trochu přispěl k vyšší úrovni pořadu a abych ji taky udržel, kdyby už třeba zase nějak chtěla padat. :)

30
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: @Bobo: mě to začalo vrtat hlavou, proč by Pyca jinak přetahovali? Leda by po minulém chabém pokusu s novými moderátory chtěli nějakou jistotu nebo chtěli udělat Talentu škodu a Pyco neměl ještě spolupráci na něm jistou a nabídka na SS přišla dřív, proto přijal. Jinak by pro něj nebyl důvod přecházet na jednu sezónu na projekt, kterého se nezúčastnil už 8 let a na stanici, kde už taky nějaký čas nepůsobil. Nebo přijal právě proto, že mu slíbili spolupráci s Adelou a ta by to za jiných podmínek možná taky nepřijala… Adela sice už nechtěla podobné velké projekty moderovat, ale to už je také starý výrok, mezitím si zkusila vlastní talk show a malé projekty, možná se jí zastesklo a spolupráce s kolegou, se kterým si rozumí ji nalákala. Ne, že by Adela byla na peníze, ale honorář za SS určitě nebude nezajímavý…
Těžko říct, chytřejší budeme asi až potvrdí další jména, ale čistě slovenská dvojice určitě není nereálná, pohodlně se to vyváží v porotě převahou Čechů.

31
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: No a nebo třeba druhý moderátor nebude a Pyco to bude moderovat sám tak jako XF, i když tam byl vážně docela nevýrazný. Zatím v žádném článku nepadlo o druhém moderátorovi ani slovo a Mareš taky jednu SuperStar moderoval sám. Televizím by se to asi i vyplatilo kvůli šetření. Uvidíme no, každopádně bych proti dvojici Pyco a Adela taky vůbec nic nenamítal, jen tomu příliš nevěřím.

32
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: no kdyby mi někdo předevčírem řekl, že SS bude moderovat Pyco, tak se mu vysměju, jak to bylo nepravděpodobné. V tuto chvíli jsou opravdu všechny možnosti otevřené. Že zatím ani nenaznačili, že by měl moderovat ve dvojici taky zatím nemusí nic znamenat. Zkrátka mlží. Nicméně je osvědčená praxe, že jeden moderátor SS stačí. Možná to Pycovi samotnému půjde v jiném prostředí lépe než v XF.

33
Petr
Reagovat

Určite bych dal do poroty CSS , habera ,ewa farna , marta jandova a soukup , ale nevim jestli ewa by to příjmula má turné atd

34
Monika
Reagovat

@VojtaP: v tomhle tez musim souhlasit. vzdycky se vyrokum typu „ten uz do toho nepujde“ smeju….moderator reality show je lukrativni job, prace, ktera se neodmita, staci se podivat na Leose, bere co se namane, aby ne za ty prachy….

co se tyce poroty vidim jako velke minus ctyri porotce, totalne zbytecne, vyhozene prachy, v zivaku nebejva prostor na vykecavani poroty, tri lidi bohate staci, jak se ukazalo v posledni rade, k cemu je tam clovek typu Dariny (mimochodem podle me uplne nejhorsi volba na porotkyni, doufam, ze tu zbytecnou figurinu Nova ozeli)…takova ewa to zvladla bravurne za dva lidi..ve ctyrech stejne vzdy jeden se nedostane ke slovu a rekne maximalne, souhlasim, uz bylo vse receno…skoda, tri lidi jsou akorat…
za me jednoznacne Ewa, tim mam baby uz vycerpane a za chlapi bych tam poslala Klezlu, haberu nebo Durovcika.

35
Honza
Reagovat

Mám strach o Ewu.
Myslím si, že se SS bohužel nebude účastnit. Nejen kvůli vytíženosti turné v ČR, plánující turné v Polsku, ale taky aby náhodou nebyla “ ukradena “ primou a jojkou do talentu. Přeci jen je PRIMA hlavním mediálním partnerem jejího tour v ČR. Navíc Leoš, který zřejmě bude do talentu hodně kecat zmínil Ewu jako nejlepší porotkyni ve všech talentových soutěží, tak je možné, že by jí rád viděl právě v té, kde bude i on. Ale to jsou jen spekulace, uvidí se.

36
yeey
Reagovat

@Honza: :-/ hmmm… myslim, ze kdyz nevyjde Ewa, pujdou po Marte Jandove…

37
mk.sk
Reagovat

mne by sedela aj Sklowska, po X-Factore myslim, ze by zasluzila prilezitost, bavila ma, o objektivitu sa nebojim

38
Prochor
Reagovat

28 – Návrat veteránů do poroty by mi taky vadil. S jedinou vyjímkou – bral bych na 100% Edu Klezlu.

39
james73
Reagovat

http://www.gorilla.cz/2015/03/superstar-2015-pyco-bude-moderovat-sam.html
Tak by to prý měl Pyco odmoderovat sám jako X factor.

40
Tomáš
Reagovat

@james73: Taky si myslím, že bude nejpravděpodobněji moderovat sám. Že by moderoval s Adelou, tomu já osobně nevěřím.

41
Nika
Reagovat

Preco by tam nemohol byt Pali Habera?Palo je uz ostrilelany al udia si nanho zvykli.Nikdy nebude otrepani porote Superstar Pali.Samozrejme ak by to bolo kazdy rok tak to ano ale to byva Superstar kazde 2,3 roky a Pali sam oc nikde neukazuje bulvari atd ako ostastnich.A este Ewa farna by to mohla byt a dnes u nas Novom case pisali ze ewa Farna bude mozno moderovat s Pycom Superstar.Hm.No uvidime.

42
james73
Reagovat

http://www.cas.sk/clanok/310623/prachar-ma-flek-v-talente-isty-pyco-dal-prednost-superstar-kto-ho-nahradi.html#

Tak přece jen s odchodem Pyca nepočítali! Každopádně jsem zvědavý jak to dopadne.

43
mk.sk
Reagovat

po Pycovi mi nebude luto, on je len taky „sekundant“, dobre doplna Adelu aj Jakuba, ale sam nic moc nevypoti, len si vsimnite jeho prejav

44
james73
Reagovat

mk.sk: Pyco je dobrej, ale ve dvojici. Není to solitér. Podle mě počítali původně, že to bude moderovat sám Mareš, což by dávalo víc smysl, protože jemu to tak víc sedne.

46
yeey
Reagovat

Fb SuperStar – Už dnes večer oznámíme první dva porotce SuperStar 2015! Sledujte tuto stránku a tipujte, kdo myslíte, že usedne do porotcovských křesel?🕣😎 ‪#‎superstar2015‬

takže kdo?? :-)

47
Tomáš
Reagovat

@yeey: To jsem teda zvědavej, ale neodvážím si tentokrát ani tipovat.

48
yeey
Reagovat

tak pro klid v dusi, ze to s porotou nebude uplne na prd, bych se klidne zatim spokojil s Ewou a Haberou… sice me ta Haberova neomalenost asi bude klasicky dost vytacet, ale je tam potreba…

49
VojtaP
Reagovat

@yeey: taky jsem zachytil, kdyby to byli Ewa a Palo, vůbec bych nenamítal, ale taky si nic neslibuju. Vyděsili mě ovšem některé ty návrhy fanoušků – Vojtek, Rytmus, Spirit, Bílá!!!, Cristovao !?! Michal David (#!?“)

50
Tomáš
Reagovat

Já se klidně obejdu i bez Ewy. V zásadě v ničem mi nevadila, v živácích i mile překvapila, ale zase to pro mě není taková velká porotcovská modla jako tady pomalu všech. Když tam bude tak fajn, když ne tak nevadí. Hlavně tam ale chci Haberu, bez něj by to asi fakt nešlo. A pokud nebude, tak to bude zklamání.

51
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Taky mě zatím uspokojí ti dva :-) Haberovy kvality člověk musí ocenit zejména v kontrastu s bezzubou a všechválící porotou z Hlasu a Ewa je široko daleko bezkonkurenční jednička mezi ženskými porotkyněmi :-) Za sebe bych k nim přidal Laca Lučeniče, se kterým měl Paľo jednoznačně nejlepší chemii ze všech svých mužských porotcovských partnerů :-) Osobně by mi stačila tříčlenná porota, ale v tomto složení (dva Slováci a jedna Polka) je zřejmě nereálná, tak bych k nim přidal jednu Češku, přičemž z osvědčených mi tam jasně vychází tvá oblíbenkyně Marta, které bych dal šanci napravit si reputaci za ten výbuch v Hlasu (hlavně aby tam byla bez Dary, ta má na ni špatný vliv, naopak na její chemii s Ewou bych se vyloženě těšil) :-)

52
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Taková porota by se mi taky líbila, ale kdoví kdo tam nakonec bude. Třeba Lučeniče bych si přál taky moc, ale reálně vůbec nevěřím tomu, že by tam mohl být. Spíš bych si tipl, že budeme podobně zklamaní jako u Talentu. Přijde mi to prostě pravděpodobnější. :D

53
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: zase těžko říct, jestli by tam nechali jednoho chlapa a dvě ženské. To spíš dopadne tak, že když tam nebude jedna, bude tam druhá. Ten poměr mužů a žen v porotě asi měnit nebudou. Možná by to ale nedopadlo jako v posledním US X Factoru. Čtvrtého porotce podle mě přidávat nebudou, osobně mi taky vyhovují tři, nakolik v SS nejsou čtyři porotci potřeba.

54
DJ Vlado
Reagovat

@VojtaP: Taky bych nebyl pro porotu s ženskou převahou a jak píšu, tak by mi tříčlenná porota stačila, avšak ideální sestava Habera, Farna, Lučenič je z národnostního hlediska nereálná (zvlášť když je moderátorem Pyco), proto jsem navrhnul tu čtvrtou porotkyni (Martu) :-)

55
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: no nevim, jestli bych snesl dalsi kolo Marty delajici ze sebe kravu, ale snad by to bylo bez Dary lepsi :-D kazdopadne kdyby tam byla s Ewou a Haberou, tak by jeji mirnost ani nevadila, holt by tam byla za takovej empatickej element, ostatne ani v 1. ČS Superstar nebyla nijak prisna, u ni jde spis o jeji osobnost… ale neda mi to, abych nepripomenul to, co uz jsme tady parkrat zminovali a sice ze Ewa a Marta jsou dost podobne tipy a tak spolu pravdepodobne v jedne porote nebudou, i kdyz bych byl na ne dohromady strasne zvedavej, souhlasim, ze by spolu urcite skvele fungovaly…

56
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: To je pravda, ta podobnost je hendikepem jejich společné účasti v porotě :-/ Napadá mě jediná česká zpěvačka, která by s Ewou měla dobrou chemii, typově by byla její protiklad, ale zároveň by vedle ní nepůsobila jako „chudá příbuzná“, a tou není nikdo jiný než GG, ta je však zcela nereálná :-/ Na jednu stranu je její koncertování s TSO dostatečně velkým úspěchem k nominaci do poroty, ale zase kvůli podzimnímu turné by neměla na porotcování čas :-/

57
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: ja bych osobne uplne Gabinu jako porotkyni nechtel videt, jakkoliv ji jako zpevacku miluju, tak si nemyslim, ze je pro roli porotkyne osobnostne a retoricky vhodna…

58
Honza
Reagovat

Na FB SS napsali, že dnes večer zveřejní dvě jména porotců!

59
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Já si naopak myslím, že Gábina má v sobě tu správnou kombinaci rockerské přímočarosti a intelektuální noblesy, pročež by mohla být dobrou porotkyní, každopádně by nebyla za „hodnou tetku“ :-D i když kdo ví, jak by ji scénář nasměroval (např. taková Zeťová a vlastně i ta Marta působily před soutěží jako rebelky, ale když zasedly do poroty, tak z nich byly ukázkové „hodné tetky“:-D)

60
DJ Vlado
Reagovat

@Honza: Ale o tom zde už dobré dvě hodiny hovoříme, Mlho :-D

61
Honza
Reagovat

@DJ Vlado: tak to se omlouvám, přehlédl jsem to.

62
DJ Vlado
Reagovat

@Honza: V pohodě, to se může stát každému :-) jen se mi to hodilo k citování z české filmové klasiky :-D

63
Honza
Reagovat

Jinak jak jste se bavili o počtu poroty. Tak v jednom obchodním sdělení pro partnery bylo, že se můžou těšit na čtyři vynikající porotce… Takže 4 členy poroty nás zřejmě neminou.

64
Tomáš
Reagovat

Já bych byl pro čtyři porotce, i když sem tady v menšině. Jednak je to pak pestřejší a pak taky bude větší šance, aby tam byl skutečně někdo, koho si tam budu přát.

65
VojtaP
Reagovat

@Honza: Zajímavé, tak uvidíme jestli odhalí tu lepší nebo horší půlku, ideální by samozřejmě bylo, kdyby byli všichni v pohodě.

@Tomáš: mě čtyři porotci nevadí v XF, kde to má svůj smysl, ale formátu SS sluší víc tři porotci, hlavně je to svižnější, takže je možná i víc času na soutěžící. Pokud ale budou v pohodě, tak nebudu mít problém. Jestli tam bude někdo zbytečný, jako třeba Dara, tak to bude naopak velký problém.

66
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: Jo tak z Dary mám tak trochu strach, aby ji tam zase nešoupli. To jako fakt že jo. To už bych bral raději i Osvaldovou, i když už se taky za ty roky vyčerpala, ale lepší než Dara je asi každý.

67
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: no právě, ty čtyři porotcovská místa láká produkce vymýšlet kraviny. :D

68
Tomáš
Reagovat

Už aby to konečně zveřejnili, sem napnutej jak kšandy. A aby to vůbec dnes bylo.

69
Honza
Reagovat

Taky to stále aktualizuji :D Jen čím dál víc nevěřím tomu, že Ewa bude v porotě. Je s tou Primou nyní až moc spojená na to aby jí nyní oznámili jako porotkyni.

70
dolores
Reagovat

Habera a Jandova … je to stranke Markizy

72
yeey
Reagovat

@dolores: ted jen dej buh at tam nepritahnou k Marte i Daru… s Ewou se asi muzem rozloucit…:-(

74
Honza
Reagovat

Ewu už tam nedají – je to velká škoda. Ale co už, Haberu tam máme a Marta, snad bude bez Dary a ukáže, že je dobrou porotkyní …

75
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: @yeey: Já jsem tady před časem napsal, že GG by asi porotcovství nevzala……teď už si myslím, že její (teoretická) účast v porotě by byla přínosem a že by toho (možná) šla. Vzhledem ke zkušenostem z turné v TSO a dalším věcem…. já bych samozřejmě její účas velice uvítal. Ohledně připomínky yeey – Gába je výrazná a silná osobnost, s tím by nebyl problém. A její vyjadřovací schopnosti – když dokáže cca 2 hodiny v kuse zajímavě a poutavě vyprávět davu fanoušků o svých zkušenostech z TSO, z Ameriky atd., tak by jistě zvládla i SS. Souhlasím s Vladem, že by v době měla tu správnou kombinaci…..atd. Jen se trochu bojím, že by právě byla trochu měkčí a shovívavá k soutěžícím. Nicméně je to samozřejmě nemožné, protože od října se připravuje na turné s TSO…..

76
VojtaP
Reagovat

můžeme se přesunout zde: http://reality-show.panacek.com/?p=41737 :)

77
dolores
Reagovat

@yeey: je velka pravdepodobnost, ze tam Dara bude, pretoze s Martou tvoria akysi porotcovsky tandem a potrebuju byt spolu. su proste velke kamosky a netaja sa tym.
ja osobne uz Daru absolutne nepotrebujem vidiet. po minulom Hlase ani Martu, aj ked ju este nejako prezujem. Habera je tiez vyhoreny, ale s jeho notorickou ucastou som uz zmierena

78
DJ Vlado
Reagovat

Takže Paľo a Marta – za mě spokojenost s Paľem a rozporuplné pocity z Marty, sama o sobě mi nevadí, ale doufám, že její účast zároveň neznamená, že tam s ní bude Dara :-/ Ohledně Ewy začínám taky znervózňovat, bez ní to nebude ono :-/ Kéž by 3. a 4. porotci byli Ewa a Laco, naděje umírá poslední :-/

79
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, Laco tam nebude určitě. To už je větší pravděpodobnost, že se zítra ráno probudím bez ruky.

Přidat komentář