Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Superstar 2013: Co se bude zpívat ve 3.finálovém kole? (7.4.)

5. Duben 2013 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=6079 w=420]
Ve 3.finálovém kole federální Superstar 2013 budou hřmít rockové hity. V pražské hale by měla nadskakovat střecha a diváci. Všichni ze sebe musejí vydat absolutní maximum a jet ,,na krev“. Český i slovenský posluchač má rock v oblibě a na rockové písně má kapku přísnější měřítko. I tento týden máme playlist. Co zazní ve 3.finálovém kole? Vše patřičně rozebere Merťas a DJ Vlado.

Virgínia – Enjoy The Silence – Depeche Mode

Merťas: Virgínie bude zpívat 24tý singl slavných Depešáků. Depeche Mode má v našich končinách velmi silnou fanouškovskou základnu, a tak nebudu do nadpisu dávat, že by to mělo být jako v podání Linkin Park. Troufám si říct, že ty Linkini tam jsou uvedeni jen na efekt, aby to bylo rockové a znělo to tak. Depešáci totiž rockeři nejsou, je to electro music. Linkin Park pouze song v roce 2004 zremixovali. Co s tím provede Virgínie? Tuším, že bude mít spoustu problémů, protože Enjoy The Silence skrývá mnohá úskalí, kde zpěvačka může zapadnout do falešných tónů, které budou výrazně tahat za uši. Virgínia má celkově hlas o vyšším tónu a ten spodek a vytahování tónů může být riskantní. Tady to bude 50 na 50.

DJ Vlado: Tuto verzi depešáckého megahitu už jsme v rockovém kole jednou slyšet mohli, konkrétně v první slovenské SuperStar od Mira Jaroše, jehož výkon byl tehdy nejhorší za večer a jen těsně unikl vyřazení. Pro Ginu to bude zrovna tak obrovská výzva. Tahle píseň možná není až tak těžká technicky, zato je však nesmírně záludná výrazově. Tady se Gina nemůže schovat za kudrlinky a musí držet rovné tóny, ale zároveň zachovat gradaci. Rád bych se mýlil, ale obávám se, že tohle nemůže dopadnout dobře.

Jaroslav – Sex On Fire – Kings of Leon

Merťas: Jarda nemohl dostat lepší písničku. Song by měl Jardovi sedět, hlasově maximálně. Může tu prodat svou originální barvu hlasu a doslova se na vystoupení vyřádit. Sex On Fire se k tomu vyloženě nabízí. Bratři z Kings of Leon dobyli nejednu světovou hitparádu a Jarda by se mohl v rockovém kole ukázat v tom nejlepším světle. To vše bude za předpokladů, když Jarda odhodí konečné svou nervozitu a stud. V takovém případě by to mohl být nářez. Lepší song do rockového kola pro Jardu snad ani není. Malá vsuvka. Pokaždé, když slyším tuhle písničku, tak mi okamžitě naskočí Jamie ,,Afro“ Archer z šesté řady britského X Factoru a jeho nesmrtelné vystoupení na castingu, kde rozpálil nejednoho diváka, ba dokonce si s ním notoval i guru Simon Cowell. Přikládám video. Tohle by s vámi měl udělat rock, takhle se to má odzpívat a rozproudit diváky. Doporučuji shlédnout.

DJ Vlado: Na rozdíl od Merťase i většiny diskutujících nejsem tak úplně přesvědčen o tom, že Jarda s touhle skvělou peckou podá touchdown. Barvu hlasu má se zpěvákem z King Of Leon hodně podobnou a ve slokách by ji mohl velmi dobře prodat, ovšem nejsem si jist, zda se v refrénu do toho dokáže pořádně opřít. Jen aby to nebylo podobně vlažné podání jako to, které předvedl Imrich Tengeri v Hlasu ČeskoSlovenska. Mohu se samozřejmě však i mýlit a Jarda s touto věcí opravdu zazáří. V tom případě si tady budu v pondělí ráno sypat popel na hlavu, že jsem na rozdíl od ostatních o touchdownu v tomto případě pochyboval.

Kristína – Complicated – Avril Lavigne

Merťas: Tak tady jsem hodně zvědavý. Kristína má prvně pořádně živou písničku. Bude zpívat debutový singl Complicated od sympatické a maličké Kanaďanky Avril Lavigne. Avril tímhle singlem zasáhla kompletně cílovou skupinu a rádia ji hrají doteď ač už je stará 11 let. Na vystoupení Kristíny jsem moc zvědavý, protože doposud zpívala pomalejší kusy a tady bude muset ukázat živost. Chtělo by to akčnější pohyb po pódiu, hodně výrazových prostředků a ostrý hlas. Kristína má hlas položený níže než originál, ale pokud se dobře naladí, tak by z toho mohla být dobrá podívaná. Ale chce to jet na dřeň.

DJ Vlado: Je zajímavé, že když už zazní některá píseň od Avril, tak je to vždycky z debutového alba Let Go, což mi přijde trochu jako škoda, jelikož na druhém albu Under My Skin z roku 2004 jsou některé výtečné kousky, které by se zvlášť do rockového kola velmi hodily. Jinak písně od Avril představují riziko především po výrazové stránce, jelikož obvykle stojí na zpěvaččině „klackovitém“ projevu. Konkrétně tento debutový singl už v minulosti zpívaly Dominiky Mirgová a Stará a ani jedné z nich tato píseň příliš nesedla, jelikož jejich podání byla příliš slušnácká, a obávám se, že u Kristíny tomu bude podobně. Pokud však Kristína dokáže přidat dostatečnou přidrzlost, může jen překvapit.

Adam – Rebel Yell – Billy Idol

Merťas: Přiznám se, tady jsem se podle názvu a interpreta vůbec nechytal, ale když jsem písničku slyšel, tak mi to hnedka naskočilo. Billy je dnes už spíše legendou. Někteří zlí jazykové říkají, že měl ve své kariéře jen tři hity a z těch těžil celou kariéru. No a co? Některým stačí na celou kariéru i jen jedna písnička. Adam v neděli se songem od Ivana Hlase dokázal, že to na pódiu umí roztočit. I tuto neděli by to měla být pódiová bouře, vždyť samotný název písničky je Rebelův křik. Hlas má Adam sice trochu jemnější než originál, ale trocha chrapláku taky umí vyškrabat a neočekávám nic jiného než smršť a pořádnej nářez. Hlasově i pódiově o krok lepší jak minule.

DJ Vlado: A ještě jednou si zavzpomínáme na rockové kolo první slovenské SuperStar (které bylo podle playlistu jediným opravdu rockovým kolem za celou historii naší SuperStar), kde tuto legendární vypalovačku napálil rebel Robo Mikla, který zde předvedl svůj jednoznačně nejlepší výkon za celou soutěž. Adam není zdaleka takový rebel, ale zase je o několik tříd lepší zpěvák než Robo a navíc minulý týden dokázal, že to umí i pořádně rozjet, proto si myslím, že jeho výkon by mohl být ještě lepší. Očekávám minimálně stejně dobrý výkon jako minulý týden.

Tereza – Fuckin Perfect – Pink

Merťas: S frekvencí jakou soutěžící zpívají Pink by jeden řekl, že když bude Pink 10.května řádit v Praze na koncertě, tak by ji i snad mohla produkce pozvat jako hosta, ale to je předem odsouzené k zániku, protože Pink 12.května (v neděli) už bude békat v Německu. Její koncertní tempo je neskutečné. Například od konce června do začátku září v Austrálii odehraje 42 koncertů a to jen v a pouze v pěti městech. Například v Sydney bude koncertovat hned jedenáctkrát za sebou !!! Neuvěřitelné. Ale jak si poradí Tereza s tři roky starou hitovkou, kterou speciálně napsala na své best off album a je to jedna z nejlépe kritiky hodnocených písniček od Pink? Tady mám problém. Písnička sama o sobě je těžce depresivní a nese v sobě příběh. Je to pop než rock. Tereza bude muset být taky živější než doposud. Chce to výraz, emoce a možná i letmý pohyb na place. Obávám se, aby Tereza opět nenastoupila jako tvrdé y, nevyvalila ty krásná kukadla a jen bezkrevně neodzpívala. Hlasově to bude dle mého taky boj. Též 50 na 50. Spíše si myslím, že Pink k Tereze moc nejde.

DJ Vlado: Vzhledem k tomu, že Tereza je mojí favoritkou, tak si tady moc netroufám odhadovat, jak to dopadne. Myslím, že ve slokách by mohla pěkně prodat svoji barvu hlasu, obavy mám tedy především z refrénu, v němž si Terezu nedokážu moc představit. Hlavně by se ale měla na pódiu trochu víc uvolnit a i když jí to třeba pěvecky nevyjde, tak si toto vystoupení užít a konečně předvést i trochu toho pohybu. Zkrátka rockové kolo je pro Terezu zkouška ohněm, tak doufám, že ho ustojí se ctí, jelikož bych o ni hrozně nerad přišel.

Štefan – Beat It – Michael Jackson (Fall Out Boy)

Merťas: Znovu se nechytám v interpretovi. Pro mě neznámá parta. Sice v jejich podání jsem písničku slyšel v rádiu, ale okamžitě s tímto songem naskakuje Král popu. Cenou Grammy oceněná písnička je nejznámější z úst Jacksona a Fall Out Boy jí akorát dodali tvrdší rysy. Znovu to není čistokrevný rock, ale v podání Fall Out Boy je to pop punk či punk rock. Štefanovi jsme minulý týden prorokovali, že song zvládne s přehledem. Jenže katastrofálně selhal. Beat It je znovu velmi dobrá volba a pokud se z minula poučí, tak by se mu to mohlo podařit. Ale obávám se, aby to nebylo jen moje či Vladovo zbožné přání. Realita bude nejspíš jiná. Výběr dobrý, ale realizace?

DJ Vlado: Tuhle jacksonovku jsme v posledních letech mohli v našich soutěžích slyšet hned dvakrát – poprvé od Leony Šenkové v první federální SuperStar a podruhé od Markéty Poulíčkové v Hlasu ČeskoSlovenska, přičemž první jmenovaná podala v této písni na své možnosti jen průměrný výkon a druhá tak nějak svůj standard. Jak si s touto pop-punkovou verzí poradí Štefan, to se dá říct dost těžko, ovšem obávám se, že bude opět předvádět show a zpěv půjde stranou. V této písni je zvláště důležitý důraz na rytmus, takže pokud bude tak rozevláté jako Štefanovou vystoupení z minulého týdne, může být jedině na škodu. Tak snad se Štefan z minula poučil, protože jinak by Michael Jackson zažil v hrobě pořádnou rotaci.

Sabina – I Don’t Want To Miss A Thing – Aerosmith

Merťas: Kdo by neznal megahit z filmu Armageddon, od zpěváka s největší hubou na světě, Stevena Tylera a skupiny Aerosmith. Song je považován za nejlepší kus skupiny, v roce 1998 se stal jedním z nejprodávanějších singlů na světě, zbořil nejeden žebříček hitů a kdo by nostalgicky nezavzpomínal na Bruce Willise alias Harryho, kdy na konci filmu hrdinně zachrání planetu Zem a loučí se s dcerou. Nejedna divačka i mužský doprovod tehdy ronil slzy. A co Sabina? Nemůžu napsat nic jiného než že to musí být nejlepší vystoupení večera. Nic lepšího a lépe sedícího k interpretovi na seznamu totiž není.

DJ Vlado: Sabina je od začátku srovnávána s Gábinou Gunčíkovou a v neděli se dočká přímé konfrontace, jelikož Gábina tuto píseň v rockovém kole rovněž zpívala. K vyloženým touchdownům to sice v Gábinině výkonografii (kterou si komplet můžete připomenout zde) nepatřilo, ale i tak zde předvedla svůj vysoký standard. Sabině by tato píseň rovněž měla velmi dobře sednout, ovšem netroufám si odhadovat, zda překoná Gábinu. Osobně bych Sabině vybral méně profláklý song, u nějž by se nenabízelo tolik srovnání, ale jinak nepochybuju o tom, že to bude patřit k nejlepším výkonům večera.

Veronika – Stay – Shakespears Sister

Merťas: Veronika má na programu velmi těžkou písničku, která kombinuje a střídá hudební pasáže jako londýnská prostitutka v 19.století muže za jednu noční šichtu. Stay bylo posláno do světa v lednu roku 1992 a nazpívaly ji dvě ženy. Siobhan Fahey a Marcelle Detroit, známé pod jménem Shakespeares Sister. Ve světě song takřka vymizel z podvědomí. Do popředí zájmu song vytáhla v roce 2010 Cher Lloyd, kdy touto písní završila 4.live show sedmé řady britského X Factoru a odstartovala znovu prodej a zájem o singl Stay, který se na čas probojoval do hudebních žebříčků na Ostrovech. Ne že bych u Veroniky čekal průšvih, to ne. Ale jsem zvědavý, jak to Veronika zvládne. Dle mého si urvala příliš těžký kus. Písnička je náročná, musí se řádně vygradovat, střídá rytmus a tóny. Song kombinuje mnoho a bojím se, aby to celé Veronika nepřekombinovala.

DJ Vlado: Absolutně nechápu, co tato píseň dělá v rockovém kole. Tohle je podle mě čistokrevný pop. Jinak si v této písni dokážu Veroniku velmi dobře představit a nemám ani nejmenší obavu o to, že by to nezvládla. Jen se obávám, že to opět bude sice dokonalé, ale ploché jako Letiště Václava Havla, ostatně jako každý Veroničin výkon. Tahle píseň by si však trochu prožít zasloužila.

Daniel – Mama, I´m Coming Home – Ozzy Osbourne

Merťas: Jestli je v nedělním seznamu písnička, která hlasově někomu nesedí, tak ji vyfasoval Daniel. Daniel a Ozzy? To jde asi tak dohromady jako Ježíš a Muhammad. Jestli si to Daniel vybral sám, tak je sebevrah. Pokud mu tu přidělila produkce, tak ho chce mít v neděli na odstřel. Nevěřím, že to Daniel dá. A přitom to je nádherná písnička. Ozzy ji napsal v roce 1991 pro svou manželku, vyjadřuje mnoho citů a obsahuje několik velice zvučných hudebních a hlasových pasáží. Smrdí to průšvihem večera.

DJ Vlado: Pokud někdo týden co týden dostává přímo vražedné výběry, tak je to právě Daniel. A Ozzy je v jeho případě vyložená propustka do pekla. Nedokážu si představit, že by z toho Dan vyšel se ctí. Já navíc budu hodně srovnávat s podáním Roba Šimka ze třetí slovenské SuperStar, který měl k Ozzymu mnohem blíž, takže je to pro Dana další handicap. Začíná mi tohoto kluka být líto, i když hlasy mu ze soucitu posílat nebudu (ty si šetřím pro Terezku).

Martin – Enter Sandman – Metallica

Merťas: Zpívat Metallicu je zrádná věc. Je to v pěvecké soutěži stejně nebezpečné jako chodit nechráněný po bitevním poli, vždycky vás prostě někdo sejme. I Metallica má v našich krajích zarputilé fanoušky, kteří když slyší o coveru v pěvecké soutěži, tak jim naskakuje kopřivka a soutěžícího předem odsoudí k neúspěchu, i kdyby to dal smrtelně dobře. Já mám tenhle song zafixovaný především díky hokeji. Kdo chodí v Pardubicích na extraligový hokej, tak jistě ví, že tahle písnička uváděla na začátku utkání hokejisty na led. Jak Martin zakončí celý rockový večer? Hlasově to k Martinovi jde. Věřím, že do vystoupení dá i potřebnou energii, výraz a prožitek. Ale po minulém týdnu by měl pocvičit výslovnost a dotahování slovíček. Toto vystoupení by se mohlo zařadit k tomu lepšímu za večer.

DJ Vlado: Pokud od někoho v rockovém kole očekávám touchdown, tak je to právě Martin, který je společně se Sabinou jediným opravdovým rockerem mezi soutěžícími. Jediná věc, které se trochu obávám, je nutné zkrácení na dvě minuty, které může této písni dost výrazně ublížit. Hlavně doufám, že se podaří zachovat aspoň instrumentální leitmotiv. Nic z toho se však netýká Martina, od kterého zde čekám maximum, tak doufám, že mě nezklame.

TOP 10 – Highway to Hell – AC/DC

Merťas: Ke společné písni jde napsat jen jedna věc, snad to nebude hudební dálnice do samotných pekel.

DJ Vlado: Až na pár výjimek si většinu finalistů v této vypalovačce nedokážu moc představit, ale na druhou stranu je pravda, že se to do rockového kola hodí více než Láska je tu s námi od Petra Nagye, kterou společně zpívali v rockovém kole finalisti minulé SuperStar.

Hodnocení playlistu podle Merťase

Já mám z playlistu rozhodně skvělý pocit. Písničky to jsou hodně zvučné a známé. Takhle si vcelku představuju playlist pro komerční pěveckou live show. Hity známé všem divákům. Každý má s čím srovnávat a každý si najde minimálně jeden zvučný hit pro uši. Rockové kolo samo o sobě má vždy větší pozornost. O to větší tlak bude na soutěžící. Výběr songů jim však hraje do karet. To nejlepší by mělo zaznít z úst Sabiny, Martina, Adama a Jaroslava. Tito čtyři mají song, který jim sedí dokonale k hlasu a pokud se pořádně odvážou, nacvičí pohyb na pódiu, vyjádří emoce jak hudebně tak i výrazově, mělo by to znamenat ta nejlepší večerní vystoupení. Překvapení a zároveň i boj čekám u Veroniky, Terezy a Kristíny. U nich je to rána na slepo a nevím co pořádně čekat. Obávám se, že v problémech se bude topit Štefan, Virgínie a hlavně Daniel. Myslím, že jeden z těchto tří se v neděli se soutěží rozloučí.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 386
1
Anta
Reagovat

Tak hodně se těším a jsem zvědavá na výkon Martina, Sabiny, Jardy a Adama. U ostatních spíše zvědavá. Tak snad toto kolo bude rockově opravdu vydařené a snese srovnání s AI :)

2
pajik
Reagovat

No tak to jsem fakt zvědavá, jak se s tim poperou. Mě se taky zdá, že se ta písnička k Danielovi nehodí, ale jsem zvědavá, jestli to v rámci možností ustojí. Podle mě dostanou seznam třeba 20 písní a z toho si vybírají.

3
zuzka
Reagovat

Doufám že Sabina překoná výkon Janet devlin z amerického x factoru, protože je to zatím pro mě nejlepší provedení této písně…Jestli jo, bude to touch down…

Každopádně proš zase Veronika bude zpívat mezi posledníma?(Minule tady pořadí odpovídalo)…že nedají nakonec třeba Sabinu, popř. Adama. přijde mi že z Vernoky dělají až moc hvězdu, při tom její hlas je tuctový…dobře má ho silný, ale je to pořád přezpívávání a ne originální podání mi přijde…

4
Monika
Reagovat

Rockove kolo opet nezklamalo, produkce se drzi zajetych koleji z drivejsich rad SS a v playlistu je mnoho diskutabilnich songu, nicmene Stay to je uz za hranici rocku uplne, vylozene cistej popik. Absolutne tento vyber nepopiram, i kdyz v pripade protezovane Styblove me to ani neprekvapilo. Postavit za mikrofon a nechat zpivat, hlavne aby se nemusela hybat…..

5
Monika
Reagovat

3 – Zuzko, tohle nevypada na poradi v jakem zapejou, letmo mi to pripomina poradi interpretu z minuleho kola.

6
Jana2
Reagovat

Pokud pořadí fakt odpovídá, všimli jste si, že druhýho od konce dávají vždycky někoho „slabšího“, tzn. kandidáta na odstřel?

7
Jana2
Reagovat

Zas se mi ale nezdá, že ze 4 přímáků by šel Jarda už potřetí jako druhej…

8
Jana2
Reagovat

5 – no jo, máš pravdu, tak to je dobře…i když nechtěla bych Jardu ani prvního nebo druhýho ani mezi dvěma posledníma :-D

9
Jana2
Reagovat

Tak Štefan bude znít hrozně, ačkoliv jeho hlasu docela fandím, tak jak říkal Soukup, že je takovej buranskej v tom zpěvu (řekl to jinak, nepamatuju si to), tak mám pocit, že z beat it bude opět bidet…

Veronika – tohle je rock??? tak to jsem doteď měla o rocku dost zkreslenou představu…

Jarda – slíbil, že se odváže, tak já mu to věřím a bude to pecka..

Daniel – na toho přepnu televizi, nemusím slyšet, jak mi zničí oblíbenou písničku

10
jab
Reagovat

Moje tipy, prognózy, výkřiky do tmy…
Virgínia – Naprosto souhlasím s Merťasem, tohle může dopadnout jakkoliv a ta písnička je těžká právně tím nalezením a udržováním správného tónu hlasu. Stejně jako minule je navíc naprosto nepřípustné, aby tam Gia dávala nějaké kudrlinky. V refrému to bude chtít píseň mírně vygradovat, což bude pro Virgínii taky trošku výzva, protože minule tam gradaci nedala žádnou a mě to tehdy trochu chybělo.
Jarda – Když jsem si tu píseň pustil, úplně jsem v ní Jardu slyšel. Přijde mi, že s tím zpěvákem mají hodně podobnou barvu hlasu :-D. Jarda je v soukromí solidní šoumen (což je mi na něm velmi sympatické), ale na pódiu to zatím neumí prodat. Protože z téhle písničky by neměl mít takové nervy jako posledně z Obchodníka, myslím, že ta chvíle přijde právě v neděli.
Kristína – Tak tady jsem hodně zvědav, jestli Kristína dokáže v sobě najít rebelku. Trochu mám strach, jestli s tímhle songem dokáže zaujmout, aby to nebylo karaoke jak tehdy s Katy Perry. Ovšem minulé dvě písně se jí povedlo pěkně vyhradovat, tak věřím, že si správně pohraje i s touto peckou a že největším strášákem zůstane zmiňovaný rebelský výraz ;-)
Adam – Tuhle věc jsem slyšel dneska poprvé, není to klasický rock’n’roll, ve kterých Adam exceluje, ani nic ve stylu Against All Odds, kde zas byl Adam lehce nevýrazný. Tady si vůbec netroufám odhadovat a budu jen mačkat pěsti aby se vyplnila Merťasova prognóza.
Tereza – Tady budu souhlasit s tím co tu psala jedna z diskutujících, Tereza by měla „odhodit všechny předsudky“, vyběhnout na pódium bez bázně a hany a radši to technicky „zvrzat“ než podat další prkenný výkon. Třetí neúplně výrazný výkon v řadě už by ji mohl pořádně přitopit pod kotlem a obzvlášť v rockovém kole bude nedostatek odvahy nepřípustný. Doufám, že si to Terka uvědomí, jen velmi nerad bych ji viděl odcházet již po tomto kole.
Štefan – Minule pokles dolů, nyní není na místě nic jiného než náprava a dobytí ztraceným (resp. přepuštěných) pozic. Pozitivní zprávou je, že Štefan si uvědomil, že mu to minule příliš nevyšlo, a tak očekávám, že přístup i výsledný výkon bude minimálně na úrovni výkonu semifinálového, kdy jej zase hnala touhat dokázat všem, že tam není jen kvůli protekci. Jakožto známý Itchův zastánce nemohu nevyjádřit přání, aby mu jeho reparát vyšel na jedničku s hvězdičkou, nejlépe i podtrženou ;-)
Sabina – Tak tady není vážně o čem, Sabina je rockerka, jak se říká, tělem i duší a tahle velmi známá rocková balada by ji neměla činit problémy. Zajímavé bude i srovnání s GG před dvěma lety, zvlášť když je s ní Sabina srovnávána již od castingu. Nyní poprvé budeme mít možnost porovnat si je „za rovných podmínek“ – tj. na stejném hitu ;-)
Veronika – Ze dvou pro mě asi nejslavnějších hitů od Shakespear Sisters je tenhle pro mě tím méně oblíbeným, mnohem raději mám Hello ;-). Od Verči očekávám další technicky dokonalý výkon, doufám jen, že to bude trochu emotivnější než minule, kdy tam ona emoční složka chyběla víc než dost.
Daniel – Tady se zdržím sáhodlouhých komentářů, omezím se pouze na konstatování, že toho kluka mi začíná být čím dál víc líto.
Martin – Tady očekávám neskutečný nářez a nic jiného, než útok na nejlepší výkon večera. Škoda, že podruhé Martin na závěr nejspíš nepůjde, byla by to úžasná tečka za nedělním večerem.
Souhlasím s Merťasem, že nejlepší songy vyfasovali Martin, Adam, Sabina a Jarda. Uvidíme, jak s tím kdo naloží ;-)

11
jezibaba
Reagovat
12
rosien
Reagovat

Ozzyho měl mít Karol, říkal to v nějakém rozhovoru, Dan ho nechtěl ani za nic, ale je vidět, že mu to nakonec vnutili. Chudák, je mi ho docela líto, protože oproti Foretovi, Lachovi, Puskailerovi a jim podobným individuím na tom není se zpěvem až tak bídně a hlavně je o mnoho sympatičtější. No, chudák kluk.
Jinak ale mají písničky vybrané většinou dobře (až na Terezu, ale upřímně- co k ní v rockovém kole..). Moc se těším na Adama a Jardu, očekávám nářez! :)

13
Merťas
Reagovat

11 – Díky, jsem na to asi už v noci zapomněl. :) Doplněno. :)

14
Jana2
Reagovat

12 – jo tak Karolovi by Ozzy zas dost sednul :)

15
T.M.
Reagovat

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/skandal-v-superstar-brutalni-hadka-gina-zvazuje-odstoupeni-ze-souteze.html Joo prosím ať odstoupí. V tom případě by se místo ní asi vrátil do hry poslední vyřazený a tím je Karol. :P

16
T.M.
Reagovat

Tak Veronika má písničku kterou znám a která se mi hodně líbí. Písnička co se mi líbí a k tomu Veronika tak na to jsem teda doopravdy zvědavej, to bude zajímavá kombinace a to tady ještě nebylo. Adam a Jarda mají myslím výběr na tělo a sedne jim to jako na hrnec, snad i Martinovi. U Štefana nevím, asi bych si i přál aby se mu to nepovedlo. Dan je s tím Ozzym podle mě v prdeli a může spoléhat jenom na pubiny a nebo na vypadnutí Virgínie, nic jiného ho asi nezachrání. Tereza a Kristína asi odzpívají průměrně a opět dost nevýrazně. Virgínia by mohla odejít ať to bude jakékoliv. No a nakonec Sabina…..s GG ji srovnávat nebudu ale vidím to na touchdown a jedno z nejlepších vystoupení večera.

17
Jana2
Reagovat

15 – to pochybuju, spíš by se v neděli nevyřazovalo

18
T.M.
Reagovat

17: To by zase přišli o prachy z sms kdyby se nevyřazovalo. Ale ona stejně neodstoupí tak je to jedno.

19
T.M.
Reagovat

Akorát teda se už ukazuje že ten pobyt ve vile začíná přinášet první mínusy a úskalí kterých se tady všichni tak obávali.

20
Jana2
Reagovat

Tyjo ale že jim nedaj pořádně najíst, to se divím :-D a že si žerou i osobní zásoby od rodiny…to už vypadá fakt jako zoufalost…bůh ví, jak je tam krmí…i když když si vzpomenu, jak stravovali moji těhotnou ségru v nemocnici (jídlo 3x denně, z toho oběd byl třeba jen piškotová buchta s mlíkem), tak asi to je podle nějakých „standardů“.

21
Rena
Reagovat

15 nevím, ale to už přehnali. Jen aby nalákali lidi takový keci! Proboha, proč jim tam toho jídla nedají víc? Prej musí jíst jen to, co k obědu – večeři donesou – nesmí si objednat – vybrat ani ze dvou ruzných…i v základních školách se běžně týden dopředu vybírá ze tří různých pokrmů!!!
Copak to nemá Nova ani na jídlo? To si teda dělá reklamu. A Prásk takhle osočovat učinkující! Věřím, že si to Gina nenechá líbit a souhlasím..

22
T.M.
Reagovat

Ale zase Natálie nebo někdo kdo už vypadnul dřív říkal že si normálně mohli objednat jaký jídlo chtěli a oni jim ho přivezli takže nevím…..buď jim teda nějak zpřísnili režim a nebo je to jen nějaká nafouknutá bublina.

23
Rena
Reagovat

21 (15) Na on line chatu u kamery v poledne psali, že všici sepisovali nějakou petici (slyšet ale nebylo), tak třeba je to k tomu. Prej všici dohromady, tak ty rozepře nebudou takové, jak tu líčí… ale problém s jídlem tam prý je, žádný výběr, možnost si přidat, málo ovoce… rodiče jim opravdu musí posílat nebo si kupují !

24
Jana2
Reagovat

http://superstar2013.nova.cz/clanek/novinky/velka-hadka-ve-vile-sledujte-zive-deniky-soutezicich-na-voyo.html no jasný, HÁAAADKA, ZAPLAŤTE SI VOYOOOOOO…akorát zas tahaj prachy

25
T.M.
Reagovat

24: Já bych si to nezaplatil nikdy, na to jim pěkně seru. Stejně jako bych už nikdy neposlal ani jedinou sms. Ze mě už ani korunu neuvidí.

26
cedarin
Reagovat

25 T.M. a nebyl jsi to náhodou ty, kdo tady organizoval sms pro Jardu? Jen pro tvou informaci, nedělám si iluze o sms apod. , ale v neděli jsem Jardovi sms poslal, tak jsem se o něj bál.

27
yeey
Reagovat

http://superstar2013.nova.cz/clanek/videa/superstar-prdeni-ve-vile.html

dneska to je vyzivny – resi se hadky, jidlo, kdo si kde usral… hmmm… cekam, jakou bombu jeste prozradi v denicich :-D

28
yeey
Reagovat

jinak Merťas ma pravdepodobne chybu v tom, ze by Martin zpival opet posledni… to je totiz uplne to samy poradi, jak minulej tejden….

podle ofiko stranek by asi melo byt poradi takto…
Štefan-Sabina-Adam-Virginia-Martin-Kristina-Jarda-Terka-Dan-Verca

a jeste k ty Veroniciny pisnicce sem si vzpomnel-na tech zkouskach se tam s tema typkama, co s nima domlouvaji pisne, Verca bavila o tom, ze urcite lidi budou rejt (nj kterejpak rejpal se nam tady prvni chytl…:-))), ze to neni rockovy, ale rikali ji, ze to nejdriv chtej udelat klidny a nakonci se do toho oprou i s kytarama…

29
petr
Reagovat

proc by platil kdyz na 7 dni to je zadarmo na zkousku a muzes to pred limitem 7 dni zrusit sms -pres mobil posles sms s kodem a mas to-a pak to zrusis a je to- tyden smirovani za dara to ujde.

30
cedarin
Reagovat

V neděli tuším několik průšvihů: hlavně Virginie, Dan, Tereza, IntrovertníČoklíOčičko
Zvědav jsem jak se s tím popasuje Veronika a doufám, že Šafa, Sabina budou skvělí a že se odváže Jarda a konečně pořádně zazáří, protože bych mu to ze srdce přál.

31
T.M.
Reagovat

26: No ano, organizoval jsem to pro ty kteří ještě hlasovat chtějí a nikoho jsem přece nenutil. Ale já sám se už do žádného hlasování nikdy zapojovat nebudu, tak už to prostě je. :-D Pokud jsi hlasoval pro Jardu, tak tě to šlechtí. :-)

32
Jana2
Reagovat

27: Omg takovej pubertální humor a já se tu řežu smíchy :-D

33
Merťas
Reagovat

28 – Nikde jsem nepsal, že je to nedělní pořadí. :) Psal jsem to podle poslední live show. :)

34
Jana2
Reagovat

28 – to pořadí se mi líbí, jinak opět se mi asi potvrzuje, že „kandidáta na odstřel“ dají druhýho od konce.

35
yeey
Reagovat

33 „Jak Martin zakončí celý rockový večer? Věřím, že do vystoupení dá i potřebnou energii,…. „

36
T.M.
Reagovat

Já bych chtěl aby v neděli vypadnul Daniel, to by bylo ideální k tomu aby Karol nezůstal moc dlouho jako jediný vyřazený kluk. Kristína a Virgínia ať si ještě týden a dva počkají když už to musely doklepat až sem.

37
cedarin
Reagovat

28 -Sabina druhá? To mě docela naštvalo. Měla to uzavírat!

38
Jana2
Reagovat

36 – vsadila bych se, že poletí Daniel…naprosto tragickej výběr a předposlední číslo večera…

39
-bé-bé-
Reagovat

pre mňa zaujímavejšie pesničky u dievčat…ja tú tvrdosť nemusím….som zvedavá na Sabinu, či z toho pocítim tu emóciu…tiež na Terku a veru i Veroniku

z mužov Jarda

40
T.M.
Reagovat

37: Já myslím že GG tuhle písničku zpívala před dvěma lety dokonce jako první a celej večer tím otevírala pokud mě paměť neklame…..ale ona je Sabina tak dobrá že jí ta druhá pozice neuškodí. :-)

41
-bé-bé-
Reagovat

pesničku od Avril by som teda radšej počula od Sabiny…to si viem predstaviť

42
DJ Vlado
Reagovat

Postupně přidávám své prognózy, zatím jsou přidáni Gina, Jarda a Kristína :-)

43
yeey
Reagovat

40 ona sice vecer otevirala, ale i na uplny zaver touchdownovala s Final Countdown, takze se podle me na ty Aerosmith trochu zapomina, ale i to bylo samozrejme vytecne…

44
cedarin
Reagovat

40 no, a tak by to tentokrát mohla Sabina zavírat :-)))

46
-bé-bé-
Reagovat

očakávam že Sabina bude lepšia ako GG…tam to bolo dosť sterilné na emócie…
keď sa tak logicky zamyslím, že kto z dievčat bez ohľadu na národnosť by mal zvíťaziť…tak práve Sabina ale hlas čo mňa oslovuje je práve Terezky…i v tom poslednom kole, keď som sa spamatovala z tých „priepastí“ kde som sa ocitla ako vo vzduchoprázdne…chcelo sa mi „škriabať“ von práve cez tie „laná“, ktoré boli v tom zvyšku…

47
dolores
Reagovat

Mertas, zaujimave, ze si Rebel yell nepocul. spieval ju napriklad este v prvej SHS kontroverzny sutaziaci Robo Mikla v rockovom kole. (predpokladam, ze Vlado toto neopomenie:) ) predviedol tu piesen velmi zivocisne, mal vtedy pokial sa pamatam velky uspech u diskuterov na internete. dokonca aj Habera, ktory ho vacsinou drbal, ho v tomto pochvalil.
http://www.youtube.com/watch?v=u8MF_4kwnu4
ked uz spominate Virginiu, ze chce odstupit, tak to by bola druha v historii hned po Robovi Miklovi, ktory odstupil v TOP5 kvoli alkoholu, rebelantstvu a nevyspitatelnemu spravaniu sa. taky typek uz nikdy nebol a asi ani nebude. mne vobec nevadil :DD a Virginia urcite neodstupi. to su len medialne navnady :D

ako to poda Adam, som vazne zvedava. pozitivum pre neho je ze, je to rychla energicka piesen, co on zvlada. ale je tam vela drsnosti, a Adam mi pride na toto nezne stvorenie napr. v refrenoch, do ktorych sa treba opriet si ho v tejto chvili predstavit neviem. Adam mi pride na tuto piesen malo spinavy.

48
dolores
Reagovat

Itcho si vybral Jacksona ? co sa s konom zrazil? :)) myslela som, ze da nejaku pomalsiu rockovu baladu. sice ocakavam prilev energie, aj lepsi spev ako minule, ale to zase bude kritiky od poroty, ze divne pobehoval po podiu a pod., a ja zase nebudem vediet preco, kedze vidim len to, co mi poskytne kamera. kedze ide prvy, mal by to akoze rozbalit, len aby neostal zabudnuty

u Terky som sa prave tohoto kola dost obavala, ale ma dobry vyber. len to chce v refrenoch sa odviazat. musi sa spamatat, lebo vela sanci na reparat uz nebude :( a tesim sa na jej farbu v tejto piesni :)

49
Jana2
Reagovat

Hm, tak Jarda se na facebooku vyjádřil k tomu článku o hádce o jídlo. Prý nemá zásoby jídla od rodiny, prý šlo o jeden pytlík gumových medvídků. Takže na tom se krásně ukazuje, jak to akorát produkce uměle nafukuje.

50
dolores
Reagovat

Jarda dostal svoju zivotnu sancu, ktoru musi vyuzit na 150% a vydolovat z tejto piesne obrovsky touchdown, ktory sa z nej vydolovat da. pretoze mu sadne ako kvocka na vajcia.:) dufam ze sa mu to podari tak, ze si ten song potom budem pustat minimalne tak casto ako jeho Doors. :)

Dan a Ozzy? neviem, ale Karol na chate opakovane tvrdil, ze to mal spievat on, tak ak Danovi tu piesen nanutili, chcu sa ho asi naozaj zbavit, kedze ceski chalani su tam stale este styria. mozno to vyzera likvidacne pre neho, ale ked zmiereny so svojim osudom uvolnene a bez tremy zaspieva, moze to nakoniec vyzniet celkom v pohode, teda vo verziach si ho napr. vie m predstavit :) jeho fanusickam na technike spevu az tak nezalezi, takze ak to vyslovene nepokoni prilis falosne, atd, tak aj navzdory zelaniu produkcie sa v sutazi este moze zachranit.

51
dolores
Reagovat

najposobivejsi song dostala Sabina. predpokladam ze to bude narez vecera :)a ze to da hlavne rockovo a zivocisne, a ze to nebude cirkularka ala GG, ktora to este podfarbovala zvadzajucim pohybom pier a cudnym zatvaranim oci, z coho som mala zmiesane pocity. :)) predpokladam ale, ze intonacne Sabina Gabiku neprekona, co nevadi labo jej intonacne neostatky akosi vzdy lahko vysumia, vdaka skvelemu vyrazu, ktory ona do piesni dava :)

k Safovi nemam co dodat, len ze si piesen urcite da v nizsej tonine a som pripravena na vyborny vykon, len nech sa pre pana vyvaruje tych manierov, co tak zvyraznil minule.

52
Paul
Reagovat

Koukám, jak jste z té Sabiny všichni na větvi -ten neutuchající obdiv se šíří jako španělská chřipka. Vždyť zatí m zas toho tolik neukázala, je fakt, že píseň bude mít skvělou, ale to zase není její zásluha, myslím, že mnozí by to dali stejně dobře, ne-li líp. Mně se jeví jako trochu vychytralá manažerka, ví jak na lidi, já jsem spíš na tu upřímnost.A ta její taneční kreace u Adamovy písně -absolutně mimo mísu, tím chtěla upoutat pozornost na sebe?

53
Anta
Reagovat

Tak na ofiko webu SS avizují sledovat deníky, že se bude zřejmě vyjadřovat k včerejší „hádce“ a břídilům video vůbec nejede !! :-) že by ještě pokračovala :-)

54
Luke
Reagovat

52- Paule přesně, jak řikáš..zatím zpívá svou parketu, až se dostane dál a bude zpívat jiný žánr, tak se ukáže teprve…většina má každé kolo úplně odlišnou písničku, což její případ není…a teď zase budou psát někteří, že nemá stejnou písničku…ale je úplně jedno, že jestli zpívá pomalu nebo rychleji pořád měla klasickej rock…Sabinu mám rád, ale to mě mrzí, že jede pořád to svoje…

55
dolores
Reagovat

Vlado, vidim, ze si uz spomenul Mira Jarosa a jeho debakel v Enjoy the Silence. moze sa to stat aj Gii, ale kedze je spevacky od Mira o niekojko levelov vyssie, tak predpokladam, ze to aj vyznie lepsie, ale ci zensky zamatovy hlas to nejako rozsvieti, ci to bude stacit na postup, netusim. ta pesnicka je akoze jednoucha, ale IMHO na intonaciu dost zradna. jedine co pre Giu bude vyhodne, ze tam nie je potrebne davat vela emocii, lebo z tej piesne ako takej ide chlad.

Kristina – podla mna velmi dobry vyber, lenze ci to Kika spravne uchopi a pochopi? spevacky hadam ano, (v refenoch cakam jej typicku emociu), ale jej podiovy vykon vo mne vyvolava pochybnosti. totiz ona Kristina nebude ziadna rockerka ani drza rebelantka ako Avril. ale som si ista, ze nazivo zaspieva lepsie ako Avril, ktora ked mala koncert v Blave, tak ludia, co tam boli, nechapli, aka bola falosna :D

56
Anta
Reagovat

Jde jenom zvuk a slyšela jsem kousek Sabiny. Tak to vypadá na Sabinu versus Ginu, asi :)

57
garf
Reagovat

Skoro v každém příspěvku je zmíněn Jarda. Sakra tak to rozpusťte, první dvě místa dejte Sabině a Jardovi a hotovo! Kdo to má pořád číst o ostatních, zvláště Verči – nedala tam emoce, nic mi to neřeklo, neoslovilo mě to, nebaví mě, je to moc naučený, nevěřila jsem jí to, má nezajímavou barvu hlasu a kdoví co ještě…
Proboha, oni jsou rádi, že si vyhádají slušnou písničku, že se jim podaří zapamatovat text a melodii, že se shodnou s kapelou ….a o nějakých emocích vůbec nepřemýšlejí. To vůbec není o emocích, to je o ksichtech a vytvořených sympatiích. Kdyby tam Simča jenom stála a odrecitovala to tak to bude úžasné. Při té mizerné pěvecké úrovni letošního ročníku můžete být rádi, že je tam aspoň někdo, kdo skutečně dobře zpívá. Chci vás vidět jak si houfně po soutěži kupujete CD své vysněné vítězky Sabiny. A to jsme teprve u TOP 10 a už je máte takhle rozdělené, není to příliš brzo?

58
Jai Kudo
Reagovat

51 dolores – v soutěží Aerosmith GG nevyšli bůhví jak, ale ona to umí zazpívat i unplugged v komorním prostředí pro cca 30 lidí. A obdivovatelky Petra Ševčíka si taky přijdou na své….:)
https://www.youtube.com/watch?v=0R1ENGtpVGc
Jen pro zajímavost a inspiraci :)

59
dolores
Reagovat

a nakoniec Veronika:
urcite sa na to dievca pripravi, a verim, ze to zvladne, a ze to bude kvalitny vykon. (mozno zas touchdown) pobehovat po podiu nemusi, nepotrebuje do toho davat ani nejaku davku drzosti, ci rebelantstva. v tomto je oproti niektorym babam vo vyhode. ale zase je tam potrebna ista spina a obscennost, ktoru v sebe akademicka Verca urcite nema :)) no som si ista, ze tie dlhe tony, co v piesni su, zaspieva posobivo a v tych nizsich polohach tiez ukaze svoju silu a istotu. (ja len trochu vypnem, ked budu najvyssie tony :D)

60
Luke
Reagovat

57 – no garf jde o to, že u Veroniky se řeší každá maličkost, ale u Sabiny ne…a teď si představ, kdyby Veronika mluvila jako Sabina…to by bylo pomluv a nadávek, že to hraje na diváky a já nevím co…ale když je to Sabina, tak to nevadí a ještě se jim to líbí – všechno je v pořádku, tak jak má být…
A proč to tak je ? Protože jsou zaslepení fanděním Sabině (což není špatné samozřejmě), ale vnímají tu zpěvačku (konkrétně Veroniku) jako soupeřku a štve je to, že má velkou šanci uspět…tím pádem ani nedokáží objektivně hodnotit tu druhou zpěvačku, páč jsou tak zaslepeni, že jedou pořád to svoje dokola….

61
dolores
Reagovat

58 -Jai, poznam to video ;) len vecna skoda, ze tam aspon celu jednu slohu nezaspieval Petr sam. lepsie sa mi totiz pocuva ako sa na neho pozera :)) a bolo by to hlasovo pestrofarebnejsie. ale aj tak dik za pripomenutie ;)

62
garf
Reagovat

60 – ano, nějak tak to bude. V tomto se mi líbí názor Scalexe, který jediný z těch, kteří píšou články se na to dívá objektivně. Tady se mi opravdu nechce diskutovat když čtu ty příspěvky.
A porota: stačí si poslechnout co říkala Veronice předminulou neděli a jak zázračně otočila minulou neděli. A to si myslím, že písnička Vokurky byla těžší a že tam tan výraz kdo chtěl tak viděl. Naproti tomu Sabča seděla na té stoličce jakoby ze začátku úplně nezúčastněná – opět kdo chce tak to uvidí. Ale ono je to už dopředu takto ocejchováno a hotovo! Proto říkám, že to vlastně už můžou ukončit.

63
dolores
Reagovat

60 -Luke, malickosti sa riesia u kazdeho. U niektorych viac ako u Veroniky (Stefan). :D je pravda, ze najmenej sody na Panackovi dostava Sabina a Safa. to je asi tym, ze tu ma silny fanklub a malo odporcov. od toho ste vy, fanusikovia Veroniky, aby ste zo Sabiny nejake hnidy vytiahli :)) sama by som bola zvedava, lebo ja okrem intonacnych nedostatkov a obcasnej ukricanosti, na nej nic negativneho nevidim :))

56 -Anta, ako si to myslela? ze s hadaju tie dve?

64
Jai Kudo
Reagovat

61 dolores – právě na tom unplugged záznamu je zřejmé, jak je těžké zuhle písničku technicky zvládnout. Při SS ještě GG nebyla zdaleka tak dobrá technicky a proto to asi tak dopadlo. Jsem zvědavý, jak to po této stránce zvládne Sabina. Nezdá se mi technicky tak moc dobrá, spíš to zvládá svým nasazením bezprostředností a individualitou.
A to jsem ještě na větvi ze Šafy s Metallicou….:)

65
Jonatána
Reagovat

Tak nevím, jak se Jarda pochlapí. Jamie „Afro“ Archer byl senzační, nějak se mi nechce věřit, že by tohle Jarda dokázal. Ale jestli ano, byla by to paráda, jeho hlas má krásnou barvu. Adam a Sabinka to musí dát a doufá, že Šafa nebude blbnout jako minule. Jo, bude to fajn kolo.

66
Monika
Reagovat

No, ja to vidim presne opacne, nejvetsi hysterii kolem Sabiny vypousti z ust prave fanousci Veroniky, pac si uvedomuji, ze jediny souper, ktery ma sanci Styblovou porazit je prave Sabina, ktera ma prozatim dle ruznych diskuzi na netu naskok…

67
Anta
Reagovat

63 dolores – teď poslouchám deníky, asi tam včera trochu kulminovala ponorka.
Začalo to asi u Giny versus Jarda versus Sabina (Šafa byl doma, tak se tomu vyhnul) pak i s Terkou a asi všichni se všema. Teď už jsou snad v poho, měli by, čeká je víkendový zápřah.
Pak jsou nějaké spekulace o Adamovi, ale nejspíš jsou to spekulace.
Ještě jsem neslyšela všechny.
Prásk už psal, ale je to bulvár, raději poslouchám přímo je.
http://prask.nova.cz/clanek/novinky/skandal-v-superstar-brutalni-hadka-gina-zvazuje-odstoupeni-ze-souteze.html

68
Luke
Reagovat

62 – proto taky radči jenom čtu a moc nepíšu příspěvky…protože se to nedá tady…někdy je to k smíchu…až k pláči

63 – Dolores – řeší se maličkosti i u ostatních…ale já se nesnížím k tomu, abych někoho urážel a hledal nějaky nepodstatny věci a maličkosti u někoho komu třeba úplně nefandím…ale jsou tady takový experti, co to dělají a z těch mě je na zvracení…
Každý by se měl podívat do zrcadla a uvědomit si, co vlastně umí než tady něco napíše…

69
Jonatána
Reagovat

A myslím, že Veronika to dá jako vždycky. Mi s ta holka líbí, zpívá skvěle, i když mám nejraději Adama :-). Ale kdokoli z mé TOP 4 může vyhrát a nebudu se zlobit: Adam, Sabina, Šafa, Veronika. a Jardův hlas se mi taky líbí. A Terčiny oči, což jaksi ale není dostačující :-).

70
dolores
Reagovat

64 -podla mna ona vobec nebola technicky zla v tom kole, len na moje usi je to stale cirkularka :)) a mam tam divny vizualny zazitok z nej. mam ju rada v jemnych polohach. vtedy sa hodi aj to klipkanie ocami aj spulenie perami. ale pri rocku nie. to sa nehodi. spojenie tvrdeho muzskeho vyrazu v speve so zvadzajucou zenskou krasou nie je nic pre mna. preto je zatial uveritelnejsia Sabca. ale necham sa prekvapit v nedelu ;)

71
dolores
Reagovat

67 –
pises velmi heslovite. naozaj sa hadaju kvoli jedlu ?? :D a ake spekulacie su okolo Adama?
no a sme tam, kde sme nechceli byt. v kontajnerovej show :D

68 – je dobre, ze nevyryvas do inych. ja to tiez tak mam, ked ma niekto nebavi, dam mu pokoj. iba ak ma niekto vyprovokuje, aj to si davam pozor, lebo su aj citlivejsi diskuteri, ktorych to zranuje. skor rada analyzujem klady aj zapory. ale nie posmievacne. na to su ini experti, co ich to nespierne bavi. :D len to neber prilis vazne. prezradim ti, ze bude aj horsie :)) v poslednych finalovych kolach, ak tam Veronika dojde, radsej to tu ani necitaj, ak si chces zachovat dusevne zdravie ;)

72
dolores
Reagovat

ak mate potrebu niekoho vyhodit, zaklikajte si v tejto ankete :D

http://superstar4.com/superstar-2013-koho-chcete-vyradit-anketa/

73
Jana2
Reagovat

72 – Jarda je nějak moc vysoko :(

74
yeey
Reagovat

garf – fandim obema holkam (tedy Verce i Sabine), Sabine preci jen o neco vic, v leccems uplne nesouhlasim, ale musim rict, ze mas ve spouste veci pravdu… D souhlasim, ze spousta lidi do Veroniky naprosto zbytecne reje a je to vice mene o sympatiich a faktu, ze je holt Veronika favoritkou, nez o nejaky naucenosti apod – u Verci celkem presne plati, ze „kdo chce psa bit,…“

kriticky pohled k Sabine naopak vetsinou chybi, mne ale taky a vskutku by obcas co vytknout bylo, nijak se mi do toho nechce, ale ze tam nedostatky jsou, uznavam….

a konecne, rovnez souhlasim, ze Scalex se jako jeden z mala rekapistu dokaze vyhnout predpojatosti a o Veronice se snazi vzdy psat maximalne objektivne… ono tu pak taky mame Průšu z musicserveru, kterej je pro me svymi uchylnymi nazory jednim krokem v Bohnicich :-DD

75
cedarin
Reagovat

73 Jana 2 – buď v pohodě, takových anket tu už bylo.
Pak se lidi vždy diví, jak ten či onen vypadl, když v anketě se umístil úplně jinak. Ankety nemají moc vypovídající hodnotu.
Podívej se na druhé místo z opačné strany a řekni, jestli tomu věříš? Já ne.

76
Monika
Reagovat

Tak to by me zajimalo, jak se definuje uchylnej nazor? Takovej, ktery neni totoznej s mym? Mne vubec Prusa nevadi, stejne tak jako mi nevadi nazor kohokoliv jineho. At si kazdej pise co chce, jeho vec.

77
Anta
Reagovat

71 dolores – nó heslovitě, já tak nějak už píšu spíš v těch heslech :-DDD Sabču jsem neslyšela celou, tak zas nechci moc psát, ale bulvár, jak jinak, nafukuje.

78
přiznivec.obecny
Reagovat

Merťas zmínil, že často se projevuje nesouhlas zpívat věci od Metallicy. Je asi problém zpívat po Jamesovi, jeho charakteristickém projevu, nejde ani tak o zpěv, ale celkově o jeho styl, nature. Zrovna s Martinem by ten Enter.. mohl dopadnout dobře – má na to hlas a záleží na Martinovi. Každopádně já jsem ráda, že to zase nebude Nothing else.. Zpíval vůbec někdo v CZ Supestar Sandman? Hodně fanoušků tuhle věc odmítá jako odklon od jejich dřívější tvorby, ale Enter Sandman miluju a jsem hodně zvědavá :-) A jsem ráda, že to produkce, resp. možná Martin, chtějí zkusit. Pro mě bezkonkurenční záležitost – aranžmá skladby, melodická stránka, energie.

79
Anta
Reagovat

72 dolores – nj zas něco pro ty co rádi klikají :-)

80
jab
Reagovat

75 – Že je Štefan „druhý nejoblíbenější“ není až takové překvapení, jako že je Adam pátý shora

81
DJ Vlado
Reagovat

78 – nn. u nás to ještě nikdo nezpíval, Martin bude první :-)

82
přiznivec.obecny
Reagovat

81 Myslela jsem si to :-), ale od tebe je to jistota :-)))

83
Anta
Reagovat

81 DJ Vlado – myslíš i v rámci sk (nesledoval jsem je) ?
To bude touchdown a já jsem už v pátek nedočkavá :-)

84
Anta
Reagovat

83 oprava: nesledovala
kdyby měl náhodou někdo problém s mou identitou :-))

85
yeey
Reagovat

76 no vidis a muj nazor je ten, ze nazory toho diletanta jsou snuzka zvastu, ktere by jeste naka nevinna duse, co prave zabloudila na musicserver, mohla povazovat za „fundovane,“ takze tak :-DD

86
přiznivec.obecny
Reagovat

84 Budu se musit na tebe dát pozor ;)

87
DJ Vlado
Reagovat

83 – jj. ani v rámci SK, celkově od Metalliky znělo většinou Nothing Else Matters (5x), jednou The Unforgiven a jednou Whiskey In The Jar :-)

88
Anta
Reagovat

86 přiznivec.obecny – no to klidně dávej :-DDD
Poslouchám Sandman, abych se naladila…..

89
pelmel
Reagovat

Anta – prosím poraď mi… jsem dnes poprvé na Voyo (týden zdarma) a začala jsem koukat na dnešní deníky…zkoukla jsem Giu, Štefana a Adama a Kiku a pak se mi ro seklo… po aktualizaci mi zmizely dnešní páteční deníky z naabídky… vyndali to oni kvůli „ponorce“ nebo dělám něco blbě? předem díky …

90
yeey
Reagovat

89 pravdepodobne ses koukala, na zivy prenos, ktery se asi sekal… jeho zaznam tam pripichnou asi zitra, ted neni k dispozici…

91
přiznivec.obecny
Reagovat

88 Zkus ještě tuhle verzi. Mě se líbí…
http://www.youtube.com/watch?v=1QP-SIW6iKY

92
Anta
Reagovat

89 pelmel – tak deníky od 16 hod byl přímý přenos, zda to zatuhnutí na tvým pc byl problém tvůj nebo jejich nevím, ale po přímém přenose to tam hned nedávají, záznam tam dají pravděpodobně až zítra. Poslední byla Kristína a před ní snad Adam.

93
pelmel
Reagovat

90 yeey + 92 Anta – díky za info…. holt premiéra :- ))

94
Anta
Reagovat

91 přiznivec.obecny – poslouchala jsem officiál video, ale ta atmosféra a energie se na mě valí i z toho mýho broučka, co už má něco za sebou, ale ze sluchátek.. ♫ ♫

95
přiznivec.obecny
Reagovat

94 Mají pěkný věci. Nejhezčí je pro mě For Whom The Bell Tolls ještě s jejich prvním basákem, kterej tragicky zahynul ve 24 letech – ale absolutně talentovaný, charismatický. Někdy si to pusť.

96
Jai Kudo
Reagovat

Tak Sabina s Aerosmith je jasná-pokud zlepší techniku proti minulému kolu tak to bude dobrý.
Čert ví, jestli tu Metallicu Šafovi přidělili nebo si ji vybral. On není metloš, takže čekám, že si to nějak přizpůsobí (on to umí, je skvělej muzikant). Myslím, že po neděli ho budou rockeři velebit nebo nenávidět….

67 Anta – Šafa byl možná doma, ale hlavně byli myslím pařit s Dailym (doufám, že to tady nečte!).:) Btw slyšel jsem ho říkat Šafa i Safa, tak nevím. Asi jako Dailymu se někdy říká Dali nebo Woody…:)

97
Anta
Reagovat

96 Jai Kudo -no teď jsi to prokec :-) v deníku říkal, že jel za rodinou…. V Jeseníku se přdstavoval Safa, i Sabču jsem slyšela říkat Safa.

98
přiznivec.obecny
Reagovat

96 To máš s tou nenávistí nebo opěvováním pravdu. Když to dá dobře tak prošel těžkou zkouškou. Já ho uznám za to riziko ať dopadne jak dopadne. Nakonec, mohl to odmítnout.

99
garf
Reagovat

74 – děkuji za příspěvek. Aby bylo jasno: nejsem nekritický obdivovatel Verči, líbí se mi i Sabina a někteří další, ale považuji kvalitu zpěvu za základní předpoklad pro další působení a také se mi vždy líbily velké hlasy i když v současné době moc obdivovatelů nemají. A s těmi emocemi je to velmi ošidné a veskrze subjektivní, většinou se to odvíjí od povahy a projevů člověka mimo zpěv. Takový Steven Tyler je všechno jiné než běžný zpěvák – a v tom srovnání vidím pro Sabinu velké nebezpečí, bude to oproti němu sterilní, Sabina sice umí řvát, ale zde se chce jiný projev emoce a na to ani její kukuč nestačí. Mně to ale nevadí, pro mě je důležité s jakým nasazením a intonační jistotou to zazpívá. Steven totiž falešně nezpívá (a Verča také ne). Ale je to pouze můj názor.

100
Jai Kudo
Reagovat

97 ANta – já ani ne, Daily má fotky na facebooku….:D

101
Jai Kudo
Reagovat

99 garf – já bych byl opatrný v tom hodnocení, že někdo umí jen řvát, že je to uřvaný apod. Jsem na to trochu alergický od minulé SS. Ten – podle tebe – „řev“ se v některých žánrech (rock,metal, blues) objevuje běžně. Je to určité emoční vyjádření interpreta. Janis podle tebe řvala celou svou kariéru ale přece je to jedna z nejlepších zpěvaček co kdy zpívaly rock a blues.

102
-bé-bé-
Reagovat

91
čo to s tebou robí takáto skladba???
Ja keď len sedím a počúvam, tak cítim buše nie na solar a je to fyzicky nepríjemné…
alebo keď začnem tancovať, tak sa vždy vo mne vytvorí „protiváha“ vo vnútri maximálny „klid“ a navonok divý energický tanec

103
BarBora
Reagovat

101 Jai Kudo – treba rozoznávať rev, jačanie, keď je to stále spev a rev, keď si väčšina ľudí musí zapchávať uši. A spomínať Janis v súvislosti so Sabinou je trúfalosť. Janis som schopná počúvať od rána do večera, Sabinu s jej revom ani chvíľu.

104
Anta
Reagovat

100 Jai Kudo – hmm pozdě, asi změnil status :-))

105
přiznivec.obecny
Reagovat

102 Moc ti nerozumím. Je to o nadšení tý kapely, potom nějaké otáčení kolem, jako když se točíš…takový pozitivní živoucí pocit.

106
garf
Reagovat

101 – předně jsem nenapsal, že Sabina umí jenom řvát, chtěl jsem říct, že v té písní Tyler nevyjadřuje emoce řevem, nebo aspoň to jako řev nevnímám. V celém kontextu skladby je to pouze vyvrcholení napětí, které vyplývalo i z děje, pro který byla tato skladba určena.
Prostým vyřváním vysokých tónů se toto nedá konkrétně v této skladbě nahradit, jinde možná ano. Ale zatím nevím, čeho je Sabina schopna, zase tolik toho dosud nepředvedla.

107
miri
Reagovat

Těším se na Adama, Sabinu, Martina a Jardu.
A Rebela znám tohohle

http://www.youtube.com/watch?v=zoAf-gRMkbI

108
miri
Reagovat

A Beat it znám pro změnu takhle

http://www.youtube.com/watch?v=1r0ZSCsRCVI

Tak to vypadá, když má člověk doma dceru metalistku

109
-bé-bé-
Reagovat

105
tak jo, pocity sú neprenosné,,,točenie sa v tuneli a úplne vypnutie len tak bez myšlienky…také šťavnaté???

Ach, jo…

vráťme sa do bezpečných vod „tohto“ cirkusu

110
-bé-bé-
Reagovat

106
i ja som zvedavá ako to Sabina dá…tej výpovede je tam tak veľa, to je celá „vypľutá a obnažená“ duša

111
přiznivec.obecny
Reagovat

102 Nikdy jsem si to nepřekládala. Je to o ochránění před zlem a utišení, takový song, kde ti slibujou, že tě ochrání a je tam slyšet i taková ta moderní „devátá“ (v začátku) obavy, zlověstnost a dál je slyšet i ten příval slibu a rozhodnutí a ochránění a pak tam je ten bojovnej vymanivej pocit, příval pozitivního, odstraňuje z tebe tíhu a dává ti odvahu – tam je to otáčení, ten živoucí pocit, lepší než strach – je to o povzbuzení. Takže jsem to vnímala podobně i bez textu netto brutto..

112
přiznivec.obecny
Reagovat

102 Jednou větou (už mi to došlo) o odvaze je to.

113
přiznivec.obecny
Reagovat

A nejde spíš o to, že Sabina ještě není hotová zpěvačka a taky a hlavně, že teď zpívá na objednávku a nemusí se pokaždé cítit přirozeně a prostě jen například i uměle zvýší hlas a při její „smůle“ jí stačí jen přidat a drtí okenní tabule? Podle mě ona potřebuje si zpracovat text, nazkoušet, napřemýšlet, procítit a těch pár dní je pro ni málo… Navíc některý songy ani nejsou vůbec její parketa, takže ani pak je nemůže procítit a nebo některé songy jsou pro ni prostě malá výzva, nezajímavý projekt. Odhaduju ji na přemýšlivou až filozofickou osůbku a ona musí být sama sebou. Nezapomeňme, že se sem šla hlavně zviditelnit. Ona pak nebude dělat povrchní věci, ona ty svoje kvality prostě jen chce protlačit přes Supestar. No, jsem zvědavá, jestli ji odhaduju dobře a jestli se pak neobrátí, ale myslím, že nebude povrchní celebrita.

114
-bé-bé-
Reagovat

112,111
díky,díky, že si prijala výzvu a popísala si to…na mňa to ale má opačný účinok…ako keď ma niekto chce zastrašiť

115
přiznivec.obecny
Reagovat

114 Bé Bé to je tam přece taky a je tam i to dodání odvahy. Na konci je boj jak končí song do ztracena – toho s odvahou s tím zlem, ale nebojí se už. Evidentně každý to slyší jinak. Já slyším obě polohy, ty jen tu jednu. Je to o přijímači :-)

116
Filip
Reagovat

oni tu VIRGINIU chcou odrovnat.. ze ji dali zase jako ze zacatku? :)))

117
-bé-bé-
Reagovat

115
hmhm pozrela som si ten text a je to divné…spi malý…no v tomto kraváli????
nie ale vážne….je to ten zážitok čo som mala v podzemí…teda sen…idem schodmi do podzemia…všade okolo príšery, pocítim úzkosť na solari a v tom je predo mnou niečo ako muž so psou hlavou…a cítim ako mi udiera do solaru, je to stále sa stupňujúca bolesť a panika…začínam sa brániť a zrazu počujem hlas „takto nie len pokoj“ upokojím sa a bolesť prestane…príšera zmizne…pokračujem ďalej dolu okolo ďaľšich ale oni si ma už nevšimajú…asi je to jedna z možností agresivitou dosiahnúť pokoj….len sa mi zdá že to nie je jediná

na tom videu mi to tak pripadá, že ak sa niekto potkne je po ňom

118
Merťas
Reagovat

35 yeey – Aj, aj. Tak koukám, že se peru zbytečně. :-D Dopisoval jsem to kolem druhé ráno tak je možné jsem se už na konci playlistu nechal unést. Ale primárně když se k nám dostane seznam písní, tak automaticky předpokládáme, že pořadí je čistě náhodné. A tak jak to házíme posléze do článku, tak pořadí je ryze náhodné. Akorát teďka jsem zachoval pořadí podle seznamu. Ale také samozřejmě nevěřím, že dvakrát zopakují stejné pořadí. :) I když ono abych se nedivil, v našich končinách je možný úplně všechno.

119
přiznivec.obecny
Reagovat

117 Bé-bé, raději toho necháme, co myslíš ?:-))))

120
Monika
Reagovat

Pravdepodobne poradi v jakem vystoupi je v clanku Scalexe.

121
-bé-bé-
Reagovat

ale jo, to je len o pocitoch…a tie sú u každého iné

122
Kovy
Reagovat

Opět si Sabina vybrala písničku mě blízkou z mé oblíbené pětky se ona stává mojí největší favoritkou na vítězství nádherná optimistická baba..;)

123
přiznivec.obecny
Reagovat

121 Je to o zlých snech, posílá je Pán snů Sandman(německá mytologie?). Já víc vnímám tu část textu, že vzlétnou (pryč z podzemí), nikdy už nepřistanou a ať se drží za jeho ruku. Je to na konci toho songu. Námět z jednoho slavného comicsu a samotnej comics je o podobenství na téma psychiky, kde se bojuje s představami a realitou… Tak samotná mytologie je o podobenstvích a muzika teprve. Jak říkáš na každýho je to jiný působení…výklad tím pádem různý :-) Tak a víc už svůj pocit nepopíšu. Tohle je až moc neuchopitelný. Ale snad se mi povedlo alespoň trošku ti znázornit moje pocity na základě muziky, textu, dokonce pramenu z kterýho ten text songu je…

124
Jai Kudo
Reagovat

104 Anta – ty fotky tam jsou pořád (ale žádný pikantnosti nebo tak :), prostě šli do hospody……) ale asi jsou přístupné jen pro přátele na FB.

125
Anta
Reagovat

124 – Jai Kudo – pikantnosti jsem nečekala :)
A jo, status není veřejný, takže přátel ? :))

126
Anta
Reagovat

Jai Kudo – k 125) píšu jak hotentot, ale tak určitě jsi pochopil :) Omluvou mi je vlak a taky čekám na signál… než dojedu do té naší moravské metropole :-))

127
-bé-bé-
Reagovat

123
sme sa dostali k zaujímavej téme…k riešeniu jedného 2 sposobmi….
to čo popisuješ ty by som priradila k boju dvoch rovnakých síl…kde víťazí ten kto je „silnejší“, a zároveň svojou silou zaštiti toho ůslabšieho“….je to boj…tak ako keď tu bojujeme so svojimi „virtuálními favoritmiŮ…HĽADAJÚC slabé miesta a vyzdvihujúc silné miesta….princíp súťaživosti
je zaujímavé, že i ten moj sen je o podzemí…o inej variante riešenia (v tej skladbe silou sa pozdvihne a odlieta navždy)…v mojom sne mi nájdený pokoj umožňuje ísť ďalej hlbšie do podzemia…stávam sa v tejto „frekvencii“ neviditeľná a ta si ma nevšímajú…a nepotrebujem sa opierať o druhého….
ale ako si povedala, tak je to v tom prijímači…čo sme schopní my posluchači vnímať a prežiť…

128
Pavluša
Reagovat

Malá poznámka pro Merťase: slovo shlédnout se píše takto pouze ve smyslu shora dolů. Veškerá videa, výstavy, filmy apod. lze jen zhlédnout. Už jsem na to upozorňovala v diskusích k jiné reality, ale na Merťase jako bych hrách házela. :D :D :D :D

129
-bé-bé-
Reagovat

PIMPA
tu je oholený (ale sa mi vidí, že je tým starší)
http://www.youtube.com/watch?v=Ju56_fItYLk

a určitá podobnosť so spevákom „Beat it“ tam registrujem…mal by to teda zvládnuť

130
přiznivec.obecny
Reagovat

127 Ještě jsem hledala :-))) Song je o dětských nočních můrách. Zpěvák tu atmosféru umocňuje předříkáváním motlitby a dítě ji opakuje. Dítě se má o koho opřít. A necítím to, že jako někdo jen silnější někoho jen zaštiťuje. Ne on ho učí, silnější není jen proto, že už je starší, ale už zkušenější a tím i silnější (dítě a dospělý ho drží za ruku,předříkávání modlitby). Je to podpora silnějšího toho slabšího, to jo, protože tu jde o dítě. Já konec slyším s tím držením za ruku. Ano v budoucnu ji nebude potřebovat( co jsi tam slyšela) a já to slyším prostřednictvím tý odvahy v tým songu. Ty jsi se zaměřila na dozrání dítěte a já se zaměřila na vztahy v průběhu zrání – obojí je kladný vnímání. Tak ale určitě je to moc zajímavý ten Enter Sandman. Vidíš, jak je ten song nabitý různýma obrazama a proč se mi teda líbí a jak je na výběr,…:-)
Každopádně jsem ráda že song zazní a souhlasím, že to bude těžká zkouška.

131
Jai Kudo
Reagovat

125 Anta – myslíš s Dailym? Jen na FB….ale i tak je mi ctí :)

132
Anta
Reagovat

130 přiznivec.obecny – včera v noci už jsem si po Enter Sandman musela pustit něco jiného, taky jsem hledala, a ty noční můry ….. na mě v tu chvíli to bylo hodně emoční, ale jinak fakt je to o přijímači.

133
miri
Reagovat

Obou je škoda, že už vypadli, ale věřím, že aby se někdo prosadil, nezávisí na tom, jak se umístí v Superstar

http://www.youtube.com/watch?v=HevJEyg6tBI

134
přiznivec.obecny
Reagovat

132 Podle toho se poznají úžasní muzikanti, že nepotřebuješ text a je tam v tý muzice co je v textu a pak člověk sám se pozná, podle toho co si vybere. Asi jsem nějak víc na to dodávání odvahy a líbí se mi odvaha jako taková, líbí se mi ten pocit a ty ty temné tóny v zásadě vnímám jen jako ten podklad okrajově, který bude nakonec zničenej, přemoženej a to se mi líbí plus ten vztah slabšího k slabšímu, což je vztah. No, sama se divím, jaký je to úžasný song. To jsem věděla vždycky, ale teď mě ještě víc nadchl.

135
přiznivec.obecny
Reagovat

132 Jinak, poslouchám Sabinu v deníku. Oproti minulýmu deníku, je na Voyu už hned druhý den… Mluví teď o tom songu a líbí se jí, ale ví, že je to břímě, velký sousto…

136
jab
Reagovat

Štefan prý celý den piluje kytarový motiv z Beat it (zdroj facebook). Snad nám ho předvede i v neděli ;-)

137
yeey
Reagovat

teda ty vcerejsi deniky jsou vskutku pikantni :-)))

138
T.M.
Reagovat

Myslím že Štefan měl dostat jinou písničku. Přece jen zpívat v rockovém kole píseň od krále popu je poněkud bizarní. Sice to bude v rockové úpravě ale i tak si myslím že mohl dostat něco daleko lepšího, nějakou pořádnou rockovou věc. Myslím že by se toho našlo dost.

139
jab
Reagovat

137 – Poděl se, aspoň v kostce :-)))

140
jab
Reagovat

138 – To určitě mohl, možností by bylo mnoho. Já bych se nebránil, kdyby vystřihl něco od Horkýže Slíže, ale chápu, že by to produkce nerozdýchala :-)

141
přiznivec.obecny
Reagovat

Já ty deníky ještě poslouchám a můžu říct, že se divím. Nejvíc mě zaráží to podezření na Adama, že vynáší věci ven… Mohli se bavit o těch událostech i někde jnde. Je fakt, že Sabina, Veronika a Gia to komentovaly, že je hodně podezřelé, že vše vychází ven a hodně rychle. Ale žádné důkazy nemají. V takovým případě jmenovat, mi přijde jako předjímání a můžou tak Adama zbytečně poškodit, kdyby to tak nebylo, Ať je to sebevíc pravděpodobné, ale důkaz zatím není. Vzpomínám si, že jednou se domluvili kolegyně a jedna prohlásila jako, že je těhotná a ta jedna, ta podezřívaná, to nevěděla – tak ji usvědčili – to mi připomnělo :-) Gia je pořád nevyspalá, tak je pořád nervní, že bude zkoušet tohle líp zvládat. Jak se snaží dospat vstává později a nestíhá snídani, proto ty zásoby. Že hledala nabíječku, ale nevysvětlila ten chlívek, co tam nechala. Ztráta peněz u Gii, ztráta kosmetiky u Terky a Gii. Někdo snědl Terčin koláč z domova, ačkoliv všem nabídla…
Jinak Martin se těší na song, Jarda chce překonat trému, tak snad už konečně se popasuje a bude to v poho.

142
yeey
Reagovat

139 priznivec toho uz hodne rekla… pry uz snad vse vice mene vyresili a je tam uz lepsi atmosfera… hlavni problem je aktualne asi ten, ze se dostavaji ven informace, ktere zazni mimo kameru a vzdy je u toho Adam, primy dukaz na nej nemaji, ale vypadali dost presvedcene… a Adam to s nimi asi nehodla resit, coz stve Martina … sam Adam se k tomu v deniku vubec nevyjadroval (ten typek za kamerou se ho na to neptal) a i o zbytku mluvil narozdil od ostatnich dost mlhave…

143
Anta
Reagovat

137 yeey – já vím ;) naznačovala jsem už včera, ale nechtěla jsem nic konkrétně, dokud neuvidí i ostatní.

141 – přiznivec.obecny – taky mně to s tím Adamem zarazilo, že ho vůbec jmenovali. Gia je nevyspalá tudíž podrážděná a asi hned vybuchuje. Taky tam dost řešili jídlo, tak snad tam mají dostatek né, i když kluci jsou někdy jak kyselina prostě jedí víc :)

144
přiznivec.obecny
Reagovat

143 Začínají problémy, s kterýma se musí popasovat. Deník byl opravdu napěchovaný faktickýma událostma. A jak si se ptala minule, co si myslím o tom, co Sabina, Jarda a vztahy, tak už jsi správně ses u toho zastavila :-)

145
Anta
Reagovat

142 yeey – když popisovali, co že všechno se tam děje, tak mě napadlo, že co když něco z toho má na svědomí štáb ? Ono se to po né moc vydařeném kole a klesající sledovanosti celkem hodí že ? :)

146
yeey
Reagovat

143 jako s tim Adamem je to pomerne vazna informace, ale mluvilo o nem spoustu lidi – Terka, Verca, Martin, no a Gia a Sabina o tom vynaseni taky mluvili, ale Adama primo nejmenovali… az se divim, ze o tom jeste taky nevysel clanecek :-D

147
přiznivec.obecny
Reagovat

Adama jmenovali Veronika a Gia. Sabina ne, pro upřesnění mýho komentu, ta mluvila o hodně podezřelém okamžitém úniku do médií, ale nejmenoval. No, štáb by v tom prsty mít mohl, může být…

148
jab
Reagovat

147 – Jestli to nebude podobného charakteru, jako když loni na Farmě pořád utíkala zvířata…taky se spekulovalo, že je někdo pouští…

149
T.M.
Reagovat

A co tak důležitého za informace prosímvás uniklo? Já jsem stoprocentně přesvědčenej o tom že Adam je správnej kluk a na nikoho by žádný podrazy nedělal. Nikdo mi to nevyvrátí a tohle se mi nelíbí. Fakt už to začíná vypadat jako Vyvolení.

150
Anta
Reagovat

146 yeey – zaujalo mě jak Martin uvažoval, že vlastně kolikrát neví zda nejede zvuk, i když mluvilo se o tom, že inkriminované věci byly řečeny na terase, kde snad kamery nejsou.
Jinak už konečně víme, kam se vytrácí IČO, chodí sázet stromky :-)))

151
yeey
Reagovat

145 oni tusim rikali, ze se dostaly ven informace, co zaznely, kdyz byli uplne mimo jakykoliv kamery a stab…

152
yeey
Reagovat

150 zeby stenice na terase? :-DD ono u ciga se pronesou ruzny veci :-DD

153
T.M.
Reagovat

A to by mě zajímalo co za takové strašné informace by to mohlo být. Nedokážu si nějak představit co tak hrozného by na sebe mohli vědět aby bylo nutné dělat takové divadlo když se to dostane na veřejnost. Tímhle si to u mě Veronika a Virgínia definitivně podělaly.

154
Indián
Reagovat

Ohledně toho Adama. I kdyby něco vynášel, tak nechápu v čem je problém. Přihlásili se do reality show, tak ať nemelou něco o soukromí.
Chceme vědět všechno, takže Kuky dělá jen dobrou práci. Stejně si myslím, že to na něho ušili, nemají na něho pěvecky, tak zkouší podjeby.

155
přiznivec.obecny
Reagovat

Proto je nejlepší vážit slova a bez pádných důkazů neukazovat. Jenže oni jsou ještě moc mladí….

156
yeey
Reagovat

153, 147 – jeste jednou – Gia a Sabina Adama nejmenovaly, Veronika a Terka ano…

157
přiznivec.obecny
Reagovat

156 Gia ne? Já myslela, že jmenovala. Tak už je jasno, to potom se Gie omlouvám.

158
T.M.
Reagovat

Mě by fakt zajímalo co tak strašnýho na ně Adam prásknul? Řekl snad barvu jejich noční košilky nebo že si před spaním nečistí zuby?

159
yeey
Reagovat

a Martin rikal, ze ho Adam nastval a pripada mu, ze jim lze a ze jakoze ma nakej problem, kterej ho trapi a mel by se ostatnim sverit a ne vytvaret dusno??? tak nak, ale stejne jako Veronika zduraznil, ze to neni jisty…

160
cedarin
Reagovat

Na článku mě zaujal hlavně ten začátek, kde se mluví o tom, že Jarda je oblíbencem mezi soutěžícími i štábem. Jen to potvrzuje, co jsem si o něm myslel, že je to hrozně fajn kluk.
http://krasna.nova.cz/clanek/superstar2013/sympatak-jarda-smejkal-tajil-vaznou-chorobu.html

161
yeey
Reagovat

160 tj Gia ho ma dokonce tak rada, ze mu tajne vlezla do pokoje a udelala mu tam bordel :-DD (dalsi info z deniku)

162
cedarin
Reagovat

161 zrovna Gia má myslím dost co dělat sama se sebou. Je sice na pohled hezká, ale jednoduchý to s ní myslím nebude.
A pak mě napadlo, že to udělala z čiré závisti. Co mu závidí tu rozebírat nebudu, ale ty jsi chytrý chlapec, tobě to dojde hned :-D

163
přiznivec.obecny
Reagovat

160 Tak, opravdu mi přijde hodně sympatickej. Tak ono už i u těch dnů aktivit, co podnikají ve středu na Voyo, je vidět, že je hodně oblíbenej.

164
přiznivec.obecny
Reagovat

Cedarin, dlouho se tu nejardovalo, co? No, já jsem se zasekla na Enter Sandman a svýho favorita tak zanedbávám :-(
Musím si pustit dneska večer ty Kings. Něco od nich znám a zatím se mi všechno líbilo, ale nejsem si jistá, jestli patří ten song mezi ně, co jsem je slyšela. Jen vím, že jsou hodně dobrý a jeden čas jsem je měla skoro denně „na talíři“, jak se jeden kolega jich nemohl nabažit.

165
yeey
Reagovat

162 no Kristina rikala, ze ona tusim hledala nejakou nabijecku na notebook ci co, ono to asi nebylo uplne namireny proti Jardovi… ona pak Virginie rikala v tom deniku, ze spousta veci udela v afektu a dela zbytecny sceny… bylo mi ji trochu lito – bylo videt, ze ji je to lito, ze je takova cholericka, ale holt to asi nejak nezvlada se ovladat :-)) no je to zvlastni osoba, musi byt tezky s ni vyjit…

166
Prochor
Reagovat

Jak se těšíte na rockové kolo?

Tady se obvykle láme pořadí.
P.S. Rockové kolo dali moc brzy.
Podle mého :
a) Trestná ulička pro nerockery:
Tereza, Kristína, Gina,Daniel.¨
Budou rádi, že přežijí.

b) Očekávaná nahrávka na smeč
Jarda, Štefan. Pro Jardu šance vrátit se dohry.

c) Absolutní trhák :
Sabina – stejně jako Aneta má šanci získat pozici absolutní favoritky stejně jako Aneta v 5.kole rockových balad, kdy vypadla Martina Balogová.

167
cedarin
Reagovat

164 příznivec – přesně, dlouho se tu nejardovalo :-))
Ale ten článek mi udělal opravdu radost. Jarda je opravdu sympaťák. A Kings dobrý jsou, to budeš mít hezký večer :-)

165 rybízku, popisuješ to přesně, jižanská krev, oheň na střeše. Já si jen vzpomínám, že už při castinzích jsem tu psal, že jestli ona bude ve vile, že se mají na co těšit.

168
přiznivec.obecny
Reagovat

166 Martina jsi zapomněl, předpokládám skupina b)..:-)

Já se těším hodně.

169
Inna
Reagovat

154- ano, do hudební reality show se přihlásili, ale z minulých řad nikdy nebyly vynášeny interní informace takovou měrou- mě teda vůbec nezajímá kdo komu sežral sušenky apod…vstup do soukromí oceňuji snad jen u zvukových zkoušek- tam mě to zajímá. A že by Veronika pěvecky neměla na Adama, to se mi nezdá.

170
Prochor
Reagovat

168 – Pravda Martin – skupina B – ten to zvládne.

171
přiznivec.obecny
Reagovat

170 Tak Martin, protože má můj oblíbej song a Jarda protože je můj oblíbenec, takže jestli to jeden z těch dvou dá, tak mám už „naplánovaný“ pořadí :-)

172
cedarin
Reagovat

166 souhlas, až na toho Štefana ve skupině b. Ale třeba máš pravdu.

173
Anonymní
Reagovat

I když můj favorit je jasný :) a při poslechu deníku jsem měla co dělat abych kvůli tomu nádhernému hlubokému hlasu vnímala obsah, ráda se přidám k jardování :), protože on je to opravdu strašně sympatický kluk, a i z deníků je vidět jak to má v hlavě srovnané. Byla bych moc ráda kdyby ještě nějakou dobu vydržel.

174
Prochor
Reagovat

Beat it je jednoduchej šlapák od Jacksona, ve kterém by Štefan mohl prodat výrazný hlas a jevištní presentaci. Ale je fakt, že to taky může podělat. Spíš si myslím, že tuhle jednoduchou nalejvárnu zmákne a naše mladá porotkyně se o5 zamiluje.

175
yeey
Reagovat

167 a to ona mne zas nepripada jako nejaka typicka obyvatelka stredomori :-) na to je moc uzavrena do sebe, de z ni trochu strach, a pak navic nevis, kdy to vsechno najednou vybuchne :-) mozna bych spis rekl, ze v sobe ma neco z islamskeho sveta, nebot ona je sice z Makedonie, ovsem Verca o ni v denicich rikala, ze je Albanka (coz ukazuje na ten islam), z cehoz si domyslim, ze jeji otec je asi z albanske mensiny v Makedonii… tim nechci vubec zabredat do rozebirani Giina nabozenskeho zalozeni, to jen ze tam z toho neco trochu bude…:-) mne osobne je ji fakt trochu lito, uz od prvniho castingu, kdy tam tak chladne nakracela mi bylo jasny, ze to asi uplne jednoduchy v zivote ona ani lide v jejim okoli nemaji…

176
garf
Reagovat

169 – to si Nova mne ruce, když má nižší sledovanost, asi i méně SMS tak aspoň když si ty děti platí Voyo aby zjišťovaly kdo komu ukradl tu sušenku. No co, propadák ve všech směrech….

177
Rena
Reagovat

mě mrzí, že největší dobrák ve vile ted musí snášet takové veřejné osočování… Lidem přestali vadit jeho kila navíc, protože i s nimi zazpívá a pobaví na jevišti lépe, než mnozí ostatní, tak honem na něj hodit – najét nějakou špínu.. že se holky nestydí a štáb také – myslím si, že oni v tom mají prsty… sledovanost se tím v neděli zvedne..

Doufám, že se písnička Adovi podaří, já si ho při ní zase tak neumím představit, on je zcela jinej typ.. doufám, že ho ty aférky příliš nerozhodily, přece jen je ještě děcko..

178
T.M.
Reagovat

177: Vidím to stejně.

179
Anta
Reagovat

175 yeey – na velikonoce si prej Dan holky přehodil a nesl na terasu, kde je polívali, za Giou nechtěl nikdo jí, prej se jí bojí :-)))

180
T.M.
Reagovat

179: Ani se nedivím. Mě teda připadá Virgínia ještě o hodně méně sympatická než Veronika. Naopak Sabina, Tereza, Kristína a Natálie, to jsou na první pohled úplně v pohodě holky. Z Veroniky cítím místy určitou neupřímnost ale nejsem si tím úplně jistej, možná je to jen obraná maska před ostatními nebo má z něčeho strach…..ale Virgínia, to je prostě taková povaha která by mi asi vážně nesedla.

181
yeey
Reagovat

179 vsak ja bych se ji taky bal, de z ni strach…:-)

182
yeey
Reagovat

177 myslim, ze nikdo z nas tu neni dostatecne fundovany, aby posoudil, kdo je a kdo neni nejvetsi dobrak ve vile … :-)

183
Paul
Reagovat

Copak nechápete, že rozvířit vztahy mezi soutěžícími má za úkol produkce? Dělají z toho Vyvolené, je to podpásovka pro účastníky -zavřou je do vily, aby měli ponorku a dají možnost lidem je za poplatek šmírovat. Bavte se o zpívání a ne o tom, kdo komu snědl čokoládu a kdo vynáší „informace“, je to trapas někoho jmenovat a obviŇovat- kvůli ničemu. Adam je skvělý zpěvák, příjemný a milý kluk-tak je třeba na něj něco jako vymyslet, ale nic konkrétního.

184
-bé-bé-
Reagovat

150
Štefan sadí stromčeky, to si „přivydělává“ alebo srdcová „slabost“
160
piluje gitaru? som tu už dávala „Mafia Párty“…tam je s gitarou a v podobném „ohoze“

185
Anta
Reagovat

181 yeey – ty ? :-D

186
-bé-bé-
Reagovat

omyl 136, nie 160

187
-bé-bé-
Reagovat

Silné ženy naháňajú strach?
OK, tie ostatné sa tvárime, že nie sme silné…

188
Anta
Reagovat

184 – po rozvíření bulvárem dal v deníku tři možnosti, kam že se z vily vytrácí
– sází stromky někde za vilou
– chodí za Ewou
– chodí za kamarádama
No mě jednoznačně vychází ty stromky :-D

189
yeey
Reagovat

183 souhlasim, ze tohle akorat zapusobi tak, ze lidi nebudou hlasovat podle vystoupeni, ale podle toho, kdo komu ukradl gumovy medvidky, nicmene si nemyslim, ze by tato afera „Adam donasi“ nejak vzesla od produkce – pochybuju, ze by Sabina, Verca, Terka, Gia a Martin byli vsichni takovy bestie, aby s produkci domluvili podraz na Adama… :-D vim, ze takhle z tech clanku a toho, co tu piseme na zaklade tech deniku, to muze vypadat vselijak, chce to videt ty deniky a slyset, co ostatni rikaji, mne neprijde, ze to mysli vuci Adamovi zle, jenom asi chteji prijit ty veci na kloub… cemuz se, z toho co rikali, nedivim… pokud maji na Adama nejaka podezreni a on se s nimi o tom nechce bavit, asi to pusobi vselijak :-)

no… on nam z toho ten letosni napad s vilou nakonec ty VyVolene udela :-DDD

190
yeey
Reagovat

185 jasne, si myslis, ze normalne mam takovou kuraz jako tady pres net? :-DDD

191
-bé-bé-
Reagovat

189
vraj Indián KEĎ JE OBVINENÝ MLČÍ, VIE ŽE JE KONIEC DIALOGU A I MLČKY IDE NA SMRT…
i mne obvinenia zatvárali ústam hlboko ma zraňovalo, že mi neverí…

192
Anta
Reagovat

190 yeey – ty nejsi nebojsa ? ;-)
no co už, blbnu, tak slyším …né to není váza to je Ludvíček !… :-D

193
yeey
Reagovat

191 nj ale to je uz tvuj problem, kdyz se nedokazes branit, nemyslis?

194
T.M.
Reagovat

Je to Adamův problém když se nedokáže bránit ale nemůže za to. Každý má prostě nějakou povahu a každej si něco zažil, nemůže být každej tak útočnej a hádavej jako ostatní. Já doufám že se tohle nějak vysvětlí a že z toho Adam vyjde bez jakýkov újmy.

195
Jai Kudo
Reagovat

Nějaká inspirace pro Virginii na zítra: :D
https://www.youtube.com/watch?v=vORlhnFMG4U

196
Jana2
Reagovat

No řekla bych spíš, že Ginu nikdo nepolil vodou, protože v neděli den předtím měla horečky :) ale sympatická zrovna není, no…jinak co se týče Adama, tak já si ho v tý písničce představit dokážu, myslím, že to bude dobrý.

197
-bé-bé-
Reagovat

194
ja sa nechcem brániť…ale i mlčanie je to obranou/tak ako útok…teraz sa postavím za seba inak /vyjadrením pravdy/…len už neľpím na potvrdení seba druhým

198
kata
Reagovat

Superstáristi by si měli uvědomit že jsou v baráku s kamerama, a i když to vypadá, že nejsou natáčeni, tak opak může být pravdou. Silně pochybuju, že by Adam něco vynášel, že ale vynáší produkce, o tom nepochybuju. Vždyť s těma děckama jsou 24 hodin v kuse nějací členové podukce, nebo je sledují kamerama, tak by si to měli uvědomit! TV z každé blobosti udělají info roku aby si zvýšili sledovanost.

199
Nofux
Reagovat

Trochu odbočím od dění ve vile :-)

Výsledky ankety na superstar13.eu o nejlepší výkon ve 2. finále:

Sabina Křováková 26.24%
Martin Šafařík 20.21%
Adam Kukačka 15.08%
Veronika Stýblová 11.46%
Štefan Pčelár 7.84%
Daniel Šmidák 5.73%
Jaroslav Smejkal 4.07%
Kristína Debnárová 3.32%
Virgínia Buberníková 2.56%
Tereza Mandzáková 2.41%
Karol Komenda 1.06%

A výsledky ankety „Koho chcete vyřadit?“ ze superstar4.com:

Daniel Šmidák 21%
Jaroslav Smejkal 20%
Tereza Mandzáková 13%
Kristína Debnárová 12%
Adam Kukačka 11%
Martin Šafařík 9%
Virgínia Buberníková 6%
Veronika Stýblová 4%
Štefan Pčelár 3%
Sabina Křováková 2%

200
kata
Reagovat

Věřím, že ostatní mají nějaký důvod aby Adama podezřívali, ale bohužel si myslím si neuvědomili, že se okolo nich točí sposta jiných lidí. velmi pravdeopodobne vynasi oni. a dalsi moznost je ze se adam nebo kdokoli sveril kamaradovi, nekomu z rodiny a ten zvanil. v jedne z minulych ss jsm znala semifinalistu a pak se ukazalo ze jeho holka davala tajne info mediim za penize, vcetne negativnich zprav o nem. Lidi jsou nekdy pekne s…

201
jab
Reagovat

Šafova vlastní tvorba? :-)
https://www.youtube.com/watch?v=cHsDFzRCQ9Q

202
-bé-bé-
Reagovat

199
fuj, Nestraš…Terezka mala na mále…brbrbrbrbŕ

203
DJ Vlado
Reagovat

202 – Anketě na těchto stránkách nevěřím od chvíle, kdy v ní byl Zamec na třetím místě a následně vypadnul :-) Ale taky budu mít zítra nervy, ostatně jako i minule a předminule. Tak snad Terezka dá tu Pink aspoň tak, aby to stačilo na postup, už teď ale mám strach :-(

204
T.M.
Reagovat

Mě se Tereza tak nějak začíná vzhledově hodně líbit, holka je to fakt hezká takže už tě Vlado začínám chápat. :-) Hlavně teď posledně jí to hodně slušelo. Ještě ty výkony kdyby podávala výraznější a bylo by tu super. Já doufám že zítra už konečně vypadne někdo z trojice Virgínia- Kristína – Daniel, kdyby tam někdo z téhle trojky zůstal dýl než Tereza tak by asi s těmi co posílají hlasy bylo něco opravdu v nepořádku. Všechno bude asi zase záležet na aktuálním výkonu, zatím byli v prvních dvou finálových kolech diváci asi docela spravedliví ( i když u Karola ještě podle mě mohli přimhouřit oko a dát mu ještě šanci), tak uvidíme.

205
Nofux
Reagovat

203 – To ale byla anketa před semifinále, ještě předtím než se zpívalo. Teď to je anketa po odzpívání :-) Každopádně taky se budu modlit, aby Tereza ještě vydržela :)

206
BarBora
Reagovat

Tiež trošku odbočím, pozerala som jednu zábavnú reláciu a v nej účinkoval aj Samko Tomeček, najkrajší doterajší mužský hlas zo Superstar a jeden z najväčších talentou. Tu je semifinále neprekonateľnej SHS1, to, čo teraz beží je trt oproti tomu:
https://www.youtube.com/watch?v=ZPV-yGqQez4

207
dolores
Reagovat

a je to tu :D uz tu mame kontajnerovku ako vysitu :)) typicke triky stabu, aby nebola nuda. treba rozduchat plamen, aby divaci mali vzruso :D presne ako v SK farmarovi, kde zmizol niekomu mobil a protagonistky sa zacali medzi sebou navzajom hnusne obvinovat, az tak ze jedna z nich chcela odstupit:)) potom sa nejako prevalilo, ze to bol kameraman alebo niekto zo stabu. takto sa do tych RS umelo zasahuje, hlavne ked je prilisny klud, ked sa nic nedeje. je to ubohost, tie deti si to nezasluzia, nehlasili sa do tohto typu programu. :// a to este mame pred sebou kopec kol, to este bude cirkus :D Itcho ako najstarsi si toto asi uvedomuje, preto uteka,ale oni ho do toho nejako zamontuju, ziadny strach ://

208
T.M.
Reagovat

Taková bilanční analýza k dnešnímu dílu. Podle všech sázkových kanceláří i tipujících by měl dnes večer vypadnout Daniel. Zatím se vždycky přibližně trefili tak uvidíme jak dnes. Pokud by se tak opravdu stalo, byl by poměr holek a kluků 5:4 pro holky a nadbytek holek nad kluky v Superstar, to by bylo opravdu něco nevýdaného. Zároveň by to bylo vůbec poprvé v ČR v Superstar co se nějaký kluk umístil na 10.místě, zatím na tomto místě u nás vždy skončila holka ( nevím jak na Slovensku). Nicméně mým největším tipem na dnešní vyřazení je Virgínia a myslím že její vypadnutí je opravdu nejpravděpodobnější. Samozřejmě ale taky úplně klidně může vypadnout už zmiňovaný Daniel, Kristína nebo Tereza. Jarda má dneska dobrou písničku, tak pevně doufám že aspoň dnes v ohrožení nebude. Megafavoriti Adam, Sabina, Martin a Veronika můžou být úplně v klidu protože ti nevypadnou ani kdyby vůbec nezazpívali. V klidu může být ještě dneska i Štefan a to i kdyby se mu to nepovedlo protože je opravdu velmi nepravděpodobné až skoro nereálné že by právě on jako jediný mužský zástupce ze Slovenska dostal v Top 10 nejméně hlasů. Spíš by mu to podkopalo pozici do dalších kol ale dneska by to na vypadnutí ještě nestačilo. Takže z toho mi vychází že největší bitva o přežití se dneska strhne mezi Danielem a Virginií. Jenom aby večer nebylo všechno jinak. :-D

209
pajik
Reagovat

T.M. Asi vypadne někdo z těch dvou, jak píšeš. Musim říct, že Dana je mi líto v tom, jaké dostává písničky. Ozzyho v refrénu, ty dlouhý tony, když to graduje, nemá šanci udejchat, už několikrát měl problém s nádechama. A jsem si skoro jistá, že sám by si to nevybral. On neni extra zpěvák, ale i tak může být dobrej v písničce, která mu sedne, ale proč mu jí vybírat, když máme takhle otloukánka pro porotu.

210
DJ Vlado
Reagovat

208 – Ve vypadnutí Daniela fakt nevěřím, takhle brzo miláček pubin nikdy nevypadl. O týden později už to nereálné nebude, devátý už skončil Burket. Dneska to vidím reálně na jednu ze Slovenek, přičemž se modlím, aby to byla buď Virgínia, nebo Kristína, jen ať to proboha není Terezka. Jako pravděpodobnější na vypadnutí vidím Ginu, jelikož podobné typy se nikdy moc daleko nedostaly, navíc si ty Depešáky v její podání moc neumím představit.

211
T.M.
Reagovat

210: Škoda že si se tak seknul s tím Karolem, kterého jsi tipoval na 6.místo a on nakonec skončil až jedenáctý. Ale hold jsem měl zase jinej vkus než ty pubiny no. :-( Taky ve vypadnutí Daniela už dneska nevěřím i když by to bylo super. To už je asi fakt pravděpodobnější i to že dneska vypadne Tereza než Daniel. Ať si říkají sázkové kanceláře co chcou, dneska kluk prostě nevypadne. Nenaděláme nic.

212
ejmi
Reagovat

206-súhlas, Samo okrem iných je aj môj obľúbenec. Ale je tiež dôkazom, že bez riadnej tlačenky sa veľmi ťažko prediera do povedomia. Teraz sa mu trochu viac začína dariť. Omnoho lepší sa mi zdá ako Cmorík, ktorý navyše ani nemá poriadnu vlastnú tvorbu, no zato je na obraze všade a vždy. Má dobré PR.

214
DJ Vlado
Reagovat

211 – njn. holt nejsem pubina, takže jejich vkus je těžké odhadnout, ještě před čtrnácti dny bych dal ruku do ohně za to, že je Karol zaujme víc než Daniel, ale ta ruka by mi asi uhořela. Měřeno mým mužským okem je Karol mnohem přitažlivější, vzhledově výraznější, zatímco Dan mi přijde vizuálně zcela tuctový, ale holt pro pubiny byl Karol asi moc vkusný, zatímco chlapečtější Dan, který víc tíhne ke kýči, se jim zvlášť s tím Iglesiasem dost trefil do noty. Pubinnímu vkusu asi nerozumím, ale mužskému vkusu doufám rozumím dobře, takže by mě dost překvapilo, kdyby Virgínia zaujala víc chlapů než Terezka. Když si projdu všechny předchozí řady, tak křehké holčičí typy vždycky došly dál než ledové královny (mezi něž samozřejmě nepočítám GG, která je zpěvácky mnohem vyšší liga a navíc mi nikdy nepřišla až tak „ledová“ jako Gina). Navíc fanklub Terezky se pouze na chlapy neomezuje, už jen tady na Panáčkovi jí fandí hned několik holek (dolores, Motýlek, -bé-bé-, BarBora), zatímco u Giny si jiné než mužské fanoušky představit moc nedokážu (ze zdejších dam jí fandí pouze Belisana a ta určitě hlasy neposílá).

215
BarBora
Reagovat

212 ejmi – Samko sa mne, osobne, páči oveĺa viac, ako Cmoro, no Cmorík bol v SS už hotový (vtedy bol, zhruba, v šúčasnom Samkovom veku) , len sa zviditeľniť a šup do šoubiznisu, ujal sa ho profesionál a tak to aj vyzerá. Samko po SS študoval výšku, ukončil ju s červeným diplomom a živiť sa naplno muzikou začal až pred cca 2 rokmi a teraz je to už ťažšie, ale, aj tak, dúfam, že prerazí ešte viac do médií.

216
Inna
Reagovat

já si myslím, že dneska vypadne Gina- titulek „Chce ze soutěže odstoupit “ je natolik výmluvný, že hlasy navíc nedostane – kdo by taky podporoval někoho, kdo soutěžit nechce, že? a skalních fandů asi tolik nemá.

217
yeey
Reagovat

214 asi mam o dost „pubinstejsi“ vkus nez ty…:-DD ze pubertacky fandi Danovi vic nez Karolovi mi prijde naprosto jasny, on Karol vazne jeste v kombinaci s tim, co mu provadeli v maskerne, pusobil spis jako hezka holka nez jako hezkej kluk a i kdyz si dovedu predstavit, ze to je v realu jinak, tak z ty obrazovky, rozhovoru a deniku na me Karol pusobi, kdyz to trochu prezenu, jako ukrutne nudny clovek s charismatem nula na n-tou… a to nemluvim o tom, co se (ne)delo, kdyz zacal zpivat… to nemyslim zle, jen mam pocit, ze tak nejak podobne pusobil na pubertacky, to nebyl tip pro ne… naproti tomu Daniel je o dost vyraznejsi, vzhledove je tak akorat plysovej a to, ze pusobi ponekud nafoukane, pro pubiny zase takovej problem asi neni… no bylo by fajn, kdyby dnes letel, ale nedelam si nadeje…:-)

218
jab
Reagovat

217 – Přitom stran výběru písně bylo pro jeho likvidaci uděláno maximum :-DDD

219
W
Reagovat

Sorry, ale musim byt skepticky
Z vyberu som velmi sklamany a nerozumiem, kto moze tento vyber ocenit v ramci tematiky kola. Ja nie som prave najvacsi fanusik rocku, ale tak jedno kolo by sme snad zvladli… Ale uz vidim, ako budu vsade tie plamene, moderatori v kozenom, ze drsne kolo a pomedzi to sa bude spievat pop.
vyber pesniciek – Complicated je ten isty pripad ako Firework – este asi nikto to nezaspieval nazivo tak, aby to znelo dobre. Minimalne nie s povodnym aranzma. A je mi tazko uverit, ze by si to niekto vybral dobrovolne.
Ak je to naozaj tak, ze to vybera produkcia – tak potom tu pekne vidno, komu idu po krku. Ak nie, tak mame sutaziacich, ktorych uz asi sutaz nebavi :D
Sorry, ze negativizmus, ale spustil to vo mne ten vyber piesni a zjavne produkcia Superstar.

220
jab
Reagovat

219 – Mě ten výběr taky trochu zklamal…ale tak uvidíme večer :-)

221
BarBora
Reagovat

Táto SS je celkovo úpadok, čudujem sa slovenskej strane, že do tohto projektu vôbec išla.

222
přiznivec.obecny
Reagovat

219 Já mám obdobný názor. A minulé kolo to byly taky hrůzy. Když jde o hudební pořad, šiklo by se, kdyby jim někdo pomáhal vybírat, kdo tý muzice rozumí a hodně se tomu věnuje. To je omega alfa úspěšnost takových pořadů. Zkoušet tu sledovanost nějakou kontejnerovkou. To je vidět, kam se dneska ubírá profesionalita – „muziku“ vylepšit stupidiními moderní RS prvky alá drby a infantilita a takovou důležitou věc opomíjet.. Přece logický je „hudební“ pořad vyšperkovat kvalitními, profesionálními „hudebními“ výběry. To mi na dnešní „profesionalitě vadí“, že se takový hrůzy cpou i do muziky. Ať je to RS nebo není, tak muzika je natolik spešl, že tohle je hotová hloupost si myslet, že se dá ovlivnit takovými primitivními triky. Já že bych tý muzice rozumněla, to ani náhodou, ale právě proto bych se do toho sama neangažovala.

223
přiznivec.obecny
Reagovat

222 neangažovala do výběru (nechala to těm, co tomu rozumí)…

224
DJ Vlado
Reagovat

217 – OK, tak možná jednám pod vlivem toho, že když moje ségra byla v pubertě (což už je docela dávno, protože letos se bude vdávat), tak ji víc braly máničky z Kelly Family než metroušci z Backstreet Boys, Boyzone atd., ale vkus mojí ségry zřejmě není směrodatné měřítko :-) A taky jsem to bral tak, že Karola bych si na ulici spíš všimnul, zatímco Dan by mi víc splynul s davem jiných kluků. Deníky nesleduju (a vůbec ten nápad s vilou se mi líbí čím dál míň, fakt se z toho stává „VyVolená SuperStar“, už i tady se místo zpěvu řeší, kdo komu ukradl sušenky a kdo na koho donáší), proto mi po osobnostní stránce přišli oba celkem indiferentní. V čem má pro mě Karol plus oproti Danovi je lepší hudební vkus (i když ten u pubin roli nehraje vůbec, nebo spíš v opačném směru). Jinak koukám, že k mému druhému nahozenému tématu Terezka vs. Gina se nikdo nevyjdářil, takže tady asi panuje všeobecný souhlas :-)

225
-bé-bé-
Reagovat
226
přiznivec.obecny
Reagovat

224 Dj Vlado, no, že by se moc tady sušenky řešily, to se říct nedá. Někdo se optal na to co bylo v denících, já se v rychlosti „angažovala“, když byl dotaz. Zastavili jsme u nařčení Adama, pak nějakej ten příspěvek u jídla. Došlo se pak k tomu, že kamery a mikrofony nebudou jen na avízovaných místech, že produkce může zkoušet ovlivňovat vztahy na vile a pak ta celá debata vyšuměla. Každej se u toho zastavil pár slovy a celý včerejší den tu skoro nebyla ani noha a proč? No, protože to tady opravdu nikoho nebaví….

227
T.M.
Reagovat

Já si myslím že Karol dojel na to že byl v podstatě takový nekontroverzní idol a pro pubiny byl opravdu až moc vkusný a tím pádem i dost nečitelný. Vlastně je to ten samý případ jako u Jerguše Oravce, vzhledově sice atraktivní ale jinak je prostě úplně jinde než ty pubiny a tak je nezaujme. K tomu se ještě přidá slabý zpěv takže mu lidi nepošlou hlasy ani za oslňující výkony a to už je potom fakt slepá ulička. Pro mě je Karol jednoznačně tím nejzajímavějším a nejsympatičtějším člověkem z celé letošní Top 12 ale jsem už prostě zvyklý na to že to co připadá zajímavé mě, většinu ostatních lidí nezaujme. Aspoň že se Karol narozdíl od Jerguše do té Top 12 dostal, byla to sice asi víceméně náhoda ale byl to můj cíl a to se povedlo a tak musím být aspoň za to rád. Ony nějaké pubiny už podle facebooku Karolovi taky fandily ale bylo jich prostě málo, to stačilo akorát tak na přežití prvního finálového kola a poražení Natálie která to prostě totálně zvorala ale dál už to prostě nešlo. Daniel opravdu působí mužněji a přidrzleji, taky je skutečně kýčovitější a tak prostě nalákal pubin daleko víc. V podstatě je to jasná paralela s Jergušem a Harichem a já sme tohle i předpovídal že to tak dopadne ještě než se to stalo. Burket skutečně vypadl v Top 9, no Top 10 je jen o jednoho soutěžícího víc tak to zase není takový rozdíl a navíc mi letošní soutěžící přijdou silnější než ti v ČHS 3 takže určitá malinkatičká naděje že by Daniel mohl vypadnout už dnes tady snad přece jenom možná je ale taky s tím ani omylem nepočítám. Co se týče Terezy a Giny tak potvrzuju že Tereza je daleko křehčí a sympatičtější, tím pádem pro chlapy i daleko přitažlivější než Gia, o tom žádná.

228
Anta
Reagovat

224 DJ Vlado – na to, že to zřejmě měla být zamýšlená bomba pro diváky, se to tady opravdu nijak zvlášť neřešilo. Sice jsem z on-line deníků něco heslovitě napsala, ale je nám tady asi všem jasný vo co gou.

229
Nofux
Reagovat

227 – No nevim, já znám dost chlapů co radši pořádnou ráznou ženskou než nějakou křehulku ;D Ale takovejch případů bude asi míň. Každopádně pochybuju, že by v SuperStar hlasovalo moc chlapů, takže to jak na ně Tereza nebo Gia působí asi nehraje moc velkou roli :)

230
T.M.
Reagovat

229: No ona je vlastně záhada kdo pro ty tři slovenky vlastně hlasuje a že všechny tři přežily první dvě finálová kola a už se místo nich poroučel i jeden kluk to považuju docela za zázrak. Každopádně dneska jedna z nich na 99,9 procent už půjde. Já kdybych se měl rozhodovat mezi Terezou a Virginií tak mám volbu jasnou a Terezu beru všema deseti. Horší volbu už bych měl mezi Terezou a Sabinou, kdybych se rozhodoval podle toho která je pro mě lepší a zajímavější zpěvačka tak si vyberu samozřejmě Sabinu ale kdybych se měl rozhodovat která se mi líbí víc jako holka tak se asi moc rozhodnout nedokážu protože jsou každá úplně jiná a absolutně se nedají srovnávat takže bych se možná rozhodnout nedokázal a bral bych je obě dvě.

231
Nofux
Reagovat

230 – Já bych to zas jako takovou záhadu neviděl. Karol od castingu nepředvedl nic, poslední dvě kola byl naprosto tragickej a výraznej typ to taky zrovna neni. Naopak, všechny 3 slovenky mají na Facebooku mnohem víc fanoušků – tudíž asi nějaký fanklub mají a ten je v soutěži drží. Navíc, Kristína a Gia v posledním kole předvedly jeden z těch lepších výkonů, takže jejich nevyřazení bych nepovažoval za zázrak ale za poměrně správnou a logickou věc. Každopádně si myslim, že je dost pravděpodobný že jedna z nich už dneska vypadne.

232
yeey
Reagovat

ja mam lepsi zahadu, ktera se tu vubec letos jeste neresila a minule to bylo pomalu tema no. 1… taky se vam zda to publikum v hale tak strasne klidny??? jasny, minule byly ty vrestici pubertacky extremni, ale letos Habera nekoho vesele sundava a neozve se pomalu ani jedno búú, priznam se, ze mi to osobne trochu chybi, nebot to holt k Superstar patri…:-))

233
T.M.
Reagovat

232: Asi je utlumili pod nějakejma lékama a taky už tam hold nemaj Haricha. Nebo ty co dělají největší bordel vyvedou už před přenosem. :-D

234
přiznivec.obecny
Reagovat

T.M. léky nejsou vůbec třeba, stačí sestavit playlist a spíš natotata…

235
BarBora
Reagovat

No, na to aké „veselé“ kolá to boli, sa mi zdalo obecenstvo až moc búrlivé, možno im tam púšťali rajský plyn.

236
DJ Vlado
Reagovat

229 – Tak já bych Ginu necharakterizoval jako „pořádnou ráznou ženskou“, to je třeba Leona Šenková, ale Gina mi spadá spíš do kategorie „žena vamp“, což ale taky může být pro chlapy rovněž přitažlivé, ale myslím, že ženské publikum si naopak nezíská. Naopak u Terezky spoléhám na to, že se u ní fandění neomezuje jen na chlapy, ale že má i fanynky, což jsem se snažil demonstrovat na tom drobném vzorku zdejších žen, které jí fandí :-) Ale souhlasím, že pouze na mužské publikum se žádná holka spoléhat nemůže. Nicméně mi šlo hlavně o to, že se křehulky obvykle dostávají dál než ledové královny, takže by mi přišlo hodně divné, kdyby Terezka vypadla před Ginou.

237
přiznivec.obecny
Reagovat

Ale náhodou to ještě šlo. Až usnou i finalisti, tak si to budem musit odzpívat sami.

238
yeey
Reagovat

achjo kdyz vy taky vsechno stocite na kritiku toho poradu jako celku :-DD

zas bych to s tou kritikou playlistu neprehanel, az na ceskoslovenske kolo to bylo vetsinou daleko lepsi, nez v minulych radach (hlavne pred 2 lety) a dneska mi ty vybery az na odstrelovacku pro Dana prijdou dobry… imho letos porad vychazi finalistum o neco vic vstric, nez v minulych letech….

239
kata
Reagovat

Zajímalo by mě – Dotaz na zdejší chlapy (dle slov DJ Vlada): přitahuje vác víc Tereza nebo Gina (a proč)??? Mě jako ženské je mnohem víc sympatická Terezka.

240
přiznivec.obecny
Reagovat

Protože jaký vybereš písničky, takovou úroveň to mít bude, když je to hudební pořad. To je můj názor na ten úspěch SS a o tom jsem hluboce přesvědčená a zrovna tady názor nezměním. A pokud se píše o nadšeném publiku, tak se to nabízí. Normální logický úsudek. Ale já slíbila, že moc s tím prudit nebudu. Tak už jsem vyčerpala limit… a mlčím :-(

241
yeey
Reagovat

239 Tereza, ale ona Gia teda taky vubec neni oskliva

242
DJ Vlado
Reagovat

227 – Burket z velké části dojel na to, že v ČHS3 byli všichni kluci +- stejně staří a podobně atraktivní pro holky (možná až na Spilku, který byl pro ně až moc trvdě rockově zaměřený), takže on těch pubin zas tak moc nepobral. Letos je ovšem otázka, jak moc ostatní kluci kromě Dana u pubin bodují. Každý z nich má něco, čím by je mohl zaujmout, ale taky něco, kvůli čemu jich moc nezíská. Adam by jim mohl konvenovat jako vrstevník, ale je otázka, zda se dokážou přenést přes ta jeho kila navíc. Štefan je sice fešák, ale už pro ně trochu starý. Martin má celkem všechny atributy, je to fešák i sympaťák, ale ony víc letí na slaďoušky než na rockery. U Jardy je zase otázka, jak holky přijmou jeho extravagantní image. Bohužel Dan je tam jediný, co jim konvenuje na 100%, takže se ho ještě asi nějakou dobu nezbavíme.

243
přiznivec.obecny
Reagovat

242 S tím Danem to nějak asi bude. I když u Adama možná ty holky nebudou s tou jejich váhou až tak puenktlich… Je hezký ve tváři a zas takovou nadváhu nemá.

244
přiznivec.obecny
Reagovat

245 oprava : s tou jeho váhou

245
W
Reagovat

232, 238 – absolutne mi nechyba vacsi prejav od publika, nez aky je teraz
a co sa tyka playlistov, nepamatam si ich. Osobne momentalne riesim len tento, ktory sa viaze na rockove kolo. A vseobecne riesim skor vyber, ci pesnicky niekomu sadnu. No a potom su tu veci ako Complicated, ci Firework, ktore (aspon podla mna) nazivo nezneju dobre a ktore by sa do tychto sutazi nemali dostat. (Aspon nie s povodnym aranzma, ako som pisal vyssie)

222 – tu uz sa asi trochu rozideme, mne nevadilo napr ani to The one that got away, tu piesen mam rad, teda nemusi to byt prave najumeleckejsia piesen, len nech ked uz maju tematicke kola, tak nech to ma aj opodstatnenie.

246
yeey
Reagovat

240 pockat pockat…. :-) ty vzdycky nasmerujes tu diskuzi trochu jinam ;-)) ze ten porad by mely delat ty pisnicky, je fakt, kterej ti nikdo vzit nemuze, ale v zasade se tu ale o tom nikdo nebavil, stejne jako o nejaky nadsenosti publika z vykonu… ja hovoril spis o reakcich publika na hodnoceni poroty a o vyklidnenych pubertackach v hale (a jiste sama naznas, ze tem je tak nejak celkem jedno, jaky pisnicky se zpivaj a jak ty vykony dopadnou a jejich reakce by byla celkem stejna, i kdyby tam vsichni zpivali sebehur ci sebelip)

247
DJ Vlado
Reagovat

239 – Tak pro mě je to jednoznačně Terezka, ale to myslím psát nemusím :-)

248
kata
Reagovat

Dneska tipuju vypadnutí holky, a asi ze Slovenek. Já snad té Tereze pošlu hlas.

249
BarBora
Reagovat

Yeey, veď Ty si s tou témou začal, celkom dobre sa začala vyvíjať a hneď ju sekneš, aspoň trošku sa dalo zabaviť. Netreba hneď všetko brať ako prudenie.

250
yeey
Reagovat

249 ale nee, ja to prece vubec nebral jako prudeni :-)) zaroven ovsem uznavam, ze ten smer, kam se to vyvijelo, nebyl v tu chvili podle mych predstav a jaky jsem zamyslel ;-)) jinak nic neutinam, beze vseho pokracujte :-)

251
přiznivec.obecny
Reagovat

246 Ty jsi psal o puberťačkách a pak o tom, že se neozvalo z publika ani to „búú“, což jsem já vztáhla fakticky na celkový publikum, protože to nedělávají jen pubiny, byť jsi to napsal hlavně k těm pubinám, ale fakticky bučívají většinou všichni :-))))

252
přiznivec.obecny
Reagovat

250 Klidně utínej :-) Já s tím pruděním ohledně neprofesionatily k výběrům prudím vždycky a tys už tohle zjistil a našla jsem místečko u „bú“ a v komentu od W a už jsem se rozjela. Trošku s tím holt otravuju a dlouho :-) Ale mě to nedá, protože mě to tak … Tak když tě něco štve, klidně to napiš a já ti taky klidně odpovím :-)

Takže s playlistem dám pokoj do cca příštího kola? Podle toho.. :-)

253
BarBora
Reagovat

250, už je to pasé, ale mne sa fakt zdá, že obecenstvo dosť reaguje aj na porotcov, hlavne ak sa im ich hodnotenie nepáči, možno nie až tak búrlivo ako v minulosti, no aj celá atmośféra v dávnejších SS bola iná.

254
přiznivec.obecny
Reagovat

Jinak k těm pubinám. Harich prostě přece jen byl lepší zpěvák. Hlavně měl lepší performance, byť mě třeba úplně nesedělo. Dan má hezký hlas, ale jen zpívá. A co se týče těch pubin u pódia, tak zrovna posledně mluvil Jarda o vystopení, že u prvního finále nebylo úplně plno a právě před pódiem a že zpívat „jedný hlavě“ není tak dobrý. jako „hodně hlavám“ :-))) Ale když zmizí Dan, tak to jsem zvědavá na koho by se pubiny obrátily a vřeštěly?

255
přiznivec.obecny
Reagovat

253 Jinak ta atmosféra… Připomněla jsi mi, že jsem se dívala na tuším SS 2004 (Vlasta vítěz) a tam byly interwia s diváky a tam se zaníceně prohlašovaly výroky, jakože Bende nebo Horváth se hvězdně proslaví doma i za hranicemi. No, prostě z nich čišelo v tom posledním kole fandění velký a dnes už se ví, jak to dopadne potom a proto asi ti lidi už nedávají tomu SS takovou šťávu?

256
yeey
Reagovat

251 jo pohoda… ja tak trochu doufal, ze bysme se mohli spis dostat k tomu, jaky pokyny treba dostavaji lide od produkce pred prenosem ohledne toho, jak moc se maji kdy ozyvat apod., nebot myslim, ze neni problem ty lidi trochu vyhecovat a pro me to hlasity publikum k Superstar patri, i kdyz pred 2 lety to byl extrem…. ale hlavne to neberte tak, ze bych vas tu omezoval v tom, co tu mate psat :-)

a k tematu potlesk publika apod. mam teda jeste jednu poznamku – nevim, jestli ste si toho vsimli, ale me s timhle Soukup pekne se*e, protoze vzdy kdyz jde hodnotit prvni, utne okamzite potlesk publika – vzdyt ti chudaci soutezici nebudou mit dost mozna uz nikdy prilezitost si na takovyhle stagi a pred divakama u TV zazpivat a on jim pomalu ani nedopreje ten potlesk, ktery si kazdopadne zaslouzi, at uz to odzpivaji jakkoliv… je to drobnost, ale kazdopadne to je podle me na hranici slusnosti :-/

257
BarBora
Reagovat

A přiznivec.obecny má s tou profesionalitou pravdu. Šmírovať, to áno, ale zabezpečiť mladým odbornú pomoc, to nie.

258
yeey
Reagovat

taky me napada, ze ty reakce mozna pusobi vlazneji, protoze ta stage je letos opravdu daleko vetsi, nez v minulych letech, takze ono se to tam vsechno tak „nepospojuje“ jako v mensim prostoru, ktery fungoval vice jako jeden velky (rekneme) kotel…:-)

252 ale to si klido prud i ted, resp. to co delas ty, ja nepovazuju za prudeni, nemas v tom tu patricnou davku jedovatosti :-)

259
Prochor
Reagovat

Stejně bych byl zvědavý na někoho, kdo se dotkne rockových Bohů Ozzyho Osbourne nebo Iana Gillana.
Např. kdyby někdo zkusil Child in Time od Deep Purple.
http://www.youtube.com/watch?v=sIvJ_-3IHas
Tahle věc z nejlepšího rockového koncertu na světě v Osace 1972 by byla ovšem i nad síly Jimmiho Cimbali.
Kdo to zkusí je u mně frajer. Ale na to nemá nikdo koule.

260
+-
Reagovat

248 – Souhlasím, taky si myslím, že dnes už půjde jedna ze Slovenek (tipuju Ginu nebo Terezu), je div, jak píše T.M., že všechny 3 přežily dvě kola v plném počtu. Slovenka zatím vypadla ve smíšené SS první (napřed Balogová a pak Pappová) a v podstatě poslední 4 místa z Top 12 obsadili vždy 3 ze SR a pouze jeden z ČR. (viz. Balogová, Puskailer, Ištvancová, Konvičková a Pappová, Povýšilová, Buckingam, Piňák)…
Což mě přivádí k tomu, že Natálie musela mít letos hodně slabou základnu, když vypadla z Top12 jako první.

Pokud by šel dnes náááhodou některý z kluků z ČR bude to na 90% spíš Smejkal. Martin i Adam nasbírají hlasy na výkonu, Dan na vzhledu a Jarda tim pádem je tak nějak ten poslední v řadě… Ale že by v Top 12-10 vypadli dva kluci a jedna holka, tomu se mi nechce věřit. A obě Češky, jak Veronika tak Sabina jsou hodně silné zpěvačky, dle mého.

261
přiznivec.obecny
Reagovat

256 No, možná „ukazovači“ na „tleskej“, „netleskej“,
“ křič,“, buď tam buď nejsou a nebo prostě na to … Každopádně se tam minule ozvalo párkrát takový mrtvolný ticho, že to působilo fakt divně. S tím Soukupem jsem si toho nevšimla, ale jestli to tam takhle povětšinově „zívá“, tak se problém díky němu ještě zhorší. Ale jde tohle zmáknout i když třeba se to divákům prostě nelíbí, tak „vyvolávači“ se můžou strhnout a nic se s tím neudělá?
Já jen nevím, jestli to třeba není i soutěžícíma, jestli třeba se prostě publikum musí vybičovat i tím, jaký sympatie k těm soutěžícím mají. Třeba je slabší úroveň finalistů. Třeba v minulosti opravdu to víc žrali a já nevím, opravdu to minulý kolo je ani nepovzbudili songy, třeba ani finalisty a třeba je to prostě nebralo (teď opravdu to nepíšu schválně).
I když na druhý straně nedávno jsem viděla ty velký „zábavný“ pořady z Novy, co dávají na TV Smíchov nebo kde a tam skandovali u každý hlouposti a řvaly smíchy a každýho hloupýho vtipu…

262
BarBora
Reagovat

256, na tie pokyny a ako to vyzerá priamo v hale by mohol niečo povedať DJ Vlado.

263
Jai Kudo
Reagovat

Jen pro zajímavost – na Nově právě probíhá bulvární magazín Prásk! a před chvílí tam zpíval Šafa lidovku v domově důchodců…..a SKVĚLE, fakt.

264
přiznivec.obecny
Reagovat

258 Já a jedovatá? To je jedna z věcí co mě nikdy nešla a nikdy nebrala :-))))))) To mě rozesmálo, to fakt ke mě nesedí :-)))

265
+-
Reagovat

A když se ještě vrátim k výběru semifinálové Top16, je škoda, když pořád hodně lidí kritizuje dokonale prázdný zpěv Veroniky Stýblové, že tou jednou českou blondýnu, co vybrali do té 16 nebyla Kristýna Šebíková. Možná už by vypadla, ale myslim, že u ní by byl (snad) znát nějaký vývoj a možná by sklidila víc pozitivních reakcí než Veronika…

Veronice mohli říct, že je hotová zpěvačka a nemá se kam moc dál vyvíjet (což bohužel říká kde kdo) a nemuseli jí pouštět dál. Dodnes si pamatuju, jak takhle Gábina Osvaldová do své skupiny v X-Factoru nevzala Olgu Lounovou (byly podobné typy s Martinou Pártlovou), právě proto, že je „hotová zpěvačka“ a nemá se kam vyvíjet.

Veronika mi osobně nijak nevadí, letos v podstatě ze zpěvaček nemám žádnou, co by mě zaujala tak, jako v předchozích ročnících, ale myslim, že do konce SS, ať vypadne sedmá, pátá, třetí…už nepředvede nic, co by mohlo překvapit. Zazpívá to vždy dobře, ale bude tomu něco chybět

267
Jana
Reagovat

263-Jai Kudo-taky jsem to viděla,zpíval krásně a hlavně je to sympoš-a pěknej kluk-kam se na něj hrabe slaďoun Štefan….

268
přiznivec.obecny
Reagovat

259 Prochor, jestli jsi to neviděl, tak se asi budeš divit :-) Já teda jsem se divila s otevřenou pusou. Tak takový se tady v ČR už objevil a vystupoval v Doremi, jistý Čonka z Aše a dával Child.. a v high exclusive podání. V SS ale ne.

269
Prochor
Reagovat

Ještě dvě věci z nejlepšího rockového konceru na světě Made in Japan kdyby to někoho zajímalo a neznal to
1.High way star
http://www.youtube.com/watch?v=KgZSnAkQc4c
3. Smoke on the water
http://www.youtube.com/watch?v=BVcAEIsTVsw
P.S. Kam dolétne britský orel česká slepice ani nedohlédne. To jen pro srovnání s dnešním „rockovým“ kolem:-)))))

270
Anta
Reagovat

Už jsem dočetla (a málem nepřestoupila :D) a co se týká projevu obecenstva, tak ano, v tv to zní utlumeně zvlášť to minulé kolo, ale vzhledem k tomu jaké bylo se moc nedivím.
Vlado by nám mohl něco nastínit, jak je to letos s tím hecováním :)

271
BarBora
Reagovat

260-tip na vypadávajúceho je lepšie dávať až po odspievaní, myslím si, že veľa sms nechodí. Možno, časom sa bude dať zmapovať vzorka skutočne hlasujúcich.

272
Indián
Reagovat

kata 239: Tak nevím jak ostatní chlapi tady, ale rozhodně je přitažlivější něžná Terezka než buldozer Gina. Gina je jak nějaká amazonka, zatímco Terezka krásný kvítek.

273
Indián
Reagovat

*chlapy-uff.

274
yeey
Reagovat

261 jak uz sem rekl, podle me se to publikum vyhecovat da, i kdyz za cenu toho, ze to z nich nepujde uplne prirozene… i kdyz ja mam totiz dojem, ze minule prosaklo, ze dokonce nejaky ty holky dokonce najali, aby tam rvaly…. nechci z tech lidi v hale delat stado ovci, na druhou stranu pro to trochu mam pochopeni, je to preci jen nataceni ziveho prenosu do TV a ne hudebni festival, tak by to melo „nejak vypadat“ – co si budeme povidat, liveshows peveckych soutezi nejsou tak uplne misto pro 100% prirozenost a autenticnost :-)

262 tak si to snad treba Vlado pozdeji precte, ted uz asi pomalu miri na misto cinu :-D

275
yeey
Reagovat

264 vsak ja prave rikam, ze nejsi jedovata :-) nebo jax to zas pochopila? :-D

276
Anta
Reagovat

263 Jai Kudo – a kterou dal ? :)

277
+-
Reagovat

270 – To souhlasím…
Ale tohle je spíš tip nevyhnutelného a předpovídatelného, vzhledem k vzorku nasbíraném na ostatních ročnících :o)
Samozřejmě se můžu mýlit, ale u Top10 se už dá tak trochu „vydedukovat“ jak to může dopadnout

278
Anta
Reagovat

přiznivče.obecny ty jedovatá nejsi :)

279
přiznivec.obecny
Reagovat

274 Mě jen přišla ta představa, jak jsem jedovatá fakt legrační. Pobavilo mě to. Třeba se to ještě naučím. Kdoví…

Jinak mě se líbí tenhle rock, ale mě neberte moc vážně já jsem do progu a tam toho progu asi je. Pro zajímavost, kytarista – leader kapely je syn, tuším kytaristy ze Zeppelinů.

http://www.youtube.com/watch?v=SfWiKh0KXzg&list=PL38A3B08AEA86E9DC

281
yeey
Reagovat

278 me jen kapku znervoznuje, jak sis z toho zase vytahla uplne neco jinyho, nez sem zamyslel…:-DDD ja se pak bal, ze si myslis, ze te mam za nejakou jedovatou prudicku :-))

282
Prochor
Reagovat

268 -To nebylo špatný ale mně se jako nejvíce nadějný dle mého vkusu ze začátku jevil Miro Šmajda. I když mi spíš připoínal maďarské skupimy Omega nebo Locomotiv GT. Ale stejně byl dobrý na tu bídu.

283
přiznivec.obecny
Reagovat

280 Napsal jsi o tý patřičný dávce jedovatosti, ale to přeci i člověk v tý chvíli prostě „jedovatý“ je. Já to tak chápu a navíc ihned mi přilýtla ta představa, jak jsem jedovatá a dávám do komentu tu jedovatou dávku. No, jsi poněkud víc na to přesný zadání, tak se s tebou budu občas takhle zaplétat :-(

284
přiznivec.obecny
Reagovat

281 Šmajda myslím právě vychází s novým albem a chválili ho, zrovna dneska jsem to tuhle četla.. On je jeden z mála (až na ten výstřelek změny jména a Eurovize), co si nemusí dělat starosti s uchycením.
Omega – k tomu jsem se nikdy nedostala, ač jsem občas si vzpomněla, že bych měla, něco jsem slyšela a bylo to dobré. Uvidím…

286
Prochor
Reagovat

279 _ Děkuji za suport.
Skupina v letech 2010−2012 vydala tři studiová alba a v březnu 20130 atd… .
To jsem nevěděl neboť po 70-tých jsem hodil flintu do žita. Asi si budu muset doplnit mezery ve vzdělání. Prostě nebylo to jen o mainstreamu.

287
yeey
Reagovat

282 okay abysme ucinili lingvistice za dost, tak ja bych to rekl takto – je treba rozlisovat normalni kritiku a prudeni, obecne bych to na zaklade teto nasi dnesni diskuze vyjadril rovnici kritika+jedovatost=prudeni, ty priznivce jen kritizujes ….:-DD tudiz tim nechci rict, ze pri prudeni clovek nema pravdu, jen prida tu jedovatost a zkratka celou problematiku prezentuje ponekud neprijemne, otravene a tim padem cely problem vypada horsi, nez treba je … :-DD

proboha, to tu zas resime peknej bullshit, pardon :-D

288
kata
Reagovat

Zorka má prý výborně nastartováno – no tak to je mazec.
http://bleskove.centrum.cz/clanek.phtml?id=776113

289
Ludvík
Reagovat

Myslíte že Sabča překoná? http://youtu.be/DzDsPTQpSrA
Dneska mám v plánu dívat se na MRČ ale Sabču chci vidět tak snad ji stihnu =)

290
přiznivec.obecny
Reagovat

286 Tak ale díky, že sis mě vzal na starost a uvidíš, že se mě při mojí časté nepozornosti občas ještě ujmeš – na to vem JED!

291
kata
Reagovat

Prosím Zorku, která má dle Bleskove super nastartovanou kariéru, dnes aby ubrala afektovanosti ve své mluvě, aby mluvila trochu pomaleji a ne tak ječivě. Předem děkuji!

292
yeey
Reagovat

289 – challenge accepted!

293
přiznivec.obecny
Reagovat

287 Asi jsme tady všichni nějaký divní.

294
cedarin
Reagovat

266 odkaz: tak Veronice udělali mikádo, aby nepřipomínala GG. Proboha, kdo ty hovadiny píše?

295
yeey
Reagovat

293 a jeste to otitulujou „Šok v Superstar“ :-DDDD ale slusi ji to…:-)

296
přiznivec.obecny
Reagovat

288 Každopádně tohle je asi nejtěžší song v tomhle kole, ne? Enter Sandman bude taky, ale tam to je o něčem jiném, ten výraz po Jamesovi, to bude docela o ústa. Jinak dobrý, žes to poslal – to porovnání s čerstvou připomínkou vystoupení GG bude zajímavý.

297
Prochor
Reagovat

285 – Po ČSL superstar bychom se papírově měli bavit o OBJEVU Chodůrovi ale došlo na moje slova – Miro je ten zajímavější. Spousta lidí s prstíky na mobilu už na svoje omyly zapoměla stejně jako na OBJEV.
Ale Miro je vlastně stále zajímavý svým pojetím moderní muziky.
Jeho fistulky napodobující frontmena Jánose Kóbora jsou pro mně připomínkou faktu, že moderní muzika šla prostě do kopru ale Miro se držel svých idolů. Když mu Habera tvrdil, že rocková muzika není jeho parketa, musel jsem se smát a Miro asi taky.

298
kata
Reagovat

292 nechapu jak jsme mohli Zorku tak neocenit. V Bleskově to píšou jasně, jak je výborná. A mají samozřejmě pravdu,moderátorka jedna báseň. Já se za sebe stydím, že jsem ji dokonce kritizovala. Fuj. Pleskla jsem se po ruce, co sem psala. Zori Sorry.

299
cedarin
Reagovat

294 to jo, ještě bych to zkrátil :-)

300
Jai Kudo
Reagovat

267 Jana – přééééésně tak! :D

295 příznivec – taky\ jsme si rád připomněl GG v minulém ročníku. A nikdy mě nepřestane fascinovat ten úžasný „přetlak“ v tom hlase. Když skončí frázi, tak má ještě tolik dechu…..Ale doufám, že to SAbina pojme po svým a že to bude taky dobrý

301
přiznivec.obecny
Reagovat

296 Mimochodem, Chodúr taky vydal nedávno CD a taky ho chválili. Nevím, jestli bude Chodur horší nebo lepší, já myslím spíš, že Miro bude víc kreativní a současný. Neumím odhadnot, to by se opravdu musely obě CD naposlouchat.

302
cedarin
Reagovat

297 – tak snaží se davu namluvit, že Zorrku čeká zářná budoucnost a masa má to štěstí, že může být u zrodu této star :D
To děvče dlouho hledali!!!

303
přiznivec.obecny
Reagovat

297 Pěkná hříčka ta Zori Sorry…

304
přiznivec.obecny
Reagovat

299 No, to jsem si u ní nikdy nevšimla. Opravdu na tenhle song musí dýchat za dva.

305
kata
Reagovat

302: Díky :-) :-) Snad to ocení i Zorka a odpustí mi mou neobjektiviku a nedocenění jejích zářných schopností.

306
Jai Kudo
Reagovat

300 příznivec – Chdúrovo CD bych asi nedal, ale Šmajdu mám doma aje to jedno z nejlepších rockových CD, jaké kdy v CZ/SK vyšlo. Aspoň podle mě. Doufám, že to CD Gabči bude aspoň takhle dobrý, laťka je opravdu vysoko!
Jen pro zajímavost na jedné písničce (kde hudbu složila GG) ji Šmajda pomáhal s textem. :) A třeba časem dojde i na ten duet GG+Šmajda, o kterým se mluví už dlouho

307
Jana
Reagovat

Sledujete přípravy?
http://superstar2013.nova.cz/clanek/fanzone-stream/kamera-backstage-2.html
teď jsem viděla projít Zorku,nevypadala,že by jí vadilo,co se o ní tady píše :-)

308
Prochor
Reagovat

301- Nechci zahlcovat diskusi ale jen můj názor – Miro je pro mně (osobní pocit) zajímavější. Moderní muzika stejně jako superstár nechápu jako soutěž technické kvality ale víc charisma zpěváků a jeich vlivu na další směřování muziky – třeba jsem perverzák nebo spíš realista.

309
přiznivec.obecny
Reagovat
310
kata
Reagovat

299 GG má úžasnej hlas. Těší mě že letos je tam taky pár finalistů se zajímavým hlasem. Pro mě je to dost zásadní, pokud zpívá člověk sice nefalešně ale nemá zajímavou barvu hlasu tak mě bohužel nebaví. Ale je fakt že to platí i naopak, když je falešnej jak bejk a má hezkou barvu tak taky nic moc:-)

311
přiznivec.obecny
Reagovat

304 Asi to neocení. Nezapomenu na to její „jaro“, co všude a všechno „pučí“…

312
kata
Reagovat

306: Zorka totiž čte jen Bleskove, nebo vlastně tam píše:-) :-) ?

313
kata
Reagovat

310: Nebo: Ahoj dědo!
Ale zas díky ní máme nezapomenutelné hlášky:-) :-) Fakt mají pravdu, je dobrá:-)

314
Jana
Reagovat

312- a nezapomenutelný napínavý způsob vyřazování

315
kata
Reagovat

Jak tu píšete o Mirovi – já jsem třeba fandila Mirovi a Dominice proti Chdůrovi. Což jen dokládá, že národnostní stanovisko je blbost. Tehdy bych ocenila ryze slovenské finále a letos ryze české. I když fandím rovněž Terezce, ale reálně nevidím že by se dostala do finále.

316
cedarin
Reagovat

306 Jana – ta kamera je super, nejvíc mě baví, jak tam pobíhají různí lidé a ta paní tam v klidu sedí a popíjí :D

317
přiznivec.obecny
Reagovat

307 Já dávám taky hodně na charisma a na interpretův pohled na muziku obecně. Je to prostě normální člověčina. Myslím, že se mi ale občas stane, že tyhle věci nedávám do popředí. Moc často to asi nebude, když si teď nevzpomenu. Ještě přemýšlím. Mám ráda některý věci od Neckáře a necítím z něj charisma, i když zajímavý muzikatský vnímání ano.

318
Jana
Reagovat

314-já letos taky jedině Čechy a v minulé SS jsem byla megafanoušek Lukáše.Dokonce si kolikrát ani neuvědomuju,jestli se jedná o Čecha nebo Slováka

319
kata
Reagovat

313- Strašná škoda, že když nasadí ten svůj ječák já vypnu, protože to nemůžu poslouchat, asi přicházím o hodně.

320
přiznivec.obecny
Reagovat

No, zkusím si Mira někde poslechnout a když se tak chválí tady i vně, tak popřemýšlím o koupi…Tolik dobrých domácích věcí (i SR je doma :-)) není a pokud stojí za nějaký požitek, tak jedině dobře :-)

321
Jana
Reagovat

315-třeba vymýšlí hlášky pro Zorku

322
Jai Kudo
Reagovat

308 příznivec – nepochybuji, že Chodúr má úžasný hlas a zpívá ten svůj žánr dobře. Ale není to prostě „moje“ hudba. :)

323
přiznivec.obecny
Reagovat

315 Tak to se musím podívat. Já bych určitě byla ta co nesedí a pobíhá :-))))

324
Anta
Reagovat

304 kata – si si dejchla trochu toho rajskýho plynu ? :-)) co ho prej snad pouští i do hlediště SS ? :-)

325
Jana
Reagovat

321-Já si stáhla tu podle recenze nejvychvalovanější skladbu z Chodúrova alba a pořád je to hudba pro o 20-30 let starší lidi než je on sám.Doufám,že se koho nedotknu…

326
cedarin
Reagovat

320 asi už něco vymyslela, protože se už zvedla :-)))

327
přiznivec.obecny
Reagovat

321 Jai Kudo, já ho taky neposlouchám, jen jsem viděla něco se symfoňákem a tuhle hezkou recenzi a zpívat umí. Nevím, ještě možná si něco z yt poslechnu. Ale obecně Miro je mi bližší taky.

328
Mila
Reagovat

91 – priznivec – teda to je ale nadherna atmosfera..

329
cedarin
Reagovat

Tak pozor, paní si byla pro annuka a už zase spořádaně sedí

330
kata
Reagovat

Jana: Já myslím, že na tom záleží leda televizím, protože si myslí,že by se češi na slováky v superfinále nedívali apod. ale to je pěkná blbost. já se nebudu dívat když tam budou dva lidi, kteří mě otravují svým zpěvem anebo vůbec nebaví. A to je v každé SS napříč národnostmi.

331
přiznivec.obecny
Reagovat

324 Takže nic moc? Takže se schválně podívám, když to odněkud jde…asi tuším

332
cedarin
Reagovat

Prošla Veronika a fakt jí to sedne

333
přiznivec.obecny
Reagovat

328 To bude paní vedoucí :-)

334
Anta
Reagovat

315 cedarin – myslíš tu paní, co v poklidu mlsá ? :)

335
přiznivec.obecny
Reagovat

332 Ale to by jí ten nanuk donesli.. To jsem špatně vyvěštila…

336
Jai Kudo
Reagovat

324 Jana – mě teda určitě ne, i když já to té uvedené kategorie už taky patřím, ale vždycky si raději poslechnu Šmajdu než CHodúra :) To víš, my stárnoucí rockeři…:D

337
kata
Reagovat

Anta: To si piš, jsem čichač:-) :-)

338
marmotka
Reagovat

308 – no ja nevim, pokud ma byt nejvetsim hitem celeho CD ta pisnicka kterou zpival jako host minule superstar, tak si troufnu rict ze to takovy zazrak asi nebude.

339
cedarin
Reagovat

333 Anta, ano, myslím tu. Sice se zvedla, párkrát se tam prošla a teď už chvíli stojí a kouká. Ta mě fascinuje, tu nic evidentně nerozhodí :-))

340
Jana
Reagovat

335-já se přiznávám,že o těch 20 taky budu starší a neuchvátilo mě to…:-)

341
Prochor
Reagovat

Jai Kudo
Jako člen klubu GG mi neušlo, že Gábča nemá sexuálního patnera (nemluvíme o zpěv). Proč nechává své ušlechtilé orgány ladem ????

342
Anta
Reagovat

338 cedarin – mě zas facinuje tvá fascinace :-)))
Na asistenku kohokoliv je opravdu příliš klidná :-)

343
cedarin
Reagovat

341 Anta – no mě fascinovala tím, že vypadala jako kdyby se jí to celé vůbec netýkalo. Už nějakou dobu tam není. Že by nanuk č. 2? :D

344
přiznivec.obecny
Reagovat

337 Takže mám asi jasno,.. nafouklá bublina :-)

345
Anta
Reagovat

342 cedarin – no občas zajde za tu černou plentu, že by hlavní stan ? :)

346
jab
Reagovat

239 – Rozhodně Tereza ;-)

347
Jai Kudo
Reagovat

340 Prochor – cha cha cha, dobrá otázka, ale ne pro mě..:D
Mrkni na YT na rozhovor s Dianou Kobzanovou (Drzá Diana) nebo naposledy na VIP zprávy. Tam o tom mluví, protože se jí na to už ptají skoro při každém rozhovoru. Odkazy najdeš na webu Fanklubu (gabriela-fansite.cz) :)

348
cedarin
Reagovat

344 Anta – teď už tam nějakou dobu stojí a rozpráví s nějakým mladíkem, před tím mu dala nějakou kartu z krabice.
A o5 prošla Veronika

349
přiznivec.obecny
Reagovat

327 prej mega lidiček na koncertě, ale přesně krásná atmoška. Jsem ráda, že líbí :-)

350
přiznivec.obecny
Reagovat

ta v tom svetru s culíkem na dálku vypadá jako Anička z pěchoty :-)

351
Prochor
Reagovat

322 – moje už asi 20 let – já jsem se s s Chodůrem minul dřív, nnež se OBJEV narodil \:-))) A kdo je perverznější ????

352
Anta
Reagovat

347 cedarin – a už myslím zase něco baští :)
Nejen Varča. ale myslím i Gina, to budou všichni v kožených bundách ?

353
přiznivec.obecny
Reagovat

Jarduju: prošel Jarda

354
cedarin
Reagovat

351 Anta, ano něčím se cpala :D že by ten nanuk č.2?
Všichni asi nebudou mít kožené bundy, myslím že Jarda bude mít jeansovou a nějaký strakatý tílko. Ten už tam taky prošel

355
Anta
Reagovat

V tom bílým tam prochází Terka ??

356
Anta
Reagovat

To byl Dan v té vestě ?? nějakej zmalovanej

357
přiznivec.obecny
Reagovat

Jestli to byl Dan v tý béžový džísce, tak se mi asi líbíl… To asi nevypadne :-(

358
Prochor
Reagovat

347 – Protože mně Gabča vzrušuje ( a nejsem sám) tak se asi budu muset zeptat přímo Gabči , která mně určitě pošlě rovnou do … Ale reaguji na VIP, kde se Gábi vyjádřila, že se nenechá uzurpovat všeobecnou představou mít partnera. Ale mně spíš zajímá, jestli to jejímu (jak jsem naspsal) velmi ušlechtilému tělíčku nechybí).

359
přiznivec.obecny
Reagovat

Anto tvůj milovaný hlas :-)

360
Anta
Reagovat

353 cedarin – z nanuka asi přešla na nějakou dřeň :-)))

361
Mila
Reagovat

348 – tak mne se na tehle nahravce libi hned nekolik veci – to ocekavani, co visi ve vzduchu, nateseni lidi, tedy mraky lidi, pak konecne nastup a jak to propukne.. ja tohle zboznuju, z atmosfery na koncertu dokazu cerpat energii par dni.. konkretne k tehle skladbe a pocitum, ktere jste rozebiraly vyse – pro mne naprosto pozitivni nabijeci ucinek, poustim si takove skladby do sluchatek, kdyz se potrebuju povzbudit – zadne stavy uzkosti z toho nemam, naopak.. Podobne na mne pusobi treba ADCD a jejich Thunderstruck…

362
cedarin
Reagovat

Prošlo IntrovertníČoklíOčičko a ta paní zase něco dlabala z plastové misky. Asi si udělala doma sváču :-))

363
Anta
Reagovat

358 – nj a nedával jim zase nějaké pokyny ? :))

365
Jai Kudo
Reagovat

357 Prochor – to se ji klidně zeptej, ale upozorňuji, že GG umí hooodne rychle běhat! Abys jako stihl prchnout… :D

366
přiznivec.obecny
Reagovat

360 Vypadáme na hodně podobný vnímání hudby. AC/DC jsou taky životabudičové. A ten koncert je úžasně ozvučenej a ty bubny se tam rýsují hodně, ale přitom to není přezvučený. Vůbec tahle skladbička je geniální dílko, moc oblíbená – má všechno. AC/DC mám bestovku s půlkou skladeb s původním zpěvákem a pak s druhým. Je tam jeden koncertní kus s původním zpěvákem a neuvěřitelný výkon. Na rytmický kapely s opravdovým upřímným nasazením jsem náchylná, právě pro ten příval energie.

367
přiznivec.obecny
Reagovat

Sabča bude lákat místní mužské osazenstvo ;) hmmm to bude sms

368
cedarin
Reagovat

Že by dnes byly i mladé kreativní tanečnice?

369
přiznivec.obecny
Reagovat

362 Asi jo, ani bych se nedivila, ale kecal s nima i tak v pohodě, sympoš… Tak pořádek musí být :-)

370
Prochor
Reagovat

Milo – moje dubnová krásko – dostala jsi mně jako rockera.
P.S. Nemohl bych tě pozvat na slušné šampáňo?

371
Anta
Reagovat

367 cedarin – a kdo myslíš, že u těch mladých kreativních tanečnic stojí ? Očičko :-)

372
přiznivec.obecny
Reagovat

To asi není Sabča, ..tak asi nějaká tanečnice.. Tak to jsem nechtěla takhle balamutit

373
cedarin
Reagovat

370 Anta – ano, to byl on.

374
Mila
Reagovat

369 – Prochore, dik za nabidku, ale ja sampano nerada… ja holt jsem spis na to pivo :-) a copak existuje nekdo takovy, komu by se nelibili ACDC?

375
Mila
Reagovat

371 – neni Sabca s tim ohonem a v sortkach?

376
cedarin
Reagovat

374 není

377
Anta
Reagovat

368 přiznivec.obecny – a věřím tomu, že i songy by jim uměl vybrat na tělo :)

378
přiznivec.obecny
Reagovat

379 Usneseme se na tom, vyvoláme z hlubin Pp a předneseme návrh.

379
Mila
Reagovat

375 – tak to je dobre, ja ji chci rozcuchanou

380
přiznivec.obecny
Reagovat

A co kdybych zapla televizi?… , se už asi hodí…

381
Anta
Reagovat

Jak tam diváky pěkně instruujou :-) už asi půl hoďky

382
Jai Kudo
Reagovat

Nezdá se vám to divný? Peter Bič Projekt jako host v rockovým kole????

383
cedarin
Reagovat

Speciální host večera: Peter Bitch Project

384
přiznivec.obecny
Reagovat

380 Jak dneska yeey nakous, to by chtělo..

385
Anta
Reagovat

373 Mila – není ! :-)

386
Anta
Reagovat

pojďte pod nový článek, už zase roluju :-/ :-)

Přidat komentář