Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Superstar 2013: 2.finálové kolo: Romeo následoval Julii! (31.3.)

31. Březen 2013 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=6054 w=420]
Týden s týdnem se sešel a nedělní večer nám opět zaplní federální zpěváci a zpěvačky v soutěži Superstar 2013. Tématem 2.finálového kola jsou české a slovenské hity. Dnes večer zazní Lucie, Jana Kirchner, Kryštof či Desmond. To vše pod dohledem Miro Žbirky a Janka Ledeckého. A večer se z TOP 11 stane TOP 10. Kdo nejlépe dnes zvládne zazpívat?

Patroni pro dnešní večer jsou Miro Žbirka a Janek Ledecký.

Virgínia – Láska

Merťas: No, Virgínia minulý týden s Aliciou Keys totálně nezabodovala, spíše zklamala. Své akcie musí pozvednout dnes večer. Ale v úvodním jinglu se mi zpěv vůbec nezdál. Jak to dopadne naživo? Vystoupení a výkon samotný vás musí zaujmout do pěti až patnácti vteřin od začátku. Pokud vás nezaujme, tak je to špatně a velká škoda pro daného interpreta. Vystoupení Virgínie bylo místy velmi falešné, postrádám nějaký přesah a gradaci songu. Já jsem z toho neměl vůbec pocit emocí. Ona se tak moc soustředila na to, aby to nebylo špatné až tam chyběl nějaký ten x factor. Chvílema tam sice byl náznak specifika rozpoznatelné barvy hlasu, ale celkově po několikáté v letošní Superstar to bylo vystoupení, kde by se mohlo víc tlačit, víc prožívat a víc toho v divákovi rozvinout. Písnička je sama o sobě pomalá, ale v podání Virgínie mi to přišlo hudebně nezajímavé a nudné.

DJ Vlado: Na první poslech v sále na mě Virgíniino vystoupení celkem zapůsobilo, což bylo ale možná více tou harfou a vůbec celkovou atmosférou než samotným zpěvem. Když jsem si to pak ale pustil ze záznamu, tak jsem názor však musel přehodnotit, jelikož celkové podání bylo poněkud dietní a frázování taky nebylo nejlepší. Jediný plus vidím v tom, že zde Virgínia velmi dobře prodala svou barvu hlasu. Celkově průměr, ale v rámci večera se to řadí mezi ty lepší výkony.

Jaroslav – Obchodník s deštěm

Merťas: Další zděšení na scéně. Jarda má excelentní barvu hlasu a sám v jinglu říkal, že se v písničce moc necítí, že se bojí, aby to nebylo jen předříkané zpívání. ÁÁÁÁch ten Jarda má fakt perfektní, originální a výjimečnou barvu hlasu. Já bych ho mohl poslouchat furt a stále dokola. Jardovi se dneska ve vystoupení určitě podařilo svůj hlas prodat. Ale samotná písnička k němu vůbec nešla. To bylo prostě nutné zlo. Výběr byl katastrofální. Obchodník s deštěm není pro Jardu. Musím souhlasit i s porotou, že Jarda je na velkém pódiu zakřiknutý a jakoby se držel zpátky. V celkovém pohledu na Jardovo vystoupení bych řekl, že to nebyl úplně přezpívaný cover, ale dal se v tom najít otisk interpreta, hlasovou kvalitu a stále v něm vidím velký potenciál, neobroušený diamant. Který až bude obroušený, může zářit na všechny strany. Dnes to byla ale taková malinká pěti wattovka.

DJ Vlado: Je sice na jednu stranu chvályhodné, že se Jarda spolu s kapelou pokusil o vlastní verzi. Nicméně jeho výkon byl tentokrát velmi slabý. Přišlo mi to až moc udýchané a to natahování frází mi taky zrovna dvakrát moc nesedlo. Michal Šeps dal v minulé řadě tutéž píseň mnohem lépe a zatímco od něj to byl touchdown, od Jardy pouze vlažný čajíček. Jardovy výkony jsou v živých přenosech jako na houpačce, jednou zazáří, podruhé propadne. Měl by si na to dát pozor, jelikož divákům by při jeho výkonnostní sinusoidě brzy mohla dojít trpělivost.

Kristína – Pokoj v duši

Merťas: Jeden z největších hitů v dnešním večeru jde na řadu už jako třetí v pořadí. No, abych se přiznal, tak jsem měl husí kůži. Ale nevím, jestli to bylo samotnou písničkou nebo tím zpěvem. Kristínino vystoupení bylo sterilní. Co jsem čekal, to jsem dostal, ani o kousek víc. Písnička něco nabízí a to jsem v tom našel. Vystoupení hezké, ale nic víc. Do budoucna si Kristínu však nedovedu představit jak zpěvačku, která bude bořit federální hitparády.

DJ Vlado: Nejpříjemnější překvapení večera. Kristíně jsem v této písni moc nevěřil, ale nakonec v ní svůj hlas prodala pěkně, její vystoupení mělo atmosféru a zařadilo se tak pro mě mezi tři nejlepší vystoupení večera. Řečeno slovy Merťase, žádný zvedák ze židle to nebyl, ale příjemný výkon určitě. Zkrátka tato píseň je hodně silná a když se nepodá úplně nevýrazně (jako například Karolína Ruppert v Hlasu ČS), tak se s ní dá zabodovat. Nic to však nemění na tom, že bych tuto píseň mnohem radši slyšel od Terezy.

Adam – Na kolena

Merťas: Od téhle písničky čekám velkou energii a smršť na pódiu. Rozjede to Adam? Hlasově byl Adam velmi dobrý, takhle se má vybírat písnička, která sedne k hlasu. I když velké pochybnosti jsem měl kolem udýchání, chvílema to haprovalo, ale popral se s tím se ctí. Ale konečně byla na pódiu aspoň malá bouřka a nádech energie. S vystoupením jsem spokojený a bavilo mě. Snad prvně mě vážně Adam v živých kolech bavil.

DJ Vlado: Návrat krále Adama. Zatímco minulý týden byl Adamův výkon dost dietní, tentokrát si to vynahradil a v gigahitu Na kolena z filmu Šakalí léta předvedl obrovskou smršť energie, kterou roztancoval všechny své spolusoutěžící. Původně jsem se obával, zda Adamovo podání nebude příliš slušňácké, ale i v tomto mě vyvedl z omylu a dokázal působit dostatečně přidrzle. Dokonce bych Adamovo vystoupení postavil minimálně na stejnou úroveň jako podání téže písně od Petra Bende, což je ode mě velká poklona, jelikož Petr Bende je mým vůbec nejoblíbenějším mužským účastníkem těchto soutěží. Tohle byl rozhodně jeden ze dvou touchdownů večera a Adam opět potvrdil, že má na to bojovat o mety nejvyšší.

Tereza – Búrka

Merťas: Když jsme dostali do rukou seznam skladeb na dnešní večer, tak jsem se u Terezy zase bál, že to bude nudné. Vystoupila Tereza ze stínu? Ani ne. Nemusíme se bavit o tom, že je Tereza krásná. Na pohled se na ni na pódiu moc dobře koukalo. Ale pěvecky to bylo slabé, jak levný čaj. Refrény nejisté, střídání tónů nelibé. Vystoupení bylo znovu o krok horší jak minulý týden. Tereza se blíží k odstřelu.

DJ Vlado: Ajaj, mé favoritce to včera bohužel moc nevyšlo. Když jsem Terezu označil za svou „náhradní Moniku Bagárovou“, tak jsem ještě nevěděl, že toto označení bude platit i včetně nervů, které budu každý týden prožívat. První sloka se jí ještě celkem povedla, ale jakmile došlo na falzet, který jí nevyšel, tak jí to dost rozhodilo, že od té chvíle byla značně nejistá a navíc souhlasím s Ewou, že ve druhém půlce až moc tlačila na pilu. Navíc mi přijde, že Tereza je na pódiu pořád ve velké křeči, což je možná tím, že s vystupováním před lidmi nemá žádné zkušenosti (což uvedla na oficiálních stránkách ve svém profilu). Kdyby se víc uvolnila, nebylo by to na škodu věci. Ovšem pohled do těch jejích krásných očí mě snad neomrzí, stejně jako její přenádherný sametový hlas, tak snad se v dalších kolech trochu vzchopí, i když v rocku si ji moc představit nedokážu. Sakra, proč jen nezpívala ten Pokoj v duši.

Štefan – Bozk

Merťas: Písnička Bozk je pro mě taky vcelku neznámá. Štefan má taky zajímavou barvu hlasu. Dokonce bych po dnešku řekl, že by měl spíš zpívat v rodném jazyce. Slovenština mu sluší. Ale vystoupení mi přišlo strašně nekompaktní, jakoby rozfázované a ty kusy k sobě zároveň nešly. O energii se snažil, ale pouštěl to jako na houpačce. Nižší tóny byly úplně mimo, pobíhání po pódiu beze smyslu. Tady jsem čekal, že se to Štefanovi povede, ale opak byl pravdou. Možný průšvih večera? Ano.

DJ Vlado: Původně jsem si myslel, že na této písni nemůže Štefan nezazářit. Opak se však ukázal být pravdou a Štefan předvedl velmi slabé číslo téměř na besídkové úrovni. Začínám z něj mít pocit, že je čím dál více sebejistý, ovšem v tom negativním slova smyslu, jelikož jeho výkon byl včera totálně odfláknutý. Ewa to zhodnotila přesně – působilo to, jako kdyby si to Štefan zpíval sám pro sebe v obýváků. Obávám se, že by se Štefanovi jeho přílišná suverenita nemusela v příštích kolech vyplatit, jelikož diváci mají mnohem radši skromnější a pokornější typy.

Sabina – Sen

Merťas: Od začátku čekám útok na nejlepší vystoupení večera. V jinglu zpěv zněl fantasticky. Jak to znělo na živo? Ze začátku Sabina vystřelila pár falešných tónů. Myslím, že i ona sama to moc dobře věděla a dle mého se trochu vykolejila. S vystoupením jakoby potom bojovala a rovnala se do refrénu. Ten napálila dobře a znělo to výborně. Sabina vlastní perfektní hlas a ten dnes prodala. Celkově se Sabině vystoupení povedlo, určitě ční pěvecky dnes zatím nad svými kolegy, ale zvedák se židle to nebyl.

DJ Vlado: Sabina se pro mě pomalu, ale jistě stává jasnou jedničkou soutěže. Jako od jediné se mi zatím líbila všechna tři živá vystoupení, přičemž ale každé bylo úplně jiné. Včera poprvé ukázala, že nemusí vždy jenom křičet, ale zvládá výborně i jemné polohy. Její včerejší vystoupení, ke kterému si vzala i kytaru, bylo velmi citlivé a mimořádně působivé, až jsem měl chvílemi téměř i slzy v očích. Vůbec nejlepší byly refrény, které (David Koller mi jistě promine) podala Sabina lépe než originál. Šance Sabiny na vítězství každým kolem rostou a já bych jí to moc přál. Když už to v minulé řadě nevyšlo Gábině Gunčíkové, mohlo by to vyjít aspoň její nástupkyni.

Veronika – Vokurky

Merťas: Veronika má dnes velkou šanci ukázat, že není jen zpěvačkou velkých tónů, ale že umí i něco jiného než dávat obří plné výkřiky. Nevím, co komu Veronika udělala, hlavně v maskérně, protože kolo od kola mi vizáž přijde horší. Začátek se mi vůbec nelíbil, nezněl mi a vyloženě mě to nebavilo. Ale když Veronika vytáhla svůj velký hlas, tak to bylo dobré, ale jen v půlce. Ale zase špatně mi přišlo, když ke konci už skoro vyloženě řvala, tlačila na zpěv až skoro chraptěla. Vokurky v podání Veroniky byly moc vykřičené. Porota má velkou pravdu, jaký repertoár Veronika zvolí? Ač je téměř dokonalou zpěvačkou, nemáme už tady jí podobné?

DJ Vlado: Po Sabině Veronika působila tak, jako kdyby po Alanis Morissette přišla na pódium Leona Machálková. Čili opět se budu opakovat, ale Veroničino vystoupení bylo opět technicky brilantní, ale jinak sterilní jako mýdlo. O expresivitě, kterou do té písně v originálu dává Lucie Bílá, nemohla být vůbec řeč. A jsem rád, že i porota konečně nahlas řekla to, co o Veroničině zpěvu já říkám už dlouho. Silný hlas a dokonalá technika nestačí, když zpěvu chybí zajímavá barva, vnitřní prožitek a osobnost.

Daniel – Som na tebe závislý

Merťas: Daniel zatím dostává poměrně velký kartáč od poroty, ač to někdy není tak šíleně špatné. Na písničku se moc těším, sama o sobě se mi moc líbí. Jak se s ní popral Daniel? Od začátku bylo slyšet, že kapela je doma, hraní jí sedlo. No už jsem chtěl chválit, ale pak přišel ten úděsný tón před refrénem. Fuj, to byl ale hnus. To ho do refrénu rozhodilo, nedal ho úplně dobře. Vystoupení bylo mnohem lepší od toho strašného tónu. Ale celkově to bylo zase valení velkého kamene před sebou. Daniel vystoupením tak nějak proplul a vše dotlačil do konce. Osobně ani moc nechápu, proč si vzal na bedra slovenskou písničku.

DJ Vlado: Očekával jsem průšvih a ten se dostavil, i když jen částečný. Sloky ještě celkem ušly, ale v refrénu se Dan topil jako Ludvík Jagellonský u Moháče. Celkově Danovo vystoupení působilo jako když Backstreet Boys coverují Metallicu. Zas takový debakl, jak jsem očekával, to sice nebyl, ale i tak to bylo jedno z nejhorších vystoupení večera.

Karol – Cesta zakázanou rychlosťou

Merťas: Karol Komenda mě od začátku úplně míjí. Pro mě jako posluchače je úplně nezajímavý. Neslyším nic, co by mě bavilo. Dnes Karol aspoň konečně zpíval skoro ty dvě minuty. Ale jak. Vystoupení jako celek bylo špatné. Rockový song postrádal energii a švih. A celkově mi to znělo jako omšelé vystoupení na vesnické zábavě cca ve tři ráno. Všechno špatně.

DJ Vlado: Dan ovšem rozhodně nebyl včera nejhorší, tento primát přenechal Karolovi. Tohle nevyšlo po všech stránkách. O zpěvu se vůbec nedá mluvit a navíc mi vadilo, že Karolovi nebylo v podstatě vůbec rozumět. Hodně slabý odvar oproti tomu, jak tuto píseň podal Robo Šimko ve třetí slovenské SuperStar. Karol vypadnul zcela zaslouženě, jelikož na příslib rockového písničkářství, který ukázal v castingu, nedokázal navázat.

Martin – Proklínám

Merťas: Tady se čekal další útok na nejlepší pozice v dnešním večeru. Ale bylo to jen hození kuličky na zeď. Mně na vystoupení nejvíce vadilo to, co říkal Habera. To vyslovování a czenglich. To mě při poslechu rušilo. Čekal jsem civilnější podání, ale Martin u toho řádně trpěl. Až moc. Rozpačitá tečka za dnešním večerem.

DJ Vlado: Oproti minulým dvěma výkonům, ve kterých Martin vyloženě zářil, bylo tohle trochu zklamání. Nebyl to samozřejmě žádný průšvih, na to je Martin dostatečně spolehlivý, ale v interpretaci této písně zůstal dost za očekáváním. Přišlo mi to poněkud překombinované, některé vzlyky tam vůbec neseděly a navíc souhlasím s porotou, že ta anglická čeština nezněla moc dobře. Příští týden by si však v rockovém kole měl Martin rozhodně napravit reputaci, jelikož pokud by někomu měl rock sednout, tak je to (společně se Sabinou) právě Martin.

TOP 3 nejlepších podle Merťase:

1, Adam
2, Sabina
3, Veronika

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1.Sabina
2.Adam
3.Kristína

Koho by Merťas poslal domů?

Daniel nebo Karol

Koho by DJ Vlado poslal domů?

shoda s Merťasem – Karol, nebo Daniel

Hodnocení 2.finálového kola podle Merťase

Večer plný federálních hitů byl takřka katastrofou. Jen málo soutěžících se s hity vypořádalo či dokonce odzpívalo hvězdné vystoupení. Dnešní večer rozhodně nenaznačil, že by budoucí hvězdy mohli národy obšťastňovat mateřským jazykem. 2.finálové kolo bylo rozpačité a nezajímavé. Dost tomu pomohl i samotný výběr písní. Zajímavé bylo sledovat mentorování Janka a Mira. Nemám nic proti Žbirkovi, ale přišlo mi, že tam stál vždycky jako atrakce a plnil spíše funkci hvězdy, se kterou se setkám, vyseknu ji poklonu, on mě vychválí až do nebes a jdeme zase každej ke svýmu. Nezdálo se mi, že by dával moc příhodných rad. Oproti tomu Janek s každým pracoval, dával vcelku dobré rady, zpíval s nimi a snažil se makat. Velký palec nahoru patří Ewě, protože je to vážně porotkyně na správném místě. Každý její komentář má hlavu a patu, vtipkuje a vždy dokáže vypíchnout to hlavní.

Hodnocení 2. finále podle DJ Vlada:

Živé přenosy mají zatím sestupnou tendenci a včerejší večer byl zatím nejslabší zvláště co se výkonů týče. Pouze Adam a Sabina vyčnívali, zbytek se pohyboval kolem průměru nebo i pod průměrem. O výkonu moderátorů radši ani nemluvím, zvláště Zorka je v živých přenosech přímo tragická a kdyby titul nejhorší moderátorky všech dob neměla navždy předplacený Laďka Něrgešová (kvůli níž už z principu nesleduju Farmáře, co hledá ženu), tak by Zorka byla dost vážnou kandidátkou. Naopak Ewa opět potvrdila, že je vůbec nejlepší porotkyní, jakou jsme kdy měli, a že její angažování do poroty byl naprosto správný tah, jelikož svými komentáři dokázala vždy trefně vystihnout jádro věci a chvílemi v tomto směru zastiňuje i Haberu. Příští týden nás čeká rockové kolo a já doufám, že úroveň výkonů půjde nahoru,i když rockerů mezi soutěžícími zas tak moc není.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 630
1
Anta
Reagovat

Na dnešní kolo jsem zvědavá, bude to průšvih a nebo nebude ? Ve svý oblíbence věřím :)

2
Jana2
Reagovat

Bojím se o Jardu, nevěřím, že produkce nechá v soutěži 4 český zpěváky. Navíc má fakt blbej výběr :( budu tu jen číst vaše reakce a podívám se na to zítra, aspoň se budu chvilku učit a ještě ušetřím nervy :))

3
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Kdo bude proboha zpívat něco od nezpěváka Krajča???

5
Jana2
Reagovat

3 – právě že Jarda…taková odříkávačka :(

6
cedarin
Reagovat

A hvězdní hosté Žbirka a Ledecký, tak to mám taky za trest :(((

7
Anta
Reagovat

Sabča konečně zase svůj rozcuch :)

8
yeey
Reagovat

Stefan je dneska naprostou kopii Dannyho O’Donoughe z The Script (kouc The Voice UK) !!!!!!

9
Anta
Reagovat

Nemá Juraško oteklou tvář ?

10
cedarin
Reagovat

Tak IČO xichtí projev hned na začátku. Připadá mi čím dál tím víc….

11
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

6 – co máš x Mekymu? To je skutečný hitmaker…

12
+-
Reagovat

Nevím, zda to tu už někde nepadlo, ale Šmidák mi někdy svým thymolinovým úsměvem, když se zazubí, připomíná jistou verzi Puskailera :o)

13
Jana
Reagovat

12 tak toho jsem si právě dnes taky všimla :-)

14
Jana
Reagovat

já jsem spokojená i s Mekym i s Ledeckým,to byste chtěli Káju nebo Helenku?

15
Jana
Reagovat

Virgínia dnes lepší než v předešlých 2 kolech

16
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

14 – jsem též spokojen. Kája už byl, ale Helenka by byla výborná. Nebo další, které mají X ohromných hitů, které znají lidi nazpaměť… Napadá mě Hana Zagorová…

17
Jana2
Reagovat

15 – ajaj, to nerada slyším :-D

18
Jonatána
Reagovat

Tak tohle bylo docela pěkné, fakt. jen ta růžová hrůza kolem očí, to jako byla jarní květina nebo co?

19
Jana
Reagovat

Tak ta dnes nevyletí …

20
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

14 – dále třeba Evu Pilarovou nebo Kubišovou… Ty mají také dost notoricky známých hitů…

21
Anta
Reagovat

Já byla moc napnutá, zda ten tón dá nedá, neužila jsem si to moc.

22
+-
Reagovat

Jen by mě tak zajímalo, jestli těmi kurzy sázkových kanceláří (i když ty vem čert) ale tím, v jakém pořadí zpívají, trochu netrpí jejich psychika. Já zpívat pořád mezi prvními, mezitím co jiný je stále mezi zlatými hřeby večera, běželo by mi hlavou, že jsem asi v soutěži na odpis…

Jinak minule to trochu odflákli po vypadnutí Natálie – žádná cesta soutěží, žádný labutí song… To bude také součást „Nové éry“, že řeknou kdo vypadává, rozloučení hadr, alá: Co chceš říct fanouškům… a konec?

23
Jana
Reagovat

20- jenže to už jsou vyšší ročníky..i když Meky na svých 60 let vůbec nevypadá…

24
cedarin
Reagovat

11 JUdr. – taky píšu, že je to pro mě za trest. To že je hitmaker ještě neznamená, že ho musím mít rád. A taky nemám

25
Jana
Reagovat

Ach ta Zorka Horká…..:-)

26
Jana2
Reagovat

22 – jj, cestu soutěží dát mohli

27
Jana2
Reagovat

Doufám, že nepůjde nějak brzo Jarda…to by byla asi konečná :(

28
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

23 – v Čechách to není problém. Zde se hity drží pořád, to spíš na Slovensku mi přijde, že není kontinuita. Kdyby byli Elán Češi, tak jsou dodnes nejhranější v českých rádiích…

29
Motýlek
Reagovat

20 – Kubiška má pěkné písničky…, ale tu taky nedají, na to zapomeň…

30
Jana
Reagovat

Jarda určitě ještě vydrží,na vypadnutí už teď je až moc dobrej

31
Anta
Reagovat

25 – to jo a už hned na začátku :-)

32
Motýlek
Reagovat

Tak Virginie už je zapomenutá teď a jede se dál… Anna K. to zpívá mnohem líp…

33
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Sorry, ale Jarda deklamuje… Jeho kouzlo asi nechápu…

34
bliblob
Reagovat

:D to jsou zas hlášky… prej „ještě přiraž“ (ten Krajčo je teda prasák!)

35
Jai Kudo
Reagovat

Prosím, vezměte někdo mikrofon té Kepkové ….!

36
Scalex
Reagovat

Tak že bude Michal Šeps lepší než Jarda Smejkal jsem fakt nečekal.

37
Jana
Reagovat

Ten Jarda má fakt nejzajímavější hlas v soutěži,jen ten výběr,taková odrhovačka..ach jo

38
Prochor
Reagovat

Dneska je to dietní besídka pro důchodce. Teda zatím.

39
Honzad
Reagovat

Já jsem teda zklamaný. Čekal jsem docela pecku, ale tohle bylo zbytečně něžné, jemné, nezáživné…

40
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

36 – souhlas se Scalexem, slabé a zapomenutelné…

41
Anta
Reagovat

Jarda zněl na zkoušce líp.

42
Jana
Reagovat

Bylo vidět,že mu ta písnička prostě neseděla

43
bliblob
Reagovat

36: Scalex: pfff, náhodou málokdo byl kdy lepší než Šeps!

44
Jai Kudo
Reagovat

Ten Smejkal se někomu líbí????? Dokonce i Ewě!!!

45
Motýlek
Reagovat

36 – jj… taky jsem si zavzpomínala… :-) Tady Jarda nezazářil…, asi ani nemohl…

46
Jana
Reagovat

41-kde jsi viděla nebo slyšela zkoušku ?

47
Anta
Reagovat

46 – na voyu korepetice

48
+-
Reagovat

Tak mezitím co Virginia si trochu od minule polepšila, tak u Jardy se musím opakovat z minulého týdne, na tom velkém podiu bohužel pro mě strašně zaniká, barva hlasu zajímavá, ale…

49
Verys
Reagovat

chjo, tak Jarda se na té písničce pěkně vysekal, vůbec se mi to nelíbilo, obávám se o něj :(

50
Jonatána
Reagovat

Jardu jsem neslyšela zpívat, jaký byl?

51
Jai Kudo
Reagovat

43 – všichni byli lepší než Šeps—–kromě Smejkala….:(

52
Jana2
Reagovat

Achjo, vaše reakce se mi nelíbí :( mám u toho Jardy blbý tušení a většinou se nepletu. 1. špatnej výběr..2. Čechů je tam moc..3. jeho image nesedne tolika lidem…..pochybuju, že by většina zpěváků tuhle písničku dala nějak skvěle, prostě je to odrhovačka o pár tónech a na tom prostě nic neukážeš…a se Šepsem bych ho nerovnala, u něj to bylo všechno úplně o něčem jiným.

53
Jana
Reagovat

jen se o něj nebojte,jsou tam jiné adepti na vyhazov

54
mk
Reagovat

To se vsichni posmivaji Krajcovi, jaky je nezpevak, ale zatim jeste jeho pisnicku zadny ze zpevaku nedal :)

Jarda byl jak teply vzduch

55
Motýlek
Reagovat

50 – bylo to mdlé, nijaké… Tak jako Virginie – už jsem to zapomněla…

56
-bé-bé-
Reagovat

tak Michal Šeps lepší ako Jarda…o dosť

57
Verys
Reagovat

„teplý vzduch“ je výstižné

58
Jana2
Reagovat

53 – a kdo? ale fakt doufám, že máš pravdu. Jenže stejně nevěřím, že produkce nějak do těch národností nezasahuje…a to pak nahrává na Čecha a Šmidáka podrží pubiny :(

59
cedarin
Reagovat

Tak Jaro se do toho mohl víc opřít, ne že ne, ale doufám, že se udrí.

60
BarBora
Reagovat

Ani Avatar, ani Superstar, hneď ako Virginia začala, výpadok a nedarí sa im to nahodiť. Ako to zatiaľ vyzerá?

61
jab
Reagovat

Virgínia – pěvecky dobré, ale chyběla mi tam nějaká gradace, nic moc ve mě nezůstalo :-(
Jarda – Mám nepříjemný pocit, že mu píseň příliš nesedla. Plusem je oživení v posledním refrénu, ale jinak o něj budu mít dneska obavy.

62
Jana2
Reagovat

Strašně by mě štvalo kdyby Jarda dnes vypadl a Šmidák tam zůstal..jen kvůli blbýmu výběru, za kterej Jarda nemohl…achjo, nj, co jsem čekala, no..

63
Jonatána
Reagovat

25 Zorka Horká, jo! redaktorka doktorka Zorka Horká, to je ona. I když ta tedy v té scénce byla podstatně lepší a zábavnější než ta unylá antimoderátorka.

64
W
Reagovat

Virgínia – pesnička dobrá, som si myslel, že v tom bude istejšia
Smejkal – strašne nudná verzia tej pesničky (hoci za to on nemôže). No vystúpenie ma nebavilo.

Inak – čo majú vizážisti s tými motýlikmi? Síce to môže byť podľa niekoho in, ale veď to vyzerá strašne úlisne/odporne :D Alebo som jediný, kto to tak vidí? :D

A urobte niečo s tým odosielaním komentárov.

65
Motýlek
Reagovat

Michal Šeps nebyl nudný ať zpíval cokoli…. Na to jsem se těšila hodně… A některé jsem si pak několikrát pouštěla dokola – třeba toho Žbirku, to dal líp jak originál… To samé u toho Kryštofa… I ta Abba mě v jeho podání víc bavila… :-)

66
mk
Reagovat

58 – sice brecis hezky, ale Jarda uz 4 tydny nepredvedl nic, co by jeho setrvani v soutezi ospravedlnilo, takze pro me za me at si klidne jde

67
pimpa
Reagovat

Mně se tahle písnička od Krajča líbí. Od Jardy bohužel ani trochu.
A Žbiro mi vůbec nevadí, je to sympaťák, nenamyšlený, i když by mohl být, písničky má pěkné. Ale hity od Helenky, proboha, doktore, fakt ne!!!!!

68
Lucka
Reagovat

Michal Šeps byl minule v této písničce skvělej. Dnešní výkon Jardy se mi vůbec nelíbil.

69
yeey
Reagovat

no jako za me bohuzel Virginia o nekolik levelu nad Jardou…. bohuzel mi to od nej fakt nesedlo…:-((

70
Jai Kudo
Reagovat

Vemte jí ten mikrofon někdo!!!!!

71
Jana2
Reagovat

66 – ani v divadle? ani minulý týden? kdes nechal uši?

72
W
Reagovat

62 – veď Šmidák ešte ani nevystúpil a popravde, ak to dnes zaspieva dobre, tak by (podľa mňa) mal o dve dobré vystúpenia navrch

73
Lenka
Reagovat

54 – …že je Jarda gay neznamená, že ho pro to musíš urážet…

74
Prochor
Reagovat

Kdo je dnes víc unavený tak už asi spí. Třetí uspávačka hadů.

75
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

72 – souhlas, Jarda je podle mě nejpřeceňovanějším zpěvákem tohoto ročníku. Ani to minule nebyl žádný odvaz…

76
+-
Reagovat

74 – A ještě to má nějaký rozklepaný…

Sakryš a já si nevzal zítra volno, to abych to s takovou vůbec dokoukal

77
Belisana
Reagovat

73 Jarda je gay?

78
Jana2
Reagovat

75 – nn, to není, kdyby byl nejpřeceňovanější, tak ho přeceňuje i někdo jinej, než já :-D

79
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Třetí zbytečné vystoupení…

80
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

77 – z toho co jsem slyšel, tak jo, ale to je jedno…

81
pimpa
Reagovat

Dnes je to opravdu takové nějaké mdlé.

82
mk
Reagovat

71 – minule ani nahodou a od divadla uz to jsou 4 tydny :)

83
Jana
Reagovat

58-třeba právě Kristína.Anebo Karol,Tereza-máš pravdu-jsou to samí Slováci….

84
Motýlek
Reagovat

74 – jj… to na náladě nepřidá ty pomalé písničky… Energie nula… Proto bude bodovat Adam…, pokud se mu to podaří, ale myslím si že jo…

85
Jonatána
Reagovat

Tak Kristína se mi vůbec nelíbila. Prostě mi to přišlo oproti Janě Kirschner takové…bez výrazu. nevím. Ano, odzpívané, ale chyběly mi tam emoce, prostě něco.

86
Belisana
Reagovat

80 tak urcite, jen mi jaksi prisla reakce mimo misu, nikdo ho neurazel, to muze napadnout pak nekoho opravdu leda kdyz je gay… a dotycny ma potrebu drzet moralni zastavu hodne vysoko

87
mk
Reagovat

73 – tak to je pro me novinka a popravde je mi to fuk. Oznaceni teply vzduch pouzil Soukup snad uz v prvni SS a nema nic spolecneho se sexualni orientaci, ale s unylym projevem. Takze klidek

88
Jana2
Reagovat

83 – no právě, nevím, jestli nechaj vypadávat pořád Slováky, protože co si budem nalhávat, letos jsou Češi mnohem lepší…ze Slováků půjde daleko možná tak Štefan..

89
Anta
Reagovat

nééé Zorka nééé

90
přiznivec.obecny
Reagovat

Jarda na zkouškách zněl mnohonásobně líp. To buď způsobila tréma, nebo ten jazz styl, protože ta aranže ošklivost ultra. Krajčův song je pro mě absolutně o ničem. Nápad s textem, jedině, ale provedení textu s „deště,..ještě, š, tě, tě..“ – polština hadr :-( Jsem pověrčivá, tak jsem to nechtěla říkat dopředu. Teď už je to jedno… Takže obavy na místě :-(
Virginia dobré. Kristýna opět moc pěkné a možná bude ještě překvapovat.
Ale večer cajdáků, škoda že už nepletu…

91
Honzad
Reagovat

Ta Zorka… :(

92
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

86 – nerozumímm Tvbému komentu. Nikdo ho neurážel. Jen Lenka vzala jako urážku asi kritiku, že je jen „teplý vzduch“… :-)))

93
Jonatána
Reagovat

Bože, já jsem na tu ženskou Kepkovou normálně alergická. slyším ji (nedejbože vidím) a mám osypky.

94
orchis
Reagovat

Ta Kepková, to se nedá! Ach jo. Asi se nebudu moct dívat, to už je těžká alergie

95
Carthorias
Reagovat

64 – Motýlky jsou cool

96
Jana
Reagovat

88-to je pravda-moje silná pětka:Adam,Sabina,Martin,Veronika,Jarda-všechno Češi
už to slyším,že Adam bude dobrej

97
dolores
Reagovat

tak zatial pre mna najlepsia Kristina. trochu mi vadi, ze rackuje, lebo spevak-slovak by rackovat nemal. ale inak mi to prislo velmi prijemne

a fuj ta Zora mi lezie na city ://

98
Belisana
Reagovat

92 vsak – to mi prislo ponekud nepochopitelne ponekud

99
Motýlek
Reagovat

No sláva :-)

100
Laikka
Reagovat

Virginia nebyla špatná, Jarda se mi hodně nelíbil, ale to bylo i písničkou… Kryštofy by nikdo jinej zpívat neměl… A Kristinu už jsem zapomněla… Teď Adam, určitě mu to sedne, ale já tu písničku tak nemám ráda… Ach jo, český kolo neni pro mě.

101
Anta
Reagovat

Adam jede ! :)

102
Jana
Reagovat

Tak v tomhle je Adam jako doma-sláva

103
Prochor
Reagovat

No konečně se to díky Adamovi trošku pohnulo.

104
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

|N|evím, co se dá na tí písni ukázat, ale imho je to dobré karaoke… Taky nuda…

105
dolores
Reagovat

Adam ma dnes baviiii :)))

106
Jana2
Reagovat

Ale tak jo, beru to, jestli dneska Jarda vypadne, protože byl špatnej, tak ok…lepší, než aby vypadl po megadobrým výkonu, to mě vždycky naštve víc :-D letos tam mám víc favoritů, tak aspoň že tak :-D

107
Motýlek
Reagovat

Perfektní…. :-) moc hezké

108
Jana
Reagovat

a udýchá to i se 120 kg :-)

109
přiznivec.obecny
Reagovat

Adam – tak jsem zase někde na okresním večírku. Ty jo to jsou fláky!

110
Jana2
Reagovat

108 – tak jsem to nakonec zapnula taky, prostě to nevydržím :-D jinak já měla ještě před rokem 105 a nedala bych to tak :-D

111
Honzad
Reagovat

Roztomilý náběh na touchdown ;)

112
Motýlek
Reagovat

ahoj Dolly :-) kdes byla?

113
Anta
Reagovat

No se mnou to vyloženě šilo, Adam a rokenrol patří k sobě :)

114
Laikka
Reagovat

Adam dobrý, i píšničku jsem přežila akonec super :) Konečně si někoho pamatuju.

115
zuzana
Reagovat

Tak teda Virginia nič moc strašne mi vadila jej las -Káááá…ono je to láás-ka a tých falošností tam bolo priveľa

Jarda – no nesadlo mu to, ale komu sadne krajčo…koli jeho farbe hlasu odpušťam všetky možné nedostatky

Kristína – proste mi vadí jej výraz tváre a ano zo spevu nepadám na zadek

Adam – super, mne sa ten chalan páči od začiatku :-)

116
dolores
Reagovat

112 -cau, som tu a teba registrujem. ale poslat sem prispevok, to je na maslu :DD

117
Jana
Reagovat

Moderátor taky vtipnej…šlape na paty Zorce Horké :-(

118
Jonatána
Reagovat

Adámek byl výbornýýýýý. jo. a je náhodou moc šikovný a pěkný klučina. Pár kilo dolů a je to krásný kluk.

119
Jana2
Reagovat

115 – jj, Jarda má prostě neuvěřitelnou barvu hlasu, snad se ho po soutěži někdo ujme, jeho CD bych koupila hned

120
Motýlek
Reagovat

Dolly – viem… :-)) nič sa nedeje… :-)
ahoj Zuzi… :-) mám stejný názor s tebou…

121
Jana2
Reagovat

Na búrku jsem zvědavá, znám to jen od Feckový z minulý superstar a tam se mi ta písnička opravdu hodně zalíbila, tak uvidíme, jestli to Tereza překoná.

122
dolores
Reagovat

115 -aj mne vadila ta cudne zafrazovana Las-kaaaa. porotu som prilis vtedy nepocuvala. vytkli jej to aspon?

123
Motýlek
Reagovat

Kuky mě moc potěšil…, fakt moc… :-) jsem za to ráda…

124
Anta
Reagovat

wow tak Terezku bych ani nepoznala, sluší jí to

125
Jana
Reagovat

Není nějaká nemocná,zdá se mi to,že to neudýchává nebo ne?

126
Prochor
Reagovat

Tereza v refrénu silně nejistá ale písnička je zajímavá.

127
Jana2
Reagovat

Tereza se zbytečně bojí…na ty falzety se měla vykašlat, dala by to plným hlasem…ale i tak hezký…fakt tam jsou letos mnohem lepší zpěváci než v posledních pár ročnících..

128
mk
Reagovat

Tereza stala opet jako solny sloup, zdala se mi i dost nervozni a jako by ji dochazel dech, ale hlas ma pekny, kdyz chce.

129
dolores
Reagovat

Terezka je akoby v krci dnes, aj intonacne nie je celkom ista. a vysky ma na doraz. ale ten jej nadherny hlas, och. aby dnes nevypadla

130
Jonatána
Reagovat

Tak na Terezce mě opět uchvacují její nádherné oči, je rozhodně Miss Eye letošní superstar. Písnička mě nebere, možná je hezká. asi. snad dobře zazpívaná,nevím. mě berou oči. a nejsem homosexuální, fakt ne :-).

131
Jana2
Reagovat

129 – ona je nejistá vždycky, nechápu to, zpívá nádherně (většinou), ale vždycky vypadá jako by se něčeho bála..jen stojí a vyděšeně kouká a do toho jakože zpívá…škoda, fakt je dobrá.

132
přiznivec.obecny
Reagovat

Terezka je dneska krásná, ostatně jako vždycky. Tenhle song mi se docela líbí a ona je nejistá, ale už se snažila být energetičtější, byť to trochu nevystihla. Ale zpívá kvalitně. Intonace nebyla až zas tak zásadní. No, tréma. Snažila se o kvalitu a toho si cením.

133
Anta
Reagovat

130 – jj dneska fakt vypadala nádherně, ty oči

134
Honzad
Reagovat

Jeden z důvodů, proč jsem rád, že letos v porotě sedí Ewa, je fakt, že dokáže i při pěveckých ukázkách v hodnoceních dokazuje, že prostě umí zpívat. A to nijak nesouvisí s tím, zda se mi její tvorba líbí nebo ne – jednoduše je ale u ní nezpochybnitelné, že je na tom pěvecky sakra dobře!

135
Jana
Reagovat

133-taky bych řekla,že dnes se vizážisti polepšili a nejen u Terezky

136
zuzana
Reagovat

suhlasím s ewou… terezka mi stale pripada vystrasená aspon jej to vidím v očiach….ale má pekný hlas taký zamatový stále si myslím že má na viac

137
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Řekni, řekni, jak se cítíš!!! Popiš mi to!!!! Popiš mi to!!!!!!!!!

138
Nofux
Reagovat

Ta Kepková je příšerná, pokaždý když mluví tak mám chuť něco hodit po televizi….

139
Motýlek
Reagovat

134 – já bych si tam dokázala představit i jiné kvalitní zpěvačky… :-)

140
pimpa
Reagovat

134 Přesně to mě napadlo a představila jsem si na jejím místě Darinku… :-)

141
dolores
Reagovat

131 -intonacne neista bola len dnes, minule aj predminule triafala perfektne. ale ty asi myslis neista na podiu, ze? ona je taka krehka kvetinka, co mi nevadi u spevakov ani trochu, ak to divakom nasolia spevom.

142
Anta
Reagovat

Ewa vystřihla ten falzet i plný hlas s přehledem a ví o čem mluví, v porotě je určitě právem.

143
cedarin
Reagovat

Tereza se mi nelíbila ani trochu.

144
Jonatána
Reagovat

134 rozhodně souhlasím

145
Motýlek
Reagovat

Písničku Terezky neznám, tak to ani nemůžu hodnotit… Mně se ona líbí celkově… Ale už bych od ní ráda slyšela něco co znám…

146
Jana
Reagovat

Někdo tady psal,že nabídku na moderování dostal Ondra Brzobohatý-to je velká škoda,mže to nedopadlo.V první řadě české SS byl skvělý. Tito dva pseudomoderátoři,hlavně ona,jsou to nejhorší na celém letošním ročníku.
Mě by se třeba líbila i Tereza Pergnerová.

147
zuzana
Reagovat

motýlku ty neznáš búrku? :-) no máte medzeri zo slovenskej pop muzik, mali by ste s tým nieco robit :-D

148
Prochor
Reagovat

Čím je moderátor trapnější, tím víc se cpe na kameru a předvádí se. Ať už je to Leoš nebo Zorka. Asi to bude nějaký psychologický zákon. Opravdu mi chybí inteligentní Adéla.

149
jab
Reagovat

Kristína se mi opět docela líbila, akorát ty sloky byly místy moc nízko.
Adam fantastický, zatím dneska jasně nejlepší.
Terka sice pěvecky OK, ale ten refrém :-(((, snad dneska nevyletí.

150
zuzana
Reagovat

tak ja by som si k ondrovi vedela predstavit adelu, asi by im to spolu išlo

151
Jana2
Reagovat

141 – jj, napsala jsem to špatně, myslím právě nejistá na pódiu…strnulej postoj, vytřeštěný oči, fakt je to trošku škoda, hlas má skvělej.

152
Anta
Reagovat

137 – děs běs, ona je snad po lobotomii

153
jab
Reagovat

Co ta Zora bere? Já chci taky :-D

154
dolores
Reagovat

Kepkova teda vie podrzat sutaziaceho. LUTOST v priamom prenose, to je asi jedina emocia, ktoru dokaze prejavit. zial prave lutost od moderatorky je to najhorsie, pretoze v citlivejsej dusi momentalne vyzenie slzy do oci. :// prosim, zastavte tu Kepkovu uz niekto ..:(

155
Jana
Reagovat

147-já si myslím,že nejen v slovenské hudbě máme mezery,slovenské děti třeba znají české pohádky,češtinu,a to protože je vidí ve slovenské televizi.U nás to tak není,tedy lépe řečeno,do doby společných reality show nebyla slovenština v České televizi k slyšení.

156
Anta
Reagovat

Zase Štěfan, ona se to ještě nenaučila ?

157
Olo
Reagovat

Poprve, co u nejakyho poradu pri nastupu moderatorky vypinam zvuk. Ale uz zacinam byt alergickej i na ten jeji umelej usmev.

158
Jana2
Reagovat

A teď Štefan s naprosto skvělou písničkou, zamilovala jsem si ji v divadelních kolech, snad mi ji nezkazí :-D a doufám, že mi to celý nezkazej zas těma kecama o nim a Farný, co je komu do toho? slušelo by jim to spolu a tečka, nemusí se to snad pořád pitvat.

159
Motýlek
Reagovat

147 – Zuzi, a odkud bych to znala? :-) A že to zpívala Fecková, to už si ani nepamatuju…
Jinak souhlasím, že i Pergnerka by to moderovala stokrát líp…

160
Jana2
Reagovat

Nemá to nějaký zrychlený? škoda

161
přiznivec.obecny
Reagovat

Už vím, co mi na Štefanovi nepasuje. Nemá dost energie, i ten hlas je takovej neznělej. Ale dává to. Místy se mi barva hlasu dokonce nelíbí. Ne.

162
Jana2
Reagovat

To je fakt nádhernej chlap, se tý Ewě vůbec nedivím..

163
Anta
Reagovat

Tak IČO pro mě nic moc, to je skoro hrozný

164
Jana
Reagovat

Já ho taky moc nemusím,zpívá dobře,ale….

165
Jai Kudo
Reagovat

Štefan právě vypadl z mé Top 4……

166
Jonatána
Reagovat

156 Štěfan říká i ten, kdo čte texty před nástupem lidí na podium. A Štefan se mi vůbec nelíbí. Nevím, jestli je to tou písničkou, protože minule se mi líbil, ale prostě mi nic neříká. Pro mě jednoznačně nejlepší Adam a moc se těším na Sabinu a Martina.

167
Motýlek
Reagovat

154 – souhlas….., nejhorší je, že ona neumí reagovat na vzniklou situaci… Proč se pořád tak blbě usmívá když není čemu???
A Štefan se mi moc nelíbil… To má Habera pravdu…

168
mk
Reagovat

Strasna pisnicka, nechapu, co dela v Superstar

169
dolores
Reagovat

na Stefana sa mi velmi dobre pozera, ale ta piesen je pre mna trochu nudna a Itchov hlas nema prilis peknu farbu, takze zatial u mna treti.

170
Jana2
Reagovat

Štefan se nemusí ničeho bát, ten nevypadne, by tam z těch Slováků už nikdo perspektivní na vyšší pozice nezůstal. Mně se to líbilo.

171
Jana2
Reagovat

168 – písnička je super, lepší než obchodník s deštěm :))

172
Jana
Reagovat

Je to takovej frajírek,nemám ráda takové týpky

173
mk
Reagovat

171 – tak nastejno :)

174
W
Reagovat

Kristína sa mi dnes páčila, malo to síce svoje chyby, ale fajn
Adam – čakal som, že bude zle a bolo dobre :) Dnes ma prvýkrát zaujal
Tereza – myslím, že dnes ukázala, kde má jej hlas hranice

175
Jonatána
Reagovat

Bože, ta kepková je táááááák blbá. Promiň Zoro, ale co je fakt, je fakt.

176
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Už vím, co mi na Kepkové vadí… Působí na mě socialisticky rozjásaně… Mohla by uvádět Kroky Fr. Janečka…

177
Belisana
Reagovat

opet prehlidka mrtvol, zatim jen Adam vnesl trochu energie… nevim, v cem je to lepsi nez minula ss, nema to stavu, je to neuveritelne chciply…

178
Jana
Reagovat

Sabča bude skvělá

179
zuzana
Reagovat

u nás sa te číta mako a aj Štefan je Štěfan

tato piesen je specificka a šitá na mieru ivana táslera, mne osobne sa nikdy nepáčila a stefanovi nesadla, a vlastne som na rpzpakoch a rpzmýšľam či nečítal panáčka, kde mu vytýkali že na javisku sa predvádzal. lebo nevedel co má robiť

ale až takú kritiku si nezaslúžil, hlas má skvelý…

180
Laikka
Reagovat

Mně se Štefan na začátku líbil… Ale teď mi leze na nervy jen ho vidím… Připadá mi že strašně hraje na efekt, nevěřim mu to. Písnička nic moc.

181
Anta
Reagovat

176 – to taky

182
Jana2
Reagovat

Sabina si mě čím dál víc získává a to ještě v divadle jsem ji nemusela. Hlas má pro mě překvapivě nádhernej a je skvěle bezprostřední.

183
Motýlek
Reagovat

Zas pomalá písnička?? To je jak naschvál… Takto si koncert nepředstavuju….

184
dolores
Reagovat

176 -presne, ja tomu vravim budovatelsky optimizmus. mozno by mohla moderovat spartakiadu :D

Sabina sa mi paci ako vzdy :)

185
Prochor
Reagovat

Podle jak se xichtí se tam Sabině něco nezdá na konci verzí. No snad to spraví refrénem.

186
zuzana
Reagovat

dobrá pesnicka dobrý hlas, nemala co pokazit, ale na makko z nej nie som

187
+-
Reagovat

Dneska mě to fakt uspává, jedinej probírák byl od Adama a jinak nic moc. Teď mě trochu probrala Sabina, ale jinak zas dietní výkony

188
přiznivec.obecny
Reagovat

Sabina už od prvních tónů lepší než originál. Nejlepší co zazpívala. Hlas má v sobě neobyčejnou divokost – je tam schovaná bestie :-)

189
Motýlek
Reagovat

Sabina je sympatická, zpívala dobře…, ale dneska je to jak zpomalený film…

190
-bé-bé-
Reagovat

tak neviem či je to o láske ale i u Sna dám prednosť Michalovi Šepsovi…

191
Anta
Reagovat

185 – chvílemi se tvářila nespokojeně

192
pimpa
Reagovat

Mi v tom Sabina přišla v těch slokách chvílemi normálně falešná. Slyšela jsem to jen já?

193
Jana2
Reagovat

Vy věční dietáři – nemáte až moc velký nároky? Letos jsou tam super zpěváci, i kdyby mi Jarda vypadnul, tak tam mám dalších 4 – 5 favoritů. Některý písničky prostě „nedietně“ nezazpíváš. Sabina je asi moje nová favoritka, už minule mě nahlodala a dneska mě asi fakt přetáhla na svoji stranu.

194
Honzad
Reagovat

188- Sabina se mi líbila, ale na verzi od Lucie mi nesahej, na tu nikdy nikdo mít nebude.

195
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Veronika dnes vypadá jsak z rodiny Štikových!!! :-)

196
přiznivec.obecny
Reagovat

Chudák Veronika. Ti z ní udělaly paní z osmdesátek :-(

197
Pavlina
Reagovat

Zatím nejlepší Sabina a Adam. Štefanovi písnička opravdu nesedla a myslím, že to věděl. Co se týče jeho vyumělkovaného projevu, myslím, že on je zvyklý vystupovat a prostě ví, co zabírá.To mi daleko víc přijde nepřirozený Šmidák

198
Jonatána
Reagovat

Sabinka parádní! jo, Sabinka, Adam, k nim ještě Šáfa, který to jistě vystřihne perfektně a nebyl to ztracený večer. S nimi přežiju i tu rozjásanou Kepkovou (doktore, to je ono, to je to, co na ní vadí. nebo…to co na ní vadí nejvíc).

199
Jana
Reagovat

Tak ty sloky měla slabší,sama to cítila,to bylo vidět,ale refrénem to vynahradila.A nezapomínejte,že to není playback,že je to naživo,spoustu „hvězd“ naživo takhle nezazpívá

200
Prochor
Reagovat

Šmidák to po Harichovi nebude mít lehké. Je to jako zpívat Nepriznanou po Adamcovi.

201
Anta
Reagovat

Teda Dane špatná odpověď !!! :-))

po desáté

202
přiznivec.obecny
Reagovat

194 Tu desku doma mám. Takže vím co píšu :-) Sabina je lepší. Ale naoko můžu napsat, že ne, kdybys potřeboval raději slyšet ode mě lež.. Takže když tak se ozvi :-(

203
jab
Reagovat

Štefan – Tak jsem se sekl, píseň mu moc nesedla a působilo to na mne trochu dietně. I tak věřím že by mu to mělo na postup stačit.
Sabina – Paráda, kytara s sebou = perfektní nápad, já si to užil, zatím pro mě nejlepší vystoupení večera :-)

204
Lucas
Reagovat

Tak Sabině to hrozně sluší a i to slušně zazpívala.. ale viděli jste Veroniku? Ta vypadá příšerně, stará mladá :D

205
Jai Kudo
Reagovat

Ježíš, ta Kepková je blbá……

206
+-
Reagovat

193 – Právě – to se nedá ani zpívat nedietně, ale proč jim proboha dávají tak otřesné písničky. Ten pořad pak nemá žádnej spád. Kdyby se aspoň střídaly pomalé s rychlými, ale takhle je to 4 cajdáky a 1 vypalovačka, 3 cajdáky… atd. Na to se pak nedá dívat.
Navíc nevim, ale letos bylo zatím minimum výkonů, který by mě posadily na zadek. Neřikám, že by zpívali strašně, ale u půlky z nich mi přijde, jak když se koukám na soukromé vystoupení v amatérském divadýlku, nevim proč, možná divné ozvučení, nebo mají stále trému. Bůh ví…

207
Jana2
Reagovat

Hm, pustila jsem si obchodníka od Šepse a zas tak špatný to nebylo, protože se do toho opřel..pokud se Jarda neopřel, tak je to škoda, protože hlas na to má…ale to už je pak na něm, na co si věří…aby na to nedojel, no…po jeho barvě hlasu by se mi asi stýskalo :(

208
Honzad
Reagovat

194 – přivřel jsem oči a dělám, jakože si myslím, že to byl nezáměrný omyl :-) ale pravda, jsem zvědav, jak to Kollerovic bandě bude znít na těch prvních comebackových koncertech… už se sháním po lístcích a termínech!

209
Jana
Reagovat

Letos to opravdu vypadá na české finále:Adam,Sabča,Martin,Verča.Jsem zvědavá,jestli se tam podaří některému ze Slováků vklínit.

210
ejmi
Reagovat

Ani jeden z výkonov ma zatiaľ neoslnil, žiaľ, Adam bol asi najlepší. Sabina je viac herečka ako speváčka a porota je dosť zhovievavá, zatiaľ čo ostatným vyčíta tóny.

211
Scalex
Reagovat

Slováci, fakt říkáte Štefanovi Štěfan? Já vím, že de, te, ne se v naprosté většině případů čte měkce, ale v životě (a už je to docela dlouhý život) jsem neslyšel, že by tohle jméno někdo četl s „tě“ – a to mám dva slovenské Štefany v rodině, oba to sami čtou tvrdě.

212
přiznivec.obecny
Reagovat

206 Podepisuju

213
cedarin
Reagovat

195 Marku, jak máma Štiková vypadala už minule, ale dneska to ještě vylepšili a přidali jí tak dvacet kilo, Děs!

214
Jana2
Reagovat

Ájé, Verča přinesla švestičky z vlastní zahrádky :-D a proč nemá Ledeckýho, když je to Češka?

215
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

213 – to jo, ona je oplácaná sama o sobě celkem dost a ještě to takhle vynikne… Přijde mi ale celá nevkusná…

216
zuzana
Reagovat

tak to musia byť z blavy alebo ze záhoria…Štefan je na slovensku odjakživa Štěfan mäkko

217
zuzana
Reagovat

nejak to s hudbou nejde dokopy

218
přiznivec.obecny
Reagovat

Dyť to pořád říkám, že hitparáda ujetá. A na naši scénu si pozvat nějaký, co rozuměj hudbě. Nebo český kola nedělat…To fakt pokakali – večírek v klubu důchodců.

Veronika- chudák s těma Vokurkama. Ještě, že má hezkou barvu hlasu. Já vidím Lucku, pomoc…

219
Scalex
Reagovat

216 – Jeden z Ružomberka, jeden od Trenčína.

220
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Zase dietní, z té písně se dalo dostat mnohem víc…

221
zuzana
Reagovat

druhá cast lepsia

222
dolores
Reagovat

v niektorych miestach ma Veronika fascinuje a niekde ma to odpudzuje. ale celkove jedno z tych lepsich vystupeni dnes

223
Jana
Reagovat

Zpívá ale nejlíp ze všech.

224
Jana2
Reagovat

218 – hlavně aby se s tou barvou chytla i po soutěži, dost o tom pochybuju, bude to další Bagová

225
Prochor
Reagovat

Čekal jsem průšvih ale bylo to celkem dobrý – Verča to podle mně zvládla výborně.

226
Lucas
Reagovat

Mi Veronika teď připomíná hlasově Ewu celkem.. ale Ewy hlas je o něco zajímavější :)

227
Jana
Reagovat

Ne,s Bagovou ji prosím nesrovnávejte

228
Anta
Reagovat

Proč se ti vizážisti té Veronice mstí ? To jsou fakt osmdesátky.

mě už to po dvacáté neba

229
Motýlek
Reagovat

Opět písnička, kterou nemusím slyšet, ani bych si to nikdy dobrovolně nepustila…. Čili mě Veronika ničím nepotěšila…

230
zuzana
Reagovat

219…tak v ruzobmerku sa teda divím, nebude to tým, že maju príbuzných u Čiech? :-)

231
blixa
Reagovat

strašný …

232
Jana2
Reagovat

227 – ok, no tak Poulíčková…taky technicky dokonalá, zpívá krásně, ale sympatie nic moc.

233
Anta
Reagovat

Veronika to asi zazpívala dobře, mě to ale nepřesvědčilo, taky za to můžou Vokurky.

234
Jana
Reagovat

232 ok,ale pořád je sympatičtější i než Poulíčková.Ala Bagovou,tu fakt ne!!!

235
Motýlek
Reagovat

234 – dyť je celá Ivanna Bagová…, já v nich žádný rozdíl nevidím…

236
+-
Reagovat

No tak Veronice v podstatě řekli, že je fakt dobrá, ale už tam není potřebná, protože co dál s ní :oD To asi potěší

237
Jana2
Reagovat

234 – no pokud se Stýblová prosadí, tak tím líp, o jednu kvalitní zpěvačku víc…ale pochybuju o tom, no…

238
pimpa
Reagovat

Když už nic, tak na Veroniku se mi kouká neskonale líp, než na Bílou. A líbilo se mi, jak to zazpívala, i když ta píseň je odporná.

239
sos
Reagovat

Veronika nejlepší. Bagová se s ní nemůže rovnat.

240
Jana
Reagovat

Bagová i ta její maminka byly nepřirozené,afektované.Tohle je normální mladá holka se skvělým hlasem.Na nic si na rozdíl od Ivanny nehraje.Podobnost vidím v hlasu a barvě vlasů-toť vše.

241
dolores
Reagovat

234 -aj mne pride sympatickejsia ako Bagova a Poulickova. ale na Sabinu u mna nema

242
Filip
Reagovat

hrozny styblova.. ale bavim se .. tim jak ju tlacijou sec muzou :D

243
Prochor
Reagovat

Porota jí v podstatě řekla, že lidi moc nezajímá dokonalý živý gramofón ale spíš zajímavá a sympatická osobnost.

244
Jana
Reagovat

Bílá se mi nelíbí,ale Vokurky ano.

245
Jana
Reagovat

241-to máme ale stejný názor,Sabina je taky má nej favoritka,jen se mi nelíbí to srovnávání,které si Verča nezaslouží

246
Jana2
Reagovat

243 – a o tom to právě je

247
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Šmidák mě dnes bavil se Sabinou nejvíc….

248
dolores
Reagovat

Smidak pre mna priemerna bieda

249
přiznivec.obecny
Reagovat

Tak na fbc měli pravdu, nedává to, hlavně refrény. Tak zlatý Harich….

250
Jana
Reagovat

Šmidák mě nebude bavit nikdy

251
Jana2
Reagovat

Šmidák sloky katastrofa, refrény dobrý. Tak nevim.

252
zuzana
Reagovat

slovenčina výborne som v šoku :-)
len trochu uteká…..
tak Kuli to nie je ale nebolo to zlé…

253
Prochor
Reagovat

Harichovu laťku nemohl přeskočit.

254
Laikka
Reagovat

232 – Nešahejte mi na Poulíčkovou… Její Hurt si pouštím ještě dneska :) To bylo citlivý až až… A Bagová mi vadila mnohem víc.
Veronika neurazí, nenadchne. I když zpívá skvěle. Měla tam i emocionální místa, chvílema ale nuda. Dan mě docela baví, i když přes řev fanynek neni moc slyšet :)

255
přiznivec.obecny
Reagovat

243 Sama jsem koukala na to jejich zamyšlení se nad jejím pokračování po SS. Ale v zásadě ji pomohli nejvíc jak mohli. Otázkou je, jestli se sama najde, jak sama říkala…

256
Anta
Reagovat

Přesně to říkal Adam, když si povídali s Karolem, že Dan nemá zpívat rock, že to k němu vůbec nejde, Habera to teď potvrdil.

257
zuzana
Reagovat

no dobre rocker to nie je ale dal to….
co ho chcu udrzať alebo potopiť?

258
Motýlek
Reagovat

245 – zaslouží nezaslouží, mně přijde naprosto stejná jako Ivanna – s tím, že Ivanna taky dobře zpívala… Její matka je mi ukradená…

259
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Podle mě je protiklad Veronice. Není tak technicky dokonalý jako ona, ale přesto 100x zajímavější vystoupení…

260
přiznivec.obecny
Reagovat

Ewa je opravdu dobrá. Umí i říct hodně nepříjemnou pravdu, no někdy se to holt nedá jinak. Dan – děs…

261
+-
Reagovat

Dan je asi odborník na jazyky, minule španělština, teď slovenština, to mu jde možná lépe, než ten zpěv… Nicméně, vypadá jak kombinace Vojty Dyka s Thomasem Puskailerem a to mi už asi nikdo nevymluví :oD

262
Jana
Reagovat

Šafa je vymóděnej….

263
dolores
Reagovat

253 – mne sa nepacil ani kacer Harich. ale aspon to dal spontannejsie

no Dan to dnes schytava, ale uz si zvykol :D

264
Jonatána
Reagovat

Veronika perfektní, ale „jenom“ perfektní. Řekli to přesně. a Daniel. No, nelíbilo se mi to, ale je mi ho normálně líto, jak mu dávají zahulit. Ony ho ale holky asi podrží.

265
Pavlina
Reagovat

Veronika opět technicky bez chyby, ale v porovnání s Bílou slabý odvar.Ať Bílou pomlouváte v každém druhém příspěvku, pokud máte sluch, musíte uznat, že Bílá má jednu z nejlepších barev, a to je to, co mi u Veroniky chybí.

Jinak mi přijde, že mimo Sabiny si porota dala za úkol drbat ty, co v minulých kolech tak chválila.

Proboha vyhoďte vizážisty.A Daniela

266
blixa
Reagovat

100x zajímavěší ? Možná 100x falešnější a nudnější :D A to se mi Veronika nelíbí ani trochu.

267
Anta
Reagovat

Šafa s motýlkem ?

268
Jana2
Reagovat

261 – jo, to je přesný :-D

269
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Velmi se mi líbí outfit Karola… Přesně super pro mladého kluka….

270
Laikka
Reagovat

Podle mě Daniel nebyl tak tragickej… Ano, tohle on zpívat nebude, ale porota už mě štve. Některý byli dneska mnohem víc falešný. Prostě ho maji jako otloukánka. Jasně, Harich byl super, to se těžko překoná. Ten se na tenhle typ písničky hodil :)

271
Jana
Reagovat

Jsem moc zvědavá,jak to Martin zvládne.Přece jen,písničku máme naposlouchanou od Janka,bude se těžko překonávat.Ale na druhou stranu,Šafa na to má….

272
jab
Reagovat

Veronika – technicky bezchybné, ale naprosto mi tam chyběly ty emoce z originálu. S porotou souhlasím, snad se Verča najde.
Daniel – Tohle mu nesedlo ještě víc než Jardovi obchodník. Koná se střídání, ale na posledním místě,m neboť Jardu drží minimálně fantastická barva hlasu, ne-li přece jen přesvědčivější výkon.

273
Jana
Reagovat

Daniel nebyl tragickej,ale neměl být ve finále.Když už ho tam porota poslala,tak ať ho teď zbytečně nebuzerují.

274
Filip
Reagovat

vypadne virginie nebo smejkal… vypada to na smejkala!

275
přiznivec.obecny
Reagovat

251 Mě se zdály refrény hrozný, právě, i když to ostatní taky… Možná si to pustím ještě jednou :-(

276
Jana
Reagovat

Nebo Kristína

277
milo
Reagovat

Zorka teď snad poprvní zbytečně netrapasila, mohla, ale netrapasila. Radši takhle suše, než trapné vtípky.

Jinak porota si dělá v podstatě protislužbu. Dan má určitě nějaké fanoušky a velká kritika od poroty vyvolává hlasy z pocitu ohrožení, je možné, že to Dan opět přežije. Podle mě nebyl zase tak špatný, po Veronice se každá technická nedokonalost slyší líp…

278
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Podle mě Veronika půjde dřív než Dan…

279
přiznivec.obecny
Reagovat

263 No právě, když si postesknu po Harichovi, to je co říct… Jenže Martin uměle opravdu zpívat :-(

280
Jana
Reagovat

Tady máme jasného adepta na vyhazov

281
Anta
Reagovat

„A ste muj fanda“ nebyl to panáčkovec :-)))

282
Jana2
Reagovat

Karolovi to dneska sluší…ke zpěvu se radši nevyjadřuju.

283
Scalex
Reagovat

No… Karole…. zlatý Šmidák…

284
Jonatána
Reagovat

Tak Karol pro mě zcela nezajímavý a naprosto zbytný výkon. prostě mě vůbec nebaví.

285
Jana2
Reagovat

280 – no já bych to taky brala, ale zbyl by tam jedinej Slovák…

286
Ludvík
Reagovat

Zatím byla jednoznačně nejlepší Sabina!!!

287
dolores
Reagovat

boze ten Karolov uzky hlas ma tak irituje. :// skoda

288
Prochor
Reagovat

Písnička dobrá ale to provedení ?!?

289
Jana2
Reagovat

Karol má pořád takovej výraz jakože „už abych byl pryč“.

290
Jana
Reagovat

Čekala jsem to,že mi mou oblíbenou písničku zkazí a je to tady….

291
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Outfit je za jedna. Jen by se měl pečlivěji oholit. Na něm je zajímavá právě ta určitá androgynnost a vousy to zbytečně narušují…

292
zuzana
Reagovat

som v rozpakoch ….zabuda slová?
hej trápenie slov
neviem co robi vo finale…sprry to tam vážne nebol zo slovenska nikto lepší?

293
Jonatána
Reagovat

vlastně nejen nebaví, je hrozný

294
dolores
Reagovat

najlepsia zo slovakov dńes bola pre mna Kristina

295
přiznivec.obecny
Reagovat

Já mám Karola ráda, ale bohužel na finále v Superstar tohle nejde uznat. Ale čekala jsem to horší. Hlas je opravdu slabý až moc.

296
Scalex
Reagovat

292 – byl. Tomáš Sučik. Nechápu, proč on neprošel a Komenda ano.

297
Jana2
Reagovat

292 – nj, teď mi je fakt líto Súčika (plešatej, v divadle bodoval s Bozkem)

298
+-
Reagovat

Myslim, že letošním favoritem bude Martin, teď už jim to došlo a začnou ho stavět na konec pořadu a vždy bude asi zpívat mezi posledníma třema… Karol je pro mě takovej „moc slušnej Rocker“ mno

299
Jana2
Reagovat

296 – jsme to asi poslali oba najednou o tom Súčikovi :-D

300
Jana
Reagovat

285 Snad do toho nebude zasahovat produkce na základě národnosti….nebylo by to spravedlivý.

301
dolores
Reagovat

a teraz pride vrchol vecera – Safarik

302
přiznivec.obecny
Reagovat

297 Tomu jsem taky fandila a on uměl zpívat. Byl fajn.

303
Jana2
Reagovat

300 – bojím se, že bude…minule taky Lukáš určitě nevyhrál podle hlasů, ten jeho výkon v superfinále naprosto neodpovídal vítězství…ale nemohl to podruhý vyhrát čech, no…stejně jako si nenechaj vyhodit všechny Slováky, ačkoliv jsou slabší.

304
Jana
Reagovat

303-vidíš a Lukáš byl můj megafavorit:-)

305
dolores
Reagovat

296 -vycitali mu, ze ma prilis vsednu farbu a ze nie je rozpoznatelny. pre mna nepochopitelne. skor si myslim, ze tam islo o image.

306
Jana2
Reagovat

A teď moje srdcovka, snad mi ji nezkazí :)) ale to Martin určitě ne :)

307
Belisana
Reagovat

taky myslim, ze vyleti Cech a ze to bude Jarda

308
milo
Reagovat

Na Karola pokaždé zapomenu, že tam vůbec je a výkony taky nic moc. Time to go home…

309
Jana2
Reagovat

304 – ale jo, to já beru, některý jeho výkony ze SS mám doteď v mobilu, ale podle mě na GG pěvecky neměl a hlavně v superfinále…

310
W
Reagovat

Daniel – chápem, prečo ho „zjazdili“, ale pre mňa to bolo ok
Sabina – fakt jej to pristalo s tou gitarou, velmi dobre
Veronika – pesnicku som nepoznal, vystupenie ma nezaujalo
Stefan – bolo to fajn, ale nieco tomu chybalo
Karol – vau, zle

Inak chvalim Ewu a aj ostatnych porotcov a moderatorov, ze pri Stefanovi nedali dnes ziaden z dvojzmyselnych vtipov.

311
Jana2
Reagovat

307 – no myslím si to taky, ale fakt doufám, že se pletu…

312
Jana
Reagovat

Myslím,že tady máme vítěze SS

313
dolores
Reagovat

dobry, ale Adama a Sabinu netromfol. povedala by som mu, ze menej je niekedy viac.

314
Anta
Reagovat

Martin WOW !!!! nejlepší výkon večera !!!

byly tam sice mini chybky, ale jeho barva hlasu to plně vyváží

outfit bych si ale představovala jiný

315
Jana2
Reagovat

312 – je dobrej, jen mám pocit, že má nějakej problém s výslovností, jako by nebyl zvyklej zpívat česky…nebo jako by byl cizinec…no v týhle písničce pro mě asi nikdo ledeckýho nenahradí, ale i tak je Martin super a kéž by to vyhrál (on nebo Sabina, u Jardy si nedělám naděje, barva všechno nezachrání).

316
zuzana
Reagovat

páči sa mi to aj ked dnes afektuje ako Itcho…ale to je asi tou rodnou rečou u oboch…ale aspom ma lepsiu pesnicku

317
Motýlek
Reagovat

313 – taktak…, Adam byl lepší…, uvěřitelnější… Tentokrát to Martin hrál až příliš… škoda…

318
pimpa
Reagovat

315 Ano, taky jsem si všimla a už i Habera to zmínil. Ale jinak docela dobrý.

319
přiznivec.obecny
Reagovat

Šafařík tak on umí. Trošku ale místa, kde mu nevěřím. Neumím říci lépe…

Nejlepší dneska Sabina, Kristýna a i přes tu nechuť k songu
Adam.

Nejhorší Karol.

Ostatní byli ostatní…

320
+-
Reagovat

315 – Taka mě něco takového napadlo.
Martin má super hlas ale tahle písnička se mi k němu 2x nehodila…

Jinak dnešní pořadí za mě:
Kukačka (kupodivu), Stýblová, Šafařík, Křováková,
Pčelár, Šmidák, Mandzáková, Buberníková, Smejkal,
Debnárová, Komenda…

Měl by asi vypadnout jeden z českých kluků: Šmidák/Smejkal, ale tipuju, že půjde jedno ze slovenských děvčat. Nedovedu si tipnout ale která to bude…

321
dolores
Reagovat

Safa mal radsej spievat No name, co ma na tube. to ma uplne dostalo :)

322
Jonatána
Reagovat

Tak nevím, trochu mě Šafa zklamal. A přijde mi, že neposlouchal, co mu Janek říkal, přijde mi, že to udělasl přesně naopak. Ty refrény nezcivilněl, ale provzlykal. No, ale prostě je dobrý.

323
Motýlek
Reagovat

Pro mě dnes jednoznačně Adam… Martin mě trochu zklamal…, to už i ten Ledecký to zpívá líp…
Na vypadnutí tipuji Virginii…

324
Jonatána
Reagovat

Tak nevím, trochu mě Šafa zklamal. A přijde mi, že neposlouchal, co mu Janek říkal, přijde mi, že to udělasl přesně naopak. Ty refrény nezcivilněl, ale provzlykal. No, ale prostě je dobrý.

325
Jana
Reagovat

321 Šafa nám to ještě ukáže v příštích kolech

326
zuzana
Reagovat

tak to zhodnotim…
1. Sabin
2. Adam
3. Šafa a Itcho

potom ostatní…tam je mi jedno kto vypadne…vlastne este Jarda
nemyslim si že toto su lepsi spevaci ako v minulých seriaých, stale čajové

327
Jana2
Reagovat

Oujé, tak Jardu jsem slyšela jen v rekapitulaci..tak to fakt nebylo dobrý…no doufám, že se ještě udrží, zvlášť po tom, co předvedl Komenda, ale vesměs mě nepřekvapí, když Jarda poletí, přece jen Karol je pro holky takovej přitažlivější.

328
Prochor
Reagovat

Na vyhazov je Jarda, Kristína nebo Karol. Ale vidím to na Kristínu.

329
dolores
Reagovat

moje poradie

Adam
Sabina
Kristina
Veronika
Martin
Stefan
Tereza, Virginia
Jarda
Daniel, Karol

nemam sajnu, kto vypadne, ale bojim sa o Terezu a Jardu

330
Nofux
Reagovat

Karol dneska jednoznačně nejhorší. Ten neměl vůbec postoupit ani do Top 12, myslim že už je na čase aby letěl….

331
Jana
Reagovat

Pro mě nejlepší Adam a Sabina,na opačném konci žebříčku jednoznačně Karol

332
Laikka
Reagovat

Karol nic moc… Já mu pořád fandim, ale asi se toho super výkonu nedočkam… Martin se mi strašně líbil, až na tu podivnou češtinu :) Ale bezva, celou dobu jsem na něj koukala a chytil mě dneska nejvíc. On a Sabina jsou pro mě daleko před zbytkem.

333
Laikka
Reagovat

A Adam samozřejmě, jak jsem na něj mohla zapomenout. Ale česká top 3 bude asi těžko…

334
Jonatána
Reagovat

Pro mě dnes nejlepší Adam, potom Sabina a jako třetí Šafa s Veronikou. a nejhorší klasicky redaktorka doktorka Zorka Horká :-).

335
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Já jsem už alergický na slovo „civilní“… Třeba já mám rád v písních drama, patos, atd…

336
Jana
Reagovat

334-jj na tu jsem zapomněla :-)

337
Jana2
Reagovat

Tyjo tak Martin mi přišel dobrej, nicméně nevidím to tu, mám jen sluchátka…teď jsem viděla jeho výraz při rekapitulaci…to je hééérec :-D aspoň už plně chápu co myslel Habera tím „ubrečeným“..ale snad ještě dlouho vydrží :))

338
jab
Reagovat

Karol – zezačátku to šlo, ale pak hůř a hůř a konec už bylo vyložené „Trápenie slov“
Martin – perfektní, sice se mi předchozí 2 jeho vystoupení libila víc, ale Šafa si stále drží velmi vysoký standard.

339
Nany
Reagovat

Zorka je jak Maruška Tomsová ve Slunce, seno a pár facek :-D

340
Mila
Reagovat

Tak jsem videla jen kus Karola a Martina. A Martin hrozne prehraval, ma to zapotrebi? Docela mne zklamal

341
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

337 – ale co je na tom proboha špatně? Zpěv je dramatické umění….

342
milo
Reagovat

Dnes nejlepší Martin a Sabina.
Nejhorší Karol a Daniel.

Tip na bottom 3: Karol, Jarda, Kristína.

343
Filip
Reagovat

339 – ja bych to upravil.. zorka je primo na facku :))

344
Jonatána
Reagovat

339 Nikoli, Maruška to měla v roli, byla to sranda a navíc je to krásná ženská. Zora si ze sebe srandu nedělá a krásná není ani náhodou. Blé. až se sama za sebe stydím, jak ji nemůžu vystát a návážím se do ní. Pokusím se o ní už nepsat :-))).

345
Filip
Reagovat

safarik dnes nejlepsi… ALE :D .. hodne diky tomu.. ze mu pisnicka asi nejvic sedela… a bylo to opravdu az moc ubreceny.. i tak dnesni dil nejlepsi

346
Anta
Reagovat

Dneska top 3 :
Martin, Sabina, Adam

Potom :
Veronika
Jarda, Štefan
Kristína

Pak ostatní

347
Adam
Reagovat

Suoerstar

348
Jana
Reagovat

Teď si představte tu prču,kdyby vyhlásili,že vypadává Zorka…..myslím,že by si šplhli u spousty diváků a myslím,že už i tuší,že šlápli vedle.Ale dá se s tím něco dělat?Asi ne…jedině bychom museli sepsat petici :-)

349
-bé-bé-
Reagovat

to je zaujímavé, presne to sa mi zazdalo už minule…ten mynýrizmus u Šafa a pritom má takú zaujímavú farbu hlasu…ba i to porovnanie s Veronikou som si všimla minule…jeho slová, že tam dostať ten pocit…pocit sa nedostáva, ten sa pociťuje alebo vyjadruje…najlepšie keď sme jeho „nástrojom“
takže som sa len utvrdila: Adam a Terezka a Jarda…i keď mu to nevyšlo

350
dolores
Reagovat

328 -dnes by som Kristinu rozhodne nevyhodila, ale vsetko je mozne, divacka podpora a vola produkcie je nevyspytatelna.

ja dnes neposielam sms nikomu. aj ked Adam by si zasluzil, ale myslim, ze dostane dost aj bezomna. a Terezke moja sms nepomoze. nedala to dnes dobre. ak ma vypadnut, tak vypadne. :// budem sa snazit byt celkom nad vecou ;)

351
orchis
Reagovat

Dobré výkony dnes: Sabina, Adam, Veronika, Martin.
Dneska to bylo u většiny s hodně falešnostmi, takže těch pár výše zmíněných výkonů vyčnívalo, i když se z nich člověk neposadí na zadek.

352
ejmi
Reagovat

Myslím, že superstár by si mala dať poriadnu pauzu, tento ročník je najslabší, celý večer totálna nuda.

353
Jana
Reagovat

351- a celá tato čtveřice si drží standard zatím ve všech předcházejících kolech

354
kata
Reagovat

1. Martin, Adam
2. Sabina, Terezka
Martin byl vynikajici, male chyby typu vyslovnost, ale tolik kritiky si nezaslouzul, Tereza taky ne. Adam i Sabina super.

Nejhorsi pro me:
předposledni: Štefan
posledni: Karol
Karol falešny, Štefan nuda nuda nezajimavy hlas.

355
Jana2
Reagovat

352 – vidíš a podle mě je zas nejsilnější za dlouho :))

356
jab
Reagovat

Moje pořadí:
1. Sabina
2. Martin
3. Adam
4. Veronika
5. Kristína
6. Štefan
7. Tereza
8. Virgínia
9. Jarda
10. Karol
11. Daniel

357
Martin
Reagovat

Tak jsem si poslechl Sen od Michala Šepse a asi se mi líbí víc než Sabina.

358
Jana2
Reagovat

Mimochodem poslechla jsem si teď Jardu a ač strašně nerada, tak musím říct, že mi to vyloženě vadilo…nevím, jestli je gay nebo ne a je mi to šumák, ale aspoň ten kus kterej jsem vydržela zněl strašně přitepleně, možná lehce úchylně…fuj, co jsem to napsala…to jsem si fakt nemyslela, že někdy napíšu…snad nevypadne a příště se zas ukáže.

359
kanárek
Reagovat
360
yeey
Reagovat

realistka Veronika: „jsem rada, ze si nas ted fotej, dokud je o nas jeste zajem“ :-DDD

361
přiznivec.obecny
Reagovat

Já u Šafy necítím opravdovost. Třeba jde u něj jen o tom co zpívá. Pořád nevím, už o tom přemýšlím déle. Pro mě dokonalost a všestrannost je spíš překážkou.

362
Molly
Reagovat

No tak jestli dnes nepoletí Komenda jen kvůli tomu, že je tam Slováků málo, tak už je to fakt trapné… bylo to opravdu hooodně špatné, takovej myší hlásek..nechápu, co tam dělá…

Kluk ale vypadne, aby to bylo vyrovnané. Ještě teda Šmidáka bych tam mít nemusela, ale u něj oceňuju snahu, fakt bojuje, na rozdíl od některých, který to maj tak nějak odfláklý!

Jinak dnes NEJ Sabina, pak hned Martin.. chci je mít ve finále..jsou to sice oba Češi, ale prostě jsou lepší, tak at už nechaj toho rozlišování národnosti!

FAJN výkony – Adam, Kristína (ta holka mě překvapuje čím dál více), Virgínia, Veronika

PRŮMĚRNÉ, až zapomenutelné – Jaro (teplý vzduch sedí, to mu fakt nesedlo), Štěfan, Daniel

TRAGÉDIE – Karol – go home

363
Jana2
Reagovat

361 – až ho nějaká pořádně nakope do zadku, tak tu písničku zazpívá určitě uvěřitelnějc :)) nj, přehrával to strašně, takovej uplakánek…

364
Jana
Reagovat

Na to Vám tak skočíme,že je hlasování těsné…

365
Filip
Reagovat

352 – souhlas… nejslabsi rocnik CZ/SK superstar .. co tu byl

366
Mila
Reagovat

361 – ja u Safy od zacatku citim kalkul a to mi vadi.. zpiva dobre, ale na efekt

367
Jana2
Reagovat

364 – jo, to říkali v Český miss taky a nakonec Maláčová přiznala, že to ta jedna vyhrála s naprosto propastným rozdílem :-D triky na diváky, no :)

368
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

363 – a co je na tom zazpívat smutnou písničku uplakaně??? Byl v tom výraz a drama…

369
Belisana
Reagovat

je to slaby, je, a o takovym talentu, jako je Seps, si vsichni muzou nechat jen zdat

370
Filip
Reagovat

369 – seps byl showmen.. a jeho hlavni talent byl strhnout hromadu lidi.. aj me dostal a bavil jsem se pri nem :)

371
Motýlek
Reagovat

A ještě to co mu dali /Martinovi/ do ukázky, to už je vyloženě k smíchu… :-) Doufám, že až se uvidí, že se zastydí co předvedl…

372
Jana2
Reagovat

369 – a kde ten skončil, že? Jen talent nestačí…už pár hodně zajímavých lidí z těchto soutěží si kariéru zazdilo svým chováním po superstar.

373
Jana2
Reagovat

371 – jo, to se rozhodně zastydí :))

374
Jonatána
Reagovat

Tak jak znovu pouští tu rekapitulaci, uvědomila jsem si, že Karol Komenda to fakt dal naprosto tragicky a nejhůř ze všech. Leč to nemusí znamenat, že vypadne. a pak mi došla zajímavá věc: jak všichni říkají, že Krajčo nezpívá,jak jsou to jednoduché písničky, zpívající herec a tak…v tomhle ročníku nedali pořádně Inzerát v divadle a i tady Obchodníka Jarda slušně zmršil. Jestli ony ty nejjednodušší nejsou nakonec nejobtížnější právě tou jednoduchostí. Mi teda se Kryštof líbí a např. Křídla z mýdla s Jarkem Nohavicou jsou senzační. tu by někomu mohli dát v kole duetů. Předpokládám, že takové kolo opět bude.

375
Jana
Reagovat

Šeps byl sice zajímavej,ale jak říká Ondra Soukup,žádnej krasopěvec to nebyl…..

376
eva
Reagovat

359: Tak proto je mi Itcho tak sympatický, Nathana miluju :-)

377
Belisana
Reagovat

370 Seps jeste zije, tudiz netreba o nem mluvit v minulym case, a jinak ja mluvim hlavne o jeho muzikalnosti

378
yeey
Reagovat

no uprimne doufam, ze dnes vypadne kluk, hodne se bojim o Terezu :-(( ani nechci domyslet, co ted proziva Vlado :-)

379
Belisana
Reagovat

pro me porad nejzajimavejsi Adam

380
Jana2
Reagovat

378 – o Terezu se nebojím vůbec, to bych byla v klidu, jsou tam ohroženější adepti

381
Motýlek
Reagovat

368 – kdyby to Martin zpíval přímo pro mě tímto způsobem, tak mu řeknu ať neblbne a nedělá si psinu… Přece musíš vidět, jak to bylo směšné…

382
Filip
Reagovat

1. Sabina
2. Martin
.
.
3. Adam
.
.
.
.
.
.
4. Daniel(tak vysoko…a to je k placi! )
5-6. Štefan/Veronika
7. Kristína
8. Tereza
9. Virgínia
.
.
10. Jarda
.
.
.
.
.
.
11. Karol

sorry za moje trosku efektivni vyjadreni :))

383
Filip
Reagovat

*EFEKTNI :)

384
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

381 – vůbec ne. Mě to nadchlo… Přišlo mi to emotívní, cituplné… Mně se to takto líbí…

385
přiznivec.obecny
Reagovat

No, ale Martin má malilinkej problémeček oproti ostatním. Zase to musím uvýst…

386
Jana2
Reagovat

381 – přesně tak, myslela bych si, že si ze mě dělá prču

387
yeey
Reagovat

380 to ja vim, ze jsou vetsi adepti, ale tem fandim min nez Terce :-)

388
+-
Reagovat

Tak 2x rekapitulace a společný song nebude? :o)

389
JJ
Reagovat

Obchodník s deštěm byl zazpíván tak pedofilně přitepleně, že to snad hůř už nešlo. Šeps byl holt jednička :-)

390
dolores
Reagovat

381 -ked on ten Martin tak strasne chcel, az to prehnal. on ma techniku v malicku, ved studuje spev, ale prave taki dost pouzivaju spevacke maniere, lebo su si isti sami sebou. ten plac sa Iglesiasovi hodi, ale Martinovi nie. bolo by zle, keby si nato zvykol, lebo inak je velmi slusny spevak.

391
přiznivec.obecny
Reagovat

No, já si našla zajímavý talent tady, jen by mohl v budoucnu si nenechat vnutit píseň rockového herce.

392
Jana
Reagovat

388-jedině si zaplatit Voyo,pak možná uvidíme společnou píseň anebo medailonky finalistů,jejich cestu soutěží-tak mi to připadá,že i na tom se snaží vydělat.Ubytují finalisty ve vile a potom z té vily ukáží asi minutový shot

393
Jana2
Reagovat

Moje pořadí 1. Adam, 2. Sabina, 3. Martin (bez obrazu), 4. Štefan, 5. Veronika, 6. Kristína, 7. Tereza, 8. Virginia, 9. Daniel. 10. Jarda, 11. Karol. Hlavně z toho 10. místa nemám radost, ale fakt mi jeho výkon dneska až vadil..takový fakt lehce „přitepleně úchylný“ místama…pustím si jeho výkon z minulýho týdne a zas bude líp :-D

394
Jonatána
Reagovat

Teď jsem si pořádně prohlídla toho moderátora. Můžete mi, prosím, někdo říci, podle jakého dress code je večerní oděv (Zora má flitrové šaty a pořád mudrují o tom, že sváteční večer) složen z ošoupaných džínů (byť jistě značkových), dřžínové košile s motýlkem a saka s lesklými klopami, které vypadá jako od smokingu, ze kterého dotyčný vyrostl už před nějakým tím rokem? Jsem poněkud zmatena.

395
Jana2
Reagovat

392 – nj, z toho voyo mají docela zisky, no :) nenechám se zlákat :-D

396
Motýlek
Reagovat

384 – Marku, tak ale potom tě každý lehce oblafne… Já jsem na to poměrně dost háklivá pokud mi někdo maže med kolem huby…. To se mi začne dělat nevolno…

397
Prochor
Reagovat

Podle zkušenosti v prvních kolech vypadávají nejméně výrazné holky takže to vidím na Kristínu. Cestou do TOP5 pak pubiny neudrží nezpívající modely (Karol, Dan). V TOP5 bývají už snesitelní zpěvácí a dál už rozhodují jen sympatie. Tak uvidíme.

398
BarBora
Reagovat

Videla som to až od Veroniky, to dievča so mnou pohne len v tom zmysle, že si v určitých chvíľach musím zakrývať uši. Daniel – myslela som, že už nič horšie prísť nemôže, žiaľ, Karolovi táto pieseň bola snáď ušitá na vyhadzov a v rekapitulácii ešte dali práve tú časť s výpadkom textu, no, bolo tiež hrozné. Martin sa mi dnes nepáčil, ak to bude takto pokračovať, prestane ma baviť.

399
Jana
Reagovat

395-taky ne,nejsem blázen.to přenecháme puberťačkám :-)

400
přiznivec.obecny
Reagovat

394 Zato módní policii jsi zvládla super. Normálně mě to strašně rozesmálo. Fakt sladěný jak do casina na diskotéku…

401
Filip
Reagovat

397 – kristina pude taky brzo do 2 kol maximalne… ale dneska virginie/smejkal.. muze jit ona i on.. borcu maj vic

402
Jana2
Reagovat

Tyjo mám z toho Jardy úplně blbou náladu, neměla jsem si to pouštět, docela se mi tím zošklivil :(…jak tu někdo psal „pedofilně úchylný“, tak to je asi moc drsný, ale daleko to není :(

403
+-
Reagovat

401 – I Tak, první vypadávají vždy ti ze SR a navíc holky, takže tipuju Virginii nebo Kristínu. (Tereza to doufám, přežije)…

392 – To jo, na Voyo jim peču, tak letos to holt budu mít ochuzený…

404
Motýlek
Reagovat

Dnes se mi i ten Daniel líbil víc než někteří… Pořadí asi dohromady nedám…, ale stále fandím Adamovi, Terce, Martinovi – i když dnes s výhradami…, Štefan se neoholil jak jsem doufala, takže u mě krapet ztrácí v kurzu, ani písničku dnes nedal, tak se mi to blbě hodnotí…
Veronice nefandím, Virginie se mi nelíbí, Sabina postoupí tak jako tak, Karol dnes out…, což mě mrzí, tomu bych byla ochotná taky fandit… Kristýna se asi moc dlouho neudrží…

405
dolores
Reagovat

tak ake genialne vyradovanie nam dnes Zorka pripravi? xD

406
Anta
Reagovat

Tak Kristína s ofinou ne, Vlado má pravdu :)

407
kata
Reagovat

habera jmenoval tři nejlepsi – virginii spolu se sabinou a adamem? To je vtip? Asi hovoril jinym organem nez usima ne?
Jinak prosim aby Zorce nekdo rekl at mluvi trochu normalne, civilneji (toto slovo taky nesnasim), jeji hlas je nesnesitelny nekdy a je afektovana.

408
Jana2
Reagovat

405 – radši to udělala takhle rychle, aby něco nepokonila

409
+-
Reagovat

Neuvěřitelné, fakt opět vypadl kdo byl nejhorší, jako minule, to je zázrak. A Karol se může dát dokopy s Natálií :o)

410
Jana2
Reagovat

No za postup Jardy jsem ráda, ale Obchodníka už si od něj nikdy nepustím a fakt doufám, že se srovná…dneska to byla tragédie a nejhorší je, že ani ne tak hlasem, ale projevem…

411
dolores
Reagovat

Karol vypadava velmi hrdinsky. wow

412
Anta
Reagovat

Tak nevím, jestli produkce hýbe počty nebo hlasují lidi co mají sluch. Už podruhé nepostoupil zjevně nejhorší v tom kole.

413
Jana2
Reagovat

Hm, tak Zorka strašně gratuluje vypadnuvšímu…to se fakt hodí.

414
přiznivec.obecny
Reagovat

Tak : že jsem ráda, to ani nebudu rozvádět,… ale strašně móóc… Aspoň že zase nestál na hanbě… Ale bude muset strašně moc zabrat.

Tak diváci odsouhlasili, to, co my, v zásadě.

415
Mila
Reagovat

410 – ja jsem Jardu nevidela, ale jak to tak vidim, radsi si ho ani poustet nebudu, ale jsem rada, ze postoupil

416
+-
Reagovat

412 – Je to s podivem, že?

Příště půjde ale určitě jedna z těch děvčat ze SR, otázka je, která to pokoní nejvíc. Ale ani jedna z nich nemá šanci na víc jak TÓP6, tak že by přece jen posledním slovákem zůstal v soutěži Štefan…?

417
přiznivec.obecny
Reagovat

413 Cože? To jsem přeslechla. Tak to je vtip…

418
Filip
Reagovat

tak spokojenost nakonec… opet vypadl ten nejslabsi kola :)

419
Jana2
Reagovat

415 – nepouštěj, mně fakt úplně zkazil pohled na něj…přišlo mi to fakt takový úchylný :( příště už bude zas dobrej :)

420
Mila
Reagovat

mozna ze letos hlasuje mene pubin a vysledky pak vypadaji verohodneji nez loni

421
dolores
Reagovat

409 -to minule pisal tusim TM, ze ak vypadne jeden z milostneho paru, tak hned za sebou tiahne toho druheho.

ale nie je to pravidlo, v slovenskej trojke sa tak nestalo (Chrenko vypadol na zaciatku, Mirgova isla az do superfinale)

422
yeey
Reagovat

no bohudik, spravedlnost existuje, ale teda bylo to smutny to vyrazovani, i kdyz sem Karola nemusel:-(

423
Nofux
Reagovat

Ufff, Karol je venku. Až se sám tomu hlasování diváků letos divim :) Ale rozhodně si nestěžuju..

424
Jana2
Reagovat

417 – no fakt, jak už ho chtěla poslat aby se rozloučil, tak „já ti ještě jednou strašně moc gratuluju“…kráva.

425
Pavlina
Reagovat

Jinak k těm sluchátkům, co vyhrávají. Už je všichni mají ve vile, tak je lepší jim je dát než pak z hygienických důvodů vyhodit

426
Mila
Reagovat

Karol je sympatak, jen ma jeste co dohanet..

427
yeey
Reagovat

413 hele zase to s tou Zorkou neprehanejte, myslim, ze dostat se do TOP 11 v Superstar – je k cemu gratulovat…

a asi me ted rozcupujete, nebylo to vubec nic uzasnyho, ale Zorka byla imho dneska o hodne lepsi, nez minula 2 kola…

428
Anta
Reagovat

413 – já už ten její kolovrátek ani neposlouchám, ale toto že udělala ? Já už fakt nemám co říct, to je tak blbá ?
Asi jo.

429
Mila
Reagovat

Zorka ma bohuzel pocit, ze cim rychleji bude mluvit, tim mene bude zalezet na tom, co rekne.. zklamala mne

430
přiznivec.obecny
Reagovat

402 No, zas tak upřímnej bejt nemusel. Myslela jsem, že blbě slyším.

431
Anta
Reagovat

427 yeey – no lepší proto, že trochu míň mluví, jinak furt tragédie :-))

432
Molly
Reagovat

Tak zatím spokojenost s odpadlíkama.. je to celkem spravedlivé, ale uvidíme dál..doufam, že to zase nebude finále ČR/SR, případně holka/kluk, ale podle opravdu poslaných hlasů. Jinak fakt nemá cenu se dívat na to vypadnutí, ti moderátoři to zoufale neumí… opakoat co komu řekla porota a pak jen oznámit kdo odchází..to radši půjdu spát.

433
Jana2
Reagovat

430 – já nevím, kdo mu co řekl, porotu jsem si nepustila, ale někdo to tu psal v diskuzi…ale pokud mu to někdo i řekl, tak jedině dobře, ačkoliv to šlo jemnějc.

434
Jonatána
Reagovat

Dopadlo to tak, jak mělo. Karol byl nejslabší, Karol vypadl. Zvláštní, asi finanční krize dopadla na oba národy, takže hlasy se posílají po jednom těm, kteří se líbili a tudíž to nenahoní šílené puberťácké fankluby. Zora mu gratulovala? to už jsem neposlouchala, šla jsem si udělat čaj, ležím s chřipkou. Uááá, ta měla vypadnout.

435
přiznivec.obecny
Reagovat

427 Yeey, nic ve zlým. Ale, když vypadne a v ten moment se mu gratuluje…Zase nedělej z nás. My koukáme na Karola, ty na Zorku :)

436
Jana2
Reagovat

432 – no pokud by mělo být finále ČR – SR, tak Štefan si může jít někam do hotýlku zdřímnout a počkat si až na superfinále.

437
yeey
Reagovat

431 ne fakt to bylo lepsi, za hlavu sem se chytil max 2x :-)

438
kata
Reagovat

Karol byl sympatickej, ale dnes skutecne nejhorsi a vypadl pravem.
Zorka mi dnes prisla horsi nez minule, mluvi silene rychle a afektovane – prosim trochu pomaleji a zkusit jiny ton.

439
Anta
Reagovat

437 yeey – no začínáš být asi odolnější :-)))

440
Jonatána
Reagovat

400 díky, jsem ráda, že nejsem blázen a nejen mi to připadá máklé. asi ho oblékali ti, co z chudáka Veroniky (která je normální pěkná mladá holka) udělali madam Štikovou z osmdesátých let.

441
jab
Reagovat

Tak Karol dnes zaslouženě…jinak těším co příští kolo zazní, snad přijdou i nějaké rockové lahůdky a nejenom profláklé věci (i když i ty jsou většinou super ;-) )

442
yeey
Reagovat

439 jeste jednou – ne fakt to bylo lepsi :-) i to se musi ocenit…

443
yeey
Reagovat

kazdopadne me pobavila Karolova ignorace toho, co mu porota rika… minule na nej Habera: „zapomen na rockove veci“ …. on si dalsi tyden vezme zase rockovou pisnicku, Habera: „ja sem to myslel vazne-ty rock zpivat nemuzes“…. Karol vypadne a dobracky povida: „noooo skoda, ze si jeste nejaky ten rock nezazpivam“ :-D:-D:-D:-D

444
kata
Reagovat

Štefan je šíleně nesympatickej, zpevak prumernej, s nezajimavou barvou hlasu. Tereza je 300x lepsi, čili pokud Slovák v superfinale, tak rozhodně ne Introvertní Čoklí Očičko. Fuj.

445
Anta
Reagovat

442 yeey – fajn, seš dobrej, že z té přehršle nebetyčných plácanin dokážeš něco ocenit, ale o de mě to nečekej :-))

446
Belisana
Reagovat

je to letos fakt bida, a mne se libi (taky jeste porad, ac neni bez chyby) Virginie
Sabina byla dobra, Veronika je Veronika, nic mi to nedava, a ty dve nevyrazne Kristina Tereza… jsou proste nevyrazne
Stefan uz je na u me hranici odporu, nesympatickej az beda, Jarda se mi krute nelibil, Safarik me zklamal, toho mladocha nevnimam a Karol skoda, no, ale tohle neni pro nej
zlate Adam

447
cedarin
Reagovat

427 yeey – Zorka nebyla lepší než minulá dvě kola, ona se totiž nikdy zlepšit nemůže, tady bych si naděje vůbec nedělal

448
yeey
Reagovat

447 byla lepsi… ale to je fuk, hlavne ze to cely dopadlo, jak melo…

449
Monika
Reagovat

Dneska pro me nejlepsi Sabina o parni valec, ta holka, pokud nerve tak zni velmi dobre.

450
jab
Reagovat

444, 446 – Ach jó, co vám ten Štefan udělal? :-D Jasný, jako chápu, že nikdo se nemůže líbit každému a navíc dnes Štefan zazpíval celkem pod svůj standard, ale zvlášť 444 mi přijde jako solidní soda, až mám pocit že se bavíme každý o někom jiném :-(

451
jab
Reagovat

449 – Souhlas, Sabča dneska super, doufám, že si bude kytaru brát na podium častěji :-)…a více takových výběrů jako byl ten dnešní ;-)

452
cedarin
Reagovat

448 yeey – to naštěstí dopadlo, sice to s Tomášem asi flákne a nepíše nám, že s touto show končí, ale on to dá

453
irena
Reagovat

Tak uznávám, že Karol byla dneska nejhorší, ale klidně bych oželela i některou ze slovenských děvčat. Ale hlavně ať mi tam vydrží trio Martin-Sabina -Adam, jinak je mi to celkem jedno. A myslím, že rockové kolo bude právě těmhle třem moc svědčit!

454
Monika
Reagovat

Velkym zklamanim je pro me Tereza. Krasna holka s peknou barvou hlasu a tak nezapamatovatelnymi vykony. Nemastne, neslane, ukunkane, uz behem vystoupeni jsem nevedela co zpiva. A ten prechod na refreny hotovej pruser. Podstatne slabsi vykon nez predvedla Simona Feckova.

455
cedarin
Reagovat

450 jab – já naopak chápu, co mají proti Štefanovi.
Belisana to napsala velmi dobře, že je na hranici odporu. Taková herečka se jen tak nevidí.

456
Belisana
Reagovat

450 mne nic, budi ve me antipatie, od zacatku, jen se to stupnuje, s tim nic nenadelam…

457
yeey
Reagovat

450 Stefana si ja osobne pekne v ramci pomlazky rozeberu zitra :-) nicmene predem hlasim, ze jeho teatralni zpev me opet nedostal, zato smajlik “ :-D“ umi imitovat naprosto presne … :-DD strasne mi to pripomina nejakou kreslenou postavicku, jen nevim kterou :-)) kazdopadne, jak uz sem rikal, vzhledem dneska fakt Danny O’Donoughe z The Script hadr! Danny je mi ovsem asi tak 1000x sympatictejsi

458
jab
Reagovat

Mě to jeho herectví (zatím stále) nevadí, i když je pravda že už by konečně mohl trochu přidat ve zpěvu. Dneska jsem čekal útok na přední pozice a ejhle – krok zpět. Uvidíme co předvede příště ;-)

459
kata
Reagovat

štefan by byl úžasnej gigolo. očičko sem očičko tam. farne se teda divím. takového čokločka bych nechtěla ani náhodou. blé.
na rock kolo se těším, to bude nářez!

460
Belisana
Reagovat

cedarine ahoj
a vsimni si, uz treti kolo zivych prenosu, a nikdo nerve touchdown… nejsou, naky je to oproti minule jakysi … dietni asi fakt bude spravny slovo
i ten Stefan, kdyz prijde, clovek neni ani nasranej, jen znechucenej

461
Fialka09
Reagovat

Tak dneska celkově dost rozpačité výkony, asi je fakt pravda, že zpívat české-slovenské písničky je mnohem těžší, než ty anglické. Vyloženě unešená jsem nebyla z žádného výkonu (minulé kolo mě jich nadchlo hned pět), ale nejlepší pro mě byli Sabča, Martin a Adam. Líbila se mi ještě Kristína, zbytek průměr – až na Karola, ten byl fakt katastrofální a vypadl právem.
Jinak ohledně té Zorky s vámi souhlasím, začínám na ni být alergická. Roman mi nijak nevadí. Porota je skvělá, speciálně Ewa – lepší porotkyni jsme tu opravdu snad ještě neměli.

462
Anta
Reagovat

T.M. nepíše, asi to s ním fakt seklo, ale tak měl i další favority, z toho se dostane.

463
yeey
Reagovat

462 jen nechci videt, kdo to odnese :-)

464
Monika
Reagovat

Jinak konecne!! porota rekla Verce to co se v debatach probira od pocatku….Dneska ukazala, ze dusi a emoce do zpevu neda. Ma sice obrovskej rozsah, ale pro me zni podstatne lepe v nizsich polohach, ve vyskach je jeji hlas na me usi dost neprijemny, takovy neprijemny papinak.

465
Anta
Reagovat

463 yeey – tak to mám štěstí Šafa i Sabča patří mezi jeho oblíbence, mnó nechci malovat čertíka na zeď :-))

466
cedarin
Reagovat

460 ahoj Bel :)
Tak já si netroufám hodnotit jestli je to slabé oproti minulosti, to bych zase až tak neviděl. Každopádně minulé kolo rozhodně lepší, než to dnešní. Bude to asi i tím, jaké cajdáky se tam většinou popěvovaly.
Pro mě nejlepší dvojice ŠS – Sabina a Šafa (po celou dobu), i když Sabina má náskok, ta holka mě hodně baví.

467
yeey
Reagovat

465 no jeste pockej, ja myslim, ze on si klidne vynahradi vypadnuti Karola odstrelem jednoho z vlastnich rad :-))

468
cedarin
Reagovat

463 rybízku, odnese to z holek Gina a Kristina a z kluků Daniel

469
sali
Reagovat

Dnes sa mi prvý krát páčil Adam. A už konečne viem, koho mi pripomína – ako keď sa kedysi dávno objavil Dalibor Janda.

1. Adam. Najčistejší a najlepší výkon večera. Zábava na sto honov.

2. Martin. Nie tak hviezdne ako minule, ale dostatočne kvalitný výkon. Trochu to preháňa s tým-takým modulovaním posledných hlások a-la Vanastowy vjeci.

3. Sabina. Ona je najuvoľnenejšia zo všetkých, a tým boduje. Škoda len, že si nemôže dupnúť, aby presvedčila produkciu predĺžiť jej stopu na dvojnásobok. Len si to porovnajte s Adamom… Oná má veľa intonačných nedostatkov, ale čo na tom, keď to dokáže prekryť neodolateľným talentom, že?

4. Jaro.., si ide svoju vlastnú ligu, s vlastným hlasom, a darí sa mu. Miesto vo TOP5 má týmto štýlom isté.

5. Veronika. Výborný muzikálový technovýkon. V porovnaní s výrazmi Ivanny Bagovej málo precítené.

6. Ostatní. (Žiaľ i môj obľúbenec Štefan). Najviac mi je po ňom ľúto ešte Virginie a Terezy. Buď Výberom piesní alebo citeľnou trémo-neistotou zaniká ich potenciál.

470
jab
Reagovat

464 – Souhlasím. K jejímu výkonu ještě dodatek: Kdybych to, co ona dneska předvedla, slyšel v nějakém karaoke klubu, tak zatleskám, vyseknu standing ovation a se slovy obdivu dotyčnou slečnu možná i na nějaký ten drink pozvu :-D (záleží na tom, jak moc bych byl „rozjetý“ :-D). Ale bohužel, tohle je pěvecká soutěž, a tam to jen přes techniku (byť špičkovou!) nejde, tady to chce přidanou hodnotu – emoce, signifikatní barvu, projev…

471
sali
Reagovat

Inak: Christos Voskres.

472
Belisana
Reagovat

466 Sabina je dobra, ale nesmi mluvit. Ja to nepovazuju za roztomilej protiklad, je mi to kunkani protivne a dost ji to v mych ocich ubira… neverim, ze to nejde jinak

473
Anta
Reagovat

467 yeey – nestraš :-))) Už někdy šel do svých řad? Vím jen, že neustále měnil sympatie.

474
jab
Reagovat

Jinak souhlasím s tím, že letos až na několik kvalitních výkonů je to fakt ňáké až moc „light.“ Tři živáky za námi a stále mě nic nezvedlo ze židle.

475
yeey
Reagovat

466 ja taky zas nechci odepisovat celou tuhle radu, vsak ono ty vykony nikdy na prvni poslech obecne nejsou az takovej odvaz… navic co letos ocenuju je fakt, ze snad krome Štefíka (kteryho ja ale vlastne ani v zasade nemam doopravdy nerad, jen me proste ukrutne v spatnem slova smyslu bavi:-)) se tam letos sesli osobnostne pomerne sympaticky lidi, kterejm se min. naky to charisma neda uprit, co si budem povidat, ono se pak i trochu lip da fandit…. kdyz si vzpomenu na Sepse, Koleckarku, Povysilku, Pappovou, Pinaka a Sevcika z minula, tak musim rict, ze letos tam sou mistri a miss sympatie :-DD

476
cedarin
Reagovat

473 Anta – měl některé oblíbence, na které s láskou vzpomíná dodnes – Jerguš.
Při hlasu naopak si jedno kolo zamiloval takovou tu dívenku, jak měla vždy na nohou kanady a na krku kytaru a pak to zase hned přešlo

477
yeey
Reagovat

472 teda Bel ani nevis, co mi to teda da prace spolknout tu poznamku, co mi po precteni tveho prispevku naskocila :-DDD

478
Belisana
Reagovat

477 yeey jen se neostychej a sem s ni :-)))

479
yeey
Reagovat

473 no on ty svoje rady prave dost menil…. no snad je v poradku, mam o nej pomalu vetsi strach, nez kdyz se na kdovijak dlouho odmlcel po vypadnuti Kutheila :-))

480
cedarin
Reagovat

472 Bel, tohle mi nevadí. Ona i v jejím medailonku měla, že chce zůstat dětská, tak taková holt je. Ale má momenty, kdy to tam moc není, to je fakt. Ale s tímto problém U NÍ nemám. U jinýho by mě to možná dost s… vadilo, ale u ní ne. Znáš to, když dva dělají totéž…
Stejně jako když nějaký kluk hodí okem na kameru, řeknu si: jo, jde na to dobře. Udělá to Štefan a já odcházím zvracet.

481
yeey
Reagovat

478 radsi ne :-))) bysme se tu zas pul hodiny dohadovali, ted nemam naladu :-)

482
Anta
Reagovat

476 cedarin – no právě v Hlase to myslím bylo neustálé střídání :-)))
Jinak fan nemůžeme psát ŠS, to by si někdo mohl myslet, že je to IntrovertníČoklí Očičko, takže návrh je na ŠaSa.

483
Belisana
Reagovat

480 je fakt, ze na podiu je bezkonkurencne nejlepsi

484
cedarin
Reagovat

482 Anta – a nebo SaŠa :)))))

485
cedarin
Reagovat

483 Bel, to máš pravdu. Její koncert bych vydržel a bavil bych se. Naproti tomu na koncertě Terezy bych asi umřel nudou a říkal bych si, že ji z toho stání na místě musí bolet nohy a vlastně i celé tělo, protože se ani nehne. Ale respektuju, že se někomu líbí.

486
Anta
Reagovat

484 cedarin – tak já to schválně přehodila, to nebylo náhodně :-))) a bráchu bych do toho netahala :-)

487
cedarin
Reagovat

486 Anta – tak pana bratra pozdravuj :)))
Komu fandí???

488
yeey
Reagovat

485 vsak to si zkus nerespektovat, ze se nekomu Tereza libi a jestli te nezaslape do zeme Vlado, udelam to ja :-)) ale faktem bohuzel je, ze nam nejak za tim vykonem v semifinale zaostava, dneska by to bylo byvalo super, kdyby to mela cely daleko vic pod kontrolou, jenze bohuzel :-( ale libilo se mi, ze do toho fakt sla naplno a snazila se s tou nezajimavou pisnickou neco udelat…

489
Belisana
Reagovat

jinak bez tech ucitelek hudby a Loly je tu letos nuda O_O

490
Anta
Reagovat

487 cedarin – je mimo republiku a ani nesleduje. Ale rock je rovněž jeho srdcovka tak možná stejně :-) I když možná by mě schválně dráždil :-)))

491
Anta
Reagovat

488 yeey – tam byl průšvih ty falzety, kdyby byly ok, tak ten výkon by to pozvedlo úplně na jiný levl.

492
birshop
Reagovat

uf, to jsou snad 2 nejhorší moderátoři co jsem kdy v jakékoli soutěži viděla … oni snad na ně dělali konkurz pod názvem „nejtrapnější vyhrává“

493
cedarin
Reagovat

488 když rybízku, s tebou je to taky těžký, ty vidíš hezkou holku a hned bys jí snesl modré z nebe, ty dokonce ustojíš i tu atrapu na moderátorku :)))
Ne hele na rovinu: já tyhle typy, co stojej jako prkno a tklivě mi něco vnitřně sdělují moc nemusím. Ale rozumím tomu, že hodně mužů to dostává do kolen a fakt to respektuju. Ale když jsem dnes přišel k televizi a viděl tu statickou pozu, tak jsem jen protočil oči v sloup. Navíc dnes to byl průser i po pěvecké stránce.

494
cedarin
Reagovat

489 neboj , Bel, však ona Lola doběhne :)))

495
yeey
Reagovat

491 – tak tak, bohuzel se obavam ze ani v rocku Terka nepresvedci, to se k ni absolutne nehodi :-/

nicmene mam radost, ze dnes vypadl kluk a holcici jatka jsou prozatim v teto Superstar prozatim odvracena, to urcite se mnou oceni i Vlado…:-) jako cim dal jasnejsi favoritku vidim Sabinu, Veronika dneska o neco slabsi nez driv (ale u me stale v TOP3) a Safa – no po pravde teda ani mne ty vzlyky dnes nesedly… skoda… jinak si ale spis myslim, ze letosni Superstar bude holka… btw v soubeznych Superstar v Americe a v Nemecku to vypada na zenskou vitezku vypada v obou pripadech celkem jasne, v Americe netreba resit a v Nemecku – jak to tady vcera probehlo, tak sem si to zkouknul a souhlasim s Bohlenem, ktery rikal, ze to pry letos vidi na ciste damskou TOP 3 :-) hh to mi nejak ujely myslenky jinam :-)

496
Belisana
Reagovat

co se moderartoru tyce, von ten Jurasko vypada jakoze celkem gut jen diky tragicke Zore. Jinak stoji taky za prd… spatny, spatny

497
yeey
Reagovat

493 no dovol, vzdyt Tereza je jeden z mala pripadu, kdy trpim „bagarismem“ :-D ona ma vazne v tom hlase neco zajimavyho, co neni na prvni poslech az tak slyset a jako behat po podiu pri takovy pisnicce si nedovedu moc predstavit… no a moderatorky se nezastavam, jen mam nazor (ano, mozna i trochu kvuli tomu jak vypada), ze je nefer ji odepisovat uplne za vsechno, co rekne a udela, vznika pak podobna podobna bezmezna nenavist jak pri castinzich k Ewe, to je celkem cely :-)

498
kanárek
Reagovat

457- yeey: že by tohle?
http://www.youtube.com/watch?v=lIXJEpLOkeg
Ale mně se teda až na to, že pár jich v soutěži má lepší hlas líbí :-)

499
Anta
Reagovat

497 yeey – tak srovnávat Ewu v castinzích a Zorčino moderování nejde. To snad ani není nenávist, ale opravdu velká nechuť poslouchat.

500
kanárek
Reagovat

496 Bel…nevypadá gut…vypadá uměle ..

501
Monika
Reagovat

488- pekny obrat, mela jsem dojem, ze jsi Terezu sam do te zeme zadupaval, ale holt casy se meni:-))) nebo se pletu?:-))))

502
Belisana
Reagovat

497 tak ja myslim, ze Ewa uz vsechny presvedcila, ze v porote je pravem. Muze se treba nekomu nelibit … neco, ale co rika, ma hlavu a patu, a je k veci. Zhostila se toho vyborne, mne se libi moc.

503
yeey
Reagovat

jeste k Jardovi, taky mi prijde tak nejak cim dal jasnejsi, ze je gay, ale to mi na tom dnesnim vystoupeni (a samozrejme i jako na osobe) vadi nejmin… absolutne mi totiz dneska nak nesedlo to frazovani… za celou tu pisnicku sem tak nejak nepochopil, jak to jako cely mysli…:-) u nej je to fakt skoda, protoze je to sympatak a celkove super typ k fandeni, jenze ty vykony jsou vetsinou o poznani horsi, nez bych si predstavoval… mam u nej podobnou schizu jako priznivec :-)

504
cedarin
Reagovat

497 rybízku, ale vždyť já ti jí neberu (tu Terezu). Asi i v tom hlase něco má, mě jen k smrti nudí. Jistá paralela by se tu s Vladovou Moničkou našla, i když ta je naprosto jiný level, to se nedá vůbec srovnávat.
Ohledně moderátorky Zorky – díky jejímu profesionálnímu výkonu už nemůžu poslouchat Evropu 2, když ona tam skřehotá. Je to úplně stejně blbé jako v SS. A nechtěj, abych se tu vrhl do úvah, co asi umí dobře, když tento flek dostala.
No proti Ewě já jsem neměl nic ani během castingů.
Ale neber mě špatně, já ti přece vůbec nezazlívám, že máš slabost pro pěkná děvčata, já to vím, že jsi starej kanec, nebo vlastně mladej :)))

505
yeey
Reagovat

501 na castingu a v divadle me prilis nezaujala, az v zivych prenosech a taky ze stala proti Sabine, zadny zadupavani do zeme nebylo… ale je hezky, ze tu tak po nocich cihas, abys mohla pohotove s patricnou rejpavosti a cynismem reagovat :-)

506
cedarin
Reagovat

503 on sám přece říkal, že mu ta písnička nesedla. Možná si z toho raději měl udělat pr… teda srandu. Bohužel se to snažil nějak uchopit a moc se to nevyvedlo. Já jsem sledoval ty znuděné xichty kapely a říkal si ajajajaj

507
Monika
Reagovat

505 – No vidis a ja myslela, ze budes skakat blahem nad vykonem Veroniky vzhledem k tomu, ze nemas rad Bilou a Veroniky vykon byl standard, jsem ocekavala velkou adoraci, ale chapu vylezt s tim po kritice poroty je tezke, lepsi se schovat za vetsinovy nazor a zustat v davu :-)))

508
Belisana
Reagovat

505 yeey neprehanis to trochu? Nejdriv jezibaba, pak tu po nocich ciha… kapku mimo, neee? Nevsimla jsem si, ze by se te Monika jedinym slovem osobne dotkla, jak to delas ty za dnesek uz po nekolikate, a promin, bezduvodne.

509
yeey
Reagovat

504 :-D:-D ten zaver me rozesmal :-D:-D zvlast po mem predchozim srdceryvnem gay vyznani sympatii Jardovi :-DD

(i pro Antu) – jinak sem Zorku a Ewu nechtel nijak porovnavat-to jako vubec, Ewa je skvela, Zorka vetsinou na prd, jen sem chtel rict, ze vypestovavani takovych averzi jako ty mas k Zorce nema smysl…. kdyz tam byl Rytmus, averze byla na miste, on neustale svymi vyroky dokazoval, ze je nevychovany hovado a zlej sebestrednej nafuka, ale proc si pestovat nenavist k nekomu, komu treba akorat to moderovani moc nejde… no ne? ;-)

510
přiznivec.obecny
Reagovat

503 Yeey já si ještě nejsem u něj jistá. Ono kdyby byl gay, OK, to je jeho věc. Ale to frázování mě taky zarazilo. Tam to totiž už bylo v tom videu, kdy říkal, že z toho songu není moc moudrej. A song je o loudilovi, který chce to „ještě“ a podle mě Jarda to vzal dost doslovně a taky to řek na férovku jako ten ten správnej příroďák :-)))))) A navíc ty „metličky“, kdy z toho udělali jazzík, to fakt nepomohlo. Neposlouchá český věci ani nezpívá. No, nevím, já dostat Kryštofa, tak mě trefí. Na Krajčovi nepobírám nic. Ani muziku ani herectví osobnost – vůbec nic. Podle mýho je Jarda pragmatik a teď se chtěl ukázat jako sexy loudil – no, a viděli jsme jak „zapůsobil“. No a při jeho poznámce o smyslu celé písně jsem vytřešila oči, jesli ti to fakt řekl :-))) No, řekl.

511
přiznivec.obecny
Reagovat

509 Koukám, že jsem přišla včas…

512
yeey
Reagovat

508 promin, ja tyhle zaprisahly prudice hledajici jen chyby fakt nevydejchavam :-) jak muzes videt hnedle na prispevku 507, nekdo ma potrebu bejt proste nepretrzite zlej, zapsklej a protivnej hnidopich – to ja fakt nedavam :-)

513
Anta
Reagovat

509 yeey – si snad děláš srandu né :-)))
Moderování jí nejde vůbec, nenávist necítím, ale averzi se asi neubráném, zvláště pokud tyto její moderátorské promyšlené vstupy budou pokračovat až do superfinále.

514
cedarin
Reagovat

509 yeey – já bych to ještě rozvedl, ale asi se toho vzdám (myslím toho mladého kance :D)
a neboj, to vyznání Jardovi zas tak moc srdceryvný nebylo :)))

515
cedarin
Reagovat

513 Anta – bohužel budou

516
Belisana
Reagovat

512 yeey ale tak to prece neni, Monika tu neni zadnej novacek a urcite ne za prudice
jen veci vidi po svem a ze si pamatuje, co kdo rekl minule…

ostatne kazdy prece vse vidime po svem
ja se uplne shodnu s cedarinem, ze prekrasna sic, ale nudna Tereza… nevim

a s Monikou, ze obrovskym rozsahem a vybornou technikpou disponujici Veronika – a co s ni? Posbirat velesongy, instalovat ji na jeviste a necht diva peje – pro ty, jez to oslovuje. ja to tedy taky nejsem.
Atd atd

517
yeey
Reagovat

507 jasny schovavam se za vetsinovej nazor a presne proto se tu jeste snazim obhajovat tu vsemi pomlouvanou moderatorku, ach jo :-(

518
Anta
Reagovat

514 cedarin – ty dovedeš potěšit :-D

519
cedarin
Reagovat

518 Anta – ale kdepak, jen jsem realista.
Až tě budu chtít potěšit, tak ti napíšu, že jsi krásná a dnes ti to mimořádně sluší!!!
A nokonec proč ne, když je to pravda :))

520
přiznivec.obecny
Reagovat

Lidi vy teda tady máte chaos. Musela jsem si vás víckrát přečíst… Kdo je kanec, proč píšete o Zorce, co má s tím dělat gay Jarda a Monika teď která je která….

521
yeey
Reagovat

516 hele je to jeji vec, negativnich prispevku je v jejim pripade 90% (zbylejch 10% je neutralnich) – z vetsiny z nich na me cisi zloba, je mi jedno, jak dlouho tu je… ja bych si to prudicem dovolil nazvat… vsak treba na leckoho moje prispevky taky pusobi jako hovadiny, at to klido napise, ja si z toho zkusim vzit ponauceni, ona to evidentne moc nedokaze…:-))

522
Anta
Reagovat

519 cedarin – podruhé by to už nemělo takový efekt :D
Raději zůstaň realista :-))

523
Belisana
Reagovat

yeey, stal se z tebe zvanil.Skoda, mela jsem pro tebe slabost.

524
cedarin
Reagovat

520 příznivec, to je jasný
kanec je yeey (protože je :D)
o Zorce píšeme, protože nás sere
Jarda s tím má společné to, že je ve stejném pořadu jako Zorka a jiná děvčata a účinkuje v pořadu, k němuž tu všichni tak fundovaně diskutujeme a zcela mimochodem na základě nepochopení jedné hlášky se tu rozebrala Jardy sexuální orientace a Monika je jedna s diskutujících, která je tu (na Panáčkovi) už delší dobu

525
Anta
Reagovat

520 přiznivec.obecny – no co myslíš, kdo že je mladej kanec ? :-)

526
yeey
Reagovat

513 nevim no, nejak je mi ji lito, to asi mam nejaky citlivy obdobi nebo neco :-DD

514 ale jen to rozved jesi to mas na jazyku…:-)

510 priznivce vsak ja si taky moc nedovedu predstavit, jak by to Jarda mel uchopit, aby to fungovalo…. ale takhle jak dneska teda NE :-D

527
yeey
Reagovat

523 zvanil… no jak myslis…:-)

528
přiznivec.obecny
Reagovat

524 Cedarin, to jsi hezky vylíčil. Děkuji za report :-)
526 Yeey, s uchopením máš pravdu :-) Takhle teda ne i když taky nevím jak se to mělo uchopit, aby to bylo OK :-)))
525 Anta řídím se reportem od Cedarina, takže už vím :-)))

529
přiznivec.obecny
Reagovat

524 Cedarin, ale potěšil jsi mě se zprávou – měla šmrnc vtip – sem se zasmála, to bych vypichla…

530
Anta
Reagovat

526 yeey – citlivý období, bych tě snad i pohladila :-)

528 přiznivec.obecny – no jo, byl rychlejší :-)

531
cedarin
Reagovat

529 příznivče, tak to jsem rád, že jsem tě potěšil a pobavil.
Nic moudrého ze mě už dnes nevypadne, takže jdu do peří a přeju všem dobrou noc!

532
přiznivec.obecny
Reagovat

530 Já vím, ty už zase roluješ ;) a není ta rychlost…

533
yeey
Reagovat

530 aneb z kance je razem citlivka :-)

534
přiznivec.obecny
Reagovat

Já taky přeju dobrou noc. Půl třetí, no…

brou brou

535
yeey
Reagovat

534 to bude ten casovy posun, ze tu jeste tak cile „zvanime“ – teda se to se nejspis tyka hlavne me :-// :-)

536
Anta
Reagovat

535 yeey – nj sova by i šla taky spát, ale ten posun jí dělá bordel v režimu :-))

537
yeey
Reagovat

536 no ja du taky spat, dneska toho bylo uz dost :-) tak to snad vsechno zitra doresime, cus :-)

538
Anta
Reagovat

V E S E L É V E L I K O N O C E V Š E M

a jdu spát :) taky brou

539
T.M.
Reagovat

Tak nejlepší výkony včera předvedli Sabina a Adam, oba dva skvělí a rád bych je oba dva spolu viděl v letošním Superfinále. V tuhle chvíli by pro mě Superfinále v tomto složení bylo tou úplně nejlepší variantou a výhru bych přál oboum dvoum stejně. Martin u mě bohužel včera zůstal za očekáváním a poprvé mě trošku zklamal. Moc to prostě přehrával a překombinoval, příště by to chtělo víc přirozenosti a míň hereckých etud, gest a manýrů ale u něho věřím že si v dalších kolech zase reputaci napraví. Zajímalo by mě jestli porota čte Panáčka ale to co včera vytýkali Veronice tak to je přesně to o čem sem tady v týdnu psal já. A bohužel Veronika mě definitivně přesvědčila o tom že zpívá skvěle ale chybí tomu duše což jí včera řekl i Soukup. Měla šanci ukázat že jsou v ní emoce ale nepovedlo se. A navíc na to jak má skvělý rozsah tak i ta intonace ve výškách trochu haprovala a bylo to spíše vyřvané. Mě se to prostě nelíbilo a jak tady yeey psal že Veronika každé kolo bude podávat skvělé výkony a já z toho budu nasračky, tak si myslím že byl možná v případě Veroniky až moc velký optimista protože se začínají odkrývat i její slabiny. Pro mě sterilní a nudný výkon a to nakonec ještě víc než v těch zahraničních věcech v předešlých kolech. Bylo to prostě takové socialistické…A ani Jardovi se to včera moc nepovedlo, v Light My Fire předvedl o 100 procent lepší výkon a tohle bylo hodně unylé, bohužel Šeps to dal daleko líp a s daleko větším nasazením, je to škoda. Štefan ten stál včera úplně za hovno, ten byl fakt hodně špatnej až mě to překvapilo. Tímhle výkonem se u mě úplně odepsal. Ať mi nikdo neříká že má na Superfinále protože na něj prostě nemá. Navíc mi taky začíná být tím svým frajeřením nesympatický. Virgínia měla podle mě určité intonační problémy které ani porota nezmínila a přišlo mi to místy docela falešné, navíc nevýrazné. Kristína taky neurazí nenadchne, tyto dámy klidně mohly letět místo Karola a nic by se nestalo. Tereza taky těžkej průser a řekl bych že brzo vypadne, taky zoufale nebaví. No Dan byl taky hroznej ale líbí se mi na něm že se snaží zůstat nad věcí a na rozdíl od Štefana nepůsobí tolik namachrovaně. Karol to nezvládnul ale měl zůstat, všechny tři slovenky bych narozdíl od něho vůbec nepostrádal.

540
Adam
Reagovat

Tak ja tento rok vidím víťazov len v českých vodách, takže 1.Sabina, 2. Adam, alebo to môže byť aj naopak a bolo by to správne, ostatní nemajú gule, Terezka by to mohla dať lepšie, má síce pekný hlas a dobre vyzerá, ale je to taká ľadová kráľovná, Stýblová ma nebaví, stačí jedna Bagová, ospevovaný Jaroslav, dobrý hlas, ale nedá sa na neho pozerať, Virginia spievať nevie a už sa mi nechce o ďalších písať. Moderátori sú náhodou dobrí, nemusíme stále mať Banášové a Marešov.

541
Monika
Reagovat

Mertas – “Nevím, co komu Veronika udělala, hlavně v maskérně, protože kolo od kola mi vizáž přijde horší.“……..No, ono je to trochu problematicke. Veronika je mala vzrustem a ponekud oplacana, takze se musi dat velkej pozor na outfity i kvuli postave. K tomu ma nemoderni look, chybi ji smrnc, jiskra. Takze se stylistum vubec nedivim, ze nevi co s ni….

542
Anta
Reagovat

Příště bude rockové kolo, tak by to mohlo být lepší než právě odvysílané, o moderování si iluze nedělám.

543
yeey
Reagovat

542 tusim, ze rikali, ze odzni Linkin Park, Metallica a Pink… ted myslim budou hlasovy zkousky na voyu, tak jestli budes koukat a neco odchytis, podel se :-) ptze mi pride, ze to tam potom zpetne tak nejak davaj/nedavaj…

544
DJ Vlado
Reagovat

Přidáni Adam, Terezka a Štefan :-)

545
Anta
Reagovat

543 yeey – teď začaly, je tam Štefan, ale nějak není nic slyšet, tak nevím, zda vůbec koukat.

546
Anta
Reagovat

543 – teď slyšet je, ale seká se kamera, pořád čekají. Minule to celkem odsejpalo, tohle mě moc neba.

547
DJ Vlado
Reagovat

Anta, yeey – Hlavně mi dejte vědět, až tam bude Terezka, fakt mám strach, co jí vyberou :-( kéž by to bylo tohle, což v rockovém kole zpívala i Mária Bundová ze SHS2…

548
jab
Reagovat

547 – To by bylo super, je to úžasná píseň a Tereza by se na ní mohla vrátit na příčky nejvyšší ;-)

549
Anta
Reagovat

Ještě nezačli a jediný co jsem slyšela pořádně bylo: „venku už zasa sněží do riti“ ani nevím kdo to říkal, protože se mi zdá, že obraz nekonvenuje se zvukem. Tam mluví úplně někdo jiný !? :-))

550
Anta
Reagovat

Jsou to břídilové :-)) obraz jde ze zkušebny a zvuk jde z jiné místnosti, kde je zřejmě kapela, Jimi a někdo další,a domlouvají se, jenže jediný co jsem pochopila, že budou společně zpívat kluci a holky zřejmě ac/dc Highway To Hell, taky se bavili o Karolovi a o kytaře, ale pořád se to seká.

551
DJ Vlado
Reagovat

548 – Já už jsem to tady navrhoval před 14ti dny, kéž by to Pepe zaregistroval, když už to tady čte :-)

552
yeey
Reagovat

ted to zkousim, ale je to vopruz… pousti tam zvuk snad ze 3 mistnosti naraz…

553
Anta
Reagovat

552 yeey – teď je jenom z jedné, ale doléhají tam zvuky i odjinud.

554
yeey
Reagovat

553 tam maj ve vile teda zajimavou akustiku :-DD

555
Monika
Reagovat

Hm, zvlastni vyber pro Terku, takovou unylost bych ji neprala…Uz takhle pusobi nemastne, neslane, ta holka potrebuje rozsvitit a ne zaslapat v total nezajimave navic absolutne nerockove skladbe…

556
Anta
Reagovat

554 yeey – no hlavně ty schody jsou super :-))

557
yeey
Reagovat

pride mi, ze se prave snazi Danovi vnutit Mama, I’m Coming Home od Ozzyho :-D ale strasne se to seka cely…

558
Anta
Reagovat

557 yeey – jj a prej má až babský hlas

559
T.M.
Reagovat

557: Tak to by pro Daniela byla asi už jistá jízdenka domů.

560
jab
Reagovat

555 – Podle mě ta skladba se dá dobře prožít, navíc už díky těm kytarám mi to rozhodně unylé nepřijde ;-), i když uvidíme jak by se s tím popasoval Jimi a spol. Žánrově bych to zařadil jako blues-rock, takže své místo v rockovém kole by to IMHO rozhodně mělo ;-)

561
yeey
Reagovat

Avril – Complicated slysim :-) TVL to je fakt psycho tohle poslouchat, du si udelat kafe :D

562
Anta
Reagovat

561 yeey – kdo má tu Avril Kristína nebo Gina ?

563
Monika
Reagovat

Tak Mama I’m coming home, Avril super skladby, doufam, ze to tak zustane:-)))

564
Anta
Reagovat

yeey – a před tím byla Enjoy The Silence ?

565
Anta
Reagovat

Ten Jarda tam tak řve, že neslyším co to je :)

566
yeey
Reagovat

Kings of leon – Sex on fire

567
yeey
Reagovat

564 jo to bylo, ale vubec nevim kdo co, to je fakt amaterismus… proc tu kameru nepovesili na IPak, vyslo by to stejne…:-D:-D

568
Anta
Reagovat

Tak Sabča Aerosmith I Don’t Wanna Miss A Thing :)
moje uši !! :D

569
Anta
Reagovat

567 yeey – ty dva songy byly mezi Kristínou a Ginou, Tereza myslím ještě nebyla

570
Anta
Reagovat

Teď je Terezka :)

571
yeey
Reagovat

myslim, ze Kristina ma tu Avril… a jestli Jarda to Sex on fire? moznaaa…

572
DJ Vlado
Reagovat

570 – Tak hořím zvědavostí…

573
Anta
Reagovat

571 – jj Jarda má Sex on fire, teda myslím :-)

574
yeey
Reagovat

Pink – Fucking Perfect, jesi teda Terka? asi jo

575
Anta
Reagovat

Terezka Pink

576
T.M.
Reagovat

Pink do rockového kola? No nevim. Ty písničky od Pink tam cpou skoro pořád, já myslím že se mohlo vybrat líp.

577
DJ Vlado
Reagovat

574, 575 – A do prčic, toho se fakt bojim :-((((

578
Anta
Reagovat

Oni právě Terce říkali, že má nejmíň rockovou věc.

579
cedarin
Reagovat

577 DJ – to chápu, že se bojiš.
Na druhou stranu jsem rád, že má Tereza konečně trochu rychlejší skladbu, protože kdyby vyfásla další utahanej cajdák, tak by ji z kategorie nuda u mě už nikdo nevykřesal.
Je to rockové kolo, tak dopadla ještě dobře, mohla dostat daleko větší vypalovačku. A pokud se jí to povede (?????) tak jedině příjemně překvapí.
Vlado, ještě to nevzdávej!

580
yeey
Reagovat

jinak ze Sabina nejdriv zpiva po Marte a ted teda zrejme po po GG, mi na jednu stranu dela radost, na druhou se to tezko vyrovna…. :-( http://www.youtube.com/watch?v=DzDsPTQpSrA

581
Anta
Reagovat

yeey – bylo to takhle nějak ?
společná píseň AC/DC – Highway To Hell
Sabina – Aerosmith – I Don’t Wanna Miss A Thing
Tereza – Pink – Fucking Perfect
Jarda – Kings of leon – Sex on fire
Kristína – Avril – Complicated
Gina – Depeche Mode -Enjoy The Silence
Dan – Ozzy – I’m Coming Home

582
yeey
Reagovat

581 no neco v tom smyslu, vic sem toho taky nak nechytil…:-)) ale toho Dana tohle prece nemuzou nechat zpivat, vzdyt to tam zpival tak 3 sekundy (nez se mi to seklo) a byl to jasnej pruser…

583
Anta
Reagovat

582 – průser to byl, ale je pondělí, myslím, že ještě může dojít ke změně. Ale nevím, co by mi k jeho hlasu sedělo, ono to tak možná bude se vším.

584
DJ Vlado
Reagovat

579 – To si taky říkám, že jí to aspoň trochu oživí :-) Ale máš pravdu, že mohla dostat i větší vypalovačku, přesto se toho ale bojim, pořád to však nevzdávám. Ale vzpomněl jsem si, že v Hlasu to taky jedna holčina zpívala v pomalejší r´n´b verzi: http://www.youtube.com/watch?v=xGWhql-j9uY, i když té to zrovna moc nesedlo…

585
yeey
Reagovat

583 no to snad zlepsi, ale davat jeden z nejvetsich velesongu ever nejhorsimu zpevakovi v soutezi (po odchodu Karola:-), to je zase jednou podpasovka :-)) asi jim prijde, ze porota jeste neni dostatecne kriticka :-)

586
Anta
Reagovat

585 – :-DDD taky nevím, kam by se ještě porota mohla posunout :-)

587
T.M.
Reagovat

Tak oni teď budou potřebovat odstřelit někoho z Česka a čeští kluci jsou pořád čtyři tak proč to Danielovi nedát.

588
Monika
Reagovat

Samozrejme, ze Dan nema sanci Ozzyho zazpivat a je uplne jedno co je za den dneska:-))) Mam pocit, ze je cim dal vetsim otloukankem letosni rady SS a produkce vylozene zkousi kam az muze zajit ve vyberu pro Dana. Tyden co tyden dostava neuveritelne klady, uplne mimo jeho moznosti. Zacina mi ho byt docela lito. Neni to zadnej extra zpevak, ale porad ve srovnani s ostatnima plysakama vychazi vcelku dobre-sympatak, pohledny, prijemny hlas. Doufam, ze ho jeste hlasy divaku udrzi ve hre, sama mu asi neco poslu:-)))) Pac uz ty songy na odstrel zacinaji silne vadit!!

589
BarBora
Reagovat

K tej Terezke, hlavne že Paľo spomínal, že hrdlo nepustí a dajú jej pieseň s refrénom, kde treba mohutný hlas. Ale zas sú tam časti, kde by mal vyniknúť jej krásny hlas.

590
Anta
Reagovat

Jinak u Martina ani u Štefana nahrávku vůbec nepustili, takže vůbec nevím, u Adama to byl tak malý kousek, že jsem ani nestačila postřehnout, tito tři se spíš domlouvali co a jak, nezpívali. Pak ještě jsem slyšela kousek Veroniky ale zabite mě, nevzpomenu si :-) Ale všem pouštěli hlavně ten společný song.

591
Belisana
Reagovat

kdyby Tereze a Virginii prehodili songy, tak verim, ze by to uzpivaly obe, snad

592
cedarin
Reagovat

584 DJ – já bych jí r´n´b verzi do rockového kola rozhodně nedoporučoval. Tím by asi dost lidí nasejřila, mě teda určitě. Moc bych jí přál, aby se dokázala odvázat, raději to pohnojila, ale ať proboha už konečně ukáže, že je v ní nějaký život. Pak ti tady veřejně slibuji, že jí pošlu hlas :))

593
yeey
Reagovat

590 no oni tam ten paskvil jeste asi povesi,tak to treba nejak jeste zjistime :-)

594
BarBora
Reagovat

Cedarin, v nej život je, len na tom pódiu to, zatiaľ, nevedela ukázať, ale súhlasím, nemôže ísť do rockového kola s iným štýlom.

595
DJ Vlado
Reagovat

592 – Taky bych nebyl pro, aby se z rockového kola takhle vylhala. A jinak souhlasím s BarBorou, že ve slokách by barvu hlasu mohla prodat pěkně, jen se bojím toho refrénu. Ale to je fakt, ať to radši zkazí, ale aspoň se trochu odváže :-)

596
DJ Vlado
Reagovat

Jinak jsem přidal hodnocení Sabiny, Veroniky a Dana, zbývají už tedy jenom Karol a Šafa :-)

597
T.M.
Reagovat

DJ Vlado: Šetři prosím Karola v hodnocení když už to má stejně za sebou.

598
DJ Vlado
Reagovat

594 – Podle mě je ta její pódiová strnulost způsobená hlavně nezkušeností, jak už jsem v článku uvedl, tak podle profilu dosud před lidmi veřejně nevystupovala, což je obrovský handicap například ve srovnání se Sabinou, Adamem nebo Šafou, kteří jsou na vystupovaní s kapelou před lidmi zvyklí. Ale tak snad se u té Pink aspoň trochu odváže.

599
jab
Reagovat

Já budu na Terezu taky dost zvědavý, snad to dá :-). Strach mám docela u Kristíny, i když na druhou stranu se i do tohoto songu může opřít a vložit do toho emoce. Jinak nerozumím tomu, co dělají v rockovém kole Depeche Mode, když stylově mi spadají spíš do electro nebo new wave. Ale je pravda, že stejná píseň zazněla v rockovém kole i v SHS 1.

600
T.M.
Reagovat

599: Já spíš nechápu co dělá v rockovém kole Pink když je to podle mě spíš popová zpěvačka ale pořád lepší než tenkrát ta Katy Perry :-D Staří dobří Depeche Mode to byl v úplných začátcích čistokrevnej rock, teprve později se tam začaly přidávat různý ty electro syntezátory, vylepšovače atd. takže do kategorie Rock spadají v podstatě správně akorát že tahle písnička je spíš už z toho jejich pozdějšího období no….

601
cedarin
Reagovat

594 BarBora – to já vím, že v ní život je, kdyby ne, tak jednoduše nežije.
Ale už bych od ní rád viděl něco víc, než jen prkenný postoj u mikrofonu a strach v očích. Když je to jednou, ok, podruhé to ještě dám, jak je z toho pravidlo, tak mě to začíná dost lézt na nervy.
To není nic proti ní, tak to mám obecně. Naopak bych jí přál, aby se v neděli z této škatulky dostala.

602
W
Reagovat

Ja ešte doplním svoj včerajšie hodnotenie, Karol mi prišiel slabý a Martinova verzia Proklínám sa mi nepáčila kvôli tým vzlykom.

603
DJ Vlado
Reagovat

Tak už jsou přidaní i Karol a Martin :-) T.M., 597 – Snažil jsem se mu moc nekládat a jen tak postě konstatovat, že mu to nevyšlo. Ale kritický jsem k jeho výkonu být musel.

604
BarBora
Reagovat

601 Cedarin, myslela som to tak, že v nejakých šotoch dávali ako všetci spolu tancujú a tam po nejakej prkennosti nebola ani stopa, pekne sa odviazala. U nej tá tréma spôsobuje tú strnulosť, keď ju počúvam a pritom vidím, ani sa mi nechce veriť, že tá nádhera vychádza z jej hrdla. Mńa keby z voleja dali pred kameru v živom vysielaní, ani neceknem, nie ešte spievať, tak to beriem tak. Rockové kolo je pre Terezu hop alebo trop, mala by sa na všetko vykašlat a frčat, nejako to dopadne.

605
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je konečně kompletní :-)

607
Jana
Reagovat

jj apríl,ale skočila jsem na to,říkala jsem si,že je to „silná sestava“…no,bylo by to zajimavé

608
Maxx
Reagovat

Je fajn, že aspoň přestárlému otylému úchylovi Vladovi přijde SuperStar stále záživná, když to už ani jeden národ včetně pošahaných puberťaček naprosto nezajímá a že aspoň jeden člověk má rád nejhorší porotkyni v naší historii Ewičku Farnou. Ještě nemít tak diametrální názory od poroty a totálně se nemýlit v tom, co se lidem líbí a nemít za favority největší lůzry, a Nova bude mít radost, že mají takového fanouška :DDDD Ty jeho rekapy mě bavěj.. Hlavně jak má nervy každej tejden a chodí do haly :D

609
Anta
Reagovat

608 Maxx – že ty se sem vždycky chodíš vyzvracet ?

610
cedarin
Reagovat

608 Maxx – ty jsi fakt debil, ty musíš mít šílenej mindrák!

611
yeey
Reagovat

608 kde se tohle v lidech bere? :-O

612
Anta
Reagovat

611 – napsal to už cedarin

613
yeey
Reagovat

612 nevim, ja mysim, ze na mindraky tu mame jine, Maxx je spis proste jen nevychovany sprosty hovado … :-) to je asi jeste horsi…:-D

614
cedarin
Reagovat

613 yeey – pokud jsi v pohodě, tak nebudeš sprostý hovado, tam nějakej mindráček bude, třeba ho ve školce mlátila holčička nebo něco podobnýho.
Jeho útoky vůči DJ jsou daleko za hranicí a prohlásit Ewu za nejhorší porotkyni může jen … Maxx

615
Anta
Reagovat

613 – zase napsal cedarin :-))

616
yeey
Reagovat

614 mne jednou na zakladce brali pravitko, byl jsem z toho moc smutnej a taky tu takhle nebleju :-DD

617
yeey
Reagovat

615 a ty taky neprud! ;-) :-DD

618
Anta
Reagovat

617 – hele rybízku ! Proč bych se vypisovala o zakomplexovaných debilech (debil je moje nejpoužívanější nadávka !), když byl cedarin rychlejší ?

A vyrovnat se s braním pravítka chce opravdu silnou osobnost :-) Taky záleží, kdo ti ho bral, zda vedle sedící holčička či nějaký uličník, který se tak dobře neučil :-DDD

619
yeey
Reagovat

618 :-D tady se za den napise takovejch plku a ty me budes jako peskovat za par trefne mirenych nadavek k Maxxovi? :-D:-D

kdo mi moje pravitecko bral si ted presne nepamatuju, prislo si jich pro nej vic, byl jsem bezmocnej :-/ ale lip nez ja se urcite neucili, max stejne, pac ja mel na zakladce vzdycky samy jednicky :-DD

620
Anta
Reagovat

619 – si přečti 617 :-) A kde si vzal, že tě peskuju ? ještě neznáš pravý význam tohoto slova :-DDD

621
yeey
Reagovat

620 – to vis, kdyz mi takhle 2x znehodnotis moje prispevky :-DD to bych ti minimalne sebral pravitko! :-)

622
Anta
Reagovat

621 – já si pravítka hlídám, všechna :-))))

Ale tak shodnem se, že je to nevychovaný sprostý hovado s šíleným mindrákem, který sem chodí zvracet.

623
jab
Reagovat

622 – Jestli to není takový ten typický diskuzní troll, který něco vyblije a pak se baví tím jak na něj všici reagují :-D

624
cedarin
Reagovat

623 jab – to není, to i věř

625
jab
Reagovat

624 – To je pravda, to by pak nevyháněl diskutující s odlišných názorem :-D (viz Talent)

626
Anta
Reagovat

623 – to bych neřekla, toto je cílený a s jasným úmyslem

627
DJ Vlado
Reagovat

cedarin, Anta, yeey, jab – Všem vám moc děkuju, že jste se mě zastali proti tomu idiotovi Maxxovi. Já už na něj nereaguju, jelikož to nemá cenu a on by se jen bavil nad tím, jak se rozčiluju. Ozvu se jen v případě, když ten hulvát začne navážet do někoho z vás diskutujících, kterých si vážím a které mám rád. Ono to jeho neotřesitelné sebevědomí, že jeho názor je názorem většiny (btw. typický způsob uvažování fašistických a komunistických diktátorů), zatímco ten můj je ryze menšinový (i kdyby, tak co je na tom špatného?), je i svým způsobem vtipné :-D Pro mě Maxx není člověk, se kterým se dá jednat na úrovni, je to obyčejná krysa bez kouska lidské slušnosti a pokory, proto nemá cenu se s ním vůbec bavit. Už to, jak při Talentu vyjel po HonzoviD a pimpu, která je v diskusích mnohem větší veterán než on, označil za „kamarádíčka z Facebooku“, o něm řeklo víc než sám chtěl, jelikož se tu hned objevil nějaký jeho kamarád z FB, kterého jsem tu v životě neviděl a který se jako jediný postavil na jeho stranu. Ještě jednou vám všem mockrát DĚKUJU za podporu a jsem rád, že slušní lidé se i přes občasné názorové flamy dokážou semknout proto takovému lidskému póvlu a postavit se za pravdu.

628
romantička
Reagovat

627
hmmm, matně si vzpomínám, že jsem s tím taky měla kdysi problém – ono se to těžko a neprakticky v příspěvcích přeskakuje a škoda, že tu (myslim,nevím) neexistuje to co na jiných chatech – dát si nick do „ignorace“
vyskytuje se to skoro všude – a nesmí se to ani pojmenovat, jinak to začne bujet
mam dojem, že je to vývojové stádium genetické řady zakuklenců, práskačů za komunizmu a teď se adaptovali na anonymitu internetu
nedá se toho zbavit – leda pasivně počkat, až to zdechne samo
o to víc klobouk dolů, že to tu nevzdáváte a věnujete se nám dál – některé pořady jsou bez rekapů a diskuse na panáčkovi fakt nekoukatelné – takže DJV & spol. Dík

629
Jackolo
Reagovat

Honzadův rekap: gorilla.cz/article/13365-superstar-2013-2-finle-dietn-veer-tuzemskch-hit.html

630
rosien
Reagovat

Takže konečně dnes sem si poslechla všechny výkony (možná to tak budu dělat každý týden, takhle alespoň nemusím poslouchat Zorku, která mi v předešlých 2 přenosech bohatě stačila). Už to nebudu nijak rozpitvávat, jen napíšu, že nejvíc se mi bezkonkurenčně líbil Adam, po něm dlouho nic, Martinovu barvu hlasu miluju, ale tentokrát nic moc, hlavně hrozné přehrávání, Štefan mě tentokrát taky tolik nepotěšil, Sabině to párkrát dost ujelo, ale samozřejmě pořád patřila k těm lepším a docela líbil se mi i Daniel, který si moje sympatie získává i tím, jak ho porota pořád sjíždí, i když několik lidí předvedlo výkon ještě horší. Příště by mi vůbec nevadilo vypadnutí někoho z trojice Virginie/Tereza/Kristína, bohužel i Jarda byl v tomto kole tragický, u něj dost záleží na tom, jak to zvládne příště.

Přidat komentář