Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Superstar 2013: Co se bude zpívat ve 2.finálovém kole? (31.3.)

29. Březen 2013 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=5992 w=420]
2.živé vystoupení finalistů Superstar 2013 se kvapem blíží a máme tu opět seznam skladeb, které v neděli zazní na velkém pódiu a televizních obrazovkách. Čekají nás české a slovenské hity. Jak se vám líbí playlist druhého kola?

Virgínie – Marcel Palonder – Láska

Merťas: Tenhle velký romantický slovenský hit z roku 1991 bude Virgínie v neděli zpívat. Před revolucí Marcel i se svou skupinou emigroval do Francie, po revoluci se vrátil na rodné Slovensko, pár let ještě působil hlavně jako zpěvák, ale posléze se spíše dal na dráhu hudebního pedagoga. Otázka zní, co s touhle písní provede Virgínie? Já myslím, že by ji mohla sednout, protože by v ní mohla nechat vynikat svou barvu hlasu. Je tam několik tišších pasáží, ale také místa, kde může přidat několik decibelů. Virgínie by Lásku měla zvládnout.

DJ Vlado: Vzhledem k tomu, že Virgínia je majitelkou hlubšího hlasu, tak jí byl vybrán mužský song, i když ji do svého repertoáru zařadila i česká zpěvačka Anna K. Pro Virgíniin hlas je to dobrá volba, nevýhodou je ovšem je fakt, že Palonderova verze je poněkud monotónní a je dost těžké v ní nějak výrazněji vyniknout. Virgínia by se tedy měla přiblížit k verzi od Anny K., která je celkově výraznější a dají se v ní mnohem lépe projevit emoce.

Jaroslav – Kryštof – Obchodník s deštěm

Merťas: Skupinu Kryštof ne třeba představovat. Aktuálně prožívá své nejlepší období, vydala velmi úspěšnou desku, vyprodávají velké haly a frontman Richard Krajčo sbírá jednu hudební či divadelní cenu za druhou. Jarda bude zpívat 5.singl této skupiny, který nese jméno Obchodník s deštěm. No, tady cítím průšvih. Písnička skrývá mnohá úskalí, kde může Jarda znít velmi falešně. Myslím, že písnička mu vůbec nenabízí prostor, kde může předvést svou tak specifickou barvu hlasu a už vůbec ne hlasové hrátky. Obávám se, že to bude průměr ne-li průšvih.

DJ Vlado: Všichni si velmi dobře pamatujeme, jak tuto píseň v minulé SuperStar vystřihl Michal Šeps, který zde dokázal, že umí i normálně zpívat. Tato píseň není nijak zvlášť náročná, takže nemám obavu, že by ji Jarda nezvládl. Ovšem refrén je dost kolovrátkovitý a je těžké se v něm předvést. Proto Jardovi nezbývá nic jiného než to pojmout po svém, jeho osobitá verze by mohla být každopádně zajímavá a teoreticky by mohla překonat i tu Šepsovu.

Kristína – Jana Kirschner – Pokoj v duši

Merťas: Obří filmový hit, který zasáhnul jak Slovensko, tak i Českou republiku bude překvapivě zpívat Kristína. DJ Vlado tento song přál spíše Tereze. Já si ji zase nedovedu moc představit v ústech Kristíny. Pokoj v duši má výrazný emocionální náboj, musí se velmi vkusně a jemně podat. Záleží na každém slově, na každičkém vydaném hlásku a vše se musí náležitě prožít. Já se obávám, že Kristína song prostě jen přezpívá a nebude to mít žádný dopad. Navíc ani hlasově nebyla doposud moc výrazná, a tak nevím, co může hlasově nabídnout. Tady jsou jen dvě možnosti. Buď to bude super vystoupení, a nebo to bude prázdná dvouminutovka. Písničku mám moc rád, a tak věřím, že to dopadne dobře. Ovšem víra a realita jsou dvě odlišné věci.

DJ Vlado: Velká škoda, že tuto píseň nebude zpívat Tereza, k jejímuž hlasu by tato poloviční lidovka vyloženě sedla. U Kristíny o tom až tak úplně přesvědčen nejsem, protože už minule ukázala, že je jistější ve výškách než hloubkách a tato píseň by tak na ni mohla být položena příliš nízko. Jinak je zde především o to vystihnout náladu písně, což by se Kristíně mohlo povést. Něco od Kataríny Knechtové by mi však k jejímu hlasu pasovalo lépe. Ostatně o tom, že se dá tato píseň zazpívat i velmi nevýrazně, nás již přesvědčila exmanželka Matěje Rupperta Karolína Ruppert v Hlasu ČS.

Adam – Ivan Hlas – Na kolena

Merťas: Velký hit z pera českého písničkáře Adamovi určitě sedne. Po minulém týdnu, kdy jeho vystoupení bylo suché jako Sahara, mu Na kolena vrátí tvář. Čekám, že Adam udělá show, do vystoupení dá mnoho energie, hlasově mu vyloženě sedne a celkově by písnička mohla rozproudit diváky v hale i doma v křeslech. Tohle by se mohlo zařadit k těm lepším vystoupení večera.

DJ Vlado: Adam se po týdenní přestávce vrací ke svým rock´n´rollovým kořenům a nemohl tak nesáhnout do filmového muzikálu Šakalí léta, který byl debutem režiséra Jana Hřebejka, po vůbec nejznámější písni, která se v tomto filmu nachází. Tuto píseň je třeba zpívat hodně naštvaně, na což jsem od klidného medvídka Adama obzvlášť zvědavý. Mně se možná bude nabízet srovnání s tím, jak tuto vypalovačku ve druhé české SuperStar vystřihl Petr Bende, ovšem jinak má Adam zaděláno na touchdown podobný tomu semifinálovému.

Tereza – Mária Čírová – Búrka

Merťas: Tak tady se přiznám, Máriu jsem hudebně vůbec nezachytil a nemám absolutně představu, kam ji zařadit. Až po poslechu na YouTube se trochu chytám. Slovenští diváci určitě ale vědí, o koho jde. Tereza minulý týden taky vůbec nezazářila, spíše se držela průměru. Tento týden si myslím, že to bude to samé. Hlasově písnička k Tereze jde, ale žádnou zvedačku nečekejme. Očekávám, že to bude znovu bezkrevně odzpívané, kde bude Tereza stát na pódiu jako zařezaná, vykulí svá velká kukadla, přiloží k puse mikrák a pojede. Nečekám od toho nic velkého.

DJ Vlado: Sakra, proč moje favoritka musela dostat píseň, která je v Česku v podstatě neznámá? V minulé SuperStar ji už zpívala Simona Fecková, ale i když její podání bylo velmi příjemné, tak s tím diváky příliš neoslovila. Tereze by rovněž měla tato píseň sednout velmi dobře a její barva hlasu by zde mohla pěkně vyniknout, ovšem trochu se obávám, aby to nebylo jen kvalitní, ale nepříliš výrazné vystoupení. Tereze tedy zbývá jediné, pojmout tuto píseň po svém a zazpívat natolik dobře, aby českým divákům bylo jedno, že tuto píseň slyší teprve podruhé.

Štefan – IMT Smile – Bozk

Merťas: Bohužel, i tady já hudebně tápu. IMT Smile je pro mě neznámá věc. Přitom je to určitě na Slovensku velmi známá skupina. Tady mám podobné očekávání jako u Adama. Bozk by měl Štefanovi sednout, měl by se ve vystoupení odvázat jak hlasově, výrazově, tak i pohybově, celé by to mělo být dynamické a Štefan by měl zanechat určitě pozitivní dojem.

DJ Vlado: Tuto píseň už jsme letos mohli slyšet v divadle, ovšem Štefan se jí díky přímému postupu na Dlouhou cestu vyhnul, proto si ji zazpívá aspoň teď dodatečně. Tady myslím nemůže být pochyb o tom, že by Štefanovi tato píseň nesedla. Stejně jako u Búrky je zde však otázka, zda je tato píseň pro české publikum dostatečně známá. Ovšem refrén je sám o sobě velmi výrazný, takže záleží jen na Štefanovi, jak moc se do toho opře. Doufám však, že u slovenské písně bude Štefan civilnější a nebude se tak předvádět jako minule v Elvisovi.

Sabina – Lucie – Sen

Merťas: Skupinu Lucie si nemusíme nijak představovat. Velkou slávu má sice už za sebou, ale momentálně se pokouší o restart, tak uvidíme jak se jim to povede. U Sabiny by to měl být víc jak zásah do černého. Sabina předvede to, co umí. Před refrénem to bude klidná jízda, ale jak Sabina nasadí refrén, tak přijde hlasový válec. Hlavně aby to Sabina nepřeřvala. Sen má ambice být nejlepším vystoupením neděle.

DJ Vlado: Tak na tohle jsem hodně zvědavý. Poprvé uslyšíme Sabinu mimo „ukřičenou“ polohu a bude muset zpívat jemně. Originálu sice dominuje hluboký hlas Davida Kollera, ale spolu s ním tuto nádhernou baladu zpívá i Lenka Dusilová, k níž by se Sabina měla více přiblížit. Každopádně jestli se Sabině povede být dostečně přesvědčivá i něžné poloze, mohl by to být i touchdown, díky němuž by Sabina mohla posílit svoji pozici.

Veronika – Lucie Bílá – Vokurky

Merťas: Lucie Bílá na podzim v Talentu leckomu hnula žlučí. Snad žlučí nehnou Vokurky Veronice. Osobně tuhle písničku moc nemám rád. Ovšem v podání Veroniky by to mohla být jiná káva. Vystoupení by nemuselo být tolik ukřičené, v dobrém slova smyslu, ale mohla by se ukázat i v jiné hudební rovině. Hlasově jí písnička nabízí více hlasových hrátek než jen velké tóny. I Veronika by s tímto songem měla dostat na vrchol večera.

DJ Vlado: Původně měla Veronika zpívat Vyznanie od Mariky Gombitové, což je výzva jako hrom, ovšem bůhvíproč jí byla píseň nakonec změněna. Ovšem píseň současné královny českého popu není o tolik nenší výzvou, jelikož Lucie Bílá zpívá hodně expresivním způsobem, jaký si u Veroniky moc neumím představit. Tahle píseň tedy bude pro Veroniku prubířský kámen a ukáže se, jestli má na to být podobnou pěveckou osobností jako Lucie Bílá. Tím ovšem nechci říct, že by Veronika měla Lucku kopírovat, ale podobné napětí by v této písni rozhodně měla zachovat.

Daniel – Desmond – Som na tebe závislý

Merťas: Daniel dostává poměrně drsnou čočku od porotců, ač to někdy nemusí být tak drsné. Písničky jsou od známé slovenské skupiny Desmond většinou svižné a jejich rytmus si posluchač po pár chvilkách hned osvojí. Daniel se snaží jít s mladou vlnou a písnička má rozhodně ambici oslovit mladou a střední generaci. Jsem zvědavý, jak si poradí se slovenštinou. Celkově mi Daniel nevadí a nepovažuji ho za nějakého hudebního tragéda. V soutěži jsou jiné kusy na odstřel. Tohle vystoupení by se mu mohlo povést.

DJ Vlado: Tak tohle si vůbec neumím představit. Slaďoušek Dan zpívající rockového medvěda Kulyho? Je pravda, že s tou písni v minulé SuperStar bodoval jiný idol náctiletých Martin Harich a ještě dříve ve třetí slovenské SuperStar i další lamač ženských srdcí Michal Chrenko, ale první jmenovaný měl v sobě neskutečné množství energie a druhý byl pro změnu majitelem silného a sytého hlasu. Obávám se, že Dan nemá ani jedno z toho a tímto výběrem má zaděláno na průšvih. Mohu se však i mýlit a Dan toto svoje potenciální harakiri může přetavit v úspěch.

Karol – Miro Žbirka – Cesta zakázanou rychlosťou

Merťas: Karol minulý týden zpíval všehovšudy asi 40 vteřin. Nebyl to žádný šlágr, ale bylo to mnohem lepší jak v semifinále. Kdyby více zpíval tak by možná konečně vynikl jeho hlas, takhle jsme ochutnali jen malinkatý kousíček. Karol umí, ale zatím svůj potenciál plně neprodal. Dle mého svůj hlas ani neprodá v songu Žbirky. Odhaduju, že to zase bude exhibice kytaristů a zpěvu bude opět pomálu. Očekávám hudební nudu než výjimečný zážitek. Karol je pro mě jeden z nejslabších článků v soutěži a o své setrvání se bude muset ještě hodně poprat.

DJ Vlado: Meky mi ke Karolovi hlasově sedí, ovšem na jeho místě bych zvolil jiný jeho song. Tato píseň je celkem slušný kvapík a mám obavy, aby to Karol vůbec udýchal. Navíc se bude nabízet srovnání s tím, jak ve žbirkovském kole třetí slovenské SuperStar tuto píseň skvěle vystřihl Robo Šimko. Pro Karola je tedy tato píseň výzvou, která opět může dopadnout jakkoliv.

Martin – Janek Ledecký – Proklínám

Merťas: Černý kůň soutěže, Martin Šafařík, bude zpívat český rádiový hit Proklínám. Ani tvorba Janka Ledeckého mi není vůbec blízká, spíše mám proti ní averzi. Způsobila to česká rádia, která Janka hrají minimálně čtyřikrát denně. Ale… Song Proklínám sedne Martinovi určitě dobře. Má na to ten správný hlas, písničce dodá určitě hrubší ráz a celkově by to mohl být vkusný hudební zážitek plný krásného barevného hlasu. Z mužského osazenstva by na tom měl být kvalitativně nejlépe.

DJ Vlado: Po dvou vyloženě rockových výkonech uslyšíme Martina poprvé netradičně v popové poloze. Rozhodně ale nemám obavy o to, že by Martin tuto píseň nezvládal, jelikož je minimálně o třídu lepší zpěvák než Janek. Nevím, zda to bude takový touchdown jako Martinovy předchozí výkony, ale příjemný výkon by to mohl být určitě. Navíc si myslím, že v této písni bude i lepší než Honza Kříž, který ji zpíval ve třetí české SuperStar, tedy ještě před tím, než se v muzikálu vypracoval do svých současných kvalit.

Dobrý playlist?

Abych pravdu řekl, playlist mohl být lepší. Já razím vždycky heslo, že v těchto velkých komerčních show se musí zpívat komerční šlágry. Divák si potřebuje asociovat a srovnávat. Z jedenácti songů bych za pecky označil jen šest. Pravda, že je to lehce nad polovičkou, ale celkově z toho playlistu nemám radostný pocit, nevidím v tom žádnou velkou zvedačku, která zpěváka katapultuje na výsluní a lidé si o tom budou druhý den povídat. Stále mi letos chybí hvězdný lesk. Je to takové vše na půl plynu.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 281
1
Anta
Reagovat

Playlist by rozhodně mohl být lepší.
Na Vokurky už mám přímo alergii a u Obchodníka doufám, že Jarda to dá vkusně po svým.
U Proklínám mě bude stačit Martinova úžasná barva hlasu a hned tuto píseň pozvedne z rádiového kolovrátku k potěše mých uší :)
Sabina se Snem by neměla mít problém, tam očekávám skvělý výkon.

2
Jai Kudo
Reagovat

1 – Anta – Doufám, že u těch Vokurek nebude Veronika tak úděsně hýkat jako Bílá :(
Šafa – trochu mám obavy, že na té písničce se nedá moc získat (když to dá dobře) ale dost ztratit. Věřím v jeho interpretační schopnosti, že to bude dobrý….
Sabina bude věřím v pohodě a nejlíp z toho podle mě vyjde Štefan…..

3
Mila
Reagovat

ja tak nejak verim, ze i Jarda se s tou svou pisni popere, udela ji po svem, trochu tam zaimprovizuje a bude uplne jiny Obchodnik s destem. Touchdowny ocekavam u Sabiny a Martina, na Vokurky jsem zvedava, protoze tam si Veronika nevystaci se svym rozsahem, asi tam bude muset dat kus sebe a nekopirovat pritom Lucku

5
T.M.
Reagovat

Touchdowny očekávám u Martina, Adama, Sabiny a možná i u Štefana. U Jardy taky vůbec netuším jak to může dopadnout a tak si netroufnu ani odhadovat, vidím to tak 50 na 50. Rozhodně ale musí být lepší než Šeps a přál bych mu aby se mu to povedlo stejně jako minule. Jak si Daniel poradí s Desmodem si taky netroufám odhadovat, očekávám spíš průšvih ale pokud příjemně překvapí tak je to jedině dobře. Vokurky jsou hodně ohraná věc a já Bílou moc nemusím, každopádně to ale dává Veronice konečně šanci představit se i v jiné poloze než doposud a pokud to zvládne tak by to možná mohlo být nejen skvěle odzpívané jako vždy ale dokonce možná i zajíimavé a nemuselo by to tolik nudit, uvidíme….Tereza bude zase nevýrazná jako minule a přiznám se že písničky co budou zpívat Virgínia s Kristínou možná ani neznám takže si je prvně budu muset pustit. U Karola se taky obávám že to neudýchá, ta píseň je dost rychlá a navíc ho ještě možná bude stresovat přítomnost Žbirky v sále takže to asi budou při tom zítřejším vyřazování pořádný nervy a o Karola se asi budu opravdu hodně bát.

6
Anta
Reagovat

4 – nj co se dá čekat od bulváru, já to viděla a normálně blbli, taky se dost nudili, museli asi dvě hoďky vyvíjet „aktivity“ a spadla jim i síť, takž nebyla ani žádná hudba.

Jsem ani netušila, že je Jarda tak pohybově nadanej :) a Martin s Terkou se taky dost pošťuchovali :))

7
T.M.
Reagovat

Jééžííš vždyť ta písnička co má Virgínia je hodně známá. Ta to asi zazpívá dobře no ale stejně bych ji vyhodil. Ji a nebo Kristínu i když Kristína se mi minule líbila. Klidně bych vyhodil i nemastnou neslanou Terezu ale to bysme se pak nedělního rekapu asi jen tak nedočkali protože s Vladem by to asi švihlo o zem.

8
Scalex
Reagovat

Já si myslím, že je dobře, že Veronice změnili skladbu. Ono totiž když se Vyznanie zazpívá technicky dokonale (což by Verča zvládla), tak to diváky osloví vždycky. A je jedno, že je to tón od tónu naučené.

Oproti tomu Vokurky (a vůbec všechno od Bílé) zdaleka není jen o technice, ale o hlasových emocích. O schopnosti vtisknout do tónů smutek, naštvanost, radost, pohodu, různé nálady. V tomhle je Bílá expert, zpívá naprosto živočišně a je podle mě pravým opakem pěveckého stylu, kterým zpívá Veronika. Takže je to výzva jak prase a výborný tah, protože jestli tohle Verča výborně zvládne, tak tím prokáže, že se ti, kdo ji označují za chladnou našprtanou akademičku, hluboce mýlí.

9
DJ Vlado
Reagovat

7 – Tak to neříkej ani ve srandě, nebo si začnu přát vypadnutí Karola :-D (ač bych teda před ním vyhodil ještě Daniela a Kristínu) Ale vypadá to, že se zase budu hodně bát, druhý nevýrazný výkon by už Terezka nemusela přežít :-( Kéž by jí dovolili aspoň ten cimbál, kterým by tu píseň oživila :-)

10
T.M.
Reagovat

8: V tomhle s tebou souhlasím. Vyznanie by zase bylo po technický stránce výborný tak jako všechny výkony předtím ale už by na tom v podstatě neměla čím překvapit. Na Vokurkách se dají ty emoce dost ždímat takže právě proto sem psal že se může ukázat v nový poloze a konečně by nemusela nudit. Pokud to zvládne tak i u mě třeba nabere plusový body a nebudem už muset být s uživatelem yeey tolik na nože. :-D Já bych za to byl jedině rád kdyby mě Veronika příjemně překvapila. I když ji nemusím tak je pro mě totiž po Sabině druhou nejvýraznější dívkou v soutěži což ale není zase tak těžký vzhledem k tomu že všechny tři slovenky jsou zoufale nevýrazný ( i když třeba Kristína je sympatická a hezká tak bych jí tam asi nakonec nechal ze slovenek nejdýl ale pokud vypadne tak mi to taky vadit nebude).

11
T.M.
Reagovat

9: Já myslím že se asi zítra při tom vyřazování budeme hodně bát oba dva. :-) Ale na někoho ten Černej Petr hold padne no…..

12
Jana2
Reagovat

Já se hodně bojím o Jardu, protože nevěřím, že fakt jde jen o hlasy a českých kluků je tam pořád hodně, tzn. Karola si tam ještě nechaj…a ostatní „adepti“ na vyhazov mají zas dost dobrý výběry. Asi to tentokrát zazdím úplně a podívám se na to až v úterý v rámci zachování zdravých nervů.

13
DJ Vlado
Reagovat

10 – Co se týče Kristíny, tak sympatická je, ale hezká mi nijak zvlášť nepřijde (teda oči má pěkný, to jo), zvlášť pak v porovnání s Terezkou, ale i s Virgínií. Pro mě je Kristína taková obyčejná „holka od vedle“, což by mi nevadilo (pro někoho to může být i plus), horší je, že hlasově je z těchto tří imho nejméně zajímavá, i co se týče hudebního vkusu je z nich na posledním místě (viz. Katy Perry jako vlastní výběr). Nebude mi až tak vadit, pokud předběhne Virgínii (kterou rozhodně za nevýraznou nepovažuju), ale pokud předběhne Terezku, budu se asi i trochu vztekat (i když to není nic proti tomu, jak by mě štvalo, kdyby Terezku předběhl Daniel, to by byla pro mě stejná katastrofa, jako kdyby Lacho předběhl Moničku, k čemuž naštěstí nedošlo).

14
T.M.
Reagovat

12: To já mám zase radši nezdravý nervy a to vyřazování naživo je pro mě někdy takovej adrenalin jakej si pomalu u ničeho jinýho nedokážu představit. :-D Českých kluků je hodně to je pravda….pokud by měl vyletět kluk tak by bylo ideální kdyby to byl Daniel ale tomu moc nevěřím. Já bych řekl že v ohrožení bude zítra hodně lidí….Kristína, Virgínia, Karol, Jarda, Daniel, Tereza….z téhle šestky určitě zítra někdo vypadne. Naopak u pětice Sabina, Veronika, Adam, Martin a Štefan vidím zatím úplnou jistotu postupu.

15
Jana2
Reagovat

14 – já mám prostě ohledně Jardy divný tušení a bohužel mi to většinou vyjde (viz. vypadnutí Vino Alana nebo Davida W. z hlasu a další), ale někdy taky ne, tak snad, no..ale když vidím ten výběr písniček, tak se o něj fakt bojím :-/

16
T.M.
Reagovat

15: Tak taky by mě to nepřekvapilo kdyby vypadnul Jarda ale byla by to teda obrovská tragédie. Já budu spokojen pokud vypadne kdokoliv kromě mojí pětky Adam, Martin, Jarda, Karol a Sabina. Kdokoliv jinej půjde tak budu rád. Uvidíme no.

17
Rudolf
Reagovat

14: Přesně to odpovídá kursům u Fortuny, je tady přesně ta silná pětka (do 6) a slabá šestka (od 15 výše).

vypadne 31.3.
vše .
info . V datum
7095 Komenda K. 5 31.3. 20:20
7096 Šmidák D. 6 31.3. 20:20
7097 Debnárová K. 2.5 31.3. 20:20
7098 Smejkal J. 5 31.3. 20:20
7099 Buberníková V. 2.5 31.3. 20:20
7100 Mandzáková T. 5 31.3. 20:20
7101 Pčelár Š. 15 31.3. 20:20
7102 Šafařík M. 20 31.3. 20:20
7103 Kukačka A. 25 31.3. 20:20
7104 Křováková S. 25 31.3. 20:20
7105 Stýblová V. 30 31.3. 20:20

18
Inna
Reagovat

za sebe jsem strašně ráda, že bude Veronika nakonec zpívat Vokurky….alespon nebudu mít blbý poznámky ohledně výběru písní )))))). Jsem na její výkon moc zvědavá- musí ho toho dát všechno. Snad bude lepší než Alžběta, která se při „tesání SMS“ smála jak na veselohře .Jak jsem postřehla, tak Sabina má v plánu doprovázet se na kytaru…

19
Inna
Reagovat

nesdílím všeobecné nadšení nad Adamovým výběrem…nejak si ho nedovedu představit- běžný divák bude očekávat podání ala Dejdar…nevim, nevim

20
yeey
Reagovat

pro fanousky GG nebo Ewy… ve ctvrtecni MF je v tom magazinu velky rozhovor s Ewou… vcelku nic novyho, ale na otazku na pro Ewu nejlepsi ceskou zpevacku odpovida Ewa, ze moc nevi a pak nakonec zmini Gabinu :-)

21
Jana2
Reagovat

16 – u Karola se neshodnem, jinak jo. U Karola docela spolíhám, že mi zachrání Jardu, pokud nějak nezasáhne produkce (kluci SK už jsou jen dva, kdežto kluci ČR 4)

22
DJ Vlado
Reagovat

19 – Jen malá technická: Dejdar v Šakalích letech nezpívá Na kolena dokonce ani jako postava na playback, tohle tam „zpívá“ Jakub Špalek alias číšník Eda, kterému hlas propůjčil Ivan Hlas. Dejdar alias Bejby tam „zpívá“ Jednou mi fotr povídá hlasem Honzy Kalouska :-)

23
Anta
Reagovat

20 yeey – nó, zajímavé :)
Že by si u nás chtěla šplhnout ? :D :D nebo prozřela ? :D

24
přiznivec.obecny
Reagovat

Když já mám na českou tvorbu dost vyhraněnej názor a moc toho od nás neposlouchám. Asi v tomhle kole usnu… Právěže čekám od těch mladejch trošku opravdovýho talentu a fantazie. Takže já bych domácí kolo nedávala a když tak bych hodně opatrně. U Jardy spoléhám na to, že alespoň je dobrej nápad s textem, tak že by se mohl čeho chytit. Hlase jsem měla v oblibě, ale tohle ne. Komenda má pěknou věc a třeba to dá. Na yt jsem ho viděla v rychlejší věci a docela to mělo šmrnc. Možná ještě Ledecký. No, Vokurky – no comment. Dočetla jsem se, že nebudou Vokurky ale Vyznanie, včera nebo dneska…. Tak se teď v tom nevyznám :-(

25
Inna
Reagovat

Vlado, to já vím, proto píšu běžný divák- např. moje maminka protočila oči řkouc : tohle neutancuje ani neudejchá

26
Inna
Reagovat

na Adama se těším nejvíc

27
Anta
Reagovat

24 přiznivec.obecny – Veronika říkala v deníku, že nebude zpívat Vyznanie, protože už je sloveských písniček hodně (tedy né její nápad), ale Vokurky. Leda by to byl fičák na poslední chvíli :)

28
T.M.
Reagovat

21: U Karola spolíháš že zachrání Jardu….no já spolíhám že oba dva zachrání Kristína nebo Virgínia protože si nedovedu představit kde by ony vzaly tolik hlasů aby kohokoliv z kluků mohly porazit. Na tom by mi fakt něco nehrálo.

29
Jana2
Reagovat

28 – ok, tak verzi Kristína nebo Virginia beru taky :-D ačkoliv si myslím, že Kristína se slovenskou písničkou docela zaboduje…ale Virginia by klidně vypadnout mohla, no.

30
přiznivec.obecny
Reagovat

27 Anto, to bude asi nějakej chaos, protože to bylo vlastně dneska na tom fcb, ale už nevím kde, že opět vratka k Vyznaniu. No, třeba nastal menší zmatek :-) a zamotal některým hlavu.

31
ejmi
Reagovat

20-No čo mala Farna odpovedať, keď sú v jednej stajni. Predsa nepovie seba.

32
Anta
Reagovat

30 přiznivec.obecny – tak ono je to i na ofiko webu, že to budou Vokurky a na fb před 6 hod to psala sama Verča (pokud to byla ona).

33
yeey
Reagovat

23 a z ceho by mela prozrit? :-)

34
Anta
Reagovat

33 yeey – no to já nevím :-))) ale napsal jsi, že prvně nevěděla a pak zmínila Gabču :)

35
dolores
Reagovat

DJ Vlado – nie je mi celkom jasne ako si to myslel, ale piesen Laska nie je povodne cesky original od Anny K. ona tu piesen len prevzala. Palonder ju naspieval este v roku 1991 ako spravne poznamenal Martas. autorom hudby je byvaly clen skupiny Gravis Gabo Dusik a textu Kamil Peteraj. je to jedna z najslavnejsich slovenskych piesni, aj v sutazi Hit storocia sa dostala do finale.
Palonderova verzia je velmi nezna, hlboka a citova, dlhodobo mala velky uspech. preto si ju potom osvojila aj Anna K.
samozrejme monotonna je pre toho, kto ju tak chce vnimat. Virginia ma moznost ju spravne uchopit a tym aspon trochu oslabit svoju povest ladovej kralovnej

36
Filip
Reagovat

safarikovi nefandim… ale ma podle me nejlepsi pisnicku.. ktera bude ten touchdown! protoze ta je jak pro neho

37
DJ Vlado
Reagovat

dolores, 35 – Trochu mě v tomto spletl Scalex, když ve svém článku napsal, že „Verze Marcela Palondera je samozřejmě jen slovenskou předělávkou songu české zpěvačky Anny K z jejího debutového alba z roku 1993. Překlad je velmi věrný a styl je podobný, přičemž se musím přiznat, že Palonderův hlas se mi k této romantické písni nehodí a jsem zvědavý, jak vyzní Virgínin hlas a nakolik se inspiruje i českým originálem.“ Hned to opravím :-)

38
dolores
Reagovat

37 -zaujimave, co napisal niekto, kto sa pasuje za hudobneho znalca :o nuz aj majster tesar sa utne :)) nic proti tebe Vlado, ale nemal by si si nahodou veci sam overit a neopisovat od Scalexa, ktory sa moze mylit? ved celkom staci , ze mate podobne vnimanie hudby a teda aj vyrazne podobne rekapy. :D

39
dolores
Reagovat

este k Vyznaniu. som rada, ze v nedelu nezaznie. ta piesen je u nas uz tak preflaknuta, spievali ju snad vsetky mozne spevacky aj herecky .. Sklovska, Pociskova, Sindlerova, Stara, Molnarova, atd. kazda sa snazila, ale tu dusu a atmoferu, co tam dala Marika, nedala ani jedna (a vobec nejde o povestne vysky). Marika mala mnoho krasnych skladieb, vystavanych aj z takych gradujucich vysok ako Vyznanie, ale tie zostali ukryte na albumoch a pustaju si ich len fajnsmekri doma. minule tu jeden link z jej druheho albumu davala bebe. velka skoda, ze sa hra len to Vyznanie, pretoze je to len kvapka v mori z toho co Marika priniesla na hud. scenu.

piesen Vokurky nepoznam, (aj dalsie od Bilej) takze som rada, ze budem pocut nieco nove a hlavne som zvedava, ci ma Verca talnet aj sansonovy.

40
T.M.
Reagovat

13: Mě přišla Kristína hezká teď v prvním finálovém kole, to jí to fakt slušelo. Hodně dobrá práce stylistů a vizážistů. Sice jí vyčítají že dělá ksichty ale IMHO je teda daleko hezčí než Zora Kepková jejíž ´´ksicht´´ mi připadal jako ta nejhorší noční můra. :-D Mě už Kristína ničím nevadí a rozhodně bych jí přál postup přes Virginii ale pokud náhodou vypadne tak to pro mě taky žádná tragédie nebude. Mě se právě ty obyčejné holky líbí asi víc než ty prvoplánové krasavice….mimochodem teď sem si pouštěl video s Veronikou Stýblovou z Talentu a musím říct že bych ji fakt nepoznal. Zajímavá proměna ale samozřejmě že k lepšímu…

41
Prochor
Reagovat

Nepriznaná po Lukim ?????? Čiré zoufalství. Vždyť to bylo Adamcovo hlavní eso v rukávě v superfinále. I Kdyby to zpívali všichni hošani tak Lukiho nepřezpívají. Podle mně smrtonosný výběr.

42
yeey
Reagovat

41 no Nepriznana… pravda, v semifinale super, pak to stacilo zvrzat v superfinale, dostat cocku od Habery, ziskat soucit divaku a Superstar byla vyhrana :-) vlastne ano, termin „hlavni eso v rukavu“ je celkem na miste, i kdyz pro nas fanousky GG je to trochu provokujici :-)

jinak ale nevim, kde si ten song ted vytahl :-OO

43
Prochor
Reagovat

42 – Napsal jsem to jako věrný fanda GG ale Lukimu se tenhle kousek fakt povedl.

44
yeey
Reagovat

43 vsak povedl, v semifinale :-)

45
pimpa
Reagovat

No vida, zase jsem se poučila, já dodnes žila v domnění, že tu píseň Láska zpíval Robo Grigorov. A vůbec jsem netušila, že je původně slovenská, myslela jsem, že je to něco západního a zároveň to převzal Robo a Anna K.
A Vokurky jsou jedna z nejstrašnějších písní, které znám. Brr! Jestli to nebude tou mou už třicetiletou averzí na Bílou… :-)

46
Scalex
Reagovat

dolores: Díky za opravu, dvacet let žiju v omylu, že je to původní věc od Anny K. a že slovenská verze je předělávka. Nicméně musím říct, že Palonderův zpěv se mi v ní opravdu moc nelíbí a že k té skladbě mnohem víc sedí ženský hlas.

47
yeey
Reagovat

vetsine to asi uz doslo, ale za zminku stoji i fakt, ze Vokurky napsal Soukup a text pak tedy samozrejme Osvaldka :-) tak uvidime, co na to autor zitra povi :-)

48
přiznivec.obecny
Reagovat

45 Mě přijde brr i ten song. Vůbec Veronice nezávidím, ale myslím si, nevím proč, že to zvládne. Navíc oproti afektované Bílé to může být dokonce lepší.
Od Roba bych si to poslechla, podívám se. Znám jen jeho dvě první desky a na nich tohle nebylo. Nebo ano? To už bych musela hodně zapomínat, tyhle jely nejvíc.

49
přiznivec.obecny
Reagovat

47 Tak já vím, že je to od nich. Ještě půjde trouba, no jo…ach jo…

50
přiznivec.obecny
Reagovat

45 Teď nevím, jak jsi to myslela. Že si si myslela, že to zpíval Robo, ale nezpíval… ale sedla by mu….

51
Anta
Reagovat

45, 48 – tak koukám, že s Vokurkama nejsem sama :-)
Opravdu doufám, že to Verča podá jinak.

52
přiznivec.obecny
Reagovat

51 Klub Antivokurek ;)

53
Anta
Reagovat

52 – hele, z těch klubů budu za chvíli schizofrenní :-)
No, Antivokurka ale vůbec nezní špatně :-))))

54
přiznivec.obecny
Reagovat

53 Budu brát v tomhle na tebe ohled :-) No, i na sebe, ať se fakt nezamotáme… :-)))

55
BarBora
Reagovat

Z môjho pohľadu najťažší náklad dostala Kristínka a na ňu som zajtra aj naviac zvedavá. Jemné, takmer civilné spievanie, žiadne výšky, žiadny výrazný refrén,…, tam sa fakt nemá za čo schovať, pritom je tá pieseň nesmierne emocionálna. Nie som si istá, ale zatiaľ som nezaregistrovala, že by sa niektorá speváčka odvážila ju prespievať.

Nebudem tipovať, kto by zajtra mohol vypadnúť, ale Terezka? To snáď nie, intonačne patrí k najistejším, jeden z najkrajších hlasov, tým feelingom si v grupe kraľuje samotinká, je krásna, milá. Snáď len, dávať si väčší pozor na dynamiku piesne a pri spevaní sa trošku viac uvoľniť, ale to časom príde, skúsenosti len zbiera.

A tá „Láska“? Palonder je super, ale ak sa nepáči mužská interpretácia, čo tak toto: http://www.youtube.com/watch?v=48FIYPjL68U

56
přiznivec.obecny
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=Nyvd4o5VTrw

Ta Kristýna nevím, možná by to mohla zvládnout, je na ty komornější věci, viz. odkaz.
Jinak mě Kischner i song Láska nijak neoslovily.

57
cedarin
Reagovat

18 Inna – teď jsi mi tu hrůzu připomněla. Kolečkářová a její SMS, kdy krátké samohlásky protahovala a zpívala dlouze. Fuj.úplně živě se mi to vybavilo.

58
BarBora
Reagovat

56 – zajtra jej budem najviac držať palce.
U nás Láska patrí k „Hitom storočia“.

59
přiznivec.obecny
Reagovat

58 Tak u nás jsou hity století taky a žádná sláva. Roba jsem od vás měla nejradši a Meky je taky supr. Robo a Žbirka jsou pro mě nezaměnitelní a ten song Láska mi nahradí hodně jiných věcí z venku, protože to nemá osobitý punc. Moc nadšená z celý tý „hitparády“ nejsem :-(

61
přiznivec.obecny
Reagovat

60 Žába v pubertě co mutuje…

62
cedarin
Reagovat

60 Anta – zato Karol, nechci se ho teda dotknout, ale kdybych nevěděl, že se jedná o kluka…

63
Anta
Reagovat

61 přiznivec.obecny – :-D tak i ta žába v pobertě moc hezky mutuje :-)

62 cedarin – mno, netřeba se vypisovat :-)))

64
Anta
Reagovat

63 oprava – pubertě :DD

65
přiznivec.obecny
Reagovat

64 Ale Šafa tůze pěkně kváká, já to uznávám a puberta přejde a pak bude perfektní :-)

66
BarBora
Reagovat

59 – Robo Grigorov je asi náš najcharizmatickejší a najsvojskejší spevák a autor, škoda, že v poslednom čase o ňom moc nepočuť. Podobne aj Ivan Tásler (IMT Smile).
Hity storočia namladšej generácii už veľa nehovoria, ale ak sa dobre pamätám, aj Robova „Pocta Majakovskému“ patrila v HS k tým naj.

67
cedarin
Reagovat

63 Anta – a jak se těšíš na zítra?
Jarda to doufám dá po svém a projeví tak svůj hudební talent. Docela mu věřím.
Šafa by měl být dobrý a povýšit to o několik levelů výš.
Na Veroniku jsem hodně zvědavej. Ať je to jak chce, tak Bílá má hlas jako hrom a přesně jak píše Scalex, krom zpěvu ty písně doslova i odehraje, takže pro Veroniku výzva jako blázen.
Sabina -taky čekám jedno z nejlepších vystoupení večera, tak doufám, že se nepletu.

68
Anta
Reagovat

67 cedarin – já se těším už od minulé neděle :D
Jako Antivokurka ty Vokurky fakt nedávám, i když si teď jdu na jedné smlsnout :-)))))
Zjišťuju, že už jsem jasná a mým největším favoritem už je Šafa, já tu barvu hlasu prostě miluju :D
Uznávám i kvality Sabči a Sen bude určitě skvělý, o Jardovi už jsem psala, že by to mohl dát po svém, na korepeticích spíš cvičili jak to dát, ale sliboval nějakou svou verzi tak uvidíme.
Taky jsem zvědavá na Adama, co přesně s tím udělá.

69
přiznivec.obecny
Reagovat

66 Majakovskij.. to od něj miluju. Jenže nemá Robo trochu hudebně už za zenitem? Já ty jeho nový věci slyšela na trubce a už mi to nepřijde jako dřív. No, nevím. Ale pouštěla jsem si jeho nový věci jen tak zběžně. Ty další CD od něj už nemám a možná, že jako ty dvě první,které se vyloupávaly do krásy po každým znovupuštění, by se ukázaly jako stejně dobré. Navíc když on ani nechce do tý stoky, ale stejně, on je oblíbenej hodně i bez proma …

70
cedarin
Reagovat

68 Anta – tak Vokurky taky nemusím, ale psal jsem to obecně o tom, jak se Veronika popere s písní od Bílé, která emocema fakt nešetří. Jsem na to zvědav.
Že je Šafa u tebe definitivně číslo 1, to je přece stará věc :D:D:D

Ale na co se fakt netěším a doslova mi celou letošní řadu znechucuje, tak to je Kepková. V tomto souhlasím s T.M., že se nejedná o žádnou krasavici a v kombinaci s jejíma blbýma kecama, nepříjemným hlasem a jedné rovině moderování, kdy emočně pozitivní věc moderuje úplně stejně jako pohřeb, tak celou letošní řadu táhne hodně dolů.

71
BarBora
Reagovat

69 – Nemám moc čas sledovať, čo nového sa deje, Superstar je pre mňa taký relax, ale Roba si vyhľadám.

72
Anta
Reagovat

70 cedarin – s celým druhým odstavcem souhlas, že ani mně se nelíbí jsem zde nepsala, páč by jedna mohla vypadal jak zakyslá vokurka :-))) ale co se moderování týče, to už je snad i dno moderace, máš pravdu, táhne to celé dolů.
Jestli ono by fakt nebylo lepší, kdyby to domoderoval už jenom Juraško. Když jsem koukala na American Idol, tak to je opravdu nebe a dudy, taky tam v poho stačí jen jeden.

73
přiznivec.obecny
Reagovat

71 Tak já si třeba vyhledávám místo televize. Je fakt, že teď co je Supestar toho vyhledám míň…

74
cedarin
Reagovat

72 Anta – co bys vypadala zakysle :)) Ale rozumím ti.
Jsem docela zvědav, jestli jí vyšoupnou, ale moc tomu nevěřím.
Juraško by to určitě zvládnul sám, zas tolik toho na práci tam není.
Já už jsem dokonce uvažoval i nad tím, jak by to asi vysvětlili, do jaké pohádky by to zabalili. Tak tu bych si fakt rád poslech´.

75
Anta
Reagovat

70 cedarin – a ještě – ano, je u mě number one, to je to tak moc poznat ? :-))))
A já se tak snažila být objektivní, alespoň před tím :)

76
Monika
Reagovat

No, konecne slovo chlapa na vizualni stranku te zezule:-))) Taktez jsem se to neodvazila napsat, ale kost si fakt predstavuju uplne jinak:-)))) A co se tyce ostatniho, tak samozrejme souhlas, jen s tim rozdilem, ze bych vyhodila oba dva.

77
DJ Vlado
Reagovat

dolores, 38 – Tak názory bych od Scalexe samozřejmě neopisoval :-D ale co se týče fakt, tak jsem na něj spoléhal. Teď už je mi však jasné, že ani on není neomylný a musím si vždycky všechno radši ještě dvakrát ověřit :-)

78
Anta
Reagovat

74 cedarin – tak to jsem na stejné vlně :D já o tom taky uvažovala. Ono by stačilo, aby jeden díl vynechala z důvodu třeba ztráty hlasu nebo hodně škaredé angíně, nejlépe kdyby to byla pravda. Pak by se to protáhlo i na druhý díl a pak by už si nikdo ani nevzpomněl, že tam kdy byla :-DDD

79
cedarin
Reagovat

75 Anta – ano, vím, že ses maximálně snažila, ale to víš, taková věc se neutají :)))
Ale to je v pořádku, chlapec je velmi šikovný, pohledný, žádnej nafoukanej idiot a hlavně: JE NAPROSTO PŘIROZENEJ!!!!! (čímž samozřejmě nenarážím vůbec na nikoho)
Já mu fandím taky, i když přece jen o kousek víc Sabině. Pak mám ještě moc rád Jardu, ten mě hodně baví.

80
cedarin
Reagovat

76 Moniko, já bych Juraška až tak nezatracoval. Neříkám, že je to moderátorský Olymp, ale přeci jen v porovnání s kolegyní je to o dost lepší. Minimálně vyřazování umí dodat trochu jinou poloho. Určitě to nemoderuje stylem jak na svatbě, na rozdíl od kolegyně. Ta je snad schopná se příště zeptat kde je Natálie.

81
DJ Vlado
Reagovat

40 – Mně se u holek nikdy moc nelíbila ofina ani mikádo, což je možná ten problém, který po vizuální stránce s Kristínou mám. I Ewa měla jeden čas ofinu a taky jí neslušela (v současnosti jí to sluší řádově víc). Kdyby Kristína změnila účes (pryč s ofinou a trochu vlnitější vlasy), tak by podle mě výrazně prokoukla :-) njn. jsem asi holt víc na ty „prvoplánovky“, ale taky ne na všechny, třeba většina missek a modelek mě totálně míjí (někdy si i říkám, že Monička, GG a další kočky ze SuperStar většinu missek hravě strčí do kapsy). Jinak mi Kristína taky nevadí, jen je pro mě z holek ve finále nejmíň zajímavá, i když třeba v tom francouzském šansonu, který sem dávala příznivec (56) zní velmi dobře a možná by v tomto žánru mohla i vyniknout podobně jako svého času Dominika Stará v Je suis malade.

82
yeey
Reagovat

81 Vlado – nesouhlasim, Ewe ta ofina podle me prave moc slusela… :-) pri te prilezitosti me napadla i Bára Zemanová, ten samy pripad…do tretice vsech dobrych ofin jsem si vzpomnel na Jessie J-no nicmene ted u ni o nejakych ucesech asi na nakou dobu nemuze byt rec :-) http://musicserver.cz/clanek/42319/Jessie-J-si-kvuli-charite-oholila-hlavu/ zajimalo by me, jak si s ni ted poradi v Hlasu Británie, kde je kouckou :-D

83
dolores
Reagovat

46- ja to mam presne opacne ako ty. u mna vyhrava Palonder. mam rada jeho mäkky, obcas vzlykavy prejav, a nebudem sama, kto povie, ze jeho zamatovy hlas patri k najkrajsim slovenskym muzskym hlasom. aj ked Anna K. ma dobru verziu, je pre mna len ta „druha“ :D a ked uz zensku verziu, tak pravdaze Anita Soul, ako tu davala BarBora. (prisp.55)

84
BarBora
Reagovat

73 – Tiež si večer zvyknem trochu pošmejdiť, tak všeličo, čo príde, telka ja ako pozadie, často aj bez zvuku, veď tam už pomaly bežia len reklamy. Ani táto šou už nie je tá zábava čo bývala, na vibrátory a žabičky zvedavá nie som.

85
dolores
Reagovat

55- BarBora s tou Terzekou absolutny suhlas. ona je intonacne (zatial) velmi ista, co ma dost prijemne prekvapuje. o feelingu, tremole nehovoriac. a dufam nevypadne. zatial je jedina, komu som poslala sms, a ak bude treba, poslem dalsiu.:)
co sa tyka Pocty Majakovskemu, aj to prespieval v Hite storocia velmi sugestivne Palonder. len neviem, co sa s nim stalo v Legendach popu, kde opakovane zabudal text, az tak, ze ma chytala hroza. vyzera, ze je strasny tremista a mozno aj preto sa za tie roky nevenoval vlastnej spevackej kariere.

86
Anta
Reagovat

82 yeey – já věděla, že se ozveš :) a vzpomněla si i na Martu Jandovou.

87
yeey
Reagovat

86 a to vis jak, ze sem ofinovej? :-D Martu sem ani neuvadel, ta je s ofinou naprosto jasna, i kdyz tusim, ze zrovna pri Superstar, kdy porotcovala, ofinu celkem vyjimecne nemela…:-)

88
DJ Vlado
Reagovat

82 – Já holt ty ofiny až tak moc nemusim, jelikož mi evokujou Dádu Patrasovou :-) Ale u Ewy to ještě šlo, i když teď je imho vůbec nejhezčí za svou sedmiletou kariéru (což není jen účesem) :-) Bára má trochu jiný tvar obličeje, takže u ní mi ofina nevadila vůbec, a k Jessie J to tak nějak patřilo. Kristíně ovšem ofina vyloženě nesluší.

89
Anta
Reagovat

87 yeey – umím číst :D někdy i mezi řádky :-)

90
přiznivec.obecny
Reagovat

84 Tak kdyby tam nebylo pár talentů, tak se asi ani nedívám. Ale naštěstí se povede jich alespoň pár zajímavých najít, ale není jich tolik jako dřív. Je sice lepší stage, ale je to pořád tak nějak ne úplně ono. Asi je to fakt taky i tím moderováním. Zítra ještě ta hitparáda k tomu asi taky nedá nějaký extra náboj. No, uvidíme :-)

91
DJ Vlado
Reagovat

85 – I u mě je Terezka zatím jediná, komu jsem poslal hlas :-) Minule jsem měl strach kvůli první pozici, teď zase kvůli písni, která je pro Čechy v podstatě neznámá (já ji znám jen díky slovenskému EuroSongu). Takhle brzo bych o ni rozhodně nechtěl přijít, takže nějaký ten hlas asi zítra opět pošlu :-)

92
pimpa
Reagovat

50 příznivec – no, já si právě dodnes myslela, že to zpíval Robo, a vono nééé.
87 – mně se taky víc líbí ofiny, ale já nejsem směroplatná! :-)
88 – Dáda měla tu ofinu děsně krátkou v kontrastu s těmi zbylými vlasy, proto to vypadalo tak blbě.

93
přiznivec.obecny
Reagovat

Tak jo. Mě se ofiny nelíbí taky.

95
dolores
Reagovat

ja by som bola najradsej, keby nevypadol nikto. napr. dievcata cesky su len dve, a obidve velmi silne, takze je vylucene, aby jedna z nich vypadla. slovenky su sice 3, ale kazda niecim zvlastna a zaujimava. Terezku by som nerada stratila uz tak skoro. Kristina napr. mala stastie, ze preplavala cez K.Perry do finale, a potom ukazala, ze nie je vobec marna. Pokoj v dusi je piesen, ktora zaujme, ale velmi rychlo ide na nervy. teda aspon mne. sice tam nejde o nejake dychberuce refreny, ale Kristine by mohlo sadnut prave frazovanie v slovencine. to nam ukazala v divadle, ze jej to ide. Virginia sa moze na Laske vystrelit vysoko, ale takisto moze na tej pesnicke hlboko padnut,- ak ju zaspieva nudne.
z 2 chlapcov slovakov ma vyssiu pravdepodobnost vypadnutia Karol, ale ak so Zbirkom zaziari, tak zostane. Stefan este nevypadne, myslim, este neprisiel jeho cas :D no a z ceskych chalanov je tazke niekoho vybrat na vypadnutie. Smidak ma velku dievcensku zakladnu, Safa je uz teraz pasovany za vitaza, Adam je tiez pre mnohych favorit a Jarda? tak ten sice nema nic z toho, ale je to cierny kon sutaze, ktory moze nenapadne preplavat az do superfinale. pre mna je velmi zaujimavy spevak,a urcite si nezelam jeho vypadnutie. naopak ta jeho trema mi zacina pripadat roztomila. :)

96
přiznivec.obecny
Reagovat

94 Ježíš, to jsem nadávala na tu naši hitparádu. Nic už neříkám a mlčím. Ten mi trošku připomíná mladýho Mickeye Rourkeho :-))))) (oči a účes)..

97
Anta
Reagovat

94 Rudolf – co to je ??? :-))))
to je silvestr či co ? :-D

98
přiznivec.obecny
Reagovat

95 Jen malé info : někdo psal, že Dan to nedává. Tak uvidíme zítra. Ale možná to nebude mít vliv a fanynky ho podrží. Ale sorry, ten už tam nemá co dělat. Karol je alespoň muzikální o Danovi bohužel tohle nelze říct. Jarda to snad zvládne, vždyť je to talent jak hrom. Má bohužel pořád slabou základnu, snad lidi přijdou na to, že patří do předních řad a bez něj by to nebylo ono.

99
přiznivec.obecny
Reagovat

97 V nadpisu bylo Superstar – možná běžela na Silvestra ;)

100
dolores
Reagovat

77 -Vlado, ked vy so Scalexom mate v poslednom case podobne pocity a vnimanie hudby, – asi ste rovnaka krvna skupina :D takze ak si precitam rekap od teba, nemusim citat od Scalexa, lebo viem, ze bude velmi podobny. :))) radsej si potom precitam Prusu, alebo niekoho ineho. mam rada, ked sa nazory roznia. ozaj, cital si hodnotenie 1.finale od Monicky ? :D

101
Monika
Reagovat

Domnivam se, ze pokud nenastane nejakej velkej zvrat jako v pripade Natalie minulej tyden, kdy byla jednoduse jasna, nejvic hori zadek Virginii….Kristina naopak muze zazarit a klidne skoncit v TOP 5 hlasovani. Ta pisen je prekrasna, k tomu vkusne saty, patricna atmosfera a hned je z toho zapamatovatelnej vykon, pokud nepokazi vyrazne zpev.

102
Anta
Reagovat

99 přiznivec.obecny – tak jasně, ale mně to přišlo jak na sivestra, ten kankán, ten zpěv :-)
Němčina je jeden z jazyků, který se mi fakt nelíbí a zpěv v němčině už vůbec ne, ale jsou samozřejmě vyjímky :)

103
dolores
Reagovat

98 -no mna prekvapuje, ze Dan spieva slovensky song, ale myslela som, ze ostravaci predsa k tej slovencine maju blizsie, takze som to neriesila. ale ak to nedava, dievcata sa musia velmi snazit, aby ho podrzali. zakladnu zatial ma silnu – aj ked co je to oproti minulej serii, kde napr. taky Noah mal v semi 30 tisic lajkov na FB :D

Jardov vykon z 1.finale je u mna druhe najprehravanejsie video, hned po Terezkinej Arethe :)

104
přiznivec.obecny
Reagovat

97 Nějak nestíhám. Ironie…

A co to tam bylo za porotce máničky zmalovaný, ani Karola tak u nás nezmatlali..

105
BarBora
Reagovat

85 – dolores, s Palonderom to bola asi náhoda, možno nemal dosť času sa pripraviť a mal z toho stres, alebo niečo iné, on bol pred rokmi aj na Eurovízii a odspieval v pohode.
Terezka by s Búrkou nemala mať problém, bolo by čudné, keby vypadla.

106
Merťas
Reagovat

94 – Tak to je hodně drsný. :-D :-D Německo se asi hold baví jinak. :-D

Všimli jste si, že v tamní Superstar nesedí v porotě ani jedna žena? I když jí teda asi supluje ten blondýn. :-D

107
Monika
Reagovat

Tak ja kdybych mela volit mezi Danem a Karolem volim jednoznacne Dana, ktery je sice prumerny zpevak, ale ma prijemny hlas. Karol me nezaujal vubec, navic v te spolecne pisni ma strasne neprijemne meci.

108
ejmi
Reagovat

69-vypočuj si piesne z albumu Balady od Roba Grigorova a zistíš, že ten nikdy nemôže byť za zenitom. To je hudobný génius. Skladateľ, muzikant a spevák. Zo starších okrem Majakovského, odporúčam Posledný valčík pre Európu, Modlitba lásky(nádhera), Edo (reagge) a spústa iných. Robo je king. Nepretrča sa a aj tak je legenda.

109
přiznivec.obecny
Reagovat

Kdybych alespoň na Danovi našla, tak možná. Ale kde nic tu nic. Neumí ani procítit písničku, zpívá pořád stejně. Karolovi to občas sice přeskakuje, píská :-), ale z něj emoce jdou. U toho alespoň vím, že na CD může znít zajímavě, protože má hudební vkus. U Dana by se už teď aspoň něco takového mělo objevit a ono nic…

110
přiznivec.obecny
Reagovat

108 Ejmi, Robo je moje dávná láska, takže tohle všechno znám (jen Modlitba lásky). Po jedničce a dvojce jsou ty Balady a bylo ještě něco? Mám do něj zase jít a koupit si ho ? :-) Doporúčaš?

111
Rudolf
Reagovat

97, 99: to běželo dnes večer
104: bráchové z Tokio Hotel

112
DJ Vlado
Reagovat

100 – teď jsem si to právě přečetl :-)

113
ejmi
Reagovat

110-doporučila by som, ale Robo zatiaľ spí zimným spánkom, predpokladám. Nové zatiaľ nič, posledné boli Balady, mám doma. Rada pri nich čítam, alebo len tak leňoším. Netuším s čím príde nabudúce, sama som zvedavá.

114
přiznivec.obecny
Reagovat

112 A no jo – já je nepoznala – tak teda to jsou kočky !

115
dolores
Reagovat

105 -to je pravda, v Eurosongu bol v pohode, a zatial zo slovakov to tam dotiahol najvyssie. ale co sa s nim deje teraz nechapem ??
Tereza urcite Burku nepokazi. a dokonca sa na to velmi tesim. som si ista, ze to bude ako Feckovej verzia :)

107 -je pravda, ze Karolovi sa neprijemne vo vyskach hlas zuzuje, ale je muzikalnejsi ako Daniel, snazi sa piesen urobit po svojom. co samozrejme na bezneho divaka nemusi posobit. zda sa, ze Dan chytil aj viac dievcat ako Karol, je viac chlapcenskejsi, a farbu ma naozaj peknu. Karol zasa moze lepsie posobit na niektorych chlapov (vid. Tom)

116
přiznivec.obecny
Reagovat

113 Tak aspoň vím, že do něj mám jít. Je fakt, že on nutí vnímat slova, to, o čem zpívá, hlas ani nemluvím.. Jen jsem nevěděla, jestli je pořád TAK dobrej.

117
přiznivec.obecny
Reagovat

115 Dolores, někdo tu dával Karola z yt a místy zní jak Layne Staley, no to snad takový nároky na běžnýho diváka nejsou, všimnout si takový pěkný barvy. Nebo nejsou? No jestli ano, tak tě pic…

118
přiznivec.obecny
Reagovat

117 oprava : Nebo jsou?

119
dolores
Reagovat

115 – oprava : som si ista, ze to bude LEPSIE ako Feckovej verzia :)

ked sme pri Grigorovovi, ja som ho dlhodobo hrozne zrala, az kym sa neprevalilo, ze velmi tyral svoju zenu, ktora musela vyhladat kvoli nemu pomoc. odvtedy uz pri kazdej jeho piesni si nato spomeniem a akosi si ho nedokazem vychutnat. :( ale je to pan spevak, skladatel a charizmu ma jak prasa :D uz len Patejdlovej skladbe Ja viem dal taky feeling a smrnc, ze Patejdl sa moze skryt do kuta. a este milujem jeho Kym ta mam. ;)

120
přiznivec.obecny
Reagovat

119 No, Dolores, tak to je pěkná tečka. Poslouchala jsem brutálního týpka? No, ten to… Tak nic. Ale dík za info, tohle jsem opravdu nevěděla. I když asi jsi mi to neměla říkat. Bude problém…

121
dolores
Reagovat

117- priznivce, ja som zvedava ako Karol ustoji toho Zbirku, totiz spievat v slovencne je tazsie ako v Aj, a tam sa ukaze, ci chlapec na scenu patri alebo nie. toho Layne Staley ja nepoznam a nepocuvam, takze neviem ti povedat, ci sa ich farby podobaju. ale tie Karolove videa som si na tube presla tiez, a zdal sa mi v pohode.

122
přiznivec.obecny
Reagovat

121 Asi to na něj bude moc rychlý..

123
přiznivec.obecny
Reagovat

Tak zatím se mějte, už odpadávám…

Brou

124
ejmi
Reagovat

119-nikdy neriešim čo sa v bulvári prevalí. Kým sama nevidím, neriešim.

125
yeey
Reagovat

teda vy ani nepoznate Tokio Hotel… :-DDDD taky me prekvapuje, ze jim tam nesedi ani jedna zena, ale je to tak poprvy (tohle je 10. rada Deutschland sucht den Superstar)… skoda, ze jim Marta Jandova porotcovani pred par lety kvuli Bohlenovi odmitla… sleduju to opravdu jen po ocku, ale Tokio Hotel dvojcata me celkem prekvapila, nejsou spatni…

jinak sem projizdel zbezne, co tam stvorili a hruza… nicmene je to spis vyjimka, jinak ma nemecka Superstar pomerne vysokou uroven, ale rikaj tam, ze dneska maj tema „party songy,“ takze proto jedou takovy shity jako dotycny kolega vyse :-DD

126
dolores
Reagovat

120 – vidim, ze aj pre teba je tazke odpojit povahu a konanie spevaka mimo jeho hudbu. no ja si obcas nahovaram, ze aj ona mohla byt nejako chybna (inak exmoderatorka radia), mala asi aj komplexy, ako prva celebrita na SK si dala urobit silikony. neviem, co sa tam stalo, ale ani ona mi prilis nesedi. len viem, ze vystupovala v nejakej relacii o domacom nasili, kde sa tesila sama z toho, ze konecne nabrala odvahu o tom hovorit ake peklo si s nim prezila. on bol celkovo taky rebel aj doma asi. a zboznoval Meciara, co ma tiez odradzalo. napriek vsetkemu, ako tu niekto pisal, je to hudobna legenda, o tom potom. :)

127
BarBora
Reagovat

126 – ak to vyprávala do rádia, tak by som to brala s veľkou rezervou. Ja som ju nepočula, len viem, že sa rozišli. Ale počula som ju (alebo čítala rozhovor, už si nepamätám) keď ešte boli spolu a vtedy sa rozplývala blahom. Vkusný ľudia takéto veci riešia skôr s psychológom a nie vytrubovaním do éteru.

128
Belisana
Reagovat

49 trouba je cesky jen Osvaldove text, tu Soukup nenapsal, je prevzata

129
BarBora
Reagovat

119 – No veď (tá oprava), zdalo sa mi to nejaké čudné.

130
T.M.
Reagovat

Kéž by dnešek přežili Karol i Jarda…byl bych za to fakt rád. Volba mezi Karolem a Danem je snad jasná. Jak už se tu psalo, Karol je daleko muzikálnější a jdou z něj emoce, navíc má skvělý hudební vkus. Dan je sice sympaťák ale nejde z něj zhola nic. U Karola fakt věřím že se tou hudbou bude v budoucnu živit, u Dana věřím spíš tomu že skončí jako ten model….nicméně ale taky si myslím že Dan získal víc fanynek a tak se asi bohužel historie bude opakovat a idol pubin ( minule Harich, teď Dan) opět porazí lepšího muzikanta s lepším hudebním vkusem ( minule Jerguš, teď Karol). No asi mě to docela nasere pokud to tak zase dopadne ale nebojte se, už se na to začínám připravovat.

131
Jai Kudo
Reagovat

128 Belisana – ano, správně, Trouba se jmenuje v originále Please Release Me a zpíval to v 60´letech Engelbert Humperdinck…..jsem prostě už starší ročník, tak to ještě pamatuju :D
Bílá zpívá skoro samé covery s českými texty. Takže si kdekdo myslí, že zpívá původní tvorbu…..:(

132
Anta
Reagovat

131 Jai Kudo – nj Bílá s tím mate kde koho, občas zmátne i mě, na chvíli :)
Jsi mě trochu překvapil s tím starším ročníkem :-)

133
Rudolf
Reagovat

130: Teoreticky je dneska určitá šance, že může vysmahnout Daniel, a to i v případě, že se mu to povede, protože v tom songu natolik jako Harich excelovat absolutně nemůže. Něco podobného se tu už stalo, když Burket neobstál v konfrontaci s Bendem.

134
T.M.
Reagovat

Já bych dneska pocitově vyhodil Virgínii, Kristínu nebo Terezu a klidně i Veroniku ( i když to jsem tady jedinej). Radši bych tam nechal Dana než tyhle holky. Ale technicky a pro větší klid v duši by pro mě byla nejlepší varianta ta kdyby dneska vypadnul Daniel protože pak už by nehrozilo že jako první z kluků vypadne Karol nebo Jarda ( a já fakt nechci aby jako první z kluků vypadl Karol nebo Jarda, bohužel si ale myslím že to tak nejspíš dopadne). To srovnání s Harichem no nevím, pokud dostane od poroty zase čočku tak dostane o to víc hlasů a Karol třeba už moc hlasů nedostane….no potěš koště jak to dneska dopadne.

135
Mila
Reagovat

134 – no ja jsem taky vsemi deseti pro, aby vypadl spis Dan nez Karol, ale nevadilo by mi ani kdyby vypadla Virginie a Kristina, trebaze to jsou obe sympaticke baby. Ohledne Veroniky uz radsi mlcim, nedokazu si k ni udelat zadny objektivni nazor, proste mi vadi. Karol, ac se zatim ve finale moc nepredvedl, tedy krome zmalovanych oci a naondulovane hlavy, je proste muzikant a citim to z nej. Dan je libivy metrosexual, kteremu neverim ani jeden ton. Rozhodne bych ho nikdy neprirovnavala k Harichovi, protoze ten aspon muzikalni byl a na podiu byl jako doma. spis mi to prijde jako dalsi Lacho, Savka a jim podobni, kteri skonci nekde v muzikalu nebo z nej bude vymetac vecirku jako Issa nebo manekyn..

136
T.M.
Reagovat

135: No jo s tou Veronikou to máme nastejno ale tady se to nemůže moc říkat. :-D Já se zase uklidňuju tím že kdyby vypadl Karol tak už by tam zbyl jenom jeden kluk slovák a pořád čtyři kluci češi a to už by byla dost nerovnováha. Takže pokud jim tak moc záleží na národnosti tak by dneska asi měli vyhodit kluka z Česka ( i když samozřejmě nikde není psaný že to musí být Dan, on to klidně může být i Jarda a to by teda teprve bylo v háji). Slovenky jsou taky pořád všechny tři. No já už asi nechám těch konspiračních teorií protože z nich stejně nic nevymyslím a počkám si na večer.

137
Jai Kudo
Reagovat

132 – Anta – no jo, co naděláš….:) Lepší to už nebude :D

JInak já nijak moc neřeším, kdo vypadne, kromě mé top 4 (Šafa, Veronika, Štefan a Sabina). MInulou superstár jsem měl „silnou“ trojku Gabča, Lukáš a Bětka a dva došli do superfinále, takže mi to vyšlo. Teda až na toho celkovýho vítěze….
A paní Bílou každý poctivý fanoušek GG upřímně nesnáší po tom, co provedla GG, takže…blé….:(

138
Rudolf
Reagovat

134: To se rozhodně nesplní, že by letěly napřed všechny tyhle holky a pak teprve jako první z kluků Dan. Je třeba připravit se vážně na to, že Dan může reálně porazit Karola i Jardu.
Proti Karolovi svědčí fakt, že je to nekontroverzní idol, nad kterým pubiny tolik neslintají, tudíž vypadne relativně brzo.
Jarda nemá tolik atraktivní vzhled, viz v první řadě VyVolených ten potetovaný kameník tam dlouho nevydržel.
Jestli Dan přežije bezproblémově dnešek, má pak zcela reálnou šanci porazit Kristínu, Virgínii, Terezu, Karola i Jardu. Veroniku možná taky, i něco takového už tu bylo, největší outsider Savka porazil favoritku Balogovou.

139
Mila
Reagovat

137 – co provedla Lucka Bila Gabine? Nejak jsem mimo obraz

140
T.M.
Reagovat

138: Tak jo, já už sem teď připravenej úplně na všechno akorát sem si stoprocentně jistej že Veroniku Daniel rozhodně neporazí ( i když to by mi paradoxně vůbec nevadilo).

141
jab
Reagovat

Moje tipy:
Virgínia – Nedokážu odhadnout, minule jí měla Alicia sednout a dopadlo to tak nějak nemastně-neslaně. Tentokrát to může být skvělé, ale také podobně zapomenutelné jako minule.
Jarda – Opět si netroufnu říct, co s tímhle songem udělá. Minule dal Doors parádně a zařadil se mezi TOP 3 večery, myslím že i na téhle písni může cosi ze své invence alespoň naznačit.
Kristína – Taky jsem dost na vážkách, rovněž čekám nějakou osobitější verzi. S nedostatkem emocí by nemusel být problém, nicméně stejně jako Vlado bych Kristíně doporučil spíš Katku Knechtovou, nebo já osobně úplně nejraději Zuzku Smatanovou (její píseň Kristína zpívala i na castingu).
Adam – Tady není o čem, Adam se vrací do domácích a bezpečně prozkoumaných rock’n’rollových vod. Očekávám první supervýkon večera.
Tereza – Tuhle píseň jsem si musel oživit pomocí populární trubky a neoslovila mě. Věřím že Tereze se jí podaří pozvednout mnohem výš, jinak by už vážně mohla být v ohrožení a (nejspíš nejen) já i Vlado bysme si zažili další hororové vyřazování.
Štefan – Tady si myslím, že opět nebude mít problém a pokud se toho (zvlášť v refrému) pořádně položí, bude zaděláno na touchdown. Jenom doufám že se po výrazové stránce nebude opakovat interpretace Martina Holubce v divadle, neboť u něj mi ty grimasy do publika (na zvláštní radu poroty) osobně přišly pomalu za hranicí dobrého vkusu.
Sabina – Excelentní výběr písně, tady tipuju, že nás čeká možná nejlepší výběr večera. Doufám, že se potvrdí indicie o tom, že se Sabina dopovodí na kytaru.
Veronika – Na tohle se taky dost těším, budu zvědavý, jestli do toho Veronika dá patřičné emoce a jestli ty emoce v jejím podání budou uvěřitelné. V každém případě palec nahoru, že si Verča vzala na krk takovouhle výzvu.
Daniel – Proti Harichovi to bude mít hrozně těžké, byť minule úplně marný nebyl. Domnívám se však, že vystoupení jen tak prošumí a jeho hlavního aktéra pošle do zóny ohrožení.
Karol – V takovéhle rychlovce si ho absolutně nedovedu představit, uvidíme zda mu bude povolena nějaká výraznější úprava, ale spíš ne. Na téhle písni může zazářit, ale také se šeredně vysekat. Která možnost bude správná uvidíme již dnes večer. :-)
Martin – Potenciální touchdown a Martin znovu zabojuje o čelo pořadí dnešního večera. Martina si v téhle písni umím perfektně představit a nevím, co by nás mohlo připravit o další kvalitní hudební zážitek v Martinově podání.

142
Jai Kudo
Reagovat

139 – to turné s Arakainem jí (a Arakainu) dlouho nezapomenem. Ale je fakt, že už je to pryč a je třeba se dívat dopředu. To jen, že se tady frekventovala ta Bílá…..

143
jab
Reagovat

138 – Jenže outsider Savka hned první finále zaútočil s Queeny a od té doby si držel celkem dost slušný standard (mezi kluky byl tehdy IMHO nejlepší nebo druhý po Sámerovi).
137 – Já zas Bílé (a taky produkci) neodpustím, co provedli Dowisovi loni v talentu.

Jinak si dovolím jednu extrémně subjektivní vsuvku :-D, k mé prognóze přidám seznam songů, jejichž zařazení do dnešního večera mě velmi nebo extrémně potěšilo ;-)
Marcel Palonder – Láska
Lucie – Sen
Miro Žbirka – Cesta zakázanou rychlosťou.

144
Jai Kudo
Reagovat

143 – jo, tam se taky projevila v plné kráse její „lidumilná“ povaha…

145
Mila
Reagovat

142 – pockej, nerikej mi, ze na turne s Arakainem mela vystupovat Gabina?

146
Mila
Reagovat

142 – tak uz jsem to nasla http://www.ihot.cz/celebrity/gabriela-guncikova/5476
tak to se tedy fakt nedivim, ze je GG nastvana.. ja tuhle informaci nevedela, na jednom koncerte jsem byla a Lucka tam byla vyborna. Ale Gabina by byla urcite stejne dobra, ne li lepsi

147
přiznivec.obecny
Reagovat

129 Trouba. Ten song je známej, jasně… Ale tahle předělávka doslova resetovala moji pamět, pro mě bohužel….Fakt jsem na ten song úplně zapomněla.Musím si dát na Bílou, nebo a vyzjistit, co všechno už vypreparovala :-(

148
přiznivec.obecny
Reagovat

147 Oprava : Musím si dát na Bílou a vyzjistit, co všechno už mi v hlavě vypreparovala :-(

149
T.M.
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=AY3pcr3zWQA Sučika je škoda. Možná bych ho viděl v tom finále raději místo Štefana protože si myslím že Štefan to až takhle dobře nedá. I když taky může překvapit.

150
Jana
Reagovat

Ahoj,tak já se těším na Sabinu a Sen,Veroniku a Vokurky ( na to jsem spíš zvědavá ) a potom na Cestu zakázanou rýchlostou-bohužel tuším,že ji Karol pěkně zprzní……
Jinak se mi playlist moc nelíbí-Proklínám,Na kolena,Obchodník-už je to tak ohrané,že mě to vůbec neláká slyšet to znovu,i když v jiném provedení.
Ale celkově už se na večer těším.Byla včera ke slyšení zkouška jako v minulém týdnu v sobotu? Vůbec jsem to nezaregistrovala…

151
Motýlek
Reagovat

131 – ještě aby to kompletní dodám, že to v 70. letech zpíval taky Elvis Presley a Dolly Parton… /líp než celá Bílá/ :-)

152
přiznivec.obecny
Reagovat

149 Sučíka je škoda.
150 Ne, já kameru zkoušela a nic nešlo.

153
yeey
Reagovat

144 nj tak to je holt znama vec ze Bila je pokladecek jen do doby, kdy by se sama mela nejak omezovat… :-)

154
přiznivec.obecny
Reagovat

151 No, právě. Já bych brala přemazání mojí paměti třeba verzí Preslyeho, ale ne verzí od afektovaný Bílý… No, dám si příště pozor :-)

155
yeey
Reagovat

anketa ze Superstar4.com za minule kolo:-)

1. Sabina Křováková 21%
2. Veronika Stýblová – 15%
3. Adam Kukačka 13%
4. Daniel Šmidák – 11%
5. Štefan Pčelár – 10%
6. Martin Šafařík – 9%
7. Karol Komenda – 6%
8. Virgínia Buberníková – 5%
9. Kristína Debnárová – 3%
10. Tereza Mandzáková – 3%
11. Jaroslav Smejkal- 3%
12. Natálie Kubištová – 1%

156
Jai Kudo
Reagovat

146 Mila – jojo, přesně to jsem měl na mysli. Arakaini sami napřed Gabču pozvali, ona si myslela, že jako rockeři jí pomůžou….no nic, stalo se….

157
Jana
Reagovat

No jo,vyplašená paní Bílá-když si vzpomenu na to její vyjadřování typu: „hele“ směrem k divákům,tak se mi z toho ježí vlasy. Něco jako „bavič“ Petr Novotný. Teď,když začala vysílat Telka,tak to máme možnost dost často vidět v reprízách Novot,dobrou,Lucií na Bílo….
A ještě jsem postřehla,že občas se do jejího chování stylizuje i Ewa Farna.

158
T.M.
Reagovat

155: A jéje Jarda :-( ale Karol docela dobrý. A co dělá Šmidák takhle vepředu a před Šafaříkem?

159
ejmi
Reagovat

Nechápem ako je možné, že produkcia ignoruje podľa mňa najkrajší český hlas Věry Špinarovej. Okrem posledného finále, kde zaznel v podaní Gunčíkovej slabší odvar, nezaznela ani jedna pieseň tejto skvelej speváčky. Nie Bílá, ale ona je skutočná prvá dáma českej hudby. Ale názory môžu byť rôzne, pripúšťam.

160
přiznivec.obecny
Reagovat

155 Koukám, že to brzy dokoukám :-(

161
T.M.
Reagovat

Lidi nebuďte blbý a hlasujte pro Jaroslava jinak je to fakt v prdeli. A z výsledků ankety na 10.místě by se měl obávat i DJ Vlado. To bude zase dneska drama.

162
Anta
Reagovat

156 Jai Kudo – tak s tím Arakainem jsem taky tonevěděla, takže dost ostrý lokty hned na začátku :( Poslední dobou mně Bílá taky leze krkem, jen si vzpomenuna Alexe, to se projevila jako neskutečná kráva a kauzu Jirásková raději pominu.

Jinak lepší už to nebude je můj oblíbený :D
http://www.youtube.com/watch?v=aF8enwmfQkE

163
T.M.
Reagovat

Sakra tak přece Jarda nakonec nevypadne ještě dřív než Piňák předloni a nebo snad jo?

164
přiznivec.obecny
Reagovat

161 T.M. každý bude posílat svýmu nejoblíbenějšímu a posílat to někomu, který stejně je takhle ohrožený – a nejde ani o tuhle anketu, je mlácení prázdný slámy. Já už můžu věřit jen, že přesvědčí sám. Já posílat budu, ale jen z toho důvodu, že je pro mě nejlepší. Já bych v budoucnu vídala ráda Jardu, ale evidentně nás moc takových není a nevím jestli asi i bude – tak to prostě je :-)

165
DJ Vlado
Reagovat

155 – Ajaj, tak to budu mít opět infarktovej večer, kéž by Terezka s tou Búrkou zazářila :-( Ale tak vysoký umístění Šmidáka je fakt alarmující, nejradši bych všem pubinám sebral mobily, ale možná je to záležitost jen téhle ankety a realitu to odrážet nebude…

166
Anta
Reagovat

155 yeey – s tou anketou jsi mě moc nepotěšil !! :)
Martinův výkon se sice vždycky líbí, ale moc vysoko není a ke všemu ho ještě přeskočil Šmídák !!!!!!!!

167
Anta
Reagovat

165 DJ Vlado – souhlas, všem pubinám sebrat mobily !!!! :-)

168
DJ Vlado
Reagovat

Jediná věc, která mě na té anketě těší, je první místo Sabiny a její náskok před Veronikou. Že bych se v tipu na vítěze nakonec přece jen trefil? :-)

169
T.M.
Reagovat

Šmidák ten to nakonec došmidá až do Superfinále. :-D

170
Jonatána
Reagovat

Tak já se vyloženě těším na Šafu, Adama a Sabinu, věřím, že Veronika to taky dá a bude lepší než Bílá, kterou opravdu nemusím. Štefan je taky fajn. Karol a Dan mi přijdou nastejno. Vůbec si je nevybaujuk, přijdou mi nazajímaví. Jo, Karol byl minule ta zmalovaná holčička, co? aha. no, tak ten může vyfičet. Jarda má moc zajímavý hlas, toho bych tam nechala. Pokud jde o Terezu, Giu a Kristínu, taky si je nijak nepamatuju, takže je mi fuk, jestli vypadnou. I když vlastně vím, Terezka má nádherné oči a v tom předchozím kole zpívala výborně. Tam, kde je nechali obě se Sabčou. A kdo by měl vypadnou stoprocentně, to je tak zoufalá Zora. Bože, přijde mi skoro nepěkná s tím dolním předkusem, ale to by až tak nevadilo, kdyby měla drajv a uměla moderovat. Ale ona je absolutní katastrofa, prýýýýýýýýč s ní.

171
yeey
Reagovat

165,166 no ja sem si to nevymyslel :-) ale s Danielem to tak holt asi je, tyhle typy jako je on, Foret, Ben nebo Gransky v X-Factoru byly vzdycky v prvnich kolech v hlasovani na spici… a muzu rict, ze z tehle plysaku je mi ten letosni pripada jeste jako nejmensi zlo…:-)

172
Jana
Reagovat

169-tak tomu nevěřím v žádném případě,to se ještě v žádném ročníku nestalo,aby se takovýhle týpek dostal až do finále

173
Mila
Reagovat

155 – no tak tehle ankete vubec neverim… ne ze by mi nedelalo radost prvni misto Sabiny, ale Smidak a tak vysoko…? to je videt, ze holt pubiny umi krome SMS taky sikovne hlasovat na webu. Ja to vidim tak, ze ve finale zustane bohuzel jeste tri kola, nez vypadnou obe Slovenky a jeden z dvojice Karol a Jarda (obou mi bude lito, ale Jardy daleko vic) no a pak poleti i Smidak, protoze na silnou pesku (Sabina, Stefan, Adam, Martin, Veronika) opravdu nema…

174
Jonatána
Reagovat

173 jen abys měla pravdu. silná pětka je opravdu silná pětka, kdyby vyhrál kdokoli z nich, tak bych byla spokojená. tedy, po tom, co jsem od nich zatím slyšela.

175
DJ Vlado
Reagovat

171 – Tak to pro mě Ben byl teda rozhodně menší zlo, protože byl aspoň výraznej a zajímavej typ (i když mě pak štval tím, že mi lezl do zelí), oproti tomu Dan je zcela tuctovej týpek, jakých byly v devadesátkách plné boybandy. Barvu hlasu má pěknou, ale to je všechno. Zpěvácky je to průměr, lepšího než průměrného výkonů imho není schopen. Jeho umístění před Terezkou bych považoval za do nebe volající nespravedlnost, jelikož ona má všechno co on (krásný hlas a krásnou tvář), ale zpívá o několik tříd líp. A to nemluvím o tom, kdyby nedejbože porazil Martina, to by byl skutečně zločin proti lidskosti. Ale jelikož minule byla čtvrtá i Natálie, tak si myslím, že ta anketa nemá velkou vypovídající hodnotu.

176
T.M.
Reagovat

173: Vidím to stejně ale k čertu když ne Šmidák tak proč zrovna Karol a Jarda? Kdyby byl radši v ohrožení Štefan tak by mi to nevadilo i když vím že tomu ty taky fandíš ale mě zatím moc neuchvátil…..

177
Anta
Reagovat

175 DJ Vlado – mluvíš mi z duše, porazit Martina by byl zločin proti lidskosti !
Já jen stále doufám, že tyto ankety, kde si každý může klikat, aniž by ho to něco stálo, nebudou tak nějak směroplatné :)

178
jab
Reagovat

177 – Podle mě nebudou, klikat si holčičky můžou jak se jim zachce, ale když dojde na lámání chleba (SMS-ky), tak tam už jejich možnosti nejsou neomezené :-D

179
Jana
Reagovat

Ale všimla jsem si,že u puberťáků dost boduje i Sabina-v příspěvcích pod záběry z kamer z vily je to samé: „držíme ti palce,Sabinko žabičko“

180
Jana
Reagovat

176. nepsal jsi v minulém roce do diskusí pod jiným nickem? Připomínáš mi velmi silně x-mana.Nic ve špatném,naopak,x-man by mi tu totiž chyběl :-)

181
Anta
Reagovat

178 jab – toť asi jediná úleva :-) pokud, jak zde před časem někdo psal, ty holčičky nevezmou mobilky svých rodičů a neudělají průvan v kreditech (paušálech) :(

184
Anta
Reagovat

182 Jana – vypadá tam jak Segal za mlada :-))

185
Jana
Reagovat

184-to máš pravdu :-)
Tuhle písničku i klip jsem znala,ale vůbec bych si toho kolébavého tanečníka nedala dohromady se Soukupem.Ondřeje jsem poprvé zaregistrovala v klipu Láska je láska.Ale tady jsem se musela hodně dívat než jsem tomu vůbec uvěřila,že je to on.

186
yeey
Reagovat

asi sem dnes za posla vysledku internetovych anket :-) treba se vam tyto vysledky (superstar13.eu) budou zamlouvat vice…:-)

1. Veronika Stýblová 23,13%
2. Martin Šafařík 18%
3. Sabina Křováková 17,77%
4. Štefan Pčelár 16,06%
5. Jaroslav Smejkal 8,78%
6. Adam Kukačka 4,28%
7. Tereza Mandzáková 2,78%
8. Virgínia Buberníková 2,25%
9. Daniel Šmidák 2,14%
10. Karol Komenda 2,03%
11. Kristína Debnárová 1,5%
12. Natálie Kubištová 1,28%

187
Anta
Reagovat

186 yeey – no vidíš, když chceš, tak to jde :-)))

Martin se Sabinou na horních příčkách je mé přání i Jarda je výše a nakonec i Tereza :)

Už sem ty ankety pubin nedávej :-)))))) měj ohled :-)

188
Mila
Reagovat

178 – no na rozdil od Haricha, ktery puberacky poblaznil nebyvalou merou (v podstate se jim nedivim, zpival na svuj vek opravdu dobre) je Dan Smidak nastesti tolik nebere. Ale porad je bere vic nez Kristina a Virginie, u tech fakt nevim, kdo jim hlasy posila – asi rodina a kamaradi. Karol ma smulu, ze ac je velmi pekny a i velmi muzikalni, patri tak trosku do jine doby, do doby, kdy se hral vsude bigbeat, manickove hazeli dlouhou hrivou a holky vzdychaly nad kluky, kteri jim hrali na kytaru pisnicky od Beatles. Mne osobne je velmi sympaticky, ale to asi nestaci…

189
Monika
Reagovat

:-)))) Tak ty ankety maji absolutne nulovou vypovidajici hodnotu, stejne jako pocty shlednuti na YT. Pripominam v minulem rocniku Sevcik zvitezil ve vsech internetovych anketach v kole v kterem se rozloucil…

190
T.M.
Reagovat

Já to vyřazování nechci dneska vidět. Jestli tam zase zůstanou Karol nebo Jarda nebo dokonce zase oba dva stát až do konce tak už to se mnou asi fakt sekne.

191
Monika
Reagovat

Z playlistu ma imho nejhorsi vyber Adam. Tenhle mladej kluk ma velmi prijemnou barvu hlasu, ktera by v ceskem songu mohla uzasne vyznit. Skoda, ze nedostal nejakou tklivou melodii, kde by mohl jen stat u mikrofonu a zpivat pomalou skladbu. Rokenrol se k budulinkovi nehodi, i kdyz ho ma rad…Pusobi to bizarne, zrakovy vjem je tez dulezitej…Plus jeste ocekavam dietni verzi, hrozna skoda, ze mu nevybrali neco lepsiho:-((

192
T.M.
Reagovat

191: Tak tenhle příspěvek fakt nepobírám. Adam má naopak jeden z nejlepších výběrů a jak by řekl Vlado ta písnička mu sedne jako ona pověstná na hrnec. Říct že se k Adamovi rokenrol nehodí, tak to už je asi ta největší ptákovina jakou sem tady vůbec kdy četl. Minule se jasně ukázalo že Adam podává dietní verze právě v pomalých skladbách, kdežto v rokenrolu se prostě vždy správně odváže. Že na tebe při zrakovém vjemu působí bizarně to bude asi tvůj problém protože já s ním třeba takový problém nemám. Nic lepšího v tomhle kole snad ani dostat nemohl. No zkrátka podivnější příspěvek a tolik mimo mísu jsem už dlouho nečetl.

193
Jana
Reagovat

192-musím souhlasit.Ještě před minulým kolem bych měla stejný názor s Monikou,ale minulý týden mě Adam bohužel s romantikou trošičku zklamal.Ty rokenroly mu jdou opravdu víc.

194
yeey
Reagovat

187 ono je to tezky, tyhle anketky jsou porad jeste jeden z tech presnejsich modelu hlasovani divaku, i kdyz jsou vlastne totalne nepresny… ty vysledky jsou u obou anket dost odlisny a to je system hlasovani celkem podobny a dokonce i tech hlasu tam prislo celkem stejny mnozstvi… blby, ze kdyz Nova zpetne nezverejni vysledky, nemame to s cim na konci porovnavat, nicmene v minule Superstar jim ten vypadavajici casto vysel (samozrejme az na toho Sevcika, kteryho tu vzdy nejaka „Mařka“ nezapomene vytahnout…:-)) … ale myslim, ze za prispevek do zdejsi diskuze to stoji, cist potom ty nasledne hystericke reakce nebo v lepsim pripade kategoricka vyjadreni neduvery ve vysledky – to je k nezaplaceni :-))

195
Anta
Reagovat

Adam měl původně zpívat od Nováka Já budu chodit po špičkách a myslím, že udělal velmi dobře, že to změnil. Pokud má možnost zpívat to v čem se cítí dobře, tak ať do toho jde. Tak to vidím já :)

196
Monika
Reagovat

193, Jana – kdyz clovek zavre oci mozna, ale aby nekdo zpival rokenrol s takovou silenou nadvahou, to proste nevypada dobre….

197
Anta
Reagovat

194 yeey – bavíš se co ? :-D

198
T.M.
Reagovat

196: To si fakt děláš prdel snad.

199
Jana
Reagovat

196-copak to je pravda,ale naopak si myslím,že mu to může spíš přinést nějaké esemesky navíc.Právě proto může být lidem sympatický.Nepamatuji se,že by Superstar,Hlas nebo X-Faktor vyhrál někdy nějaký hezoun nebo modelka-vždycky to byli úplně obyčejní lidé. Aneta,Vlasta,Zbyněk,Jirka Zonyga atd. atd.

200
Anta
Reagovat

Taky nechápu, co má dobře zazpívanej rokenrol společného s váhou.
A šílenou nadváhu si přece jenom představuju trochu jinak.

201
Monika
Reagovat

Pustila jsem si jeho semifinalove vystoupeni a je to peklo pro oci:-))) Zpiva sviznou pisnicku a je prilepenej k podlaze. No zazitek:-))))

202
yeey
Reagovat

197 jo celkem jo :-) ale uznavam, ze sem celkove ty formulace v 194 trosku prehnal :-) sam mam obcas sklony k prudkym reakcim :-)

204
Monika
Reagovat

Anta- Jestli ti prijde 120 kg v 16 letech malo, tak asi neni o cem:-))))

205
Motýlek
Reagovat

159 – ejmi – já jsem byla na jejím koncertě, a říkala, že nikdy není nominovaná ani zvaná na Slavíka už několik let… :-) Ale nic si z toho nedělá, je to pohodová baba, fakt skvělá…

206
Motýlek
Reagovat

Adam žádnou šílenou nadváhu nemá… Rychlou písničku může naprosto v pohodě zpívat.. Podle mě vypadá hodně dobře, nějaká kila navíc má, ale to může kdykoli sundat, stačí dolů 10 kilo, což přes léto není problém… Není potřeba tady z toho dělat vědu… Já se na něho moc těším… Abych řekla pravdu, mám radši, když je chlap udělaný a ne nějaká sušina… Však on zmužní a bude super… Jinak je hodně pohledný…

207
Anta
Reagovat

204 – já nenapsala, že je to normální, ale viděla jsem už větší nadváhy, který opradu byly šílený. Ale fajn, je to úhel pohledu.

208
Jana
Reagovat

159,205-podle mě jsou nejlepší ženské hlasy v Čechách Věra Špinarová a taky bych ještě nechtěla zapomenout na Petru Janů.

209
Anta
Reagovat

208 Jana – se Špinarkou naprostý souhlas :) je to paní zpěvačka

210
Motýlek
Reagovat

208 – přesně moje řeč…, jsou daleko krásnější písničky našich zpěvaček než to co jim dávají zpívat… Viz ten přiblblý Kryštof nebo ta Bílá – to už je tak omleté…

211
Monika
Reagovat

Tak vaha budulinka je ze zdravotniho hlediska alarmujici, neni nikterak vysoky, presto vahou odpovida dospelemu jedinci a pul, coz teda tragedie je….Ale neresim, jeho problem, on s tim zije..

212
Motýlek
Reagovat

Naše zpěvačky taky většinou nejsou žádné třísky…, ale když jdu na její koncert, tak se nestarám kolik váží, ani mě to nezajímá… To samé zpěváci… Je mi naprosto fuk jestli má nějaké kilo navíc… Já tě Moniko skutečně nechápu o co ti jde…

213
Motýlek
Reagovat

211 – podle mě alarmující to, když tu někdo neustále vyrypuje, shazuje blbýma kecama soutěžícího a chce mu aspoň touto cestou ublížit a snížit už tak jeho dost otřesené sebevědomí….

214
T.M.
Reagovat

211: Tvoje starosti bych chtěl mít. Ty jsi určitě štíhlá jako proutek. Pokud jo tak to máš dobrý. Hoď sem odkaz na nějakou tvoji fotku. Třeba by ses Adamovi taky nelíbila. :-D

215
Monika
Reagovat

Vubec o nic jen jsem napsala, ze pohled na tlusteho chlapa zpivajici rokec je bizarni, slyset ano, videt ne.

216
Motýlek
Reagovat

215 – a mně to třeba přijde zcela normální… A není to žádný tlustý chlap, ale mladý kluk… Vypadá to, že spíš ty máš plno komplexů…

218
T.M.
Reagovat

No však Elvis už byl ke konci taky pěkně oplácanej a určitě i spousta dalších rokenrolistů, já nevím kde to žiješ. Když ti vadí tak se na něj nedívej ale mě teda přijde že musíš mít sama nějakej komplex když máš s člověkem problém kvůli tomuhle. Mě třeba přijde že má Adam daleko větší charisma než všema ženskejma opěvovanej Štefan. Štefan to je takovej typickej tuctovej princ krasoň ale nemá v sobě takovou jiskru jakou má Adam. Řekl bych že ta holka kterou vyhodili už někde v divadle na tom byla váhově ještě o dost hůř než Adam. Ale tohle hodnotit v pěvecký soutěži už mi přijde zbytečný a jsi tady asi fakt jediná komu to vadí. Já radši podle vzhledu nikoho nesoudím, to si jen tak někdo dovolit nemůže. Adam je sympaťák a v pohodě férovej kluk, velkej talent a skvělej zpěvák. To mi stačí, pro mě je to Superstar i kdyby měl třeba ještě o 50 kilo víc než má.

219
Monika
Reagovat

Motylek- mladej kluk, ktereho nemaji ani do ceho oblect, diky sve postave vypada o nekolik let starsi a usedlejsi takze slovo chlap neni tak daleko od reality:-))))

220
Monika
Reagovat

217 – No a pak, ze nema sebevedomi:-))))))))))))))

221
Motýlek
Reagovat

219 – no já vím, že to je tvoje nejoblíbenější téma… Ještě že se tam někdo s nadváhou vyskytuje, jinak bys neměla o čem psát… Ještě to napiš tak desetkrát, a pak už dej pokoj…

222
Monika
Reagovat

221 – Na kolovratkove kecy je tu jinej expert:-)))

223
Motýlek
Reagovat

217 – takových článků o každém ještě vyjde aspon 20… To je tak v každé řadě… Kdo tomu věří ať tam běží… :-)

224
mk
Reagovat

Desmond a IMT Smile, to je teda hrůza. Chudáci soutěžící…

225
yeey
Reagovat

216 Motýlku, tak jako je to mlady tlusty kluk, co si budeme namlouvat, kazdopadne on je Adam nejak nemocnej, cosi se stitnou zlazou, jsem cetl, jestli se nemylim… vsak on clovek nebude mit 120 kg v 16 jen tak, cimz mu samozrejme neupiram, ze by na tom nemel zasluhy…:-) nicmene tohle tema bych uz neresil, hlavni je, jak zpiva, ale sem Motýlku rad, ze nejsem jedinej, komu prispevky ty jezibaby lezou krkem :-DD

226
Anta
Reagovat

217 Matt – hmm tak zdroj ze štábu, hlavně že maj o čem psát :-))

227
Monika
Reagovat

Ona se holt uprimnost na nadvahu spatne snasi…..O alkoholismu, drogach se mluvi zcela otevrene a nazvat cloveka alkoholikem ci fetakem neni nic nad cim by se clovek pohorsoval, bohuzel o obezite se verejne stale mluvit nesmi, byt je to taktez problem…

228
Motýlek
Reagovat

yeey – 120 kilo nemá, tomu nevěřím… Až se zamiluje, tak zhubne ani nebude vědět jak… :-) A Monika pak asi praskne zlostí a bude klid… :-)
Já mám momentálně taky kilo a půl nadváhy, tak se chystám /jak se rozjaří/ s tím něco udělat… Ale tady hustě sněží, tak jsem to prozatim odložila na neurčito…:-)

229
Matt
Reagovat

223 – Ten obsah článku podle mě odpovídá je ho stylu yystupování v posledním deníčku, tam se mi zdál na můj vkus opravdu přehnaně sebevědomý :)

230
ejmi
Reagovat

224-IMT je fajnová kapela. Desmod nie je moja srdcová, ale všeobecne je dosť obľúbená. IMT je iné kafe a tu slovo hrôza vôbec nie je namieste. Títo chalani nechodia na večierky, neproducírujú sa na akciách s 2 pesničkami a na plesoch. Hrajú koncerty a majú vypredané sály na Slovensku. Nešahaj mi na Táslera.

231
Motýlek
Reagovat

227 – ještě máš 9 pokusů…. :-) jen piš, ulev si…

232
Monika
Reagovat

Motylku – asi malo sveho favorita znas, 120 kg je verejny udaj, ja si to nevycucala z prstu.

233
Motýlek
Reagovat

232 – ale můžu tomu nevěřit, že jo…

234
Motýlek
Reagovat

To by znamenalo, že váží dvakrát tolik co já, a tomu prostě nevěřím…

235
Motýlek
Reagovat

A kdyby napsali že váží 130 kilo, nebo 150, tak tomu taky budeš věřit, že jo?

236
Motýlek
Reagovat

229 – matt – já takové blbosti nečtu, to je zbytečné…

237
Jana
Reagovat

Tak už toho hádání nechte,každý má právo na svůj názor,ale co je moc,to je moc…..

238
Monika
Reagovat

Tady nejde o to zda tomu verim ( i kdyz muze to tak byt, nejde o bulvar), ani o to zda ma 100 ci 120 kg, podstatne je, ze pro jeho zdravi to je zalostny stav.

239
yeey
Reagovat

228 no taky se mi tech 120 kg uprimne nezda, ale jinak hodne stesti tobe se shazovanim toho kilecka a pul z 60 kg na 58,5 kg :-DDD

240
Motýlek
Reagovat

238 – to je tvůj problém, tak si ho řeš sama… Já už nemám čas, musím jít barvit vajíčka… zdar večer… :-)

241
Belisana
Reagovat

228 a dalsi – psali to v bulvaru, tech 120 kilo, tudiz z toho se patrne vychazi
ac je Adam muj favorit, hodne se mi libi a fandim mu, stitna zlaza nestitna zlaza, ma min. 30 kilo navic, a nemusi. Tak snad pujde do sebe a neco s tim udela.

242
Motýlek
Reagovat

yeey – neboj…, hned sednu na kolo… :-D jen až sleze ten sníh… Tady už napadlo asi 25 cm… Můžu jít stavět sněhuláky…

243
Monika
Reagovat

Kdepak to se motylku silene pletes, to je jen a jen problem Adama….

244
přiznivec.obecny
Reagovat

186 Já tě taky musím pochválit a vyjádřit dík :-)

245
Anta
Reagovat

242 – u nás taky sněží a sněží a sněží, to aby zítra kluci vzali běžky :-)

246
T.M.
Reagovat

243: Mě připadá že jeho váha je ještě větší problém pro tebe než pro něho…..bože zase se tady vaří z vody a hlavním tématem se stala Adamova váha. No nic už mě to tady nebaví tak mizím a ať už je večer, zejtra se tady zase bude dát kecat o něčem smysluplným, třeba o Veronice.

247
dolores
Reagovat

este jedna anketa za minule kolo (zdroj: Pluska)

2 % Virginia Buberníková

3 % Kristína Debnárová

2 % Karol Komenda

6 % Adam Kukačka

7 % Sabina Křováková

1 % Natália Kubištová

7 % Tereza Mandzáková

27 % Štefan Pčelár

21 % Martin Šafařík

6 % Jaroslav Smejkal

1 % Daniel Šmidák

17 % Veronika Stýblová

248
yeey
Reagovat

247 27% pro IntrovertniČoklíOčičko, no fujtajxl :-D

249
dolores
Reagovat

na Pluske odznela aj takato informacia o moderatoroch:

V Česku ponuku moderovať SuperStar odmietol hudobník Ondřej Brzobohatý, no v hre bola napríklad aj Hana Zajíčková, pôvabná Aziatka, ktorú si pamätáme zo šou Hlas Česko Slovenska. Kasting nakoniec vyhrala speváčka Tereza Kerndlová, a tak Markíza vyberala mužského partnera, ktorým sa stal Roman Juraško. Údajne sa aj osobne stretli.
„Nova mala podpísať s Kerndlovou zmluvu. Takú tú štandardnú, kde sú tri roky záväzky. Kerndlovej manažér René Mayer to však chcel prerobiť, medzitým došli peniaze a nakázalo sa šetrenie, takže potrebovali zamestnanca Novy. Tak vymysleli tú hlúposť s novými tvárami,“ tvrdí náš zdroj, podľa ktorého nebola Zora lepšia než Tereza, ale „lacnejšia“ určite.

250
přiznivec.obecny
Reagovat

247 Sabina 7 % ? Ledaže na Slovensku není tak oblíbená, ale stejně u ní mi to vůbec nesedí…

251
yeey
Reagovat

249 pane na nebi!! Kerndlova!… tisicere diky za Zorku!! :-)

252
Anta
Reagovat

249 – takže kuňkalka ? no stejně by to bylo z bláta do louže :-)

253
Jana2
Reagovat

251 – já si zase říkám pane na nebi Zajíčková, ta mě iritovala už v Hlasu, to i tu Zorku přežiju spíš :-D

254
dolores
Reagovat

250 -vidis to, vsade je to inak. :D a sms hlaovanie moze byt tiez celkom odlisne.
klikanie na nete a utracanie penazi na sutaziaceho su dve poriadne odlisne veci :D

255
dolores
Reagovat

ja tu Kerndlovu ako moderatorku vobec nepoznam. uz ste ju niekto poculi moderovat?

256
přiznivec.obecny
Reagovat

254 Tak nějak to bude. I když posílání sms jsme tu x krát řešili, ale jsme moc malý páni na to, abychom do toho viděli…

257
přiznivec.obecny
Reagovat

Kerndlová, ta zpěvačka? Ne!

258
přiznivec.obecny
Reagovat

257 jo, máš v komentu uvedeno, že zpěvačka…

259
Matt
Reagovat

Daniel Šmidák – tvorba před superstar.
http://www.youtube.com/watch?v=NyykWcv4zLM

260
cedarin
Reagovat

tak ještě Kerndlovou do toho, to by ještě chybělo, a nejlépe ve dvojici s Lucinkou Vondráčků a jdu si to hodit

261
přiznivec.obecny
Reagovat

259 Hezký hlas, ale ne. Díky za info :-)

262
Anta
Reagovat

260 cedarin – klííd :-) Zorku přetrpíme, když tak si vyvrtne kotník na nějakých hodně velkých šteklých, které ji produkjce/stylisti bezelstně připraví a dál už by mohl běžet můj scénář ze včerejška :-)))

263
přiznivec.obecny
Reagovat

262 Anto, ty ji začaruješ, ještě…Minule to byl bacil…

264
Anta
Reagovat

263 přiznivec.obecny – taková čarodějka zase nejsem :D

265
cedarin
Reagovat

262 Anta – :D:D:D nejlépe dnes a nejlépe hned na začátku

266
cedarin
Reagovat

A hvězdní hosté Žbirka a Ledecký, tak to mám taky za trest :(((

267
RAINMAN
Reagovat

Ne „sněžné řetězy“, ale „sněhové řetězy“.

268
RAINMAN
Reagovat

Kristína je nudná a falešná. Ale výšky má pěkné.

269
RAINMAN
Reagovat

Konečně se porota vyjadřuje převážně k technice zpěvu.

270
RAINMAN
Reagovat

První dnešní holka pod tónem. Nudná zpomalená verze písničky.

Ten kluk co zpíval Krištofa byl špatnej, ale bylo to ve stylu mixu: jazz, funk, reggae.

271
RAINMAN
Reagovat

KRYŠTOF… samozřejmě
:-D

272
RAINMAN
Reagovat

Adam byl dobrej. Ale žádnej zázrak to nebyl.

273
RAINMAN
Reagovat

Tereza nemá žádnej hlas. A je falešná.

274
RAINMAN
Reagovat

Štefan byl pod tónem. A blbá písnička to byla. Nuda.

275
RAINMAN
Reagovat

Sabina měla horší začátek. Pak dobrý.

„Na listy sedá…“ zazpívala „Na lisy sedá…“

276
RAINMAN
Reagovat

Veronika byla pod tónem. Ty výšky na konci už nedávala.

277
RAINMAN
Reagovat

Daniel byl dobrej. Porota zbytečně moc kritická.

278
RAINMAN
Reagovat

Karol je strašně falešnej. A moc mečí.

279
kata
Reagovat

Pokud vypadne Terezka budu nastvana, porota ji potopila. Byli tam rozhodne vyrazne horsi. A pubiny budou drzet chlapce.

280
RAINMAN
Reagovat

Martin je falešnej. Refrény byly OK. Kříž to kdysi zazpíval daleko líp.

281
kata
Reagovat

Martin byl vynikajici a jediny kdo ho zcasti pochvalil byla farna. trapas.

Přidat komentář