Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2021, 3. finále: Předposlední večer plný kontroverzí

13. Prosinec 2021 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Marietta Mareková a Adam Pavlovčin

Třináctý ročník SuperStar se řítí ke konci a po včerejšku známe čtyři finalisty, kteří se příští týden poperou o titul vítěze. Kteří čtyři jsou ti šťastní? A kteří dva nešťastníci skončili těsně před branami Superfinále? K jakým kontroverzím ve třetím finále došlo? Který porotce si tentokrát zaslouží nejvíc nakopat do zadku? Jak po 12 letech vypadají finalisté první federální SuperStar? A kteří hosté navštívili finalisty v medailoncích? To a mnohem více se dočtete v letošním předposledním rekapu.

Marietta Mareková

zpívala: Lady Gaga – Bad Romance

Může mi někdo prozradit, podle jakého klíče se stanovuje pořadí? Jak mohla jít Marietta hned dvakrát za sebou první? Jinak tady mi bylo dopředu jasné, že budu muset opakovat památný výrok Michala Horáčka o špatné písni, kterou by dobře nezazpíval ani Freddie Mercury. Tohle byl bohužel od začátku předem prohraný boj, Mariettě tato píseň absolutně nesedla, nicméně si myslím, že podobně by dopadlo 99% zpěvaček. Na písně Lady Gaga (s výjimkou těch z A Star Is Born a několika dalších balad) bych uvalil v talent shows embargo, jelikož je může zpívat pouze sama originální interpretka. Takto mě na celém vystoupení nejvíc potěšil medailonek s Emmou Drobnou.

Elizabeth Kopecká & Petr Jiran

zpívali: Golden Kids – Časy se mění

Další, co nechápu, je výběr dvojic pro duety. Ty by měly být vybrány tak, aby k sobě hlasy dobře ladily, což opravdu nebyl tento případ. Ostrý hlas Elizabeth a Petrův zastřený hlas k sobě pasovaly asi jako chili a marcipán. Petr v duetu úplně vyhořel a nemá cenu to víc rozebírat, ale Elizabeth nebyla o moc lepší. Ačkoliv neříkám, že by Elizabeth měla kopírovat Martu Kubišovou, ale rozhodně bych její písně dával zpěvačkám se sametovějšími hlasy, Lenka Hrůzová i Kateřina Marie Tichá jsou toho důkazem. A musel jsem zamáčknout slzu, jelikož mě napadlo, že by tato píseň perfektně sedla Natálii Zbuzkové, která kdyby nebyla zaříznutá v semifinále, mohla celou soutěž vyhrát.

Nikolas Bitkovskij

zpíval: Calum Scott – You Are The Reason

A ve vzpomínkách na výborné zpěvačky, které se staly obětí letošního masakru holek, budu pokračovat, jelikož tady si nešlo nevzpomenout na temperamentní Felicitu Victorii Prokešovou, která tutéž píseň zazpívala v castingu mnohem procítěněji a barevněji (a to na rozdíl od Nikolase neměla k dispozici sbor). Jinak to byl tak nějak standardní Bitcoin, který čistě intonuje, ale jinak extrémně nudí. Je zajímavé, že mimo zpěv působí Nikolas jako bezprostřední vtipálek, na pódiu je to však ještě mrtvější a unylejší verze Zbyňka Drdy.

Adam Pavlovčin

zpíval: James Bay – Hold Back The River

Hodnotit Adama je podobné jako před dvanácti lety lety hodnotit Martina Chodúra. Pokaždé je to vysoce profesionální výkon dalece převyšující ostatní. Víc se k tomu dodává jen těžko. Lepší podání této písně než vloni Matěj Vávra (který to však taky nedal vůbec špatně) a podstatně lepší podání než Petr Borkovec. Ať už Adam vyhraje nebo ne, titul největší hvězdy tohoto ročníku už mu nikdo nevezme.

Nikolas Bitkovskij & Katarína Stohrová

zpívali: Slza feat. Celeste Buckingham – Na srdci

Pokud se mám vyjádřit ke kvalitě této písně, tak musím použít jeden anglický vulgarismus, který vznikne, když slovo hit prodloužíme na začátku o jedno písmeno. Když se ale odosobním od nekvality písně, tak musím uznat, že to byl o dost lepší duet než od Petra a Elizabeth. Hlavní zásluhu na tom má ale Katarína, jejíž nádherná barva hlasu zde parádně vynikla. Nikolas rovněž nebyl špatný, ale má smůlu, že vedle Kataríny má o dost míň zajímavý hlas. Každopádně to bylo o dost lepší než příšerný originál.

Elizabeth Kopecká

zpívala: Adele – Rolling In The Deep

A třetí věc, která mi stále není jasná, je to, proč někdo může mít upravenou verzi oproti originálu a jiný musí originál otrocky kopírovat. Co by například Marietta dala za zpomalenou Lady Gagu. Jinak netušil jsem, že to někdy řeknu, ale nejvíc z poroty souhlasím s Patricií, jelikož Elizabeth v tomto extrémně provařeném megahitu přehnaně afektovala a místy to znělo, jako kdyby přežvykovala rohlík. Tato píseň je hodně vděčná a mnoha zpěvačkám v minulosti talent shows dopomohla k touchdownům, ale Elizabeth tento případ není a zavinila si to sama.

Katarína Stohrová

zpívala: LP – Lost On You

Přesný opak Elizabeth. Tady nebylo po afektu ani stopy a Katarína zpívala zcela přirozeně. Oproti originálu, který působí, že se zpívá jen tak mimochodem, to však mělo mnohem větší napětí díky Katčinu chrapláku. Nejlepší sólové vystoupení večera, které nemělo daleko k touchdownu. Katarína opět potvrdila pozici černého koně soutěže.

Petr Jiran

zpíval: Lewis Capaldi – Someone You Loved

Tomuto se říká totální rezignace. Tato balada je sice extrémně provařená, ale i přesto velmi efektní, pokud se ovšem zazpívá dobře, což se tady nestalo. Tady musím citovat výrok Marty Jandové adresovaný jinému Petrovi (Ševčíkovi) „otrávenýho zpěváka nechce nikdo vidět“. Petr měl v této šanci napravit si reputaci za minulé kolo i za duety, ale totálně to vzdal. Opět jedno vystoupení, na kterém byl nejlepší medailonek, tentokrát s Eliškou Ruskovou.

Marietta Mareková & Adam Pavlovčin

zpívali: Desmod & Zuzana Smatanová – Pár dní

Jednoznačně nejlepší duet večera. Vzpomněl jsem si při tom na tutéž píseň v podání Martiny Šindlerové a Roba Mikly z kola duetů první slovenské SuperStar, kdy Martina Roba zcela zválcovala. Tentokrát to sice bylo vyrovnanější, ale taky zde měla navrch Marietta, která zde předvedla svůj nejlepší výkon v live shows. Adam byl tak nějak standardní, nic nepokazil, ale hrál zde druhé housle. Škoda, že v případě Marietty to přišlo za pět minut dvanáct, ale aspoň bylo vidět, že s lepším výběrem písní mohla v live shows její hvězda zářit mnohem víc.

Top 12 z ČSS1 bez Dominiky Staré a Bena Cristovao

zpívali: Příběh nekončí

Opět silná nostalgie, tentokrát se však zub času na finalistech nepodepsal tolik jako na většině finalistů národních jedniček. Tento ročník se dá jednoznačně označit za nejhvězdnější, jelikož nejvíc účastníků se z něj uchytilo v showbyznysu, proto až tak image nenarušila absence Bena, který je z nich nejúspěšnější. Navíc pro Čechy, kteří neviděli slovenské SuperStar, byl tento ročník rozhodně vrcholem celého superstarovského maratonu, jelikož byl zpracováním nejvíc slovenský a oproti našim národním SuperStar už nepřipomínal komunistickou estrádu. Pro mě tento ročník má samozřejmě zvláštní význam v tom, že jsem v něm našel svou největší srdcovku EVER, která zakotvila v porotě. Velmi dobrou vychytávkou bylo elektronické zapojení obou absentérů Dominiky a Bena, zvláště pak Benovo závěrečné a-aha prostě nemohlo chybět.

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. duet Marietta Mareková & Adam Pavlovčin
2. Katarína Štohrová
3. Adam Pavlovčin

Kdo vypadl?

Dalo se celkem předpokládat, že nás opustí jeden Čech a jedna Slovenka. A jelikož Petr de facto rezignoval sám, tak jeho vypadnutí bylo v podstatě jasná záležitost. Navíc už dosáhl na své maximum a dál by se jen trápil, zvlášť při jeho psychické labilitě. Diametrálně odlišný případ je Marietta, která má obrovský potenciál, který však v live shows především vinou špatného výběru písní a také trochu její nezkušenosti s živým vystupováním nedokázala úplně prodat. Tady je vidět, jak škodlivý je zkrácený průběh soutěže, který (abych navázal na předchozí hodnocení) pro změnu připomíná ódéesáckou estrádu, ve které se šetří na všem možném. Při větším počtu finálových kol (a dost možná by stačilo i jedno navíc, jelikož například výše zmíněná Eliška Rusková dokázala vyrůst i na pětikolovém finále) by Marietta mohla ještě ukázat věci netušené. Takhle nás musela tato dost možná i nejtalentovanější zpěvačka letošního ročníku opustit před branami Superfinále.

Hodnocení 3. finále podle DJ Vlada:

Na třetím živáku haprovalo hned několik věcí. Jednak to bylo pořadí soutěžících, které bylo de facto jen mixem prvních dvou kol. Mělo by se to víc střídat, aby měli všichni rovné podmínky. Dále bylo trochu nelogické rozdělení do duetů, jakkoliv je mi jasné, že jedna dvojice měla být čistě česká, druhá slovenská třetí smíšená, rozhodně bych prohodil Petra a Nikolase, aby to hlasově ladilo líp. No a pak je tu nerovnost, že někomu kapela udělá pomalejší verzi (Elizabeth) a na jiného se vykašle (Marietta).

Z poroty si tentokrát nejvíc zasloužil nakopat Leoš, který vytáhl kurz u Nikolase, aby jeho fanynky burcoval k hlasování. A zrovna tak u Marietty upozorňoval, jak to celé na konci zdramatizovala. No fuj, takhle ovlivňovat výsledky, že se nestydíš, Leoši!

Velmi dobrý nápad byly medailonky s bývalými finalisty, přičemž mě potěšilo, že mezi nimi byly Emma a Eliška, takže dohromady s Monikou jsem tam měl komplet svou svatou trojici finalistek SuperStar.

Příští týden nás čeká Superfinále, ve kterém se rozhodne, kdo z genderovo-národnostně vyrovnané čtveřice se stane třináctou SuperStar. Bude to očekávaný souboj mezi Adamem a Elizabeth? Nebo nečekaně zaútočí Katarína nebo Nikolas? Zkrátka bude to drama, na které si musíme ještě týden počkat.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 424
2
Honzad
Reagovat

Vlado, Vlado, mne teda upřímně překvapuje (nebo ani ne), že´s přes samou lásku k Monice totálně přehlédl největší kontroverzi celého večera, která ke komentu letos poprvé vybídla mě. A tou bylo PLAYBACK (!!!) vystoupení finalistů z roku 2009. Vlastně jsem byl na ně docela zvědavý, fakt to byl z dnešního pohledu úspěšný ročník, všichni umí zpívat a většina se tím živí, ale proč to sakra nemohli zazpívat živě? Fakt skvělý příklad pro současné finalisty… I toho nekomerčního Chodúra televize ukecaly. A na Langerovou musí být teda ještě asi dost naštvaní, protože absenci Staré a Cristovaa včera vyloženě zmínili, zatímco předminule se tvářili, že žádná vítězka první Superstar ani neexistuje.

Každopádně, abych se vyjádřil i k letošní řadě: Za mě je subjektivním vítězem Katarína (hlas, sympatie a skvělý „růst“) a objektivním vítězem Adam (chápu, že pro někoho už je moc, ale opravdu jsme tady takhle světové výkony ještě neměli). Zdravím všechny!

3
Bezík
Reagovat

Tak jak hodnotit semifinále ? Přiznám se, že ve mě stále ještě převládá znechucení z produkční manipulace, kdy zjevně bylo nutné vytáhnout z bažiny topícího se Hurvajze a naopak do ní vhodit nehodící se Mariettu. Taky by mě zajímalo, proč se na to Jiran tak okatě vykašlal. Nebyly v tom nějaké smluvní záležitosti ? Nemusí třeba finální čtyřka podepsat nějaký ďáblův úpis ? Kdo ví.
V každém případě ale zlá věc zvítězila (jak to tak obvykle chodí), dva co měli postoupit vylítli a někteří, co měli vylítnou zůstávají.
A jak to bylo s výkony ? Těžké hodnotit duety, jeden byl zcela katastrofální (Bětuška s Jiranem), dva velmi nevyrovnané, kdy dámská část (nepřekvapivě) výrazně převyšovala tu pánskou.
Co se individuálních výkonů týče, tak následovně.
Jediný opravdu skvělý výkon předvedla Katarína, roste nám kolo od kola. Balzám na duši.
Další výkony už se nedají hodnotit moc pozitivně. Mariettu odstřelili naprosto záměrně nevhodným výběrem písně, přesto si drží druhé místo.
Třetí pak v tomto kole opravdu nesmyslně afektovaná Bětuška, to se opravdu nepovedlo. Tady si Bětuška tak trochu podala přihlášku do našeho oblíbeného obludária (myšleno freak show klub, ale to mi tu zatrhli používat). Uvidíme, co na to pan předseda.
Pan předseda opět nezklamal, Wurste třes se, roste ti konkurence která tě roztrhne jak herinek ! :-D
Hurvajz potvrdil své členství a Jiran to celé sabotoval, třeba se někdy dozvíme proč.
Celkově pokládám semifinále za velmi nepovedené a ani skvělý výkon Kataríny jak sólo, tak v duetu to nemohl úplně zachránit.
A co čekat ve finále ? Produkce už ví, kolik hlasů pro koho čekat, možná se ještě dočkáme nějaké manipulace ve prospěch toho, kdo má vyhrát. A nebo jsou rozdíly tak velké, že už by to bylo zbytečné, kdo ví. Pokud se skutečně odehraje nějaký souboj o hlasy, tak jedině mezi Bětuškou a panem předsedou, Katarína a Hurvajz jsou mimo hru. V případě Kataríny je to dobře, udělala pro svoji popularitu maximum a nebude muset panáčkovat v Tváři a podobných blbostech.

4
ales winner Elisabeth
Reagovat

Zdravím panáčkovce po dlouhé době jsem zpátky z dovolené odpočinutý a plný sil k mému hodnocení které vyjde už brzy

5
Bezík
Reagovat

@Honzad: Je možný, že na Anetu jsou naštvaní :-D Číslo na ni určitě nemají, takže se dovolali Nikolovi, a jestli na něj tlačili, (a ještě že zdarma) tak myslím, že se něco dověděli, protože s takovými ptáčky on se moc nepáře :-D

6
Lucas
Reagovat

@Honzad: Mně přišlo, že společná písnička byla na playback už i minule. Poprvý si nejsem jistej.

7
Ace
Reagovat

stale nechapu, proc je vetsina tak unesena z elizabeth, vzdyt to neni ani na finale. jeste k tomu zpiva velke pisne, na ktere vubec nema hlas

8
DJ Vlado
Reagovat

@Honzad: Ahoj, zdravím tĕ 😉 Playbacku jsem si samozřejmě všimnul, ale rozhodně jsem ho nepřehlédl účelově 😀 Včera jsem online při vysílání stačil napsat část hodnocení (po Elizabeth), zbytek jsem dopisoval dneska během dne v práci a tak se stalo, že v té záplavě dojmů jsem na ten playback prostě a jednoduše zapomněl 😀 Taky by mě zajímalo, proč je nenechali zazpívat živĕ a jediné, co mě napadá je, že tam prostě nĕjak chtěli zakomponovat Dominiku a Bena, tak prostě nechali playback u všech 🤔 Snad nám to Leoš přijde objasnit, pokud jsem ho tedy nezastrašil tím nakopáním do zadku, kterým mu vyhrožuju v rekapu 😀

9
Ace
Reagovat

@Bezík: co vim, tak aneta se omluvila kvuli sve koncertni snure a je pravda, ze v tom terminu mela mit koncert. na druhou stranu, aneta se v rozhovorech od superstar uz trochu distancuje

10
Bezík
Reagovat

@Ace: Ano, má momentálně koncertní šňůru, jestli se to opravdu sešlo na stejný večer si nejsem jist, možná že ano. Mluví o SS stále dobře nicméně vystoupení by podle mě odmítla i kdyby neměla zrovna nic v programu. Rozhovor produkce ale probíhal určitě s Nikolou a nemusel být ke konci úplně přátelský :-D. Jinak by ji prostě asi omluvili že už měla program jinde.

11
Ally
Reagovat

K tomu pořadí nevím, jen mě napadlo, když říkáte, že ze druhého místa se nepostupuje, neměli by ho rovnou vynechat? :) jako na hotelích a v letadlech 13.patra a 13.řadu :))

K těm úpravám, nedávno jsem vzpomínala právě Chodura a Lady Gaga / Paparazzi
Nevím, možná je to kdo se ozve, má nápad ..asi Mariettu ukecali, že to dá jako originál?

Ha Borkovce si musím pustit, jestli byl horší :)
A taky Ben , na to aha , jsme vždycky čekali :) a včera jsem si nevšimla

Petr – s tím otráveným zpěvákem mě to napadlo taky , je to blbý, ale je to prostě tak no..
Každopádně myslím se ukázali jeho limity ve zpěvu

12
RAINMAN
Reagovat

Mareková: celé falešné, kromě jedné pasáže ve druhé polovině písně. Hrozné to bylo.

Časy se mění: Jiran zapomínal text a byl falešný. Kopecká neměla dokonalou intonaci a dikci, ale byla daleko lepší než Jiran… byla průměrná.

Nikolas: pěkná barva hlasu, intonace špatná, ojediněle to bylo i falešné. Průměrné vystoupení.

Pavlovčin: Velmi dobrý hlas. Začátek velmi dobrý, pak přišel hrozný a falešný refrén, potom to bylo dobré a závěr už byl zase velmi dobrý.

Na srdci: Špatná intonace i špatné frázování od obou. Nemají si navzájem co vyčítat! Pěkné barvy hlasu u obou… těžili z toho, že diváci tu písničku neznají…

Kopecká: Písnička v pomalé úpravě, a ona pak začala ještě víc zpomalovat… zajímavé to bylo. Dobré refrény. Mírně špatné z hlediska intonace byly jen ty dvě pasáže v nízkých polohách. Dobré vystoupení to bylo! Začala tak moc zpomalovat a zasekávat se, až jsem myslel, že se zasekne úplně. Nestalo se tak, a dopadlo to v kontextu včerejšího večera velmi nadprůměrně.

Stohrová: začala zpívat moc nízko, pak to začalo být ještě horší… Bylo to celé falešné. Asi jenom dvě dobrá (velmi dobrá) místa v pasážích ve výškách. Měla štěstí, že její písnička Lost On You je prostě úžasná!

Jiran: špatná intonace i špatné frázování, i vyloženě falešné to občas bylo. Ke konci už to bylo lepší. Hlas má samozřejmě velmi dobrý!

Pár dní: hrozná písnička sama o sobě, individuální výkony špatné od obou. Společný zpěv byl ještě o něco rozladěnější a tudíž horší.

13
RAINMAN
Reagovat

Takže dva nejlepší včera: Pavlovčin, Kopecká

14
RAINMAN
Reagovat

@Honzad: „Playbacku jsem si samozřejmě všimnul,“ píše DJ Vlado.

Z recapu ale vyplývá, že si playbacku nevšiml, protože napsal: „Velmi dobrou vychytávkou bylo elektronické zapojení absentérů Dominiky a Bena (do živého zpěvu ostatních), zvláště pak Benovo závěrečné a-aha prostě nemohlo chybět.“

HA! HA!

15
Filip
Reagovat

S tim Jagrem jsem to o Kopecke nevedel :-D

Noo tak to asi efekt Jagr zafunguje, staci vyzvat svoje followers ve finale, aby zahlasovali.

Tim padem vyhraje Kopecka easy pizy.

16
Filip
Reagovat

@Bezík: Jiran ma psychickou poruchu. ADHD

Tim je vse vysvetleno, akorat nechapu produkci, ze ho i skrz to pustila do finale. Vzdyt muselo byt jasne, ze mu ty zivaky vubec neprospejou.

17
Bezík
Reagovat

@Filip: To vím, to může ale i nemusí být vysvětlení.

18
libena
Reagovat

teď leoš na evropě 2 potvrdil playback finalistů – jedná se prý vždy o studiové nahrávky, nikdy nezpívali nikdy naživo

19
ales winner Elisabeth
Reagovat

Tak fajn pustím se do toho Marietta v duetu střídavě oblačno ale ustála to intonační křivky zametli s tím co jsem měl možnost sledovat v samostatné písniččce spíš dietní a rozhodně ne tolik dobrý jakkoliv si o ní skromně myslím že určitě o ní ještě uslyšíme Jiran Skromný chlapec který ačkoliv nakonec Superstar opustil měl zajímavou barvu hlasu v duetu s Elisabeth nejistý správně nedýchal a bylo hezké že ho právě má pěvecká panna marie podržela navíc to že skutečně trpí vážnou nemocí ADHD která je skutečně velmi ale velmi nebezpečná a v samostatné písniččce byl už ten starý dobrý Petr jeden z nej výkonů a dle mého názoru měl být v Top 4 Stohrová tak tady se mi snad ani nechce nic komentovat Duet průměr a samostatný výkon za 3 za mě v Top 4 skončí čtvrtá Bitkovskij skvělý výkon a duet Wauuuuu chlapec v mém hodnocení zase o něco víc poskočil směrem nahoru Pavlovčín co k tomu víc dodat pěvecká Tereza Mašková tohoto ročníku ještě ani jednou neudělal chybu v duetu za 1 samostatně rovněž za 1 myslím že v neděli budeme svědky Hodně velkých překvapení ale Tomášku odpust ale nevyhraje na řadě je totiž opět Český vítěz a tou bude Nádherná Elisabeth která je mou obrovskou favoritkou na vítězství je skromná perfektně frazuje skvělé výběry skladeb Adele tam sem oněměl ůžasem a duet s Petrem považuji za jeden z nejlepších co v historii Superstar kdy byli sečteno potrženo v neděli nás čeká velké drama

20
popy
Reagovat

Zdravím všechny. Nakonec přeci jen pár nesystematických postřehů – castingy a první dvě vyřazovací kola jsem sledoval jen nárazově, viděl jsem pořádně až dvacítku a živáky, proto se nemůžu moc vyjadřovat k tomu, kdo měl postoupit, a kdo ne.
1. Z dvacítky bych nechal postoupit Moniku Žilkovou a Martina Probošta na úkor Nikity Machytkové a Adama Janoty, ale uznávám, že Natálie Zbuzková nebo Kateřina Chybová asi měly potenciál, který ve dvacítce nebyl moc vidět.
2. Pro mě je vítězkou letošního ročníku Ewa Farna. Bezprostřední, vtipná. Od dob Adely a Pyca se poprvé opravdu těším na každý výstup moderátora – a je dost škoda, že vzhledem k pouhým čtyřem živákům je její role tak umenšena.
3. Je mi úplně jedno, kdo vyhraje, k vůbec nikomu ze soutěžících nemám žádný vztah. Objektivně nejlepší, hlasově nejzajímavější (hlavně v nízkých polohách) a nejvíc to má v hlavě srovnané Pavlovčin, ale prostě… ta jeho image Conchity Wurst pokryté blýskavými cingrlátky mě dráždí, nelíbí se mi a fandit mu nemůžu. Jakkoli to bude podle medailonků hodný, skromný kluk a fajn kámoška.
4. Čtyři živáky jsou zoufale málo. Nulový vývoj, žádné extra emoce, žádné sáhnutí si na dno. Navíc předvídatelné vyřazování. Ještě se mi za ty roky nikdy nestalo, abych vždycky naprosto přesně určil, kdo vypadne, a kdo postoupí.
5. Porota je nejzajímavější, když komunikuje s Farnou, jinak obrovské zklamání. Vůbec nechápu Čekovského, kterého mám rád, ale ve finále ještě neřekl jedinou trochu podnětnou a zajímavou věc. Mareš si jede to svoje – a manipuluje s „veřejným míněním“ tak, aby ho ovlivnil pro své favority. Jedině Habera občas řekne něco ostřejšího – ale i tady mám pocit, jako kdyby si cíleně vybíral, komu naloží.
6. Loni jsem SS nesledoval vůbec, a tak jsem si říkal, že mi třeba ta pauza pomůže. Ale pokud zažívám suverénně největší emoce u playbacků bývalých účastníků, je něco asi špatně. Aktuálně z toho mám takový pocit, že naprosto netuším jediný důvod, proč bych se měl dívat na případný další ročník.

21
ales winner Elisabeth
Reagovat

a mezi námi ty sázkové kurzy vůbec ještě nic neznamenají a já osobně sem vsadil na Vítězství Elisabeth

22
Prochor
Reagovat

@RAINMAN: Souhlas, nejlepší Adam a Elizabeth. Jeden z nich určitě vyhraje.

23
Johana
Reagovat

Já bych jen něco ke Kataríně. Lost on you patří mezi moje top songy odkdy jej zazpívala Lucka Večeřová v Hlasu, nejenom kvůli melodii, hlavně kvůli textu.
Katarína má velice krásný a zajímavý hlas, nevadila mi vůbec její verze této písně, ale hrozně mě rušila angličtina. Přišlo mi, že vůbec netuší o čem zpívá, zaměňovala slova a dost často vydávala zvuky, které angličtinu připomínaly, ale nedávaly smysl.

24
jj
Reagovat

@Johana:
Často vydávala zvuky, které angličtinu jen připomínaly, ale nedávaly smysl? Jako vážně? :-) Několik slov tam zaměnila, nevíme, jak dlouho měla na přípravu, ale nijak výrazně to smysl nezměnilo, vždycky to bylo anglické slovo, přízvuk má solidní, určitě to nebyla rušivá angličtina. Taky nevím, proč by tomu neměla rozumět, nemá to žádný hluboký text, zhrzená autorka jen celou dobu vyčítá své bývalé přítelkyni, že jí jen tak bez větších cavyků opustila, přestože do ní tolik investovala, a stále dokola. Ty texty jsou někdy dost přeceňovaný.

25
Tomáš
Reagovat

Jen tak pro zajímavost, Katarína se jmenuje Stohrová nebo Štohrová? Jinde píšou Stohrová a Vlado tu pořád píše Štohrová. Tak by mě zajímalo, jak je to správně. A to je to poslední co mě na ní ještě zajímá. :-D Předem děkuji za odpověď.

26
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Správně bude asi Stohrová, jen v semifinále ji psali jako Štohrovou a já jsem se toho chytil :-D

27
Peťo
Reagovat

Vsetky tri hymny superstaristov boli na playback a vždy aj predtym boli. Nikdy to nespievali nazivo v priamom prenose. Preto nechapem co ste z toho vsetci v riti. Sutaziaci hymny upravili v nahravacom studiu Pala Haberu. Najlepsi vcera Pavlovcin. Ten je od vsetkych lepsi o celu triedu. Druha Katarina ktorej farba hlasu je neskutocna. Vcera ma sklamal Jiran, ktory je farbou taktiez zaujimavy ten teda uplne vyhorel. Marekovu dodrbala produkcia s tou pesnickou nemala sancu. A vzdy ma bavi ako sa s porotou bavia o dobrom ci zlom vybere pesnicky… vieme dobre ze si to nevyberaju sami… ona by si ani jednu pesnicku v live shows nevybrala tu co spievala. Kopecka je sice krasna baba no jej spev je ukricany a cela je afektovana ked ona to ma vyhrat… tak boh nas ochranuj. Nikolas ten je taky priemer ani vynimocny ani dobry ani zly. Je tam no predstavit si ho ako vitaza je pre mna smiesne. Nema kvality superstar s jeho podiovy prejav je zalostne slaby.

28
Peťo
Reagovat

@Tomáš: spravne je Stohrová.

29
jj
Reagovat

@Johana:
Tak jsem si to pustil znova a porovnal s oficiálním textem.
Místo „Wish that I could see the machinations“ zpívá na konci „machinators“.
U „Just that you could cut me loose“ zpívá místo „could“ „can“, stejnou větu takhle zpívá dvakrát.
A pak ještě na konci tam jednou začne „I“, české já, dá malou pauzu, jak kdyby zapomněla na chvíli text, a pokračuje lost on you.
Jinak tam nic špatně není, někdy to není přesně podle textu, těch lehce odlišných verzí může být víc, ale všechno je mluvnicky i významově správně. A i ty změny, co jsem zmínil výše, prakticky význam nemění, mluvnicky taky nejsou chybné, jen možná nepatrně hůř navazujou. Jak jsem již psal, přízvuk má docela dobrej, zrovna na něj jsem dost citlivej, nijak mě neruší. Zazpívala to skvěle :-)

30
ales winner Elisabeth
Reagovat

Stohrová je správně

31
Johana
Reagovat

@jj: Katky pěvecké kvality nezpochybňuji, pouze jsem napsala co rušilo mě. Omlouvám se, pokud se to nesmí.

32
jj
Reagovat

@Johana:
Smí se samozřejmě všechno, jen nechápu, který konkrétní zvuky angličtinu jen připomínaly a nedávaly smysl. Ve výslovnosti taky problém nevidím. Z těch záměn mi naopak připadá, že ví, o čem zpívá. Ale necháme to tedy být.

33
Violete
Reagovat

@Peťo: Podle mě je pódiový projev naopak Nikolasova silná stránka. Za mě již každý má něco do sebe, Katarína vytříbenost a oduševnělost, Adam originalitu a styl, Elizabeth zkušenosti a profesionalitu, Nikolas trendy výraz a schopnost zaujmout multimédii. @popy: Také jsem si říkala, že se Čekovský úplně vytratil, možná jestli má raději komornější prostředí a vyhovovalo mu, když u castingů mohl odbíhat k piánu.

34
Violete
Reagovat

Udělala jsem si malou rekapitulaci top 5 výkonů za semifinále a finále, jak to máte vy?
1. Katarína – Young and Beutiful
2. Marietta Mareková – When We Were Young
3. Adam Pavlovčin – Driver License
4. Elizabeth Kopecká – Always Remember Us This Way
5. Filip Svoboda – Leave A Light On

35
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Mám to v podstatě hodně podobně, jen s rozházeným pořadím :-) Akorát místo Elizabeth tam mám duet Adama a Marietty :-) Moje pořadí je následující:

1. Marietta – When We Were Young
2. Marietta a Adam – Pár dní
3. Adam – Drivers License
4. Katarína – Young And Beautiful
5. Filip – Leave A Light On

36
Tomáš
Reagovat

Našel by se tu nějaký schopný statistik, který by byl schopný sem napsat jak dopadly první tři finálová kola podle lajků na fb? Přesné pořadí v každém kole od toho co měl nejvíce po toho co měl nejméně. Tuším Filip tu psal v prvním finále že nejvíc tam měli 1. Pavlovčin, 2. Kopecká a 3. Jiran ale dál to už nepsal. Kdyby věděl i ty další podle lajků a i v následujících dvou kolech a nebo kdyby to věděl někdo jiný, tak to sem prosím dejte. Abysme měli aspoň nějakou výchozí představu o tom jak by to mohlo v neděli dopadnout, byť reálné hlasování se asi může trochu lišit.

37
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: No vida, to je hezká shoda :-) Já jsem zase přemýšlela, že bych dala duet Kataríny s Nikolasem, protože tam Katarína měla moc krásná místa. Katarína je prostě úžasná. Ale Elizabeth byl pro mě tehdy velký zážitek, tam toho bylo ještě tak nějak akorát a ukázala hlas v mnoha polohách od ševelení po chrapot.

38
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Jeden schopný statistik se hlásí :-D

1. finále:
1.Pavlovčin 1852
2. Jiran 1134
3. Kopecká 1077
4. Mareková 682
5. Hunka 566
6. Bitkovskij 558
7. Stohrová 355
8. Janota 296
9. Svoboda 194

2. finále:
1. Pavlovčin 1251
2. Hunka 1158
3. Kopecká 898
4. Stohrová 796
5. Bitkovskij 642
6. Mareková 546
7. Jiran 391
8. Janota 372

3. finále:
1. Kopecká 1633
2. Pavlovčin 1596
3. Bitkovskij 1005
4. Stohrová 551
5. Jiran 307
6. Mareková 285

39
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Zajímavé, lajků je sice dost málo Ale vcelku přesně to odpovídá vypadnuvším, až na druhé finále a Hunku, u kterého ale také mohlo být očekávané, že budou lajky ale už ne placené SMS. Pokud to dobře koresponduje se zaslanými SMS, jako že asi jo, tak také dává smysl, že Katarína od druhého kola dostává slušné skladby i chválu, protože produkci je jasné, že od ní žádné nebezpečí nehrozí.

40
nofux
Reagovat

A protože mladé v dnešní době už Facebook fakt nezajímá, tak tady máš ještě Instagram :D

1. finále
1. Pavlovčin 6875
2. Mareková 6647
3. Kopecká 6182
4. Jiran 5851
5. Bitkovskij 3895
6. Stohrová 3670
7. Hunka 2998
8. Svoboda 2864
9. Janota 2807

2. finále
1. Hunka 9716
2. Pavlovčin 6964
3. Kopecká 6902
4. Jiran 4874
5. Bitkovskij 4712
6. Mareková 4461
7. Stohrová 3671
8. Janota 3414

3. finále
1. Pavlovčin 7606
2. Kopecká 6110
3. Duet Jiran-Kopecká 5301
4. Jiran 4568
5. Duet Mareková-Pavlovčin 4479
6. Duet Bitkovskij-Stohrová 4388
7. Bitkovskij 4071
8. Stohrová 3570
9. Mareková 3116

41
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Díky moc :-) Taky myslím že to může dost souhlasit s výsledky hlasování až na Hunku v 2. finále, kde dostal lajky za žádost o ruku ale SMS už tolik ne. Ale teda jestli teď v neděli vyhrála Kopecká, tak mám dost obavy aby nebylo na řadě s výhrou zase Česko a tím pádem opět další baba. :(

42
Tomáš
Reagovat

@nofux: Tak na tom FB mi to přišlo blíž k skutečným výsledkům i když je tam lajků méně.

44
Alda
Reagovat

Nikita Machytková natočila s kapelou Lety Mimo píseň Úkaz v anglické verzi, která bude použita v novém sci-fi filmu.
Kromě toho si zahraje v novém TV krimi seriálu Vražedné stíny.
https://www.serialzone.cz/serial/vrazedne-stiny/

45
Bezík
Reagovat

@Alda: No vida, zatím co ostatní se plácají v nějakém pochybném finále SS, Nikita už pracuje na kariéře ! Šikovné děvče.

46
Laura
Reagovat

Adam Pavlovcin so svojou kapelou Pace- https://www.youtube.com/watch?v=VCu0IDLFoTY

47
Bezík
Reagovat

@Laura: Bože …… Kdepak pan předseda !!! Wurst to může zabalit, na tohodle borce nemá … ;-) :-D

48
Mila
Reagovat

@Laura: Adam je daleko před ostatními. Ten má potenciál uplatnit se ve světě, úplně něco jiného než stagnující český rybníček.
Doufám, že nevyhraje Kopecká, její vítězství by nikam nevedlo. Jen zpívá, nic víc, přemotivovaná, a WTF s tím Jágrem :-). To mne víc baví Kateřina, je taková opravdovější.

49
Mila
Reagovat

1.Adam
2. Kateřina

50
ales winner Elisabeth
Reagovat

Mila pobavilo ale máš asi smůlu vydal jsem ofiko prohlášení na Instagramu naší nebeské Elisabeth a myslím si že se mobilizujeme na neděli dokonale dokonce už někteří fanoušci Pavlovčína sami přiznávají že pošlou smsku spíš Elisabeth nebo Bitcoinovi

51
Tomáš
Reagovat

Taky doufám že nevyhraje Kopecká. Jestli tenhle ročník nevyhraje kluk když jich bylo ve Finále o dva víc než holek a když je tam takový objev jako Pavlovčin, tak už kluk nevyhraje vážně nikdy. Taková šance jako letos nebyla už 10 let. Je to vážně smutné jestli jde na prvním místě jen o to jaké je kdo národnosti, jestli čech nebo slovák.

52
Iv. Sa.
Reagovat

@Mila:
48
WTF? Záměr produkce a sponzorů od první chvíle, asi si budou v neděli tleskat a mnout si ruce, když tento předvybraný krásný, sošný, hlasitý a v podstatě hotový a dobře prodejný produkt pro většinového diváka splní to jejich „start – cíl“ ;-)
Více mě baví cesta ostatních a moje srdcovka je Katarína a sympaťák roku Nikolas.

53
Vita
Reagovat

1. E.Kopecka- Show must go on. 2. E. Kopecka -Rolling in the deep. 3. E. Kopecka- Try. 5 A .Pavlovcin- drivers license. 4. M.Marekova – When we were young. Je jasné že vyhrá Adam už od semifinále to sem píšem že on je tzv. “ chosen one“. Alebo Nikolas možno. Škoda Elizabeth, ona si to najviac zaslúži, ona je o triedu lepšia vo všetkom stage presense, hlas, výzor, proste SuperStar aj bez výhry. Pavlovcin je priemerný spevák, ale keďže chalani sú vážne slabí každý rok, tak sa zdá že wau. Celkovo u chalanov stačí byť len priemerný spevák,na dievčatá sú prísnejšie parametre, preto Adamovi dávajú tie hrozne outfity aby ho ešte viac odlisli.Semifinále dal hrozne falošne, aj Dua lipu ale kto rieši spev,keď stačí vyzerat ako luster všakže.

54
Jai Kudo
Reagovat

@Laura: Bylo by asi zvláštní až bizardní, kdyby letošní SS vyhrál tenhle alternativní Pavlovčin. Ale proč ne, sranda musí bejt. Po hudební stránce určitě zajímavější, než Elizabeth. Podobný styl je teď dost v módě.

55
Inbezka
Reagovat

Tak já fandím Pavlovčinovi. Je mi sympatický a konečně je to zpěvák, který má chlapský hlas. Mám už dost těch sípavých slabých hlásků u některých kluků. Jeho kostýmy mi nevadí, beru je jako součást image. Stejně na těch nejhorších se podepsal Filip Vaněk, jak u soutěžících, tak u poroty a moderátorů.

56
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Alternativní ????!!! Jako že když je něco bizár, tak je to alternativní ? Já už tomu světu fakt nerozumím …

57
ales winner Elisabeth
Reagovat

Tomášku pro tvou informaci 1 a 2 finálový večer vyhrál Adam Pavlovčín na procenta to dělalo 41,25 a v 2 kole 40,47 elisabeth druhá s 38 procenty hlasů sms ve 3 finálovém kole pak Elisabeth jasně první na smsky s počtem 47,75 procenty a dtuhý Překvapivě Stohrová s 25 procenty a až třetí Pavlovčín s 24,88 procenty bejt tebou tak si moc nefandím ono už hodněkrát v historii SS se stalo že tvé tipy většinou pravdivé nebyli a ano jasně ani moje jako při SS 2018 kde sem se mylně domníval že Karmen porazí Terezu a přiznávám to ale tohle je někde jinde jak by řekl Leoš Liga mistrů graduje a už v neděli to bude dost zajimavé ale vyhraje Elisabeth pro její vítězství udělám cokkoliv

58
ales winner Elisabeth
Reagovat

jo a abych nezapomněl už ted vím co bude naše panna marie a bohyně na Olympu zpívat a věřím že to na diváka na milion procent zabere a že se přiblíží tak hodně k vítězství že konkurence bude muset zabrat

59
Vita
Reagovat

@ales winner Elisabeth: no že napíš čo bude spievať , veľmi jej fandím prajem jej víťazstvo aj napriek tomu že väčšine ľuďom príde namyslená, ale kto umí ten umí a ľudia sú závistliví.. Elizabeth to môže byť jedno veď pod Warner music už vydala dosku a SuperStar patrí pod warner

60
Monika
Reagovat

Me uplne fascinuje, jak tu z Pavlovcina delate svetoveho zpevaka… Mne prijde uplne obycejny, nevidim tam absolutne zadny famozni zpev, jen si udelal bizar image a evidentne mu to pomaha ke kolovratku svetovy zpevak, omg, omg.

61
Iv. Sa.
Reagovat

@Inbezka:
55
Také mě to už napadlo, že navzdory bezpohlavní image je to jediný chlapský hlas ;-)
Na kostýmní bizár jsem si rovněž postupně jakž takž zvykla /holt ta „světovost muší bejt ;-)
V civilu působí Adam P. jako fajn chalan, ale jako dítě byl, podle vzpomínek ségry, otravný prudič /to ty výjimečné osobnosti často bývají, než dosáhnou své koleje do stanice Touha.

62
Lucas
Reagovat

Já souhlasím s chválou na Adama, má krásnej hlas a skvělý vystupování, jeho tanec i jeho image jde mimo mě, ale ten jeho hlas se mi líbí hodně.

63
Monika
Reagovat

Ja ocekavam od Elizabeth zas nejake megasongy ve stylu Spinarka, Hallelujah, you raise me up….

64
Bezík
Reagovat

No jo, no, asi začínáme být fakt světoví, když pan předseda, tahle „alternativní“ Conchita Wurst je tu tak populární …. ;-) :-D

65
ales winner Elisabeth
Reagovat

Když se nad tím zamyslím tak ano Pavlovčin je Výbornej jasně a nedělá chyby jenže a to je ta hlavní otázka na kolik procent je skutečně jisté že o něm po SS uslyšíme ono to možná tak nevypadá ale tento ročník je ůplně jinej každej je jinej ale tento je jinej v bohatém a pestrém rozdílu od ostatních soutěžících Palo měl pravdu tento ročník SS je vyjímečný na vyjímečné a šikovné baby Elisabeth at chcete nebo ne je ůplně jiná než ty před tím a má v sobě ukryté tajemství víte možná si myslíte že zase přeháním ale ne tentokrát vážně ne ona je jiná má v sobě tajemství něhu lásku ale zároven i zranitelnost a nenávist vím proč to říkám právě proto je tak jiná že si zaslouží SS vyhrát nic proti Pavlovčinovi ale kdybych si měl zatipovat tak by se mohlo opakovat to co už dvakrát ze SS 2018 Mašková-Rusková a SS 2020 Piešová-Kovalová klidně to může skončit soubojem kde nebude Pavlovčin ale s Elisabeth zabojuje bud Bitcoin já ho považuji za dost silného černého koně soutěže a nebo Stohrová ale Pavlovčin i když je hotovej zpěvák tak pochybuju že se zopakuje to co s Terezou Maškovou můžu se mýlit ale v této chvíli za mně zvítězí Elisabeth protože vím víc než si myslíte

66
ales winner Elisabeth
Reagovat

Menší nápověda Next to me je tou první druhou a třetí skladbu prozradím příště

67
ales winner Elisabeth
Reagovat

a pro pochybovače si myslím že mohu pozvat na web markízy je tam s Krásnou šelmičkou rozhovor myslím že to je dokonalí návod a musí bejt těm nezaujatým jasno že takovej talent se už nikdy nenarodí a jsme svědky vyjímečného večera ani bych se nedivil kdyby tato řada byla i řadou definitivně poslední bylo by to totiž Nádherná tečka za tímto pěveckým formátem který díky bohu se vysílá od roku 2004 a kdyby skončil rokem 2021 tak to bude důstojné a skvělé rozloučení

68
Nadya
Reagovat

Tentokrát mi porota pěkně hnula žlučí, když hodnotila sólovou píseň Marietty. V tu chvíli jsem měla takovou ošklivou vizi Nelsona ze Simpsonů, jak si vždycky odchytí na školním dvoře slabší kus, povalí ho na zem, chytí nebožáka za ruku, začne ho s ní tlouct a do toho vykřikuje: „Proč si ubližuješ? Proč si ubližuješ? … Proč sis vybrala tuhle písničku?“ Nevím, třeba se pletu a soutěžící si je vážně vybírají sami, ale pokud ne, byla to pořádná podpásovka, a zdaleka ne poprvé. Nevadí mi ani tak Mariettin nepostup, i když se mi z holek, které postoupily do finále, líbila nejvíc, jako spíš ty více či méně nápadné způsoby jejího odstřelu.
Jo, a souhlas s tím Pavlovčinovým chlapským hlasem. Jeden z důvodů, proč mu fandím.

69
Bezík
Reagovat

@Nadya: Jojo, standardní podpásovka č.24, jedna z nejoblíbenějších. Vybrat soutěžícímu nějaký nesmysl a pak ho seřvat, co si to vybral za blbost. Ale je dost možný, že jí ty nesmysly vybrali třeba tři a ona si mohla vybrat mezi nimi. Ovšem ty další dva byly pravděpodobně ještě horší. Ovšem porota i produkce je z obliga, vždyť si to přeci soutěžící „vybral“ ! :-D

70
Iv. Sa.
Reagovat

@Bezík:

Jdi už do háje zelenýho, předsedo :-D
Conchitu jsem si měla nechat patentovat, tuším, že jsem ji zmínila jako asociaci první, platil bys mi tantiémy ;-)
Tvoje letošní Tantalova muka u SS bych nechtěla prožívat :-D V pozici „hodné tety“ je mi rozhodně lépe 😅

71
BarBora
Reagovat

@ales winner Elisabeth:
Nepreháňaš? Ako by ti išlo o život alebo čo…
Mne sa Elizabeth tiež páči, ale som ďaleko od šalenia o jej až takej výnimočnosti, že sa už viac taký talent nenarodí a podobné nezmysly. Robíš jej skôr medvediu službu.

72
Bezík
Reagovat

@Iv. Sa.: No jo, teti, předběhla jsi mě s tou Conchitou asi o 12 hodin. Ach jo, zase nejsem originální :-( . Ale žádná Tantalova muka letos neprožívám, jsem vyléčen, takže jen s pobavením sleduju standardní triky produkce a kdo to vyhraje je mi srdečně jedno.

73
BarBora
Reagovat

@Nadya:
Neviem či sleduješ aj predfinálove komenty, ale už v priebehu výberov sme tu o tom diskutovali a takéto fintičky od produkcie čakali, takže sa už nad tým príliš nevzrušujeme.

74
Nadya
Reagovat

@BarBora: Ano, sleduju, a ano, měla jsem to čekat, jen mě to tentokrát naštvalo nějak víc než obvykle. Nevadilo by mi, kdyby produkce řekla na rovinu, že jim ty písničky zadávají nebo že mají na výběr třeba ze tří, jak psal Bezík, a jedné horší než druhé, konec konců je to soutěž a nikdo netvrdí, že to má být procházka růžovým sadem. Leze mi ale na nervy to pokrytectví.

75
BarBora
Reagovat

@Vita:
No… v takejto talentovej súťaži neočakávam dokonalé spevácke výkony, skôr prísľub do budúcnosti, že majú slušný základ, na ktorom sa dá stavať. Elizabeth aj Adam po speváckej stránke toho majú dosť na rováši. A nie len oni.

76
BarBora
Reagovat

@Nadya:
Chápem 😉. Pred časom to aj mňa vedelo vytočiť, teraz si pomyslím svoje a nechám tak… je to len SuperStar. Iné ma vie riadne naštvať, ale to sem nepatrí.

77
Ally
Reagovat

@Bezík: No taky myslím, že přeháníš nazývat to bizarem atd tak si vypni obraz příště .. :) asi to taky zkusim, at vidím jaký je rozdíl
nevím no, nemyslím, že by úplně získával Pavlovčin body za tohle..jako je to show..ale lidi už jsou alergický na to ,jak se ta jinakost násilně prosazuje

Asi částečně ho do toho cpou , částečně ho to baví..plus nějak se za to schová
To máš jak kdybys nazýval bizárem Fredieho Mercuryho ? ( odvážné srovnání, já vím :)
Taky mi nikdy moc neseděl , jak vystupuje, ale po Bohemian Rhapsody filmu jsem asi změnila názor

Nebo já jsem skalní fanynka Pet Shop Boys ..taky to úplně veřejně nehlásám :) protože většina lidí si je pamatuje z období, kdy měli extravagantní kostýmy ..a přitom budou asi taky dost introvertní ..krásne texty atd
Proto mám asi víc pochopení pro Adama, i když kdyby tam byl nudně v džínách a černém triku ,líbí se mi to asi víc :)

@BarBora: ups , ty ještě neznáš ales winner..nějaká baba:)… jede bomby :)

78
Ally
Reagovat

Fakt no , co by jim to udělalo říct, že si nevybrali song sami..
No asi nějaký důvod to má :)

Možná by to i soutěžícím pomohlo..jako hele, není tak blbá nevybrala si to, ale nějak to zvádla
stejně tam jedou pořád jak jukebox plus minus to samé , čest výjimkám..tak to musí být jasné

Jinak jsem narazila někde na to, že Petra Páchová byla nemocná, tak nedorazila ..no možná pak už se poučili a jmenovali , i ty co nepřišli ..ať už měla Aneta a. Zdenka důvod jakýkoliv , však rozpitvavat to nemusí :)

79
BarBora
Reagovat

@Ally:
Noooo, mala by som poznať, som tu už roky, aj nejaké winner mi bolo povedomé,..
Asi netreba reagovať, že?

80
Bezík
Reagovat

@Ally: To si ale nerozumíme. Já nemám vůbec nic proti extravaganci, klidně i šokující, to je v pořádku. Ale musí to mít nějaký smysl, koncept, provedení, prostě kvalitu. A abychom si rozuměli, třeba i v pokleslosti může být kvalita. Ale to co předvádí pan předseda, v tom není nic než hloupost, přeplácanost a bezradnost. Nejvíc je to vidět v tom jeho klipu s vlastní kapelou, to je to je tak bezduché, jen hledání prázdných efektů, prostě hloupý bizár. A vypínat obraz nemusím, ně to nijak neštve, jen je to legrační, ale koukám že páně předsedovi fanoušci ty moje komentáře nějak těžce nesou :-D

81
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: Poslúchnitě, súdruh Bezík, čo vy si vlastně predstavujetě pod pojmom „bizár“? :-D

btw opravdu si myslíš, že já jako rocker jsem fanouškem Adama????? :-D

82
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: No, tebe jsem zrovna neměl na mysli, ale upřímně, co se SS týče, tak už vůbec netuším, kdo je čí fanoušek :-D

83
Ace
Reagovat

@Monika: a to je prave velka chyba, na tak velke pisne nema hlasovy potencial. ale lidem se to libi, takze to vlastne chyba neni, kdyz lidi to neslysi

84
ales winner Elisabeth
Reagovat

BarBora to jnejsou nesmysly a laskavě neurážej když jí neznáš osobně

85
ales winner Elisabeth
Reagovat

Ally všichni jste mě hrozně moc chyběli byl jsem na dlouhé dovolené a jsem moc zvědavý kdy se na mě konečně vyjádří i Tomášek na něj sem se speciálně nejvíce těšil samozřejmě že i na vás ostatní ale na něj nejvíce protože tentokrát sem se trefil mým hodnocením k Pavlovčinovi

86
ales winner Elisabeth
Reagovat

BarBora já sem jen tady předtím psal jak to vidím mýma skromnýma uhrančivýma očima a to že Stohrová s Bitkovským stoupají u lidí nahoru se nedá popřít a to že Pavlovčin skonči nejhůře druhý tak to taky ne takovej je život já sem chlap taky když rohrála Karmen jsem to uznal takže bez problému

87
Ally
Reagovat

@Bezík: Aha, jo chápu..
No fakt, že jsem koukala na klip, co tu myslím někdo dával a taky mě to nějak neoslovilo .ale já taky nemusím rozumět všemu?;)
Tak pozor, aby ti pak nenaskakoval takový bizar ke sledování jako mně:) :
https://youtu.be/jX8lZM9tROw

88
Violete
Reagovat

@Ally: To je fakt jak z nějaké mučírny :-) Jinak mně naopak naskočil dnes krásný duet https://www.youtube.com/watch?v=EqDFDawoUsE a přála bych ho Elizabeth s Katarínou, ta poezie.

89
Violete
Reagovat

@Bezík: Koukám, že budu muset povolat do zbraně princeznu s křovinořezem a rozšířit sbírku bust :-), neboť už to nemohu poslouchat. U Adama vůbec o žádný bizár nejde, to je prostě a jednoduše fluidum, kterým působí na scéně, takové nepopsatelné „čaro“. Nechť ho tedy, jak tady někdo psal, nechají vystoupit v černých riflích a tričku. I když já tohle vůbec nehodnotím, pokud má zpěv emoce, tak je mi jedno, jestli tam vystoupí růžový porculánový slon navlečený v stříbrném kostýmu. Samozřejmě oděv může výsledný dojem podpořit. V tomhle mi přijde, že třeba Nikolase oblékají dost staromódně.

90
Bezík
Reagovat

@Violete: Princezno, princezno, já to věděl že jednou skončím v tvé sbírce …. :-D Tady to prostě každý máme vnímáním jinak, já prostě cítím u pana předsedy ten bizár v duši, a to je ten problém. Takže i kdyby vystupoval v černých džínách a tričku, bude to tam pořád. A ten stav duše se holt velmi často projevuje i vnějšně, oblečením, projevem, klipem, písněmi … Takže to oblečení opravdu není vůbec to podstatné. Ale nechme chudáka pana předsedu, určitě mu už zvoní v uších. Já se půjdu zítra nechat upravit, abych v tvé sbírce zdobil ;-)

91
Violete
Reagovat

@Bezík: Duše projevující se navenek je krásná myšlenka. A jak ji kdo vnímá, to může být také hodně odlišné. Tak úpravu tedy na zítřek nezanedbat a klobouk s třásněmi ten musí být :-) Parafrázuji, „nesuď nikoho, dokud neujdeš míli v jeho klobouku“ :-)

92
Violete
Reagovat

@Iv. Sa.: Krásný příměr s Tramvají do stanice Touha a vždycky si ještě vzpomenu v téhle souvislosti na Almódovara a jeho Vše o mé matce. Takový Almódovar by bizár vůbec neřešil, měla jsem ráda jeho ztřeštěnost.

93
Bezík
Reagovat

@Violete: Pedro Almódovar bizár řešit nemusel, protože měl kvalitu. Komu kvalita chybí, měl by řešit aspoň ten bizár.

94
ales winner Elisabeth
Reagovat

Jedna z písní co bude Elisabeth zpívat už v neděli se mimo jiné objevila ve snímku který je aspon pro mě nejpopulárnější a mám tuto filmovou sérii velice rád pokládám jí za nejpodařilejší a skvělé herecké výkony můžete tipovat o jakou filmovou sérii se jedná a taky dnes večer tady rozhodně nebudu možná až později k ránu mám nějaké povinnosti poslední zpráva zní že na Instagramu Ivky z masterchefa rovněž oznamovala podporu pro Elisabeth takže v neděli Star 5 na číslo 87652 Elisabeth je Nádherná nebeská mana co sní jablko pokzšení a její krásné rty líbal bych jen

95
ales winner Elisabeth
Reagovat

Druhá skladba kterou bude Elisabeth zpívat v neděli bude česká a třetí skladba pokud se dostane do top 2 bude z těchto tří výběrů Next to me Imagine dragons Atlantida od Žbirky nebo třeba bude to opět česká třeba jednoho dne se vrátíš

96
x2
Reagovat

Kdo z těchto dvojic, které vypadly ve stejném kole, se umístil na lepším místě? Pamatujete si to prosím někdo? Martin Kurc – Alžběta Kolečkářová a Petr Borkovec – jakub Pružinský?

97
Prochor
Reagovat

@ales winner Elisabeth: Elizabeth má pro mně nejkrásnější hlas takže Jednoho dne se vrátíš bych rád slyšel. Jen by se měla víc uvolnit aby nevypadala zbytečně křečovitě. Pro mně si ale letos určitě zaslouží vyhrát. Pavlovčin mi taky vadit nebude protože je unikát. Mimochodem jsem zvědavý, jak chce návrhář ve velkém finále trumfnout minulý kostým:-) Napadá mně, že by mohl mít třeba na hlavě klec s živýma ptáčkama.

98
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Tiež ma napadlo ako ho teraz vymodia, klietka s vtáčikami by ešte ušla, ale na základe videného minule sa strachujem, aby to nebola parochňa, suknička, ihličky a Madonine špice na prsa.😂

99
ales winner Elisabeth
Reagovat

Prochor svatá pravda jinak dnes bude mít živý stream Elisabeth na jejím ofiko instagramu ve 20 hodin a mimo jiné je velkou favoritkou na celkové vítězství souhlas s Pavlovčinem opravdu unikát který v SS ještě nebyl hotový zpěvák a Elisabeth je fakt skvělá holka vím proč to říkám jsem s ní v kontaktu a sem neskutečně štastný za to jaká je a že i přes rozchod s jejím přítelem se pomalu ale jistě z toho vzpamatovává je vděčná za každou podporu a za to že v neděli předvede fakt krásná vyszoupení a bude spívat pokaždé jako by to bylo její poslední v její soutěži

100
marekcizm
Reagovat

Najhoršie na predpokladanej TOP dvojke /Adam -Elisabeth/ je to, že ide o dvojicu spevákov, ktorí počas finálových večerov nevedeli nájsť správnu mieru afektu a vkusu. Elisabeth sa pri každom z vystúpení tvári strašne zarputilo a rozhadzuje rukami /Queen/, hádže muzikálové pohľady /Pink/ alebo sa toči okolo mikrofónového stojana ako indická kobra /Adele/. Adam zas potrebuje v každej piesni niečím zaujať/šokovať/upútať aj na úkor speváckeho výkonu. Zo všetkých vystúpení sa mi najviac páčil v Desmode práve preto, že sa aj zásluhou Marietty musel vo svojom grandióznom pódiovom pohybe krotiť. Najväčším sklamaním je však to, že im k tomu produkcia nahráva a pridáva tanečníkov, vytvára im nové aranžmány skladieb a ešte aj po nepresvedčivom výkone ich porota vychváli, resp. to narýchlo zapláta nejakou všeobecnou vatou typu „Všetci ste úžasní, hotoví speváci, je úplne jedno, kto z vás vyhrá, atď…“

Prvotným problémom je však stále a dookola absencia akejkoľvek hudobnej dramaturgie s cieľom porovnávania výkonov jednotlivých súťažiacich, na čo by slúžili práve tematické kolá (spievanie v rodnom jazyku, kolo v jednotnom hudobnom štýle, pesničky z určitého obdobia, všetci spievajú jedného interpreta, muži spievajú dievčenské songy a naopak). Takto už samotný playlist spevákov potopí, znechutí a nanešťastie pre nich sa potom ešte musia zopár rôčkov ťahať po sponzorských akciách, lebo tieto súťaže a televízie „ich vytiahli na svetlo sveta“.

101
ales winner Elisabeth
Reagovat

Dobré ráno přeju panáčkovci no už se to pomalu ale jistě blíží ke konci jsem napjatej jak struna a k poslechu toho všeho dnes v 8 ráno si zapněte éter Evropy 2 hostem bude samozřejmě nikdo jiný než božská Elisabeth už za pár minut na Evropě 2 nezapomenout naladit

102
Vita
Reagovat

@@ales winner Elisabeth: Alesi nemusíš byť napjatej, zrovnaj sa s tým že Elizabeth skončí najlepšie druhá, a neprídeš v nedeľu o nervy. Fanúšikovskú základnu Adama tvoria teensky a ženy 50+aj napriek tomu že je homous. A tie najviac hlasujú, to by sa musel Jágr plesnut po vačku a poslať jej aspoň 100000 sms aby vyhrala. V nedeľu môže prekvapiť len to, ak vyhrá Nikolas. Adam je veľmi vhodný aj do markizáckych show Tvoja tvár znie povedome takže je mi jasné že je tohtorocny víťaz. Konečné poradie bude: Adam, Elizabeth,Nikolas, Katarína. Možno Elizabeth bude az za Nikolasom.

103
ales winner Elisabeth
Reagovat

Tak Bitcoin bude mít v neděli Backstreet Boyz no tak to bude asi divoká jízda tam si může nahnat od holek hodně sms hlasů a zamíchat kartami takže sem správně řekl že jde o černého koně této Superstar navíc skupina která v 90 letech byla mega populární a vlastně je skoro do dnes a asi je to v pořádku každý máme své idoly jinak ostatní soutěžící tam teda klobouk dolů a jak jsem říkal že tu zveřejním co bude mít Elisabeth tak ne ne ne ne počkejte si playlist vyjde už brzy a mile rád si počkám na vaše reakce hlavně od Tomáška co řekne na výběr Adama Pavlovčina můžu naznačit že bude určitě spokojenej k mé ne až tak smůle spíše to vypadá že v této chvíli se může stát absolutně cokoliv a kdo ví třeba vítěz nebude jen jeden ale dva nebo všichni čtyři co by se nikdy nestalo

104
Violete
Reagovat

Tak vyřazování bude na dvě části, nejdřív zazpívají anglické písně, jeden vypadne, pak české a slovenské vypadne další a poslední dva budou zpívat castingové písně. Katarína bude zpívat Láska moja, pokud nevypadne, tak jí moc přeji, ať si tuhle píseň zazpívá. Byla by v ní úžasná.

105
ales winner Elisabeth
Reagovat

Vita když nad tvým komentářem přemýšlím tak v kontextu toho všeho ano všichni 4 jsou hotoví skvělí zpěváci at samozřejmě vyhraje ten nejlepší to ano ale přece jen bych spíš byl moc rád kdyby konečné pořadí bylo Elisabeth Adam Nikolas a Katarína ale uvidíme jak říká klasik sláva vítězům čest poraženým at dopadne jakkoliv a když by nevyhrála Elisabeth tak budu hrozně smutnej ale svět nekončí a sportovně to přiznám a s pokorou sobě vlastní

106
Tomáš
Reagovat

@Violete: Odkud máš ty informace? Playlist už někde je? A co budou zpívat ostatní?

107
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Dneska ráno to říkali na Evropě 2, kde jsou Superfinalisti hosty, ale víme jen, že Nikolas bude v prvním kole zpívat I Want It That Way od Backstreet Boys a Katarína, pokud postoupí do druhého kola, bude zpívat právě Láska moja od Elánu :-)

108
Violete
Reagovat

@Tomáš: Slyšela jsem Evropu 2 jen kousek, ale ještě víme, že Nikolas bude tančit a bude mít klobouk, jestli jsem to správně pochytila.

109
ales winner Elisabeth
Reagovat

Tomášku kdyby si četl co tu píšu tak tyto informace by jsi věděl dávej příště větší pozor Katarina skutečně zazpívá možná tedy pokud postoupí dál právě tuto pecku od Elánu

110
Tomáš
Reagovat

Pro mě by naprosto vysněná Top 2 byla Adam a Nikolas. Pak už by mi bylo jedno kdo vyhraje, subjektivně bych to přál o trošičku víc Bitcoinovi ale objektivně si to asi zase o kousek víc zaslouží Adam. A dva chlapi v Top dvojce nebyli už od roku 2009 co tam byli Chodúr a Šmajda, to je celých 12 let! Za to dvě baby v Top 2 jsou poslední roky pořád. Ale nedělám si iluze, jedna baba se do Top 2 určitě zase procpe a asi to bude Elizabeth. U Bitcoina počítám s nejhorším a to sice s tím že skončí čtvrtý. Pokud by se mu povedlo porazit aspoň Katarínu a byl by v Top 3, byl by to pro mě obrovský úspěch. V podstatě už jeho vítězství. Cokoliv dalšího nad rámec by byl už splněný sen.

111
Tomáš
Reagovat

Ještě sem si znovu prošel výkony z minulé neděle. Nejlepší z celého večera byl Adam s Hold Back The River. Dal to vkusně a skvěle, podle mě to byl i jeho nejlepší výkon v soutěži. Opravdu by si zasloužil celou soutěž vyhrát. Když to srovnám s podáním Borkovce, tak Borkovec mu nesahal ani po paty. Nejlepší duet večera taky měli Adam s Mariettou. V tom duetu zazářila i Marietta a byli oba skvělí, bohužel v sólových vystoupeních mě Marietta nudila. Jen o kousek pod nimi mám duet Nikolase a Kataríny, který byl ale taky skvělý. Nejslabší samozřejmě duet Elizabeth a Petra protože Petr to dost zkazil a po právu už tam není. Tak to vidím mezi chlapama, baby mě zase moc nebavily. Elizabeth ještě ušla ale Katarína mě nudí úplně a to i v té sólové písni a ani by mi nevadilo kdyby vypadla minule místo Petra, i když byl hodně špatný a škoda ho taky není.

112
Filip
Reagovat

Uz vi playlist nekdo na nedeli?

113
Bezík
Reagovat

Tak abych nebyl stále negativní, i když je mi jasné, že jako vyléčený superstárista se tu žádného pozitivního ohlasu už nikdy nedočkám ;-), zkusím jednu tvůrkyni které prošla talentovou soutěží, konkrétně Hlasem a kterou vyrazil Pepa Vojtek na základě toho, že si prosadila, že se bude doprovázet na violoncello což on nějak nemohl skousnout. Natálie Rottrová ve své úplně nové písni a klipu.
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=7kwGa4Q8CK0&ab_channel=Nat%C3%A1lieRottrov%C3%A1

114
Violete
Reagovat

@Bezík: Natálku sleduji a je výborná, tenkrát udělali chybu, že ji nenechali jít v soutěži dál. Ale nejvíc Natálii zbožňuji právě s violoncellem. To k ní patří.

115
Bezík
Reagovat

@Violete: To máš pravdu, ale co chceš od Vojtka :-D. Zase na druhé straně, on jediný se jí otočil a bez něj bychom jí možná ani neznali.

116
Violete
Reagovat

@Bezík: To je fakt, za to jsem Vojtkovi vděčná. Ale jak to tenkrát těžce vydýchávala, když ji vyřadili, ještě doteď si ten pocit pamatuji.
Filip Svoboda natočil písničku, kdo by si chtěl poslechnout https://www.youtube.com/watch?v=s6XvWIZ3mmA

117
Violete
Reagovat

A dobré hudby není nikdy dost, ty zvuky kytary jsou parádní https://www.youtube.com/watch?v=ZdcmPX_5bW8. Snad Lara natočí nějaké album.

118
Bezík
Reagovat

@Violete: Jojo, Lara je pro mě určitě největší objev letošní SS, skutečný „whole package“. Nesmírně zajímavá interpretka ale především skvělý tvůrce, což je ještě víc. Takový talent se snad nedá zavraždit.

119
dolores
Reagovat

konecne som si pozrela cely prenos z nedele, lebo som vtedy mala aj ine na praci a nevychutnala som si to … zda sa, ze karty su jasne rozdane a do top2 sa tlacia Adam s Elizabeth. je mi v zasade jedno, kto to vyhra, ale bolo by fakt nacase, aby to vyhral chlap, aj ked Adam nestelesnuje pre mna celkom vitaza – chlapa v pravom slova zmysle, ale budis. Zda sa, ze vlak je rozbehnuty naplno a ani prudke brzdenie v podobe zleho vykonu Adama uz ten vlak nezastavi…. lebo registrujem, ze ma velku fan zakladnu a obertlacenku poroty (co vobec nechapem, aj po opakovanom vzhliadnuti nenachadzam u Adama tu genialitu spevu a osobnosti, o ktorej basnil Habera, naopak v solo vystupeni boli chyby a oni to dobre vedia, ale brainwashing to isti :-) ) alebo som ja nemoderna struktura a nerozumiem tej svetovosti ? :-o
Dievcata su obidve skvele, len tu pravu hviezdnost pre mna splna Katarina, Elizabeth mi pride viac ako estradna umelkyna (co nie je vobec nic hanlive) …v duete s Jiranom mi u nej vadila farba hlasu v urcitej vyssej polohe, naopak Jiran ukazal v cestine, ze moze aj pekne zniet, ak samozrejme sa sam neodkragluje ako v tomto pripade. (niekto pisal ze ma ADHD, tak nie je to diagnoza do sutazi asi, ale moze pomoct v kariere, tusim to ma aj byvaly porotca Ruppert alebo Kurt Cobain) …v solo piesni bola Eliza trochu premotivovana, uz by mohla prestat s tymi velesongami a konecne spievat nieco adekvatne jej hlasovemu prejavu…. A sa cudujem, ze Katke hovorili, ze si neveri, ze nema sebavedomie… neviem preco maju tento dojem, asi v zakulisi to ona sama o sebe hovori . No na podiu a na obrazovke mi pride naopak ako tajuplna sebavedoma spevacka, celkom „ina“ ako bezne sutaziace byvaju, je originalna. rada by som bola, aby neskoncila 4. a zaspievala aspon tu slovensku este…. ale mne v poslednom case favorit, ak sa dostane do superfinale, skonci v nom stvrty …(naposledy to bol vo Voice Peter Juhas alebo Kovalicek v 2015 vypadol tesne predtym ako mal zaspievat slovensky megahit Vrat trochu lasky medzi nas) , takze v duchu sa uz nato pripravujem, ze Katka odkraca hned ako prva (a Tomas bude otvarat sampus !! ) ,…
TOP2 je sice velmi predvidatelna, no mohlo by dojst k prekvapeniu a to v podobe vitazstva trebars bitcoina, ktory si v tejto sutazi vedie tiez velmi dobre a drzim palce aj jemu :-)

120
dolores
Reagovat

@Bezík: suhlasim,… Lara aj mna zaujala, ale nie je to spevacka do Superstar, mala sa prihlasit do Voice, urcite by sa jej nieto otocil .. podobne ako jej objavitelke Zuzke Mikulcovej

121
Bezík
Reagovat

@dolores: „alebo som ja nemoderna struktura a nerozumiem tej svetovosti ? :-o“ :-D :-D Aj ja dolores, aj ja !! ;-)

122
Tomáš
Reagovat

@dolores: Malá oprava. Kovaliček vypadl předtím než si měl zopakovat svůj touchdown Lypovou lyžku. Vrať trochu lásky medzi nas měla zpívat Karmen Pál-Baláž v SF a taky těsně předtím vypadla a už si to nezazpívala, proto se ti to možná spletlo.

123
Ally
Reagovat

@dolores: Estrádná umělkyně :) Mi připadne, že ani nemá trému..ale může to být ta přemotivovanost…No myslím, že se neztratí ..takový typ, že by nějakou rosničku mohla dělat i :)

124
Bezík
Reagovat

@Ally: Nějakou rosničku by mohla dělat … :-D :-D Vy mě dámy něco říkejte, že jsem ošklivý na pana předsedu … :-D :-D

125
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Proč říkáš Pavlovčinovi předseda? Možná si sedím na vedení ale to jsem nějak nepochopil.

126
Bezík
Reagovat

@Tomáš: No ty mi dáváš, to mě zase dámy umlátí sběračkami ! No proč, protože ve finále byl ustaven freak show klub (v českém překladu asi nejpřesněji obludárium :-D), jehož členy se jaksi automaticky stalo celé pánské osazenstvo finále, jako ocenění jejich brilantních výkonů ! No a Pavlovčin byl zcela bez zaváhání jmenován předsedou. Proč ? No protože je prostě nejlepší !!! ;-) :-D

127
ales winner Elisabeth
Reagovat

Koukám na diskuzi a nestačím se divit jak máte jasno no uvidíme zítra Elisabeth stejně vyhraje a kdo se směje naposled ten se směje nejlépe navíc dnes jde ven playlist a sám sem zvědavej jestli ještě po něm bude pořád tady takový klid ale já jsem už pro jistotu připravený a v lednici se chladí šampus

128
Iv. Sa.
Reagovat

@Violete:
117
Děkuji za Laru*
To ostatní, na co tu v poslední várce dáváte linky, mě nic moc neoslovuje, se přiznávám bez mučení ;-)
Rosnička :-D
Nebo Showtime u konkurence ;-)
Ale vážně, každopádně je škoda, že Lisbeth není autorka, ale produkt.

129
Mia
Reagovat

Adam Pavlovčin – Duncan Laurence: Arcade, Marcel Palonder: Láska, Rag’n’Bone Man: Skin

Nikolas Bitkovskij – Backstreet boys: I want it that way, Maria: Anděl, Kings of Leon: Use somebody

Katarína Stohrová – Metallica: Nothing else matters, Elán: Láska moja, Janis Joplin: Cry baby

Elizabeth Kopecká – Bruno Mars: It will rain, Jarmila Kratochvílová: V stínu kapradiny, Rihanna: Stay

130
Bezík
Reagovat

@Iv. Sa.: Ani skvělá Natálka se ti nelíbila ? Už aby ta Superstar skončila, má to na tebe devastují vliv ! ;-) :-D

131
Bezík
Reagovat

@Mia: No ti si teda Katarínu pojistili kvalitním odstřelovákem. Inu sichr je sichr. A že paní Jarmila stihla vedle běhání i zpívat, to jsem fakt netušil !!! :-D

132
ales winner Elisabeth
Reagovat

A je venku playlist na nedělní Superfinále Elisabeth má Bruna Marse it will rain taky V stínu kapradiny a věřím že i své nejlepší castingové vystoupení tedy Rihannu Stay Nikolas jak sem již zmínil má Backstreet Boyz Katarina Elan Laska moja Cry baby a poněkud překvapivě i Mettalicu Nothing else matters Adam rovněž zajímavé kousky ale kdybych si měl zatipovat tak 4 skončí Katarina a třetí Možná Pavlovčin nebo Nikolas vše ale může být jinak a po vzoru dvou předešlích sérii se o top 2 Spolu s Elisabeth porve právě Katarina vše je otevřené a již zítra poznáme novou Superstar roku 2021 tou stejně ale nakonec bude Elisabeth Sorry Tomášku ale pokud to není poslední Superstar jako že mám informace že ta další bude možná už v příštím roce nebo nejpozději v roce 2023 tak by se národnost mohla dále střídat v opačném případě ale vítězství Pavlovčina by bylo srovnatelně předvídatelné jako vítězství Terezy Maškové no bude to nářez

133
Iv. Sa.
Reagovat

@Bezík:
130
Naopak, mě by zdevastovala Tvoje skvělá Natálka ;-) Zkusila jsem si to dát ještě jednou a mé depky se ještě prohloubily :-/ Holt to máme každý jinak + mužský versus ženský svět.
Ale oceňuji Tvůj široký záběr /viz paní farářka a teď totok ;-) :-D

134
Bezík
Reagovat

@Iv. Sa.: Depky ? Mě tohle z depek naopak léčí ! No nic. A co s paní farářkou ? Já s ní nic duchovního nesdílím, jen oceňuji, jak se dokázala prakticky z nuly připravit, toť vše ;-)

135
Jana2
Reagovat

No ty kráso, Backstreet boys a Kratochvílová :-))) ale teda nejhůř to chytla Katka s Elanem. Tím minule odstrelili i Dianu ne? Schválně má Cry baby až poslední, přičemž předpokládám že poslední písničku budou zpívat jen dva nejlepší.

136
DJ Vlado
Reagovat

Z playlistu mám dost rozporuplné pocity, na jednu stranu má Katarína mojí absolutní srdcovku Nothing Else Matters (jedna z mála písní, u které mi nevadí její obehranost, protože je to po kompoziční stránce skvost), ale vůbec si nejsem jistý, jak jí to sedne 😒 Naopak mě vyloženě znechutil výběr Bitcoina, který hraje vyloženě na efekt, pročež se obávám, že se ho nejen nezbavíme v prvním kole, ale že s tím má velkou šanci to celé vyhrát, což bych vydýchával jen dost tĕžko (I když Tomáš by měl předčasné Vánoce) 🤨🤮 Ve vítězství Elizabeth absolutně nevěřím, sorry Aleši, podobné „modelkovské“ typy nevyhrávaly nikdy, dokonce ani GG, která byla o několik světelných let lepší 😉
Když už má po letech vyhrát kluk, tak ať je to aspoň Adam, který je aspoň osobnost (i když pro někoho „too much“) a navíc opravdu výborný zpěvák a muzikant, a ne sterilní boybanďák a vývar z Drdy a Haricha (proto pořád nemůžu pochopit, že mu Tomáš tak fandí 🤔), který má navíc má z obou to horší 😒

137
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Katarína bude mít určitě jakoby ofiiko cover od Miley Cyrus, ale stejně to většina diváků bude brát jako prznění klasiků :-(. Prostě se produkce chce pojistit, že finálová trojka bude podle jejich představ.

138
ales winner Elisabeth
Reagovat

Dj Vlado tebe nepřesvědčí ani to že Elisabeth podporuje sám velký Pan Hokejista Jarda Jágr to se dost divím ale jinak s Bitcoinem to teda absolutně souhlasím tam ten efekt bude a to hodně velkej a dobře sem odhadnul že bude černým koněm on

139
Iv. Sa.
Reagovat

@Bezík:
134
Já to tedy beru, šéfe ;-)
Mám Tvoje komenty stejně nejraděj ;-)
P.S. I když… /letos s velkými výhradami – přepředsedováno/.
:-D

140
BarBora
Reagovat

No, naozaj to vyzerá tak, že produkcii záleží hlavne na postupe chalanov, dievčatá nech si to rozdajú medzi sebou, jemne je znevýhodnená Katka, ale ona vie prekvapiť. Hlavne to 1.-e kolo, tam im priam vložili do úst tú správnu pieseň, aj štýlom vyhovujúcu. Keby nebola na rade ČR, bola by som presvedčená, že hrajú na Adama, takto si nie som istá, ale Adam je pre producentov dar z nebies, myslím si. Ale ani Nikolasa by som nepodceňovala, čo sa týka hlasovania. V tejto stredovekej dobe dajú ľudia možno prednosť niečomu menej zaťažujúcemu, ľahšiemu.
Nakoniec však môže byť všetko inak. Každý môže vyhrať, len Katka sa mi zdá menej pravdepodobná, aj keď mne sa páči najviac.

141
Patrik
Reagovat

Dočkáme se někdy v Superstar originál napsaný winner singl Jak to bývá v Švédské / Německé SuperStar ? Který by odprezentovala finálová trojka nebo dvojka nebo dokonce čtyřka

142
Filip
Reagovat

@Mia: Ocenuji produkci, ze si odpustila uchylnost v podobe Conchity Wurst…

Mile me na letosni „svetovy“ rocnik prekvapili.

143
Filip
Reagovat

Bitcoin ma ty pisnicky uplne na miru… kez by to znacilo jeho vitezstvi :-)

144
Saskie
Reagovat

Tak jak šel během finále musím říct, že jsem trochu přehodnotila svoje favority a mou největší favoritkou je určitě Katarína. Je taková zvláštní, tajemná a má něco neokoukaného. Pro mě úplně přesný opak Elizabeth, ta mě ničím nebaví a nelíbí se mi ani její hlas, já bych ji neposlala ani do semifinále, natož do finále. Nikolas u mě kolo od kola klesá, přitom tomu jsem tehdy fandila nejvíc. A Adam si jede svůj standard. Je pravda, že jeho vystoupení mě baví, vtáhne mě to a je mi úpně jedno, co má na sobě, kolikrát se třeba během vystoupení dívám do mobilu a nesleduju jejich hábity, ale hlasově pro mě super.

Přání:
1. Katarína
2. Adam
3. Nikolas
4. Elizabeth

Tip:
1. Adam
2. Elizabeth
3. Katarína
4. Nikolas

145
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Já ty zpěváky beru i podle jejich osobností a ne jenom hudebně. Prostě podle sympatií. Drda mě myslím moc nebavil ale to už je hodně dlouho, vím že sem přál výhru daleko víc Spilkovi. Harich na mě působil namyšleně a frackovitě, proto mi byl nesympatický. Proti tomu Nikolas je obrovský sympaťák, pokorný a osobností bych ho zařadil někam k Adamovi Kukačkovi. Asi proto mu fandím, nevím už jak lépe ti to vysvětlit. Ale ty sympatie hrají obrovskou roli asi u každého kdo někomu fandí ať už chce nebo ne. Já zase myslím že v klidu můžeš být ty. Nikolas téměř jistě skončí až čtvrtý za pro mě úplně zbytečnou Katarínou, kterou tu všichni vychvalují. Kdyby porazil aspoň ji a dostal se na 3. místo, to by pro mě bylo jeho obrovské vítězství ale bohužel tomu moc nevěřím. A že by šel někam ještě výš, to si bohužel už vůbec nedokážu představit a vidím to jako utopii. Snad aspoň ten Adam vyhraje a zlomí tak kletbu střídání národností protože jestli budeme mít za vítězku úplně nudnou a tuctovou Elizabeth a to jen proto že letos musí vyhrát Česko, tak to mě už vážně omejou. Prostě jestli letos nevyhraje kluk, tak už nikdy.

146
ales winner Elisabeth
Reagovat

Tomášku nudnou a tuctovou Elisabeth tak to si teda vyprošuju tohle si přehnal vůbec tu holku neznáš tak raději mlč nemáš pravdu nevíš vůbec nic o ní a navíc má velký potenciál stojí za ní Hokejová 68 velikán Jarda Jágr a navíc má za sebou divoký rozchod s přítelem kterej jí mlátil a využíval já vím o ní hodně sem s ní v kontaktu je to krásná a milá holka s hlasem panny marie a ty řekneš todle tak víš co už právě proto nakonec budeš muset spolknout hořkou pilulku nechtěl sem to říkat ale fajn říkáš si o to Pavlovčin už jednou v pěvecké soutěži byl konkrétně v Hlasu Československa v roce 2012 a neuspěl videa jsou na youtube aby sis náhodou nemyslel že zase lžu jak máš ve zvyku a ani na mě raději nereaguješ no ale zítra budeš muset protože ten kdo se bude omlouvat budeš ty a je malá pravděpodobnost že tomu bude jinak to už i ten Nikolas by pro tebe byl trest kdyby vyhrál ale ne vyhraje holka z česka a tou je nebeská Panna marie a neurážej jí já nemám rád když se kluk chová k holce hnusně

147
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Ale jo, já to chápu 😉 Každý to má jinak a u mĕ se holt zvlášť u kluků sympatie s hudebním založením dost prolínají, rockeři jsou mi obvykle sympatičtí, naopak přeslazený boybanďák si mé sympatie získá jen těžko a může být lidsky v pohodě sebevíc, čímž se dostávám k jádru problému, že jako člověk mi Nikolas je v podstatě sympatický, ale hudebnĕ mi vadí, což u mě lidské sympatie holt přebíjí 😒 U holek to jakožto heterosexuální chlap mám jinak, tam si mě může získat jak rockerka, tak popina, tam u mě lidské sympatie hrajou větší roli + mě jakožto správného heteráka ovlivňuje vizuál 😀

148
jj
Reagovat

Jako amatérský věštec začátečník předpovídám:
1. Když vyhraje Elizabeth, tak tu bude veseleji než na prvního máje.
2. Elizabeth nevyhraje, skončí nečekaně čtvrtá, zármutek zde předčí ten na Brežněvově pohřbu.
3. Pomatenci všech ústavů budou jednotně hlasovat pro Pavlovčina.
4. Jejich hlasy nijak neovlivní výsledek vzhledem k časné večerce a sledování pořadu ze záznamu následující den.
5. Pavlovčinův zpěv několik z nich vyléčí a budou z nich jen magoři.
6. 99.9 procent hlasujících pro Pavlovčina nezapomene před finále na ušní hygienu a jako obvykle si vyčistí uši šroubovákem.
7. Pavlovčin nevyhraje, shoří budova Novy, sčítacího notáře pověsí na nejbližším kandelábru.
8. Dopadne to: 1. Bitcoin 2. Katarína 3. Pavlovčin 4. Elizabeth

149
Bezík
Reagovat

@jj: No, do kvalit Pýthie máš sakra daleko. Ta vydávala věštby, kterým nikdo nerozuměl a daly se vysvětlit jakkoliv. Tvoje věštba je sice taky zmatená, ale třeba z bodu 8. se nevylžeš ! :-D, A proto já, poučen Pýthií vydávám věštbu k dnešnímu večeru : „Kolik třešní, tolik višní !“ ;-)

150
ales winner Elisabeth
Reagovat

A je to tady dnes je ten den kdy se Vše rozhodne přesně za 12 hodin a 35 minut poznáme novou Superstar 2021 a poprosil jsem Boha o zázrak aby vyhrála Panna Marie Elisabeth Kopecká s Kostela sv panny zázraků která mi poradila abych vykonal modlitbu a poprosil o očistění duše své a duše Superstar té jediné opravdové pokorné Ach sem se zasnil a ted vážně můj konečný tip na vítězku Superstar 2021 je Elisabeth Tomášku promin ale Pavlovčin už v jedné pěvecké soutěži bohužel byl tudíž je to profesionální zpěvák a navíc má známou sestru takže evidentně protekce ano zpěvák je stoprocentní ale nwvyhraje dnes se bude psát historie ten den na který jsme čekali den zázraků nadešel takže 1Elisabeth 2-Pavlovčin 3 Bitkovskij a čtvrtá Katarina

151
Tomáš
Reagovat

Tak je to tu. Dnes večer si Československo zvolí svoji novou SuperStar, v pořadí už třináctou. Musí to být jedině Pavlovčin nebo Bitkovskij, musí konečně poprvé od roku 2011 vyhrát kluk!

152
BarBora
Reagovat

@ales winner Elisabeth:
Koľko višní, toľko čerešní.

153
Tomáš
Reagovat

Mám chuť napsat že jestli dnes nevyhraje kluk, tak se zabiju. Ale to by jen motivovalo pana Bezika k poslání hlasu babám. Tak raději slíbím že jestli kluk vyhraje, tak to natolik oslavím až mě zabije otrava alkoholem. A třeba pak Bezik nějaký hlas Adamovi nebo Bitcoinovi hodí. :-)

154
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Nehodím, neboj, natolik už tě znám, že bezpečně vím, že žádnou svoji „hrozbu“ nikdy nesplníš ;-) :-P

155
Tomáš
Reagovat

Mám nějaký špatný pocit dnes, asi to vyhraje Elizabeth. Dokonce ani takovou hvězdu a superfavoritku jako Gunčíkovou nenechali kdysi vyhrát když byla na řadě s vítězstvím druhá země a to byla možná nejlepší zpěvačka v historii. Radši vzali Adamce protože byl slovák. Prostě se bojím že přes to střídání národnosti nejede vlak a že bude dnes jakože překvapení že Adam skončí druhý.

157
ales winner Elisabeth
Reagovat

Tomášku tak to by si měl začít dát na modlení já tady udělám takovej mejdan to bude bordel jak na silvestra to dokonce překoná i Nagano 1998 budu slavit až do nového roku v ledniččce už se chladí 5 lahví šampanskýho a další sem si dokoupil dneska a pro jistotu i petardy a další alkohol mám tady toho hrozně moc Elisabeth je naše star a dnes se stane Superstar roku 2021 jsem jen zvědavej jestli mě aspon pogratuluješ nebo ne protože já tobě bych taky pogratuloval tomu se říká demokracie a slušné chování sláva vítězům čest poraženým dnes poteče vodka proudem a petardy budou bouchat sto kilometrů daleko Elisabeth bude nejlepší vítězka co kdy Superstar vznikla pokud nepočítám Emmu drobnou a Karmen pál baláž protože tyto dvě jsou na mém seznamu mezi oblíbenkyněmi hodně vysoko ale na 1 místě je jednoznačně Elisabeth Kopecká právě proto že neměla v lásce a ani v životě žádný štěstí

158
Tomáš
Reagovat

@Alda: Tak Nikolas je jasně poslední, u něj si vážně myslím že je bez šance a skončí úplně jasně až čtvrtý. Co proboha pořád všichni mají s tou Katarínou, to nepochopím. Kdyby se dostal do Top 3, to by pro mě bylo jeho vítězství. Ale na 99,9 procent si myslím že bude vážně poslední. I když tam asi hlasují jenom slováci a hlasy z Česka tam nejsou vůbec ale stejně si myslím že Bitcoin bude mít pouze bramborovou medaili. Podobně Elizabeth je tam sice druhá ale zřejmě tam vůbec nehlasovali češi, v konečném součtu může klidně Adama porazit. Bohužel.

159
ales winner Elisabeth
Reagovat

a přiznávám že by mě druhé místo Adama potěšilo a bylo by to zadostiučinění za to jak jste mě tu pořád hejtovaly a pořád jste se do Karmen strefovaly Tomášku užíj si svůj hořký konec stejně jako já sem si musel užít v roce 2018 po třetím místě Karmen proto Elisabeth tak fandím a taky si s ní píšu sama mé příspěvky dává jako to se mi líbí a ano chlapsky přiznávám že se mi moc líbí a budu o ní usilovat až superstar skončí zaslouží si vedle sebe mít skromného prince a to jsem já jsem ochranitel žen

160
verunka_26
Reagovat

Ahoojte :)

moje hodnotenie 3. finále (áno až teraz z dôvodu perného týždňa zápočtov :D :D )

hneď na začiatok chcem vyzdvihnúť Filipa Svobodu, ktorý v piatok vydal svoju prvú pieseň s názvom Zázraky :) je to super pieseň s krásnym textom a jeho nádherným hlasom  dúfam, že každý z TOP 10 tky vydá takto nejaký super song :D

a ide sa hodnotiť :D

Marietta Mareková – pieseň jej nesadla, bolo to zadýchané, nešťastný výber, veľká škoda lebo prišlo mi to že to tam produkcia dala aby to bolo oživenie večera no proste bolo vidno, že toto nie je jej štýl a preto to nebolo uveriteľné..

Elizabeth Kopecká a Petr Jiran – ten vypadnutý text som prežívala s Petrom a mrzí ma, že proste vo finálových kolách sa mu až tak nedarí ako predtým v súťaži :) no v prvom kole bol úžasný :) tam mu to sadlo a nebol žiadny problém, od začiatku som ho tipovala za víťaza no od minulého kola o tom pochybujem lebo ostatní ho prevalcovali…Elizabeth spievala pekne, ten jej hlas je ozaj výnimočný a keby sme ho niekde počuli, hneď by sme vedeli, že spieva ona :) a tie jej šaty fialové no náádhernééé :) a samozrejme krásne Petra podržala :)

Po dvoch slabších vystúpeniach tie oveľaa lepšie :D

Nikolas Bitkovskij – Nikolas je s5 v hre!!! :D O5 úžasný výkon aj všetky okrem minulého kola kedy úplne neladil, dnes krásny hlas, čisto zaspievané, super výber piesne, veľmi sa mi to páčilo :) áno no to oblečenie :D :D ale tak čo už :P

Adam Pavlovčin – wau! Krásna pieseň nádherne zaspievaná :) Hlas jak hrom! Pekne to gradovalo :) i keď občas začujem nejaký jalovejší tón tak nwm či sa mi to len zdá ale chápem, že je to naživo a tak :D ale paráda supeer vystúpenie :) jedine ten klobúk ma kus iritoval :O :D

Katarína Štohrová a Nikolas Bitkovskij – tak takto to má vyzerať! :D dvaja originálny speváci dva úžasné hlasy, ktoré sa krásne dopĺňali :) veľmi sa mi páči táto pieseň a za mňa bola veľmi dobre zaspievaná  jediné čo by som vytkla je to, že sa vybúrujú na Nikolasovi tí stylisti tam :D :D Katarína kráasna farba hlasu aj v slovenčine čo je super  a aj bolo vidno, že si to užili takže ozaj za mňa mooc podarené vystúpenie :)

Elizabeth Kopecká – WAAUUU!! Prvé zimomriavky :) veľmi dobre to bolo zaspievané, žiadnu chybu som nepočula a ani mi nevadilo, že ten začiatok bol pomalší taký akustický ale práve že je ťažšie spievať pomalšie ako v riadnom tempe  a súhlasím s Leošom, Monikou a Paľom že ani podľa mňa to nebolo afektované, ale tak akurát dramatické :) a čo som komentovala v prvom kole finále, že by sa mi tam hodili tanečnice tak dnes nie, bolo vidieť, že je Pani na javisku a že je to nádherná žena a nikoho nepotrebuje ku sebe lebo je suverénna a Superstar má byť suverénna a ja dúfam, že sa dostane do TOP 2 :D

Katarína Štohrová – Zimoriavky! Nesúhlasim s Haberom, lebo dnes prvýkrát sa mi zdala uvoľnená a veľmi sa mi to páčilo a pre mňa po dlhšom čase ukázala svoje hlasové kvality a to, že jej hlas je ozaj jedinečný a výnimočný :) Určite jej to viac hlasovo sadlo ako Lana Del Rey pred týždňom. Proste úžasné vystúpenie! Jedno z TOP vystúpení! A to že postúpila do TOP 4 som veľmi rada, lebo určite si to zaslúži :) A teším sa už teraz na jej vlastnú tvorbu :)

Petr Jiran – pieseň úžasná s ktorou sa dá určite zahviezdiť ak sa zaspieva tak ako má a pekne. V tomto prípade začiatok bol pekný a dúfala som, že Petr zažiari ako v prvom finále no nestalo sa :/ Proste bolo vidieť že nie je vo svojej koži. Každopádne farba hlasu krásna ako vždy len proste SuperStar by mala vedieť zaspievať aj výšky a ja viem, že on tie výšky má (počula som mimo SuperStar) len proste tí, čo nesledujú iné zdroje len prenos SuperStar v nedeľu večer tak si môžu myslieť, že na to nemá..no on na to má  len nejako neviem mám pocit, že to neukázal poriadne počas živých prenosov :/ A že ozaj mu sedia tie nízke romantické polohy, kde môže ukázať svoju krásnu a jedinečnú farbu hlasu no len tu už v tejto fáze súťaže by trebalo už asi viac..Mne bol vždy Petr sympatický a aj je, len niekedy neviem čo si mám myslieť, príde mi trošku kontroverzný, niečo podobné ako Timotej minulý rok. Lebo napr. ten medailónik sa mi nepáčil :/ Ale tak či tak verím, že čo sa týka kariéry sa nestratí lebo to by bola veľká škoda lebo má ozaj krásny hlas a je to zaujímavá osobnosť :)

Marietta Mareková a Adam Pavlovčin – ja som vždy veľmi rada, ak počujem v SuperStar českú alebo slovenskú resp. československú pieseň :) v prvom rade mjsím pochváliť Mariettu lebo po dlhšom čase som sa o5 presvedčila, že je to perfektná speváčka a že v TOP 10tke je právom :) vibratto (netuším ako sa to presne volá) ale páčilo sa mi veľmi aj bolo vidno, že sa jej to dobre spievalo. Proste sadlo jej to veľmi  Adam úžasný ako vždy ale taktiež nádherne znie v slovenčine!  Taktiež som chytala husinu čiže neviem či je to mojou dobrou náladou, ale sa mi zdalo, že výkony večera sa každou piesňou zlepšovali a zlepšovali :) A myslím, že Marietta sa veľmi dôstojne a krásne rozlúčila zo SuperStar touto skladbou :)

To, že vypadla Marietta som čakala, i keď poslednú pieseň zaspievala výborne tak to nestačilo, lebo ostatní sú veľmi silní súperi. Výber medzi Nikolasom a Petrom ma mrzel nakoľko obaja boli mojími favoritmi, no keďže Nikolas sa v tomto kole zlepšil a Petr nie tak výber Nikolasa do grandfinále bol spravodlivý :)

A takéto poradie granfinálé by som chcela: 4. Katarína Štohrová 3. Adam Pavlovčin 2. Elizabeth Kopecká a môj miláčik 1. Nikolas Bitkovskij :)

No buďme realisti prevdepodobne to dopadne takto: 4. Nikolas Bitkovkij 3. Katarína Štohrová 2. Elizabeth Kopecká 1. Adam Pavlovčin.

Ale ako Adam mi je čím ďalej sympatickejší  pôsobí milo a skromne napriek tomu, že je viditeľne ďalej ako ostatní súťažiaci..:D vyžaruje z neho také nadšenie a to sa mi páči :) ale budem spokojná s akýmkoľvek víťazom lebo všetci sú skvelí speváci a sú mi veľmi sympatickí :) :)

Teším sa na večer, piesne sú zaujímavé a nechajme sa prekvapiť :) je možné, že Katarína ešte prekvapí :D mám takéto tušáka, ale zas to by vo finále boli dvaja slováci a to neviem no :D čiii :D Elizabeth má veľa fanúšikov takže hmm.. no nič uvidíme večer :D

A kto vyhrá tak môj typ je Adam :) a aj by to bolo okey lebo však posledné ročníky len ženy vyhrávali takže chcelo by to už zmenu :D :P

161
XY
Reagovat

Tip:
1) Elizabeth
2) Adam
3) Nikolas
4) Katarína
Přání přesně naopak :DD akorát s prohozením Adama a Nikolase.

162
RAINMAN
Reagovat

Písničky dnes večer nejvíc na míru mají Pavlovčin a také Kopecká.

163
jj
Reagovat

@verunka_26:
Pěkně milé shrnutí :-) Jsem rád, že se někomu dalšímu líbila Elizabeth, ta tu jinak moc oblíbená není, bláznivýho …winnera… samozřejmě nepočítám. Proto mi není jasný, kde sebere ty hlasy, aby byla aspoň třetí. Navíc není ten správnej typ, kterýmu se obvykle posílaj hlasy. Petr má to ADHD, už někdy na začátku jsem tu zmiňoval, že nějakej podobnej problém nejspíš má, proto může působit kontroverzně, ten syndrom dost ovlivňuje chování, např. emoce.

164
jj
Reagovat

@Bezík:
Však jsem psal, že jsem začátečník :-) Ačkoliv budíš dojem zkušeného pokročilého věštce, ruku do ohně bych za to nedal, že ti předpověď úrody višní a třešní na příští rok vyjde a bude jich stejně. Celkem odvážný tvrzení :-)

165
Bezík
Reagovat

@jj: A proč myslíš, že je to předpověď úrody ? Kdepak, mladý věštče, ještě se máš hodně co učit … :-D

166
Bezík
Reagovat

@jj: Ještě připomenu (zdá se, že jsi velmi nepozorný), má věštba se týká dnešního večera ! ;-)

167
Ally
Reagovat

Tohle mi zvedlo náladu..hlavně ten Leošův výraz , když zpívá Chodur :)
Monika byla fakt mládě :)
https://youtu.be/TXTHdM8LmUw

168
Prochor
Reagovat

Podívejte se na kurzy Fortuny před finále:
1. Adam 1,58
2. Elizabeth 2,75
3. Nikolas 7
4. Katarína 33 (!?!)
Na Adama bych si taky vsadil.

169
jj
Reagovat

@Bezík:
Úrodu jsem vyvěštil z kávové sedliny. Bohužel až teď jsem zjistil, že jsem měl šálkem třikrát kroužit po směru hodinových ručiček, samozřejmě začátečnická chyba, kroužil jsem proti směru. Co se týče vztahu k dnešnímu večeru, tam jsem předpokládal, žes byl jen velmi nepozorný, protože v zimě přece žádný třešně a višně nerostou! Chyba ale byla už v té sedlině, bezhlavě jsem ji věřil, zaměřil se na úrodu…, máš pravdu, mám se ještě hodně co učit. A tím končím s off-topic :-)

170
Filip
Reagovat

A jaka hymna zazni dnes a od koho?

Nebudou treba zpivat aktualni finalisti Pribeh nekonci?

171
Filip
Reagovat

@Prochor:

Spis se podivej na klesajiciho Bitcoina, bylo na nej 11 jeste v patek.

172
ales winner Elisabeth
Reagovat

jj já sem věrný ganoušek krásné Paní zpěvačky Elisabeth a těším se na večer už mám připraveno všechno takže nervičky pomalu naskakují ale dopadne to dobře mimochodem během přenosu tady nebudu ale po skončení a vyhlášení vítěze-ky sem možná ještě zavítám nechejte se překvapit vid Tomášku

173
ales winner Elisabeth
Reagovat

Prochor víš co nám můžeš s kurzy si vzpoměn na včerejší stardance a snad se ti rozsvítí to nic neznamená klíčovej bude večer

174
Tomáš
Reagovat

@ales winner Elisabeth: Jestli vyhraje Elizabeth nebo Katarína, tak se zabiju.

175
Bezík
Reagovat

@Tomáš: No snad se konečně zachováš jako chlap !!! ;-)

176
Prochor
Reagovat

V dávných dobách, kdy se ještě zpívalo na plný počet semifinále a finále na grandfinále už nezáleželo. Diváci přesně věděli pro koho hlasovat a GF bylo jen zopakování nejlepších výkonů. Kdežto dnes při rapidně malém počtu kol na GF záleží. Takže dneska se bude určitě soutěžit a uvidíme, kdo zabojuje.

177
Bezík
Reagovat

@Prochor: Soutěžit se asi bude, i když soutěž je rozdělena na dvě části, Bětuška bude soutěžit s panem předsedou o první místo a Katarína s Hurvínkem o třetí. Ale produkce ví víc a třeba už je to vlastně předem jasné ;-)

178
Prochor
Reagovat

@Bezík: Hlavně je produkci jasný outfit pro Adama a na ten jsem zvědavý :-)

179
jj
Reagovat

@ales winner Elisabeth:
Mně by ses hodil víc jako fanoušek Pavlovčina :-) V týdnu jsem četl něco o tom, že Elizabeth byl diagnostikován chemický zánět hlasivek a že už ho měla i minulou neděli, sotva prý mohla mluvit, to se teda moc nešetřila. Možná proto se mi v neděli tak líbila, docela často se mi něco líbí a pak zjístím, že interpret měl něco z hlasivkama. V jiném článku zmiňovala něco o tom, že by se na svém repertoáru chtěla podílet i skladatelsky, ale netuším, do jaké míry je toho schopna.

180
Vita
Reagovat

Ja dúfam že vyhrá Elizabeth ale aj Nikolas alebo Adam sú v pohode aj keď Adam z nich spieva najfalosnejsie. Katarína nemá šancu, nemala sa imho dostať ani do semifinale, ona jediná z finálovej štvorice nemá budúcnosť v speve, javisko jej nepatri, nehodí sa tam,o 5 rokov ju vidim že si bude bude doma pospevovat v kuchyni, je absolútne nejaviskovy typ. :MOJ TIP: 1.Adam,2 Nikolas3.Elizabeth Tá Katarína pre mňa prechádza súťažou ako keby v nej ani nie je,úplne zbytočná finalistka, do finále ju pustili asi len k tomu, aby mal kto obsadiť pozíciu outidera… predvídateľný je u nej každý jeden tón. Snáď neskonci na treťom mieste alebo vyššie, najmenej si to zaslúži. Hodnotím ale striktne podľa počtu falošných tónov, dynamiky, stage presence , proti nej ako osobe nič nemám. Vidím že tu ste z nej PAF a netuším prečo, pre mňa je to tuctova speváčka ak sa ňou dá nazvať vôbec. vlastne dnes je mi jedno kto vyhrá, hlavne aby to nebola ona.

181
ales winner Elisabeth
Reagovat

jj mimochodem poznámka vyšinutý nejsem já ale vy kteří jste čecháčkové a nepřejícné nuly však si počkejte vzpoměnte si na to co píšu Elisabeth bude Superstar i kdybych se o to sám měl přičinit

182
ales winner Elisabeth
Reagovat

Tomášku jenom to ne nechci aby ses zabíjel protože tě bude potřeba na příští řadu Superstar v roce 2022 nebo 2023 kdo by tě vytáčel svými humoristickými komentáři když ne já

183
ales winner Elisabeth
Reagovat

Nebo ti můžu zazpívat novou verzi Příběhu nekončí tentokrát pod novým názvem Příběh začíná

184
Tomáš
Reagovat

@Vita: Katarínu si vystihnul naprosto přesně, pod tohle bych se ti podepsal. Úplně zbytečná fnalistka, která si nezaslouží být tam kde je. Měla už dávno vyletět. Bohužel si myslím že bude třetí. Kéž by se stal zázrak a Bitcoin by ji porazil ale nevěřím tomu.

185
ales winner Elisabeth
Reagovat

jj ale tak znáš bulvár jedna paní povídala Elisabeth je připravená ale jo chápu tvůj komentář a jinak jsem rád že se věci vracej do starých kolejí ted už mě zase začínáte rozumět to je dobře ale fakt sem zvědavej jak potom tady okecáte to že sem měl pravdu že vyhraje Elisabeth budete tak spravedliví a popřejete mě k vítězství protože já Vám s Pavlovčinem ano už dávno nejsem ten za koho jste mě považovaly kdysi ted sem chytřejší

186
Prochor
Reagovat

Změna kurzů Fortuny 16:50 -> 19:50:
1. Adam 1,58 -> 1,53
2. Elizabeth 2,75 -> 3
3. Nikolas 7 -> 6,75
4. Katarína 33 -> 35

187
Iv. Sa.
Reagovat

Dnes mi říká manžel, který SD oficiálně nesleduje /a já jen přes sluchátka, abych nerušila jeho fajnšmekrovské uši ;-) /:
„To asi vyhraje ta p.satá, viď?“ …

188
Bezík
Reagovat

@Iv. Sa.: Pozdravuj pana manžela. Má to zmáklé ! :-D

189
Tomáš
Reagovat

Katarína tak šíleně vysoký kurz proti ostatním? Kéž by to byla pravda a byla 4.

190
Filip
Reagovat

@Prochor: Kez by to znamenalo vyhru Bitcoina

191
RAINMAN
Reagovat

Jan Kocián alias RAINMAN je tady!

192
RAINMAN
Reagovat

Ewa Farna špatně frázovala a špatně intonovala. Velmi dobrá byla až ta část ke konci. Písnička sama o sobě hrozná.

193
Bezík
Reagovat

Pan předseda mě dneska zklamal ! Čekal jsem něco exkluzivního ! :-(((

194
XY
Reagovat

Kopecká v medailonku nezapomněla třicetkrát zmínit že nemá hlasivky.

195
Bezík
Reagovat

Jedno oko nezůstalo suché !!!

196
Jai Kudo
Reagovat

Tak Elizabeth se zánětem hlasivek…..nemůžu si pomoct, GG odpoledne před superfinále v nemocnici na kapačkách a pak s obstřikem hlasivek bez zkoušek, vše na první dobrou a neřekla o tom ani slovo. Dověděli jsme se to až později….

197
Jana2
Reagovat

@Bezík: to jo, ani jedno její ono nezůstalo suché :-))

198
libena
Reagovat

@Bezík: ani to její ;-)

199
Jana2
Reagovat

@Jai Kudo: musí si to přece nějak pojistit :-))

200
XY
Reagovat

Dneska asi nejlepší její vystoupení v livekách ale fakt mě tím naštvala… :-(

201
RAINMAN
Reagovat

Kopecká zpívala upravenou verzi. Hlas hrozný, takže jsem Bruna Marse skoro ani nepoznal. Ke konci to začínalo být falešné.

202
Jai Kudo
Reagovat

Jinak z těch 4 je mně nejblíž asi Katarína, ale ta stejně nevyhraje takže……jen doufám, že to nevyhraje Hurvínek…..

203
Jana2
Reagovat

Já jsem si téměř jistá, že to vyhraje Čech a to už teda radši Bitcoin než Líza

204
Filip
Reagovat

Kopecka velice slaba…

Jestli s timto postoupi, tak lidi nemaji usi nebo jsou do ni bezhlave zamilovani.

205
dolores
Reagovat

Elizabeth 8 bodov z 10

206
Monika
Reagovat

Já si nemůžu pomocí tolik holek tak bylo a ve finále je nudná obyčejná Elizabeth, Katarina je mnohem zajímavější, přála bych ji vítězství, ale vůbec tomu nevěřím.

207
Peťo
Reagovat

Kopecka velmi slaba. Tato ak bude superstar tak to bude hrozne.

208
XY
Reagovat

Při těch ukázkách vystoupení pro koho hlasovat si čím dál tím víc uvědomuju že Kopecká zatím byla v live přenosech fakt tragická… bože bože jestli toto vyhraje.

209
libena
Reagovat

panebožekristepane ewa jako supermanka katastrofa :-(((((

210
Bezík
Reagovat

@libena: Ewa si podala přihlášku do klubu, tak dělá co může ! :-D

211
libena
Reagovat

@Bezík: dělá pro to fakt maximum, mimimálně bude čestnou členkou

212
Iv. Sa.
Reagovat

Eva skvělá, Lisbeth plačící o hlasy v medailonku :-/ Nemocné hlasy mám ráda, když dobře intonují, 2x nemocné klidně taky, netřeba škemrat…

213
Bezík
Reagovat

Dneska je Hurvajz nějak z formy ….

214
libena
Reagovat

ale ten bitcoin je teda strašnej

215
RAINMAN
Reagovat

Nikolas: předbíhal hudbu, falešné to bylo! Pouze cizí vokály byly velmi dobré. Ještě horší než Kopecká!

216
Jai Kudo
Reagovat

Uvědimil jsem si, že letos jsem snad nezaznamenal v komentářích Vlada slovo „touchdown“. Přitom v minulých ročnících tím nešetřil a skoro v každém díle nějaký „touchdown“ zmínil. Dokumentuje mně to totálně upadávající úroveň této hudební taškařice.

217
Ally
Reagovat

@libena: Nuda no ..Asi začnu obdivovat Backstreet Boys :) I když v jednom člověku..a naživo to je asi jiné no

218
dolores
Reagovat

Bitcoin 6 bodov z 10

219
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Elizabeth 5/10, Hurvajz 3/10

220
Peťo
Reagovat

To sledujeme finale??? Nikolas ten bol snad este horsi.

221
libena
Reagovat

@Peťo: co finále! my sledujeme superfinále :-))))))

222
Iv. Sa.
Reagovat

Musím občas něco naťukat, abych vás mohla číst, jak to odešlu, tak mi naskočí cca 10 příspěvků, pak zase zamrznu. Přes den mi to nedělá, ale při živáku ano, nechápu 🤔

223
Bezík
Reagovat

@Iv. Sa.: A F5 ti fakt nefunguje ? Vždyť to dělá to samé co odeslání příspěvku …

224
Filip
Reagovat

Nikolas nejlepsi tanecni vystoupeni finale!

Uvedomte si laskave, ze tancovat a zpivat je sakra tezky. Bylo to dokonaly? Nebylo. To ale pri tanci nebude nikdy. Budte trochu soudni…

Ale i tak nejlepsi tanecni vystoupeni z celyho finale.

225
Bezík
Reagovat

@Filip: Ten asynchronní pochyb mimo rytmus byl tanec ? Tož tedy hej ….

226
Iv. Sa.
Reagovat

Katko, Adame, pozvedněte to, prosííím….

227
RAINMAN
Reagovat

Pavlovčin: špatně intonoval, ve výškách hlas nekvalitní. Afektované a přesto nudné vystoupení.

228
Bezík
Reagovat

Tak to bylo ………. strašný !!!! Pane předsedo, vidím to na doživotní čestné předsednictvo …

229
dolores
Reagovat

Adam 8 z 10

230
Filip
Reagovat

Uz jsem si myslel, ze je Pavlovcin dneska normalne oblecenej. Kalhoty to „nastesti“ zachranily…

Jinak taky nic moc vystoupeni. Samozrejme porota opet prechvaleni jako hovado.

Kez by to vsem fenomalnim vykonem vyfoukla podcenovana Katarina.

231
Peťo
Reagovat

Pre mna je taktiez superstar 2021 Pavlovcin.

232
Jai Kudo
Reagovat

Adam má myslím dobře našlápnuto….

233
Filip
Reagovat

A vam se to jako vazne libilo? Mate vlastni usi nebo posloucahate porotu?

Vzdyt ty falzety byly stejne desivy jako u Janoty!

234
libena
Reagovat

katarino pojď!

235
Patrik
Reagovat

Pavlovčín fakt strašný , tuhle písničku už jsem slyšel zpívat od plno lidi a ty byli lepší zatím teda nic moc finále

236
Iv. Sa.
Reagovat

Adam – jedna chybka mi ucho trochu natrhla, ale možná tomu nerozumím, jinak mi to ♥️ docela sevřelo 😔🤗

237
libena
Reagovat

začátek měla ale brutálně nízko a neznělo to vůbec dobře :-(

238
Jana2
Reagovat

Taky musím občas něco napsat abych vás viděla. Adam ok ale originálu se to ani nepriblizilo. Katka pro mě katastrofa, ačkoliv mě to fakt moc mrzí.

239
Jai Kudo
Reagovat

Likvidační song pro Katarínu….Adam 7/10, Katarína 6/10

240
Patrik
Reagovat

Chudák Katarina to se vůbec nepovedlo škoda

241
RAINMAN
Reagovat

Stohrová: začala to zpívat moc nízko, mírně upravená verze. Úplně obyčejné, průměrné a nudné vystoupení to bylo!

242
XY
Reagovat

Začátek byl teda šílenej ale druhá půlka už přece jen lepší, ale fakt bych nakopal toho kdo ji vybral tenhle song.

243
Peto
Reagovat

Katarina taktiez velmi zle hlavne ten uvod

244
XY
Reagovat

Pořadí po prvním kole:
1) Adam (lehký nadprůměr)
100 světelných let nikdo
2) Elizabeth (podprůměr)
3) Katarína (špatný výběr písně)
4) Nikolas (všechno špatně)

245
Iv. Sa.
Reagovat

Katka – začátek dole neutáhla, je velmi těžké intonovat takhle nízko, škoda.

246
RAINMAN
Reagovat

I Bagárová byla ze Stohrové znuděná.

247
libena
Reagovat

mimochodem marně zatím doufám, že se ewa převleče…

248
Filip
Reagovat

Tak uz chapu ten vysokej kurz na Katarinu, ten vykon byl strasnej :-D diky pisnicce predevsim.

Bookmaker Fortuny byl asi na zkouskach.

249
Jana2
Reagovat

To zastavili hlasování nějak brzo ne? Vždyť Katka sotva dozpivala.

250
Bezík
Reagovat

@libena: Proč, já myslím že už jí pan předseda podepisuje přihlášku !!! :-D

251
Iv. Sa.
Reagovat

@XY:
244
Bohužel, tak nějak…

252
XY
Reagovat

@Jana2: Taky nerozumim to někdo nezazpívá ani 2 písničky? To je fakt nefér, vyřazovat v superfinále podle 1 písničky

253
Filip
Reagovat

@Jana2: Asi si rekli, na co to zdrzovat, kdyz je to jasny :-D a muzou pustit o to vic reklam.

254
Jana2
Reagovat

@Filip: to dává smysl :-D

255
Monika
Reagovat

První kolo nic moc kromě Adama může letět kdokoliv, rozhoduji se mezi Katarínou a nikolasem, ale spíš Nikolas o chlup.

256
dolores
Reagovat

Katka 7 z 10… mrzí ma to. Nefungoval jej na začiatku odposluch?

257
Tomáš
Reagovat

Stohrová absolutní katastrofa, nejhorší a nejfalešnější výkon ze všech! Jestli po téhle hrůze, po tak šíleném zprznění Metallicy postoupí do Top 3, tak jsou češi a slováci absolutně hluší!!!!!!!!!

258
libena
Reagovat

po tomhle průběhu finále mám obavu, že čtvrtá bude katarina

259
Bezík
Reagovat

@libena: Tak, jak bylo naplánováno ….

260
XY
Reagovat

Já se obávám že se jede mega na výhru Kopecký. Tímhle stylem kdy se zastavuje hned po dozpívání posledního a každý zpívá jenom jedno kolo je jasný že ten poslední je v obrovský nevýhodě. Katarína teď vypadne na 99% a Adam bude mít příští kolo taky co dělat. Někdy bych si přál superstar kde by to fakt všechno probíhalo regulérně :-(

261
Filip
Reagovat

@XY: Proc by mel mit Adam problemy?

262
dolores
Reagovat

Obávam sa že Katarína vypadne prvá.. veľmi málo času na hlasovanie… na rozdiel od Adama a Elizy, neplakala v medailóniku…. no je to škoda, že si nevypočujem ďalší song…
a samozrejme aj národnosť (na rade je CR) aj pohlavie (na rade je po rokoch chlap) idú proti nej

263
XY
Reagovat

@Filip: Tak přijde mi že většina lidí hlasuje těsně po výkonu, takže Adam který půjde příští kolo poslední těch hlasů zřejmě tolik nedostane. Nebo alespoň já ty sms posílám až po výkonu.

264
libena
Reagovat

:-((((((((((((((((((

a ewa teda dneska taky výkon mizerný

265
Prochor
Reagovat

Katarína letí první – přesně podle sázkařů.

266
Pattrick
Reagovat

To hlasovani bylo divne.. ja poslal smsku Katce a uz mi to reklo, ze je po.. a na fcb to psalo vic lidi.. achjo

267
Filip
Reagovat

Prekvapeni :-D

Lidi prej Katarine posilali hlasy a ani to neslo, ze uz je pozde, pritom pred ukoncenim hlasovani :-D takze produkce si pojistila vyvoj finale.

Tak schvalne, kdo pujde v 2. kole jako posledni? :-D

268
Peťo
Reagovat

Aka nahoda ze po katarininom vystupeni zastavia ihned hlasovanie …hlavne ze doteraz dali vzdy reklamu. Grc. Katarina bola lepsia ako elizabeth a nikolas…

269
XY
Reagovat

Počítá někdo kolikrát Elizabeth dneska řekla zánět na hlasivkách?

270
Iv. Sa.
Reagovat

Mrzí mě to, ráda bych ji dnes večer ještě slyšela.
Katko, jsem ráda, že jsem Tě mohla poznat a slyšet🌹😘♥️

271
Monika
Reagovat

Ach jo Kataríny je škoda, ale blbý výběr songů… bože ať už jde Elizabeth do řitě s těma hlasivkami mám ji plné zuby

272
libena
Reagovat

bože ty hlasivky se budou řešit jako furt?! teď i zevnitř? a zvedací prádlo na prd.l, teda na zadek – no to je kultura

273
Prochor
Reagovat

„No tak vstávej na pár chvil…“ refrén se má zpívat vysoko. To Elizabeth pohnojila a ošidila.

274
Ally
Reagovat

Ach jo ,Katku dobře zařízli :(
Začátek teda špatný, ale konec se mi líbil

Jejda tahle herečka už mě štve ..no má problém s hlasivkami, takže dostane Kratochvílovou, ale žádná protekce..tak určitě :)

275
RAINMAN
Reagovat

Kopecká: výborný hlas pro tuto písničku. Z nouze ctnost… ta její hlasová indispozice! První refrén špatný, druhý refrén o něco lepší, třetí refrén na závěr taky nic moc.

276
Bezík
Reagovat

Bětuško, to se fakt nepovedlo ….

277
dolores
Reagovat

Elizabeth 7 z 10

278
Bezík
Reagovat

Že by se vážně jelo na pana předsedu ? To jsou věci …

279
XY
Reagovat

Jestli to vyhraje tohleto tak to je v….

280
Prochor
Reagovat

Teď jsem teprve zaregistroval, že ušoun má zase jinou barvu vlasů. To jsou věci.

281
Filip
Reagovat

Cemu se tam tak smali s Elizabeth?

Nejak jsem to nestihl k obrazovce…

282
Iv. Sa.
Reagovat

Eliza v dupce dva čípky, Nikolas růžové vlasy 🙃

283
Bezík
Reagovat

@XY: Vždyť je to jedno, kdo to vyhraje. Teď už jde jen o to, zda bude zábavnější, když to šlehne s Tomáškem, nebo s Aleškem … :-D :-D

284
verunka_26
Reagovat

@Filip: lebo povedala, že má v sebe dva čípky 😅😅🤦🏼‍♀️🤣🤣

285
Prochor
Reagovat

@Bezík: Tentokrát tahá za kratší konec Aleš. Letos je to Adama.

286
Filip
Reagovat

@verunka_26: No jo, nema rajdovat s celym Kladnem…

287
Bezík
Reagovat

@Prochor: Nebyl bych si tím tak jist. Pořád to vidím tak 50 na 50.

288
Jai Kudo
Reagovat

Panebože, to je strašná úroveň letos…. :-(

289
dolores
Reagovat

Ťažko mi je hodnotiť bitcoina, nepoznám ten song, ale zdalo sa mi to o chlp lepšie ako Eliza

290
RAINMAN
Reagovat

Nikolas: špatně intonoval, zpěv ve výškách nebyl dobrý. Vytí bylo hezké, ale taky nebylo intonačně správné.

291
Prochor
Reagovat

Musím ale uznat, že Nikolas působí na pódiu nejvíc přirozeně ze všech.

292
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: “ .. zvolal dvakrát rychle za sebou, je to běs, je to běs !!!“ Kdepak, Cimrman musel předvídat i Superstár …. :-D

293
Iv. Sa.
Reagovat

Nikolas mě teď docela bavil.

294
XY
Reagovat

Nikolas na live sázkách už 8.00 před vystoupením 15.00. Kéž by postoupil místo Lízy, ta se mi dneska fakt zhnusila :((

295
libena
Reagovat

@dolores: song neznala ani monika, což se divím… mirai ho nazpívali poté, co bubeníkovi skupiny zemřela manželka při nehodě (srazilo ji auto), pro mě krásná píseň včetně klipu
bitcoin to ani moc nezvoral

296
libena
Reagovat

teď už bych si přála klučičí top 2

297
Bezík
Reagovat

@libena: Nebuď krutá !!! Tomášek se otráví alkoholem !!!! :-D

298
dolores
Reagovat

Adam 7 z 10

Palonder so zamatom v hrdle je len jeden…

299
Prochor
Reagovat

Tak Adam se mi docela líbil. Asi první dneska.

300
RAINMAN
Reagovat

Pavlovčin: začátek špatný, pak to bylo lepší. Nudná intonace, tudíž průměrné vystoupení to bylo.

301
libena
Reagovat

@Bezík: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

302
XY
Reagovat

Adam měl lepší vystoupení než dneska, ale i tak to na Elizabeth a Nikolase stačí. Musí vyhrát.

303
Filip
Reagovat

Hrozna pisen Pavlovcina a nic moc vykona.

Porota samozrejme nadsena a dojata :DDD

Kez by vyhral Bitcoin, ale to by byla asi stejna haluz jako, kdyz vyhral Adamec.

304
dolores
Reagovat

@libena: no aj mne príde ze z domácich piesní to bitcoin dal najlepšie…

Inak habera mal si kopnúť nie len do ministerky, ale hlavne do radiomafie, ktorá za toto lobuje na ministerstve, lenže ak by si kopol do radiomafie, tak by ho potom nemuseli hrať…

305
Iv. Sa.
Reagovat

Tomáši, přála bych si klučičí derby, ale to se nám asi nesplní…

306
Tomáš
Reagovat

Nikolas neuvěřitelně zabojoval! Jeho nejlepší výkon v soutěži! Patří do Top 2!!! Kéž by porazil Kopeckou, která byla daleko horší!!!! Jestli i po tomhle výkonu Nikolas skončí třetí, tak to mě bude opravdu hodně mrzet. :(

307
Ally
Reagovat

U nás toto zpívala Anna K, že ?

308
Filip
Reagovat

Z jine diskuze:

„Vyhraje tutove zena, protoze Bitkovskij nema proti tem dvoum zenam sanci“

Asi tak :D

309
Bezík
Reagovat

@dolores: To fakt u vás navrhujou ? Tak to budete světový unikát, pokud už někde je nějaká regulace, tak ve prospěch domácí tvorby. Nicméně veškerá regulace je zlo.

310
Tomáš
Reagovat

@Iv. Sa.: Já taky! Já taky! Ale taky tomu nevěřím :(

311
Filip
Reagovat

@Bezík: Co chcete od libtardu?

312
Ally
Reagovat

@dolores: To jsem taky nepochopila, jaký důvod nehrát domácí tvorbu ? Habera odvážně :)

313
Prochor
Reagovat

Druhý letí Nikolas – opět přesně podle sázkařů.

314
XY
Reagovat

Ach jooo proč je to vždycky bez překvapení :(((… tak teď adam musí, prostě musí

315
libena
Reagovat

do pytle :-(

316
Iv. Sa.
Reagovat

Adamův vzhled mi asociuje zpěváka Prince, i když ten byl o dvě hlavy menší, a chtěla bych ho slyšet zazpívat Diamonds and Pearls.
Ouou, Tomáš přišel o Nikolase…

317
Patrik
Reagovat

Tak tohle bylo nespravedlivé rozhodne byl lepší než Elizabeth nechapeš produkce ji protlačila

318
Bezík
Reagovat

No proto, všechno jde podle plánu. A Tomášek se neupije od radosti. Chyběl by nám ;-)

319
Filip
Reagovat

Strasne sokujici vysledky finale

320
Iv. Sa.
Reagovat

@XY:
324
Jdu mu poslat hlas.

321
BarBora
Reagovat

Katke museli šialene nabiehať hlasy, keď réžia musela zmeniť scenár a skočiť Ewe do reči aby okamžite zastavila hlasovanie, ale následne ešte bežali rekapitulácie, t.j.výzvy k hlasovaniu. Primitívni babráci.

322
Monika
Reagovat

Doufám, že ta odporná herečka prohraje. Taková koza nesympatická.

323
libena
Reagovat

konečně se ewě podařil parádní vtip – čípková růženka :-))))))))))))))

324
RAINMAN
Reagovat

Kopecká: nejlepší písnička celého ročníku! Z nouze ctnost. To se zapíše do análů… a nejen díky čípkům.

325
Honzad
Reagovat

Elizabeth je hrozná herečka, kalkul v průběhu celého finále, to je fakt nevkusné.

326
Bezík
Reagovat

@BarBora: To víš, profíci. Poradí si s každou situací ;-)

327
libena
Reagovat

adam, adam, adam

328
RAINMAN
Reagovat

Pavlovčin: intonace špatná, drobné chyby především v refrénu… takže horší než Kopecká!

329
XY
Reagovat

Adam to uzavřel Touchdownem nebo alespoň pro mě. Poslal jsem asi 5 SMS, víc jsem udělat nemohl….

330
Bezík
Reagovat

Tak kdo zvítězí ? Český konzervativní divák, nebo slovenský progresivní milovník wurstů ? :-D

331
Iv. Sa.
Reagovat

✊✊ Adamovi…

332
XY
Reagovat

Fortuna:
Adam 1.19
Elizabeth 4.00

333
Prochor
Reagovat

@XY: A sázkaři se málokdy pletou. Konec konců – jsou to jejich prachy:-)

334
Bezík
Reagovat

@XY: Sázkaři mají dost jasno. Já nevím, já bych to tak jasně neviděl.

335
Tomáš
Reagovat

Áchjo Nikolas :((((( Měl postoupit, byl daleko lepší než Elizabeth! Ale asi už tím jedním výkonem nedokázal dohnat ten její náskok v hlasech. To mě tak mrzí, třetí místo je skvělý ale zasloužil si být ještě výš po dnešku. Teď jestli to nedá Adam, tak fakt už nevím. Všechno hraje do karet jemu kromě národnosti takže jestli to vyhraje afektovaná Kopecká, tak tomu už fakt neuvěřím že to není podvod :(

336
Pattrick
Reagovat

Snad to vyhraje Adam, ta Kopecka je otravna v tom projevu. Ve Stay te jeji mecak neprijemny, jedine vystoupeni od ni, ktere bylo fajn byla Adele minule.

337
Iv. Sa.
Reagovat

@Bezík:
330
Hlasovala jsem jako nestraník, i když pro Adama 😉
Čípková Růženka 😅

338
Prochor
Reagovat

Á nazdar Piešová ! Jak ti fungujou tlumiče ?

339
Bezík
Reagovat

@Iv. Sa.: Tak ty nejsi konzervativní divák :-D Ale že máš ráda buřty ??! :-o

340
XY
Reagovat

A ještě doplním hlasování na ig:
65% Adam
35% Elizabeth

341
Iv. Sa.
Reagovat

Outfit Barbory 🤭

342
dolores
Reagovat

Obidvaja finalisti strasne premotivovani, co sa podpísalo na ich výkonoch… akoby nám nehovorili aha akú úžasnú pieseň spievam, ale aha aký som uzasny(a).. JA … a hlavne Adam sa prežíval az sa prefrazoval :-D. ale asi to tak ma byt, taka súťažná emócia
Je mi jedno kto vyhrá, viac sa mi páči Elizabeth, ale nebude mi vadiť ani keď skončí prekliatie vitaziek dievcat

343
Filip
Reagovat

@Bezík: Progresiviste bohuzel vitezi vsude, zvitezi i zde.

V Americe uz je v generaci narozene po roce 1995 kazdej sestej clenem LGBTQ komunity. To nebude nahoda, propaganda v TV, na internetu, na Netflixu a ostatne i zde v Superstar „nese“ svoje ovoce.

344
Iv. Sa.
Reagovat

@Bezík:
339
:-D

345
Prochor
Reagovat

@Iv. Sa.: Je to fajn ale kde má svojí kšiltovku ? Každopádně se zdá, že už se naučila chodit na jehlách.

346
libena
Reagovat

ségry piešovy fajn
barbora nemohla mít šaty ani o milimetr kratší – nechápu, a ty štekle taky ne
marně jsem celý večer doufala. že se ta ewa převlíkne

347
Bezík
Reagovat

Zdržujou. Tak konzervy, nebo buřty ? Safra, aby to nakonec nebyly buřty v konzervě … :-o

348
libena
Reagovat

@Bezík: njn, natahujou, nějak jim ty reklamy nevyšly…konec je plánovaný až 23.40!!

349
Monika
Reagovat

Jooooooo

350
Iv. Sa.
Reagovat

Jooooo 👍🤩

351
XY
Reagovat

JOOOOO TO JE RADOST!!!!!!!

352
Jana2
Reagovat

No tak aspoň že tak

353
Bezík
Reagovat

Takže wursty vítězí nad konzervativci. Nu což, vzhůru do nových progresivních zítřků … :-D

354
Prochor
Reagovat

Kdo se asi víc naleje – Aleš nebo Tomáš ?

355
Tomáš
Reagovat

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Konečně po 10 letech je to tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

356
Peťo
Reagovat

Jednoznacne zasluzene! Ostatni traja nan nemali…

357
Bezík
Reagovat

@Prochor: Myslím že oba :-D To zase bude v álejích nablito … ;-)

358
Violete
Reagovat

Jsem ráda, jak to dopadlo. Adamovi vítězství přeji. Byl skvělý. A pro mě je vítězem i Katarína, protože překonala evidentně samu sebe a byla výborná.

359
Tomáš
Reagovat

Škoda Nikolase že nebyl v Top 2 místo Elizabeth, to mě mrzí po tom jeho výkonu v 2. kole. Ale zaplaťpánbůh za Adama že to vyhrál, to už by vážně bylo moc kdyby vyhrála Kopecká když se jí ty výkony dnes ani moc nepovedly. Já mám takovou radost že konečně vyhrál kluk!!!! A konečně se porušilo i pravidlo střídání národnosti, no prostě super.

360
Bezík
Reagovat

Chudák Alešek. Věnujme mu tichou vzpomínku … ;-)

361
dolores
Reagovat

Adamovi som nefandila, ale som rada, že konečne vyhral chlapec…. a Hallelujah
, co dali s Elizabeth bol pre mňa touchdown.. pre mňa je najväčší objav Katarína a 4.miesto je fajn, nato ze nemala žiadne skúsenosti s vystupovaním…. taka Elizabeth sa pohybuje po eventoch už dlhsie.. A hlavne sa teším na Katarininu tvorbu

Tome blahoželám, dočkal si sa… 🤩
Alesek snáď odpustí, keďže sa dal na kresťanskú vieru… 😇

362
dolores
Reagovat

@Bezík: myslím už cca 5 rokov platia kvóty v našich rádiách na domácu tvorbu… myslím 25 %…, rádia s tým nesúhlasili, tak lobovali a nová ministerka s tým teda prišla , že sa to zruši… napokon zakrocil Matovic a zastavil ministerku… Habera ale už matovica nespomenul, lebo ho nenávidí na smrt ako celú vládu. Kvóty sú síce somarina, ale v niektorých krajinách sú zavedené, myslím vo Francúzsku… @Ally: naša radiomafia nehrala slovensku tvorbu, lebo vraj je nekvalitná,…. muzikanti sa burili a vybojovali kvoty.. ale ja s týmto kontroverzným nariadením súhlasím, hlavne kvôli tomu, že vďaka kvotam počujem aj začínajúcich našich spevákov.. nielen otrepany Elán a Vyznanie…. napr. hrajú aj Petra Juhasa, co ma nesmierne teší….

363
Tomáš
Reagovat

No už jsem tomu nevěřil že u nás ještě někdy vyhraje SuperStar kluk a že se ještě k tomu tím poruší i pravidlo střídání národnosti. Takže jako docela zázrak. Škoda že Bitcoin nebyl v Top 2, to už by bylo dokonalé. Dnes si to fakt zasloužil ale dokonalé není nikdy nic takže aspoň že takhle.

364
BarBora
Reagovat

Zatiaľ len stručne:
– bála som sa do čoho navleču Adama a oni sa vyzurili na Ewe a Barbore… strašné niečo
– všetci robili chyby, najokatejši bol Katkin začiatok, ale najfalošnejši sa mi zdal Nikolas v 1.-ej piesni
– Elizabeth si to dosť pokazila neustálym upozorňovanim na hrdlo, dosť trápne, ale spev bol horší ako hlas
– najlepší bol Čekovský – ja rád jem čipky
– strašne slabé finále, žiaľ. Dvaja Slováci v konečnej dvojici byť nemohli, z tých troch, aby to nebolo ešte trápnejšie ako to bolo, mohol vyhrať len Adam, aj tak ma vyhlásenie prekvapilo.

365
Bezík
Reagovat

@dolores: Jo tak, čili je to opačně než ujo Paľo blekotal, jde o zrušení kvót ! Tak to bych paní ministerku zcela podporoval !!!

366
RAINMAN
Reagovat

Ewa Farna špatně frázovala a špatně intonovala. Velmi dobrá byla až ta část ke konci. Písnička sama o sobě hrozná.
————
Kopecká zpívala upravenou verzi. Hlas hrozný, takže jsem Bruna Marse skoro ani nepoznal. Ke konci to začínalo být falešné.

Nikolas: předbíhal hudbu, falešné to bylo! Pouze cizí vokály byly velmi dobré. Ještě horší než Kopecká!

Pavlovčin: špatně intonoval, ve výškách hlas nekvalitní. Afektované a přesto nudné vystoupení.

Stohrová: začala to zpívat moc nízko, mírně upravená verze. Úplně obyčejné, průměrné a nudné vystoupení to bylo! I Monika Bagárová byla ze Stohrové znuděná.

Kopecká: výborný hlas pro tuto písničku Jany Kratochvílové. Z nouze ctnost… ta její hlasová indispozice! První refrén špatný, druhý refrén o něco lepší, třetí refrén na závěr taky nic moc.

Nikolas: špatně intonoval, zpěv ve výškách nebyl dobrý. Vytí bylo hezké, ale taky nebylo intonačně správné.

Pavlovčin: začátek špatný, pak to bylo lepší. Nudná intonace, tudíž průměrné vystoupení to bylo.

Kopecká: nejlepší písnička celého ročníku! Z nouze ctnost. Mírně si to upravila. Píseň od Rihanny. Parádní zpěv! To se zapíše do análů… a nejen díky čípkům.

Pavlovčin: intonace špatná, drobné chyby především v refrénu… takže horší než Kopecká!

367
J.
Reagovat

Tak to máme za sebou, tenhle víkend byl nabitý. Evropa i USA může být pyšná, když i v takových zemičkách jako ČR+SK vyhraje StarDance a SuperStar – muž, gay a snědé pleti… Splnili se menšinové kvóty, ale aspoň že jsou oba talentovaní a vyhráli právem…

Nicméně za mě celé živé přenosy žádné překvapení (až na odstoupení Machytkové), vše dělané tak okatě, jak když to je celé nachystané. Přišlo mi i v Superfinále, jak když tam všichni 4 chtěli být, ale nikdo to nechtěl vyhrát, aby nemusel skákat jak Nova/Markíza pískají… Včerejšek též bez překvapení. Katarína nebyla pro mainstream, navíc v tomhle kole, čim později člověk vystupoval, tim byl na tom hůr, ale udělala si za ty kola v SS aspoň dobré promo.
Nikolas teda pro mě nic extra, ale chápu, že lidi baví, ale že se takovej hurvajs dostane do Top4 by mě ani nenapadlo… Ale taky si udělal reklamu a dál si může jet podle svého…
Elizabeth ta to snad taky vyhrát ani nechtěla. 100x zmínila nemoc (přesně jak tu někdo psal, to se dřív „tajilo“ a práskli to až po výkonu porotci nebo moderátoři), přišlo mi, že to snad dělala schválně, aby nevyhrála, protože tohle fňukání nemají lidi rádi, zvlášť když se to 100x opakuje a pak stejně podá normální výkon…
Adam vítěz zaslouženě, jen bych byl radši, kdyby nám to všichni tak strašně nevnucovali celé živé přenosy, že on je ta největší hvězda celého vesmíru. Ty finalisty vybírala do Top10 porota, tak to je jak kdyby řekli: No vybrali jsme vám pár ok zpěváků, pár nic moc a Pavlovčina a ten to musí vyhrát, tak mu pošlete hlas a my se budeme rozplývat i kdyby předvedl na jevišti třeba jen pantomimu… Ale má bonus 2 mega k tomu, tak snad s tim naloží rozumně a nepos… se z toho a nestoupne mu to do hlavy…

Teď bylo jedno zda vyhraje někdo z ČR nebo z SK, protože kolo ČR a SK výherců bylo uzavřené a začínalo se zase od začátku. Vyhrál tedy kluk z SK.
No a tim je to jasný závdavek na příští SS, musí to být přece vyrovnané. A vyhraje určitě kluk z ČR. Takže finále vidím následovně. Vyberou Top10 – 5 holek a 5 kluků. Z toho budou 4 z ČR a jedna jako druhá, aby si je lidi pletli a všechny povypadávaly a 1 z SK a ta bude ve finále. Pak vyberou 3 kluci z SK, samý nemastný-neslaný, aby pro ně lidi nehlasovali a 2 z ČR, načež jeden bude typ Ivana Kandráče a druhý bude super univerzální zpěvák co zazpívá Axela Rose, Stinga i Karla Gotta s Pepou Vojtkem a ten to celé vyhraje. Amen :)

368
jj
Reagovat

Jak se mi předchozí kolo líbilo, tak o to větší zklamání bylo finále. Ani Ewa nebyla v největší formě, dost nervózní, přesto zůstala ozdobou finálových kol. Bitcoin na to nějak neměl a měl problém přezpívat kapelu, která byla opět dost nahlas, místo aby se zlepšoval, tak kolo od kola uvadal. Elizabeth s Pavlovčinem soupeřili, kdo zazpívá víc afektovaně a vyprodukuje větší kýč. První výkon od Elizabeth byl tak nepřirozenej, že ani Pavlovčin by se za něj nemusel stydět. Ale musím uznat, že jeho poslední song se dal poslouchat, i když to byl stále jen průměrný výkon. Kdybych dělal pořadí, tak bych ho v té bídě dal někam dopředu. U Elizabeth zas chvílemi ta Kratochvílová nebyla špatná. Katarína se mi i přes nevhodný výběr líbila včera nejvíc, střídala pěkný a horší místa, ty níž jí nešly. Z finálové desítky jsem na její tvorbu zvědavej nejvíc, pak ještě na Jirana.
Je mi záhadou, jak se dostala Elizabeth až mezi poslední dva. Medailonky se jí vůbec nepovedly, až moc snahy, celý to bylo příliš na city, střihač měl některý zmínky o hlasivkách vystřihat, diváka opakovaná sebelítost k posílání hlasů nepřiměje, právě naopak, s takovouhle prezentací se většinou končí okamžitě po prvním hlasování. Buď to někdo amatérsky nedomyslel, nebo naopak profesionálně promyslel. Pěvecky taky slabota, možná ty hlasivky ji ovlivnily víc, než se zdá, to ale bohužel pro ni nikoho nezajímá, důležitej je výsledek. Asi na tom byla fakt dobře v předchozích kolech, kdy měla medailonky ještě normální, protože včera musela ztratit hodně podpory. Pak v samotném finále ve dvou se určitě hlasovalo hodně i proti ní, jen aby nevyhrála. A vítěz? Líbí se mi od něj jeden klip, ten je výbornej. Takže třeba vyprodukuje něco dobrýho. Ale v soutěži, nemůžu si pomoct, jeho výkony pro mě asi nejvíc vystihuje slovo „směšný“. Jako vůbec jsem nebyl schopen ho brát vážně a hodil se jen jako zdroj zábavy. Ale když tohle lidi považujou za umění, tak proč ne :-)

369
Tomáš
Reagovat

Tak kde máme toho Aleška? Myslím že asi neslaví. A jestli vypije všechny ty lahve šampusu co má v lednici na žal, tak ho tu už asi neuvidíme. :(

Taky nevím, jak se Elizabeth mohla dostat mezi poslední dva ale řekl bych že mezi ní a Bitcoinem to po tom jeho 2. výkonu muselo být hodně těsné a možná nechybělo moc aby ji porazil i on. Bohužel Backstreet Boys v 1. kole se mu moc nepovedli a když pak zazářil v 2. kole, tak už nestihnul náskok na 2. místo Elizabeth v sms hlasech dohnat. Asi to bylo tím. Vážně škoda, mohla být po 12 letech klučičí Top 2 a Bitcoin by si to i zasloužil. Ale i takhle super že konečně po 10 letech vyhrál chlap a to Adam, to je super.

370
Violete
Reagovat

@BarBora: Barbora Piešová se v tom nemohla cítit dobře, jsem toho názoru, že by návrháři měli zohledňovat osobnost, kterou oblékají. Tohle se nepovedlo. A proč udělali z Ewy Farné Teletubbies, to už nepobírám vůbec. Kdyby jí nechali ty šaty, co měla na úvod, bylo by to alespoň slavnostní.

371
Bezík
Reagovat

@Violete: Teletubbies !!! :-D :-D Princezno, ty dovedeš být ale krutá ! :-D I když u mladého feudála je to asi pochopitelné a nutné ;-) :-D

372
Iv. Sa.
Reagovat

@Violete:
370
Včera jsi mi tu chyběla a naprosto s Tebou souhlasím, letošní SS provázelo hodně návrhářského a stylistického nevkusu, kterým byla např, Barbora Piešová řekla bych až znásilněná :-/ Ewa Farná byla už na Slavíku za medvídka Pú, přirovnání k Teletubbies /kombinované Supermanem/ je také trefné, bohužel… Bizár má zelenou, ještě, že aspoň Sting, Clapton, ,… , ale i Habera ;-) /na jeho akustický koncert v rámci jedné naší akce nikdy nezapomenu/ se netřpytí, jak zmiňovaná disco koule, zatím se dá, bohudíky, stále něco niterného, blízkého srdci a duši se „staromiĺským“ vkusem a s láskou k přirozenosti najít.

373
BarBora
Reagovat

@Violete:
Ewa naznačila ako sa v tom kostýme cíti, bolo to horšie ako Teletubbies 😀. A ten storočný záves čo natiahli na Barborku… navyše tak krátky, že sa nemohla pohnúť, aby sa jej nevyhrnul nad pupok, to bola nejaká pomsta alebo čo. Nečudujem sa, že sa obe necítili vo svojej koži.

374
Patrik
Reagovat

Já bych příští Superstar udělal odděleně Česká Superstar , a Slovenskou Superstar byla by to velká změna – a prostě více Live show na úkor castingu např 4 – cástingy max 5 + 3 SuperVýběry + 2 Semifinále a aspon 8 Live show to by byla paráda

375
Tomáš
Reagovat

Myslíte že budou zveřejněny výsledky hlasování ve všech kolech? Já myslím že opět ne.

376
Luke
Reagovat

Všechny vás tady zdravím, já už letos superstar skoro nesledoval, viděl sem pár zazpívaných písní a je vidět, že už to není prostě ono, už by měli dát pár let pauzu od superstar, ale z toho mála co sem viděl, tak pro mě největší sympaťák byl Adam Janota a tomu bych to asi přál.
Letos po dlouhé době vyhrál kluk, mně se teda moc nelíbí, ale když si ho lidi zvolili, tak ok, budíž mu přáno.
Jinak tady když člověk pročítá tu diskusi, tak se tady toho moc nezměnilo, Tomáš pořád propaguje kluky a prožívá to, jako by šlo o život :-) a dokonce nějakým nedopatřením se sem dostal známý ,,Troll“ Aleš, co si tak vzpomínám, tak co tady předváděl, tak se vůbec divím, že ho sem admini zase pustili….no nic všem krásné vánoce a pokud nejde o život, tak jde o hovno, tak to tak neprožívejte :-)

377
ales winner Elisabeth
Reagovat

Dobré odpoledne Především bych chtěl popřát Tomáškovi vítězství jak jsem slíbil tak plním Tomášku všechno nejlepší konečně se ti podařilo to co mě pouze jednou s Emmou v SS 2015 takže ze srdce gratuluji a užívej si vítězství a neboj neslavil jsem vůbec a víš proč protože jsem přesvědčený že vítězové jsou totiž oba dva ale tak většina tady měla jasno to nevadí Luke a co k tobě říci asi nevíš že jsem byl na dovolené a vrátil jsem se vlastně právě na SS 2021 a proto sem tu příspival no co říci ůplným závěrem snad jen to že Další Superstar určitě bude ale ne dříve než za 4-5 let televize totiž chystají jiné nové formáty a taky se vrátí Tvoje tvář má známý hlas v roce 2022 a pokud osloví Pannu marii Budu nadšený a spokojený a nebojte se já se nevzdávám přijímám s pokorou prohru ale není všem dnům konec a při další Superstar nashledanou ještě jsem neřekl poslední slovo a příště to stejně vyjde a možná vás překvapím ten nick si ponechávám ona se stejně Elisabeth přihlásí znovu a tentokrát vyhraje no nic tak se s vámi loučím Veselé a bohaté Vánoční svátky a hodně zdraví štěstí a hlavně Lásky a ne tolik zášti a nenávisti vůči mé osobě nejsem a nikdy nebudu trollem tak nashle při SS za pár let

378
Violete
Reagovat

@Bezík: Kdepak krutá, to si vyprošuji :-) Návrhář má přece zajistit komfort toho, kdo oděv nosí. Takže princezna s křovinořezem by nechala návrháře za trest nosit ten oděv od rána do slunka západu, a to by se teprve vidělo. A hezky mezi lidi :-) Myslím, že v Barborky outfitu by neudělal ani pár kroků bez úhony.

379
Violete
Reagovat

@Iv. Sa.: Díky, chtěla jsem si to užít na závěr bez komentování, ale také jste mi chyběli. Stinga si pouštím jako pohlazení po duši, hezký koncert měl teď v Panthéonu https://www.youtube.com/watch?v=ZDtjDThed7o

380
Violete
Reagovat

@Prochor: Vždyť to říkám celou dobu, že Nikolas má nejlepší cit pro pódium, podle mě z něj bude dobrý frontman kapely. Ale tedy ty tanečníci nevím, zda byla dobrá volba. Vizuálně mě to přišlo, jak když kloni útočí.

381
Bezík
Reagovat

@Violete: No, a pak že nejsi krutá ! :-D :-D Kdepak, feudál je feudál, zvlášť s křovinořezem !!!

382
Prochor
Reagovat

@BarBora: Adam byl oproti tomu, co předváděl minule, oblečený skoro konzervativně. Zato tentokrát to odnesla Ewa. Vypadala jako včelka Mája.

383
Violete
Reagovat

@Prochor: Já bych neřekla, že konzervativně, ale u něho je to jeho styl, který mu vyhovuje a vysloveně říkal, jak se na ty outfity těší. Ewě měli nechat ty šaty, co měla na píseň, v nich se mohla cítit jako dáma. Že by půjčovné těch šat bylo vyšší a fofrem je museli vrátit? :-)

384
Violete
Reagovat

@Bezík: Odhalil jsi mě :-) A kdo bude odmlouvat, ten ať nosí do práce klobouk s třásněmi, se světýlky, které nepřetržitě vyhrávají vánoční melodie. To by se ukázalo, kdo s koho.

385
Violete
Reagovat

On i Marian se ve stylu a la maharadza moc necitil dobre, jestli ona v tom nema prsty ma partacka Turandot :-)

386
DJ Vlado
Reagovat

Poslední rekap této sezóny bude speciální, jelikož se ke mnĕ připojí hned dva hosti 😉 Už teď můžete hádat, kdo jimi bude, ale možnosti nedám, jelikož by to bylo moc lehké (můžu akorát prozradit, že to budou dvě ženy) 😉 A taky navážu na tradici a Hujerbus, duchna, mutant, žížala a potomek poznají svého následovníka (to slovo souvisí s našimi hosty) 😀 Máte se rozhodně na co těšit 😉

387
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Chmmm, tipoval bych nějaké bývalé finalistky SS, ale které ? Že by Eliška Rusková a Monika Bagárová ? ;-)

388
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Samá voda 😀

389
BarBora
Reagovat

@Prochor:
Fuu, dobre že je už po, nejaký blázon by sa nechal inšpirovať a kľudne by jej tam nakreslil umelecké pruhy na brucho a do vlasov zapichol tykadlá. Ako ozdobu samozrejme… blýštavu. Ešteže Adama nenavliekli do toho jej kostýmu, ale tam by sa už asi vzpriečil, on sa cíti dobre tak ako bol, to bolo ešte relatívne v norme.

390
Rena
Reagovat

Přála jsem výhru Katarině. Vítěz není můj šálek kávy, ale syn přes 20 říká, že tohle je to, co dnes frčí, tak asi hlasovala hlavně mladá generace… Co mi nejde do hlavy – proč se Ewa musela navléci do kostýmu Teletubbies ? Jako chvilu pro pobavené ok, ale až do vyhlášení vítěze mi to přišlo nevhodné…

391
BarBora
Reagovat

@DJ Vlado:
Účinkovali niekedy v SS?

392
Jana2
Reagovat

Koukám znova na vyhlášení vítěze a teda téměř okamžitý záběr na Nikolase a Katku je zajímavý, asi tam Adam nebyl úplně oblíbený.

393
DJ Vlado
Reagovat

@BarBora: Ne, ale obĕ jsou stejný ročník narození jako Aneta Langerová 😉

394
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: V SS nikdy nebyly a je jim 35 ? A odkud bychom je tak měli znát ? :-o

395
BarBora
Reagovat

@Jana2:
Možno to bolo len prekvapenie. Aj keď som si myslela, že z tých troch by to mal vyhrať on, tiež som zostala prekvapená keď sa tak naozaj stalo. Kľudne mohla vyhrať aj Elizabeth.

396
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Z mých rekapů (a to už jsem hodně napověděl) :-D

397
Jana2
Reagovat

@BarBora: Nikolas mi přišel teda vyloženě naštvanej :-)

398
BarBora
Reagovat

@DJ Vlado:
„A taky navážu na tradici a Hujerbus, duchna, mutant, žížala a potomek poznají svého následovníka (to slovo souvisí s našimi hosty)“ – toto nerozluštim, nič mi to nehovorí, ani koho chodil Hujerbus podporovať si nepamätám, ale ani si takéto informácie neukladám. Skús pripomenúť, prípadne daj ešte niečo.

399
BarBora
Reagovat

@Jana2:
Možno to ešte pozriem, nezaregistrovala som to.

400
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Asi mám dneska IQ 6 (reaguje na světlo), ale absolutně nikdo mě nenapadá … :-o

401
DJ Vlado
Reagovat

@BarBora: To je takový můj rituál, který vznikl v roce 2014, kdy jsem z pro mě nepříjemné situace, kdy mi vyhrožovala rodina jedné soutěžící (která na živáky jezdila v Hujerbusu), udělal srandu a od té doby vždycky superfinálový rekap každé sezóny prolíná jako červená niť jedno slovo, které opakuju v každém odstavci (a už jsem jimi urazil i bývalou první dámu a jednoho porotce) :-D

402
DJ Vlado
Reagovat

@Jana2: Taky jsem si to teď pustil a Nikolas se tam opravdu tváří jako kakabus (Katarína ani ne, ta se celkem usmívá) :-D

403
BarBora
Reagovat

@DJ Vlado:
Potrebovalo by to prejsť rekapy, ale to sa mi nechce, počkám na najnovší, aspoň bude prekvápko😉

404
libena
Reagovat

@DJ Vlado: malé OT :-) sledoval jsi poslední 21. řadu voice us? teď v týdnu bylo finále. neměla by ti totiž uniknout tvoje další potencionální favoritka – hailey mia.
a úúúúžasní vítězové – sourozenecká skupina girl named tom

405
Tomáš
Reagovat

Třeba Nikolase štvalo že nevyhrál sám když už letos vyhrál kluk, koho by to nemrzelo. Taky sem si toho všiml ale v dalším záběru po Adamově řeči už na ni Nikolas souhlasně kýval a tleskal mu takže si myslím že žádná osobní zášť mezi nimi nebyla. Nikolas měl ale určitě porazit Elizabeth, to by byla bomba. Škoda že se to nepodařilo, to mě bude mrzet ještě hodně dlouho i když konečně vyhrál chlap.

406
DJ Vlado
Reagovat

@libena: Díky za tip :-) Voice US jsem nesledoval (jen jsem zaregistroval nějaké fotky a vím, že Ariana Grande měla v týmu zpěvačku, která mohla být její matka :-D), ale ta Hailey by určitě byla mojí favoritkou, moc krásný hlas a sympatická lolitka :-) Koukám, že skončila čtvrtá stejně jako Casey :-D

407
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Tohle mě taky napadlo, ale nemyslím si, že by Nikolas byl takový hajzl (že jsem ho nemusel jako zpěváka je jiná věc) :-) Docela se divím, že ty jako jeho fanoušek ho z něčeho takového podezříváš :-D

408
Nadya
Reagovat

@DJ Vlado: Tak schválně: jsou si podobné jako vejce vejci a jejich jména začínají písmeny A a H?

409
libena
Reagovat

@DJ Vlado: no ariana celkem pohořela, neměla ve finále nikoho, ale jako koučka mi nevadila (a to jsem si myslela že bude, protože jsem na ni vyloženě vysazená). válcovali to letos kelly s blakem.
no a hailey dokonce postoupila mezi soutěžící do live kol na divokou kartu od diváků – jako třináctá! dotáhla to daleko, 14letá holka ;-)

410
DJ Vlado
Reagovat

@Nadya: Ano, bingo :-)

411
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: A proč hajzl? Tak to je normální přirozená reakce, však jim šlo včera o hodně a člověk kolikrát ani sám nemůže tušit jak bude na něco v takhle vypjaté situaci reagovat. Ale možná jen přál výhru víc Elizabeth protože se o něm vyjádřila že jak vypadnul, tak už skoro není schopná zpívat. A nebo se prostě jenom zatvářil blbě a neznamenalo to vůbec nic. :-D Samozřejmě jenom tipuju.

412
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Tak mně by to přišlo celkem sobecké, zvlášť když měl předtím dost času rozdýchat své vyřazení :-) Nejspíš se ale přikláním k možnosti, že se prostě jenom blbě zatvářil a nic to neznamenalo :-D

413
DJ Vlado
Reagovat

@libena: Tak to mě docela zpětně mrzí, že jsem to nesledoval, s Hailey bych to asi dost prožíval :-) Jinak koukám, že Kelly měla v týmu i finalistu AI11 Jeremyho Rosada, takže i v mnohem lidnatější Americe je to samá recyklace :-D

414
Peťo
Reagovat

Nikolas, Adam a Adam Janota boli v Superstar najlepší kamoši. Keby ste aspoň trochu sledovali sociálne siete tak to viete. Nikolas držal palce jednoznačne Adamovi a nie Elizabeth. Pri vyhlásení výsledkov z diváckych záberov vidieť ako Nikolas vyskočí zo stoličky a oslavuje Adamove víťazstvo.

415
DJ Vlado
Reagovat

Tak rekap vyjde zítra během dopoledne :-) Omlouvám se za zpoždění, ale jeden opožděný rekap za celou sezónu snad není špatná bilance, ne? :-)

416
Iv. Sa.
Reagovat

@DJ Vlado:
415
Pane učiteli, už zvonilo!
;-)

417
Bezík
Reagovat

Pane učiteli, už je čas ! :-D

418
DJ Vlado
Reagovat

@Iv. Sa.: @Bezík: Prosím o schovívavost, jsem pracující člověk, tak se mi to to s prací těžko kombinuje, zvlášť když tentokrát píšu za tři :-) Během odpoledne to ale bude určitě :-)

419
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: :-D :-D Máš to těžký … ;-)

420
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je už hotový 😉 Jakmile dorazím domů, přidám fotky a vydám ho 😉

421
Iv. Sa.
Reagovat

@DJ Vlado:
👍
Sorry*
Kdybys nepsal původně dopoledne, tak neprudím a nechodím sem pořád nakukovat 😊

422
DJ Vlado
Reagovat

@Iv. Sa.: Špatně jsem to odhadl, no :-D

Ale už je rekap venku :-)

423
Violete
Reagovat

@Iv. Sa.: Nekukej, nekukej, nebo bude DJ Vlado divokej :-) Aspoň je to napínavější a já konečně stihla dočíst vaše komentáře.

424
jj
Reagovat

@Bezík:
Je výborná, zapomněl jsem to zmínit :-)

Přidat komentář