Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2021, 2. finále: Pošta pro tebe, v hlavní roli Ladislav Hunka

7. Prosinec 2021 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Ladislav Hunka

Máme za sebou již druhý finálový večer letošní SuperStar, který byl plný vzestupů a pádů. Kdo z finalistů si oproti minulému týdnu polepšil a kdo naopak pohořel? Jakého epic failu se jeden z finalistů dopustil? Byla chyba poslat do finále víc kluků? Je porota stále měkká? A pustil jsem při vystoupení finalistů první slovenské SuperStar nostalgickou slzu? To všechno a mnohem více se dozvíte v rekapu, do kterého se po pauze vrátila i zrzavá dvojčata.

Marietta Mareková

zpívala: Joss Stone – Son Of The Preacher Man

O dost lepší a vyrovnanější výkon než minulý týden. Sice to nemělo takové grády jako podání Kamily Nývltové z českého X Factoru ani takovou syrovost jako podání jinak éterické Terezy Mandzákové z třetí federální SuperStar, ale i tak Marietta perfektně prodala své soulové cítění a ukázala, jak ohromný potenciál v ní dřímá. Pódiový projev je sice pořád trochu opatrný a je trochu poznat, že Marietta nemá příliš zkušeností s živým vystupováním, ale jinak nemám, co bych vytknul a jsem rád, že se Mariettě nestala první pozice osudnou.

Adam Janota

zpíval: Harry Styles – Sign Of The Times

Au, ty falzety připomínaly nepovedený dabing Mickey Mouse. Jinak byla první půlka těžce průměrná. Ve druhé polovině se Adam trochu rozjel a bylo to už lepší, ale globálně z průměrných vod nevybruslil. Image sňatkového podvodníka taky zrovna nepomohla. Nejhorší nejsou výkony špatné, při kterých se fanklub zmobilizuje, ale výkony průměrné a nezapamatovatelné, což byl právě tento případ a Adam na to dojel.

Katarína Stohrová

zpívala: Lana Del Rey – Young And Beautiful

Velké překvapení. Přestože to nemělo až takový emocionální náboj jako podání mé srdcovky Jiordan Tolli z páté řady australského X Factoru (ale uvědomuji si, že to není úplně fér srovnání, jelikož Jiordan to zpívala v rozstřelu jako svůj goodbye song, takže musela jít nadoraz), tak to mělo úžasnou mystickou atmosféru a Katčin zastřený hlas se překrásně nesl celou písní. Výrazně pomohlo i pódiové ztvárnění od scénických tanečníků, které jakoby si SuperStar vypůjčila od konkurenční StarDance, ve které se večer předtím soutěžilo ve scénickém tanci. Ten se na rozdíl od Terezy Černochové Kataríně nestal osudným a naopak ji pomohl posílit pozici potenciálního černého koně soutěže.

Nikolas Bitkovskij

zpíval: Ed Sheeran – Bad Habits

I když odhlédnu od toho, že Ed Sheeran má mnoho lepších písní než tuto letošní rádiovou odrhovačku, tak tohle byl první průšvih večera. Až dosud mě Nikolas jen nudil, ale zpíval čistě. Tentokrát to však bylo rozladěné jako prase (souhlas s Haberou jako jediným z poroty). Standing ovation poroty byl opravdu výsměch, proto aspoň děkuji Haberovi za trochu té kritiky. Mimochodem ten blond přeliv způsobil, že v Nikolasovi jedna Annie našla svou Hallie a tou Annie není nikdo menší než legendární Hurvínek (možná mírně prokřížený Martinem Kociánem z Lunetiku). Z typologického hlediska se Nikolas nejvíc blíží českým (slovenským až tak ne) vítězům, tento výkon však na výhru rozhodně nebyl.

Adam Pavlovčin

zpíval: Dua Lipa – Physical

Celkově matnější než Adamův minulotýdenní touchdown, což ale bylo způsobeno hlavně písní samotnou. Přestože Dua Lipa patří v současném diskopopu k tomu lepšímu, pro zpěvácké soutěže mi její písně nepřijdou až tak vhodné. Sloky byly docela nevýrazné, refrény naopak lepší než originál. Taneční provedení bylo samozřejmě absolutně profi. Pro Adama nadále platí, že v pánské části finalistů je (řečeno slovy Simona Cowella) jako kůň ve stádě oslů.

Petr Jiran

zpíval: Coldplay – Sky Full Of Stars

Druhý průšvih večera. Ukázalo se, že ačkoliv má Petr výbornou barvu hlasu, je to zpěvák na jedno použití podobně jako všichni jeho předchůdci Romanem Lasotou počínaje a Timotejem konče. Ve výškách se dusil jako kuřák na smrtelné posteli a v hloubkách se hodí přirovnání k hučícímu větráku, které v první české SuperStar použil Ondřej Hejma v hodnocení Sámera Issy. Mnozí naši diskutující (včetně minule vyřazeného Filipa Svobody) sice tipují Petra na vítěze, ale tento výkon rozhodně nebyl hoden vítězství.

Ladislav Hunka

zpíval: John Legend – All Of Me

Třetí průšvih večera, avšak tentokrát nejen pěvecký. Že to bylo po zpěvácké stránce absolutně amatérské a daleko za ostatními finalisty, to nebylo žádné překvapení. Ale největším průšvihem byla žádost o ruku své přítelkyně v přímém přenosu, to si Laco opravdu mohl odpustit, protože i když to nejspíš myslel upřímně a nekalkuloval, působilo to jako hra na city. Kdyby třeba Laco požádal svou přítelkyni o ruku po přenosu nebo klidně i na konci přenosu, kdy už se nehlasuje, tak by to bylo důvěryhodnější. Naštěstí to výsledky neovlivnilo.

Elizabeth Kopecká

zpívala: Queen – The Show Must Go On

Jak by řekl nebohý porotce první slovenské SuperStar Julo Viršík „Konečně se tu zpívalo“. Po nepřesvědčivých výkonech Nikolase, Petra a Laca (proložených vysokým standardem Adama Pavlovčina) působila Elizabeth jako světová hvězda. Přesto to aspoň pro mě nebyl touchdown, jakkoliv to byl kompaktnější výkon než minulý týden a ostré výšky mě nijak zvlášť nerušily. Michal Horáček by Elizabeth přirovnal k soše bohyně Artemis, která zpívá skvěle, ale chladně (mimochodem toto řekl ve druhé české SuperStar tehdejší semifinalistce a pozdější finalistce prvního Hlasu Nikoletě Spalasové). A vzhledem k tomu, že toto byl Freddieho goodbye song, tak je nezbytné jej zazpívat nejen technicky výborně, ale i procítěně a to mi v podání Elizabeth chybělo. Každopádně to však patřilo k lepší polovině výkonů, o tom žádná.

7 z 11 finalistů SHS1

zpívali: Kým vieš snívať

Je paradoxní, že ačkoliv jsem Čech, tak jsem při hymně první slovenské SuperStar cítil mnohem větší nostalgii než při té české. Slovenský první ročník byl diametrálně odlišný od prvního českého v mnoha směrech. Zatímco první česká SuperStar byla spanilou jízdou Anety Langerové, která ostatní finalisty v mnoha směrech výrazně převyšovala (vokálně se jí vyrovnala pouze Martina Balogová, ale ta ztrácela ve všem ostatním), první slovenská SuperStar měla hned několik favoritů a byla mnohem vyrovnanější a napínavější. A to už vůbec nemluvím o tom, jak slovenská SuperStar brutálně převyšovala českou zpracováním. Z finalistů chyběla živočišná Zdenka Predná, kontroverzní rebel Robo Mikla, tehdejší držitel divoké karty Peter Kotuľa a v neposlední řadě zesnulý Peter Konček, jehož pasáž byla doplněna elektronicky. Na rozdíl od minulého týdne nechyběla vítězka Katka Koščová, která za poslední rok úctyhodně zhubla. A neodpustím si malé uslintnutí, jelikož stříbrná Martina Šindlerová je snad ještě krásnější a víc sexy než tehdy. Je to vůbec možné po dvou dětech? Ani se nedivím Haberovu dojetí, jelikož první slovenský ročník měl neopakovatelné kouzlo a na rozdíl od prvního českého to nebylo jen tím, že byl první.

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Katarína Stohrová
2. Marietta Mareková
3. Adam Pavlovčin

O třetím místě jsem trochu váhal mezi Adamem a Elizabeth, ale na Queen jsem přece jen víc náročný než na Dua Lipu. V samostatné kategorii pak bylo vystoupení finalistů slovenské SuperStar, při kterém jsem oproti minulému týdnu pustil onu nostalgickou slzu.

Kdo vypadl?

Ladislav Hunka a Adam Janota

V obou případech s verdiktem souhlasím. Laco už dlouhodobě přesluhoval a neměl co dělat ani v semifinále, natož ve finále. Obával jsem se, že jeho tyjátr s žádostí o ruku zabere, naštěstí nezabral. Místo Adama bych radši oželel unylého Nikolase, ale Adam taky není žádná velká ztráta a jeho vyřazení bylo vzhledem k tomu, že je typický „nekontroverzní idol“, jasná záležitost. Zvlášť když stál ve dvojici s Mariettou, která se pomalu, ale jistě stává mojí srdcovkou, jsem se za jeho konec modlil.

Hodnocení 2. finále podle DJ Vlada:

Ve druhé live show se naplno ukázalo, jaká chyba byla vzít do finále víc kluků, jelikož tentokrát zbylé holky rozválcovaly kluky (s výjimkou Adama Pavlovčina) způsobem, který připomíná trápení neviňátek. Nikolas, Petr i Laco totálně pohořeli a Adam Janota byl silně průměrný. Oproti tomu Katarína čím dál víc vystrkuje růžky, Marietta mnohem lépe než v prvním kole zúročila svůj obří potenciál a Elizabeth je sice odtažitě profi, ale podala rovněž velmi dobrý výkon.
Pořád nevím, co porota hulí, ale ve finále je šíleně měkká. Sem tam nějaká kritika sice zazní, ale to jsou opravdu ony hrabalovské perličky na dně. Naopak stejně jako v prvním živáku byla výborná Ewa Farna, akorát mě za ní občas bolí nohy, když vidím, že musí celý večer stát s těhotenským bubnem.
Příští týden nás čeká třetí finále, ve kterém podle očekávání zazní i nejúspěšnější hymna všech SuperStar Příběh nekončí v podání finalistů první federální SuperStar (včetně porotkyně Moniky). Kolik exfinalistů přijde tentokrát? Jak se předvede současná šestka finalistů? Kdo koho dostane do duetu? A kdo se dostane do superfinálové čtyřky? To všechno zjistíme za necelý týden.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 338
1
RAINMAN
Reagovat

Mareková: intonačně slabé a nudné. Nudná je ale písnička sama o sobě.

Janota: začátek falešný, tichá pasáž velmi dobrá a zbytek byl OK. Nejlepší byly ty tiché pasáže.

Stohrová: předbíhala hudbu. Začátek dobrý, refrény už byly intonačně horší. Barva hlasu velmi hezká. Nadprůměrný výkon.

Nikolas: začátek dobrý, pak to bylo daleko horší, takže velmi průměrné/obyčejné

Pavlovčin: hrozné to bylo. Dobrá byla jen ta krátká mluvená část a cappella. Leošovi se potvrdilo, položením záludné otázky, že Pavlovčin je gay. To bylo vtipné.

Jiran: špatná hra na klavír/klávesy, falešná kapela, slabý výkon Petra, ale některé pasáže byly hezké.

Hunka: hrozná intonace a frázování, špatná angličtina. Závěr velmi hezký! Písnička je samozřejmě velmi krásná.

Kopecká: hrozné to bylo! Stupidní výběr písničky. Kopecká měla v televizi zbytečně moc nahlas ozvučenou doprovodnou kapelu, takže z toho vycházela pro televizní diváky špatně, ne vlastní vinou… přesto mě neoklame, takže vím, že její zpěv byl špatný po mnoha stránkách.

2
RAINMAN
Reagovat

5 nejhorších, bez přesného pořadí: Pavlovčin, Hunka, Nikolas, Kopecká, Mareková

3
RAINMAN
Reagovat

„Při hymně první slovenské SuperStar jsem cítil mnohem větší nostalgii než při té české.“
———-
Nejlepší hymna všech dob je „Príbeh nekončí“. To je úžasná písnička. I já musím smeknout. Klaním se!

4
verunka_26
Reagovat

Prišiel mi to trošičku slabší večer ako minule…no idem na to :D

Marietta Mareková – slušný výkon, soul skladba jej úplne sadla, síce to neviem ako nerozbalila no bolo to veľmi dobré :)

Adam Janota – trošku zmena image prekvapila, ale ja som bola spokojná :) zaspieval krásnu pieseň, ktorú mám veľmi rada a zaspieval ju pekne :) je pravda, že tie falzety neboli úplne košér, no mne sa jeho vystúpenie páčilo :) myslím, že sa rozlúčil so súťažou dôstojne :)

Katarína Štohrová – tak na jej vystúpenie som bola veľmi zvedavá, že ako bude znieť moja obľúbená pieseň Young and Beautiful s chrapľákom :D no ako bolo to dobré, len ma na prvé počutie nejako neoslovila lebo sa mi zdalo, že Lana Del Rey to spieva v istých pasážach vyššie a tiež sa mi zdalo, že Katarína je dosť nervózna a to mi bralo zážitok z vystúpenia čož má mrzí lebo atmosféra aj tanečníci boli super :) no keď som si jej vystúpenie pozrela po tretí krát tak už sa mi to zdalo celkom pekné (a to hodnotím len toto vystúpenie, inak Kataríne veľmi fandím, má úžasnú farbu hlasu a spieva nádherne :) už od kastingu som paff z jej hlasu..) takže asi mám len ten original veľmi napočúvaný..ale ako nebolo to zle to vôbec nie len neviem asi som čakala, že ma to viac posadí na prdel :D :D každopádne sa teším, že sa v súťaži dostala tak veľmi ďaleko (nepočítala som s tým nakoľko mi nepríde zatiaľ veľmi ako pódiový typ)

Nikolas Bitkovskij – tak tu má veľmi zamrzelo hodnotenie Paľa Habery i keď musím uznať, že Nikolas mal už aj lepšie vystúpenia no každopádne mňa veľmi baví, má krásny hlas a emócia sa na mňa zas preniesla a som veeeľmi rada že postúpil (a že môj prvý a jediný hlas zatiaľ v súťaži nebol márny 😅🤩🤍) verím, že o týždeň nabehne zas na svoju vlnu úžasných vystúpení a máme sa na čo tešiť ! :) Ináč nedá sa mi nezastať nakoľko sú tu všelijaké komentáre..Nikolas je krásny chalan, to čo z neho vyžaruje je niečo úžasné a pozitívne :) takže akékoľvek narážky (i keď zo srandy) na jeho vzhľad sú blbé lebo nehodnotíme vzhľad ale spev ;) ;) i keď SuperStar áno má byť balíček no podľa mňa Nikolas je balíček :D a tiež sa mi páčil vtipný medailónik ! :D a mrzelo ma že mu nedali tanečnice nakoľko song sa mi zdal tanečný

Adam Pavlovčin – pred týždňom peckaaa dnes to bolo tiež veľmi dobré i keď mne vadí proste keď spevák tancuje a tým pádom ide dole kvalita spevu..ale ináč to bolo zaujímavé :)

Petr Jiran – no trochu zmena štýlu nepriniesla šťastie :/ veľmi veľa falzetov a vo výškach to chcelo rozbaliť plným hlasom. No páčilo sa mi ako skákal na pódiu to som uňho ešte nevidela a aj obdiv za odvahu, že si takúto skladbu vybral :) no ale už vieme že nabudúce už nie a verím, že o týždeň zas zažiari a že toto bola jediná slabá chvíľka v súťaži 🙏🏻 lebo kráaasny má hlas a v spodných polohách to bolo počúť ☺️ proste nesprávny výber piesne..ale nevadí :D ustál to :)

Ladislav Hunka – Hmmm už keď som sa dozvedela čo bude spievať tak som vedela že bude zle..proste jemu idú rockové piesne a takéto slaďáčiky eee veď to sme mohli vidieť už na jeho kastingu..takže škoda keby spieval niečo iné tak by sa možno zachránil 🤷🏼‍♀️ lebo posledné kolá sa mu podarili..hmm v tomto kole bolo veľmi vidno pri Hunkovi a Jiranovi, ako veľa urobí výber piesne ☝🏻

Elizabeth Kopecká – Show must go one taaak to je pálka 😁 ale Elizabeth to zaspievala veľmi dobre :) ale tak po tých slabších vystúpeniach sa to dalo čakať že to bude možno pôsobiť lepšie ako to aj bolo, no nebolo to že waaau úplne ale dobre a slušne to zaspievala podľa mňa :) určite jeden z top výkonov večera :)

Moje poradie na základe čisto vystúpení z 2.finále:

1. Elizabeth Kopecká
2. Adam Pavlovčin
3. Katarína Štohrová
4. Marietta Mareková
5. Adam Janota
6. Nikolas Bitkovskij
7. Petr Jiran
8. Ladislav Hunka

Verím, že 3. finále bude super a že si povyberajú (lebo pokiaľ ja viem si sami teraz už vyberajú 🤔😳😄) skladby, ktoré im budú sedieť hlasovo aj osobnostné a s ktorými zažiaria 🙏🏻💫🌟

A inak aj ja som s TOP 6 -tkou spokojná ☺️☺️ je to pekné vyvážené a ja chcem aby to vyhral chalan buď Jiran alebo Bitkovskij (no to musia zažiariť nabudúce ☝🏻😄☺️) hmm no mám pocit že Pavlovčin a Kopecká to majú našliapnuté na veľké finále už od duetov 🤷🏼‍♀️😅 a čo tak sledujem tak aj najviac fanúšikov (ako ja im to prajem len by som to chcela trošku zamotanejšie 😛) Štohrová začala miešať karty síce no podľa mňa to nebude stačiť.. no nič uvidíme ako to dopadne celé, teším sa ! 💙

5
RAINMAN
Reagovat

Kdy se děti za tebe nejvíc stydí? Mě to taky hned napadlo! Odpověď zní: Když je setřu. Když je setřu papírovým kapesníčkem.

Ale musím svým dětem dát za pravdu… mají důvod se na mě zlobit, protože správně měly být dětmi Solaříkové a Bagárové!

6
RAINMAN
Reagovat

Moje děti vědí, kam patří. Je o tom i písnička od Aviciiho:

Feeling my way through the darkness
Guided by a beating heart
I can’t tell where the journey will end
But I know where to start
I didn’t know I was lost!

Where we’re going?
Somewhere we belong!
Solaříková + Bagárová

https://www.youtube.com/watch?v=IcrbM1l_BoI&ab_channel=AviciiOfficialVEVO

7
Iv. Sa.
Reagovat

Ad DJ Vlado rekap:
slušná jízda po tobogánu, nic nedrhlo, souhlas, úsměv, šplouch, žbluňk, super 👍

8
Iv. Sa.
Reagovat

Opět propojím Stardance /tedy jenom Terku Černochovou/ se Superstar, a to s návrhem na duet Marietty, ale s kým… ;-)
To jsou vidle, co?

https://www.youtube.com/watch?v=UnxZv7btoCw

9
Jai Kudo
Reagovat

Musím říct, že Katarína mě hodně překvapila, doposud u mě patřila spíš do té spodní poloviny finalistů. Ale tu Lanu zazpívala moc zajímavě. Elizabeth tady myslím nemá moc fanoušků, já ji také nepovažuji za bůhví jak dobrou zpěvačku, ale v tom nedělním marasmu mě vyšla na 2. místo. Pavlovčin a Marietta jsou takoví nějak furt stejní, nejsem z nich nijak odvázaný… Nikolas je kapitola sama pro sebe, takový typický kazič vkusu. Falzetový démon Janota je možná sympaťák, ale zpěvák nic moc a vypadl správně. Jiran mě minule příjemně překvapil, včera to ale bylo stejně špatný jako Janota. Ale jsem rád, že nevypadl, třeba v něm opravdu ještě něco je. S vypadnutím Hunky jsem spokojený, hlavně po tom tyjátru co tam celou dobu předváděl.

10
David Storka
Reagovat

Zajímavé srovnání Slovenské Superstar 2005 a 2021
https://youtu.be/1iPcViS54G8

11
Bezík
Reagovat

Takže jak to slyšel (a viděl) jeden vyléčený superstárista … :-D
Začnu opět od toho dobrého.
Jeden výtečný výkon:
1. Katarína – mě se to líbilo víc než originál od Lany

jeden solidní výkon
2. Marietta – to je prostě stálice

jeden průměrný výkon
3. Elizabeth – tohle je těžké hodnotit, můj názor na absolutní zákaz skladeb Queen v talentových soutěžích znáte.

Pak už dobrého nic, jen pět vystoupení našeho oblíbeného pánského freak show klubu. Králem byl tentokrát s převahou Hunka a kdyby ho nevykopli, aspiroval by snad i na předsedu sdružení :-D Doufám, že diváci budou v tomto tažení pokračovat a příště sníží počet členů toho hrůzného spolku na únosné číslo 1 ;-)

12
jj
Reagovat

@verunka_26:
Hunka měl smůlu, že dostal zrovna tohle, poslední dojem je důležitej, a ten se mu vůbec nepovedl. Teď vypadá, jak kdyby se do finále dostal omylem a měl se věnovat něčemu jinému než zpěvu. Přitom souhlasím, rockovější věci mu šly dobře. Takhle když jsi trochu ubrala z nadšení, tak až na jednoho hodnocení, neprozradím které, se docela shoduju :-) Tím nechci naznačit, že bys měla ubrat na enthusiasmu, je to osvěžující a zvlášť tady třeba :-)

13
RAINMAN
Reagovat

@Bezík: Ano, podepisuji petici. Už nechci Mercuryho v pěveckých soutěžích!

14
Iv. Sa.
Reagovat

@David Storka:
10
Moc hezké, mám ráda takovéto retrospektivy alias flashbacky, díky za link*

15
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: Připojuji se k zákazu interpretace písní Queen v Superstar aj. talentových soutěžích. A připojil bych i pár dalších, např. Pink Floyd (Wish You Were Here) aj.

16
Iv. Sa.
Reagovat

@Bezík:
11
:-D
Ty nezklameš ;-)
Snažím se to sledovat pohledem „hodné tety“ a v diskusích celkově moc neprudit, respektovat jiný vkus či sluch, ale mé drsnější „já“ Ti často přitakává nebo se ďábelsky zasměje 😉 „Hodná teta“ to ale přejde a dává další šanci, dokud to jde.
Také se připojuji k embargu, co se týče Mercuryho, ale také George Michaela, možná i Michaela Jacksona. Za to Janis Joplin, když se povede /viz Cry baby – Katarína na castingu, ještě lépe Sabina Křivánková SS 2013 už v živáku/, to si pošušňávám 🥰

17
Inbezka
Reagovat

@David Storka: Skvělé, děkuji moc. Tuhle hymnu si celé roky občas pouštím. Pamatuju, že Habera řekl (asi už ve finále) Šindlerové a Koščové, jak strašně pyšný je na ně. Také Martině, že to, co zazpívala, stačí tak jak to bylo zazpívané, vydat na desce. Také vzpomínám na skvělou Katku Kočšovou s klavírem.. Nechce se mi dohledávat, co to bylo za písně. Ale chápu že byl Habera dojatý, jak je viděl na pódiu. Super řada to byla!
Byla to super řada!

18
dolores
Reagovat

@David Storka: super, potesilo , diky moc!

z komentarov pod videom :

Škoda len že nemohla prísť aj Zdenka Predná.

mohla, ale odmietla, vraj chcela vysoky honorar

tono
pred 51 minútami
Podla mňa jej agent chcel pre ňu aspoň nejaký honorár, keďže ani ostatný nedostali vôbec nič. TV Nova spoliehala len na to, že sa všetci po rokoch budú chcieť vidieť a prídu na dva dni aj zadarmo. Napríklad Robo Mikla keď zistil že prachy nebudú, jednoducho neprišiel aj keď im to sľúbil.

vobec nic ?? :-O ak je toto pravda, tak by to bola uplne, ale ze absolutna blamáž Novy&Markizy, nedat tymto ludom honorar .,… (ani cestovne ??)

p.s. pripajam svoj podpis k bezikovej nevyhlasenej peticii :-D

19
Iv. Sa.
Reagovat

@Iv. Sa.:
16
Sabina Křováková, to mobil 🤭 v nestřežené chvíli 🙃😊

20
DJ Vlado
Reagovat

Což takhle dát si ANKETU? Z každého ročníku SuperStar uveďte svého oblíbeného FINALISTU a NEFINALISTU (což může být jak semifinalista, tak soutěžící vypadlý v divadle) :-) Já to mám takhle:

ČHS1 – Petra Páchová, Kateřina Steinerová
SHS1 – Martina Šindlerová, Jana Čonková
ČHS2 – Petr Bende, Lucie Bakešová
SHS2 – Barbora Balúchová, Jana Čonková
ČHS3 – Soňa Pavelková, Lucie Bakešová
SHS3 – Vierka Berkyová, Dáša Šarközyová
ČSS1 – Monika Bagárová, Lucia Láncošová
ČSS2 – Gabriela Gunčíková, Dorota Dragulová
ČSS3 – Tereza Mandzáková, Lucia Adamovičová
ČSS4 – Emma Drobná, Veronika Vrublová
ČSS5 – Eliška Rusková, Zuzana Chalupová
ČSS6 – Dominika Lukešová, Alica Urcikánová
ČSS7 – Marietta Mareková, Natálie Zbuzková

A jak to máte vy?

21
jj
Reagovat

@dolores: odkaz:
https://www1.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/foto-okrem-miklu-dala-haberovi-kosom-aj-predna-dovod-preco-odmietla-vystupit-superstar
Už jsem to četl včera, když jsem hledal jednu anketu. Taky mě ten nulovej honorář zarazil. V článku vykreslují Prednou jako hamižnou potvoru, o Miklovi ani nemluvě. Já naopak vidím na straně Novy a Markízy děsný skrblíky a držgrešle. Je vidět, že se opravdu šetří, kde se může. Měli se všichni domluvit a vykašlat se jim na to. Jestli je to pravda, teda, předpokládám, že to je nějakej bulvár.

22
Ally
Reagovat

@jj:
Asi tak..zahlédla jsem něco takového i o Anetě..
No fajn se asi vidět a zviditelnit..ale náklady s tím mají, cestovné a vůbec
A ještě je pak jako bonus bulvár probírá zejo:)

Se i divím, že je svolavaji zrovna když lockdown skoro , testy všude..i když to bylo i loni no
No snad to není nějaká Superstar rozlucka..však Příběh nekončí…:)

23
jj
Reagovat

@Ally:
Možná je nějak neoficiálně svolával Habera. Ale i tak se pak měl oficiálně domluvit honorář :-) Přeci jen byli tahák na diváky.

24
jj
Reagovat

@jj:
Ještě bych dodal, že Habera se tam taky zviditelňuje, a nepředpokládám, že by se kvůli tomu vzdal honoráře :-)

25
libena
Reagovat

@DJ Vlado: jako fakt? ani jeden kluk?? :-))))))
jéžiš, sorry, teď jsem si všimla – bende to zachraňuje :D

26
Bezík
Reagovat

@Iv. Sa.: 16 : jen dej svému „drsnějšímu já“ příležitost, nebudu v tom sám ;-) :-D

27
libena
Reagovat

@Inbezka: slovenskou první řadu superstar jsem milovala, všichni byli úžasní, tomáš bezdeda když zazpíval „a vííííín“, boží! zdenka predná na kástinku – zazpívala „i keep on fallin´“ a laco lučenič to utnul a říká i bylo správně, keep bylo správně, on bylo správně, fallin bylo správně, postupuješ! samuel tomeček a jeho „chlapský“ hlas k tomu klučičímu tělíčku, miro jaroš s liščím ocasem a zpívá boro boro, moc jsem fandila martině šindlerové, její lara fabian byla úžasná, skvělá porota, skvělí moderátoři, oooo to jsou vzpomínky, moc ráda jsem je v neděli viděla

28
DJ Vlado
Reagovat

@libena: Bende je tam jako sultán v harému :-DDD

29
Ally
Reagovat

@jj:
Vždyť jo minule říkal, že už to dělá jen kvůli honoráři :) A taky aby mohl číst hlody na Panáčkovi asi :) Však minule tvrdil, že nic u toho nikdo nehulí, akorát zbytek poroty to myslím nepotvrdil.. tak asi bude mít pravdu Bezik, že se na něho nedostalo;))

Ale vážně, musí to být dost práce zorganizovat ještě navíc tolik lidí.. ze tří superstar..

30
Dom
Reagovat

som zvedavy kto s prvej ČS SuperStar ríde, myslím, že nepríde Nikoleta Balogová ktorá žije v zahraničí a možno nepríde ani Dominika Stará nakoľko je tehotná ale myslím, že najväčšie hviezdy prídu určite Ben, Bendig, Markéta, Šmajda, Chodúr a myslím, že určite príde aj Puskailer. Nie som si istý u Paulíny Ištvancovej, Denisa Lachu a Leony Šenkovej.

31
Inbezka
Reagovat

@libena: Také jsem fandila Martině, byla krásná, a zpívala úžasně. Oni Slováci tehdy hlasovali jakoby stála Bratislava proti východu.. nevadí, i Katka byla skvělá. A jak píšeš, bylo skvělé všechno, mělo to úplně jiný švih než naše Superstar. Pak mě zas uchvátila řada s Chodúrem, asi proto, že se Česko spojilo se Slovenskem a to tomu dodalo úplně jiný lesk (který už pohasl):-)

32
verunka_26
Reagovat

@jj: hmmm neviem presne ktoré hodnotenie myslíš 🤣 či Nikolasa (ale tak to nevravím že bolo dobré len celkovo super spieval v predchádzajúcich kolách ;) alebo myslíš Katarínu tak to som si vedomá, že som jedna z mála čo má jej vystúpenie nenadchlo 🤷🏼‍♀️ len proste mi príde, že Lana Del Rey to spieva vyššie niektoré pasáže a to je celé inak to bolo fajn malo to super atmošku ☺️ alebo proste len mám tak napočúvaný ten originál, že akákoľvek zmena sa mi nepáči 🤔 a áno snažím sa hodnotiť pozitívnejšie ako iní 😇 je to jednak kvôli tomu, že ich mám rada tak mi je ťažko kritizovať a jednak už je to finále tak kedy chváliť keď nie teraz 😁😃😄 a som rada, že sa v poväčšine hodnotení zhodujeme 😉☺️🤗

33
Prochor
Reagovat

@RAINMAN: Kromě Queen bych natrvalo zakázal Adél.

34
jj
Reagovat

@verunka_26:
Správná odpověď je za C, Pavlovčin. Radši jsem ho nezmiňoval, abych se nerozčílil :-)

35
dolores
Reagovat

@jj: pochybujem, zeby Zdenka Predna chcela neprimerane vysoky honorar, ona sa pred casom niekde vyjadrila, myslim na jojke v inkognite, ze sa toho casu, kym deti su male, nemieni verejne prezentovat ….

ale aspon symbolicky mali nieco dostat alebo im cestu mali preplatit, ved je to cista hanba nedat im nic a este v tejto rizikovej dobe…. ak to tak nie je ,produkcia sa mala bulvaru ozvat, ze je to hoax

36
jj
Reagovat

@dolores:
Nejen symbolicky, jsou to řádní hosté, tak ať jim řádně zaplatí. Hyenismus není bulváru cizí, ti by asi neradi něco odvolávali :-)

37
Ally
Reagovat

@verunka_26: Tak jsem si Katarinu pustila podruhé a taky se mi líbilo už víc.
Jo já mám originál od Lany, tak naposlouchaný..ona v jedné chvíle ,tak polkne nebo co, nevím , jestli to zapomněli upravit, ale už mi to tam patří :)
Koukla jsem i na tu verzi , o které psal Vlado z X faktor, ale to líbí méně

Nepochytil někdo tu akci o které mluvil Leoš, že zpívala naživo ? Děkuji předem :)

38
dolores
Reagovat

Katarina je pre mna bezpochyby najzaujimavejsia osobnost tohto rocnika. Aj na podiu mi z nich vsetkych pride , ze ma najblizsie k hviezde. (sorry Adam P.) Je zahadna, etericka, ako som uz pislala ticha sila… a vobec neafektuje ani pri speve ani inak. A ten hlas….

40
Bezík
Reagovat

@dolores: Ty jo, my se letos, ohledně toho nejzajímavějšího zcela shodujeme, už se nám to někdy stalo ?

41
dolores
Reagovat

@Bezík: itcho ?

btw.
okrem tej spolocnej hymny shs1 Kym vies snivat, od dvojice Habera/Hevier sa spieval aj dalsi spolocny song pre TOP6,.. zlozil ju myslim (niekto zo skupiny Gladiator? , nech ma opravi kto vie) ….. v sutazi vtedy tiez zostali 3:3 , a tusim sa tiez spievali duety, presne tak ako teraz …….
https://www.youtube.com/watch?v=XKXuhH4xjdg

myslim, ze aj v CHS1 bol aj dalsi spolocny song, ci?

42
Bezík
Reagovat

@dolores: Pravda Itcho !!!! Ty jo, já su skléróza ! :-D

43
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Ano, píseň pro Top 6 napsal spoluzakladatel Gladiatoru Georgio Babulic :-)

U nás jsme v ČHS1 měli hned dvě další písně, první byla Hvězdy od Ondry Brzobohatého https://www.youtube.com/watch?v=EgJ_8t2SRjU a zpívala ji Top 5, druhá pak Žhavá hvězda Superstar, kterou napsal Soukup pro celou Top 10 https://www.youtube.com/watch?v=Nwu04-NloLE :-)

Ty vaše společné songy byly ale imho lepší, což se týká i těch rozstřelových pro Top 2, i když Najkrajšia esemeska, kterou zpívaly Katka a Martina, byla sice totální slaďák, ale pořád byla minimálně o třídu lepší než ta příšerná diskárna, kterou zpívaly Aneta a Šárka :-/

44
Filip
Reagovat

Pouze finaliste…

ČHS1 – Sarka Vankova
SHS1 – Martina Šindlerová
ČHS2 – Gaba Al Dhabba
SHS2 – nevidel
ČHS3 – Zbynek Drda
SHS3 – nevidel
ČSS1 – Miro Smajda
ČSS2 – Michal Seps
ČSS3 – Stefan Pcelar
ČSS4 – nikdo
ČSS5 – Eliška Rusková
ČSS6 – Piesova, Bikarova, Kramarova (malo finalovych kol, tezko vybrat jednu)
ČSS7 – zatim nikdo

45
Violete
Reagovat

@Iv. Sa.: Sabina Křováková nejlepší ze všech, v téhle písni jsem ji zbožňovala. Melanie Masson a její Cry Baby https://www.youtube.com/watch?v=9RCxJPVo4Ws

46
verunka_26
Reagovat

@Ally: ja si počkám ešte na náhravky v Spotify :D lebo TV naozaj niekedy skresľuje a uvidím ako mi to bude znieť v ušiach Young and Beautiful :) ale tak to asi až vo štvrtok tam dajú..inak mrzí ma, že tú pieseň, ktorú tak úžasne zaspievala Katarína na kastingu nedali na Spotify ale dali tam inú, v ktorej jej hlas až tak nevynikol..

47
RAINMAN
Reagovat
48
Katy
Reagovat

@ DJ Vlado: co říkáš na tento naprosto úžasnej song? To je prostě skvost…Emma a Adam spolu neskutečně ladí

https://www.youtube.com/watch?v=aFgCHslSYhw

49
DJ Vlado
Reagovat

@Katy: Souhlas, je to skvělý song, ostatně jako většina slovenského popu, který dlouhodobě převyšuje ten český (což je imho ten hlavní důvod, proč se moc mladších slovenských interpretů v českých rádiích nehraje, aby se na ten kontrast neupozornilo) 😉 Souhlasím i s tím, že Emma a Adam spolu parádnĕ ladí 😉

50
Bezík
Reagovat

@RAINMAN: Adéla se k tomu už vyjádřila mnohokrát, že to je pro ni uzavřená kapitola a že chce dělat jiné věci. Evidentně vyléčená superstáristka, jako já … :-D

51
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Mě přijde, že Česko a Slovensko je prakticky jeden hudební trh. Některá komerční rádia se do toho snaží trochu házet vidle, ale ne moc úspěšně. A pořád mnozí vynikající umělci spíš prchají ze Slovenska do Česka, než obráceně, namátkou Miro Žbirka či Katarzia.

52
Prochor
Reagovat

@RAINMAN: Naopak – Banášovou bych bral všemi deseti.

53
Prochor
Reagovat

@Filip: Jsem rád, že nejsem jediný, kdo si vzpomene na Lucku Bikárovou. Ona teda byla cvok a byla hodně odsuzovaná, ale jako zpěvačka se mi dost líbila. Doufám, že zpívá dál.

54
RAINMAN
Reagovat

Citát z pořadu TELE TELE:

„Snad ten sen nikdy neskončí.“
STANDA DOLINEK, pokladní

55
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: To ale imho není až tak otázka kvality jako spíš finančních možností a příležitostí ke koncertování, kterých je ve větším a bohatším Česku pochopitelně víc (tzn. Slováci dodají know how a Češi kapitál) :-) Mně ale šlo primárně o ty vidle házené komerčními rádii, jelikož například Ďuricu nebo Čírovou česká rádia nezahrají (tedy od Ďurici naše rádia nasadila akorát vlezlou Mandolínu, ale ta zrovna nepatří k jeho nejlepším kouskům), přestože se jedná o normální radio-friendly pop, tedy nic nestravitelného pro běžného posluchače, jen prostě dalece převyšují všechny ty Miraie a spol., což je imho to, čeho se čeští producenti bojí nejvíc :-/ A určité rádiové embargo u nás mají i čeští interpreti, kteří jsou těm slovenským stylově blízko, například Kateřina Marie Tichá, která nemá daleko ke slovenským písničkářkám Smatanové či Martausové, které na Slovensku patří k mainstreamu, zatímco Tichá u nás má nálepku „zpěvačka spíš pro kritiky než pro diváky“ :-/

56
DJ Vlado
Reagovat

@RAINMAN: To byl vrátný, ne pokladní :-)

57
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Něco na tom bude, že v poslední době když se v rádiu objeví česká nová písnička, tak si říkám, že už nikdo dnes nedokáže dát dohromady slušný text, ale ono je to jen tím, že tady existuje „šedá“ zóna, která se do vysílání nepropracuje. Více zajímavých písniček do éteru by to chtělo. Kateřina Marie Tichá myslím, že bodovala v nějaké hitparádě na rádiu. Emma Smetana na Evropě 2 je spíše s Jordanem Hajem občas slyšet.
@Katy: Na ten klip jsem už narazila a je opravdu nádherná a poetická ta souhra.

58
Ally
Reagovat

To je náhoda, mě zrovna včera napadlo, jestli se bude taky někdy zpívat česky / slovensky.
A tak jsem si to určila :) na duety ..a napadl mě právě tady ten song od Emmy / Adama :)
Dále nějaký duet od Žbirky..no a třetí , by asi muselo být něco co má vysoké rotace / he kdo to říkal.. Miloš Skalka? :)) ..v rádiích..což mě teda nic rozumného nepřišlo na mysl

Fakt , že teď jsem po delší době dýl poslouchala české rádio / F1 a točí tam fakt pořád dokola Mirai a spol..ale zrovna tohoto Ďuricu myslím hrají
A vůbec je to nějaké buď o hudbě a text o ničem (Krajčo ten už se s tím vůbec nepáře ,smysl to nedává ani se mu to nerýmuje:) nebo zas spíš písničkáři/ recitace ..Pokáč :) ?

59
Bezík
Reagovat

@Violete: Nevím, nejsem odborník na rádia, ale přijde mi, že v Česku je poměrně striktní rozdělení na komerci a, řekněme, „avantgardu“. Přičemž komerční rádia bývají opravdu značně stupidní, naopak ty „avantgardní“ jsou (zejména tedy Radio 1) vynikající. Na Slovensku pak tohle rozdělení takové nevidím a komerční rádia mají rozhodně lepší vkus než česká, na druhé straně něco jako Radio 1 si myslím, že na Slovensku momentálně neexistuje. Bývalo tam Rádio Ragtime, ale to už neexistuje. Určitou náhradou je tam Radio_FM, kam přešla část osazenstva Radia Ragtime.

60
Violete
Reagovat

@Ally: Možná Xindl X si drží stále úroveň, Lovec perel se mi líbí moc, včetně klipu. Žbirka by měl zaznít, máš skvělý nápad, třeba píseň s Katarinou Knechtovou https://www.youtube.com/watch?v=g4ybiB6J5cM&t=12s

61
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: ano ano, asi mas pravdu s tymi songami vo finale SHS1 a CHS1 ,hoci Najkrajsia esemeska bol tak trochu zavan festivaloveho soc-popiku, ale pocuvatelny s dobou melodickou linkou od Patejdla tusim a textom Kamila Peteraja…dika za pripomenutie, Martina to dobre dala
https://www.youtube.com/watch?v=gOJjW9lBG18

62
Violete
Reagovat

@Bezík: A to já bych „vzdělávala“ posluchače obou skupin, zavedla bych rubriku Z jiného světa, začínala by skučením a pípáním, jak když se nabourali do sítě bytosti z jiného vesmíru a byla by tam nabídka toho, co většinou v tom daném rádiu neuslyšíte :-)

63
Violete
Reagovat

Kým vieš snívať z roku 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Zamy-gvb2CM

64
Vita
Reagovat

SHS3-Ivana Kováčová ,Martin Konrad/ Lucia Olešova. CSS1-Dominika Stara /nikto CSS2- Guncikova, Monika Povysilova/nikto. CSS3- Veronika Styblova CSS4- Štepan Urban/ Melinda Nováková-ta mala vyhrat celú SuperStar ale bola ceska CSS5- Tereza Mašková+ Adela Kvitova/ holandan čo spieval Love runs out. CSS6- Diana Kovalová Lucie Bikarova/semifinále bolo hrozne takže nikto. CSS7- Elizabeth Kopecka/semifinále hrozne

65
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: suhlasim s vlezlou Mandolinou, hoci Durica (fandila som mu v superstar) aj horsie songy ma, on na moj vkus sklada dost jednoduche prvoplanove odrhovacky na rychle kratke pouzitie, (viacere mi pridu trochu odflaknute), … s prepacenim ani duet s Emmou ma nenadchyna, ale ma chlapec aj zopar vydarenych skladatelskych pocinov, napr. Nelutujem alebo Anjel pre Karmen Pal-Balaz a este s textom Vlada Krausza je taka kompaktna , dobre prepracovana a zaranzovana piesen Pravdupovediac

ovela lepsi duet pre mna naspieval so Zuzanou Smatanovou, ale to zlozila ona… a ona je v skladatelskej kreativite niekde inde :-)
https://www.youtube.com/watch?v=zgiFBUw0UZo
ale viem, ze komercne uspesnejsi bude momentalne duet s Emmou, alebo Emma je sama o sebe teraz komercny produkt

66
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado:

ČHS1 : Petr Poláček, Patrik Stoklasa
SHS1 : Robo Mikla, nefinalistu nevím
ČHS2 : Petr Bende, Thomas Glock
SHS2 : Peter Cmorik, nefinalistu nevím
ČHS3 : David Spilka, Jaroslav Parči
SHS3: Robo Šimko, Tomáš Buranovský
ČSS1: Miro Šmajda, Ján Ločaj
ČSS2 : Matej Piňák, Jerguš Oravec
ČSS3: Adam Kukačka, Kristýna Šebíková
ČSS4 : Pavol Kovaliček, Samuel Sleziak
ČSS5: Richard Chovan, Kristián Révay
ČSS6: Michal Šafrata, Matěj Vávra
ČSS7: Ladislav Hunka, Martin Dufek

67
Tomáš
Reagovat

Ještě něco k Hunkovi. Každý píše jak hrozné a katastrofální vystoupení to bylo. Ano bylo to intonačně rozladěné, často falešné, špatná angličtina. Na druhou stranu mě to u něj absolutně nevadilo. Jeho ledabylý styl zpěvu mi k tomu nakonec skvěle sednul, bylo to uvěřitelné a autentické, plné emocí. A líbilo se mi to daleko víc než některé jiné intonačně lépe zazpívané songy v ten večer. Do toho ještě ukázal místy moc pěknou nakřáplou barvu hlasu. Takový Jiran předvedl ještě daleko horší pěvecký výkon a o moc raději bych vyřadil Jirana. A když šli dopředu oni dva, bylo mi vše jasné protože Jiran teď prostě nemohl vypadnout. Myslím že Laco se zpěvem živit bude. Je jasné že ten tyjátr potom už tam nepatřil a nehodilo se to. Vlado napsal že hlasování to naštěstí neovlivnilo. Ale…já musím napsat že bohužel to hlasování neovlivnilo. Byla by strašná sranda sledovat všechny ty nas.rané komentáře všude možně i tady kdyby Hunka postoupil a vypadla by třeba Marietta nebo Katarína. To by bylo vážně k popukání. Takhle jsem nas.raný jenom já a to je nuda. Navíc by mě zajímalo kdyby Hunka postoupil, co by vymyslel zase na příště. Možná by byla rovnou svatba v přímém přenosu? :-D Třeba jo, nuda s ním rozhodně nebyla. Aspoň dělal pozdvižení a čeřil tam vody.

68
jj
Reagovat

@dolores:
Mandolina se mi zdá docela v pohodě. Ostatní jeho písně, co jsem si pustil, tak se mi nelíbila ani jedna, rovněž mi připadaj jednoduchý a prvoplánový. Duet s Emmou též nic moc. Osobně si radši poslechnu v rádiu Mirai než Ďuricu. Proti Mirai nic nemám. Ani proti kapele Kryštof. Až na ty jejich texty některý. Dokonce ani proti Kabátům! A je to venku, teď jsem se tady pěkně ztrapnil :-)
A trocha nostalgie, píseň koučů v The Voice, hlavně Vojta Dyk a jeho verze Pohody od Kabátů je dokonalá. Začíná v 2:25 :-)
https://www.youtube.com/watch?v=c5pOcYNGIu4

69
Bezík
Reagovat

@jj: Mirai, Kryštof, Kabáti ???!!! Tak teď si se teda totálně vodvařil !!!! :-D :-D

70
Tomáš
Reagovat

Nevím proč se tu zase řeší Off Topic ale vím že je to vaše oblíbená disciplína. Od Dúricy znám tak dvě písničky, Mandolínu a Zatancuj si so mnou to jsou fajn songy, víc neznám a ani znát nepotřebuju a už vůbec ne to probírat na diskusi o SuperStar. Mirai, Kryštof, Kabát wtf no coment. Všechno úplně hrozné, nudné, vyčpělé kapely co už to měli dávno zabalit. Tady je scéna dlouhodobě mrtvá a bohužel ani žádná Superstar už na tom nic nezmění.

71
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Svojím spôsobom ti rozumiem, Laco mal takú cigánsku šťavu, živelnost, aj emócie, lenže táto súťaž je hlavne o speve, bez poriadneho spevu čo? To je základ. V tomto smere bol až príliš poddimenzovaný.

72
jj
Reagovat

@Bezík:
Je mi to jasný :-D Pořádnej coming out. Teď to bude vypadat, že to zamlouvám, ale myslel jsem to tak, že mi nevadí, z těch tří mám nejradši asi Kryštof. Přeladil bych nejspíš u Kabátů. Ale naživo či na zábavě si je poslechnu úplně v pohodě. Kryštofa jsem nedávno slyšel na pohřbu, píseň Zůstaň tu se mnou, a byl jsem při ní docela dojatej vzhledem k okolnostem. Mirai je takovej neutrál, nenadchne, neurazí :-)

73
Tomáš
Reagovat

Mrzí mě jak je v SS upozaděný Nikolas. Od té doby co začaly živáky, tak hraje jasně až ty druhé housle. A proto i teď v neděli vypadne. V prvním živáku ho dali hned na začátek, čímž ho zazdili sami o sobě a teď ve druhém mu dali jako song naprosto nemožnou odrhovačku. Vlastně se divím že ještě nevypadl a že tam pořád ještě je. On by dokázal zazářit ale musel by dostat song na míru a taky dostatek prostoru. Ten bohužel nemá hlavně na úkor Jirana, který je pro produkci jasný favorit a Bitcoina asi berou jenom jako jeho náhradníka, kdyby to Jiran náhodou až moc podělal a jeho vítězství už nešlo obhájit. To se teď i stalo ale příště určitě bude mít Jiran song, který mu sedne a zase si bohužel napraví reputaci. Nikolas byl nejlepší na castingu a v semifinále, další hvězdnou chvíli si bohužel asi už nestihne v této show vybrat. V neděli tipuju že vypadne jedna slovenka ( spíš asi Marietta protože z Kataríny jsou všichni podělaní) a s ní bohužel Nikolas. Nevím co by se muselo stát aby se to nestalo. A až Jiran se svým kňučením porazí Pavlovčina, tak to bude opravdu paráda, to se opravdu může stát jenom u nás kde musejí CZ/SK vyhrávat na střídačku aby bylo vše spravedlivé. A přitom právě to je na tom ta největší nespravedlnost. Já už bych snad pomalu začal přát víc výhru i Elizabeth než Jiranovi, to snad ani není možné. :-D

74
Violete
Reagovat

@jj: Tohle bylo geniální, přehozený Dyk s Kabáty a naopak :-) Když už jsme u toho Vojtu Dyka by také mohli více hrát v rádiích, album natočené v New Yorku je fantastické. A posílám Dole v dole https://www.youtube.com/watch?v=L5SIzgXcW5Y

75
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: S Ďuricou rámcově souhlasím, že má lepší i horší songy, k těm lepším řadím ještě určitě Jazero, které před 3 lety zpíval při návštěvě SS :-) A když ho z naší strany srovnám například se Ztraceným (což je relevantní srovnání, jsou +-vrstevníci), který má pouze ty prvoplánové odrhovačky (snesu maximálně Naše cesty a to ještě spíš kvůli klipu, ve kterém si btw. zahrála i Patrície), tak mi Ďurica vychází jako jasný vítěz :-)

Duet s Emmou ovšem taky řadím lepším, má takovou temnou depešáckou atmosféru :-) A plusové body nedávám jen kvůli Emmě :-D Monička vydala tak nějak paralelně duet se Slzou, kterou osobně nesnáším snad ještě víc Mirai, kvůli Moničině účasti je to pro mě jejich nejsnesitelnější song, ale je mi jasné, že bez ní bych tu píseň měl na úrovni jejich ostatních shitů :-D Oproti tomu Naše hriechy bych považoval za povedený song i bez Emmy, jakkoliv ten kontrast jejich hlasů tomu dodává ještě další rozměr :-) Duet se Smatanovou je taky fajn, ale jak píšeš, je to spíš píseň Smatanové :-)

Jo a jak jsi tady vloni Emmě vyčítala, že zpívá anglicky, tak věz, že bez toho by ji česká rádia nehrála, u nás totiž dochází k těžké diskriminaci zpěvaček a jediné, které se do éteru dostanou, jsou ty, které zpívají anglicky (Lenny, Annabelle, Karin Ann atd.), v čemž vidím taky politiku manažerů, protože ty anglicky zpívající holky spíš splynou se západní produkcí a tím pádem v popularitě neohrozí ty jejich protežované koně (Mirai, Slza, Callta atd.), zatímco česky (nebo slovensky) zpívající holky mají potenciál být i populárnější než tyto převážně idoly teenagerek a můžou mít širší cílovku, což oni nemůžou dopustit :-/ A vzhledem k tomu, že pro reputaci SuperStar je sakra důležité, aby se aspoň jeden z vítězů pozdějších ročníků prosadil ideálně v obou státech, když už je to federální SS, a dokázal tak aspoň částečně zavřít pusu škarohlídům, tak je moc dobře, že Emma funguje jako jakási vlajková loď :-)

76
Violete
Reagovat

@Tomáš: Souhlasím, že Hunka byl za největšího showmana a z tohoto pohledu bych ho tam i ráda viděla dál. Kde zůstali všichni šoumeni? To je někam snad ukryl do svého hájemství Hary Šoumen a nutí je tam zpívat někde v zákrytu. Hlavně aby se o nich nedozvěděla produkce Superstar a neodvedla mu je.

77
BarBora
Reagovat

Tak aj ja pridám jeden dovolenkovo-pohodičkovy hitik. Celeste +Samko
https://youtu.be/-L9J4Ll-ZPU

78
Violete
Reagovat

@BarBora: Moc díky duet se Celeste, to jsi mě potěšila. A pro radost Tomášovi dávám Nikolase s Janotou https://www.youtube.com/watch?v=18uNqQPKm3U, stejně si myslím, že Nikolas bude hodně úspěšný, ať už vyhraje nebo ne.

79
BarBora
Reagovat

@Violete:
Som rada, že potešilo 😀.

80
Tomáš
Reagovat

No Adama Janoty je taky škoda, mohl ještě jedno kolo vydržet. Nebyl to žádný geniální zpěvák ale určitě bych ho v dalším díle viděl daleko raději než supernudnou Mariettu nebo Katarínu. I než ukňouraného Jirana. Bohužel Adam dostal hned v prvním finále špatný song a už se vezl, už ztrácel na popularitě. Produkce to nakonec v druhém finále dorazila tou druhou pozicí při vystoupení, čímž ho v podstatě obětovali na vyhazov protože pak už to bylo jasné. A pokud jde o šoumeny, tak šoumen je ještě Pavlovčin nebo ne? Kéž by aspoň on vyhrál ale tipuju ho na 2. nebo 3. místo, bohužel slovák nemůže letos vyhrát a proto to bude Jiran nebo Elizabeth.

81
Violete
Reagovat

@Tomáš: Showmanstvi je pro me specficke charisma jako mel Smajda, Mikulka, nebo letos Marty, toho postradam ve finale hodne. Pavlovcinovi vitezstvi preju z kluku nejvic, nabizi uplne odlisny level. Treba to vyjde. A pak to preji Katarine, protoze fandim takovym nenapadnym typum, ktere uvnitr skryvaji velke vnitrni bohatstvi.

82
Peter
Reagovat

SHS1: Petra Humeňanská, Samuel Tomeček
ČHS1: Aneta Langerová – nesledoval som a nikoho iného nepoznám. Jej pesničky sú však skvelé.
SHS2: Jakub Petránik, Jana Čonková
SHS3: Dominika Mirgová, Michal Chrenko
ČSS1: Deborah Kahlová, Karolína Majerníková
ČSS2 : Monika Povýšilová, Lukáš Adamec
ČSS3: Tereza Mandzáková, Štefan Pčelár
ČSS4 : Emma Drobná, Barbora Hazuchová
ČSS5: Petr Borkovec, Karmen Pál-Baláž
ČSS6: Júlia Kramárová, Matěj Vávra
ČSS7: Henrieta Bobuľová, Katarína Štohrová

Najlepší moderátor: 1. Adela Banášová, 2. Pyco
Najlepší porotca: 1. Pavol Habera, 2. Viršík/Knechtová/Farna/Pagačova
Najlepší ročník: SHS1

83
Pegesik
Reagovat

Od neděle zvažuju, jestli dál sledovat jak živáky, tak diskuzi tady na Panáčkovi (DJ promine :-), ale asi mi to stejně mi nedá (asi ta obs.komp.porucha)…jako diváci divadla Járy Cimrmana zůstávám, abych se přesvědčil, že druhá půlka bude stejně slabá, jako ta první… Ať mi všichni účastníci finále prominou, prostě buď mě to baví (a nemusí to být odzpívané na 100%) a nebo mě to nebaví…. což je bohužel letošní finále. A celý večer žasnu, jak si porota pochvaluje, jak výborné zpěváky vybrali… Občas někdo vypadne z role (Palo) a někomu naloží (taky podezřívám, že s úmyslem, aby vyprovokoval posílače SMS), ale pak se hned vzpamatuje a chválí a chválí a chválí, ovšem je to marné, je to marné, je to marné…. Superstar sleduju už od 1 CHS s Anetou. A zjišťuju, že si některé lidi – soutěžící i porotce – už nepamatuju, což může být i pokročilým věkem. Ale dovolím si tady uvést soutěžící, kteří se mi líbili, bavilo mě se na ně dívat, poslouchat a tudíž v mojí paměti zůstali (bez pořadí):
naše Aneta, Bende, Bezděda, Štrofek, Cmocík, Šindlerová, Predná, Chodůr, Humeňanská, Piešová, Kovalová, Schreiner…
Letošní finále je bohužel bez mých favoritek: Oríšková, Bobulová, Chybová, Votrubcová – ty holky možná nezpívaly těch 100%, ale bylo tam „něco“, co mě bavilo – jejich osobnost rozhodně dotahovala domnělé „pěvecké nedostatky“… Takže letos je mi celkem jedno, kdo vyhraje…. Jestli vychvalovaní Pavlovčin nebo Lisbeth, případně někdo další… Hlasy posílám Kataríně, neboť je zde očividně (ač pěvecky skvělá) za kavku, která jen kryje záda již vybraným „favoritům“. Abych jen nekritizoval, Ewa Farná skvělá…. klobouk dolů…. Pohotová a vtipná (jen ten stylista by mohl brát nějak ohled na její ehm požehnaný stav, naštěstí je Ewka tak krásná žena, že si na sebe může dát i ten krajkový pytel a nevadí to…)

84
Violete
Reagovat

@BarBora: Tady v té verzi písně na ulici je ještě Dávid Bílek https://www.youtube.com/watch?v=Twt4Z7Kt0rk

85
Pegesik
Reagovat

Ještě jsem se zapomněl rozvášnit na téma vrchol trapnosti v přímém přenosu (Laco Hunka promine – jistě to myslel dobře a upřímně) „Hunka“, ale výše už bylo vše řečeno, takže dle mého selektivního vnímání…crtlaltdelete …

86
Violete
Reagovat

Povedený klip Dávida Nevzdávam sa https://www.youtube.com/watch?v=BbYPLj9B2pw

87
Violete
Reagovat

A tenhle funky styl Dávidovi moc sedí https://www.youtube.com/watch?v=7ZR1YgzSCpI

88
RAINMAN
Reagovat

Pagáčová i Bagárová jsou nádherné, ale oproti minulému ročníku jsou letos umírněnější a méně kritické v hodnocení pěveckých kvalit (mateřství zřejmě udělalo své), proto jim dávám palec dolů.

Palec nahoru Ewě za moderování.

89
BarBora
Reagovat

@Violete: Dík.
Hej, videla som to, aj spoznala vlasáča. Oni sa vzájomne asi všetci poznajú.

90
Peťo
Reagovat

TOP 10 najpozeranejších videoklipov tvorby všetkých účastníkov Superstar na youtube:

(je možné, že pri tak veľkom počte účastníkov som veľa toho prehliadol, pokojne to poupravte – doplnte, ak nájde niekto niečo iné…)
Od daného interpreta som bral vždy len jedno video a to s najvyšším počtom zahliadnutí, nakoľko by bol v TOP 10 asi všade Ben a Miro Jaroš :D)

1. Ben Cristovao ft. Mária Čírová – PADAM (Official Music Video) – 31,1 mil.
2. Miro Jaroš – Pod cvičiť – 28,8 mil.
3. Dominika Mirgová & Kali – Je koniec – 28,1 mil.
4. Celeste Buckingham – RUN RUN RUN (Official VideoClip) – 23,9 mil.
5. Jan Bendig ft. Monika Bagárová – AMEN (Official video)– 17,6 mil
6. Adam Durica – Neľutujem – 15,9 mil.
7. Lipo – Ležím v tvé blízkosti ft. Debbi [Official video] – 13,6 mil.
8. Lukáš Adamec –Horúca láska -12,5 mil.
9. Emma Drobná – Words – 8,8 mil.
10. Karmen Pal Balaz – 5,0 mil.

91
J.
Reagovat

Tak dle infa z IG ani v dalším kole se nesejde komplet celá Top12 aby zazpívala hymnu první ČSHS. Dominika Stará je ve třetím trimestru těhotenství a po poradě s dr. nedorazí. :( A tuším že se jich nesejde víc…

92
Violete
Reagovat

Podle Instagramu to vypadá, že by Elizabeth mohla mít duet s Nikolasem. Dominika Stará natočila pro děťátko klip s vyznáním, jestli jste zaregistrovali, https://www.youtube.com/watch?v=QxlN69B8w8Y&list=PLeeOKzQUvvC1mr6jKRXvStHdwGy-kIItp&index=278

93
DJ Vlado
Reagovat

Rozhodl jsem se udělat ještě takovou „Barikádu v anketní ulici“ neboli rozšířenou verzi té ankety – Top 3 z každého ročníku, u které je jedno, zda jde o finalisty, nebo nefinalisty (chápu, že nefinalisty si málokdo pamatuje) :-) Kdo chce, může se přidat :-)

ČHS1 – Petra Páchová, Petr Poláček, Kateřina Steinerová
SHS1 – Martina Šindlerová, Samuel Tomeček, Jana Čonková
ČHS2 – Lucie Bakešová, Petr Bende, Markéta Poulíčková
SHS2 – Barbora Balúchová, Peter Cmorík, Ivan Štroffek
ČHS3 – Soňa Pavelková, Bára Zemanová, David Spilka
SHS3 – Vierka Berkyová, Dominika Mirgová, Robo Šimko
ČSS1 – Monika Bagárová, Miro Šmajda, Dominika Stará
ČSS2 – Gabriela Gunčíková, Lukáš Adamec, Dorota Dragulová
ČSS3 – Tereza Mandzáková, Sabina Křováková, Martin Šafařík
ČSS4 – Emma Drobná, Štěpán Urban, Veronika Vrublová
ČSS5 – Eliška Rusková, Zuzana Chalupová, Karmen Pál-Baláž
ČSS6 – Dominika Lukešová, Alica Urcikánová, Diana Kovaľová
ČSS7 – Marietta Mareková, Natálie Zbuzková, Tereza Smetanová

Pozn.: Lucku B. a Janu Č. jsem tentokrát dal jen při jejich první účasti, abych tam neměl duplicitu :-)

94
DJ Vlado
Reagovat

OT – Ještě mi to nedá, abych se nepochlubil, ale vnuka Bolka Polívky v tomto filmu, který bude mít v lednu premiéru, hraje můj synovec: https://www.youtube.com/watch?v=uw25D1aQs4I :-)

95
Jarda
Reagovat

@dolores: Katarína měla nádherné vlasy!

96
Iv. Sa.
Reagovat

@DJ Vlado:
94
👍
Na to se těším*
Ten klouček je príma.

97
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado:

ČHS 1 – Petr Poláček, Aneta Langerová, Šárka Vaňková
SHS 1 – Róbert Mikla, Samuel Tomeček, Tomáš Bezdeda
ČHS 2 – Petr Bende, Gabriela Al Dhábba, Michal Hudček
SHS 2 – Peter Cmorik, Ivan Štroffek, Peter Bažík
ČHS 3 – David Spilka, Barbora Zemanová, Martin Ševčík
SHS 3 – Róbert Šimko, Ivana Kováčová, Michal Chrenko
ČSS1 – Miroslav Šmajda, Dominika Stará, Jaroslav Mojžíš
ČSS 2 – Jerguš Oravec, Matej Piňák, Petr Ševčík
ČSS 3 – Adam Kukačka, Martin Šafařík, Sabina Křováková
ČSS 4 – Pavol Kovaliček, Štěpán Urban, Denis Kolek
ČSS 5 – Richard Chovan, Kristián Révay, Dominik Gerda
ČSS6 – Matěj Vávra, Jaroslav Oláh, Jaroslav Dolník
ČSS7 – Nikolas Bitkovskij, Ladislav Hunka, Amos Dragošek

98
Violete
Reagovat

Tady je teď nějak poslední dobou přeanketováno :-) Kateřina Chybová a Bohemian Rhapsody před dvěma lety https://www.youtube.com/watch?v=XGJxXODqe-s

@DJ Vlado: Na Instagramu Vali psala, že bude hostem streamu Monika Bagárová v sobotu od 19 hodin.

99
Jai Kudo
Reagovat

Tak pro zajímavost, Miro Šmajda se dal dohromady se Sabinou Křovákovou v projektu Rock Symphony (vzdáleně připomíná evropský projekt Mata Sinnera Rock Meets Classic, i když k tomu má hooooodně daleko :-D).
https://www.youtube.com/watch?v=ruLVGW5YQNA

100
Violete
Reagovat

@Jai Kudo: Tak to je výborná zpráva, kéž by z toho bylo DVD, nebo CD.

101
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Jeeeej, to je mile.. on vyhral detsky kasting na tuto rolu ?

BTW. ..asi pred 2 tyzdnami som zacula velmi prijemny hlas v reklame na Lidl ako vkusne spieva Casy sme mneni a nedalo mi vyguglit si tu reklamu a tam sa dozvediet, ze to spieva akasi Kateřina Marie Tichá, ktoru si tu spominal…. som ani netusila, ze taka zaujimava spevacka u vas exisuje ;)

103
Bezík
Reagovat

@dolores: „Lacný Jožko“ , muhehehehehe, dobře ho natřel ! :-D

104
Bezík
Reagovat

@dolores: 101 : „Akási Kateřina Marie Tichá ?“ No toto ??!!! Nechceš požadovat vrácení školného ? :-D :-D

105
BarBora
Reagovat

@dolores:
Nevšimla som si, že by sa Habera v médiách k Zdenke nejak dehonestujúco vyjadril a ak je v tom článku pravda, tak Rozsa je mentálny „spodok“.

106
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Jojo, vyhrál 😊 Trochu ovšem pomohlo, že režisér Horský četl ségřin blog (https://poznatky-nedokonale-matky.webnode.cz/), ale i tak je to bomba 😊

Kateřina je skvělá, konečně máme u nás typ zpĕvačky-písničkářky jako ty vaše 😉 Rozdíl je však v tom, že zatímco u vás Sima Martausová (nebo dříve Zuzka Smatanová) drtí ankety popularity, Kateřina byla letos ve Slavíku jen osmnáctá 😒 A proč? Protože ji rádia nezahrajou jak je rok dlouhý (o důvodech už jsem psal výše) 😒 Místo ní tak v Top 3 zpĕvaček máme zpívající herečku Evu Burešovou, která sice zpívá velmi dobře, ale kdyby nehrála ve Slunečné, tak by tak vysoko nebyla 🤨

107
Filip
Reagovat

Uz vi nekdo playlist na nedeli?

108
DJ Vlado
Reagovat

@Filip: Zítra by měl být známý, minulé dva týdny taky vyšel v sobotu 😉

109
Mia
Reagovat

Piesne finalistov:

Nikolas Bitkovskij – C. Scott: You Are the Reason

Marietta Mareková – Lady Gaga: Bad Romance

Pavlovčin Adam – James Bay: Hold Back The River

Elizabeth Kopecká – Adele: Roling in the Deep

Katarína Stohrová – LP: Lost on You

Petr Jiran – Capaldi: Someone You Loved

Duetá finalistov:

Marietta Mareková a Pavlovčin Adam – Desmod (Kuly) a Z. Smatanová: Pár Dní

Elizabeth Kopecká a Petr Jiran – V. Neckař a M. Kubišová: Časy se mění

Katarína Stohrová a Nikolas Bitkovskij – Slza a C. Buckingham: Na srdci

110
Mia
Reagovat

Musim sa priznat, ze ked som pocuvala Katku v poslednom kole, tak si vravim, tej by sa strasne hodilo LP, velmi podobne hlasy. A je to tam. :-)

111
Mia
Reagovat

Ale Petr a Lewis Capaldi? To ide dohromady jak pernik a sardinky. To skor Adama si v tom viem predstavit. Moj tip na odchod je Petr a Marietta.

112
Mia
Reagovat

Ale obavam sa ze pojde Katka. Tej by bolo skoda.

113
Bezík
Reagovat

To jsou věci. Hurvínek má příšernej cajdák, na tom by mohl skončit. Jiran to asi opět nedá, ale kdo ví. Možná to bude nějaká avantgardní úprava. Pavlovčin z toho uplete zase nějakou freak show hrůzu, ale nějak nepochopitelně je na Slovensku oblíben (asi mají rádi buřty :-D). Marietty se chtějí evidentně zbavit, ale já jí věřím, že si s tím poradí. Bětuška už to asi dotáhne do konce výhradně s velkosongy. Zpívat LP může bejt zrádný, snad to Katarína zvládne. Duety, to je zlej sen. Každej z jinýho důvodu. Produkce ji prostě dělá ze soutěžících i diváků prdel …

114
Mia
Reagovat

@Bezík: Hej, nad tymi duetami som aj ja krutila hlavou..

115
Monika
Reagovat

Na vyrazeni tipuju podle playlistu Petra a Mariettu. Moje vysnena TOP 2 by byla Petr a Katka.

116
Bezík
Reagovat

@Monika: Já bych viděl jako jistotu Hurvínka. Druhýho si netroufám tipovat.

117
Iv. Sa.
Reagovat

Jé – Katarína – LP – Lost on You / jednu dobu jsem si to pouštěla a zpívala pořád dokolečka dokola :)
Snad to dá ✊✊

118
Ally
Reagovat

@Mia: Tak já aspoň uhodla československé duety ..i když asi jsme měli trochu lepší výběr :)
LP vida..je to silný song ..a po minule myslím, že si s tím Katka poradí
Joj Petr , to zas budu asi muset vypnout..:)
Někdo tu minule psal úvahu , že Adam má nějakou protekci při výběru na míru..i nácviku..no je to možné a nebo má jasný názor a umí si ho prosadit? Asi je mi to vlastně jedno, hlavní je výsledek :)

119
RAINMAN
Reagovat

Calum Scott – You Are The Reason… taková slátanina/směsice nejrůznějších hitů… to bude průser!

120
Jana2
Reagovat

@RAINMAN: naopak, perfektní písnička na efekt, postup zaručen.

121
Jana2
Reagovat

Ale teda chudák Marieta, ta má už třetí vrazedny výběr ve finále. Petr těžko říct jak to dá. Asi jsem si na začátku měla vsadit spíš na Nikolase než na Petra :-))

122
Jana2
Reagovat

Tipuju na vyhazov Petra a Marietu, zatím mi to vždycky vyšlo, i když teď doufám, že se pletu.

123
Peťo
Reagovat

Najhoršiu pesničku ma asi Marietta, myslím, že si tím vykope vlastný hrob v tejto súťaži. Potom podľa mňa sa to nepodarí ani Nikolasovi, ktorý na Caluma nemá a tiež ani Elizabeth. Myslím si, že to bude ukričané. Duetá ich môžu zachrániť. Katarína, Petr a Adam by to mali zvládnuť bez problémov. Na vyhadzov tipujem nevýraznú Mariettu a nezaujímavú Elizabeth. Prípadne Nikolasa, ktorý je hlasovo asi z tejto zostavy najslabší.

124
dolores
Reagovat

@Bezík: ze vratit skolne ? haha, ved to ty si slaby ucitel, nedaval si o nej ziadne lekcie ! :-D

@DJ Vlado: Buresovu som zaregistrovala vo vasej Tvari, a povedal som si, tvl, aka talentovana herecko-spevacka ! Ale jej Lost on You sa mi nelubilo, dufam, ze Katarina to da lepsie …

125
Bezík
Reagovat

@dolores: Že jsem nedržel hubu … :-D Ale zase, já mám všechny lekce zdarma ! :-P

126
dolores
Reagovat

Bitcoin mi nevadi, rada by som bola, aby po minulom intonacnom „fopa“ zase zaziaril, ale song co vyfasoval sa nehodi takemu nevycvalanemu jelenovi… aj kebyze to zaspieva technicky dokonale, na toto on emocionalne este nedorastol, no ale uvidime

S Katkou to moze byt dobre spojenie v tej piesni, ale pravdepodobne viac bude tam exhibovat prave bitcoin ako Katka, … mohli dostat aj nieco posobivejsie, skoda. ale tesim sa na nich a fandim im

@Bezík: tak vramci vyuky, … nevies mi pohladat nieco od Pavlovcina v slovencine ? :-) :-)

127
dolores
Reagovat

na Pavlovcina som fakt zvedava ako znie v rodnej reci,…. ale ako Kuly ? :-o fuha, to bude zaujimave…. Marietta to zvladne dobre, len ci to bude stacit

duety budu asi len ako doplnkove zabavne cisla, skor sa nad nimi budu prizmurovat oci… najlepsie by z toho mohla vyjst Elizabeth, verim, ze ma nesklame, bude to iste ostrejsie zaspievane ako K.M.Ticha, ale verim jej, a Petr neviem, on je pre mna najmenej citatelny z nich vsetkych… tak ako moze vsetko uplne pokazit, tak moze aj totalne ohurit … jeden aby sa v nom vyznal :-))
mrzi ma, ze Elizabeth zase ma X-krat ohrany velesong … tentokrat od Adele, co ma prilis netesi

128
Tomáš
Reagovat

@Peťo: Z této sestavy je podle mě hlasově nejslabší Petr. Možná má zajímavou barvu hlasu ale jinak je ten hlas hrozně tenký a slabý, Nikolas mi přijde určitě vyzpívanější a má větší rozsah.

129
Tomáš
Reagovat

Na vyhazov tipuju Nikolase, to už beru jako jistotu a myslím že se trefím jako minule s Janotou protože já mám prostě smůlu. A s ním půjde jedna slovenka, asi ta které se to méně povede. Já bych vyhodil dvě baby, bylo by mi jedno které dvě z těch tří co tam jsou ale jedna z nich by mohla být Marietta. A nebo jednu babu a Jirana. Ale Jiran určitě nevypadne takže domů jde jasně Nikolas. Pak už budu přát výhru Pavlovčinovi až zítra Nikolas vypadne ale to budu mít zase smůlu protože na řadě s výhrou je Česko. :-D Takže vyhraje Jiran nebo Elizabeth.

130
Tomáš
Reagovat

Můj typ na vypadnutí tedy je bohudík pro mě Marietta a bohužel pro mě Nikolas. Jeden za Slovensko a jeden za Česko. A pak to bude hezky genderově i národnostně vyvážené ve Finále, tak aby byly televize spokojeny. Ale chtěl bych zase nějaké překvapení, kdyby vypadl Jiran nebo Elizabeth, tak mě by to vůbec nevadilo. Naopak, to by byla bomba. Ale jsem realista takže spíš Marietta popřípadě Katarína a s ní Nikolas no.

131
Violete
Reagovat

Marietta to da urcite zajimave, Elizabeth v te pisni poda standard, ale radeji bych ji slysela v necem prekvapivejsim. Na Pavlovcina jsem zvedava.

132
XY
Reagovat

BTW sledoval tady někdo finále talentu? Castingy jsem téměř nesledoval protože byly šíleně slabé, finále jsem si pustil po Stardance (běželo to jen na webu, Prima dává reprízu až zítra), stihl jenom dvě vystoupení, ale podle rekapitulace taky teda šíleně slabý. Nicméně jako pozitivní zprávu vnímám fakt, že konečně vyhráli Češi, což jsem vzhledem k tomu že v TV to běželo skutečně jen na Slovensku fakt nečekal, navíc to byla dětská taneční skupina z Novýho Bydžova, takže opravdu ryzí talent, ne někdo profesionální. Takže vítězové celkem OK, ale celkově provedení na všech frontách hrozné a jestli bude další řada tak snad jenom slovenská (prima už teď hraje druhé housle a češi se skoro nehlásí, takže to je prakticky už teď ryze slovenské) nebo by možná mohla prima s jojkou zkusit vrátit X factor, protože talent je rok od roku horší.

133
Filip
Reagovat

@XY: Talent jsem videl a uprimne nevim, co to jako bylo ze strany Primy? Prednost v hlavnim vysilacim case dostala kriminalka Polda… to je jak, kdyby misto finale SuperStar vysilala Nova svou Ulici a druhej den pustila zaznam. Proste velky WTF :-D

Oni to dnes davaji zive na JOJ a to to nemuzou jako vyvrcholeni sve souteze dat taky zive? Proc az zitra? Nebo v tom byl zamer konkurovat zitra SuperStar ci snad nalakat divaky pouzivat jejich iPrimu, kde prenaseli prenos z JOJ? Hlava mi to opravdu nebere.

Celkove k vystoupenim. Diamonds me vubec nebavilo, ani na me nepresla zadna emoce. Byly tam i lepsi, i kdyz na druhou stranu to konecne nevyhrala zpevacka/zpevak. Zpevacku, ktera skoncila druha, jsem tipoval, ze bude urcite v TOP3 uz jen z toho duvodu, ze je zpevacka.

Vitez nijaky, ale v podstate neurazil.

Jinak nesouhlasim s tim, ze by castingy byly slabe. Castingy maji naopak skvele zpracovane, jen to asi poslednich 5 let neumi nebo nechteji (skrz penize?) dohrat dokonce, coz pusobi vzdycky ke konci trapne, ale s tim je treba pocitat a nebrat to vazne.

Nemam nic proti zahranicnim soutezicim, ale naprosto chapu, ze pro ne lidi nehlasuji. Osobne se mi nejvic libilo vystoupeni Remiho Martina. Ale to je takovej problem vypustit z nazvu slovicko „ma“ a tu soutez prejmenovat na Cesko Slovensky talent? Pak by davala smysl i zahranicni ucast a divakum by se nepricilo hlasovat pro zahranicni talenty, kdyz by nehlasovali dle nazvu show pro ten „svuj“.

V dalsi serii (ktera jistojiste bude) by taky mohly zakazat ucastnit se zpevakum. Pak by to dostalo taky daleko vetsi smysl.

134
Tomáš
Reagovat

@XY: No já si všiml že Finále Talentu je na Jojce dnes a na Primě až zítra (dívat se samozřejmě nebudu když je SuperStar). Takže dnes to bylo živě a vysílané jen na Slovensku a zítra to bude česká Prima pouze reprízovat, chápu to správně? Jak ale mohli češi dnes hlasovat když se to u nás nevysílalo? A proč to tak proboha udělali? Nějak tomu nerozumím. :-o

135
Filip
Reagovat

@Tomáš: Dnes to vysilala zive Jojka a jejich vysilani prenasela Prima na svym webu iPrima.

Ano, zitra to bude davat Prima normalne v TV ze zaznamu. Myslim, ze tento pristup nechape vubec nikdo :-D

136
nofux
Reagovat

@Mia: Tak Jiran má na netu celkem dost coverů na Capaldiho songy. To, co bude zpívat dneska večer má částečně taky :) https://www.tiktok.com/@petrjirannn/video/6946600489249213702

Těším se na Katarínu, myslím si že jí LP sedne.

137
Tomáš
Reagovat

@Filip: A češi teda mohli taky hlasovat? I tak ale myslím že jich v tomto případě muselo hlasovat naprosté minimum. Byly doby kdy jsme tu normálně chytali Jojku i Markízu atd. a nebyl problém se dívat na slovácích ale teď je to myslím už jen přes kabelovou televizi protože já Jojku ani Markízu už dávno nemám. Možná ale kdyby se takhle udělalo Finále SuperStar, tak by mohl vyhrát Pavlovčin protože by hlasovali hlavně slováci. :-D V Talentu vyhrál někdo z Česka ale tam se myslím při té roztříštěnosti všech soutěžících i cizinců moc podle národnosti nehlasuje. Ale jako jo, je to naprosto nepochopitelné jak si tohle vůbec Prima mohla ke svým divákům dovolit. Za tohle by jim měli vzít licenci, když nemají zájem ani na tom vysílat finále show živě, tak proč se do toho projektu vůbec zapojují?

138
DJ Vlado
Reagovat

Podle Instagramu to vypadá, že Marietta půjde zase první, v kombinaci s výběrem písně to vidím na jasný odstřel 😞😡

139
Violete
Reagovat

@nofux: Jiran krasne procitene. U Katariny ocekavam touchdown.

140
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Je to skoda, zvlast kdyz tam bylo tolik zajimavych zpevacek letos. Snad vydrzi alespon ta Katarina.

141
Jai Kudo
Reagovat

Než večer začne ta Superstárovská zábava, dovolím si v rámci OT přiložit odkaz na nové a poměrně obsáhlé interview GG v rakouském hudebním magazínu musikholic.com z 9.12. Posledních 5 let se GG na síti v podstatě nevyskytovala, v létě ale znovu obnovila spolupráci s Kenem Tamplinem a nahrála pár videí se špičkovými muzikanty a rámci projektu All-Stars Collaboration. Interview je samozřejmě v angličtině.

https://www.musikholics.com/gabriela-guncikovas-interview/?fbclid=IwAR3m9YfG8Wu4c8fPrXYV2H2ljRLWpewXwqLmt7tpWDreU4_bd-jT-rX_g_g

142
Tomáš
Reagovat

@Violete: Kéž by Katarína nevydržela ale je mi jasné že budu mít zase smolíka a ona postoupí. Na začátku Finále to pro mě byla jediná trochu zajímavá holka ale už mě ten její příběh přeměny z popelky na princeznu pódií nějak přestal bavit. S klidem bych ji dnes poslal domů společně s Mariettou. Ale protože mám pech, tak nám ušima zamává na rozloučenou Nikolas. Už sem s tím ale narozdíl od minulého kola nějak smířený.

143
Violete
Reagovat

@Tomáš: Tak ja Ti preji, at projde Nikolas. Mne uz vlastne prijde, ze by to mohl vyhrat i kdokoliv a bylo by to dobre. Uz je to o preferencich. Katarine, Pavlovcinovi a mozna i Jiranovi to preji ted nejvic. Doufam, ze Jiran dnes zazari.

144
Ally
Reagovat

@Violete: No kdybych nebyla líná zjišťovat jak se to dělá, šla bych si vsadit na Adama , dokud je ještě slušný kurz :)
Myslím, že být delší soutěž, má šanci Katarina, Marietta ..a Pavlovčin by se možná okoukal..
Ale takhle lidi chtějí změnu, zábavu, show atd …v téhle divné době..
Ale nevím..já moc sice na ty teorie : je na řadě Čech , Slovenka , blondýnka..kdo ví kdo :) nevěřím..ale tipnu si , že je na řadě změna:)

145
jj
Reagovat

Jen tři duety, čekal jsem jich šest, každý soutěžící s nějakou celebritou, z který bysme si sedli na zadek a která by zpívala z lásky a hlavně zdarma. Dá se čekat, že příště už budou hosté za možnost vystoupit platit, tak nač čekají. Asi není fanouška, který by se netěšil na Conchitin vybroušený čestin a učesaný vous v duetu s naším avantgardním, mnohými stále nepochopeným, umělcem. Snad aspoň ve finále duet všech duetů uvidíme. Někdo by měl hlavně upozornit Haberu, aby Conchitě neposílal žádné neuctivé sms, přeci jen nezná naše zvyky a nemusí vědět o bezplatném vystupování.
Jinak nejvíc se těším na Katarínu, možný náběh na touchdown. Docela je mi záhadou, proč jí tak klesl kurz, ona a Marietta jsou beznadějně poslední. Na Pavlovčina je naopak poměrně nízkej. Už si taky začínám myslet, že vyhraje. Spíš mě ale přesvědčila zde postnutá slovenská anketa, jinak je mi jeho popularita stále záhadou.
Tipsport: Pavlovčin 1.9, Kopecká 2.4, Bitkovskij 9, Jiran 10, Marietta 20, Štohrová 20.

146
Prochor
Reagovat

Přál jsem si duet Elizabeth s Petrem a vyšlo to. Jsem zvědavý, protože s Adamem duet Elizabeth dopadl skvěle.

147
Filip
Reagovat

@nofux: No tak uz podle toho TikToku to bude pru*ser :-D

Nelibi se mi to ani tam a v zivaku to bude jeste 10x horsi, protoze spatny ozvuceni, nervozita atd.

148
Filip
Reagovat

@DJ Vlado: Nejhorsi je jit druhej, prvni ani tolik ne, ale kdyz jsou duety, tak se vyznamnost poradi prece jen stira.

149
Filip
Reagovat

@jj: Ty kurzy jsou nastaveny tak, ze se predpoklada, ze jedna z tech dvou dnes urcite vypadne + ze ani jedna nema sanci na celkovou vyhru.

Pravdepodobne pujde i jeden z dvojce Bitcoin + Jiran, ale za urcite konstelace muze jeden z nich vyhrat skrz to, ze jsou oba CZ:

Vseobecne se vsak predpoklada a kurzy tomu prave odpovidaji, ze bude CZ/SK + genderove vyvazene grandfinale v podobe Pavlovcin – Kopecka.

Proto ty kurzy.

150
Filip
Reagovat

@Ally: Treba Pavlovcin stihne jeste zmenu narodnosti, aby to produkci vyslo na jednicku. Vzpomenme vsak na necekanou vyhru Lukase Adamce, kdyz byla jasnou favoritkou Gabriela Guncikova.

Nicmene minulej useknutej rocnik byl tak moc bezvyznamnej, ze ho mozna ani nikdo nebere vazne a nepocita ani slovenskou vitezku a pak by vyhra Pavlovcina zapadala do vytyceneho konceptu.

A je taky dost mozne, ze v dnesni bezgenderove, beznarodnostni a divne dobe je na rade vitez v podobe queer jako zastupce moderni LGBTXYZ++ komunity.

151
Ally
Reagovat

@Filip: Taky bych asi tak řekla…pokud tedy už nebude v předvánoční době Adam “ too much “
Ale tradici asi obstará Stardance…i když tančící farářka je taky docela netradiční :)
Nu uvidíme..

152
Tomáš
Reagovat

Dnes vypadne Nikolas a Marietta, po naprosto peckovním nepředvídatelným šokujícím semifinále už to teď bohužel začíná být zase až moc předvídatelné. Chtělo by to překvápko.

153
Violete
Reagovat

@Ally: Hezky jsi to pojmenovala, ja bych rekla, ze je cas na progres, at se ledy hnou a vitez je necekany. Myslim, ze i Jiran by na delsi Superstar vydelal, daleko vice by se mohl projevit.

154
Jana2
Reagovat

Jezisi jak to Pavlovcin zas vypadá? Jako já mu fandila a jsem velká fanynka skupiny Maneskin, takže mě jen tak něco nepřekvapí, ale tohle je už moc slizky i na mě.

155
RAINMAN
Reagovat

Mareková: celé falešné, kromě jedné pasáže ve druhé polovině písně. Hrozné to bylo.

156
Jana2
Reagovat

Marietu jsem nikdy moc nemusela ale je mi ji líto, je kvalitní zpěvačka a totálně ji zařízli. Navíc to dost neudychala.

157
Pattrick
Reagovat

Bad Romance neni pisnicka pro talentove souteze… Marietta bojuje o finale a takovou odrhovacku.. dneska poleti.

158
XY
Reagovat

Marietta strasnej průšvih ale nemůže za to nechápu kdo ji tohle vybral.

159
Jana2
Reagovat

A zas ji vyčítají výběr písničky. To už je fakt trapný.

160
Filip
Reagovat

Marietta jeden z nejlepsich vykonu ve finale letos. Produkce trochu nasr*na, protoze ji meli jako adepta na vypadnuti, tak poslala kriticke noty porote :-D

At mi porota ale objektivne rekne, v cem jako byla horsi Marietta nez minule tolik opetovanej Pavlovcin? Mozna akorat tim, ze neni clenem LGBT.

161
Violete
Reagovat

@Jana2: Mne to prijde v pohode, me uz jdn tak nejaka extravagance neprekvapi. Marietta si zaslouzi obdiv, jak to i s tancem ustala. Radeji bych ji slysela v jazzove veci, ale co naplat.

162
Filip
Reagovat

@Filip: *opevovanej

163
Iv. Sa.
Reagovat

Bohužel, více než Mariettu jsem vnímala ty „Conchity“ kolem ní 🤨 Leošovi se líbilo posledních patnáct či kolik vteřin, tak ty už byly úplně hypoxické…

164
Ally
Reagovat

Si dnes zašli vypůjčit kostýmy někde do divadla , ne? ;)
Marietta ach jo..

165
Violete
Reagovat

@Ally: Saty Moniky Bagarove vypadaji zajimave, i kdyz zatim je videt z nich malo.

166
Jana2
Reagovat

Líza to zpívá strašně tvrdě :-( a Jiran neumí text. To si ta písnička nezaslouží.

167
Prochor
Reagovat

Jiran totálně vybouchl. Elizabeth to naopak zvládla dobře.

168
Jana2
Reagovat

Na Jirana jsem si po semifinále vsadila, ale už mu nefandim. Tohle nebyl duet, ale boj od začátku do konce.

169
Pattrick
Reagovat

No tak to je otresnej duet.. jak ze skolky. Elizabeth usla, ale Jiran proste bez rozsahu, unyle, hruza..

170
RAINMAN
Reagovat

Časy se mění: Jiran zapomínal text a byl falešný. Kopecká neměla dokonalou intonaci a dikci, ale byla daleko lepší než Jiran… byla průměrná.

171
Prochor
Reagovat

Po tomhle fiasku už vidím Petra bohužel na odchod.

172
XY
Reagovat

Možná by to místo bowlingu prospělo naučit se text?

@Jana2: Souhlas taky se mi přestává libit.

173
Violete
Reagovat

Ale bylo hezke, jak ho Elizabeth uklidnovala. Elizabeth ma saty jak recka bohyne. Petra je mi lito, ale nejak to dal, musi to byt stres.

174
Iv. Sa.
Reagovat

Ouou…

175
Jana2
Reagovat

@XY: asi tak. V český písničce se to bohužel hůř schovává. Je to škoda, dneska asi půjde.

176
Jana2
Reagovat

Musela jsem si místo hodnocení pustit verzi od Kateriny Marie Tiche, to je úplně jiná liga.

177
Pegesik
Reagovat

Tahle písnička se dá naučit asi za tři minuty…..diky Lisbeth to nakonec nebyl tak velký průs…švih…..

178
Monika
Reagovat

Duet hroznej, ani Elizabeth se mi vůbec nelíbila. Kubišová je jen jedna.

179
Filip
Reagovat

Jiran dava na sobe strasne znat, kdyz se mu neco nelibi…

Minule to byla rychla pisen, dnes ceska. On se citi jiste jen v anglickych cajdacich.

Na druhou stranu, je uprimnej a nema tim padem na sobe zadnou masku. Nedela, ze je vsechno super, kdyz neni.

180
Prochor
Reagovat

@Monika: Tak co se týká Kubišky tak Bob Dyllan je taky jenom jeden :-)

181
Tomáš
Reagovat

Marietta snad už konečně vypadne, je tam už úplně zbytečná a dnešním vystoupením to opět jen potvrdila. Jiran byl strašný ale porota ho evidentně zachraňuje a nechtějí aby vypadl. Elizabeth byla naopak fajn a i když je to další baba, tak by mi v tuhle chvíli nevadilo kdyby vyhrála. Určitě by si to zasloužila víc než Jiran. To jsou mi ale zvraty že už to víc přeju další holce než jemu. Asi půjde Marietta ale tipuju že tlačenka poroty zabere a Jirana to zachrání, místo něj půjde domů stejně Nikolas.

182
Filip
Reagovat

@Tomáš: Tak jsou tam jeste druhy pisnicky, ze jo…

Kdyz neda Jiran ani tu druhou, kterou ma navic naucenou, tak pujde on. Ale muze predvest i jeden z vykonu vecera. Uvidime.

183
Jana2
Reagovat

Jestli půjde Nikolas místo Petra, tak je to dost nefér. Myslím že i pro další kariéru je nadějnějsi Nikolas. A to jsem si ho do semifinále prakticky nevšimla.

184
Pegesik
Reagovat

Kdo narval na Bitkovskeho ty strašně gatě?

185
RAINMAN
Reagovat

Nikolas: pěkná barva hlasu, intonace špatná, ojediněle to bylo i falešné. Průměrné vystoupení.

186
Violete
Reagovat

Nikolas potrebuje ke zpevu pohyb po scene, pak mi prijde lepsi.

187
Bezík
Reagovat

@Pegesik: Členové freak show klubu musí být správně oblečeni ! :-D

188
XY
Reagovat

Nikolas technicky fajn ale proste nuda.

189
Pattrick
Reagovat

Bitcoin hodne fajn, po tech dvou kolech, konecne super.

190
Pegesik
Reagovat

A bojím, bojím….ceka nas pirat z Karibiku….

191
Pattrick
Reagovat

Trosku okate, ze Pavlovcin setkani s Maskovou..

192
Bezík
Reagovat

@Pegesik: No tož ! Předseda freak show klubu se přece nenechá zahanbit !!! :-D

193
Peťo
Reagovat

Nech uz pavlovcin vyzera a je orientovany ako je… je o triedu lepší ako vsetci pred nim.

194
Prochor
Reagovat

Pavlovčin je prostě módéman, to se musí nechat. V tomhle oblečku by se skvěle jezdilo metrem do práce :-)

195
RAINMAN
Reagovat

Pavlovčin: Velmi dobrý hlas. Začátek velmi dobrý, pak přišel hrozný a falešný refrén, potom to bylo dobré a závěr už byl zase velmi dobrý.

196
Violete
Reagovat

Adam nadherne, nejlepsi vystoupeni dnes.

197
Iv. Sa.
Reagovat

U Adama jsem zapomněla, že koukám na SS 2021 v ČR/SR… 👍

198
XY
Reagovat

Adam dokonalý, veděl jsem ze mu to sedne.

199
Violete
Reagovat

@Prochor: Nebo ze by trendsetter? :-)

200
Bezík
Reagovat

Kdepak, pan předseda se ŕozhodně nedá zahanbit ! Kde by se nechal ponižovat nějakým Hurvínkem. Možná se přeci jen dočkáme buřtvítězství a budeme konečně světoví ! :-D

201
Bezík
Reagovat

@Violete: Jo, přesně o něm zpívá kapitán Demo ! :-D

202
Filip
Reagovat

A @Violete: A od zitra vsichni do prace v kloboucku s trasnema.

203
Monika
Reagovat

Co viději na Hurvínkovi nechapu, vždyť to bylo tak unyly a nudný. V originálu to má takovou emocí a tohle taková dietka.

204
Prochor
Reagovat

Vypadá to čím dál víc, že letos vyhraje Pavlovčin a musím dodat, že si to zaslouží. Haberovo přání se zřejmě splní TOP2 = Pavlovčin & Kopecká.

205
Monika
Reagovat

Hurvínek úplně unylej, dietní verze bez emoce, ale porota nadšená.

206
Tomáš
Reagovat

Nikolas zabojoval a byl skvělej. Strašně bych mu přál postup ale stejně si myslím že dnes vypadne. Nerozhoduje aktuální výkon ale síla fanklubu a tlačenka produkce a ta myslím protlačí bohužel do dalšího kola Jirana. Pavlovčin je tam asi nejlepší ale stejně si myslím že nevyhraje. Jiran je horší a horší, Pavlovčin slovák takže není na řadě a ještě na naše poměry too much takže to podle mě začíná vypadat na výhru Elisabeth. Ale fakt nevím, letos je to teda řádně zamotaný.

207
Ally
Reagovat

@Filip:
Klidně, já mám zitra home office, jdu do toho :)

A mně ani ten Nikolas nevadil ..dneska jsem jaksi tolerantní :)
Elizabeth body navíc za podporu

Pavlovčin jiná liga holt zas..a nezpíval dýl i..?

Katarina krásně, pěkně jim to ladí

208
Prochor
Reagovat

@Ally: Ten duet se mi fakt líbí. Výborně spolu ladí.

209
RAINMAN
Reagovat

Na srdci: Špatná intonace i špatné frázování od obou. Nemají si navzájem co vyčítat!

210
XY
Reagovat

Duet byl nadhernej a to i přes to ze tu pisnicku fakt nemusim.

211
Violete
Reagovat

Katarina a Nikolas nadherne, nezne, procitene.

212
Iv. Sa.
Reagovat

Katka a Nikolas 🥰

213
Pattrick
Reagovat

Katarina a Bitcoin duet opravdu skvelej.. neskutecne odzpivano! Katarina musi do finale

214
Prochor
Reagovat

@RAINMAN: To nemyslíš vážně Honzo. Nemáš porouchanou TV ?

215
Bezík
Reagovat

Katarína zachraňuje Hurvínka. Možná …. Jen jestli zachrání i sebe.

216
RAINMAN
Reagovat

@Prochor: @Prochor: Pěkné barvy hlasu u obou… a těží z toho, že diváci tu písničku neznají…

217
Prochor
Reagovat

Elizabeth dostává samé vykopávky ale vždycky ze všeho vybruslí. Dnes určitě nevypadne.

218
Violete
Reagovat

Elizabeth se mi nelibila, prilis prezdobene. Radeji bych intimnejsi pisnicku v jeji podani.

219
XY
Reagovat

Elizabeth se mi vůbec nelíbila. Naprostý souhlas s Patricii naprosto prekombinovany, jedno velký divadýlko.

220
RAINMAN
Reagovat

Kopecká: Písnička v pomalé úpravě, a ona pak začala ještě víc zpomalovat… zajímavé to bylo. Dobré refrény. Mírně špatné z hlediska intonace byly jen ty dvě pasáže v nízkých polohách. Dobré vystoupení to bylo!

221
Pattrick
Reagovat

Ač nerad, tak se mi Elizabeth libila.. bal jsem se klasicke 3 minutove kopie Adele, ale tohle za me bylo super aranzma!!

222
Peťo
Reagovat

Pre mna Elizabeth taktiez afektovana a upistana. Nebolo to prijemne na pocuvanie pre mna… pocuvat Katarinu a jej hlas v porovnani s Elizabeth je balzam na dusu

223
Filip
Reagovat

Elizabeth dobre zazpivane, ale na me moc prefafektovane a ukricene.

224
Monika
Reagovat

Elizabeth afekt šílenéj, ale paní dokonalá. Habera snad betě prémie za každou větu, že má být ve finále.

225
Violete
Reagovat

Porota tlaci Elizabeth dal neskutecne, aspon ze Palo zminil Katarinu nakonec.

226
RAINMAN
Reagovat

Kopecká začala tak moc zpomalovat a zasekávat se, až jsem myslel, že se zasekne úplně. Nestalo se tak, a dopadlo to v kontextu dnešního večera velmi nadprůměrně.

227
Tomáš
Reagovat

@Monika: Moniko já zase nechápu co vidíš ty na Jiranovi. Ale neboj, teď ti ho dají jako zlatý hřeb večera takže jeho postup do dalšího kola je tím pádem absolutně jistý a na 200 procent zaručen! Oni ho prostě musí zachránit. Neboj, domů jde Marietta a tvůj nenáviděný hurvínek Nikolas ale to jsem teda zvědavý jestli ti příští týden dokáže produkce z Jirana udělat SuperStar s tou jeho výkonostní nestabilitou a nebo si titul odnese někdo jiný.

228
Filip
Reagovat

Na vystoupeni Elizabeth se mi nejvic libily jeji nohy, tak jestli tohle bylo cilem? :-D

229
Iv. Sa.
Reagovat

Eli = femme fatale, ovšem předem dosazený kůň, si myslím, jágruje se čím dál častěji…

230
Ally
Reagovat

@Pattrick:
Asi taky tak, a to Adele miluju, no bylo to jiný, zariskovala..trochu rock ,asi Miro Šmajda měl vliv :)
Ale trochu moc afekt no ..a taky to věčné upozorňování, jak se zná s Jágrem atd ..nevím, jestli ji to pomůže :)

231
Jai Kudo
Reagovat

Pagáčová je dneska chytrá jak hejno sodovek :-( Zatím se mně potvrzuje, že TOP3 jsou Adam, Elizabeth a Katarína. Jestli tihle postoupí, bude to OK. Adam dnes super výkon, Elizabeth tu Adele docela dobře frázovala a Katarína má krásnou barvu hlasu. Jiran je dnes jasně out, Marietta průměr a Nikolas pokračuje v roli obecního tajtrlíka….

232
Perspicacia
Reagovat

Katarína, Elizabeth, Adam dál, ostatní by mi vůbec nechyběli. A Katrína je tedy lepší a lepší.

233
Monika
Reagovat

Katarina je o parnik lepší než Elizabeth to se vůbec nedá srovnávat tuctovka versus originál.

234
RAINMAN
Reagovat

Stohrová: začala zpívat moc nízko, pak to začalo být ještě horší… Bylo to celé falešné. Asi jenom dvě dobrá (velmi dobrá) místa v pasážích ve výškách.

235
XY
Reagovat

doufám že elizabeth pozorne poslouchala aby zjistila jak ukázat spoustu poloh a zároveň nesklouznout do afektu

236
Ally
Reagovat

Katarina..asi jsem se zamilovala :)

237
Violete
Reagovat

Skvele, ze porota podporila i Katarinu, zaslouzi si to a doufam, ze se to jeste zajimave vyvine.

238
dolores
Reagovat

po tomto Katka musi byt vo finale

.

239
Filip
Reagovat

Katarian dnes nejlepsi vykon!

To bylo skvely vstoupeni. Skoda, ze to neni plnohotna SuperStar s osmi nebo kolikati fanolovymi koly, protoze jKatarina takto podle me vyhrala celou soutez.

240
Iv. Sa.
Reagovat

Katka nezklamala, miluji její hlas 😍

241
Violete
Reagovat

@Ally: Katarina jako cerny kun souteze vyrazila primo vpred, az konska hriva vlaje ve svisticim vetru a moc ji To preji.

242
Iv. Sa.
Reagovat

Zdá se mi to, nebo jel Petr mimo hudbu, aby už to měl rychle za sebou?

243
Pattrick
Reagovat

Tak tohle byl touchdoown jak prase!!! Katarina absolutne top!!

244
RAINMAN
Reagovat

Jiran: špatná intonace i špatné frázování, i vyloženě falešné to občas bylo. Ke konci už to bylo lepší. Hlas má samozřejmě velmi dobrý!

245
Prochor
Reagovat

Petrův pád je nezadržitelný. Teď už je skoro určitě konec.

246
XY
Reagovat

Petra jsem čekal lepší nebudu lhát, i když očekávám ze postoupí, tohle je typ songu kterej ty hlasy nebere.

247
Monika
Reagovat

Dnes vypadne Petr a marietta, kdokoliv jiný by mě překvapil.

248
Jana2
Reagovat

Petr mi přijde dost nešťastnej a ztracenej. Nevím jestli on sám vůbec postoupit chce.

249
Jai Kudo
Reagovat

@Violete: To už mě taky napadlo – Katarína jako černý kůň…..aby ještě Adamovi nezavařila…..

250
Jana2
Reagovat

@Monika: myslím si to taky tak

251
Tomáš
Reagovat

Porota těma kecama o tom jak mu přejí postup do dalšího kola Jirana zachránila. Jasně tím apelovala na diváky a to mu nažene hodně hlasů. Takže to dnes místo něj natuty odnese Bitcoin. Já už zkrátka vím jak to chodí v SuperStar a je to hodně průhledné že to dnes dopadne právě takto. I když už Jiran dost možná nevyhraje, tak dnes přežije a domů půjdou Marietta a Nikolas.

252
RAINMAN
Reagovat

Stohrová má štěstí, že její písnička Lost On You je prostě úžasná!

253
dolores
Reagovat

@Filip: mohla by ju vyhrat aj v tejto skratenej verzii

254
Tomáš
Reagovat

@Monika: To tě strašně překvapí až vypadne Nikolas a Petr dnes postoupí dál. Ale mě ne protože se v psychologii diváků hlasujících v SuperStar vyznám daleko líp než ty.

255
Mata
Reagovat

Caute, prvykrat som poslala par sms-iek v tomto rocniku a neprisla mi ziadna spatna sms, to je normalne?

256
nofux
Reagovat

Katarína byla skvělá, doufám, že postoupí.
Petr dnes bohužel úplně ztracenej. Nevím, co se v tom jeho solo songu stalo, jestli byl mimo on nebo kapela, ale bylo to celé rozhozené. Na Petrovi je všechno vidět, neumí skrývat emoce a nevim jak na to budou diváci reagovat. Přál bych mu postup ale dneska si ho nezaslouží.

257
Mila
Reagovat

@Bezík – to je hezké, že ses naučil slovní spojení „freak show“, ale používat to téměř v každém tvém komentáři, je už trochu moc :-).
Je to pěvecká soutěž, je 21.století a trocha světovosti neškodí, navíc když je podpořena skvělými výkony.
Tak si to užívejme, ať postoupí ti nejlepší!

258
Violete
Reagovat

Marietta byla neskutecne dobra v duetu.

259
RAINMAN
Reagovat

Pár dní: hrozná písnička sama o sobě, individuální výkony špatné od obou. Společný zpěv byl ještě o něco rozladěnější a tudíž horší.

260
Violete
Reagovat

@Jai Kudo: Spise aby nezavarila Elizabeth. A ted se porota snazi jeste potahnout vyse Mariettu, bude to napinave. Ze by vypadnul Jiran a Nikolas?

261
Filip
Reagovat

Vypadne Jiran a asi BItcoin nebo Katarina.

Marietta si timto zajistila postup, bohuzel…

262
RAINMAN
Reagovat

@nofux: „Nevím, co se v tom jeho solo songu stalo, jestli byl mimo on nebo kapela…“
————
Jiran byl poškozen falešnou hrou kapely minulý týden!

263
Iv. Sa.
Reagovat

Marietta + Adam = krása*

264
Monika
Reagovat

No aby ještě nevypadla preafektovana a nesympatická Elizabeth, aspoň nějaké drama by bylo. Ta Adele se jí nepovedla, mohla by letět. Jinak nejlepší je IMHO letos Katarina.

265
Bezík
Reagovat

@Mila: Tak promiň, chtěl jsem být tak trochu milosrdný, ale když jinak nedáš, budu ho střídat s českým výrazem „obludárium“ ;-)

266
Prochor
Reagovat

Puskajler je pořád stejný. Když se zazubí tak naskakuje husí kůže :-)

267
dolores
Reagovat

moje poradie

Katarina
Bitcoin
Elizabeth
Marietta
Adam
Petr

dufam, ze ked si potom Ceky pozrie ten posledny duet v TV, olutuje ze povedal, ze to bolo lepsie ako original

to vychvalovanie Pvlovcina celkom nechapem, mne jeho vystupenia pridu hrozne slizko-pompezne, take eurovizne… a este aj intonacne sa v solo songu motal… teraz ma vsetci ukrizujete, ale Hold Back The River sa mi viac pacil v podani Petra Brokovca

268
Jana2
Reagovat

Asi jsem jediná komu to nedošlo, ale já si fakt myslela, že ty společný písničky bývalí finalisté nazpivali tento týden znovu, ale tohle byl pusteny zaznam 12 let starý. A Leona mi přišla dost navátá.

269
XY
Reagovat

Poletí jeden z dvojice Jiran/Bitcoin a Marietta/Katarina. Nevěřím že ve finále budou 3 Češi a 1 Slovák nebo naopak. Tipuju že to bude Bitcoin a Marietta.

Škoda že příběh nekončí byl na playback kdyby to dali živě tak by to bylo úplně bombovy. Ale je to fajn vidět je všechny pohromadě.

270
RAINMAN
Reagovat

Ano, jak jsem psal minule, tohle je ta nejlepší hymna! I když ji vždycky zpívali na play-back, tak jako dnes po letech.

271
motylek
Reagovat

@dolores: tak já tě určitě neukřižuju…, :-D, já se na toho Pavlovčina nedokážu dívat, je to odporné… :-D, i ten zpěv… Nechápu proč si porota stoupala, to se s originálem nedalo srovnat…
Mrzí mě, že je dnes Petr mimo…, ale stejně posílám sms…, a Katka je suprová…, a Ewa taky… Celé jsem to dnes neviděla, podívám pozděj…

272
nofux
Reagovat

Vždycky když se zpívají tyhle staré hymny, tak si uvědomím, jak špatnej tenhle ročník je a vůbec jak šla celá Superstar do kopru. Asi už se nikdy nedočkáme dobrého ročníku jako 1. ČSS.

273
Violete
Reagovat

@Monika: Take si to rikam, jestli nepujde Elizabeth.
@motylek: Petrovi jsem take poslala SMS, nevyslo mu to, ale to se stava. Skoda.

274
Jana2
Reagovat

Kez by šla Elizabeth.

275
Rena
Reagovat

Nejlepší a nejsympatičtější byla Katarina. Doufám, že postoupí a vyhraje… Kluci letos nic moc.

276
motylek
Reagovat

@Violete: tak to máš dobré ♥ :-))

277
Monika
Reagovat

Nejvíc by mě potěšil vyhazov Elizabeth a hurvinka, ale půjde Jiran a s nim marietta případně Elizabeth.

278
XY
Reagovat

Jooo! Adam tak dobrý, jeden tam je

279
Jana2
Reagovat

Líza postoupila. Achjo. Ať vypadne kdokoliv tak aspoň jeden mě bude mrzet.

280
Prochor
Reagovat

Elizabeth jde samozřejmě dál.

281
Violete
Reagovat

Zatim bez prekvapeni.Adam a Elizabeth.Katarina super.

282
XY
Reagovat

Mám za katarinu takovou radost. Na tu se s Adamem ve finale těším nejvíc. U kluků už je mi to celkem jedno, o trochu vic to přeju Petrovi.

283
Bezík
Reagovat

Ale doprdele. Špatně.

284
XY
Reagovat

Tyjo tak ona to nakonec snad opravdu vyhraje Kopecká :((

285
Bezík
Reagovat

Zase špatně. K čemu Hurvajz ve finále.

286
motylek
Reagovat

tak už tam mám jen Katarínu…, no aspoň něco…

287
Bezík
Reagovat

@XY: Bětuška, nebo pan předseda. Nikdo jiný asi nemá šanci.

288
Tomáš
Reagovat

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

289
Jana2
Reagovat

Ona to fakt vyhraje Elizabeth. Nejzbytecnejsi a nejnesympatictejsi vítěz historie. Určitě to vyhraje někdo z ČR a dost těžko Nikolas.

290
Ally
Reagovat

Petrovi měla Eliz půjčit toho Jágrova mentálního kouče :)

Lepší než Kde domov můj :) marné no, vrchol večera ..i bez Benova legedárního závěrečného eh ..Chodur a spol to zvládli :)

291
Monika
Reagovat

Vítězství přeji Kataríně, doufám, že porazí aspoň obyčejnou Elizabeth. Údiv z pavlovcina nechápu, je to odkapávající sliz, nedá se na něj dívat

292
Prochor
Reagovat

@Ally: Ale proměna nového Šmajdy na původního pomocí paruky byla dokonalá :-) Úplně jsem propadl nostalgii a vzpomněl jsem si na Welcome to the Jungle a Dirty Diana.

293
Bezík
Reagovat

@Monika: Tak to já přeju vítězství Bětušce nebo panu předsedovi, oni po tom touží a budou moc rádi panáčkovat na Nově či Markíze. Kataríně by to spíš ublížilo. Pro ni je finále vítězstvím. Jen mě mrzí, že nepostoupila Marietta třeba místo naprosto zbytečného Hurvínka.

294
Violete
Reagovat

Myslim, ze to nakonec dopadlo dobre, Petr byl uz cely nesvuj a viditelne si oddechnul. Preji mu, at se mu v kariere dari.Mariettu bych videla ve finale radeji nez Elizabeth.

295
Tomáš
Reagovat

Letos je to hodně vyrovnané. Jiran klidně první finále mohl i vyhrát ale pak si to pohnojil a šel s hlasy dolů. On má zajímavou barvu hlasu ale bohužel zpívat moc neumí což se v živácích ukázalo naplno. Neumí s hlasem moc zacházet a má ho slabý, žádná síla v něm. Přesto sem myslel že dnes ještě proleze na úkor Bitcoina, tak to jsem teda mile překvapen že ne. Otázka je kdo teď vyhraje? Takhle nejednoznačné to snad ještě nikdy nebylo. Ale tipnul bych si že Nikolas a Katarína asi moc šancí nemají. Pavlovčin je zase slovák a dost kontroverzní takže je dost možné že letos nakonec zase vyhraje baba a to Elizabeth. Já bych přál výhru Bitcoinovi nebo Pavlovčinovi.

296
Violete
Reagovat

@Prochor: Smajda je nejvetsi srdcovka, bezprostredni a jak se mu povedlo rozhodit Elizabeth v rozhovoru.

297
Tomáš
Reagovat

@Jana2: Taky to vidím asi nejvíc na Elizabeth, pokud se nestane zázrak a nepadne dogma se střídáním národnosti, tak už kluk nevyhraje asi vážně nikdy. A tak slibně to letos s vítězstvím kluka vypadalo, taková šance jako letos tu nebyla od vítězství Adamce před 10 lety. Ale ještě to není ztracené, řekl bych že příští neděli nás čeká takové drama jaké v historii SS možná ani nepamatuju.

298
Filip
Reagovat

@Tomáš: Snad tvuj tip opet nevyjde a vyjde prani :-)

Pral bych si prekvapeni, tudiz vyhra Bitcoina.

299
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: Myslím, že největší službu Bitkovskýmu prokázal Leoš, když vyhlásil jeho kurz 1:9. Jeho fans to muselo hodně nakopnout k hlasování.

300
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Určitě. produkce bude mít v záloze několik takových tahů, když se hlasování nevyvíjí podle představ a porotci je na pokyn režie realizují.

301
jj
Reagovat

Včera dva vynikající výkony, výborný ozvučení, zábavná uvolněná porota, skvělá moderátorka, bohužel i dvě kaňky na jinak povedeném večeru. Dospěl jsem k závěru, že ač je to nepravděpodobný, tak se mi v neděli zdá vždycky ten samej sen. A sice, že se do Superstar vloudil protřelej mimozemšťan, nadpozemsky afektovanej pozér, kterej i bez afektu zpívá hrozně, spíš jen chrchlá a hučí, jak kdyby mu v krku uvízl rozhrkanej větrák. A ten mimozemšťan má jednu nadpřirozenou schopnost – dokáže se z hvězdný pěchoty profiltrovat až do finále hlavní soutěže, aniž by to bylo někomu divný. Teda kromě mě. A taky se mi v tom snu zdá, že v porotě rozhoduje a na Panáčka píše početná zdrogovaná sekta Svědci Pavlovčinovi, jejíž členové se převážně rekrutují z vysloužilé elitní dělostřelecké jednotky, kterou nasazovali do akce až příliš často. No není to příjemnej sen, co vám budu povídat, nikomu bych ho nepřál :-)
K výkonům. Duety:
Nejlepší Bitcoin s Katarínou, ale líbila se mi spíš druhá půlka a společné refrény, příjemný na poslech, člověka to vtáhnulo a působili na mě, že i je. Duet Elizabeth s Petrem zklamání, Elizabeth zpívala hrozně tvrdě, vůbec se to k ní nehodilo, výraz nula, ale sympaticky Petra podržela, celkově třetí nejhorší vystoupení včetně duetů. Třetí duet ani nebudu komentovat, nedoposlouchal jsem, doufal jsem, že se mi díky tomu bude zdát něco méně hrozného (bohužel zase stejná noční můra).
Sólo:
Druhou kaňku na jinak povedeném večeru zase nechám zase bez komentáře, stejně se mi jen zdála, pijákem odstraňuju, pozici nepřiřazuju.
5. Jiran – pro něj je těžký podat maximální výkon, když trpí ADHD. Ač se mu včera nedařilo, přesto měl i dobrý momenty, nenudil mě, nepochybně má i potenciál, za jiných okolností mohl dopadnout líp, jsem na něho i dál zvědav.
4. Bitcoin – velkej sympaťák, stále pozitivní, ale výkonem jde nějak dolů, občas působí amatérsky, přitom v prvních kolech mi přidal jako ten, co nic nezkazí a pořád má svou kvalitu, jen občas nudí. Ale i tak nebyl včera špatnej. Přesto měl jednoznačně skončit místo Marietty.
3. Marietta – překvapila, jak rychle se na jevišti otrkala. Song se k ní nehodil, předtím ve mně vzbuzovala dojem nesmělé holčičky, o to větší překvápko, jakou show předvedla, napálila refrény a měla při nich zajímavější barvu než obvykle, na pódiu byla jak doma, bavila mě, na čtvrtou pozici velký odstup.
2. Elizabeth – duet se jí nepovedl. Ale sólo výkon skvělej. Jak jsem zmínil Mariettu, že si z pódia udělala druhý domov, tak Elizabeth si z něj udělala své králoství, vládla mu pevnou rukou a nesmlouvavým hlasem, jak kdyby veškeré osazenstvo v sále byli její věrní poddaní. Naprostá suverenita, řezala to jak dokonale nabroušená cirkulárka, pro někoho možná nepříjemně, ale mě to dělalo fakt dobře a skvěle mě to probralo, výrazově pestré.
1. Katarína – už jsem si po Elizabeth myslel, že nic lepšího nemůže přijít. V prvních momentech jsem se tomu bránil a pořád měl Elizabeth první, i když Katarína začala dobře. Jenže nezůstala jen u dobře, dokázala vlastně celou písničku výkon gradovat a s každým momentem byla lepší a lepší, na konci už byla nepřekonatelná, pro mě nejlepší výkon letošní Superstar. Pohltila mě atmosférou, která byla uvěřitelnější než u Elizabeth, tím, jak si s písní výrazově hrála, celkový dojem 10/10, zaslouženě nejlepší. Ani bych se nedivil, kdyby včerejší kolo vyhrála. U ní teď bude hodně záležet na výběru. Hlavně doufám, že tamten nejmenovanej prohnanej mimozemšťan nemá až takovou nadpřirozenou moc, aby skončil první bez ohledu na výkon :-)

302
Vita
Reagovat

Včera samozrejme najlepšia zasa Elizabeth, hlavne ten pomaly začiatok bol skvelý, za ňou dlho dlho nikto, ani sa k nej nepriblížil…..potom Katarína a ostatní. Katarína si hrozne zľahčovala pieseň, vyznela celkovo nudne, fádne
Smolu má Elizabeth že sa ide na VYNIMKU ktorá potvrdí pravidlo striedania národnosti,t.j vyhra zasa slovensko-Adam, Celkovo nechápem vaše nadšenie z Kataríny, spieva stále rovnako predvídateľne dopredu človek vie aky ton z nej vyjde, a ešte k tomu, spieva si len akoby pre seba ,hrozne potichu. všetky jej vystúpenia mi splývajú do jedneho šedého a zabudnutelneho. Jedine kasting mala fajn, odvtedy všetko na jednom kopyto.Ona je asi jediná z 10ktorú nevidím v budúcnosti spievať a vydávať albumy.
Radšej nech vyhrá ten Adam, aj keď on tiež stále spieva rovnako a jeho hlas mi nie je príjemný,ale jeho kasting bol najlepší z chalanov. Tak nech je on víťaz, určite lepší ako Storhova. Elizabeth tipujem na 2 miesto za Adama, aj keď si víťazstvo zaslúži najviac, pretože je najpestrejšia a nebojí sa ukázať čo v nej je. Možno je to aj vekom, možno keby Katarína má 27 tiež je na javisku odviazanejsia. Môj TIP na celkové poradie: Adam, Elizabeth, Nikolas, Katarína. PRIANIE:Elizabeth, Adam, Nikolas, Katarina

303
Bezík
Reagovat

@jj: Velmi trefné ! ;-) Já mám sice Bětušku až za Mariettou, ale jinak velká shoda. A že pan předseda je ve skutečnosti mimozemšťan, tomu říkám průlomový vědecký objev, to mě vůbec nenapadlo, ale tak nějak to asi bude !!! :-D

304
Violete
Reagovat

Nejvícw přeji vítězství Kataríně. Doufám, že do výběru si teď budou moct mluvit a zazáří. Jinak ve finále mi chyběl Márty, tak posílám jeden odkaz z Hot16challenge https://www.youtube.com/watch?v=pyyaZ7XVFc8 a Amelia Zora Benmissi. Ráda bych se dozvěděla, co se s ní stalo, že ji pak už dále neukázali. Přála bych jí, aby v hudbě byla úspěšná. Zatím se mi jinou píseň od ní nepodařilo objevit.

305
Tomáš
Reagovat

Moje pořadí za včerejšek

1 Pavlovčin
2 Bitkovskij
3 Kopecká
4 Stohrová
5 Jiran
6 Mareková

306
Tomáš
Reagovat

Budu se teď modlit aby padly národní dogmy a vyhrál Pavlovčin a nebo aby vyhrál Bitcoin, i když to mi přijde už jako úplná utopie. Elizabeth za vítězku nechci, sice sem zjistil že proti ní veskrze nic nemám a nevadí mi ale další baba vítězka to už vážně neeee a navíc mi nepřijde ani ničím nijak zvlášť zajímavá, prostě taková tuctová dobrá zpěvačka a její vítězství by nepřineslo vůbec nic nového. To Pavlovčin, to je opravdu objev a jen tak se na něj nezapomene, ať už je kontroverzní jak chce. Katarína mě už vůbec nebaví a výhru jí přeju ze všech čtyřech superfinalistů nejméně. Vůbec z ní to nadšení nesdílím, včera v duetu byla celkem dobrá ale v sólové písni se mě osobně nelíbila vůbec. Její popularitu opravdu nechápu. Tipuju ji na 3. místo, Bitcoina asi bohužel porazí ale u mě by skončila čtvrtá daleko za ostatními. Bitcoinovi bych přál aspoň to třetí místo ale reálně to vidím na bramboru protože z Kataríny jsou všichni podělaní i když nechápu proč. Rozhodne se mezi Pavlovčinem a Kopeckou. Pokud se bude pořád ctít střídání národnosti na postu vítěze a kvůli tomu vyhraje průměrná Kopecká, tak to budu doopravdy zklamanej.

307
Tomáš
Reagovat

Moje přání
1. Bitcoin, 2. Pavlovčin, 3. Kopecká, 4. Stohrová
Můj Tip
1. Kopecká, 2. Pavlovčin, 3. Stohrová, 4. Bitcoin

308
J.
Reagovat

Tak pro mě včera žádné překvapení, dle očekávání postoupil Adam a Elizabeth a v rozstřelu byli Marieta/Katarína a Nikolas/Petr. Hodně hlasů ze začátku přišlo podle mě dle vystoupení z minulého týdne a to se Kataríně i Nikolasovi povedlo víc, a pak už to nedohnali. Marieta měla dobrý duet, ale byl až na konci a první písnička byla fakt odstřel, Katarína proti tomu zazářila, tak to bylo jasné. U dvojice Nikolas/Petr se to Petrovi minule nepovedlo a teď už ten závěr to bylo jak když je to nad jeho síly – očekával jsem postup Nikolase. Ale i když nezpívá špatně, typově mi do SS Nikolas moc nepasuje. Katarína by vyhrát mohla ale není to úplně zpěvačka pro masy lidí. Takže očekávám pořadí 4 – Nikolas, 3 – Katarína, 2- Elizabeth a 1- Adam. Ono se sice vyhrávalo pořád na přeskáčku, ale nikde neni psáno, že to nemohou prohodit, takže minule sice vyhrála holka z SK, ale klidně může vyhrát kluk z SK a příště kluk z CZ. Protože ač si to moc nepřeju, jelikož v těhle soutěžích je přebráno, příště SS bude určitě zase. A nejen že to bude závdavek, aby příště byla a splnily se tak národnostní výhercovské kvóty, ale i s tím, že SS má v rámci možností stále dobrou sledovanost.

A možná když se na to člověk tak podívá zpětně, vypadá to celé jako plán produkce od začátku, vybrali do finále pár holek (které zbydou až do konce, protože vybrat jen 8 kluků a 2 holky to by bylo okaté), vybrali 4 kluky z ČR, ovšem dost průměrné, žádný nebyl úplně hvězda a 2 kluky z SK z toho jednoho, který je superperformer světový a vhodný vítěz a druhého, který je dobrý tak někam do klubu. Má sice velké a dojemné srdce ale to na SS nestačí… Možná je to čistě náhoda, že to tak vyšlo, ale možná taky ne. Každopádně, Adam by to měl asi celé vyhrát, ne proto, že zpívá nejlépe, ale proto, že je přesně ten typ SS, které tv Nova a Markíza potřebují a přijde mi, že nám to od začátku dává porota strašně moc najevo…

BTW trochu off topic. Kdo sledoval Masterchefa. Dnes jsem viděl rozhovor s Besky na DvTv a co pro mě bylo velkým překvapením, že jsem myslel, že soutěž natáčeli v létě a vysílali na podzim. A Besky to vyhrála už v únoru!!! To jsem tedy koukal a divim se (ač chápu, že jsou všichni vázáni mlčením), že nikde za třičtvrtě roku neprosáklo, kdo to celé vyhrál už dopředu.

309
Tomáš
Reagovat

Jiran možná měl šanci vyhrát ale jenom do prvního Finále. Pak to nezvládl a odkryly se všechny jeho slabiny. Což sem i čekal protože takovým hlasům jaký má on se na velkém pódiu dlouhodobě moc nedaří. Možná byl naplánovaný jako vítěz kluk ČR ale prostě na to nakonec neměl. Bitcoinovi bych přál výhru nejvíc ale obávám se že na to bohužel není dostatečně populární a nemá tolik fanoušků. Včera sem očekával jeho vypadnutí a postup mě hodně mile překvapil, myslím že prolezl jen s odřenýma ušima a kdyby to Jiran tak nezkazil, šel by on. Tím pádem, pokud musí za každou cenu vyhrát ČR, tak to nakonec vyjde zase na babu a to na Elizabeth. Přeju si aby to pravidlo střídání konečně padlo a ať vyhraje Pavlovčin.

310
Iv. Sa.
Reagovat

@J.:
308
Re: Off topic
Znala jsem vítěze Robinsonova ostrova několik měsíců předem /kamarád mé dcery/ a vydržela jsem to 😉 Hrozila by mu, tuším, milionová pokuta.

311
jj
Reagovat

@Bezík:
Ale mně se jen zdá, ve skutečnosti v Superstar žádný mimozemšťan není a nikdy nebyl. Není a nebyl, není a nebyl… Raději si vezmu další prášek, ten minulý přestává zabírat :-)

312
BarBora
Reagovat

@Iv. Sa.:
Pch! Vraj nejaký ostrov….toto bolo niečo!😂
https://youtu.be/KAvJfySyiIM

313
Bezík
Reagovat

@jj: Ba ne, já myslím, žes na to (byť ve snu) kápnul. Zkus ty prášky vynechat, třeba se ti to celé zaostří ! :-D

314
J.
Reagovat

@Iv. Sa.: Jo to chápu, člověk nechce platit mega.
Ale musí být šílené, to vědět a nesmět to říct. Hlavně výhru už máte dávno za sebou a čekat třičtvrtě roku, než to proběhne v tv a ta popularita pak naroste a vy si sedíte doma v obýváku s trofejí už jakou dobu a řikáte si: No tak za dva měsíce to pro diváky vyhraju. :)))
Možná proto jsou pro mě lepší i takové ty reality show, kde se vítěz volí pak v reálném čase

315
Prochor
Reagovat

Mimochodem kurzy Fortuny k 19.12.2021 na celkového vítěze:
*
1,90 Adam Pavlovčin
1,95 Elizabeth Kopecká
10 Nikolas Bitkovski
18 Katarína Štohrová
https://www.ifortuna.cz/sazeni/zabava/superstar-celkovy-vitez

316
jj
Reagovat

@Bezík:
Prášky rozhodně nevynechám, nejsem přeci blázen! Momentálně letím na načechraném obláčku neznámo kam, na vedlejším obláčku hraje na harfu krásná, spoře oděná víla, kolem mě poletují a křídly broukají do rytmu kolibříci, z hořejšího obláčku se mi právě chystá slétnout do huby pečenej holub… Jako tohle všechno mám vyměnit za tu hroznou představu, že se mi tamto všechno nezdálo? Prášky jsou náhodou skvělá věc, vřele všem doporučuju :-)

317
Prochor
Reagovat

Včera jsme viděli druhou přehlídku plnou invence. Když jsem viděl Elizabeth v černém lascivním oblečku, litoval jsem, že nezpívala s Adamem. Při vypnutém zvuku by si divák myslel, že kouká na kouzelníka a jeho asistentku. Ušoun zase přiběhl v červených polobotkách, kterým chyběla jen bambulka. Návrhář popustil uzdu fantazie a nechal se asi inspirovat v cirkusu. To jsem zvědavý, jak bude vypadat velké finále :-)

318
BarBora
Reagovat

Asi som bola včera nejak lepšie naladená, ale až na Petra a Lady Gaga, sa mi všetko, či už viac, alebo menej, páčilo.

Marietta je bojovníčka, ale LG jej nesadla, duet fajn.

Elizabeth – asi ten afekt je dôvod, prečo sa mi od duetov páči o čosi menej, ale má na naše končiny ojedinelý hlas a na rozdiel od Jirana môže spievať prakticky čokoľvek, krásne sa to ukázalo v duetoch, on bol, podľa mňa, v strese hlavne kvôli neschopnosti zaspievať obyčajnú melodicku pieseň.

Nikolas – veď bol celkom fajn, nič ohurujuce, ale príjemné, vôbec by som sa nečudovala, keby si ho tv volali zaspievať do svojich programov. No, na výhru to nie je.
V tých ozrutnych gacoch trčiacich až kdesi vysoko nad pupok pôsobil dojemne, chudáčisko, opäť sa niekto vyzuril.

Petr – on má zúfalo úzky manévrovací priestor, snáď si svoj okruh fanúšikov nájde.

Mimozemšťan – celkom dobrý primer pre Adama.
Tiež sa nechá navliecť do hocijakého šialenstva a ten čo mu to navrhne je riadne zlomyseľny. Ale Adam si z toho očividne nič nerobí, čím kontraverznejšie, tým lepšie.
Tak či tak, pre mňa jednoznačne top 3, spolu s Katkou a Elizabethou.

Katka – moja oblubenkyňa, hovoria že je nesmelá, málo sebavedomá, ale keď tam sama spievala na pódiu, chvíľami mi pripadala ako už zavedená hviezda.

Ewka – ako moderátorka sa mi páči viac ako porotkyňa, je skvelá, pohotová aj pohodová, najviac sa mi páči ako kľudne a s prehľadom dokáže eliminovať Leošove zásahy do deja.

319
Violete
Reagovat

@jj: Myslíš tuhle poletující vílu? https://www.knihystehlik.eu/knihystehlik/eshop/0/0/5/1878-KRAJINA-PODIVNYCH-SKUTECNOSTI-Jiri-Suchy
Jinak tedy Elizabeth coby vládkyni jeviště moc neberu, na můj vkus toho začíná být až moc gest a kudrlinek. To aby ji v příštím kole dali Teď královnou jsem já. Přitom ten její hlas se zalykáním se mi moc líbí, ale kdyby ubrala, bylo by to přirozenější. K Nikolasovi zase pro změnu také ten projev navíc patří a je v tom dobrý, umí pracovat s kamerami. To bylo jasně vidět na videoklipu, co dělali s Janotou.

320
Iv. Sa.
Reagovat

@BarBora:
312

:-D

321
Prochor
Reagovat

Na ofiku jsem se dočetl, že Petr Jiran má ADHD a proto ta obtížná komunikace a výpadky textu. Ale nevím, jestli je to určitě pravda.

322
Filip
Reagovat

@Violete: Nedivil bych se, kdyby byl Bitcoin s Pavlovcinem tim nejuspesnejsim z celyho rocniku.

Umelecky jmeno ma, projev taky a fanousky, na kterych stavet, zda se ze taky.

323
Filip
Reagovat

@Prochor: Tak mel to vytetovany na ruce, ukazoval to v medailonku Ruskove :-D

Ledaze by si to tam namaloval, ale to uz by byl asi moc hardcore :-)

324
Filip
Reagovat

Finale

Prani: 1. Bitcoin, 2. Katarina, 3. Pavlovcin, 4. Elizabeth

Tip: Presne naopak :-D

326
Violete
Reagovat

@Prochor: To je vlastně stylista, co obléká Leoše Mareše. A za chvíli budeme nosit i my tyhle futuristické modely :-) Tady píšou, že H&M uvádí kolekci Circular Design Story https://www.moda.cz/a/mezinarodni-hvezdy-na-fashion-awards-2021-i-porota-soutezici-na-superstar-zazarili-v-nove-exkluzivni-kolekci-hm-circular-design-story–24126 A na Pavlovčinův klobouk se budou stát fronty.

327
Violete
Reagovat

@Filip: Já bych to také tak viděla, oba mají skvěle našlápnuto a jsou moderní každý trochu jiným způsobem. Nicolas může být podle mě hodně úspěšný. Ze zpěvaček možná spíše uspěje někdo, kdo se nedostal do finále, byla jich tam spousta zajímavých, které by mohly být osvěžením pro hudební trh.

328
Alda
Reagovat

16- letá Klára Miščíková, které se nepodařilo projít castingem na ČSS7 v Praze, natočila nový klip:
https://www.youtube.com/watch?v=WAvVPcLWRkc

329
Tomáš
Reagovat

4. místo pro Nikolase mě bude mrzet, pokud ho porazí Katarína. Přál bych mu aby byl aspoň třetí, jsem realista a vím že výš už určitě nebude. Ale 2. místo u Pavlovčina mě bude mrzet ještě daleko víc, pokud ho porazí Elizabeth. Pokud vyhraje Elizabeth, tak vyhraje ničím extra zajímavá zpěvačka, pouze ucházející a to jen proto aby vyhrálo letos Česko. Takže musím doufat v zázrak a ve výhru slováka. Já mám napětí rád ale tohle bude teda až moc velké drama, až mi z toho dobře není.

330
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Zatiaľ nezúfaj, nemyslím si že Nikolas vyhrá, ale ruku do ohňa by som za to nedala.

331
Prochor
Reagovat

@Violete: Koukám, že mám nějak zatraceně zastaralý šatník :-)

332
Jai Kudo
Reagovat

@Alda: Oceňuji, že tak mladá holka se pustí do coveru gothic-metalové kapely Amaranthe, i když tady to bylo pojato hodně do popu…..samozřejmě se musí ještě hooodně učit, aby se přiblížila Elize Ryd, ale je ještě hooodně mladá, takže třeba to ještě přijde.

333
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Podle sázkařů Fortuny by měl vyhrát Adam ale o prsa – kurz Adam : Elizabeth je 1:90 : 1,95

334
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Tipsport:
Adam 1,80
Elizabeth 2,40
Nikolas 9,00
Katarina 18,00

335
Prochor
Reagovat

@Jai Kudo: Fanouškům Kataríny musí být divné že jí sázkaři až tak absolutně nevěří. Kurz 18 má i na Fortuně.

336
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-)

337
Bezík
Reagovat

@Prochor: Ani ne. Katarína je pro fajnšmekry, zbytek je pro superstáristy, to asi vnímá každý.

338
mish
Reagovat

Mne sa paci Stohrova a Adam, dufam, ze oni dvaja budu v top 2. Ale mimochodom, nepodobaju sa ich hlasy na nejake uz zname svetove hviezdy? Zaspieval Adam nejaku pesnicku lepsie ako samotny original? Inak mna bavil od Stohrovej LP Lost on you viac ako original :) a Love hurts a Stand by me boli rovnocennymi podaniami tiez. A Marietine nedramaticke podania niektorych piesni (Anastacia, Adele) su uzasne a vlastne ten duet s Pavlocinom dala zase viac angazovanejsie ako Smatanova (co sa tyka studiovej verzie) a vyborne si poradila s vyskami. Jiran a Bitkovskij ma vlastne nijak zvlast nezaujali, jedine ze Jiran a jeho Billie Eillish sa mi mimoriadne pacila :D. A Elizabeth je nadherna baba, o tom niet pochyb a mozno bude mat vlastne pesnicky zaujimave. Mne nic nehovori jej spievanie vlastne, ale rozhodne to neni spatne.

Přidat komentář