Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2021, 2. casting: Zadáno pro kudrnatý

13. Září 2021 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Natálie Zbuzková.jpeg

Minulý týden odstartoval nový ročník SuperStar a úvodní díl nám nabídl slušnou porci talentů. Podařilo se druhému dílu důstojně navázat? Je situace mezi kluky kritická? A jak jsou na tom holky? Který porotce pomalu, ale jistě přebírá po Haberovi roli tahouna poroty? Proč jsem opět v názvu citoval Vesničku střediskovou (tentokrát modifikovaně)? A dojde opět na ty dvě pihovaté zrzečky (mojí současnou guilty pleasure)? To všechno si pořečtěte v následujících odstavcích.

Jiří Langr

zpíval: Mark Ronson feat. Bruno Mars – Uptown Funk

Minule to byl popelář David Šamko, tentokrát je to tento barista, který je důkazem toho, že mezi kluky je čím dál větší bída a poustoupí skoro každý (a není v tomto díle jediný případ). Ač tato neofunková hymna není nijak zvlášť složitá a často slouží průměrným zpěvákům k zakrytí nedostatků (viz. Fleur East z britského X Factoru či Qaasim Middleton z American Idolu), tady se ukázalo, že Jiří není ani průměrný. Díky aspoň Haberovi a Monice za střízlivé hodnocení.

Natálie Zbuzková

zpívala: Emeli Sandé – Clown

Tomuto se říká whole package. Nádherný hlas, výborný zpěv a k tomu hezká a sympatická holka. Spolu s Petrou Zubčákovou z minulého dílu zatím highlight castingů. Pan Pávek (Marián Labuda) z Vesničky střediskové by tedy řekl, že tento ročník je „zadáno pro kudrnatý“. Těžko říct, jak Natálie dopadne v SuperVýběru (v kategorii pop-soulových zpěvaček bývá obvykle velká konkurence), každopádně její castingový výkon byl pohlazení pro uši i po duši.

Michal Nováček

zpíval: vlastní píseň (název nám Michal neprozradil)

Tohle se vždycky hodně těžko hodnotí, jelikož vlastní tvorbu si zpěvák píše na tělo. Ovšem ani tak mi nepřišlo, že by Michalův hlas byl nějak extra výjimečný, je to takový generický písničkářský hlas, jakkoliv na rozdíl od mečivého a ušišlaného Pavla Callty se dá poslouchat. Jeho píseň nebyla špatná, ale ani nějak extra zapamatovatelná.

Katarína Stohrová

zpívala: Janis Joplin – Cry Baby

Syrové a nakřáplé ženské hlasy jsou vždy vítaným osvěžením. Svým podáním této klasiky od královny drsných ženských hlasů sice Katarína nepřekonala touchdowny Alžběty Kolečkářové a Sabiny Křovákové, ale pokud zapomeneme na minulost a hodnotíme pouze tento ročník, tak v rámci obou castingů patřila k nejlepším. Díky své image „holky od vedle“ má slušnou šanci i u diváků, pokud by se případně dostala do finále.

Následoval sestřih postupujících, ze kterého nejvíc zaujal Jakub Machulda, který sice působí jako typický muzikálový zpěvák, ale zaplať pánbůh za každý náznak hlasového testosteronu v záplavě eunuchů. David Jablonski působí jako mýdlový princ (vzhledem i zpěvem) a Sabina Olijve je slušná, avšak nevýrazná zpěvačka.

Adam Dráb

zpíval: Ed Sheeran – Happier

Tak jako minule Katarína Pustaiová byl i tentokrát jeden soutěžící poněkud přechválený. Adam má sice celkem zajímavý hlas, ale ten se mu ve výškách dost nepříjemně zužuje a zní lehce mečivě. Nicméně v klučičí nekonkurenci a v kombinaci s HLP (cukrovka a smrt dědečka) by to mohlo stačit na celkem dlouhou cestu soutěží.

Lucia Čierna

zpívala: Kings Of Leon – Sex On Fire

Krásná ukázka toho, že někdy nemusíte mít největší ani nejoriginálnější hlas. Stačí, když jste muzikální a dokážete vytvořit osobitý cover, pak máte napůl vyhráno. Lucia nejspíš v dalších kolech nemá velkou perspektivu, v rámci castingu však byla velmi příjemným osvěžením. Navíc díky bohu za každou holku písničkářku, kterých je pořád jako šafránu.

Ladislav Hunka

zpíval: Calum Scott – Dancing On My Own

Do Ladislava jsem na základě jeho fyziognomie vkládal velké naděje, že by konečně mohlo přijít nějaké to chlapácké hlasisko. Jenže chyba lávky, jeho hlas je ve výškách úzký jako penis Somálce. Přesně to pojmenoval Čeky jako muzikantské zpívání. A vzhledem k tomu, že na tyto starší a méně plakátové typy mívá porota přísnější metr, nevidím Ladislavovy šance v dalších kolech příliš růžově.

Václav Kopka

zpíval: Nirvana – About A Girl / Oasis – Don’t Look Back In Anger

Aby trápení s bídnými mužskými účastníky nebylo málo, nastoupil před porotu tento lesník, který je vizuálním křížencem Leonarda DiCapria s Jardou Konášem a který předvedl vůbec nejušmudlanější a nejamatérštější Nirvana Revival, jaký jsem kdy slyšel. Kurt Cobain se nesjpíš hodně obracel v hrobě, měl chuť z něj vstát a použít znovu pistoli, jen tentokrát ne proti sobě. Oasis v jeho podání nebyli o moc lepší, bratři Gallagherové by ho po vzoru Annie a Hallie hodili do jezera jako Meredith „Kruelu“ Blakeovou. Díky bohu za Moniku, která nepustí každého dál jen pro „žížalu“ mezi nohama.

Barbara Bortolini

zpívala: Sting – Englishman In New York

Už jsem si říkal, že mi zatím v castingu chyběla nějaká quirky zpěvačka a tato Slovenka s italskými kořeny byla první zástupkyní této v posledních letech početné kategorie. Už jsme tu měli rozhodně lepší quirkiny (v čele s Emmou Drobnou) a velké šance v dalších kolech Barbaře nedávám, přesto však její vystoupení bylo celkem příjemné a Barbara navíc působí jako osobnost sympaticky. A samozřejmě velké plus má u mě za klobouk.

Daniela Bakšiová

zpívala: Miley Cyrus feat. Dua Lipa – Prisoner / Hana Hegerová – Čerešně

Na závěr bych tedy čekal něco lepšího. Čert vem, že to Daniela zkazila. Důležitější je pro mě zajímavý hlas a osobitý projev, z čehož Daniela nemá ani jedno. Navíc Čerešně si v našich talent shows navždy přivlastnila Emma Drobná a vedle jejího touchdownu bude každá další verze působit jako chudá příbuzná. Myslím, že Danielu v dalších kolech převálcují výraznější a zajímavější zpěvačky.

Top 3 nejhorších podle DJ Vlada:

1. Jakub „Baby Hroch“ Suchan, křízenec Adama Mišíka a Štěpána Kozuba s beranicí Klementa Gottwalda a kožichem jednoho z porotců (kterého asi?), který předvedl nejtrapnější pokus o srandu v historii SuperStar
2. Frederika Farkašová, „Douchová z Vrchní, prchni!“, která se s hudebním podkladem ani trochu nekamarádí
3. Jan Škůrek, starý známý, který před 10 lety přivodil Haberovi záchvat smíchu a který tentokrát pro změnu vytočil Moniku, což si sám vyvěštil v tarotových kartách

Mezi nepostoupivšími byl tentokrát i další starý známý Jan Samek, kterého jsme v SuperStar mohli vidět hned dvakrát (v letech 2013 a 2015). Tentokrát však vyhořel na celé čáře a jeho I Believe I Can Fly bylo jedno velké fiasko (a zvláště pak před Monikou, která z tohoto megaprovařeného slaďáku před dvanácti lety vytvořila vkusnou a osobitou komorní verzi). Doufejme, že v jeho případě bude platit pravidlo třikrát a dost.

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Natálie Zbuzková
2. Katarína Stohrová
3. Lucia Čierna

Tentokrát mám Top 3 čistě holčičí. Z kluků mě nejvíc zaujal Jakub Machulda, ale toho utopili v sestřihu, pročež jeho šance nevidím růžově. Ostatní pánové mě absolutně nezaujali a někteří dokonce zůstali hodně za očekáváním oproti tomu, co jsem si od nich na základě jejich typologie sliboval.

Hodnocení 2. dílu podle DJ Vlada:

Druhý díl byl pro stránce talentů celkově slabší než první. Vypadá to, že s klukovskou částí je to letos ještě větší bída než v minulých letech. To je vidět na tom, že postupují všejijací popeláři, baristé a lesníci, kteří by si v jiném ročníku ani neškrtli. A ti aspoň trochu nadějní z kluků představují maximálně lepší průměr. Je samozřejmě možné, že se ještě i mezi kluky objeví nějaký velký talent, ale osobně tomu už moc nevěřím. U holek je oproti tomu úroveň slušná, jakkoliv obrovská pecka to zatím také není.

A přestože to už není žádná novinka, tak mě nepřestává udivovat, jak skvělou porotkyní je Monika (a to prosím udivuje i mě, jejího největšího fanouška v republice). Pomalu, ale jistě se v míře přísnosti dostává před Haberu, na kterém se přece jen projevuje stárnutí.

Jak nám Leoš prozradil dnes ráno na Evropě 2, nyní je již vybraná semifinálová Top 20. Ovšem ještě pořád nevíme, zda bude semifinále letos předtočené, nebo zda pojede živě, Doufejme, že se to dozvíme co nejdřív. Zatím musíme ještě přežít několik castingů, přičemž ten třetí už by v současnosti měl být na VOYO.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 75
1
Bezík
Reagovat

Rekap přímo rychlostí blesku ! (s malým „b“, pochopitelně !). Vlado je v excelentní formě !!
No, za mě zase celkem nic moc, chlapci katastrofa, děvčata lepší. Tentokrát jsem v rámci přípravy vynechal Pendereckého, nahradila ho Vladivojna. (slibované Kelly Family jsem přeci jen nedal :-D) Ale asi budu muset ještě ubrat …
No, nicméně u dvou děvčat jsem nějaký potenciál zaznamenal, a to :

Lucia Čierna
Barbara Bortolini

obě žádné velké zpěvačky ale obě s nádechem určité originality i osobnosti, a to je mnohem víc než velký hlas bez charizmatu. Sice mi je porota bez milosti vyháže v divadle, ale co už, jsem zvyklý … :-D

2
Tomáš
Reagovat

Druhý díl pro mě začal nenápadně, říkal sem si že bude slabší než první a první polovina taková i byla ale nakonec se z něj stal takový balíček, který se postupně rozbaloval a nakonec mě tam zaujalo i víc soutěžících než v díle prvním.

Moje Top 3:
1 Václav Kopka – Konečně rocker a velký sympaťák. Absolutně proti hodnocení Vlada, mě prostě Vašek zaujal z celého dílu nejvíc. Byly tam chyby a rezervy, není to školený zpěvák ale mě prostě baví. Takový přírodní typ a neotesaný kámen, myslím že se může zlepšovat a dá se na něm pracovat. Vzhledem k těsnému postupu bohužel šance na Finále moc nevidím, oni tam nechtějí zajímavé kluky. Myslím že s ním zametou tak, jako loni s Krušinou ale rád bych se pletl.
2 Adam Dráb – Adam je super, skvělý hlas, frázování a energie, jde to z něj vše tak nějak přirozeně. Navíc je i typově podobný klukům, co u nás kdysi vyhrávali – takový slušňák. Bohužel je to slovák a letos je na řadě s výhrou Česko. Nebýt toho střídání národnosti, věřil bych že kluk letos může vyhrát.
3 Ladislav Hunka – Už mi začíná lést na nervy Vladova averze na vysoké hlasy. Ladislav je za mě v pohodě, má velký rozsah a je to zajímavý týpek. Ale do finále ho nepustí ani omylem, pro produkci bude moc starý a neplakátový, s tím souhlasím. Vyrazí ho stejně jako loni Dolníka, fakt škoda.

Do Top 3 se mi těsně nevešli Michal Nováček, u kterého taky vidím velký potenciál a líbí se mi jeho tvorba i barva hlasu a Katarína Stohrová, která mě bavila a jako snad jediná z holek dosud je u mě úplně bez výhrad a nevadila by mi ani jako vítězka (ale slovenka letos nemůže vyhrát).

Můj tajný typ na možnou letošní vybranou vítězku je Natálie Zbuzková, hodí se na to typově, zpívat umí takže by nikdo nemohl nic namítat a je to češka. Doufám ale že se pletu. V zásadě mi nevadila ale ani mě nijak zvlášť neuchvátila, pro mě průměr.

3
Tomáš
Reagovat

Já naopak s porotkyní Monikou dost výrazně nesouhlasil v případě Václava a Ladislava. A zase bych ji nepřechvaloval, ona sama nebyla v SS při přechodu na velké pódium žádná hvězda a intonace u ní taky byla často značně velkorysá. Pro mě je stále nejlepší porotce Habera.

4
Violete
Reagovat

Katarína by byla pro mě skvělou vítězkou. Lucie mě úplně neoslovila, ale tohle je skvělé https://www.youtube.com/watch?v=UcZ-HGKcCS8. A tady Katarína s Barbarou jamují https://www.youtube.com/watch?v=6VrDtKgHJxw. Doufám, že Katarína, Lucie a Barbara vydrží v soutěži dlouho.

5
Bezík
Reagovat

@Violete: No vidíš, díky, jsem zatím línej pátrat :-D Jsem rád, že jsem se u Lucky nemýlil, potenciál tam je ! Barbara, ta byla jasná hned ;-)

6
Violete
Reagovat

@Bezík: Zasílám jeden tip mimo Superstar, a to na islandskou pianistku, už dlouho jsem neslyšela něco tak osvěžujícího Eydís Evensen https://www.youtube.com/watch?v=MhY7mVCIU6Q

7
Bezík
Reagovat

@Violete: Jojo, Eydís Evensen, její aktuální album Bylur poslouchám poměrně často, je skvělé ! KEXP s ní jsem zatím neslyšel, předpokládám že tam hrála hlavně z něj. Rád si poslechnu, díky ! ;-)

8
Bezík
Reagovat

@Violete: Vlastně všechno co hráli bylo z aktuálního alba. Úžasné to bylo na živo ! Ještě že máme takovou krásnou hudbu, pak se dá přežít i SS :-D :-D

9
Violete
Reagovat

@Bezík: Slyšel jsi ji naživo? Tak to musela být bomba. Jsem zvědavá, jestli někdo z účastníků Superstar půjde do výběru nějaké zajímavé hudby, jako tehdy Lukáš Zeman v The Voice.

10
Violete
Reagovat

Přidávám ještě jednu zajímavou zpěvačku pro poslech, Ghostly Kisses https://www.youtube.com/watch?v=wsc-XsSVqWY

11
Tomáš
Reagovat

Jestli mi teda postup nějakého kluka přišel úplně zbytečný a vadilo mi že postoupil, tak je to hned první vystupující Jiří Langr. Ten je totálně podprůměrný, slizký a nevím ještě jaký, v tomhle nechápu vkus Leoše že ho chtěl tolik poslat dál. To měl raději postoupit Kamil Řezáč, zpívat uměl, byl zajímavý a bylo by velmi zajímavé sledovat v dalších kolech metalistu. Nevím proč pořád v SS hledají jenom hezkej obličej a samý šampónky, z hudebních stylů střední proud a maximálně rock, tyhle ostatní alternativy okamžitě vyřazují. Je to podle mě velké ochuzení soutěže. Proč by Kamil tam nemohl mezi těmi náctiletými být jako oživení? Diváci by se sami rozhodli co s ním. Jeho nepostup mě mrzí a z holek co nepostoupily mě ještě přišla dost zajímavá ta Salome, té bych dokázal fandit. Škoda že si vybrala špatně song ke svému hlasu. Kamila a Salome je podle mě škoda že nešli dál.

12
Tomáš
Reagovat

Z těch co postoupili je pro mě úplně nejhorší Barbara Bortolini. Vím že je to spíš zpěvačka pro fajnšmekry, proti tomu já nic nemám, spíš naopak. Ale totálně mě irituje celá její prezentace i barva hlasu, tuhle fakt nejsem schopný zkousnout. Naštěstí pro mě si myslím že moc dlouho v soutěži nevydrží. A ta poslední ufňukaná parodie na Hegerku teda taky nic světaborného nepředvedla, taky bych ji do dalšího kola neposlal.

13
Bezík
Reagovat

@Violete: Jojo, v listopadu 2018 na festivalu Iceland Airwaves v Reykjavíku, úplnou náhodou, protože tehdy jsem jí ještě neznal :-D Ghostly Kisses neznám, pověnuju se až budu mít chvilku, dík za tip.

14
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Víš proč, Tomášku ? Protože ta soutěž se všude na světě jmenuje Pop Idol (jen u nás poněkud nesmyslně SuperStar). Proto tobě vykopou (pseudo)rockery a Dolníky a mě vykopou alternativce :-D

15
Violete
Reagovat

@Bezík: Festival v Reykjavíku to je tedy sen. Tak to Ólafura Arnaldsa patrně znáš? Jinak doufám, že některému alternativci se třeba podaří propašovat se do finále. Nebo že by měli větší šanci spíše v The Voice? Když si zafabuluji, tak taková Aneta, kdyby se do Superstar přihlásila v období alba Dotyk, tak by se také třeba dál v soutěži nedostala. I když její hlas je natolik unikátní, že by se jí to podařilo tak jako tak.

16
Tomáš
Reagovat

Tak já už viděl třetí díl a je v něm tolik zajímavých a nadaných zpěváků a muzikantů kluků, že se mi všichni ani nevejdou do Top 3. Pokud v něm místním zaříkávačům kluků fakt nesedne ani jeden, tak je chyba opravdu na vašem příjimači a nebo je zatracujete účelově. A překvapivě mě tam dost uchvátila i jedna holka a to tak že ji budu mít v Top 3 a to hlavně díky výběru songu. Ale z té tady budou odvaření stejně asi úplně všichni. Tak snad moc nespoiloju, víc už nebudu, musíte si počkat.

17
Bezík
Reagovat

@Violete: Jojo, znám, ale toho jsem naživo neviděl, přestože tam taky byl. Všechno prostě člověk nestihne. Já měl kliku, že jsem musel do Reykjavíku pracovně, tak jsem termínově spojil příjemné s užitečným ;-) S alternativci to bude těžký, porota má k alternativnosti dost daleko, nakonec možná největší alternativec bude Leoš ! :-D :-D

18
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Ta Bortelini se mně tak nelíbila ani jako quirky ani jinak, a ta parodie na Hegerovou už vůbec ne. Ale ani ten Řezáč, co jako deathmetalovej growlovej zpěvák hledal v SS??? Btw ta jeho závěrečná ukázka growlu byla lepší, než to, co předvedl předtím. :-D

19
Violete
Reagovat

@Bezík: Viď, Leoš to nakonec zachraňuje, měl by mít větší slovo :-) Aspoň by tam byly trochu osvěžující výběry. Nemá být ta soutěž pro diváky? Chtělo by to větší různorodost a třeba i svérázné osobnosti pustit dál. Mě třeba Jakub Suchan bavil, ať už byl, jaký byl. Třeba jsem si teď vzpomněla na Nikolu Šroubkovou z minulé Superstar, ta byla skvělá.

20
Violete
Reagovat

@Jai Kudo: Já myslím, že Barbara ještě překvapí, mně třeba tady na tom koncertě zní skvěle https://www.youtube.com/watch?v=HWvuF9GE5eU

21
Bezík
Reagovat

@Violete: Pěkné, Barbarka, dobrý je že má i dost zkušeností s živým muzikantem, to spoustě účastníků chybí. Zatím je Barbarka můj jasný fanoušek ! ;-)

22
Hooper
Reagovat

OT (Klidně to smažte): První teaser na Love Island – https://www.youtube.com/watch?v=hOXzcd4vaUc&ab_channel=TelevíziaMarkíza

23
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: Hm, sorry, ale tohle je pro mě hrozná nuda, ty předělávky. A angličtina taky špatná, i když pravda Englishman v SS byl už mnohem lepší. Ale s tímhle stylem nemyslím, že se v SS dostane daleko.

24
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Ani já si nemyslím, že se dostane daleko, ale myslím, že o to jí ani nejde. Nicméně to nic nemění na tom, co jsem psal ;-)

25
Violete
Reagovat

Doufám, že se v soutěži objeví nějaká cellistka či kontrabasistka, přijde mi to nádherné, když procítěně zpívá s hudebním nástrojem, jako třeba tohle https://www.youtube.com/watch?v=w-iBgr-4EfI&list=PLeeOKzQUvvC26GDwNMH60uVfOiQf8wgw2&index=192

26
Bezík
Reagovat

@Violete: Krásný, krásný … Ono je to těžký, s čelem se těžko zpívá, s kontrabasem je to lepší ale které holce se chce hrát na nástroj větší než ona sama :D, většinou si vystačí s baskytarou.

27
Dena
Reagovat

zatial ziaden komentar :-)?
akurat bola angelika. to je dcera nejakeho hudobníka??

28
DJ Vlado
Reagovat

@Dena: U nás poběží SS až pozítří 😉

29
Dena
Reagovat

@DJ Vlado: jaaaj :-) dakujem. ja tak nazhaveno pozerala… nacitala v mobile panacka a nikde nic :-)) no tak si musim pockat. ono mna tie komentare a recenzia bavia kolko x viac nez samotne superstar

30
libena
Reagovat

chilli – fajn sloky, ale to její „e e ee“ mi trhalo uši

31
Tomáš
Reagovat

Tak kolik nás tu dnes je? Chili strašná nuda a hrozně tuctová. Sice tam byla pozitivní energie ale tím to u ní začíná i končí. V další fázi soutěže už je bez šance takže za mě úplně zbytečný postup a do posledního slova zde ve všem souhlasím s Haberou.

32
libena
Reagovat

@Dena: takže čí dcera je angelika?? kolmannová??

33
libena
Reagovat

petr má fakt super hlas, velkej salámista :-)

34
Jai Kudo
Reagovat

WOW! Sanitář postoupil! CHudák Tomáš, to už to s klukama musí být naprostá katastrofa, když postupují takový unylí týpci…..

35
Bezík
Reagovat

Toho kníkala fakt nechali postoupit ? To, že byl salámista na něm bylo zdaleka to nejlepší :-D :-D

36
libena
Reagovat

monika – souhlas s marianem, leoš je mega vtipný – celý život říká monikám ano -:))))))
mluvím tu sama se sebou, čau

37
Bezík
Reagovat

Žilková, zastřelit za úsvitu za prznění kasiků !!!

38
Dena
Reagovat

@libena: ahoj. dcera Otta Kollmana. vystupoval v roznych show a je lider aj nejakej sk kapely. mne osobne to nic moc nehovori…

39
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: Za úsvitu je pozdě!

40
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: No dobře, tak hned ! :-D

41
Tomáš
Reagovat

Benjamín Tóth – obrovská škoda. Takový zajímavý typ v SuperStar dlouho nebyl. Úžasně by se tam hodil. Bohužel o co je zajímavější vizuálně, o to slabší čajíček to byl pěvecky. Takže se nedá nic dělat, bohužel zasloužený nepostup.

Ta Angelika nebyla špatná ale pro mě nic extra zase.

Petr Jiran – Jeho barva hlasu není úplně šálek mé kávy a je to myslím ten typ hlasu dost náchylný na intonační nepřesnosti s čímž může mít problémy v dalších kolech ale jinak hodně zajiímavý mimoň a sympaťák. V Top 3 ho mít nebudu ale pokud by se třeba dostal až do Finále a jiní kluci by mi povypadávali, tak to můj favorit klidně bude.

Monika Žilková- Skvělý hlas a energie, obrovská sympaťačka. Absolutně nic proti ní nemám. Kdyby takové byly všechny holky, asi by mi jako vítězky vůbec nevadily. Fakt byla fajn.

42
Monika
Reagovat

Petr Jiran moje srdcovka úžasná barva hlasu. To bude nádhera na mikrofon.

43
libena
Reagovat

@Dena: díky moc, ale neznám je

filip – na 17 fakt nevypadá, a když poslouchá jen systémy, tak co hledá v superstar!!

44
Bezík
Reagovat

Tak nevím, ale mě se to zatím jeví jako nejkatastrofálnější díl castingů, co kdy byl. Je chyba ve mě nebo kde … ???

45
Jai KUdo
Reagovat

Vsadím se, že postoupí i ten Amos :-(

46
Bezík
Reagovat

@Jai KUdo: Tak úroveň je tak tragická, že jsou asi vděčni i za Ámoska …

47
Tomáš
Reagovat

Filip Pomajbiš – v 17ti sice vypadá skoro na 40 ale stejně vyspělou a skvělou má i barvu hlasu. Kdyby mě jiní v tomhle díle nezaujali ještě víc, měl bych ho i v Top 3. Je ale dost specifický a tak to asi v SS fakt lehké mít nebude.

Amos Dragošek – Souhlas s Haberou, pro mě zatím jeden z nejlepších kluků letos. Sympaťák a skvělá barva hlasu i hudební vkus. Ten mě fakt bavil a pro mě je to i jasná jednička mezi všemi soutěžícími tohoto dílu.

48
Tomáš
Reagovat

A hned mám favorita do Finále. Za mě Amos super a ta chyba už asi fakt bude ve vás, jinak to není možné. Stejně ale pramálo věřím že se tam dostane, určitě mi zase většinu zajímavých kluků zaříznou než dojde na živáky.

49
Jai Kudo
Reagovat

No konečně slušně zpívající boy….Tomášku, máš se na co těšit…. a my snad taky.

50
libena
Reagovat

princ krasoň v češtině bomba, kytarista byl zaujatý hlavně kytarou, já souhlasím s leošem

je to dnes jeden kluk za druhým

51
Monika
Reagovat

Ilčík se mi líbil.pekne zní česky.

52
Bezík
Reagovat

No, nevím co přijde nakonec, ale ještě jeden takový díl, a já snad budu ze SS úplně vyléčen ???!!! :-D :-D

53
Tomáš
Reagovat

Kristián Ilčík za mě super, skvělý silný zvučný hlas a chraplák. Další můj favorit. Dávid Bílek to samé, skvělý originální muzikant. Lukáš Holoubek taky velmi talentovaný zpěvák s kluků, moc příjemný hlas i vystupovaní. Tak co pořád všichni mají s tou katastrofou u kluků? Chtěl sem mít v tomhle díle v Top 3 i jednu holku, která byla taky fakt dobrá ale nakonec sem to přehodnotil a budu tam mít opět tři kluky protože pro mě jejich vystoupení prostě byly zajímavější.

54
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Myslíš Ilčíka? Tak aspoň někdo se vám konečně líbí.

55
libena
Reagovat

leošův rozhovor byl nejvíc!

56
Bezík
Reagovat

A tohle se fakt živí jako zpěvačka ???? Bože …

57
Bezík
Reagovat

A teď ještě freak show …

58
libena
Reagovat

uff, díky za patricii

59
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: Ty vogo a tohle fakt málem postoupilo????

60
Bezík
Reagovat

Uffffffffffff, teda ještě pár takových dílů, a jsme ztraceni …

61
Jai Kudo
Reagovat

Tak aspoň nakonec něco pozitivního. Ty kočeny u klavíru letos fakt dobrý. Moje muzika to sice nebyla, ale celkově to bylo velice sympatický vystoupení.

62
Monika
Reagovat

Ta posledni me nebavila, takova horsi kopie lonske Diany.

63
Violete
Reagovat

Viděla jsem až od Lukáše, ale ten se mi líbil. Tereza super a nějak jsem nepochopila, proč měla tak zamítavá stanoviska Lucie Elšíková. A nejvíc byl taneček Leoše s Monikou na závěr.

64
Tomáš
Reagovat

Transka v první půlce songu byla dobrá a nadějná, fakt to připomínalo Bowieho. Pak se to bohužel úplně sesypalo.

Kateřina Chybová – Skvělý výběr songu. Tahle píseň od Navarové je fakt nádherná a to udělalo hodně. Katka zazpívala krásně a procítěně a zahrála na klavír. Objektivně asi jedna z nejlepších holek, které jsme zatím letos viděli a dnes určitě patřila k nejlepším. Ona je ta holka, kterou jsem původně chtěl dát do Top 3 ale nakonec jí u mě jen těsně unikla. Tohle totiž byl výběr, který zasáhne přímo srdce ale nevím jak moc mě Katka bude bavit v jiných písních,

Za mě Top 3 tohoto dílu je :
1 Amos Dragošek
2 Kristián Ilčík
3 Dávid Bílek

Ale je tam spousta dalších velmi talentovaných soutěžících, kteří se mi taky velmi líbili. Jako právě Kateřina Chybová, Lukáš Holoubek, Filip Pomajbiš, Petr Jiran nebo Monika Žilková. A pak že byl tenhle díl slabý. Podle mě nebyl.

65
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Žilková ne, tu už jsme zastřelili … :-D Ale potěším tě, na tu tragédii jednoho z těch hochů, co máš ve výběru bych nechal postoupit. Uhodneš kterého ? ;-)

66
Violete
Reagovat

A písnička Lucie Elšíkové a Jakuba Koudelky na dobrou noc https://www.youtube.com/watch?v=tPQSoPzP75s

67
Tomáš
Reagovat

Abych nezapomněl, Tereza Smetanová to bude myslím něco pro Vlada. Pro mě tyhle popové lolitky nejsou v SS moc šálek mého čaje ale byla sympatická a píseň dala fakt velmi dobře a vkusně. Takže No Problem. A Lucie Elšínová, která byla porotou zadupaná a nepostoupila…myslím že v ní je potenciál na dobrou a zajímavou zpěvačku, to vystoupení i dobře začalo ale pak už to z nějakého záhadného důvodu bylo jen horší a horší, až se to nakonec celé moc nepovedlo. Asi je jedno že nepostoupila, v dalších kolech by proti konkurenci už stejně neměla šanci. Ale někde v klubech si ji klidně dokážu představit.

68
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Beatles jsou skvělí ale podle mě je Žilková neprznila ale dala to po svém. A má dobrý hlas a zpívat umí, to je myslím jasný fakt. Ale zas fandit jí přece jen nějak nebudu a bude mi jedno když vypadne, spíš mi jen nevadí. To už je ale stejně jedno když jste ji zastřelili. :-O Kterého kluka bys nechal postoupit? Tipuju Ilčíka nebo Bílka, nikdo jiný to u tebe ani být nemůže. Spíš se přikláním k Ilčíkovi, ten se tu docela setkal s ohlasem. Konečně aspoň někdo. :-)

69
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Ještě by možná u tebe v úvahu připadal i Pomajbiš ale nejvíc tipuju Ilčíka.

70
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Ale kdež, c) je správně ;-)

71
Violete
Reagovat

@Tomáš: Také bych řekla, že DJ Vlada by Tereza mohla oslovit. Pro mě tam měla krásná místa ve zpěvu a mohl by u ní být zajímavý vývoj. U Lucie jsem fakt porotu nepochopila, proč je to vlastně nebavilo.

72
Bezík
Reagovat

@Violete: Já porotu v případě Lucie docela chápu. Ona když zpívá tu svoji věc, tak má dar nějaké výpovědi, ale když si vybere něco univerzál v angličtině, tak je to spíš nuda. Rozhodně měla zpívat česky a pečlivě vybírat, nestalo se. Ale ona je autorka a textařka, taková SS nepotřebuje a vlastně do ní ani nepatří.

73
Pattrick
Reagovat

@Bezík: To se připrav na příští díl, to byla katastrofa.. já koukám dopředu a teda, 4. díl je opravdu to nejhorší za celou éru castingů..

74
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-) A tentokrát s poněkud překvapivou titulní fotkou :-D

75
Jan Škůrek
Reagovat

Jenom bych rád uvedl na pravou míru, že Jan Škůrek (já) není ta stejná osoba jako Jan Škůrek před 10 lety. Protože to by mi v tu dobu bylo 11 let. Děkuji, že váš bulvár si ani nezjistí základní informace 🥰

Přidat komentář