Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2020, 1. finále: Jak tichá voda Dominika břehy mlela

31. Květen 2020 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Dominika Lukešová

V neděli odstartovala závěrečná fáze letošního maratonu, na jehož konci poznáme již šestou federální SuperStar. A jelikož vzhledem k současné situaci zkomplikované koronavirem jsou živáky omezeny na minimum (konkrétně na dva), tak nás v prvním finále opustila hned polovina finalistů. Se kterou pěticí jsme se rozloučili? Která pětice naopak míří do Superfinále? Kdo v prvním živáku nejvíc překvapil a kdo naopak zklamal? A jak se změní složení poroty pro Superfinále? To všechno se dozvíte, když si přečtete můj předposlední rekap v této sezóně.

Michal Šafrata

zpíval: Lenny Kravitz – Are You Gonna Go My Way

Tento rockový hymnus si my hardcore fanoušci pamatujeme z podání Lukáše Adamce, který s ním shodou okolností před devíti lety rovněž otevíral první finálové kolo. A to byl ten kámen úrazu, jelikož Lukáš měl v hlase neskutečný drajv, což je něco, co Michalovi chybí, takže z toho vzešel takový „salónní Kravitz“. Nejzapamatovatelnější byla nakonec kytarová vsuvka. Michal je výborný zpěvák i muzikant, ale jeho parketou jsou především rockové balady, ve kterých je vynikající (viz. castingový Koller), zatímco tvrdý rock v jeho podání působí příliš uhlazeně.

Barbora Piešová

zpívala: Queen – Somebody To Love

Bára je zatím v soutěži jak na horské dráze, jednou zazáří, aby se podruhé vysekala, což se bohužel stalo právě tentokrát. Zpívat Queeny je vždycky zabiják a Bára se bohužel nezařadila k těm málo vyvoleným, kteří by po Freddiem měli tyto klenoty zpívat. Intonace byla místy velkorysá a výrazově to bylo rovněž dost ploché, což bych právě od Báry, která je pověstná svou naléhavostí v hlase, nečekal. Navíc tam zoufale chyběly sbory, což ale nebyla Bářina chyba. Bára tak musela spoléhat na své dřívější výkony, aby jí diváci toto zaváhání odpustili.

Lucie Bikárová

zpívala: Beyoncé – One Night Only (disco verze)

Když se rozdával talent, tak Lucka stála v první řadě. Když se rozdávalo sebevědomí, tak si dokonce přivstala. Ale když se rozdával vkus, tak těžce zaspala. Jinými slovy to bylo výborně zazpívané, energie tomu rozhodně nechyběla, ale jako celek to působilo jako číslo vystřižené z Ein Kessel Buntes či jiné libovolné socialistické estrády, že už jsem jen čekal, kdy se na pódiu objeví Michal David a doprovodí Lucku na klávesy. Čistě po zpěvácké stránce nemá Lucka moc co zlepšovat, ale rozhodně musí dospět, zbavit se kolotočářské kýčovitosti a vlezlého afektu, což jsou atributy, které jí zatím dost svazují ruce.

Timotej Májsky

zpíval: IMT Smile & Marián Čekovský – Myslím, že móže byť

Netušil jsem, že to někdy řeknu, ale Denis Lacho zazpíval tuto píseň asi miliardkrát líp. Podání Timoteje bylo nejen klasicky ušeptané a přidušené, ale navíc i emočně ploché. Barva hlasu už ho v této fázi nezachrání. Konečná, vystupovat!

Júlia Kramárová

zpívala: Lady Gaga – The Edge Of Glory

Jednoznačně nejlepší vystoupení první půlky a zároveň nejlepší Júliino vystoupení v soutěži. Podepsal bych hodnocení Čekyho, že to působilo, jako kdyby Bonnie Tyler zpívala Lady Gaga, což já však beru jasko plus. Zvlášť výborná byla první pomalejší část, ve které Júlia perfektně prodala svojí barvu hlasu. Rychlejší pasáž byla už sice jen velmi dobrá, ale i tak toto číslo jako celek působilo kompaktně. Škoda, že Júlia působí na diváky tak odtažitě a zároveň schytala tak silný ročník na Slovenky, mezi nimiž proti ní stojí dvě extrémně těžké a neporazitelné soupeřky.

Dominika Lukešová

zpívala: Sam Smith – Stay With Me

Všichni víte, že svým srdcovkám mám tendenci nadržovat. U Dominiky však nic takového není potřeba, jelikož ona zatím ve všech kolech byla konstantně výborná. Ovšem svým prvním živým vystoupením svou laťku posunula ještě výš. Její vlastní klavírní doprovod jen pomohl, dodal atmosféru a nijak Dominiku nerozhodil, protože opět ukázala, jak je neskutečně muzikální a i tuto v originále celkem jednotvárnou píseň dokázala okořenit svojskými feelingy. Dominika možná nemá nejsilnější hlas v soutěži, ale bohatě to vynahrazuje tím, že je muzikantka tělem i duší, nemluvě o jejím překrásné křišťálové barvě hlasu. Pro mě jednoznačný TOUCHDOWN a jsem rád, že diváci Dominiku konečně pořádně zaregistrovali, jelikož až dosud byla velmi přehlížená.

Giovanni Ricci

zpíval: Ed Sheeran & Justin Bieber – I Don’t Care

V semifinále mě Giovanni přesvědčil, že zpívat umí. Tentokrát to sice taky nebyl průšvih, ale oproti semifinále to byl krok zpátky, za což z velké části může píseň, na které se toho moc předvést nedá (Ed Sheeran má mnohem lepší kousky než tuto bieberovinu). Co musím Giovannimu přiznat, tak to je fakt, že na pódiu působí naprosto přirozeně, což je možná to, čím zastínil některé lepší zpěváky. Leošovo přirovnání k Benovi bylo rozhodně trefné, přestože Giovanni zpívá líp než Ben.

Martin Schreiner

zpíval: Petr Muk – Tančíš sama

Tento výběr písně byla trefa do černého. Vzhledem k desátému výročí smrti Petra Muka prostě Martin s touto písní prostě nemohl nepostoupit. Jinak to bylo zazpívané výborně, já jsem se však trochu nudil. Martin je z kluků zřejmě technicky nejlepší zpěvák, avšak působí dost akademicky a jeho zpěv je poněkud staromódní. Do Top 5 však Martin rozhodně patří, o tom žádná.

Esther Lubadika

zpívala: Macklemore & Ryan Lewis – Can’t Hold Us

Tak nevím, jestli Esther chtěla vůbec postoupit, jelikož tento výběr písně byl asi tak divácky atraktivní jako striptýz Pavla Novotného. Jako zábavná vsuvka to sice zafungovalo slušně, v Talentu by to slavilo úspěch, dokonce i Jaro Slávik by vytáhl ruku z gayských kalhot, aby zatleskal, ale v SuperStar to mezi serióznějšími zpěváckými čísly nemělo šanci. Kdyby Esther navázala na semifinále, udělala by líp.

Diana Kovaľová

zpívala: Christina Aguilera – You Lost Me

Děkuji Leošovi, že nám objasnil technickou nehodu, ke které při Dianině vystoupení došlo. Samozřejmě to se v živém přenosu může stát. Jinak to byl Dianin vysoký standard, který se však nachází proklatě vysoko. Po matnější Adele ze semifinále se tak Diana opět vrátila do čela pelotonu a opět je největší favoritkou na celkové vítězství, v čemž mě navíc utvrdil její včerejší stream s Dominikou, ve kterém ji Dominika nutila mluvit sprostě (ta moje srdcovka se ale nezdá), což Diana striktně odmítala. Podobné ultraslušňačky zvlášť Slováci milují, takže pro Dianu je to vedle jejího zpěvu další skrytý triumf.

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

Tentokrát jsem se rozhodl, že moje Top 3 bude mít dvě verze jako poslední díl mého nejoblíbenějšího seriálu Byl jednou jeden dům (jen těžko říct, která z nich je Obvaziště Boccaccio a která Barikáda ve vedlejší ulici).

Verze podle toho, co zaznělo v TV:

1. Dominika Lukešová
2. Júlia Kramárová
3. Diana Kovaľová

Verze po započtení Leošova Instagramu:

1. Dominika Lukešová
2. Diana Kovaľová
3. Júlia Kramárová

Kdo postoupil do Superfinále a kdo vypadl?

Trojice postupujících byla v postatě jasná, tedy superfavoritky Diana Kovaľová a Barbora Piešová stoprocentně (jakkoliv druhá jmenovaná se v prvním živáku příliš nepředvedla) a Martin Schreiner byl jasný po oznámení playlistu, jelikož tribut Petra Muka k jeho výročí byl sázkou na jistotu. Hrálo se tedy o zbylá dvě místa a jsem nesmírně rád, že jedno z nich obsadila má srdcovka Dominika Lukešová, která v prvním živáku jednoznačně dokázala, že tichá voda břehy mele. Pětici doplnil exotický Giovanni Ricci a v soutěži tak končí hyperaktivní Lucie Bikárová, „salónní rocker“ Michal Šafrata, kontroverzní Timotej Májsky, smyslná Júlia Kramárová a čokoládová Esther Lubadika.

Hodnocení 1. finále podle DJ Vlada:

Tohle byl po semifinále předloňského Talentu druhý nejdivnější přímý přenos, jaký jsme v historii našich talent shows viděli a to nejen proto, že byl bez diváků. Mnohem víc totiž zarážející byla absence moderátora a to, jak se porota snažila o moderování přímo ze svých křesel, působilo až tragikomicky. A jakkoliv zvukař si o nakopání zadní partie těla už koleduje dlouhodobě, tentokrát svou nízko posazenou laťku ještě překonával (a nemluvím teď jen o lapsusu u vystoupení Diany). A aby toho nebylo málo, tak za očekáváním zůstali i někteří soutěžící (čest výjimkám). V neděli nás tedy čeká „velkolepý“ (záměrně používám uvozovky) závěr letošního ročníku, ve kterém se očekává především souboj mezi Dianou a Bárou, avšak může mezi ně zasáhnout i Martin coby nejsilnější mužský element a Dominiku jako černou kobylku soutěže bych rovněž nepodceňoval, pouze Giovanni je v Superfinále do počtu. Co už však nyní víme, že se závěru letošní SuperStar nezúčastní má srdcovka nejsrdcovkovatější Monika Bagárová, která se dnes stala maminkou. Přestože mě trochu mrzí, že si svou bohyni neužiju do konce soutěže (jakkoliv oproti StarDance jsem si ji užil dost), tak mám obrovskou radost, že porod zvládla bez komplikací a z celého srdce jí gratuluju ke krásné dcerušce, ze které doufám bude krásná zpěvačka po mamince.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 749
1
kvok
Reagovat

„Tohle byl snad nejdivnější přímý přenos, jaký jsme v historii našich talent shows viděli“
Kdeže, semifinále předminulého ročníku Talentu bylo daleko větší bizár, však je o tom tady hezký článek: http://reality-show.panacek.com/50393-csmt-2018-semifinale-aneb-to-tu-jeste-nebylo-glosa-a-postupujici.html

2
Filip
Reagovat

@kvok: Presne, tento prenos se mi taky vybavil :D

Tam to vypadalo na koronakrizi uz tehdy.

3
Prochor
Reagovat

Můj tip na výsledek je Diana, Bára a třetí Martin. Když nebude Pánbůh doma, tak třetí bude Domča ale tomu nevěřím. Dominika hraje jasně druhé housle.

4
DJ Vlado
Reagovat

@kvok: Jo, to bylo ještě mnohem bizarnější :-) Díky za připomenutí, doplním to do rekapu :-)

5
libena
Reagovat

všichni finalisté jsou právě na evropě 2 u leoše a patrika
naslouchám ani nedýchám :-))))

6
Sa. I.
Reagovat

@libena:
Dík za tip, hodila jsem si to do noťasu k snídani, poslouchám Martina, dá se ;-) O co jsem přišla před ním?

7
libena
Reagovat

– martin říkal, že má zase v písničce vysoký tón (rozebírali to géčko v mukovi, pouštěli song)
– pouštěli barboru na kástingu (imagine dragons) a poslední výkon (queen). musím říct, že v rádiu zněla o mnoho líp písnička od queen.
– tip martina na vítěze – diana nebo barča
– giovanni tipuje – diana
– dominika tipuje – bára
– diana – tlak neřeší, ale užívá si, co zpívá – nesmí to říct. leoš to ví – řekne to, teda zahraje to – voda čo ma drží nad vodou!
všichni budou zpívat dvě písničky – jedna slovenská nebo česká, jedna anglická
– diana zpívala španělsky live v rádiu

8
Lucas
Reagovat

Martin odzpíval moc hezky, o tom žádná, ale pro mě nemá nic navíc a ten účes byl fakt děsnej, to souhlasím s Haberou :D

Jsem asi jedinej, ale mně se Dominika moc nelíbila, nechápu, musím si to pustit ještě jednou.

U Timoteje jsem měl naopak stejnej pocit jako Leoš, taky to na mě zapůsobilo, ne tím zpěvem, ale přišlo mi to celkem emotivní.

Každopádně nejlepší byla Diana, tak bych výhru přál asi jí a nebo Báře.

9
libena
Reagovat

dokončení z evropy 2:

barbora – na tipy na vítězství, je sedm, mám se vyjadřovat. vtipná. je vděčná dominice, že ji jmenovala. ale bude to třeba překvapení. fakt je vtipná.
leoš prozradil, že timotej nebyl šestý! protože nejhorší je být první pod čarou
giovanni – je čím dál nervóznější, je hodně nervózní
leoš – bavíme se jen s vypadnutými, pijeme…aby měli odstup. všichni říkali, že jak čekali na kásting celý den, viděli je jen na obrazovkách, tak když se otevřely dveře a vešli a viděli porotu – my byli překvapení, že opravdu existujete  jak v seriálu.
leošův řidič poslal martinovi sms, ale nikdy ještě nikomu neposlal, ani leošovi ve stardance.
barbora je fakt vtipná. je to dobrá salámistka 
dominika – manželka leoše prý říkala, že to vypadalo jako na oskarech, piáno, hrála sama, róba… dominiko, co boty na podpatku – něco hroznýho! stály prý 20 tis, tlačilo to, měla strach že to zlomí, ihned si je po přenosu musela sundat…
martin a bára se otlapkávali – říkala katka říhová. našel někdo lásku? bára byla smutná kvůli michalovi po vyřazení. byl to kamarád, hudební. bára – tak jsem martina jen chytla za ruku, to je normální, ne?
giovanni je taky vtipný, i don´t care neznělo z rádia až tak špatně, nečekal postup, myslel si, že postoupí lucka bikárová, když byli ve dvojce. co bude zpívat – karol duchoň, zahraniční elton john – your song, btw. řekl tvoji pesničku, neřekl originální název 
přišla patricie pagáčová – giovanni se jí chce na něco zeptat, protože se s nimi nestýkají, protože ještě nevypadli – jestli máte mezi porotci dohodnuté, kdo vyhlásí superstar, leoš by mi to určitě i řekl, ale ptám se tebe, leoš – my připravujeme překvapení, jestli to klapne, tak ten člověk vyhlásí superstar. ale to nesmí říct. myslím, že giovanni to odhalil – hned řekl, že přijde monika nebo z mikrofonu (ale prý jestli to bude jako s těmi rodinami, tak řekne vítezem je ….sss…ššš.. a nic  – taky vtipnej
bára – už nemůže, nestíhá. má ve 12 taneční schůzku, protože má choreografii na finále!!! těší se moc, protože vychytala velmi dobré písničky.
giovanni se moc bojí – neumí ani česky ani slovensky, je ital. tak z toho má strach.
diana – bojíš se, ani ne těším se, ale mrzí ji, že už to končí. pouštěli znovu její finálový song bez chybného zvuku. chtěla poděkovat za podporu, držte nám palce.
barbora – bude to asi fajn, stihnu si i odpočinout, jak vnímáš, že máš choreografii? sama tomu nevěřím, ale budu mít fakt taneční vstup. leoš – nemám ještě někam zavolat a zrušit to? ne já to zvládnu, přežila jsem i horší…
dominika – těší se moc, ale je smutná že to končí, doufá, že zůstanou ve spojení, diváci ať drží palce a pošlou hlasy.
leoš – přišel rekordní počet hlasů, tak jako kdysi před 10 lety – statisíce smsek!! bylo to hustý, víc nesmím říct!
giovani – pro diváky – jestli si myslíte, že máte plán v neděli, tak ne – koukejte na superstar, připravujeme to, máme s tím práci – bude to super. ano, martinka bude na přenosu. leoš – ano, budou i nějaký diváci.
martin – chce poděkovat za hlasy, těší se. je první soutěžící, který vystupuje i ve zpátky do minulosti 

10
Nadya
Reagovat

Připojuju se ke gratulaci Monice a přeju oběma holkám všechno nejlepší. V neděli mi budou chybět.
S rekapem vcelku souhlas s jedinou výhradou: mě z jakéhosi důvodu nudí Diana úplně stejně jako Martin. Jako by mezi mnou a jimi stála nějaká polopropustná zeď, přes kterou proniká vynikající zpěv, ale žádné emoce. Možná je to tím, že jsou oba takoví slušňáci, a mě berou spíš rebelové. Každopádně je mi jasné, že jsem s tímhle názorem v menšině a že někdo z nich (pravděpodobně Diana) vyhraje, ale za daných okolností jsem vlastně ráda, že bude v posledním kole pět soutěžících, protože takhle se aspoň mám na koho těšit.

11
Violete
Reagovat

@libena: Díky za přepis, jsi prostě úžasná. Jen jsem nepochytila, co znamená, že Martin vystupuje ve Zpátky do minulosti? A vypadá to, že by měly mít při přenosech záložní zdroj rádio, když tam ty písničky tak dobře znějí :-)

12
Bezík
Reagovat

@libena: Moc dík za reportáž, dneska jsem si přispal a prošvihl to ! :-D

13
Violete
Reagovat

@libena: A za přepis Ti posílám pro radost tuhle písničku https://www.youtube.com/watch?v=6xckBwPdo1c Ta Kate Bush je jak ze vzdálené budoucnosti, takový správný mimoň :-)

14
Ally
Reagovat

@libena: Taky děkuji za přepis , já se zase zabrala do práce ..a zapomněla, stihla až zpátky do minulosti ..
@Violete:
Jo dělali si srandu, že místo Moniky bude v porotě dcerka, Martin zazpíval ..a reakce “ poroty “ ..táta :)..

Hm statisíce esemesek..tak zas je aspoň záruka, že nevyhraje někdo jen tak po haluzi o pár hlasů ..za dvě kola

Rekap dobrý, až na Dominiku..na druhý pořádný poslech jsem nadšená nebyla..ale OK
Prý Lucie si přivstala, když rozdávali sebevědomí :) Nebo šla ještě za někoho jiného ?:)

15
Jai Kudo
Reagovat

1. Michal Šafrata – salónní rocker (a teď už i salónní Kravitz :-D ) je bohužel asi to správné slovo. Rockerem se zpěvák nestane, když zazpívá rockovou písničku. K. Gott taky občas zpíval rockenroll a přece ho nikdo nepovažuje za rockera. Mimochodem, stejně jsem pohlížel i předtím na Mikulku. U RnR je vždycky kámen úrazu ve frázování a to bylo u Šafraty (i u Gotta) špatné… :-D
2. Bára – výběr písničky od Queen je pro nepříliš zdatnou zpěvačku vždycky na odstřel, ale tohle bylo fakt špatný. A znovu jsme mj. u toho rockového frázování. A taky u intonace.
3. Lucie Bikárová – jako vždycky přeafektovaná, při tom křepčení jí občas odcházel rytmus i intonace. To štěkání bylo asi to nejzábavnější.
4. Timotej – tradičně slabé, nezábavné, nesympatické…
5. Júlia – Júlia byla tentokrát opravdu dobrá, ale po (podle mě) neoprávněné kritice od Moniky a tradičně hlavně od Habery (prehliadkové molo, špatný výběr, vlasy do obličeje – WTF!) jasně předurčená na odpis. Škoda jí.
6. Dominika – dobře zazpívané, trochu slabý hlas, ale ….dobrý. Ten sbor hodně pomohl na rozdíl od Báry, kde žádný nebyl….
7. Giovanni – proti předcházejícím vystoupením zazpíval lépe, myslím, že si tímto vystoupením vybojoval postup, i když podle mě měl být už dávno out. Takový lepší Ben Cristovao letošního ročníku. Btw ta písnička samotná byla hrozná!!!
8. Martin – Martin jako Muk – nebyl to touchdown, ale dobrý. Martin bude asi typ pro takový pomalý romantický songy. Když to tak procházím tak asi nejlepší dnes. Charisma bohužel fakt slabý, no…
9. Esther –ten nevkusný kostým a navíc klasická RnB estráda :-D :-D :-D Fujtajbl.
10. Diana – hýkání a hemžení poroty, najmě oslavné obejmutí od Moniky si fakt nezasloužila. A posílejte SMSky!!!! Trapné. Doufám, že ten začátek jí pokazili zvukaři, ne ona, druhá polovina byla lepší. Asi má nějaký talent, ale obávám se, že v těch 15ti na to ještě nemá. Asi je to v 15 letech ještě trochu brzy na takovou soutěž.
TOP3 Martin, Dominika, Júlia
Ohledně 5 postupujících nemám moc výhrad, jen bych vyměnil Ricciho, třeba za Júlii. V té letošní bídě tam úplně chybí nějaká skutečná osobnost, jakou by superstar měla být. Někdo kdo dobře zpívá a navíc má charisma, dokáže zaujmout i mimo soutěž, má nějaký svůj plán, cíl, který chce v hudbě dosáhnout atd. Nikdo takový tam letos podle mě není.

16
Ally
Reagovat

@Violete: JJ, pro industriální architekturu mám slabost, nádraží, tady ty naše Vítkovice..Colours taky teď každý rok :)

@ JJJ a tak věřím, že s Leošem Marešem se dá mluvit nejen o letošní SS ?:)

17
Sa. I.
Reagovat

Kate Bush (61) si doma občas pouštíme, ale na Janu „Uriel“ Kratochvílovou (67) nemá ;-) Ale tu si domů nepouštíme ;-)

18
Bezík
Reagovat

@Violete: Bože, bábuška :-D :-D :-D Dejme si něco normálního ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=WmiXjoknHDA

19
Leoš Mareš
Reagovat

@Violete:

Zdravím,

mají tady na panáčkovi pravdu. Pojďme udělat ten rozhovor co nejdříve, ať je to ještě aktuální.
Takže třreba zítra?

20
Bezík
Reagovat

@Violete: Tak to je výzva, princezno ! ;-)

21
libena
Reagovat

@Violete: zpátky do minulosti je rubrika, kterou denně dělají leoš s patrikem na aktuální téma a dělají si srandu. tentokrát právě hráli scénku (jak píše ally) na téma zpěv superstáristy (martina a ten origo zpíval) a jeho hodnocení porotou, ve které byla místo moniky dcera rumia – to hodnocení spočívalo v kojeneckých zvucích, dudlík, mrňání apod. ;-))
– díky za song :-)
– a ten rozhovor zítra udělej, neváhej, to bude nejvíc – palec nahoru

díky všem za kladné ohlasy na „report“ z evropy 2, jsem tu s vámi se všemi moc ráda, tak jsem alespoň přispěla troškou do mlýna
@Leoš Mareš: no snad jsem nic nenapsala jinak, než bylo řečeno, snažila jsem se :-)

22
Violete
Reagovat

@Leoš Mareš: Dobře, kam mám přijít? Mně by se to hodilo po práci někdy po 16. hodině.

23
Tomáš
Reagovat

@Leoš Mareš: Ahoj Leoši, zdravím tě. Když tedy přišlo tolik hlasů, bylo by možné aby televize Nova a Markíza zveřejnily po ukončení SuperStar celkový počet hlasů v obou finálových kolech, tak jako se to dělalo kdysi? Mě osobně by to dost zajímalo. Plus samozřejmě pořadí soutěžících v prvním finále, to na jakém místě kdo skutečně skončil? Myslím že nejsem zdaleka jediný koho by to zajímalo a diváci co poslali hlasy by určitě měli vědět jak to celé dopadlo. Takže myslíš že zveřejnění výsledků tentokrát bude až to celé skončí? Bylo by to fér k divákům. Předem děkuji za odpověď, Tomáš.

24
Tomáš
Reagovat

@Violete: Můžeš se prosím Leoše zeptat, jestli televize po konci soutěže tentokrát zveřejní výsledky hlasování? Kdyby mi tady náhodou Leoš neodpověděl.

25
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:
18
Tak toho si domů pouštíme ;-)
I když je chudák už rozptýlen na Bali :-/

26
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: No bodejď ! Chudák, no, mrtvým už je dobře, ale živým se stýská …

27
Violete
Reagovat

@Bezík: Dobr, ale mohli bychom trochu přitvrdit https://www.youtube.com/watch?v=Ck1hAWqSsRI

28
Bezík
Reagovat

@Violete: Ne princezno, ušetři mě !! Děti, to fakt nesnáším … cvičené opičky :-(

29
Violete
Reagovat

@Bezík: O.K., tak posílám Lilly Wood https://www.youtube.com/watch?v=HF45J4PFWy0

30
Bezík
Reagovat

@Violete: A hele, Nili Hadida, pro izraelky mám slabost :-D Ty seš dneska nějaká roztančená ;-) :-D

31
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:
26
Jj, tak to je. A když skateboardy v klipu /viz 29/, tak mám ráda tento:
https://www.youtube.com/watch?v=Q0oIoR9mLwc

32
Tomáš
Reagovat

Je už někde oficiálně celý playlist na neděli? Mohl by ho sem někdo hodit?

Musím říct že si nakonec opakovaně pouštím vystoupení Diany You Lost Me. Jako jediné z prvního finále. Bylo v tom hodně emocí, fakt krásné. Takže když Diana vyhraje, tak si to objektivně zaslouží. Ostatní čtyři soutěžící se na ni nechytají, ani ta Bára ne. Nakonec to teda budu přát Dianě. Samozřejmě bych byl moc rád i za to kdyby vyhrál Martin protože by to bylo aspoň obrovské překvápko a šok a já to nemám rád dopředu nalajnované a hlavně by konečně vyhrál kluk. Ale to se stejně nestane, Diana to má na 99,9 % jisté, tak jí to dopřeju. Letos zařízli tolik dobrých kluků už před Finálem, že je to v tuhle chvíli už stejně úplně jedno. Vzkaz pro produkci : Příště ty kluky nemusíte takhle systematicky likvidovat, oni stejně u diváků bůhví jakou podporu nemají a tak nějak si myslím že by ani Choma, Vávra a další Dianu neporazili. Dolník by možná nepatrnou šanci měl ale spíš si myslím že by byl ve Finále zhruba v pozici jako je tam teď Martin a hlavní favoritky by nijak výrazněji neohrožoval. Z tohoto pohledu je zbytečné že jste je všechny zařízli ve vašich obavách tak brzy, klidně jste jim aspoň tu účast ve Finále mohli dopřát aby se tam předvedli, zasloužili by si to. A i pro diváky by to Finále bylo zajímavější. Tak snad někdy příště, i když tomu nevěřím. Teď asi nejlepší na tom všem je to, že už bude konec.

33
Sa. I.
Reagovat

@Tomáš:
32
Pustila jsem si Dianu z instáče Leoše snad 10x. Respekt*

34
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: Jojo, ty oranžový boty, to je mazec :-D :-D

35
orchis
Reagovat

@libena: díky za shrnutí..

škoda, že jsem dnes nikam nejela, takže jsem Evropu 2 nezapla. Včera ale Leoš pouštěl Dianu a byl to v tom normálním zvuku a v autě nářez, to tedy jo :-)

36
orchis
Reagovat

@Bezík: ta je moje oblíbená do Davida, i když mým uším lahodí více verze z Londýna, 27.6. 2000

37
tynka
Reagovat

Bude mít SuperStar v neděli aspoň na to SuperFinále konečně nějakého moderátora nebo moderátorku? Moderovat z poroty to prostě nejde a není to vůbec ono, je to pak hodně nepřehledné. Tohle by si měl uvědomit Leoš Mareš i další lidé z produkce Novy a Markízy a konečně tam dát někoho kdo to skutečně odmoderuje, zaslouží si to soutěžící i diváci. Aby aspoň Finále bylo důstojnou tečkou za tímto ročníkem.

38
orchis
Reagovat

@orchis: od Davida :-)

39
Violete
Reagovat

Nemůžu si pomoct, ale ten s DJ Vladem ohledně Šafraty nesouhlasím, mně se to prostě líbilo. A tahle verze Sex on Fire je také skvělá https://www.youtube.com/watch?v=EYewSnNpXpk

40
Filip
Reagovat

Takze z toho radia chapu, ze bude Bara tancovat, takze to mozna nebude ani 2. misto a Diana opet bude beztak pouze stat jako „princezna“ – tak myslim, ze kdokoliv jen doufal, ze by treba Bara mohla, tak je to vyreseny uz pred prenosem.

41
Bezík
Reagovat

@Violete: Jojo, Kings of Leon jsou přesně jeho parketa. Nebo třeba Placebo by taky mohli být. Kravitz už moc ne. Michal není takovej exhib.

42
Bezík
Reagovat

@Filip: Třeba nás tak oblouzní svým tancem, že jí to všichni pošleme a na statickou Dianku se vykašleme :-D

43
Ally
Reagovat

@Bezík: Ty jo fakt Placebo ..No škoda , že mu nedali něco na míru , mohl se vyšvihnout někde do čela.. jako třeba Adamec
Obávám se ,že ale Placebo není uplně na playlistu SS

44
Monika
Reagovat

@Filip: Taky me to tak napadlo. Navic Voda co ma drzi nad vodou je tak efektivni song, ze je to nabeh na hlasy divaku. Uvidime co playlist, ale vypada to na vitezstvi Diany.

45
Violete
Reagovat

@Bezík: A ja se na to, jak Bara bude tancovat tesim, treba to bude jeji pridana hodnota ve vysledku, Bara urcite prekvapi necim svojskym.

46
Filip
Reagovat

@Bezík: Ani nahodou, videl jsi snad, jak dopadli vsichni, co tancovali.

U divaku boduji stojici „princezny“ – i v Talentu takto vyhrala Gyongyi Bodisova, coz bylo snad nejvetsi WTF :D

Uvidim jeste podle playlistu, ale pokud pujde opravdu produkce takto hodne Diane na ruku a zlikviduje konkurenci, tak vsadim Dianu za 1.9 kurz snad i za barak.

47
Bezík
Reagovat

@Filip: Třeba zkusí něco jako „židlový tanec“ co měla Aneta :-D Ta s ním také získala nehynoucí popularitu ! ;-)

48
Bezík
Reagovat

@Ally: No, to se taky obávám :-D To by asi hudební rejža poněkud tápal ;-)

49
Sa. I.
Reagovat

@Violete:
39
Jako jo, fajn, zahřeje mě to, ale nerozpálí. Michal mě nadchnul na castingu, pak nikdy nic nezkazil, ale další wow efekt se mi už nedostavil. Na mě je moc introvert, chybí mi tu tzv. X Factor, trochu ďáblíka v očích nebo jak to nazvat…

50
Violete
Reagovat

@Sa. I.: Já to měla opačně, na castingu mě vůbec nezaujal, vlastně mě začal bavit až od semifinále, podle mě jeho největší devíza je komunikace s kapelou a nějaké souznění s ní. Uvidíme, jakou cestou se vydá, třeba by takový soul mohl být v jeho podání zajímavý, takový český Seal.

51
Violete
Reagovat

@Bezík: Já když slyším židlový tanec, tak mě kromě Anety napadne ještě tohle https://www.youtube.com/watch?v=foqgaD6-ERI S těmi tamburínami a pískem je to dokonalé.

52
Sofie
Reagovat

Bylo by super, kdyby Nova nedávala tolik reklam…

53
frida
Reagovat

Tak ja stale fandim Bare a verim, ze to i vyhraje.
Mi by se libila v anglictine v tomto https://www.youtube.com/watch?v=V6YOhfHwpLQ i a po nasemu v tomto https://www.youtube.com/watch?v=YbNK4ZUAtOQ

54
Violete
Reagovat

@frida: Dobre vybery pro Baru, ta Suzie by mohla byt trhak.Ani nevim, hraje Bara na nejaky hudebni nastroj?

55
BarBora
Reagovat

Tak sa pridám, Baška je tam jediná, ktorá ma baví, ako spevom, tak aj osobitosťou. Že sa jej niečo, aj za pomoci produkcie, nevydarilo na 100%% A komu áno?
A na jej taneček sa teším, aspoň nebude nuda😄

56
Bezík
Reagovat

@BarBora: Jo ! A potřebuje ty tlumiče ! Baška for SuperStar !!! ;-)

57
Sa. I.
Reagovat

@Violete:
50
Ano, to propojení je úžasné, s tím naprosto souhlasím, ale jako by to byl jeho soukromý svět, kde až tak netřeba diváků. Můj subjektivní dojem.
Teď si vzpomínám, že vlastně říkal v rozhovoru s odpadlíky, že do SS původně jít nechtěl, a to mi k jeho naturelu sedí, že víc nechtěl, než chtěl. Je dobře, že nebude svázaný smlouvou, ale kapele otevřel cestu, protože každý musí z něčeho žít ;-)

59
BarBora
Reagovat

@Bezík:
Tlmiče a možno aj rovný plafón nad hlavou… a ešte lepší bicykel, že by auto? Tmiče sú najvác!!!

60
Bezík
Reagovat

@BarBora: No říkala to ! Že prej co by udělala, kdyby vyhrála ? No že by si koupila tlumiče ! ;-)

61
Violete
Reagovat

@jab: Tak to by tu Suzie Quatro dala parádně, škoda, že nevybírá písně frida :-)

62
BarBora
Reagovat

@Bezík:
Veď viem, robila som si srandu. Ona proste nad výhrou neuvažuje, auto má, len potrebuje nové tlmiče😄.
Neviem, či si videl rozhovor Giovaniho s ňou, odtiaľ som niečo použila.

63
frida
Reagovat

@Violete: Tak co jsem videla na videu, hrala na kytaru. To by mohlo klapnout. Jako druha pisnicka by se ji hodil sanson. chtela bych ji slyset i takto

64
Violete
Reagovat

@frida: Myslím, že by se Báře hodila i Amy Winehouse, třeba Rehab.

65
Bezík
Reagovat

Děvčata, děvčata, mnoho psů, zajícova smrt :-D Já bych ten repertoár nechal na Báře, kdyby to šlo ;-)

66
frida
Reagovat

@Violete: To by bylo uzasny. Byla by to bomba, kdyby by ji fakt mela v planu.

67
frida
Reagovat

@Bezík: Vsak jestli chce vyhrat, at si da poradit…no ne..

68
Ally
Reagovat

odkaz z toho ranního vysílání mi naskočil ;)
https://youtu.be/W5AiFCWD154

69
Violete
Reagovat

@Bezík: Ja bych take byla radsi, at si soutezici pisne sami vybiraji, ale zase je hezke se takhle zamyslet, v cem by interpret mohl znit zajimave. Ale kolikrat ty protichudne vyzvy jsou nekdy nejlepsi.

70
Bezík
Reagovat

@Ally: :-D Bára je prostě kousek :-D Jasně největší sympaťák, ta přece nemůže nevyhrát ;-)

71
dolores
Reagovat

pre mna touchdown urcite Diana, jeden z najelpsich ake v nasich koncinach odzneli, dokonca myslim, ze ma svetovu uroven … dufam, ze Aj Barbora uz konecne zaziari aspon v jednej piesni, aby trochu zamiesala kartami…
Dominika .. jej krystalicky cisty hlasok, priam kostolny, mi pripomina niektore nase spevacky, co vysli z kostolov ako napr. Janais… trochu mi vadi jej anglicka vyslovnost, som rada, ze ju budem pocut konecne v cestine.. zrejme si ziskala vela fanusikov, ked postupila a nechala za sebou taku „velicinu“ ako Bikarova.. Vlado ju poctil titulnou fotografiou a najlepsim hodnotenim, co je pre mna popri vykone Diany zvlastne, ale vnimanie spevu je subjektivne a Dominiku to urcite velmi potesilo a nabudilo, na druhej strane aj pre Dianu je dobre, ked nie je vsade vychvalovana, musi si zvyknut aj nato, ze nie kazdy jej spev zboznuje…:-)

72
dolores
Reagovat

@libena: wow, ty by si mohla kludne pisat online komentare sportovych prenosov :-)) aj som si to potom vypocula z odkazu co dala Ally, a vsetko sedi :-O :-D

a to vazne Giovanni bude mat Duchona, omg tak to aj ten Korn bol pre neho lepsi :-D.. som fakt zvedava ktory song, snad len nie V dolinach :-DD , teda ak by mi dal niekto urcit, ktoreho slovenskeho spevaka zaspieva Giovanni, tak Duchon by bol ten posledny, ktoreho by som tipla … ale je mozne ze to bude nieco rychle, kedze druhu piesen ma pomalu Your song… mozno to bude Mam ta rad, s ktorou v Legendach popu zahviezdil exsuperstarista Adam Durica a tym odstartoval svoju karieru (7 rokov po sutazi), … ak by to Giovanni zvladol ako Durica, tak by mohol zautocit na TOP3…(ale skor to vidim na pruser)

asi 2 dni dozadu som si pustala Farnej verziu Vody…ktoru milujem a vravim si, ako by to zaspievala Diana, a ona ju naozaj zaspieva? no teda, …tak hadam to bude pekne, nesmie tu piesen prezdobit, …koloratury sa tam prilis nehodia, tak dufam, ze Bugalova ju usmerni… tie nadherne makke vysky co dava Farna asi neprekona, uvidime, tesim sa :-)

Bara tvrdi, ze ma skvele pesnicky, no neviem, ci tanec jej neoslabi spev… ona vezme vsetko co jej daju, asi nevyjednava ako s vizazou… tak ak to zvladne, bude dobre…

Martin aky tajnostkar, nechce povedat svoje songy, … no ved zajtra uz mozno uvidime …vlastne dnes :-D

73
dolores
Reagovat

@Violete: poloz prosim Leosovi vsetky otazky, co sme mu tu dali, a na ne neodpovedal…:-) a otazku Moniky ako sa prideluju sutaziacim piesne …(na ktoru sice odpevedal, ale tak, ze sme sa nic nove nedozvedeli) este rozved tak, ze ak si napr. styria finalisti vyberu baladu ale podla hudobnej dramaturgie to mozu zaspievat len dvaja, aky je kluc, ze komu z tych styroch nakoniec pripadne balada, resp. kto o tom rozhodne.. diky ;-)

74
libena
Reagovat

@dolores: jeeee, moc dík, tak to jsi mě potěšila, už asi deset minut se nasmívám jak měsíček na hnůj :-))))

75
Violete
Reagovat

@dolores: Uvidime, jestli to klapne, ale vynasnazim se ty zasadni veci podchytit.

76
Violete
Reagovat

@Leoš Mareš: Pocitam s tim rozhovorem na dnesek, staci dat vedet behem dne, jestli budete mit cas.

77
inka
Reagovat

Barbora zazpívá v nedělním finále píseň I´m so Excited z The Pointer Sisters a píseň Milovanie v daždi od Richarda Müllera

Martin zazpívá My Heart Will Go On a Žal se odkládá od Korna

78
Jai Kudo
Reagovat

@inka: Martin bude zpívat Celine Dion a KOrna??? To je hooodně drsná pomsta produkce…za co asi? Je jasné, že je produkcí určen na odpis a ten výběr Báry je podobně nesmyslný….produkce jasně protlačuje Dianu, ale obávám se, že jestli jim to vyjde a ta patnáctiletá holka vyhraje, tak na to škaredě doplatí….myslím v tom, co ji bude čekat po SS.

79
Violete
Reagovat

@Leoš Mareš: A dávám na sebe ještě e-mail, kdyby bylo potřeba se zkontaktovat mythighoul@gmail.com

80
Inka
Reagovat

Diana bude zpívat Set Fire To The Rain a Voda čo ma drží nad vodou

81
Monika
Reagovat

Tady je krasne videt, jak produkce dokaze vyrazne pomoci svemu koni. Diana je protekcni slecinka, predvybrana k vitezstvi. On ten Tom mel naprostou pravdu, jinak se to ani neda napsat. No smeju se, dostat takhle dva protekcni a chytlave songy, aby k tomu jeste mohla stat jak suva z nudli u mikrofonu, kez by ji nekdo porazil, kez by….

82
Monika
Reagovat

Lol co jsem rikala, ze bude mit Martin ve finale? Hallelujah a Titanic, tak jsem se do jednoho trefila :-))) no a ten Korn to je grc, sice on je takovej starej paprda Martin ala Chodur, takze to k nemu pasuje, ale stejne je to debilni vyber. Konecne nedostal jednou podbizivej song.

Giovanni a Duchon??? To je vtip? To je naprosto otresny vyber, takovou vykopavku dnesni generace nezna a starsi ho taky nejede jako Gotta, to je uplne otresny, aby mlady kluk zpival takovej hnus. To je jeste mnohem horsi nez ten Korn Martina.

83
Monika
Reagovat

Nejvetsi konkurentkou Diany je Bara, tak ji nejvic odstrelime. pro jistotu ji dame dva otresne songy. Toho Mullera u nas lidi ani neznaji, musela jsem si to pustit o co jde, no vyborna srakora, jedna z nejhorsich z jeho repertoaru, tohle vubec neni song pro masu divaku, s tim nikoho nedojme, absolutne nejde konkurovat fenomenalni Vode od Elanu. A ta druha hruza je neco podobneho, nemoderni, otresne. Baru naprosto odstrelili, nemusi byt ani v TOP 3, tyhle dve hruzy jsou na vyhazov, nikoho nedojme, ma chudak nejhorsi vyber ze vsech. protekcni nuhna ma jeste vic nakroceno k vitezstvi. Dva uzasne mdoerni velezname songy, zadne vykopavky ala Duchon, Korn, Pointer sisters….Si tam na tu naivni slecinku nekdo brosusi zuby, jinak by takovou nevidanou protekci nemohla mit snad ani.

84
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Je to tak Diana je jasne vybrana na vitezstvi, ma bezkonkurencne nejlepsi songy. Set fire je hrozne vdecny song, s tim snad zatim uspeli vsichni co to v soutezi zpivali, je to megapecka a Voda? Co dodat jedno oko nzustane suche, me mamy nejkrasnejsi slovenska pisnicka. Az tam prijde andilek v ruzovych satickach, na pozadi pobezi efekty vody, Diana nasvicena, tomu proste nejde konkurovat….A aby jeji vitezstvi jeste pojistili, tak jeji nejvetsi konkurence daji silene vybery, dva songy, ktere drtiva vetsina lidi ani nezna a nezajimaji je. nevim kdyz tam ma kazdy nejakou vykopavku proc Diana nedostala nejakou Prenosilku treba…

85
Sa. I.
Reagovat

@inka:
77
Bára Richarda? Je divné, když holka zpívá mužský part /nebo naopak. Existuje tolik skvělých písniček a potažmo i vhodných slovenských interpretek, od kterých by se dalo čerpat, o zahraničních nemluvě…

86
Sa. I.
Reagovat

@Monika:
84
Asi má nakonec hlavní slovo majitel licence, ale Diana je nejen za mě jeden z největších /15 letých/ objevů ČS SS, jakkoliv fandím i Báře, tak bych se tomu ani moc nedivila.
Kdo ještě neslyšel čistou verzi:
https://www.instagram.com/p/CApLk6rDV_r/

87
Monika
Reagovat

@Sa. I.: majiteli licence je nejaka ceska SS uplne ukradena, to je vyplod ceske produkce. ja mam vzdycky radost, kdyz je nejake napeti a mezi Dianou a barou to bylo fifty fifty, strasne jsem se na ten souboj tesila, no je po zabave, produkce to vyresila za divaky. takze to bude totalni nuda s nudnou vitezkou.

88
Bezík
Reagovat

@Monika: No konečně se letos taky lišíme :-D :-D Elán je příšernej grc jak ty říkáš, chudák Dianka v něm bude působit velmi trapně, naopak Muller je výbornej a nemysli si, Slováci tohle znají velmi dobře, to byl velkej hit. Adele asi bohužel zabere, i když je už příšerná odrhovačka, The Pointer Sisters jsou docela prů..r, tohle na průměrného nováka nezabere, tady produkce jasně rozhodla o vítězce, nu což. Nesložíme se Báře na ty tlumiče ?

89
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Jedno je jisté a sice to, že Bára v tom Müllerovi bude rozhodně lepší než tento hoch: https://www.youtube.com/watch?v=-heTR-R1rN0 :-)

Btw. proč u Domči jako u jediné nevíme, co bude zpívat? To mě chtějí natahovat jako trenky? :-D

90
jjj
Reagovat

Diana má vážně skoro nejefektnější songy, co existujou. Podle mě je jedno, jestli se jí Elán povede či ne, stejně to zabere. Jestli je to teda u Báry pravda s tím výběrem, tak rozdíl je to světelnej. Sice si ji v The Point Sisters představit dokážu, ale co se týče efektu, tak srovnávat se to s výběrem Diany nedá. Kdyby ty výběry byly obráceně, tak by Diana byla bez šance. Stejně stále věřím, Bára je hodně svá a fanoušků má dost. A malá útěcha, znovu dávám odkaz na anketu, co sem dávala Dolores pod minulým článkem. Vede v ní teď celkem jasně Bára, a to přes kontroverzní ohlasy na její minulé vystoupení. Mám dojem, že na začátku vedla lehce Diana.

https://superstar.markiza.sk/aktualne/1998204_vsetky-vystupenia-prveho-finale-superstar-ktore-z-nich-bolo-to-najlepsie/2

91
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Jezukriste, tak to jsem dal jen do prvního refrénu … :-D :-D

92
Bezík
Reagovat

@jjj: No vypadá to, že minule Dianka Báru přes veškerou snahu produkce výsledkově nezválcovala, tak produkce teď dělá co umí, aby to bylo podle představ.

93
orchis
Reagovat

@Bezík: já si myslím, že za určitých okolností Pointer Sisters můžou diváka zaujmout… kdyz se povede tanec i zpěv :-)

Ale je fakt, že potenciál písničky od Adele je jasně obrovský…To musí každého napadnout, když vidí set list, kdo šanci má a kdo ne :-)

Ještě by mohl Martin uspět, to jsou taky „známý fláky“ – provařenej Titanic a juchačka od Korna …obě jsou chytlavé

94
jab
Reagovat

@DJ Vlado:

Dobré karaoke teda…trochu chlapci dělá problém frázování :-D

95
orchis
Reagovat

@orchis: a i když mně obecně se poměrně dost starých písní líbí, tak při některých výběrech už si tak člověk říká, kdy sáhnou do repertoáru hudební stanice Šlágr:-)))

96
Lukša
Reagovat

Tak pozor, Dominika má song z letošního roku, a ještě k tomu z bondovky? Hm, zajímavé.
Dominika Lukešová:
Billie Eilish: No Time to Die
Ewa Farna: Na ostří nože
Derniére Danse: Indila

Diana Kovaľová:
Adele: Set Fire To The Rain
Elán: Voda, čo ma drží nad vodou
Lewis Capaldi: Someone You Loved

Barbora Piešová:
The Pointer Sisters: I´m So Excited
Richard Muller: Milovanie v daždi
Imagine Dragons: Next to Me

Martin Schreiner:
Celine Dion: My Heart Will Go On
Jiří Korn: Žál se odkládá
Christina Aguilera: Say Something

Giovanni Ricci:
Elton John: Your Song
Karol Duchoň: Mám ťa rád
Justin Bieber: Love Yourself

97
jjj
Reagovat

@Bezík:
Myslím, žes uhodil hřebíček na hlavičku. Ale třeba je Bára v tom Müllerovi nemile překvapí, nějakej potenciál ta písnička přeci jen má :-)

98
Monika
Reagovat

@Lukša: Dominiku si muzes poslechnout tady, ma to na YT. https://www.youtube.com/watch?v=dRg3lfhUx8s

99
Monika
Reagovat

@jjj: To jsi napsal super, ja bych ten vyber Bary dala Diane, nikdy by s tim nevyhrala.

Dominika muze byt rada, ze nema zadnou vykopavku ala Prenosilka a tak, na druhou stranu farna ma x lepsich songu a neumim si to vubec presdatvit. Noba bondovka neni zadnej megasong je to utahane, uknourane, ospale, divak u toho usne po prvnich tonech.

jasne jedou na Dianu to jsou tak prvoplane songy na efekt, ze snad nemohla dostat nic lepsiho.

100
Jardach
Reagovat

@Lukša: produkce nenechava nic nahode a tlaci Dianu k vitezstvi hodne brutalne…

102
Bezík
Reagovat

@Lukša: No jo, blbý je že fanoušci Billie na SS nejspíš nekoukají a průměrný novák vůbec netuší, o co jde, takže asi pecháček.

103
Sa. I.
Reagovat

@DJ Vlado:
89
Mankote! :-o
Že jsem na ten odkaz lezla, … úděsný týpek :-/
:-)

104
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: Vlado nás dobře vypekl, měli bychom mu taky něco nachystat :-D

105
Monika
Reagovat

A co kdyby nas divaci pozlobili a hlasovali jinak nez si my tady prejeme, tak to pojistime a dame Dianku jako zlatej hreb vecera :-)))) To by byla vubec prca.

106
Lukša
Reagovat

@Bezík: A mně je to fuk, já se na to těším.

107
orchis
Reagovat

Tak, ale Diana by byla podle mě rozhodně lepší vítězka než Tereza z minulé SS…

Pokud se to všem povede, tak ten výběr je poměrně pestrý, takže se snad budu dívat v přímém přenosu:-)

108
DJ Vlado
Reagovat

@Lukša: Tak to je v prdeli :‘-( Ewa je odstřel jako hrom, v tom si Domču neumím vůbec nepředstavit (když už, vybral bych např. Ty jsi král) :-( Billie je sice sázka na jistotu, má to na YT, ale proti Adele a Titanicu s tím těžko zaboduje, jakkoliv je to novinka :-( No to se na neděli teda „teším“ :-(

109
Ally
Reagovat

Haha Monika je zase rozjetá :) No já mám Voda, čo ma drží nad vodou ráda..má pro mě význam ..ale pokud se zazpívá “ jen “technicky dokonale, není to ono …což se vším respektem k Dianě ..no uvidíme

A vůbec nepřehnali to trochu s těma pomalými písničkama ..? Tak chápu je to finále..
Titanic taky moje srdeční ,ač ohraná, no jsem zvědavá , Elton John …už chybí fakt jen Halelujah :)

110
orchis
Reagovat

@DJ Vlado: ale Vlado, vždyť to jsi ani nepředpokládal, že bude letos česká vítězka:-))))

Já si myslím, že by Dominika s tímto výběrem i mohla do trojky postoupit (Diana, Martin, Dominika)

111
Inka
Reagovat

Giovanni zazpiva Your Song od Eltona Johna a Mám ta rad od Duchona

112
Bezík
Reagovat

@Lukša: I když je výsledek předem jasnej ? To mě teda vůbec netěší :-(

113
orchis
Reagovat

@Bezík: je to především zábavný pořad, o „reality show“ se dnes dá mluvit jen stěží :-((

114
DJ Vlado
Reagovat

@orchis: Jako jo, vítězství nečekám, ale chtěl jsem ji aspoň v Top 3, abych si ji užil do konce, bohužel s tímhle výběrem se obávám, že skončí poslední i za Giovannim, který Duchoně určitě věnuje Martince :-(

115
Monika
Reagovat

Muj odhad ve finale, jak to dopadne.
1. Diana
2. Martin
3. Bara (mozna Dominika)
4. Dominika (mozna Bara)
5. Giovanni

116
orchis
Reagovat

Dominika v trojce by byla dobrá, aby se netříštily hlasy pro Dianu. Když tam bude Bára, bude část hlasovat pro ni a část pro Dianu a mohl by vyhrát černý kůň vzadu

117
Bezík
Reagovat

@Monika: No jo, asi seš blízko. Výhoda – Bára nebude uvázaná smlouvou jako pes u boudy. Nevýhoda – Bára nebude mít nové tlumiče. ;-)

118
Ter.
Reagovat

Důkaz, že Queeni jdou i bez sborů :) https://www.youtube.com/watch?v=U6I0foHQuoU Jestli už to tu bylo, omlouvám se. Ale já tu Domču a její muzikálnost prostě žeru.

119
Jai Kudo
Reagovat

@Ter.: Takové malé, roztomilé domácí zpívání. :-D Vydržel jsem to asi 3,5 minuty, což je dost, s tím tenkým hláskem zpívat Freddyho je opravdu…….ehm . ALe proč ne, muzicírování jen tak doma pro radost je OK. :-D

120
BarBora
Reagovat

@Ter.:
Skús si tipnúť, prečo Baške nedali Bohemian rhapsody.

121
jjj
Reagovat

@Violete:
Nejspíš už máš všechny otázky na Leoše připravený, kdyby zbyl čas i na jiné a nekryly se s mýma, tak napadly mě třeba tyhle – jak rozhodovali o Dolníkovi, i konkrétně hlasy pro a proti, včetně argumentů, když ho předtím tak chválili. Jestli může naznačit, zdali o postupu či nepostupu některých výrazněji rozhodovaly i jiné faktory než primárně pěvecký výkon (např. Instagram, zjev..), a jaké třeba, jestli tam byl někdo, koho si přál hodně dál, ale byl přehlasovanej. Výběry písní už zmínila Dolores, ještě by mě zajímalo, jestli bylo určeno i kdo s kým při zpívání ve více lidech, jak to bylo s tím moderováním, zdali se jednalo o improvizaci kvůli Monice a jestli neměl původně moderovat on s Patricií. Komu fandí a kdo si myslí, že vyhraje, to bys ale asi musela zveřejnit až po finále. Jestli ho něco v procesu rozhodování překvapilo, u koho se nejvíc pohádali, konkrétní argumenty, jestli se často nechal přesvědčit odbornějšími členy poroty, nebo si stál za svým. Jestli se nějak speciálně na porotcování připravoval. Proč nepostoupila Kamila Polonyová!
A nějaký tradiční blbosti, jestli má absolutní hluch, při kladné odpovědi se hned zeptej, jestli máš mluvit víc nahlas. Proč se poměrně často v průběhu přednesu ptal ostatních „to je dobrý, ne?“, zdali si tím jen ověřoval jejich odbornost a soustředění, jestli mu při nosním testování na koronavirus vyhrkly slzy štěstí, jestli členové poroty kvůli Monice museli absolvovat nějaký základní porodnický kurz…:-)

122
jjj
Reagovat

@Jai Kudo:
Měl jsem podobný pocit :-)

123
BarBora
Reagovat

Baške nevybrali dychovku, tak super!

Už to vyššie niekto spomenul, Martin má pri určitej konštelácii šancu, dajú mu ku Kornovi nejakú choreografiu, dostaví sa chodurovsky efekt a pri triešteni hlasov medzi Dianu a Bašku by sme mohli zostať prekvapení (čo sa, dúfam nestane, Chodur bol predsa len niečo iné). To ale nemení nič na tom, že chcem, aby Baška postúpila do Top 3.

Dianka je talent, ale…pustila som si jej posledné vystúpenie a opäť nič, ale tu je chyba asi vo mne, kudrlinky v speve má vôbec neberú, skôr ma rušia a výšky mám rada mohutné a otvorené…

124
jab
Reagovat

@Jai Kudo:
Mně na tom bere to piano…nádhera. Hlasově bohužel slabší, mám oblíbenější covery od Dominiky. ;-)

125
jab
Reagovat

Jinak souhlasím s jedním z komentářů pod videem, že by Domča měla zkusit spíš Love of My Life. To by mohla být naádhera, i s tím pianem :-)

126
Violete
Reagovat

@jjj: Já to chci vzít trochu více filosoficky, uvidíme, co nakonec z rozhovoru vznikne, to je na tom stejně vždy nejlepší, že je výsledek dopředu neodhadnutelný :-)

127
oifjwpiof
Reagovat

🤩🤩🤩Leoš Mareš zveřejnil na svém Instagramu seznam písniček, co bude kdo zpívat
https://www.instagram.com/p/CAxVSKzDrPb/🤩🤩🤩

✅✅✅Kdo teda podle vás vyhraje, Diana nebo Barbora? https://www.betarena.cz/rubriky/sportovni-clanky/superstar-2020-finale-vyhraje-kovaova-nebo-piesova_5008.html✅✅✅

129
jjj
Reagovat

@Violete:
Ani mě to nepřekvapuje, že si s ním chceš zafilozofovat, tak snad z toho vznikne něco krásně hlubokomyslnýho :-) Uznávám, že ty moje otázky jsou vhodnější spíš do nějakého chatu než na seriózní rozhovor :-)

130
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: uf,tak toto je spomienka roka :-DD, …ten bol vtedy pekelne hejtovany a ak ste si nevedeli spomenut na meno, stacilo povedat: azbestove sako a boli ste v obraze :-D

inak Vlado pls, zalistuj vo svojej encyklopedii , ci este okrem Bezdedu spieval niekto vo finale Vodu …

131
jjj
Reagovat

@dolores:
A vede přibližně stejně, takže to zřejmě odpovídá. Ale teď jsem uvědomil, že i když Bára měla rozdílné ohlasy na vystoupení, tak Dianě zas nešel zvuk. Stejně si myslím, že jako osobnost má výhodu Bára, i když Diana má zas výhodu ve výběru, podle mě jsou šance celkem vyrovnaný. U toho Martina pořád nedokážu odhadnout, jak na lidi působí, u nás na tom může být s podporou mnohem lépe.

132
Rena
Reagovat

@Ally: díky za odkaz na ranní vysílání s finalisty …

133
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Kromě Bezdedy Vodu zpíval Šmajda a z jiných soutěží Viki Matušovová a Brunno Oravec :-)

134
Tomáš
Reagovat

To je taková nuda, že už snad k tomu ani nemám co psát. Diana to stejně vyhraje protože ty masy díky kterým tam proudí statisíce hlasů neřeší jestli ji tlačí na vítězství produkce nebo ne, ty o tom možná ani neví a jednají jen emočně, tzv. Diana tam napálí hitový velesong a hned té šikovné holčině posílají hlasy. Ostatní výběry nic moc, ten Korn pro Martina to snad musí být špatný vtip. Takhle okatý odstřel tu už dlouho nebyl. Bára už je taky nejspíš bez šancí. Jediné na co se trochu těším je Love Yourself protože ten song mám rád ač jinak Biebera nijak zvlášť nemusím ale zase v podání Giovanniho nevím jaké to bude no. :-D

135
jjj
Reagovat

Dvě české ankety, kde vede jasně Bára:
https://www.idnes.cz/revue/spolecnost/finaliste-soutez-superstar-promeny-vzhled-piesova-ricci-lukesova-schreiner.A200526_173217_lidicky_sub#anketa-progress%3C%=anketaIdSuffix%%3E
Na druhém odkazu píšou, že Bára v jejich anketě vyhrála na celé čáře, ale samotnou anketu jsem nenašel. Nebo mi ji to neukazuje.
https://www.extra.cz/lide-maji-o-superstar-2020-jasno-barbora-piesova-je-buldozer-nejslabsi-clanek-prekvapi
Ještě jsem našel nějakou na evropa2, ale tam se ptají na to, kdo myslíte, že vyhraje, ne koho si přejete. Tehnle typ dotazu nemám rád, tak ani nedám odkaz. V ní vede lehce Diana před Bárou.

136
jjj
Reagovat

@jjj:
Vlastně ani nevylučuju možnost, že Bára minulé kolo všechny zválcovala. A Dianě teď jdou na ruku, ať je to aspoň trochu vyrovnaný :-)

137
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: diky ❤ , neviem preco som zabudla na Smajdu a o Viki ani nehovorim, bola moja favortika, ale utkveli vo mne hlavne Dresy ;-)

a uz som nasla Viki, bolo to s detskym zborom, no to ak by mala Diana, tak je to riadny valec, ale kvoli korone deti nebudu isto

138
Bezík
Reagovat

Počkejte, třeba se u Martina pleteme, nebude to tenhle Korn ???
https://www.youtube.com/watch?v=z0EY-vQXRwc

139
dolores
Reagovat

@jjj: moze byt, ze ju Bara valcovala … Diana mala zly zvuk isla posledna, mozno tych hlasov nebolo az tolko ako by sa mohlo zdat… mozno preto jej dali tu tutovku Set the Fire To The Rain…co mna trochu sklamalo, je to sice postupovy a tzv.vitazny song, zaziarilo s nim par spevakov ovela slabsich ako je Diana…ale ja som cakala nieco, hoci od nejakej divy, ale menej zname a neprevarene, nieco ako mala v minulom kole.. cakala by som, ze jej daju napr. Arianu Grande… aby sa aj trochu hybala a svojim vykonom spopularizovala neznamu pesnicku v nasich koncinach, lebo ona na to ma ;.)

140
dolores
Reagovat

tak predsa ma Gio Mam ta rad … fuha, tak je to obrovska vyzva !! da sa stym zaziarit , ale sa moze strapnit, … povedal ze sa boji slovenskeho frazovania, no chudak , ale ak to venuje Martinke, ludia to ocenia… a inak je to Duchonova prerabka hitu od Billy Oceana

@Monika: tak toto je najlepsie, co som od Dominiky pocula okrem kastingu, s tym moze zabodovat, je to take atmosfericke,…pri svieckach a silnej pochvale poroty by mohla atakovat top3, len by ma mrzelo, ak by vytlacila Martina … odstavit Baru a Dianu bude tazke, su to uz teraz titani :-)) na druhej strane tebe aj Vladovi sa moze postastit ako s Eliskou Ruskovou, ktora odstavila favorizovanu Karmen

141
dolores
Reagovat

jojo, ty si tu na panackovi nejaka persona non grata alebo co? prave mi neschvalili prispevok urceny tebe a nebol tam ani jeden odkaz :-D

tak to skopirujem a vynecham nejaku interpunkciu
moze byt, ze ju Bara valcovala … Diana mala zly zvuk isla posledna, mozno tych hlasov nebolo az tolko ako by sa mohlo zdat. mozno preto jej dali tu tutovku Set the Fire, co mna trochu sklamalo, je to sice postupovy a tzv. vitazny song, zaziarilo s nim par spevakov ovela slabsich ako je Diana, ale ja som cakala nieco, hoci od nejakej divy, ale menej zname a neprevarene, nieco ako mala v minulom kole. cakala by som, ze jej daju napr. Arianu Grande… aby sa aj trochu hybala a svojim vykonom spopularizovala neznamu pesnicku v nasich koncinach, lebo ona na to ma ;-)

142
dolores
Reagovat

jojo, ty si tu na panackovi nejaka persona non grata alebo co? prave mi 2x neschvalili prispevok urceny tebe a nebol tam ani jeden odkaz :-D

143
orchis
Reagovat

@dolores: u lidí rozhodují hodně sympatie, já si myslím, že Karmen byla favoritka jen tuto na panáčkovi … A když se Elišce povedla tehdy ta Whitney, tak bylo vymalováno :-)

Ale taky chudera nedostala do finále dobré songy… jelo se na vítězství Terezy.

144
orchis
Reagovat

A v poslední pětici mi přijde, že jsou všichni sympatičtí

145
Ally
Reagovat

S tou francouzskou písničkou, co má Dominika minule zabodovala AnnaMária v Hlase ?
Dobrá, ale že ji dávají hned znovu ..teda já na to už zapomněla , tak asi diváci taky..:)

@ jen ženy :)
jako charisma necharisma , ten Martin má ale hezký oči..hmm :)
No a k včerejší debatě o Michalovi ,taky mi něco k tomu sex appealu chybělo, ale někde to tam je :), kdyby se víc našel za víc kol třeba…tak by mu za nějaké to Placebo věřím i komerční Monika nakonec hlas poslala :)

146
BarBora
Reagovat

@dolores:
Súhlasím, s tým môže Dominika zabodovať a Baši dajú pieseň, o ktorej sa Habera vyjadril, že to nie je vhodný výber pre zabojovanie o finále., asi produkčni ten klip poznajú a videli ho až do konca, tí idú po Baške ako divé svine. I´m So Excited je tiež pieseň nevhodná na tento účel, zvlášť, keď všetci okolo budú mať kúsky prvoplánovo útočiace na city a pocity divákov.

147
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Já se obávám, že budu rád, když Domča porazí Giovanniho (přece jen neporazit plyšáka, který je u pubin navíc limitován tím, že s sebou měl v soutěži přítelkyni, to bych považoval opravdu za prohru), na Top 3 už to bohužel stačit nebude :-( Máš pravdu, že s Billie může zazářit, ale Ewu si v jejím podání nedokážu představit :-( Co se týče srovnání s minulou řadou, tak Karmen byla favoritkou hlavně na Panáčkovi a i Mašková byla imho v reálu slabší než se zdálo, takže Eliška měla snazší cestu než Domča, zatímco tady jsou Diana i Bára jsou mnohem těžší kalibry, navíc minule tam nebyl tak silný mužský element jako teď Martin (Pružinský byl sice osobnostně podobný typ, ale zpěvácky o několik levelů horší, toho tvého kriminálníka ani nezmiňuju :-P), takže postup Domči do Top 3 by byl skutečně zázrak :-/ Na druhou stranu když to srovnám s loňským Voice, kde jsem už v GF žádnou favoritku neměl (a i Valentína, které jsem na jedno kolo před GF fandil, byla spíš znouzectnost), tak bych měl být vlastně rád, že Domča je v GF a kromě poslední cca hodiny si ji užiju až do konce :-)

148
jjj
Reagovat

@dolores:
Je to tak, jsou se mnou jen problémy :-)

150
Monika
Reagovat

Koukam, ze vyber songu udelal sve, mame zmenu v kurzech.
Diana 1,90
Bara 3,35
martin 7
dominika 12
giovanni 17

151
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Mám natočený rozhovor s Leošem, bude možné ho dát v neděli na Panáčka, pokud se mi ho podaří zpracovat?

152
Ally
Reagovat

@Violete: Jé, tak to vyšlo ? No trochu jsem i olitovala , že mi nevyšlo se přidat…Doufám, že jsi ho moc nemučila panáčkovskýma otázkama ::)

153
Bezík
Reagovat

@Violete: Palečnice si použila ? Nebo „sám rád“ na všechno odpověděl ? :-D

154
Monika
Reagovat

@Violete: To uz to mas natocene? Teda to byl fofr, ty jo, cumim :-))))

155
Bezík
Reagovat

@Monika: Tak ne všichni jen žvaní, někteří i jednají !!! :-D A s princeznama nejsou žádné žerty ! ;-)

156
Violete
Reagovat

Leoše jsem nemučila, nebojte :-) Těsně jsem prošvihla Giovanniho vystoupení a bylo úžasné být přímo na místě. Teď se těším, co z rozhovoru vytesám. Leoš Mareš bere soutěž opravdu jako srdcovou záležitost, nelenil a na jeho instagramu máte zpověď finalistů, jak se jim líbí písničky na neděli.

157
Violete
Reagovat

@Monika: Já se sama divím, jak to bylo rychlé, a to jsem si nedávno stýskala, jak je ten koronavir, že si dlouho neudělám rozhovor tahle napřímo.

158
orchis
Reagovat

@Violete: tak to je skvělé, moc se těším…

159
Sa. I.
Reagovat

Júlia a Lucka budou zpívat vokály Martinovi, to mám radost :)

160
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: OK, tak až ho budeš mít zpracovaný, tak mi ho pošli na mail :-)

161
Rimmer
Reagovat

@jjj: Dobře, žes upozornil na Kamilu Polonyovou! Doufám, že na ni v rozhovoru otázka nakonec bude. To mi v celé soutěži asi nejvíc hnulo žlučí. Chápu, že by třeba nepostoupila v souboji s Bárou nebo Dianou, ale v kontextu nemalého počtu naprosto nudných průměrných ženských soutěžící, které poslali dál, a některé až do finále (a taky je pak lidi v hlasování patřičně ohodnotili), je to zcela nepochopitelné. Osobnostně byla velmi zajímavá a vymykala se, měla charisma, a kvalita jejího zpěvu byla navíc vysoce nadprůměrná. Myslím, že celkově měla šance lidi oslovit zhruba jako Dominika, možná i víc, možná i zamíchat finále, kdyby se jí dal třeba Čechomor.

162
Monika
Reagovat

@Rimmer: ja si teda myslim, ze by s pisni u klaviru postoupila, vubec s lidovym nadechem. A mam to stejne, kdybcyh mela jmenovat jedineho cloveka, ktery mi nejvic chybi ve finale, byla by to i u me ona.

163
Violete
Reagovat

O vypadnutých soutěžících jsem rozhovor nedělala, neptala jsem se ani na moje srdcovky, zato naši vizi Superstar jsem bránila, to mi věřte :-)

164
Filip
Reagovat

@Sa. I.: To jako vazne? :D Takze produkce chce odcerpat Martinovi hlasy i timto smerem? Protoze verejnost je nesnasi…

165
Filip
Reagovat

Ty vole! :D tak to je sila. Tlacenku jsme cekali u Diany, ale az tak velkou? A navic takovej odpal hlavni konkurentky?

Diana Kovaľová

Adele – Set the Fire To The Rain
Elán – Voda, čo ma drží nad vodou
Lewis Capaldi – Someone You Loved

Barbora Piešová

The Pointer Sisters – I´m So Excited
Richard Müller – Milovanie v daždi
Imagine Dragons – Next to Me

Bara je absolutne bez sance. Lehkou nadeji zivi jeste Martin, ale jeho nevitezstvi si produkce pripadne osefuje.

Takze finalni poradi je:

1. Diana
2. Martin
3. Bara nebo snad i ta Dominika

a ani se nemusite divat :)

166
Monika
Reagovat

Stejne je to slusnej bizar, ve finale superstar roku 2020 zni Duchon :-)))

167
Ally
Reagovat

@Sa. I.: To je zajímavé ,že to mě zrovna dnes napadlo :) Totiž , že když už si letos soutěžící tak málo zazpívali , mohli by nějak finále doplnit..
Myslím, že na hlasování to až tak vliv mít nebude….

Taky, kdo kdy třeba zpíval celkově nejvíc ? Jestli nemá třeba DJ Vlado nějakou statistiku ? :)

168
Bezík
Reagovat

@Filip: To jsi zjistil až teď ? :-D :-D Nicméně Barborka tvrdí, že to je její výběr. Já jí to ale moc nevěřím …

169
Violete
Reagovat

@Filip: A ja si stejne myslim, ze to ta Bara da, urcite ma v sobe netusene moznosti, ale netusim, jak moc oblibeny je Martin.

170
Filip
Reagovat

@Violete: Ja zacinam verit, ze Bara nebude ani v TOP3.

Nevim, co by se muselo stat, aby vyhrala. Dat to naprosto famozne a Diana zkolabovat? I kdyz to radeji ne, to by ji zase vsichni litovali a vyhrala zase diky tomuto :D

171
Bezík
Reagovat

@Monika: Tak Gott se v SS tuším objevoval, tak proč ne Duchoň ? Rozdíl mezi nimi byl jen ten, že Karel se na rozdíl od Karola ve 35 neuchlastal …

172
Monika
Reagovat

@Filip: Ja se taky priklanim k tomu, ze ji Dominika predbehne a Bara bude az ctvrta. Ty songy jsou masakr, zadna hra na city a emoce.

173
Monika
Reagovat

@Bezík: Duchon je vetsi bizar, tomu porad nemohu uverit, koho to vubec napadlo :-)))

174
Bezík
Reagovat

@Monika: Já bych zase řekl, že to Bára vyhraje, songy nesongy ;-)

175
Filip
Reagovat

Jako ale ten brutalni odstrel Bary dava smysl, protoze oni potrebuji, aby ji Slovaci vubec neposilali hlasy, aby se nestalo, ze Martin bude mit nahodou vic, aby ten prubeh hlasovani nemuseli pro vyhru Diany az moc manipulovat.

Kazdopadne dobra fraska :)

176
Rimmer
Reagovat

Celou dobu se těším, že snad konečně ve finále uslyšíme tuto Bářinu polohu:
https://www.instagram.com/p/CAGRgnepk0h/
Nádherná, jemná, poutavá poloha, ze které by si všichni sedli. Místo toho písně, které má, jsou naprosto jedinečné. Vybrat s takovou pečlivostí tak dokonale nemelodické, hudebně nudné kousky, se kterými se nedá udělat vůbec nic, to chtělo asi hodně velké nasazení. Zvlášť na poli 80tek, kde se to melodickými peckami jen hemží. Když už 80. léta, proč jí proboha nedali třeba toto:
https://www.youtube.com/watch?v=xrJd059ibws
Jelikož by to dala tak, že by všetkým spadla sánka, a měli bychom jasnou vítězku.

I výběr slovenské písně byl vskutku mistrovský – vybrat něco, kde není jediný zajímavý melodický obrat a zpěv občas připomíná spíš polorecitování, to bylo opět skvělé. Fakt neskutečné. Ostatní soutěžící mají velkotonážní vozidla, a Barboře dali tříkolku, a i když jí bude řídit sebelíp, pořád to bude jen tříkolka.

Nechápu když se zde tvrdí, jak je pro Leoše Superstar srdcová záležitost, že tohle připustil a nějak nezasáhl. Je to naprosto nefér a do očí bijící. A argument, že s oběma písněmi souhlasila, neobstojí, je jasné, že Barbora je prostě velký dobrák a co jí navrhnou, na to kývne. Proč by jako ona neměla mít působivé pecky a ostatní jo? (Nehodnotím kvalitu těch písní, jako celek samozřejmě mají svou hodnotu, ale pro Superstar a působení na diváky jsou zcela nevhodné).

177
BarBora
Reagovat

@Bezík:
Ak sa dostane do top3, môže to vyhrať, tam má Next to me. Tu je problém, či sa tam s tými dvoma piesňami vôbec dostane.

No, ak jej dali na výber Richarda alebo Karola Konárika, tak potom je to „jej“ výber.

178
BarBora
Reagovat

@Monika:
Akože koho? Predsa Giovaniho!!!

Ale to je aspoň melodicke a je k tomu aj pribeh…. prestrihy na Martinku…. atď

179
Frida
Reagovat

Tak možná u Babety to udělali.tak, že roztočili pomyslný kolotoč s písničkami a kde se to zastavilo to dostala.
Pak není divu, že poslední a jediná opravdová superstar byla Aneta. Holka, ty jsi hvězda! Dnes můžeme jedině říct, Babeta jde do války!

180
Prochor
Reagovat

@Monika: Kurzy přesně odpovídají mému odhadu pořadí: Diana, Bára, Martin. Domča bude mít asi bramborovou medaili.

181
Prochor
Reagovat

Je to stejně nespravedlivé. Když musí Giovanni zpívat Duchoně, tak měly holky dostat něco z repertoáru Máziková, Kostolányová aby to bylo fér :-))) Martin měl dostat něco od tria Zíma, Liška, Bartoň, kterému se říkalo za sociku česká ABBA :-)

182
Sa. I.
Reagovat

@Filip:
162
To mě vůbec nenapadlo, že by těmi vokály „neoblíbených“ odpadlic chtěli Martinovi uškodit, jsem v těchto konspiračních teoriích velmi naivní. Brala jsem to naopak – jako zatraktivnění vystoupení. Pro Júlii mám zvláštní slabost a Lucka je nesporný talent a mít pokornější přístup /méně tlačit na pilu/, mohla možná Dianě i Báře šlapat usilovně na paty. V Júlii tu pokoru cítím, i když jako zpěvačka boduje od malička. Lidé si ji /tu pokoru/ nesprávně vyložili jako chladnost či odtažitost. Holt stars musí mít všeho správný poměr a pro každého trochu jiný a ten nejsprávnější pro většinu. Např. Dominika, ač andělský hlas i zevnějšek, má v tom hlase málo síly. Ale v počátcích Ivety Bartošové to bylo podobné a ujala se /a pak to bohužel neunesla. Byla jsem kdysi náhodně na koncertě Petry Černocké, a to byl také slabý hlas, i když tuším studovala dokonce operu. Takže to nejspíše tolik nevadí, hlavně to charisma a v hlase čistotu v tónech, zbytek dodá zvukař /půltón se případně i doladí.

183
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:
166
Ta děcka tak usilovně tvrdila, že to byl jejich výběr, až jim to nevěřím ;-) Možná ze dvou, ze tří písniček, to pak možná věřím :-D
Duchoň mě nikdy v TV nebavil, ba chudák až odpuzoval /ale přej mu, OMG, věčnou slávu…

184
Sa. I.
Reagovat

@Sa. I.:
Dodatek k 166
Zpětně uznávám, že Karel Duchoň byl skvělý zpěvák, s odstupem mnoha let jsem si to pustila znovu. Říkali mu slovenský Tom Jones. Trochu mi ve vzpomínkách splýval s Dušanem Grúněm. Více mě tehdy bavily výše jmenované slovenské zpěvačky. Zpěváci až od Janka Lehotského, Jožo Ráže, Pala Habery…

185
jjj
Reagovat

@Sa. I.:
Giovanni určitě slyšel o Duchoňovi prvně v životě, a stejně si ho nějak záhadně sám vybral. Někde udělali soudruzi chybu. Taky jsem ho neznal nebo nevybavuju, zas tak skvělej se mi teda nezdá, radši bych ho neznal dál :-)

186
jjj
Reagovat

@Violete:
Jsi šikovná, už se těším. Myslel jsem, že nějaký rozhovor s ním by mohl klapnout tak za půl roku, když všechno půjde hladce. A vážně si na něj nemusela použít pouta a páčidlo? :-)

187
Bezík
Reagovat

@jjj: Pšššššt, to princezna nemůže prozradit, příště by před ní všichni interviuci utekli !!! ;-)

188
jjj
Reagovat

@Rimmer:
IMHO by Kamila při správném výběru zatopila všem. Mimochodem právě složila novou píseň, hudbu i text, pěkný, je šikovná, mohlo by to mít úspěch.
https://www.youtube.com/watch?v=i5LxyYeWtpE

189
jjj
Reagovat

@Bezík:
Správná terminologie je všichni vyslýchaní. Ale už mlčím :-)

190
Bezík
Reagovat

@jjj: No to je přesně termín, kterému jsem se chtěl vyhnout !!! Bože … ;-)

191
Bezík
Reagovat

@jjj: Hošťálková, Hošťálková, ty to vedeš ! Tohle děvče mi teda fakt nechybí, zato mi chybí řada jiných :-(

192
jab
Reagovat

@Rimmer:
No jo, jenže hudba není jen o melodii, i když i já si na ni ve svém playlistu často zakládám. Navíc takový krásný šanson mezi těma velkýma klenutýma melodiema vynikne už jen tím, že je to jiné. A písnička je to skvělá, ostatně Filip snad špatnou hudbu ani psát neuměl. ;-)

193
Dana
Reagovat

Tak vám teda nevím. Diana je výborná, o tom žádná, ale nějak mě prostě nebaví. A vadí mi její upřednostňování – ať už v tom videoklipu, kdy je nejčastěji přes celou obrazovku, tak výběrem písní.

194
jjj
Reagovat

@Bezík:
Taky mě to vždycky pobaví. Občas se tu někdo objeví se senzační novinkou, která je ale ve skutečnosti tak stará a ze všech úhlů probraná, že snad pamatuje dobu, kdy měl Žižka ještě obě oči. Přijde a rovnou zvítězí :-)

195
jjj
Reagovat

@Bezík:
Asi holt nejseš cílová skupina :-) Mně se to líbí, i ten na housle a klavír je šikovnej, je to celý pěkně vystavěný a poskládaný, protože na housle i klavír hraje ten samej. Líbí se mi taky její výslovnost. Jen ten text je na mě trochu moc melodramatickej, ale když to tak cítí :-)

196
Bezík
Reagovat

@jjj: Ne, to fakt nejsem, Tady mám k cílové skupině daleko asi jako do Austrálie :-D

197
Bezík
Reagovat

@Bezík: A to jsem teda hodně ubral, vhodnější vzdálenosti by byly spíš Uran, Neptun, Pluto … :-D

198
jjj
Reagovat

@Bezík:
Ne že by mě to až tak překvapilo, když se ti i Voda, co ma … od Elánů zdá jako příšernej grc, ta se mi taky líbí ;-) O Ukolébavce ani nemluvě! :-D

199
orchis
Reagovat

@Bezík: potom ta diagnóza „superstar“ je o to závažnější, že se nedivím, že to řeší tvůj psychiatr :-))))

200
orchis
Reagovat

@orchis: není mainstreamovějšího hudebního pořadu:-))

201
Bezík
Reagovat

@jjj: No to víš, já jsem tu vlastně jen omylem, já jsem alternativec, tedy na české poměry, že :-D Na ty zahraniční zase tak moc ne ;-)
Uznej, že když mám rád třeba tohle :
https://www.youtube.com/watch?v=Ct5INbHuxX8
těžko můžu dávat Elány :-D

202
Bezík
Reagovat

@orchis: No jo, tak řeší, no, on je to můj kamarád, takže mám sezení zdarma :-D I když zase úplně zdarma ne, protože oba máme rádi dobré jídlo a pití a to moc levný není :-D :-D Ale není mu to jasný, není .. :-D

203
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Opravdová prohra je že máš srdcovku do Top 5? Tak to potom nevím jak to mám letos nazvat já s Vávrem, Fantem nebo Chomem. Co bych za to dal mít někoho z nich v Top 5 a i 5. místo by pro mě bylo obrovské vítězství.

204
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Blbě si vybíráš fanoušky. Kdybys od začátku fandil Diance, mohl si zítra radostí skákat do stropu a ne z okna ;-) :-D

205
Tomáš
Reagovat

@Rena: Patricie asi žije v nějaké bublině jestli slyší na SS od všech jen samé pozitivní ohlasy a nebo jí Leoš zatajuje co se píše tady na Panáčkovi. :-D Já osobně nevidím na tomhle co se tam děje moc co k chválení.

Jinak pořadí zítra, asi je jasné že první bude Diana. Na 99,9 procent podle mě. Jediný kdo by ji teoreticky porazit mohl je Bára ale nevěřím tomu vzhledem k tomu jejímu playlistu.

Nejvíc vyrovnané to vidím na 2 – 4. místě mezi Bárou, Martinem a Dominikou, tam to může dopadnout jakkoliv a může i dojít k nějakému menšímu překvapení. Ale ani Martin a Dominika nemají nějaký super playlist, třeba ten Korn pro Martina je hodně těžká podpásovka dát mu takový grc, vykopávku jak vyšitou která se do téhle show absolutně nehodí a už vůbec ne do Superfinále. Tím se jejich šance opět vyrovnávají s Bárou. A když je to hodně vyrovnané, tak většinou těsně proleze dál ten s nejpočetnějším fanklubem a ten má z těch tří jednoznačně Bára takže pořád bych asi viděl nejpravděpodobněji s Dianou v Top 2 Báru. Páté místo má asi jisté Giovanni, ten může skončit maximálně čtvrtý a porazit jedině tak Dominiku a i to by bylo překvápko.

Jinak mě je to už jedno jak tahle pětka dopadne, favorita tam už nemám ale bude zajímavé to sledovat. Osobně teda tipuju pořadí : 1. Diana, 2. Bára, 3. Martin, 4. Dominika, 5. Giovanni. A třeba i Dominika proleze do Top 3 místo Martina a budou tam zase samé baby, to mě bude fakt hodně bavit.

206
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tak z okna už skákat nebudu když sem neskočil doteď. :-D Já si vybírám favority dobře, to produkce si je vybírá blbě a pak jsou akorát všichni diváci nasraní. :-D

207
Tomáš
Reagovat

Je to zajímavá úvaha že produkce nechce Báru v Top 3, aby se jí tam netříštily halsy s Dianou jako slovenskou a aby náhodou nevyhrál z ČR Martin nebo Dominika. Může to tak být. Na druhou stranu předloni byly v Top 3 dvě češky a jedna slovenka a jak to dopadlo? Češky šly do Top 2 a slovenka skončila třetí….hlasy se tedy na základě národnosti netříštily. Třeba už to národní hledisko nemá takový vliv jako kdysi, vždyť už se to ani nejmenuje Česko Slovenská Superstar ale jenom Superstar a řekl bych že většina diváků už má to spojení čechů a slováků v SS za ty roky tak zažité že už pomalu ani neví kdo je čech a kdo slovák, natož ještě aby hlasovali na základě národnosti. Kdysi to tak ale podle mě fakt bylo, minimálně v prvních třech federálních řadách.

208
Tomáš
Reagovat

Já bych navrhnul aby se ten pořad pro příště přejmenoval na Produkce hledá SuperStar. Protože tak to podle mě skutečně je. Diváci nerozhodují prakticky o ničem a kdoví jak je to s posíláním hlasů. Co si produkce umane, to se taky stane a vždy jim do puntíku každý plán vyjde takže kdo potom vlastně vybírá tu SuperStar? Diváci z Česka a Slovenska jsou je nástrojem jak dosáhnout cíle.

209
libena
Reagovat

@Violete: seš super, že jsi ten rozhovor dotáhla do konce, moc se těším :-)
věřím tomu, že srdcař leoš mareš tu superstar tak „prodal“, že to ani nikdo nepředpokládal, promuje ji úplně všude a ten jeho cca milion sledujících na instagramu je už obrovská síla.

jinak se taky stále nemůžu rozhodnout mezi dianou a bárou. diana je ještě dítě, ale obrovskej talent, bára je milá vtipná slečna už se svým názorem. fandím vlastně oběma.

211
Ally
Reagovat

@libena: JJ, někdo umí to nadšení přenést. Někdy přemýšlím, jestli jsem se nazačala koukat na hokej kvůli R. Záruby :)

Jinak mě napadlo , jestli Scalex nenapíše aspoň závěrečný rekap ?
Ale zřejmě je stále ještě na úspěšné odvykačce od SS :)

212
dolores
Reagovat

@BarBora: v tej Pointer Sisters Bara ma co ukazat po spevackej stranke, aj s tancom moze zaziarit.. ani Muller nemusi zle dopadnut, ja ked si predstavim jej naliehavy hlas v tej piesni, tak mi tam celkom sedi, mohla by si to nejako upravit do vlastnej zaujimavej podoby … napr. Peter Juhas mal byt tiez s Mullerovou Cigaretkou na odstrel a urobil to tak vkusne , dal tomu atmosferu a postupil…

213
dolores
Reagovat

@Violete: super, ty sa nezdas ..:-))) tak som zvedava , ci si aj dost investigativna :-D

214
Sa. I.
Reagovat

@Ally:
Na rekapech od Scalexe jsem byla kdysi závislá a velký smutek, když to vzdal ;-)
Ale DJ Vlado taky dobrý, ne, výtečný, až na ty Lolitky :-D
/To bude asi tím, že jeden známý šel kvůli Lolitkám bručet… :-/

215
dolores
Reagovat

trochu ma sklamalo, ze Diane vybrali Adele, s ktorou postupili aj slabi spevaci… cakala som nejaky menej znamy song hoci aj od divy, ale nieco co , co tu este nebolo, aby to spopularizovala, lebo ona nato ma , … u nej je to zbytocna stavka na istotu, ,,, a som zvedava na jej podanie Vody… , hlavne ma tesi ze to zase nie je Vyznanie , hoci aj od MAriky mohla zaspievat nieco ….starsie, retro ako chalani , napr. Laska, ,,,to by vsetci plakali https://www.youtube.com/watch?v=xCO19OMc-Bk
som zvedava ci prekona Farnej verziu Vody … kazdopadne sa tesim na nu , aj na Baru, rovnako na Martina, co s tym Kornom vyvedie, ci bude mat biely oblek a baretku na hlave :-D Titanic ma nebavi, ale v podani chlapa ma to zaujima velmi
Prajem vitazstvo komukolvek z nich…:-)

216
dolores
Reagovat

jojo, tak tie prispavky boli zmazane obidve…ne nechapem co tam bolo nevhodne ? :-O len som ti davala za pravdu, ze Bara mohla mat viac hlasov ako Diana… , ktorej mohol poskodit ten zvuk
je zrejme medzi internetovymi uzivatelmi velmi popularna, kedze vyhrava vsetky ankety…

217
dolores
Reagovat

jedno je iste , z toho Korna a Duchona by mal obrovsku radost Judr.Kalina, …ktori si toho diskutera este pamatate, viete o com hovorim :-)))

a Giovanni nas moze este velmi prekvapit

218
BarBora
Reagovat

@dolores:
Nemám obavy, že to Baška nedá, skôr z vhodnosti tých piesní, ide o postup. Ale možno bude mať pravdu Jab ohľadne Richarda, že tou jednoduchosťou by tá pieseň mohla zaujať. Len pochybujem, že ju produkcia podporí, videli sme to pri Queen-och. Aj tie tanečky z ich strany asi neboli primárne myslené ako pomoc netancujucej Baške.

219
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:
199
Poněkud potemnělé „šeptání“… až psychedelic ;-) Dá se, ale po chvíli mi to trochu rozhazuje čakry ;-)
Co dělá milovník post-punku tady „Na Vlachovce“? :-D

220
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: Kdyby jenom post-punku :-D No to je právě ta záhada, kterou neodhalil ani můj psychiatr :-D Prostě nevysvětlitelná úchylka, kterou trpím už dlouhá léta. Ale zatím se nezdá, že by to bylo smrtelné :-D

221
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Máš pravdu, že ve srovnání s tebou bych měl být vlastně rád za to, jak daleko se Domča dostala, zvlášť když si vzpomenu na Voice, kde bych dal všechno za to mít v GF srdcovku, nebo i jakoukoliv holčičí favoritku (btw. tam jsi byl úspěšnější než já, jelikož jsi měl v GF Juháse, kterému jsem sice taky fandil, ale u chlapů to u mě nikdy není tak intenzivní) :-/ Ovšem když už Domča v Top 5 je, tak chci, aby před ní byli jen akceptovatelní soupeři, což je Diana, Bára i Martin, ale rozhodně ne Giovanni, který je z Top 5 jednoznačně nejslabší článek, být tam místo něj Michal, tak by Domče to páté místo i slušelo :-)

222
Tomáš
Reagovat

Myslíte, že letos až to zítra celé skončí, tak že potom zveřejní výsledky hlasování v obou kolech? Můj dotaz jako už tradičně Leoš úplně ignoroval takže o tom vážně hodně pochybuju. :-)

223
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Tak je pravda že jediný koho si zítra dovedu představit na pátém místě pokud tam nějakým zázrakem nebude Giovanni, tak je to Dominika. Ale taky může jít Dominika i do Top 3 a co ty víš, třeba se stane pro tebe takový zázrak že nakonec skončí i v Top 2 s Dianou místo Báry. Produkce asi Báru v té Top 3 hodně nechce protože za prvé by se tříštily hlasy slovenek a za druhé Bára tam má zpívat Next To me a tím by mohla Dianu ohrozit. Počkej zítra a uvidíš. Každopádně mě potěšilo že bys bral do Top 5 raději Michala než Giovanniho, to já taky a vůbec nechápu jak to mohlo dopadnout takhle.

224
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:
218
Možná Tě to tu a v SS uzemňuje, abys nakonec na to Pluto v psychedelické extázi neodletěl ;-)
Mám to s hudbou podobně jako Sting, tak nějak napříč, našíř i nadél, už jako malou mě dojímal Armstrong i klasika, v 15i jsem dokázala na posezení správně napsat zpaměti 100 skupin a zpěváků anglo-americké hardrockové scény…, teď mi je nejbližší asi jazzrock. Tož tak :)

225
libena
Reagovat

@dolores: jj, na judra si pamatuju :-)

@Ally: jasný – hokej bez roberta záruby jako by nebyl. rachna kachna, to to letělo :-)

226
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: Jazzrock ? Jako ten „historický“ ? Jean Luc Ponty, Return to Forever, Weather Report, Mahavishnu Orchestra, Pat Metheny Group, Miles Davis apod ? To byly všechno moje lásky ;-) Nebo máš na mysli něco současného ? Ale to nevím přesně co, protože dneska se tomu říká Fusion a míchá to kde co všechno, takže žánrově těžko uchopitelné.

227
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: No výsledky mě většinou rozhodně „uzemní“ :-D :-D

228
libena
Reagovat

jo a leoš mareš už to na ten milion sledujících dotáhl! na druhou stranu i jemu ta superstar pomohla :-) takže klobouček…

229
dolores
Reagovat

@Bezík: ano presne tak, vraj cirhoza …. ale on aj ked bol velmi uznavany, nebol pocas zivota az taky oblubeny, dokonca ani dlho po smrti nie. az ked cca pred 15 rokmi Kuly naspieval V dolinach Duchon zrazu zariaril ako velka hviezda,… ale spevak to bol famozny, o tom potom, len charizmou sa ku Gottovi velmi nepriblizoval

a co sa tyka tvojho odporu k Elanu, poznam dost takych ako ty vo svojom okoli :-D ale este viac asi takych, co na nich nedaju dopustit…Ako ja ich nepocuvam, ale vies, ak na niekom vyrastas :-))) …a par songov povazujem za skvele, jednym z nich je aj Voda…, ktoru napisal Patejdl, a to je Pan skladatel ;-)

230
dolores
Reagovat

@libena: nj, vidim vidim, dosiahol to :-) moze kandidovat za prezidenta :-D ….
a vidim a pocuvam aj to video z testovania,,,, a dozvedam sa, ze Gio si toho Duchona prerobi do RNB :-OO …. a Bara prizvukuje ze to ona sama si vybrala tie pesnicky :-D no tak ok, dajme tomu, ze jej verime :-))
Monika, dockas sa, Martin toho Korna (nie Korona) aj zatancuje :-))) (mozno aj zastepuje ?):-O

231
Bezík
Reagovat

@dolores: Tak odporu, tak bych to nenazval. Já k nim nemá vztah vlastně žádný, postě nelíbí, neposlouchám ;-)

232
Violete
Reagovat

@jjj: Rozhovor už je napsán, až ho Leoš Mareš zautorizuje, budete ho tady mít. Jsem zvědavá, co na něj řeknete.

233
Sa. I.
Reagovat

@Violete:
230
To jsem taky zvědavá, co na něj řeknu ;-)
Každopádně už teď gratuluji ženě činu :-)

234
Tomáš
Reagovat

@Violete: Já na to řeknu asi to že pokud tam nebude položena otázka zda budou po konci soutěže zveřejněny výsledky hlasování, tak mě tu stejně každý ignoruje.

235
Violete
Reagovat

@libena: Já v tom mám jasno, fandím Báře a doufám, že zítra uspěje. Tanečky ji snad nepoloží, věřím jí. Leoš Mareš opravdu za Superstar bojuje celou svou duší a je mi to sympatické.

236
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:
224
Je toho spousta, co se mi kdy líbilo z jazz-rock fussion, jako první mě napadl třeba Jeff Beck.

237
Violete
Reagovat

@Tomáš: S Leošem Marešem jsem i tuhle otázku probírala.

238
Monika
Reagovat

@Violete: jak jsi byla za Leosem na miste cinu, setkala jsi se se soutezicimi? Pokud jo jak na tebe pusobili v realu? A jestli jsi slysela zkousky, kdo ti jak znel?

239
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: Jeff Beck ? Ty jo .. tak jasně, natočil „Blow by Blow“ a „Wired“, což je, dá se říci jazzrock či jazz-fusion, ale já mám Jeffa především jako rockera. Ale on je žánrově dosti všežravý ;-)

240
Violete
Reagovat

@Monika: Byla jsem ve studiu, ale neslyšela jsem zkoušky, Giovanniho jsem těsně minula. Jen mi Leoš představoval Báru a Dominiku, čistě jenom v letu.

241
orchis
Reagovat

@Bezík: do stropu a z okna :-)))))

skok vysoký a skok daleký… na OH v tom rozdíl není, oboje je sledované a první tři dostanou dokonce medaili… ale po tom tvém „kdyby“ by byl sledován jen výsledek toho skoku dalekého :-))) A zřejmě v hlavních zprávách. Na Nově.

242
jjj
Reagovat

@dolores:
Ty příspěvky ještě možná smazaný nejsou, zaručeně je ale smaže poslední věta v tomhle příspěvku, kterou bohužel musím použít, jakkoliv se může zdát drastická. Nechci, aby se v karanténě zbytečně trápily. V čem byl problém je ale nabíledni, dávalas mi za pravdu ;-)
Rád bych si ty příspěvky od Dolores, v kterých mi dává za pravdu, přečetl, nemažte je! :-)

@dolores:
Myslím, že Elánu moc nepomohly Rážovy zvláštní politické názory, a proto má víc odpůrců, než by jinak měl.

243
jjj
Reagovat

@Violete:
Už teď se mi líbí :-)

244
Bezík
Reagovat

@Violete: Stále nic ? Safryš, já snad neusnu … ;-)

245
Rimmer
Reagovat

@jjj: Přesně, v ní je fakt velkej potenciál. A nová píseň je velmi slušná, na to že si ji složila sama. Stačí si představit místo nudy typu Lucie, Kláry, Ester či Julie osobnosti jako Kamila, Rozálie, Alice… no nic. Zřejmě nějaká stádní rádoby diverzita byla hlavním pokynem při výběru.

@jab: To souhlasím, určitě nechci snižovat ty písně jako celek, jsou dobré. Ale stále si myslím, že vzhledem k finále superstar jsou sebevražedné a nepůjde s nimi udělat vůbec nic. Možná uvidíme u Báry nějaký hluboký prožitek, ale to prostě nebude stačit. Až Martin zahřmí superčisté vysoké G – …eeeeever you are, tak to je prostě neférová nerovnost zbraní. Nemluvě o Dianě a Adele a Vodě.

246
Michaela
Reagovat

Uz jste to tu probirali, ale je smutne, ze Diana dostala 2 postupove pisnicky, Martin minimalne 1, Bara mozna jednu, i ten Giovanni 1, ale Dominika nema postupove pisnicky.

Pokud ma Diana vyhrat, proc ne alespon ferove.

Opet by me zajimalo, jak dalece si mohli pisnicky vybrat sami s jak moc do toho zasahla produkce. Treba si za to Dominika muze sama. Ze by si ale vybrala Farnou, se mi nechce verit.

247
Prochor
Reagovat

@Michaela: Ono na Grandfinále většinou nezáleželo. Finalisté jen přezpívali svoje nejlepší výkony a něco přidali. Ani porota je už nehodnotila. Jinak se zpívala hymna, nebo na vánoce vánoční písničky. Fanoušci už byli stejně rozhodnutí kdo má být superstar. Jenže letos je GF jako druhé finálové kolo. Takže na výkonech finalistů přeci jen záleží. Takže se nechme překvapit (jak to Diana vyhraje).

248
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:
237
Lapidárně vystiženo, žánrově všežravý :) „Kytara je nekonečná výzva. Pokaždé, když ji vezmu do ruky, zdá se mi, že se na ni teprve učím,“ pronesl skromně kytarový mág Jeff Beck, když byl uveden do síně slávy. Dalšího hodím do placu Deana Browna, osobní a nesmazatelný /až neskutečný/ zážitek. Jak z hudebníka, tak z člověka.
Večer se snesu na zem a přijmu vítěze s blahoskloným úsměvem ;-)

249
Sa. I.
Reagovat

@Sa. I.:
245
Měla jsem „blahosklonný“, ale podtrhlo mi to chybu, tak jsem „n“ ubrala, ale mělo tam být… :-/ :-)

250
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Mas rozhovor na emailu, tak jestli Ti vyjde cas dat ho tam jeste pred finale, budu rada.Diky.

251
Violete
Reagovat

@Bezík: Dala jsem si dve nocni na rozhovor, prepis a autorizaci, ale vysledek bude stat zato. Navic mam pro vsechny dobrou zpravu, melo by se diky Leosovi Maresovi snad povest neco, po cem uz tady na foru dlouho volame.

252
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: OK, během odpoledne ho vydám :-)

253
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: Koukám, že máš ráda „Guitar hero“ ;-) Zatím je to všechno ten „historický“, klasický jazzrock, nebo tam máš taky něco novějšího ? Samotného by mě to zajímalo, přiznám se že tak posledních 20 let už tuhle scénu moc nesleduju, občas mě něco potěší na Rádiu 1 ale většinou si ani nestihnu zapamatovat, co to bylo ;-)

254
Bezík
Reagovat

@Violete: Skvěle princezno, ani dospat jsem nemohl ! ;-)

255
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: Já bych byl, co se gramatiky týče, blahosklonný ;-)

256
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Tvůj rozhovor je venku :-)

257
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Díky moc za rychlost. Jste všichni na Panáčkovi skvělí :-)

258
jjj
Reagovat

@dolores:
Vidíš, zázraky se dějí, příspěvek je na světě, chtělo to jen trochu trpělivosti :-) Už taky vidím problém, určitě za to může příjmení u Ariana G*ande :-)

259
Filip
Reagovat

Bude dnes vystupovat Dianka opet posledni jako zlaty hreb vecera?

Aby ani tentokrat nenechala produkce nic nahode? :D

260
Michaela
Reagovat

@Prochor: Nechat se překvapit, jak to Diana vyhraje.

Mně její hlas přijde tuctový. Jako na 15 let dobré, ale že bych si z toho sedala na zadek nebo to chtěla denně poslouchat, to fakt ne.

Kdyby vyhrála přirozenou cestou, tak bych se tomu ani nebránila, ale takto – 2 živá kola a produkce se může přetrhnout, aby ji k tomu vítězství dotlačila. Měli tomu nechat volný průběh. Stejně to bude takový divný vítěz.

261
Monika
Reagovat

Monika Bagarova je doma z porodnice, to se imho na finale nejakym zpusobem ukaze.

262
Filip
Reagovat

@Monika: Tak to bych si i vsadil, ze Bagarova bude dnes hodnotit pres webkameru :D

Jen skoda, ze tentokrat nebude moci jit obejmout Dianku :(

263
dolores
Reagovat

@Filip: imho bude Monika aj vyhlasovať víťaza z web kamery…

264
libena
Reagovat

@dolores: jj to mě hned napadlo. ale řekla bych, že se na vyhlášení dostaví i osobně ;-)

265
dolores
Reagovat

@jjj: No čumím :-D a obidva príspevky su tu… A kde boli celé 2 dní? Pred schvalovacou komisiou.? :-oo hmmm, tak asi radšej to meno speváčky ani nevyslovim :-)))

A prešiel ti aj ten príspevok 242, aj posledná veta… Asi dnes majú cenzori dobrú náladu alebo sa opili… neviem:-D … A áno, o odporcov si niektore celebrity koleduju, hmm. Tak ja sa snažím premôcť a oddeľovať tvorbu hudobníkov od politickej a kadejakej inej orientácie…:-D

266
RAINMAN
Reagovat

SuperStar – finále ze dne 24. května
——-
Šafrata: výborný
Piešová: pod tónem, špatné frázování, občas falešné, hlasový fond výborný
Bikárová: výborný pohyb i tělo… ale jinak to byla nuda
Májský: hloupý výběr písně, intonačně špatné, frázování nedobré
Kramárová: špatný výběr písně, předbíhala hudbu, pod tónem
Lukešová: nudné a intonačně špatné
Ricci: pod tónem, intonačně špatné, refrény dobré
Schreiner: špatné frázování ze začátku, pak dobré… krásně zařval
Lubadika: originálně pojaté, špatná intonace i frázování, závěr už byl dobrý
Kovaľová: mikrofon špatně ozvučen, divácký zážitek u TV byl hrozný

267
RAINMAN
Reagovat

Piešová: pod tónem, intonačně ploché a nudné, předbíhala hudbu

268
RAINMAN
Reagovat

I Haberovi chyběly u Piešové „feelingy“.

269
Jai Kudo
Reagovat

@RAINMAN: Absolutní souhlas….bez energie, frázování jakž takž, ale jinak mě to nebavilo…

270
libena
Reagovat

oki, takže diskuse k finále tady ;-)

znovu – kdeže má bára ty slibované podpatky? na evropě 2 je slibovala…ty grumfle byly hrozný

271
Filip
Reagovat

Tak prvne pozitivni veci:

Tu Bagarovou z obrazovky vymysleli skvele :D fakt jako sci-fi a skvelej napad!

272
Filip
Reagovat

A ted negativa…

Na Barbore se zase vyradil stylista, horsi uces uz ji vymyslet nesel. V te ukazce vypada asi 100x lip.

Navic ji dali obleceni podobny jako minule u Bikarove, u ktere to ocividne „slavilo uspech“. A Dianka „velmi necekane“ opet oblecena jako princezna :D

273
dolores
Reagovat

Monika vyzera uzasne, :-oo .. to nie je mozne, … takze nielen Kate Middleton to dokazala …:-D
ale monika aj vo vysokom stadiu tehotenstva bola nadherna, snad este krajsia ako predtym

Barbora ok, zvladla spievat aj tancovat naraz, a spievala skvele, len na zaciatku trochu intonacne mimo, ale som spokojna, len ten song nie je proste dychberuci …

274
Mila1
Reagovat

Ta písnička pro Báru byla strašná. Určitě si ji sama nevybrala. Podle toho to dopadlo.

275
jardach
Reagovat

Bagárová z obrazovky celkem fajn, pár diváku v sálu taky fajn, není to tak sterilní jak minule…první výkon Báry celkem podprůměr…je vidět, že produkce jede na jistotu, aby tam Dianu dotlačili…osobně nejvíc jsem zvqdav na titanic teď :-)

276
dorka
Reagovat

Ten Schreiner je nakrákaný, nebo co mu tak plavou očka…??

277
Ter.
Reagovat

Tyvole superfinale je zatim spis porad o Monicine miminu, nez o zpevu.

278
Motylek
Reagovat

Bára – klasika, písnička hnus…, ale i tak jsem poslala sms…
Martin – zatím děsné….

279
RAINMAN
Reagovat

Schreiner: velmi falešné

280
Ter.
Reagovat

Martin vetsinu zacatku nad tonem. To je snad poprvy, co neintonuje presne.

281
Mila1
Reagovat

Tak teda Martin to docela těžce nedává

282
Violete
Reagovat

Martin hrozne nevyvazene, to uz me vice bavila Bara.

283
dolores
Reagovat

obavam sa, ze Martin nebude v TOP3 :-/

284
Mila1
Reagovat

@dolores: Já se obávám, že tam nebude ani Bára

285
Filip
Reagovat

Kdyby nahodou Schreiner vystrkoval v poctu hlasu ruzky na Dianku, tak ho pro jistotu porota docela dost sjela :D

286
Monika
Reagovat

Martin byl teda taky otresnej, ale ma kliku, ze ten song je pekny. bara je klasicky pripad, jak se da odstrelit spolufavorit. Ta prvni pozice je vzdycky blba, snizuje to sanci uspet, k tomu Bara vypadala na ctyricet, co to z ni udelali. Ten blyskavej zupan z osmdesatek a k tomu ty otresne vlasy co ji vubec neslusi. Uplne se vytratila jeji osobnost a hnusnejsi pisen nemohla dostat, tohle televariete lidi vubec nebavi, ta v TOP 3 nebude, by museli zkazit vsichni ostatni.

287
dolores
Reagovat

@Mila1: tak to bude teda gol, ked s Dianou v TOP3 bude napokon Dominika s Giovannim :-D

niekedy v rozhodujucej faze boja pride trema a premotivovanost a vykon ide dole, ..co u Martina je divne, ked doteraz intonoval ako z ucebnice

288
Filip
Reagovat

@Mila1: Nastesti nekdo v TOP3 musi byt :DDD

Ale pokud to Ricci da bozsky, tak uz neni vylouceny, ze by tam mohl byt on :D

289
Jai Kudo
Reagovat

LIkvidační výběr pro Martina funguje bohužel bezpečně. Ať mě nikdo, ale Leoš, neříká, že si tohle vybral sám a dobrovolně.

290
dolores
Reagovat

co ma dnes palo narodeniny ? :-D

Martin mal namiesto Titanicu spievat Kdyz muz se zenou snida..aaach to bolo krasne

291
DJ Vlado
Reagovat

Psal jsem to i vedle, ale dám to i sem aby to nezapadlo: Není to poprvé, kdy porotce hodnotil přes stream, konkrétně v roce 2006 při SHS2 byl Habera jednou po operaci slepáku a protože ho operovali v Praze, tak musel streamovat :-) Ale vyřešili to s Moničkou skvěle, všechna čest :-)

292
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: vobec si to nemamatam, hanba mi :-D

293
Rimmer
Reagovat

Ach jo, Dominika taky trochu nuda, takže akorát přijde jasná vítězka Diana.

294
Violete
Reagovat

Dominika opravdu prekrasne.

295
libena
Reagovat

dominika dost dost dobrý!!

296
RAINMAN
Reagovat

Lukešová: velmi dobré, nízká pasáž zvládnutá s odřenýma ušima, nádherné to bylo!

297
Jai Kudo
Reagovat

Dominika má hendikap, že má hodně tenký a nevýrazný hlásek, jinak by byla jasná favoritka. Takhle to bylo trochu……tenké, no.

298
dolores
Reagovat

Dominika vie zabrat ked treba, a vidno, ze ten song dobre pozna, isla na istotu.. ked neskazi Farnu, bude na bedni

299
Monika
Reagovat

Koukam, ze v druhem kole bude z bary pro zmenu zelena zaba, no ja uz se musim smat :-))))

300
DJ Vlado
Reagovat

Domča byla ÚŽASNÁ!!! Za tohle si Top 3 jednoznačně zaslouží!!! :-)

301
Ter.
Reagovat

Domca hezky, jen skoda, ze ji to nedali o ton nebo aspon pulton vejs, vyzpivala by to v poho a nehucela by tam v ty nejnizsi poloze… Nadherny saty, ty asi nutne potrebuju :)

302
Ally
Reagovat

@DJ Vlado: Já si dělala legraci, že to zvládne hodnotit z domu a ono fakt :) zřejmě jí chtějí dostat do nějaké Guinnessovy knihy rekordů , 4 dny nebo kolik po porodu..holt na bohyně jsou vysoké nároky :))

303
Mila1
Reagovat

Hm, tak Diana nějak falešná a mimo rytmus. Copak se děje?

304
Jai Kudo
Reagovat

Že by to zase bylo zvukařem? Nebo na koho to svedou tentokrát?

305
J
Reagovat

Tak nakonec jde jako zlatý hřeb večera Giovanni. No má vyhrát někdo z SK, nikde se nepsalo, že to musí být holka. A po Anně Marii v Hlasu by mě ani nepřekvapilo, kdyby všechny přečůral a vyhrál to celé on, typický slovenský hošík :D :D :D

Jinak zatím se mi moc nelíbilo ani jedno vystoupení. Bára divné, Martin mimo, Dominika slabší, Diana dětské… :(

306
Motylek
Reagovat

Diana – nelíbí se mi to…, ale ani trochu… Domča dobrý, ale nijak mě to nezaujalo…
docela se těším na Giovanniho…

307
libena
Reagovat

kupodivu pro mě dosud nejlepší dominika…

308
Ally
Reagovat

Au, au ..Diana se mi vůbec nelíbí : ( miluju tuhle Adele
Asi tréma i u Martina ..z náročné a známé písně
Nakonec nejlíp Dominika , poprvé mě nadchla, na tož písničku
Krásně čisté , trochu jako Aurora ?

309
dolores
Reagovat

ja mam asi zlu telku…Dominika vyborne, ale stisena alebo co, pocula som viac kapelu

310
Rimmer
Reagovat

Tyjo tak i Diana slabé, to je ale zápletka…

311
Michaela
Reagovat

Tak hlavně pojďme Domči poslat hlasy!!! Ať máme překvápko.

Zatím to mám takto:

1) Dominika
2) Bára
3) Diana
4) Martin

Martin byl naprosto otřesný!!!

Domča byla kouzelná. Pro diváky bude problém, že neznají tu písničku.

312
Ally
Reagovat

@Ally: ..na to, že měla Dominika neznámou písničku, husarský kousek..

313
Bezík
Reagovat

Právě jsem dorazil a slyšel Dianku. na ni celkem průser. Ale jak to tak čtu, tak před tím to byly průsery ještě větší … Habera zase slintá blahem, no jo, no …

314
Violete
Reagovat

Dominika 1000x lepsi nez Diana, snad bude v TOP 3.

315
Prochor
Reagovat

Diana mi přišla trochu bez energie. Ona je trochu subtilnější zpěvačka a tyhle songy, kde je třeba přitlačit nejsou její parketa. Zatím pro mně nejlepší jasně Domča.

316
Monika
Reagovat

Diana to vubec nezvladla, dostavila se obrovska trema v 15, klepal se ji hlas, to chveni bylo znat ve zpevu, nezvladla roli favoritky. Strasne utikala kapele, nskutecne me iritovala s tou rukou, hrozne gesto.

317
dolores
Reagovat

@Violete: 1000x ? neprehanas :-)))

318
RAINMAN
Reagovat

Kovaľová: začátek mírně falešný kvůli špatnému načasování, pak velmi dobré a občas i výborná intonace

319
FilipH
Reagovat

O vítězce je bohužel rozhodnuto bez ohledu na její dnešní první výkon. Podle mě to bude nejslabší vítězka v nejslabším ročníku Superstar.

320
Motylek
Reagovat

tak jsem se těšila zbytečně… :-D Ricci taky nemožný výběr písničky…

321
libena
Reagovat

tak se to hezky zaplétá :-))) dva největší outsideři jsou dnes zatím nejlepší – dominika a giovanni

322
Pattrick
Reagovat

Dominika zatim porad nejlepsi.. Pagacova a jeji: „Ten Song neznam, tak me to nudilo“ ona je fakt mrdla ta holka.

323
dolores
Reagovat

tak dnes prvykrat pocujem u Giovanniho, ze dava aj dynamiku do spevu

324
RAINMAN
Reagovat

Ricci: pod tónem, špatná intonace i frázování

325
Violete
Reagovat

@dolores: Kdepak, visela jsem na kazdem jejim slove.Giovanni byl uplne nevyrazny, nebo mam spatny signal?

326
Jai Kudo
Reagovat

CHtěl bych slyšet, jak by Ricci zazpíval Celine Dione. Takhle byl lepší než Martin, takže Martinův osud je zdá se zpečetěn.

327
Violete
Reagovat

Prijde vam Giovanni jako showman? Zlaty Mikulka, chybi mi.

328
libena
Reagovat

leoš plní slib – 300 tisíc smsek :-)))

329
Jai Kudo
Reagovat

Hm, takže zatím celkově za celou SS:
Dominika
Martin
Barbora
Diana
Giovanni

330
J
Reagovat

Tak první kolo celé slabé… Tohle je superfinále? A těch reklam. To půjde do jedné ne? Teď při rekapu jsem si všiml, že Lucka a Julie dělaly vokály Báře.

331
Monika
Reagovat

Po prvnim kole to mam takhle: 1. Dominika
2. Giovanni
3. Bara
4. Diana
5. Martin

paradoxne nejvetsi outsideri jsou nahore, ted pujde zelena zaba Bara..no uffff

332
Michaela
Reagovat

Tak kdo poslal s Leošem SMSku?

Já ano – Dominice!!!

333
Filip
Reagovat

Tak NEJLEPSI vykon zatim DOMINKA.

Zbytek byl horsi a nekdo jeste horsi.

PS: Vykon Dianky to byla takova ceckova, mozna i deckova Adele :D ale ani to ji nezabrani vyhrat.

334
Monika
Reagovat

celkove mi ten zvuk prijde utopenej, po prvnim kole bych si nic nepustila znova. takhle slabe vykony ve finale jsme jeste nemeli, je videt, ze nejsou dost trenovani a maji malo kol.

335
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: tak teraz uvidime, ci bude lepsi Korn alebo Duchon :-D kazdopadne ta Duchonova piesen je silnejsia na city… takze Gio moze dnes vazne porazit Martina… u ktoreho ale mozno bude rezonovat efekt minuleho kola, v co dufam, lebo Giovanniho spev nie je moja salka

336
Bezík
Reagovat

Tak dle krátké rekapitulace jen první dojem, Barbora docela dobrý, Martin průser, Dominika asi dobrý, zbytek jsem slyšel. No nevím, těžko hádat co to udělá s SMSkama. Zatím si myslím, že všichni budou hlasovat podle už dříve vytvořených preferencí.

337
SuperManiak
Reagovat

Ja som stavil 5000 € na Barboru normálne si to finále nemôžem užívať,
Mám poriadne nervy

338
Rudolf
Reagovat

Moje pořadí za 1. kolo:
1. Dominika
2. Giovanni
3. Diana
4. Bára
5. Martin

339
Michaela
Reagovat

Za mě to bylo takto:

1) Dominika
2) Bára
3) Diana
4) Giovanni/Martin

U těch kluků mi to je fakt jedno, z Giovanniho žádná hvězda nikdy nebude, nevěřím tomu a Martin ten Titanic tak pokazil, že to ani nejde. Diana se mi také nelíbili, na Adele to bylo doopravdy slabé. A na to, že má pořád takové velesongy, tak si myslím, že na ně ještě nemá. A už to tady někdo psal, bylo to takové dětské.

Bára mě bavila, ona má ten hlas doopravdy silný.

A Dominika to dala jako královna. Kdyby to byla známá písnička, tak to byl touchdown, takto musím doufat.

Jako třetí by Dominika v případě postupu zpívala Derniere Danse a tam si myslím, že by si to mohlo sednout a klidně by mohla vyhrát. Ale pořád pochybuji, že se do TOP 3 dostane.

340
Monika
Reagovat

@Filip: Diana vubec nemusi vyhrat, nezapomen, ze je malo kol, rozhoduji aktualni vykony vic nez kdykoliv predtim….Klidne muze vyhrat Dominika, pokud nezvore Farnou. Tohle kolo vyhrala na efekt a kvalitu pisne. Diana to uplne zvorala, tak mizernou Adele jsem dlouho neslysela.

341
dolores
Reagovat

@Filip: ale musis konecne uznat, ze nie je tak protezovana ako to ty vnimas, nesla v tomto kole ako zlaty klinec ….dostala aj dost nalozene a zvukar ju utopil v hudbe

342
FilipH
Reagovat

Minulá trojka – Tereza Mašková, Eliška Rusková, Karmen Pál-Baláž. Všechny na Superstar krásně zpívající osobnosti. Letos jim nikdo nesahá ani po kotníky. Tento ročník snad ani neměl být.

343
dolores
Reagovat

Barbora ma dnes nejake smutne oci, nezda sa vam ?

344
Motylek
Reagovat

je pravda, že ty „kostýmy“ pro Barču to je asi nějaká pomsta…, nebo je tam slabomyslná vizážistka nebo kdo…, ale to jsou hrůzy které se nosily před asi 35ti rokama….

345
Jai Kudo
Reagovat

@FilipH: Pravda, pravda…..

346
libena
Reagovat

no nevím, jestli to báře prospělo, že ji pozdravil richard muller před zpěvem….

ale dává to náramně, jupí, mi se to líbí

347
Mila1
Reagovat

Bára výborná

348
dolores
Reagovat

Barbora super vedela som, ze Mullera zvladne, pusitm si ju urcite este raz :-)

349
J
Reagovat

@Monika: Letos musí vyhrát Slovák. Když to nebude Diana tak Giovanni nebo Bára. 2 České vítěze za sebou by nemohli dovolit. Dominika bude tak možná 2. Buď bude finále opět čistě dámská jízda, nebo tam bude místo Martina Dominika a místo Bàry Giovanni.

Jinak konečně se Leoš dívá do kamery… To mě trochu iritovalo jak mluvil a koukal bokem :)

České a SK hity teď taky dost ukázou

350
RAINMAN
Reagovat

Piešová: nudné frázování jako na školní besídce, refrény lepší, především ta poslední část refrénů byla dobrá.

351
Monika
Reagovat

Bvyborna, uplne super, cumela jsem jak blazen, ale prd platny tohle neni song pro Novaka, tim vetsinoveho divaka nedojme.

352
Ter.
Reagovat

Tohle se Bare povedlo. Ale je dneska nejaka takova mdla v projevu, nevim, jestli je to trema, nebo co se deje.

353
Jai Kudo
Reagovat

Bára poněkud rozvolněné frázování a intonace, nicméně to působilo o dost lépe, než první song.

354
libena
Reagovat

takže báře se podařil husarský kousek – leoši došla slova! jak jsem psala – je vtipná
a budu se opakovat, ale song super, moc hezký, intimní, moc

355
SuperManiak
Reagovat

Preboha som celý napätý stavil som na Barboru 5000 €. Trochu ma ukludnite lebo skolabujem od nervov

356
Motylek
Reagovat

Tak bez Korna a jeho písní bych se obešla….

357
Bezík
Reagovat

@SuperManiak: Říkám to pořád, nesázejte, nesázejte, nebo se z toho zblázníte ! No, a už je to (skoro) tady …

358
Prochor
Reagovat

Martinův taneček v bílých teniskách je geniální :-))) Já se řežu.

359
Monika
Reagovat

martin :-))))) fakt si tohle vybral sam? tvl tomu neverim, takove retro nikoho nedojme….s tim se neda vubec uspet u divaku…

360
Jai Kudo
Reagovat

Jediný co se dá k tomu říct, že je mně Martina upřímně líto, že se sebe musí dělat takovou ……… v přímým přenosu.

361
RAINMAN
Reagovat

Schreiner: dobrý zpěv i pohyb, ale po hlasové stránce mě to nudilo

362
Piha
Reagovat

No tak teď mi Martin vytřel zrak…Miluju Korna a ty jeho tanečky,jsem nadšená…:) A to kromě minulého Muka jsem ho vůbec nemusela.Jinak pro mě stále favoritky Bára a Dominika.

363
Motylek
Reagovat

@SuperManiak: tak buď v klidu, Leoš teď nechťa prozradil, že jí chodí nejvíc sms…. /čtu Leošovi mezi řádky/….

364
libena
Reagovat

u martina jsem měla celou dobu úsměv na tváři…teď mi to leoš vzal, chtěla jsem napsat rohlík :-))))

365
Bezík
Reagovat

Martine, já nemám slov … bože bože ….

366
Rick
Reagovat

@SuperManiak: Vyhrá Diana alebo Martin, zožeň si Lexaurin :D

367
dejna
Reagovat

Pro mě je nej Bára (beru to jako souhrn všech dosavadních vystoupení) – jako zpěvačka i jako osobnost, líbí se mi i Dominika, ale připadne mi nevyzrálá, Diana mě nudí zpěvem a je hodně dětská = nebaví mě.
Kluci tam byli lepší, proto mě tito dva ani nestojí za koment.
Z letošního ročníku je pro mě objevem roku Čeky, skokankou Monika Bagárová a v Superstar Bára, pomyslnou Zlatou malinu dávám Patrícii.

368
dolores
Reagovat

dokedy si nevzal Martin mikrofon do ruky, bolo ho dobre pocut, ked ho vzal, zase bol jeho hlas utopeny v hudbe…otrasny prenos zvuku
ale ze ako tancoval, no tedaaa… ktoby to bol povedal :-)))

skoda, ze prvy song bol slaby, dnes mohol martin utocit aj na striebro

369
Filip
Reagovat

2. kolo zatim jak Martin, tak Barbora skveli!

Skoda, ze musi nutne postoupit Dianka, protoze za normalnich okolnosti by si postup zaslouzila trojka: Dominika, Martin, Barbora

370
jardach
Reagovat

Ach jo, hold,co bychom cekali od nejhorsiho rocniku superstar..urcite ne nadprumerne finale, jeste,ze to uz konci

371
SuperManiak
Reagovat

To ako myslia vážne, že ešte budú zvyšní traja spievať aj 3. pesničku?
Však to finále skončí o ktorej?

372
Ally
Reagovat

No ty bláho Martin se mi líbil a bavil v odrhovačce od Korna , kterou fakt nemusím
víc než v tutovce Celine Dion..to jsou dneska překvapení :)

373
libena
Reagovat

@libena: 354 – bože – leošovi došla slova…. to je to rychlopsaní

374
Frida
Reagovat

Barbora..milovanie..naprostá bomba. A teď sei potvrdilo, co jsem v ní viděla od začátku
Je jako Jana Kratochvílová, rebelka s neuvěřitelným citem..

375
Monika
Reagovat

Vlado ty mas jedinecnou sanci, Dominika by ti to mohla i vyhrat. Kluci jsou s vykopavkama uplne v riti, jako Korn nebo Duchon to je fakt ulet :_)))) mladsi generace musela cumet….Dominika ma soucasne songy furt lepsi nez stare prenosilky atd…imho je to hodne otevrene, rozhoduji aktualni vykony diky malemu poctu kol a martin se uplne zakopal do zeme, bara neatraktivni songy, ale do trojky by se mohla jeste vecpat diky druhemu vyberu, si nemusu pomoci, ale vidim tam same baby v TOP 3 zatim…neumim si predstavit duchone v pozitivnim smyslu…

376
J
Reagovat

@SuperManiak: Vidim to tak na 00:40 pokud nebudou tedy výsledky pak vyhlašovat jak na běžícím páse…

Jinak mi přijde že ty písničky od CZ – SK písničky se vybiraly podle interpretů, kteří souhlasili, že pak pozdraví finalisty v přímém přenosu. Jen nevím jak to udělají s Duchoněm :)))

377
Mila1
Reagovat

Dominika docela průšvih. Vyniklo, jak slabý ma hlas. To se nepovedlo

378
libena
Reagovat

dominika teda místy špatenka :-(
billie byla mnohem lepší

379
dolores
Reagovat

oproti prvej piesni, kde Dominika ziarila, tak v tej Farnej neprijemna, tenke vysky a cudna vyslovnost

380
Monika
Reagovat

Dominika slaboucka, chybi ji proste sila hlasu Farne, vubec to neni song pro ni, amaterske a dietni vystoupeni.

381
RAINMAN
Reagovat

Lukešová: nad tónem, štvala mě její intonace i frázování

382
Prochor
Reagovat

Teda dneska boduje nejvíc Domča. Bojuje jako lvice. Jsem zvědavý jak skončí.

383
Bezík
Reagovat

@J: Hlas ze záhrobí ??? :-D

384
Motylek
Reagovat

Dominika určitě nevyhraje… Nezáživné…, fakt nevím co dneska zpívala…, ale je možné, že lidi dají přednost jí před Martinem…

385
Frida
Reagovat

Barbora..milovanie..bomba.
Znovu jsem tam viděla Janu Kratochvílovou.
Rebelka s neuvěřitelným hlasem a citem
Fakt bombice.

386
Jai Kudo
Reagovat

Tohle Dominice vůbec nesedlo. Ale aspoň je vidět, že zpívat něco po Ewě není jen tak…Ewča je totiž skvělá zpěvačka….a málokdo se jí u nás může rovnat.

387
dolores
Reagovat

@J: tak to si vychytal :-D zeby pozdrav zo zahrobia ?

388
Ter.
Reagovat

Ajaj, tak tohle ne. Bylo to uječený a takový…. kolotocarsky. Original od Farny neznam, mozna to je teda ujeceny taky.

389
Ally
Reagovat

Měli dat Dominice něco od Ivety Bartošové, když už vykopávky :)
A jak tu někdo psal, je jí něčím podobná..

390
Violete
Reagovat

@dolores: Prijde mi take, ze je nejak Bara presla, v tech anketach pred pisnemi je v ni daleko vice zivota a jak super gestikuluje, byla by dobra v rapu.

391
Bezík
Reagovat

@Ally: No fuj, takovou surovost bych od tebe nečekal !!! :-D

392
Prochor
Reagovat

Diana hodně slabé. Není vůbec slyšet ve verzích. Nejisté. No, nevím jestli dneska vyhraje.

393
J
Reagovat

Tak snad se dočkáme i vyvolávání duchů… :)))

Jinak Dominika si to zase pohnojila. Mám Ewu Farnou rád, ale tahle písnička je šílená odrhovačka a z Ewy repertoáru jedna z mála kterou nemusim…

Diana dnes strašně dětské výkony. Do semifinále to bylo víc profi. Že by to dělalo těch pár lidí v publiku??

394
Mila1
Reagovat

No Diana dneska hodně slabá. Asi tréma

395
Rick
Reagovat

No podľa mňa dnes favoritka celkom dosť vyhorela.

396
libena
Reagovat

diana – začátek songu zněl jako od billie eilish = šeptání
pak polkla jednu vodu a přešla do výšek, tam to bylo dobré
přesto je diana dosud zklamáním

397
Jai Kudo
Reagovat

A toto bolo čo? Nová superstár? Už se těším na ty oslavné ódy poroty :-D

398
RAINMAN
Reagovat

Kovaľová: moc rychle to zpívala, a samozřejmě intonačně velmi špatně, druhá půlka vystoupení o něco lepší, ke konci už to bylo dobré a hezké

399
Bezík
Reagovat

Dianka dneska není ve formě. Myslím že psychika, přeci jen je jí 15.

400
Michaela
Reagovat

Alespoň tady řekl Palo pravdu.

Ve výškách to bylo dobré, ale dole hučela a hučela a hučela.

401
Bezík
Reagovat

Sranda bude, až to celé vyhraje Giovanni :-D :-D

402
Rimmer
Reagovat

Habera potápí v hodnocení Dianu? To je superzápletka..

403
Filip
Reagovat

Az na ten konec byla Diana vylozene spatna a po Dominice (ve 2. kole) druhy nejhorsi vystoupeni vecera.

Dianka by tomto vykonu objektivne mela byt mimo TOP3, ale i tak nam vyhraje srdiecko zlate :)

404
Michaela
Reagovat

Mé pořadí s ohledem na obě skladby:

1) Dominika
2) Bára
3) Diana
4) Martin

Počkám, zda bude Giovanni před nebo po Martinovi.

405
Ally
Reagovat

@Bezík: No jo no, měla jsem i na zdi plakát Pavla Horňáka, než jsem přišla k rozumu :)
Ale jako, že měla takový čistý hlas Iveta..všechno co bylo kolem ní je druhá věc..:(

406
FilipH
Reagovat

Za mě snad jedině Bára – a i tak by byla asi nejslabší vítězkou v historii Superstar. Pokud opravdu vyhraje Diana, tak po dnešních výkonech to bude tragikomické jako celá letošní Superstar.

407
dolores
Reagovat

@J: Billy Ocean este zije, mozno pozdravi on, je to povodny interpret

408
Monika
Reagovat

Tohle je bezkonkurencne nejslabsi finale, libili se mi jen dva vykony Dominika v prvnim kole a bara v druhem kole. Diana prekvapive obe kola spatna, me teda nebavila nikdy, ale dnes…ja vubec nevim kdo vyhraje, podle me to muze byt kdokoliv prakticky. Ocekavam velmi male rozdily v hlasovani.

409
Michaela
Reagovat

Mé pořadí je toto:

1) Domča
2) Bára
3) Diana
4) Martin
5) Giovanni

Myslím si ale, že TOP 3 bude tato: Diana, Bára a Martin.

Pokud to dopadne jinak, budu překvapená.

410
Jai Kudo
Reagovat

V té dnešní všeobecné bídě i ten Giovanni nevypadá jako úplně nejhorší. I když toho Duchoně zpívá samozřejmě strašně…

411
libena
Reagovat

normálně miluju giovanniho na pódiu, to je super práce
a ten song pěvecky taky nepokazil

412
dolores
Reagovat

ten zaciatok bol pre Dianu nizko, ale potom to davala paradne, …. na evu farnu, ktora to speivala v legendach popu ale nemala, no aj Eva v tych spodkoch na zaciatku tapala, to je to piesen velmi narocna na rozsah, … ja by som Dianu az tak nekritizovala, myslim, ze porota a produkcia chce situaciu skomlikovat a vyburcovat ludi k hlasovaniu.. a myslim, ze Diana je pre nich na vyhru mladucka , tak ako pre mna …

dufam, ze to vyhra Barbora .. a v kutiku duse si prajem Martina do TOP 3

413
RAINMAN
Reagovat

Ricci: pod tónem, otravná intonace a frázování, paradoxně nejlepší byl v některých nižších pasážích

414
Motylek
Reagovat

Já jsem měla /a mám/ Bartošovou ráda…, Farná je dobrá zpěvačka, ale neposlouchám to vůbec, nic mi to neříká…
No – Giovanni má šílený ohoz…, to je závěs ze šedesátých roků…, zpěv nebudu hodnotit, nemám ráda takové písničky…

415
Crazy Lady
Reagovat

Produkce by zasloužila nakopat do řití – poprvé za výběr songů a podruhý za výběr ošacení. Toto finále se opravdu nepovedlo.

416
J
Reagovat

@dolores: Tak Giovanni to měl bez pozdravu, divné…

Bára zatim průměr, Diana slabé (možná jí porota naložila, aby diváci poslali vic hlasů), třeba to nakonec fakt ten Giovanni jako průměrný showman volbou průměrným okem běžného diváka Nováka a Markízáka vyhraje. Pořád nevěřím, že by to nechali vyhrát Dominiku nebo Martina.
Bohužel za mě nejslabší SS a z toho vzejde i nejslabší vítěz/ka

417
Monika
Reagovat

ufff Giovanni co to proboha mel na sobe za hadry? sileny, falesnej jak svina..no teda to jsou vykony…maximalne dve vystoupeni prvni kolo Dominika, druhe kolo Bara, jinak hruza, to se vubec neda poslouchat…

418
RAINMAN
Reagovat

Ricci byl pod tónem i nad tónem.

419
Ter.
Reagovat

Tyjo Habera Giovannimu dobre nalozil s tou vlezlosti… ale jako ma pravdu. To jak se chtel jit pred kamerama muckat s Maťkou, to uz na me bylo fakt trochu moc slizky.

420
Bezík
Reagovat

Těžkou úlohu měl chlapec, ono co s takovou sračkou …

421
Monika
Reagovat

Do TOP 3 vidim asi tri baby, kluci uz pred finale nemeli moc velkou podporu a dneska si urcite tema vykopavkama nepomohli, hadam bude zenska sestava…

422
Jai Kudo
Reagovat

Hodnocení za celou letošní SS:
1 Dominika Lukešová
2 Barbora Piešová
3 Martin Schreiner
4 Diana Kovalová
5 Giovanni Ricci

423
dolores
Reagovat

Giovanni celkom dobre, trochu smiesna slovenska vyslovnsot, ale vyrazovo prekvapujuco dobre, intonacia blba len na zaciatku, potom sa chytil, za mna slusny vykon :-) a dobry aj podiovy prejav… neviem co Haberovi teraz tak vadilo prave teraz ked mne nie ? :-D

a teraz som zvedava ako sa to vsetko pomiesa :-)))

424
Monika
Reagovat

jako jsou normalni, aby zpivali takove sracky? kdo to vymyslel? Chudak giovanni v tom strasidelnem ohozu, to bylo neco :-)))) mi ho bylo az lito

425
Monika
Reagovat

pro me nejlepsi Bara, tu bych chtela za vitezku.

426
Michaela
Reagovat

Já jako frankofilka bych moc, moc chtěla Domču slyšet zpívat tu francouzskou!!! Prosím.

SMS jsem posílala, více jsem udělat nemohla.

427
Sa. I.
Reagovat

1. kolo Dominika, 2. kolo Bára, křeč z úsměvu Martin :-D

428
Rick
Reagovat

Môj hlas dnes padol na Barboru, prepáč Baška ale vždy keď hlasujem nevyhrá ten človek okrem Emmy Drobnej :D

429
dolores
Reagovat

podla lajkov na instagrame do top3 ….Dominika, Bara, Martin

430
Rudolf
Reagovat

Moje pořadí za 3. kolo:
1. Dominika
2. Bára
3. Martin
4. Diana
5. Giovanni

431
Rudolf
Reagovat

Překlep, za 2. kolo pochopitelně.

432
Filip
Reagovat

@Monika: To vymyslel asi nekdo, kdo miluje Duchona a zacina den taky po 2 vodkach.

433
Monika
Reagovat

pate misto tipuju jasne na Giovanniho a pak pujde do tuheho….ctvrte se ani neodvazuju moc, ale mozna martin..finale dominika, bara, diana…dominika by mela vyhodu jedine cesky ve finale, klidne to muze vyhrat.

434
J
Reagovat

Giovanni má štěstí, že mu sedí pódiový projev. Jinak do top 3 asi taky tipuju 3 holky. Zase nejvíc hlasů přišlo během prvních písniček, tedy spíš za zásluhy z předchozích kol než za aktuální písničky. Těch zbylých 200 tisíc už možná podle výkonů. Ale nevím zda to ovlivní původní odhadované pořadí

435
Michaela
Reagovat

A nebo si tu písničku Giovanni vybral sám, protože chtěl Martině zazpívat „Mám ťa rád“, kdybychom to už všichni náhodou nevěděli. :D :D :D

436
Rena
Reagovat

Tak nevím, ale přijdou mi tak nějak dnes všici stejní… Nejlepší byla Bára v české písni, to byl zážitek… Takže první tři nebudou ti nejlepší, ale spíš ti nejoblíbenejší… Tak jsem zvědavá, šanci mají všici…

437
SuperManiak
Reagovat

Už ani nedýcham Bara má šancu a výhru. Stavil som 5000 €

438
Michaela
Reagovat

Tak a žádné překvapení se nekoná, teď vypadne Dominika. :(

439
libena
Reagovat

takže to vypadá, že překvapení se nekoná…giovanni pátý

440
dolores
Reagovat

Martiiiiin super !!! uf, ale som trpla …

ale Giovanni sa dnes dostojne rozlucil (samozrejme z mojho pohladu)

441
Rudolf
Reagovat

Tak to, co bylo pro dnešek nad slunce jasné, se právě naplnilo.

442
Ter.
Reagovat

Achjo, tak to Domca urco konci

443
Bezík
Reagovat

Do frasa !!!! :-(((

444
Michaela
Reagovat

Jdu spát.

Vám přeji, ať to vyhraje Barbora.

Mrzí mě, že se nekonalo žádné překvápko.

445
Prochor
Reagovat

Tak první můj předpoklad se splnil. Tři zpěváci odpovídají. Schválně jestli vyjde i tip na pořadí: Diana, Bára, Martin.

446
Monika
Reagovat

tak nakonec preci postoupila ocekavana trojka..no docela koukam…s Dominikou jsem pocitala fiha…zaslouzil;a si to misto diany minimalne ta uz natahovala, ze jsem se bala, ze se slozi

447
J
Reagovat

Tak je to jasné, dnešní večer vůbec neovlivnil celkově plánované pořadí. Tady Leoši Mareši je vidět proč je potřeba víc živých kol, aby lidé pak hlasovali na základě sympatií a výkonů a nejen sympatií… Takže asi fakt to dopadne Diana, Martin, Bára

448
Ter.
Reagovat

Ja jim dneska fakt na chvili sezrala, ze by to mohlo bejt jinak, nez nalinkovala produkce. Prd. Ted jeste zmenili poradi a nechali ji zpivat prvni, to se smsky posypou.

449
dolores
Reagovat

Bara super ,,,ale to som predpokladala, …. a tesim sa na Imagin Dragons

pri rozhodovani Dominiky a Diany ten Leos to je lisiak stary ,…ma normalne utvrdil, ze Diana vypadava

Diana ma dneska nieco s hlasom … alebo je psychicky vykolajena …

450
SuperManiak
Reagovat

Och Bože nech to vyhrá Barbora. 5000 € bude v ťahu. Posielajte smky prosím.

451
libena
Reagovat

teda diana nezaválela dnes ani jednou, ale porota stojí a musí ji pochválit

452
Piha
Reagovat

Jsem zklamaná…😣Diana patřila k mým favoritkam na začátku ale přestala mě bavit.Chci ať vyhraje Bára,když ne tak přežiju i Martina i když můj fanoušek to není ale určitě to nepřeji Diane.:(

453
RAINMAN
Reagovat

Kovaľová: moc rychle to zpívala, takže intonačně mimo, ale pěkný hlas ve vyšších polohách

454
libena
Reagovat

jo a taky si myslíte, že monika se už odebrala na finále a bude vyhlašovat superstar live?

455
Ter.
Reagovat

Hele ty videa s fanouskama tocili na nakym odtucnovacim tabore?

456
dolores
Reagovat

ja som spokojna , moja TOP3 sa naplnila snad poprvykrat v zivote a ak vyhraje Dara, budem rada, ale ak by sa to podarilo Martinovi budem prijemne prekvapena … Dianka ma este cas a dnes nepodala naj vykony ….

457
Violete
Reagovat

Ze by to vyhral Martin? V tehle pisni se mi libil predtim i ted.

458
libena
Reagovat

martin nádhera, to mu sedí

459
Rick
Reagovat

Myslím, že Martin má veľkú šancu vyhrať. Som zvedavý čo potom napíše Tomáš. :D

460
DJ Vlado
Reagovat

Tak to mám za sebou :‘-( Škoda, že ty CZ-SK songy nedali dřív, protože to by diváci měli v čerstvé paměti Billie (a na tu pokaženou Ewu by zapomněli) a Domča v Top 3 byla :-( Na druhou stranu co bych za čtvrté místo pro srdcovku dal vloni ve Voice… :-)

Teď už je mi to jedno, za vítěze nechci jenom Martina, oběma holkám to přeju stejně :-)

461
Ter.
Reagovat

Vzdyt ten martin byl desne falesnej, porota si sedi na usich.

462
RAINMAN
Reagovat

Schreiner: velká výhoda krásné písničky, moc hezké to bylo, včetně breku Pagáčové, vítěz SuperStar je jasný!

463
dolores
Reagovat

@SuperManiak: a kolko zinkasujes, ak barbora vyhra ?

464
J
Reagovat

@libena: Monika asi usnula když uspávala malou :)

Jinak Dominika a Giovanni můžou být v klidu. Dominika je za ČR na druhém místě a vítězkou za Česká děvčata. Giovanni je třetí za SK a vítězem za kluky ze Slovenska

Otázka je, zda krom výhry je výhra v letošní SS nějakou vyhrou.

465
libena
Reagovat

bože co je s bárou??? chce to zpívat po svém a honí ji kapela, to je škoda

466
Prochor
Reagovat

V TOP 3 se mi nejvíc líbil kupodivu Martin.

467
Ter.
Reagovat

Hmm,tak Bara to neustala. Des. V supersuperfinale ani jeden super vykon, skoda

468
Monika
Reagovat

Tak ja si zkusim tipnout, treti bude Diana, druha Bara, prvni martin. Diana s barou jsou hodne nervozni, martin jedinej z nich bez tremy a jeste jedinej cech, Tome, Tome…mozna mozna budes slavit :-)))

469
dolores
Reagovat

Bara v refrenoch uzasna ale verzie jej nesli, intonacne trochu mimo, ale ten plac v zavere… och, dufam, ze jej to pomoze a kupi si tlmice :-)

470
Motylek
Reagovat

@SuperManiak: myslím že se napakuješ…. :-)

471
RAINMAN
Reagovat

Piešová: pod tónem, špatná artikulace (výslovnost), intonace se zhoršovala během vystoupení

472
libena
Reagovat

no ale teda bára je rozložila na atomy, snad vyhraje

473
Ter.
Reagovat

Stejne vyhraje Diana, podle me vede o parnik. Jen nas tahaj za nohu.

474
Violete
Reagovat

Bara by si vitezstvi zaslouzila, tak uvidime.

475
J
Reagovat

Tak Martin asi třerí, Bára s Dianou se poperou o první místo. Jinak top 3 nejhorší výkony všech superstar

476
RAINMAN
Reagovat

Piešová měla jen jediný hezký tón: ten vysoký.

477
Rudolf
Reagovat

Moje pořadí za 3. kolo:
1. Martin
2. Diana
3. Bára

478
dolores
Reagovat

@Monika: myslim, ze ak by sa nepotopil s tym Titanicom mal by to v kapse isto… teraz je to na vazkach, ale zelam mu to …aj Tomovi :-D

479
J
Reagovat

Tak Martin asi třetí, Bára s Dianou se poperou o první a druhé místo. Jinak top 3 nejhorší výkony všech superstar

480
libena
Reagovat

660 tisíc sms !!!! wau

481
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: ale bud spokojny, ako pisal J , Dominika najlepsia holka za CR.. a s tym sa stotoznujem

482
dolores
Reagovat

2 slovenky v TOP 2, to je akoze pomsta za minulu superstar, kde boli v top2 dve cesky ? :-)))))

483
Motylek
Reagovat

jsem to vždycky věděla…. ☼ ♫ ♪ ♥

484
libena
Reagovat

bára – joooooo

485
Monika
Reagovat

Jooooooo hura, ja mam takovou radost, ze to neni Diana..bara z nich byla nejlepsi i pro me, parada!!!!

486
libena
Reagovat

závěrečné slovo báry – wona je faaakt vtipná

487
Bezík
Reagovat

Jééé, já to uhodl ! No to jsou věci :-D Super !!! Bára je rozhodně nejsympatičtější z top 5.

488
dolores
Reagovat

wow, spokojnost :-) ..Bara si to zasluzi jednoznacne ….

(skoda , Martin mohol byt druhy ….)

a je to za nami …. :-)

489
Violete
Reagovat

Bara to dala, super!

490
Prochor
Reagovat

Bára zabíjí : Co tomu říkáš? No,hurá, koupím si tlumiče!

491
J
Reagovat

Dianě se to holt dnes extra nepovedlo, ale je mladá má ještě čas… Tipoval jsem to 60:40 Diana vs.Bára tak to bylo asi opačně… vitězka je něco mezi Anetou Langerovou a Sabinou Křovákovou, takže to asi neni takové překvapení. Ale nevim zda Bára bude mít z výhry takovou radost

492
libena
Reagovat

@SuperManiak: tak už slavíš? :-)))))) si odpadol čo?

493
jardach
Reagovat

Aneb navod,jak vyhrat Superstar: dostat se do finale a rozbrecet Marese..not close…to budou poradny tlumice :-D

494
piha
Reagovat

Já su tak scastneeeee 👏👏👏👏

495
J
Reagovat

@dolores: Taky mě to napadlo. Čistě náhoda, že je to přesně opačně jako ve 2008? Produkce dosáhla asi přesně toho, čeho chtěla a to ostatní kolem byla jen vata a telenovela pro diváky. Aneb jak výběrem písniček, střihem a hodnocení poroty docílit svého. Bylo jasné že nikdo z ČR nevyhraje. Kdo ví zda z těch 600000 hlasů nepatřilo 450000 televizím :-P

496
Filip
Reagovat

Tak na tu finalovou bidu to nakonec dopadlo alespon trochu dustojne. Barbora bude urcite jednou z tech horsich vitezu, nicmene porad velmi dustojna vitezka!

Zabery po vyhlaseni vitezu se mi mozna libily uplne nejvic ze vsech. Protoze vetsinou se to vyhlasi, preda sek, vyleti konfety a konci prenos. Tady to nechali trochu dyl, Leos to tam trochu rezirovali a bylo to super!

Tohle urcite nemusi byt posledni rocnik SuperStar, nicmene chce to hodne veci vylepsit do priste a hlavne doufejme, ze uz zadna korona, ci jina krize nebude.

Nove SuperStar Barbore Piesove 3x zdar!!!

497
RAINMAN
Reagovat

Kdo chce vědět, co je zač ta Pagáčová a jak rozbíjí vztahy… může si teď přepnout na Nova GOLD.

498
Monika
Reagovat

za me spreavedlive, bara mi z nich prisla nejlepsi. Nikdy jsem neprisla na chut martinovi ani Diane, sice moji top favoriti jako Kamila jsou davno pryc, ale nakonec to vyhrala ta co mela imho. I tak ale slabe finale, navzdy poznamenane, nemeli svoji hymnu, ani nezpivali vsichni nejaky song jako driv cela finalova sestava zpivala song, to letos nebylo, moderator chybel a teda to vyhlasovani bylo peklo, fakt debilni to vyhlasovat takhle z poroty mimochodem jako no…tam to chce moderatora jako sul….pamatuji jak to uvadel driv leos s adelou nebe a dudy..uplne se vytrati napeti…tak jako letos uz prosim nikdy ne….

499
Prochor
Reagovat

Ta Bára vždycky udělá něco, co nečekám. Člověk by čekal, že bude opakovat obvyklé fráze, že děkuje divákům atd…. Ale Bára nejvíc děkovala vizážistkám a kostymérkám, na které jsme tady nejvíc nadávali :-)

500
Bezík
Reagovat

@RAINMAN: Ulice ? :-D Ty seš fakt Rain Man :-D :-D

501
Sofie
Reagovat

TAK BÁRA VÍTĚZKA, TO JE SUPER!!!

502
Monika
Reagovat

@J: No dve mega nenajdes jen tak na ulici, kazdy ma radost z vitezstvi, to je jasnacka….

503
dolores
Reagovat

tak nabuduce to uz musi vyhrat chlap :-D

504
FilipH
Reagovat

Z finálové pětky mi Bára přišla jako největší osobnost. Proto jsem rád, že vyhrála. Nicméně doufám, že se ještě někdy dočkám Superstar, kde se bude ve finálové desítce vypadávat po jednom a do posledního večera postoupí jen dva nejlepší. Pokud bych měl pojmenovat letošní řadu jedním slovem, volil bych slovo tragikomická. Alespoň že vítězka není tuctová :-)

505
Monika
Reagovat

No a nejvetsi radost ted maji sazkari, kteri stihli na Baru vsadit pri kurzu 9 :-)))) ten bookmaker co to tak nastavil dostane poradneho couda :-))

506
Bezík
Reagovat

@dolores: V žádném případě ! :-D :-D

507
Filip
Reagovat

@Prochor: To se mi libilo ta jeji uveritelnost a je to jeden z duvodu, proc je SuperStar.

Mohla si pripravit perfektni viteznou rec dopredu, ale neudelala to. To jen ukazuje, ze s vyhrou zase tolik nepocitala, coz je sympatickej bod nahoru.

508
Filip
Reagovat

@Monika: Myslim, ze v minusu za SuperStar nebudou, protoze hodne lidi urcite nahazelo Dianku ted za kurz kolem 2, coz byl vzhledem k predchozi tlacence dobrej kurz.

509
Klog
Reagovat

Dnes všetci pod svoje možnosti… asi stres.
K výsledku… Diana skrátka príliš vyčnievala a to sa v našich končinách neodpúšťa… Nech žije priemernosť. Premiér recesistická voľba Matovič… Superstár nie najlepší spevák ale najväčší salámista. Tak nám treba…

510
Rick
Reagovat

Baša je svojská a to som myslel ze reakciu Sabiny už neprekonal nikto :D Facebook je plný toho ako sa nevie chovať a ako reagovala ale u mňa má za to veľké plus. Prehnaná reakcia ako u Berkyovej nie je potrebná vo finále ktoré trvalo skoro 4 hodiny. Žiaden 10 minútový plač a 15 minútové dakovanie. Bolo to také natiahnuté celé že ten koniec už rýchlejšie urobiť nemohli. Baša už podľa mňa rozmýšľala co bude koncom týždňa robiť v pizzerke a zrazu jej dali na tlmiče tak sa nečudujem ze mala reakciu takú ako mala :D

511
Joel
Reagovat

Ale zase pokud strategicky vsadili stejnou částku na Dianu i Báru, když byl ještě kurz 4 a 9, tak výhra byla téměř jistá. Teda než
Martin začal zdánlivě nabírat na popularitě po prvním živáku.
No co dodat, mrzí mě, že jsem zaspal a nestih to :D

Jinak za mě Bára vyhrála zaslouženě, i když ty finálové výkony žádná hitparáda nebyly. Alw z toho, co tam zbylo jsem s vítězkou spokojený.

Po soutěži budu asi dále sledovat jenom Matěje, Valerie, i když její repertoár jde mimo mě, a asi i Dianu Chodžajan. Uvidíme, jestli se někdo nakonec prosadí :) sám jsem zvědavý

512
Rick
Reagovat

Inak ma ešte mrzí ze cela TOP 10 tam bola a nemohli im dat zaspievať aspoň ten Príbeh nekončí alebo tu ich spoločnú? Miesto tých kravin co riesili by ich tie 4 minúty nezabili.

513
Monika
Reagovat

@Rick: To jsem taky nepochopila, ze ani nebyli vsichni z desitky na podiu. vzdy to tak bylo, bud zazpivali hymnu nebo nejaky spolecny song. A to vyhlaseni viteze taky nejhorsi v historii, tam to chtelo moderatora na podiu.

514
dolores
Reagovat

trocha k porote :
Habera ako vzdy … ale presluhuje…
Monika velmi dostojna, trochu sa mi zdalo, ze sa obcas hrala na dolezitu, ale ako spravne povedal leos, vedela tvrde hodnotenia predniest nonsalantne, ..ona tam bola taka ticha sila a jasne ze odborne fundovana, ved je spevacka…
Pagacova uz mi nevadila ako na zaciatku, dokonca mi prisla mila a sympaticka
no prekvapil Ceky, ktory sa v zivich kolach akosi vytracal zo svojej komfortnej zony, ..zdal sa mi bledy a smutnejsi ako predtym a mal velky respekt …akoby nemal svoju iskru a stracal tu svoju invenciu , beznu z Inkognita alebo aj z kastingovych kol, napriek tomu je to moj fanusik uz asi navzdy a tesim sa na neho v dalsich programoch na Jojke :-D

Leos brutalne dobry ako vzdy…vobec mi nevadilo, ze tam nebol moderator a ze prave on ako ostrielany profik sa toho rozhodnutia a vyhlasovania vitaza ujal …islo mu to excelentne, je tak prirodzeny ako dychanie ….a je prave ten spolahlivy clovek, pri ktorom sa nemusi ziadny reziser bat, ze nastane trapas..
ospravedlnujem sa svojmu muzovi, ale milujem Leosa :-D

515
SuperManiak
Reagovat

Bože stavil som na Baru 5000e eur a vyhral som tak toto boli nervy
Kurz bol 3,8

516
Monika
Reagovat

@SuperManiak: gratuluji k vyhre :-)) skoda, ze jsi to nestihnul u kurzu 9, to se tam bookmaker zblaznil nebo co :-)))

517
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Tak já jsem spokojený, že porazila mnohem medializovanější Bikárku a i Giovanniho (plyšák pro pubiny je pro mě automaticky soupeř) :-) Jen po té skvělé Billie ve mně byla naděje, že by mohla být i v Top 3, no (i když po Ewě zhasla) :-/ Když už Domča nenapodobila Elišku, tak bych jí hrozně přál, aby napodobila jinou „třetí vzadu“ – Zdenku Prednou, která se po soutěži stala „první vepředu“ (než kariéru pověsila na hřebík kvůli rodině) :-)

518
Rick
Reagovat

@DJ Vlado: Zdenka možno urobí comeback ako Martina Šindlerová o tej roky nikto nepočul a zrazu sa vrátila v plnej sile a vydáva jeden song za druhým.

519
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: mas to podobne ako ja v poslednom Voice s juhasom ..len rozdiel je v tom, ze Peter bol v tej stvorke posledny a Dominika aj ked skoncila stvrta, nebola v tom kole posledna, takze taky trochu lepsi pocit…

@SuperManiak: gratulujem k vyhre, ale ja by som teda 5 tisic stavit nedokazala, …lebo stacilo zeby Diana dnes mala svoj den a prachy by boli fuc :-D ..a je to dost mozne, lebo vraj to bolo medzi tesne

520
Monika
Reagovat

bara mohla vyhrat diky superfinale, tam to na FB doslova drti. pocet lajku za superfinalovy posledni song:
Diana 326
Martin 496
bara pres 3800

uplne je rozmetala na cucky…..

521
dolores
Reagovat

@Rick: tak mne sa celkom paci len ten, co jej napisal Miro Jaros … a konecne nieco co jej verim

522
Stanislav Klog
Reagovat

Christina Aguillera má veľké šťastie, že je Američanka, lebo u nás by si ani neškrtla… :D

523
Rick
Reagovat

@dolores: mne sa páčil ten prvý po návrate ale celkovo to bolo prekvapenie že sa znova na to dala väčší sok by bol už len keby sa vráti Mária Bundová :D

524
Bezík
Reagovat

A produkce jde letos domů bez prémií :-D Ten proklatý hlasující divák jim to nakonec zkazil. A přitom se tak snažili … :-D

525
dolores
Reagovat

@Rick: veď ten prvý je práve ten song od Jaroša a smejeme sa doma z toho, že Haberovej vychvalovanej favoritke napísal song chlapec kolega z toho istého finale, ktorému Paľo nakladal, čo sa do neho vošlo a chcel vyhodiť v každom kole, ešte aby neprisiel deň, ked Jaroš napíše song aj Haberovi :-DD

526
Monika
Reagovat

Hrozne me mrzi, ze se k nam nepripojil Scalex aspon v diskuzi, moc by me zajimal jeho nazor na jednotlive soutezici a vubec na dnesni prubeh finale.

A skoda, ze uz nechodi Kalina, s nim byla takova prca, jo to byly casy :-)))

527
bobina
Reagovat

@Bezík: Já si myslím, že to naopak produkci vyšlo – HLP o popelce, největší prostor v dnešních mluvených vsuvkách atd. K čemu by jim byla
patnáctiletá dívenka, notabene s trvalým pobytem ve Španělsku?! Z té slaboty, co prošla sítem poroty, je Bára okay. Z dnešního večera pro mne dva nejsilnější výkony: Dominika –
Billie Eilish a Bára- Richard Muller.

528
bobina
Reagovat

@dolores: Máš pravdu, Leoš byl skvělý! Musím mu složit poklonu, přestože to tu čte. ( Nebo právě proto? )

529
Prochor
Reagovat

Zajímalo by mě, jaký byl rozdíl hlasů v TOP 5.

530
libena
Reagovat

@dolores: podepisuju tvůj příspěvek 514, včetně poslední věty o manželovi :-)))))
z leoše mareše je už taková moderátorská jistota, jakou byl karel gott ve zpěvu

531
Rick
Reagovat

No tak som sa na to vysal a idem zhodnotiť tento ročník divný :D

Plusy
+ Leoš (rosím aj nabudúce v porote)
+ Monika (prosím aj nabudúce)
+ pár objavených talentov

Neutrál
+/- Patrície (posledné kola naberala šťavu)
+/- Pavol (vyhára nám)
+/- Čeky (posledné kola už strácal šťavu)

Mínusy
– osekané finále (aj keď kvôli korone)
– natrieskané semifinále (stačilo ich aj 15 alebo dať radšej 2)
– zastreliť vyzážistov
– žiaden moderátor
– výber songov, akože Adele a Aguilera v každom kole je už moc, mám pocit, že produkcia otvorili Wikipediu na zozname speváčok a a ďalej ako od „A“ nepozrela
– celkový dojem posledných kôl bol strašne odfláknutý, chápem, že je korona ale ani prvá SHS nebola taká rozpačitá
– ignorácia TOP 10 vo finále, akože načo ich tam napchali do štúdia všetkých keď ich držali vzadu celý večer? Namiesto toho sme počúvali Čekyho a jeho klávesky
– zásahy produkcie veľmi výrazné, mám pocit že včera aj Moniku oni poslali mimo kameru keď videli ako sa to vlečie a nie jej dcéra

Je to za nami sláva víťazke Baša je super, česť porazenej Diana ktorá bola s Bašou ako na horskej dráhe ako favoritka na víťazstvo a rovnako zvyšok finalistov a semifinalistov, nebolo to pre nikoho určite to pravé prečo išli do SuperStar, tá výhra je len taká bodka, každý tam väčšinou ide s tým, že zažije live koncert a nie prázdne štúdio. Čiže škoda, že nezažili to pravé SuperStar.

Rady do budúcna
– určite mať moderátora, celý prenos bol strašne rozbitý
– viac semifinále a finálových kôl, netreba nutne 10 finále ale aj 6 poteší viac ako 2
– presunúť finále zo štúdia naspäť do nejakej väčšej arény napr. ako v 2009 Incheba v Bratislave, je to viac wow ako nejaké štúdiá z posledných rokov
– nechať väčšiu rôznorodosť vo výbere songov, nie opakovať 3 spevákov v každom kole, Diana spievala Aguileru a Adele mám pocit skoro v každom kole
– vymeniť vyzážistov určite, prípadne ich pridusiť parochnami aby si uvedomili čo páchajú za zverstvá niekedy
– niečo ma určite ešte napadne ale teraz to nejde …

532
Nadya
Reagovat

Za mě spokojenost, Barbora i Dominika aspoň jednou zazářily, Bára vyhrála, Leoš tradičně skvělý (bez něho Superstar prostě není ono). Jen ty výkony celkově nebyly zrovna špičkové. Za to ale může forma finále, teprve diváci dokáží ze soutěžících vytáhnout maximum a taky by potřebovali víc kol na velkém jevišti, aby si ho stihli „osahat“. Tak doufejme, že příště bez korony.

533
J
Reagovat

Tak to pro letošek máme za sebou a jestli nějaké příště bude (doufám, že dlouho ne) tak snad to bude lepší, než to, co jsme dostali letos… Jako chápu koronu, ale plno věcí vůbec neovlivnila a bylo to špatně díky produkci a její představě o tom, co divák chce (nebo to vážně chce???).
Pokud nějaké příště bude, prosím o víc svobody, pro jednotlivé soutěžící, ať už ve výběru písní, tak i přes účesy a výběr oděvů. Letos to byla jedna pomsta za druhou. Prosím víc finálových kol (ok, ne 10, ale pod 8 bych nešel), zásahy poroty jen k semifinále, nikoliv až do finále a prosím produkci, ať nedělá z lidí blbce!!!

Co se týče poroty, za mě Habera standard, jen asi víc tahal za nitky, občas mi lezl na nervy.
Monika příjemně překvapila, stejně jako Leoš, že dokáže být i v porotě (a živá kola v podstatě odmoderoval, ale bylo vidět, že to není ono).
Čeky mě bavil ze začátku, čím déle to trvalo, tim mu nějak začal docházet humor a v živých kolech jakoby už ani nebyl.
Patrície mi nevadila, ale hodnotila vždy mezi posledními a opakovala již řečené, takže pokud by tam nebyla, jakoby se nic nestalo. Tedy příště porotci max 4 (možná i 3 by stačili). Případně můžou 2 navíc pomáhat ze začátku s výběrem a pak se z nich stát moderátoři…

K soutěžícím: Vítězka budiž, buď si pojede své a najde si svoje publikum, nebo zapadne, když na sobě nebude makat. Letošní výkony soutěžících celkově dost slabé (čím déle to trvalo, tím to snad bylo horší). Nic, z čeho bych si sedl na zadek. Max výkon Diany v bunkru a kvarteto holek s písničkou Telephone. Zbytek za mě žádný touchdown. Bohužel…

A pár spešl kategorií na závěr:
pozitiva:
-Mladý objevený talent: Diana Kovalová
-Objevený talent, který se nedostal daleko: Kamila Polonyová
-Talent (ale se slabším hláskem): Dominika Lukešová
-Znovuobjevený talent: Matěj Vávra
-Celkem potenciál: Michal Šafrata

negativa:
-Soutěžící, která došla daleko, (pro mě bez jediného dobrého výkonu): Julia Kramárová
-Soutěžící, kteří nechápu, jak se dostali až do Top10: Esther Lubadika a Giovanni Ricci
-Soutěžící, kteří nechápu, jak se (ne)dostali až do Top18: Těch by bylo víc…
-Soutěžící, kterou už v žádné soutěži fakt nechci: Marina Laduda
-a WTF celé letošní Superstar: Timotej Majský (jako sorry, ale tohle už prosím ne) – celá tahle story jeho vystupování v SS byla pro mě špatně od začátku až do konce – a lví podíl na tom měla samozřejmě produkce a střih…
(Sorry za délku, víc to zkrátit nešlo) :D

534
libena
Reagovat

leoš na evropě 2:
výsledek sledovanosti finále v televizi – více než milion diváků starších 15ti let. nejlepší výsledek nedělního večera. od 16 února první milion :-)
rekordní počet sms hlasů – 675 tisíc

535
Jai Kudo
Reagovat

Asi je dobře, že vyhrála Bára. Pro Dianu bude jistě lepší, že nebude muset se svou povahou čelit všem těm svinstvům a podrazům našeho prašivého šoubyznysu. Diana je jistě ve svých 15ti letech talentovaná zpěvačka, ale není to ještě osobnost, jakou by měla být SUperstar. Pro Báru to bude jistě taky těžký, ale s jejím přístupem (který je mně celkem sympatický) to snad zvládne líp.
Jinak letošní SS nejslabší v historii, včetně superfinále. MYslím, že Bára, Diana i MArtin by měli velký problém se v minulých ročnícíh dostat do semifinále. To co až na výjimky předváděli v živých kolech byla velká slabota. A neúčast diváků je tak trochu výmluva.

536
BarBora
Reagovat

Hm, včera bol akýsi rozcítený večer, všetci porotcovia v priebehu finále pustili slzy a zaklincovala to Baška. Vidieť takto rumádzgat porotu, pri niekoho vystúpení, to si nepamätám 😀. Na Next to me som sa tešila, nakoniec som trpla, či sa jej to podarí dospievať, zradili ju vlastné emócie a možno aj únava. Baška je inteligentná, ale podvedome asi s postupom vôbec nepočítala a zaskočil ju nával pocitov a tréma.

Milovanie v daždi dala po svojom a naozaj to nakoniec patrilo k vrcholom večera. Dominike tá jemná, atmosférická Billie vyšla, užila som si to. Dianka ešte nejaký rôčik mala počkať, aj keď má veľký talent, detskost bola v jej prejave cítiť. Chalani aj sa potrápili, aj sa zabavili.
Celkovo som z tohto večera mala pocit trápenia, po dlhom nábehu prišiel rýchly koniec, potrebovali viac času a divákov. Z Baškinho víťazstva mám radosť a som zvedavá, či budú nové tlmiče, alebo auto😄.

537
Tomáš
Reagovat

Bára je nakonec pro mě lepší vítězka než Diana, tím Next To Me to tam rozsekala na mraky a i mě skoro vehnala slzy do očí. Tím jak dostala Leoše, tak to bylo úplně super. Čekal jsem tu větší unešení z jejího posledního výkonu, překvapuje mě že zde to asi tolik lidí tak nevnímalo. Podle mě to byl asi největší touchdown letošního ročníku co se týká emocí. Bára si po první nepříliš vydařené písni napravila reputaci už tím Müllerem ale tím Next To Me to zabila úplně. Přesto sem ale čekal že Diana vede o parník a že už se Báře nepovede jí co se týká sms hlasů dohnat. Takže za mě překvapení a příjemné, po dlouhé době vyhrál v Top 2 ten, komu sem to přál víc. Diana včera neměla svůj den, skoro nic jí nevyšlo a ani ten poslední song nebyl nic proti tomu co předvedla Bára, tam ji Bára nejvíc zválcovala a zanechala v lidech daleko větší dojmy. Já chtěl výhru Martina, Titanic mu vůbec nevyšel ale tu odrhovačku od Korna zazpíval daleko líp než Korn, úplně jako bůh a udělal u toho i skvělou show, poprvé se mi moc líbil. A jeho best of song taky skvělý, v best of kole byla nejslabší Diana. Ale Martin vyhrát nemohl, vzhledem k tomu jak byly Bára i Diana od začátku soutěže prezentované a medializované, tak Martin ač by udělal cokoliv, tak by byl stejně mezi oběma holkama vždy až ten třetí vzadu. Ale za mě je úspěch i to že se Martin dostal do Top 3, byl sem přesvědčený o tom že tam místo něj bude Dominika a že zase bude babská Top 3, dost sem se toho obával. Hodně mě zajímají výsledky hlasování co se týká pořadí, doufám že se Leošovi podaří prosadit aby je zveřejnili. 660 tisíc hlasů je úctyhodný počet ale přece jen pořád nevíme to pořadí. Strašně by mě zajímalo jestli Bára včera vyhrála i tu první část a nebo jestli prvně vedla Diana a Bára to otočila ve svůj prospěch až best of kolem. A ještě víc by mě zajímalo kdo vyhrál 1. finále 24. května , tam bych to viděl spíš na Dianu. A taky mě velmi zajímá umístění všech soutěžících co vypadli už v tom 1. živém přenosu. Takže Leoši, doufám že nám tohle televize zveřejní.

538
Mila1
Reagovat

Mně vadí ty komentáře typu, že letošní soutěžící byli slabí a že by v minulých Superstar nedošli ani do semifinále. Nesouhlasím. V letošní Superstar bylo spousta výborných a nadějných zpěváků, mne konkrétní moc vadil nepostup Mikulky dál, taktéž Michal Šafrata byl „vystoupen“ dříve než odpovídalo jeho kvalitám, o zpívajícím pekaři ani nemluvě.

Oproti minulým Superstar tito měli daleko méně kol, kde by se vyzpívali a dozráli. Po nekonečně dlouhém rozřazování pak přišla dvě kola, kde se rozhodlo. Navíc ta kola byla hodně atypická, ovlivněná koronavirovou krizí, obdivuju štáb i účinkující, jak se s tím popasovali.

Vítězkou pro mne byla od začátku Bára. Pro její přístup, nenamachrovanost, originalitu, skromnost. A hlavně pro její krásný silný hlas, který mne naprosto dostal. A ikdyž jsem se včera nekoukala až do konce, hned ráno jsem si pustila dvakrát její Stay with me a brečela s ní. Děkuju, Báro. Dostala jsi mne.

539
Mila1
Reagovat

Oprava – Next to me…

540
Tomáš
Reagovat

@libena: Včera říkal 660 tisíc hlasů a ne 675 tisíc ne?

@BarBora: Já myslím že to jak se rozbrečela, tak to byl právě ten triumf, který vedl k jejímu vítězství. Brečel Mareš, brečeli všichni, diváci dostali obrovský kýbl emocí a podle toho i hlasovali. Já si myslel že už bude pozdě, že Diana vede o tolik že už to nepůjde dohnat ale jak je vidět, tak to šlo. A právě ještě o to víc mě zajímají letos výsledky hlasování.

541
Sa. I.
Reagovat

@J:
533
Kamila Hošťálková ;-) v Czech Talentu 2018 zaujala i Vašo Patejdla, tuším, že by ve finále uzpívala cokoliv:
https://www.youtube.com/watch?v=uMtTkA6_7ag
Celé zde:
https://www.youtube.com/watch?v=LLHdFIIht3s

542
Franz
Reagovat

U mně také spokojenost s vítězkou.
Za mně včera nejlépe zazpívaná píseň – Milovanie v daždi. Nejhorší – Voda čo ma drží nad vodou. To Diana šlápla hodně vedle a bohužel to znělo jako nepovedené karaoke.
Největší průser večera byl harlekýno Giovanni. Nechápu jak se dostal do poslední pětky.

Chtěl bych jen dodat, že tyto soutěže chrlí spoustu potenciálních zpěváků, ale nakonec samotní vítězové se nijak moc neprosadili. Už vůbec si nepamatuji kdo je to Zbyněk Drda, Sabina Křováková nebo z Hlasu Ivanna Bagová. Kam se poděli Vlasta Horváth, Martin Chodúr, Lenka Hrůzová nebo Annamária D’Almeida? Mám dojem, že to jsou hvězdy pouze jednoho večera.

543
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: S porotou souhlas, ta byla letos nejsvětlejším bodem show :-) Jediná zbytečná tam byla Patrície, ale ani ta mi nevadila tolik jako jiné ženské porotkyně z minulosti :-) Zbylí nováčci (Haberu nepočítám, ten je tak nějak pořád stejnej) byli super, i když Čekymu postupně docházel dech, ale Leoš a Monička byli skvělí, na Leošovi se mi zejména líbila jeho komunikace s námi fanoušky :-) No a Monička, ta překvapila i mě jako jejího největšího fanouška v republice, u mě momentálně sesadila z trůnu i Ewu a je teď nejlepší ženskou porotkyní EVER (kéž by byla i v další řadě) :-) Zvlášť když letošní porotu srovnám s tou předloňskou, ve které byl Ruppert úplně hroznej, Knechtová mě zklamala lidsky, když nedokázala ovládat *Zemanovo oblíbené slovo* (a to jsem ji měl před tím jako zpěvačku vždycky rád) a nejlíp mi paradoxně z nováčků vyšel Ben, kterého ale jinak vůbec nemusím, tak to je nebe a dudy :-)

544
Crazy Lady
Reagovat

@Tomáš: tobě přišel ten Báry pláč jako kalkul ?

545
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome ten posledni song mohl byt klidne rozhodujici, na FB lajky:
Martin za say something….
Diana 461 lajku
martin 645 lajku
Bara 5200 lajku
to je neskutecna jizda, next to me ji to vyhralo

546
libena
Reagovat

@Tomáš: taky jsem včera slyšela 660 tisíc, ale dnes na evropě 2 to opakoval leoš několikrát – 675 tisíc

547
Baby
Reagovat

Barbora tam buli jak děcko malý hraje na city heerecka… A když vyhraje tak ani buu a ještě děkuje kadernikum díky kterým vypadá ještě hůř než normálně :D a jaksi už nepodekuje lidem co zvedli mobil a ty hlasy ji poslali. Manýry horší jak Bieber..ted sem sledovala chat online a má vše na háku nevím co tím si dokazuje…

548
Tomáš
Reagovat

@Crazy Lady: Kalkul to zřejmě nebyl i když do hlavy jí nevidíme. Ale já to ani nenapsal že by to byl kalkul, já píšu jen to že je to zřejmě to co jí dost možná zajistilo vítězství nad Dianou. Ale to stejně nebudeme vědět jistě pokud neuvidíme výsledky hlasování diváků, včera z první části přenosu a i z minulého týdne, jestli už Bára vedla nad Dianou před tím a nebo jestli nastal obrat až během posledního songu.

549
Mila1
Reagovat

Jestli mi někdo připadal jako přemotivovaná hérečka (a dojela na to), tak to byla Lucie Bikárová. Zpívat uměla, ale to divadlo kolem…

Ale napsat o Barboře, že ty slzy zahrála a posmívat se její závěrečné řeči, kterou neměla připravenou, protože při své skromnosti prostě nepředpokládala, že vyhraje.. tak to prostě nechápu.

550
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
S tým súhlasím, Baška vie vyvolať emócie spevom, aj chovaním, čo je jej veľké plus, bez toho je pre mňa spevák k ničomu, nech by zvládal aj vysoké C a odintonoval bezchybne. Stačilo sledovať porotu, nehrali to, tak som verila, že podobne zareagujú aj diváci. Ale úprimne, bola som jej vystúpením zaskočená, lomcovalo to s ňou, to som nečakala.

551
Bezík
Reagovat

@BarBora: Já myslím, že na Bašku padlo to, že už je konec, že to je poslední vystoupení. To jí během písničky došlo a to ji rozsypalo. Letos se tam fakt vytvořila zjevně dobrá partička (gang čtyř + dítě :-D) a i když Barborka jinak působí dosti otrle, huvnitř určitě není.

552
jjj
Reagovat

Gratuluju Báře k vítězství, z finalistů jsem jí to přál nejvíc, i za minulá kola. Podle mě Báře výrazně pomohlo, že byla nejvíc osobitá, někdy až divná. Její hlas mi v některých polohách není moc příjemnej, někdy je dost nejistá, ale když se do toho opře na maximum, tak mě baví. Podle reakcí poroty zní naživo ještě mnohem líp než z tv, což není nic překvapivého. Jestli chce v budoucnu zpívat i anglicky, tak na angličtině by měla teda zapracovat.
Dominika se mi naposled líbila na castingu a při zpívání ve čtyřech, včera se mi líbila dokonce i ve Farný. Překvapilo mě, že někteří porotci neznali písničku od Billie Eilish, slyším ji v rádiu tak jednou za hodinu. A moc nechápu, proč si ji dotyční teda nepustí, když přeci playlist znají.
Diana se mi zdála dost nervózní, divně se nadechovala, připadala mi zvukově utopená, aranže taky nic moc, to platí i pro ostatní. Teď už je asi pozdě napsat, že jsem si to i myslel, že by ty výběry mohly být nad jejich síly :-) Na Set Fire… má moc jemný hlas, u Elánu mě ale upřímně překvapilo, jak ty spodní polohy vůbec nevzládla, jakkoliv byly nízko. Když vezmu v potaz celou soutěž, tak z finalistů bych ji taky dal druhou, třetí pak Dominiku. Martin mě nudil od začátku, Giovanniho výkony si prakticky nepamatuju, jen ty s Martinou.

Ve finále jsem překvapivě fandil nejvíc Leošovi :-) První část finále byla nesnesitelně zdlouhavá. Pak se to naštěstí zrychlilo, a že jsem to dokoukal, za to může i Leoš. Nevím, jestli mě z části neovlivňuje fakt, že sem Leoš občas přispěl či ochotně poskytnul rozhovor. Bez moderátorů to bylo celý divný, hodně mi tam chyběl někdo blízko soutěžících, nejvíc při vyhlašování, ale s přihlédnutím k tomu, že Leoš kromě porotcování moderoval z porotcovské židle, tak to dělal bravurně. Dřív často zbytečně strhával pozornost na sebe, což mi na něm trochu vadilo, ale teď jsem měl pocit, že nechává vyniknout soutěžící a že sám sebe nepovažuje za důležitýho. A taky bylo znát, jak jim všem fandí. Zdá se mi, že zraje jak víno :-) Habera taky občas pronesl dobrou řeč, třeba tu, když Leoš nebyl schopen slova po posledním výkonu Báry.
No, i když mí oblíbenci vypadli brzo, tak mě to docela bavilo, i když asi víc tady na Panáčkovi, škoda, že to skončilo tak rychle :-)

553
BarBora
Reagovat

@Bezík:
Aj to, myslím si, že tam bol komplex všetkého možného, čo by možno v tej chvíli ani nevedela pomenovať, len to vyústilo do toho, čo sama nazvala „to sa mi niekedy stáva“. Citlivá určite je, aj keď sa to prvoplánovo nemusí tak javiť.

554
Frida
Reagovat

Tak super, Barbora je vítěz. Myslím, že máme letos skvělou superstar.
Ta holka má charisma, úžasnou barvu hlasů a v té naléhavosti se odráží její povaha. Já jsem naprosto spokojena. Ale byly to nervy. A Leoš ji fandil, přetekl se a možná záměrně.

555
Nadya
Reagovat

Vůbec si nemyslím, že by Bára něco hrála, od prvních tónů písničky bylo slyšet, jak se ty slzy snaží potlačit, ale těch několik měsíců stresu a emocí ji holt dostalo. A co se její reakce na vítězství týká, všichni věděli, že to není absolventka dívčí katolické školy, která ví vždycky přesně co říct, je svá a možná i proto jí lidi posílali hlasy. Aspoň já Teda jo.

556
Ally
Reagovat

Tak ke včerejšku
– z těch 5 lidí bych to přála asi každému, kvůli nikomu bych nešla protestovat, jak říkal Habera :)
– a zároveň nikomu až že by byl jednoznačný
– nejlíp to včera zvládla asi…Monika Bagárová :)
– Leoš super, líbilo se mi jak to s nimi prožíval, jakoby u Vody i chtěl zpívat za Dianu :)
– líbí se mi takové, jak už je na něm vidět vtip dopředu, to jsem milovala u bývalého, tímto se mu také omlouvám, že i u Leoše :)
– srovnání s Gottem , že nikdy nezklame.. jak někdo psal je odvážné a nechtěla jsem psát, když si to tu třeba přečte :) ale mě zas připomíná stylem humoru, jak si dělá občas legraci sám ze sebe ..

– nakonec byl můj favorit Martin, i hlas šel jemu :) zpívat holt umí a připadne mi , že musí být i fajn člověk
– Celine Dion byla asi i na něho moc, Korn mě dost nečekaně bavil, žádné velké umění, ale taky úsměv od ucha K uchu.. a o tom to je, hudba má dělat lidi občas štastné, ne ? :)

– Diany mi bylo nakonec líto – Vodu a a Adele prostě asi nemůže zpívat 15 leté dítě , kdyby to dostala pár / asi dost let / později..nakonec ten výběr byl danajský dar

– Bára je správná ranařka, nevím jestli nevyhrála hlavně proto, uvidí se
– závěrečná písnička, mě se to nelíbilo, ale asi v TV to zní fakt jinak …první písnička bavila

-Dominika a Billie Eilish taky zcela nečekaně pro mě asi největší zážitek
– chvíli jsem i tipovala, jestli Dominika nepůjde místo Diany do TOP 3..ale zřejmě se až tak dle aktuálních výkonů nehlasovalo

Giovanniho outfit pobavil, a vůbec nějaký úlet občas třeba , kde už jinde ?
A, kdyby šli všichni v džínách a černém tričku , byla by to nuda..a neměli by vizážisti co žrát: )
I když třeba , co měla Esther minule, to bylo moc.. :)

To asi zatím vše, touchdowny ročníku si asi ještě rozmyslím k rekapu :)

557
dolores
Reagovat

@BarBora: myslim, ze uz v minulej uputavke, kde opisovali rodicia jej klady a zapory odznelo, ze sa casto rozplace z nicoho nic :-) takze to mi hned napadlo… a verila som, zeby jej to mohlo pomoct u divakov… podla mna sa pod to podpisal nielen stres, tlak na nu ako poslednu spievajucu a ako tu niekto pisal, aj to ze sa vsetko konci… ale v neposlednom rade na emocne vykyvy ma vplyv aj unava a nedostatok spanku, ktory bol sposobeny, ako pisal Michal tym, ze vecer sa tulali s Barbooru po Prahe a 2 hodiny bludili, lebo nevedeli najst hotel :-D takze prisli dost neskoro a Bara spala pred grandfinale len 5 hodin … ako pre showbiz je to ta spravna vstupenka … uzivat si dlho do noci a potom vyhrat :-D

mne sa inak zdalo, ze sa rozplace Dianka, ked jej Habera nakladal, a ona sa nakoniec rozplakala Barborka :-D

558
Michaela
Reagovat

Na tu bídu, že i hrozilo, že žádné finále ani nebude, to dopadlo dobře. V TOP 10 jsem měla Báru vlastně na 2. místě, takže dobré.

Celkově mi z kluků utkvěl pouze Matěj Vávra, kterého jsem ale znala už z dřívějška a jeho hlas, projev, tvorbu mám ráda dlouhodobě.

Z holek mám také jen 1 holčinu, která pro mě doopravdy zářila a budu si ji pamatovat i po soutěži – je to Dominika.

Mrzí mě, že Domča nepostoupila do TOP 3, chtěla jsem ji ještě slyšet zpívat.

559
dolores
Reagovat

teraz mi nepresiel 3x prispevok bez akehokolvek odkazu, linku, dokonca posledny kratky bez reakcie na niekoho, takze to tu balim, pa..;-)

560
Frida
Reagovat

@Frida: Pardon, *přeřekl..

561
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Už jsem ti ho schválil, aspoň tedy jeden z nich :-)

562
Bezík
Reagovat

@dolores: Asi nějaký iniciativní programátor přidal do kódu panáčka :
if („dolores“) go to „čekačka“

:-D

563
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: tak vdaka :-) ten jeden staci, ostatne vymaz, su totozne ..

bezik, nj , zasadli si na mna tento rok, asi vela zvanim :-D

564
Ally
Reagovat

@dolores: Jo a celkem si mi líbilo , že si i ve finále troufli kritizovat. Možná fakt proto , že tam neměl kdo ječet na protest :)
Habera je jasnej..ale že i Monika to říkala , jak to viděla i ve svém stavu, kdy by mohla všechny milovat..dobrý :)

565
dolores
Reagovat
566
jjj
Reagovat

@dolores:
Stejný problém jak minule, g*andfinále, nezáleží na tom, že je ve spojení s jiným slovem. Narazil s ním už i Bezík a mám dojem, že i Tomáš, ten použil to samé jako ty. Pamatuju si to, protože jsem na to tehdy reagoval. Asi je hojně používané v nevyžádaných spamech. To mě občas neprojdou zvláštnější slova, jako so*ia*istický nebo D*. Vo*těp :-)

567
dolores
Reagovat

@jjj: fakt g*andfinale ? taka prkotina a clovek strati vzacny cas, ktory si vymedzi na panacka :-D
no skusim to slovo v dalsom prispevku … :-))

568
dolores
Reagovat

jojo, …mas pravdu clovece :-DD nepreslo to … to musi byt teda nejake hnusne slovo, no fuj …:-D

569
jjj
Reagovat

@dolores:
Nebudu g*and, už sis koledovala s tou Arianou G*ande. Znáš to, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu… Hm, opět jsem napsal g*andiózní příspěvek :-)

570
DJ Vlado
Reagovat

ANKETA: Top 10 výkonů

Já to mám takhle:

1. Dominika a Dolník – Someone You Loved
2. Dominika – No Time To Die
3. Bára – Milovanie v daždi
4. Diana – Contigo en la Distancia
5. Dominika – Stay With Me
6. Bára – I Will Survive
7. Dominika – Love Me Like You Do
8. Alica – Toxic (nejlepší casting)
9. Diana – You Lost Me (verze z Leošova IG)
10. Júlia – The Edge Of Glory

Tomášovi se to nebude líbit, ale s výjimkou Dolníka v duetu se mi tam nevešel žádný chlap :-P prostě to pro mě byla letos dámská jízda :-)

A jak to máte vy?

571
frida
Reagovat

Tak je to…pri zpevu Barbory se mi vybavila jedna asociace…kdysi davno, asi pred stopadesati lety jsem byla jako holka na koncertete Jany Kratochvilove osmdesata leta..
Zpivala tam toto https://www.youtube.com/watch?v=pCnGq5omtAQ a nebo toto https://www.youtube.com/watch?v=y2U6Yha3DfY. Byla neskutecny ukaz, spoust energie a charisma z ni jen strikalo na publikum o samotnem zpevu ani nemluve. Takze kdyz jsem slysela Babetu zpivat …Milovanie…, hned jsem se vratila na ten koncert a myslim, za takhle nejak by mohly vypadat i jeji vystoupeni.

572
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado:
Já to mám asi takhle, ale určitě jsem na něco zapomněl. Teda jedno zapomenutí vím jistě, princezno připomeň mi, ta divoženka z castingu, nemůžu si zaboha vzpomenout na jméno :-D

Nikola Šroubková – Everything I Wanted (supervýběr)
Rozálka Synková – Creep (casting)
Esther Lubadika – I Wanna Dance With Sombody
Bára Piešová – Milovanie v daždi
Dominika Lukešová – No Time To Die
Esther Lubadika + Michal Choma – Perfekt
Bára Piešová – I Will Survive
Dominika Lukešová – Stay With Me
divoženka z castingu

573
Rick
Reagovat

1. Barbora – I Will Survive
2. Telephone – Lucie, Klára, Valerie, Esther
3. Diana – You Lost Me
4. Barbora – Next to Me
5. Nikola Š. – casting
6. Esther – I Wanna Dance With Somebody
7. Dominika – Stay With Me
8. Martin – Jealous
9. Diana a Martin – Dusk Till Dawn
10. Kamila – Hošťálková

574
BarBora
Reagovat

@dolores:
Z toho článku by sa dalo dedukovať, že najviac ju rozhodil postup do TOP3, ona to asi naozaj neočakávala. Inak, tá charakteristika sedí aj dnes.

575
Violete
Reagovat

@Bezík: Divoženka byla Janka Selická. Bohužel jsme si ji neužili moc dlouho.

576
Bezík
Reagovat

@Violete: jóóó, díky !!! Paměť už neslouží …

577
Bezík
Reagovat

Takže doplněno :

Nikola Šroubková – Everything I Wanted (supervýběr)
Rozálka Synková – Creep (casting)
Esther Lubadika – I Wanna Dance With Sombody
Bára Piešová – Milovanie v daždi
Dominika Lukešová – No Time To Die
Esther Lubadika + Michal Choma – Perfekt
Bára Piešová – I Will Survive
Dominika Lukešová – Stay With Me
Jana Selická – Your Song
Michal Šafrata – Sex On Fire

578
BarBora
Reagovat

@dolores:
Jaj, až teraz som si všimla tento príspevok. Že sa zvykne rozplakať som neuložila do pamäte, ale únavu som tipovala. Za celý čas som na nej nezbadala nejaké príznaky plačlivosti, tak ma to prekvapilo. Noo, ale keď museli pred grrrandfinále s Michalom v noci 2 hodiny hľadať hotel, tak to hej…..to chápem😂.

579
Violete
Reagovat

Tak za mě takhle a na desáté místo jsem si dovolila dát dva, ať aspoň trochu dorovnám ten počet zajímavých kluků, co byli v soutěži :-), rozhodně to letos holky zas tak neválcovaly:
1. Dominika Billie Eilish: No Time to Die
2. Tomáš Mikulka Chuck Berry – Johny B. Goode
3. Nikola Šroubková Na hotelu v Olomouci
4. Esther Lubadika & Michal Choma Ed Sheeran & Beyoncé – Perfect
5. Júlia Kramárová Christina Aguilera – Hurt
6. Michal Šafrata Dan Bárta – On My Head
7. Veronika Weissová Christina Aguilera – Bound To You
8. Barbora Piešová Gloria Gaynor – I Will Survive
9. Martin Schreiner Christina Aguilera: Say Something
10. Miroslav Šimůnek a Janka Selická casting

580
jjj
Reagovat

Chtěl jsem si na youtube pustit některý výkony znova, většinou ale zůstaly jen ty novácký zkrácený pahýly. Fakt je nemám rád. I proto se mi nechce sestavovat pořadí, ale vysoko by byla Kamila za casting, Rozálie Synková za to samý, Diana minule, Bára něco ze supervýběru, Valerie a spol s Telephone…, nechce se mi dál přemejšlet, abych na někoho nezapomněl, byli tam další typově zajímaví, třeba Nikol Šroubková, Miro Šimůnek, bylo jich víc.

Ještě jsem chtěl zmínit něco, co mě zaujalo jinde. Když jsem hledal nějaké ankety, tak občas tu byly z jedněch stránek postnutý výsledky Popularity Poll. A to hlasování tam prošlo zajímavým vývojem. V počátcích byly výsledky normálně zobrazený na stránce, u dalších se postupně muselo sledovat video. Ovšem výsledky posledního hlasování už byly k vidění jen v nějaké uzavřené skupině na facebooku. Takže nejdřív ten vykuk nechá lidi veřejně hlasovat, a když pak chtějí znát výsledky, tak musí vstoupit do nějaký zavřený skupiny na facebooku a pustit si video. Počítám, že příště budou muset za výsledky platit. Howgh! :-)

581
Rick
Reagovat

@jjj: známa firma stránka o ničom a zaraba sa na reklamách nie je len o superstar stránka ale rôzne tomu sa povie „pravý fanúšikovia“

582
BarBora
Reagovat

Trošku spomienok – paródia na SS 2009, kvalita videa mizerná, paródia trošku krutá, ale netrvá to dlho.
https://youtu.be/ZpXoioB433U

583
kvok
Reagovat

Proč se Bára rozbrečela je v rozhovoru na Nova Plus: https://novaplus.nova.cz/porad/superstar-2020/bonus/6230-bara-piesova-po-vyhre-v-superstar-co-planuje-do-budoucna
Bylo to kvůli jednomu z videovzkazů před vystoupením.

584
Rick
Reagovat

@kvok: tak úplný opak poslednej superstar :D Baša chce bývať v Prahe a Tereza sa presťahovala do Bratislavy :D

585
JancaJan
Reagovat

Dobrý rozhovor s Barborou a potvrdzuje mi to, že dobre, že to vyhrala ona. Držim jej palce. Veľmi sa mi páčilo, ako bolo vidieť, že dobre komunikuje s muzikantami, takže jej kariéru vidím nádejne. Aj keď všetci riešili salámovitosť Nikoly, ja by som skôr Barbory. Ale verím jej, že hudba je pre ňu tak dôležitá, že bude pristupovať k spoluprácam s ostatnými ľuďmi v businese zodpovedne a nepokazí si to.
Najviac sa mi od nej páčilo Milovanie v daždi, Next to me som si pozerala pred vysielaním na youtube a revala som už pri barborinej štúdiovej verzii.
Inak považujem za symptomatické, že naj zo súťaže ponúkli piesne s ktorými prišli do súťaže, takže v podstate kvôli žiadnym prenosom sa nikde neposunuli a výberové kolá neboli ich voľby.
Kastingy ma nudia, fakt ma nebaví pozerať na exotov, divadlo je fajn a ten vývoj s ďalšími kolami chýbal. Hrozné je, že produkcia ani žiadne poriadne finálové kolá neplánovala.
Dominika Lukešová sa mi páčila od kastingu, No time som sledovala so zatajeným dychom. Rada ju budem sledovať ďalej.
Diana je mladučká, potrebuje dobrého producenta, ktorý by nad ňou mal ochrannú ruku, teší ma, že sa ukázala, keďže ťažko povedať, kedy bude ďalšia SS.
Martin pre mňa nuda. Chalani, čo sa mi páčili dávno skončili.
Z poroty ma najviac bavil Čeky a Leoš. Oceňujem, že Leoš dozrel. Spomínam si, že v minulosti som sa cítila pri niektorých jeho vtípkoch trápne, iritoval ma. Dnes pôsobí veľmi ľudsky a autenticky, fajn.
Tešilo ma stráviť SS s Vami a ďakujem všetkým za ich príspevky!

586
Prochor
Reagovat

@Michaela: Ono kdyby bylo víc finálových kol, tak kdo ví, jak by to dopadlo, jestli by Bára vyhrála. Dominika se podle mně zlepšovala kolo od kola a taky je to velká sympaťanda.

587
Michaela
Reagovat

@Prochor: Dominice ublížila ta Ewa Farna, mít song, který by jí sedl, měla šanci i včera.

Ale uvidíme, co nyní. Teď se teprve bude lámat chleba. Všichni se ukázali a teď se uvidí, co bude po soutěži.

588
zuzana
Reagovat

Najdite si na youtube Barborinu sestru Lenku Piesovu, ktora bola a hovorila aj vo finale….sanka dole…

589
Bezík
Reagovat

Když se tak na to koukám z určitého odstupu, tak začínám mít dojem, že produkci vlastně bylo asi jedno jestli to vyhraje Barbora nebo Dianka. Šlo spíš o to, postavit proti sobě dva protikladné koncepty, „rebelku“ a „andílka“, a tím vyždímat tím z diváků co nejvíce hlasů a získat co nejvyšší sledovanost. A to se nakonec povedlo. Takže nás produkce zase dostala :-D :-D

590
dolores
Reagovat

@Bezík: dobre ranko :-D

591
Bezík
Reagovat

@dolores: No jo, no, vy ženy … fšechno víte napřed :-D

592
orchis
Reagovat

@Bezík: taky mám ten dojem :-)

593
Ally
Reagovat

@Bezík: No to je fakt, taky mě napadlo, že byly tak jiné, že to by ani nevymyslel, ale že to má i takový význam, je fakt..
Kam se hrabe Aneta x Šárka , a už vůbec Karmen x Tereza :)

@Michaela: Dominice ublížila Ewa Farna ? to je ale škaredá holka :) Ba ne, koukala jsem zrovna náhodou na její stream, a ta má jiný hlas no. Ale taky si umí pěkně vyhrát, kdyby byla Bára takhle šikovná třeba..

594
dolores
Reagovat

@DJ Vlado:

Diana – You Lost Me
Barbora – Next to you (casting)
Martin – Tancis sama
Barbora – Milovanie v dazdi
Barbora – I Will Survive
Martin – Say Something
Esther Lubadika & Michal Choma – Perfect
Dominika – Billie Eilish No Time to Die
Martin – Jealous
Diana a Martin – Dusk Till Dawn

595
dolores
Reagovat

@Bezík: ja ? ved to Monika predpoveda buducnost :-D

ale je fakt, ze v kazdom druhom prispevku o tlacenke Diany sa mi uz velmi nechcelo citat, kedze ja som to citila inak ;-)

596
Lucas
Reagovat

Tak mi přijde, že jsem asi jeden z mála, kterýho dostalo Barbořino Next to me stejně jako Leoše a Patricii :D

Jinak Monika byla poslední dvě kola boží, klidně bych ji rád viděl v porotě i příště :) spolu s Ewou Farnou :)

A musím říct, že Patricie se taky zlepšila, i hodnotila celkem fajn, nevadila mi.

597
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Bylo jim jedno jestli vyhraje Bára nebo Diana ale prostě to musela být slovenka. Proto ta masová propagace obou holek od samého začátku a likvidace všech chlapů co by je mohli ohrozit.

Co výsledky hlasování, zatím nejsou? Čekám na ně. Leoš je velký sympaťák, včera ten jeho pláč byl super. A hlavně je taky super co dělá pro nás fanoušky z Panáčka. Snad i ty výsledky se mu podaří nám zprostředkovat a nebo nám sem aspoň napíše jaké bylo pořadí soutěžících v prvním živáku pokud to ví a já si myslím že to ví.

598
dolores
Reagovat

@Ally: njn, to aj Martinovi ublizila zla Celine Dion…a Elan hnusny prekazil Dianke vyhru :-//

599
Tomáš
Reagovat

@Lucas: Mě to taky strašně dostalo, na to jak mám dívčích vítězek už plné zuby, tak po tomhle výkonu jsem Báře tu výhru hodně přál. Bylo to rozhodně nejemotivnější vystoupení minimálně celého letošního ročníku.

600
dolores
Reagovat

v Mullerovych songoch vacsinou tie decka zaziarili, ..pamatam si ako som prehodnotila svoj postoj k Chodurovi, ked vystrihol Rozeznavam ako skuseny sansonier … :-)

takze moja top4 coverov Richarda Mullera

Martin Chodur – Rozeznavam
Barbora – Milovanie v dazdi
Peter Juhas – Cigaretka
Dominika Stara – Tlakova niz

a aj kvarteto z divadla v tomto rocniku (Dolnik, Olah, Veronika, Nikola) si celkom dobre poradili s Mullervym Barokom

601
Monika
Reagovat

Moje TOP 10 je nasledujici:
Natalia Kollarova – Sober (casting)
Kamila Polonyova – Hostalovka (casting)
Nikola Sroubkova – Everything I Wanted
Jaroslav Olah – Sipkova ruzenka
Piestova a Mikulka – V slepych ulickach
Martina Koniarikova – A Thousand Years
Barbora Piestova – Next to me (casting)
Adela Krejdlova – Runnin‘ (casting)
Piestova – Milovanie v daždi
Nikola Sroubkova – Girls Go Wild (casting)

602
Bezík
Reagovat

@Monika: Moniko, Moniko, z tebe se stává vyloženě alternativní Monika !!! :-o Musím se nad sebou zamyslet, jestli se za mě nestává komerční Bezík !!??!! :-D

603
BarBora
Reagovat

@Lucas:
Veľmi som jej fandila, no v živom vystúpení som hlavne trpla, takže som to nedokázala prežívať. Next to me sa mi od nej páči najviac, v tej piesni krásne vynikne jej farba hlasu, aj tá často spomínaná naliehavosť a vedela som, že to má zažité, vôbec som nečakala nejaké problémy. Ale od prvých tónov bolo jasné, že tam nie je niečo v poriadku. Užila som si to až neskôr, v kľude. Veľmi zvláštne, emotívne a aj dojímavé vystúpenie v tom, ako bojovala sama so sebou.

604
nofux
Reagovat

Tak nám TV Nova oznámila, že bude další, tedy už 7. řada Superstar :-))
https://www.lupa.cz/aktuality/nova-si-chvali-uspech-letosni-superstar-okamzite-oznamila-dalsi-radu/

605
Rimmer
Reagovat

Viděli jste FB stream TOP5? Ten opravdu stojí za to. Nejvtipnější momenty:

– Giovanni většinu času lítající v jiné dimenzi. V jeden moment přítomného Martina Schreinera nazve Michalem Šafratou, což po něm zopakuje i moderátorka.

– Martin popisuje problémy s chozením na malou a velkou ve svém finálovém úboru, přičemž vše znázorňuje živou gestikulací rukou, čehož si všimne Bára.

– Dominika o jedné ze soutěžících: „Ta chlastala.“ Moderátoři urychleně přecházejí na jiné téma.

– Báry se zeptají, proč se přihlásila do Superstar. Ta nejprve předá mikrofon Martinovi, aby nebyla slyšel (jenže ve skutečnosti je i tak) a zeptá se ostatních, zda to, jak ji tam pozvali, nemá říkat. Nato Martin s Giovannim vyhrknou: „Ne!!“ Bere si zpět mikrofon a začíná vyprávět story, jak a proč se tam přihlásila.

606
J
Reagovat

@Bezík: Však jsem to řikal hned když zbyla top3, že nakonec vyhrála hlavně produkce, protože všechny dostala přesně tam, kam chtěla. Došlo mi to ve chvíli, kdy se ukázalo, že nakonec Bára nebude ta, co je na odstřel, ale ta, co bude s Dianou ve finále. Obě z SK a obě bojují o první a druhé místo. Jedna od začátku jistá favoritka, druhá tichá nenápadná, co si umete cestu a dokonce až k vítězství. Produkcí řízená pohádka pro všechny jak vyšitá…

@Rimmer 605 – mě to ani nepřekvapuje. Už to dávno není tak, že udělají konkurz a přijdou davy uchazečů. To přijdou možná tak ti, co předvedou ty šílené výkony (ale možná že i ty pozvou, aby byla „show“) bohužel za mě už to prostě není ČS hledá SS ale seriál o tom, jak by se hledala SuperStar. Něco jako film Trhák z roku 1988, kde nám vlastně ukazují film o tom, jak se natáčel film :((( Proto se i spousta finalistů znala, plno z nich je z konzervatoří nebo už účinkují v muzikálech. Nejspíš i proto vybírala porota tak daleko (až do finálové top10) aby tam pustila ty, co nejsou tolik moc profláknutý, nebo co působí jako „amatéři“ a dělají z lidí blbce, jak se přihlásili a jak je to vše většina amatérů, která přišla do SS ze své garáže, kde hrají s malou kapelou…

@nofux 604 – Bože ne! Další řadu už ne! Bojim se že to bude horší a horší paskvil…
Ta sledovanost byla letos taky vysoká proto, že za a) všichni byli zavření doma a za b) co si budeme povídat, v televizi to byl jeden z mála premiérových pořadů. Jinak do nás sypaly samé reprízy a opakování…

607
J
Reagovat

oprava: Trhák je z roku 1980 ale všichni určitě víte, o který jde :))

608
Michaela
Reagovat

@Rimmer:

Jsem si to také pustila. Bára pro ně nebude dobrá vítězka, podle mého bude pořádná rebelka a bude se s ní těžko pracovat. Ale třeba se mýlím. Diana by pro ně byla moc mladá, plus to Slovensko. Nakonec budou litovat, že to nevyhrál Martin.

A jsem ráda, že Domča nevyhrála, moc by jí to svazovalo. A vtipné, že v The Voice se nedostala ani z předcastingu a v SuperStar skončí na 4. místě.

A Giovanni chudák, ten byl hotový.

609
Violete
Reagovat

@Bezík: 589 Já bych to tak neviděla, byl to spíše souboj princezen, než andílka a rebelky :-) U Barbory to byla spíše taková sympatická svéráznost a jsme moc ráda, že ji diváci podpořili a ode mě měla také hlas. Čtu teď skvělou knihu Japonsko za zrcadlem a tam je jejich přísloví – hřebík, který vyčnívá, bude zatlučen. Dobře, že to takhle nezafungovalo. Ale ráda bych se zeptala, zda pro vás byl ve finále showman. Pro mě nakonec asi kupodivu Martin s Kornem zaválel.

610
Mata
Reagovat

mozete sem dat link na ten FB stream Top5? ;)

611
Sa. I.
Reagovat

@Violete:
609
Největší showman byl Vasyl, osypky mám ještě teď ;-)
Martin s Kornem mě pobavil hodně :-D Ukázal, že je univerzální, se smyslem pro humor a recesi, přijde mi lidský a milý, ale i citlivý, jeho poslední vystoupení mě dostalo víc, než Bářino, protože jsem se těšila na zpěv a vic, než dojatá, jsem byla z Báry vykulená. Stejně mi ale stále v uších zní její Milovanie v dašdi, takže konec dobrý, všechno dobré 👍

614
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: Já tohle normálně přeskakuju, teď jsem si teda Vasyla pustil :-D Myslím, že by si mohli tyhle exoty odpustit, hvězdnou pěchotu už zrušili, je na čase zrušit i trapáky.

615
Mata
Reagovat

@Bezík: Dakujem:)

616
Nadya
Reagovat

@Violete: Přesně. Celou dobu jsem měla Martina za nudného patrona, který mě nedokáže oslovit, ale s tím Kornem mě totálně dostal. Pusu jsem měla od ucha k uchu.

617
Violete
Reagovat

Uvědomila jsem si, jaký má Barbora vlastně skvělý až punkerský přístup k životu a je škoda, že ho vlastně v soutěži neměla úplně možnost projevit. Ale bylo to určitě i tím, že byla jen dvě živá kola, a to ještě bez moderátora, v dřívějších Superstar by díky rozhovorům se soutěžícími v přímých přenosech tahle její sympatická vlastnost více vynikla i pro ty, co nesledují různé chaty a streamy. Těším se na její koncert se Šafratou, zvlášť když tam bude i jejich vlastní tvorba a také se nemohu dočkat CD Dominiky. Pro mě je nakonec největším objevem.

618
Bezík
Reagovat

@Violete: Řekl bych spíš bohémský, punkerský je „no future“ a to myslím že není Barčin případ. Kyby to bylo delší, mohla to lépe rozvinout ale myslím, že to i tak stihla. :-D Letos vyhrála spíš osobnost, zpěv byl trochu na druhém místě. Ale to je podstatné, hlava (mozek) je u zpěváka stejně důležitý, jako hrdlo.

619
Tomáš
Reagovat

@nofux: Wau, tak hned oznámili další řadu? Tak to jsem teda fakt zvědavý jestli příště už KONEČNĚ ale opravdu KONEČNĚ vyhraje kluk a nebo to pro příště bude zase pro změnu další holka z Česka. :-D Jinak já se i přes tu koronakrizi dost divím té letošní vysoké sledovanosti a ještě víc nechápu že se letos tolik lidí zapojilo i do aktivního hlasování, to je opravdu zajímavé. Na to co porota letos předváděla a jak vyhazovala talenty a posílala dál holky a zoufalce, tak sem si myslel že se jim na posílání smsek každý vykašle. A on nastane pravý opak. Nemyslím že je to kvůli koronaviru, pravidla už jsou dávno dost uvolněná. Fakt je to zvláštní ale tak co, v Superstar je vždy všechno přesně naopak než by jeden čekal.

620
Tomáš
Reagovat

@Violete: Doufám že sem na Panáčka Leoš teď po konci SS zase co nejdříve zavítá a podělí se s námi o dojmy z nedělního přímého přenosu. Musela to být fakt síla takže samozřejmě co nejčerstvější dojmy by byly nejlepší. A taky doufám že nám prozradí kdo na kolikátém místě skončil v hlasování v 1. živém kole a kdo to kolo vyhrál protože naše drahé televize nám jistě nezveřejní zase vůbec nic jako obvykle. Můžeš se na to Leoše prosím kdyžtak zeptat, když máš na něho kontakt??

621
Violete
Reagovat

@Bezík: Každopádně Barča působí ve vyjadřování svobodně a je hodně osobitá, což je velké plus i pro kariéru. Také se mi líbí, že má smysl pro černý humor, když na otázku Kde se vidí za 10 let? odpověděla Na cintoríně.
@Tomáš: A já bych Ti i přála, aby příště vyhrál kluk, ať je změna a ať si ho užijeme v hodně živých kolech a ať zase ovládá jeviště jako kdysi Šmajda.

622
Violete
Reagovat

@Tomáš: Já bych to nechala na Leošovi, ale myslím, že měl takové nadšení pro Superstar, že sem určitě ještě zavítá.

623
Tomáš
Reagovat

@Violete: Taky věřím a doufám že sem ještě zavítá. Ale přece jen, kdyby nám tu ty informace nesdělil, tak by ses ho aspoň na to pořadí podle hlasování v 1. živáku zeptat mohla, no ne?

624
Monika
Reagovat

Tak to uz vysledky nezverejni, fakt nechapu proc, v cem je sakra takovy problem? V zahranicnich verzich je bezne, ze oznami viteze a do deseti minut po konci prenosu jsou zname kompletni vysledky jednotlivych kol. Proc to do prcic u nas nejde…

625
Tomáš
Reagovat

@Monika: Já to taky nechápu, mají letos takové astronomické počty sms, takovou sledovanost, jenom dvě kola, tak proč sakra ty výsledky nemůžou zveřejnit? Letos by se nemuseli stydět ani za reálné počty hlasů kdyby je zveřejnili. Nebo pokud mají nějaké obchodní tajemství, tak ale aspoň pořadí soutěžících s procenty v obou kolech prostě nemůže být problém zveřejnit. Doufám že se za to Leoš bude bít a že to odkryjou, jen se trochu obávám že je na to i Leoš moc malý pán a když se televizím nebude chtít, tak on sám s tím nic moc nezmůže. Pokud to ale zveřejněno nebude jakože je vidět už podle prodlevy že asi ne, tak by nám Leoš sem mohl napsat sám jak to teda bylo. Mě konkrétně by zajímalo pořadí v 1. živáku, celkové umístění soutěžících co v tom kole vypadli a taky kdo to kolo vyhrál. A u Superfinále by mě hodně zajímalo jestli fakt Bára vedla od začátku a nebo jestli Dianu zválcovala až v druhé části tím Next To Me. Tohle nikdy nezjistíme, pokud nebudeme znát výsledky. Leoši prosím apelujeme na tebe, udělej s tím něco! Máme právo ty výsledky znát!

626
BarBora
Reagovat

Ešte aj zverejnenie výsledkov nejakej Superstar je problém. Prečo? Čoho sa boja?

627
Rick
Reagovat

Tie výsledky tiež nechápem keď bola SHS každý rok boli presné počty zverejnené, prvá federálna tiež bez problémov a odvtedy zverejnili len v 2015 keď bol škandál s článkom o víťazovi. Nechápem prečo je to od druhej SuperStar tak prísne tajné. Nikto od nich nechce presné počty ale každého zaujíma či naozaj Šeps viedol nad GG a Adamcom pred finále a podobne. Už teraz im nikto skoro neverí, že do toho nezasahujú a týmto utajovaním tomu vôbec nepomáhajú skôr naopak. Nemecká SuperStar zverejňuje výsledky každý rok, American Idol zverejňoval aspoň posledné miesta v každom kole kým to neprešlo na ABC. Takže nechápem. Chcem tabuľku všetkých 6 ročníkov a poradia vo finálových kolách! Posielame SMS zaslúžime si vedieť ako to dopadlo v ktorom kole.

628
dolores
Reagovat

@BarBora: nicoho sa neboja, jednoducho se*u na divaka,
ten je pre nich zaujimavy len v cislach sledovanosti, …pre nich SS uz skoncila, uz maju ine ksefty
vysledky by (mozno) zverejnili, len ak by na titulke bulvaru vysiel skandalozny clanok o tom, ze divaci spisali peticiu :-D

629
nofux
Reagovat

V roce 2018 zveřejnili výsledky superfinále pár dnů po, tak třeba to tak udělají i letos…

630
Tomáš
Reagovat

@Rick: Přesně tak, taky bych byl pro zveřejnění výsledků ze všech ročníků kde nikdy zveřejněny nebyly ale toho se nikdy nedočkáme. Ale aspoň ty letošní výsledky bychom znát měli, když už s námi Leoš takto komunikuje.

Leoši, prosíme tě jako srdcaři, udělej s tím něco! Pokud se televize zdráhají to zveřejnit, napiš nám sem aspoň ty sám všechny údaje, které víš. Soutěž už skončila, je po všem a nikdo už nic neovlivní ani nezmění takže tě určitě za to nikdo nemůže nijak trestat. Tímto tě prosím jménem všech uživatelů Panáčka v reality show, pokud televize to pořadí finalistů v obou kolech nezveřejní, aby si nám ho sem napsal ty. Věřím že pro to uděláš co bude v tvých silách, předem díky!

631
dolores
Reagovat

@nofux: kiezby, ..
mozno superfinale napokon zverejnia, ale pochybujem, ze aj 6.-10. miesto

632
Bezík
Reagovat

No jo, no, výsledky nejsou, tak nějakou skočnou za dobrou práci a pro dobrou náladu ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=RRDk5up2dDo

633
Tomáš
Reagovat

@dolores: Taky tomu nevěřím že to 6. – 10. místo zveřejní. Asi máš pravdu že prostě se*ou na diváky. Není to pro ně žádná priorita. Stejně mi ale vrtá hlavou proč i po konci soutěže jsou takové brutální tajnosti okolo toho, proč prostě to nehodí někam na svůj web a neřeknou si tak ať máme od těch zmetků pokoj. Letos navíc mají takové dobré výsledky v počtech SMS, proč jim stačí se tím pochlubit v živáku a nechtějí to už nijak víc rozvést v statistice? Není to škoda? Televize ty výsledky nezveřejní ale myslím si že Leoš ty údaje určitě zná, minimálně kdo skončil na 6. – 10. místě on musí vědět. Leoš je naše jediná naděje, buď námto řekne on nebo nikdo. Jenom mě zaráží že žijeme v právních demokratických státech a diváci co za své peníze posílají SMS hlasy, nemají právo vidět výsledky SMS hlasování. Dřív to šlo, tak proč už to nejde teď? Tohle mě vždy naštve ještě mnohem víc než že soutěž dopadla jinak než sem chtěl. Já chci znát vývoj hlasování a vidím že je nás tu takových hodně.

634
Prochor
Reagovat

@Violete: Podle mně je u Báry důležité, že je silná osobnost. Ještě jedna holka byla podle mně silná osobnost a to byla Nikola Šroubková. Obě holky mně byly nejvíc sympatické.

635
Bezík
Reagovat

@Prochor: Ty jo, letos se shodnu i s tebou, nejen s naší komerční Monikou ! ;-)

636
Jai Kudo
Reagovat

Bez komentáře….zatím.
Barbora: „Chtěla bych přijít se stylem, který tu není moc obvyklý. Uvidíme, jestli to vyjde, anebo ne,“
Marcela Kočandrlová, zástupkyně Warner Music: „Album Barbory Piešové vyjde v červnu. Budeme se samozřejmě snažit, aby se na trh dostalo co nejdříve. Budou na něm záznamy všech jejích vystoupení. Máme v plánu vydat i stejně pojaté album Martina Schreinera. Záznamy jejich soutěžních písniček budou vydány bez úprav, tedy tak, jak zazněly v soutěži.“
S ostatními souěžícími zatím o spolupráci uvažují….

637
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Jasně, to je jako vždycky, jen se mi zdá, že letos na to snad ani není dost materiálu, nevím. Dianka zatím nic, divný ? Že by měla dobré španělské právníky ? :D

638
zuzana
Reagovat

Uz viem koho mi Brborka tou svojou bezprostrednostou pripomina, teda najma jej posledne vyjadrenie….Petra Sagana….

639
Violete
Reagovat

@Prochor: Přesně, Nikola byla nejlepší a rozhodně hodně zajímavá. Kdybyste si někdo chtěl pustit Nikolu, jak čte z knihy Václava Černého https://www.youtube.com/watch?v=yBi-LFVWr3w Snad bude pokračovat i ve zpívání.

640
Bezík
Reagovat

@Violete: No, trochu se bojím, že jí to od tohoto směru umělecké činnosti poněkud odradí. Showbusiness není nic moc pro citlivé duše.

641
Bezík
Reagovat

@Bezík: Pokud bys měla chuť, hezký dnešní živák, Květy.
https://www.mall.tv/kulturazije/kaznice-live-koncert-kvety-2-6-20-00

642
orchis
Reagovat

1)
Konec dobrý, všechno dobré?
No spíše ne. Jeden doslova protrpěl to super super finále. Důvodem nebylo ani tak natahování reklamou a zbytečnými vycpávkami (viděno až ze záznamu), ale důvodem byly výkony těch nejlepších. A bohužel i těch, kde jsme asi všichni očekávali, že to bude v pohodě. Příliš velká očekávání se neodpouští :-)

Když jsem viděla a slyšela Dianu, tak jsem si vzpomněla na finále druhé řady X Factoru v r. 2012. Carly Rose Sonenclar, tehdy tuším 13 letá, absolutně fyzicky a psychicky neměla na to, aby vydržela ten nápor zkoušek, generálek a nakonec samotného finále, během kterého absolutně „vyhořela“ a zvítězil Tate Stevens. Myslím, že i u Dianky a všech ostatních se na výkonech podepsala únava. Možná, kdyby byl sál narvaný diváky, mohli jim nějakou energii hodit zpátky, ale takto?

Nakonec některé ty skladby, které tady některými diskutujícími byly považované za příšerné, a že by se dnes už zpívat neměly, nebyly nakonec tak špatné…Myslím třeba Žal se odkládá, kterou Martin předvedl velmi vkusně. No a očekávala jsem horší výsledek i u Giovanniho a Mám ťa rád. Ani Báry I´m so excited nedopadla tak strašně.

643
orchis
Reagovat

2)
Co bylo ovšem strašné (a ne málo!!!), byly ty outfity. Letošní kostyméři se snad zhlédli v období 70. a 80. let, a možná ani ti glam rockoví umělci nebyli tak vyhastrošení. Pro finále byla ukázková především Barbora. No, neslušelo jí to. Tak jsem si tak říkala na konci…, všechno končí, diva stojí na podiu a pláče, co že to s ní provedli :-))))
Naštěstí pak vysvětlila, co bylo důvodem. Ale podle mě to mohla ovlivnit i únava a smutek nad tím, že vše končí a že ona to uzavírá.

Takže v první části (hity) se mi líbila hlavně Dominika, ve druhé části (ČZ/SK) Bára a Martin, ve třetí Martin.

Ale vždy bylo jasné, že každá reality show (i když toto je spíše zábavná show a realita je nám vytvářena) je především o emocích a ty rozhodly. Nebudu říkat, že mě Bářiny refrény u Next to me nedostaly. Všichni už byli částečně naměkko z Martina a Bára je dorazila :-))) Ale ty sloky, ty sloky!!!

Musím říct, že je fajn nemít žádného horkého favorita, že si člověk víc toho finále užívá. Kdyby ovšem favoriti nezklamali.

A co na závěr? Semifinále nechat rozhodovat diváky a finále bez diváku raději nedělat.

A btw, Leoš byl super.

644
Violete
Reagovat

@Bezík: Doufám, že neodradí, takové citlivé duše hudební scéna potřebuje jako třeba tohle je super https://www.youtube.com/watch?v=-GY9DWIfpwc

645
Violete
Reagovat

Nebo mám ráda takový styl hudby, pro tuhle noční hodinu se to hodí https://www.youtube.com/watch?v=pNV8E4jk0ig

646
Bezík
Reagovat

@Violete: Jo tak, mlsat, jo ? Rudimental s Ellou ! No pěkně se nám ten večer rozjíždí ! :-D

647
orchis
Reagovat

Děkuji za příjemné hudební zpestření :-))

648
Prochor
Reagovat

@orchis: Hlavně jsem nechápal, proč Barboře dávali pořád boty na jehlách. Přeci existuje mnoho druhů dámských bot jen na vyšším a stabilnějším podpatku. Chudák Barbora měla problém jen přijít a odejít od mikrofonu.

650
Bezík
Reagovat

@orchis: Tak ty už bilancuješ ? To já si ještě počkám na poslední rekap :-D

Nicméně jen krátce, já jsem ve finále kupodivu nijak netrpěl, snad jsem ty problémy vlastně všech tak trochu čekal. Dianka myslím neodešla ani tak fyzicky, jako hlavou. Ona je fakt ještě hodně dětská.

Báry I´m so excited dopadlo u mě nad očekávání :-D

S outfity souhlasím, letos to opravdu dělala banda idi*otů !!! Navíc, jak jsem pochopil, nešlo s nima vůbec diskutovat (což dřiv většinou přeci jen šlo)

Leošovi by se měla produkce týden klanět až k zemi, protože on jim ty finálová kola vytáhl z bažiny na výsluní. Bez něj by to byl prů*ser jak hrom !!

651
orchis
Reagovat

@Bezík: bilancovat budu pod posledním rekapem, a to výběrem těch top výkonů, jestli tedy vyberu 10 písní, které jsem si ochotná pustit víckrát než jednou :-)

652
Prochor
Reagovat

Tomáši, víš co mně překvapuje, že v anketě na FB: Otázka na Vás: Chcete, aby TV Nova a Markíza zveřejnily výsledky SMS hlasování diváků? někteří diváci odpovídají, že to nechtějí vědět:-)))
https://www.facebook.com/photo/?fbid=2752515398310048&set=a.2127773794117548

653
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: Možná proto, že Barbora a martin můžou podepisovat smlouv sami. U Diany by to museli podepsat rodiče a třeba se jim do toho zatím moc nechce. :-)

654
Joel
Reagovat

Sice trošku pozdě, ale přecejen tu sem hodím svoji top 10 výkonů, protože názory správného exota, nad kterými si můžete klepat na čelo, vám tu jak koukám chybí :D Vlastně se na panáčka chodím přesvědčovat, že se neshodnu ani se skalními nadšenci, ani s většinovým divákem natož s porotou.
I když některé výkony pro mě nečekaně tentokrát už zmínila Monika :)

1. Matěj Vávra & Valerie – Smooth Criminal (hotel)
2. Ester, Bikárová, Berisha & Valerie – Telephone (divadlo)
3. Julia Kramárová – If I Ain’t Got you (casting)
4. Martina Puchalová – Chlap z Kríža (bunkr – zpěv v pěticích) – ještě, že zrovna tohle hodil Leoš na instagram, když bez voya už bych jinak ten andělský projev nikde nedohledal :)
5. Giovanni a Martina – Falling Slowly (casting)
6. Natália Kollárová – Sober (casting)
7. Martina Koniariková – A Thousand Years (semifinále)
8. Adéla Krejdlová – Runnin’ (casting)
9. Miroslav Šimůnek – Hey There Delilah (bunkr)
10. nějak se nemůžu rozhodnout mezi castingy – každý se mi líbil z jiného důvodu: Jana Selická (práce s hlasem) Adéla Stonavská (2 píseň), Diany Chodžajan (za charisma, na té odrhovačce se nic předvést nedalo) Jakubkoviče (přirozenost a hlavě hoch fakt umí) a Šafraty (přenesl mě myšlenkama někam do první superstar)

Ještě k tomu Jakubkovičovi; teď si zpětně uvědomuju, že jsem si tehdy myslel, že by to klidně mohl celé vyhrát. Kluk a Slovák, příběh.. vždyť co víc by produkce mohla chtít? Odpověď je jasná, holku :D
Já mám sice co říkat, víc mi v talentových soutěžích dokáží učarovat holky, ale v zásadě bych bych byl rád, kdyby konečně nějaký vyhrál, když stejně vyhrávají holky, co mě nezajímají.

655
Sa. I.
Reagovat

@orchis:
642
To „Konec dobrý, …“ bylo myšleno jen pro Báru, s tím rozsekaným posledním vystoupením, a přesto /či právě proto/ následným vítězstvím, i když i to je diskutabilní /viz smlouva a vše kolem ní/, jako skoro všechno a všechny příspěvky na diskusích ;-) Kdyby vyhrála Diana, to by bylo hejtů… Popoluška na bále poztrácela korále /ty slzy/, a přesto byla hvězdou večera :) Takový jsem cítila záměr už od castingu a ono to produkci tak nějak vyšlo ;-)

656
Violete
Reagovat

@Joel: A jakou nejraději posloucháš hudbu? Třeba se to od lidí na Panáčkovi zas tak neliší :-)

657
Violete
Reagovat

Kdo má rád intimní zpívání, tak posílám jeden odkaz Sabrina Claudio https://www.youtube.com/watch?v=VGAh3IGDCeA

658
libena
Reagovat

@Tomáš: zdravím, ani nevím proč, ale adresuju to tobě ;-)
teprve teď jsem dokoukala 18.řadu amerického voicu, končil někdy 19.5. v semifinále bylo devět soutěžících, z každého týmu 2 a devátého soutěžícího vybrali lidi hlasováním z vypadlých předchozích soutěžících. kupodivu se to sešlo tak, že v každém týmu byl kluk a holka (takže 4 kluci a 4 holky + 1 holka navíc). a schválně si tipni, kdo přes hlasující lidi postoupil do finále? v každém týmu postoupil kluk! bylo to fakt zvláštní, jak vždy vedle sebe stáli kluk a holka, vyhlašovali postupujícího a vždycky! to byl kluk a holka šla domů (tedy do hlasování o pátém postupujícím). ve finále byli tedy 4 kluci a pátá holka postoupila zase hlasováním z těch vypadlých.

a koho zajímá jak to dopadlo konkrétně:

5. místo – micah iverson (tým kelly clarskon)
4. místo – cammwess (tým john legend)
2. – 3. místo nebylo rozděleno – thunderstorm artist (tým nick jonas) a toneisha harris (tým blake shelton)
1. místo – todd tilghman (tým blake shelton) …. nechci mu ubírat pěvecké zásluhy, ale myslím si, že mu hooodně pomohl osobní příběh, je to 42 letý chlap s 8 dětmi, zpívá od dětství v kostele a je nyní pastorem

659
SuperManiak
Reagovat

Pozrite si, ako dopadlo hlasovanie za prvých piatich spevákov v superfinále:
Barbora Piešová 33%
Diana Kovaľová 27%
Martin Schreiner 20%
Dominika Lukešová 12%
Giovanni Ricci 9%

https://superstar.markiza.sk/aktualne/1999038_detaily-su-vonku-takto-hlasovali-divaci-v-poslednom-finale-superstar

660
Mia
Reagovat

@libena: Prosim ta, akym sposobom si pozerala ten Voice? Obvykle nemam problem si najst, co chcem, ale naco objavovat uz objavene a stracat tym cas… 🙂

661
libena
Reagovat

@Mia: no já si díly stahuju a pak se na ně dívám až mám čas. stejně to dělám i s jinými – amer.idol, teď začal australský voice…a všechno si nechávám uložené. někdy se taky něco objeví i na uloz.to
rlsbb.com

662
Bezík
Reagovat

@SuperManiak: Tak nakonec celkem jasné vítězství, to jsem si myslel, že ten rozdíl mezi děvčaty byl menší.

663
orchis
Reagovat

@Bezík: mně ten rozdíl nepřijde tak velký, asi opravdu rozhodovaly momentální a ne zcela povedené výkony Diany ve finále

664
Bezík
Reagovat

@orchis: 6% při zisku okolo 30 je dost velkej rozdíl. Já bych si spíš myslel, že rozhodly sympatie a na výkony zase tak nikdo moc nekoukal. Troufal bych si tipnout, že kdyby se hlasovalo před finále, že výsledek bude velmi podobný.

665
Violete
Reagovat

Dnes jsem slysela pisnicku s textem, z ktereho me mrazi, a to Jaro, a dalsi takove desive jsou pro me Divka s hlasem medovym a Blizzard. Mate taky takove pisne?

666
Mia
Reagovat

@libena: A odkial stahujes?

667
Bezík
Reagovat

@Violete: Jsi nějaká tajemná princezno. Píseň „Jaro“ znám jedině od Tatabojs, to máš na mysli ? Dívku s hlasem medovým neznám vůbec, snad tak „Dívku s vlasem medovým“ od Greenhorns ? „Blizzard“ od Jirky Grossmana ?

668
Violete
Reagovat

@Bezík: Ja myslela, ze to kazdy zna.Jaro od Fesaku, my cekali jaro a zatim prisel mraz.Jo, od Grossmana.A prekrtila jsem hlas na vlas, to je mi podobny :-)

669
Bezík
Reagovat

@Violete: Aha :-D Tu píseň samozřejmě znám od táborových ohňů, akorát jsem netušil, že se jmenuje „jaro“ a že ji nazpívali Fešáci :-D Padla na tebe chandra ?

670
Frida
Reagovat

@orchis: To si nemyslím. Musela vést už před super finále a „Milovanie…“to pojistilo. Poslední píseň nehrála roli. To by museli zavařit mobily.

671
Bezík
Reagovat

Dneska jsem zcela náhodně kápnul na tohle :-D Docela vtipný. Doufám, že taky budu ! ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=B9FzVhw8_bY

672
libena
Reagovat

@Mia: no stránku jsem uvedla už v minulém příspěvku :-) jen jsem to nedotáhla na přímý odkaz, jsou to ta poslední slova, ale bez www

673
Joel
Reagovat

@Violete: Vkus mám vskutku hodně široký; že by to bylo tím, že jsem blíženec? :)
Všeobecně mi jde hlavně o vyjímečně hlasy, které mě musí něčím zaujmout, aby mě to bavilo. Nevyhledávám technicky dokonalé umělce, ale zato “lámání hlasu” a podobné doplňky jsou mojí slabostí. Třeba u živých vystoupení Fifth Harmony jsem si užíval hlavně nadzpěvy různé note changes, které předváděly Camila nebo Lauren.

Pokud bych to měl zařadit nějak žánrově, tak ve zkratce na mém playlistu můžete najít například skladby renesančního rocku (Blackmore’s Night), přes alternativní pop s prvky rocku a rnb – přiznám, že jsem ani nevěděl kam je zařadit, tak jsem googlil, za jaký žánr svoji hudbu považují (Chase Atlantic) nebo rumunský europop (Antonia) a trap, až po moji guilty pleasure – a to upozorňuju, že se jedná ještě o větší masochismus než sledováni superstar, ale mě to prostě baví ..a dobře se na to kouká :D – balkánský turbo-folk nebo chalga (Aleksandra Prijović)

674
Violete
Reagovat

@Bezík: Chandra ani ne, prave jsem dokolazovala hlavu, tak naopak mam radost, jen v tom radiu to nepochopili, kdyz hralu Jaro.

675
Bezík
Reagovat

@Joel: No ty mě děsíš :-D Ale nejvíc mě dostal ten balkánský turbo-folk. Kde si tomu názvu žánru přišel ? :-D Kdybych měl něco nazvat balkánským turbo-folkem, tak třeba tohle : ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=ibtnjjoVVZw

676
Bezík
Reagovat

@Joel: No ty mě děsíš :-D Ale nejvíc mě dostal ten balkánský turbo-folk. Kde si tomu názvu žánru přišel ? :-D Kdybych měl něco nazvat balkánským turbo-folkem, tak třeba tohle : ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=ibtnjjoVVZw

677
Bezík
Reagovat

@Joel: Tak jsem se dovzdělal a musím se ti hluboce omluvit, on ten balkánský turbofolk fakt existuje ! Nutno tedy říct, že to je opravdu masakr …. :-D

678
Bezík
Reagovat

@Violete: Dokolážovala hlavu ? Svoji ? ;-) :-D Výsledek bude zveřejněn ?

679
Monika
Reagovat

Rozdil 6% mezi Dianou a Barou je celkem dost, vzdyt je tam pet soutezicich, takze to ji uletela docela hodne…Vubec jsou tam dost velke rozestupy. Vlada nemusi mrzet song pro Dominiku, je videt, ze byla uplne bez sance na treti misto. rekla bych, ze Diana na Baru ztracela od prvniho kola, ve prospech Bary byla velka sympatie, ktera ji nahrala potrebne body.

680
Tomáš
Reagovat

@SuperManiak: Za prvé tam jsou jen celá čísla a ne i desetiny což je dost zavádějící, za druhé ani není uvedeno jaký byl stav v první a jaký v druhé části Superfinále a za třetí by stejně byla nejlepší reálná čísla. Takže z toho ani tak nejde moc vyvozovat. Ale dobře, dejme tomu že by Bára vyhrála tak jako tak.

Myslím že jediný kluk co by dokázal všechny holky porazit, by byl tenhle. https://www.youtube.com/watch?v=c9r_1WBT7pg

681
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Reálná čísla si přeci můžeš během chvilky spočítat, víš celkový počet SMS a procenta, co chceš víc ? Mezistav se asi nedozvíme ale k čemu ho potřebuješ ?
Karel ? :-D Co ten má společného ze SS ?

682
Joel
Reagovat

@Bezík: V pořádku, to tvoje je taky slušné turbo, proletěl jsem to jenom zběžně, ale zrychlili to znamenitě :D
A nevím teda, co jsi viděl, ale oni ti balkánci umí i dost slušně zpívat, i když ta prezentace občas hraničí s placenými kanály, ale uznávám, že ani styl zpěvu určitě není pro každého https://youtu.be/IaKTg0vKG0c

Jinak teda doufám, že jsem tady nikoho nikoho moc nepohoršil a alespoň ty první zmiňované zájemci ocení :)

683
Violete
Reagovat

@Bezík: Hlavu na thunskou vystavu, vysledek na strance na Facebooku mythighoul nebo v Muzeu ceske vesnice v Peruci.

684
Violete
Reagovat

@Joel: Rada se podivam, ja mam rada ruzne styly od opery, pres funky az po rock, me nic nevydesi ;-)

685
Bezík
Reagovat

@Violete: Já snad do tý Peruce budu muset zajet, vy spoutaní umělci :-D

687
Bezík
Reagovat

@Violete: Trochu se obávám, že balkánský turbofolk by tě trochu vyděsit mohl, princezno ;)

688
Rimmer
Reagovat

Málo známé video, kde Bára dává Demons, snad vás taky tak potěší :)
https://www.facebook.com/427186227443476/videos/685502785180084/

689
orchis
Reagovat

@Joel: mezi ten balkánský turbo rock se řadí třeba i Goran Bregović? Toho jsem objevila díky filmu – zde https://youtu.be/_Zv_lBLU5Vo

690
Bezík
Reagovat

@orchis: Turbofolk ! :-D No, já jsem se to snažil trochu nastudovat a řekl bych, že určitě ne ! Jestli jsem to dobře pochopil, tak se jedná o tu nejkomerčnější odnož mixu balkánských základů a jakéhosi děsivého diska či komerčních odnoží popu, opentlených takovými balkánskými řekněme „gangsta“ texty. Výsledek je vskutku výživný ! :-D S balkánskými dechovkami (často skvělými) to vůbec nesouvisí (jak jsem se zpočátku naivně domníval).

691
Violete
Reagovat

@Bezík: Peruc bude stat zato a na leto tam docasne zpristupni i zamek s unikatnim schodistem z Platzerovy dilny, milovnici rokoka se maji nac tesit.A vcera jsme akorat jeli pro obraz od jedne umelkyne, ktera namalovala Klaru Frantisku Thunovou ve stylu steam-punku.

692
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Ještě by mě teda zajímaly výsledky hlasování z 1. Finále ale ty nám doufám řekne Leoš, nevypadá to že by to ještě televize dodatečně zveřejnily.

693
Violete
Reagovat

@Bezík: Ty chlapíky 671 znám, jsou super, ale co takhle dát si melodic folk death metal k snídani https://www.youtube.com/watch?v=82IK9nEbAAQ

694
Tomáš
Reagovat

@Rena: Už máme 12 vítězů SuperStar, to je mazec. Ale kolik z nich se skutečně prosadilo a na kolik si dnes už skoro nikdo nevzpomene?

695
Violete
Reagovat

A znáte Nathana Jamese? https://www.youtube.com/watch?v=eDtkCKyfoH4 Ten by uděla radost, jako vítěz i Tomášovi, či se pletu?

696
Tomáš
Reagovat

Tak sem si dal trošku práci, víme že přišlo 660 000 hlasů v SuperFinále a víme i to, kolik kdo dostal procent. Takže to stačí jenom převést na reálná čísla. Takže je to takhle :

1 Barbora Piešová 217800
2 Diana Koval’ová 178200
3 Martin Schreiner 132000
4 Dominika Lukešová 79200
5 Giovanni Ricci 59400

Tak je to asi zhruba takhle plus mínus nějaký hlas někde. Bára dostala něco okolo 217800 sms hlasů a porazila Dianu o 39600 hlasů. Takový rozdíl mezi nimi byl. Tak je to docela dost. I ta Dominika, která byla až čtvrtá měla skoro 80 tisíc hlasů a poslední Giovanni necelých 60 tisíc. Fakt asi lidi Superstar milují že tam hlasovali, já sem se jim na nějaké hlasování po tom co mi vyházeli všechny favority mohl vybodnout. :-D I když Leoš říkal že se hlasování vrátilo do zlaté éry okolo roku 2009, tak to není zase tak úplně pravda. Chodúr v superfinále 2009 dostal sám za sebe 755300 hlasů, tolik nedostalo tentokrát dohromady ani 5 lidí. Ale i tak je to asi pro Novu dost dobrý výsledek protože si myslím že se počty hlasů v předchozích ročnících pohybovaly na daleko nižších číslech než teď. Tak to trocha statistik.

697
Bezík
Reagovat

@Violete: No to je nějaký rakouský turbo death metal, ne ? :-D

698
Tomáš
Reagovat

@Violete: Jo ten by mi jako vítěz vůbec nevadil, to máš pravdu. :-)) Ale pošli ho sem do ČR na SuperStar a oni ho vyhodí už na precastingu, aby ho diváci ani nezahlídli. Chlap si přece nemůže dovolit takhle dobře zpívat, když musí na Nově až do smrti vyhrávat jenom samý holky. :-D

699
martinez.cz
Reagovat

wow.. lidi tu diskutují o hudbě, posílají si odkazy na hudbu, která by podle nich mohla další lidi zaujmout, Tomáš si do toho jede svoje, i když už to lidi bude do další řady zajímat čím dál míň.. to je super!!! vážně, po docela dlohé době tu máme docela fajn diskuzi, kde se neřeší spekulace, konspirace, sázkový kurzy, ale hudba a nic než hudba.. ani nevíte, jak se mi to příjemně čte. :)

701
Violete
Reagovat

@Joel: Moc děkuji za rozšíření hudebního obzoru, pro mě je tahle hudba neprobádanou končinou, ale třeba tohle se mi dost líbí https://www.youtube.com/watch?v=2pfLE5YJ1Fo A také jsem objevila Bojanu Vunturišević, ta je hodně zajímavá.

702
Violete
Reagovat

@Tomáš: Jinak Karel Černoch, co jsi ho sem dával, by byl samozřejmě Superstar bez diskuse :-) Jinak asi budu mít chorvatsko-srbský den, tahle srbská zpěvačka Sara Jo má i krásná videa https://www.youtube.com/watch?v=NSJ4a3zXU-g

703
Violete
Reagovat

@Tomáš: Jinak chybí mi celkem Silvester Roštár, tady zpívá V slepých uličkách před sedmi lety https://www.youtube.com/watch?v=CCaiJb4gGWU

704
Tomáš
Reagovat

Nevíte kdy bude rekap? Jinak já asi půjdu proti proudu u Dominiky. Mě se právě v tom songu od Farne líbila víc než ve všech těch svých klidných písních. Mě ta její klidná poloha nikdy moc nebavila, uspávala mě. Při Superfinále sem si při tom její prvním songu od Billie Elish hrozně nudil. Ale v písni od Ewy se konečně Dominika pořádně odvázala a mě ta její rozverná poloha bavila víc. Vím že to bylo intonačně nedokonalé a že se právě kvůli tomu vystoupení možná nepodívala do Top 3 ale mě se to stejně líbilo. Ale to tu asi budu v menšině, každopádně je sto lidí a sto chutí. Nakonec by mi nevadilo kdyby byla v Top 3, pokud by tam byla místo Diany. Zá Báru ani Martina bych ji stejuně nevyměnil. Ona ale stejně po soutěži bude zpívat spíš ty uspávačky takže myslím že se mi její další kariéra obloukem vyhne.

705
Tomáš
Reagovat

@Violete: Silvestera byla škoda, další z nespravedlivě zaříznutých kluků. Letos jich má produkce na triku strašně moc, vůbec nemusela být vítězem opět holka kdyby to tak oni vyloženě nechtěli.

706
Violete
Reagovat

@Rimmer: Díky, v tom vyniká taková krásná intimita až tajemná něžnost, vlastně bych hrozně ráda Báru slyšela zpívat naživo, třeba by mohla přijet příští rok na Colours of Ostrava, tam se mi ti zpěváci v industriálním prostředí poslouchají nejlépe :-)

707
Violete
Reagovat

@Tomáš: Tak v té procítěné pomalé písni mě Dominika okouzlila, měla tam tolik zajímavých věcí, co tón to démant. Ale i Farná byla pro mě zajímavá, jen tam ty její přednosti v hlase nevynikly. Když nebyla nakonec ve finále ta závěrečná píseň od Dominiky, tak ji posílám, to je prostě nádhera https://www.youtube.com/watch?v=phZgsG0O5-o

708
Tomáš
Reagovat

To mi připomíná, když už je nějaký playlist na Grandfinále, tak by měli odzpívat všichni všechno a ne poslední píseň jenom dva nebo tři nejlepší. Soutěžící to mají nazkoušené, fanoušci se na to těší a nakonec se to vůbec nekoná. Celé to stopování hlasování je tam pěkná blbost, prostě když už tam jsou, tak by měli jet všichni od začátku do konce a zazpívat všechno tak jako je to v GF Voice. Taky by ale nemělo být v superfinále 5 lidí, to je vážně přehnané. Mě se tam moc nezamlouvají ani ti tři. Mě se stejně nejvíc líbil ten starý systém superfinále ve dvou lidech i když nevěřím že se k němu Nova s Markízou ještě někdy vrátí.

709
orchis
Reagovat

@Bezík: ale jsem tě dobře pobavila, ne? Turbo rockem? :-)))

710
Bezík
Reagovat

@orchis: Už jsem z toho celej turbo ! :-D

711
Violete
Reagovat

Tak si dovolím ještě dát jeden podvečerní tip, Jess Glynne a ty její těžkotonážní boty jsou super :-) https://www.youtube.com/watch?v=EJUSehZbEN0

712
Bezík
Reagovat

@Violete: Pěkně hraješ za dobrou práci princezno, pěkně ! ;-)

713
libena
Reagovat

@martinez.cz: milý příspěvek :-)

714
Bezík
Reagovat

Padá na mě nějaká nostalgie … takže tak …. https://www.youtube.com/watch?v=-qY3Xh3bM6Y

715
Violete
Reagovat

@Bezík: Pěkné, trochu temnota, tak kontruji sluníčkem od Kovacs, https://www.youtube.com/watch?v=ikS_C8DynWw Má výborný hlas.

716
BarBora
Reagovat

Tak ja vám dám jednu na dobrú noc😀. Týchto chalanov som objavila minulý rok, radšej nenapíšem kde.
https://youtu.be/dsTl6K7VCsE

717
Bezík
Reagovat

@BarBora: Len píš Barborka, píš, jsme tu samí superstáristi a milujeme příběhy ! ;-) :-D

718
BarBora
Reagovat

@Bezík:
Ajej, navnadila som Ťa? Lenže to nie je príbeh, to bola obyčajná Eurovízia. Tak je to vonku😭.

719
Bezík
Reagovat

A protože dnešek byl takovej TURBulentní, tak jedno takové antiTURBO ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=QPhxThtDKmM

720
Bezík
Reagovat

@BarBora: No totok ? Toto v Eurovízii ? No kto to povolil ? Čo robil miestný kulturbeobachter ? Čo si má o tomto pomysleť väčšinový Novák ? Teda Eurovízák ?! Škandál !!! ;-)

721
BarBora
Reagovat

@Bezík:
Totok, totok, múdro vravíš! A nemaj boja, riešili ich, ale to hlavne kvôli ich politickým názorom. Museli celú eurovíziu sekať dobrotu, na úplný záver ich aj tak neustriehli.

722
Ally
Reagovat

Koukám, že zítřejší zatmění už tu leze na všechny:)

A Tomáš ? No já taky nechápu proč potřebuje vědět přesně výsledky na desetiny ?
Možná má sázkovou kancelář ? Nebo koučuje nějaké kandidáty na superstar ? :)
Jako já jsem sice taky šáhlá přes statistiky .a bylo nás tu myslím víc ,ale..
A hele třeba by to ani nechtěli vědět ,ti kdo špatně vsadili, nebo soutěžící..vědět , že mě od postupu dělili desetiny ..?

Tak jedna Superstar na uklidnění ..abychom úplně nesešli z cesty :)

https://youtu.be/GcO7h-uQlgM

723
Joel
Reagovat

@Bezík: vystihl jsi to dost přesně. Samozřejmě v té nejextrémnější formě, kterou si pustím jenom když mám špatný den a potřebuju rozesmát :D takhle to bylo v 90tkách. Samozřejmě prvky zůstaly, ale dneska se jedná o běžnou populární hudbu propojenou s hudbou tradiční a typická je hlavně způsobem zpěvu, takzvaným trilkováním.
A taky bych poupravil, že se nejedná až tak o “gangsta” texty, ty jsou naopak až překvapivě hluboké a kolikrát úplným protikladem hudebního podkladu, jako spíše o rádoby gangsta “všichni jsme bohatí, úspěšní, umělí a hrozně drsní” klipy, které ale ve své podstatě můžeme pozorovat i v západní mainstreamové tvorbě. Jen oni to přehánějí no :D

724
Joel
Reagovat

@Violete: Díky za tip, tu jsem ani neznal, ale trefila ses mi do vkusu :) Saru Jo jsem ti chtěl doporučit hned záhy, když jsi sem hodila, co tě zaujalo.
Nevím, jestli k tomu přispívá jazyk, který se mi z nějakého důvodu dobře poslouchá, ale mám jejich tvorbu raději než naši domácí, která jde vlastně úplně mimo mě.
Jak já jsem čekal na castingu, jestli ten Vlastimír vystřihne na castingu něco národního a ono nic :D

Jinak díky všem moc za tipy, rád si rozšířím obzory v rámci popracovního relaxu :)

725
Joel
Reagovat

Ještě bych tu snad s dovolením hodil jednu, aby místní diskutující věděli, co si mají představit pod mým oblíbeným “lámáním” hlasu, o kterém často mluvím a neumím ho jinak popsat – možná zdejší odborníci poradí? :)
Od 2:30 https://youtu.be/FsX0bk0x8ZA
Takhle já si představuju superstar, z příšerné odrhovačky udělat emotivní pecku a ještě mít takový zajímavý hlas a charisma.

726
libena
Reagovat

@Joel: teda to je fakt pecka :-)

727
kvok
Reagovat

@Rimmer: Tak záznam FB streamu TOP 5 dali na Nova Plus a tu část, kde se Bára ptá, jestli má říct, jak ji oslovili, vystřihli.

728
Bezík
Reagovat

@Joel: Těší mě, že tu nejsem sám, kdo trpí nějakou úchylkou ! Co na to tvůj psychiatr ? Ten můj zatím tápe ve tmách, a to mě zná už 30 let ! :-D

729
patrik
Reagovat

Nejlepší by bylo kdyby byla prostě holá Česká Suuperstar bez Slováku a bez Pepe Májského nebo jak se jmenuje :D at si ho Slováci sežerou ale to se nestane

730
Bezík
Reagovat

@patrik: Pepe za to fakt nemůže. To je rejža a dělá si to svoje, podle toho, co mu scénáristi napíšou a management nařídí. Zakopanej pes je jinde.

731
Rick
Reagovat

@patrik: Ako patriot ti musím oznámiť, že od 2 SuperStar od roku 2011 to má pod palcom myslím Nova a čiže ČR. Slováci to mali pod palcom v 2009. Aspoň myslím. :D

732
Joel
Reagovat

@Bezík: Na mě stačí zatím jen psycholog ;) Ten můj přišel o stereotypní charakteristiky a úplně přestal používat výrazy jako “řekněte mi o tom více” nebo “jaké z toho máte pocity”. Mám takové tušení, že z toho byl chudák úplně bezradný a už o ničem turbo nechce raději ani slyšet.
Ovšem, když byla moje obsese v zárodku, říkal, že je to v pořádku dokud s tím neobtěžuju okolí. No a vzhledem k tomu, že partnerka zas poslouchá takové ty EDM šílenosti, co hrají v rádiích nebo zamilované songy mužských interpretů, kteří zpívají falzetem, což bytostně nesnáším, tak prostě jedeme fifty fifty. Ona trpí moje a já zas její :D

733
Bezík
Reagovat

Tak ještě jednou na lidovú notečku …
https://www.youtube.com/watch?v=7Qu7KOXu_V4

Margherita Abita mě hrozně baví, postrádá všechny ty pseudokomerční manýry do kterých velmi často zpěvačky takových souborů upadají a jede si po obsahu.

734
libena
Reagovat

@patrik: tak to tedy zcela určitě ne!!

735
Tomáš
Reagovat

Tak koukám že rekap stále není, Leoš nikde, výsledky 1. finále taky nejsou a už ani nebudou a vy si tu posíláte nějaký písničky což mě nebaví. Tak asi se budu pomalu loučit a uvidíme se zřejmě až u další SuperStar, která bude třeba už příští rok? Vzhledem k tomu že Nova s Markízou hned ohlásily další řadu.

Ještě bych se teda naposledy pokusil rozvinout diskusi na jedno téma, kdyby se někdo chytnul… Jak to vidíte s budoucností Superstar a dalších pěveckých soutěží? Kolik myslíte že ještě bude řad? Jak myslíte že ještě dlouho bude sedět v porotě Habera? A myslíte že už pořád dokud se to bude vysílat budou vyhrávat jenom samý holky a nebo se přece jen někdy v budoucnu stane zázrak a konečně vyhraje chlap? Myslíte že nás ještě někdy čeká další Voice a nebo dokonce X Factor?

Jinak někdo tu psal, že bychom se měli zase oddělit od slováků. Možná by tím odpadlo to střídání vítězů podle národnosti ale myslím že manipulacemi je to v dnešní době už tak prožrané, že ty by stejně neustaly. Pořád by se snažila produkce ovlivnit diváky a dotlačit na 1. místo toho, kdo se jim tam nejvíc hodí. Akorát bychom měli méně talentů a taky zpracování, moderátoři a porota by třeba nebyly tak kvalitní. Takže já jsem proti rozdělení, nechal bych to už tak jak to je když to takto společně funguje už dlouhé roky a zrovna tohle bych neměnil. Tak budu rád když někdo přispěje do pranice, jinak už pomalu nemám o čem diskutovat. :-)))

736
Violete
Reagovat

@Bezík: Tak to je famozni, vizual umrlcu z podpalubi a ten tanec podel skal. Diky, tak to sem musim dat tohle https://youtu.be/sO5APfKnR50

737
orchis
Reagovat

@Bezík: Ten tanec na skále!!!

738
Joel
Reagovat

@Tomáš: A můžu se zeptat Tomáši, co tě baví? Do superstar jsi zapálený, ale diskutovat o hudbě tě nebaví? Tak by mě zajímalo, odkud tedy pramení tvoje záliba v pěveckých soutěžích.

Ale abych ti udělal radost, odpovím na tvoje otázky, i když jen krátce, protože opravdu nejsem jasnovidec, tak nevím, co si od takové diskuze slibuješ :)
Pokud jsem to tady dobře zaznamenal, superstar oznámili na příští rok? To mi moc hlava nebere, že by to tak opravdu bylo. Čekal bych, že to bude rok co rok střídat s hlasem, jako tomu bylo doposud. A dokud u nás bude superstar, jsem přesvědčený, že Palo v porotě chybět nebude. X Factor bych bral všema deseti, ale z nějakého důvodu se tento formát u českého diváka moc neosvědčil, takže ten určitě ne. A nebo mají tak drahou licenci, že raději u nás dávají přednost superstar? V tom já se moc nevyznám.
Jinak moje koule říká, že v následujících pěti letech bude minimálně jeden vítěz chlap, ale spíš to vidím na hlas než SS.
A co se týče rozdělení, to rozhodně nevidím pravděpodobně. Jednak by to bylo předpokládám dražší a taky by za pár let snad ani nebylo z čeho vybírat, kdyby na nás sypali jednu soutěž za druhou. I diváci si myslím berou spojení svou národů a jako přidanou hodnotu soutěže. Nebýt superstar, tak už za pár let nebudou děcka rozumět slovenštině, to nemůžeme dopustit :D

739
Bezík
Reagovat

@Violete: Jo, Amanda ! :-D tady to máš živě ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=hpI9EYnpHBs

740
orchis
Reagovat

@Tomáš: Tomáši, na to je jednoduchá odpověď. Dokud bude sledovanost, tak tyto soutěže neskončí. Leda, že by někdo vymyslel něco nového, lepšího. Hlas (Voice) úplně inovátorský a lepší nebyl.

Mně osobně se líbí X factor, ale nevím proč u nás neprorazil. V zahraničí jsou v tomto pořadu k vidění pěkné výkony a koučové často vybírají svým svěřencům to, co jim sedne…

Taky systém Superstar, kde bylo více kol s různými žánry nebyl špatný. Zajímavé bylo především první kolo – výběr oblíbených interpretů přímo soutěžícími. Masochisticky se mi líbilo i kolo s orchestrem, kde se často projevilo hodně nedostatků (př. frázování)….

A myslím, že se blíží doba, kdy se dočkáš mužského vítěze. Statistika je neúprosná, i když se produkce hodně snaží, aby ji přelstila :-))

741
Violete
Reagovat

@Bezík: Ja Amandu videla v Akropoli nazivo a mela tam jako hosta tuhle Polku https://youtu.be/XWpeQ2eo6j4
Jinak Superstar bych nechala spolecnou, ale rozhodne bych do poroty dala hlasoveho pedagoga a aby se i divaci vice priucili, co vse zpev obnasi a bylo mozne primo na obrazovce sledovat vice vyvoj interpreta.Mne bavi vice Voice, asi pro tu roli kouce, ktery sverence haji a zpevaci se mohou vice posunout. Mohli by se poucit u Chorvatu, to mi prislo takove temperamentnejsi.Take by mozna bylo fajn, ze by soutezici v Superstar zpivali venku, na me ty letosni prostory byly temne.Udelala bych nejake kolo treba na strese ;-) A muzsky vitez urcite bude.

742
Bezík
Reagovat

@Violete: V roce 2010 tuším, ne ? Taky jsem tam byl :-D

743
Bezík
Reagovat

Komentář od Mirky Spáčilové k SS na iDnesu ;-)

745
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-) Omlouvám se za zpoždění, ale tento týden jsem to těžce nestíhal :-( Zato si opravdu počtete a poznáte nástupce Hujerbusu, duchny, mutanta a žížaly :-D

746
Violete
Reagovat

@Bezík: Vida, tak to jsme se malem potkali uz drive nez virtualne.

747
Bezík
Reagovat

@Violete: Dost možná jsme se už „potkali“ hodněkrát :-D

748
martinez.cz
Reagovat

@Tomáš: Kámo, ale ty nemáš už dlouho o čem jiným diskutovat..:D Stále si jedeš to svoje, a přitom odpovědi máš přímo před sebou, stačí jen otevřít oči. :D Pro úplnost, aby sis nemyslel, že nedokážu konkretizovat, o čem ted mluvím já.

Rekap nikde. Ok, v tu dobu, kdy jsi to napsal, nikde asi nebyl. Pokud chápu dobře, Vlada tento web nežíví a má i svůj vlastní život. Pokud s tím máš problém, zkus mu napsat a pomoct mu. Nebo Ti mám podat kapesník?

Leoš nikde. Na toto jsem se rozepisoval do diskuze, kam Violette házela rozhovor s ním. Pokud se Ti nelíbí, že tu není jeho příspěvěk, žádná jeho stopa, zkusíme to, co v předchozím odstavci, co říkáš? Napiš Leošovi a zeptej se ho. Nebo Ti mám podat další kapesník?

Výsledky nikde. OMFG k čemu potřebuješ detailní výsledky? První místo známe, uvidíme, kdo se ve skutečném životě uchytí. Já výsledku nepotřebuju, ale protože ještě nejsou venku, a nejspíš ani nebudou, mám Ti podat ještě kapesník?

Lidi si tu sdílí hdbu, která je oslovila. Na fóru, které se hudbou zabývá. Kámo.. toto nekomentuju, nezlob se, rovnou Ti podávám kapesník.

Budoucnost těchto soutěží – to bude vždy o sledovanost, podle mého názoru. Dokud se bodou lidi dívat tak, aby se to oplatilo televizi, bude to televize vysílat. Habera tam bude, dokud tam bude chtít sám být, televize ho osloví vždy, ale myslím, že má peněz dost na to, aby si mohl dovolit to odmítnout. Na to snad kapesník nepotřebuješ.. nebo..?

Holky vs Kluci.. věčné téma, která zajímá.. vlastně snad jenom Tebe. Až se přihlásí kluk, který bude celkově lepší než nějaká jeho protivnice (lepší slovo jsem v záchvatu boje nenašel :)), pak vyhraje kluk. Dokud budou holky lepší, budou vyhrávat holky. Tohle mohlo bolet, takže co, další kapesník?

Bude The Voice? Bude. Jsem si jistý tím, že se ho dočkáme. Bude X-Factor? Ne, nemyslím si, že v nejbližší budoucnosti se ho dočkáme. Prima se o to postarala víc než zkušeně. Tady si taky popláču, když dovolíš. Mám radši podat ještě jeden kapesník?

Oddělení Slováků a Čechů v této soutěži? Vůbec nechápu, proč by se to mělo stát. Na to si plácneme.

Ovšem hned další věta, kde se rozepisuješ o prohnilé produkci, která jede kampaň proti.. proti čemu, vlastně? Na, tady máš radši dva kapsníky, pořádně si poplač a dej nám vědět, až budeš zase ok.

749
markv
Reagovat

@Rimmer: O dva tři týdny později ji ve vyjádření už nikdo nebrzdí :-) U Sajfy:

S: Kto ťa prihlásil do Superstar?
B: Eeee, však ja som tam išla sama.
S: Takže sama si aj chcela, alebo ti niekto povedal, že choď?
B: Akože… pozvali ma tam, prakticky.
S: Pozvali ťa?
B: Nó.
S: To čo je za pozvánka?
B: Akože že videli moju tvorbu, tak sa ma spýtali, že či bysom nechcela ísť skúsiť.

https://www.youtube.com/watch?v=rgOpnCA7A3M

Přidat komentář