Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2020, 3. SuperVýběr: Kapitální békovina jménem kvarteta

30. Duben 2020 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

SuperStar 2020 Telephone

Vyřazovací proces v letošní SuperStar čím dál víc přitvrzuje a tentokrát se muselo 48 soutěžících v karlovarském divadle popasovat se zpěvem ve čtveřicích. Potvrdila se moje skepse, kterou jsem projevil na konci minulého rekapu? Došlo k vyřazení některého favorita? A dalo se v něčem hodně polemizovat s porotou? Na všechny tyto otázky vám odpovím v rekapu, na který jsem tentokrát nebyl sám, jelikož jsem ze záhrobí vyvolal ducha jednoho legendárního českého herce, který nás vloni navždy opustil.

Tím vloni zesnulým hereckým velikánem je pan Stanislav Zindulka, u nějž to příští týden bude přesně rok od smrti. Na rozdíl od Věry Chytilové, která nás ze záhrobí navštívila před dvěma lety, pan Zindulka nebude v rekapu sám za sebe, ale zopakuje si svoji životní roli Josefa Pumplmě ze seriálu Vlak dětství a naděje (na fotografii č. 2 spolu s Helenou Růžičkovou pozn. red.).

Stanislav Zindulka

Vlak dětství a naděje

Jaroslav Oláh, Veronika Weissová, Nikola Šroubková, Jaroslav Dolník

zpívali: Richard Müller a hosté – Baroko

DJ Vlado: Tato skupina měla velké štěstí, že mezi sebou měla takovou vůdčí osobnost, jakou je Jarda Dolník. Ten člověk je obrovský nejen výškou, ale i talentem. Druhý Jarda sice není tak dokonalý zpěvák, ale jeho charisma a barva hlasu je natolik očarující, že by byla škoda o něj v soutěži přijít. Výrazně však nesouhlasím s verdiktem poroty ohledně holek. Nikola zvládla party Anny K. mnohem líp než Veronika, ze které vycházel jen teplý vzduch. Jako celek toto vystoupení působilo kompaktně a vůbec nejlepší byl a capella závěr.

Josef Pumplmě: Ten Dolník mě dostat do rukou, ta se mnou zamává jak ta moje Amazonka. A to su chlap z války.

Daniel Mrózek, Gabriela Beranová, Júlia Kramárová, Štěpán Mráz

zpívali: Robbie Williams – Let Me Entertain You

DJ Vlado: V této skupině bylo spravedlivé rozhodnutí u holek, jelikož Júlia Gabrielu jednoznačně válcovala, ale rozhodně ne u kluků, jelikož tady naopak Daniel těžce válcoval Štěpána. Jakkoliv se tento verdikt dal čekat vzhledem k Danově profláknutosti a Štěpánově příslušnosti ke stavu dvojčecímu, tak je to skutečně krajně nefér a dvojčata dodávají soutěži znatelnou pachuť. A to jev Štěpán ještě ten lepší z obou dvojčat, respektive ten jednooký vedle slepého.

Josef Pumplmě: Cože? Ten Mráz, kterej vypadá jak z Hitlerjugend, postoupil a Mrózek, kterej je můj skoro rodák hraničář, ne? A ta dcérka Júlia sice dobře béká, ale tváří se jak sud henleinovskýho kyselýho zelí.

Michaela Hanudelová, Diana Chodžajanová, Alica Urcikánová, Nela Žáková

zpívaly: Selena Gomez – Lose You To Love Me

DJ Vlado: Tady mě nasrala nejen porota, ale i produkce (a konkrétně ten, kdo loňský hit ob Bieberovy ex holkám vybral). Tato píseň je pro zpívání v kvartetu totálně nevhodná, jelikož refrény jsou zde pouze výplň v pozadí a ve slokách tak musela každá z holek kopat sama za sebe. Samozřejmě, že to nebylo příliš kompaktní vystoupení, ale podle mě to kazilo hlavně levé křídlo. Nejslabší byla Diana, kterou trochu omlouvalo, že byla nemocná (což psala na Instagramu), a Michaela ze svého mickeymousovského hlasu nikdy víc nevymáčkne. Pravé křídlo to naopak táhlo, zejména pak Alica v závěru předvedla, že má ohromný potenciál, ale ani Nela nebyla vůbec špatná a předvedla svůj silný hlas. Vyřazení Alice vidím jako zatím nejnespravedlivější v celé soutěži a to ne proto, že to byla moje srdcovka. Tady se naplno ukázalo, jaká kravina tyhle kvartety jsou a že slabší skupina může stáhnout do hlubin i původního favorita.

Josef Pumplmě: Dcera vlasti Alica rozhodně neměla vypadnout. A dcera vlasti Nela taky mohla klidně postoupit. Tohle byla od těch podurčenů z poroty surová békovina.

Samuel Meyers, Michal Choma, Jan Fanta, Mikuláš Hrbáček

zpívali: One Direction – Story Of My Life

DJ Vlado: Tady jsem měl pocit, že sleduju soutěž v jiném paralelním vesmíru. Klukům to ve společných částech místy dost neladilo a ani sólové party nebyly bůhvíco. Nejlépe to ustál Jan, jakkoliv je mi poněkud nesympatický a svými pohledy místy téměř strčí do kapsy mistra slizkých pohledů Motalíka. Trochu mě zklamal Michal, který má sice pěkný hlas, ale místy zbytečně exhiboval. No a Mikuláš mi začíná připomínat Denise Lacha a to konkrétně v tom, jak mu porota neustále nadržuje, čímž mi začíná silně lézt na nervy. Samuel byl pak jednoznačně nejslabším článkem a poprávu vypadl (za mě klidně nemusel být sám). Tady se bohužel ukázalo, jakou výhodou je u zpěváků mít mezi nohama „žížalu“.

Josef Pumplmě: Jaroušku Vémolo, kamaráde, slyšíš to? Tihle srágorkové (jak mi říká moje Amazonka) snad ladí ještě hůř než bílý punčochy.

Andrea Loužecká, Martin Schreiner, Hana Džurbánová, Miroslav Šimůnek

zpívali: Coldplay – The Scientist

DJ Vlado: U tohoto kvarteta si porota slušně protiřečila. Nejprve označila Andreu za nejlepší z této skupiny a pak ji vyhodí? A Hanku, která to nejvíc kazila, naopak pustili dál? Jediné štěstí je fakt, že Hanka je sympatická lolitka, takže mi její postup nevadí. Andrea nejspíš doplatila na to, že v soutěži je typově podobná, ale výraznější Natália Kollárová. Martin byl celkem zapomenutelný a Miro zde narazil na svůj strop, takže po právu skončil.

Josef Pumplmě: Další kapitální békovina. Dcera vlasti Andrea békala rozhodně líp než dcera vlasti Hanka.

Silvester Roštár, Martina Puchalová, Dominika Rovňanová, Tomáš Mikulka

zpívali: Modus – Úsmev

DJ Vlado: Jakkoliv nesdílím názor našeho diskutujícího Bezíka, že ta píseň je hrozná sračka, ve srovnání se všemi těmi Poupaty a podobnými srágorami, které u nás za normalizace vznikaly (a na které úspěšně navazují všichni ti současní Miraiové), je Úsmev sice jednoduchá, veselá, ale vkusná píseň (ostatně jako téměř všechno ze slovenského popu). Nic to ale nemění na faktu, že v roce 2020 působí v playlistu dost bizarně. Ve společných částech jim to vůbec neladilo, v těch sólových mi nejlíp zněla Martina a snad vůbec poprvé se mi líbil Tomáš, jakkoliv jsem měl pocit, že v kvartetu byl spíš za solitéra než za týmového hráče. Silvester a Dominika mi tam trochu zanikali, takže mi jejich vypadnutí nevadí, za Maťkou a jejím věčným úsměvem jsem ale uronil slzu (i když menší než za Alici).

Josef Pumplmě: To byla teda surová békovina dát těm děckám tuhle vykopávku.

Vlastimír Povolný, Dominika Lukešová, Martina Koniariková, Giovanni Ricci

zpívali: Passenger – Let Her Go

DJ Vlado: Tato čtveřice působila jako spojení tří přicmrndávačů a jedné shining star. Dominika se jevila velmi nadějně už od castingu, ale tady vyloženě zazářila. Její něžný hlas dokázal povznést celý tento kvartet o několik pater výš , zvláště pak refrény vyloženě rozsvítila. Pro mě se Dominika po vypadnutí Alice stala novou srdcovkou a doufám, že ji uvidím ve finále (ukázka duetu s Jardou Dolníkem na Leošově Instagramu dává velkou naději). Zbytek skupiny byl jasně v Dominičině stínu, přestože Giovanni mi poprvé nijak nevadil. A jelikož jejich láska s Martinou je pro produkci atraktivní, odnesl to vyhazovem nejméně výrazný Vlastimír.

Josef Pumplmě: Šikovná dcérečka je ta Dominika, skoro jako ta moje statečná hraničářka Věrka.

Valerie Lynn, Klára Berisha, Esther Lubadika, Lucie Bikárová

zpívaly: Lady Gaga feat. Beyoncé – Telephone

DJ Vlado: Přestože ani jedna z této čtveřice není moje favoritka, tak musím uznat, že tohle byl skutečný vrchol večera. Působilo to spíš jako vystoupení libovolného girlbandu na MTV. Choreografie byla velmi dobře vystavěná a vůbec to jako celek působilo vyloženě kompaktním dojmem. V sólových partech paradoxně nejvíc vynikala dosud přehlížená Američanka Valerie, ale všechny holky zde zněly dobře, i Lucie Bikárová, která jinak svou hyperaktivitou leze mnohým na nervy. Tohle byla perfektní tečka za nedělním večerem.

Josef Pumplmě: No rozjely to parádně dcérky, jen co je pravda, ale kterej podurčenec nazývá tu Bikárovou Amazonkou? To je další kapitální békovina, vždyť má 20 kilo i s postelí. To já mám doma pravou Amazonku.

Top 3 nejlepších kvartet podle DJ Vlada:

1. Let Her Go
2. Telephone
3. Baroko

Jakkoliv holky s Telephone byly vynikající, nejvíc mě zasáhla Dominika v Let Her Go, přestože originál byl svého času tak ohraný až se mi zprotivil.

Top 3 nejlepších kvartet podle Josefa Pumplmě:

Na první místo bych dal Baroko, když ta moje Amazonka má barokní tvary. Jinak souhlas s bráškou DJ Vladem. A bráška Jaroušek Vémola taky souhlasí.

Hodnocení 3. SuperVýběru podle DJ Vlada:

Přesně to, čeho jsem se v minulém rekapu obával, se stalo skutečností, jen jsem netušil, že to bude až tak osobní a bolestivé. Kvartety jsou zkrátka hodně ošemetné a v dalších ročnících bych se už bez nich obešel. Na testování spolupráce soutěžících bohatě stačí duety, ale nesmí se z nich dělat duely, jelikož to zavání „rasismem“, bohužel to letos podle upoutávek opět hrozí. Naštěstí do semifinále má postoupit 18 soutěžících, což je více než polovina ze 26, kteří projdou duety. Ještě předtím však uvidíme poslední čtyři kvartety, ve které nás čeká i celá řada favoritů a volných míst v dalším kole už zbývá jen osm. Jestli dojde k nějakému dalšímu zásadnímu zvratu, na to si musíme ještě pár dní počkat:

Josef Pumplmě: A já se s váma rozloučím slovy mojí Amazonky „Na tragickej život jsem já pes“. A doufám, že panička vláda nezakáže živáky.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 518
1
Bezík
Reagovat

Hezký rekap, poměrně v hodně věcech souhlasím, ale ten Jarda Oláh, to mi není jasný. “ jeho charisma a barva hlasu je natolik očarující“ ??? WTF ???!!! Já nic takovýho neslyším, jen naprosto příšernýho zpěváka ! Nechápu, nerozumím … kdyby aspoň intonoval, a když už neintonuje tak aspoň frázoval, ale nic … prostě nic … a to si myslím, že fakt na formálních věcech nelpím, když je někdo zajímavej.

2
Jai Kudo
Reagovat

S Oláhem jednoznačně souhlas s Bezikem. Intonace žádná, frázování špatné, vydává jakýsi hluboký chraplavý zvuky …. hrůza.

ALe nejvíc mě pobavil Štěpán Mráz, když pronesl něco v tom smyslu, že : „My jsme tady všichni čtyři rockoví zpěváci, takže to bude v pohodě…“ :-D :-D :-D LOL

3
Violete
Reagovat

DJ Vlado diky za rekap a koho bys jeste vyhodil ze ctverice, co byl Samuel? Jinak mam radost, ze moje prirovnani k Amazonce Te inspirovalo ;-) Ale Pumplme ma doma asi spise Rubensovku, zda se? Ostatne takovou echt Amazonka neni doma pro chlapa zadna vyhra, to at si Pumplme uvedomi. Co to je vubec za prijmeni, zajimalo by me, jak vzniklo.Jinak neverila bych, jako rozporuplne ohlasy Olah vyvola.Podle me ta jeho hezka barva hlasu je naprosto jasna, ale hudebnici jako Bezik a Jai Kudo to, zda se, nedoceni ;-)

4
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Zřejmě Mráze léta strávená v „Kabát karaoke revivalu“ či jak se to jmenuje přesvědčily, že je prostě hustej rocker ! :-D :-D

5
Bezík
Reagovat

@Violete: No barva hlasu, barva hlasu, dobrá, tohle je parametr značně individuální, chápu že to někoho může brát, ale co s tím, když ten chlap neumí zpívat ? :-D

6
Violete
Reagovat

@Bezík: No, kdyz by nenasel uplatneni, tak si ho mohu najmout na hrad jako barda, me ten hlas uklidnuje ;-)

7
Tomáš
Reagovat

Pánové nebudu se tu s vámi o Oláhovi hádat, v podstatě máte pravdu ale já bych ho stejně chtěl do Finále raději než třeba nějakou skvěle intonující Lukešovou. A proč? Protože to prostě není soutěž jen o zpěvu ale i o sympatiích a o tom jak dokáže jedinec zaujmout diváky. Vždycky to tak bylo, je a bude. Jarda je ve zpěvu začátečník a amatér, samozřejmě že by bylo fajn kdyby intonoval ale co se dá dělat no. Ale můžu vás uklidnit, on ve Finále určitě nebude. Protože tam na 100 % bude Dolník a dva tak podobné typy tam asi produkce jen těžko dá. Je to škoda, kdyby boxer zpíval líp, tak je superfavorit. Talent ale podle mě má a tak pokud na sobě bude chtít v tomhle směru makat a zdokonalovat se, myslím že když už padla ta věková hranice, tak se může přihlásit ještě někdy příště. Letos fakt nevěřím že projde bránou do finálových kol ale to hlavně fakt kvůli tomu Dolníkovi, který tam bude natuty.

A pokud jde o Štěpána Mráze, tak prostě má rock rád a nazval se rockerem. Musíte to brát s nadsázkou no. :-)

8
Bezík
Reagovat

@Violete: Tož najmi, ale aby nakonec neskončil jako ten bard v Asterixovi a Obelixovi … :-D

https://i.pinimg.com/236x/11/fe/a3/11fea36f7bf69a29b942239313d3e793–micky-maus-asterix-obelix.jpg

9
Tomáš
Reagovat

@Violete: Vlado by určitě vyhodil Hrbáčka, to je jistý. A možná že i Fantu.

Dovolím si s Vladem zásadně nesouhlasit ohledně čtveřice Fanta, Choma, Hrbáček a Meyers. Kluci byli skvěle sehraní, spolupracovali, ladilo jim to. Mě bavili i víc než holky na konci. Vypadl Samuel protože ač skvělý zpěvák i muzikant, tak tady už byl průměrný a narazil na své limity, na svůj strop v soutěži. Ale jeho vlastní tvorba může být i tak dost dobrá. Ale vyhodit kohokoliv jiného z té zbylé trojice by bylo fakt nespravedlivé, nezasloužil si to nikdo další z nich. Ani ten Mikuláš, v tomhle kole ne. To se vůbec nedá srovnat se čtveřicí holek kterou kompletně celou poslala porota domů, ty byly úplně rozsypané a neladilo tam vůbec nic. Alice pro mě škoda není, další pohledná dívenka ala Mandzáková a ještě k tomu pěvecký styl Emmy Drobné. Myslím že Vlado už si těch svých srdcovek užil dost, už tam měl svou Terezu Mandzákovou i Emmu Drobnou a tak jejich smíchanina dohromady by už jen všechny včetně mě nudila. Mě by ta holka teda ve finálových kolech šíleně nudila a porota to zřejmě viděla stejně, proto ji poslali domů. Teď mě tam zřejmě bude nudit Lukešová ale třeba nepostoupí ani ona a konečně se shodneme na Dianě K.

10
Violete
Reagovat

@Bezík: Neboj, ten se kazdodennim zpivanim pod okny zdokonali tak, ze ho pak nabidnu nejakemu milionari na jachtu, kde bude hostum koncertovat :-)

11
Tomáš
Reagovat

Jinak z kluků u mě hodně stoupá v ceně Fanta. Ten kluk mě fakt baví a je mi strašně sympatický. Asi ho pasuju společně s Matějem Vávrou na svého hlavního favorita v soutěži. Škoda že ho porota pravděpodobně do Finále nepošle, kdyby tam byl tak to by byla bomba. Naopak kluci které fakt nemusím a nebaví mě tak to jsou Schreiner a Giovanni, bohužel se bojím že minimálně Schreiner ve Finále bude a asi právě na úkor Fanty. :(

12
Violete
Reagovat

@Tomáš: Ja bych poslala klidne i celou ctyrku, Samuel mel jeste co ukazat. A Olah ma prece jen vyhodu v rozpoznatelnosti hlasu, vzdyt to tam casto zduraznuji, tak treba tim jeste zamicha, uvidime. Jinak mne je prijemnejsi hlas Dominiky nez Diany, takze Dominice budu fandit.

13
Mia
Reagovat

Ten Dolník nespieva zle, ale ja si nemôžem pomôcť – zavriem oči a počujem Chodúra, a to bol môj najväčší antifavorit ever. Pekár nie je síce taký stoporený ako Chodúr, ale je to rovnaká kategória spievania.

14
Bezík
Reagovat
15
Tomáš
Reagovat

@Violete: Tak já bych taky nechal postoupit i Samuela kdyby to bylo na mě ale na druhou stranu uznávám že v bunkru podal docela dost slabý výkon a teď z té čtveřice byl taky asi nejslabší ( byť Mikuláš byl jen o trošičku lepší ) a jsou tam kluci co prostě jsou lepší zpěváci takže nijak překvapivé to vyřazení nebylo. Stejně by dál dostával songy co by mu neseděly a porota by ho neustále stírala, třeba je to takhle pro něj i lepší i když bych ho tam samozřejmě rád ještě viděl. Mě je líto i Silvestera, ten mi byl taky moc sympatický. Dominice určitě fandit nebudu.

@Mia: Neblázni, Chodúr byl taky můj antifavorit ale s Dolníkem žádný problém nemám. Možná jistá podoba v zabarvení hlasu by tam mohla být plus trošku old school styl ale to je tak všechno. Dolník je daleko větší sympaťák, aspoň teda pro mě.

16
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: @Violete: Ano, vyhodil bych Hrbáčka s tím, že má ještě čas (kdejakou holku proto vyhazují, tak ať je na všechny stejný metr) :-) Fantu bych ještě možná ještě na duety nechal, ale dál ne (i když víme, že v SF je), znovu aby nebyl dvojí metr, když rovněž herec, ale mnohem přirozenější (a hereckou stylizací mnohem méně nasáklý) Tomeš se do SF nedostal :-) A můj názor na ten boyband není ojedinělý, stejný mají i Monika a yeey :-)

Jinak Tome, zajímalo by mě, jak by ses choval, kdyby ti Hrbáček vyřadil Vávru, jestli bys Hrbáčka začal nenávidět stejně jako Haricha, když ti vyřadil Jerguše :-P A to byl Harich minimálně o třídu lepší než Hrbáček :-) A navíc Slovák a slovenský pop není podobnými typy tak přecpaný jako ten český :-)

Jinak jsi mě pořádně nasral s tím, že už jsem si svých srdcovek užil dost (včetně toho maxxovského mluvení za většinu), takže ti přeju, ať ti v neděli vypadne aspoň jeden favorit, ideálně Timotej (ten kdyby nebyl kámoš Elišky, tak by u mě byl těžký objekt hejtu) :-P Sorry, ale oko za oko, zub za zub :-P

A proč jsem si za novou srdcovku vybral Dominiku a (zatím) ne Dianu? To je jednoduché, o Domču se víc bojím, tak jí fandím víc, zatímco Diana má minimálně finále jisté (a klidně může být i větší favoritkou než Bára, viz. minulá řada, kde se podle Panáčka megafavoritkou zdála být Karmen, zatímco Maškové tady nefandil skoro nikdo, ale všude jinde to bylo obráceně), navíc Domča má plus, že je muzikantka (hraje na 4 nástroje), takže je větší šance, že on ní v budoucnosti uslyším (jakkoliv nevím, jestli si skládá i vlastní věci, ale ono to často jde ruku v ruce s muzikantstvím, i když z hlediska budoucí úspěšnosti díky vlastnímu repertoáru favorizuju spíš Kamilu „Hošťálkovou“) a mladé muzikantky u nás potřebujeme jako sůl :-)

18
Monika
Reagovat

@Mia: ja to mam s pekarem velmi velmi podobne. je to naprosta antistar, antifactor, vypada jak padesatiletej balik a krupan, strojovy zpev bez emoci, starej mladej i stylem zpevu, je to takove tero, nema ani mizivou sanci prosadit se po soutezi. Old school jako vysita, Chodur byl aqspon famozni zpevak, tenhle neni ani to.

19
Bezík
Reagovat

@Monika: Chodúr byl odpornej slizoun, pekař je v pohodě a celkem sympaťák.

20
jab
Reagovat

@Bezík:
Mně byl naopak tehdy hodně sympatický. Takový nad věcí. :-)

21
dolores
Reagovat

ja mam asi nieco s usami, nepocula som, zeby chalani v 1D dost neladili, prave naopak, mali to vyborne zohrate aj v dvoj aj stvorhlasoch. ale kedze sa to pise v rekape , urcite je to pravda a ja si musim zajst na usne :-//

22
jjj
Reagovat

@dolores:
Ale můžu tě potěšit, že Václav Postránecký, který měl být v rekapu původně, mládence chválil a vyzdvihoval právě jejich sehranost. Jemu se hlavně nelíbil výkon Jardy Oláha, o kterém tvrdil, že je plochý jak Letiště Václava Havla. Ani jedno se DJ Vladovi nehodilo do krámu, tak vyvolával další a další zesnulé, většina se ale po poslechu Jardy vrátila do záhrobí a už nešli vyvolat zpět, že prej jim je tam dole líp. Ti otrlejší vydrželi až do Štěpána Mráze. Nakonec až Zindulka, díky tomu, že na jedno ucho neslyšel a na druhý byl hluchej, všechno doposlouchal a pak DJ Vladovi odkýval. Takže se prostě musíš smířit s tím, že jim to neladilo. A odkud to všechno vím? Mám své zdroje :-)

23
jjj
Reagovat

@jab:
Taky mi byl tehdy sympatickej :-)

24
Bezík
Reagovat

@jjj: Co mi to jen připomnělo … jo, už vím (schválně jestli taky víš)
“ …. a tu ta slečna vyňáááá ….. Vy ňá kecáte !!! “ ;-)

25
jjj
Reagovat

@Bezík:
Nevím, už jsem to nejspíš někde slyšel, ale nic se mi zrovna nevybavuje, dám se podat :-) Trošku mi to připomína Pavla Lišku, že by takhle mohl mluvit. Třeba ví někdo jiný, tak nemusíš hned prozrazovat. Co ale vím, že nekecám, na mou duši, na psí uši, na kočičí svědomí! :-)

26
Teryblack
Reagovat

@Monika: nechápu, jak muze byt nekdo tak hluchej a blbej 😂… ten borec zpívá jak nikdo v SS. A ty budeš zapskla tuctovka, co si mysli, ze neonky jsou super, ze :)

27
jjj
Reagovat

@Bezík:
Jinak si ale nemysli, že nevím, vo co ti jde. Uhodls v tipovačce Zindulku, teď se objevily nové skutečnosti a ty se bojíš, aby nebyla tipovací soutěž prohlášená za zmatečnou. Pak bys totiž přišel o hodnotnou cenu pro vítěze. Jen proto se marně snažíš znevěrohodnit mou výpověď, přestože fakta hovoří jasně. Na papíře možná vyhraješ, ale morální vítěz budu já :-)

28
Piha
Reagovat

Tak já jsem asi hlucha úplně…nebavil mě Chodúr a nebaví mě ani Dolník.🤷‍♀️ to už mě víc baví Olah i když je to takové neucesane a amatérské ale líbí se mi jeho hlas.🤷‍♀️

29
Monika
Reagovat

@Teryblack: Boze vy jste zase kdo? Se tu vzdycky objevi nejakej novej troll napise jeden status a zase zmizi, tak stastnou cestu.

30
Monika
Reagovat

@Piha: Presne!!! Nechapu kde toho paprdu stareho mladeho letos vyhrabali.

31
Mia
Reagovat

@Teryblack: No, ak je toto podľa teba najlepšie spievajúci borec, tak hluchý je tu asi niekto iný ako Monika. Okrem toho, čo to znamená „najlepšie spievajúci“? Že sa najviac páči tebe? To je trocha málo, nie? Hoci nemusím Monikine názory a často s ňou v duchu nesúhlasím, jediný zapšklý názor som tu zatiaľ počula od teba. A nezastávam sa jej len preto, že momentálne sa zhodneme. Ale som alergická na štýl vyjadrovania v tvojom komentári.

32
Ziťuli
Reagovat

Dolník je zpěvák s obrovským talentem, mně se líbí od začátku, když byl prostřih na ten jeho první casting, když byl úplný mlaďoch, tak už tam byl velmi dobrý a vyhozen naprosto neprávem (i jsem si to hledala a psalo se o tom dost).
Tady jeden z nejlepších jednoznačně, je to i sympoš, jen není drobounkej Justin Bieber. Ale finále jednoznačně, to je 100%, v té ukázce na Leošově ig je opět neskutečný a je vidět, že jde dál jak nic, ten výkon nemůžou nepustit, ten hlas je fenomén mezi lidmi už teď.

33
Bezík
Reagovat

@jjj: „Šlaka !!! Jsem prozrazen !!!“ Jak jsi to mohl jen uhodnout ? Ale já věřím, že to Vlado ustojí a tvoje šílené hypotézy pošle tam kam patří. Na smetiště dějin !!! ;-)

34
Piha
Reagovat

Miluju ty výkřiky do tmy úplně neznámých nicku…a ano,možná jsem hlucha a blbá…🤣🤣🤣 Beru názor ostatních a myslím že by ostatní měli brát ten můj,i když je jiný než jejich.Kdybychom fandili všichni jednomu soutěžícímu bylo by to asi trochu o ničem…

35
jjj
Reagovat

@Piha:
Mě bavil Chodúr, nebaví Dolník, i když jeho kvality uznávám, jen jde zcela mimo mě, ani na malý moment mě nezaujal. Zato Jarda Oláh mě v předchozích kolech chvílemi zaujal, jeho barva hlasu se mi líbila. I když bylo znát, jakej to je amatér, což ale mohlo mít své kouzlo. Možná neumí zpívat ve více lidech a trvá mu delší dobu naučit se píseň, měli na to jen jeden den. To minule bych ani zpěvem nenazýval :-)

36
jjj
Reagovat

@Bezík:
Nechci tě zklamat, ale bylo to jasný jako facka! :-)

37
jjj
Reagovat

@jjj:
Ještě mě napadlo, jestli si Jarda Oláh vždycky před svým partem nepotřeboval odchrchlat a než dochrchlal, tak už začal zpívat někdo jinej a on se vůbec ke zpěvu nedostal.

38
Piha
Reagovat

@jjj: mně Chodúr nebavil…byl takový staromlady a na mě moc „dokonalý“…já mám radši když není vše dokonale,jinak mě to neba a je to na mě sterilní…a taky mě stval protože bylo jasné že mi porazí Šmajdu…🤣🤣🤷‍♀️

39
Alonso
Reagovat

Dolník – je fajn, rozumim tomu, proč se líbí – jakoby „obyčejný chachar“, navíc docela zajmavej barík. Vůbec bych se nedivil, kdyby to celé vyhrál, tohle na lidi platí. Ale upřímně, mě zas tak nezaujal, mam ho tak ňák v kolonce – neurazí nenadchne. Ve finále bude stoprocentně. Ale výhru teda nevim, protože zatim sem z něj nikdy ještě nepadl na p.del, což bych od Superstar prostě očekával.

Oláh – Přiznám se, že nevim, co si o něm mam myslet. Jako jo, baví mě, hezká barva, svym způsobem tim že zpívat moc neumí, je vlastně zajímavej. Ale sorry, ale ten týpek má potíže se základní intonací, rytmem, všim. Jako oživení skvělý, ale už přesluhuje, vypadávaj na jeho úkor daleko lepší zpěváci.

Nikola – skvělá zpěvačka, ta její jakoby arogantní tlama je navíc něco skvěle rozpoznatelnýho a něco co ji odděluje od všech ostatních holek. Dvacet jinejch holek nerozlišuju, pamatuju si Bikárovou a tudle. A čistě objektivně, nejhorší v tejhle čtveřici opravdu nebyla, naopak to zvládla imo s grácií. Za mě velkej WTF nepostup a trochu mindráček stran Pagáč Bagár.

Co se týče bratrů Mrázů, to je pro mě veliký cringe už od prvního castingu. Dyž pominu to, jak moc směšně ty kluci vypadaj, ale to je věc názoru, tak si opravdu nejsem jistej, že jejich zpěv je něco, co by v roce 2020 mělo být v pěveckých soutěžích. Věřim tomu, že v nějaké lidušce na vsi babičky uroněj slzu, ale do mainstreamovýho kanálu teďkonc? ani nápad. A ten asi pokus toho jednoho o „rockovej hlas“ v Robbiem, pardon, to se chechtám ještě teď.

Stejně tak mě irituje úlisnej Giovanni. Sorry, za mě ten týpek zpívá jako každej druhej, koho seberete na ulici. Už v SHape of you jsem nechápal, co se na tom komu líbí, ani tentokrát to nebylo nic extra. Nebýt lafstory, tak už jsou oba pryč. Ani jeho kopretina totiž neni žádný žrádlo.

Naopak vyřazení Vlastimíra, byť jsem ho samozřejmě čekal, mě zamrzelo, protože ten týpek je sice trochu podivín ,ale je zajímavej a rozhodně má zajímavější barvu hlasu i techniku zpěvu než don Giovanni, nicméně nepostupu se nedivim, postupovat musej ti, co maj potenciál do článků na téencézet, že.

Jinak co mě na letošním ročníku velice štve je to, že porota absolutně nezdůvodńuje svá rozhodnutí. Jako sorry, ale už minule to jejich Musíme se poradit – a šepty šepty do ouška. Děláte si p.rdel? JSte porotci v pěveckej soutěži, máte argumentovat, máte se hádat tvl nahlas, abychom sylšeli, proč je ten porotce pro todle, proč jinej je naopak pro něco jinýho. Jakou má pro mě jako pro diváka hodnotu, když si tam něco šmrdlaj, pak se otočej a řeknou postupuejš, nepostupuejš, dyž nevíme, jak k tomu došli, a proč např. ti, co říkali opak, změnili názor, nebo prostě tak něco. To je prostě totální debilita. A tentokrát taky, seš nejlepší z těch čtyř, hm, ale jdeš. Proč? to ti neřkenem, prostě vypadni, ty tu ještě seš, jo? Už to je důvod, proč bych do tej soutěže nešel – dybych tedy na to měl adekvátní pěvecký kvality. Dyž už, tak bych od těch porotců chtěl slyšet, co dělám blbě, a ne že vlastně se dozvim že jako dobrý, ale nepostupuješ.

40
Prochor
Reagovat

Tak jaképak asi budou živáky. Vypadá to, že zpěváci budou moci být bez roušek a 100 lidí návštěva. Na FB ukazují, jak vyřešili Superstar v Německu:
https://superstar2020.cz/za-5-minut-12-vlada-rozvolnila-opatreni-tesne-pred-prvnim-zivym-prenosem-superstar-2020/?fbclid=IwAR2PG1Vc0WAHKKstQK7UdG8aQ3Op5y5Sz5A7dou7seT1EJqV67uZWPYRkK8

41
Violete
Reagovat

@Piha: Smajdovi jsem tenkrat fandila, takovy typ v soutezi chybi. Byl vubec jeste takovy showman nekdy jindy? Jeho energie a prace s publikem byla fascinujici a navic i hudebniky inspiroval k vetsim vykonum.I smycce praskaly :-) Ale jinak mi nevadil ani Chodur, ani Zonyga a Zonyga me zacal bavit po soutezi v muzikalech, tam je paradni. Zatim u me Dolnik nemel touchdown, ale prala bych mu uspech.

42
jjj
Reagovat

@Bezík:
Asi nikdo neví, tak nedělej zagorku a prozraď, kdo se takhle nevhodně vyjádřil, umírám zvědavostí. Určitě to nešlo na ČT art, to bych věděl hned :-)

43
bezík
Reagovat

@jjj: Suchý a Šlitr, je to úryvek ze situace kdy Suchý Šlitrovi vypráví vtip který on stejně nepochopí :-D

44
Violete
Reagovat

@jjj: Na Bezika se Zagorka nehodi, nedelej Margitu je lepsi ;-) A vubec Plha se hlasi.

45
jjj
Reagovat

@bezík:
To bych neuhodl a nejspíš ani neviděl. Na ČT art ta scénka ovšem jít mohla :-)

46
jjj
Reagovat

@Violete:
A pročpak se, Mlho, hlásíš? Ach jo, já už chtěl psát jen k tématu a už se to zase zvrhává nesprávným směrem :-) I když vlastně Zagorka i Margita jsou oba hudebníci a určitě koukají na Superstar :-)

47
Bezík
Reagovat

@jjj: Jsem si jist, že určitě už několikrát šla ;-)

48
Piha
Reagovat

@Violete: Tak to se shodneme jedine na Smajdovi…:) nepamatuju si jestli tam byl někdy někdo podobný…a líbilo se mi jak ho Habera pořád za něco tepal a Miro se tam držel jak klíště.🤣🤣🤣

49
Violete
Reagovat

@jjj: Vzdyt jo, Plha se hlasi, kdo podle vas byl nejvetsi showman vsech dob hudebnich soutezi, prece neni mozne, ze to byl jen Smajda.@Piha: Ale hezky jsi mi pripomnela, jak je dulezite, kdo proti zpevakovi zrovna stoji, protoze Zonygu ja hnala pomyslne na viteze, protoze Ruml nebyl podle meho gusta.Takze kdyz si mam vybrat Dolnik nebo Mraz, tak mam jasnou volbu ;-)

50
Bezík
Reagovat

@Violete: Největší showman byl Šeps ;-) U Šmajdy už to bylo takový moc chtěný :-D

51
Ally
Reagovat

Teda bando vy si vystřílete všechny fory ještě před závodem..vždyť tu o tom už dobrou půlhodinu hovoříme..ale “ je mi to jedno “ :)

Škoda kdyby to byl X factor, mohli udělat karanténu v Judges houses ..a vyřešené :)

Jinak já zatím nemám asi favorita, nebo mi vypadli..a to jsem zjistila, že mi vybyde na jednom čísle kredit ,že bych to někomu nasázela a la Tomáš ? :) jestli to má propadnout operátorovi..

52
piha
Reagovat

@Violete: Tak to mně se víc líbil Ruml…V podstatě byl snad vždy v Superfinále jeden můj favorit a jeden co mi vadil,hlavně tím že ohrožoval měho favorita…:D Akorát u GG by mi nevadilo kdyby mi porazila Adamce,tam mě to moc mile překvapilo že vyhrál Lukáš a ne Gábina.Šeps mě konkrétně štval snad nejvíc.:D

53
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Já jsem tenkrát přál postup do živáků Tomešovi a přeju ho nyní i Fantovi. Zastávám totiž názor že pokud pravidla soutěže dovolují se přihlásit téměř komukoliv a porota je nevyhodí hned na castingu a pošlou je dál, tak pak už by měl skutečně platit na všechny stejný metr a měli by mít všichni stejné podmínky. Proto mi tam nevadí ani Fanta, ani Vávra ani kdokoliv další pokud mu pravidla umožnili se přihlásit a porota je hned nevyhodila. Hučet do nich jak jsou skvělí a jak je ta soutěž potřebuje a pak je těsně před živáky vyhodit, tak to naopak považuju za podvod nejen na ty soutěžící samotné ale už i na diváky, kteří si ty soutěžící oblíbili. Hrbáček mi Vávru nevyhodil ale spravedlivé by to samozřejmě nebylo protože Matěj je o několik tříd výš. Ale pleteš tu jabka s hruškama protože Mikuláš s Alicí ani s dalšíma holkama v tom kvartetu vůbec nezpíval a tudíž tím pádem ani nepostoupil na jejich úkor. Bylo to jen o tom že kvartetu ve kterém zpíval Mikuláš ten song prostě vyšel a kvartetu ve kterém zpívala Alica nevyšel. A trochu si myslím že důvod proč si kluky za ty One Direction tak sjel je ten, že si prostě jen potřebuješ na jiných soutěžících trochu zchladit žáhu za Alici protože podle mě se jim to vystoupení fakt povedlo a žádný výrazný chyby tam nebyly. Ale to ti nemám já co vyčítat, vím moc dobře že to dělám taky. :-D A neboj, jsi hodný že mi přeješ aby mi vypadnul favorit a to se ti zítra na 100 procent i splní – počítám s Timotejem, možná i Luboš Mráz a zřejmě jak to tak vypadá tak bohužel i Krušina. Takže minimálně o tři favority zítra přijdu, vidíš to. No a u Dominiky máš vlastně štěstí že je češka a tak letos vyhrát stejně nemůže, tím pádem ji snad nebudu ani tolik hejtovat. :D Nasrat sem tě nechtěl ale prostě sem to ohledně Alice napsal tak jak to cítím, upřímně. Absolutně mě nebavila a jsem fakt rád že ve Finále nebude. Ale jestli sem se tě tím nějak hodně dotknul, tak promiň. :)

54
piha
Reagovat

@Ally: Já se obávám že mi tam do finále taky nikdo nezbyde…

55
Tomáš
Reagovat

@dolores: Já myslím že ty s ušima nic nemáš, vidím to stejně jako ty. Ti kluci nezkazili nic, asi má něco s ušima spíš DJ Vlado. Ale on jen kope kolem sebe kvůli vyřazení Alice, tak jako kolem sebe kopu já když mi vypadne nějaký větší favorit a tím se to celé vysvětluje. Mám pro něj pochopení. :-D

56
Violete
Reagovat

@Bezík: Tady by s Tebou rada lidi nesouhlasila, ale za me Seps dobry, ja za showmana povazuji i Juliana Zahorovskeho ;-) A doplnujici otazka, a co nejvetsi showomanka?

57
Bezík
Reagovat

@Violete: Těžká otázka … Aneta Langerová a její pověstný židlový „tanec“ ??? :-D

58
Nadya
Reagovat

Mně se „boyband“ taky moc líbil, vlastně asi nejvíc z celého večera. Jo, chybky tam byly, ale musela jsem si tu písničku pustit podruhé, abych je našla, poprvé jsem je vůbec neregistrovala, protože z kluků čišela dobrá energie a bylo vidět, jak je to baví. Vůbec jsem z nich necítila nervozitu jako z většiny ostatních.

59
Violete
Reagovat

@Bezík: Ale Aneta neni rozena showmanka, co Bara Zemanova?

60
Jai Kudo
Reagovat

@Alonso: Ten poslední odstavec – absolutní souhlas! 100%!

61
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: No možná máš i trochu pravdu, že jsem si chtěl zchladit žáhu za Alici a zvlášť na Hrbáčkovi, který je pro mě výběrem toho nejhoršího z Callty a Mišíka :-( Nicméně ty chyby jsem i u těch kluků slyšel, jakkoliv jsem je možná nadsadil, přičemž se mi hodilo do krámu, že to stejně slyšeli i Monika a hlavně yeey, který u kluků podobným hezounkům obvykle fandí (viz. Mrózek, Mulisák či v zahraničí Matt Terry) :-) Nicméně závěrečné holčičí kvarteto ti kluci rozhodně nepřekonali :-) Kvarteto kolem Alice mělo taky velkou smůlu na song, na takovém unylém cajdáku se toho moc předvést nedá (oproti tomu Story Of My Life jsou vyloženě atraktivní song), a štve mě to i proto, že Alica v tom kvartetu byla nejlepší a tahala ho nahoru, což zdůraznila i Monička :-( Podle mě ten hlavní důvod jejího vyřazení je ten , že se tam najednou objevilo víc favoritek Slovenek a tak se čekalo na příležitost, kdy jednu z nich bude možno zaříznout :-( Od tebe se mě dotklo hlavně to, že jsi napsal, že nepotřebuju mít ve finále srdcovku, jelikož jsem si jich v minulosti užil dost :-( To vůbec není pravda, jelikož tehdy bylo tehdy a teď je teď, takže si chci soutěž fanouškovsky užít jako každý jiný (jakkoliv tu největší srdcovku mám letos v porotě), takže zaplať pánbůh za Domču, jakkoliv jsem si myslel, že by bylo super, kdybysme společně fandili Dianě (ovšem na tebe není spolehnutí, jako každý rok může přijít nějaký veletoč :-D), ale prostě mi do toho vstoupila Domča, se kterou to budu víc prožívat než s Dianou, která patří k největším favoritkám soutěže :-) Omluvu každopádně přijímám :-)

62
Tomáš
Reagovat

@Violete: Největší showmanka byla Vierka Berkyová a její beat box. Pak mě napadají třeba ještě Gabriela Gunčíková, Sabina Křováková, možná že i Leona Šenková. Vůbec ale u holek je to docela těžký najít showmenku ale letos to natuty bude Bikárová. :-D

63
Bezík
Reagovat

@Violete: To byl vtip :-D Nevim, Báru už s moc nepamatuju, možná …

64
Ally
Reagovat

No mě taky žádná vyloženě showmanka nenapadá, teda záleží co kdo pod tím představuje. Asi to obstarávala Adéla Banášová a občas někdo více či méně úspěšně v porotě..?
Asi ještě Šárka Vaňková

Ale s tou karanténou jsem to nedomyslela . Protože mít Bikárovou doma třeba Monika 14 dní, tak asi předčasně porodí :)

65
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: S tím důvodem vyřazení Alice souhlasím. Prostě už tam favoritek slovenek bylo moc a všechny stejně do Finále vzít nemohli. Možná jí mohlo uškodit i to že je podle mě vzhledově dost podobná Tereze Mandzákové a pěveckým projevem se zas podobá Emmě a oni chtěli nějakou originálnější ale to už jen polemizuju, třeba se fakt čekalo na příležitost až bude možné libovolnou z nich vyřadit. Každopádně si myslím že by se produkci jako vítězka nejvíc líbila Bára nebo Diana, možná bohužel i Natália. A jedna z nich to podle mě i bude. Já Dianě ve Finále fandit budu pokud do něj postoupí ale vítězství i tak budu přát letos jedině chlapovi. Když si to takhle přehledně rozložím, tak by snad veletoče nastat neměly. :-D Pokud ale bude ve Finále z chlapů třeba slaďák Schreiner, u kterého si fakt myslím že tam bude a nebo nedejbože i Giovanni, tak těm dvoum určitě nijak zvlášť fandit nebudu a bude mi jedno kdy vypadnou. Proti těm bych Dianě ještě pořád fandil. Proti borcům jako Fanta, Vávra, Choma, Šafrata nebo Dolník, tak to už samozřejmě ne, to už bych dal chlapům zase přednost. Ještě bych tam teoreticky mohl mít kromě Diany i Julii ale té moc šancí ve Finále stejně nedávám.

66
Valamin
Reagovat

Dlouho jsem tu nebyl a možná zas dlouho nebudu, takže si své prozatím odbudu.

Baroko – Proč výběr tohohle? Holky úplně zanikly. Jaká škoda Nikoly, vypadla mi favoritka. Já velmi smutný být! Hlavně jsou to retardi, protože vyhodí jednu z mála rozpoznatelných a zajímavých holek s ojedinělým charisma a plnou barvou hlasu, žádná ukníkaná zdechlina. Nechal bych jen Dolníka a Nikolu, ostatní out! Oláh je pro mě krajně nesympatické stvoření, asi pro sebe nejsme stvořeni.
Let Me Entertain You – Jak se dalo čekat, Júlia zvládla svoje části s bravurou a právem postoupila. Bez ostatních bych se klidně obešel. Co to tam ten Mráz zandal? Že jsou všichni rockeři, jo? Hahahaha. Možná není nejlepší zpěvák, ale mohl by uspět jako bavič. Nejsem přiznivcem Mrázů zamrzlých ve školce.
Lose You to Love Me – Bože! To bylo převelice těžkopádné, holky nesehrané, blbá písnička pro čtveřici, bez možnosti se nějak projevit, sladit se, ty slabší holky utlumovaly ty lepší. Hodnotit to podle tohoto jednoho vystoupení, tak se nedivím, že vypadly všechny, na druhou stranu, když už někomu dát šanci, tak si myslím, že si ji zasloužila Nela, její hlas vynikl nejvíc a nebyla tak prkenná.
Story of My Life – Vyhodil bych to všechno! Ale fakt! Porota mi předtím vyhodila Ševce, nejlepší mužský hlas, co tam byl a teď si srandu nedělám, takže já bych je rád poslal hodně někam s jejich boybandem, to je fér, ne :) A pak mi k tomu porota/produkce vyhodila v další čtveřici Šimůnka, kterého bych dál viděl radši než třeba Hrbáčka, načež jako dalšího mi odkrouhla Silvestera. Oko za oko, zpěváka za zpěváka, vy zmrdstvo!
The Scientist – Nechal bych jen Šimůnka, čistě proto, že z nich byl nejzajímavější typ, a taky měl takový jemný zastřený hlas, který mi přišel rozpoznatelný oproti jiným. Andrea si taky vypadnout nezasloužila. Prostě jsem se netrefil, hm…
Úsmev – A zase obráceně! Měl zůstat Silvester, tady neměl možnost vyniknout, sólově mu to šlo mnohem lépe, tímhle ho snad naschvál odstřelili a Dominika pro mě byla originál. Všehchny holky s trochu „altovější“ polohou, jestli se to tak dá říct, vyhodí, a zbydou tam jen fňukny, děkuju pěkně.
Let Her Go – Jsem alergický na tu zamilovanou dvojici a Vlastimíra si neeeepamatuju, sorry. Ale Dominika, jó to se povedlo, ta na sebe tímhle upozornila a začala se mi líbit, mohla by se zlepšovat a dotáhnout to až na vrchol, jen se bojím, aby mezi výrznějšími (Bikárová, Berisha, Kramárová) naopak nezanikala.
Telephone – Pozor, fňukny přicházejí! Ale teď vážně, dobrý byly holky, skvěle jim to sedlo a hlavně, ony si sedly. Poprvé jsem si všiml Valerie, která má samozřejmě jako rodilá mluvčí skvělou angličtinu. A čeho jsem si ještě všiml se svým objektivně subjektivním hodnocením byla ňadra Kláry Berishy, která vynikla podobně jako její hlas v úvodním partu, takže kdybych neznal ty její hysterický výšky z předchozích kol, které rvaly za uši, dal bych si ji do své top 3, pokud bych tvořil top 3, ale to já obvykle nedělám, protože jsem sviňa líná. Taky měla hezká stehna, zadek, obličej a vlasy, abych nepodceňoval, prostě dal bych si říct, jooo, nemuseli byste mě nutit, asi tak. Lubadika tam podle mě být dávno neměla, ale v této sestavě ji to záchránilo, a s Bikárovou nemám problém, je s ní sranda, navíc znám podobnou holku a fakt je takováhle, nic nehraje, nepřehrává, má excentrickou povahu a energii na rozdávání, avšak fandím tam obecně jiným – Hošťálkové, Dominice, možná Júlii, ale většinu z nich mi vyřadili :)

67
Tomáš
Reagovat

Jarda Oláh je tu hodně kritizován. Uznávám že má velké pěvecké rezervy a je začátečník ale rozhodně by s ním ve Finále byla daleko větší zábava než třeba se Schreinerem, kterého porota a produkce určitě do Finále vyberou. Schreiner bude pět dokonalé tóny ale bude nudit, s boxerem by aspoň byla sranda. Docela se i obávám aby do Finále nepustili i Giovanniho, ten je fakt úplně průměrný a nemít tam tu svou slečinku, tak je už dávno pryč. Já bych do Finále dal Vávru, Fantu, Chomu, boxera a k nim ještě i Dolníka. A ještě i Timoteje, u kterého jsem smířený s tím že zítra vypadne a Šafratu. Těch finálových míst je prostě sakra málo. Nejvíc se bojím aby to nedopadlo jako vždycky že porota ty nejzajímavější týpky zase těsně před finálem vyhází a pak prostě ve finále zaplácnou prázdná místa takovými nuďáky jako Schreiner a podobně. Jestli to tak bude, tak to musí fakt asi mít nařízeno od produkce aby zase vyhrála baba, jinak nevěřím že by to byl jejich vkus. No uvidíme schválně ale se Schreinerem počítám ve Finále tak na 90 %, s Giovannim tak na 60 %. Rád bych se spletl.

68
Violete
Reagovat

Mozna za showmanku bych oznacila Misu Noskovou, i Janika Kolarova nebyla spatna.A vzpomnela jsem si i na Sonu Pavelkovou, ale ta nebyla takovy cirte, jaky si pod showmanstvim predstavuji, nebyla to oblibenkyne DJ Vlada? Nakonec ta Bikarova je nejvetsi showmanka vubec :-)

69
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Jó, Sonička byla moje velká favoritka, a přestože byla dlouho neaktivní (teprve nedávno se vrátila s novou písní), dodnes patří do mé Top 5 Češek :-)

70
Violete
Reagovat

@Ally: Jinak ja si showmanstvi predstavuji v rozsirenem smyslu slova, tedy kdo dokaze pritahnout plne pozornost, treba i gesty.Jednou jsem byla na koncerte sansonierky a tam jsem hltala kazde jeji slovo.
@DJ Vlado: A ktere jsou ty dalsi tri, kdyz druha je Monika?

71
Tomáš
Reagovat

No já bych minule taky nechal z toho kvarteta co zpívalo Úsmev raději postoupit Silvestera než Mikulku. Silvester ještě podle mě měl co ukázat a byl hodně zajímavý. Mikulka zdá se má dobrý hudební vkus ale pořád mě tak nějak úplně nedostal jako třeba jiní kluci. Takže určitě bude ve Finále.

72
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Lucka Bakešová, GG a Eliška Rusková :-)

73
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: No, vlastne Elisku take casto zminujes.Lucku jsem nevedela a vlastne ta by mela parametry showmanky ;-) https://youtu.be/IxhP_JfmlxU
@Tomáš: Mikulka bude dobry, bude s nim vice zabavy nez se Silvestrem, tomu pevne verim.

74
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: No vlastne, Elisku casto zminujes a Lucku jsem nevedela, ta ma ostatne parametry showmanky :-)@Tomáš: Mikulka bude dobry, v to pevne verim, ze s nim bude vice zabavy nez se Silvestrem.

75
dolores
Reagovat

@Tomáš: ved ak s nimi potrebuje superit, nech im kludne naklada kolko sa mu uraci :-D, mne nevadi, ked napise, ze postupili, lebo maju zizaly medzi nohami, sak zasmejem sa tymto hlbokym metaforam :-D  … aj to chapem, ze mu vypadla favoritka a niekto si to odskakat musi, co sa da robit..:-))   Ved aj ty  Tome, ked uprimne napises, ze ta niekto nudi, nebavi, alebo Monika, ze je niekto antistar, zle vyzera, ..to mi je fuk, skor som v rozpakoch z toho ake rozdielne usi mame…. Ak su Vlado (aj Monika a yeey, na ktorych sa odvolava) muzikanti s absolutnym sluchom akym sa chvali Habera, tak potom by som takuto kritiku brala, ale od bezneho laickeho konzumenta hudby to nedokazem akceptovat… este tak „neladili mojim usiam“ by som stravila, ale ze „DOST neladili“, to uz potom sa porota musela fakt zblaznit, ze tych troch pustila dalej :-o  

@Nadya:  je jasne, ze chybky sa najdu v kazdom vystupeni, hlavne ked to das do sluchatok, sustredis sa, najdes kadeco … ved su to len zaciatocnici a maju kratky cas na nacvik, aj profici by mali co robit 

76
Monika
Reagovat

@dolores: neber to tak vazne :-)) Vsak porad rikam, ze zpevu nerozumim a hodnotim zcela laicky a z laickeho pohledu neladili mym usim nebo jak to chces…ja si proste myslim, ze ani jeden z nich by se pravdepodobne nedostal ani z castingu v jinem rocniku, posledni dva rocniky jsou na chlapi hodne slabe. Silvester mi prisel primo hroznej, navic je ultra nesympatickej, neprijemne pichlave oci a smeje se jak mamlas, hrbacek mi prijde jako takovej beznej prumerak jakych jsou desitky, Choma daleko zaostava za vykony, ktere jsem od nej ocekavala. nejlip z toho vychazi Fanta pro me, ale nemuzu unest ten jeho nesnesitelnej vyumelkovanej umelohmotnej styling ve stylu Mikolase Josefa. takze by mi ve vysledku nechybel zadnej z nich.

77
dolores
Reagovat

ak si mozem vybrat nielen zo SS, ale aj z Hlasu, tak pre mna showmanka nie v celkom v pravom slova zmysle, ale totalne uputavajuca pozornost bola Lenka Hruzova

78
dolores
Reagovat

@Monika: ved ani nik z nich nebude vo finale podla mna, takze vobec ma to negativne Vladovo hodnotenie netrapi…. ale co sa tyka toho ladenia, tak ma vzdy vytaca, (vseobecne) nielen na panackovi, ze je skupina diskuterov, co namiesto aby napisali, ze nezasam ho, lebo je .. a bla bla… napise, ze falosne spieva… ,najviac takto pisu pubosi a deti :-D

ozaj, vies kto je tato baba ? ak uhadnes ty alebo niekto iny tu, tak klobuk dole, lebo jaj som neuhadla http://imgworld.cz/s3/5aZlNM4DDI.jpg

79
Monika
Reagovat

@dolores: Napada me Natalie, pac jsem koukala na jeji FB a mela tam podobne fotky. Ale nejsem si jista :-))

80
Piha
Reagovat

@Monika: Málokdy se mi stane že s někým do puntíku souhlasím ale s tvým posledním příspěvkem ano..Akorát mně teda Fanta připomíná spíš prebarveneho Peroutku…Mikolase mám ráda…Z těch co zpívali 1D by mi asi nechyběl ani jeden z nich…

81
jjj
Reagovat

@dolores:
Sice už její jméno znám, ale… :-) Určitě bych ji nepoznal, je to dost těžký. Dobrá nápověda by bylo uvést dvě země, ale neuvedením spíš někoho zmatu :-)

82
dolores
Reagovat

ani jojo ani Monika neuhadli, tak skusi este niekto ?
napoveda, hm..tak aspon, ze je to finalistka jedneho rocniku uz spolocnej SS a velmi sa zmenila, skoro som padla na zadok :-O

83
Motylek
Reagovat

@dolores: Kolečkářová? někde jsem četla, že zhubla

84
dolores
Reagovat

@Motylek: Bingo !!! ano je to ona :-)

@Piha: co som pozerala Fantove fotky, tak podla mna lepsie vyzeral predtym, ten blond, ci sediva posobi neprirodzene

85
Violete
Reagovat

@dolores: Zajimavy tip na showmanku, je fakt, ze byla svym chovanim na podiu fascinujici a rada vzpominam na to, jak zpivala bosa.

86
Motylek
Reagovat

@dolores: taky jsem nechtěla věřit, že je to ona…
No jinak – konečně vím, který je to Fanta, Dolník a Hrbáček…. :-D Tak Fanta /Habera mu říká Janko/, tak ten se mi líbí…, a Mikuláš taky… Dolník není můj typ, ani Oláh, tak to pochybuju, že bych jim fandila… Líbil se mi hodně Mrózek…
Z holek je výborná Dominika Lukešová / z těch co bylo minulou neděli/, a holky z posledního kvarteta…. Bikárová mi vůbec nevadí, skoro jí tu energii závidím, já jsem pravý opak… :-)

87
Nadya
Reagovat

@dolores: S těma chybkama máš samozřejmě pravdu, taky jsem psala, že se mi to vystoupení líbilo. Obecně mám daleko radši nedokonalé zpěváky, ze kterých sálá nějaká emoce, než ty intonačně perfektní, ale studené.

88
Monika
Reagovat

@dolores: Vubec jsem ji nepoznala, ta teda prokoukla. Kila proste delaji hodne no :-))

89
jjj
Reagovat

@dolores:
jojo neuhodl, ale věděl :-) Možná by ji nepoznala ani vlastní matka, kdyby ji delší dobu neviděla. Ty dvě země jako nápovědu jsem měl na mysli Anglii (královna Alžběta) a Jamajku (chodila se Šepsem)

90
jjj
Reagovat

@dolores:
Pokud si pamatuju, tak absolutní sluch měl z diskutérů snad jen m-M-m, bohužel už nepíše. I Habera dělá při zpěvu chyby. Mám dojem, že v nějakém ročníku něco zpíval a měl s intonací problém. Nějaké chyby dělá prakticky každej, kdo je chce najít, tak je najde, kdo nechce, tak nenajde :-)

91
Bezík
Reagovat

@dolores: Je to možný ? Po kolika plastikách to je ? To je jak Michael Jackson po deseti operacích ! :-o

92
Piha
Reagovat

@dolores: Alžběta Koleckarova

93
Bezík
Reagovat

@jjj: Ani absolutní sluch ti nezabrání v tom dělat chyby v zpěvu. Jedna věc je slyšet a druhá věc je ovládat (hlasivky). Absolutní sluch je poměrně vzácná věc, má ho např. bratr Jednoho známého českého zpěváka, víte o koho jde ? ;-)

94
Motylek
Reagovat

@jjj: mMm nepíše, ale podle mě čte…

95
dolores
Reagovat

@Motylek: je super ako na sebe zamakala… na rozdiel od jej byvaleho, ktory sa teraz dost zagulatil… asi si to vymenili :-D
skoda, ze tak nevyzerala v sutazi, bola by konkurentkou v krase pre GG…;-)

ja zatial nemam vyhraneneho favorita, niektori ma zaujimaju ako si budu pocinat dalej, ale nepadam z nich na zadok, adepti na fandenie sa javia Barbora a Michal Safrata a este Diana Kovalova, ..zajtra sa uvidi a mozno aj nie

@jjj: ach tak sorry, v tej rychlosti som tvoj rebus nedokazala desifrovat :-D ale ako gentleman by si Motylkovi mohol prenechat vyhru :-))

96
Motylek
Reagovat

@Bezík: dej nějaké indicie toho čr zpěváka…. :-)

97
Bezík
Reagovat

@Motylek: Tahle indície je myslím víc jak dostatečná, kolik zpěváků má bratra v hudebním oboru ? :-D

98
Motylek
Reagovat

@Bezík: Neckář? :-))

99
Bezík
Reagovat

@Motylek: Tak tak, Jan Neckář je ten bratr ;-)

100
Motylek
Reagovat

@Bezík: a co jsem vyhrála? S tou výhrou od Dolly moc nemůžu počítat…. :-DD /to jsem moc zvědavá, co jí na to jojo napíše/

101
Bezík
Reagovat

@Motylek: Nooo… malé červené bezvýznamé plus ? :-D :-D (to byla jen taková nahrávka na smeč, abys ukázala svůj hudební přehled ;-))

102
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Tak uši můžeme mít různorodé, např. si vzpomínám, že i Scalex a m-M-m, tedy dva odborníci, občas slyšeli intonaci různě :-) OK, uznávám, že jsem měl napsat „mým uším to neladilo“, takže by to neznělo tak autoritativně :-D Ale kdybych místo toho napsal, že Hrbáček je „Callto-Mišík“ (tzn. pro mě něco neakceptovatelného), Fanta zpívající herec a chodící kalkulačka (ten jeho blond přeliv je imho stejný kalkul jako růžové háro Maškové, které jsem historku u koupi špatné barvy nikdy nevěřil) a Choma ne a ne dostat vhodný song pro jeho jinak pěkný hlas, tak by to bylo jen zbytečné opakování řečeného :-D

Jinak Kolečkářovou jsem poznal hned, tuhle fotku jsem už na FB nebo Instáči viděl dřív :-)

103
Motylek
Reagovat

@Bezík: pokud to bude hudební přehled z mého dětství, tak jo, ale současný přehled nemám – nemám na to čas… :-D

104
Jana2
Reagovat

V rychlosti jsem na voyo zkoukla zítřejší díl a tímto končím s letošní SuperStar. Budete se hodně divit, konkrétně moje favority (a to mám většinou podobný vkus jako většina, víc neprozradím) kompletně všechny odstrelili. Nemá cenu na to koukat, vážně to není objektivní.

105
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: ano, rozchadzaju sa v nazoroch, hoci intonacia je meratelna, na rozdiel od inych atributov spevu, taky vyraz, emocie, sympatie k interpretovi to ma kazdy uplne inak nastavene, este aj dvaja muzikanti Habera a Ceky boli to na kastingoch na inej vlne … co potom my :-D

@Jana2: neblazni, a koho tam teda nechaju ..Mrazikov …? :-D

106
Violete
Reagovat

Tak to me desi, jak to dopadlo. Podle me jsou Mrazove jasni do finale.

107
plch
Reagovat

Co se stalo? Zamkli diskuzi? :-O

108
Monika
Reagovat

@Jana2: Za chvili na to mrknu, ale co si vzpominam zminila jsi snad jen jedno jedine jmeno, kteremu fandis, byl to kluk. Fakt vypadl? Hmmm me by to teda neprekvapilo, vubec jsem ho nemusela, ale asi by bylo plactive udoli….

109
jjj
Reagovat

@dolores:
Rád Motýlkovi výhru přenechám, protože jsem ani nic nevyhrál. Vůbec jsem se nechytal, koukala na mě neznámá ženská, kterou jsem nikdy neviděl. Nic jsem neuhodl, nýbrž vygůglil, malej podvodníček jsem byl. Já už ty výhry stejně nemám kam dávat. Stejně si myslím, že uhodnout mohl jen někdo, kdo o ní něco nového věděl nebo slyšel, ta podoba tam prostě není! Takže gratulace Motýlkovi! :-)

110
Jana2
Reagovat

@Monika: Myslím že jsi na správný stopě. A ono i další postupy/nepostupy byly vážně nefér :-(

111
Bezík
Reagovat

Jo dámy, když ono je to těžký. Porota je ve velmi nevděčné situaci. Tak 99,9% to totiž probíhá tak, že v nějaké (poměrně časné) chvíli produkce vybere finalisty. Neptejte se mě na to jak :-D A porotci pak mají „volnou ruku“ aby k tomuto výsledku nějak dospěli a nějak ho třeba i zdůvodnili (a nebo nezdůvodnili). Produkce pochopitelně nemůže tušit, jaké výkony budou vybraní finalisté podávat a jak velké idioty z poroty udělají :-D A klidně je možné, že třeba prostořeký Leoš o tom vůbec nic neví. Na zajištění cíle bohatě stačí tři porotci. A my si pak můžeme ukroutit hlavy, co tam ta porota vyvádí :-D

112
Monika
Reagovat

Beziku, dneska te nejake nepostupy potesi, zvlast ten jeden :-) Jinak za me, mam radost z nepostupu dvou kluku, konecne jsou venku! Od zacatku jsem nechapala ten obdiv k jednomu jak druhemu. pak me totalne nakrkl postup jedne holky a jednoho kluka, to je asi tak vse. a uz se celkem ukazuje kdo bude asi ve finale….

113
Patrik
Reagovat

Myslíte si źe postoupí oboje dvojce Bikárová&Fanta byla by škoda vyhodit Fantu v duetech ?

114
Monika
Reagovat

@Patrik: Fanta je v semifinale, takze musi postoupit z duetu s bikarovou.

115
Monika
Reagovat

Za dnesni dil bych vzala plat stylistum, to byl hotovej ocistec. Strasny!! jestli to ma na svedomi stylista vanek tak potes….
bara mela na sobe kozene kalhoty, ktere ji vubec nesedely, total neforemne a velike, to tam nevidi, ze nejsou pro ni….
nejhur dopadla Kamila, to jsem nestacila vejrat, uplne mi vyrazila dech, jsem ji nepoznavala, asi bylo zamerem produkce, aby na scene byly dve tety uklizecky a s natalii si to vyzrala i kamila
Diana je jemna divka k ni se vubec nehodi kozenej ohoz a k tomu minisukne, omg, vzdyt je tlusta a ty jeji nohy jako spalky lepsi neukazovat, nebyl to vubec prijemny pohled

116
jjj
Reagovat

@Monika:
Soudím, že vypadl jeden Mráz, což se ale dalo čekat, když nezpívají duet spolu. Pak to, že stále souhlasí lidi na fotce a že postoupil pár Giovanni a Martina, to tě mohlo nakrknout :-)

117
jjj
Reagovat

@Bezík:
Sice jsem to ohledně toho absolutního sluchu a ovládání hlasivek věděl, protože jsem právě Haberu dával jako příklad tohoto jevu, ale i tak díky za připomenutí :-)

118
Bezík
Reagovat

@jjj: Tak absolutní sluch mají třeba někteří muzikanti, kteří vůbec neumí zpívat :-D Ale nějak jsem nepochopil, on má snad Habera absolutní sluch ? :-o

119
jjj
Reagovat

@Bezík:
Píše o tom Dolores v příspěvku, na který jsem reagoval, že se tím Habera chlubí. A na to jsem právě reagoval, že i ten Habera s takovým sluchem dělá chyby, že je dělají všichni. Jestli ho má absolutní i ve skutečnosti nebo se jen rád vychloubá, to nevím, ale minimálně slyší dobře :-)

120
dolores
Reagovat

@Monika: podla tvojich indicii to vidim podobne ako jojo, ze Lubos M. je out a milenci idu dalej… toho druheho chalana tipujem Majskeho .. neprezradzaj ako to je, len napis, ci fotka dalej plati :-)

@Bezík: hovoril to o sebe v prvej sk superstar, alebo sa to len o nom hovorilo, uz si nepamatam, ale dost sa to riesilo na diskusiach… a este aj na toto som si spomenula https://www.youtube.com/watch?v=1TxrXyNR8B8

121
dolores
Reagovat

@Bezík: hovoril to o sebe v prvej sk superstar, alebo sa to len o nom hovorilo, uz si nepamatam, ale dost sa to riesilo na diskusiach… a este aj na toto som si spomenula https://www.youtube.com/watch?v=1TxrXyNR8B8

122
dolores
Reagovat

@Monika: podla tvojich indicii to vidim podobne ako jojo, ze Lubos M. je out a milenci idu dalej… toho druheho chalana tipujem Majskeho .. neprezradzaj ako to je, len napis, ci fotka dalej plati :-)

123
jjj
Reagovat

@dolores:
Fotka určitě platí. Jednak by to Monika zmínila, kdyby neplatila, a druhak její reakce na Patricka to potvrzuje :-)

124
Monika
Reagovat

@dolores: jo fotka plati, to je tutovka pulka semifinale.

125
Monika
Reagovat

A jinak je tam jeste jeden muzskej nepostup co me hodne potesil :-)) A na panakovi dost lidi zarmouti…

A po dnesnim veceru bude jasne, kdo jsou tri finaliste…Leosova napoveda se rozlusti…

126
piha
Reagovat

@Monika: Mám si na večer nachystat kapesník?Asi ano,že?:/

127
Bezík
Reagovat

@Monika: No mě zase tak nepostupy netěší, je mi to vlastně celkem jedno, jediný co by mě z nepostupů potěšilo by byli bří Mrázové, protože na tyhle bezpáteřný slizký kýčaře jsem fakt alergickej. Zbytek je mi fuk, i ten Oláh, u něj jsem jen nechápal místní chválu ;-) Fandit už nemám komu a negativní emoce mnou zase tak necloumají :-D

128
dolores
Reagovat

@Monika: tak potom ma vlastne ziadny odstrel nemoze prekvapit….ked jana2 pisala, ze vsetkych dobrych vyhadzu, myslela som, ze dojde k sokujucemu nepostupu a ze vypadne aj Safrata napriklad, preto som si este radsej u teba chcela overit tu fotku… ale ak nikto z fotky nepoleti, tak ziadne prekvapko sa z mojho pohladu konat nebude…

129
Joel
Reagovat

Jen dotaz, pro ty, co už dnešní díl viděli.. kolik ze 13cti duetů uvidíme? A dozvíme se tedy výsledky hned po vystoupeních nebo si to nechají až na příště hromadně? :)

130
dolores
Reagovat

@Bezík: k tvojej konspiracnej teorii o vybere finalistov a konkretne k tejto vete “ Na zajištění cíle bohatě stačí tři porotci.“…. dodam, ze mozno staci aj jeden porotca :-D … v rozhovore na novackom webe povedala prostoreka Pagacova, ze pri rozhodovani sa medzi nimi prebieha tazka debata o tom kto ano kto nie.. ze sa vraj nehadaju,… alebo proste vsetci nakoniec posluchnu Pala a je to :-D …takze Palo je ten, co o vsetkom rozhoduje…:-)))

131
Bezík
Reagovat

@dolores: No nechtěl jsem to říkat tak natvrdo … :-D Ano, „zlé jazyky“ už delší dobu tvrdí, že Habera je styčný důstojník mezi produkcí a porotou a on zajišťuje to, aby se dodaly ty „správné“ výsledky.

132
Tomáš
Reagovat

Já tipuju na dnešní vypadlíky určitě Timoteje, Luboše Mráze, bohužel i Krušinu a asi i Jakubkoviče. Zejména u Timoteje a Krušiny mě to bude hodně štvát ale jsem s tím už vnitřně smířenej, beru to v podstatě jako jistotu. U nikoho z nich to nevím jistě ale podle indicií si myslím že tihle kluci dnes vypadnou. Jak to bude s Giovannim a Martinou nevím jistě, on zřejmě zase postoupí ale ona už by dnes konečně mohla vypadnout ale pokud zase nevypadne ani jeden z nich, tak to mě taky vůbec nepřekvapí.

133
Jai Kudo
Reagovat

Dolores + Bezík – mám takové šimrání pod levou lopatkou, že máte oba hodně pravdy :-D
A všichni ti, co se rozčilují nervují, nadávají a posílají esemesky jsou jenom takoví….ehm sorry jako, ale „užiteční idioti“ :-(
Zdravím Tomíka :-D

134
DJ Vlado
Reagovat

Už jsem to taky viděl, některé ne/postupy mě naštvaly (nebo aspoň zamrzely), jeden nepostup mě naopak potěšil, ale ta hlavní zpráva je, že jsem se opět ZAMILOVAL do jedné soutěžící (asi je vám všem jasné do které) :-)

135
Jana2
Reagovat

@dolores: všichni samozřejmě ne :-) ale můj největší favorit je venku a další dva kluci kterým jsem fandila taky. A všechna 3 jména se tu často opakují mezi oblíbenci :-) no a jedna holka, ale to se asi dalo čekat. Spíš mě štve to srovnání kvality některých postoupivších a vypadlíků, není to fer. No přijdu se sem večer podívat co vy na to. Třeba se „trefili“ jen do mých řad :-)

136
Tomáš
Reagovat

Fér tohle nikdy nebylo a nikdy nebude, já naštěstí tentokrát jsem připravený na všechno takže snad mě to letos už tolik nevezme a nebudu moc vyvádět. :-)))) Jinak se připojuju ke zdejší teorii, taky sem na 99 procent přesvědčený o tom že je to vše řízené hlavně produkcí a jen pramálo rozhodnutí poroty je skutečně z jejich vlastních hlav. Ale to samozřejmě nikdy nikdo nepřizná protože by za to ty hlavy padaly. Je to smutné ale je to tak. Já jsem na pochybách dokonce i u diváckého hlasování jestli do něj není shůry nějak zasahováno a dodnes sem nepochopil jak je v dnešní době vůbec možné že si televize můžou dovolit po skončení soutěže nezveřejňovat výsledky hlasování divákům, kteří sami poctivě posílali hlasy a mnohdy do toho vrazili nemalé peníze, tím pádem mají právo znát výsledky jak se hlasovalo. Ale jaksi to nikdy nikoho nezajímalo ani nezajímá. To je ta stinná stránka tohoto pořadu se kterou se asi chtě nechtě musí každý kdo je ochotný to sledovat nějakým způsobem smířit. Zajímalo by mě kdyby se aspoň v jedné řadě SS pustila produkce do takového experimentu že by skutečně nechali všechno jen na porotě a poté na divácích, jak by to dopadlo. Možná o hodně líp než když je vše dopředu nalajnované. Ale o tom si můžeme nechat jen zdát, manipuluje se a bude se manipulovat čím dál tím víc dokud nějaká SS ještě vůbec bude.

137
Ally
Reagovat

Já vám nevím no, úplně se mi tomu nechce věřit, že by Habera měl zapotřebí skákat jak kdo pískne, i když ..
Ale možná , už je za ty roky to má tak, že to dělá podvědomě..že nakonec vybere koho má vybrat:)
Pravda bude jako vždy asi někde uprostřed..
A tak jak tak bude vždycky někdo nespokojený ? :)

138
Bezík
Reagovat

@Ally: No, zapotřebí, zapotřebí … money, money, money ….

139
Piha
Reagovat

Jste mě tak vystresli že jsem si předplatila Voyo ať se podívám na dvě čtveřice kde mám favority..🤣🤣🤣

140
Tomáš
Reagovat

@Ally: Já nevím jestli to má nebo nemá zapotřebí ale já mám prostě problém s tím že jemu ani dalším lidem co jsou s ním v porotě prostě to co říkají často nevěřím. :D Byl bych rád kdybychom jen byli my poznamenaní všemi těmi konspiracemi a křivdili bysme jim, kdyby bylo vše křišťálově čisté a klidně bych si pak nasypal popel na hlavu. Ale bohužel vše v té show působí poněkud nedůvěryhodně. Pravdu se ale stejně nikdy nedozvíme, pokud tam fixly jsou, tak to mají moc dobře ošéfované.

141
Violete
Reagovat

@Tomáš: Ja bych hlavne chtela, at zverejni hlasovani divaku.A prece Tobe Tomasi slibil Leos, ze se podiva na ta predchozi cisla :-) Take se dost obavam, co si z toho mohou vzit soutezici, kdyz kolikrat nikomu neni jasne, proc je dal nepusti.

142
Prochor
Reagovat

@Bezík: Aneta vykompenzovala židlový tanec v Česko hledá Superstar účastí ve Star Dance, kde se přeci jen trochu naučila tančit:-)

143
Bezík
Reagovat

@Prochor: Trochu ???!!! Na to, že v SS totální dřevo tančila ve SD jak bohyně ! :-D

144
Ally
Reagovat

@Bezík: Já napsala tečka tečka tečka :)
No ale pak to zas berme, je to jeho práce a tak jako asi každý . Občas rebeluju a dělám si co chci a jak to cítím, občas udělám co chce šéf, buď abych měl klid nebo protože mu věřím, že má víc informací..hlavně , když je to třeba tak, že mi je celkem jedno …kdo vyhraje..protože mě nikdo až tak nezaujal hm ?
Holt asi si budeme muset počkat až Habera napíše nějaké kontroverzní paměti :) třeba se dozvíme o koho byli kdy spory
A navíc my fakt vidíme jen kousky..a třeba je to zrovna tak podané ,abychom mohli prudit, že je to nespravedlivé ..a něco se dělo :)

145
Violete
Reagovat

Aneta ma muj obdiv, ale zatim zadny chlap ze Superstar v Stardance nebyl, nebo se pletu?

146
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Petr Bende tam byl v roce 2012, jen ročník po Anetě :-)

147
Prochor
Reagovat

@DJ Vlado: Jestli si vzpomínám, tak ve slovenské Letś Dance soutěžil Šmajda s partnerkou Kateřinou Štumpfovou. Ale soutěž nakonec vzdal. K tanci tam zpíval Martin Chodůr, který měl ze Šmajdy zjevně prču.

148
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: A jak mu to slo, jak daleko dosel?

149
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Moc mu to nešlo, vypadl ve druhém kole, ale hodně mu to kazila jeho partnerka, která pro něj stavěla dost těžké choreografie :-\

150
DJ Vlado
Reagovat

@Prochor: Ve slovenské Let’s Dance bylo superstáristů víc, kromě Šmajdy i Bezdeda a Konrád, z holek pak GG a Emma, takže dohromady 5, což je o dva víc než v naší SD (Aneta, Bende a Monička) :-)

151
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Na tech partnerech hodne zalezi.Monika mela smulu, ze se tam ve Stardance moc neohrala, pritom mela pro to predpoklady.

152
DJ Vlado
Reagovat

@Piha: Ze čtyř zbývajících kvartet bylo jedno výborné, jedno průměrné a dvě totální průser (podstatně větší než u kvarteta kolem Alice minule) :-)

153
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Měla smůlu jednak na partnera (nezkušený začátečník), ale i na silný ročník :-( Kdyby šla o rok později, tak by vedle některých dřeváků, kteří tam byli (Xindl X, Tonya Graves), měla mnohem větší šanci dostat se dál :-(

154
Monika
Reagovat

@Jana2: me ten tvuj favorit vubec nebavil, ale uznavam, ze nezpival zle. kdyby vypadal jako Giovanni nebo Timotej jde imho dal. Ta vizualni stranka je dost dulezita a i na to porota kouka.

155
Jana2
Reagovat

@Monika: Já vím no, mne se u něj líbil zpěv i to, jak je normální. Ale chápu jak to myslíš. Timotej sice slušně zpívá, ale já na něj vůbec nemůžu koukat. Co to dělá s tou pusou? Snaží se snist mikrofon? Mám na něj docela averzi, jeho projev při zpěvu mi přijde až jako uchylny. Už to pretacim jen co se tam objeví.

156
Piha
Reagovat

@DJ Vlado: viděla jsem jen dvě,jedno skvělé -s mými dvěma favority a rýsuje se mi z něj třetí a jedno mega průser a čekala jsem že dceřin favorit půjde…🤣Ty další jsem si nechala jako prekvapeni.

157
Piha
Reagovat

@DJ Vlado: A vlastně jsem viděla poslední duet a pro mě nemile překvapeni…

158
Jana2
Reagovat

@Piha: to byl další postup jen na ksicht a štve mě taky hodně. Mělo to být naopak.

159
Jai Kudo
Reagovat

Nevím, proč každou aspoň náznakem rockovou věc musí zprasit těma R&B nebo soulovejma skřekama. Jinak by to mohlo být dost dobrý vystoupení.

160
piha
Reagovat

@Jana2: Jestli myslíš ten duet tak pro mě by ten kdo z něj vyšel vítězně neprošel ani castingem.

161
Jana2
Reagovat

@piha: přesně tak, ta osoba mi tam vadí úplně nejvíc, nemá tam vůbec co dělat.

162
DJ Vlado
Reagovat

Sandrine je mi líto, z této silné skupiny byla sice nejslabší, ale byla rozhodně lepší a zajímavější než někteří postupující z jiných kvartet :-(

163
Jana2
Reagovat

@DJ Vlado: To sice jo, ale stejně by u lidí daleko nedošla. Má pořád takový arogantní výraz ledový královny. Třeba taková není, ale na mě tak působí, nic co by mě přimělo ji fandit.

164
Rena
Reagovat

Bara nezklamala, začíná být i pěkná…

165
DJ Vlado
Reagovat

Tak tohle je megaprůser, na který mám pripravený dost hustý hodnocení do rekapu :-D

166
Motylek
Reagovat

tak jsem za Baru ráda…., líbilo se mi to…. Už můžu být v klidu….
druhá čtyřka nic moc…

167
Violete
Reagovat

Bara byla vyborna, ale takova byla uz od castingu.Zara me bavila.

168
Motylek
Reagovat

@Jana2: mně se zas takové čarodějnické typy líbí…, :-) slušelo jí to…

169
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Sandrine nemela klobouk a to ji neprineslo stesti.Jinak Zara byla tak stridme oblecena, jak bych si predstavovala Julii ;-)

170
libena
Reagovat

omlouvám se, ale blbě se mi to tu čte, protože komentujete něco, co ještě nebylo :-((

postup za první čtveřici ok, v té druhé to vidím jen na davida

171
Alonso
Reagovat

‚Co se dá předvést na čtyřech tónech, žejo.‘

Takhle pochcat Haberu, to je nádhera 😆😆😆😆

172
piha
Reagovat

@DJ Vlado: Kdyby byla v té další čtveřici tak postoupí…:/

173
Lolko
Reagovat

Mne je vzdycky lito kdyz se nekdo snazi bejt vtipnej a nevyjde mu to ani na 1 %, za to trapnost je maximalni. Toliko k rekapu. Fakt weird

174
Jai Kudo
Reagovat

Leoš dneska super :-D Napřed Cristovao, teď černý kašel…. :-D

175
Violete
Reagovat

Terezy je mi lito, ta mela postoupit a moc ji to sluselo.

176
jardach
Reagovat

Tak posledni “kvartet” byl pekelny..to bylo na hvezdnou pechotu, nechapu,proc chtej cloveka takhle nasrat a znechutit pred dalsi fazi..peklo

177
DJ Vlado
Reagovat

Megaprůser číslo 2, Timotej už je fakt na pěst (moje tolerance k němu kvůli tomu, že je kamarád Elišky, tímto skončila) :-/ Mrzí mě Kamila, kterou zařazením do této skupiny totálně zařízli :-( Kdyby byla ve skupině, která zpívala Baroko, tak by zářila (protože v češtině zní parádně) a postoupila :-(

178
Violete
Reagovat

Kamila mela pekna mista, mrzi me, ze nepostoupala. Mela smulu, ze v teto ctverici dohromady to fakt neslo poslouchat.

179
Prochor
Reagovat

Nečekal jsem, že to Kamila tak brutálně pohnojí. Vypadla určitě zaslouženě.

180
Ally
Reagovat

Tak pokud Habera poslal předtím dál p. Mráze proti své vůli , byl dostatečně potrestán, že musel od něho poslouchat svůj song, ne ? :)

Za co byli potrestání Imagine Dragons netuším ..omg, musela jsem to vypnout ..a na toho Timoteje se špatně dívá, ta energie :(

Jo Ben a jeho sólo je nejvíc :)

181
Piha
Reagovat

Ať už radši nikdo nezpívá Imagine Dragons,letos je kromě Barbory na castingu všichni zprznili.Hlavne Dolník se mi zprotivil jak je zpíval na castingu.

182
J
Reagovat

Kdo dal dohromady to poslední kvarteto, to byla vražda. Ty hlasy k sobě absolutně nešly. Je mi líto Kamily i Vaška. Ale snad se oba neztratí. Natália je jasná na postup. Timotej je svým projevem při zpěvu úplně šílenej. Přijde mi, že při běžné mluvě má úplně jiný hlas než když zpívá

183
libena
Reagovat

škoda václava a kamily :-(

184
Violete
Reagovat

Za postup Timoteja jsem rada.

185
zuzka
Reagovat

vypoustec tepleho vzduchu (a v tomto vykonu bylo toho vzduchu extra jako v saune)…. postoupil….to snad ne. aspon ze je na nej hezky kouknuti. ale hostalkove je skoda velika :/

186
DJ Vlado
Reagovat

@Lolko: Maxxi, mně je líto, když si někdo neustále vymýšlí nové nicky, ale nevyjde mu to ani na 1%, jelikož ke vždycky spolehlivě rozpoznán :-P

187
Rick
Reagovat

Ked pocujem ako spieva Timotej tak mam velmi zvlastne pocity. Neznasam ked sevak robi zbytocne tie ou wowowo uououo a on to robi stale plus k tomu ten jeho styl spravania. Nie nie a este raz nie dnes padol prvy Mraz a dufam ze po duetoch aj tato muzska verzia Mariah Carey po tazkej party.

188
J.
Reagovat

Tak to poslední kvarteto byla tragédie. Kdo je dával dohromady, se musel zbláznit, ty hlasy k sobě vůbec nešly. Je mi líto Vaška a nejvíc Kamily… Ale bylo ki jasné, že do SS někoho, kdo si i složí písničku nepotřebují…
Natália byla jasná postupující. Nejsilnější členka skupiny. Timotejův vizuální projev při zpěvu je úplně šilenej. Přišlo mi, že mluví úplně jinak, než pak zpívá…

189
Motylek
Reagovat

za co postoupil ten Timotej? To vypadalo, že chce zpívat, ale nezpíval…., a ani nestihl dělat ty svoje ksichty…

190
Piha
Reagovat

Kamily je mi líto,v jiné čtveřici by dopadla lépe…Nevím za co šel dál Timotej,mně se líbil jen na castingu,moje puboska ho žere a už bulela že půjde domu.🤣

191
Jai Kudo
Reagovat

Timotej byl fakt vopruz….

192
Violete
Reagovat

Asi budu jedina, komu se duet Klary a Julie nelibil, Klara to nakonec hlasove valcovala, i kdyz ji nefandim.

193
Violete
Reagovat

Dominika a Dolnik za me touchdown, nadherny duet.

194
Bezík
Reagovat

@Violete: Nebudeš princezno, nebudeš ;-)

195
J.
Reagovat

@Violete: Taky se mi to úplně nelíbilo. Ale jinak obě patří k tomu lepšímu co tam letos je. Dominika L.a Jarda D.za mě celkem dobrý…

Jinak na tu letošni top10 jsem tedy zvědavej. Škoda že nejsou semifinálová kola.

Ps: pardon za 2 stejné komentáře. Blblo mi odesílání a první koment se mi pak smazal

196
Jai Kudo
Reagovat

@Violete: To spíš Júlia válcovala Kláru, ne?

197
Prochor
Reagovat

Dominika se mi ohromně líbila. Docela bych jí chtěl ve finále.

198
Jai Kudo
Reagovat

S Mrázovýma to nevyšlo ti už byli opravdu neudržitelní, tak museli postoupit dva nýmandi….Habera mě sere čím dál víc.

199
Filip
Reagovat

Nejvetsi sok pro me bylo v prvni casti vypadnuti Davida Jakubcovice, kteryho jsem tipoval na finale.

V duetech je pro me nejvetsi sok ani ne tak vypadnuti Jardy (pekare), coz jsem sice nepochopil, ale spis postup dvou zpevacek, co pouze kunkaji a to te, co zpivala s Jardem (ani nevim jmeno) a Martiny z naseho slavneho parecku.

To si porota neuvedomuje, ze tyto kunky nemaji sanci ustat velky podium? A pokud se dostanou do finale, tak to bude zase trapas, jako v predesle rade, kde byla spousta lidi, co neustala prave velky podium?

Jasne, je otazka, jestli nejaky velky podim vubec bude letos, ale to porota v teto fazi nemohla vedet.

200
Jana2
Reagovat

@Rick: S tím Timotejem jsi to napsal přesně, to ououwouwou je už asi nějaký postižení.

201
DJ Vlado
Reagovat

Domča je prostě miláček :-) Jak plakala kvůli Jardovi, to bylo prostě kouzelný, stejně jako její křišťálový hlas, který mi evokuje jarní studánku :-) No prostě jsem zamilovanej :-D

Jardy je velká škoda, mezi kluky to byl jeden ze tří nejlepších zpěváků (se Šafratou a Vávrou), jen má smůlu, že nevypadá jako Giovanni, který mě už sere i se svojí partnerkou (která má sice typ hlasu, jaký mám rád, ale zaclání tam na úkor hlasově podobné, ale o několik tříd lepší Alice :-( ), zvlášť když mi zprznili „Kamču Kabelkovou“ :-/

202
Violete
Reagovat

Michal s Esther tedy dokonale, jsem rada, ze se Choma konecne ukazal a Esther se mi poprve libila.

203
Monika
Reagovat

Ona cela ctyrka z Demons byla na vyhazov, bylo to priserny. Nelibila se mi ani Natalie, misto emoci kricela jak smyslu zbavena. Krusinu a kamilu zazdil ten song. Toho Krusinu jsem si umela docela predstavit jako magnet na hlasy, pohledny chlap co ma charisma. kamila ach jo vypadala jak hastros, stara mlada teta, asi aby nebyla Natalie sama. A krivohubka Timotej co rict, klasicka ukazka toho, ze o zpev uplne nejde, traged od castingu. Neni bez zajimavosti, ze spousta ucastniku ze SS jmenuje prave jeho jako cloveka s kterym si nesedlo. Dominika rikala neco, ze nas s Timotejem ceka v divadle, kraka ukazka byla videt i dnes, jsem zvedava co to Timotej vyvede. Jinak je s nim hanka a ta postoupi do semifinale (viz fotka0, tak snad se uz skreta zbavime.

204
libena
Reagovat

wtf. ester na úkor michala!

205
Violete
Reagovat

@libena: Michal su zaslouzil postup, jsem z toho smutna.

206
J.
Reagovat

Tak z duetů zatím koukám jak vejr. Dolník je venku (divil jsem se že někdo kolem 30tky stále postupuje), Choma taky pryč a postoupila Esther a páreček? Všichni 3 už podle mě neměli být v soutěži dávno. Ale tušim, že přiště se odporoučí. Zatím mi postoupily jen 2 zpěvačky…
Přîště se dočkáme nejspíš skonu pàně Mrázova (když už je brácha pryč tak musí mít sólo příběh boha jeho zlatá Zuzka Chalupová předloni) a dalšího drama kolem Timoteje. Tak čekám ještě postup Diany a doufám že postoupí taky nějaký dobře zpívající kluci. Moc jich tam není…

207
jardach
Reagovat

Bylo v dnesnim dile vubec neco “zapamatovalneho”? Podle me jen zbytecna vypln,presne misto tohoto dilu mohlo byt zive semifinale…ten 3,14cus Timotej se jeste dostane do finale, s timto pristupem ma produkce rafsi nato it dalsi radu BigBrothera a ne se cpat do Idolu…shame!

208
Monika
Reagovat

Po dnesku zname TRI FINALISTY, diky Leosi!! Takze do finale postupuje Diana, Natalie a Safrata.

209
Monika
Reagovat

Mysli mi, ze se nam rysuji finaliste, pokud to nekdo vylozene nepokazi, vidim to takhle.
Baby: Diana, Bara, Bikarova, Dominika, natalie, Julie. jeste jsem uvazovala o Klare, ze by sla misto Julie a jsou si hrozne podobne vzhledove i pevecky a Julie je zatim spolehlivejsi, tak to vidim na ni

Kluci: tady je to horsi jistej je jen Safrata a pak muze jit skoro kdokoliv jsou celkem vyrovnani, ale zkusim Mikulka, Schneider a mozna Mraz nebo vavra. I kdyz u Vavry spis ocekavam vyhazov kvuli tomu ze je proflaknutej.

210
Monika
Reagovat

@Monika: Myslim si :-)))

Jinak jsem zapomnela Giovanniho, takze kluky vidim takhle:
Safrata, Giovanni, Mikulka a asi Schneider, pripadne Vavra.

211
Nadya
Reagovat

Zase si dneska připadám jako úplný pitomec, protože půlku rozhodnutí poroty prostě nechápu. Jako třeba proč letěl Krušina, když z toho průseru vyšel daleko líp než Timotej. Vyhazov Dolníka poté, co poprvé netrefil nějaký tón, ačkoli u jiných to nevadí. Nadšení z Giovanniho s Martinou. Postup nudné Esther na úkor zajímavého Chomy atd. Oni mi nejspíš chtějí vyházet všechny zábavné zpěváky. Ještě že aspoň Dominika postoupila, ta se mi líbí čím dál tím víc, stejně jako Barbora.

212
jab
Reagovat

@Filip:
Domča a Martina že kuňkají??? Doporučuji pročitit uši nebo si rozšířit hudební obzor. :-P

Stačí trochu prolustrovat youtube a hned je jasné, že Dominika s velkým pódiem by mít problém hlasově neměla.

213
Bezík
Reagovat

Jedna produkce vládne všem,
jedna jim všem káže,
jedna všechny přivede,
do temnoty sváže …

214
Mia
Reagovat

@Monika: Schreiner Monika, Schreiner. :-D Ešte ani raz si to nenapísala správne.

215
Violete
Reagovat

Prijde mi tedy zvlastni, rict, jste vyborny, ale nehodite se, ale asi je to priprava na drsnou realitu zivota. Za me dnes z duetu pouze Dominika, Dolnik, Michal a Esther.U chlapu to tedy dost proridlo, aby vubec zbyl nekdo zajimavy. A to tam letos jich bylo dost na vyber.

216
jab
Reagovat

Jinak mrzel mě dneska konec obou kluků v duetech, myslím, že předvedli lepší výkon než Klara v prvním duetu.
Michal táhne Esther – výsledek Esther postup, Michal konec…no comment
Domča a Jarda úžasní, pokud bych měl říct jeden pár, který měl postoupit kompletní, tak tenhle.

Z kvartet mě mrzí konec Vaška Krušiny, velmi rád jsem za postup všech tří postupujících z Come Together.

217
Piha
Reagovat

Pochytili jste co bude kdo zpívat v dalších duetech?Vím jen co bude zpívat Matěj

218
Piha
Reagovat

Pochytili jste co bude kdo zpívat v dalších duetech?Vím jen co bude zpívat Matěj..

219
Filip
Reagovat

@jab: Pokud bude velky podium, tak uvidis, ze shori jak papir, pokud se tam nejaka z nich dostane.

Ja ale verim, ze ale ani jedna ve finale nebude, protoze na to nemaji.

220
Piha
Reagovat

Tušíte někdo co bude kdo zpívat v dalších duetech?Vím jen,co bude zpívat Matěj.

221
Tomáš
Reagovat

Já nemám slov. Já sem dnes neměl psát že počítám se vším a že jsem na všechno připravený protože na tohle sem teda fakt nebyl. Vyrazili mi dech, jsem v šoku. Vyřazení Dolníka jsem absolutně nečekal. Fakt sem toho chlapa viděl s jistotou ve Finále. Tohle je pro mě zatím největší překvapení letos ale bohužel hodně nepříjemné. A přijde mi to hodně nefér a jako jedna z těch vůbec největších podpásovek a křiváren, jakých se kdy produkce a porota na někom dopustila. K Dolníkovi mohl mít výhrady kdo chtěl ale byl to jeden z nejlepších zpěváků jaký tam letos byly a vyhazov po tomhle výkonu byl absolutně neoprávněný. Říkám si že jestli tohle nenařídila produkce a bylo to fakt z hlavy Pala Habery, tak se z Habery stal komercí zkaženej šmejd který by dnes vyhodil už i Petra Cmorika kdyby se přihlásil až dnes. Dolník letěl jen proto že má pár kil navíc a že je jeho styl old school, porotci asi měli strach že se na něm dostatečně nenapakujou. To jsou jediný důvody jeho vyřazení, jinak zpíval famózně a tohle je vážně neuvěřitelný. Giovanni s tou jeho kňouralkou nesahají Dolníkovi pěvecky ani 20 metrů pod zem nad jeho patama a ti přitom postoupili. Giovannniho a tu jeho kuňku už teď v rámci soutěže fakt nenávidím a Haberu za vyhazov Dolníka a za to jak tyhle dvě zamilovaný nuly vychvaloval a slastně nad nima mlaskal taky. Tahle soutěž už je asi letos definitivně jenom o ksichtě a o tom kdo se bude víc líbit holkám na plakátě a kdo se bude líp marketingově a komerčně prodávat. Čekal sem dnes hodně ale tohle je vážně hodně silná káva, tohle už předčilo všechny moje očekávání. Musím říct že po tomhle verdiktu mi ta soutěž teď přijde ještě daleko falešnější a zkaženější než sem si ještě dnes vpodvečer myslel. Teď už ani za mák nevěřím tomu že je tam vůbec něco fér. Dolníkovo rozloučení na závěr bylo jedno z nejsmutnějších jaký sem kdy viděl, bylo vidět že taky nemá slov. A ani já ne, tohle mě oněmělo. Čekal sem ledacos ale tohle opravdu ne. To už měl milionkrát raději vypadnout Timotej a bylo by to aspoň spravedlivé po tom co dnes předvedl. Ale pekař? To je jak zlý sen. Fakt katastrofa. Jak po tomhle ještě někdo může brát SS jako objektivní soutěž? To už fakt snad ani nejde. Mám dost, fakt že jo. :-o

222
Violete
Reagovat

@Jai Kudo: Pisnicku Proud Mary zboznuji, videla jsem i Tinu Turner nazivo a Julie za me tedy ne, nebyl tam ten vnitrni naboj, nejak mi nakonec tam Klary hlas sedel daleko vice, pripadal mi takovy kocici v nekterych chvilich.

223
Rena
Reagovat

Škoda Jardy pekaře… byl výbornej, asi se nehodil vzhledově .

224
jab
Reagovat

@Filip:
Dominika má dostatečně silný hlas, aby to veké podium zvládla. U Martiny nevím.

Síla hlasu taky není všechno. Důležitá je i barva, hudební cítění. Navíc v minulosti hodně jemnějších hlas zvládlo i velké podium.

225
Tomáš
Reagovat

Další kdo rozhodně vůbec neměl vypadnout byl Choma. Prvně ho vychválí že byl lepší než Esther a že ji celou dobu v songu vedl a nakonec vyhodí jeho a ji pošlou dál? Co to jako je? Opět se jim asi nehodil do krámu, přišel jim málo komerční a málo zajímavej. Další skvělej muzikální chlápek je fuč. On ani Dolník si vypadnout nezasloužili. Ještě je velká škoda Krušiny i Jakubkoviče, ti pro změnu dojeli na pro ně totálně nevhodné výběry songu v divadle, kterýma je produkce odstřelila. Jediný kdo si fakt už vypadnout zasloužil byl Luboš Mráz, ten už fakt nemohl soutěži ze sebe nic víc dát. U Timoteje sem na 100 procent čekal dnes vyhazov, tam mě postup hodně překvapil ale on stejně vyletí příště už jen podle ukázek z jeho duetu. A boxer ten půjde domů taky. No už ta čistka zase začíná, to jsem vážně zvědavý kdo mi tam z chlapů ještě zbyde. I když po tom neskutečném zaříznutí Dolníka bych to snad raději dál už ani nesledoval.

226
Piha
Reagovat

Omlouvám se za několikrát odeslány příspěvek,nenacitalo mi to vůbec komentáře.🤷‍♀️🤨

227
Bezík
Reagovat

@Violete: Za tu Tinu by u mě obě letěly jak sokolíci. :-D Ale co už … ;-)

228
Jamesorera
Reagovat

русское порно жесток

229
Ina
Reagovat

Poslední čtyřka hrůza. Krušina alespoň chvílama zněl, ale ten Timotej to bylo tragický. Holky byly oblečený jako na ples MDŽ v r. 1970 a nějak mi přišlo, že i tak zněly. Monča měla pravdu, za toho Timoteje bych je nejradši zabila:-)

230
Tomáš
Reagovat

@Monika: Tak to už se na to Finále moc ´´těším´´ jestli tvoje předpověď na kluky vyjde. Se Šafratem a Mikulkou nemám problém ale přijdou mi oba pořád takoví nemastní neslaní, to už i Dolník ve mě vzbuzoval větší emoce. Giovanniho vyloženě nenávidím protože to není zpěvák ale jen kreatura co tam už dávno nemá co dělat. Schreidera už taky začínám nesnášet když musel odejít Dolník a hlavně mi jeho styl zpěvu nic moc neříká a není mi ani moc sympatický. Takže jestli tam nebude aspoň Vávra nebo Fanta tak sem nahranej a nebudu mít zase pomalu komu fandit. A pak že jen bezik tam nebude mít žádné favority, já beztak zase dopadnu obdobně.

231
Ally
Reagovat

@Motylek: Timotej zřejmě postoupil za to, že má přes mega shlédnutí na You Tube ? Jako hlas teda barvu má, ale jinak..

Já to pak přepnula na dokument o Martě Kubišové..no ..z našich “Superstarů “ :) okej tak byla i Aneta L. v tom dokumentu..

232
dolores
Reagovat

postup Barbory, Safraty ocakavany, Dianin postup potesil…

Michal Choma dnes pre mna po prvykrat fakt zahviezdil a nepostupil… nema sice velmi vyrazny hlas, ale je taky civilny, uveritelny ,,,no, podla toho co Leos hovoril mal vypadnut uz minule, ale asi ho potrebovali pre Ester, aby ju nacvicil a previedol do semifinale, lebo ju prave tam potrebovali… je to presne ako som pisala tu uz davnejsie, daju mu zbohom, lebo proste sa im nehodi typovo, ale zvlastne je ze na mna dnes posobil velmi charizmaticky, dobre sa pocuval a pekne sa na Ester pozeral. je ho skoda, bol by silny a skuseny na velkom podiu… Ester bola tiez prekvapivo dobra, Habera ju tlaci od zaciatku, typovo sa im podobne ako Giovanni hodi do kramu a asi si Palo mysli, ze je adeptka na vitazku a jej ludia budu masovo posielat sms,( tak ako Annemarii vo Voice ?)
pekar jarda ma az tak nemrzi, aj ked velmi rada by som ho videla este aspon raz so zivou kapelou , mal co ukazat ,Haberovi aj viac hrdinskych tonov !! … duet urcite nepokazil,.. Dominika velmi prijemna, hadam sa na velkom podiu nestrati

myslim si, ze tito odstreleni chalani boli muzikantsky silni, dobre spievali a mohli u divakov bodovat, …

Majsky dnes uplne tragicky…aj Krusina bol dost mimo

tie dve gazely postupili obidve, no ano, je to sutaz pre mačov treba im dopriat vzrusenie, napr. Valamin aspon nabuduce nepride o nadra, stehla a zadok Klary :-D

som zvedava aky material bude nakoniec vo finale za chlapov… asi len plysaci, tragedi a muzikalovi spevaci… este je tu Safrata, ale tiez ho mozu pred finale zastavit… smejem sa vzdy z Tomasa ked narieka, ale zistujem, ze ma pravdu :-D

233
Tomáš
Reagovat

Timotej je hodně zajímavá osoba, mě přijde chvílema jak najatej herec co to dělá všechno naschvál. Úplně chápu tu averzi kterou v lidech vyvolává. Ve mě ji nevyvolává, moje sympatie pořád má. Když už ta soutěž absolutně není o zpěvu když vyhodili Dolníka, tak bych chtěl Timoteje ve Finále. Škoda že příště skončí i on a postoupí ta ufňukaná Hanka, s Timotejem by byla aspoň sranda a vzrůšo. Co už, už to zase spěje k tomu že se do toho finále pomalu nikdo zajímavý nedostane. Stejně to vyhraje slovenka, pravděpodobně Bára. Dnes jí parádně porota lezla do zadku, ta bude hodně protekční i když ji mám jinak rád. Příště jí sice Habera bude něco vytýkat ale tu si stejně nevyhodí, to je jejich vytipovaná vítězka. Škoda že je to celé takové fraška, až je mi líto diváků kteří to ještě pořád berou vážně.

234
Jana2
Reagovat

@Tomáš: Přesně kvůli Jardovi Dolnikovi jsem se tu včera rozčilovala. No, zas jsem jim naletela a chvíli doufala, že je to vážně o talentu. Není no.

235
Tomáš
Reagovat

@dolores: Ta porota a produkce totiž ví ho*no o tom kdo je dobrý zpěvák a kdo ne. Ani Habera to neví. Tváří se jako ti největší profíci a odborníci na rozpoznání talentu ale jsou to jen komercí podplacený nuly co za prachy papouškují názory produkce a snaží se přesvědčit ty méně vnímavé diváky že to jsou jejich vlastní názory. Choma by byl ve Finále super, Dolník taky, to samé i Vávra a Fanta. A myslíš že někdo z nich snad bude ve Finále? To víš že nebude. Ještě by byl až moc dobrej a mohl by ohrozit jejich předem přiravenou vítězku. Schreider nebo Giovanni to jsou jejich esa, ti tam budou. Můžu ti říct že poslední zbytky respektu co jsem k té soutěži a k Haberovi a spol. a všem co se na té show podílejí měl odešly dnes spolu s Dolníkem. A už na to vlastně přestávám být i zvědavý protože už teď začíná být jasné že ta finálová sestava bude opět i letos jedno velké fiasko. Baby vyberou dobře, to jo aby to některá z nich vyhrála ale mě bohužel holkám nebaví moc fandit a nedokážu to s nima tak prožívat a docenit je. Kluyk si takhle produkce prasí sama a dělají to záměrně aby vyhrávaly baby, jinak by nemohl odejít Dolník, ani Choma a ani ten Krušina by tak rychle nevyletěl. Celé je to jeden velký prohnilý shit.

236
Ina
Reagovat

Dolníka je škoda… můj favorit…no nic.

237
Tomáš
Reagovat

Duet Dolníka a Dominiky byl dnes asi nejlepší, Dolník nezkazil nic a Habera je prolhaný lhář. Kdyby aspoň měl koule mu narovinu říct nechceme tě protože si moc starej, tlustej a ošklivej. Což přitom ale Dolník není, mě je vzhledově milionkrát příjemnější než přiteplenec Giovanni ale oni ho tak bohužel vnímají. Dominika se v tom duetu držela taky dobře ale podle mě Dolník je ještě tak o třídu nebo o dvě lepší zpěvák než ona a zválcoval spíš on ji. Takže jestli měl někdo z těch dvou vypadnout, tak jedině Dominika. Ona je technicky dobře vybavená ale mě prostě zoufale nebaví, přijde mi dost tuctová a ani mě nikdy bavit nebude. Tenhle duet rozhodl věk. Ale proč teda zrušili horní věkovou hranici když ti starší stejně nemají šanci se až do Finále dostat? :-D Tahle show skutečně nemá vůbec žádnou logiku, někdy si říkám jestli vůbec ti tvůrci sami ty svoje rozhodnutí a pohnutky co se k nim vedli chápou. A ještě je zajímavý že u Kollárový která vypadá jako stará bába a je taky pěkně old school to najednou nevadí, ještě k tomu mají i na každého jiný metr. Škoda se rozčilovat, jen už teď si myslím že to finále díky soutěžícím co tam vyberou bude stát zase pěkně za p***. Myslím že dají 6 baby a kluky jen čtyři a to ještě Šafratu, Mikulku, Schreidera a Giovanniho. Škoda že jim Fremantle neodeberou licenci, zasloužili by si to.

238
Ina
Reagovat

Tomáši máš zřejmě pravdu, vyházet zajímavé kluky..

239
Tomáš
Reagovat

Jestli nebude ve Finále aspoň Vávra nebo Fanta, tak to už bude fakt úplně o ho*ně a budu koukat jen ze setrvačnosti. Nevím kdo ty kluky do finálových kol vybírá ale porota to není a dělá to někdo přesně s tím záměrem aby ti lepší odešli zavčas a do finále šel odpad nebo sice dobří ale nezajímaví pěvci. Nevěřím že by Habera a ostatní v porotě a nebo produkce měli až tak špatný vkus že by vybírali takhle. Musí to dělat schválně. Někdo to dělá schválně aby nás co nejvíc nasral a otrávil. A bohužel se mu to daří.

240
Mila
Reagovat

Proud Mary se mi v podání holek moc nelíbila- bylo to takové násilné, chyběla lehkost.
Dominika s Jardou byli skvělí – vyřazení Jardy bylo velmi nefér -tím zdůvodněním se Habera hodně shodil- těšila jsem se, až pekař zazpívá s orchestrem, to by bylo něco! Giovanni s tou kuňkou mne nebaví a v posledním duetu byl mnohem lepší muzikální Choma než Ester, postoupit měl on! Habera jde na ruku produkci, přestala jsem si ho vážit. Ze SS se stává fraška. A ještě ke čtveřicím- dát někomu zpívat ten trapný Príbeh, kde se fakt nedá ukázat, co kdo umí, je příprava na vyhazov. Zklamal mne Čekovský, že nedokáže prosadit svůj názor nad Haberou,

241
Bezík
Reagovat

No jen tak jako legrační vložka mezi Tomášovy nářky, šla zpívat Tereza a já si řikám hele, ono tam zbylo ještě jedno zajímavé děvče, dobrej projev, no a šup a už byla venku !!! :-D Takže já to nemusím ani napsat, u mě stačí jen pomyslet a hned porota ví co má dělat ! :-D :-D

242
Pekař
Reagovat

Zdravím, všechny diskutující na panáčkovi, hlavně ty co mi fandí ✌🏻😀

243
Bezík
Reagovat

@Mila: Čekovský, no on by si prosadil, ale on dobře ví že nesmí …

244
dolores
Reagovat

@Tomáš: na toho Vavru som zabudla, je to tiez muzikant, pekny chlap, mohol by mat uspech …. ale ak nahodou nejakym zazrakom bude vo finale, neviem ci mu dokazem fandit. v XF bol uspavac hadov pre mna a este aj neintonoval… urcite sa odvtedy zlepsil, aj som nejake video pocula co nahral teraz niekedy, ale tam tak neprirodzene tlaci na pilu, hlta frazy, aj ked dobre to vo vysledku znelo, ale cely bol cerveny z toho ako sa napinal….pretlacit ho moze Monicka, je to jej kamos, ale Habera to moze prekazit, kedze ako sme poculi od Pagacovej, o osudoch spevakov nakoniec rozhoduje vsemohuci Palo.

Jan Fanta s Bikarovou asi budu uspesni, a asi postupia obidvaja, kedze su na tej fotke, ale do finale Fantu neposlu, dopadne ako Tomes

245
Piha
Reagovat

@Bezík: Můžu ti prosím tě nadiktovat koho nesmíš pochválit ať o něj nepřijdu?🤣🤣

246
Monika
Reagovat

@Bezík: prispevek 239 se tu rezu smichy :-)) Jo ta byla ok, ja myslela, ze i pujde dal. To je ta co zpivala Kubisovou a hned ji zastavili a poslali dal.

247
Piha
Reagovat

@dolores: Jsem asi mimo,o jaké fotce je řeč?Stále o té z Instagramu Ester?

248
Monika
Reagovat

@dolores: vavra podle me i kdyby postoupil do finale, lidi ho daleko nepusti. On nezpiva pro mainstream, ma takovy divny projev prekombinovany, spis je pro narocnejsiho posluchace ne pro divaka Novy a markizy, ocekavam brzky konec jako u Jerguse, pokud ve finale teda bude. Porad si myslim, ze ho spis nepusti.

249
Filip
Reagovat

Tedy jako ja nejsem zadnej bijec proti rasismu, ale rikat pred cernoskou, ze nekdo „dostane cernyho Petra“ jako Stolarikova, tak to byla sila… to bych ja nerekl :DDD A nebo, jak Esther radil jeji kolega pouzit vyraznou rtenku, tak pak vypadala jako ta neboha cukrovinka v Nemecku, kterou obvinili, ze vypada jako „black face“, coz je pry vysoce urazlivy rasisticky symbol :D

Jinak se mi vubec nelibilo to buzeni s kamerou v posteli. To bych taky nebyl nadsenej a nektery reakce tomu odpovidali. To, jak vstanete vyrazne ovlivnuje naladu behem dne a vubec celej den samotnej.

Takze si dokazu predstavit, ze priste takto vzbudi Timoteje, ten z toho bude celou dobu nevrlej a vyjede po te partnerce a dopadne to megapr*serem v duetu.

250
dolores
Reagovat

@Mila: ja som vlastne tuto seriu zacala pozerat kvoli Cekymu, ale vidim, ze tam nic nezmoze, je len taky zacinajuci bazantik, Habera je uz stary mazak, nemoze si voci nemu dovolovat :-)) verim, ze este vo finale bude viac sam sebou a autenticky v rozhodovani

moj muz povedal, ze cele to bolo divadielko zinscenovane dopredu aj slzy porotkyn ked vyhadzovali Chomu a vobec on tvrdi, ze sa take nepochopitelne rozhodnutia robia aby bolo dost krmiva pre vasnive diskusie na nete :-DD

251
Monika
Reagovat

No a k tomu finale to vidim takhle, jeste jednou :-))
Baby: Bara, Diana, Natalie, Bikarova, Julie, Dominika. Pripadne misto Julie Klara
Chlapi: Safrata, Mikulka, Schreiner, Giovanni

a zkusim posledni TOP2: Bara a Safrata s vitezstvim Bary.

252
Bezík
Reagovat

@Piha: No zkus, pokusím se je nepochválit ani v duchu, ale to víš, za nic neručím, myšlenku někdy neuhlídáš … :-D

253
dolores
Reagovat

@Piha: ano je to ta fotka ..

@Pekař: zdravim, ak si to naozaj ty :-))

254
dolores
Reagovat

@Monika: si si ista, ze tam nebude Ester? Habera ju chce,,,,

255
Bezík
Reagovat

@dolores: Tipnul bych si že bude, Nova chce být světová, černoška se hodí.

256
Pekař
Reagovat

@dolores: Jakože já se jmenuji já. Osobně.

257
Bezík
Reagovat

@Pekař: Ahoj ! A smíš mluvit nebo jsi podepsal nějaký ďáblův úpis a nesmíš ?

258
Piha
Reagovat

@Bezík: Tak poprosím hlavně nechávali Matěje,i kdyby ten příští výkon v Jacksonovi byl touchdown.🙏🙏🙏🤣🤣🤣 Pak Bára,Diana,Dominika,možná Safrata a Mikulka…🤷‍♀️ Naopak chválit Esther,Julii a Bikarovou,díky
🤣🤣🤣🤣🙏

259
Bezík
Reagovat

@Piha: No, trochu mi křížíš plány ale já se s tím nějak vyrovnám ;-) Prostě nebudu chválit nikoho ! :-D

260
Monika
Reagovat

@dolores: Jista si nejsem, ale nezda se mi, ze proleze az do Finale. Misto koho by sla…Diana s Natalii jsou potvrzene, baru si nedovoli vyhodit, Julii zboznuji, Bikarka je suverenka,ze by Dominika mozna..no nevim….spis myslim, ze nebude, ale ruku do ohne bych nedala.

261
Piha
Reagovat

@Bezík: Seznam koho můžeš máš.. :D Anebo víš co,choval všechny kromě prvních 6 jmen co jsem napsala.🤣🤷‍♀️🤣Díky.;)

262
Prochor
Reagovat

@Mila: Souhlasím s tím, že duet Dominiky a Jardy byl okouzlující – dva krásné hlasy výborně sladěné. Úplně jsem si vzpomněl na Emmu a Dana ve Žlutých lázních. Pro mně to znamená to, že jsem si všiml Dominiky, která byla dosud nenápadná a to, že vyhazov Jardy znamená, že teď může vypadnout úplně kdokoliv ze zbývajících. Jenom Diana a Bára mají asi jisté finále.

263
Pekař
Reagovat

@Bezík: My nesmíme ani naznačovat. A navíc by vás to pak ani nebavilo, kdybyste věděli jak to bude. Jen jsem se chtěl ozvat, že jsme vás četl celou dobu a moc jsem se u toho bavil…

264
Tomáš
Reagovat

Choma byl hezkej pohlednej chlap. Asi jeden z nejhezčích co tam jsou, baby mi jistě dají za pravdu. A Krušina úplně to samý, to byly vyloženě krasavci ale daleko příjemnějším stylem než ten č**ák Giovanni. Pokud teda jde o vzhled a byl kvůli tomu vyřazen pekař, tak Choma i Krušina jsou milionkrát hezčí kluci a navíc i daleko vkusnější a kvalitnější zpěváci než Giovanni takže to stejně nemá logiku. A co jako je na Giovannim a té jeho d**ce zajímavého? Tak spolu chodí no a co, vždyť to není vůbec nic neobvyklého ale pěvecky jsou oba dva úplně podprůměrní a ani jako typy nejsou výrazní takže je to ve výsledku stejně strašná nuda. Co na tom přijde produkci tak strašně fascinujícího? Já to vážně nechápu, to už i ti Mrázové by byli zábavnější. A Mareš se nám tu ještě bude chvástat jak nehrají roli kvóty ani národnost a jak do Finále vybrali opravdu jenom ty nejlepší! A přitom tam beztak vezmou Giovanniho a Schreidera a všechny zajímavé kluky vyhodí! Tak porota jsou asi fakt jenom poskoci produkce a naprosto neuvěřitelně si svýma kecama s**ou do huby. A pak se bude ve Finále zase vykládat jak holky strašně válcujou kluky. Aby taky ne když všechny týpky co by fakt mohli vyhrát produkce zavčas vyhází a do finále pustí jen průměráky nebo odpad. Ne holky ale to produkce válcuje kluky a s tím bohužel nikdo nic neudělá protože produkce pořadu je bohužel jak je vidět všemocná.

265
Tomáš
Reagovat

Snad Mareš nebude mít už tu drzost aby se tu ještě ukázal a oblboval nás těma svýma kecama protože já jako srdcař jim na tuhle jejich od A až do Z zmanipulovanou SS seru. Všichni v porotě jsou stejně jen najaté zaprodané loutky co pro prachy mění vlastní názory a úplně nejvíc to teď bylo vidět na Haberovi. Toho jsem si jako porotce vždy nejvíc vážil ale teď už dál nemůžu, ztratil můj respekt. Produkci se letos ale povedlo něco neuvěřitelného – vybudovali ve mě nenávist ke klukovi, konkrétně k Giovannimu. To bych nikdy nevěřil že tam ještě někdy budu nějakého kluka tak nesnášet jako tohohle protěžovanýho protekčního šmejda. Giovannimu tomu bych nefandil ani kdyby to byl ve Finále jediný kluk takže ať si ho tam klidně jako jediného pošlou.

Jinak hodně souhlasím s Monikou i Dolores v jejich odhadech. Že Fantu do Finále nepošlou, to sem si jistý. I Vávra má na Finále minimální šanci a pokud by se stal zázrak a Bagárce by se povedlo ho tam protlačit, tak u diváků si bohužel Matěj stejně moc neškrtne. To víme už z X Factoru jak se mu tam v hlasování dařilo, teda spíš nedařilo. Každý týden tam byl na chvostu. On prostě není typ pro masy, ty statisíce nováckých a markízáckých tupounů co koukají na SS on nikdy nedokáže masově zaujmout. Takže je mi jasné že kdyby ve Finále byl, tak letí hned v prvním kole stejně jako v minulé SS Richard Chovan. Ale pro mě by byla výhra už jen to kdyby se do té desítky aspoň dostal, pak už sem s jeho vypadnutím smířený. Šafrata a Mikulka jsou talentovaní kluci ale mě ani jeden z nich ještě k srdci tak úplně nepřirostl, pokud budou oba ve Finále tak je stejně budu mít jenom jako náhradníky za pro mě zajímavější kluky které vyřadila produkce. Timotej a boxer skončí příště a už mi zbývá jen Vávra a Fanta s tím že Fanta ve Finále určitě nebude. Takže jestli tam nedají aspoň Vávru, tak už to pro mě nemá smysl. S Monikou souhlasím docela i ohledně jejího typu na Top 2 – předem určená vítězka povinná četba Bára a zaní skončí na druhém méstě kluk z Česka který nemůže letos vyhrát, dobrák Šafrata. Jo to by úplně přesně odpovídalo výsledkům všech pěveckých soutěží na Nově a Markíze za poslední roky, však ono to přesně tak nějak bude. Škoda se rozčilovat. :-)))))

266
Sa. I.
Reagovat

Vzpomínající na Zonygu jsem doufala v postup „pekaře“ a třeba i v top ten, škoda, právě, když zazářil nejvíce… Jinak souhlas s Filipem viz Černý Petr atd. „Čeky“ mi teď přijde docela násilně zkrocený, a to je také škoda, protože jeho upřímné, trefné a skvěle formulované hlášky mohly SS hodně obohatit. Musí/musel tam vnitřně dost trpět ;-)

267
Ina
Reagovat

Teď mi jede … můj příběh nekončí.. ze zpětného … no nebylo to dobré, song na odstřelení, nechápu proč ho vůbec použili. Jestli kvůli Haberovi? A postupující Karin to měla někdy falešně, nebo se mi to zdálo? Čekám hlavně na duet Domči a Jardy. Ten mi ze včerejška utkvěl nejvíc .Jarda byl můj favorit. Každou superstár nabývám dojmu, že posílají dál jen ty typy, co se budou rády podřizovat. Nebo sms posílají hlavně holčičky holkám. Kluci asi už nějak netáhnou. Jinak nevím proč vyhodili tolik líbivých a dobrých kluků na úkor různých kuňkalek

268
Ina
Reagovat

Ještě absolutně nechápu postup Timoteje, afekt jak blázen, falešný. Taková krásná písnička, bylo to hrozný. Vzpomněla jsem na Jeffa Gutta a jeho Demonds.

269
Tomáš
Reagovat

Asi fakt nemá cenu to sledovat. Bára je stejně už teď zase jasná vítězka a vše okolo je jenom fraška pro diváky. Nejlepší jsou bohužel vždycky castingy a pak už to jde poslední roky vždy do kopru. Dobří a zajímaví kluci jsou během čistek vyházeny a do Finále jdou jen ti slabší aby se pak zase mohlo říkat jak je baby zválcovaly. Abych nekřivdil holkám, tak oni během čistek vyhazují kolikrát i zajímavé holky ale je to nepoměr, těch dobrých zpěvaček mezi holkama se přece jen dostane do finále vždy víc než kluků. Normální soudní odborníci kdyby tam nešlo o prachy ale o to jak je kdo dobrý zpěvák jak se nám snaží namluvit by nikdy v životě nemohli vyhodit Dolníka, Chomu a další a nechat tam Giovanniho. Ani ten Krušina vypadnout nemusel, stačilo jen dát mu jiný song a nebo ho nechat postoupit i tak protože byl stejně lepší než Timotej. Ale Timotej stejně vyletí příště pro všechny kterým teď leží v žaludku. Mě už je z toho letos zase na blití, áchjo.

270
Ina
Reagovat

Domča a Jarda překrásný duet a nechápu Haberu, a nebo jako chápu produkce zavelí. Oproti tomu Timotejovi, kterýho pustil. to nepochopím

271
Peges
Reagovat

Nedá mi to, musím se přidat k hejtovani…včera to proběhlo naprosto nepříčetně. Nechápu vyhozeni Pekaře a Chomy…oba výborní, oba si zasloužili finále… Pekař od začátku a Michal přirozeně rostl jedno kolo za druhým…oba normální a navíc oba obrovské charisma..Naprosto nedavam Givanniho a jeho přítelkyní (ani si nepamatuji, jak se ta holka jmenuje). Totální neobjektivni hodnoceni….Stačí mi porovnat Michala Chomu a Giovanniho. A kecy Habery,že Pekař byl pod tónem? Všichni mí favoriti už jsou na smetisti dějin…budu se už koukat jen proto, abych si potvrdila svůj dojem, ze je vybráno předem….

272
piha
Reagovat

@Tomáš: @Tomáš: A já doufala že se spolu budeme radovat z toho že nám postoupil Matěj…Ale ty na to evidentně nemáš náladu…:D :D :D Jsem tady zůstala asi jako jeho jediná fanynka.:/

273
Tomáš
Reagovat

@Peges: Habera je starej čurák podplacenej, Mareš asi bohužel jak bysmet a to samé i Čeky. A lidi v produkci neskutečný krysy. Srát na to, zlikvidovat tu jejich zasranou falešnou show. Jinak to už nevidím.

274
Lucilia
Reagovat

To že je superstar jen fraška aby se vytřískalo z reklam a od sponzoru co nejvíc peněz musí vědět i hlupák. Viz ty trapné momenty s lízatky chuppa chups jak pro 5 letý děcka nezdravý energetaky v ukázkách apod pičovin.5 loutek nastrčených nezajímavých . V Americe to co projde do finále v ČR SS by se neohřálo ani na castingu v Americe.Včera jsem se koukala jen do 21hodiny po další reklamě který jsou snad každou chvíli jsem to znechuceně vypla. At si to strčí do p..le celou SS kašpaři a jdou makat k lopatě .

275
Tomáš
Reagovat

@piha: Nemám náladu na nic. Z čeho se chceš radovat? Ani Vávru do Finále ty zm*di nepošlou. A kdyby náhodou jo tak to bych se radoval, to by byl zázrak ale pak ho zase hned pro změnu ti hlasující zm*di vyhodí hned v prvním živáku. Nemá to žádnou cenu, stejně už teď je jasné že letos vyhraje Barbora Piešová. Já bych si teď přál aby vyhodili i Báru když už musel jít Choma a Dolník. Ale to se nikdy v životě nestane, ona je jejich chosen one letos, předem domluvená vítězka. Vysrat se na to.

276
Peges
Reagovat

@piha: a já jsem byla opravdu na začátku nadšená z cele poroty. Připadalo mi, ze si sedli a cítila jsem,ze jsou dobra parta. Čeky i Leoš skvěle hlášky…Čeky výborný muzikant…Pala jsem mela za objektivního …. To vše se kamsi ztratilo…Čeky nehlaškuje…došla mu šťáva a jen tam tak zaraženě sedí….je to divné….

277
Ter.
Reagovat

Tyjo. Myslela jsem, že už se v letošním ročníku nedočkám ničeho trapnějšího než toho tance svatýho Víta, co předvedla Ester v bunkru při Raining Men, ale i tato meta byla včera pokořena. Při „choreografii“ Giovanniho a tý slečny se mi trapností úplně kroutily prsty a bylo mi jich fakt líto, protože je jasný, že do tohohle vrcholu nevkusu je nacpala produkce. A proč ho oblíkli jako buznu? V jednu chvíli si navíc sahal na rozkrok :-D

278
Ter.
Reagovat

Vyřazení obou kluků v duetech no comment, vše už tu napsali jiní. Jsem ráda, že aspoň můj největší castingovej kůň Dominika prochází dál. Překvapilo mě, že jsme byli ušetřeni srdcervoucího loučení dvojčat po roztržení v divadle, ale podle ukázek nám to režisér stonásobně vynahradí příště při dramatickym kolapsu dvojčete číslo jedna. Po včerejším díle mi začala vadit Karin, která mi byla doteď docela sympatická. A je mi líto Hošťálkovej, nejhorší outfit ever a vedle kvičí Timotej, to by rozhodilo každýho…

279
Mia
Reagovat

@Tomáš: A, Tomasek sa uz zahrieva… :-D

280
Piha
Reagovat

@Peges: Mně upřímně vadí jediný Habera a to ho mám jako zpěváka moc ráda…poslední dobou mi přijde jako omrzly stary chlap…věčně se mraci a čumi jak zarazeny prd…🤨Takový nebývá,teď se usměje tak jednou za celý díl.

281
Honza
Reagovat

Včera jsem se radši nevyjadřoval, ale taky mi to nedá, protože takhle viditelná fraška se vidí fakt málokdy – snad kdyby ty verdikty doslova obrátili, tak by naštvali míň (vlastně jedinou radost jsem měl z Dominiky, která by to snad alespoň do té TOP 10 mohla i dotáhnout, protože naštěstí je i likeable pro cílovku, ale bůh ví, letos je už možné asi vše).
Čtveřice Imagine Dragons – jako celek příšernost, absolutně jim to neladilo, ale teda protěžovat Timoteje jen kvůli barvě hlasu, je extra extra totálně mimo, protože o zpěvu jinak neví nic a je to doslova neposlouchatelný. Kdyby poslali kohokoli jinýho místo něj, udělají líp. A třeba taková Kamila dojela jen na svoji nevýraznost, ale asi se to dalo čekat, že jo…
Čtveřice Příběh nekončí – poslat nesympatickou a průměrnou Karin taky žádná hitparáda, ale to se ještě pochopit dá
Čtveřice Sia – to je těžké hodnotit, každá zpěvačka je totiž úplně jiná a celkem dobrá v tom svém, za mě by ale Adéla nepostoupila určitě, s ostatními bych nicméně problém neměl
Čtveřice s Come together – jestli se mi něco tento díl líbilo a i souhlasím s rozhodnutím, tak zde
Klára a Júlia – jako takhle, možná jsem trochu zaujatej, protože ani jedna z nich není úplně jalová zpěvačka, ale imho nemají šanci u cílovky SS (už chci vidět, jak pro ně hlasují 13ti leté holky), ale myslím, že ani jedna z nich není dostatečně sympatická/osobitá interpretka, která přenese na poslouchače nějakou emoci. Plus ten afekt no. Já rozhodně jejich fanoušek nejsem, ale ok, asi jsou minimálně zajímaví a zdaleka to není ani tak to nejhorší rozhodnutí dneška.
Dominika a Jaroslav – Jo aha, takže on zde špatně intonoval (tvl možná 2 drobné chyby, které udělá naživo i největší mega star pod sluncem), a proto končí? Sorry, tohle je rozhodnutí totálně vycucané z prstu a nechápu, že se vlastně produkci nehodí do krámu – je úplně jinej, byl by výraznej, zajímavej, dost možná by si našel opravdu i pevnou fanouškovskou základnu. Dominika byla jinak fajn, ačkoli i tak asi její nejhorší vystoupení zatím, ale díky bohu aspoň za ní samozřejmě.
Martina a Giovanni – Jako takhle, mně oni dva nějak zásadně nevadí, ale to divadýlko kolem je fakt špatný a myslím si, že ani taková Martina se rozhodně necítí ve své kůži. Připadá mi, že se drží hrozně při zemi, radši se moc neprojevuje a nebo je už prostě taková a chybí mi u ní větší charisma. Giovanni naopak není až tak výjimečný zpěvák, ale do showbussinesu mi pasuje vlastně víc. No uvidíme, jaký závěr divadýlka pro nás produkce připraví příště.
Esther a Michal – Jo, takže Jaroslav neintonoval perfektně a Esther je super bezva talent a všechno u ní bylo v pořádku… :D :D :D
Heleďte, dnes už se tomu fakt musím smát, ale včera mě to neskutečně celé nasíralo, ať už od těch wtf výsledků a nebo ultra trapné produkce, které připadá asi cool, když budí soutěžící, dělá okatě product placement apod. Jako fakt masakr, sám zpívám a několikrát jsem i přemýšlel, že bych se do těchto soutěží přihlásil, ale jako… já bych to asi fakt nezvládl, být součástí tohodle totiž fakt nechceš…
Asi jsem teda masochista, že se budu koukat i příště, ale nějak mi to nedá. :D Nicméně dost se třesu, co předvede produkce u dalšího kola a něco mi říká, že to nebude dobrý.

282
Violete
Reagovat

@Bezík: Tereza ta měla rozhodně postoupit. Nejen zajímaví pěvci jsou likvidováni, ale i děvčata. Zbyla jen ta Dominika, které jsem zpočátku nefandila, ale přesvědčila mě. A rozhodla jsem se jako princezna Tridentského království udělit řád Dolníkovi za odvahu se do Superstar přihlásit a vytrvalost, s kterou na sobě tak skvěle zapracoval, a Chomovi za noblesu, s jakou se chová k ženám, mimo jiné ví, že ženě se má nabídnout rámě na cestu k porotě, a také za poctivost, s jakou k hudbě přistupuje a dokáže se o ní i podělit s ostatními účinkujícími.

283
Bezík
Reagovat

@Violete: Dobře princezno, chválím, pěkné řády ;-) Mě vyhodili jen samá zajímavá děvčata, chlapce přidali až po sléze , že :-D

284
Lili K.
Reagovat

S jakou nostalgií vzpomínám, když jsem se jako pětiletá koukala na první ročník ČHS 2004. Po včerejšku se mi potvrdila věc, kterou jak vidím prokoukla většina tady. Celou superstar řídí produkce čím dál víc. Jestli mě něco dokáže naštvat tak předstírání poroty ( Choma, který byl jasně lepší si prý vytáhl černého Petra, přitom si tam nechali jasně horší zpěváky, potom nechápu reakce porotkyň).

285
Tomáš
Reagovat

Konečně jsem rád za to že to nevidím jen já ale že prokoukli i ostatní a je nás víc. Všechno je předem řízené, jde jen a jen o prachy a o nic jiného. Ale podle mě jsou v produkci až tak jednodušší dementi a idioti že si myslí že je každý zvědavý jen na přiteplený přičmoudlý šamponky a jejich kuňkavý ku*vičky a vyhodí Dolníka nebo Chomu, přitom je ani nenapadne že by třeba mohli být daleko úspěšnější a získat si víc lidí a víc fanoušků než ti jejich přiteplenci a buzničky. Asi si myslí že je všechno jen o vzhledu a o šukání a zpěv už nehraje žádnou roli. Zpěv se vytratil někam pryč. Největší chladné a do posledního puntíku vykalkulované hovado z poroty je pro mě po včerejšku Habera. Dnes sem tady obzvlášť hrubý ale dělám to schválně protože ty zoufalci v produkci si nic jiného nezaslouží a věřím a doufám že to tu pořád někdo z nich blízkých čte, tak ať aspoň vidí co si o tom všem my myslíme. A Mareši ty už se tady ani neukazuj ty lháři, to uděláš nejlíp jak můžeš. Všichni jste stejná sebranka.

286
nofux
Reagovat

Tak ke včerejšku nemám moc co bych dodal – jen že je evidentní asi už všem, že v produkci dělají samý dementi. Nedivim se, že se Jardovi nelíbilo, jak ho ráno vzbudili jen kvůli tomu aby s Dominikou ukázali jak cvičí. Jestli ho produkce nevyhodila za to, že se jim dovolil vzepřít? :D Nedivil bych se.

287
Fialka09
Reagovat

Tak včera to byl fakt masakr! Bylo mi z toho chvílema až fyzicky špatně. Strašně moc je mi líto Jardy (naprosto nezasloužený vyhazov), Kamily a Vaška, ty dva evidentně zařízli výběrem písničky. Nehledě k tomu, že TImotej byl podstatně horší než oba zmínění. A docela mě naštval Čeky, jak debilním způsobem ten vyhov Vaškovi oznámil, a ještě se tomu pak se zbytkem poroty děsně chechtali.
Moc mě mrzí i vypadnutí Michala Chomy, podle mě taky nezasloužené.
Takže aktuálně mi tam zůstává už jenom Bára, Domča a Michal Šafrata, jinak bych to sledování snad i vzdala. Je mi z toho fakt smutno.

288
Nadya
Reagovat

Když tady Tomáš u minulé řady psal, že produkce schválně vyhazuje schopné kluky, aby vyhrála holka, brala jsem to ještě s úsměvem jako přehánění. Tímto se mu po včerejšku omlouvám. Fakt jsem věřila, že letos při té spoustě výrazných kluků budou ve finále děvčatům minimálně rovnocennými soupeři, ale vypadávají jako na běžícím pásu. Mně už tam zůstali jenom Vávra a Šafrata, Timotej mě včera těžce zklamal, a na rozdíl od některých diskutujících už nevěřím ani na postup těch dvou. Možná za to může depka po včerejšku, ale vidím ve finále Barboru a Lucii a vyhraje Bikárová.

289
Ter.
Reagovat

Ať ještě někomu vyprávěj, že nemaj žádný národnostní kvóty na postup do finále…. na tý nástěnce, kde Leoš ke konci prováděl „matematický výpočty“, je jasně vidět, že u fotky každýho ze soutěžících mají uvedeno, jestli je Slovák nebo Čech.

290
Bezík
Reagovat

@nofux: Nemyslím, finalisti už byli dávno vybráni a Jarda holt mezi nimi nebyl. Ale jinak, kdo v tý produkci dělá profilaci finalistů, to fakt letos musí být exot. Teď to neberu z pohledu koho bych si přál ve finále já, já mám poněkud nestandardní přání, ale při jisté znalosti české mentality se dá jen těžko pochopit, proč tak mizerně využívají materiál který mají k dispozici. Berte že používám jistou nadsázku ;-) . Pekař – krásný prototyp českého Honzy, obr s něžnou duší, Krušina – takový folkrockový týpek, vyložený sympaťák v Česku velmi oblíbená kategorie, Rozálka Synková, křehká květinka s čistou duší, Nikola Šroubková – napřed zdánlivě arogantní aby se postupně odkryla jako citlivá duše, Hošťálková – kouzelný lidový prototyp, Dominika Rovňanová – zcela chybějící rockerka a zároveň dobrá univerzálka, a dalo by se pokračovat a přitom žádný pěvecký béčka, všichni zatraceně dobří. Tohle nevyužít, to chce velkou dávku otrlosti … :-D

291
Prochor
Reagovat

@Sa. I.: Vždycky když vypadne tak dobrý zpěvák jako Jarda, tak se nemůžu ubránit konspiračním teoriím. Že se tady umetá cestička někomu, kdo by na Jardu neměl.

292
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome ty ses teda rozjel, v tehle vrcholne forme te nepamatuju dlouhe roky :-))) Stary dobry Tomas je zpet!!

293
Bezík
Reagovat

@Monika: Pravda, ale pořád ještě neprohazuje TV oknem a neskáče za ní :-D Jsou tam stále rezervy !!! ;-)

294
Ally
Reagovat

To buzení na pokojích bylo fakt uhozené . Ale jednu drama queen tam letos mají a zbytek je třeba vyrobit :)
Dobrá hláška Moniky, že vypadá jak pštros :) Ale beru to , tihle stylisti mají svůj svět a při takových pořadech se můžou vyřádit ..jen by se v tom asi soutěžící měl cítit dobře..

Jinak jestli kdo je vybraný do finále, taky nevím podle čeho ty soutěžící “ analyzují “ , jakou bude mít kdo sledovanost..a co by se stalo , kdyby tomu nechali volný průběh
Jestli je “průser “ když vyhraje někdo typu L. Hrůzová / i když nespolupracuje, ale zajistí sledovanost ?
A T.Mašková, jako zn. Ideál, zpívá spolehlivě, jen lehce kontroverzní – růžové vlasy
Ale stejně tu skoro nikoho nebavila..a nemyslím , že jsme až tak vyjímeční :)
Ale fakt, že asi nejvíc lidi to sleduje stylem jdu kolem TV , vidím článek na netu..

295
dolores
Reagovat

@libena: Ester postupila dalej nie na ukor Michala, ale preto, ze na muziknatov mali asi len 2 miestenky a tie uz obsadili Safrata s Vavrou, na Chomu sa im nezvysilo… Ester asi postupila v kategorii exotika

@Monika: tiez pozeram, skoro ako v casoch Itcha :-D … ale sa mu ani necudujem, pozrela som diskusie na sietach, sa to hemzi nespokojnostou, za vyhadzov tych dvoch som nasla z toho mnozstva hejtov na porotu, len jedinu pochvalu, Habera nech dnes radsej nevychadza na ulicu, este to schyta :-D

296
Monika
Reagovat

@Bezík: Beziku to jeste muze prijit, ted v nedeli bude duet Jardy (boxera) s Natalii, to za sebe Tom neruci :-))

297
Ally
Reagovat

@Ina: 266 , už jsem psala Timotej má virál video, milion shlédnutí , přece ho teď nevyhodí :)
Jeff Gutt byl můj fanoušek :) ale taky měl lepší kousky než Demons myslím ?
Asi jsou ti Imagine Dragons nezpívatelní ?
Vlastně jsem je viděla na Colours, ale už si moc nevybavuju, jak to dávali živě oni..

298
jjj
Reagovat

Viděl jsem zatím jen duety. Překvapil mě Dolník, vypadnutím i dobrým zpěvem. Prvně se mi líbil, zřejmě za to mohly ty hrdinské tóny, co se nelíbily Haberovi, měl tam několik zajímavých poloh, pouze na konci nasadil zas nějakou vlezlou, co mi neseděla. Už se mi nezdál tak sterilní jak dřív. Pro mě byl i nepatrně lepší než Dominka, vlastně nejlepší z duelistů včera. Ještě k duetu Martiny s Giovannim. Giovanniho moc nemusím, ale duet jako celek byl příjemný na poslech. Martiny barva hlasu mi sedí a rád ji poslouchám, ale hlas má už někde na hraně dětskýho, neškodilo by, kdyby ho měla trochu silnější, trochu už mi to vadí. Překvapuje mě, že se oba dostali až tak daleko, většinou posílá/ají dál lidi s hlasem Dolníka, to by docela šok, že vyhodil/i jeho a ne někoho z páru :-)

299
Bezík
Reagovat

@jjj: Dolník zjevně nebyl produkcí nominován do finále, protože tam by reálně hrozilo, že to celé vyhraje a on by nebyl dobrá cvičená opička do estrád ;-)

300
Prochor
Reagovat

@Ally: Podle mně stylisté někdy nepřemýšlí. Třeba Emma dostala klobouček a jak běhala po jevišti tak se musela soustředit aby jí klobouček nespadl z hlavy. Místo aby se soustředila na zpěv, tak jí iritovala hloupost stylistů. Tenkrát jsem přemýšlel, že měla klobouček hodit do publika a soustředit se na zpěv. Snad by stylistům něco docvaklo.

301
Bezík
Reagovat

@Monika: Já mu věřím, potenciál letos rozhodně má !!! ;-)

302
Monika
Reagovat

Dolnik no ja rozhodne nebyla jeho fanynka, ale to vypadnuti bylo tak okate blbe nahrane, ze neni divu ta cocka co porota ted schytava. kdyz se clovek podiva za jake vykony postupovali nekteri soutezici a co tam predvedl treba Timotej, tak je to spatne obhajitelne. Bylo to jen zasterka, nechteli ho dal protoze je old school zjev i old school zpev, vypada jak fotr ostatnich a moc by nezapadal do spolecne fotky finalistu. Presto ho mohli zariznout mene napadne s uprimnejsim argumentem. jak uz nekdo psal vyse, taky nechapu, ze Ceky uplne vyklidil pole a nejde do konfrontace s Haberou. Z pohledu produkce zvlastni rozhodnuti, tim jak je Dolnik jinej by se tam preci produkci hodil. ja uz zacinam byt paranoidni a pristupovat na tezi Tomase, ze ho vyhodili, aby zadny kluk nemohl letos vyhrat :-)))

303
Mila
Reagovat

Bezík – skvělá profilace účinkujících, přesně vystihnuto. Produkce nepřemýšlí.

304
dolores
Reagovat

@Bezík: ja si myslim, ze velke slovo v produkcii ma aj Peter Graus z Creative Music House, …on bol dost viditelny este v SHS1, kedy vysiel zo zakulisia a priamo hodnotil v magazinoch spevakov, co komu pridelili a co od nich ocakavaju ..vtedy to bolo este take panenske, neotukani boli …aj som na neho zabudla, vcera som ho zahliadla, ked kritizoval pri nacviku to pruserove kvarteto, ze su ako na pohrebe…potvrdilo sa mi, ze je tam stale ako seda eminencia a ma imho vplyv na Haberu … Oni z tej Creative Music House maju dost dobry nos na dievcata, ..v sutazi ich podporuju dobrymi vybermi a po skonceni im daju prilezitost a staraju sa o nich (napr.Zdenka Predna, Emma Drobna) ale poriadneho chlapa spevaka stale nedokazu objavit, skusili to so Smejkalom, ale nevyslo to. Mozno teraz pocitaju s Vavrom, uvidime. Ale Superstar je taka liahen pre ich biznis

305
Bezík
Reagovat

@dolores: Jo, o Grausovi vím, předchozí SS myslím docela nesly jeho rukopis, ale letos mi přijde že tam vládne někdo jiný bo co. Graus není až takový jouda.

306
Bezík
Reagovat

@dolores: Jo, o Grausovi vím, předchozí SS myslím docela nesly jeho rukopis, ale letos mi přijde že tam vládne někdo jiný bo co. Graus není až takový jouda.

307
Johana
Reagovat

@Prochor: já bych šla ještě dál, připadá mi, že se vyhazují ti, co zpívají lépe, než velký šéf poroty.
Čím jde úroveň soutěžících výš ( a že letos se fakt urodilo ), tím jde úroveň poroty níž. To aby nebyly prémie od produkce…jaké Halíku? …no nižší, nižší!
Sedí jich tam zbytečně pět, stejně se na všem shodnou a papouškují jeden názor produkce.
Velká škoda pekaře, Chomy a Krušiny.

308
dolores
Reagovat

@Monika: minule rocniky sme Tomasove nareky brali skor ako zabavne cisla aj preto, ze ti chalani mu v predkolach vypadavali po slabych vykonoch a boli dost nevyrazni, teraz je to celkom inak, vyleteli kluci po dobrych vykonoch, este aj pochvaleny bol (michal)

chapem, ze tesne po odspievani dostali pochvalu, Pagacova sa aj postavila z nadsenia ….lebo tie vykony boli toho hodne… a potom (ako Leos vysvetloval),sa cca 6 hodin radili a dumali nad tym kto ano, kto nie… a vybrali (vraj) najlepsich,.. takze logika mi hovori, ze nabuduce budu v duetach ostatni chalani lepsi ako tito dvaja, co vypadli, tak to som vazne zvedava :-O

309
Violete
Reagovat

@Bezík: Jinak ten pěvec na lodi, jak jsme debatovali posledně, by byl spíše Trubadix :-) Neříkal včera Leoš Mareš někomu, že by ho rád daboval, jak si ten zpěv krásně užíval, Dolníkovi? Já myslím, že bych měla pro Dolníka kšeft na vzducholodi https://www.postavy.cz/svet/priserka-v-parizi/. Prostě Dolník tam ještě do dalšího kola měl být, mrzí mě to. Ten duet byl hodně vydařený.

310
Sa. I.
Reagovat

Teď jsem si to pustila znovu, včera neviděno celé, ale až po Anatomii zrady, a tak moc nekoukám ke konci, jen poslouchám – překvapilo mě, jak Ester divně a nezáživně zpívá, když ji nevidím. Exotika jako bonus prostě funguje.

311
Monika
Reagovat

@dolores: No presne tak vetsinou jsem se tomu smala, ale tak nejak to oduvodneni bylo celkem logicke, vcera jsem u Dolnika a Choma celkem koukala, to je fakt :-))

312
Tomáš
Reagovat

Já sem Dolníkovo vyřazení absolutně nečekal, neviděl jsem ho fakt vůbec ani v ohrožení. Už posledních několik kol jsem ho viděl jako jasného finalistu. Tohle přišlo úplně jako blesk z čistého nebe. Ani tady nikdo nic netušil a ani když tu Monika začala napovídat včera po shlédnutí voya, tak tohle by snad nikdo neuhádnul. Až ve chvíli kdy skončil duet a Habera na něj začal mít ty kecy, tak mě napadlo že by mohl být v ohrožení. Jinak sem si fakt i po celou dobu duetu myslel že postoupí oba dva. Vím že se produkci spousta zajímavých týpků nehodí pro jejich debilní účely ale že už se jim nehodí dokonce ani Dolník, to překvapilo i mě. V duetu Chomy s Esther sem věděl že ona postoupí určitě kvůli té fotce na instáči. U Chomy sem čekal že nepostoupí ale jak ho pak porota vychválila že celou dobu Esther v songu vedl, tak sem začínal věřit že postoupí oba dva. Bác a oni ho vychválili a pak ho vyhodili. Když se jim nehodí ani skvěle zpívající a charismatický kluk se skvělou barvou hlasu, navíc velmi pohledný, tak potom už nevím kdo naplňuje jejich představy. To samé i Krušina, dnes musím překvapivě souhlasit s Bezikem že místo aby byli rádi za to jaký materiál mají, tak ho zmačkají a vyhodí do koše. Prostě Nova a Markíza mají naprosto geniální cit proto každou další řadu SS víc a víc skurvit výběrem finalistů. Měli by si na to udělat patent protože tohle fakt jen tak někdo nedokáže, možná ani ve světě. Už mě to neustálé vyhazování chlapů ale fakt nebaví jenže asi jediná cesta jak z toho ven je přestat to sledovat protože tohle už bohužel lepší nikdy nebude, bude už jenom hůř a hůř. Nevím o co produkci vůbec jde, tohle prostě nejde pochopit, nejde a nejde a nejde.

313
Ina
Reagovat

@Ally: určitě měl Jeff lepší kousky, ale ta čtveřice to zpívala absolutně bez šťávy, kterou tam Jeff dal nadmíru. Ono to Timotejovo úmrlčí kňourání by rozhodilo každýho

314
Tomáš
Reagovat

@Monika: Díky že tě tak bavím ale ona už to bohužel sranda vůbec není. Když si vzpomenu co jsem dělal kvůli tomu že se nedostal tenkrát do Finále Jerguš a teď si vem že včera se tam nedostali ještě dva nebo tři daleko lepší a sympatičtější zpěváci. Když to srovnám tak tentokrát už bych toho kdo má tohle na svědomí musel asi vážně zabít ale to za to nestojí. Spíš asi pomalu přejdu od klení k apatii protože to zřejmě dopadne tak že ve finále bude partička co ve mě nebude vzbuzovat žádné emoce a když tak jenom ty negativní a nebudu tam mít komu fandit. Pokud jde o boxera, tak to už mě asi tolik nerozhodí. S jeho vyřazením počítám, sice mi ho bude taky moc líto ale tam to aspoň snad bude po technické stránce zpěvu aspoň trochu spravedlivé protože tam on na tom přece jen moc dobře není. Z tohohle pohledu jsou pro mě vyhazov Dolníka nebo Chomy daleko větší rány pod pás. Je to fakt silný kafe, vztekal sem si u Jerguše i když šel Itcho přes Kukačku ale tam to rozhodli aspoň lidi ( možná ), tohle co se dělo včera to byl totální odstřel nepohodlných zpěváků, to se nijak jinak nedá nazvat.

315
Tomáš
Reagovat

Jestli by Dolník mohl vyhrát, toť otázka. Podle mě by stejně nevyhrál protože si myslím že televize manipulují i výsledky hlasování ať už to dělají jakoukoliv cestou a letos prostě musí vyhrát slovenka, myslím si že Bára. Jestli fakt zasahují do hlasování, tak by se ho mohli zbavit kdy by chtěli a nebyl by to problém. A ještě by to mohli svést na diváky a sami by byli z obliga. Nikomu by to divné nepřišlo, už se staly divnější věci jako třeba prohra GG s Adamcem atd. Ale oni ho prostě nechtěli ani ve finále, nechtěli ho mít mezi těma finalistama. Ani tam se jim ten chlápek marketingově nehodil. Marně přemýšlím proč v roce 2008 nebyl žádný problém ve Finále mít a nechat dokonce vyhrát Zonygu a dnes prostě si takovýhle typ už ani neškrtne. Co se od té doby tak strašně moc změnilo? Chudák Dolník byl v SS už před deseti lety a tam ho taky neférově vyhodili rovnou na castingu, na letošním castingu si za to Habera sypal popel na hlavu a řekl Dolníkovi že s ním nemá absolutně žádný problém, nechali ho postoupit dál, vzbudili v něm naděje že letos to už vyjde a pak tohle? Pokud ten zpěvák něco sám nepokazí tak tohle se prostě nedělá. Nedělá se to ani jemu a hlavně ne divákům. Přál bych jim mizernou sledovanost za tohle a má li se to ubírat dál tímhle směrem, bylo by fakt lepší kdyby už žádná příští SS ani nikdy nebyla. Člověk má v běžném životě zklamání a nefér jednáno dost, proč na to musí koukat ještě v televizi místo toho aby se potěšil? Myslím že nejsilnější emoce jakou nám může sledování SS přivodit je fakt jedině brutální nasranost a to pak je v úvaze jestli to vůbec stojí za to se dívat na Haberu a ostatní jak nám lžou a ještě se u toho tváří jak kdyby oni jediní měli ve všem pravdu.

316
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Já bych se vůbec nedivil, kdyby Dolníka vykopli mj. proto, že se odvážil ozvat při té neskutečné prasárně, jak jim lezli do postele i s kamerou. Něco tak nechutnýho a neslušnýho jsem ještě neviděl. Už chybí jenom live přenos ze skrytých kamer na záchodě a v koupelně…. -:(
JInak ono se zjevně od soutěžících vyžaduje, aby se nepokoušeli mít vlastní postoj, vlastní názor. Když se někdo jen lehce ohradí proti nějakýmu Haberovu nesmyslu nebo křivdě (ať už domnělé nebo skutečné), letí. Když o Nikole Habera začal mljuvit, jako že „má všechno na salámu“ apod. bylo mně jasné, že při nejbližší příležitosti vypadne…. V předminulé SS takhle vypadla pizzařka Karolína, taky se odvážila ohradit proti některým kecům Habery a příště hned vypadla. Pořád si myslím, že vyhazov Karolíny (dnes si říká LinaKaro a je po Emmě druhou neúspěšnější soutěžící z toho ročníku) byl druhý největší podraz v historii SS po superfinále GG / LA

317
Violete
Reagovat

@Sa. I.: Tak s tím nesouhlasím, schválně jsem si to pustila bez obrazu, ale pro mě tam ve zpěvu Esther je něha, naléhavost, odevzdanost i jemná vášeň. Byla jsem překvapená, že když Esther umírní svůj exaltovaný projev, tak je to nádhera, jako když z ní spadla slupka a objevilo se něco vzácného a cenného. Předtím mi vůbec nic její zpěv neříkal. Moc se mi také líbilo, že se krásně vyvažovali, nechali druhého vyniknout. Myslím si, že je to hodně práce Chomy a jsem tedy zvědavá, jak se bude dál Esther prezentovat dál.

318
dolores
Reagovat

@Tomáš: spominas televizie … podobne to vidi aj tento diskuter na youtube :
„Škoda toho Jardu. Bol to sympaťak, taký chlap z ľudu. Nefandím mužom ale tento mi vôbec nevadil. Bohužiaľ pre produkciu je nepoužiteľný, je starší, má prácu, normálnu peknú rodinu, čo z toho že krásne spieval, puberťiačky pri ňom vrešťať nebudú a ani jedna mu nohavičky na pódium nehodí. Z ročníka na ročník je to horšie a horšie. Je najvyšší čas aby tým dvom skurveným televíziám odobrali na tuto súťaž licenciu…“

tak rozmyslam, ci by to lepsie nerobila Jojka s Primou, Cekovsky je tvar JOjky, je tam peceny vareny, tak by mohol byt sef poroty, a Habera uz by sa mal porucat, uz presluhuje …

319
Prochor
Reagovat

@Violete: To jsem taky zvědavý jak si Ester sama poradí. Podle mně se Ester v kvartetu svezla s holkama, a včera zase držel duet Choma.

320
Sa. I.
Reagovat

@Violete:

Asi jsem už byla unavená a rozhozená, třeba i zaujatá, že nepostoupili oba, což jsem věděla předem. Schválně si to pustím znovu a třeba to tam najdu také ;-)

321
dolores
Reagovat

@Violete: suhlasim s tebou, aj mne sa Ester pacila, bolo to jedine jej vystupenie doteraz, co ustala so ctou a zrejme na tom mal podiel Michal, ona asi potrebuje krotitela svojho spevu, aby to neprehanala…
tento postup jej dost uskodi, ludia jej davaju za vinu, ze vyhodili Chomu, porota zbytocne vzbudila vasne aj rasisticke utoky proti nej, chudak holka :-/

322
Ina
Reagovat

Dolores je to tak, Jarda není pro produkci zajímavý typ. Určitě by ze sebou nenechal vláčet. Asi se už někdy ozval, viz to buzení. To už udělali několikrát, nevím co je na tom zábavnýho. Habera dostal úkol ho zaříznout. Bylo mi ho líto. A rozloučil se frajersky. Stejně tak Chroma. Muzikální kluk s krásnou barvou hlasu. Vážně jsem zvědavá, koho si produkce vybere do živáků a kdo to nakonec vyhraje. Možná Bára. Kluk to nebude určitě.

323
Monika
Reagovat

Nejvetsimi otloukanky letosni rady se stali Mrazove. porota jim ve vysledku paradoxne velmi uskodili tou prehnanou sebechvalou na castingu, lidi pak ocekavali bomba vykony, ktere neprichazely a zacali byt na ne hnusni (ja taky). uz to byl neudrzitelny stav a Lubos musel odejit a myslim, ze ho bude nasledovat i Stepan. pritom i ten samotny casting byl dost slaby, neverim, ze by to Habera, Ceky neslysel a bylo to vylozene jejich vlastni rozhodnuti bez napovedy Pepeho do sluchatek.

324
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Jen proboha ne Primu a JOJku !!! Copak si nevzpomínáš, že tam byly v Talentu ještě mnohem větší manipulace, které vyvrcholily „dělením výhry“ v GF 2012? :-/ Možná si myslíš, že by víc fandily chlapům, ale to je omyl, protože i Talent už od roku 2015 vyhrávají jen baby ;-)

325
Violete
Reagovat

A protože jsem si ještě v rámci objektivity pustila bez obrazu i další duety, tak se podělím o své další objevy :-) Dolník a Dominika, to je plavba rozdivočelou vodou, kdy chvíli burácí hrom a pak nastane absolutní ztišení, ale přes veškeré nástrahy Dolník Dominiku provede do bezpečného útočiště. Klára a Julie, to je scéna ze zakouřeného baru, kde dvě kočky vystrkují drápky, ale pak se ocitnou na střeše a jedna druhou pokouší, občas některá z nich sklouzne se skřípěním po střeše o kus níže, ale nakonec Klára svým závěrečným tónem vystoupá ke komínu a Julie svým přizvukováním uzná její nadvládu :-) Poslala bych dál Kláru. U Giovanniho a Martiny mě nenapadá vůbec nic, takže se obávám, že tam to fungovalo jen při pohledu na ně, s tou choreografií, kterou jim vymysleli a s přeceňováním poroty. Ale překvapilo mě, že Martina Giovanniho lehce válcuje, poslala bych dál jen Martinu, ať ještě s kapelou ukáže, co v ní je. A takhle by se mi vešel Dolník i Choma a byla bych úplně spokojená.

326
Tomáš
Reagovat

Nejlepší bylo jak Habera o Dolníkovi řekl že neví jestli by takový člověk měl na to stát se Superstar v roce 2020. A kde bere Habera to přesvědčení o tom že zrovna on se svým kolovrátkovým poprockem 80. a 90. let by měl ještě v roce 2020 stále sedět v porotě Superstar a rozhodovat takto o osudech jiných? Že na jeho koncerty ještě pořád chodí lidi? To by třeba na Dolníka taky chodili. Prostě tohle rozhodnutí měli nechat na divácích, Finále si svým zpěvem zasloužil a tam už by diváci sami rozhodli o tom jestli ho berou i s jeho vzhledem a s jeho old school a nebo ne. A bylo by jasno. Na to že Habera sedí v porotě letos už podeváté, tak bych od něj čekal víc profesionality a že si dokáže prosadit svůj vlastní názor. Ale prachy zřejmě nesmrdí nikomu. Zatím to vypadá spíš opačně, že čím delší dobu se člověk v prostředí SS pohybuje, tím víc zkorumpovaný je. A Habera mi po včerejšku připadá nejvíc podplacený za svá rozhodnutí ze všech porotců. To rozhodnutí prostě nebylo z jeho hlavy, to mi nikdo nenamluví. Nebo že by měli vážně strach z toho že by Dolník mohl vyhrát a překazit jim jejich plány s vítězkou ze Slovenska? Každopádně jisté je že teď když už vyhodili i Chomu a Jakubkoviče ( mimochodem jakubkovič byl další nespravedlivý odstřel výběrem songu, ten kluk na tom nemohl vůbec nic ukázat a měl rozhodně dostat ještě šanci protože předtím nezkazil nikdy nic a jiným ta šance dopřána byla ), tak už to žádný jiný chlap co tam ještě je nevyhraje a vítězkou bude zase baba. A přesně to chtěli. Báře už teď vůbec nic a nikdo nestojí v cestě.

327
Monika
Reagovat

ja se uplne bojim, ze to vyhraje Slovenka, a ta pravdepodobnost je vysoka. s Tomem bude k nevydrzeni :-))) Ocekavam dve ste prispevku ve stylu..ja jsem vam to rikal tupci uz pred rokem..ja to vedel hnedka, manipulace, uz na to nikdy nekoukam, Slovenka byla na rade, celou dobu jsem vam to rikal a nebrali jste me vazne, tak co rikate ted, ha, tupci, idi.ti, mel jsem pravdu!!!!!!

328
dolores
Reagovat

uz som pochopila janu2, ked vcera prisla taka sklamana po vzhliadnuti na voyo, …. nevedela som komu fandi, myslela som ze Majskemu, a ze jeho vyhodili a ze aj tych ostatnych chalanov, ak vyhodili tak za prusery… a oni to prusery neboli, prave naopak

@DJ Vlado: tak zostava uz len CT / RTVS, … a vlastne stv1 to robila dobre za cias Nuneza, … , len neviem ci by do toho sla CT, ale Star Dance robia dobre, ma to noblesu :-)

329
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Ale v roce 2014 tam ještě vyhrál X Factor Bažík, tak třeba by to přece jen bylo aspoň o trošičku lepší. :-) Já bych to klidně na Primě a Jojce zkusil, po včerejšku si myslím že stejně už o moc hůř být nemůže. A nebo by bylo zajímavé kdyby se SS chopily veřejnoprávní televize, u nás ČT a na Slovensku STV, která už dělala SHS1 a 2 a myslím že to byly celkovým zpracováním kvalitnější řady než ty vysílané Novou a Markízou. Ale veřejnoprávky myslím že by do toho asi už v dnešní době nešly, škoda. Jinak mám pro tebe ještě jednu informaci – Pokud nebude ve Finále ani Vávra, ani Fanta ani Oláh, tak už nebudu fandit nikomu. Tím pádem tím padne i mé fandění Dianě – nebudu ji hejtovat, od toho tam budu mít jistě Giovanniho nebo Natálii ale prostě u holek to tak neprožívám a ty dívčí vítězky už mě absolutně nebaví. Takže to u mě prosím neber jako názorový veletoč, který si předpovídal ale prostě jako totální otrávenost z vývoje soutěže a rezignace nad ní. Jo a ještě něco – chci aby vypadla Bára. Té už fandit absolutně vůbec nebudu a odteď v každém kole si budu přát její vyřazení i když samozřejmě vím že se tak nestane. Není v tom nic osobního, ona mi jako osoba vůbec nevadí, myslím si o ní že je to asi fajn holka a velmi talentovaná zpěvačka ale prostě produkce ji má podle mě vyhlídnutou jako vítězku, vím že ona za to nemůže ale je to prostě důvod že nechci aby to ona vyhrála. Je v ní něco z Langerky, řekl bych že i určitá rebélie ze Sabiny Křovákové ale prostě nic nového, tohle všechno už vítězky byly. Jediná skutečná změna by přišla kdyby už konečně vyhrál chlap ale to se díky praktikám Novy a Markízy už nikdy v životě nestane. Z předpokládaných finalistů kluků mě Šafrata a Mikulka zatím nijak extra nebaví a stejně nemají šanci na výhru. A jestli tam televize fakt nasází Schreidera a Giovanniho, tak ať jdou do háje. Jedině Vávra nebo Fanta, jinak už na celé fandění ve Finále komukoliv kašlu.

330
Violete
Reagovat

@Tomáš: Skuteční chlapi odešli, co si budeme zastírat, ale co naděláme, i v životě to mají správní chlapi těžké. Teď jen aby se pochlapili ti, co tam zbyli, Timotej a Mikulka, těm dávám já ještě šanci.

331
Bezík
Reagovat

@Violete: Poslech jsem si ještě znovu Esther, s obrazem i bez obrazu. Ona je vážně zatraceně dobrá, nemá žádné zkušenosti, potřebuje dobré vedení ale potenciál gigantický ! Doufám, že tuhle holku nenechají české či slovenské kapely ležet ladem !!!

332
Bezík
Reagovat

@Violete: Poslech jsem si ještě znovu Esther, s obrazem i bez obrazu. Ona je vážně zatraceně dobrá, nemá žádné zkušenosti, potřebuje dobré vedení ale potenciál gigantický ! Doufám, že tuhle holku nenechají české či slovenské kapely ležet ladem !!!

333
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome docela me prekvapuje tvoje antipatie k safratovi. Porad basnis o vyhre kluka a safrata je v letosni rade jedinej kdo ma sanci zvitezit z kluku, je pohlednej, spolehlivej zpevak, zatim nemel zadny pruser peveckej, prochazi levou zadni. Zbytecne si zatracujes kluka viteze, mozna.

334
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Ohledně toho Habery mě to připadá taky tak…

335
Tomáš
Reagovat

Ještě další kluk, který to mohl dotáhnout daleko a kterého odstřelili debilním Haberovým songem je Jakubkovič. Ten nikdy předtím žádnou chybu neudělal a zpíval skvěle ale na tomhle prostě neměl co ukázat. To tady ve vší té rozhořčenosti z vypadnutí Dolníka, Chomy a Krušiny úplně zapadlo. Měli mu dát šanci ještě protože předtím nikdy nic nezkazil, obzvlášť když postoupil zatím i Timotej. U Jakubkoviče jsem ze začátku tajně doufal že by on mohl být po letech tím chlapeckým vítězem a byl by to i slovák a zase nic. Produkce prostě bere jedině babu, přes to už vlak nikdy nepojede.

336
Bezík
Reagovat

@Violete: Princezno, princezno, Vaše veličenstvo, co na tom hrůzytimotejovi máte ? Pokud jen čistě erotické puzení tak budiž, ale zpěv ???!!! :-o

337
dolores
Reagovat

@Tomáš: ano tie verejnopravne budu kritizovane, ze za prachy danovych poplatnikov vysielaju take komercne sracky …takze tam to asi nehrozi …
Bare prosim este daj sancu, ona za nic nemoze …
Safrata ta podla mna este presvedci o svojich kvalitach a ten vo finale je uz asi nabeton na zaklade Leosovej indicie, ak si teda spravne pamatam, nemam to v hlave, ale Monika to sleduje

338
Tomáš
Reagovat

@Violete: Timotej letí domů hned příští neděli, tak na něj můžeme už teď zapomenout. Bylo to jasné z ukázek na jeho duet a Hanka co s ním bude zpívat byla na fotce semifinalistů. Nevím kolikrát to tu musím ještě napsat že Timotej je taky OUT aby si toho už konečně někdo všimnul.

@Monika: Neboj, bude se mnou k vydržení Moniko. Protože jakmile vypadnou i Fanta a Vávra, tak je mi to už celé úplně u prdele. Nebudu už fandit nikomu ale přeju si už teď vyřazení Báry protože je to jejich předem dohodnutá vítězka ale k tomu aby ona vypadla samozřejmě nikdy nedojde. Proto jí prostě nemůžu fandit i když mi vůbec nevadí jako člověk ani jako zpěvačka ale ty čachry Novy a Markízy už jsou na mě zkrátka moc. Vyřazení Báry si už přeju úplně stejně srovnatelně s vyřazením Natálie. A pokud jde o Šafratu – já k němu rozhodně vůbec žádný antipatie nemám. Mě je ten kluk naopak dost sympatický ale nemůžu si pomoct, pořád mi vedle Fanty, Vávry nebo už vyřazeného Chomy připadá jako takový chudý příbuzný. Takový trochu nevýrazný pro mě je ale třeba se ještě ve finále pokud v něm bude nějak vyprofiluje. Budu mu tam aspoň částečně držet palce, komu taky jinému když tam jinak už nikoho mít nebudu. Ale Šafrata to stejně nemá šanci vyhrát – je to čech a zadání z produkce je prostě jasné, vyhraje slovenka. Oni určitě do hlasování z produkce zasahují, třeba i sami legálně posílají hlasy ale myslím že od ročníku kdy vyhrál Adamec už je hlasování produkcí ovlivňováno protože na takové náhody a pohádky s tou národností vítěze fakt nevěřím. Tím pádem vlastně ani nemá moc smysl někomu fandit a už vůbec nemá smysl tam hlasovat. Takže asi tak.

339
Piha
Reagovat

Jaká byla ta Leosova indicie?já vůbec netuším kde vy ty informace berete.🤣🙏

340
orchis
Reagovat

Ahoj… samozřejmě, že čtu, jen nepřispívám :-)

Jen mě tak ve světle posledních rozhodnutí napadlo, že je úplně jedno, kdo v té porotě je :-), že zpěvu nemusí vůbec rozumět…

Narážím teď na Patricii, jak se řada z vás rozčilovala, proč tam je, když tomu nerozumí….ale ono je to možná pro člověka, co tomu tak nerozumí (Patricia) lepší, než pro toho, kdo tomu rozumí a oceňuje třeba kvalitu… ten musí trpět (Čekovský)

341
Joel
Reagovat

Tak já možná půjdu malinko proti proudu, protože mě vyřazení pekaře až tolik nezasáhlo. Ne snad, že by neměl pěvecké kvality, ale byl málo zapamatovatelný a pro mě postrádal takový ten hvězdný element, který talentové soutěže vyžadujou. Naopak mě ze včerejší epizody nejvíce překvapilo vypadnutí Jakubkoviče. Já s ním počítal do finále. V kombinaci s příběhem, likeability faktorem, obrovskou sympatií a i tím, že je Slovák, jsem si říkal, že by to mohl klidně i vyhrát, kdyby chtěli dodržet národnostní kvóty a konečně nějakého kluka za vítěze. Myslím, že právě pro cílovku puberťaček, co nadšeně posílají hlasy by byl ideální kandidát na fandění.

342
Tomáš
Reagovat

@dolores: Bára za to nemůže, já vím že ne. Ale Báře už v soutěži šanci dát nemůžu a nedám. Dám jí třeba šanci že si někdy v budoucnu koupím její album ( pokud se na jeho nahrávání nebude podílet nikdo spojený s Novou a Markízou ) a nebo zajdu na její koncert ( pokud ještě někdy nějaké koncerty budou ). Ale pokud jde o její působení v soutěži, mám jasno – chci aby vypadla. Protože úplně stejně jak byla na vítězství nachystána Emma i Mašková, úplně stejné to bude letos i s Bárou. Teprve kdyby Bára vypadla, začalo by to být konečně zajímavé a napínavé, vítěz by nebyl tak jistý. Ale stejně mi to nebude nic platné, vítěz bude takový jakého si budou přát Nova a Markíza.

343
Violete
Reagovat

Jinak jestli si DJ Vlado už nevystřílel náboje, když nazval tento článek Kapitální békovina :-) Když přišlo ještě něco horšího. A také si říkám, zda nakonec tajnou zbraní poroty nebude Esther, jestli tedy udrží tu nastolenou úroveň, je fakt, že nejvíce překvapila.

344
Ally
Reagovat

Proti Ester taky nic nemám, jen mi připadlo včera, že ze začátku vůbec nedala Michalovi prostor, ale zřejmě to tak bylo aranž, jestli ji pak podržel, musím se ještě podívat nejlépe bez obrazu taky :)

345
Tomáš
Reagovat

@dolores: Já vím že Bára za to nemůže. Ale šanci jí už dát nemůžu a nedám. Dám jí šanci tím že si třeba někdy v budoucnu koupím její CD ( pokud se na něm nebude podílet nikdo spojený s Novou a Markízou ) a nebo že půjdu na její koncert ( pokud ještě nějaké koncerty někdy budou ). Ale pokud jde o její působení v soutěži, tak mám jasno – chci aby vypadla. Protože úplně stejně jako měly Nova a Markíza připravené na vítězství Emmu a Maškovou, tak letos cítím že mají takto nachystanou právě Báru. Teprve kdyby Bára vypadla, tak by to začalo být skutečně zajímavé a napínavé a vítěz by byl nejistý. Ale stejně mi to nebude nic platné, vítěz bude takový jakého budou chtít Nova a Markíza.

346
dolores
Reagovat

takze za slovakov – muzov : Jakubkovic je vonku, Choma detto, Majsky nabuduce poleti (dufam), zostava za slovensko kto ? Giovanni ? …jeho by som vzala na milost, ak by konecne bez mileneckej sceny zaspieval nieco sam a bol by to touchdown,.. on vie spievat a jeho farba hlasu mi nevadi len zatial ma nenadchol tak chlapsky…..
a Mikulka je slovak ? .. ten ma tak ukrutne nebavi

347
Bezík
Reagovat

@Ally: Ze začátku ? Ze začátku zpíval poměrně dlouhý part sám Michal … neposlouchala si něco jiného ? :-D

348
Piha
Reagovat

@Joel: S pekárně jsme na tom stejne,nebavil mě…Ale to ani Jakubkovic a Choma mi nevadil ale nijak nadšeně jsem z něj neskakala.Spis me mrzí že ho vyřadila právě Ester která mi vadí skoro jako Bikarova.

349
Ally
Reagovat

No jo no.. takoví Tomášové se můžou stokrát rozčilovat, ale pokud se na to budou dál dívat a nevyhodí opravdu tu TV z okna :)..a ještě si půjdou koupit třeba pak na uklidění ty lízátka :)
@Ina: Vždyť jo, já ty Demons musela vypnout, a co teprve Habera jestli má ten absolutní sluch :)
Ale taky trochu fail produkce dát jim takový song.
I ta hlasová poradkyně – asi jedno z mála pozitiv ročníku – jim říkala něco jako..no budu vám držet palce.?
Jak někdo psal, nebyl tam asi kdo by je podržel, tenhle Timotej zřejmě moc “týmový hráč “nebude..
Takže se pak I chovali jako omg, to je průser a už to jelo..

Já poslední roky ujíždím znovu na Pet Shop Boys :) ..ale popravdě některé ty jejich halekací songy Neil/ zpěvák taky živě moc nedává, anžto má slabý hlas. Ale jinak má pro mě takovou barvu hlasu, na mě to je jako antidepresivum :) a (uklidňující)charisma.. ( jako měl i Jeff:) takže chyby odpustím..
A taky má zkušenosti na podiu plus show kolem , že to asi na koncertě nepřijde
/ Měla jsem jít příští týden v Praze , ale covid :(

No Timotej taky barvu a dejme tomu asi nějaké charisma má, ale pro mě takové nějaké temné..že to nedávám..ale OK vypadne, dost o něm :)

350
Ally
Reagovat

@Bezík: A jo fakt, tak to nebylo ze začátku ,ale když zpívali spolu ..příště budu pozornější :)

351
Bezík
Reagovat

@Piha: Jak, ho vyřadila Esther ? Vzhledem k tomu, že postup nebyl vázaný na vypadnutí toho druhého tak asi sotva. Vyřadila ho produkce nebo porota nebo čertví kdo, ale určitě ne Esther.

352
jab
Reagovat

@Tomáš:
Já si nemyslím, že by Bára byla „chosen one.“ Je fyziky a tím silným hlasem dost posobná Sabině Křovákové, výrazně se liší akorát v osobnosti…a ještě v barvě hlasu. :-) Podle mne nebudou tlačit na druhou takto podobnou vítězku.

353
Joel
Reagovat

A ještě mi to nedá se nevyjádřit ne až tak k včerejšímu dílu, ale spíše ke zdejší diskuzi. O machinacích produkce, neobjektivnosti hodnocení i následnému vypadávání talentů víme všichni a tak nějak je třeba brát to jak to je, i když nás to samozřejmě štve…
Ale opravdu je nutné tady soutěžící urážek, kolikrát i sprostě? Tímhle se si myslím někteří snižujete ještě níže, než je úroveň porotců, kteří se dají koupit, pokud tomu opravdu tak je. Nechci být za moralistu, moc rád vás čtu a občas něco napíšu, ale tohle už bylo moc i na mě.
Vždyť každý, až na pár exhibicionistů, jde do soutěže s tím, že vědí, že nejsou dokonalí, ale rádi by se v hudebním průmyslu prosadili a chtějí se dostat co nejdál. Přece nemůžete čekat, že třeba po vypadnutí Dolníka se Giovanni s Martinou seberou a soutěž rovnou vzdají, protože vědí, že byl lepší zpěvák (opět diskutabilní jelikož ne každý hodnotí zpěv jenom jako schopnost trefovat tóny a pro některé mohou mít právě oni jinou přidanou hodnotu – jako mně se například líbí vyjímečnost hlasu Martiny – je to věc vkusu). Tak na to při expresivních projevech tady prosím trošku myslete a nevybíjejte si zlost na soutěžících, kteří za nic nemůžou.

354
Violete
Reagovat

@Bezík: No prostě, ženy mají své vrtochy a princezny obzvlášť, když slyším ten zvláštní šelest v hlase, tak mě to prostě bere daleko více než jiné hlasy.

355
Bezík
Reagovat

@Violete: .. zvláštní šelest v hlase …. no jo , tak to řekni rovnou … erotické puzení ! ;-) :-D To mají i princezny !

356
jjj
Reagovat

Malý veletoč, poslechl jsem si duet Dominiky s Jardou ještě jednou, a už mě Jarda tak nebavil. Těch poloh, kdy na mě jeho hlas působí vlezle, tam bylo nakonec víc, než jsem slyšel prvně. Vlastně jsem z něj měl skoro stejný pocit jako v předchozích kolech, což je čistě můj osobní dojem. Dokonce bych v něčem souhlasil s Haberou :-D Dominika měla pro mě uvěřitelnější projev. Ale pořád si Jarda postup zasloužil.
Ke kvartetům. Tak Kamila a Krušina jsou venku, poslední z těch, do kterých jsem vkládal ze začátku naděje, snad se ještě někdo objeví později. Jenom Příběh nekončí se mi nelíbil, což mohlo být písničkou. Zbytek se dal poslouchat. Tedy až na jedno zvláštní zjevení vydávající ještě zvláštnější zvuky. Bylo obdivuhodné, s jakým klidem přijalo hozenou rukavici od Jardy Oláha a Štěpána Mráze, dvou obávaných vysokých důstojníků Hvězdné pěchoty. Přesto je bez nejmenšího kouska slitování porazilo na hlavu a zašláplo do země jak bídné červy nehodné jediného pohledu. Během celé písně mi připadalo, že se ono stvoření nějak dusí a snaží se z posledních sil zakokrhat a něco důležitýho oznámit. Kdo byl ono zjevení ale neprozradím a budu tajemnej chlapec :-)

357
Bezík
Reagovat

@jjj: No to nejsi moc tajemnej, dal si tolik indicí („ono stvoření nějak dusí a snaží se z posledních sil zakokrhat“) , že snad ani není možné to neuhodnout :-D :-D

358
orchis
Reagovat

A teda říkala jsem si, že by se mi líbilo, kdyby by se do čtveřice/dvojice jednotlivci nalosovali a dál byl dán seznam skladeb, ze kterých by si čtveřice/dvojice tahala „králíka z klobouku“.. :-)

Ale vim, je to nereálné, protože bysme dost možná slyšeli i horší výkony, než ty včera a minulý týden ..

359
Piha
Reagovat

@Bezík: Máš pravdu,špatně jsem to napsala…nevyradila ho přimo ona ale porotci nebo kdo ví kdo…ale třeba s někým jiným by měl možná větší šanci.

360
jjj
Reagovat

@Bezík:
Ty mi taky zkazíš všechnu radost :-( Původně jsem tam měl, „snaží se z posledních sil zaskřehotat“. To se mi ale zdálo příliš nápovědný, proto jsem rafinovaně dosadil zvuk obecně známého zvířete, doufaje, že si všichni budou myslet, že ono stvoření je kohout, ale ty ses holt nenechal nachytat. Nebo nechal? :-)

361
Violete
Reagovat

@orchis: Mně by se zase líbilo, kdyby byl dali třeba dívkám a chlapcům stejné písně a mohlo se srovnávat. Nebo aby si opravdu vybrali něco sami bez playlistů, ať ukáží svůj vkus.

362
Violete
Reagovat

@Bezík: Kdepak, u nás v Tridentském království klání pořádáme široko daleko proslulá klání zpěváků a cizinci s šelestem v hlasu jsou obzvlášť cenění, u nás se takové hlasy dědí z generace na generaci :-)

363
Ally
Reagovat

@Joel: Vždyť jo, netřeba to tak prožívat, hlavně ,že jsme zdraví ..aspoň fyzicky.. duševně nevím, někteří už tu žijí v paralelním světě princezen :) si připadám jak v Červeném trpaslíkovi či kde :)

Nikdo tu ( skoro) jsme tam nebyli..i když někteří to slibují hm ? :) , tak nevíme, jaké to jsou stresy
A Martina se mi taky zatím líbí, i když jsem tu v těžké menšině..

364
Bezík
Reagovat

@Ally: V jakém paralelní světě princezen ? To je jediný skutečný svět, všechny ostatní jsou ty paralelní a některé jsou dokonce svinuté ! (v těch se obzvláště blbě zpívá … ) ;-)

365
dolores
Reagovat

@Piha: asi si necitala vsetky prispevky pod clankami , lebo by si vedela vo co go…:-D ..parkrat sem prispel Leos a ked Vlado napisal niekolko tipov do finale, Leos odpovedal, ze z tych mien su skutocne vo finale len traja… odvtedy uz mnohi z toho Vladovho zoznamu vypadli a zostala tam Diana, Bara a Safrata

366
Monika
Reagovat

@dolores: Vsak jo ja to narodnostne vidim tak, ze klidne muze u Slovaku postoupit jen jeden kluk a zas se to vyrovna u bab, kde jsou slovenske baby lepsi nez ty ceske.

367
Violete
Reagovat

Jestli jste ještě neslyšeli tuhle píseň od Esther, je vážně povedená https://www.youtube.com/watch?v=tPGMjIGRSQU&list=PLYcglx8jKHuNcSk-27jvm09gKcOHjoz1f

368
Monika
Reagovat

jo je to jasny Safrata, Diana a Natalie jsou ve finale, pokud nam Leos nekecal :-))

369
Monika
Reagovat

jsem docela zvedava co ten Timotej vyvede, pac hanka je nejvic omg clovek z fotky, tu jedinou bych vubec netipovala, jeste nemela presvedcivy vykon a jen prolejza. A uprimne, mozna se pletu, ale nepredpokladam, ze tak moc zazari ted v duetu, ze ji pusti dal. Podle me tam neco provede Timotej hance, treba se na to vykasle, bude na ni hnusnej, fakt nevim…proste neco a porota se nad ni slituje, ze to s nim mela tezke a da ji sanci v solo vystoupeni..jako fakt neni jen tak, ze prakticky kazdy v live chatu na instagramu nemusi Timoteje.

370
Piha
Reagovat

@dolores: Díky za info,je fakt že nečtu od začátku pozorně.Ty brdo,Leoš chodí na panáčka jo?🤷‍♀️🤣
Škoda že to už asi nedohledam…🤨@Monika: tu bych taky do finále nikdy netipla,v podstatě jsem si ji všimla jednou a její postup mě překvapil…a najednou finále.Vcera jsem se dívala na live od Matěje a nemluvil o Timotejovi zle.Timulka,jak mu říká moje puboska bude asi zvláštní typek-taky její vyraz,ale všimla jsem si že to používají i naši porotci,takže to asi neni jen výraz dnešních pubosu.🤣🤣🤣 Typek ještě snesu ale když řekne o nějaké holce že je hustá typka jdou na mě mrakoty.🤣🤣🤣

371
Violete
Reagovat

@Piha: Já to vím přesně, protože nás Leoš Mareš zmínil na Instagramu, když jsme nevěřili, že je to opravdu Leoš, pod touhle diskusí to najdeš http://reality-show.panacek.com/52185-superstar-2020-7-casting-ceska-andrea-corr-z-hostalkove-a-dvojity-zasah-imagine-dragons.html

372
Ally
Reagovat

@Bezík: Asi jo : )) však tenhle matrix je taky někdy zvláštní..a teď ho zastavil Covid ..a někteří si ještě myslí, že zmáčkne kdosi nějaké jiné tlačítko a všechno bude stejně ..blbě zas jak bylo :)
aj to už jinde jsme ,to už je jiná vesnice :) tak v tomhle vesmíru může být superstar kdokoliv ..ve svinutém nevím, nato si asi musím nalít minimálně další sklinku vína :) ?

373
dolores
Reagovat

@Piha: nemas zaco, rado sa stalo :-) len akurat, ze teraz ked Violete postla ten link na stranku som zistila, ze som sa pomylila a namiesto Barbory je tam Natalia, (Monika to tu uz spravne napisala) len musim podotknut, ze to este stale nie je 100%-tne, lebo tam este svieti meno Majsky a ten je stale v sutazi, hoci sa zda byt jeho osud v dalsej epizode specateny, takze teraz je to tak, ze traja zo stvorice tipovanych a to Diana, Natalia,Safrata a Majsky su vo finale. Dufam, ze Leos za toto nedostane mastnu pokutu, :-D …neprajem mu to, lebo aj napriek vsetkemu, co sa tam udialo, mam ho rada aj som ho vzdy mala rada. ;-)

374
Motylek
Reagovat

@jjj: neodvažuju se hádat, co kdybych to neuhodla a /opět/ nic nevyhrála… :-)
Joel – tady je pokud vím momentálně jen jeden diskutér, který začne být čím dál víc, jak bude soutěž postupovat dál, agresivní, sprostý, a pak už ho normálně tak jak všichni přeskakuj…. Je to tak už roky…

375
J
Reagovat

Včera jsem po skončení SS koukal na profily na IG těch lidí, co Mareš dává pravidelně pod své příspěvky na IG kdo postoupil…
Hodně z nich vysílalo pak Live a co se týče toho Timoteje, tak se k tomu moc vyjadřovat nechtěli, ale asi ho fakt nikdo nemusí. Má nejspíš sebevědomí na rozdávání a dával to všem najevo. Ale nebyl jediný, o kom se nevyjadřovali zrovna přátelsky – tak jasně, jsou to konkurenti, ne děcka na letním táboře (a samozřejmě ty Live chaty nikdo neukládá, aby nebyly pak důkazy, když tam plácnou něco, co nemají) ale celé to co nám předhazuje tv, jak to vlastně je, tak to prostě vůbec neni…

Nicméně spousta těch soutěžících se – jak se zdá – zná už z dob před SS a musim říct, že už to celé na mě působí víc a víc tak, že to už dávno neni žádná pěvecká soutěž o objevení neznámého talentu.
Přijde mi že to co sledujeme neni žádné ČS hledá Superstar ale Česko vyhlásilo konkurz na pořad: Jak by se hledala Superstar. Každý druhý soutěžící už prolezl kdejakou soutěž, každý třetí zpívá a hraje v muzikálech a je čistě náhoda, že se všichni potkali na Superstar? Asi stejná, jako že ve finále určitě nebude půlka kluků a půlka holek a půlka ČR a půlka SR, když nemají ty kvóty, že?

Zkrátka udělali „zábavnou“ šou pro tv. Vybrali si na začátku 10 lidí, které pustí do finále, bez ohledu na zpěv, muzikálnost nebo to jak kdo umí hrát na nástroj. Porota je vychvalováním či pohádkami procpala až do finále. Finále (které budou 2-3) tipuju s podobnými hrůzami jako kdysi zprzněný X-factor na Primě, kdy vypadl z 12ti první soutěžící jeden týden, další týden druhý soutěžící a pak rovnou vyhlásili vítěze z 10ti lidí. Tady to bude asi tak, že jich bude 10, vypadnou první týden 4, pak další 3 a finále bude ve 3 – nebo tak nějak : (

Zkažený celý formát SS, všechno na prd. Letos to je prý možná poslední ročník díky konci licence, kdo ví, ale věřim že pak koupí něco jiného a bude z toho další paskvil, ale příště se snad už poslechnu a nebudu na to koukat. Jen mě mrzí, že na tenhle systém najíždí víc a víc pořadů a z dobrých pořadů se stává trapárna pro „zábavu“ bez přidané hodnoty a nic jiného. Škoda, škoda.

376
Ally
Reagovat

@J: A já myslela, že se to jmenuje ve skutečnosti “ČS hledá Superstar aneb jak naštvat Tomáše , že zase vyhrála holka” :) ..no a ta druhá část se přestala používat , protože je to moc dlouhé..
Ale tento název zní taky reálně :)

Jinak pěkný příspěvek..a btw nepsala tu pod J kdysi nějaká holka ? Dolores asi bude pamatovat ..? Nebo to byla JJ ? :)
Ale to jen tak ..v pohodě..v panáčkovském vesmíru je to jedno..se poznáme i bez nicků :)

377
dolores
Reagovat

@Monika: ale ta Hanka ma prijemny hlas, sice zase quirky a ako Ceky spravne poznamenal, trochu viac vibrata ako treba, ale mam z nej dobry pocit… je to lolitka, az som sa cudovala ze si ju Vlado nevsimol :-D a taky protipol Bikarky, asi tiez romka, ale ticha, pokorna, jemna…. v tej uputavke sa smutne stazuje na niekoho, neviem ci to je Timotej, asi ano …
ale co ma dost soklo v uputavke , ze Barbore vypadol text V slepych ulickach a Habera jej povedal, ze sa u nej uz nema co zlepsovat dalsimi kolami … takze Tome mozno sa ti splni to pomstychtive zelanie a Barbora ani nebude vo finale :-( … a namiesto nej Timotej …. teda dufam, ze sa to nestane. ale po vcerajsku uz je mozne vsetko

este by ma zaujimalo, ktorej dvojici sa tam cela porota postavi, bud Vavrovi s americankou alebo Diane so Schreinerom

@Ally: ano pod J – eckom tu chodila jedna slovenka ,milovnicka rockovych zanrov, aj vyznala sa v tom a hlavne zahranicne RS sledovala, neviem kam sa podela, ..
nielen ona, ale aj K – acko sa niekde stratilo a kopa dalsich, mozno aj ja sa uz poberiem, ked to takto pojde dalej …. teraz tomasujem :-D

378
Monika
Reagovat

No tak to bude pro silny zaludek, Stepan Mraz s Veronikou mi budou mrsit jednu z mych nej songu Angels od Williamse. To bude sileny, tohle nemuze absolutne dat, to zas bude utrpeni pro Stepana i pro divaka. ufff, uz ted se bojim…
bara s Mikulkou budou mit V slepych ulickach, to muze byt hodne zajimavy, tesim se.

379
piha
Reagovat

@Monika: Neeee Robbieho neeee,prosím.:/ Mně včera odpověděl Matěj na live že budou zpívat Jacksona,tuším že Smooth Criminal…to se těším.:)
@Violete: Díky moc,to si přečtu.:)

380
Mia
Reagovat

Mno, tak som si teda ten včerajší diel pozrela… Pri žehlení ako obvykle. Dokonca som si masochisticky pustila 2x to Demons… A hoci tu bolo už prakticky všetko povedané, nedá mi nenapísať pár postrehov…. Báru zdrbali jak sirotu, že sa pozerá do zeme. Tak Timotej sa na nikoho poriadne nepozrel ani raz. Furt tam dával tie svoje ksichty akože Ó hrozne sa sústredím a prežívam to. Prdlačku. Inak, neviem či si to všimol ešte niekto iný, ale keď tam boli ukážky z nácvikov, tak tam bol krátky moment, keď tam Timotej spieval, a čo to (ne)počuli moje uši? Žiadna „úžasná“ farba hlasu, len tuctové spievanie. Takže tie kecy o jeho farbe sú presne to, čo som si myslela. BullShit. Farba hlasu je pre mňa niečo, čo má človek prirodzene dané, a nie niečo, čo sa tam snaží silou mocou natlačiť. Takže Timotejova farba hlasu je u mňa asi tak na úrovni rockerského chrapláku páně Mrázova, už neviem ktorý z nich to bol. Ten chlapec tam už dávno nemal byť, a ešte raz budem počuť niečo o farbe hlasu, tak vyhodím telku z okna a skočím za ňou (pocta Tomášovi :-D). Zlatý Giovanni oproti tomuto. Keď si predstavím, aký chalani vyleteli a tohoto tu musím ešte trpieť… Taký Dolník možno nebol môj cup of tea, ale aspoň bol o tri triedy lepší ako Timotej. Fakt výsmech.

381
Ally
Reagovat

@Mia: A já pořád , jak se donutit k vyžehlení závěsů, poslouchat k tomu toto žeby ? Ale to je už masochismus na druhou,ne? :)
Nj, možná to bude ten případ, že má naučnou jednu písničku co mu sedne na casting a nějakým zázrakem a shodou okolností s tím projde ..až málem do finále než někdo zjistí , že neumí zpívat ? :)
Taky bylo divné, jak ty holky v porotě otevřely pusu jako že wow pomalu ještě než začal …buď blbý střih..nebo nevim no

382
Ally
Reagovat

@dolores: žejo vlastně rockerka..nojo

A já sama taky nevím, co tu ještě pohledávám :) Ale baví mě číst tvoje příspěvky, nemusíš pryč :)

383
libena
Reagovat

@Ally: @dolores: když už jste u toho vzpomínání, tak mě třeba chybí příspěvky od příznivce.obecného

384
dena
Reagovat

ahojte par x som tu citala o nejakej fotke kde je aj hanka a ukazuje ludi z finale ci semifinale. ajsom brouzdala na insta ale nejako nenachadzam

385
J
Reagovat

@Ally: Tak to, že letos musí vyhrát někdo ze Slovenska je jasné, ale zase neni nikde psané, že to musí být 100% holka. Tomáš ještě zoufat nemusí. A známe produkce v ČR, pokud by to byla poslední řada, můžou si dělat co chtějí (viz poslední Vyvolení) – takže by mohlo být vše i úplně jinak, ale nevěřím tomu…

Já jsem tady přispíval taky pod nickem „J“ ale už nevím, zda to bylo jen „J“ nebo „J.“ :D
Kdo si to má za ta léta na panáčkovi pamatovat. Sledoval jsem hlavně SS a pak diskuzi k Hotelu Paradise :D :D (Další Českem zničená „realityshow“) pak jsem se stal jen pozorovatelem a moc nepřispíval… Teď sem občas něco napíšu. Dle toho, jestli se dokážu ovládat a nebo jestli mě něco tluče do očí a musí to ven :)))
Ale vím, že ten nick „J“ už tu za mé nepřítomnosti taky párkrát byl a možná ne jednou…

386
J
Reagovat

A ještě chci reagovat na to, jak tu psala fialka09 v komentu 288 – to jakým způsobem řekl Čeky (kterého jsem letos měl za jednoho z Top v porotě) Vaškovi K., že vypadává a ostatní se mohli počůrat smíchy, mi přišlo naprosto neprofesionální.
Chápu, že mu to slovo nešlo přes pusu, ale takový šoumen a neumí zaimprovizovat a vymyslet jiné slovo? A ještě Habera řekne: „On už dávno ví, že nepostupuje…“ což taky vědět nemusel, protože kolikrát se stalo, že řekli postupujícím, že jim s lítostí musej oznámit, že…tady ještě budou dál a postupujíííí. Takže když to takhle několikrát udělali, nebylo pak vlastně jasné, co chce Čeky říct. Až mi bylo za něj stydno, jak většině tady za taneček párečku v duetech.
Znělo to, jakoby někoho vyhazovali z práce se slovy: „No musím vám oznámit, že dnes po 10ti letech bohužel v naší príci – ehm průci, ehm práci hahaha já to snad neřeknu – hahaha – to je legrační…všichni se tomu zasmějme – jo a máte vyhazov“. Strašný!

387
jjj
Reagovat

@J:
Tady bylo většině stydno za taneček párečku v duetech? :-) To teda žasnu, za co je lidem stydno, mě to připadalo roztomilý, tanec i zpěv. Nutno si taky uvědomit, že Martina tančila na opravdu tenkých jehlových podpatcích, na kterých by většina smrtelníků měla problém udělat jeden krok :-)

388
jjj
Reagovat

@Motylek:
Je to holt těžký, prakticky každej si myslí, že ono stvoření je kohout, byl jsem až moc rafinovanej :-)

389
jjj
Reagovat

Jeden postřeh k holkám, když zpívaly Telephone. Všiml jsem si, že Esther dávala refrénům takovou hlubší temnější barvu, bez ní by byly refrény nejspíš dost ukřičený a neměly by tu správnou atmosféru. Připadá mi, že ona jediná z nich neměla křiklavej hlas a největší zásluhou se podílela na dobrém dojmu z vystoupení :-)

390
Bezík
Reagovat

@jjj: No jo, když ty seš strašně rafinovanej !!! :-D A vůbec, JoJo, jak to že ses nepochlubilo, že jsi natočila novou desku , he ?

https://i1.wp.com/the97.net/wp-content/uploads/2020/05/ERTv3h6UUAAtx-f-2.jpeg?fit=1170%2C1170&ssl=1

391
jjj
Reagovat

@Bezík:
Nepochlubil jsem se, protože jsem nevědělo, že jsem něco natočila :-)

392
Bezík
Reagovat

@jjj: No jo, já to tušil, že už ani nevíš, co vlastně děláš, natož v jakém rodě … ;-)

393
Tomáš
Reagovat

@dolores: Tak to tam teda zůstalo hodně kluků slováků. :-D Giovanni a Mikulka takže jsou oba dva s jistotou ve Finále a nebo minimálně jeden z nich. Timotej ten je podle všeho už taky OUT. Mě Mikulka taky zatím moc nebaví a nemá pro mě dostatečné charisma. Nechápu proč Mikulka bude ve Finále a Choma ne, když Choma je tak o dvě až tři třídy lepší zpěvák než Mikulka a má i daleko větší charisma, to se vůbec nedá srovnávat. Mikulka je proti němu ještě úplné kuře. Já stejně počítám s tím jak mluvil Leoš o tom že nebudou národní ani genderové kvóty, že kluky vezmou do finále jenom 4 a bab vezmou 6. :( Někdo v té produkci totiž musí být babama úplně posedlý a ten někdo by se už dál neměl podílet na formátu Superstar protože tohle už absolutně není objektivní a nemá to ani za mák nic společného s férovou hrou. Já doufám že Nově už skutečně ta licence na SS končí a že už nikdy žádná další na jejich obrazovkách nebude protože tohle prostě už definitivně nemá žádnou cenu.

394
Tomáš
Reagovat

Jestli se zdál Dolník produkci moc Old School, tak potom nechápu že jim to samé nevadí i u Kollárové. Nevím teda vůbec kolik jí je, myslím tak kolem 20 ale vypadá tak minimálně na 40, možná i víc let. Nevzhledná, stará mladá, s nadváhou a blbě se oblíká, nedá se na ni vůbec koukat. Ta na společné fotce nikomu vadit nebude? A ten její hlas taky není zase tak dokonalej, jsou tam lepší zpěvačky a i atraktivnější. Kdyby byla Kollárka ta předem domluvená vítězka ze Slovenska, tak to by byla ještě ta horší varianta. :-D Myslím že už stačila loni Annámária. Doufám teda že je to aspoň Bára ale přeju si vypadnutí obou dvou. Kollárka ve Finále bude ale snad vypadne brzy, očekávám konec tak kolem 5. místa. Na chosen one Báru stačit nebude, na Dianu zřejmě taky ne. To je fakt zajímavé, že ta tam nikomu nevadí. :(

395
Tomáš
Reagovat

@dolores: Neboj se, Bára v neděli nevypadne. Vždyť je chosen one. :-) Ty kecy Habery v ukázce to má jenom nahlodat lidi aby znejistěly že je favoritka v ohrožení ale pak ji stejně porota pošle do dalšího kola. Nechápu že jim tohle ještě někdo žere ale nikdo kdo je aspoň trochu znalý celé situace jim prostě tohle už sežrat nemůže. Pamatuju si že něco podobného udělali kdysi i s Emmou Drobnou tuším v divadle, taky byla ukázka a střih kdy říkali vypadáváš a ona odcházela a přitom to nakonec stejně bylo úplně jinak. Tohle já jim prostě nevěřím už ani omylem, Bára je ve Finále a stane se bohužel pro mě i novou SuperStar. A Timotej ten je natuty ze hry venku, tohle celé to je úplně bez debat.

396
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:

Píšeš, že Esther nemá žádné zkušenosti, ale ta už slušně řádila v Talentu 2012. Pustila jsem si odkaz od Violete a tam se mi moc líbí a mým uším lahodí, ve filmu Bajkeři byla taky fajn.

397
Monika
Reagovat

zatim postoupilo de semifinale 6 lidi: Dominika, ester, Klara, Julie, Martina, Giovanni.
Semifinale bude v 18 lidech a mame jeste ve hre 9 paru:
Mraz a veronika
Timotej a Hanka
Mikulka a bara
Diana a Schneider
natalie a Jarda
vavra a valerie
Bikarova a Fanta
Hrbacek a karin
Adela a safrata

Zbyva tedy vybrat 12 lidi z vyse jmenovanych. O nekterych vime z fotky a na zaklade Leose postoupi z tech 12 hned 9 lidi: Hanka, Bara, Diana, Schneider, natalie, vavra, Bikarova, Fanta, safrata

jedinou neznamou otazkou na priste jsou posledni 3 mista a na ne zustava techto 9 jmen: Mraz, veronika, Timotej, Mikulka, jarda, valerie, Hrbacek, karin, Adela.

398
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: No jo, to vím, ale to jsou takový štěky. Podle mě jí chybí systematická hlasová kultivace, a nebo pokud s ní někdo pracuje, pak na to nestačí. Je to evidentní nebroušený diamant ( a nebo mizerně broušený ).

399
Monika
Reagovat

A mam-li tipnout ta tri jmena z deviti, vidim to na Mikulku, valerii a o tretim se rozhoduji mezi jardou a Hrbackem, uplne nevim no…o chlup vic asi verim Hrbackovi

400
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:

Jj, potenciál má veliký, pohybově, hlasově, vzhledově, dokonce i herecky ;-) Vlastně se na ni čím dál víc těším, je to živel, i když se u duetu tvářila /před i po/ jako šoubízem nepolíbené neviňátko :-D

401
Tomáš
Reagovat

Pokud jim u Dolníka vadil old school styl, tak potom teda nevím co jim vadilo u Chomy. Mě vyřazení Chomy štve možná ještě víc než vyřazení Dolníka. Protože Choma je hezkej chlap a muzikant, zpěvák, trochu mi připomíná Adamce. Choma si mohl získat hodně fanynek a taky klidně mohl časem začít útočit na vítězství. Oni prostě nechtějí za vítěze už ani kluky ze Slovenska a proto odstřelili Chomu a i Jakubkoviče. Asi se u nich taky báli že by mohli vyhrát. Produkce prostě bere už jedině baby, nestačí jim že musí vyhrát letos Slovensko, ještě k tomu to prostě musí být baba. Ve Finále určitě bude 6 bab a jen 4 kluci, kdyby si dovolili dát 7 bab a jen 3 kluky, tak to už by byl doopravdy masakr.

402
Tomáš
Reagovat

@dolores: A co když se dá i Vávra počítat jako slovák? Když teď žije v Bratislavě. Řekl bych že pořád má Vávra svou národností k slovákovi blíž než Giovanni, který na Slovensku taky žije.

@Monika: Člověče u Hrbáčka je i možný že by ho i mohli vzít do Finále jako takovýho otloukánka bez šance na výhru, ten jim slovenky ohrožovat nebude a stejně brzy vypadne protože pubiny už moc nehlasujou, aby mi ještě nakonec fakt v semifinále neposlal domů Vávru, jak mi nedávno napsal DJ Vlado. :-D

403
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=_tNWmhQTcV8 Měl se letos přihlásit jako soutěžící, třeba by konečně nechali vyhrát chlapa. A je to slovák. :-D S těma delšíma vlasama mi trošku připomíná Piňáka. :-D

404
Luke
Reagovat

Nechtěl sem letos moc přispívat, ale někteří z vás mě přívádí k údivu, hlavně Tomáš teda.
Opravdu nemůžu z toho, jak zde Tomáš neustále histerčí z toho, že za vše může produkce a porota, že vypadávají kluci…Kdyby tomu opravdu bylo tak, že produkce ovlivňuje to, kdo postoupí nebo nepostoupí do finále a že dokonce dává příkazy porotě, aby to tak provedli, tak by takovej Palo Habera se takové šaškárny nikdy nezúčasnil a HLAVNĚ KDYBY PRODUKCE NĚCO TAKOVÉHO DĚLALA, TAK JE TO HNED ZÍTRA V NOVINÁCH POPRASK A NIKDY SE UŽ ŽÁDNÁ SUPERSTAR VYSÍLAT NEBUDE….Víš, kolik je v tom peněz, ten formát je světovej a nikdo si nemůže dovolit nějaké machinace…Že nepostupují tvoji favoriti, no tak bohužel, ale ve finále bude jenom 10 lidí, chápeš to ? Do vkusu se netrefíš všem a proto už to tak nežeru, proto každej si vždy najde lidí kterým fandí a když vypadnou, tak je zklamanej, ale v porotě nejsi, tak respektuj jejich rozhodnutí i když pro tebe i vás ostatní je nepochopitelné….a že nevyhrávají kluci ? Tady je hlavní problém sorta lidí, kteří hlasují…proto asi vyhrávají holky a věř tomu, že v poslední době, co vyhrávají ty holky, tak např. mojím rodíčům, se líbíli a přáli jim to…A proč ? Protože ty holky umí zpívat a podle nich si to zasloužili a když tam potom hlasuje taková sorta lidí, tak vyhrávají holky…třeba v dnešní době hlasují lidi, co tenkrát nehlasovali a naopak ? Jako promiň ale pořád tady brečet jako malej…zase to tak nežer už tu soutěž….jako co je to za superstar dneska už ? Superstar to byla když bylo 8 finálových kol např…dneska je to vaření z vody už

405
Sa. I.
Reagovat

Googlila jsem, kdo je Hrbáček /jo Mikuláš!/ a vyskočil na mě ortopéd MUDr. Hrbáček, tak tomu říkám Nomen omen :-D

406
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=s-KvfqTkljA Habera z té lepší stránky. Tady dojal i mistra.

407
Tomáš
Reagovat

@Luke: Tak to jsi asi jedinej kdo si to na týhle diskusi myslí že o tom kdo bude ve Finále nerozhoduje produkce. A že by se toho Habera neúčastnil? Ty máš asi o Haberovi docela najivní představu ale u toho vyřazení Dolníka to bohužel bylo naprosto jasné. Prachy prostě nesmrdí nikomu. A že by z toho byl poprask? Proč by měl být? Lidi v produkci to ven nevynesou že finalisty vybírají oni, proč by to dělali když by si smai pod sebou podřízli větev? A porota o tom mlčí taky z úplně stejnýho důvodu. A koho okolo vlastně zajímá kdo vybírá finalisty v nějaké televizní šaškárně co je už několik let za zenitem, myslím že kromě hardocre fanoušků je to stejně všem dost jedno. Pravdu máš jen v tom že bych to neměl tolik žrát a nehysterčit. Stejně nás čekají tak 2 maximálně 3 finálová kola, víc toho letos nebude.

408
Ina
Reagovat

@Ally: jo 80tky 90tky :-))) Super muzika a k tomu hlas bez známky postižení:-)))Paráda. K Timotejovi už radši nic, stejně , podle příspěvků, vypadne. Pro mě afektované, namyšlené něco. Příspěvek výše od J, tak musím souhlasit, že už dopředu jsou vybráni finalisté z řad různých známých a známých známých, že těch pár opravdu talentovaných z ulice nemá šanci.

409
Bezík
Reagovat

Jen malé připomenutí, že ty největší talenty do SS prostě nelezou. Vědí proč. Vyhodil by je už vrátný, natož Habera ! :-D
https://musicserver.cz/clanek/63481/osmy-rocnik-souteze-1band2play-ovladlo-intimni-pisnickarstvi-vitezkou-je-amelie-siba/

410
Bezík
Reagovat

A vůbec, co naše dobrá tradice vzorků nějaké krásné muziky ? Letos nic ? Tak já zkusím, skvělí a úžasní Kalle živě z karantény ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=mj0o19C6O8o

411
Mila
Reagovat

@Bezík: Díky za tip.

412
Violete
Reagovat

@Motylek: Kdo byl mysleny tim „carodejnickym typem“. Ta diskuse je chvilemi jak kryptograficka ;-)

413
Bezík
Reagovat

@Violete: No princezno, kryptografii jsme měli minulé pondělí, to už si zase nic nepamatuješ ? :-o
Jinak „čarodějnický typ“ byla přeci Sandrine Amadou Titi ;-)

414
jjj
Reagovat

@Bezík:
Pěkný, oboje :-)
Tipuju, že tahle by mohla přejít přes vrátnýho, uklízečku, konkurz, casting, zpívání v pěti a až pak by s ní neměli mercy:
https://www.instagram.com/p/B_NfyKEAaaV/

415
Tomáš
Reagovat

V diskuzní skupině o SuperStar, která ke dnešnímu dni čítá přes 6000 členů, diváci rozebírají závěrečnou větu porotce Leoše Mareše. Ten na závěr vystoupení Michala Chomy a Esther Lubadiky ve 12.díle SuperStar prohlásil: ,,,I pro nás to je nepříjemné. Michal byl kandidát na postup. Nešlo to zmáčknut,“
Jen dodejme, že porota Michalovi, který vypadl, řekla, že to byl on, kdo celé vystoupení držel. Porotkyně Monika Bagárová a Patricie Pagáčová po vyřazení Michala plakaly. Diváci tak přemýšlí, zda porota má nebo nemá 100% rozhodovací pravomoc. Postupuje porota podle scénáře z produkce či nikoliv? Vyjádřete se v hlasování níže a projevte svůj názor na celou situaci.

416
Tomáš
Reagovat

100% porota
9.40%

50% porota, 50% produkce
40.17%

100% produkce
50.43%

417
Peges
Reagovat

Michal Choma byl dle mého názoru i hlavní aranžér „Story of my life“. Jak tam kluci trénovali, doprovázel je na kytaru a říkal, že teď ho ta soutěž teprve začala pořádně bavit (parafrázuju… nepamatuju si přesně slova). Je ho velká škoda (možná, že to nakonec nebude taková trága) a doufám, že ho „vyhazov“ neodradí od muziky a naopak ho to nakopne k další samostatné kariéře… Přála bych to i produkci i porotě a hlavně jemu. Už se párkrát stalo, že někoho vykopli a on pak udělal slušnou kariéru. Dokonce doufám i v kariéru Mirka Šimůnka (šepkajúca múmia), že se obejde bez této soutěže – ten mě bavil moc, ale chápu, že se do tohoto „formátu“ prostě nehodil. Tak kluci do toho a né, že mě to vzdáte!!!!!

418
Motylek
Reagovat

@Violete: ano, Bezík už odpověděl, ale i tak bude dobře psát č. příspěvku, na který odpovídáme…. Taky někdy nevím o čem je řeč…
@Luke: to jsem se pobavila…, ale zbytečně se namáháš… :-DD, Tomáš to tu bude promořovat až do poslední chvíle, do poslední stránky, …. /pokud se teda nevyhodí z okna i s televizí…/
@jjj: nic se mi neotevřelo…., haha, to bude asi tím, že nejsem na instagramu, že jo? :-D

419
Motylek
Reagovat

@Violete: už jsem odpověděla, přísp. čeká na schválení, opravdu nevím co je tam závadného…. asi že jsem zmínila Bezíka.. :-DD

420
Bezík
Reagovat

@Motylek: No jo, to víš, brát moje jméno nadarmo, no znáš to … :-D

421
Mino Bell
Reagovat

Niekto písal že Jardu Dolnika vyhodili, lebo pri tom trápnom rannom budení, protestoval. Ak by bolo toto pravda, tak produkcia prekonáva všetky moje očakávania. Som zvedavý čo ešte dokážu. Určite majú kvôli sledovanosti dajaký šokujúci moment, že na to ani nechcem pomyslieť.

422
Tomáš
Reagovat

@Peges: Jo Chomy je obrovská škoda, možná vážně i větší než Dolníka. Třeba by taky mohl i vyhrát a třeba i Jakubkovič. A proto jsou už všichni pryč. To je těžký, do tohohle formátu se už nehodí asi žádný kluk. Nevím proč si Nova s Markízou rovnou nevyjednají u Fremantle že budou dělat Superstar jenom pro holky a bylo by to vše vyřešeno. A já bych na to už vážně konečně mohl přestat koukat.

423
Petr
Reagovat

Vazne nechapu reci jako ze Timotej priste vypadne, ten je snad jedinej jasnej finalsita, vzdyt na IG ma pres 100k followeru, snad si nemyslite ze ho nevpusti do top10 . mozna to i vyhraje kdyz je kluk a slovak

424
Motylek
Reagovat

@Petr: a proč by se na to tisíce lidí nepodívali – něco tak směšného už hned tak neuvidí… :-D třeba si to taky několikrát pustím – až budu mít čas… :-)))

425
Motylek
Reagovat

@Bezík: to vím!!!!!! ☼

426
Mia
Reagovat

@Motylek: Thumb up!! 😄😄😄

427
Peges
Reagovat

@Petr: Timotej je prvoplánovej vystajlovanej frája s doma před zrcadlem natrénovaným jedním číslem – haló efekt (stejně jako Adéla Kr. s klavírem – byla fakt oslnivá – a pak skutek utek – už nic nepředvedla) a s tím jedou dál jak nůž máslem…. Nechápu, že to ostatní (včetně poroty a produkce) nevidí.. Sledovanost na IG nebo YT neznamená, že je to dobrý… Spíš jsou na to lidi zvědaví… Mě Timotej nebere ani omylem, to je něco tak afektovaného včetně stylizované „barvy“ hlasu a kérkou za uchem… Něco, jako když začínal „Hurikán“ Dalibor Janda…Taky ze sebe ten chraplák tlačil, jak slepice vejce…

428
Bezík
Reagovat

@Motylek: Asi tak !!! :-D :-D :-D

429
Tomáš
Reagovat

@Petr: Timotej nebude ve Finále prostě proto že tomu všechno nasvědčuje. Bohužel ta nevýrazná holčička co s ním bude v duetu byla na fotce semifinalistů a podle ukázek udělají z Timoteja toho nejhoršího zm*da na světě. Navíc ještě Leoš Mareš tu dával hádanku kde to doteď o jedno jméno nesedí a když si tohle vše člověk spojí dohromady, tak je jasné že Timotej je venku. Já bych ho taky bral do finále a i jako vítěze, ať mě tu třeba všichni ukamenují. Pořád lepší než ty pořád dokola vyhrávající neuvěřitelně talentovaný holky, který jsou přitom pořád stejný a podobný jako ty předchozí vítězky. Ale lidi změnu nechtějí a produkce už vůbec ne, tak ať si to teda všichni dosyta užijou.

430
libena
Reagovat

@Luke: pěkný příspěvek

buďme soudní, úkolem show je zaujmout jednak většinového diváka, ale také pojmout i okrajové žánry – a třeba do něj patří i timotej (jakkoliv já bych ho už nepustila ani z kástingu) ale co je komu po tom, že mě se líbí někdo jiný? pokud už nás ale bude slušná grupa, tak to někoho zajímat bude! taky chápejme, že vše co se vysílá, je už dávno předtočené, dávno rozhodnuté. třeba si teď porota sype popel na hlavu, proč to vlastně takto dopustili, co já vím? ale zcela určitě to nikdo nepřizná a všichni si za rozhodnutím musí stát a tvrdit, že takto je to správné (stejně jako v masterchefovi). kdyby byla live kola a bylo jich dost, mohli by případně hodnocení „upravit“ na míru podle oblíbenosti soutěžících. ale vypadá to, že to neklapne. možná jiim bude stačit to hejtování, které probíhá teď :-(

no a pro zasmání – třeba to berou jako tipovačku – prvý postupuje, druhý ne, prvý, druhý, prvý …. :-)))) a třeba to vyjde :-D

431
dolores
Reagovat

@dena: https://www.instagram.com/p/B-7biJqHuvw/

@Monika: tak som si teraz pripomenula, ze na tej fotke je aj Barbora, takze ju Palo este teraz neposle domov ako som sa obavala. … ale vlastne ako sme dopeli k tomu, ze na tej fotke su semifinalisti, resp. cast TOP18 ? …uz som zabudla :-D

433
dolores
Reagovat

tak som si teraz pripomenula, ze na tej fotke je aj Barbora, takze ju Palo este za duety neposle domov ako som sa obavala. … ale vlastne Monika ako sme dospeli k tomu, ze na tej fotke su semifinalisti, resp. cast TOP18 ? …uz som zabudla :-D

@Ally: diky za pomastenie brucha :-D ..a mne sa paci tvoj zmysel pre humor :-)

434
dolores
Reagovat

@Petr: ten instac sa mu naplnal postupne od kastingov az doteraz, …. ked to natacali , cize ked vyberali do semi a do finale nemohli z produkcie ani porota vediet, ze bude mat 100k followerov, – to az teraz dosialhol a uz je takmer 2 mesiace odvtedy,…
aspon tak som pochopila, ze posledny natacaci den bol 08.03.,… ale je mozne , ze uz vtedy na zaklade kastingu, ktory uz bol odvysielany mal najviac fans, takze ja toho Majskeho nevylucujem, ze bude vo finale, ale vzhladom nato ze pokazil minule a pokazi zrejme aj duet, tak je pravdepodobnost, ze ho uz nepodrzia ..ale ako magnet na dievcenske sms tam musi niekto byt, a okrem neho je v hre este Hrbacek a Mikulka

435
Tomáš
Reagovat

@dolores: Ve Finále bude určitě Mikulka a třeba i Hrbáček místo Vávry. Tak to vidím já. U Mikulky si ale nějak vůbec neumím představit že by mohl SS vyhrát, u Chomy nebo jakubkoviče sem si to představit dokázal. Takže to stejně vyhraje Bára.

436
Monika
Reagovat

U toho Vavry porad nevim, zda ho daji do finale nebo skonci v semifinale. Umim si prdstavit obe varianty, zatim ho posilaji dal, pac je asi bezchybny a nemaji duvod ho zatim vyhodit. Az dojde na lamani chleba, klidne mu muze habera rict mateji, ty jsi vyborny muzikant, ty tu hudbu citis, je to videt, tobe tahle soutez uz nema co dat, ty se nemas kam zlepsovat a vubec to nepotrebujes, prosadis se i bez ni a ja hrozne rad pujdu na tvuj koncert, ale v soutezi koncis….

437
Piha
Reagovat

@Monika: Obávám se,že mu to řekne už tuto neděli…🤨

438
Monika
Reagovat

@Piha: ted urcite jeste ne, vavra je na fotce semifinalistu, minimalne kolo vydrzi na 100% a pak se uvidi.

439
dolores
Reagovat

@Tomáš: nema zmysel sa rozculovat, tato sutaz nie je pre dospelych, je pre deti a ak sa vedenie televizii vytesuje zo statisicov lajkov a followerov, ktore pochadzaju prevazne od deticiek, tak proste nas nazor nejakych 30 ludi na Panackovi ma pre nich nulovy vyznam…

440
Piha
Reagovat

@Monika: Pořád si říkám,jestli ta fotka je opravdu semifinálová sestava…Říkám si že je divné že by si to Nová neosefovala že je ta fotka dávno venku.🤷‍♀️

441
dolores
Reagovat

@Luke:
ako jasne, ze to nie su nejake machinacie, podvody, ale ide o ten vyber a ODHAD poroty kto by mal zaujat divakov… ano v tom mas pravdu, ze sa neda trafit do vkusu vsetkych, ale je vtipne, ze len jeden alebo par ludi rozhodne podla svojho vlastneho vkusu a nejakych marketingovych zasad, ze kto sa bude a kto nebude pacit masam resp. cielovym skupinam … a jasne ze sa im to aj podari, vacsinovy divak ,ked si zapne markizu tak vsetko poslusne spapa, co mu naserviruju… ked niekoho vyhodia tak povie, ze je to tak spravne , lebo to povedala porota, a ta tomu rozumie najlepsie … a ked Habera povie, ze ten pekar nie je dobry pre superstar, tak proste nie je… ale keby povedal ze je vyborny a pustil by ho dalej tak ano, tiez ma pravdu :-D
Takze ludia z produkcie musia si byt toho vedomi aku silnu moc maju v rukach pri rozhodovani a nasledne ovplyvnovani divakov…

pytam sa , naozaj mame takych mizernych netalentovanych chlapcov ? alebo sa nehlasia ? ani teraz tam nie su a neboli ? … maju ludia co o tom rozhoduju spravny cuch na chlapcenske talenty ? … alebo je len cira nahoda, ze posledne spevacke sutaze vyhralo za sebou 6 dievcat ? … aj ked to vacsinovy divak prijal a a stotoznil sa s tym ako ty, … ale mne sa to nie velmi pozdava uz… (keby som bola chlap, tak mi to vyhovuje a asi tiez mlsam a ani nepipnem)
sorry, …ale jesli ti soudruzi z NDR , pardon z produkce, nedelaji nekde chybu :-D

442
Monika
Reagovat

@Piha: tak dala to tam ester a nepsala, ze je to semifinalova sestava, co ji muzou udelat vubec nic, ucastnici superstar bezne vkladaji sve fotky na instac, to by je museli odriznout od siti uplne, tomu se neda zabranit…

443
jab
Reagovat

@Monika:
Navíc je to fotka z nějaké pizzerie v Praze, klidně to mohlo vypadat jako setkání kamarádů ze SuperVýběru, bez ohledu na úspěšnost.

444
Bezík
Reagovat

@jab: Ano, a jen krutopřísní vyšetřovatelé z panáčka odhalili, co ta fotografie doopravdy znamená ! ;-)

445
Piha
Reagovat

Snad máte pravdu…ještě se mi nechce přijít o hlavního favorita..

446
Bezík
Reagovat

@dolores: No jo, píše nás sem jenom 30, ale čtou nás miliony !!!! Teda … možná … třeba … ehm …. :-D

447
Piha
Reagovat

@Bezík: Ty miliony co nás čtou chci videt…🤣🤣 🤣 Zajímalo.by mě kolik lidí nás cca může číst ale nepřispívaji…ale radši nechcii vědět co si o nás mysli.🤣🤣🤣

448
Tomáš
Reagovat

@dolores: Chlapi tam dobří jsou i s šancí na výhru – Dolník, Choma, Krušina, Jakubkovič. To produkce je všechny vyhazuje a do finále dají jenom ty slabší a s nima ty nejlepší z holek takže pak se není vůbec co divit že opět vyhraje holka. A ještě letos počítám i s tím že do finále dají holek víc než kluků, to si piš že to tak bude. Já doufám že tohle je už definitivně poslední ročník SS a vlastně všech pěveckých soutěží na Nově a na Markíze protože je vidět že z tohohle trendu likvidace kluků a protěžování holek prostě už nikdy neuhnou a mě už to prostě absolutně nebaví. Asi už to tak bohužel bude dokud budou u nás tyhle show existovat, nevěřím už v žádnou změnu.

449
Bezík
Reagovat

@Piha: No dobře, dobře, ale pěkně jsem si zapřeháněl, aspoň chvilku … :-D Co si o nás myslí to radši nevím :-D, ale určitě jsou spokojeni v roli diváků, jinak by se taky zapojili ;-)

450
Piha
Reagovat

@Bezík: Anebo se prostě jen boji…jsou mezi námi i celkem drsni diskutující 🤣🤣🤣🤣

451
bobina
Reagovat

@Piha: Čteme, čteme… je nás víc, neboj ty se nic.
Jste super!

452
bobina
Reagovat

@Piha: Jo, jo, jednou mne setřel můj guru Scalex a od té doby mám „bobky“.

453
Rimmer
Reagovat

Zajímavé, jak tu skoro všichni předpokládáte, že vyhraje Bára. Myslím, že vyhraje Diana. Nejde totiž o žádné hlasující puberťačky u televize, ty už to moc nebaví. Diana nasadí své kudrlinky a sladký čistý zpěv a různé tety, tchyně a babičky začnou slzet a hlasovat o sto šest. Nějaká Bára jim toho moc říkat nebude.

454
Luke
Reagovat

@Tomáš: A co kdyby náhodou postoupili všichni do finále, kteří by podle tebe měli ? Tak to by jsi taky říkal, že za to může produkce ? Chápeš, že když bude 10 lidí ve finále, tak tě tam těch 10 lidí podle tebe postoupit nemůže ? Jaká je to pravděpodonost ? Nulová…Z tolikati lidí…Jenom, že to není podle tvých předtav, tak za to můžou všichni okolo ? Když postoupí Vávra, tak můžeš být spokojen, že tam někdo bude, protože mu fandíš a ti další co zminuješ ? To je prostě nemožný, aby tam byli i když pro tebe je to nepředstavitelný…Co člověk, to názor, to jiné vnímání a jiný vkus každý má…každý nemá vkus jako ty, ale to neznamená, že je to špatně, ale v tém případě už je to v každém příspěvku stejná pohádka

455
Inbezka
Reagovat

Zdravím všechny! Jen chci říct, že také čtu, ale nepřispívám:-) Navrhuji udělat nějakou anketu, kde by mohli jenom čtenáři kliknout, aby se vědělo kolik jich je. Např. Čtu vášnivě – čtu pravidelně – čtu občas – čtu náhodně. Nebo to admini zjistí snadno? Já např. čtu vášnivě:-)

456
libena
Reagovat

@Inbezka: skvělý nápad :-)

457
Tomáš
Reagovat

@Luke: Tak jasně že by to nemělo být jen o mém vkusu ale my se tu bavíme o tom že oni vyhazují zpěváky, kteří objektivně fakt zpívají skvěle a vyhazov si nezaslouží, není k tomu jiný důvod než kromě toho že se jim nehodí do krámu. Pokud by ta soutěž měla být hlavně o zpěvu jak se nám porota snaží namluvit tak prostě nemůžou vyhodit Dolníka a Chomu kteří zpívají oba milionkrát líp než Giovanni a Koniarka a Giovanniho s Koniarkou tam nechat. Tomu už se nedá říct nijak jinak než že ten nebo ti co to takhle rozhodli mají fakt hodně blbý vkus. To je asi jako by nás jeli na Eurovizi reprezentovat Eva a Vašek a nebo Michal David, to by se asi taky moc lidem nelíbilo. jen tu na mě útočíš a překrucuješ moje slova. Naposled ti opakuju že chápu názor jiných ale tohle co se tam děje je už fakt humus. Kdyby každý mlčel a respektoval názor poroty a nic k tomu neřekl, tak už tu ani nemáme o čem diskutovat. Když ty si se současnou SS tak strašně spokojený a nic ti tam nevadí, tak pošli na Novu děkovný dopis a přestaň tady do mě tlačit ty tvoje moudra. Určitě budou strašně rádi aspoň za nějakou zpětnou pozitivní vazbu. :-D

458
Luke
Reagovat

@Tomáš: Jediný, kdo tady dává moudra jsi ty a to v každém příspěvku. Tobě nemá cenu něco vysvětlovat a rozhodně na tebe neútočím. Jsi jak pětileté dítě kterému vezmou hračku a kope kolem sebe, jak není po tvojím, tak je to špatně…A že vypadli Choma a Dolník ? No tak vypadli, ale né kvůli tomu, že je tam nechce produkce, co by z toho měli proboha ? Kdyby ve finále byli samé holky, tak to chápu, ale určitě to bude nějak vyvážené 5 vs 5 nebo 6 vs 4….Stejně za rok si nikdo nevzpomene, že tam byli…těch soutěží bylo už tolik…prostě ve finále kluci budou a že né ti tvoji ? No to se nedá nic dělat….A jak se tobě líbí Dolník tak se líbí někomu Giovanni a nic s tím neuděláš…Ber to s nahledem, nejde o život…

459
martinez.cz
Reagovat

@Luke díky za příspěvek, souhlasím s téměř každým slovem, který jsi jsi napsal. Talentovky sleduju (podle mě) poměrně dlouho a sem už se v posledních letech chodím jen bavit. Tím myslím rekapy (ty jsou vždy dobře napsané), ale v posledních letech i příspěvky Moniky, kterou jsme svého času nemohl vystát, ale teď už maximálně zvednu obočí, že co to.. a Tomáše, kterej v každým příspěvku prostě musí zmínit jak je produkce zlá a víc nebo míň si nad tím poplakat.

@Tomáš to, že si myslíš, že je Luke jedinej, kdo má názor takovej, že o všem nerozhoduje produkce, je prostě úplně mimo, všechny nás neznáš a tím, že jsi to napsal, i mně tyhle slova vkládáš do pusy. A to teda ne, Tomáši, s Tebou jsem se neshodl zatím snad v ničem a rozhodně s tím nemám v plánu začínat zrovna teď.

@Inbezka to je podle mě vážně super nápad, tady se ozývám z řad těch, kteří čteme, ale nemáme potřebu psát tisíc příspěvků a komentů. Myslíte, že by to šlo nějak zařídit / udělat? Rád s tím pomůžu, ale přiznám se, že nejsem moc dobrej ajťák.

460
Patrik
Reagovat

bylo by super kdyby se udělali nějáké ankety

461
Luke
Reagovat

@martinez.cz: Jo já sem taky chodím už dlouho, ale skoro sem už nepřispívám, jenom čtu a bavím se. Tomáš zde většinou dával příspěvky, které dávali hlavu a patu, ale v poslední době je to hrůza a Monika ? To byla katastrofa vždycky…Prostě dneska je jiná doba než před 10 lety a proto to vypadá, jak to vypadá, všechno se krátí – minimum finálových kol…Na superstar byla vždy nejlepší ta finálová kola, protože jich bylo dost a byli různé styly – rock, pop, filmoví hity…Soutěžící byli k tomu oblečeni, ale teď čím méně toho na sobě máš típ lépe a proto už to tak nežeru, jako ve 20 letech třeba…

462
Tomáš
Reagovat

@Luke: Dolník a Choma vypadli právě proto že je tam nechce produkce. Protože proč by jinak vypadávali když jsou tak o dvě třídy lepší zpěváci než spousta těch co jsou ještě stále v soutěži? Nebo opravdu myslíš že Habera a ostatní v porotě jsou úplně hluší a prostě si myslí že jsou to mizerní zpěváci a tak je vyhodili? Vypadli prostě z jiného důvodu než je zpěv a přitom se nám tam všichni snaží nakecat že je to v první řadě pěvecká soutěž. Není. Kluci ve Finále budou ale takoví, u kterých bude produkce předpokládat že budou komerčně úspěšní a nebo že neohrozí produkcí vytipované favoritky a tady už vůbec nejde o zpěv. Jediná věc v čem máš pravdu je to že by mě to nemělo tak štvát a měl bych to brát víc s nadhledem ale někdy je to fakt těžký. A ten zbytek – Uvědom si taky jednu věc. To že finalisty vybírá produkce není zdaleka jenom můj názor ale pokud tu čteš i ostatní příspěvky, tak si to tu myslí už pomalu všichni. Ty jsi asi jeden z mála co tomu nevěří. Tak to aby si tu začal kárat i ostatní diskutéry za jejich konspirační teorie a ne jenom mě. Koukal sem na jiný server kde byla anketa o to jestli vybírá finalisty porota, porota s produkcí půl na půl a nebo produkce ve 100 procentech případů. Drtivě tam vede ta třetí možnost. Čím to asi je? Pokud teda fakt produkce takhle nemanipuluje tak ale asi dělají něco stejně blbě protože to tak prostě vypadá a spousta lidí už jim nevěří. Děláš jak kdybych byl jen já ten kdo tu píše o produkci že vybírá finalisty, myslí si to tady pomalu všichni. Tak já nevím co ještě víc ti mám k tomu napsat.

463
Tomáš
Reagovat

@martinez.cz: Dobře, tak tebe teda taky ze seznamu těch co si myslí že finalisty vybírá produkce škrtám a omlouvám se ti tímto za to. :-D Možná by tu mohli rovnou udělat hned další anketu o to kdo ty finalisty teda vybírá jako to bylo na tom druhém serveru abychom v tom měli taky jasno, kolik lidí si to tu myslí a kolik ne. :-D

Nejlepší asi bude když si o tom bude každý myslet to, co sám chce.

464
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome vykasli se na to, kazdej ma svoji pravdu :-)) Zbytecne nekoho presvedcovat, jasne ze v tom hraje velkou roli i vek a vizualni stranka veci. Bratri Mrazove byli tragedi uz na castingu, vetsi kyc snad nase reality show nezazila, ale produkce videla sanci vyuizt jednovajecna dvojcata, to tu jeste nebylo, svetovej unikat. No jo jenze s dalsima kolama sli do kopru jeste vic, navic bylo videt, ze jsou dost labilni, tak radsi prehodili zpatecku. Timotej by za sve posledni vystoupeni letel bez mrknuti oka, ale diky kontroverzi, kterou vyvolava ho tam stale udrzuji. Milenecke duo ani nemluvit, vypadat Giovanni jako Dolnik, tak je venku uz davno. Uknourana Martina bez Giovanniho by take uz skoncila. neni to jen o zpevu a nikdy nebylo, zbytecne se nerozciluj :-))

465
Tomáš
Reagovat

@Rimmer: Diana by to teoreticky taky mohla vyhrát, taky je to slovenka. Ale pořád v tomhle nějak víc věřím Báře, její povaha je podle mě víc podobná předchozím vítězkám. Myslím totiž že v produkci od začátku pilují její příběh šedé myšky, která se postupně změní v krásnou skvěle zpívající labuť a zaslouženě vyhraje. Chtějí z ní udělat novou Langerovou. Ať už vyhraje Bára nebo Diana, ať si to holky užijou. Sice si jejich výhru ani omylem nepřeju kvůli Nově a Markíze protože ty televize prostě chtějí letos za vítězku holku ze Slovenska a budou holky na to vítězství strašně moc tlačit, už teď kvůli tomu vyhazují skvělé zpěváky, ale jinak když to mám brát z osobního hlediska, tak kdyby nevyhrávala holka každý rok tak těmhle dvěma holkám bych to docela i přál. Pokud by ale měla vyhrát Natália, tak té už to nepřeju ani z toho osobního hlediska. :-D

@Luke: Vidíš, aspoň na něčem se shodneme. To je zázrak. :-D Od té doby co krátí počty finálových kol na minimum, tak je to už mizérie. Kde jsou ty časy kdy jsme měli 10 finálových kol a 12 finalistů. Je to pryč a tohle už nemá s pravou poctivou SuperStar moc společného.

466
Lukša
Reagovat

Tak šup, děti, šup do ankety. 4 otázečky jsou tu pro vás, snad si něco vyberete :-)
https://forms.gle/RFd5C7uGctkQWqJV7

467
Tomáš
Reagovat

@Monika: Však jo, myslím že tvůj názor je asi nejblíž pravdě ze všech co tu teď byly napsány. Hlavně se zbytečně nerozčilovat protože je to marný, je to marný, je to marný! :-D

468
Violete
Reagovat

@Ally: Hezky jsi to rekla s tim antidepresivem, ze na Tebe nejaky hlas, asi presne to citim pri poslechu nakraplych, ale i hluboko posazenych hlasu.Zaujala me Tva poznamka o temnote v hlase Timoteje, ja to mam jinak, na mne takhle na koncerte pusobil Nick Cave, to jsem mela pocit, ze pujdu rovnou do pekla ;-)

469
Ally
Reagovat

Tomase je na tom Panackovi skoda… měl bys do politiky:)

470
Tomáš
Reagovat

@Ally: Dej pokoj s politikou, to bych už asi vážně musel někoho zabít. :D

Nepsal tu náhodou pekař že nás tu čte a dobře se baví? Nevím teda jestli to byl vážně Dolník ale možná že jo. Pokud jo, tak by mě zajímalo jeho vyjádření k tomu jak ho vyřadili ze hry, co si o tom všem myslí. Už v soutěži není, tak by nám snad mohl říct svůj názor a co přesně se tam událo. To by myslím mohlo být dost zajímavé. I když z jeho reakce po vyřazení bylo asi dost patrné a jasné co si o tom všem myslí. Že to k němu prostě nebylo košér.

471
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Říkal, že nesmí ani naznačovat. :-D Budou mít určitě podepsanou mlčenlivost pod nějakejma ukrutnejma sankcema.

472
Rena
Reagovat

@Ally: S tím plně souhlasím. Tomáše je zde škoda. Je škoda ten zápal, co do svých komentářů dává, pro Panáčka a SS. Měl by to zkusit v politice :-) Či jinde. Nejsem už nejmladší, ale sleduji to tu, občas napíši, už 10 let… Mezitím mi dospěl syn, mnoho se změnilo, ale Tomáš vůbec, spíš naopak. Jak SS ubírají díly, se rozohněnost a délka příspěvků Tomáše zvětšuje. Ano, není to ono jako první 2-3 ročníky, nebo ještě ten ročník s Kukačkou, který byl můj velký „fanoušek“ tehdá, dodnes ho sleduji, možná i proto, že byl stár jak můj syn a je taky z Brna. Ano, už to nemá ty kvality jako dřív, možná jsou soutěžící do semifinále vybírání dle toho, jak se to produkcí hodí… Ale Tome, ale nač se kvůli tomu tak vzrušovat, někdy to fakt přeháníš, vždyť už ti musí být aspon kolem 30ky – o nic nejde, ber to jako zábavu. Taky jsem fandila Jardovi pekařovi z Brna, moc mě mrzí, že ho odpískali, ale jsou na světě horší věci… Už je známej, pokud chce zpívat, on už si poradí. Líbí se mi i Barča, je trošku Langerová, trošku Sabina. Tak budu fandit jí a někdo další se jistě ještě taky najde.

473
Piha
Reagovat

@bobina: Tak to mám radost ze je nás tady víc než jen ti,co jsou vidět.A myslím že bát se napsat nikdo nemusí,nikdo nikoho přece za jeho názor nevynese v zubech.:) My jsme tady na sebe většinou hodní…Já tady chodím už dlouho,ještě když existovala gorila,ale víc byly ročníky kdy jsem jen četla…a ročníky kdy jsem psala hodně,třeba když jsme tady měli naši Adamec family…To byly časy.❤️

474
Piha
Reagovat

@Lukša: Díky za anketu,jsem zvědavá na výsledky.:)

475
Bezík
Reagovat

Ještě k tomu hořlavému tématu spravedlivého/nespravedlivého vyřazování, produkčních vlivů apod. Je vcelku zřejmé, že po poněkud „naivních“ začátcích těhle soutěží v nich produkce postupně začala vládnout rukou železnou. Ono je to pochopitelné, manažeři TV prostě chtějí mít zajištěno, že už nikdy nevyhraje nějaká Langerová či Hrůzová, která jim po skončení soutěže řeknou „fuck you“ a ukážou prostředníček. Chtějí mít k dispozici poslušné ovečky , které nejen že budou plnit, ale ještě k tomu budou plnit s radostí. Problém je, jak se k tomuto cíli dostat. Nejjednodušší způsob, který prakticky všechny naše produkce zvolili je ten, že tu výběrovou komisi, zvanou porota, nějakým způsobem přeměnili na sbírku najatých herců, plnících scénář. Formy toho jsou různé, výsledek je ale stejný. Potíž je ale v tom, že to dělají poměrně hloupě a je to na tom hrozně moc znát. Vnímavější divák pak ztratí to nejdůležitější, pocit alespoň nějaké základní férovosti. A to je ten problém. Ono nevadí, že je vybrán ten či onen, nakonec ta soutěž se jmenuje „Pop Idol“, nebo Superstar, ne „Hledáme nejlepšího zpěváka“. A i kdyby, tak kdo je to ten „nejlepší“ ? Kritéria na to jsou mlhavá a názory nejrůznější. S tím se nedá nic dělat. Ale je to celé udělané tak hloupě, že ta manipulace manažerů těmi najatými loutkami – porotci je tak zřejmá, že pokud člověk není naprostý ignorant, tak je mu z toho lehce stydno. Prostě by z toho měl být zřetelný pocit nějaké základní spravedlnosti a ne zcela jasný pocit že se plní manažerské zadání. Jenže udělat to tak, aby to bylo celé věrohodné a přitom to splnilo zadání by bylo prostě hodně drahé. Mohlo by to být i levné s tím, že by se porotcům dala původní svoboda rozhodování, jenže do tohohle rizika zase manažeři nechtějí jít. Asi se čas těhle talentovek opravdu naplnil a TV by se měli věnovat něčemu jinému.

476
Violete
Reagovat

Uz aby napsal DJ Vlado rekap, aby mel clovek na cteni komentaru zapnutou funkci rychlocteni v hlave ;-) Vidim to na finale Dominika lesni vila, jak jsem se zde docetla „s nadechem jarni studanky“ a me se vysplhala vysoko v hodnoceni, Esther, tajna zbran poroty, povsimla jsem si ji, az diky Chomovi a na finale podle me ma, Martina, davam ji sanci, protoze jsem hrozne zvedava, jak bude pusobit bez ovlivneni Giovannim, podle me muze i zazarit.Lucie jako showwomanka a Mikulka jako showman, Timotej jako kontroverzni osoba, jak tady nekdo podotknul, Bara Popelka souteze,Vavra jako hudebnik a Smooth Criminal by mohl byt touchdown.Hrbacek k fandeni pro teens a jako posledni Veronika, ktera mi uz z divek jedina zbyla, z tech co jsem jim fandila, takze bude pro me krute, pokud ji vyhodi.Z kluku si preji Mikulku, byl by fajn i Olah, ale tam to uz moc nevidim, ale treba prekvapi.A marne se pokousim desifrovat, proc me nebavi Safrata.

477
Maria
Reagovat

Za mňa z prvého duetu mal postúpiť jednoznačne Jaroslav. Bola som šokovaná,tým že ho vyhodili. Mňa osobne Dominika vobec neoslovila,jeden z hlasov, ktoré sa pre mňa stratia v dave spevacok,prepac Dominika. Nechapem to.

478
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tak to nám pekař neprozradí nic no. Oni moc dobře ví proč tam ty smlouvy mají takové jaké je mají. Tam je to totiž fakt potřeba aby se nic nevyneslo ven.

@Maria: Ano přesně tak, Dominika naprostá tuctovka bez zajímavého hlasu, takhle zpívá tisíc dalších holek. Vůbec nechápu co se na ní komu líbí a proč je z ní spousta lidí tady tak unešená, pro mě nepřináší vůbec nic nového a je to prostě jen jedna z mnoha slušně zpívajících holek, kterých jsou ale mraky. Je dost možné že bude až ve Finále ale mě teda vůbec ničím nechytla.

479
Violete
Reagovat

@Tomáš: Video v komentáři 404, akorát takový soutěžící by neprošel u poroty, má zavřené oči a dívá se do země :-)

480
Lucas
Reagovat

Dolník nebyl špatnej, ale podle mě by se hodil spíš do muzikálů, takže mě jeho vypadnutí tak nemrzí.

481
Violete
Reagovat

@Tomáš: Jinak jak jsi tady dával video Habery, moc hezké a tady je Haber, Gott a Dvorský. Zaujal mě tam komentář, jak se krásně prolínají čeština a slovenština. Tak doufám, že třeba ještě zažijeme nějaký česko-slovenský duet v Superstar, možná ve finále?

482
Violete
Reagovat

@Bezík: Amelia Siba se mi moc líbí. A co Corinne Bailey Rae, https://www.youtube.com/watch?v=wkJ0QykFREs To je tak niterné, něžné, po všech stránkách uspokojivé se tím nechat unášet.

483
Bezík
Reagovat

@Violete: Jojo, Corinne je fajn, od ní můžu i veselejší věci ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=h–fvyPu5e4

484
Violete
Reagovat

@Motylek: Jinak pro mě takovým správným čarodějnickým typem je Tori Amos, byla jsem na jejím koncertě a to její čarování a vábení lidí k pódiu bylo fakt úžasné, a to bylo co říct, protože to bylo v Kongresovém centru, které většinou utlumí spolehlivě jakoukoliv aktivitu posluchačů. Pak Euzen je také taková magická, umí vtáhnout posluchače do svého vnitřního světa https://www.youtube.com/watch?v=lfFa2frMjzs

485
Violete
Reagovat

@Bezík: To je také pěkné, no, nechci provokovat, ale jak na Tebe působí její hlas, není tam jemné zalykání až šelest :-)? Corinne měla hodně smutné období po smrti manžela a přiznávám, že tuhle desku jsem moc nedávala.

486
Bezík
Reagovat

@Violete: Tori, moje láska ušatá !!! Už je to taky „babča“, nemládneme no. Ale v devadesátkách to byla divoženka !!! To jsem na ní hodně ulítával :-D
https://www.youtube.com/watch?v=KWmETxWM0h0

487
Bezík
Reagovat

@Violete: V jejím hlase je tolik věcí, nějaké zalykání a šelesty tam taky budou. Tyhle desky po nějaké tragédii jsou někdy těžko k poslechu. Já to tak mám třeba s Nickem Cavem a albem Skeleton Tree které vyšlo po smrti jeho syna. On ho sice napsal a částečně natočil ještě před tou tragickou událostí, ale jako by to snad tušil, nechápu. V tom je tolik smutku …

488
Violete
Reagovat

Ještě dám poslední tip A Fine Frenzy, jestli neznáte https://www.youtube.com/watch?v=A1PqA6c5_Ic Mně se tají až dech při téhle písni. Kéž bychom mohli něco takového slyšet v Superstar, jednoduchou procítěnou píseň bez zbytečných ozdob.

489
Violete
Reagovat

@Bezík: Ale zabředli jsme nějak do smutku, tak to ještě musím dát něco veselejšího The Ting Tings https://www.youtube.com/watch?v=v1c2OfAzDTI To by si mohla vzít produkce příklad a nechat tuhle píseň někoho zazpívat :-)

490
Bezík
Reagovat

@Violete: Jsem si říkal, že máš nějakou nostalgickou náladu princezno. No jo, ale která by to tam vystřihla tak hezky jako Alison, možná Rozálka kdyby už nebyla out. The Ting Tings si teď nedám, mám takové tiché rozpoložení, tak raději Hannah …
https://www.youtube.com/watch?v=QyZeJr5ppm8

491
Violete
Reagovat

@Bezík: Ještě jsem teď zahlédla duet Hrbáčka s Dominikou, tak třeba nás ještě Hrbáček překvapí https://www.youtube.com/watch?v=YJiBuGyE2Nk Pro nostalgickou náladu ještě třeba Fabiola Toupin https://www.youtube.com/watch?v=jdiHj0CIQfs Zrovna jsme dnes s manželem vzpomínali, jak jsme si nechali zaslat CD až z Kanady. Naživo byla neuvěřitelná, ten prožitek s vtělením i do gest. Bohužel to byl kombinovaný koncert s více interprety, takže jsem se vždy těšila, až zase přijde na scénu :-)

492
Violete
Reagovat

Pro nostalgickou náladu ještě třeba Fabiola Toupin https://www.youtube.com/watch?v=jdiHj0CIQfs Zrovna jsme dnes s manželem vzpomínali, jak jsme si nechali zaslat CD až z Kanady. Naživo byla neuvěřitelná, ten prožitek s vtělením i do gest. Bohužel to byl kombinovaný koncert s více interprety, takže jsem se vždy těšila, až zase přijde na scénu :-)

493
Violete
Reagovat

Ještě jsem teď zahlédla duet Hrbáčka s Dominikou, jestli jste viděli, tak třeba nás ještě Hrbáček překvapí https://www.youtube.com/watch?v=YJiBuGyE2Nk

494
Ally
Reagovat

@Violete: JJ, je to zvláštní jak může působit hlas, je to asi takový dar , plus kombinace osobnosti, hudba
Někdy chodím na PSB forum , tak vím, že to tak nemám sama :)
Stejně to mám asi už jen u Anety Langerové možná. Jednou jsme si hrály s neteří, tehdy měla tak 4 roky a brácha měl k tomu puštěné CD Anety Na Radosti ..a malá sama od sebe říkala, že se jí to líbí :) A to není uplně hudba pro děti, že ? ale ona je myslím taková “ stará duše “ ..
Teď mě napadá , že oba tihle zpěváci jsou jiné orientace, já nejsem ..ale možná tam nějaký vliv je , že to jsou citlivější lidi..a prožili si taky svoje..
A tak.. No Nick Cave si uvědomuji, že asi taky déle poslouchat nemůžu, Timotej myslela jsme spíš celkově osobnost,ale asi v tom hlase taky něco bude..
Kouknu na ty tipy co posíláte s Bezikem, dneska je jaksi zamračeně nostalgicky ..ale nepřehánějme to :)

495
dena
Reagovat

@Violete: noo to nezneje spatne. ja na neho nejako furt zabudam.. ze tam este je

496
Tomáš
Reagovat

https://superstar2020.cz/kdy-uvidime-v-superstar-2020-vypuknuti-koronaviru/?fbclid=IwAR0hOS0biYV3MsFUwQZ_AJumAa49wlihiNx3j6et73j9CS1rMvFgZBtMuDg Takže i to Semifinále, které se bude vysílat 17. května mělo být asi původně s diváky ale nakonec kvůli propuknutí pandemie to natočili bez diváků. Zajímavé.

497
Adam
Reagovat

Zdravím zdejší fanoušky, Markíza vydala program na poslední květnový týden a informace, která tu už dříve proběhla je bohužel asi definitivní – budou opravdu jen dva živáky, SuperStar tedy končí poslední květnovou v neděli.
Zkopírováno z TV programu 31.5:
20:25 SuperStar – SUPERFINÁLE HD *12 Stereo P
Kto sa stane ďalšou SuperStar?
SUPERFINÁLE: SuperStar vrcholí! Po dnešnom večeri celé Česko a Slovensko korunujú
nového kráľa alebo kráľovnú populárnej hudby a objavia svoju SuperStar. Len jediný z nich môže získať rozprávkovú výhru v hodnote 75-tisíc eur a titul SuperStar 2020!

498
Rimmer
Reagovat

@Tomáš (11:00): Souhlas. A myslím, že ten plán na novou Langerovou mohla silně ohrozit jediná osoba – Kamila. Ta je takovému prototypu taky podobná a mohla by svým milým pokorným projevem a krásným zpěvem strhnout hlasování na svou stranu. Jelikož je to Češka, tak se jí zbavili. A to dost hnusným způsobem – umístili ji do krákající trojice a navlékli do šíleného obleku. I přesto tam zazpívala dobře a oni ji bez jakéhokoliv vysvětlení vyrazili.

499
J
Reagovat

@Adam: Bezva, takže ještě horší než jsem čekal, jen dva živáky :))) Takže v jednom kole vypadne 5(?) lidí a v dalším vyberou z 5ti lidí vítěze… takové zmršení dřívější SS, to mě snad až fyzicky bolí :P

500
Luke
Reagovat

Mě by spíš zajímalo, jestli je někde v zahraničí tu Superstar tak orezali ….jestli někde byli jenom 2 live přenosy…podle mě je to jasné zprznění formátu a je to na odebrání licence, nebo podle vás není ?

501
libena
Reagovat

@Luke: např. american idol letos asi taky zkracuje. minulý týden zpívala top 20, včera top 10 (+1). podle ryana seacresta příští týden bude zpívat top 7 – takže 4 vyhodí. to vypadá ještě na dvě kola a konec. nemám a nevím kde to ani zjistit, jen předpokládám. vypadá to, že letos se promine jakékoliv nedodržení pravidel…bohužel pro diváky. a to si myslím, že těch diváků je naopak o mnoho víc než jindy, protože maximum lidí sedí doma a kouká na telku.

502
Peges
Reagovat

Teď jsem si sjela celý minulý díl…Jsem toho fakt plná…. žádám divokou kartu pro Michala Chomu… Vůbec neudělal chybu, za kterou by měl vypadnout a „sorry jako“ Esther tam byla jen 5 dkg navíc, ba co dím… vůbec tam nemusela být… Choma mě bavil, i kdyby tam byl sám a velmi mě mrzí, že už ho neuvidím a neuslyším… Toto byla opravdu velká mávka…

503
dena
Reagovat

pozeram ze nemecka superstar tento rok skoncila v aprili
tam mali prvu live show so 7 spevakmi, vypadol 1. druha liveshow so 6 -opat vypadol 1, pak aj v tretej liveshow jeden tj ostali styria na finalovy vecer…

504
dena
Reagovat

pozeram ze nemecka superstar tento rok skoncila v aprili
tam mali prvu live show so 7 spevakmi, vypadol 1. druha liveshow so 6 -opat vypadol 1, pak aj v tretej liveshow jeden tj ostali styria na finalovy vecer…

505
Peges
Reagovat

Teď jsem si sjela celý minulý díl…Jsem toho fakt plná…. žádám divokou kartu pro Michala Chomu… Vůbec neudělal chybu, za kterou by měl vypadnout a „sorry jako“ Esther tam byla jen 5 dkg navíc, ba co dím… vůbec tam nemusela být… Choma by mě bavil, i kdyby tam byl sám a velmi mě mrzí, že už ho neuvidím a neuslyším… Toto byla opravdu velká mávka.. Srovnání s Timotejem v kvartetu 10:0…

506
dena
Reagovat

@Luke:
pozeram ze nemecka superstar tento rok skoncila v aprili
tam mali prvu live show so 7 spevakmi, vypadol 1. druha liveshow so 6 -opat vypadol 1, pak aj v tretej liveshow jeden tj ostali styria na finalovy vecer…

507
dena
Reagovat

@Luke: .. nejaksa mi tu neda reagovat.. technicky problem..
pozeram ze nemecka superstar tento rok skoncila v aprili
tam mali prvu live show so 7 spevakmi, vypadol 1. druha liveshow so 6 -opat vypadol 1, pak aj v tretej liveshow jeden tj ostali styria na finalovy vecer…

508
Ally
Reagovat

Produkce zavináč superstar.cz .
.to je e-mailová adresa ,jak kdyby ji vymysleli panáčkovci ..:)
Ještě možná lamparna zavináč superstar.cz ?:)

509
Bezík
Reagovat

@Ally: To bude obráceně, superstar zavináč lampárna.cz ;-) :-D

510
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-)

511
jjj
Reagovat

test
sucks! sodomie

512
jjj
Reagovat

test
smečka superstáří semlelo samopaly siroty symfonie

513
jjj
Reagovat

test
strádaly samonaváděcí siroty salutují

514
jjj
Reagovat

test
hemží nekvokají

515
jjj
Reagovat

test
sbormistrů

516
jjj
Reagovat

test
Sověti

517
jjj
Reagovat

test
kapitalista kapitalistický

518
jjj
Reagovat

test
so*alis*ický

Přidat komentář