Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2020, 7. casting: Česká Andrea Corr z Hošťálkové a dvojitý zásah Imagine Dragons

1. Duben 2020 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Kamila Polonyová, Jaroslav Dolník, Barbora Piešová

Castingy se pomalu, ale jistě chýlí ke konci a v neděli nám byla představena předposlední dávka talentů. Objevili se v nich nějací možní favoriti? Stvořil někdo ze soutěžících potenciální megahit? Dorazili sourozenci ex-soutěžících? A který kreslený seriál ovlivnil v dětství můj výběr favoritů v talent shows? To všechno se dočtete v předposledním castingovém rekapu.

Lucie Bikárová

zpívala: Jessie J feat. BoB – Price Tag

Lucie je mladší sestrou Márie Bikárové, kterou si můžeme pamatovat z minulé SuperStar, ve které skončila na Dlouhé cestě. Musím však říct, že Mária se mi zpěvácky zdála zajímavější, především měla vyzrálejší hlas, zatímco ten Luciin je ještě místy nedozrálý. Navíc byla docela odvaha zpívat Price Tag před Monikou, která svého času nazpívala cover tohoto megahitu, který je diametrálně odlišný od originálu a pro mě každá zpěvačka, která se snaží originál víc kopírovat, vychází na hlavu poražená. Na druhou stranu z Lucie jde velmi pozitivní energie a působí velmi sympaticky, takže jí postup do divadla přeju, jakkoliv až na finále to v těžké dívčí konkurenci nevidím.

Dorota Tóthová

zpívala: Adele – When We Were Young

Dorota, kterou diváci Markízy mohou znát ze seriálu Červené pásky, je smutný případ zpěvačky, která má velmi slušnou techniku, ale příroda jí nenadělila velký ani zajímavý hlas. Ve výškách je její hlas vyloženě úzký a neposlouchá se příjemně. Na postup do divadla OK, ale tam tipuju Dorotu na jednu z prvních vypadlic.

Marcel Bendig

zpíval: R. Kelly – I Believe I Can Fly

Druhým sourozencem bývalého účastníka, v tomto případě i mnohem známějšího, byl právě Marcel. A opět srovnání s bráchou nevyhne, jakkoliv má aspoň pro mé uši Marcel příjemnější i zajímavější barvu hlasu, technicky se na Honzu nechytá. Marcelovy šance do dalších kol jsou hodně neodhadnutelné. Pokud by se náhodou dostal do živáků, mohl by díky velkém popularitě (své i bráchově) zvlášť u romské komunity hodně bodovat. Primárně však Marcelovi na finále až tak nevěřím, jakkoliv u kluků je letos možné všechno.

Nora Gandiová

zpívala: Marshmello & Anne-Marie – Friends / Nicky Minaj – Monster

Nora je oříšek. Je totiž výborná rapperka, ale podprůměrná zpěvačka. A SuperStar je primárně zpěvácká soutěž, takže se v níž pouze s rapem soutěžit nedá. Na druhou stranu jednoho rappera už v divadle máme, takže proč ne i rapperku? Na finále to však ani u jednoho z nich nevidím.

Kamila Polonyová

zpívala: Nad našú Hosťálkovú (vlastní píseň)

Vzhledem k tomu, že tato SuperStar už je dohromady dvanáctá (+ tady byl dvakrát X Factor a třikrát Voice), tak jsem vděčný za každého soutěžícího, který vybočí z pelotonu, přitom to vybočení ale není samoúčelné. A Kamila vybočila nejen tím, že zazpívala vlastní píseň, ale především folklórními prvky, které v sobě píseň oslavující rodnou vesnici skrývá. Kamila má navíc velmi příjemný hladivý hlas a v neposlední řadě je krásná a sympatická. Těžko říct, jak Kamila v těžké dámské konkurenci dopadne, pro mě osobně však patří k vůbec největším objevům soutěže. Česko tak konečně našlo svou Andreu Corr, která má navíc už na kontě potenciální megahit.

Václav Krušina

zpíval: Bradley Cooper – Maybe It’s Time

V dosavadních dílech jsme zatím viděli tři písničkáře – Samuela Meyerse, Miroslava Šimůnka a právě Vaška, který byl z těchto tří zatím rozhodně nejlepší. Jelikož tato píseň je velmi jednoduchá, tak to nebyl vyložený zvedák, příjemné vystoupení to však bylo každopádně. Úplný názor na Vaškův zpěv si však udělám v divadle, až ho uslyším zpívat něco těžšího.

Nela Žáková

zpívala: Gabriela Gunčíková – Černý anděl

Ze sestřihu postupujících se tentokrát nejvíc vymykala právě Nela a to nejen prosto, že zpívala největší hit božské GG, ale především proto, že se jako zpěvačka jeví velmi nadějně. Že by to byla Adéla Kvitová tohoto ročníku (tzn. zpěvačka, která byla v castingu utopena v sestřihu, ale v SuperVýběru překvapila)?

Jaroslav Dolník

zpíval: Imagine Dragons – Bad Liar

Jarda se mi zdál velmi nadějný už před deseti lety, přičemž mě porota tehdy jeho vyhazovem pořádně nasrala a navíc hned vzápětí pustila do divadla (ne)zpívajícího bodybuildera. Je však dobře, že to Jarda nevzdal, zapracoval na sobě a vrátil se v ještě lepší formě. I přes lehce nejistý začátek nechal v refrénu v plné kráse rozeznít své syté hlasisko. Stejně jako mám u holek slabost pro lolitky, u kluků mám podobnou slabost pro takovéto velké chlapáky s velkým hlasem (možná můj výběr favoritů v dětství ovlivnila Rychlá Rota, ze které moje dvě nejoblíbenější postavičky byly Gedžitka a Monty Jack). Proto se Jarda okamžitě řadí k mým favoritům a pokud ho pustí do živáků, mohl by být dost možná vůbec největším mužským favoritem, jelikož podobné lidové typy u diváků vždy bodovaly.

Barbora Piešová

zpívala: Imagine Dragons – Next To Me

A aby přetlaku talentů mezi Slovenkami nebylo málo, objevila se i šedá myška, na kterou by člověk nevsadil ani zlámanou grešli, ale ona všem vytřela zrak a zazpívala parádně. Jediné, na čem musí zapracovat, je oční kontakt s diváky (například Aneta Langerová, se kterou je Bára kvůli své „myškovitosti“ srovnávána, s ním od začátku neměla problém). Pokud to zlepší, tak myslím, že máme jednu ze žhavých favoritek na absolutní vítězství. Jo a Bára je sestrou Lenky Piešové, kterou si můžeme pamatovat z prvního Talentu, takže doplnila trojlístek sourozenců bývalých soutěžících z talent shows, přičemž jako jediná z tohoto trojlístku svou sestru překonala.

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada (tentokrát bez pořadí):

Kamila Polonyová
Jaroslav Dolník
Barbora Piešová

Možná se divíte, že jsem se tentokrát rozhodl vynechat exoty, což je hlavně proto, že jediným čistokrevným exotem byl „ženomuž“ Ján Horváth a blížila se Kristína Mišovič, která nejspíš donutila Věru Špinarovou obracet se v hrobě. Samostatnou kapitolou byl pak motorkář Matěj Halíř Davidson, který si na exota jenom hrál, jeho póza však vůbec nebyla vtipná, ba naopak působila trapně, takže se nedivím, že tím porotu otrávil. Inu, není každý Ruda z Ostravy nebo Barbar Mamut, kteří byli opravdoví recesisti a dokázali skutečně pobavit, zatímco motorkář byl na úrovni Jirky Koběrského a jeho výstupu na castingu Robina Hooda. Matěj tak zcela prokaučoval svojí šanci, jelikož jinak nezpíval špatně.

Hodnocení 7. castingu podle DJ Vlada:

Předposlední casting patřil co do úrovně talentů rozhodně k těm lepším. Co mě ovšem nepřestává udivovat, je extrémní koncentrace talentů mezi Slovenkami, které jsou v porovnání jednotlivých ročníků (a nejen SuperStar, ale i Voice) nejnevyrovnanější kategorií ze všech, jelikož někdy mezi nimi není z čeho vybírat (jako například ve druhé federální SuperStar, kdy se do finále dostala i příšerná Klaudia Pappová), jindy je mezi nimi totální přetlak talentů jako právě letos. Už proto doufám, že se letos vykašlou na národnostní i genderové kvóty a do finále postoupí opravdu ti nejlepší bez ohledu na národnost a pohlaví. Ačkoliv nevěřím, že ten Leoš Mareš, který se nám v diskusi objevil, je skutečný Leoš, tak doufám, že aspoň v tomto má pravdu. Příští týden nás čeká poslední casting a v upoutávkách se opět objevila jedna velmi nadějně znějící zpěvačka a také zpívající dvojčata, která byla vidět v upoutávkách ještě před začátkem SuperStar (podařilo se mi zjistit, že se jedná o Štěpána a Luboše Mrázovy). Na to, jestli to bude skutečné vyvrcholení castingů, si musíme ještě pár dní počkat.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 149
1
Tomáš
Reagovat

Tak logicky Nova a Markíza chtějí letos za vítězku babu ze Slovenska a proto jim dávají tolik prostoru. Některé fakt dobré jsou ale třeba je i televize mohly samy oslovit aby přišly na casting? Nechci zase spekulovat no. Už se s tím smiřuju že kluk už nikdy nevyhraje. Jo a ty dvojčata co budou příště, tak to je novej Zbyněk Drda a to hned 2x :D

2
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Obě už jsou nepatrně mrtvé ? :-D

3
Violete
Reagovat

Souhlasím, že je to hodně nabitá řada talenty a jsem zvědavá, zda si mě někdo po dalších výkonech v divadle získá, jako Natálie Rotterová. Dnes jsem objevila tohoto hráče na cello Hausera https://www.youtube.com/watch?v=u7FkfFjBMq8 a hned jsem si na ni vzpomněla. Doufám, že někdo ještě zahraje na cello nebo saxofon :-) Jestli tedy na to bude prostor.

4
DJ Vlado
Reagovat

Co kdybychom si dali malou ANKETU? Napište z každého z dosavadních šesti federálních ročníků SuperStar své největšího favorita :-) Opravdu ale JEN z federálních ročníků, jelikož slovenské ročníky tady většina lidí nesledovala a chodí sem i Slováci, kteří zase většinou nesledovali ty české :-) Já to mám takhle:

ČSS1: Monika Bagárová
ČSS2: Gabriela Gunčíková
ČSS3: Tereza Mandzáková
ČSS4: Emma Drobná
ČSS5: Eliška Rusková
ČSS6: Alica Urcikánová (zatím)

A jak to máte vy?

5
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Těžká věc …

ČSS1 : nikdo
ČSS2 :Celeste Buckingham
ČSS3: Štefan Pčelár
ČSS4: Emma Drobná
ČSS5: Karmen Pal-Baláž
ČSS6: Jana Selická (zatím)

6
Violete
Reagovat

ČSS1: Miro Šmajda
ČSS2: Alžběta Kolečkářová
ČSS3: Sabina Křováková
ČSS4: Veronika Danišová
ČSS5: Kristián Révay
ČSS6: Jana Selická

Pamatujete na Alžbětu a Šepse v písni I got you babe https://www.youtube.com/watch?v=_dRBMupH4Jo.

Tuhle řadu pak dlouho nic nepřekonalo, až na Sabču, která byla moje srdcovka v následující řadě, čtvrtá a pátá řada byly už pro mě slabší. Snad tahle přinese zase pořádné emoce.

7
Bezík
Reagovat

@Violete: Ty jo … nostalgie … ;-) Šeps byl fakt přírodní úkaz … :-D

8
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: A musel se ten člověk dostat do Finále? Ale vidím že tu někteří píšou i ty co ve Finále nebyli a nebo to ještě letos nemají jisté takže to beru tak že to není podmínka. Jinak já bych dokázal napsat i favority z čistě slovenských ročníků i když sem je v době jejich vysílání moc nesledoval ale chápu že moc takových nás tu asi nebude.

Takže za mě

ČSS1: Miro Šmajda
ČSS2: Jerguš Oravec
ČSS3: Adam Kukačka
ČSS4 : Denis Kolek
ČSS5 : Richard Chovan
ČSS6 : Matěj Vávra ( zatím )

9
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Samozřejmě tam není podmínka účast ve finále, což vzhledem k letošku, kdy ještě finalisty neznáme, pochopitelné :-) Já jsem sice dal jenom finalistky, ačkoliv jsem měl i srdcovky vypadlé v SF (Dorotka, Zuzka), ale GG a Eliška ty svoje ročníky jednoznačně ovládly, byť každá jinak (GG množstvím touchdownů, Eliška vývojem s touchdownem na závěr), takže jim prvenství náleží právem :-)

10
dolores
Reagovat

tak ta Lenka je sestra Barbory ? no talentovane obidve, teda geny sa nezapru..

podobne Bendigivci, ale mladsi ma pre mna tiez prijemnejsiu farbu, nie je taky mecivy ako Honza, ..ale daval dost toho ciganskeho feelingu, tak uvidime, ci v divadle v inych piesnach od toho upustil, lebo neda sa vsade pouzit

11
Bezík
Reagovat

@dolores: Jen mě tak napadlo, Dolores, koukáš na Westworld ? Co říkáš na svojí jmenovkyni ? ;-)

12
dolores
Reagovat

k motorkarovi:
spieval dobre, je ho skoda, ale musel vediet, ze s tymto druhom divadla neprejde, hoci to kazdy pricetny clovek musel povazovat za recesiu, v tejto sutazi takito typkovia neprechadzaju, takze bud to nevedel a myslel si, ze spravi zo seba totalneho namachrovaneho luzra aby im vzapati privodil sok v podobe dobreho vykonu, alebo to vedel a prisiel niekoho akoze pobavit a naschval vypadnut, ale vtipne to teda nebolo…

co ma ale este viac iritovalo na tomto audition, tak to je Haberove kopnutie si do Klusovej pesnicky, (je ine ked kritizujeme piesne my na diskusiach)… ale preco zhadzovat konkurenciu? to je cely on Palo …. zase sa vyznamenal. Posledne roky sa sice znormalizoval a ubral z arogancie, ale obcas sa mu to mozgove cetrum nadradenosti a nafukanosti zaktivizuje aby urazil a ponizil, … kebyze si kopol na urovni svojho zarobkovocinneho instagramu, kde by mu to mohol Klus adekvatne vratit , ale urobil to v statisicami sledovanej TV relacii, kde sa Klus nema moznost branit na tej istej urovni. A urcite by sa mu dalo vratit, napr. vysmiat jeho socpopikove sracky, o ktorych si Palo stale mysli, ze su neodolatelne ako on sam :-D
podobny pripad bola Knechtova, ked v minulej serii sundala Cirovej megauspesny song Unikat, … Kde su tie casy, ked v slovenskej superstar porotca Laco Lucenic upozornoval Haberu : nezhadzuj ziadnu pesnicku …. :-)

13
dolores
Reagovat

@Bezík: vobec neviem o co ide, ..podla googla nejaky serial?

14
dolores
Reagovat

este otazka na udajneho Leosa Maresa: :-)

ako to bude s finalovymi kolami v tejto neprijemnej dobe ?

15
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Do ankety nepřispěješ? :-)

16
Bezík
Reagovat

@dolores: Jojo, a nejni špatnej, stáhni a mrkni ;-) Seš tam jako jedna z hlavních postav ! :-D

17
Monika
Reagovat

V ukazce na nedeli zni vyborne jedna krasna baba, ta by mohla hodne zasahnout do finale. Na FB je jako Klara Belisha, ale na YT jsem nic nenasla.

18
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado je náš anketový fantóm :-D Já bych to ještě doplnil o nejoblíbenějšího finalistu, protože favorit nemusí být vždycky ten nejsympatičtější.
ČSS1: Miro Šmajda / Markéta Konvičková (sic!)
ČSS2: GG / GG
ČSS3: Sabina Křováková / Šafa
ČSS4 : Emma Drobná / Karolína Přibylová
ČSS5 : Tereza Mašková / Karmen Pál-Baláž
ČSS6 : zatím nikdo :-)

19
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: U mě se to favoritství se sympatiemi obvykle kryje :-D Ale dám sem i „extended“ verzi té ankety na osobní Top 3 :-) Kdo chce, může se přidat :-)

ČSS1: Monika Bagárová, Miro Šmajda, Dominika Stará
ČSS2: Gabriela Gunčíková, Lukáš Adamec, Dorota Dragulová
ČSS3: Tereza Mandzáková, Sabina Křováková, Martin Šafařík
ČSS4: Emma Drobná, Štěpán Urban, Veronika Vrublová
ČSS5: Eliška Rusková, Karmen Pál-Baláž, Zuzana Chalupová
ČSS6: Alica Urcikánová, Kamila Polonyová, Jaroslav Oláh

20
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Dominika Stará to byly touchdowny, Vyznanie, Je suis malade. Spíše napište k oblíbencům touchdowny, třeba teď mě napadá Ben Cristovao a Family portrait. Nebo Leona Šenková Lásko má voníš deštěm, nebo Modlitba pro Martu, to bylo něco. Stejně u téhle řady se sešla asi vynikající konstelace hvězd :-)

21
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: ČSS1: Tam jsou pro mě tři největší touchdowny Moničin Fun Day, Šmajdova Wicked Game a Dominičino Je Suis Malade, dále pak Chodúrovo Rozeznávám, Umbrella Markéty Konvičkové, zmíněné Lásko voníš deštěm Leony Šenkové a pár dalších, čili máš pravdu, byl to magický a hvězdný ročník :-)

ČSS2: Tahle řada byla pro mě především ve znamení GG, která střídala jen výborné výkony a touchdowny, ze kterých byl jmenoval především Send Me An Angel, The Final Countdown, Who Wants To LIve Forever a superfinálovou Špinarku :-) Z dalších bych pak ještě přidal Adamcovo Whiskey In The Jar (což dal neuvěřitelně i s nemocnými hlasivkami) a Piňákova Jacksona (She’s Out Of My Life) :-)

ČSS3: Z tého řady bylo pro mě největším touchdownem Sabinino Cry Baby, další skvělé výkony byly Son Of A Preacher Man mé srdcovky Terezky, Šafova Lucie (Dotknu se ohně), Kukačkův Mad World, Smejkalův Sex On Fire a musím zařadit i Itchovo Impossible, jakkoliv jsem ho tehdy nemusel :-)

ČSS4: Tenhle ročník pro mě ovládla Emma, z jejíchž výkonů bych vypíchl především Fix You, které jsem jí tehdy sám vybral :-) Hodně skvělých výkonů měl i Štěpán, z nichž bych na první místo dal Nirvanu a nemůžu zapomenout zmínit ani Kovalička a jeho Lipovou lyžku :-)

ČSS5: Tady jako obrovský maják dominuje Eliščina superfinálová Whitney a výborné bylo i Karmenino Dream On :-) Naopak Mašková mě většinou svých „touchdownů“ nezaujala, ale když už bych měl od ní něco vybrat, zvolil bych Uptown Funk :-)

22
Tomáš
Reagovat

Abych to trochu ozvláštnil, tak já přidám i své nej favority ze všech českých i slovenských ročníků.

ČHS1: Petr Poláček
SHS1: Robo Mikla
ČHS2: Petr Bende
SHS2: Peter Cmorik
ČHS3: David Spilka
SHS3: Robo Šimko

23
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: OK, tak to přidám i já :-)

ČHS1: Petra Páchová
SHS1: Martina Šindlerová
ČHS2: Lucie Bakešová
SHS2: Barbora Balúchová
ČHS3: Soňa Pavelková
SHS3: Vierka Berkyová

24
Rimmer
Reagovat

Všimli jste si, že na Spotify a Evropě2 jsou písně z epizod znovu přezpívané? Chtěl jsem si pustit Barboru a po chvilce mi to přišlo nějaké divné, několik tónů dokonce trochu falešně, což přímo v soutěži neměla. Pak koukám, Kamila Polonyová tam má Most přes minulost. Zvláštní, ale víc by mě bavilo přehrávat si reálné výkony ze soutěže.

25
tynka
Reagovat

Kolik má být letos finalistů, neví někdo?

26
Tomáš
Reagovat

https://novaplus.nova.cz/porad/superstar-2020/ukazka/976-talentovana-dvojcata-v-superstar-moniku-bagarovou-dokonce-rozplakala?fbclid=IwAR3Q-KO_fYiZJDeiQ1vT8YJmcHEP7wBFEiSlOOjK7lnM_vRGWuKg70_9g2Q Tak tihle kluci mě budou bavit hodně, velmi kvalitní zpěv. A jsou to sympaťáci. Ti by mohli finálovými preferencemi u kluků hodně zamíchat. Jsou ve stylu Drdy, tak by se mohli líbit Monice protože vím že mu kdysi hodně fandila. A pokud ne, tak už ji letos vůbec nechápu. Tak mě napadá, jak je to s těmi soutěžními dvojicemi na castingu? Když postoupí oba dva, tak je pak rozdělí a dál už soutěží každý sám za sebe a nebo prostě budou jako soutěžní duo třeba i ve Finále tak jako to bývá v X Factoru? Tohle tu ještě nikdo uspokojivě nezodpověděl. Kdyby pak soutěžil každý sám za sebe a tihle kluci by se dostali do Finále oba dva, tak to by bylo vážně kuriózní. Vypadají vážně úplně stejně a tam by mohl nastat problém u hlasování, že by lidi nevěděli který je který a hlasovali by omylem pro toho druhého. :D Prostě by je od sebe nerozeznali.

27
Monika
Reagovat

@Tomáš: No vypadaji sice jako bratri Drdy, ale zpivaji tak o tri levely niz. To se vubec neda srovnavat. ja je uz googlila na YT a prijdou mi naprosto prumerni a ta ukazka ze superstar me spis desi, hrozna podbizivost na efekt a preslazenena lacinost.

28
Monika
Reagovat

@Tomáš: No ja si myslim, ze nemusi postoupit do fianle ani jeden. Jasne na castingu kazdeho ohromi kdyz tam prijdou jednovajecna dvojcata, to tu ejste nebylo, taky bych na miste poroty byla z toho uplne paf. Na druhe setkani, ale uz tohle kouzlo zmizi….Do semifinale imho pujdou oba, pro produkci tohle je dar z nebes, da se na tom vytriskat sledovanost, vzbudit zajem medii, moderator si to vychutna, porota si to vychutna, lidi budou zvedavi kdo z nich projde do finale..No a nakonec nemusi ani jeden..

Chudak Bezik, ocekavam, ze se z nich otrepe hnusem :-))))

29
Monika
Reagovat

Kdo mate instagram mrknete k Maresovi ma tam vystoupeni te Klary, zpiva Gagu. Bude patrit k hvezdam posledniho dilu.

30
Bezík
Reagovat

@Monika: Klid, koukám tak s hodinovým zpožděním a vyložené odpornosti z důvodu zachování duševní rovnováhy přeskakuju :-D

31
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Díky za oživení vzpomínek. Umbrella Markéty byla vynikající, i Smejkalovo Sex on fire. Na Son of a preacher man vzpomínám více v podání Kamily Nývltové. A když už bych měla něco vybrat z páté řady, tak duet Maškové a Karmen Pál Baláž Survivor, ten mi přišel naprosto výborný. A když už jsi zmínil Adamcovo překonávání se, tak mi na mysl přišla Aneta Langerová a její tanec, Whiskey, to je moje gusto bylo nezapomenutelné.

32
Bezík
Reagovat

@Monika: Kurwa to je hlas !!!! A co teprve, až jí někdo tu odjištěnou atomovku v hrdle naučí pořádně ovládat !

33
libena
Reagovat

@Monika: @Bezík: klára zahviezdila, ten hlas je v té plné síle moc příjemný a to se stává málokdy, bomba :-)

34
Violete
Reagovat

Tak to nadšení z Kláry tedy zatím nesdílím, v jedné pasáži je tam zajímavé a hezké „lkaní“. Asi nemám na tenhle typ hlasu ty správné receptory. U dvojčat by mě také zajímalo, jestli je rozdělí, Superstar byla ale vždy o jednotlivcích, jestli se nemýlím.

35
Tomáš
Reagovat

Tak já vám tu naservíruju až pod nos dva skvěle zpívající kluky a vy se z nich otřepete hnusem a místo toho jste zase paf z nějaký baby, vy jste fakt nenapravitelní. :D

36
Monika
Reagovat

@Bezík: No u dvojcat bych doporucovala si radsi pustit tu ukazku predem z toho odkazu co sem hazel Tom.

37
Leoš Mareš
Reagovat

Dobrý den všem. Teď mi produkce napsala, že budu mít v neděli chat.

Tak jestli chcete, můžete se ptát už ted. Tomášovi ještě jednou odpovídám. Pokud postoupí dvojice, v dalších kolech už je každý sám za sebe. Monika se ptala na další vývoj Superstar.
Takže, teď nás čekají v dalších kolech vystoupení TOP 80. První fáze se odehraje ve vojenském bunkru a hned první den vypadne polovina postupujících.

38
Monika
Reagovat

@Leoš Mareš: Ja se neptala, ty trumpeto. Ja ti to nezeru, tak me do toho nezatahuj. To byla Dolores :-))
A to co tady placas se uz davno vi verejne, cist umime taky.

39
Tomáš
Reagovat

@Monika: O tři levely horší než Drda mi nepřijdou, zase tak velký rozdíl v těch hlasech není. On Drda taky nebyl nějaký super zázračný zpěvák, jen prostě měl tehdy štěstí že se objevil ve správnou dobu na správném místě. Kdyby soutěžil dnes, tak myslím že by už ani nevyhrál a baby by ho převálcovaly. Jinak se to špatně srovnává s těmahle dvouma kluka, když sem zatím slyšel jen kousek castingového vystoupení ale asi si toho teda od nich budu muset pustit víc na youtube. Co sem tak slyšel, tak semifinále možná letos ani žádné nebude. Soutěžící vybere porota rovnou do finále. Co je na tom pravdy nevím ale to uvidíme už brzy. Každopádně mě by tihle dva kluci ve Finále vůbec nevadili, klidně bych je tam bral ale otázka je místo koho protože ač tu všichni hlásají jak jsou letos kluci tragičtí, tak já myslím že nakonec tam u nich budu mít už docela přetlak abych vybral pět nej kluků pro mě do finále. Kdybych z těchhle dvou dvojčat měl vybrat jen jednoho, tak bych dal do finále toho co nesedí u klavíru ale stojí a zpívá, ten mi přijde možná o trošičku lepší ale jak říkám podle té krátké ukázky se mi to špatně posuzuje.

40
Leoš Mareš
Reagovat

Omlouvám se Monice, ta otázka byla opravdu od Dolores.

Chtěl jsem jen odpovědět na otázky ohledně Superstar. Nic víc. Ohledně autenticity tohoto profilu, můžu dát libovolný důkaz, ať už to nemusíme pořád řešit.

41
Bezík
Reagovat

@Monika: Jo, pustil jsem si … neředěný hnus, tfuj tajfl … brrrrrrrr … zlatej Drda :-D :-D

42
Tomáš
Reagovat

Tu holku kterou tu vychvalujete sem ještě neslyšel a asi si počkám až na neděli. Beztak z ní stejně odvázaný nebudu a ať sním Vladův klobouk, jestli se pletu.

43
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Víš co je zvláštní, že mě ti dva kluci svým medovým hlasem zasáhli přímo do srdce.

44
Bezík
Reagovat

@Tomáš: To ti věřím Tomášku, tvůj vkus je celá léta vyhlášený … :-D

45
Monika
Reagovat

@Leoš Mareš: Uz jsem to tu psala vyse, dukaz dukaz…Nepis to sem, ale pouzij svuj oficialni instagramovy ucet. tak jednoduche to je.

46
Violete
Reagovat

Že by byl klobouk DJ Vlada v ohrožení? :-)

47
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome, ty bud v klidu, jak te znam, tobe se beztak nebude libit a dostane se na black list k Natalii :-))

48
DJ Vlado
Reagovat

Dvojčata jsou kýč jak bič a silně tak ohrožují Parčiho s jeho Shimim ve vedení v žebříčku nejnevkusnějšího výběru písně EVER (ale Tomáš by už nejspíš fandil i masovému vrahovi, jen kdyby byl mužského pohlaví :-D)

Klára má hlas jako černoška (a i vypadá, že má nějaké ty africké kořeny, o čemž svědčí i to exotické jméno), tzn. velmi pěkná barva hlasu v hloubkách, výšky trochu ostré, což je však u černošek normální :-) A vzhledem k tomu, že u Češek není až tak těžká konkurence jako u Slovenek, tak si myslím, že na finále má slušnou šanci :-)

49
DJ Vlado
Reagovat

Ještě k dvojčatům mě napadlo, že JUDr. Kalina by z nich byl nadšený :-D Naopak Báru z minulého dílu by těžce hejtoval jako „levicově alternativní low end, co se nestydí přijít na casting v mikině, to je skandál!“ :-D :-D :-D

50
Violete
Reagovat

Vím, že to tady úplně nepatří, ale kdybyste se chtěli podívat, jak někdo dokázal zparodovat Adele do současné situace https://www.youtube.com/watch?v=M5azNpTwVk8&fbclid=IwAR2GtFFc0eXRJjWcVLMY9TUsrlRhpRKR0zvTySPacezCwuUmski__qXb2qQ

Abychom se nakonec nedočkali ztvárnění koronavirové situace jako tematického kola v Superstar.

51
Milan
Reagovat

Všem co nevěřili Leošovi, podívejte se na poslední post na jeho instagramu. :)

52
dolores
Reagovat

@Leoš Mareš: ano, to som sa pytala ja, ale nie nato, co uz mate natocene, to vieme … ale ako to bude dalej prebiehat v tejto tazkej dobe, myslim na live prenosy…
a diky za pozdrav na insta ♡♡♡ :-D

53
dolores
Reagovat

@Tomáš: no ked sa odputame od nasho roznorodeho vkusu, (o ktorom si kazdy mysli, ze ma ten najsamlepsi :-D) tak kvalita spevu dvojciat je fajn, krasne im ten dvojhlas ladi, takze ako na postup z kastingu je toto urcite vyborny vykon, co ale bude s nimi dalej ked dostanu povinne cviky, to sa nechame prekvapit.
zatial mi nevadia, dokonca ani ten patos v hlase … ale len zatial :-))

54
dolores
Reagovat

@Monika: no dobra je, co viac dodat,… hoci kedze som to mala dost nahlas, tak mi to v istom momente atakovalo bubieky :-)) ale mozno ma bude bavit aj tato baba, len dufam, ze nebude patrit medzi hlasove akrobatky, lebo to nie je moja salka….

@Bezík: pozrela som si fotky z toho serialu, ale obavam sa, ze to nie som ja :-D

55
Monika
Reagovat

@Leoš Mareš: Dobre vy na Instaci, pobavilo :-)) Stejne si ale porad rikam jen jestli jste akorat nepodporil vtipalka co tu pise vasim jmenem, oni nam sem tu a tam chodi trollove. Ze to tady ctete, to vime z predchozich rad. Me spis zajimalo, zda je pravda, ze z tech sedmi lidi, ktere jmenoval Vlado, zopakuji jmena – Alica Urcikánová, Diana Kovaľová, Monalisa Al Seify, Natália Kollárová, Timotej Májský, Michal Šafrata, David Jakubkovič – postoupili do finale jen tri.

56
Monika
Reagovat

@dolores: Vsak mne uz se taky libi mene nez puvodne znela v ukazce na Nove. V tech vyskach je na me hodne ostra a navic se hodne bojim, ze mi vyhodi Kollarovou a do finale pujde misto ni, pac je to k dobremu zpevu i moc pekna baba, zatimco Natalie je takova stara mlada tetka.

57
libena
Reagovat

@Milan: na instagramu leoš hezky pozdravil místní diskutující :-)

58
Ally
Reagovat

Zdravím všechny vytrvalejší šílence :), já zatím nějak letos nemám čas ..a náladu :( ..no a ty bláho přišla jsem o svých 15 minut slávy jako , že by mě Leoš Mareš zmínil na instáči ? :)

Jen občas kousek v TV jako “běžný divák “ a taky kouknu sem.. abych se přesvědčila, že tady je svět ještě v pořádku :) tj Tomášovi je jasné , že zase vyhraje holka, Monice je jasné všechno :) i to , že Leoš Mareš si hraje na Leoše Mareše :) ….Bezík je..prostě Bezík..a tak..

Tož já jednoho dne nastupují rekapy ..a až skončí to šedesáti páté kolo : ) castingu se snad připojim…

59
Monika
Reagovat

Jinak teda Vlado vyjmenoval vesmes favority a je fakt pekelne tezke urcit tri jmena z Alica Urcikánová, Diana Kovaľová, Monalisa Al Seify, Natália Kollárová, Timotej Májský, Michal Šafrata, David Jakubkovič.
Jak to vidite? Ja kdybych si mela tipnout tak Jakubkovic, Kollarova a treti se rozmyslim mezi Alici a Dianou…no nevim vubec…reknu teda o chlup Dianu

60
Tomáš
Reagovat

@Leoš Mareš: Leoši, jsi to vážně ty? V tom případě mám na tebe dotaz. Týká se to minulých SuperStar a pokud mi odpovíš, tak ti uvěřím. V minulosti nebyly několikrát po konci soutěže zveřejněny výsledky hlasování a tak mě zajímá, můžeš prosím prozradit kdo z těchto dvojic měl více a kdo méně hlasů? Napiš to sem prosím. Jedná se o tyto dvojice. Klaudia Pappová a Monika Povýšilová, Celeste Buckingham a Matej Piňák, Alžběta Kolečkářová a Martin Kurc, Richard Chovan a Dominik Gerda, Adéla Kvitová a Bryan Gandola a ta poslední dvojice je Jakub Pružinský a Petr Borkovec. Napiš vždy toho kdo měl z těch dvojic více hlasů od televizních diváků a umístil se tak při vyřazení na lepším místě bližším k postupu. Vím že si to třeba už všechno nepamatuješ ale jsi to koneckonců ty kdo je vyřazoval a kdo držel v ruce obálku, tak prosím zkuš zašátrat v paměti a vzpomenout si. Byl bych ti za to vážně moc vděčnej když už nás tu svou přítomností tak těšíš. To víš, jsem srdcař a fanda SS a tak chci znát všechny podrobnosti. Předem díky. :-)

61
Tomáš
Reagovat

Jinak když je ten přetlak slovenek letos, tak přemýšlím o tom která z nich nepůjde do Finále. Myslím že asi postoupí tři slovenky a kluky SK vezmou do Finále jen dva aby to bylo vyrovnané za předpokladů že by finalistů bylo 10. Tak sem moc zvědavý která holka ze skupiny Diana Kovalová, Natália Kollárová, Alica Urcikánová a Barbora Pieštová nepostoupí. A to jsem možná ještě na nějakou zapomněl. Mě vůbec nevadí Diana a Barbora, ty bych viděl z holek ve finále rád. Takže by bylo za mě fajn aby nepostoupily Natália nebo Alica a nebo obě dvě. To by bylo super a Vlado s Monikou se pak můžou navzájem utěšovat. :D

62
dolores
Reagovat

@Ally: zdravim, tak naladu mame vsetci asi dost blbu, to je fakt, ale ked si tu citam niekedy tak ma to prenesie akoby v case do „normalu“ :-D

@Monika: tak si tu trojku tipnem a zaroven si ju aj zelam : Diana , Monalisa, Michal

63
dolores
Reagovat

@Tomáš: aby si toto Leos pamatal, tak by musel trpiet autismom alebo min. DJ Vlado – syndromom :-D

64
Bezík
Reagovat

@dolores: No asi nejsi, ty bys určitě nebyla takovej kruťák … :-D ;-)

65
Violete
Reagovat

Myslim, ze zpetne hlasy nam Leos nemuze prozradit, ale mohl by zaridit, aby ty hlasy zverejnili letos ;-)

66
Tomáš
Reagovat

No jestli je to pravda s těmi favority že postoupí jen tři z těch co psal Vlado, tak bych se ani nedivil kdyby Timotej nepostoupil. On stejně i kdyby šel do Finále tak si bohužel myslím že vypadne mezi prvními protože je to typově takový podobný typ jako Jerguš, už teď sem četl jak na někoho působí arogantně. Ale je to škoda pokud divadlem neprojde do živáků, já bych mu hodně fandil. Uvidíme no, ještě to není ztracené a favoritů mám naštěstí víc, tak snad aspoň někdo mi postoupí.

67
Yaya
Reagovat

Docela mne mrzí, že Vlado vůbec nebral v úvahu těch pár soutěžících, kteří postoupili bez medailonku. Mně se třeba moc líbila Nela Žáková.

68
Leoš Mareš
Reagovat

Zdravím všechny srdcaře Superstar.

Pro Tomáše. Nevím, ale zjistím. A prosím opravdu nepočítejte kvóty. Žádné kvóty národnostní ani genderové letos nejsou.

Pro Moniku
Ze jmen, které jste vyjmenovala… Alica Urcikánová, Diana Kovaľová, Monalisa Al Seify, Natália Kollárová, Timotej Májský, Michal Šafrata, David Jakubkovič budou ve finále POUZE TŘI

Pro Dolores

@Leoš Mareš: Ako to bude dalej prebiehat v tejto tazkej dobe, myslim na live prenosy…
a diky za pozdrav na insta ♡

Odpověď je, zítra nás čeká poslední casting a pak začnou divadelní kola. Těch bude ŠEST
1. Bunkr 12.duben
2. Bunkr 19.duben
3. Tajemství 26.duben
4. Tajemství 3.květen
5. Tajemství 10.květen
6. Poslední výběr až do finálové sestavy 17.květen

První LIVE SHOW je tedy naplánována na neděli 24..května. Jak to bude probíhat nebo neprobíhat samozřejmě v tuto chvíli neví nikdo. Možnosti jsou asi čtyři. Pracujeme se všemi. Všechno závisí na rozhodnutí vlády ČR.

Každopádně je evidentní, že Superstar se musí propracovat k vítězovi celé série.

Zdravím a kdo bude mít zájem tak zítra je chat na instgramovém účtě @superstarcs a to v 18.00

Leoš

69
Tomáš
Reagovat

@Yaya: Jo Nela Žáková, té sem si všiml dnes v repríze. Ta měla hodně silný hlas a měla by to být favoritka na Finále ale asi do něj nedojde když ji tak utopili v sestřihu. I když kdoví, v minulé řadě takovou Adélu Kvitovou na castingu ani neukázali.

70
Tomáš
Reagovat

@Leoš Mareš: Tak to budu moc rád Leoši když to zjistíš a napíšeš sem kdo z nich se teda jak umístil. Už mi to hlodá v hlavě hezkou řádku let. Jinak s těmi kvótami a národností by bylo super kdyby to byla pravda a vůbec na tom nezáleželo ale nevím nevím jestli tomu budu věřit až letos zase náhodou vyhraje holka ze Slovenska. A Live show začnou 24. května? Až tak pozdě? Pamatuju že vždy SS končila už začátkem června. V tom případě mě zajímá kolik letos plánujete finálových kol a kolik bude finalistů? Na kdy plánujete Grandfinále? A ještě jedna prosba – Za předpokladu že letos bude finalistů 10, nechcete udělit nějaké dvě divoké karty aby finalistů bylo nakonec 12? Myslím že bychom to uvítali jak my tady, tak i ti soutěžící kdyby dostalo víc z nich šanci se předvést v živých přenosech. Těch 10 mi přijde pořád nějak málo, finálová Top 12 jak bývala kdysi by byla optimální. Já bych to tak bral i kdyby v prvním živáku měli vypadnout třeba čtyři soutěžící. Tak nad tím přemýšlej a pokud se s tím dá ještě něco dělat, tak se o to pokus. Díky. :-))))

71
Tomáš
Reagovat

Prosím schvalte mi komentář, který sem teď odeslal. Nevím proč jsem na schvalovačce. Díky moc.

72
Monika
Reagovat

@Leoš Mareš: Zdravim, dekuji za odpoved a omlouvam se za nezdvorilou tykacku v predchozich prispevcich. jste me dobre prevezl :-))

To byl Vlada seznam, zkusim taky napsat par jmen a muzu poprosit o odpoved kolik z nich jde do live prenosu?
Tak ta jmena jsou: Hana Pecekova, Nikola Kollarova, Sandrine Amadou Titi, Sam Meyers, Jan Ozvolnik, Mikulas Hrbacek, Marina Labuda,.

dekuji za odpoved a prijemny zbytek vikendu.

73
Violete
Reagovat

@Leoš Mareš: A me by zajimalo, jestli se dockame v divadle druheho Smajdy, tedy skutecneho soumena? :-)

74
Tomáš
Reagovat

Tak ta Klára, o které jste tu psali mi překvapivě nevadí. Je velmi hezká, charismatická, umí zpívat. Je zajímavá. Do Finále bych ji bral. Když už ty holky mají válcovat kluky, tak ať jsou aspoň zajímavý a pohledný a dá se na ně dívat. To Klára splňuje. O to větší problém ale budu mít s Kollárovou pokud tam postoupí.

75
Violete
Reagovat

@Tomáš: Ja to rikala hned, ze klobouk DJ Vlada je v ohrozeni :-) Holek je tam uz vybornych dost, dnes cekam, ze to rozbali poradne nejaky soumen.Urcite si ho produkce nechala jeste nakonec.

76
Tomáš
Reagovat

@Violete: Překvapuje mě že nebyl vůbec ten Jan Nic. Že by to byl on? Pokud nebude dnes, tak ho vystřihli z castingů.

77
Violete
Reagovat

@Tomáš: No, nevim, jestli se dockame, ale potesilo by me ho videt.

78
Nadya
Reagovat

Zdravím, chtěla bych se zeptat na vaše názory na Nelu Žákovou. Postoupila, ale objevila se jen v tom krátkém sestřihu, takže se DJ Vladovi do hodnocení nevešla. Mně se líbila, ale z důvodu lokálního patriotism nejsem objektivní.

79
Tomáš
Reagovat

@Nadya: Měla hodně dobrý a silný hlas, podle mě s tímhle hlasem by ta holka měla být ve Finále. Daleko lepší než nějaká quirky kuňka. Ale jak ji utopili v tom sestřihu, tak sem na ni taky zapomněl a znovu sem si jí všimnul až včera když SS dopoledne opakovali. Takže se ani Vladovi nedivím, zřejmě to měl stejně jako já. Není se co divit, těch soutěžících je fakt hodně ale tahle holka by mohla být dobrá. Samozřejmě ne na vítězství, letos by měl vyhrát kluk ale ve Finále by mi nevadila. Moc šance tomu ale asi nedávám když ji tak utopili v sestřihu.

80
Violete
Reagovat

@Nadya: Neutkvěla mi, tak jsem si ji musela pustit z Evropy 2, silný hlas, i když já mám raději na poslech jiné barvy hlasu, takové „nakřáplejší“, ale uvidíme, co předvede v dalších kolech. Zpívá už v divadle s ostravským orchestrem? Narazila jsem při tom hledání i na skvělý flash mob Adele Skyfall https://www.youtube.com/watch?v=16Wgida-utc.

81
Prochor
Reagovat

@Leoš Mareš: Bezva harmonogram. Jen mám pochybnosti jestli jste v bunkru měli slušnou akustiku.

82
libena
Reagovat

super, tak jsem se právě na live chatu na #superstarcs zeptala leoše mareše, jestli tady diskutuje opravdu on a potvrdil to :-)) bomba :-DDDD
moc ho zdravím a těším se na další diskusi – leoši a můžeme i o star treku :-)

83
Lucie
Reagovat

Ahoj Leoši to jsi fakt ty ? :*

84
libena
Reagovat

@Lucie: ano je to leoš, na chatu to potvrdil, řekl, že nás diskutující má rád jako srdcaře superstar, o panáčkovi mluvil dokonce dvakrát

85
Monika
Reagovat

@libena: Sakra, ja to propasla, chtela jsem se tam zeptat na uplne to same co ty :-))) Tak dikes, ze jsi si vzpomnela za nas.

86
libena
Reagovat

@Monika: nemáš zač, mě to taky zajímalo :-)

87
Violete
Reagovat

Zara se moc prijemne posloucha.

88
Filip
Reagovat

Uz se tesim na dalsi kolo. Podle rekapitulace TOP vykonu, to vypada, ze by letos mohla byt hodne nabita finalova skupina.

Nejvetsi otazkou vsak zustava, jestli vubec nejaky finale bude :D

Kazdoapdne uz se tesim na dalsi dily, od divadle me to bavi nejvic, protoze tam uz se jasne vyprofiluje favoriti souteze.

89
dolores
Reagovat

som si uvedomila, ze ten Timotej je sice beloch, ale ma cernossky hlas, velmi zaujimavy

@Tomáš: dobra otazka na Leosa, ze kolko bude finalistov, to budeme potrebovat, lebo DJ isto vyhlasi tipovaciu anketu na finalistov po dnesnej epizode :-))

90
dolores
Reagovat

@Leoš Mareš: diky za odpoved, ja by som este rada vediet ake su tie 4 moznosti co na nich pracujete, …ak sa teda uz nepytam prilis… :-D

ps. ak si o tom hovoril na chate, tak sorry, som sa nezucastnila a ani neviem kde sa nachadza, ak je nejaky prepis

91
libena
Reagovat

@dolores: leoš na live chatu řekl, že to co nesmí prozradit, je počet finalistů. takže si myslím, že toto ani sem neodpoví…

rekapituace těch dosud postupujících byla fajn na připomenutí :-)

dominika velice zajímavá

92
Prochor
Reagovat

Letos by mělo být alespoň 20 finalistů. Nemůžu si pomoct. Bude fakt těžké někoho z těch dobrých vyhodit před finále.

93
dolores
Reagovat

@libena: tak dik :-) no je to zvlastne, neviem preco sa nieco take ako pocet finalistov taji ? nevidim v tom ziadnu logiku,……

94
Violete
Reagovat

Michaela ma neco do sebe, libila se mi.

95
Violete
Reagovat

@libena: Dominika je takovy typ sansonierky.

96
Violete
Reagovat

Michal Choma byl skvely, ale jinak je tenhle dil dost nastavovana kase.

97
Tomáš
Reagovat

@dolores: Třeba je logika v tom že finalistů bude jen 8 jako kdysi, tak abysme nebyli zbytečně předčasně nasraní a sledovali to než se to provalí. :D

98
Filip
Reagovat

No tak produkce nam nadelila nejvetsi favority tohoto rocniku na samej konec castingu.

Dvojcata + Bendig jsou nejvetsi favoriti letosniho rocniku + je tam hodne vybornych holek, ze kterych favoritky jeste vyprofiluji dalsi kola.

Nicmene, byla by sranda, kdyby dvojcata byla v TOP2 :D

Jakmile jeden z nich ve finale vypadne, tak ten druhej bude mit velkou sanci vyhrat to cely. Bendig ma zase za sebou velkou a vernou komunitu.

99
Tomáš
Reagovat

Tak bráchové Mrázovy byli naprosto boží, ještě lepší než sem myslel. Pro mě překonali úplně všechny co na castingu letos byli. Pro mě to jsou jasní favoriti na vítězství, fakt ohromná škoda že letos to vyhraje slovenka.

100
Tomáš
Reagovat

Mrázovy jsou daleko lepší než Drda. Poradí si hravě i s povinnými jízdami, dají i rock když ten jeden zvládl Chci zas v tobě spát skvěle.. A jejich společná píseň byla to nejlepší co jsme letos slyšeli. Rozhodně je dnes mám na prvním místě. Na druhém místě mám Kláru Berishu, pro mě jediná opravdu zajímavá a talentovaná holka v tomto díle. Toho třetího do Top 3 tentokrát nevím pomalu koho dát, buď ten Michal Choma utopený v sestřihu a nebo ta Rozálie co zpívala Creep. A ještě nechápu proč nedali do těch Top výkonů z castingů Matěje Vávru, vždyť tam byl taky jeden z nejlepších.

101
Monika
Reagovat

Dnesni dil velmi rozpacity… Vlastne nechapu proc se ma divak divat pul hodiny na vykony, ktere uz videl v predchozich dilech. proc tam radsi nedali nove soutezici z toho kratkeho sestrihu. Dnes se mi nejvic libila ta Dominika, kluci no ja porad nevim, obecne nemam rada umelej chraplak, strasne mi to vadi kdyz to nekdo v sobe nema a tlaci to tam. Takze ten co zpival Chci zas v tobe spat, ten song mu nesedl, v originalu ma uplne jinou atmosferu, tahle soft verze uplne postradala kouzlo. Hallelujah uz jsem slysela tolik procitenejsich verzi, treba Drda to zpiva o x levelu lip. Na druhou stranu maji ten cistej hlas, ja tuhle barvu hlasu mam moc rada, takze uvidim v dalsich kolech, dam jim sanci.

102
Violete
Reagovat

@Monika: Presne, take me to prislo natahovane, radeji bych slysela Michala Chomu celeho.

103
Bezík
Reagovat

Tak mám novou favoritku, Rozálku Synkovou. SS z ní nebude, ale konečně někdo, kdo mě opravdu zaujal a má i hudební vkus a ne že furt omílá stálé pop sračky. Dominika Lukešová taky celkem fajn, ale to bude spíš pokroutka pro Vlada :-D Bráchové Mrázové jsou nehorázný komerční odpad, tfuj tfuj tfuj hnus !!! Bohužel jeden z těhle hnusáků určitě skončí ve finále. No aspoň budu mít koho hejtovat :-D

104
dolores
Reagovat

dnes mi prisli zaujimave dievcata, take ozajstne talenty, nie len zmurkajuce babiky, co sa nadrilovali pesnicku, ….ale dievcata, co fakt citia hudbu…takze Zara, trochu maciatkovsky prejav , ale take prijemne maciatko, potom velmi talentovana a sikovna Dominika a nakoniec etericka Rozalia s intimnou verziou Creep, ktora ale asi nie je jej napad, uz som taku niekde na YT pocula..

no a zlaty klinec Mrazovci, ktori spolu su skveli, vtipni a muzikalni, ale imho ak by boli len jeden, asi by velmi nezaujal (i)… tak som zvedava, ci sa prehryzu do finale

@Tomáš: jedine ak tak :-))

105
Tomáš
Reagovat

@Monika: Jo dej jim šanci, taky si myslím že bys měla. :-) Pro mě fakt jsou favoriti.

@Bezík: Tak já zjišťuju že jsem vlastně asi hrozný komerčák. :D Myslím že v tom Finále budeme mít určitě všichni koho hejtovat takže si každý přijde na své.

106
Monika
Reagovat

ja u tech Mrazovic kluku porad nevim…na jedne strane chapu nadseni poroty, to muselo pro ne byt hrozne oziveni na zaver. cely den sedite v porote, chodi za vama jedne soutezici za druhym, uz pomalu usinate a najednou prijdou jednovajecna dvojcata, taky bych z nich byla uplne paf…no ale tohle kouzlo uz v divadle vyprcha….
na druhou stranu pro produkci to musi bejt hrozne zajimava situace a ojedinelej ukaz, to snad ani nebylo v zadne zahranicni verzi a asi si to nebudou chtit nechat ujit, o sledovanost a medialni pozornost jde v prvni rade a to dvojcata zajisti…takze ocekavam, ze je tam produkce bude chtit dotlacit, mozna i oba…

107
Bezík
Reagovat

@Monika: Ty mě děsíš !!! K pozvracení bude stačit jeden Mráz, ještě tak oba … I když oni kluci letos stojí za vyliž… ehm … takže ono je to možná fuk :-D

108
libena
Reagovat

nevím jestli to někoho bude zajímat, ale přepsala jsem záznam toho co bylo pro mě zajímavého z chatu leoše mareše. pokud to někoho nezajímá, tak prosím přeskočte. snažila jsem se psát během řeči, tak je to takové kostrbaté. snad jsem vše uchopila správně…

Info z chatu leoše mareše na #superstarcs
– moderátory leoš neprozradil
– nesmí prozradit ani naznačit kolik bude finalistů
– musí být vítěz série, ale jakým způsobem se k vítězi dopracujeme a kdy – to se teď neví, vše záleží na vládách čr a sr, podle toho jsou 4 varianty – jedna z nich to bude, ale která se neví, prozradit se nesmí (budeme mít i roušky, budou diváci, nebudou diváci, malá hala, velká hala, stále se neví)
– 24.5.je naplánován první live přenos, kolik jich bude se neví
– poslední epizoda se natočila 11.3., což byl poslední možný termín, od 10.3. – nemohly být akce nad 100 lidí , naštěstí lidi povyptávali a měli málo soutěžících do posl.epizody, vešli se do 100. Pak od 12.3. byl zákaz nad 20 lidí
– do bunkru prošlo 80 lidí (vojenský prostor drnov), první den jich plus mínus 40 vypadne (větší půlka zůstane)
– každý z finalistů –zazpíval před porotou min 6x – mnohá překvapení, po kástinzích měl leoš 6-8 lidí, o kterých si myslel, že jsou finalisti, půlka shořela jak papír.drak a konec… někdo se jen mihnul v tv a zazáří v divadle, taky jsme se dočkali pěveckých zklamání, nenápadný zazáří a ten kdo měl jeden z nejlepších výkonů v kástingu najednou nic, zklamání. Leoš: teď už mám favorita, ne že bych mu fandil, ale kdybych si měl tipnout kdo vyhraje, měl bych dvě tři jména. ale mlčím jako hrob.
– dvojčata jsou dnes, ale před porotu přišli už první den
– panáčkovci, to jsou srdcaři, ano jsem to já na diskuzích, je to klub skutečných srdcařů a mají neskutečné penzum informací, sledují austr.,amer.,něm. verze, mají neskutečné postřehy, jako fanoušci star trek, fundovaně vše, řeší tu miluju skupinu, miluju, když se někdo umí pro něco nadchnout, těší mě to strašně, cítím vděčnost, že takoví lidi existují, protože jsem toho součástí – superstar
– máme fantastickej ročník na talentovaný lidi, dělal jsem si čárky u každýho, kdo se mi hodně moc líbil v kastingu a počet čárek je dvojnásobnej než je počet lidí ve finále. máme štěstí na lidi, řeší se taky moc na panáčkovi: – nejsou žádné kvóty (v roce 2009 nebo 2011 se to rozdělovalo 12 finalistů a muselo být půl čr a půl sr a holky kluci napůl) teď to není! nejsou tlaky od produkce od televizí, a já jako porotce jsem u toho byl, všichni se snaží, aby byla finálová skupina co nejlepší. není to omezující! má zakázáno prozradit počet finalistů, ale naznačím – kolik asi tak může být finalistů? třeba na to přijdete sami, no a na papíru na stole měl 6 čárek – takže 12??
– stihne monika finále? já si myslím že ne, monika si myslí, že ano, bude to napínavé.
– jestli ho někdo naštval – několik, ale méně než jsem čekal. mluvil i o motorářovi, který měnil hlas – měl to asi promyšlený, ale prostě to nevyšlo. nepochopili ho a bylo to sestříhaný, není motivace nikoho srážet. byl dlouhé minuty před porotou, rozklíčoval jsem to až na poslední chvíli, naštěstí do tv střihli alespoň kousek mé řeči, skoro do konce jsme si mysleli, že to je nějakej divnej pán, který si z nás dělá srandu, ale je to přece seriozní soutěž, mysleli jsme si že se předvádí, byli nabroušení. Pak jsem pochopil, že to vymyslel jako skeč, chtěl lidi pobavit a nevyšlo to.

109
Bezík
Reagovat

@libena: Neviděl jsem, takže díky moc za přepis ! ;-)

110
Rena
Reagovat

Tak dnes zase slabší díl, nikdo mě nezaujal více, jako minule ti tři, které vychválil i Vlado… Ted docela dobří – Klára z Brna s otcem z Kosova, Zara 16r studentka co zpívá v muzikálu, Dominika studující konzervatoř… a ty dvojčata, na 23 let tedy nevypadali a něčím mě neseděly. Tihle si zasloužili postup, ale více mě nezaujali. Konečně je castingům konec, další bych už asi nedala…

111
Monika
Reagovat

@libena: Diky moc, ze sis dala tu praci a shrnula to. leos je zlatej, krasne o Panackovi, dojalo me to :-))

112
Violete
Reagovat

@Bezík: Rozalka ma i vlastni pisne, ta druha White Hydrangea se me libi vice, podle me to bude mit v Superstar tezke, potrebuje komornejsi prostory. Pripomina mi stylem hudby zpevacku Corinu Bailey Rae. A jakou pisnicku Rozalka vlastne zpivala?

113
Tomáš
Reagovat

@Monika: Ale kdyby ty dvojčata nebyly talentovaný, tak by to bylo zajímavý jenom na ten casting a pak by je musela porota vyhodit pryč. Ale ti kluci jsou k tomu i ohromně talentovaní a o to je jejich příběh ještě zajímavější, proto je poslali dál. Takže fakt nepostoupili dál jen proto že jsou jednovaječná dvojčata, to rozhodně není jejich jediná zásluha v této show. Oni jsou fakt dobří a mě hodně sedli i jako lidi, jsou fakt moc sympatičtí. Takže i já bych tam tyhle dva týpky rád viděl co nejdéle to bude možné.

114
Tomáš
Reagovat

@libena: Tak kdyby bylo konečně zase jednou 12 finalistů, tak to by byla bomba. Pro mě úplně splněný sen. A bylo by to i rozumnější. A to z toho důvodu jak už tu někdo psal, že letos už je tam tolik dobrých soutěžících že bude mimořádně těžké vybrat ty opravdu nejlepší a ty další skvělé do Finále nepustit. Já sám budu mít dost velký problém u kluků když bych musel vybrat koho do toho Finále pustit a koho budu muset oželet. Sám nevím jak bych to vybral, těch pouhých 5 postupových míst je fakt málo, tak ať je jich aspoň 6. Dost možná bych měl ten samý problém už i u holek abych vybral do Finále protože těch už tam taky bylo dobrých hodně a i těch co se líbily dokonce i mě. Takže to fakt bude zajímavé, budu se modlit aby letos byla finálová dvanáctka jinak tam tolik talentů není šance nacpat.

115
Rena
Reagovat

@libena: Díky za přepis chatu Mareše.

116
Bezík
Reagovat

@Violete: Já vím. Rozálka je zatím absolutní top, i díky vlastní produkci. Zpívala Creep od Radiohead v takové hodně soft verzi.

117
jjj
Reagovat

Nějak mně k Leošovi od začátku sedělo oslovení „srdcaři“. Virus mu narušil byznys plán, tam má víc času na vykecávání. Chtěl jsem o Leošovi napsat něco pozitivního, aby se tu cítil dobře, když tak hezky zmínil Panáčka a dojmul i drsňačku Moniku. Dlouho jsem nad tím dumal, ale dumání není moje nejsilnější stránka, takže jsem nic nevydumal. Google taky nevěděl, známí bezradně krčili rameny, virus asi taky nemá, test na drogy už je starej, o sobě jsem psát nechtěl…
Tak aspoň pár slov ke včerejšku. Spousta talentů, dobře zpívala ta s těma dlouhýma vlasama i ta s těma kratšíma, ten vyšší i ten menší, nesmím zapomenout na tu mladší i na tu starší. Krátce k porotě, která mě opět vytočila do ruda. Haberovi s Čekovským jsem už poněkolikátý nerozuměl kvůli jazykové bariéře, Monice kvůli kuňkání, Patricie nedávala smysl, takže jako nejlepší porotce mi vyšel Leoš, i když byl s hodnocením jako obvykle vedle jak ta jedle. Zdravím nejlepšího porotce! Snad nezpychne. Teď vážně, Leoš je v pohodě. Nikdo tomu asi nebude věřit, ale i přes odborné a trefné hodnocení jsem včerejší casting zatím neviděl. Holt jsem znalec a srdcař! :-)

118
Violete
Reagovat

@Bezík: Rozálku si tedy píši k sobě do seznamu nejlepších, když slyším její tvorbu, hned bych si zakoupila její CD :-)
@jjj: A to přitom včera Leoš zářil, bylo hezké, jak jednoho soutěžícího pozval pro uklidnění na pivo a přirovnával zpěv jedné dívky k procházce v letním dešti.

119
Tomáš
Reagovat

Tak já už projíždím zde na Panáčkovi castingy od prvního dílu abych na nikoho nezapomněl a pokusím se teda nějak dát dohromady finálovou sestavu. Počítám tedy s finálovou dvanáctkou takže vyberu 6 kluků a 6 holek a doufám že tak tomu bude i ve skutečnosti na Nově a na Markíze protože skvělých zpěváků je tam tolik, že do 10 lidí se to prostě nevejde. Takže já bych vybral finálovou Top 12 po skončení castingů takto :

Kluci : Timotej Májský, Jaroslav Oláh, David Jakubkovič, Matěj Vávra, Luboš Mráz, Štěpán Mráz

Holky : Diana Kovalová, Júlia Kramárová, Esther Lubadika, Monalisa Al Seify, Barbora Piešová, Klára Berisha

I těch 6 nejlepších pro mě bylo mimořádně těžké vybrat. Škoda že finalistů není ještě víc ale vážně doufám že při té míře talentů jich aspoň těch 12 vážně bude. U kluků mi láme srdce že se mi tam těsně nevešli Samuel Meyer, Michal Šafrata, Jaroslav Dolník nebo Silvester Roštál. Možná bych jednoho z nich i vyměnil za někoho z mých finalistů, třeba jednoho z bráchů ale já je prostě rozdělit nedokázal i když u nich je víc než u kohokoliv jiného jasné že by se ve Finále navzájem hodně obírali o hlasy. U holek se mi tam nevešla například Sandrine, která by mi ve Finále ale jinak taky vůbec nevadila.

Tak to je můj výběr. Ale je jasné že výběr poroty bude jiný a snad aspoň na některých jménech se s nimi shodnu. Ještě tím vším určitě taky pořádně zamíchají výkony v bunkru takže vlastně nejde to objektivně vybrat jen podle castingu když ještě dál jsme je neslyšeli. A co vy, zkusíte to taky někdo vybrat stejně jako já?

120
libena
Reagovat

@Tomáš: já bych taky radši brala více finalistů, třeba 12 nebo i s divokou kartou 13. tak jak to bývá v amer.idolu.
v tom chatu leoš prostě říká – já vám nesmím prozradit kolik bude finalistů, no ale třeba to odhalíte, no kolik jich asi tak může být? směje se a na stole leží papír a na něm načárkovaných 6 čárek. já nevím, jestli to vůbec něco znamenalo. není to ani deset ani dvanáct…prostě jsem si řekla, že to je půlka finalistů. ale přiznávám je to moje fantazie (a trochu i přání).

121
libena
Reagovat

potěšila mě od všech pochvala za přepis chatu. fakt. jsem tady s váma srdcařema hrozně ráda :-)
díky

122
Tomáš
Reagovat

@libena: Aby to třeba neznamenalo to že finalistů bude jenom 6, to by byl teda gól. :D Ale to jim snad ani licence nemůže dovolit. I když v této době zrovna kdoví, asi je možné všechno ale v tom případě by fakt ani nemělo smysl to vůbec dělat. Proto já pořád doufám v 12 finalistů, to je můj sen. Jo a 13 finalistů jako v American Idol, tak to už by byla absolutní fantazie a ráj pro nás hardcore fanoušky, to jsme tu ještě nikdy neměli. :-)

123
libena
Reagovat

@Tomáš: jako šest rozhodně ne, to by byl nesmysl! a navíc když tvrdí, že mají ročník s dobrejma lidma. tak se holt necháme překvapit.

124
jjj
Reagovat

@Violete:
Však jsem psal, že byl Leoš včera nejlepší :-)
A libena také díky za přepis chatu :-)

125
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tomáši, tak já ti to teda prozradím. Finalistů bude 13, ale z toho jen dva kluci. Dvojčata Mrázovi ….

126
Violete
Reagovat

@libena: Ten přepis byl od Tebe báječný servis a jako žurnalistka tu Tvoji pohotovost dokáži ocenit, je to náročná disciplína :-)

127
libena
Reagovat

@Violete: pošimrala jsi mi ego, díky

@jjj: rádo se stalo

128
Violete
Reagovat

Tak já zkusím také svoji TOP 12, u holek je to hodně těžké:

Adrián Ševc, Martin Choma, Jaroslav Olah, Miroslav Šimůnek, Samuel Meyers, Jaroslav Dolník.
Jana Selická, Rozálka, Dominika Rovňaková, Nikola, Veronika Weissová, Julie Kramářová.

129
Tomáš
Reagovat

@libena: Já vím že by to byl nesmysl ale v roce 2015 bylo jen 8 finalistů a to už do nesmyslu taky nemělo moc daleko. Takže kdoví. Já bych nejspíš tipnul že dají těch finalistů 10, na víc se nepochlapí. Jestli jich vážně bude 12 tak to by byla bomba, moc milé překvapení a kdyby jich bylo 13, tak to by byl absolutní ráj na zemi.

@Bezík: Ne, ne, ne, moc málo chlapů! :D I když by to pro kluky byla výhoda být tam mezi samýma babama, moc by se jim s nima netříštily hlasy a tím pádem by prvně povypadávala spousta baba a kluci by oba nejspíš došli dost daleko. Ale tak kolem Top 5 by se to už zase zlomilo a hlasy by se začaly tříštit víc klukům a zase by vyhrála baba! Takže za mě tenhle model nebral! :-) Jinak ale 13 finalistů je vážně moc skvělý nápad, jen nevím teda jestli se ho v našich končinách vůbec někdy dočkáme.

130
Violete
Reagovat

Já bych příští rok udělala Superstar ze sourozenců, nebo dvojic a bylo by :-) Nebo aby jeden zpíval a druhý ho doprovázel na nějaký nástroj, poslouchám Kamilu s Danem, hezký koncert https://www.youtube.com/watch?v=k5e3DVfH9bs

@Tomáš: Jak to, že se Ti nevešel Samuel Meyer do výběru? Z dvojice Mráz by stačil jen jeden :-)

131
Tomáš
Reagovat

@Violete: Máš pravdu, asi by stačil jenom jeden ale nechtěl sem je zase rozdělovat. Je to ohromně těžké. Ale toho Sama bych ve Finále strašně rád viděl, jen si myslím že by asi moc nebodoval u diváků a tak sem dal místo něj Davida jakubkoviče, který je taky skvělý a šance by mohl mít větší. A možná by z těch dvojčat stačil fakt jen jeden ale to by zase bylo hodně smutné. A to jsem ještě úplně zapomněl na Vaška Krušinu z minulého dílu, který byl úplně super skvělý a kterého bych do Finále rozhodně chtěl a ani sem ho nenapsal. Vůbec nechápu sám sebe jak sem na něj mohl zapomenout. Takže tady je vidět že to porota opravdu nebude mít vůbec lehké a vůbec jim ten výběr až do Finále nezávidím. Ale snad ty další díly ještě ukážou i nám divákům kdo tam patří a kdo ne.

132
jab
Reagovat

Zdravím po čase kolegy panáčkovce :-)
Tak kdybych se měl pokusit rychle shrnout, co jsem víděl:
z minulého dílu za mně nejvíc Dominika L. a Rozálie. Obě mají za mne i velký příděl plusových bodů za výběry skladeb. Rozálka zdá se, že je po Viky Černíkové další zajímavý talent našeho konce republiky. ;-)
Z holek je mou velkou favoritkou ještě Barbora Piešová a hodně mě zaujaly i obě Frýdečanky – Lucie Horáčková a Nela Žáková (pokud je to ta, co zpívala GG).
Z kluků za mne hlavně Miroslav Šimůnek, Vašek Krušina a Jaroslav Dolník. Teď jsem viděl v sestřihu Timoteje, zajímavý hlas a z profilu mi připomíná Žbirku za mlada. :-D
Jinak za mne skrz celé castingy až příliš moc „na efekt“ 2:2 situací, kdy to rozhodoval poslední hlas. Někdy až příliš hodně na jeden díl. Zkrátka show, no…

133
jab
Reagovat

No a Mrázovci za mne ok, na ně a na Bendiga jr. jsem hodně zděvavý v dalších kolech.

134
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Jelikož Leoš říkal, že kvóty letos neplatí, tak já dám 9 holek a 3 kluky :-)

holky: Alica Urcikánová, Diana Kovaľová, Sandrine Amadou Titi, Jana Selická, Júlia Kramárová, Martina Puchalová, Monalisa Al Seify, Kamila Polonyová, Barbora Piešová, Dominika Lukešová

kluci: Michal Šafrata, Jaroslav Oláh, Jaroslav Dolník

135
Bezík
Reagovat

Nooo … já chci jen Rozálku, Janu Selickou, Barboru Piešovou a Monalisu a s ostatními si dělejte co chcete … :-D ;-)

136
Monika
Reagovat

@Leoš Mareš: Leosi, mohu poprosit o pocet lidi, kteri jsou ve finale z nasledujiciho seznamu:
Hana Pecekova, Nikola Kollarova, Sandrine Amadou Titi, Sam Meyers, Jan Ozvolnik, Mikulas Hrbacek, Marina Labuda

prosim, prosim, predem dekuji :-)

137
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Tak jestli teda ty kvóty neplatí ani genderově, tak by ale ve Finále mělo být víc kluků než holek protože loni ve Voice byli ve Finále jen čtyři chlapi na osm bab. :( A navíc baby vyhrávají v posledním desetiletí pořád snad každou pěveckou show, která u nás je. Kluci taky potřebují aby se jim trochu pomohlo. Pokud by to bylo takhle, tak jsem mohl napsat taky víc kluků co se mi tam už nevešli a méně holek. Ale já doufám že aspoň genderově vyrovnané to v tom Finále bude protože pokud ne tak je jasné podle toho co dělá produkce v posledních letech, že by tam víc kluků stejně nedali a dali by tam zase víc bab. :(

138
Tomáš
Reagovat

A já stejně uvěřím tomu že žádná národnostní dohoda mezi Novou a Markízou není jedině v tom případě že by letos vyhrál opět někdo z Česka a ne ze Slovenska, které je teď s výhrou na řadě. Ale to půjde asi dost těžko když už teď je tam tolik favoritek mezi slovenkami. :-)))) Nejsilnější kategorie protože to tak prostě je letos potřeba. Ale i když je mi jasné že letos vyhraje holka slovenka, tak mě stejně včera nejvíc dom srdce zasáhli dva blonďatí kluci z ČR a to už jim nikdy nikdo nevezme.

139
dolores
Reagovat

@libena: jeeej, diky za prepis :-) myslela som si ze panacka uz nik necita, ved tu uz davno zdochol pes, no ale tato doba stayhome priviedla sem Leosa a on to tu ocenil co ma teda prekvapilo lebo casto sa tu aj dost drsne hejtuje :-D hoci oproti minulosti to uz je len take soft :-D co sa tyka pochvaly za zahranicne verzie, tak mna sa to netyka, ja o tom skoro nic neviem, takze sa idem hanbit do kuta :-D

varianta s ruskami ? to by ma teda zaujimalo :-DD este porota a moderatori s ruskami sa da stravit, ale spievat s ruskom ? LOL, to bude asi dost nosovy spev :-)))alebo este mi napadlo, ze spevaci budu v inej miestnosti sami spievat bez ruska a porota ich bude mat na obrazovke a hodnotit… no uz spekulujem, ale kedze sa to musi odvysielat tento rok, tak nejak to bude …

140
dolores
Reagovat

@Tomáš: mozno to porota bude mat lahke, kedze ako pisal Leos, niektori co zasvietili na kastingu v divadle pohoreli, takze mnohi z tych co tu teraz posuvame do finale sa nedostanu ani do top40…

koho by som rada videla dalej z dievcat :
Barbara Piesova
Diana Kovalova
Rozalie Sykova
Monalisa
Dominika Lukesova

chalani
Michal Safrata
pekar Jarda
Miro Simunek
Adrian Svec
Mraz, asi ten vyssi

samozrejme aj u dievcat, ale hlavne u chalanov su dalsi adepti ako Timotej alebo Martin,,,, no je to taky kompromis medzi zelanim a tipovanim. Obavam sa, ze v tom finale bude len malo z mnou uvedenych :-)) urcite tam budu aj ludia, ktori ma vobec nezaujali, lebo to tak musi byt :-D
naozaj je tazke tipovat, mozem povedat len jedno, ze vitaz kastingoveho vystupenia je pre mna Barbora Piesova a jej emocna naloz Next to me :-)

141
Bezík
Reagovat

@dolores: V děvčatech se letos hodně shodneme ;-), ale chalana bych nemusel ani jedného :-D

142
Motylek
Reagovat

@jjj: ahoj :-* souhlasím s tím, že je Leoš nejlepší…:-)
/vím, že to tu čte…. :-D/ No ale abych taky něco napsala, tak se mi líbí Barbora Piešová, a pár dalších, ale jména nevím…
Zdravím všechny známé…. Nemám vše načtené, ale vypadá to, že Tomáš už píše jen sám za sebe, tak to by byla úleva…

143
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-) A do minulého rekapu jsem dodatečně doplnil zde zmíněnou Nelu Žákovou :-)

@Motylek: Ahoj Motýlku, moc tě zdravím :-* :-)

144
dolores
Reagovat

@Motylek: Cauko :-) ano Barbora je super, emociou v hlase mi trochu pripomina Anicku :)

@Bezík: rozmyslam od cias Itcha , ci si vobec nejakemu chlapovi fandil …:-D

145
Bezík
Reagovat

@dolores: nooooo …. těžký … Štěpán Urban byl docela fajn, jinak ani nevím :-D :-D

146
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Ještě Johnovi Boydovi jsi vloni ve Voice fandil :-)

147
jjj
Reagovat

@Motylek:
Nazdar! :-* Taky mám ve jménech bordel a je těžký jmenovitě hodnotit, šlo by mi to stylem „tamten nebo tamta“ :-)

148
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Jojo, jasně, to jo, ale já myslel, že Dolores se ptá jen na SS ;-)

149
Johnson
Reagovat

Jedině ta brunetka :*

Přidat komentář