Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2018: Co nám zazpívá Top 5 před branami Superfinále? (+ video)

2. Červen 2018 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

SuperStar 2018 Top 5

Jedenáctá SuperStar se pomalu, ale jistě řítí do finále a zbývají nám už jen dvě kola. V tom předposledním si nejlepší pětka pro nás připravila hned po dvou písních, jedné z minulosti a jedné z relativní současnosti (po roce 2000). Jaké písně si finalisté vybrali, jak jim sednou a kdo nás po tomto kole opustí, to se již tradičně pokusí zanalyzovat DJ Vlado.

Petr Borkovec

zazpívá: Janek Ledecký – Proklínám

Tuto píseň od porotce Tváře jsme už v SuperStar slyšeli dvakrát, poprvé ve třetí české SuperStar od Jana Kříže a podruhé ve třetí federální SuperStar od Martina Šafaříka, přičemž první jmenovaný s ní vypadl a druhý vůbec poprvé v soutěži zaváhal. Pro Petra bude tato píseň představovat především výzvu, aby si v české písni napravil reputaci. Petrovi tak zbývá dát si pozor na výraz, jelikož jinak v této písni není moc co zkazit.

zazpívá: Adele – Rolling In The Deep (rocková verze)

Tento gigahit od nejslavnější britské zpěvačky současnosti je už v talentových soutěžích pořádně provařený, avšak stále je velmi efektní. Konkrétně u této rockové verze můžeme zavzpomínat na podání Viktora Holomka z druhého Hlasu, kterému tehdy dopomohla k postupu do live shows. Petr má tedy s tímto výběrem napůl vyhráno, stačí mu jen dát do toho energii a nerezignovat jako v minulém kole.

Tereza Mašková

zazpívá: Leonard Cohen – Hallelujah

Sázka na jistotu. Tento evergreen automaticky znamená velký příliv hlasů, což nejspíš bude platit i v případě Terezy. Osobně tipuju, že Tereza zazpívá nejspíš verzi Alexandry Burke. Jinak není co řešit, Tereza má jasné Superfinále a tímto výběrem své šance ještě posílila.

zazpívá: Mark Ronson feat. Bruno Mars – Uptown Funk

Tato postfunková hymna ve světových soutěžích obvykle pomáhala showmanům, avšak slabším zpěvákům (např. Fleur East z britského X Factoru či Qaasim Middleton z American Idolu), proto jsem rád, že to tentokrát bude obráceně a kvalitní zpěvačka se bude muset ukázat i jako showmanka. Vůbec poprvé jsem na Terezu opravdu zvědavý, jelikož poprvé není tak předvídatelná.

Karmen Pál-Baláž

zazpívá: Guns N‘ Roses – Sweet Child O‘ Mine

Karmen nám už v rámci finálových večeru ukázala i svou rockovou polohu, takže nepochyvuju o tom, že i tato hardrocková klasika jí sedne jak ona pověstná na hrnec, ačkoliv Axl Rose má na muže neobvykle vysoko posazený hlas. Zde očekávám touchdown a jasný postup do Superfinále.

zazpívá: Birdy – Wings

Kromě své rockové duše se Karmen tentokrát vrátí ke svým romantickým kořenům. Cover této indie folkové písně má Karmen i na Youtube, takže je to v rámci večera další sázka na jistotu. Opravdu nevím, co by Karmen mohlo zítra připravit o postup.

Jakub Pružinský

zazpívá: Gladiator – Bonboniéra

Tuto píseň již před devíti lety na castingu první federální SuperStar perfektně vystřihl Miro Šmajda, takže se minimálně mně bude nabízet srovnání. Nicméně Jakubovi by mohla tato krásná balada rovněž velmi dobře sednout, takže jediným rizikem zůstává fakt, že v Česku není tato píseň příliš známá, což se například ukázalo být handicapem minule u Anety Horňákové.

zazpívá: James Arthur – Impossible

Další píseň, kterou můžeme s klidným svědomím označit za inventář talentových soutěží. Nicméně u Jakuba pochybuju, že by mu mohla sednout (kromě vizuální podobnosti s Jamesem Arthurem), navíc se mnohým bude nabízet srovnání s touchdownem, který v předminulé SuperStar předvedl Štefan Pčelár. Jedno je však jisté, ať už to Jakub jakkoliv zkazí, tak se mi bude poslouchat mnohem příjemněji než má „noční můra“ Marek Relich, který tento gigahit rovněž zpíval.

Eliška Rusková

zazpívá: Shakespears Sister – Stay

Obrovské riziko a výzva zároveň. Tento megahit počátku devadesátých let si většina fanoušků talent shows spojí především s touchdownem Cher Lloyd ze sedmé řady britského X Factoru a i u nás s ní slušně zazářila Veronika Stýblová v předminulé SuperStar. Jak se tato výrazově nesmírně těžká píseň povede Elišce, to je zatím otazník. Může to být průšvih, ale i touchdown, pročež se v tomto případě radši nechám překvapit a nebudu nic odhadovat.

zazpívá: Christina Perri – A Thousand Years

Tuto něžnou baladu z filmového Stmívání má pro změnu spojenou s podáním girlbandu Fifth Harmony, v jehož rámci jsem při tomto vystoupení poprvé zaznamenal sex-symbol současného latino popu Camilu Cabello. Jinak pro Elišku je tato píseň dobrá volba, jelikož lyrická poloha jí sedí víc než cokoliv jiného. Jediným rizikem může být fakt, že nám Eliška zazpívá hned dvě balady, takže se obě její vystoupení mohou trochu plést.

Jak už jsem předeslal v minulém rekapu, tak v největším ohrožení jsou Jakub a Eliška (které bych já osobně velmi přál postup do Superfinále, ale při převaze holek to bohužel nevidím moc reálně), zatímco Tereza a Karmen jsou jasné superfinalistky a Petrovi nejspíš pomůže divoká karta. Jestli to dopadne přesně takhle, nebo dojde k nějakému nečekanému zvartu, to se dozvíme už zítra.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 464
1
J
Reagovat

Rozmyslala som nad vybermi songov pre Elisku. Ci povodne pre nu nechceli vybrat JAR OF HEARTS, ale kvoli jej chorobe a naporu na hlasivky radsej vybrali A THOUSAND YEARS.

Inak vcerajsi koncert MUSE rovnako ako v piatok 30 SECONDS TO MARS velmi skvele na ROCK AM RING. A kedze dnes tam bude vystupovat FOO FIGHTERS. Davam si malu ochutnavku z ich koncertu na festivale GLASTONBURY v 2017. Kto ma cas a miluje tuto kapelu: https://www.youtube.com/watch?v=tQh609EAVao

2
Jai Kudo
Reagovat

@J: Jj, Muse byli tentokrát výborní, stálo to za to… :-)

3
Rick
Reagovat

Nespieval Proklínám aj Jan Bendig alebo si to mýlim s iným songom?

4
DJ Vlado
Reagovat

@Rick: Bendig to nezpíval, aspoň v SS určitě ne, to si pleteš asi s Podvodem od Nedvěda :-)

5
ales winner Karmen
Reagovat

tak dneska to bude klíčové jsem docela nervozní udělat poslední krok ke GF to je vždy to nejtěžší ale Karmen to zvládne dnešní večer musí dát ne na 100 ale na milion procent protože předpokládám že to bude asi hodně vyrovnané jak kdybych slyšel Leoše jinak výsledky popularity poll kde je Karmen vůbec poprvé na 1 místě se 44 procenty a druhá růžovka s 43,7 já vím je to jen anketa ale modlím se aby to bylo ůplně jinak jak já bych se radoval kdyby ta protěžovaná růžovka konečně vypadla obávám se že protekce i tentoraz zafunguje ale to bude taky pro růžovku poslední vážně si přeju GF ve složení Karmen růžovka a Jakub a jeho sms hlasy by šli ke Karmen a Jakub skončil na 3 místě dnes na vypadnutí asi ELIŠKA A PETR

6
Bezík
Reagovat

To bude dilema dneska. Foo Fighters nebo SS …

7
ales winner Karmen
Reagovat

Bezik bít či nebít aneb vypadne dnes růžovka ze SS nebo bude v GF seš trapnej

8
dolores
Reagovat

Ako to vidim ja

Hallelujah pre Terku je dalsi pompezny song, ktorym sa postupne zavrsuje jej plynula cesta (bez akychkolvek prekazok) za vitazstvom. Vsetci vieme ako to dopadne. Kazdy ton bude presny, kazda fraza bezchybna, doplnena jej milovanym vibratom. Song od Bruno Marsa bude uz len ceresnicka na torte, kde sa predvedie ako skvele ovlada svoje remeslo aj v tejto zaujimavej, hoci pre nu zanrovo netypickej piesni. Postup na 100%.

Karmen – GnR je skupina, ktoru vobec nemusim, ale pre vacsinoveho divaka v nasich krajinach to bude narez jak prasa a rockove srdcia po republikach sa roztopia : -)) Porota bude chvalit a uplne lahko jej to otvori dvere do GF, kde zabojuje o 2.miesto /ak by nastal nejaky paranormalny jav, mohla by zabojovat aj o 1.miesto/ Wings nie je melodicky az taka preflaknuta ako ine hity, ale hodi sa jej na hlas, hoci IMHO nezozne s nim az taky uspech ako s GnR. Dalsi 100%tny postup.

Jakub -Impossible je sladka „bonboniera“, ktoru dostal od produkcie asi zato, ze sa dokazal v sutazi udrzat aj napriek zbabranym vykonom. V tejto pesnicke moze zaziarit ako obvykle farbou hlasu a oslnit publikum tak, ze ho poslu do GF. Nemusi sa ani trafit do hudobneho podkladu, moze sa nadychnut aj skor ako treba alebo neskor, cert to ber :-D kto uz tomu rozumie ? Kapela sa uz postara aby sa spravne trafila do Jakubovko frazovania. :-) Podobne to bude aj s Bonbonierou, Prekvapilo ma, ze vytiahli Gladiator. To tu este asi nebolo :-O … .(osobne tuto cajovym rockerom Mikom Hladkym hrozne utahanu piesen nemam v laske). Ale je to pomale rozvlacne, takze Jakub bude diktovat rytmiku a muzikanti pojdu aj v tomto podla neho :-) Najlepsie pre Jakuba by bolo, aby spieval acapella, cize bez hudby :-D Ale ma este stale silnu podporu mladych aj zrelsich zien s nabitymi kreditmi, takze ocakavam postup na 75%.

Eliska – nema ako ostatni jednu pompeznu a jednu nevyraznu piesen, ale ma 2 v rovnakom pomalsom tempe. Zelam jej aby zaziarila v Christine Perri, lebo tu spevacku mama rada a mrzelo by ma, keby sa tam vysekala. Stay je vykopavka, co mi lezie na nervy, ale dalo by sa s nou zahviezdit ak by spievala precitene o zivot a porota by ju dvihla do nebies. Hlavne musi davat pozor na intonaciu, v ostatnom myslim by nemal byt problem. Ale ci to bude stacit na megahity ostatnych? To ani srnka netusi. Dolezite su vyroky poroty a tu som dost na pochybach ake pokyny dostanu od rezie do sluchatok. Postup vidim na 50%.

Petr..Boze dobrotivy, to preco dostal Proklinam? V refrene by sice mohol zaziarit, ale slohy to je peklo. Dostat piesen uplne specifickeho povodneho spevaka, (ktory ju na koncerte aj sam nedava intonacne najcistejsie), a navyse na ktorej uz pohoreli aj ini sutaziaci je zufaly, (ci premysleny ? )krok hudobnej dramaturgie. Aj Safarik sa tym songom dost vytrapil, nema byt naco hrdy. Tak aspon aby to Petr zaspieval lespie ako Safa.
No a Adele? Fuha, tak snad mu to pretransponuju nizsie, lebo u Petra si tie vysoke party v refrene neviem predstavit, aby to nebolo kvilenie. Je to rytmicka a energicka piesen s gradaciou, co by hlasovo mal zvladnut, ale telom ako podiovy showman tazko…tento vyber pre Petra je podobny preslap ako bol vyber Sie pre Richarda v 1.kole. Nie som si ista, ci ho budu chvalit, ale ak by aj chvalili, tu stratenu podporu z minula uz nedozenie a bude asi prvy nositel DK, na ktoreho nebude platit jej efekt a zrejme sa s nim dnes rozlucime. :/ Hlavne aby sa zase pri rozhovore s Leosom netvaril ako cinsky boh pomsty. Napriek tomu je to pre mna najzaujimavejsi spevak a velky talent (bez hud.vzdelania, bez spevackej skoly, bez podpory rodicov) Postup : 25-30% (ale stale je to nadej) :-) Tak nech uz to dopadne tak, ako ma.

9
orchis
Reagovat

DJ Vlado: Je nějaký důvod, proč Scalex nehodnotil 2. i 3. finále? Docela mi jeho postřehy a někdy odlišný pohled schází…
Samozřejmě to, Vlado, není útok na tebe :-)

10
Míša
Reagovat

Jakkoliv se mi Petr Borkovec v castinzích a divadle vždy líbil, od semifinále je to jedna velká nuda. Výjimkou nebude ani dnešní kolo, protože výběr songů je strašný. Doufám, že ve finále bude bude Karmen s Terezou a je mi pak jedno, kdo vyhraje. Pro mne bylo zatím nejlepší finále Gábiny Gunčíkové a Lukáše Adamce. Věřím, že letošní holky by to mohly trumfnout.

11
J
Reagovat

@Bezík: Prve kolo SS, dufam, ze Karmen bude v 1. kole rockova a indie az v tom 2. Poslat hlasy komu fandis a potom prepnut na FOO FIGHTERS na magentu stream. A 2.kolo dopozerat zo zaznamu. Alebo si pozries SS celu a FOO FIGHTERS az z YT. Vela moznosti tu nie je. Dave Grohl je uzasny aj ako clovek (ludsky) aj ako spevak + ta ich hudba; piesne.

12
dolores
Reagovat

Tato verzia Rolling in the Deep by sa mohla Petrovi hodit

https://www.youtube.com/watch?v=1ilrZqm2eQE

Neviem najst tu Vladom spominanu cover Wings od Karmen na Youtube, vlozite ju prosim sem niekto ?

13
Bezík
Reagovat

@dolores: Mě to taky přijde, jakoby produkce tlačila Kubu do GF a Petra odepsala. Kuba bude v GF neškodný a možná odebere Karmen nějaké slovenské hlasy, takže optimální řešení ? Možná …

14
Bezík
Reagovat

@J: Já si SS nahrávám (IPTV), takže asi tak, přepnu na FF a pak to dokoukám ze záznamu.

15
J
Reagovat

@dolores: WINGS nie je pompezna, ale podla mna je ovela viac srdcu milsia pre Karmen nez ten G N R song (cisto len dalsi rockovy song pre nas, ktory rock milujeme). Vobec by ma neprekvapilo, keby Karmen sama navrhla produkcii tu BIRDY, lebo uz PEOPLE HELP THE PEOPLE cover ma na svojom YT. Alebo jej ju vybrali z toho isteho dovodu. A navyse u nej ocakavam tu kuzelnu atmosferu ako u SOMEONE LIKE YOU.

Co sa tyka Petra zda sa mi, ze mu malo veris. Ja verim, ze produkcia dobre vie, preco mu obe skladby vybrala. A takisto verim, ze sa ho budu snazit dostat do GF namiesto Jakuba. Uvidime, ci pojde ako zlaty klinec. Ak chcu posilnit jeho sance na GF tak by mal ist. Najlepsie s tym PROKLINAM.

16
ales winner Karmen
Reagovat

no jak vidím tak o vítězce vaší geniální nejlepší terezce maškové máte už předem jasné a Karmen přisuzujete jen 2 místo ach jo co k tomuhle už dodat asi už nic pro mně je Karmen Superstar i kdyby to nevyhrála produkce by to musela zmanipulovat ale Karmen vyhraje protože celá růžovka zapadne naštěstí už po GF v zapomnění

17
J
Reagovat

@Bezík: Nech to Tereza vyhra a skonci v tych estradach a roznych show na NOVA a MARKIZA. Karmen patri do nahravacieho studia pracovat na svojom prvom albume, na ktory sa tesim a potom na koncertne podia.

18
Bezík
Reagovat

@J: Tak tak, to říkám od začátku, Karmen by vítězství jenom ublížilo.

19
dolores
Reagovat

@Bezík: Tazko povedat, da sa to aj takto vysvetlit, ze sa slovenske hlasy prerozdelia, aby vyhrala ceska. Ale v minulej serii to neplatilo. Mala vyhrat slovenka a do TOP3 isli dvaja slovaci. T.z., ak by sa tento model uplatnil aj teraz, tak do TOP3 by islel ku Karmen a Terke dalsi cech. V prvom hlasovani by sa hlasy pre cechov mohli prerozdelit a vyhrala by ho Karmen. V druhom hlasovani by uz Tereza Karmen porazila. Takze to mas jedno.

20
dolores
Reagovat

@J: Ja mu verim, ze sa bude snazit ako najlepsie vie, len okolnosti mu nepraju :-)) A s Proklinam sa IMHO neda zaziarit.

21
Bezík
Reagovat

@dolores: To by platilo, kdyby se hlasování jelo na novo, ale tuším že se sčítá, jen ten jeden vypade.

22
ales winner Karmen
Reagovat

Bezik chci aby si mě okamžitě odpověděl proč by jí to mělo ublížit Karmen je nejlepší a debutové album bude stejně ještě do konce tohoto roku tak či jinak s růžovkou a jejím vítězstvím bych se nikdy nesmířil

23
ales winner Karmen
Reagovat

a navíc mě baví když tu všichni víte s jistotou že Karmen nevyhraje co když vypadne růžovka dneska hm co mi potom řeknete

24
J
Reagovat

Na zlepsenie nalady som si pustala koncert ID Evolve z Kanady. A ked Dan Reynolds spieval DEMONS, tak som si v duchu predstavila Karmen ako to dava so svojim hlbsim hlasom. Skoda, ze na svojom YT nema nejaky cover od Imagine Dragons. DEMONS alebo BELIEVER.

25
Bezík
Reagovat

Seasick Steve – hustej dědek !!! :D

26
Ally
Reagovat

@J: Je to možné s tím Jar of health pro Elišku puvodne..minule se to někomu v SS povedlo. .a když to vypadá, že tak rádi kopírují songy:) navíc je divné, že ji dali dva pomale
Ale fakt, že rychle mela problém udýchat. .nejvíc se mi asi líbila v duetu..

Jakub , jo bude se mu muset prizpusobit trochu kapela:) Ještě me napadlo Recovery. ..kdyz James Arthur..ale ta by byla asi ještě těžší. A srovnávala bych s touchdownem všech touchdownu ;) Martina Cisara..

A me spis napadne u Impossible Fifth harmony, když už je Vlado zmiňoval. .

Na Scalexuv jiný pohled bych taky byla zvedava, snad se dočkáme nějakého souhrnu…

27
Ally
Reagovat

@J: Taky jsem včera na akci slyšela Imagine Dragons. .asi už jsem taky postizena , když jsem přemýšlela, jestli a komu v SS by se to hodilo ;)
Mě vždycky pripadlo jako dobrý, ale takove prvoplanove hity, co by v jiném provedení vyznělo divne, ale kdo ví. .

28
Bezík
Reagovat

Zpěvák Bad Religion, s neodolatelnou vizáží washingtonského státního úředníka těsně před penzí na mě vždy působí jako chlapík, který tam dorazil vlasně omylem, ale protože kapele onemocněl zpěvák a zjistilo se, že on vlasně dost slušně zpívá tak to vzal za něj … :D :D

29
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Ups, omlouvám se za dezinformaci, Karmen má sice na YT cover od Birdy, ale People Help The People, ne Wings :-) To jsem celej já, zapomínám si věci ověřit, jako například u toho rekapu s Chytilovou jsem si to, že u ní nikdy nehrál Hanzlík, ověřil až po 14 dnech (naštěstí to bylo správně) :-D

30
DJ Vlado
Reagovat

@orchis: Bohužel nevím, co s ním je, asi má moc práce :-/

31
Tomáš
Reagovat

Tak dnes postoupí do GF Tereza, Karmen a Petr. Petra produkce v GF určitě chce, jinak by mu minule nedali DK…to by nemělo žádnou logiku že by se ho dnes chtěli zbavit když k tomu mohlo dojít už minule. A dnes vypadnou Jakub a Eliška. Ať nežeru pokud to dopadne nějak jinak ale nevěřím že to dopadne jinak, je to jedna velká průhledná nuda a vše je to do puntíku nalajnované. Skoro bych snad řekl že snad ani SMS hlasy fakt nerozhodují, jinak by to vždy nedopadlo tak hrozně předvídatelně. Už mě to nebaví, žádné napětí ani zvrat a ani po dnešku tomu nebude jinak. A příště už vůbec ne a pak už Adios SS snad jednou provždy.

32
ales winner Karmen
Reagovat

no začíná se tady ta diskuze rozjíždět že bych tentokrát zůstal i během přenosu tomášek a jeho podivný komentář mě k tomu silně nutí a dost o tom přemýšlím

33
ales winner Karmen
Reagovat

mám pro dnešní večer bojovej válečnej pokřik bububu bububu Karmen všechny dá a pak zazpívá dá si růžovku k večeři a superstar jí do dveří porazí porazíme růžovku a dáme si na hlavu kšiltovku HUNGARY

34
Jana
Reagovat

@ales winner Karmen: Ty jsi maniak.

35
ales winner Karmen
Reagovat

Jana a ty jsi růžovovodič růžovovodič je růžovej vysavač vše požere vše živé chudák Karmen

36
dorka
Reagovat

@Jana: Neblbni, je to jenom nudící se děcko (nesouvisí s věkem)

37
dorka
Reagovat

Doporučuju všem dělat něco jiného (pracuju) a jenom poslouchat. Je to jiné. Najednou nevadí růžové vlasy a feeling je tam taky. A to tu holku nemusím.

38
Jana2
Reagovat

To je zase vibrata…omg. Nechci zpochybnovat jeji kvality, ale proc nemuze dat aspon par rovných tonu? Uz je to otravny.

39
Jai Kudo
Reagovat

Tak přemýšlím která verze Allejujah je horší. Jestli ta s Haňulkou Zaňákovou nebo tohle…asi ta Zaňáková no—-

40
Bezík
Reagovat

Borkovec slabej jak čajíček …

41
dorka
Reagovat

Borkovec opět tragický. Bez dechu, bez přesné intonace. Hlas jak po pařbě. Btw, jak mluvil o tom, že kolegy sere, že se na zkoušky nepřipravuje a že ho to nebaví a pak to „vysvětlil“ improvizací… Kdysi, v nekorektních dobách, se tomu říkalo lenost.

42
Jai Kudo
Reagovat

Petr….Haha, tohle je fakt matroš pro Jardovy Hudební masakry. Škoda, že už je nedělá….

43
Jana2
Reagovat

Petr to mohl víc rozjet, ale jinak dobrý.

44
Tomáš
Reagovat

Tereza jako vždy uspávající nuda, ještě mě místy hodně rušilo vibráto. Petr strašnej a dnes mě asi definitivně ztratil a už mu nefandím protože takovýhle krákání vážně nejsem schopnej tolerovat. Áchjo to je fakt mizérie. :/

45
Rena
Reagovat

Petr se mi taky nelíbil, Terka ano, ale nešlo se na ni moc dívat, jak i výše někdo píše

46
dorka
Reagovat

chudera Rusková, dostat takovou debilní vykopávku… ale pere se s tím, holka, statečně

47
Fialka09
Reagovat

Tak zatím –
Tereza – ach jo, to vibráto! Dneska mi přišlo, že ho tam měla víc než kdy jindy. Ona je výborná zpěvačka, o tom žádná, ale… Vzpomínáte, jak nádherně a s jakou něhou dal tuhle písničku v minulé řadě Štěpán??
Petr – navzdory mým sympatiím k němu, tohle se mi zdálo příšerné.
Eliška – dobrý, hezký, ale prostě mi nějak připadá, že na tu písničku ještě nemá věk, že ji zazpívala moc sterilně.

48
Ally
Reagovat

Tereza zase ne ,ale abych byla spravedlivá , viděla jsme jen konec ,ale na Lucku Bílou jsme si vzpomněla taky :) / a možná i Habera /

Petr , ten jeho ledabylý přístup je v něčem sexy :) ale zároveň mě štve..jako že by se naučil text třeba ..?

49
Mila1
Reagovat

No Petr to na rozdíl od minula dal příšerně, to by asi Adele zírala, kdyby to slyšela. Tereza jako vždy perfektní, ale tak trochu nuda. Vzpomínám na Hallelujah od CHodura, to bylo jiné kafčo…
No a Eliška v šatech a zmalovaná jako stará mladá… to už jsem kritizovala v předminulém kole..

50
Bezík
Reagovat

Ano, Eliška stále sterilní, bohužel, ale asi efektní a skoro to vypadá, že produkce tam chce mít tři holky.

51
Jai Kudo
Reagovat

Eliška je na 15 let fantastická zpěvačka a Stay bylo konečně něco, co se dalo poslouchat. Znovu opakuji, škoda, že jí není o 2-3 roky víc, resp., že nepočkala na další SS.

52
dorka
Reagovat

@Ally: Ledabylý přístup je sexy do té doby, než to poznáš osobně :-) …….. Ježiši, zrzkovi naložili zrzka, ale z jiné galaxie. Trapas.

53
Mila1
Reagovat

Jsem asi divná, ale kluci, ač to dnes dávají dost s chybami, mi přijdou oba zajímavější než perfektně zpívající dívky…

54
Rena
Reagovat

Tak Jakub byl lepší než Petr, to určitě. Ale do finále ani jeden, bohužel. No, chlapci letos špatní…

55
Jai Kudo
Reagovat

Jakub – Trochu lepší, než Petr, ale furt nic moc….Pčelár o 100% lepší.

56
dorka
Reagovat

@Mila1: dostali zajímavé songy, i když je zprasí, je to zajímavější, než to 100x omleté hálelůjá

57
Rena
Reagovat

@Mila1: souhlasím, zajímavější to jsou, naprosto rozdílné typy, mladí kluci bez jakýchkoli zkušeností, ale superstár tedy ne…

58
Ally
Reagovat

@dorka: To jo ,doma bych to asi mít nemusela :)
No Jakubovi by trochu té jeho ledabylosti zase neškodilo..
Jakub mi přijde jako “ prominte, že tu jsem, tak já vám to honem zazpívám a zase půjdu ?” :)..
Nevím , ale až se víc najde, svůj styl atd. ..někdo mu pomůže ,mohlo by z něho fakt něco být

Eliška docela dobrá verze, ale proč z ní udělali tak 45 letou babu ? :)

59
popy
Reagovat

U Jakuba mě nepříjemně překvapilo, jak to bylo výrazově ploché – jakkoli tu písničku obecně moc nemusím, Arthur do toho dal aspoň nějaké emoce. Tady to bylo od začátku do konce v jedné lajně.
Petr slaboučký. Ta DK byl omyl.
Eliška se mi líbila moc – a souhlasím s názorem, že se kolo od kola lepší. Už minule v duetu mě moc bavila – a tady zase.
Terezu jsem neslyšel, ale myslím, že si dovedu přesně představit, jak to znělo.

60
J
Reagovat

FOO FIGHTERS uz na Rock Am Ring.

61
dena
Reagovat

tereza ok ale nic pre.mna
elisku mam rada ale zboznujem tento song a podla mna bola miestami dost mimo. usi mi to trhalo a nepochopila som dtanding ovations od poroty. napr jakub.. ja mu fandim a tento song sa.mne ozaj ozaj pacil. a co mal tancovat.. ked mal pomaly song..ta kritika mi prisla dost cielena… smer chceme tri baby vo finale. proste neobjektivna

62
Jai Kudo
Reagovat

Karmen – Uff, tak tohle ne…Karmen přece jen není rockerka……hodně slabý. (A Habera zase žvaní jako dnes už asi potřetí….)

63
Jai Kudo
Reagovat

Karmen – Uff, tak tohle ne… já jsem na ty rockery asi trochu přísnější a Karmen přece jen není rockerka……hodně slabý. (A Habera zase žvaní jako dnes už asi potřetí….)

64
dena
Reagovat

no karmen teda nie tento krat. ujacane. od rocku ako ma byt toto malo daleko.. ale hold porota ju tlaci

65
Mila1
Reagovat

@J: Ty jsi na Rock am RIng? Teda tiše závidím…. :-)

66
dorka
Reagovat

Růžová zase dostala nejlepší song + podporu. Ale není vyloženě špatná.

67
Filip
Reagovat

@popy: souhlasim s tim… ze se Eliska zlepsuje kolo od kola

a presne takovej clovek by mel vyhrat SuperStar – tahle si predstavuji viteze… tedy nekoho kdo jde nahoru… udela v soutezi nejakou cestu nahoru (i presto… ze letos ta cesta je kratka) a ne… ze je porad stejnej jako Tereza… ktera neumi ani ubrat to nepekne znejici vibrato… ktery ji kritizuje celou soutez i porota

68
Fialka09
Reagovat

Tak tentokrát se mi Tereza snad poprvé fakt líbila! Super vystoupení.
Jinak Jakub zatím – hrozný.
Karmen – výborná.

69
Jana2
Reagovat

Ta superdokonala růžovka uz me dost nebavi, to radsi par nedokonalosti nez ona. Zpiva dobre, ale moc tu soutez proziva, ta prehnana snazivost a dokonalost je nudaaaa. Vzdycky přesně vi, co ma rict, aby se to libilo a celkove jde hrozne na efekt. Nehlede na to, ze moc nechapu, proc zpívala „aaaleluuujooooo“ a „optoun fank ju ap“.

70
pimpa
Reagovat

Koukám, že tady se Tereza nezavděčí.

71
dorka
Reagovat

Dejv má neskutečné háro :-D a je úúúúúžasný

72
Monika
Reagovat

Prekvapeni Tereza se mi poprve libila, jeji nejlepsi vystoupeni v soutezi, fakt vyborna. Obrovsky drajv, skvely tanec, profik, bavila me.

73
Jana2
Reagovat

Já Tereze neodpírám pěvecký kvality a určitě to vyhraje a zaslouženě. Ale jako člověk mi neskutečně vadí ta snaživost a to, jak je na ní hrozně vidět, jak přemýšlí co říct, aby se to všem líbilo.

74
Tomáš
Reagovat

U Elišky se mi moc nelíbilo to aranžmá Stay. Bylo to podle mě nějaké zrychlené a takové uspěchané. Proto se mi to líbilo víc tenkrát od Stýblové. A v hlase Elišky tomu scházela ve slokách určitá lehkost a v refrénech zase mohla víc přitvrdit ale jinak to bylo zazpívané dobře. Začínám si myslet že GF bude Tereza, Karmen a Eliška protože Petr to dnes úplně posral ale teda GF tří bab bude neuvěřitelná nuda. Ale je mi to vlastně už jedno protože Petr mě taky nezajímá. Jakub takový průměr, nebylo to špatné ale refrény zase moc nedal. Karmen si to upravila po svém, taky to nebylo technicky úplně dokonalé ale pro mě byla nejlepší a měla by celou SS vyhrát, škoda že nevyhraje. Tereza mě nepřesvědčila ani v druhé písni tím divadlem, prostě je to pro mě taková nafrněná Nanynka, kterou fakt nemám rád. Karmen je mi nekonečněkrát sympatičtější.

75
dorka
Reagovat

@Jana2: Chápu. Nesnáším Machálkovou.

76
Jai Kudo
Reagovat

Tereza podruhé – Funky, OK, zas takový touchdown to nebyl, jak porota šílí….

77
Monika
Reagovat

Prvni kolo:
tereza – klasika, technicky dokonale, bez emoci uplne ploche
petr – tak to byl pruser, trhalo to usi, prala jsem si jedine uz prosim prestan, boli me z toho hlava
Eliska – super, jeji nejlepsi vystoupeni v soutezi, mistama husi kuze
jakub – prumer
karmen – totalne prechvalena, bez energie, bez stavy, podle me Karmen neni rockerka jako GG, nechyta se na ni v rockovych vecech, vic ji slusi pomala poloha, a mohla by zhubnout ty tluste bile sloupy jsou nevzhledne

78
Monika
Reagovat

Karman byla polomrtva, chodila po podiu jako na mole, Axl lita jako blazen, tohle by zvladla skvele GG nakopala by karmen zad.k. karmen rposte neni rockerka, i kdyz by strasne mco chtela byt. GG je uplne jina liga, ta by publikum privedla do varu. Karmen slaboucky cajicek, porota asi slysela neco jineho.

79
dorka
Reagovat

@Monika: Tím posledním soudem ohledně nohou jsi celé své předchozí hodnocení srazila na nulu. Soudy TAKOVÉ krávy nikoho nezajímají :-)

80
Jana2
Reagovat

Omg tak tímto ukončuji své krátké fandění Petrovi. Posral mi písničku a ještě se neobtěžoval naučit text, kterej zná půlka republiky zpaměti. V ukázkách to znělo líp teda. Jo a tu vokalistku bych zastřelila rovnou, to v tý písničce nemělo co dělat.

81
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

Borkovec zpiva jak ozraly vratny.

82
Mila1
Reagovat

Tak teď se ztrácím – proč Petr tak usekával slova? Jinak opět to mělo náboj a atmosféru a věřila jsem mu, co zpíval, a ikdyž to nebylo dokonalé, tak se mi to líbílo víc než perfektně našprtané písničky Terezy nebo Karmen. A takový zpěvák má pro mne daleko větší cenu než jen někdo, kdo perfektně napodobuje.

83
Jai Kudo
Reagovat

Haha, Vlado v televizi…. :-D

84
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

Jaj, DJ Vlado :-D

85
Iv.S.
Reagovat

Asi jsem z jiné planety, ale Tereza je pro mě vox number one, Eliška milá a velmi nadaná sympaťanda a z Karmen mě často bolí v krku…

86
Adam
Reagovat

DJ Vlado je celebrita :D

87
popy
Reagovat

@DJ Vlado: BYLS TAM!!! :-D :-D :-D

88
Ally
Reagovat

Tak pojďme si řict – jak by řekl Leoš : ) objektivně, že Tereza byla dost dobrá, ale
1. dobrá show 2. nemusí být asi vůbec nervózní 3. myslím, že ona narozdíl od Elišky, Jakuba šla do SS příliš pozdě..prostě už je moc profesionální atd atd muzikál, jiná show..jiné emoce..

89
Rena
Reagovat

KONEČNĚ se Tereza předvedla – moc mě ve druhé písni bavila, má krásnou postavu v mini, tančí dobře, je sebevědomá – na rozdíl od obou kluků… velké podium ji svědčí. Kluci už by se nejradeji viděli doma a je to na nich vidět… Petr v druhé písni lepší, má zajímavý hlas – i proti Ledeckému – s kytarou mu to slušelo… docela to dal. Eliška má pěkný hlas, na 15 je užasná, ale jak tu píší, je to dítě, ty písně se k ní nehodí, nesedí k ní…je stará mladá. Jednou z ní něco bude. Ze všech holek. Z kluků – nevím.

90
Lukša
Reagovat

Ten pocit, když na Chodově zpěváky hodnotí samé desetileté holky a najednou se objeví Vlado :D A hned na to Panáček spadnul ;-)

91
Jai Kudo
Reagovat

Zdá se mně to, nebo Petr nějak divně vyslovuje ty slabiky, nebo je lehce mimo rytmus? Refrény lepší, ale….Moc se mně to nelíbilo….

92
jpp
Reagovat

Tento vstup Jasminy Alagič naprostá tragédie..

93
Tomáš
Reagovat

Petr je pro mě tragéd dnešního kola a už ho definitivně odepisuju. To Proklínám od něj byla ostuda a ukázal že ani neumí česky, vždyť to znělo jako kdyby to zpíval větnamec! Co se na tom porotě líbilo? Fakt byl hroznej a zřejmě mu ani DK nepomůže a budou prostě v GF tři holky. Když už i já takový zastánce kluků tu musím kluka takto kritizovat, tak to je co říct. Strašně mě zklamal, místo něj tam měl být Richard.

94
Culi
Reagovat

Začínám se trochu bát o Karmen. I když je od semifinále mou jednoznačnou favoritkou, od jejího Sweet Child o‘ Mine jsem čekala, že právě to by mohl být dnes touchdown. Možná je to i chyba zvukaře, ale přišla mi v těch nástrojích taková utopená.
Snad zafunguje efekt posledního vystoupení a vlastního doprovodu na klavír a Karmen postoupí.
K ostatním krátce. Tereza – očekávané technicky dokonalé vystoupení v obou případech, se mnou to ale nic nedělá a tento typ zpěvaček zkrátka nevyhledávám. Petr – podle mě hrůza v obou případech, absolutně nechápu chválu poroty po Proklínám, přišel mi intonačně úplně mimo. Eliška – obě dvě vystoupení kvalitní, ale zejména u Stay jsem čekala, že to bude mít větší gradaci a napětí. Zkrátka kvalitně odzpívané, ale nic víc. Jakub (zatím jen první vystoupení) se přece jen oproti minulým kolům vylepšil, ale pokud bych ho snad chtěla srovnávat s Itchem Pčelárem, tak to Jakub projede na celé čáře.

95
Fialka09
Reagovat

Tak po Petrově „Proklínám“ už mám definitivně jasno v tom, že pokud má být v GF nějaký kluk, chci tam Jakuba.

96
Filip
Reagovat

Borkovec u druhe pisnicky znel jako kdyby zpival za nej cizinec :D

mel jsem pocit… ze nevim kdo vlastne zpiva – jestli Borkovec a nebo Ben Cristovao – ten by znel stejnej :D

97
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

@Tomáš: souhlas!

98
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

Jakub bozi!

99
dorka
Reagovat

Měly by postoupit holky. Aspoň zpívají.

100
Ally
Reagovat

@jpp: Tak Petr paroduje Ledeckého ?? a ještě Bryan by to fakt zazpíval asi líp česky :)..no a Jasmína už paroduje asi sama sebe :)

101
Jai Kudo
Reagovat

Bonboniéra a Jakub – Zbytečná písnička, zbytečný zpěvák Jakub…. a Habera tentokrát zaperlil skvěle… :-D

102
Lukša
Reagovat

Moje pořadí po prvním kole:
1. Eliška, pro mě její prozatím nejlepší kousek
2. Tereza, první polovina slabý rozjezd, potom ale opět perfektní
3. Karmen, toho chrapláku bylo až moc, škoda, pořád ale o třídu nad oběma kluky
4. Petr, zajímavé, ale opět bez šťávy a otřesná sebeprezentace po celé vystoupení
5. Jakub, bohužel, opět to absolutně nedal

103
Jai Kudo
Reagovat

Dneska by asi fakt měly postoupit všechny tři holky…..ti kluci jsou marní, jsou marní, jsou marní….

104
Monika
Reagovat

Prala bych si finale: Eliska, jakub, Karmen
Tip: tereza, karmen, petr

105
popy
Reagovat

No, bez ohledu na sympatie a nesympatie, Karmen a Tereza jsou muzikantsky někde úplně jinde než zbývající tři – a záleží jenom na osobních preferencích. Eliška k tomu doroste… a to je asi všechno. Pro Petra a Jakuba to bude hezká životní epizodka, na kterou budou možná vzpomínat. Osobně jsem pro dívčí finále.

106
dorka
Reagovat

Už je toho skřekotu příliš. Z Karmen mi začínají stávkovat uši.

107
Tomáš
Reagovat

Eliška druhá píseň nudná ale hlas zněl hezky. Jakub to zazpíval pěkně tu Bonboniéru ale nebyla to žádná sláva no, asi sem měl moc velká očekávání a ty se nepovedlo až tak úplně naplnit. Karmen v té baladě hodně dobrá i když pro mě trochu taky uspávání a měla podle mě už lepší výkony ale i tak je podle mě jediná z celé Top pětky, která by fakt měla vyhrát. V G´N´R mě dnes bavila víc. Teď očekávám vypadnutí obou kluků a dívčí Top 3 v GF. Já souhlasím s Karmen a Eliškou v GF po dnešku, místo Terezy bych tam dal Jakuba ale mám smůlu. Budou tam jen baby. Petr ten si GF po dnešku už vůbec nezaslouží a DK pro něj byla chyba.

108
jpp
Reagovat

@Ally: Jo no, a ta její poznámka o tom, že Petr už nebude zpívat, protože už za to není placen, jak se to pak strašně rychle snažila zamluvit, aby to nevyznělo tak trapně :).
@dorka: A o to je to divnější, jelikož Karmen má pěknou postavu i nohy.

109
Nika
Reagovat

@Iv.S.: na té jiné planetě jsme aspoň dvě:-) Přesné hodnocení.

110
Lukša
Reagovat

Pořadí 2. kola se mi sestavuje složitěji.
1. Tereza, naprosto bez debat, úchvatné vystoupení, kde snad i svým kritikům ukázala, že se dokáže odvázat a podat perfektní výkon i show zároveň
2. Eliška, ne tak kvalitní jako 1. kousek, ale pořád pěkné na poslech
3. Karmen, rozporuplné pocity, čekal jsem více
4. Jakub, lepší než 1. song, pořád ale plochá nuda bez žádného dobrého momentu k vypíchnutí
5. Petr, tragédie na n-tou, sice má fantastický hlas, ale není schopen ho prodat

Za mě je tedy finálová trojice jasná, tři děvčata jsou kvalitou zpěvu i prezentací na pódiu o několik tříd výš než oba kluci.

111
Monika
Reagovat

To ma porota dneska za ukol jen chvalit? Vzdyt to je hrozne, jak se ztrapnuji a neslysi co by meli slyset. V mnoha pripadech chvali chabe vykony.

ja si myslim, ze by mely postoupit tri baby do GF objektivne. Nicmene v to neverim ani omylem, jeden kluk pujde misto Elisky, spis petr diky DK, byt byl dnes uplne nejhorsi. Zpival jako ozrala co se vraci z hospody po nekolika pivech.

112
popy
Reagovat

Pošlou tam druhou finalistku – a bude další reklama. :-D To je fakt na houby.

113
Tomáš
Reagovat

Teď postoupí Karmen a zůstane Eliška a dva kluci. Postoupí Eliška, oba kluci vypadnou. Vsadím se.

114
Jardach pb
Reagovat

Kluci hodne spatni (Borkovec primo tragicky)…Karmen taky nic extra..jedina vycniva Ruzovka, ale poslal jsem hlas Elisce,at je to trochu zajimave…

115
Monika
Reagovat

Uz je dost videt, jak to bude probihat dal. jsou pdole toho postaveni v rade. Ted pujde dal Karmen, pak oznami Jakubovi, ze konci a pak budou delat dramo mezi Petrem a Eliskou… Driv byla vyrazovani lepsi, ted jsou hodne predvidatelna podle toho jak stoji v rade…

116
Filip
Reagovat

sokujici! Maskova postupuje :D

me spis dodavat to jak ma tato pedantka vsechno dokonale vychytany… je v tom hodne kalkulu – vzdy vi… co ma rict… aby vypadala sebevedome… ale neznelo to arogantne… vzdy vi… kdy se ma radovat atd.

jako tu radost a to poskakovani ji snad nikdo neveril nebo jo? :D jako hloupa neni vubec… takze vedela… ze postoupi na 100%

117
Filip
Reagovat

*dostava

118
Jardach Pb
Reagovat

Ta Karmen je nejaka prichcipla? Jak chce v GF zpivat, kdyz ani neumi mluvit…

119
Bezík
Reagovat

Tož jak to dopadlo ? Tereza a Karmen postoupili a třetí je ?

120
Monika
Reagovat

@Bezík: treti je Eliska

121
Frida
Reagovat

@Nika: Tři

122
Fialka09
Reagovat

Tak super, se složením GF spokojenost.

123
jpp
Reagovat

@Jardach Pb: Je to bohužel tak, od minulého týdne má něco s hlasem a nelepší se to, chraptí i při normálním hovoru a při zpívání je to hodně znát. Dneska ji v druhé písničce u těch nejvyšších krátchých tónů úplně vynechával hlas :(

124
Rena
Reagovat

spokojenost… kluci se už stejně těší domů

125
Bezík
Reagovat

@Monika: Tak ji tam přeci jen protlačili ? Zajímavé, proč to ? Asi stačí, že v rámci vyváženosti je to reciproční oproti minulé SS.

126
Ally
Reagovat

@Bezík: Nebo byla prostě /dneska/ z těch tří nejlepší ?:)

127
popy
Reagovat

@Ally: Nejen dneska.

128
Tomáš
Reagovat

Tak se naplnilo očekávání, no nebýt tam Karmen tak to stojí celé úplně za hovno. Po dnešku mi ani dívčí Top 3 tolik nevadí protože Petr byl vážně strašnej a Jakub už stejně neměl co ukázat. Elišce za dnešek postup do GF přeju ale vadí mi tam růžová palice, která to bohužel tak jako tak vyhraje. Strašně bych si přál překvapení aby Karmen v Top 2 porazila Růžovku, to by byl takový šok a megabomba, jakou snad žádná řada SS nepamatuje a byla by to jediná dostatečná satisfakce za celou tuto totálně zkaženou řadu ale ani to se bohužel nestane protože Tereza to má v kapse a s její výhrou se definitivně a jednou provždy vytratí i poslední zbytky smyslu této show.

129
Monika
Reagovat

@Bezík: No Mares mel takovou vsuvku, rikal, ze Jakub byl minule ctvrtej. Podle me ta trojice bab uz delsi dobu je na stupnich v TOP 3.

Porad si rikam, ze je velka skoda Kristiana, ten byl sebevedomej, na stage jako doma, mohl zamichat poradim. I predcasne vypadnuti Richarda byla skoda, mohl jeste se ukazat.

130
Bezík
Reagovat

Tak jsem tu druhu půlku dokoukal, tedy pouze vystoupení, no …
Dneska bohužel všichni špatně, ani jediné nebylo opravdu dobré. Samozřejmě relativně, každý vůči svým možnostem. Postup Terezy jasný, alespoň vizuálně bylo její druhé vystoupení dost slušné. Pěvecky ne, a zase ne, i v tom funky je úplně mimo. Karmen je zase mimo hlasově, pořád s tím má problém. Víc to bylo znát v těch Guns, nemohla se do toho pořádně opřít (navíc zpívat po Axlovi ty srágory skoro nejde, ty si musí zpívat on sám), v případě Birdy se dokázala z toho dost slušně, i když ne úplně, vylhat. Pro Elišku udělala produkce co mohla, aspoň to tentokrát udýchala, ale pořád je to sterilní, bohužel, bez chuti a bez zápachu. Kluci byli marní, Petr úplně, Kuba částečně. Postoupila jasná dvojka favoritek, kdo bude třetí bylo úplně jedno, stejně je jen do počtu. Opět musím konstatovat, že naprosto jasně byla třetí nejlepší soutěžící Aneta, a to o parník před kýmkoliv dalším. Co ten masový hlasující vlastně chce ? Fakt nevím.
Ještě jedna věc, byly tu nějaké poznámky, že Karmen není rockerka. No, ehm … Karmen samozřejmě rockerka je, ale je třeba to chápat v kontextu toho, že rock je stohlavá saň. Karmen není úplně hardrockerka, ale hardrock a žánry úzce příbuzné jsou jen malým segmentem téhle stohlavé saně.

131
Bezík
Reagovat

@Monika: Je to pravděpodobný, ale on je to úplně jedno, kdo tam jde jako třetí. Nakonec asi dobře, Petr byl fakt marnej a pro Jakuba by to bylo jen další trápení. Eliška to unese.

132
Culi
Reagovat

Co se týče finálové trojky, Tereza si to bezpochyby zaslouží (i když jí nefandím) a jsem ráda za postup Karmen, i když mě dnes úplně neokouzlila. Nemám absolutně nic proti chraplákům, ale zvlášť v nižších polohách se mi poslední dva týdny zdá, že ji hlas úplně neposlouchá, asi tam bude nějaký zdravotní problém.
Místo Elišky jsem dnes postup přála víc Jakubovi, který dle mého zabojoval a rozhodně nebyl tak strašný, jak hlásala porota. Navíc je to jeden z nejsympatičtějších soutěžících za celou dobu, kdy od roku 2004 Superstar sleduji (vynechala jsem jen poslední řadu). U Elišky to říct nemohu. Nevím, jestli jste si toho všimli, ale já už jsem opakovaně zaznamenala, že pokud porota někoho výrazně pochválí a je záběr na ostatní soutěžící stojící na balkóně, Eliška mi vždy připadá, že si v tu chvíli kouše rty a ostatním to nepřeje. Je to určitě dáno věkem, že ovládání emocí tolik nezvládá a je nervózní a bojí se o svůj postup, ale v mém případě jí to v ohledu sympatií dost sráží body.
Dnes byl každopádně nejhorší Petr a zaslouženě vypadl, a to jsem ho zpočátku měla na druhém místě po Karmen.
A stejně to vyhraje Tereza, to je nám všem jasné, ne?

133
Filip
Reagovat

@Culi: nepripada mi… ze by to Eliska ostatnim neprala… ale proc by taky musela? v 15 se dela kalkul hur nez ve starsim veku

dokonalej kalkul treba predvadi Maskova – tak vzdy rekne presne co ma… aby neurazila… aby nepusobila arogantne… aby se spravne zaradovala ve spravnej cas… aby to ostatnim jakoze „prala“ – no ji treba neverim vubec nic… vsechno pedantne do puntiku dokonaly (presne jako jeji zpivani)… ale ja toto nemam rad… ono totiz casem clovek zjisti… ze nejvetsi dokonalost je nakonec v nedokonalostech

134
Tomáš
Reagovat

Já se nemůžu vzpamatovat z toho jak špatný dnes Petr byl. Asi nikdo mě za celou tuhle řadu a možná i za řady minulé nezklamal tolik jako on. Podle mě dnes zpíval i daleko hůř než třeba takový Dominik a další soutěžící, kteří vypadli už dávno. Celkově tahle řada SS je pro mě šíleným zklamáním. Začalo to docela slibně pro mě na castinzích když se objevili Richard, Kristián, Dominik, Bryan, Karmen atd. To co se z toho postupně stalo tím vypadáváním kluků je paskvil a nakonec zbyli jen Petr, který byl dnes megatragickej a Jakub, který prostě dosáhl svého maxima už v Semifinále a už prostě neměl čím překvapit, byl slabý. A nakonec završení bude GF o třech holkách a vítězství Terezy bude poslední hřebíček do rakve. Stojí to prostě celé úplně za hovno, aspoň teda pro mě. Celkově nikdy nebylo pořádně žádné napětí ani šokující vyřazení, ti nejzajímavější vypadli hned na začátku. Petr se ukázal jako velký omyl, který zbytečně zabral místo lepším. Richard, Bryan nebo Kristián měli být na jeho místě a zasloužili by si to víc než on. Je to vážně trága tahle SS, no asi už fakt raději nikdy žádnou podobnou show nebudu sledovat protože já už nevěřím tomu že by to ještě někdy mohlo dopadnout nějak jinak. Ledaže by to příště vyhrála Karmen a je nad slunce jasné že to se stejně nestane. Vždycky mě ze začátku navnadí zajímavými týpky na castinzích a jak přejdou k slovu živá kola a diváci tak se z toho postupně stává větší a větší srágora, na to už bych byl za ty roky zvyklý ale letos je to fakt už absolutní vrchol jak to dopadlo. Kdyby v tom GF nebyla Karmen, tak to fakt už ani nedokážu dokoukat. Bože můj, zatracená celá SuperStar!

135
Culi
Reagovat

@Filip: Vždyť já jsem to i psala, že ve svém věku není podle mě schopna tolik ovládat své momentální emoce a prožívá to víc než ostatní starší soutěžící. Na tom není nic nepochopitelného. Je to jenom můj subjektivní pocit, že mi kvůli tomu není tolik sympatická.
Co se týče Terezy, sdílím tvůj názor naprosto. Určitě je to milá holka, ale je na ní znát, že už ví, jak v tom chodit.

136
jab
Reagovat

Chjo, tak co k tomu říct. Finále jsem nejvíc přál Petrovi a i za dnešek by si ho u mne nejvíc zasloužil, ale holt to byla tak trochu spanilá jízda dvou těžkých dívčích vah a za jejich zády boj o to, kdo se bez brýlí aspoň trefí mezi dveře. A teď k výkonům:

1. Karmen – hlavně za tu Birdy, tak byla, i přes abenci falzetů, vynikající, krásně ve druhé části vygradovala, za mne snad i touchdown. G’n’R se mi líbili pouze ve druhé půli, ta první byla jakási těžkopádná.
2. Tereza – Cohen hlasově výborný, bohužel příliš „burkeovský“ a to mi moc nechutná, já radši originál, který líp předává myšlenky textu. Uptown Funk pro mne zklamání, zvlášť po minulém Survivoru, chyběl tomu trochu odpich a frázování působilo lehce těžkopádně.
3. Petr – za Janka. I to mírné předbíhání doprovodu k tomu jakob patřilo, mírně popleten text na jednom místě velkoryse odpustím, myslím, že tahle akustická poloha Petrovi do budoucna bue slušet. Adele mi přišla místy pod tónem, v refrému tomu chyběla šťáva, líbil se mi tam pouze barva hlasu.
4. Eliška – kupodivu lépe dopadla náročnější píseň. Stay až na tradiční problémy v nejnižších tónech, zpěv nad tónem v, pro změnu, nejvyšších tónech a nesmělé falzety za mne hlasově velmi dobré. Bohužel tomu chyběly emoce, potvrzují se mé obavy z pár týdnů zpátky, že 15-letá holka, i přes nadprůměrnou inteligenci, nemůže prodat texty a poslání těch songů se vším všudy. Thousand Years začalo náběhem na průser, který se podařilo zkorigovat alespoň na čestnou prohru. Nízké polohy (opět) špatně, falzety špatně, naopak hlasově intenzivnější pasáže výborné, decentně vykoukla dokonce i zajímavá výstavba songu. Tohle bych rád od Elišky slyšel, až bude úplně zdravá.
Jakub – dietní. V Impossible dobré pouz sloky, nájezdy do refrémů a refrémy špatně odfrázované a s nedostatkem energie, Bonboniéru jsem už teď prakticky zapomněl.

Suma sumárum, příští kolo ás čeká nelístostný souboj Karmen a Terezy o vítězství, doufám, že se dá Eliška hlasově do pořádku, nebude dělat v finále stafáž, ale naopak se projeví jako rising star se vším všudy a se soutěží se rozloučí co nejlepším výkonem. Během týdne ještě poreferuju, jaký byl koncert Viky na Joy Runu v Opavě. :-)

137
Tomáš
Reagovat

A jinak úplně souhlasím se vším co tu o Tereze psali Jana a Filip, vystihli ji fakt dokonale. Ona je vážně herečka každým coulem, je strašně nepřirozená. Není v ní ani špetka přirozenosti. Ona má ten herecký projev i na pódiu protože se prezentuje jako muzikálová diva a přenáší ho bohužel i do svého civilního projevu. Strašný kalkul z ní cítím. Karmen je její pravý opak, Karmen je naprosto přirozená a sympatická holka, která si vůbec na nic nehraje. A i jako zpěvačka má pro mě Karmen daleko větší charisma a sex appeal. To ona je tou skutečnou SuperStar. Největší dokonalost je nakonec v nedokonalostech…tohle sedí perfektně ale hlasující diváci si to bohužel už do konce této SS nestihnou uvědomit. Někdo tu psal o přirovnání Terezy k Drdovi a Karmen ke Spilkovi. Já bych měl jiné a ještě více sedící přirovnání – Tereza jako Chodúr a Karmen jako Šmajda. A stejně jako Šmajda bohužel neměl žádnou šanci v konečném součtu SS porazit Chodúra, tak bohužel ani Karmen nemá žádnou šanci porazit v SS Terezu. A to ještě k tomu musíme přičíst i tu národnost, která prostě Karmen jako slovence letos tu výhru úplně blokuje protože prostě letos musí vyhrát češka Tereza. No je to prostě ztracené, jen si říkám k čemu ta SS vlastně letos vůbec byla když po Emmě Drobné vyprodukuje jen další absolutně nezajímavou a zbytečnou vítězku, která je navíc Emmě v lecčem velmi podobná. Asi to tak má být a já bych měl asi SS raději už jednou provždy hodit za hlavu.

138
J
Reagovat

Co dodat k vcerajsim vystupeniam. Ano dala som prednost streamovaniu FOO FIGHTERS z Rock Am Ring nazivo. A dobre som urobila. Karmen vcera nemala svoj den. Ano Karmen nie je typicky rocker, ale mne sa jej jemnejsia verzia GNR songu pacila. Ano dokazem si predstavit ako by tu piesen rozbalila GG. A taktiez do istej miery suhlasim s Monikou ohladom kostymu, ktory mala obleceny. Ale nesuhlasim s jej nechutnou poznamkou ohladom stehien. Karmen jej poprockova spevacka, vzdy som to tvrdila, rock spieva v zivakoch len preto, lebo nepostupil Kristian. A kvoli tomu Kristian ani nemohol postupit. Dvaja Slovaci spievajuci rock sa vo finalovych kolach neziadali. Vo WINGS som citila, ze jej zacina odchadzat hlas. Neviem kolkokrat skusaju pocas nedele. Asi sa to prejavilo. Takisto si myslim, ze cisto klavirna verzia by mozno vyznela lepsie, resp ocakavala som nastup kapely nie hned od zaciatku songu. Jednoducho mala den blbec. Napriek tomu som rada za jej postup.
Prekvapila ma Eliska. Ten STAY jej vysiel, v tom druhom songu som aj u nej pocula falosne tony. Karmen vcera vecer uzatvarala, aby o tyzden uzatvarala vecer Tereza. Aj to som pochopila. Tereza podala vystupenia tak ako som ocakavala. Ak je pravda, ze studovala na konzervatoriu. Nebudem ju tu hanit. Ani si to nezasluzi, kazdy sa prihlasil do SS s cielom vyhrat. Skor ju prilis nasa ctena porota a produkcia vyniesli do nebies az z toho niektorym jej fanusikov preskakuje na FB. Dopustaju sa tam az prilisneho adorovania, ktore vedie k neucte k porote. Uznavam, ze po technickej stranke je lepsia nez vsetci styria porotcovia. Ale zatial ani tuto sutaz nevyhrala ani nevydala album, ktory by ziskal nejake ocenenie a komercne bol uspesny. Katka nech uz akokolvek nesuhlasim s niektorymi jej vyrokmi a ucinkovanim v SS ma za sebou niekolkorocnu uspesnu karieru. Bola som niekolkokrat na koncertoch PEHY, mam doma 2 albumy – tie najstarsie. A nema len jeden hit. O Haberovi sa ani nevyjadrim – spevak, skladatel takisto uspesna kariera. Cloveka potom az zarazaju niektore komenty. Najlepsi spevak zo sutaze nutne nemusi byt ten najuspesnejsi po sutazi. Velakrat sa to potvrdilo nielen u nas, ale aj v zahranici.

Chlapcov mi vcera az bolo luto. A takisto mi je luto, ze produkcia dopustila vsetkymi moznymi nastrojmi a vyberom chlapcov do semifinale a finale, ze v konecnom dosledku mame zensku TOP 3. Ake PR, aku reklamu dostali chlapci od kastingu a po Super Vybere, ktory bol zamerany prevazne na dievcata. Len si zelam, aby Karmen aj Eliska podali o tyzden co mozno najlepsie vystupenia a zatopili tak Tereze. Hoci o tom pochybujem.

139
ales winner Karmen
Reagovat

tak sem tu radši včera nebyl protože tolik urážlivejch komentářů na adresu Karmen nepadlo ještě nikdy pořád máte v palici jen růžovku stejně vyhraje KARMEN protože celej slovenskej i madarskej národ se zmobilizuje + i v česku tady jsou fans Karmen a dokopeme to už do konce Růžovka nerůžovka pojedem si svoje vůbec mě nezajímá komentáře tomáše který se opakuje a je trapnej a o ostatních ani nemluvě rasistický komentář večera od jardach pb že Karmen pořád chraptí co vám na ní doprdele vadí že má v sobě pokoru že nemá drogové a ani alkoholické skandály že je Milionkrát lepší stejně ta vaše růžovka skončí po večírcích už ted se těším na vyprodané koncerty na albumy a na to že se jednoho dne Karmen prosadí celosvětově to co tu píšete jsou ubohé nesmysly ještě že jeden z mála rozumných je DJ Vlado a Scalex jinak nikdo máte smůlu skončíte Karmen se tuto neděli stane novou Superstar a jak tu sem v neděli nechodím tak až to Leoš vyhlásí tak sem příjdu a to teprve ještě uslyšíte ode mně vulgarismy tohle si za rámeček nedáte jste šílení a patříte společně s růžovkou do bohnic

140
Eva
Reagovat

@ales winner Karmen: vždyť Tomáš je velký fanda Karmen, kde jsi přišel na to, že ji uráží??? Ty fakt nejsi normální, prošla jsem si komentáře a neviděla jsem jediný negativní názor na Karmen a natož rasistickej. Když už jsem se rozhodla odpovědět na tvůj poblouzněnej příspěvek, tak abys věděl, mně se Karmen teda absolutně nelíbí, zpívá hezky, ale jako člověk mi přijde neúpřimná, povyšující se nad ostatní, mně se nejvíc líbila Aneta Horňáková a Richard Chovan, tak už konečně sklapni a nech lidi projevit svůj názor.

141
Jai Kudo
Reagovat

Tak bych si ten včerejšek dovolil shrnout:
1) Ať se na to koukám jakkoliv, včera se mě líbila si nejvíc Eliška….i přes jistě nedokonalosti. Ale jestli ještě v týdnu měla angínu, tak její výkon byl moc dobrej. Je mně čím dál víc sympatická, i když to není rockerka :-D :-D :-D
2) Tereza je technicky a hlasově asi nejlepší, ale taky nejméně sympatická. Přehrává, ksichtí se a všechno dělá jen na efekt a to vibráto je už skoro nesnesitelné, používá ho kdekoliv a kdykoliv se to vůbec nehodí. Bohužel je to pro „většinového diváka/posluchače“ zřejmě prototyp dnešní superstar. Nejvíc mě ale včera dostal Ruppert, prý je Tereza nejlepší zpěvačka, jaká se kdy Superstar zúčastnila….WTF!
3) Karmen zřejmě měla nějaké hlasové potíže nebo indispozice a v GnR ani občas dobře nefrázovala, doufám, že se to za týden dá do pořádku. Nemělo to šťávu, energii….Druhý song byl mnohem lepší, je zřejmé, že jí sedí víc takové pomalejší songy, v nich bývá fakt dobrá. Karmen fandím od začátku asi nejvíc, její projev je mně nejbližší, ale nevím, jestli by jí případná výhra víc neublížila, než pomohla. Známá je už teď a zřejmě má i nějaký svůj repertoár, věřím, že o ni bude zájem i kdyby nevyhrála. Jestli mě to vyjde, zajdu si ji poslechnout 16.6. na Výstaviště, uvidím, jak zpívá reálně naživo….
Jinak včera ani jeden úplný touchdown se nekonal. Nejblíž mu asi byla Karmen s Birdy.

142
ales winner Karmen
Reagovat

Eva tomáš projevuje své negace vůči Karmen tím že pořád donekonečna říká jak vyhraje bohužel tereza a ty mě laskavě přestaneš urážet kdyby byl admin rozumný už polovina z vás je dávno na schvalovaččce protože mě taky urážíte stejně jako Karmen jasně nech projevit svůj názor a vy mně necháváte projevit svůj názor že vyhraje Karmen hold slušnost atalent a pokora už se dávno nenosí jakmile je někdo talentovaný tak mu začneme jen závidět sama seš k smíchu

143
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Vlado v přímém přenosu, jsem se až zakuckala, když na mě juknul v nadživotní velikosti z obrazovky O__O Ale nebyl to jen Vlado, kdo mě zaujal. Byla jsem celá rozněžněná z rozkošné a talentované Elišky, moc se mi její výkony líbily. Ještě víc mě však bavila Karmen, je zatraceně dobrá a zatraceně sexy. Dokonalá a studená Tereza byla opět bezchybná, je tak kvalitní zpěvačka, až to jednoho přestává bavit, hodně mi tím připomíná Gábinu Gunčíkovou.

144
Jai Kudo
Reagovat

Pro zajímavost, tohle video nahrála Eliška vloni s rapperem, který si říká LaFra u docela obskurního labelu Tóny Srdce Records fanatického scientologa a rappera Revolty :-( Doufám, že se Eliška nenechá zlákat tou sektou jako GG….. :-( :-( :-(
Produkoval to Šafa…. :-)

https://www.youtube.com/watch?v=NOIRr66uSVk

145
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Málem bych zapomněla na kluky. Strašný, Borkovcovi jsem nerozuměla ani slovo, jako kdyby zpíval Vietnamec, no a Průža, to je kapitola sama pro sebe, ten už dávno přesluhoval:-)))

146
Franz
Reagovat

Zcela zaslouženě jasná dívčí trojka ve finále. Správně měla být už poslední pětka samé holky. Mužská část tentokrát na to prostě neměla.
Posledně byla vítězka ze Slovenska, tentokrát bude z Česka? No snad ano.

147
Tomáš
Reagovat

Moje celkové pořadí soutěžících za včerejšek by asi bylo takovéto

1 Karmen – Je pravda že ty G´N´R od ní nebyly úplně technicky dokonalí a už sme u ní zvyklí na větší nasazení hlasu ale mělo to svoje velké kouzlo a mě se od ní toto nedokonalé vystoupení líbilo víc než její druhá píseň. Ve Wings naopak Karmen prodala ten cit, který ona umí v těchto baladách prodat. Já tyto pomalé písně moc nemusím ale dala to myslím nejlíp jak mohla i přesto že jí v jednom místě téměř odešel hlas. Doufám že na GF bude v dobré hlasové kondici pokud má nějaký zdravotní problém a nezklátí jí to úplně, přeju jí ať aspoň pořádně zabojuje i když vyhrát bohužel pochopitelně nemá šanci a nemůže. Pro mě ona splňuje všechny atributy SuperStar a kdyby existovala nějaká spravedlnost, tak ona by v neděli 10. 6. vyhrála. Bohužel spravedlnost neexistuje a tak na Karmen zbyde jen druhé místo. To sem tak vlastně u svých favoritů mýval často že skončili druzí, tedy předtím než začali od roku 2011 vypadávat ještě dřív.

2 Jakub – V Impossible zvládl sloky dobře, refrény bohužel opět neutáhl ale vyložený průšvih to nebyl. Bonboniéra nesplnila to co sem od toho očekával, bylo to slabé jak čaj co si budem povídat. Přesto Kuba včera předvedl aspoň průměrné výkony a jeho hlas se místy pěkně poslouchal, je to megasympaťák a já ho aspoň za to dávám na 2. místo včerejšího večera. Jeho problém byl v tom že už lepší být nemohl, prostě už neměl čím překvapit a bohužel patřil spíš k těm slabším. Přál sem mu postup do GF ale bylo to nereálné. Lidsky mě mrzí že nepostoupil ale jako zpěváka ho samozřejmě žádná velká škoda už není. V GF by stejně nic nového nepředvedl a skončil třetí tak jako tak, takže aspoň má ušetřené nervy.

3 Eliška – Včera hodně zabojovala a postup do GF jí přeju. Navíc je mi daleko sympatičtější než Tereza. Přesto se mi za celou soutěž líbila nejvíc minule v Toužím od Farne a jinak její ostatní výkony v soutěži jsou pro mě tak nějak sterilní jak už tu taky někdo psal. To bude asi tím věkem. Stay dala včera dobře ale mě se to nevím proč prostě víc líbilo v roce 2013 od Stýblové, ta bych řekl že v tom byla ještě tak o dvě třídy lepší a víc to prožila. Možná to bylo i jiným aranžmá, které mi včera u té písně přišlo nějaké uspěchané. V druhém songu měla Eliška místa kde jí hlas zněl hezky ale už si to vystoupení ani moc nepamatuju takže asi nuda.

4 Tereza – Hallelujah klasika uspávání hadů, ze kterého mě vždy vyrušilo jen to její vážně velmi nepříjemně znějící vibráto. Uptown Funk zase pro změnu pro mě nepřirozené přehrávané divadlo, kýčovité jako Tereza sama. Navíc je mi ta holka bytostně nesympatická, působí na mě strašně strojeně. To fakt Ruppert podělal jestli podle Romana Holého je to nejlepší zpěvačka co kdy v SS byla. Co taková Langerová, Balogová a hlavně třeba GG? Těm nešahá Tereza ani po paty. Ale na porotcích je hrozně moc vidět jak strašně všichni chtějí aby Tereza tuto řadu SS vyhrála takže to už snad ani nemá smysl toto ještě nějak víc komentovat.

5 Petr – Bohužel všechno úplně špatně. Včera oba výkony na úrovni hvězdné pěchoty. Já nevím co se to s ním stalo ale ta DK ho snad zabila ještě víc. Po včerejšku musím říct že ho asi jako zpěváka dál po SS sledovat nebudu protože se mi tím co včera předváděl úplně znechutil. Líp by asi zazpíval i legendární Julián z naší první SS. To Proklínám určitě. Petr by už nikdy neměl zpívat česky protože mu to v tomto jazyce bůhví proč vůbec nejde. Ta výslovnost češtiny je u něho vážně katastrofální, opilý větnamec v půl třetí ráno by to možná zazpíval líp. První vystoupení ta Adele bylo taky katastrofa, on vůbec neměl hlas….šílený no, fakt mě mrzí jak strašně se včera zahrabal. Po těch výkonech obou sem už věděl najisto že končí a že ani DK ho nespasí. A taky to tak dopadlo. Navíc se tu konečně ukázalo jak zbytečná DK je. Měl ji dostat v prvním kole Richard ale to se jim nehodilo. Nebo ve třetím Bryan.

Je fakt trestuhodné co ta produkce letos s kluky provedla. Ano, za všechno můžou jedině oni. Kdyby Richardovi nebo někomu jinému byla od začátku věnována taková pozornost a propagace jako Tereze, nikdy by tak brzy nevypadnul. A někteří další také ne. Těch nejlepší se zbavili dokud to šlo a schválně si tam na záběr nechali slabší pány jako Petra a Jakuba aby se prostě jejich vyřazení dalo omluvit tím že byli fakt špatní. Je to celé manipulace od A do Z. Kdyby tak v neděli chtěla vyhrát Karmen a celý ten produkční plánek zbourat jako domeček z karet ale k tomu nedojde, Tereza to bohužel nemůže nevyhrát a že bude v neděli ona zpívat jako poslední, tak o tom samozřejmě vůbec nepochybuju. Nemá cenu se rozčilovat a nemá asi cenu ani už nikdy žádná SS, jak to tak celé vidím.

148
Tomáš
Reagovat

@ales winner Karmen: Mám na tebe vůbec ještě nějak reagovat? :-o Kéž by si tak měl pravdu ty a já ne, ani nevíš jak strašně bych si to teď přál! Já chci strašně moc aby to Karmen vyhrála ale nám všem kromě tebe je bohužel jasné že Růžovka to má v kapse. Je na tobě dobré že to nevzdáváš a věříš pořád ve vítězství Karmen ale taky by si mohl pochopit že já tu Karmen vůbec nehejtuju a neříkám že na vítězství nemá, jenom sem realista. Ona na vítězství má ale nevyhraje protože většinový komerční diváci jsou podělání z Růžovky a taky asi produkce chce prostě za každou cenu letos českého vítěze. V neděli po vyhlášení vítěze se budeš vztekat, připrav se na to. Já budu taky zklamaný ale už to beru jako hotovou věc protože to podle mě jinak dopadnout nemůže. Tímhle pro letošní SS úplně končím debatu s tebou takže se měj jak chceš. :-))))

149
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

@Tomáš: Já taky věřím, že by Karmen mohla vyhrát. Cukrová vata je favorit a favorit si často v cílové rovince zlomí nohu:-)))

150
ales winner Karmen
Reagovat

Tomášku a proč by si měl se mnou končit debatu aha já vím protože mě nenávidíš Karmen nenávidíš nechceš aby to vyhrála ona pořád donekonečna opakuješ že růžovka bude vítězka hele nejseš nakonec ty ten falešnej profil a neměli tady přece jen pravdu občas se mě zdá že jsi zakuklenej Jan Liška že ty jsi z produkce nebo máš to tam nějak na starosti to by potom dávalo smysl jinak nejsi zdraví a při smyslech ty Karmen si nikdy nechtěl na vítězství nenávidíš jí stejně jako si nenáviděl i EMMU drobnou seš ubožák a končím s tebou debatu urážet se od tebe už nikdy nenechám nestojíš mi za to už nikdy na tebe nepromluvím nikdy HAWK Karmen je pro mě vítězka a tečka neumíš pochopit vůbec nic ani mně si nikdy pocopit nechtěl a věřím že Karmen vyhraje a vyhraje a víš ty co udus se vzteky 16 červen Brno a její koncert to jistí a doufám že tě tam nepotkám jinak co já bych ti řekl do očí si nepřej vědět

151
Tomáš
Reagovat

@Otýlie Šmatlavá: Já tomu bohužel nevěřím vůbec, takový zázrak se prostě v SuperStar nikdy nemůže stát a už vůbec ne v té letošní, jejíž průběh je tak strašně předvídatelný. Navíc to má produkce ošéfované i tou národností že prostě letos musí vyhrát ČR a tak oni tak jako tak Karmen vyhrát nenechají, Kdyby v tom nehrála aspoň roli ta národnost, tak bych měl v sobě aspoň malou jiskřičku naděje ale takhle ji nemám vůbec. Favoriti často nevyhrávají, to je pravda ale ne takovýhle überfavoriti tak moc protěžovaní porotou a produkcí. Tereza jede stylem Start – Cíl stejně jako kdysi Chodúr a je snad ještě protěžovanější než byl kdysi on. Ona to prostě nemůže nevyhrát a já sem s tím smířený jak to dopadne ale pěkně mě to sere.

152
Tomáš
Reagovat

@ales winner Karmen: Máš pravdu jedině v tom že tebe vážně tak trochu nenávidím ale jedině za to jaký jsi neuvěřitelný idiot. :-D Tak a dost, tímhle vážně definitivně končím debatu s tebou a uvidíme jak budeš mluvit v neděli po vyhlášení vítěze. Sbohem

153
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

@Tomáš: Tak ono je nakonec jedno, kdo vyhraje. Všichni už se dostatečně zviditelnili a pokud budou makat, na výsluní se dostanou. Já si jen neumím představit, kdo by na Cukrovou vatu chodil, jakou bude mít cílovku, co bude zpívat? Pro mě je neslaná nemastná. Jo, je to pěnice, bez nejmenších pochyb, ale taková nezařaditelná. Karmen mi přijde použitelnější. I kotě Eliška.

154
J
Reagovat

Neviem ci je to najhorsi rocnik zo spolocnych SS, to budem moct tvrdit az po SuperFinale. Ale daleko k tomu nema = dievcenska TOP 3. Ano este sa to da pokazit ovela viac. Vybrat pre Elisku a Karmen odstrelujuce piesne, aby sme si to neuzili, ale hlavne, aby nezaziarili naposledy a nechali hlavne zaziarit Terezu. Ak to ma Tereza vyhrat, tak nech je to aspon fer. Ziadam, prosim rovnocenne vybery pre vsetky 3 dievcata. Ak ma Eliska skoncit tretia, tak nech skonci, ale po skvelom spevackom vykone a to iste sa tyka Karmen. Stepan bol pred 2,5 rokmi jediny cesky sutaziaci v TOP 3 a mal solidne piesne. Dokonca zatienil dvoch Slovakov s PULNOCNI – dodnes si to na Vianoce pustam, stalo to za to. Je naozaj tazke poslednemu Slovakovi v sutazi vybrat vhodne songy? Zasluzi si rockove songy, ktore zvladne zaspievat so ctou, aby potesila vsetkych svojich fanusikov a skoncila ako druha prirodzenym sposobom.

Nemozem povedat, ze lutujem, ze som tento rocnik SS pozerala, to by bolo akoby som povedala, ze lutujem, ze som spoznala Kristiana a Karmen. A to nelutujem.

155
Tomáš
Reagovat

@Otýlie Šmatlavá: Pro mě to jedno není kdo vyhraje, protože pro mě jako jednoho z mála tu je asi důležitější ta soutěž než to co bude s jejími finalisty po ní. Jsem hold takový soutěživý typ, nesleduju ani fotbal ani hokej a tak tady to fandění mám asi místo toho. Proto bych teď tu výhru strašně přál Karmen když už to nemohl vyhrát žádný chlap, kterému sem fandil ale i toto je bohužel nereálné. Že se Tereza nemůže po soutěži prosadit jinde než v muzikálech, to tady víme úplně všichni a škoda že to neví i ti zabedněnci co jí posílají ta kvanta hlasů a díky kterým tuto neděli SS vyhraje. Karmen naopak je jasná muzikantka, která bude produkovat vlastní tvorbu a bude i po show žít hudebním životem. Co je mi to ale platné když já měl tuhle show rád a chci prostě za vítězku Karmen, aby to dopadlo nějak důstojně a aby vítěz byl na úrovni. Nechci za vítězku tu kýčovitou nudnou růžovou atrapu s technickým rozsahem a pokud toto je podle největšího počtu lidí současná SuperStar, tak to už opravdu nepobírám. A nesouhlasím tu ani s názorem, že Karmen by to vítězství ublížilo. Však ona by se s tím vypořádala a řekla jasně že to vyhrát chce. To už je jen takový alibismus jak se tu někdo utěšuje že nevyhraje ale já fakt chci moc aby to Karmen vyhrála. Zase ale spláču nad výdělkem jako vždy.

156
yeey
Reagovat

Wau, tak tohle by me nikdy nenapadlo, TOP3 ciste divci… Pred zacatkem sem si rikal, ze na Nove a Markize uz patou damskou vitezku v rade chtit (kdyz to beru i s Hlasem)
nebudou :-) Vzpominam si, jak GG nevyhrala a ja si rikal, ze uz nikdy zadna holka nemuze tyhle souteze vyhrat – tusim, ze to tu nekdo zminoval :-)

Je pravdou, ze kluky totalne vykostili. Kristian mel postoupit ze SF, a asi by i postoupil, kdyby nezazaril Jakub, ktery byl jinak absolutnim omylem celeho finale. Taky nechapu, jak mohl postoupit Dominik a ne Kristian. Richarda zarizli tim Titaniem. S Bryanem se lidi asi nejak nedokazali identifikovat. A tak najednou zustal jediny „pouzitelny“ (a to mu po vcerejsku jeste hodne fandim) Petr, ktery ale bohuzel na dost lidi (po pravu) pusobil nesympaticky a tak asi nikdy nemel sanci. Jsem rad, ze jednou taky odnesl ty hejty nakej kluk. Uz tu bylo tolik holek, co nemohly vyhrat jen proto, ze na lidi pres obrazovku pusobi tak ci onak.

Pristi tyden budu uplne v klidu, z TOP10 bych vybral presne tyhle tri slecny, takze obrovska spokojenost. Nejvic bych to pral Karmen, ale i Tereza si to zaslouzi, a jak uz tu bylo zminovano, Karmen bude spis z hlediska dalsi kariery svedcit to druhe misto :-) Ze je tam Eliska, je pro me super bonus, i kdyz proste porad zustava za mym ocekavanim, ale mam ji stejnak ze vsech nejradsi :-)

157
Tomáš
Reagovat

@J: Koukám že ty jsi na tom stejně jako já a taky ani na vteřinu a ani trošičku nevěříš tomu že by Karmen mohla v neděli Terezu porazit a vyhrát že? Nepochybuju vůbec o tom že Eliška skončí třetí protože i do GF jistě prolezla s odřenýma ušima. A až tam pak ty dvě – Tereza a Karmen budou stát vedle sebe těsně před vyhlášením, tak jindy i když to považuju za ztracené, tak až do poslední vteřiny doufám v nějaký zázrak dokud se nedozvím jasný verdikt ale tady je to tak jisté že snad ani ta jiskřička naděje ve mě nebude. Ty ji taky nebudeš mít? A zajímalo by mě celkově jaké tu budete mít pocity před vyhlášením, jestli někdo bude aspoň trošičku doufat že by to Tereza nemusela dát. Já tomu nevěřím.

158
J
Reagovat

@Tomáš: Ja naopak dufam, ze Karmen hlasmi prilis Terezu neohrozuje, pretoze by to znamenalo odstrelujuce piesne od produkcie. To naozaj chces, aby Karmen mala take tazke piesne v Superfinale, ze ich neda, aby Terezino vitazstvo neohrozila? Produkcia chce Terezu za vitazku a dosiahne to, po dobrom alebo po zlom. Ja davam prednost cukru pred bicom. A chcem si Karmen naposledy vychutnat. Lutujem, ze jej vybrali Guns n Roses pred Bonnie Tyler. Som si ista na 100%, ze TOTAL ECLIPSE OF THE HEART by dala ovela ovela lepsie nez SWEET CHILD O´MINE. Ten Axl Rose je tak specificky rocker, ze ho nikto nevie dat super. A problemom je urobit zaujimavy cover po svojom, vzdy sa musis podriadit aranzma kapely.

159
Tomáš
Reagovat

Docela se tu zmiňuje Kristián, já ho měl taky rád a do Finále rozhodně patřil. Ale asi by se stejně moc daleko taky nedostal, do té sestavy co tam je teď by vůbec nemohl zasáhnout – stačí se jen podívat na výsledky hlasování ze Semifinále kde skončil z 10ti kluků předposlední, byl na tom dokonce i hůř než Dominik! Přiznám se že jeho neúspěch je pro mě trochu záhadou, asi už lidi tyhle typy nebaví. Ale že je baví Mašková, to teda nechápu už vůbec a nikdy v životě to ani pochopit nechci.

160
J
Reagovat

@Tomáš: Dufam, ze jej ako najlepsi vykon do TOP 2 ak tam postupi (v co pevne dufam) vyberu DREAM ON. Lepsi vykon nemala. A to vratane ALL I WANT a SOMEONE LIKE YOU. Aspon ja si to jej DREAM ON a SURVIVOR stale pustam ako TOP z tejto SS. Jedinu vec co lutujem je to, ze tieto songy nie su na SPOTIFY, kde je ovela lepsia kvalita piesni nez na YT. Tak rada by som si ich streamovala.

161
ales winner Karmen
Reagovat

idiot troll blbec falešný nick hlupák nevzdělanec troska ubožák a kdoví ještě co takovejm haterům se musím už jen smát už jste to zkoušeli v minulém ročníku nepochodili jste a ted znova palba kritiky do mně no co už jen říkám předem že jen idiot si může myslet že bych sem přišel po vyhlášení růžovky jako vítězky jen laciný idiot jako Tomáš trvám si na Karmen jako vítězce a ještě něco nezbavíte se mě nejdál tak na 3 roky ale v další SS v roce 2021 se přihlásím a budu vám drásat nervičkama i nadále chce to jen odvahu a vydržet

162
Tomáš
Reagovat

@J: Já hold se nikdy nespokojím s málem a tak chci pro všechny rovnocenný přístup, chci pro Karmen skvělé songy a chci ji i jako vítězku protože si podle mě z téhle trojice zaslouží vyhrát nejvíc – není to totiž jen o technice zpěvu a ve všem ostatním Karmen před Terezou jasně vede. Ale vím že to nejde dohromady a že produkce si jede po svém, neboj. Ty aspoň stojíš v tomhle nohama pevně na zemi a jsi realista stejně jako já, lepší než když se tu někdo chová jako paranoidní blázen a myslí si že Karmen nemám rád jen proto že prostě vím že to nevyhraje.

163
Bezik
Reagovat

@Tomáš: „holt“ Tomáši. „Hold“ někomu vzdáváme, třeba panovníkovi ;-) . Jeden prasič češtiny nám tu stačí.

164
dolores
Reagovat

Vcera som necakane nemohla sledovat zivy prenos, ale uz viem, ze Petr vypadol, a konecne uz snad bude pokoj od vsetkeho toho hejtu, neviem preco si vzdy vyberiem na fandenie niekoho, kto stale dostava na internete kartac :-( :-D Hoci pred nami uz len jedine kolo – damska jazda, pre mna sterilita bez korenia, ale co narobime, ked do tohto rocniku sa prihlasilo zalostne malo chalanov, ved aj v Supervybere nemuseli absolvovat prve kolo a postupili dalej vsetci do jedneho.

A vraj vypadol aj Jakub, co som az tak neocakavala, kedze Impossible je postupovy song. No zatial som ho este nepocula, ani nikoho, okrem Petra pred chvilou na youtube. Moje predpoklady sa potvrdili, ze nemal pre seba vhodne vybery. V Adele dost vela chyb, aj intonacnych, povedala by som – barove karaoke , hoci podium si uzival viac, ale pochvala zato, ze nesiel po originale, ku koncu zaujimava improvizacia. Vidno, ze citi hudbu. Na pocudovanie Proklinam celkom slusne, uveritelne. Artikulaciu mal Petr uz od kastingu slabsiu, na to som poukazovala, a pretavilo sa to aj do cestiny, hoci mne to extra nevadilo, kedze nie som ceska. :-D Opakujem sa zase, ale za mna Petr najzaujimavejsi typek z celej zostavy, urcite z nich najviac originalny. Ostatnych si pozriem z TV archivu, teda nielen vykony ale aj to medzitym a bez reklam !! :-) A potom este popisem aj k dievcatam, som teda zvedava hlavne na Elisku :-O

Citam tu, ze truchlite za Kristianom …..no obavam sa, ze aj napriek vybornemu vykonu v semi mohlo ist podobne ako u Jakuba o one performance wonder. Ved vieme, ze predtym okrem kastingu nemal sa cim chvalit. Ktovie ako by sa trapil s povinnymi piesnami on… To by som ja mohla truchlit za Matejom Bartkom, ktory sa blysol vo vsetkom, prave okrem rozhodujuceho semifinale. A divackych hlasov mal viac ako Dominik a Krisitian. Ale je to minulost, keby bolo keby …

165
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Docela mě překvapuje, že tady nikde nevidím kritiku na Jasmínu. Je to nejslabší článek show. Sice si čistí zuby Savem, ale neměla by je raději ukazovat. Vždycky, když je vycení, bolí mě oči.

166
dolores
Reagovat

@Otýlie Šmatlavá: Jelito Ala-gýč tu uz bola kritizovana mnohokrat, prisla si neskoro.

167
Jai Kudo
Reagovat

@Otýlie Šmatlavá: Jasmína nestojí ani za hate…zlatá Zorka blahé paměti. Ale Rytmus zřejmě má vliv a prosadil svoji novou milku–aspoň tak mně to připadá, protože ta nána neumí vůbec nic a navíc ani nevypadá nijak extra :-D

168
Ina
Reagovat

Já jsem hned od začátku tušila, že holky kluky převálcují o parník….Borkovec mi byl nesympatický od začátku, takový flákač a žran no a taky se to potvrdilo. Včera se vylil jako váza, takže ráno nebyl schopný přijít do snídaně s Novou. Nezodpovědný ožrala. Z toho by nikdy nic nebylo i kdyby to vyhrál. Zato Kuba na to, jak mě znervozňoval celou soutěž a vůbec jsem nechápala, proč postoupil, tak ten mě překvapil. Příjemný pokec. Mě teda chyběl v 10tce Baťko, místo toho Borkovce. Co z toho, že má někdo zajímavou barvu hlasu, ale neumí zpívat a ještě na to s..e, Za mě myslím, že by úrovni soutěže vůbec neuškodil postup Ladíka.:-)Ten by se alespoň snažil a bylo by o zábavu postaráno:-)). Kdo vyhraje z děvčat je mi celkem jedno, protože všechny tři hudbu milují, dělají maximum proto, aby uspěly, takže za mě jsem s finálovou trojkou spokojená

169
Andrea
Reagovat

Princezna Vodněna (takto přezdívám Jasmíně po jednom kole a její vizáži) je sice hrozná, ale to si nevzpomíná nikdo na minulou moderátorku Jitku Nováčkovou? Jak se ptala jednoho ze soutěžících kolik má babiček nebo tak něco? :D

170
Monika
Reagovat

Ja si zas rikam, jak by to vypadalo, kdyby porota pustila dal Viktora. V semifinale skoncil druhy, hned za Jakubem, uspech vzhledem k predchozimu nulovemu PR. Mohl poradim zamichat, byl showman na jevisti, pekny kluk, slunicko. na radu lidi mohl pusobit sympatickym dojmem, a to se hodne pocita. ja vim, ze je to kdyby, presto si zpetne rikam, treba by to dnes bylo jinak…

171
ales winner Karmen
Reagovat

Ina omyl všechny tři rozhodně ne jediná je tam pouze Karmen navíc mě ohromně těší že příští sobotu bude vystupovat v Brně 16 června na Výstavišti od 16-18 hodin to si nesmírně užiju organizátoři jsou navíc natolik rozumní a pozvali jen jí což beru jako plus aspon jí nikdo nebude zaclánět naší SUPERSTAR

172
Monika
Reagovat

@Ina: ja si to o Borkovci myslim taky. Neprekvapilo by me, kdyby mel casem problemy s drogama ci spachal trestnou cinnost a psal o tom bulvar, kouka mu to z oci. Bude to problemovej typek, no schvalne, zda se pletu :-))

173
Tomáš
Reagovat

Kdo myslíte že měl včera víc hlasů a byl tím pádem blíž ke GF, Petr nebo jakub?

174
Martinez.cz
Reagovat

@ales winner Karmen Nepřemýšlel jsi o doučování z ČJ? Ne Ty někoho, někdo Tebe. Jako vážně, Tvůj psanej je prostě děs a jakýkoliv tvůj komentář delší než dva řádky je prostě problém dát, protože kašleš na tolik pravidel z Tvýho rodnýho jazyka, že to se prostě nedá.

175
Tomáš
Reagovat

Jinak sem se chtěl zeptat jestli jste si včera všimli Vlada, tuším že byl v medailonku Elišky nebo se pletu? Ale myslím že už to tu někdo zmínil. To je snad vůbec poprvé co sem viděl Vlada v SS :D

176
popy
Reagovat

Kluky podle mě letos zničily tři fatální chyby produkce (poroty?):
1. nesmyslný žolík pro Jakuba v Supervýběru, protože do té doby nepředvedl vůbec nic, a jenom blázen mohl předpokládat, že něco bude stabilně předvádět v živácích (a náhodný skvělý výkon v semi, který mu ve spojení s tím, jak se stylizoval do role nešťastného štěňátka, vynesl obří diváckou podporu, která nestačila za těch několik týdnů úplně opadnout);
2. národnostní kvóty, kvůli kterým se do finále dostal Petr – a svým způsobem i Bryan, i když jeho bych ve finále pochopil;
3. nepochopitelný krok, kdy produkce výběrem písně i pódiovým ztvárněním hned v prvním kole odstřelila největšího profíka mezi kluky Richarda (toho si měli naopak hýčkat, když byl na hraně, ne mu naložit). Pak už to byla jenom zoufalá snaha udržet v soutěži kromě Jakuba aspoň jednoho kluka – a vyšlo to bohužel na Petra, který na to, aby fungoval v podobné mašinerii zjevně nemá osobnostně (nic proti němu).
Můžeme tady tisíckrát spekulovat, jak by asi vypadalo finále, kdyby byli kluci ve složení Richard, Kristián, Viktor, Matěj, Bryan (případně Dominik, jakkoli mi jeho barva hlasu byla protivná a první kolo kolosálně zprasil), možná by to nebyla žádná sláva, ale asi se shodneme na tom, že takový průser by to nebyl.

177
Jai Kudo
Reagovat

@popy: Naprosto souhlasím. Richard Chovan by ve finále odvedl daleko víc, než ti dva tragédi dohromady…..a navíc, to udělování žolíků a divokých karet udělalo tradičně víc škody než užitku….. ale jestli má produkce něco společného s individui jako je Alešek (jak sám tvrdí), tak už se ničemu nedivím :-D

178
Bezík
Reagovat

@Monika: Už Jára Cimrman říkal, že ve školních škamnách se pozná, kdo roste pro kriminál ! ;-) :D Jestli on Borkovec neškrtil Červenku …

179
Tomáš
Reagovat

Já vážně doufám že tohle je už poslední SS a kdyby ne tak že už konečně budu mít tolik rozumu abych to příště už nesledoval. Až v neděli vyhraje naprosto zbytečná zpěvačka Tereza s nulovým charisma i emocemi, tak to snad dostanu konečně poslední facku od produkce abych se vzpamatoval za to, že sem se zase nechal nalákat. Ani nevím co by mi ještě nějaká další řada mohla přinést nového? Možná tak srdeční zástavu. Kluk to už stejně nikdy žádný nevyhraje, letos je pohřbili tak jak to ještě nemělo obdoby, totálně s nimi zametli. Nemám k tomu asi ani už co dodat, je to prostě ztráta času.

180
J
Reagovat

@Tomáš: Ja sa ti cudujem, ze si to daval v priamom prenose. Mohol si radsej streamovat FOO FIGHTERS. Dave Grohl bol v skvelej kondicii a sadol si aj za bicie pri UNDER PRESSURE. Ked zverejnia playlist na nedelu a uvidim nejake pochybne songy u Karmen, tak to nielenze nebudem sledovat live, ale mozno ani zo zaznamu. Na dalsiu SS ma uz nikto nenahovori ledaze by slubovali chlapcensku TOP 3 a spanilu jazdu talentovanych chlapcov. Hoci si myslim, ze toto bol posledny rocnik SS a ziadna ina uz nikdy nebude.

181
Martinez.cz
Reagovat

@Tomáš: Pláčeš vždycky, když není po tvým? Nebo jen tady online? Naposledy jsem od tebe něco pozitivního tu viděl v době, když v UK X – factoru byla Sam, kterou sis oblíbil. A to už ne nějakej pátek zpět.

182
J
Reagovat

Ked uz sa tu spomina XF UK 2016. Vitaz MATT TERRY sa rozisiel so SONY RCA UK. Dalsi vitaz XF UK, ktory neuspel.

https://tellymix.co.uk/reality-tv/the-x-factor/362896-x-factor-winner-matt-terry-parts-ways-from-record-label.html

183
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

@Monika: Pro mě je Borkovec taky potenciální kriminální živel. Nesedí mi jeho chování, už jen to, jak se zlil a pak si ještě pochvaloval, že mu to zajistilo popularitu.

184
Jana
Reagovat

Tak k čemu vlastně letos byla ta divoká karta? To jako jen proto aby Petra posunula z 5. místa na 4. a stejně vypadnul? V tomhle sem jejich záměry vůbec nepochopila. Petr ji ani minule nechtěl a bylo vidět že už chce domů, proto se včera ani nesnažil. Tak špatný jako včera v obou písních nebyl ještě nikdy, to bylo vážně na Hvězdnou rotu. Rozhodně snad všichni co vypadli před Petrem si tu kartu zasloužili víc než on a možná by ji i lépe zužitkovali – Richard, Adéla, Bryan ( kvůli Angels ), Aneta. Tak nechápu proč ji dali jemu, asi čekali že to včera nějak dá a bude v GF aspoň nějaký kluk ale on bohužel na celé čáře zklamal a pohořel, místo toho Eliška nečekaně zazářila. Další možnost je že s ní otáleli tak dlouho až ji prostě udělit museli ale je jasné že letos byla opravdu úplně zbytečná. Teď nás čeká poslední kolo, bože já bych tak ze srdce přála vítězství Karmen ale stejně jako většina zde si myslím že si hlavní výhru odnese technicky precizní ale úplně nudná a vykalkulovaná hérečka Mašková. No co, chleba levnější nebude ale letošní SS je teda zklamání hodně velké.

185
jpp
Reagovat

Celý tenhle průšvih s kluky je daný jednoduše tím, že porota z naprosté hlouposti zařízla nejlepšího zpěváka letošní Superstar, který zpívá o třídu líp a zajímavěji než všichni Borkovcové, Pružinští a další. Mohlo to být vyrovnané a napínavé až do konce Superstar, ale místo toho z toho byla fraška.
https://www.youtube.com/watch?v=Q30Ver0p8no
https://www.youtube.com/watch?v=7ZHjnPSp21w

Poslechněte si třeba ty jeho Queeny a zkuste si představit, jak by to zazpívali třeba Jakub s Petrem, jaké karaoke by to bylo. I technicky nejlepší, kdo tam byl, Bryan, který přesně tohle zpíval, na tom pohořel a bylo to nemastné neslané. Stačí si představit, jaké pecky mohl Patrik Němec během finálových kol dávat. Obrovská škoda.

186
Martasa
Reagovat

Odkud ten Borkovec je?
Já mu včera vůbec nerozuměla.
To by chtělo logopeda….

187
Michal V.
Reagovat

@jpp: mno ty queeny celkem usli… nic z ceho by byl clovek unesen, ale dalo se to snest…

akorat mi prislo, ze bud neumi anglicky a zpiva foneticky, nebo by teda mel hooodne zapracovat na vyslovnosti

188
Tomáš
Reagovat

Nejlepší z kluků byli Richard a Bryan, možná i Kristián. Chyba je v divácích, v produkci že to nedokázali ocenit. Celkově nejlepší je letos asi vážně Karmen takže by to měla vyhrát ale pokud všichni chtějí za vítěze studenou růžovou palici, tak to asi dopadne jinak no.

189
Ally
Reagovat

Tak hlasim se taky do klubu zhrzenych fanoušků:) Petra..
Takhle promrhat třetí? šanci se jen tak nevidí. .
Úvahy, kde se obrací Janek a Adele nechám na Vladovi; ) ale vykašlat se na text notoricky známých pisníček, to by si mohl d

190
Ally
Reagovat

..sorry signál. .pokračujeme; )
..to by si mohl dovolit možná tak Seps..takovej typek zas Petr není. .;)
Adele me ještě necim bavila, bylo to jine..ale
A nepochopila jsem, že ho porota ani moc nekritizovala a nejmenovala myslím na vypadnutí. .

Jakub taky nic moc, ale na svoje poměry. .
Jak říkal Matej, když bude zpívat cemu věři, asi to pujde..

191
Bezík
Reagovat

@Ally: Taky nechápu produkci, proč zavelela udělit DK zrovna Borkovcovi. Když už ji chtěli použít, tak proč ne pro Anetu ? Neudělali by pitomce z poroty, protože ta Anetu chválila, byl by tedy důvod a nemuseli to nějak pitomě okecávat i včera, kdy Borkovec opět vybouchl, což by se Anetě určitě nestalo. Stejně by včera vypadla, příznivců asi tolik neměla, nikoho by neohrožovala, fakt nechápu. Měli by tam kvalitně zpívající holku, u které by se nemuseli kroutit jak hadi, proč že jí tu DK vlastně dali.

192
Johana
Reagovat

Včera mi bylo Karmen moc líto. Minulotýdenním duetem s Terezou si totálně odrovnala hlasivky a chraptí, i když mluví. Jen bůhví, kolikrát to musely holky nacvičovat, aby to dotáhly k té dokonalosti. V Survivoru Karmen zdatně držela krok s Terezou, ale už bylo na ni vidět, jak si během zpívání utírala čelo, že mele z posledního. No a včera poslední hřebíček se Sweet child’o mine…jen další zbytečná hlasová exhibice.
Nevím, jestli to byla od produkce cílená likvidace Karmen, ale při výběru písní by si měl někdo uvědomit, že nemá každý hlasivky stavěné jak Tereza, která zvládne ječet půl dne bez následků.
Karmen jsem každé kolo chtěla slyšet v něčem, co ji sedne jako Dream on, protože ona pak všechno krásné z té písně dokáže předat dál. Teď už jen doufám, že bude za týden v pořádku.

193
Tomáš
Reagovat

@Ally: Porota Petra nemohla moc kritizovat, vždyť to by vypadali už jako úplní idioti když mu minule dali Divokou kartu. Oni tak teda po těch jeho včerejších výkonech vypadali stejně, tak se to snažili tím šetrným hodnocením aspoň trošku zachránit ale nebylo jim to nic platné. Proč kurva do prdele nemohli tu kartu dát v 1. Finále Richardovi?

194
Ally
Reagovat

Jo taky me napadli Matěj, Viktor a další…Teda nenapadli ;) přišli na mysl, jak by dopadli :)

A z toho, ze má Roman Holy -zrovna on- za nejlepsi zpěvačku SS ever Terezu jsem taky zdesena ;) ale možná je to chyba v prekladu a myslel nejlepší technicky. Bůhví co všechno hoši takhle po nocích proberou ;)

A jinak myslím, že si lidi zvykli na show typu Tvar. Já to teda nesledovala, nebaví me divat se jak někdo někoho imituje a převléká se za něho, jako jednou dvakrát jako for dobry, ale jinak v tom nevidím smysl..ale proto možná Tereza

A je pravda, že oba se jistě uživí v muzikálech. .Já proti nim nic nemam? Taky zajdu, ale většinou ne kvůli zpěvákovi
A jde možné, že vic lidi bude chodit v rámci festivalu na Karmen, nebo třeba Viki..nebo uplb

195
orchis
Reagovat

Tady většina skuhrá, stěžuje si, že produkce (porota) měla udělat to nebo to, že měla vybrat Petra nebo Pavla, že měla tomu dát tuhle písničku a tomu tuhle, že Tereza nebude žádná superstar, a že superstar má vypadat úplně jinak, že na koncert toho a toho byste nešli a že u SS jde o hledání talentů na h…. atp. :-)

Ale v SS přece vůbec nejde o to, najít nějaký nový talent, jde hlavně o zaplnění programu, sledovanost a to je asi vše. A jestli se někdo po soutěži prosadí, bude to jeho vlastním úsilím a talentem, ať už se uplatní v muzikálu nebo na koncertních pódiích.

Za mě byla hledáním talentů (vhodného materiálu) pouze soutěž v případě „konkursu“ do Robina Hooda, to byl fajn program, bylo vidět, jak nacvičujou, nebylo to jen o zpěvu, ale i tanci a jevištním projevu, ale protože je obecně muzikál tady u nás považován trošku za outsidera, nemělo to ani takovou sledovanost jako SS.

Proto asi SS je taková jaká je, … bohužel pak je to o tom, že vyberou lidi jen kvůli sledovanosti, nejde přece ani tak o kvalitní výkony, ale o sledovanost! A taky je jim jedno, jestli najdou ‚účastníci zajezdu‘ po soutěži uplatnění nebo ne.

196
ales winner Karmen
Reagovat

Karmen vyhraje podívejte se všichni na minulé hlasování v popularity poll kdo byl na vypadnutí a v jakém pořadí a v jakém pořadí je to ted je tam anketa koho chcete za vítěze a zajimavá je modrá tabulka a v ní na 3 místě Eliška druhá růžovka a 1 je tam Karmen vím nemusí to nic znamenat ale kdoví

197
Nika
Reagovat

@orchis: konečně střízlivý názor odrážející realitu.

198
Ally
Reagovat

Boha uz pisu jak..:)
Uživí se ona jako Tereza. .ne oba..:)

..a chodit budou lidi..třeba na někoho úplně jiného ze SS. .Kdo vyuzije sance..a nemyslím ted Laciho;) .

199
Bezík
Reagovat

@orchis: V podstatě ano, jenže sledovanost letoška je mizerná jako nikdy a důvod ? Bídná práce produkce a to je to, co tu různými formami kritizujeme především. Z diváka lze dělat hlupáka jen do určité míry, když tu míru překročíš hrozí, že to pochopí :D

200
Ally
Reagovat

@Bezík: Co víme proc Petr a ne Aneta..Možná je mediální zajímavější? Třeba se Habera někdy prorekne; )
Nebo mel Petr dlouhodobe dobre výsledky v hlasování a berou to v úvahu?

201
J
Reagovat

Ja tiez mam Karmen velmi rada. Mne sa pacila aj v tych tzv indie polohach na zaciatku SS. Potom to kuzelne DREAM ON. Mala by navstivit nejakeho specialistu a setrit si hlasivky – VOCAL REST. Na mieste produkcie by som jej vybrala lahke rockove balady ako napr. TOTAL ECLIPSE OF THE HEART. Rockovych fanusikov potesi, Terezu neohrozi a clovek si moze odniest dojem z vystupeni. Ved o to ide – dat nejaky glanz SuperFinale.

202
Bezík
Reagovat

@Ally: @Ally: Habera se asi neprokecne, protože to nejspíš ani neví. Dostane do sluchátek befel a jeho úkolem je to honem nějak okecat. Trochu se divím že mu není stydno, starému pardálovi, ale prachy jsou prachy, na důchod se hodí ;-)

203
Mila1
Reagovat

Tuhle Superstar na rozdíl od minulých sleduju jen okrajově a nebaví mne.
Tak třeba Tereza – ve zpěvu se jí nedá nic vytknout, ale svým způsobem mi připomíná perfektní Petru Janů, pokud si na ni někdo vzpomínáte.. Odvede precizní práci, ale není v tom srdce. To už si radši pustím Špinarku…
Karmen – asi talentovaná a šikovná, ale odrazuje mne těmi koutky dolů a nesmírnou snaživostí vydávat se za rockerku, ale… prostě mi to tam nesedí.. Ať zůstane u své tvorby a zpívá jen s kytarou a tak, aby v tom byla přirozená..
Eliška – úžasný velký hlas, ale hodící se tak leda do muzikálů, zřejmě bude závislá na tom, co ji kdo složí.. Moc mladá na show business..
Ani z jedné na mne mne nešla energie, nebavily mne..
Kdo mne ale bavil, byl Petr. To, jak dal minule Lucii, ikdyž tvrdil, že tu písničku nemá rád.. a včera Ledeckého. Prostě je v něm něco, co má potenciál přitáhnout posluchače. Úžasný hlas, neokoukanost, vlastní pojetí písničky, třebaže ne tak dokonalé jako to měla Tereza nebo Karmen. A i Kuba mne svým způsobem bavil, protože nebyl zaškatulkovaný, byl svůj.
Tak snad příště…

204
Bezík
Reagovat

@Mila1: Vzhledem k letošnímu fiasku už žádné příště asi nebude.

205
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Kéž by!

206
yeey
Reagovat

Ja teda pujdu proti proudu. Pro me to je letos urcite jedna z tech lehce nadprumernejsich rad, urcite lepsi nez posledne, kdy jsem tam mel v podstate jen Emmu. Nikdy jsem nemel TOP3, kde bych fandil vsem jako ted holkam a byl uplne klidny, ze vyhra neskonci v rukou nejakeho nemehla (Šeps, Itcho, Kovalicek). A ruku na srdce, byla nekdy naka rada SuperStar, kdy jsme si tu na Panacku pochvalovali, jak to vsechno slape? Ne, vzhledem k tomu, ze o tom premyslime trochu vic do hloubky, ty nedostatky vzdy vidime. Jako jasny, chyby to teda letos rozhodne ma a s klukama dost vyjebali, ale to se delo holkam roky, tak se ted karta obratila (beru, posledni dve SuperStar vyhraly holky, na druhou stranu treba TOP4 byly vsechny ČS rady v pomeru 3:1 pro kluky).

Ja budu na tuhle radu kazdopadne vzpominat spis v dobrym, par super vykonu tam bylo, hlavne diky Tereze a Karmen, ktere tomu letos celemu davaji velmi slusnou latku.

207
Jana
Reagovat

Našla sem odvahu a pustila sem si ještě jednou Petrovo Proklínám a už vím koho mi svým hlasem připomíná – Bena! Dost podobná barva hlasu, problémy s výslovností ( ale Bena omlouvá aspoň to že není rodilý čech ), ani jeden z nich neumí zpívat. Možná proto Ben Petrovi tolik fandil protože se mu tím trefoval do vkusu. :-)

Jinak si říkám proč se teď v neděli vlastně bude hlasovat když pořadí je už jasně dané – 1. Tereza, 2. Karmen a 3. Eliška jak tu všichni víme, tak proč se vlastně bude hlasovat když je stejně v tom pořadí jakákoliv změna úplně vyloučená? Jen proto aby se to tedy oficiálně ztvrdilo. ? :D To bude vážně zábava bez jakéhokoliv napětí. Vážně ať už raději žádnou další SS nedávají když je to všechno předem tak jasné že už to ani nikoho nebaví.

208
Ally
Reagovat

@Mila1: @Johana: Taky jsem si náhodou před chvíli pouštěla znovu Survivor..a taky jsem si znovu vzpomněla na Petru Janů.. je ji tam Tereza asi i podobná :)
Jako u ní si člověk taky řekne: ty jo, ta je dobrá ..ale..

A taky jsem si říkala, že si tam možná Karmen dorazila hlasivky..když Tereza je má asi ze železa no :) ale možná to stálo za to..pro Karmen i pro diváky, víc takových čísel a zapomene se na všechny nesmysly kolem a byla by větší sledovanost
Tak snad se dá Karmen do finále do kupy a dostane něco vhodného.. nevím co má v plánu ji dát @ J :))

209
Katka
Reagovat

Zdravím všetkých diskutujúcich.
Snažím sa na finalistov dívať objektívne, ale vyjadrím aj subjektívny pocit.
Takže s chlapcov bol podľa môjho názoru najlepší Richard, jeden skvelý, komplexný muzikant, cítil hudbu každou bunkou tela a mal krásnu farbu hlasu. Vypadol však v prvom finálovom kole, čo je veľká škoda.
Čo sa týka posledných chlapcov v súťaži, fakt nič moc… Peter ma nezaujal vôbec a Jakub je síce sympatický chlapec s krásnou farbou hlasu, ale úprimne, dávno presluhoval. Rytmicky bol úplne mimo.
Víťazstvo by som najviac dopriala Karmen. Má krásnu, jedinečnú farbu hlasu, muzikantka v pravom zmysle slova. Je tvárna, emotívna.
Eliška je také sympatické, talentované slniečko. Má veľmi pekný hlas a na pódiu pôsobí akoby sa tam narodila.
Tereza je technicky dokonalá, ale studená ako psí čumák. Z jej spevu na mňa nepreskočí žiadna emócie, skrátka nič. Navyše vo vysokých polohách má nie príjemný hlas…

210
Bezík
Reagovat

Je to zajímavé, ale kdybychom my panáčkovci byli reprezentativní vzorek, tak to Tereza nikdy nemůže vyhrát ! :D No, třeba ani nevyhraje ….

211
yeey
Reagovat

@Bezík: tak ona banda lidi, co maji vice mene v podstate nekomercni vkus a koukaj na superkomercni soutez, asi nikdy tim reprezentativnim vzorkem nebude :-DDDDD

212
birshop
Reagovat

@Jana: tak se na to nedívej, když ti to je dopředu tak jasné, mně to teda tak jasné není, nevím proč by v posledním kole klidně nemohla Terezu, studenou jak psí čumák, která vyjímečně zazpívá dlouhý tón bez toho děsnýho vibráta, nemohla převálcovat pro mě a doufám, že ne jen pro mě mnohem zajímavější Karmen. Takže, uvidíme .. :))

213
Bezík
Reagovat

@yeey: Já bych to tak neškatulkoval. Kromě vyhraněných typů, jako je Alternativní Bezík a Superkomerční Monika je tady taková všehochuť. A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci … Ba ne. Ještě horší jsou ti, co považují Itcha za nemehlo ;-)

214
Ally
Reagovat

@yeey: @yeey: :)) no , ale taky jsem si říkala, jak jsme na to přišli , že stoprocentně vyhraje ..? Třeba to tak není..
Nebo Aleš křičí něco jako “král je nahý” ..a má pravdu i on :)

215
dolores
Reagovat

Tak som si to uz konecne cele pozrela ……. V prvom kole sa mi najviac pacila Eliska, a to Stay nemusim, ale pre mna takmer profi vykon.:-) Tereza takisto profi ako vzdy, len sa ma to nedotklo a prilis vydatna porcia vibrata, co ma rusilo. Od Karmen som ocakavala rockovy narez, ale bola to len taka rockova dieta, ale zas pruser to nebol. Jakub sa v Impossible celkom triafal do rytmu, co ma prekvapilo, ale v Snidani s Novou povedal, ze obidve piesne dobre poznal, nemusel sa ucit texty, takze cely tyzden pilovali s kapelou rytmus. Ocakavala som viac, hlavne od refrenu, kde urcite nezaziaril ako itcho, ktory to vtedy spieval ako o zivot. O Petrovi som pisala, tak hadam len tolko, ze v rozhovore na Snidani s Novou povedal, (ano bol tam, pozdravujem Inu, ktora ma zarucenu informaciu, ze bol tak ozraty, ze sa nedostavil, ale ok, necham Inu v tom, ked jej to robi dobre) ze predtym nepoznal texty, a celu pesnicku Proklinam sa len sustredil na text, aby to nepokazil a v Adele ze miesal texty v slohach :-D Takze jakub bol v tomto vo vyhode, ze piesne poznal.

V druhom kole naj pre mna Karmen, hoci s chybami v hlase, zeby ona bola nakoniec chora a nie Eliska ? To je jedno, ale uvedomila som si, v tychto baladach ma Karmenina farba hlasu a jej prejav velmi bavi, robi mi dobre na usi. Pride mi to take naliehave, je tam emocia v hlase urcite. Najviac mi vadilo, ze zase zbytocne pridala chraplak, hoci ho nebolo treba. Tereza, -asi profi, ja neviem, nevnimala som to tak, jej hlas mi prisiel v tomto uplne, ale uplne nerozpoznatelny, teraz sa ukazalo,ze ked netaha vysky, vlastne nema co ponuknut, hoci perfektne frazovanie moze zaujat odbornikov. Opakovanie Haberovho „genialna“ mi prislo trochu mimozne :-)) Eliska bohuzial v mojej oblibenej Ch.Perri bola dost intonacne neista a celkovo dietna. Ale tie jej vysoko polozene miesta su carovne :-) Chvalili ju prehnane, ale postup povazujem za zasluzeny. Jakub Bonbonieru pekne spapkal, a nezostalo po nej nic, coby sa dalo nejako hodnotit. Ale snaha za rytmus sa ceni.

este par poznamok:

-super rozlucka Jakuba !! originalna v Superstar, ked zaspieval : I am going home …

-Jelito zase viedla trapne rozhovory

-Knechtova dobre nacvicila s finalistami spolocnu piesen, konecne sa to dalo pocuvat

-Knechtova v novej piesni ukradla napev od Within Temptation, teda som si myslela, ale na Pluske ma poopravili, ze to bolo vykradnute od Coldplay – Princess Of China ft. Rihanna

-reklama na Leosov instagram WTF ? fakt na tom zarabaju celebrity ?

Asi to vyhraje Terka, ale zalezi aj od toho ku komu sa pridaju fanusikovia Petra a Jakuba, teda ti, co budu chciet este hlasovat.
Kedze vyhrali uz dievcata a chlapci z Ciech i Slovenska, teraz sa moze zacat od nuly a je mozne, ze produkcii ani nebude vadit vitazstvo Karmen. Na druhej strane Tereza je velmi uctievana masami, tak neviem, necham sa prekvapit, hoci ma GF az tak bavit nebude, prilis vela estrogenu. :-)

216
dolores
Reagovat

@yeey: Ok, ale nabuduce ja chcem v TOP 3 len chlapov :-D

217
dolores
Reagovat

@orchis: Z tohto pohladu je teda Petr najuspesnejsi finalista, lebo sa o nom najviac pise, dokonca este viac ako o Tereze :-))) Aj tu na Panackovi snad si do neho s velkou chutou kopol uz takmer kazdy diskuter :-D Dokonca aj taki, o ktorych som si myslela, ze su nad vecou a nepotrebuju zdielat kolektivnu nenavist :-O :D To si ani nejdem predstavovat co sa deje na fejsbuku :D Mozno ta DK mala mat presne tento efekt. Rozmyslam, komu by sa nadavalo, keby sa Petr nevratil do sutaze. :-D

A pozdravujem forezne detektivky Moniku&Smatlavu, ktore predurcili Petra ako zlocinca, a nech si davaju pozor, isto ich ako seriovy vrah v noci pride zaskrtit. :-DD

218
Monika
Reagovat

:-))) To, ze poznas pisnicku neznamena, ze znas text, kam na to chodis :-))) Ja znam tolik pisnicek ve smyslu, ze jsem je uz slysela x krat a text nedam dohromady ani jeden. To jsou totalne odlisne veci. Mimcohodem chtela bych videt kdo z vas by dal dohromady anglicky text tak deseti songu, ja to nedam ani u ceskych. Jakub nebyl v zadne vyhode, ale fiasko Petra si musis nejak ospravedlnit, to je jasny….

219
Adam
Reagovat

Jak myslíte, že bude zorganizované superfinále? Zazpívají všechny tři 1 písničku, pak jedna vypadne, a zbylé 2 po dvou písních. Nebo všechny 2 písničky, a ty poslední dvě pak ještě jednu písničku?

220
yeey
Reagovat

@Bezík: Haha jeste ted me strasi predstava, ze by ten svarny cukrik vyhral misto Sabiny :-DD Ty souteze uz vubec tak neprozivam ted, ale tenhle jinoch mi fakt tezce nesedl :-D Haha no nevadi, ano, je to tu vsehochut, ale stejnak myslim, ze jsme tu v prumeru mnohem vic alternativni, nez bezny divak SuperStar :-) Ja osobne jsem dosti alternativni oproti mainstreamove SuperStar (oblibene kapely Guano Apes a Die Happy), ale s tim rozdilem, ze dokazu ocenit kvality zpevacek typu Styblo nebo Tereza, ktere jsou celkem idealni pro tuto soutez. Po soutezi me nezajimaj, ale je vzdycky fajn tam mit lidi, co ty tony neomylne krajej, trebaze nam prijde, ze osobni vklad jaksi schazi. Uprimne me az prekvapilo, jak je Tereza popularni – rekl bych, ze treba Styblova znela mnohem epicteji, ale zas Tereza ma ty povestny „likeability“ urcite vic (a tam je podle me zakopanej pes, proc je uspesnejsi nez Veronika). Dokonce bych rekl, ze kdyz se do toho opre Eliska (viz. Skyscraper), zni epicteji nez Tereza, ale u Elisky je ty inkonzistence ve vykonech prilis moc a je fakt proste moc mlada, ackoliv ji chudince tahle poznamka uz asi leze krkem :-D

221
yeey
Reagovat

@dolores: haha uznavam, ze damska cast publika by si po teto SuperStar (a vlastne i obou Hlasech) zaslouzila nakou naplast :-)

222
Bezík
Reagovat

@dolores: Jaj, Knechtová, a já si říkal, proč je mi to tak povědomé, ale nepátral jsem :D :D
Habera za to nemůže, vydělává na důchod, tak musí poslouchat pana režiséra ;-) :D Měj pochopení.
Jinak věřím tomu, že fanoušci Anety i Jakuba by se mohli přiklonit ke Karmen, fandové Borkovce těžko říct.

223
yeey
Reagovat

Nebo ne dámská část, prostě všichni, co víc fandí klukům jako třeba Tomáš. Gendrova korektnost musí bejt:-)

224
Monika
Reagovat

Mne treba Eliska zaujala hodne, nepotrebuji tam chlapa. Eliska je na svuj vek dost rozumna, zadna uchechtana pi..na, je mila a prijemna, takove slunicko. Pro me ma i krasnej rozpoznatelnej hlas, ty vysky jsou brutalni, kybl emoci, kdyby s hlasem umela lepe pracovat mohla Tereze slapat na paty. Dokonce si myslim, ze by ji dokazala i porazit. Ja z ni jako jedine mam husi kuzi mistama. Pro me to je jedna z nej zpevacek za dlouhe roky, ma neco so ostatnim schazi.

225
Monika
Reagovat

@Bezík: Myslim, ze je uplne fuk ke komu se prikloni fanousci Anety, Jakuba, Petra. Je jich tam zoufale malo, ze to stejne nebude mit zadnej vliv. Navic to podle me takhle ani nefunguje, kdyz ti vypadne favorit, uz vetsinou pro jineho nehlasujes. Mne to trochu pripomina politiku, Zeman nevyhraje spoji se fanousci Hilsera, Horacka, Fischera proti Zemanovi, nebude mit sanci, lol…Tady to vidim podobne, soucty neplati…

226
Bezík
Reagovat

@Monika: Část se na to vykašle, část ne. To záleží na tom, jak byli vyhranění. Jak víš že je jich málo ? Máš nějaké info od produkce nebo sex s rejžou ? :D

227
Tomáš
Reagovat

@yeey: A nejen ta dámská. Ale mě by jako náplast úplně bohatě stačilo v neděli vítězství Karmen. A klidně bych za její výhru obětoval i to že už SS nikdy nevyhraje žádný kluk – to on už ale stejně tak jako tak žádný nikdy nevyhraje.

228
dolores
Reagovat

@Monika: Petr je 18 rocne trdlo, preco ho tolko riesis ? :-O Neprezivaj to tak :-D Ja o ziadnom fiasku neviem 8-)

tu si klikni ako Jakub hovori o to, ze vedel text (cca 3:50)
http://pivni-inspektor.cz/clanek/to-jeste-v-superstar-nebylo-petr-promluvil-o-romanku-s-katarinou.html

229
Monika
Reagovat

@Bezík: Jeste jeden duvod, ani jeden z nich nemel silny fanklub, ktery by ho podrzel pri spatnem vykonu. Byli odkazani na vykon v danem kole, povedl se jim, lidi pro nej ci pro ni hlasovali, nepovedl tak poslali smsku nekomu jinemu. Mohli mit v hlasovani velke vykyvy, doufam, ze zverejni vysledky po soutezi a nejlepe i s procenty. Co me na tehle rade zajima nejvic je procentualni zisk Terezy, zda se k ni dokazal nekdo nekdy aspon priblizit.

230
dolores
Reagovat

@Bezík: Urcita cast posiela antihlasy…. z pomsty. Vzdy to tak bolo. Poznam osobne ludi, co sa tym ani netajili.(este v SHS)

231
Bezík
Reagovat

@Monika: Chmmm, no Jakub neměl zrovna nej výkony, dostával stále nakládačku a přesto se držel zřejmě stále okolo 4 místa. To není silnej „fanclub“ ?

232
Monika
Reagovat

Tak nevim v cem Ina lhala? Moderatorka se pta Jakuba, kde je Petr mel prijit..Jakub z rodinnych duvodu nemohl :-)))) No jasne….Proste prisel pozde po flamu, Jakub ho neshodil…
Ok, Jakub rika, ze znal aspon texty, mas pravdu, beru zpet.

233
Monika
Reagovat

@Bezík: Tak mel ho pravdepodobne silnejsi nez Aneta a Petr, ale o dost slabsi nez tri divky v GF. I proto by me zajimalo nejen poradi jednotlivych kol, ale i procenta.

234
Bezík
Reagovat

@Monika: Opět, jak víš že o dost ? Klidně to mohlo být o chlup a někdy mohl být i třetí, co ty víš ?

235
Tomáš
Reagovat

@Monika: No jestli Jakub neměl fanklub, který by ho podržel po špatném výkonu, tak pak už teda nevím kdo jiný ho měl. :-D Co ti jeho Coldplay? A nevypadl po nich.

@Bezík: Jakub byl údajně třetí v tom prvním finálovém kole a to se mu ten Passenger taky moc nepovedl. Docela bych tomu i věřil, že ze začátku Finále byla jeho podpora velká kvůli tomu okouzlení v Semifinále. Mě by zajímaly počty hlasů co tam chodí ale ty se bohužel nikdy nedozvíme.

236
J
Reagovat

@Tomáš: Mne sa zda ako keby produkcia ratala s Jakubom do SuperFinale za Slovensko aj ako mozno s jedinym muzom. Ale az vo finalovych kolach si uvedomili ake ma Jakub problemy – rytmus. A islo sa na Karmen, najma po jej DREAM ON. Ja som si ista, keby Jakub bol bez chyby co sa tyka spievania, tak Karmen nie je v Super Finale, ale Jakub.

237
Tomáš
Reagovat

@J: Mě by zajímalo jak to bylo s Richardem. Proč ho hned v 1. Finále odstřelili Titaniem? Byl to jasný odstřelový výběr plus to pobíhání po pódiu co mu režisér poradil. A kdyby se sami přehmátli ve výběru a chtěli by ho tam udržet, tak by mu dali Divokou kartu ale oni byli rádi že se ho zbavili. Báli se že by v něm mohla vyrůst příliš velká konkurence pro Terezu nebo proč? A proč ho tedy nezařízli už v Semifinále kde jeho výkon taky nebyl na 100 procent postupový a poslali ho do Finále? Vždyť v Semifinále by ten odstřel ještě nemusel být tak nápadný kdyby prostě nepostoupil. Chtěli ho znemožnit aby si pořádně nabil hubu ve Finále a odešel s ostudou? Fakt nevím co za tím mohlo být.

238
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=vcFm_vL-UwI Nikdy nepochopím jak tohoto člověka mohli diváci vyřadit jako prvního z finálových kol. To je to samé jak kdyby v 2. slovenské SuperStar vypadl první z finálových kol Cmorik. Kam se na Richarda hrabe nějaký Borkovec nebo Jakub, ti se na něj vůbec nechytají. Tahle soutěž vážně nemá žádnou logiku.

239
popy
Reagovat

@Tomáš: Richard nemohl být soupeř pro Terezu – vzhledem k tomu, jak dopadlo hlasování v semifinále. Třeba to prostě jenom podcenili a nevěřili, že vypadnou dva Slováci – podle mě počítali, že vzhledem k semifinálovým počtům půjdou Dominik a Adéla (nebo Aneta), a Richard se udrží.
Ale kdybych chtěl jo konspirovat (jako že tomuhle nevěřím), tak napíšu, že letos v SS nebyl žádný typický plyšák typu Bendig nebo Slepčík, a jelikož se téhle kategorii nejvíc blížil Jakub, rozhodli se mu vyčistit cestu tím, že vyřadili zbylé dva Slováky. Ale tohle je na úrovni vraždících mikrovlnek.

240
Nika
Reagovat

@Jana: Ben má sice česko-angolský původ (matka Češka, otec Angolan), ale rozhodně se nedá o Benovi říct, že není Čech, protože se zde narodil a také zde žije :-)

241
Tomáš
Reagovat

No za mě letošní Superstar smíšené pocity. Mrzí mě, jak jde vidět, že nejsou peníze na pořádnou show. Když se člověk podívá na sestřihy i druhé ČSS, tak vidí, že tehdy ten sál za něco stál, byl daleko větší, dnes je to divácké osazenstvo strašně komorní a kolik tam je diváků? Pár stovek.

Nehledě na to, že evidentně šetřili i na moderátorce. Jasmína je po Zorce druhou nejhorší moderátorkou vůbec a je mi ji líto. Může to být fajn ženská, ale při moderování vypadá jak slon v porcelánu. Je docela zvláštní, že kromě Adély v žádné řadě nedokázali angažovat schopnou moderátorku. Přitom ve slovenských i českých předních rádiích je jistě tolik profesionálnějších moderátorek než Jasmína, které by to zvládli. Za mě velký palec nahoru pro Leoše. Sice už není v nejlepší formě, ale pořád je to prostě česká moderátorská špička a i když na to v tomto ročníku evidentně kašle, pořád je o parník lepší jak ostatní moderátoři, co tam kdy byli (kromě Pyca a Brzobohatého samozřejmě). Porota, sympaťák vedle sympaťáka, ale kromě Habery velké zklamání. A to neříkám o tom, že i Habera na stará kolena strašně zkrotl a už to není ono, ale jako jediný je aspoň schopen něco říct ke zpěvu. Mrzí mě vývoj Knechtové, od správně razantní porotkyně na castincích až po přeslazenou tetičku ve finálových kolech.

Myslím si, že by se měli na Superstar vykašlat a udělat třeba v roce 2024 Československou superstar 20 let poté (od první řady), oživit ji, pořádně zaplatit a myslím, že by to tak bylo daleko lepší, než teď mít každé tři roky instantní Superstar, která hazarduje s pověstí tohoto pořadu.

242
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Nedávno jsem se trochu z nostalgie díval na videa z ČSHS 2011 a uvědomil jsem si, jaká tam tehdy byla úžasná atmosféra mezi diváky, soutěžícími, porotou i moderátory. i scéna a výprava byla nesrovnatelně lepší…..
btw ani Zorka nebyla horší moderátorka, než Jasmína…žádná nebyla horší :-D

243
Tomáš II.
Reagovat

@Jai Kudo Superstar 2011 jsem tolik nesledoval, ale taky mě zarazil ten rozdíl jen při pohledu na sestřihy na YB. Pro mě nejlepší byla Československá Superstar I. Za mě dream moderátorské duo, Habera s Hejmou v porotě (podle mě nikdo lepší než tihle dva nebyli), perfektní společná píseň (kterou prověřil zub času a dodnes se hraje v rádiích a třeba některé hokejové týmy si ji pouští v kabině po vítězství) a mělo to taky obrovskou sledovanost a celkově se do toho dost investovalo. Hlavně se mi líbila i ta rozmanitost finálové sestavy. No nic, konec nostalgie, taky jsme byli o devět let mladší, že jo. :)

244
Jana
Reagovat

http://superstar2018.nova.cz/clanek/cely-livetsream-nejsou-to-zadna-nevinatka-kluci-si-podali-prihlasku-do-superstar-pod-vlivem-alkoholu.html Tady v tom videu je Petr zcela jasně pod vlivem alkoholu a drog a ať mi nikdo nevykládá že není. Huhlá tam jak Bolek Polívka když jde z putiky a čemu je pořád tak vytlemenej? Vždyť je to naprosto jasný!

245
popy
Reagovat

@Tomáš II.: Já nejraději vzpomínám na druhou slovenskou, Pyco a Adéla v nejlepší formě, v porotě Habera s Lučeničem (a Hubinskou, která taky nebyla špatná), k tomu Cmoro, Štroffek jako hvězdy, vynikající Bundová, Balúchová, která byla prostě k sežrání, nezapomenutelná Kepeňová – a ani ten plyšák Bažík mi tolik nevadil. ale rád vzpomínám i na všechny tři „první“ – českou, slovenskou a společnou. Jo, jo, dávná historie.

246
Aneta
Reagovat

Já si nemyslím že je to GF tak jasné, jak se tu pořád píše. Co tak vím, fankluby Karmen se teď hodně mobilizují a i kdyby doteď vedla v hlasování Tereza, tak teď to bude minimálně hodně vyrovnané. Pokud to Karmen i tak prohraje, tak jenom o prsa. Nebo to o prsa prohraje Tereza, fakt tipuju výsledek velmi těsný. Kdybyste tu všichni místo toho tlachání poslali Karmen v neděli nějaké hlasy a nevzdávali to předem, tak by mohla mít i reálnou šanci ten boj v neděli vyhrát. Ti komerční diváci co hlasují pro Terezu netlachají a místo toho esemeskují, tak proč neudělat to samé? Mezi Karmen a Terezou to vidím otevřené, Eliška ta asi určitě skončí třetí a bude mít odstup za nimi no.

247
popy
Reagovat

@Jai Kudo: Je fakt, že Jasmína jednoznačně stanovila nové moderátorské dno hluboko pod Nováčkovou, Kepkovou i Něrgešovou. To, co předvádí, je prostě… strašné.

248
Luke
Reagovat

@Aneta: Tak to si hodně naivní, asi superstar nesleduješ nějak pravidelně a tím nemyslím jenom letošní řadu, ale i ty předchozí.
Ví to tady 99% lidí, že vyhraje Tereza, kromě tebe teda a toho blázna Aleša, protože je češka, slovenka vyhrála minule, tak není co řešit. A posílat hlasy ? Jenom blázen by posílal hlasy, ani kdyby stál 1 hlas 1 kč, tak nepošlu ani hlas, vůbec se neví, jestli s tím někdo nečachruje.

250
J
Reagovat

@Aneta: Ja som poslala Karmen minuly tyzden a aj tuto nedelu hoci som to nesledovala nazivo kvoli Rock am Ring. Kredit este mam a poslem jej ak pre nic ine tak ako podakovanie. Viac ako v jej vitazstvo dufam, ze bude mat pre seba vhodne vybery piesni, aby si ju divak a ja ako jej fanusik mohol naposledy takto v SS vychutnat. A najma, ze sa da po zdravotnej stranke do nedele do poriadku.

251
J
Reagovat

Skoda, ze Karmen do SuperFinale nevyberu nieco od SNOW PATROL – RUN alebo CHASING CARS v uprave, aby jej to sadlo na hlas. Urcite by to zvladla.

252
Tomáš II.
Reagovat

@popy Mně se líbily všechny tři čistě slovenské Superstar, zatímco ze třech čistě českých se mi líbila jenom jedna. Ono, i když se podíváš na uplatnění těch lidí z druhé a třetí české superstar, tak se po nich slehla zem. Kdežto třeba v té druhé slovenské se uchytil Cmorík, ze třetí slovenské Mirgová apod. Na Slovensku navíc byli v porotě zmínění Habera s Lučeničem (toho jsem měl taky rád, škoda, že už v žádné ČS nebyl, třeba místo Rytmuse) , kdežto ty poroty naší dvojky a trojky byly dost slabé stejně jako moderátoři. Naproti tomu na Slovensku Adela s Pycem. Podle mě uměli Slováci dělat Superstar líp jak my. Ale taky pravda, že byla jiná doba. Je fakt, že dnes už je Superstar formát trochu za zenitem.

253
popy
Reagovat

@Tomáš II.: Třetí slovenská už mě moc nebavila. Podle mě tomu trochu uškodil přesun na komerční televizi (superstar bez reklam jako ty první dvě slovenské řady, co bychom za to dneska dali), a vím, že jsem tehdy Markízu ani nechytal a dívat se ze záznamu na netu mě moc nebralo. A navíc se tehdy jako mor začaly šířit ty dojemné lidské příběhy – viz sourozenci Berkyovi. A k tomu všemu Vierka mě pěvecky fest nebavila s tou potřebou do všeho cpát r&b feeling. Ta když porazila Mirgovou, tak to pro mě bylo snad největší zklamání ze všech řad (i když Adamce jsem taky vedle GG nečekal, a Drdovi s Horváthem jsem fandil daleko míň než Spilkovi a Bendemu).

254
ales winner Karmen
Reagovat

průběžné výsledky popularity poll aneb koho chcete za vítěze letošní Superstar 2018 a nepochopím jak může mít růžovka už 52 procent a Karmen jen 28 procent hlasuje se do soboty třetí eliška má 19,9 procenta lnu manipulace hýbe světem a děním

255
DJ Vlado
Reagovat

@popy: Tak pro mě byla SHS3 naopak vůbec nejoblíbenějším ročníkem EVER, v podstatě je pro mě i kultem :-D Top 4 vyšla přesně podle mých představ (3 lolitky a pivní rocker, to je pro mě značka ideál :-D), všem 4 jsem fandil, i když každému jinak a i ve zbytku jsem tam měl hodně oblíbených soutěžících :-) A přiznám se, že pro Vierku jsem měl slabost i přes výraznou nedokonalost (těm nevybroušeným démantům se mi prostě fandí líp než těm dokonalým) a z jejího vítězství jsem měl vyloženou euforii (možná i proto, že bylo nečekané), i když mi bylo jasné, že tím jejích 5 minut slávy skončí :-) Ale Dominiku mám taky hodně rád a jsem rád, že se na Slovensku uchytila, a Robo je můj vůbec nejoblíbenější slovenský kluk EVER :-) Jinak Berkyovi sourozenci nebyli, byla to jen shoda jmen (taky jsme kdysi měli ve třídě Nováka a Novákovou, přičemž to nebyli sourozenci :-D)

256
J
Reagovat

Tak toto je skutocny sen. Moji dvaja najoblubenejsi sutaziaci z American Idolu (David Cook a Chris Daughtry) spievajuci THE CHAIN od Fleetwood Mac. Skoda, ze som nebola na vystupeni osobne. To mohol byt zazitok. https://www.instagram.com/p/BjnyNqAjmCC/?taken-by=davidcookofficial

257
popy
Reagovat

@DJ Vlado: Och jej, moje chyba, a tys mi po více než deseti letech rozkopal bábovičku. :-D Ještě jsem si u minulé SS dělal legraci, že Slepčíci kopírují Berkyovy. Z toho je vidět, že tahle řada kolem mě fakt jenom prošuměla a zabýval jsem se jí jen velice letmo.

258
DJ Vlado
Reagovat

@popy: Vzpomínám si, že Pyco v semifinále minulé SS na adresu Slepčíků říkal, že je to historicky poprvé, kdy soutěží sourozenci, což taky nebyla pravda, jelikož v ČHS1 byli v Top 40 sourozenci Poduškovi, ale tady Pyca omlouvalo, že ČHS1 nemoderoval, zatímco SHS3 ano, takže kdyby Berkyovci byli sourozenci, tak by o Slepčících jako prvních sourozencích ever mluvit nemohl :-)

259
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Hele, Vlado, existuje vůbec nějaký/á soutěžící ze všech možných podobných soutěží, které bys neznal…..???? :-D :-D :-D

Mimochodem, jako zajímavost přikládám live verzi Proud Mary v originálním podání Ikea a Tiny Turner z r. 1971 … (nevím, jestli Ken Tamplin nějak sleduje naši SUperstar, ale už sdílel ouběžně několik songů, které zazněly v soutěži a navíc měl na stránkách této SS svou reklamu :-D )
https://www.facebook.com/JAZZL0UNGE/videos/1482509821785330/UzpfSTEwMDAwMjQ1NjkyNDAyNjoxNzA1ODI0NzY5NTA5NDA0/

260
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: Jo, určitě, někdo, koho nám v TV neukázali :-D

261
Petr
Reagovat

WTFmejkal ze superstar 2013 je jak dlouho na drogách? Co se to s ním stalo? Nikdy nebyl normálni ale tohle je moc.
http://superstar.markiza.sk/aktualne/1921709_nenapadneho-superstaristu-nespoznate-potetovana-tvar-a-odhalene-telo

262
popy
Reagovat

@DJ Vlado: No jo, no, mít tvoji fenomenální paměť, asi bych měl spoustu věcí i v práci jednodušších. Bohužel jsem jenom obyčejný smrtelník. :-D

263
Scalex
Reagovat

@Jai Kudo: myslím, že kdyby byl Vlado o krapítko starší, tak by si pamatoval i všechny účastníky Zpívá celá rodina.

264
Ally
Reagovat

Tady už jede nostalgie koukám; )
Tak ještě k letošní. .kdovi proc je Tereza mnohem dál než Richard..Já je mela asi ve stejné kategorii…spolehlivi zpevaci..ale nevýrazni ..Bez X faktoru..
Petr me zaujal hned na castingu a Jakub v divadle? či jak se to ted jmenuje/ a to jsem u toho ještě telefonovala; )/
Mrzí me, že to ve finále nebylo ono..ale zas nebyla nuda no;)
Co si myslet o Petrovi ted nevím, ale trapit se tim nebudu..zas taková fanynka nejsem;)
Čas ukáže..
Jestli bychom ted o Richardovi psali, že je nudný jak Tereza..nebo by se trápil. .nebo by byl skvělý a pokaždé jiný. .to už je otázka. .I když Tomáš má asi jasno ;) to už je fakt keby bolo keby. .

265
popy
Reagovat

@DJ Vlado: Jinak by mě docela zajímalo, jestli by se první dvě slovenské superstar daly najít někde na netu v kompletnější podobě – jinak než na YT, kde třeba u druhé SS úplně chybí hodnocení poroty i Adela s Pycem. Přiznám se, že po neděli jsem si nostalgicky pustil všechno, co se dalo najít, od Cmora a Štroffeka – ale třeba i od Šindlerové a dalších. A zase mi připadalo, že z letošního finále by se holky neztratily ani tehdy (ani jedna z nich), ale kluci by s výjimkou Richarda byli úplně mimo.

266
popy
Reagovat

@Ally: Tak co si budeme povídat, vzhledem k sledovanosti je to letos nejspíš naposledy… přinejlepším na mnoho let dopředu, možná úplně.

267
J
Reagovat

@Ally: „Staci si priat, staci sa chapat a keby bolo keby vieme pri sebe blizsie stat mat to, co laka a pride to len vtedy ak si budeme nieco priat.“

268
J
Reagovat

A z ineho sudka? Nenatacaju sa dnes nahodou medailonky z rodnej obce – mesta superfinalistiek? Viem si predstavit stab MARKIZY v okoli Roznavy dnes ak uz nie vcera.

269
Ally
Reagovat

@J: ;) Jj to me kdysi bavilo sledovat, ale ty nove dily nee..
Se mi vzdycky libil ten slovenský výraz. .ale vlastne nevím, jestli to znamena uplne to samé jako naše “ kdyby byly v pr..ryby, nemusely by byti rybníky “ ?:))
Slovenštinaje proste někdy poetictejsi..;)

270
Ally
Reagovat

@popy:Však oni zas něco vrátí, vymysli, co tu budeme sledovat;)
Ale na Tvář se mnou nepočítejte; )
I když “ Nikdy neříkej nikdy“

272
J
Reagovat

Zabudla som sa vyjadrit k Eliske. Som velmi rada, ze postupila do SuperFinale. Po 1. a 2. finale som mala pochybnosti, ci ju nahodou nechcu odstrelit. Najma kvoli vyberom piesni ta Taylor Swift naozaj nemala chybu a takisto tymi kostymami a ucesmi. Ale ona zabojovala statocne a dostala sa tam kam sa dostala. A to zasluzene.

273
Bezík
Reagovat

@IIII: To bude zpívat v GF kdo ? Eliška ? ;-)

274
IIII
Reagovat

božská GG , porotci a moderátoři budou krysy

275
IIII
Reagovat

273 Bezík Gunčíková, krysy budou habera a spol

276
Bezík
Reagovat

@IIII: Ona už je „božská“ i GG ? Já myslel, že jen Kája ?!!!

277
J
Reagovat

@Bezík: Neviem, ci nam to tu niekto nehodil kvoli FOO FIGHTERS a D. Grohlovi. Asi aby nam urobil radost.

278
Bezík
Reagovat

@IIII: Já rozumím, lopaty netřeba ;-)

279
Bezík
Reagovat

@J: Nudnej metálek, čo s takým …. :D

281
Bezík
Reagovat

@IIII: Dobrá, to dáme Tereze. Něco pro Karmen by nebylo ?

282
IIII
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=3aD8BFwt00E
song pro GG jako dělanej………..

283
Bezík
Reagovat

@IIII: Jo, to by pro Karmen šlo …

284
Jai Kudo
Reagovat

@IIII: Tak, tohle raději pro nikoho z letošních SS. Russel Allen je pěvecký diamant, sice ne tak moc známý, ale o to lepší…..btw i on zpívá s Trans Siberian Orchestra, jako zpívala GG…

285
Jai Kudo
Reagovat

@IIII: TY nám sem dáváš ale pecky….Masterplan s Jornem Landem patří k mým TOP oblíbeným kapelám. ALe právě jen v období, kdy s nimi zpíval Jorn Lande a skládal Magnus Karlsson, pak už to nebylo ono. A Landeho i Allena mám taky rád, v projektu Allen-Lande…..skvělá muzika.
btw Masterplan jsem začal poslouchat právě až mě na ně upozornila GG…….tak jako na víc jiných skvělých kapel :-D

286
Ally
Reagovat

@Bezík: Jo hoši, já myslím , že vám to projde ..:)
Jestli už o nic nejde ..jen o dva mega..at si holky zařádí a zbourají to tam :)
Stejně jim ty songy taky třeba vybírají tímto stylem :)

287
DJ Vlado
Reagovat

@popy: Bohužel se obávám, že SHS1 je jen na YT a SHS2 nikde :-/

288
Monika
Reagovat

Na grandfinale se vubec netesim, hrozne me nebavi jasne dane situace. Nepamatuji zadnou peveckou show v historii, kde by byly tak jasne a predvidatelne vysledky To tu jeste nikdy nebylo, tim se stava soutez nudnou a ocekavanou, povinna jizda. jasno maji i sazkovky, i to je unikum, takhle velke rozestupy mezi prvni trojkou jeste nikdy nebyly.
Tereza: 1,1
Karmen: 6
Eliska: 15

Doufam, ze nebude Tereza za herecku, ktera to vubec ale vubec necekala :-))

289
Tomáš
Reagovat

@Monika: Já jen přemýšlím jestli si na to mám jít vsadit protože to je prostě tutovka že to skončí 1. Tereza, 2. Karmen a 3. Eliška, že bych na tom aspoň pár korunek vydělal když už je ta show taková neskutečná mizérie ale určitě na to sází každý tak výhra bude asi fakt jen pár korun a asi na to ani do konce týdne nebudu mít čas. Jinak na to už stejně nemám ani co říct, tady je už všechno zbytečné.

290
Bezík
Reagovat

@Ally: „Ale chlapci ….. to jste družstevníci ??!“ ;-)

291
Monika
Reagovat

V tuto chvili se vlastne nejvic tesim na odkryti vysledku jednolivych kol, fakt to je pro me ted nejvetsi napeti, zbytek je uz jasnej. Doufam, ze to zverejni i s procenty….

292
J
Reagovat

@Tomáš: V XF UK 2017 sme tyzden dopredu tiez vedeli, ze to na 100% vyhra RAK-SU, Grace bude 2. a Kevin 3. Bolo to rovnako predvidatelne a zaroven nas to stvalo kvoli Kevinovi.

293
Ally
Reagovat

@Bezík: Byla by to taková pekna tečka za tim nasim pripadem..;)

Hele Tomáš, to je svázák, už by sázel na Terezu ;) Tak pojďme spočítat, kolik bysme museli poslat hlasů tady, aby se vyplatilo vsadit na Karmen?;)
Já ji asi pro klid svědomí hlas poslu..občas byly i překvapení, ne ?

294
o
Reagovat

Myslim, ze se daji najit i lepsi kurzy:
Tereza Anna Mašková 1.15
Karmen Pál-Baláž 6.50
Eliška Rusková 16

Z druhe strany, tyhle kurzy odrazeji pouze kolektivni ocekavani sazejicich. Ta ocekavani nemuseji byt vzdy spravna. Kdyby byla, tak je Hillary prezident a zadny BREXIT se nekona (tam byl kurz snad 8:1 v case kdy koncilo hlasovani a zacinalo se scitat).

295
Tomáš
Reagovat

@Monika: Mohli by to ještě dorazit tím, že ty výsledky pak vůbec ani neukážou. To by byla taková hezká tečka za celým letošním ročníkem a hodilo by se to k němu. Sice ukázali výsledky ze Semifinále ale to ještě neznamená že musí zveřejnit i tyhle. U minulé SS to asi ukázali hlavně kvůli té aféře, kdy jistý server psal o vítězství Emmy už dopředu a Nova a Markíza byly nařčeny z podvodu. Že to bude s procenty, na to bych taky moc nespoléhal. Nezbývá nám než doufat že to zveřejněno bude.

296
Tomáš
Reagovat

@J: Ano a tentokrát nás to bude štvát kvůli Karmen, která skončí druhá. Můžu ti ale říct že kdyby v tom GF s Terezou prohrál Richard, tak by mě to štvalo asi ještě daleko víc. Na druhou stranu by tam ale aspoň byl takže asi pořád by to bylo o dost lepší než je to takhle…

297
ales winner Karmen
Reagovat

sázkovky nesázkovky Karmen se stane letošní Superstar

298
Tomáš
Reagovat

@Ally: Překvapení byla ale ne když už to bylo až takhle jasné. Jinak jak jsi tu psala tu úvahu o tom kdyby tam byl místo Terezy Richard….to by mě taky vážně zajímalo, jaké by v těch kolech zpíval songy, jak by mu to sedělo, čím by ještě překvapil atd. Myslím že jeho cesta touto soutěží by byla daleko zajímavější než cesta Terezy ale vykládej tohle komerčnímu divákovi. Přitom byly doby kdysi dřív, kdy bych řekl že Richard Terezu jasně porazí a dostane se daleko on protože kluci prostě tenkrát měli v téhle show navrch. Já nevím v čem se to pak zlomilo že je to teď bohužel obráceně. Richard se nemohl ale dostat tak daleko jako Tereza protože mu fandím já a protože je to obrovský sympaťák a moc milý člověk, rozhodně působí daleko sympatičtěji a přirozeněji než Tereza. Kdyby ty dva někdo postavil vedle sebe, tak je to hned vidět. A přitom Tereza bude ve Finále 1. a on je poslední. Lidi asi už víc než přirození charismatičtí sympaťáci s citem pro zajímavou hudbu baví nudné a namyšlené ( i když technicky výtečné ) zpěvačky, které jsou nepřirozené, chladné jak led a nejdou z nich vůbec žádné emoce. Proč to tak je, to opravdu netuším a nevím co si o tom mám myslet. Pokud je skutečně vítěz vytipován produkcí dlouho dopředu, jakože u Terezy to tak vypadá na 100 procent když o její výhru tolik prosí diváky i porota a bylo to tak nejspíš i u Emmy, pak nechápu proč si na tu výhru vždy vyberou tak nudnou, nezajímavou a nesympatickou babu. To si prostě nemohli vybrat srdečnou a živelnou Karmen? Ne, prostě SuperStar která by si fakt to označení zasloužila a měla to charisma, té se asi už nikdy v této show nedočkám.

299
Petr
Reagovat

Ja doufam v prekvapení a Karmen skonci na tretim miste, ktere si zaslouzi. Eliška je na svuj vek lepší zpevacka ktera misto vysích tonu nezačne chrcet jako PalBalaz ale hezky je tam dá.

300
Nika
Reagovat

@Tomáš: Tomáši, už bych ti doporučila studený hadr na hlavu,aby ses konečně nadechl a začal vnímat kolem sebe i jiné a příjemnější záležitosti, než se jen neustále nimrat ve své nenávisti k Tereze. Co koment, to stejná písnička. Fakt už dost záhul a otrava! Komerční Tereza (vůbec nic na ní není komerčního:-)), chladná jak psí čumák, hééérečka falešná bla, bla bla…. na to jste přišli jak, že vše jen hraje?, a co vůbec hraje????? , nevšimla jsem si, asi zde působí nějaká davová psychóza, nebo co:-)
No nic, přeji hezký den všem a ať vám SS vyjde podle vašich představ:-) Mně osobně jsou výsledky šumák, poslechnu si, doufám, prima výkony v GF a pak už nezbývá, než všem soutěžícím popřát mnoho štěstí. A jestli vyjde hudební a pěvecká kariéra Richardovi, Tereze, Karmen, Elišce nebo překvapivě Jakubovi či Petrovi, to už je jen na nich.

301
Tomáš
Reagovat

@Petr: Petře máš smůlu, Karmen bude druhá protože v Top 2 musí být zastoupení Česka i Slovenska a protože v minulé řadě Slovensko vyhrálo, tak tentokrát bude zase na 2. místě aby se to prohodilo. Je vidět že neznáš záměry produkce naší SS. A jinak pokud jde o srovnání Karmen a Elišky, tak Karmen je živel a velký talent, navíc i muzikantka. Eliška je sice na svůj věk velmi talentovaná ale ve srovnání s Karmen je to jen tuctová zpěvačka středního proudu, není na ní nic extra až tak zajímavého takže lepší místo než Karmen si ani podle talentu v této show nezaslouží. A pokud jde o Růžovku, tak výjimečně musím zase jednou souhlasit s tím, na koho sem tu už nechtěl reagovat. Bůhví s kým z produkce co vyvádí že jí tak nadržují a tlačí ji dopředu. Docela by se to tím i vysvětlovalo. A někdy mi přijde jak kdyby někde v zákulisí obšťastňovala i Haberu s Ruppertem a to se pak nedivím že je pro ně tahle tuctová muzikálová děva tak geniální zpěvačka.

302
Nika
Reagovat

@Tomáš: ani se nedivím, že jako téměř jediný reaguješ na toho blázna aleska, protože ty jsi ze stejného těsta. Taky fanatik. Jestli vy nejste jeden a tentýž:-)
= Podobná úvaha, jako že Tereza obšťastňuje v zákulisí Haberu, Rupperta a já bych ještě přidala Bena a možná i Knechtovou, co? :-)
Raději odcházím, to se zde nedá:))))

303
Tomáš
Reagovat

@Nika: Protože mě to už fakt sere. Zase bude stejně vítězka na nic jako byla ta minulá. Co na nich proboha je tak zajímavýho na Emmě a Tereze? Podle mě fakt nic, spíš opak. A proč v GF jsou tři baby? Kluci stejně byli zajímavější, to mi nikdo nevymluví. Klidně v tom GF mohli být Richard, Bryan a k nim jako holka Karmen, která je jako jediná z letošních holek opravdu zajímavá. No to je jedno, vím že je to všechno subjektivní ale nemůžu si pomoct…nedokážu pochopit oblíbenost Růžovky ani kdybych se o to snažil sebevíc. Asi tu nemám co dělat a nemám být divák této show, není to nic pro mě.

304
Scalex
Reagovat

Jeden alešův komentář už jsem pro značné přestřelení odstranil, Tomáš má taky důtku s výstrahou. Kritizovat se dá i slušně bez hnusných osobních útoků a urážek.

305
Petr
Reagovat

praveze zámery produkce znám,proto rikam ze by bylo prekvapeni kdyby ve finále nebyli zastoupeni obe krajiny ale jen CZ, Tereza spolu sGuncikovou -to nejlepsi co mohlo tuhle show potkat, adorace poroty je absolutne na miste, po prvi snad vyhraje moje favoritka, vsichni co tady urazi Terezua nemaj páru o tom co je to zpev. DJ vlado psal-tereza necitiiti pisne, vsichni do jednoho souhlasite. komentare na ytb k jeji Vyznani dokazuji presnej opak, lidi dohnala k slzam. Jednoduse receno, vy tady nemáte radi zpevaky kteri opravdu umí zpivat, adorujete amatéri kterych jsou mraky na kazdym rohu. Treba hlas Jako Karmen má kdejaka holka zpivajici v patek v pube. V duetu s Terezou byla na hodne mistech falesná či pod tonem, ale když ji napasovali do role nejlepsi slovenky, nesmi se zkritizovat. Birdy-Wings, kde treba vyšší tony začne chrcet to ani není chraplak co dela, cpe to vsude nasilu. Detto Pruziinsky- nejlepsi kluk superstar2018, des, vsechni lepsi zpevaky vyrizli drive ve supervyberu. Doufam ze chystaji brzy vratit Hlas Československa. To jsou alepson zpevaci

306
Luke
Reagovat

@Scalex: Tak to je v pořádku a příště mu dej už ban napořád, když nedokáže věcně diskutovat, tak tady nemá co dělat – myslím aleše.

307
Nika
Reagovat

@Tomáš: úvahy, jak by to vypadalo, kdyby, jsou ztrátou času. Zcela. A věnovat zde půlku komentářů nesmyslným konspiracím, to je vážně už psycho.

309
Luke
Reagovat

@Tomáš: Myslím, že už píšeš trošku v emocích a už u těch příspěvků moc nepřemýšlíš, protože Emma a Tereza jsou 2 naprosto odlišné zpěvačky. Tereza má rozsah a Emma ne, ta má na druhou tak zajímavou barvu hlasu, že je rozeznatelná od ostatních zpěvaček a hned každý ví, že je to ona a Tereza kromě rozsahu nemá nic. Takže pro mě je Tereza taky zbytečná vítězka, ale Emma určitě ne.
A hlavně jde o to, jak se kdo prosadí po soutěži, je hezké vyhrát 2 mega, ale když o ně nebude zájem, tak budou mít jenom ty peníze.
A jenom pro zajímavost kolikrát zde zmiňovaná Verča Stýblová už půl roku zpívá a koncertuje ve skupině Verona, kde nahradila Markétu Jakšlovou a to se chytla sakra dobře, protože se zviditelní i v zahraničí, protože Verona jezdí kocertovat i do jiných států než ČR. Takže ta se určitě uchytila a na to nemůže říct, nikdo ani popel.
(Jenom pro představu, fandil sem jí v superstar, ale třeba Tereze nefandím, pro mě stejné nejsou i když pro ostatní jsou, co sem tady tak četl.)

310
Tomáš
Reagovat

@Petr: Vidíš, jak my tu možná někdy až přehnaně stíráme a zatracujeme Terezu, tak ty zase stíráš teď Karmen. Ono to vyjde úplně nastejno. Jde asi fakt o osobní vkus, někdo má radši zpěvačky s velkými hlasy jako třeba ty a někdo spíš ulítává na těch rockových lehce nedokonalých chraplácích, jako měla třeba Janis Joplin atd. Pokud má kdejaká holka zpívající v pátek v pube hlas jako Karmen – jakože si to nemyslím – tak kdejaká diva v muzikálu má zase hlas stejný jako Tereza – technicky velký rozsah ale kromě toho nepříjemného vibrata tuctová a nezajímavá barva hlasu. Spíš mi přijde hlas Terezy mnohem tuctovější a běžnější než hlas Karmen ale to je zase už jen můj osobní názor. A nejlepší kluk SuperStar 2018 není Pružinský ale Borkovec – počítejme že Petr Kubu přeskočil Divokou kartou. Vím, Petr taky není žádná sláva ale ten kdo byl z kluků opravdu nejlepší – Richard – tak toho zase diváci vyhodili v prvním Finále takže ono je to fakt těžké. A k čemu Hlas ČeskoSlovenska? Vždyť mě tohle už ani nepřipadá jako SuperStar, tohle je už teď v podstatě Hlas ČeskoSlovenska – pokud jde jen o zpěv protože jinak Tereza atributy SuperStar fakt ničím nesplňuje. A v Hlasu byly taky vždy v GF tři baby, vždyť z téhle SS se stala úplně věrná a nezajímavá kopírka Voice.

311
Tomáš
Reagovat

@Luke: Já už to tu jednou psal že Emma a Tereza nejsou stejné pěvecky ale jsou pro mě stejné svou osobností – takové staré mladé tety, pro mě obě tak nějak chladné, nesympatické a nezajímavé, tohle mají u mě společné. Proto mi tak hrozně leze krkem vidět znovu někoho takového zvítězit když sem pro mě tu samou vítězku musel trpět už v minulé řadě v roce 2015. Asi si je obě předem vybrala produkce a nejde se asi moc divit že mají tak špatný vkus – je to prostě vkus produkce komerční soutěže. Stejně ale nechápu co na nich na obou vidí. To třeba Sabina Křováková to byla fakt holka s charismatem a sympaťačka, ta mi jako vítězka vůbec nevadila protože měla pro mě šťávu a bavila mě. Že to po soutěži moc daleko nedotáhla, to už je zase věc jiná ale jí člověk tu výhru fakt mohl přát. Emmě a Tereze to přát nedokážu, prostě mi tyhle dvě ženský vůbec ničím nesedí a jdou absolutně mimo mě. Pokud jde o Stýblovou tak sem zrovna teď některý den viděl na youtube její fotku u klipu Verony, no tohle mě nějak nenapadlo a ani to nevím že s nima zpívá. Pro mě teda Verona není žádná dobrá kapela, považuju to taky za docela komerční disco nevkus ale když to Stýblovou baví a dostane se s tím do zahraničí tak proč ne, to je koneckonců její věc a mě je to úplně jedno.

312
DJ Vlado
Reagovat

@Luke: První odstavec bych ti absolutně podepsal, srovnávat Emmu a Terezu je nesmysl, nejsou si podobné vůbec ničím, hlasově i osobnostně diametrálně odlišné typy zpěvaček a společné mají jenom to, že je Tomáš nemá rád :-) Navíc Emmu teď už nikdo nemůže označit za zbytečnou vítězku vzhledem k tomu, že spolu s Anetou a Cmoríkem patří bezpochyby do trojice nejúspěšnějších vítězů našich Superstar EVER :-)

313
J
Reagovat

@Petr: Tentokrat sa musim zastat Karmen. Moznoze nevyspieva tie najvyssie tony, ale je to clovek, ktory je schopny urobit zaujimavy cover a dat do toho vsetok cit. Bohuzial v tejto SS sa musi prisposobit danym okolnostiam. Spievat rock aj ked je poprockova ci viac indie, alternative zamerana. A tym padom zniest kritiku najma od adorantov Terezy, ktori su zaroven hejtermi Karmen, ze sa hra na „rockerku“. Ona sa nehra, musi byt, pretoze pre pestrost finalovych vecerov musia byt v repertoare aj rockove piesne. Vdaka zato. Musi spievat piesne, ktore jej vyberie produkcia, musi predviest choreografiu, ktoru jej urcia a takisto zaspievat v aranzma kapely. Viac som zaujimava na to, co by s danou pesnickou urobila keby mala volnu ruku ako tym ako ju zaspieva v SS. Karmen sa nikdy nezavdaci milovnikovi karaoke, lebo je viac indie. A nakoniec menuj aspon jedneho vitaza z VOICE nielen u nas, ale aj zo zahranicia, ktory sa preslavil. Mozem ti menovat viacerych z Idolu. A tolkokrat kritizovana Emma pre jej rozsah a neschopnost vyspievat najvyssie tony je urcite tou komercne najuspesnejsou vitazkou zo vsetkych myslim tym spolocnych CZ/SK SS. Kde je Chodur, kde je Adamec, kde je Krovakova? Pridajme k tomu tvoj milovany HLAS kde je Bagová, kde je Hruzova? A kde je Emma Drobna. Neverim, ze Tereza bude rovnako komercne uspesna. Najlepsi spevak nutne nemusi byt ten najuspesnejsi. Neviem si totizto predstavit Terezu fungovat na SPOTIFY. Mat piesen, ktoru si opakovane vacsina streamerov streamuje dennodenne. Vacsinou tam boduju pop, dance pop, EDM, hip hop, poprock. A vacsina streamerov nemiluje velkobalady s najvyssimi tonami. Taka je realita.

SPOTIFY CHARTS CZ:
1. ONE KISS – C. Harris/Dua Lipa
2. SOLO – Clean Bandit feat D. Lovato
3. BETTER NOW – Post Malone
4. BACK TO YOU – S. Gomez
5. NEVERMIND – D. Lloyd

SPOTIFY CHARTS SK:
1. ALL MINE – K. West
2. ONE KISS – C. Harris/Dua Lipa
3. BACK TO YOU – S. Gomez
4. BETTER NOW – Post Malone
5. SOLO – Clean Bandit feat D. Lovato

314
Luke
Reagovat

@Tomáš: Pro mě je Verona srdeční záležitost z mladších let, když mi bylo 15-17 let, takže si je vždycky rád poslechnu. Víš, co by mě zajímalo ? Co vůbec posloucháš za kapely nebo zpěváky/zpěvačky ? Mám pocit, že ty jsi 1 z mála, co ho baví jenom 1 styl, žánr a někdo se ti tak nezavděčí. Opravdu kdo tě baví ?

315
Karmen
Reagovat

ako nechápem prečo jste tu na aleša takýto ludia, on nemože za svoje správánie ban bych mu nedávala

316
ales winner Karmen
Reagovat

omlouvám se za můj trochu zbytečný a vulgární příspěvek už se to nebude opakovat jinak ona tu byla Karmen jak vidím a asi taky pochopila že si nezasloužím ban jinak Karmen jestli jsi to vážně ty tak jsi můj miláček miluju tě a vyhraješ superstar

317
yeey
Reagovat

@Karmen: :-DDDDDDDDDDD

318
Jai Kudo
Reagovat

@Petr: Teda, sorry jako, ale srovnávat Růžovku s GG je buď čistá provokace, nebo……nechci se vyjadřovat nevhodně, na to jsou tady jiní ) :-(

319
DJ Vlado
Reagovat

@ales winner Karmen: Víš co je divné? Že Karmen má stejnou IP a dokonce i mail jako ty :-D

320
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Alešek a Karmen jsou jedna duše, jedno tělo, nediv se že sdílejí i počítač ;-) :D :D

321
Mia
Reagovat

Chodím sa sem väčšinou odreagovať v práci, ale po tom, čo som nadobudla pocit, že tu čítam stále dokola to isté, som si v rámci prokrastinácie spravila malú štatistiku počtu príspevkov. :-D Výsledky prvej desiatky sú nasledujúce :
Tomáš – 36
Bezík – 32 (ale nutné podotknúť, že sú kratšie ako u víťaza a nie furt o tom istom)
J – 22
Jai Kudo – 20
Ally – 19
Monika – 18
Ales winner Karmen – 16
popy – 14
dorka – 12
dolores – 11
U víťaza by bolo ešte zaujímavé urobiť štatistiku témy príspevkov. Ale jedno mám s Tomášom spoločné – moja favoritka obsahu príspevkov tiež skončila na 10. mieste. :-D Love, peace, no offence, idem ďalej pracovať. :-)

322
Mia
Reagovat

@Mia: P.S. Štatistika bola robená pri počte príspevkov 310, odvtedy sa už samozrejme počty zmenili.

323
ales winner Karmen
Reagovat

Dj Vlado tak je to asi náhoda ale já mám svůj nic ales winner Karmen Karmen asi použila stejnou IP ale v pořádku mě to nevadí

324
Bezík
Reagovat

@Mia: Šlaka ! Jsem prozrazen jako nenapravitelný internetový žvanil !!! Musím se nad sebou zamyslet … :D ;-)

325
Tomáš
Reagovat

@Luke: Náhodou mě toho baví dost a poslouchám tak různě, nemám za poslední dobu nic až tak vyhraněného. Spíš mám ale radši starší hity než ty současný, pop a rock. Ale pokud jde o SS tak tam mě vždy zaujmou víc spíš chlapi, asi se s nima dokážu víc ztotožnit a jsou mi sympatičtější a když už holka tak převážně musí být ty holky nějak inklinující k rocku a nebo mě musí nějak okouzlit – to se letos povedlo, Karmen, Adéle, Ester a Viki, snad sem na žádnou nezapoměl. Hrají u mě největší roli sympatie a prostě to jak mě kdo baví na pódiu, víc to asi nejde vysvětlit.

326
Jai Kudo
Reagovat

@Mia: Z tvé statistiky mám pocit, že tady někdy nepřiměřeně žvaním……budu se muset začít uklidňovat….. :-D

327
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: To nevíš že Karmen je u něho doma a nacvičují spolu čísla na neděli?

328
Luke
Reagovat

Tak to je moc, on vážně nemocný a asi za to opravdu nemůže…

329
Luke
Reagovat

@Tomáš: V pořádku :-)

330
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tak vždyť je (skoro) produkční, není se čemu divit ! ;-) :D

331
Mia
Reagovat

@Jai Kudo: Neboj, nedokazuje to nič, okrem toho, že som sa nudila…:-D Aby to malo nejakú váhu, musela by sa takáto štatistika spraviť pod viac ako jedným článkom. :-) To bol taký momentálny popud, lebo mi už išli na nervy Tomášove príspevky. Ja chápem že je sklamaný a frustrovaný, ale už by som rada čítala aj o niečom inom ako že je sklamaný a frustrovaný. :-D

332
Jai Kudo
Reagovat

@Mia: Já tu statistiku vnímám pozitivně, sám jsem se statistikou hezkých pár let živil takže to je OK… :-D
U Tomáše vidím jistý posun v tom, že pokud si dobře pamatuju, tak kdysi chtěl vyhazovat televizory z okna, sebe možná taky, to už nevím… :-D

333
Bezík
Reagovat

@Mia: Tak Tomášek už je takový letitý místní kolorit, tak píše pokaždé, a to už se výrazně uklidnil, před lety pořád vyhrožoval že vyhodí televizi z okna a vyskočí za ní … :D
Co s tím ? jedině zapnout autofiltr ;-) :D

334
ales winner Karmen
Reagovat

Tomášku bingo ano prozradil si mé překvapení sem si říkal že když byl tuhle neděli Dj Vlado v televizi tak se možná i já na Superfinále v neděli možná mihnuLuke-nemocný nejsem to je tím vedrem Bezik-skoro spíš tam patřím už jako do rodiny ale pst

335
yeey
Reagovat

@Jai Kudo: @Bezík: Ja si dokonce myslim, ze Alesek prebira spoustu veci z Tomášova reportoaru – psani pod 10 ruznymi nicky, vztekani se, urazky ostatnich. Jenze alesek je jen troll, o Tomase jsem mel obcas az strach, po vypadnuti Adama Kukacky to bylo fakt desivy :-) Fakt se uklidnil.

336
Mia
Reagovat

@Jai Kudo: @Bezík: Ale veď ja to tu dobre poznám, ja som tiež letitý čitateľ, ale obvykle nepíšem do diskusie, nie som ten typ. To už musí byť niečo vážne silné, aby ma to donútilo napísať. Ja sledujem Scalexa už roky, ešte keď písal na krásná.cz, tam mal nejaký blog alebo čo to bolo, ale vtipne sa to tam vynímalo pri tých kadejakých radách ako odstrániť pupáky a čo robiť, aby sa do teba zamiloval chlapec tvojich snov. :-D Potom sa odtiaľ stratil a ja som to oplakala ale v záchvate zúrivého googlenia som ho objavila tu aj s DJ Vladom, tak odvtedy som tu. Na tajnáša. :-) Keď chcel T. vyhadzovať televízory, aspoň to malo šťavu, teraz je to už len.. Angličania na to majú dobrý výraz…whining. Mno, tak som sa zase vyrozprávala a ukľudnila a život je zase krásny. A stačili na to iba 4 komentáre, niekomu nestačí ani 36. :-D

337
ales winner Karmen
Reagovat

yeey co já že přebírám repertoár tomáška s kama já bych nikdy nevyhodil televizi z okna jak tomáš a za druhé nemám 10 nicků ale jen nick ales winner Karmen a to že tu Karmen psala jo za to já nemůžu spíš je to náhoda ale když nad tím přemýšlím za svou mladší sestru bych jí bral všemi deseti

338
yeey
Reagovat

@ales winner Karmen: musim rict, ze ses fakt vtipnej ;-DDD

339
Mila1
Reagovat

Trochu mimo téma, ale narazila jsem na tohle… Trochu jiná káva…. https://www.youtube.com/watch?v=KlcojTnK-Es

340
J
Reagovat

Kedze vela kecam, tak si to aj teraz neodpustim. Chcela by som byt malickou muskou a pozriet sa ako Karmen nacvicuje povinne pridelene songy. Dufam, ze jej vyberu DREAM ON do TOP 2 ako najlepsi vykon. No lepsi podla mna vo finalovych kolach nemala. Navyse ho spievala v 1 finale a tym padom nie je taky cerstvy. U Elisky sa obavam, ze najlepsi mala to STAY aspon pre mna.

341
Petr
Reagovat

@J: drobnou ceka stejny osud jako Adamca chodura nebo Krovakovou, nemá zadné hity proto ji nelze srovnávat s Cmoríkem nebo Duricou, ji jako jedine dali prostor v TV po soutezi,dokonce 2x, nikomu jinymu nedali, žije ze „slávy“z markízy..jeji rychle zbouchane pisne jedou jednim uchem dnu a druhým ven a obe znení stejne, o pár let si na ne nikdo nevzpomene, nejsou to zadné velke veci coby si clovek poslechl rad o 5 let, sama uvidite

342
jab
Reagovat

Ještě dodatečně vkládám své dojmy z koncertu Viky Černíkové. Viky většinou (nebo zásadně?) vstupuje se svou kamarádkou Kristýnou Kaniovou, která ji doprovází na klávesy a občas jí zpívá vokály. Holky měly asi hodinov set v rámci opavského pokračování akce Joy Run (asisotvaný běžecký závod). Zazněly jak celkem známé pecky (Young Folks, People Help the People, nechyběl ani její osobitý cover Sweet Child O Mine, i když v kratší verzi než předvedla Karmen), tak i vlastní autorské skladby, převážně v žánru indie. V jedné skladbě se Viky místo na kytaru doprovázela na xylofon, takové zajímavé zpestření. Musím říct, že jejich vlastní věci mě docela zaujaly, rád bych si holky poslechl ještě někdy v budoucnu. Viktoriina vystoupení rozhodně nejsou o intenzivních tónech acdechberouí dynamice, která člověka vytrhne ze sedadla, ale spíš o atmosféře, kterou dokáže svým projevem navodit a kterou si pak člověk tak nějak užívá po celý song – víceméně takový chill. Ve finálových kolech by s tím možná měla problém prorazit, ale v reálném hudební světě jí (jim) na klubové scéně docela dávám šance :-).

343
Johana
Reagovat

@Karmen: @ales winner Karmen: jako docela dobrý pokus, ale pro úplné ztotožnění se s Karmen doporučuji víc prostudovat jazyk slovenský. Slovenka by nikdy nenapsala ,,jste“ a ,,bych“.

344
ales winner Karmen
Reagovat

Johana asi už taky blbnete z horka když tomuto věříte panebože natolik mě tu znáte i když mě nemusíte že já přece bych nepsal slovensky ani to neumím to za první a za druhní pardon druhé přece bych neuváděl čárky za větou sem tu mockrát říkal že mi jazyk českej nic moc neříká a Karmen tu asi vážně byla ale vy budete furt do mě rejt

345
Lukša
Reagovat

@Karmen: @ales winner Karmen: No tak je to jasné, a teda super evil plan. Konečně se tu objevila Karmen, která psala ze stejného PC a dokonce skrze stejný mail jako Aleš. Co z toho vyplývá? No přeci že celou dobu se za tímto nickem skrývá Karmen! Tím se vysvětluje chabá úroveň jazyka českého, adorace sebe sama, pomlouvání soupeřek. Dokonce si půdu pro svůj ročník připravovala už spoustu let předem, ještě v útlém věku.
Kratší verze pro lidi beze smyslu pro humor – neetické duplikování nicků za účelem propagace a obrany vlastních zájmů. Navíc pár minut po sobě a ještě skrze stejný mail.

346
Bezík
Reagovat

@ales winner Karmen: Aleši nelži ! Víš co ti maminka říkala !!! Kdo lže, ten krade, kdo krade, může i zabít !!! Tak buď hodný chlapeček a přiznej se ! ;-)

347
Bezík
Reagovat

Jej. Někdo mě smazal. A takovej hezkej výchovnej příspěvek jsem napsal … :(((

348
Bezík
Reagovat

@Bezík: Aha, tak nesmazal. Ale fakt tam nebyl !! Asi mám halucinace z vedra. Pardon, odcházím zdechnout do houští ….

349
Johana
Reagovat

@Bezík: ale houby halucinace, chceš statisticky doběhnout Tomáše v počtu příspěvků :)))

350
Bezík
Reagovat

@Johana: Šlaka ! Jsem prozrazen ! No co už. Hladce jsem se ujal vedení pelotonu ;-)

351
Ally
Reagovat

Se dneska směju nahlas z vas;)
No koukám.. na to, že ted v práci nestiham ani jist..a ještě doma, plkat v TOP 10 tady ještě stíhám; )
Jo taky jinde něco davam , tak max 3 X za deset let .;) ale tady je to taková dobra sebranka..I sociologicky asi..:)
Taky se nad sebou zamyslím;).ale nekdo by se tu měl živit psaním maturitních práci za úplatek dle hesla..obloukem se vrátím k tomu samému, hlavně ať je to aspoň na čtyři strany ; )
A jinak statistika je taky moje úchylka ; )
Az tak ze jsem si ji na gymplu studovala o prázdninách předem..Jinak Hujer moc nejsem..snad:)
Kdybych mela vic času, zkusila bych si hrat kolik vsadit na Karmen a kolik tu musi kdo poslat hlasu,aby se vyplatilo. .:) ne, delam si legraci. .asi; )

352
Ally
Reagovat

@jab:
Děkujeme. .;) To mohlo byt fajn..Já na takove akci v OV asi Slzu ; (
Hm možná by fakt ve finále na velkém pódiu nebylo pro Viky ono..nebo by se tam necítila. .Nevím jestli jde srovnávat třeba s Anetou Langerovou tehdy …ta mela asi silnější hlas mj.

353
Ally
Reagovat

@J:
Ja si myslím, že bude ted hodně záležet , co budou holky zpívat. .ne ze by jindy nezáleželo..
Apokud zas dají spolecne něco jako Survivor, budu se těšit i na Terezu ;) Jen ať se ale Karmen a i Eliška nezničí hned na začátku

354
ales winner Karmen
Reagovat

Bezik on ti někdo smazal tvůj komentář no a jestli s tím nepřestaneš s tím pomlouváním mé osoby tak nejen že ti budou mazat příspěvky ale půjdeš rovnou do schvalovačky a vy všichni kteří mě nenávidíte

355
Faceless
Reagovat

@ales winner Karmen
Na jednu stranu pises, ze produkcia nechce za vitazku Karmen. Ze chce Terezu. Na druhej strane pises, ze mas nieco spolocne s produkciou. Tak ako to je? Inak ako citam tvoje prispevky, mozno je cas vyhladat odbornu pomoc.
Superstar uz radsej ani nekomentujem, je to show, ide tam o sledovanost, reklamy a hlasy z sms.

356
Faceless
Reagovat

Eee sorry, ked som pisal ten komentar, necital som, co bolo pred tym. Fakt huste.

357
dolores
Reagovat

@Mia: Tvl, tak ja som na konci pelotonu ? :(( Najvyssi cas zacat na sebe makat ! :-)))

A ty Beziku, bud dobry, posluchaj Aleska, bo pojdes do schvalovacky !! A tam ti nedaju ani jest ani pit a je tam strasna zima …….brrrrrrrrr :-///

358
dolores
Reagovat

Inak Vlado, viem ze si uz televizna hviezda, a nemas cas na prkotiny :-D, ale ak mas nejaky Panackovsky slovnicek naj hlasok, splechov ci haluzi, tak zapis tam na samy vrchol rebricka prispevok od Karmen c.315 !!! :-D
Na toto sa nechytaju ani niekdajsie Tomasove slavnostne rozluckove epilogy za vypadnutymi chlapcami, z ktorych mi az slzy tiekli :-))) Skoda, ze sa uz umudril 8-) , ale aj tak ho rada citam, hoci neznasa tych, komu ja fandim, ale bez Tomasa to tu nie je ono. On je miestny kolorit ….:-)

A preco sa uz nedaju dohladat clanky z r.2011,2013 …? To je asi otazka na spravcu stranky, a ten mi neodpovie of course.

359
ales winner Karmen
Reagovat

Faceless to co píšu je pravda vždyt přece je jasné jako facka že produkce i porota tlačí na vítězku růžovku a ne Karmen bejt to na mně a po mím tak by se to dalo nějak zařídit že by vyhrála Karmen bohužel nemám přímej vliv jen něco málo ale já nevím jestli mě aspon chápeš ty ale chce se mi brečet vždyt tady mě všichni odsuzují že se chovám jak troll idiot ale já vážně sem vám nic zlého neudělal já mám doopravdy Karmen rád a záleží mi na tomto webu že sem chodím jenomže bohužel sem a mám tu smůlu že tu čas od času narazím na Luke a Tomášek na mě taky už ůplně rezignoval ale fakt věřím že vyhraje tuto neděli Superstar Karmen a to bych potom až bych sem přišel chtěl číst komentáře jestli by tomášek luke dolores Jai kudo a ostatní konečně aspon trošku uznali že sem měl celou dobu pravdu naděje umírá poslední a já sem se nikdy nevzdal ani posledně v roce 2015 a ani dneska fakt si myslím věřím doufám aby se stalo něco… já nevím zázrak třeba aby růžovka skončila na 3 místě ale asi tam bude eliška a no sem asi naivní a pro většinu diskutujících nemám tady co dělat a někteří by mě rádi lynčovali ale já sem chlap kterej drží a vždy držel slovo já to nevzdám do poslední vteřiny to nevzdám Karmen má talent od boha a i kdybych proesemeskoval třeba deset litrů tak to udělám

360
dolores
Reagovat

@Petr: WOW,:-OO tak toto si nenecham ujst, bomba, vidim, ze ich tam prislo 7 a to je dost. ! Este aj Robo Mikla, ja sa z toho klepnem:-)) A Sindlerova sa neukazala min.8 rokov, odkedy sa vydala za mafiana, ….asi capo zakazal, a teraz sa rozviedla, tak uz moze chodit von..:-)) Super, len mi tam chyba Zdenka a Katka. Viem, ze maju babatka, ale to sa da zariadit, ved Katka sem-tam koncertuje a Zdenka (inak manzelka renomovaneho ackoveho jazz-hudobnika Rozsu) minule sa zjavila na JOJke :-) No a Humennska stale rovnako uletena :-)) a Bezdeda stale dobre vyzera a Kely tenista, och to je SHS1 :-O a zaspievaju Kym vies snivat !, …tak toto je ten spomienkovy optimizmus :-D

No dufam, ze to dnes stihnem. A potom popisem, aby som sa dostala aspon do TOP3 Tour de Panacek :-D

361
bobina
Reagovat

@Johana: @Bezík: Konečně sranda. Fakt mě bavíte. On i ten Alešek, ale tak nějak jinak…A díky „Jab“ za info o Viky. Už se těším na to, co se tu strhne, až vyhraje Eliška / a kurz na ni je, Tome, parádní/

362
Bezík
Reagovat

@dolores: No já už se pomalu začínám bát, ale přece jen doufám, že by Alešek nebyl tak krutý a nenechal mě zavřít do schvalovačky ??!!! Vždyť to by byl zločin proti lidskosti, nebo tak něco, nééé ? ;-) :D

363
Bezík
Reagovat

@bobina: Jojo ;-)

Eliška, Eliška nebyla pyšná,
ona si v neděli na Superstar vyšla.
Eliško, Eliško poskoč si trošku,
vyber si z kolečka nejlepší písničku

364
J
Reagovat

@dolores: Nieco sa mi mari, nespieval nahodou Martin Kelecsenyi MUSIM UZ IST vsetkym vypadlikom vo Vyvolenych 1 na Jojke? Ja som to nesledovala, resp. len tak obcas na 10 min.

365
J
Reagovat

Tak sledovanost na MARKIZE mierne poklesla. 3 000 ludi nastvalo udelenie DK Petrovi a tak si uz SuperStar v nedelu nezaplo. 411 000 ludi na Slovensku zostalo vernych tejto show. Som zvedava na sledovanost Super Finale.

366
ales winner Karmen
Reagovat

bobina tohle nemůžeš myslet vážně ted sem si polil klávesnici od kofoly eliška a vyhrát superstar tak tohle je největší srandovní komentář co tu kdy byl Bezik samozřejmě že bych to nechtěl kdo by mě hejtoval Karmen

367
Mia
Reagovat

@Bezík: Lepšie by sa to rýmovalo s „trošičku“.
Eliška, Eliška nebyla pyšná,
ona si v neděli na Superstar vyšla.
Eliško, Eliško poskoč si trošičku,
vyber si z kolečka nejlepší písničku.

368
ales winner Karmen
Reagovat

Karmen vyhraje Superstar stala se z ní nejlepší TV STAR přišel za ní Alešek dal jí pěkný dáreček prsten snubní dala si a zkrášlila si své krásné vlasy alešek je rád od dneška je s ní kamarád růžovka se dověděla prstíčky mu políbila Vlado zašel za eliškou za tou princezničkou pyšnou kdo vyhraje v neděli zeptejte se všichni jeho at nejsme všichni i s aleškem v čele v prdeli

369
Karmen
Reagovat

Dakujem Aleš velmi pekne za básničku vážím si toho jsi borec budem bojovat až do konca

370
dorka
Reagovat

No, to je zase počteníčko :-D. Kašlu na to, která vyhraje, každá je úplně jiná a všechny svým způsobem dobré. Jen chci říct, že když Nova a Markíza nemají (nebo chtějí šetřit) na pořádnou šou, ať se na to raději vysserou. A vůbec, ten sloučený formát je naprd. Chci soutěž, kde se porota nebude muset rozhodovat podle národnosti. Jednu u nás, druhou u susedov. Vlastně chci soutěž, která tu dřív byla, plnohodnotná, 40 semifinalistů, 4 semi po dvou, 2 kousky dodá porota, ok. A pak 10 finálových kol, ať si můžu vytvořit sympatie, ať ta děcka slyším zpívat. Dřív to šlo. Dnes už jsou na rozhodujících místech mileniálové. Srááát na to, ono nějak bude, oni to blbci sežerou i tak… Nic si nepřeju víc, než mít možnost vidět první 2 řady SHSS. Ne z nostalgie. Už tehdy jsem věděla, že se dívám na něco opravdu výjimečného.

371
Jai Kudo
Reagovat

Hmmm, z Panáčka se pomalu stává zásluhou Aleška a Karmen docela poctivej blázinec…. :-D

372
d
Reagovat

@Jai Kudo: Přesně. A je to škoda.

373
jab
Reagovat

@Jai Kudo: To máme přinejmenším rozdvojení osobnosti spojené s chorobnou posedlostí svým idolem. :-D

374
Bezík
Reagovat

@Mia: To je dětská písnička pro nejmenší děti, já jsem si ji trošku modifikoval :D „Trošku“ je tam v originále asi proto, aby se to dobře frázovalo ;-) Existuje i více verzí téhle písničky. Původně jsem si myslel, že to všichni znají ale koukám že ne :D

375
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Trocha čisté schýzy, no bóže to je toho … Když vidím, co se děje třeba v politice, tak je Alešek vlastně úplně zdravej a normální :D

376
dorka
Reagovat

@Bezík: to je ale primárně špatně, zvykat si na to, že nad shačkama mávnu rukou.

377
Bezík
Reagovat

@dorka: Nad čím ??? Co jsou „shačka“ ?

378
dorka
Reagovat

@Bezík: Jsem zvyklá, že když napíšu v tom slově „r“, automatický korektor vulgarit mě nepustí a rovnou příspěvek vymaže :-)

379
Ally
Reagovat

@Bezík: Já znám , to byl náš hit ve školce :) ale jeli jsme to furt, tak už mi to v těch pěti letech vadilo :))
A to bude jako zpívat Eliška v neděli ? :) A jako druhý song ten , co jsi vybral včera ?
Tak je třeba se ukázat v různých stylech :) .když “ už jdeme do finále..a za všechno váážně díík ..”
Oj tady je to nakažlivé : ) ale fakt. asi víc lidí snídalo vtipnou kaši a někteří si dali nášup..:)
aspon se člověk odreaguje..

No a pokud je to nápověda ??..zdálo se mi už onehdá..Hm hm.. Ale tuším jsem zachytila i jinou..a naTerezu to nebylo :)
A nebo máš taky spojení s produkcí ..ha ? :))

380
Monika
Reagovat

uz je to tady stejne ulet, tak snad neva, pridam dalsi. S Tomem byla driv vetsi prca, tekly mi take slzy smichu, uz se kroti. nejake legendarni hlasky:
Tak sem včera letos poprvé vzal do ruky mobil a poslal sem Adamovi celej svůj kredit. Adam si to za včerejší výkony zasloužil, byl prostě vynikající a nejlepší, nikdo si nikdy nezasloužil postup tolik jako včera on. Je to skurvená zkorumpovaná show. Nemyslím si že v tom jede porota protože ti tam Adama chtěli. Ale nějaká kurva v produkci tam v zákulisí vždycky rozdá mobily podřízeným a určí jak se má hlasovat. Proto včera ty kecy okolo jak je to strašně moc těsný a jak se to pořád mění, zase si potřebovali udělat alibi pro ty svoje levárny. A pak jak moderátoři otevřeli obálku a zase to jejich ´´překvapení´´ tak už mi bylo úplně na 100 procent jasný že vypadne Adam. To bylo teda fakt překvapení. Proč já idiot sem do tý frašky něco posílal? Ale dobře mi tak.

Teď si přeju jedinou věc. Když Pčelár nevypadl včera tak mu škodolibě přeju aby to celý vyhrál a aby to Sabina prohrála a vy ste tady pak byly všichni nasraní jako já dneska protože jinak tu mou nasranost nikdy nepochopíte a dál si ze mě budete dělat srandu. Však na Pčelárovi samotným bylo už vidět že je mu to blbý a že už z postupu nemá radost, už si asi musel říkat kdo ho v tý soutěži pořád dál tlačí když ví že na to nemá. Já na to seru, v neděli už to nesleduju. Tohle už ne! Už nikdy žádnou skurvenou show. A vy se na to taky vykašlete, stejně vás to všechny jednou zabije. Teď jdu do hospody já a budu tam až do příštího pondělí jen abych tu pičovinu v neděli v televizi neviděl. Sbohem!

Seru na všechno, seru na Sabinu a seru na celou skurvenou Superstar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

381
jab
Reagovat

@Ally:
Teda Ally, docela mi svým písemným projevem připomínáš jednu trochu dávnější zdejší diskutérku – „příznivce obecného“ :-).
Jinak říkanka o Elišce mi lehce naskočila, akorát jsem ji nebyl schopen dát dohromady – teda, nevzpomněl jsem na nic vyjma úvodního „Eliška, Eliška“ :-D

382
Monika
Reagovat

Pro mě ta pičovina včera taky skončila a upřímně lituju všechny co na to ještě v neděli budou čumět. Už nikdy nic takovýho nesleduju, už nikdy žádnou reality show. Je to obyčejnej podvod a jinej důvod než Štefanova národnost prostě k jeho přítomnosti ve finále není. Prostě mu lidi z Markízy poslali takovej počet hlasů aby postoupil. Kdo tomu nevěří tak to ani nechce vidět ale je to prostě tak. Nikdy víc podobný pičoviny nesleduju, teď už sem definitivně jednou provždy vyléčenej. Sbohem

Jdi do hajzlu. Já ho narozdíl od vás nepotřebuju když v neděli budete zase koukat na tu chujovinu která je jeden velkej podvod. Ale jen se dobře bavte. Dementní zábava pro dementní lidi. Škoda že mi to nedošlo dřív. A do toho hajzlu jdi kvůli radosti z vypadnutí Adama. Nevím kdo seš tak si to nemusíš brát osobně a ber to jenom jako daň za svoji jednoduchost. Seru už na všechno. Skurvenej podvod. Vždycky to musí být čech – slovák jinak to nejde. Kdo ještě věří na regulérnost je mamlas. Mě už je stejně jedno co si o mě myslíte protože tady sem stejně už definitivně skončil. Nemám už o čem diskutovat. Prosím o zablokování mého nicku abych sem už ani nemohl napsat. Spičená superstar!!!! Sbohem!

383
Faceless
Reagovat

@ales winner Karmen
Chapem to, ze chces aby vyhrala Karmen. Ked boli castingy mal si uplne inu favoritku, a Karmen si nemal rad. Ok zmenil si nazor. V pohode.
Ja osobne tiez fandim Karmen.
Ale ak to aj vyhra Tereza, co je dost pravdepodobne, pozeral si youtube videa zo superastar? Ma tam strasne vela podla mojho nazoru asi detskych, alebo teenage fanusikov.
No urcite jej fandia aj dospeli. No ked to vyhra, tak si to zasluzi. Tereza ma vsetko vymakane image, to co ma v telke povedat a fakt je dobra spevacka az na to, ze vsade dava tie cernosske kudrlinky, alebo neviem, ako to pomenovat, proste ze nedava rovne tony, ale skoro vsetko je gyc. Tereza je uz teraz dokonala spevacka.
Karmen berem skor tak, ze je to trosku introvertna umelkyna. Inak Karmen ma velmi prekvapila je to prirodzene dievca, ktore sa na nic nehra. Jasne, chce strasne vyhrat. To chce asi kazdy okrem Borkovca. Zas musim odbocit Haloo? Richard Chovan namiesto borkovca, nic?
eee sorry, produkcia vam nadiktovala divoku kartu. Pruser je v tom, ze ste nemohli ani Borkovca zdrbat za jeho spev, pretoze by ste vyzerali ako banda nekompetentnych idiotov.
No spat Tereza to ma vsetko vymakane, a na 99
percent asi vyhra. je cas na cesku vytazku/vytaza.
Aj ked ma Tereza vobec nebavi musim uznat jej kvality, je skvela. A ked dokaze strhnut svojim spevom a vystupovanim, tolko ludi, teda vacsinou asi pod 15 rokov, ale aj to je velky uspech. preco by to nemohla vyhrat?
Ja osobne mam pocit ze poslem Karmen strasne vela sms, je to jedno Tereza je aj tak vitazka. Ak sa nam to nepaci, je len 1 moznost, prijat to.
Alebo si vazne niekdo naivne mysli, ze Superstar, je tu na to, aby hladala talenty? Nie, primarna vec je sledovanost a vsetko okolo toho, ak sa pritom najde nejaky dobry spevak/spevacka, je to bonus.

384
dorka
Reagovat

@Monika: Klasický stalker. Smutné.

385
Monika
Reagovat

A jeste par hlasek Toma, ctu to znova a zas bulim smichy. To byly super casy :-))

Štefan je piča! Ať už ten skurvenej Štefan konečně táhne do hajzlu! Jestli příště porazí Adama tak tam do tý vily pojedu a už mu fakt rozbiju držku! Já už ho mám prostě úplně po krk, proč už konečně nevypadne????? Je to prostě Itcho Pitcho a jinak už mu neřeknu! A vy tady ještě si někteří přejte dementi aby byl Štefan v Superfinále! Se na vás asi pěkně vyseru a všem co mu fandíte a posíláte hlasy otevřeně vyhlašuju válku!!!!!!

Tak se tu se mnou už nikdo nebavte, prostě sem bouchnul. Jednou to přijít muselo. Dával sem Itchovi pravidelně čas na vypadnutí už od Top 7. Kdyby zavčas vypadl, mohl sem si ještě zachovat čest. Kdyby porazil jen Martina který si to ale vůbec nezasloužil tak to ještě nějak překousnu ale vzhledem k tomu že to teď vypadá že bude v Superfinále místo Adama tak NE….to už opravdu nedávám. Sabina vyhraje za což budu rád ale s tím slovenským ksindlem si to vůbec neužiju. Je to na hovno. Takže tohle je nakonec fakt poslední Superstar na kterou koukám.

386
dorka
Reagovat

@Monika: starééé … něco nového?

387
Ally
Reagovat

@jab: To mi něco říká..ale nevím.. nicméně já to nejsem :) moji IP adresu žádná jiná superstar nepoužívá :)

Uf myslím, že za chvíli půjdeme na schvalovačku všichni..aspoń tam Bezikovi nebude smutno :) Scalex ,Vlado nikde , když je ted ta celebrita..a je to tu jak v té školce :)

388
Monika
Reagovat

Tom je proste Tom :-))

Jak sem řekl, pokud vypadne Adam tak se zabiju. A pokud vypadne Martin tak se připravte na to že tady budu na adresu Štefana a těch co mu v neděli pošlou hlasy opravdu pořádně sprostej a to říkám předem. Protože kdybych nebyl tak bych se přetvařoval. A já se přetvařuju nerad.

389
dorka
Reagovat

@Monika: a Monika je Monika :-/

390
Bezík
Reagovat

@Ally: My nesmíme ani naznačovat ! :D Ale „onehdá“ si zachytila správně ;-)

391
Faceless
Reagovat

Sorry, za off topic, teda komentar mimo Superstar. Vsetci sme obetou systemu, Potravinarsky priemysel nam dava nezdrave potraviny, potom musime ist k doktorovi, a co sa stane? Podporujeme pharmaceuticky priemysel, ktory nam naserviruje lieky – chemicke svinstvo, ktore ma tolko vedlajsich ucinkov na zdravie, ze az.
V televizii staci pozerat televizne noviny, sama negativna sprava, a na zaver, co dame, nejake zlate steniatko, alebo nieco, aby sme zakryli tu pachut. Zobudte sa, Superstar je komercna show, co tu chcete zmenit?

392
Rick
Reagovat

Neviem či niekto sledoval dnes Chartshow ale bolo tam stretnutie finalistov prvej Slovenskej SuperStar a pre mňa neuveriteľná nostalgia, je ťažko uveriť že to je už 14 rokov

393
Ally
Reagovat

Tak k věci :) co se bude vlastně zpívat v neděli..kromě jedné opakované ?
A ted mě napadlo pro Terezu Robbie Williams – Let me entertain you ..třebas ?
Good night :)

394
dolores
Reagovat

@Rick: JJ, sice kym sa k nim prepracovali, bolo treba ptretrpiet kopu vaty este aj s Darou, ale stalo to zato, az mi zimomriavky nabehli a ten pocit nostalgie …..Adele aj slzicka vyskocila :-)
a uz su na aj tube
https://www.youtube.com/watch?v=Zamy-gvb2CM

395
Bezík
Reagovat

@Ally: Já bych dal Tereze něco od Florence Welch, ať se ukáže ;-)

Co třeba tohle ? https://www.youtube.com/watch?v=3gmpGusme3U

396
Mia
Reagovat

@Rick: Humenanska bola priserne preafektovana ako vzdy, neznasala som ju vtedy, neznasam ju aj teraz. Neviem kto bol horsi, ci Miro Jaros ci ona. A Koscova s jej prezyvkou gaucana… Aaaach, spomienky. :-)

397
dolores
Reagovat

@J: Ano, to je znama piesen, dokonca volne dostupna na YT :-))
Ja som VV tiez prilis nesledovala, po takom formate ako SHS, ma toto vobec nebavilo, ale islo to prvykrat, kazdy bol zvedavy

Monika, kde si to vyhrabala ? :-O

398
Mia
Reagovat

Btw. ake su pravidla tejto diskusie? Som sa uz dvakrat sem snazila vlozit odkaz na jednu basnicku na ktorej som sa bavila pred 14 rokmi a tie komentare tu nie su. Vsak sem ludia bezne davaju linky, tak kde je problem?

399
dolores
Reagovat

@Mia: Petra ten afekt ma prirodzene, nehra to… ale bavila ma ako hovorila o tej mantre :-D
Skoda ze Gaucana aj Zdenka neprisla. Ale Robo bol super a v tom tricku :-DD Zaujimave, ze najviac zaraba najvacsi Haberov mucenik, akoze nespevak Miro Jaros :-D
A za Koncekom mi prislo nejako clivo :-( , hlavne ked som si pozrela staru verziu.

400
dolores
Reagovat

@Mia: Ked das viac ako jeden link, tak ides do schvalovacky :-D Alebo nejaky pochybny link… alebo sa v prispevku nachadza viac zavinacov. A mne sa uz stalo, ze mi nepresiel uplne normalny prispevok, bez linku… takze pravidla ? ake len nechces :-D

401
Mia
Reagovat

@dolores: Roba podla mna d toho tricka navliekli producenti. Sa pozname osobne, teraz je to uz (skoro) slusny panko. :-)

402
Mia
Reagovat

@dolores: Vdaka za vysvetlenie, tak sa pobavim len ja sama. :-D Myslim, ze bol z kategorie „pochybne“.

403
dolores
Reagovat

@Mia: Myslis, ze ho chceli mat aj teraz za rebela ? :-D No viem, ze je slusny, ma za sebou protilakoholicku liecbu, citala som s nim velky rozhovor a tesim sa z toho, ze nepije, a dnes ma dobre pobavil :-D

A viem ktoru basen si mala na mysli, tiez mi ju prave neschvalili :-D
zvlastne, lebo Monike presli stare Tomove vulgarity bez problemov:-D

404
Bezík
Reagovat

@dolores: Zdejší umělá inteligence má ještě svoje rezervy :D

405
Tomáš
Reagovat

Tak děkuju Monice za osvěžení paměti, nevím jestli si do mě chtěla rýpnout a zesměšnit mě nebo to brala jako vtip ale každopádně sem se teď při čtení svých starých komentářů taky docela dost nasmál. Jo ty roky 2011 a 2013 když byla SS, tak tam sem to fakt nejvíc prožíval, tam to opravdu mělo pořádný grády…na život a na smrt doslova a do písmene. Ještě že dnes to už až zase tak extrémně neprožívám, třeba fakt s věkem dostávám aspoň trochu rozum. Byly to zajímavý časy, to už se nikdy nevrátí. :-) A když už si tu tak vzpomínáme na staré dobré časy, neví někdo co se stalo s některými tehdejšími diskutéry? Co třeba takový Judr. Marek Kalina nebo Vlk? Neví někdo co s nimi je a proč už nepřispívají? Ani nevím přesně u které SS zmizeli ale vím jistě že v r. 2011 tu ještě byli přítomni, to si pamatuju a to byla dost možná poslední SS u které byli. Docela by mě zajímalo co s nimi je. Ono těch diskutérů asi bylo víc co nás už zřejmě navždy opustili, jenom si na všechny asi už nevzpomenu – tak klidně můžete přidat i jména pokudsi ještě někoho dalšího vybavíte. Ještě Vladův oblíbenec Maxx možná – ale ten se tu možná ještě čas od času objevuje. :-D

406
ales winner Karmen
Reagovat

no a za 4 dny je už GRANDFINÁLE nějak rychle to k tomu uteklo stejně jako mé působení tu na panáčkovi protože jestli bude superstar zase až za další 3 roky snad bude a budou sem i nadále chodit dolores Jai kudo tomášek luke jardach pb Monika bezik a samozřejmě i spousta dalších skvělích panáčkovců tak sem budu přispívat samozřejmě i já

407
J
Reagovat

Dufam, ze dnes bude znamy aj playlist pre Super Finale.

408
Ally
Reagovat

@Bezík: Jj mohla by dat jiný styl Tereza. .Když ji tu někdo srovnaval s Edit Piaf, ať pochopim proc ;)

Třeba Monika ty Tomášovy příspěvky nevyhrabala, třeba si je pamatuje..? :D

409
ales winner Karmen
Reagovat

J já si myslím že playlist na markíze bude až odpoledne nebo v pátek

410
sali
Reagovat

Ahojte, priatelia, pozdravujem vsetkych a dvojnasobne mojich oblubencov MDD.
DJ Vlado, posmelujem Ta, pis capy-recapy nadalej, neznamena, ze ked sa nehlasime, tak zaroven nesledujeme. Scalex sa odmlcal nastalo?

411
Jai Kudo
Reagovat

Hm, vítěz SS 2011, velký rocker (Foo Fighters!), který nikdy nezradí své rockové fanoušky, má nový hit! :-D

https://www.youtube.com/watch?time_continue=53&v=j483RckIx48

412
popy
Reagovat

@Tomáš: Vlka a Marka Kalinu pamatuju ještě z Gorilly. A taky spoustu dalších. Vím, že první společnou Superstar jsme ještě řešili tam – a Panáčka jsme brali jako velkou konkurenci. :-D
Jinak ta společná píseň prvních slovenských superstaristů ze včerejška byla fakt nostalgie – nevíte, proč nepřišel Kotula? U Koščové a Predné to bylo asi fakt těmi dětmi.

413
Tomáš
Reagovat

@popy: Diskusi na Gorille si taky ještě pamatuju, škoda že tam se už o SS nediskutuje. Vím že ČSS1 v roce 2009 jsme tam diskutovali ale ani si nepamatuju jestli se o ČSS1 diskutovalo i zde na Panáčkovi a jestli i zde o ní vycházely články. Vím že sem nesnášel Chodúra a taky sem mu to často dost okořenil a zbožňoval sem Šmajdu. A pak od r. 2011 to už si pamatuju vše, to už tu začalo to pravý peklo. :-D

414
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Adamec je dobrým příkladem, jak taková univerzálnost zabíjí talent. On zazpívá téměř všechno a dobře, jenže díky tomu neví co ze sebou. On je jako zpěvák všechno a nic zároveň. Ve všem dobrý, v ničem výjimečný.
Tohle nejvíc zazlívám SS, že tlačí ty děcka k univerzálnosti, místo aby je tlačila k výjimečnosti. I když v téhle zkrácené a zprasené podobě je vlastně netlačí už k ničemu.

415
popy
Reagovat

@Tomáš: Jo jo, to byly nesmiřitelné boje chodúrovců a šmajdovců, zvlášť když to trvalo skoro tři měsíce. :-D Jenom Dominiku jsme měli rádi snad všichni. A Bendiga jsme až na vzácné výjimky zase nesnášeli. :-D :-D :-D
Jinak zpět do současnosti – jestli mě letos něco fakt fascinuje, tak to, jak se valná většina „zasloužilých diskutérů“ shodla na Tereze. To nepamatuju, aby hlavní favoritka mezi nimi v podstatě neměla žádné fanoušky.

416
popy
Reagovat

@Bezík: Adamec je pro mě snad největší zklamání, u toho jsem věřil, že z něj něco bude. Ale podle mě je to důsledek drakonických smluv, které ta děcka ve společných sezónách musí podepisovat. Anetě a Cmorovi se ještě povedlo před tím utéct (nebo byli možná silné osobnosti), ale Adamec nebo Drobná se všemi těmi Tvářemi a Lets Dance, to je prostě cesta do pekel – a jak píšeš, k nijaké univerzálnosti.

417
Monika
Reagovat

@Tomáš: Jak tu o tobe mluvil yeey, tak me napadlo vyhledat tve stare komentare. Fakt jsi me bavil, bez ironie, spickove komentare, mela jsem zachvaty smichu i ted po pripomenuti jsi me znova rozesmal. Ty jsi byl super kombinace mix nasranosti a uprimnosti. Jak jsi to prozival a cos do toho daval, bomba.
A diskuteri namatkou mi chybi m-M-m, K, vlk a Kalina samozrejme. S Kalinou byla desna prca a byl desne komercni jako ja, milovnik Michala Davida :-)) Ten tu chybi hodne.

418
Bezík
Reagovat

@popy: Nevím, do toho nevidím, ale o Emmu bych strach neměl. Ona se v tom celebritním světě pohybuje jak ryba ve vodě, je to rozený talent :D Ano , nedělá zrovna muziku které by mě nějak brala, ale dělá to do velké míry podle sebe což je dobře. Věřím, že ze sebe něco dobrého časem vykřeše. Anetě Langerové trvalo deset let, než natočila opravdu dobrou desku. Já bych na ni nespěchal, ona má v sobě nějaký kompas až to uzraje, tak to bude fajn. Ten Adamec, no, já nevím. Třeba se taky nějak najde.

419
popy
Reagovat

@Monika: Kalinu vídávám občas v diskusích na IDnesu – a je to stopro on, ty extrémní názory má pořád stejné. Na koho si ještě vzpomenem? S Veronikou jsem ve velice zřídkavém kontaktu přes FB, pak tam ještě byla ta slovenská dvojčata, ne? A Káčko.

420
popy
Reagovat

@Bezík: No, kdo ví, jak to bude, držím jí v každém případě palce. Nicméně – když si uvědomíš, že ze společných ročníků se stali největšími hvězdami Celeste a Ben – a vlastně i Debbi, i když tu moc nepočítám, protože vypadla hned v prvním semi – tak je ten systém hned jasný – ti dva si to dělají naprosto po svém, a jakkoli Benovy písničky fakt hodně, hodně nemusím, klobouk dolů.

421
Bezík
Reagovat

@popy: Přiznivec.obecný mi tu chybí, ta byla fajn. Ten Kalina je tamten Kalina ? Tak to by mě nenapadlo, no možná jo, blbouni to byli oba :D

422
yeey
Reagovat

Mne zas chybi cedarin, Anta, Ája…. GG tym nebo jak jsme si to rikali…

423
popy
Reagovat

@Bezík: Já si myslím, že je to on – s tím neustále opakovaným důrazem na to, jak má kdo vypadat a jak se má oblíkat, s tím, jak se hrdě hlásí k tomu, že je gay. Fakt nemám pocit, že by mohli existovat dva takhle úplně stejní Markové Kalinové.

424
Tomáš
Reagovat

@yeey: cedarin myslím patřil do týmu Adamec mafie ne?

Jinak pokud jde o Adamce, ten klip mi přijde jako taková recese ze které si sám dělá srandu. Slyšel sem od něj už o dost lepší tvorbu. Mě Lukáš nijak nevadí ač ho ani nějak přehnaně nevyhledávám ale je to asi úplně poslední kluk co kdy v životě dokázal vyhrát SS, už se to asi žádnému dalšímu nikdy nepodaří takže už jenom za to si ho vážím. :-D

425
yeey
Reagovat

@Tomáš: Jo pravda, vic fandil jemu, ale oni se ti fanousci LA a GG obecne dost prolinali a pak jsme v dalsich soutezich se zminenymi vetsinou fandili stejnym lidem a GG byla takovej vztycnej bod :-)

426
popy
Reagovat

@yeey: Mezi fanoušky GG a Lukáše nikdy žádný velký konflikt nebyl, pokud si vzpomínám.

427
yeey
Reagovat

@popy: Ja obcas tak nejak perverzne nahlednu na ty cynicke nazory na idnesu (a to ma mozna jeste lepsi diskutery, nez jine proruske zumpicky typu novinky a parlamentni listy :-D) a taky jsem ho tam parkrat zahledl :-) Je to urcite on, tohle dvakrat existovat nemuze :-D

428
yeey
Reagovat

@popy: to rikam, ne? :-)

429
popy
Reagovat

@yeey: Jasně, já to jenom potvrzoval. :-)

430
yeey
Reagovat

@popy: jo tak :-) Dalsi, co si chce nahnat pocet prispevku ;-DDD

431
popy
Reagovat

@yeey: To víš, včera jsem tu nebyl a stoprocentně jsem vypadl z první desítky. Tak teď už jsem snad zpátky. :-D

432
yeey
Reagovat

No jo vsichni ted nahanime, kdyz jsme dostali takovy zrcadlo, co si budem povidat :-DD

433
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: Mě vždycky dost mrzí, když sleduju osudy těch superstáristů po soutěži a vidím a slyším, že mají ten talent a potenciál dělat dobrou kvalitní muziku a porovnám to s tím, co nakonec dělají doopravdy….je to takový…. smutný. Komě GG jsem velký naděje vkládal třeba do Šmajdy, který ze začátku skutečně pár let makal, snažil se doma i v USA, utopil v těch projektech v USA strašný peníze a po letech skončil kde? Ve Walda Gangu…… (a Daily Wood tam s nim hraje na kytaru…. WTF!).

434
Mia
Reagovat

Mno, ja som tú štatistiku len spravila, (takmer) som ju nekomentovala, a bolo to skôr pre pobavenie ako pre nejaké výčitky. :-p I keď cítim teraz tie skryté narážky. :-D Štatistika bola myslená skôr na Tomáška (a som rada že hypotéza o najčastejšom prispievačovi sa mi potvrdila), pretože som vypenila z toho, že som už po 321 012 102 krát čítala, aký je nasratý a sklamaný a ako neznáša Terezu a aký bol Richard úžasný (bol? okolo mňa sa nejak mihol ako komár a odletel preč, ale možno som si len nestihla všimnúť, že bol dobrý). A keďže štatistika a podobné veci sú aj mojou prácou, tak som sa vyventilovala týmto spôsobom. :-)

435
popy
Reagovat

@Jai Kudo: Tak já jsem Šmajdu viděl naživo před dvěma lety na Štěrkovně s tou jeho kapelou – a byl to docela nářez, navíc tam v pětatřicetistupňovém vedru hodinu lítal po pódiu jako motorová myš. Akorát je to prostě takové plácnutí do vody – překvapilo mě, když jsem ho viděl v programu, a pak jsem o něm už zase vůbec neslyšel. (TeD´jsem se podíval na jeho stránky a žádná hitparáda to prostě není. Do listopadu asi padesát koncertů, ale samé lokality jako Loštice, JInce, Kamínka a tak).

436
popy
Reagovat

@Mia: Vždyť my se tím bavíme taky. :-) A moc.

437
ales winner Karmen
Reagovat

aktuální zpráva podle serveru mediaboom.sk se v roce 2019 může objevit třetí série Show Hlas Československa ale pozor v článku se píše že pokud se objeví tak jen na slovenské markíze nova zájem neprojevila a to z toho důvodu že na rok 2019 chystá show Rising Star a hvězdnou sérii Superstar

438
Tomáš winner Karmen
Reagovat

Taky sem tu včera moc nepsal, tak sem vůbec pořád ještě vítěz?

439
Bezík
Reagovat

@Tomáš winner Karmen: Nevím, ale myslím, že jsem tě hladce smetl z piedestalu :D
Musíte se víc snažit, pane správce ….

440
Karmen
Reagovat

nácvičujem na nedělu skladby držte mi palce milujem vás

441
Mia
Reagovat

@Tomáš winner Karmen: Ok, posledný krát, lebo ma už vyhodia z práce! :-D
Bezík – 52
Tomáš – 43
ales winner Karmen – 28
J – 27
Jai Kudo + Ally – 26
popy – 25
Monika – 23
dolores – 19
dorka – 18
yeey – 15
Mia – 10
Rozšírila som zoznam na všetkých, ktorý majú dvojciferný počet príspevkov, aby som sa nekriticky a nesebecky vošla do zoznamu. :-p Počítané pri počte príspevkov 440.

442
Tomáš
Reagovat

@Karmen: Koukej to v neděli vyhrát nad Růžovkou jinak to Aleš nepřežije a mě to taky zabije. Možná by ta televize z okna zase po letech mohla vyletět a byla by sranda kdyby šel po ulici zrovna někdo z produkce SS a padla by mu přímo na hlavu.

443
Tomáš winner Karmen
Reagovat

@Mia: A jéje už jsem druhej? Bezíku, co mi to děláš? :(

444
popy
Reagovat

@Mia: Jako – fakt nechci dohnat ty dva… :-D Ale počítáš Alešovi i ty příspěvky, které píše jako Karmen?

445
Mia
Reagovat

@popy: Nie, ale Tomášovi som započítala aj príspevky pod nickom Tomáš winner Karmen. Ak by sme Aleškovi pripočítali jeho alter ego, počet príspevkov by sa mu zvýšil z 28 na 31.

446
J
Reagovat

@Bezík: Aj ja zdielam rovnaky nazor na univerzalnost. Podla mna kazdy z tych mladych ludi (niektori uz nie su detmi) by mal mat vyhraneny hudobny zaner a inklinovat k nemu. Takisto by aj produkcia mala pristupovat tymto sposobom. Nenutit sutaziacich zvladnut zaspievat vsetko. Rozmyslala som nad tymi fanusikmi, ktori potom sleduju svoje idoly po sutaziach + popripade si kupia/pocuvaju ich posutaznu tvorbu. Neviem ako to bude s fanusikmi Terezy, ale mam pocit, ze fanusikovia Karmen by mohli byt verni. Ak ju maju radi tak taku aka je poprockovu a alternative/indie. Citam vela komentarov aj na jej YT pod covermi. Dost vela ludi by si ju kupovalo, streamovalo ak by pokracovala v tomto myslim tym poprock a indie. Ale neviem, ci si je schopna zlozit piesne sama. Charizma to ona ma. Paci sa mi ako rozumne odpoveda na otazky. Tu vidiet rozdiel v zrelosti oproti Eliske. A mne osobne vyhovuje, ze nie je taka srdieckovska ako Tereza, ale introvert. Takisto sa mi paci ako sa vzdy usmeje, ked ju kamera zaberie na zaciatku piesne. Citim z toho optimizmus, ze vykon bude stat za to aj ked to nakoniec nie je ako to ocakavas. Zo vsetkych ma najviac prekvapi ci uz v dobrom alebo zlom. Tereza je ako stroj, vzdy to zaspieva ako to ocakavas, ziadne prekvapenie sa nekona.

Takisto si myslim, ze Eliska moze byt v buducnosti uspesna. Ale na jej mieste by som pockala so soubiznisom este aspon 2 roky, ked bude mat 17. Podla mna by mala dospiet (dozriet), viac sa vyspievat, najst ludi, s ktorymi bude spolupracovat (skladatel, textar, manazer). Hlas uz ma teraz skvely a aj pre mna charizma. Ju vidim v pope. Vobec by ma neprekvapilo, keby Eliska z nich vsetkych 3 (Tereza, Karmen, Eliska) sa najskor uchytila.

447
J
Reagovat

A kedze chcem zvysit svoju statistiku, dneska som naladena velmi nostalgicky od rana si streamujem GOLDEN 80s: TOTAL ECLIPSE OF THE HEART, ALONE, I LOVE ROCK AND ROLL, CLOSE MY EYES FOREVER, DON´T DREAM IT´S OVER, FINAL COUNTDOWN, YOU GIVE A LOVE BAD NAME, BLAZE OF GLORY…

448
ales winner Karmen
Reagovat

po kolikáté tu budu ještě vysvětlovat že já nejsem ona to nevím Karmen držím ti moc moc palečky poraž růžovku milujeme tě všichni budeme stát při tobě a tomášku to jako vážně poletí z vokna jen televize nebo za televizí i ty

449
Tomáš
Reagovat

Ještě mě napadá jedno vysvětlení proč mají Aleš a Karmen stejnou IP. Aleš drží Karmen svázanou u sebe doma a nechce ji pustit na nedělní SuperFinále protože se bojí vítězství Růžovky a nepustit ji tam je asi jediný způsob jak zabránit prohře Karmen a jejímu vypadnutí z SS. Bylo by to možné?

450
ales winner Karmen
Reagovat

tomášku no dovol ani mouše bych neublížil natož takovému roztomilému nevinnému děvčátku s plachou tváří jako je Karmen

451
ales winner Karmen
Reagovat

zajimavej článek a paralela s SS 2011 aneb spojí se národ a dotáhne jízdu Karmen stejně jako jízdu u Adamce do vítězného konce

452
Petr
Reagovat

Jo, HLAS se vraci, doufam ze i v ČR, nadesel muj cas vyhrat

453
Karmen
Reagovat

Dakujem ti Tomáš no já ju mám rada je to kamoška ale vynasnažím sa vaša KPB

454
Pepino
Reagovat

Kluci vypadli zaslouženě. Protože když někdo opakovaně podává slabé výkony, nemá v GF co dělat. Jakub dosáhl svého maxima v semifinále a už na ten výkon nikdy nenavázal. Petr se zdál být nadějný, ale poslední dvě kola totálně zvoral.

455
Tomáš
Reagovat

http://superstar-2018.cz/maskova-vitez-superstar-2018-jiste-to-nema-protlaci-slovaci-karmen-opet-k-vitezstvi/ Aleš sem asi neumí dávat odkazy nebo je to podle něj porušování autorských práv, tak to sem hodím já. Blbé na tom je to že tenkrát bylo na řadě s vítězstvím Slovensko a proto to tak s Adamcem a GG dopadlo, letos je bohužel na řadě s vítězstvím Česko. :(

456
Luke
Reagovat

Já teda nevím, ale vydávat se za jinou osobu, když je to naprosto jasné a ještě používá stejnou IP adresu, tak podle mě to už je za hranou a tento člověk by měl dostat zákaz přispívat sem celoživotně. Prostě ho bloknout. Protože tento člověk už neví, jak na sebe upozornit. Jsme zvědaví, zde tolerovat nějaké nemakačenko, který je zde od rána do večera ? Já myslím, že už stačilo…

Jinak souhlas, že finále je rozhodnuté, vyhraje Tereza, tam není co řešit. A sem rád, že už letošní superstar končí. Za mě jednoznačně nejhorší ročník superstar.

457
Tomáš
Reagovat

@Luke: Tak už to tu s ním do neděle nějak vydrž. Mám takové neblahé tušení a obávám se že on to v neděli po vyhlášení vítěze asi už neustojí protože to velmi pravděpodobně nedopadne podle jeho ( ale ani podle našich ) představ a pak už si ho asi do své péče konečně převezmou odborníci. A že je tu od rána do večera? No zřejmě asi pobírá důchod na hlavu, to se není co divit. Já bych to taky asi letos hodnotil jako nejhorší ročník SuperStar když se nad tím tak zamýšlím, nejspíš ano.

458
Piha
Reagovat

@yeey: Tak to bacha,cedarin byl náš,Adamec mafie.:)

459
yeey
Reagovat

@Piha: jo na tebe sem v tom vyctu zapomenul :-D

jo vsak uz sme to tu objasnili :-)

460
Ally
Reagovat

Lukáše Adamce jsem kdysi poslouchala na nějakém slovenském rádiu Antena Rock asi ? Uváděl tam pořad; má i prijemný hlas zejo , tusim se docela i snažil davat zajimavosti k písničkám. .Nebylo to jen takove to tlachání moderátora o ničem :) Tak taky možnost. .
Možná to porad vysílají. .myslim neděle večer.

461
Tomáš
Reagovat

No ten letošní ročník dopadnul fakt neslavně jak se nad tím tak zamýšlím. Jak ještě na castinzích nebylo vůbec jasné kdo letos vyhraje, tak teď je to bohužel jasné až moc. Terezu sem na rozdíl od Emmy hned od castingu na vítězku netipoval protože se prvně zdálo že letos by už konečně po dlouhé době měl být s vítězstvím na řadě kluk ale tahle naděj mě tedy postupně přecházela no. Pak sem se obávál kvůli tomu příběhu s maturiťákem že Chosen One a letošní vítězka bude Zuzka. Naštěstí pro Vlada to tak nebylo protože by to tu teď asi jeho favoritka schytávala ze všech stran a i ode mě. No a pak už se bohužel jako jasná produkcí i diváky určená vítězka vyprofilovala Tereza a dnes už o tom není absolutně žádných pochyb. To jak dopadli letos všichni kluci, to se nedá nazvat nijak jinak než absolutní fiasko. Vždyť oni vlastně ti co se dostali do Finále povypadávali pomalu od nejlepšího k nejhoršímu – Richard, Dominik, Bryan, Jakub a nakonec Petr. Richard rozhodně nejlepší byl a přesto vypadl úplně první i z kluků, beru že Dominik a Bryan každému nemuseli být po chuti ale pro mě taky byli asi zajímavější než Jakub a Petr. No a Petr, kterému sem z celé pětice chlapeckých finalistů fandil nejméně, tak samozřejmě musel v show vydržet ze všech pěti nejdéle, to už je asi u mě takový nepsaný zákon. :-) Teď tu máme jako výsledek Top 3 ve které jsou tři holky. Vůbec je to paradox v tom že i když v dřívějších řadách měli kluci vždy navrch a baby vypadávaly jedna za druhou, také mužských vítězů bylo dřív víc a v Top 2 skoro vždy kluci, tak nakonec v této řadě došlo poprvé za celou historii na Top 3 ve které jsou 3 holky. V tomhle holky nakonec kluky převálcovaly úplně a drží nad nimi prvenství protože Top 3 ve které by byli samí kluci nikdy nebyla a myslím že nikdy ani už nebude. Přitom ale podle mě kluci nebyli letos horší než holky. Doplatili prostě na to jak se tu už psalo – že jim produkce nevěnovala v pořadu dostatečný prostor a na místo toho neustále vyzdvihovala Terezu a další slečny. Kdyby takovou pozornost věnovali Richardovi a vybírali mu songy co mu sednou a i kdyby náhodou vypadnul tak by mu dali Divokou kartu, věřím tomu že mohlo být dnes všechno úplně jinak. Hlasující divák je totiž šíleně ovlivnitelný. To už je ale samé KDYBY. Bohužel je to jak to je a že vyhraje Tereza je mi úplně jasné, nedá se předpokládat nic jiného. Tipuju a už to dokonce úplně vidím jak ji porota v neděli zase bude už po jejích vystoupeních vynášet do nebe a adorovat ji na jasnou vítězku. Když ji tak přechvalovali doteď, tak teď v GF když už půjde úplně o všechno to nechci vůbec ani vidět co budou předvádět. Ruppert s Haberem se možná doplazí na pódium, začnou jí líbat nohy a řvát že je ta nejgeniálnější zpěvačka, jaká kdy chodila po téhle planetě. Protože produkce ji prostě letos za vítězku bohužel potřebuje a povede se jim to. Strašně bych si přál výhru Karmen ale vůbec tomu nevěřím, to ani omylem tomu nevěřím. To by totiž bylo něco mnohem většího než zázrak kdyby se to stalo.

462
Tomáš
Reagovat

Podle mě kdyby Karmen v neděli porazila Terezu, tak by to byl ještě daleko větší šok a překvapení než když Adamec porazil Gunčíkovou nebo si myslíte že ne? Podle mě ano. Ale vidím to jako absolutně nereálné, bohužel se to nestane.

463
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je konečně venku :-) Omlouvám se za zpoždění, ale mám teď moc práce :-(

464
pimpa
Reagovat

@yeey: A já jsem jako vosk, jo? :D Už jsi zapomněl, jak jsme chodili báňat u nás před hospodu? :D Cedarin hulil elektronickou a anta nekouřila, tak jsme byli dva vyvrhelové! :D

Přidat komentář