Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2018: Co nám zazpívají holky ve 2. semifinále? (+ video)

5. Květen 2018 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

SuperStar 2018 Top 10 holky

Od minulé neděle již známe pětici finalistů kluků a už zítra se dozvíme, která pětice holek je doplní. Ještě před tím, než diváci a porota tuto pětici vyberou, tak se holky musejí vzájemně utkat ve zpěvu písní, které si samy vybraly. Na jaké písně se tedy zítra můžeme těšit? Kdo má náběh na touchdown a kdo si naopak vykopal hrob? To pro vás již tradičně zanalyzoval DJ Vlado.

Viktorie Černíková

zazpívá: Gabrielle Aplin – The Power Of Love

Výborná volba interpretky, nikoliv však písně. Tato cover-verze gigahitu Frankie Goes To Hollywood je příliš monotónně plynoucí a pro Viktorii, kterou zvlášť Paľo Habera kritizoval za jednotvárnost, bude velmi těžké na ní předvést něco nového. Ostatně vzpomínám si, jak se na této písni podařilo odstřelit mou favoritku z předminulé SuperStar Terezu Mandzákovou (kde se navíc epic failu dopustila i kapela, které místo verze Gabrielle Aplin v posledním refrénu přešla na originál od FGTH). Škoda, že si Viktorie nevybrala Salvation (což je původní skladba Gabrielle Aplin, nikoliv cover-verze stejnojmenných písní od The Cranberries nebo Roxette), s tím by mohla zabodovat víc, zatímco takhle je její osud v soutěži velmi nejistý.

Adéla Ferencová

zazpívá: Mariah Carey – Without You

Celkem předvídatelný výběr, který se však Adéle může stát osudným. Ačkoliv nepochybuju o tom, že to zazpívá velmi dobře, tak u této písně existuje více než bambilion cover-verzí, od kterých je velmi těžké se jakkoliv odlišit. Navíc kdyby v porotě seděl Simon Cowell, tak by tento výběr označil za „old-fashioned“. Adéliny šance na postup do finále tím pádem vidím jako prostřední.

Aneta Horňáková

zazpívá: Etta James – At Last

Další píseň, která má bezpočet cover-verzí a zní téměř v každém americkém romantickém filmu, který končí svatbou. Na rozdíl od Without You si však At Last zachovává určitý punc fajnšmekrovské záležitosti, takže pro Anetu je to dobrá volba. Zároveň je to pro ní ale i výzva, jelikož se bude srovnávat se svou nejlepší kamarádkou v soutěži Terezou Maškovou, která s At Last zahájila první federální Talent (a nejen s Terezou bude srovnávána, ale například i Monika Povýšilová nebo Natália Hatalová svého času tuto píseň vystřihly perfektně). Aneta rovněž patří do kategorie dívek s prostředními šancemi.

Zuzana Chalupová

zazpívá: Ella Henderson – Believe

Tady se mi cokoliv velmi těžce odhaduje vzhledem k tomu, jakou srdcovkou pro mě Zuzka je. Na jednu stranu tyto xfactorské cover-verze jsou všeobecně velmi vděčné. Vzpomeňme například, jak s touto písní v předminulém ročníku zazářila Kristína Debnárová. Na druhou stranu Ella představuje zpěvácký Everest, se kterým budeme zvláště my hardcore-fanoušci talentových soutěží (a zvláště pak kolega VojtaP, jehož je Ella velkým idolem) chtě nechtě srovnávat. Zuzce bych proto poradil jediné, aby Ellu nekopírovala a dala to pokud možno co nejvíc po svém. Každopádně jí budu držet všechny palce (i na nohou), aby s touto písní zazářila a vypálila tak rybník všem svým hejterům. Ve finále chci Zuzku vidět za každou cenu, jelikož bez ní by soutěž (aspoň pro mě) ztratila grády.

Ester Kubátová

zazpívá: Tom Odell – Another Love

Riskantní, přesto však výborná volba písně. Tato píseň začíná nenápadně, ale postupně graduje, na čemž může Ester hodně vydělat. A jelikož Ester se již v minulých kolech ukázala jako velmi spolehlivá zpěvačka, proto cítím, že by tohle mohl být dokonce touchdown. Jediné riziko představuje fakt, že v našich končinách tato píseň není až tak profláklá a průměrný novácký divák ji nejspíš uslyší poprvé v životě. Každopádně Ester bych ve finále viděl rád.

Adéla Kvitová

zazpívá: Dua Lipa – IDGAF

Vyloženě špatný výběr písně. Ačkoliv je to v současné době velký hit, je to typická rádiovka, která je však v talentových soutěžích nezpívatelná. Jak by řekl můj favorit z prezidentských voleb Michal Horáček „Špatnou píseň by dobře nezazpíval ani Freddie Mercury“. I kdyby to Adéla zazpívala sebelíp, s touto odrhovačkou prostě nemá šanci nijak výrazněji zaujmout. Její šance na finále proto vidím jako mizivé.

Timea Lacová

zazpívá: Grace feat. G-Eazy – You Don’t Own Me

Timea je podle mého názoru nejhorší zpěvačka v semifinále, takže je úplně jedno, co zazpívá. A v této písni se navíc bude nabízet srovnání s Lauren Murray z britského X Factoru, která ji vystřihla úžasně. Osobně nevěřím, že by Timea mohla s touto písní nějak výrazněji zabodovat. Šance, že by Timea mohla postoupit do finále je podle mě rovna šancím Jiřího Hynka, Petra Hanniga či Vratislava Kulhánka v lednových prezidentských volbách.

Tereza Anna Mašková

zazpívá: Jennifer Hudson – One Night Only

Tuto muzikálovou árii jsme již v SuperStar mohli slyšet dvakrát, shodou okolností vždy v semifinále, poprvé od Dominiky Staré v první federální SuperStar a podruhé od Veroniky Stýblové v předminulé SuperStar. Tipoval bych, že Tereza bude mít blíž Veroničinu technicky dokonalejšímu, leč emocionálně ploššímu podání, zatímco já budu nadále preferovat Dominičino méně dokonalé, leč emocionálnější podání. Nicméně Tereza patří mezi holkami k těm, které mají finále jisté, takže je v jejím případě bezpředmětné se bavit o tom, jak jí vybraná píseň sedne.

Karmen Pál-Baláž

zazpívá: Adele – Someone Like You

Už hodně ohraná píseň, která je však stále dostatečně efektní. Pokud ji Karmen zazpívá vyloženě po svém, zapojí svůj chraplák a nebude se snažit kopírovat Adele, má dokonce náběh na touchdown. Jediná škoda je, že se u toho nejspíš nebude sama doprovázet na piano. Karmen však (stejně jako Tereza) má finále jisté, minimálně už proto, že je nejsilnější Slovenkou v soutěži, nicméně případný touchdown by jí mohl pomoct k postupu přes diváky.

Eliška Rusková

zazpívá: Demi Lovato – Skyscraper

Třetí z jasných finalistek si rovněž vybrala výrazně provařenou píseň, nicméně jelikož má Eliška na Youtube dva roky starý cover tohoto gigahitu a dá se předpokládat, že za ty dva roky vypilovala svůj výkon k dokonalosti a můžeme tak očekávat další touchdown. Já budu však chtě nechtě srovnávat s podáními hned dvou mých srdcovek, tzn. s křehkým podáním Drew Ryniewicz z prvního amerického X Factoru a s rockovější verzí Lucky Bakešové z druhého Hlasu. Nic to však nemění na tom, že Eliška je žhavou favoritkou na postup přes diváky a ten flek ve finále už na ni čeká.

Koho by vybral DJ Vlado?

Zuzana Chalupová, Ester Kubátová, Tereza Anna Mašková, Karmen Pál-Baláž, Eliška Rusková

Můj výběr se tentokrát trochu liší od mé osobní Top 5 holek, ve které místo Terezy mám Viktorii Černíkovou, nicméně tu musím obětovat díky hlasové i typové podobnosti s mou srdcovkou Zuzkou. Tereza sice není můj kůň, ale její kvality uznávám a do finále patří. Co se týče tipu, jak to dopadne, tak Tereza, Karmen a Eliška jsou podle mě jasné finalistky a nevím, co by se muselo stát, aby některá z nich nepostoupila. Zuzka má rovněž velké šance, ovšem vzhledem k tomu, jak mi na jejím postupu záleží, to prostě nechci zakřiknout. Páté místo bych přál Ester, nicméně slušnou šanci mají i Adéla Ferencová a Aneta Horňáková (jako silnější z obou zbylých Slovenek kromě Karmen). Viktorie Černíková a Adéla Kvitová si podle mě vykopaly hrob volbou písně a Timea Lacová nemá ve finále co dělat. Jak se ovšem ukázalo u kluků, nikdo nemá v tomto semifinálovém systému nic jisté a vždycky může dojít ke zvratu. Jak to tedy nakonec dopadne a která pětice holek doplní finálovou desítku, to se dozvíme už zítra večer.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 270
1
Michaela
Reagovat

To je prave ono. Pisen, kterou bude zpivat Ester naprosto miluji, Another Love, ale obavam se, ze pro nase divaky tak znama nebude.

Pres divaky Ester neprojde.

Ted bude zalezet, jestli s ni produkce dale pocita …

Pro me je Ester me c. 1, pokud neprojde, SuperStar budu sledovat jen okrajove.

2
Tomáš
Reagovat

Taky chci aby prošla Ester. Minulý týden s Dominikem mi to zázračně vyšlo tak kéž by…chtěl bych i Viktorii a Adélu Kvitovou ale tam je mi jasné jak to dopadne.

3
Tomáš
Reagovat

J: Ano, všiml sem si že sem psal Kristián. To mě mile potěšilo. Škoda že není ve Finále… Tak oni nás tu někteří vážně čtou. :)

4
J
Reagovat

@Tomáš: Ano, Kristian. A potesilo to aj mna. Ved ja uz si tie jeho songy NO END a FIGHT FOR THIS LOVE AGAIN streamujem na SPOTIFY. Skoda len, ze nikde na nete nemozem najst texty k tymto songom, pretoze niektorym slovam nerozumiem. Teraz uz chapes, preco som nemohla odpovedat na tvoju otazku ohladom toho chybajuceho kastingoveho klipu na YT.

5
Enaz
Reagovat

Zatím jsem moc nesledovala, ale z toho, co jsem viděla, se mi líbí Eliška, můj fanoušek z hlediska sympatií je Adéla Kvitová.
Docela by mne zajímalo, proč má podle DJ Vlada Adéla naprosto špatný výběr skladby, a Ester ne. Myslím si, že jsou na tom stejně.
Adéla by mohla teoreticky bez elektro k*rvítek z písničky udělat trochu přijatelnou (i když souhlasím, že těžko).
Ester to bude mít velmi těžké, pokud se jí podaří vystavět to napětí, tak smeknu (přiznávám, že mi přijde zvláštní změna pohlaví zpěváka – bude mít upravený text?:).

Zajímalo by mne nakolik si songy do semifinále opravdu vybírají sami. Asi ne úplně volně, spíše výběrem z výběru, ne?

6
Barbora
Reagovat

@Enaz: co já vím, tak loni to bylo tak, že si napsali seznam písniček soutěžící, a produkce jim schválila jednu. Někdy má produkce svoji představu, a nabízí soutěžícímu rovnou nějaký song, ale je to vždy alespoň částečně o dohodě. Ve finále pak má hlavní slovo produkce a soutěžící vybírají z ní vybraných songů…

7
J
Reagovat

Naviem ci ste si vsimli ako na FB uverejnuju tie videovizitky o semifinalistkach vzdy po dvojiciach. Tereza a Aneta, Adela F. a Viktorie, Eliska a Adela K. Ako keby jedna z dvojice bola vopred urcena na postup do TOP 10 zo semifinale. Uz cakam na posledne 2 dvojice. Tipnem si: Karmen a Ester, Zuzana a Timea.

8
J
Reagovat

Ta Elodie Martelet z Francuzskeho Voice spievala ANOTHER LOVE v semifinale a vypadla. Len taka perlicka na uvod. Pozrela som si jej ostatne vystupenia a mam dojem, ze bola milacikom svojho kouca MIKU. Mna by si ziskala uz svojim BLIND AUDITION: https://www.youtube.com/watch?v=CrgmlNp0ITE

9
ales winner Karmen
Reagovat

ta anketa na super.cz je vyloženě zmanipulovaná Karmen je největší sympatačka všech dob jinak Dj Vlado to vystihl přesně až na fiflenku ta by postoupit neměla ale bohužel přes porotu nebo nějakým kouzlem i přes diváky bohužel projde ale doufám že přes diváky projde božská Karmen

10
Lucie
Reagovat

@Jja myslím,ze jsou po dvojicich tak,jak spolu třeba kamarádí…nic víc bych v tom nehledala.

11
dolores
Reagovat

Kedze je tu o Ester velky zaujem, mozno nam Jan Liska (ak to tu sleduje) napokon zariadi pre nu finale :-))

Alebo zeby to s postupom bolo az take dramaticke?
http://www.extra.cz/otrocke-smlouvy-v-superstar-soutezici-promluvil-a-vubec-si-nebral-servitky

12
Bezík
Reagovat

Tak jak to dnes dopadne ?

Přání : Zuzka, Karmen, Eliška, Viktorie, Tereza

Pravděpodobná realita : Tereza, Eliška, Karmen, Ester, Aneta H.
;-)

13
Bezík
Reagovat

@dolores: Nevím, naposled o tom mluvil Ičo s tím, že průšvih je to pro vítěze, on jako druhý už žádné závazky neměl, jediné na co neměl vliv bylo to, že mohli použivat jeho nahrávky ze SS dle libosti. Ale možná se to změnilo. Je fakt, že Emma cvičila v kdejaké televizní krávovině a nejspíš asi neměl a na výběr.

14
Monika
Reagovat

Prani: Eliska, Ester, Karmen, zbytek mi je fuk
Tip: Karmen, Tereza, Eliska, Zuzka, Ester

15
J
Reagovat

Ja by som bola rada ak by postupila Ester a je mi jedno ci namiesto Adely F, Zuzany, Timey apod. Karmen a Eliska tam budu.

16
J
Reagovat

Napr. v Britskom XF sa podpisuju zmluvy pred vstupom do live shows. A jedna z klauzul pojednava o tom, ze sutaziaci nesmie 10 rokov vyniest na svetlo sveta nic o zakulisi XF UK. STEVE BROOKSTEIN vitaz 1. serie XF UK vydal 10 rokov po svojom ucinkovani knihu o zakulisi. Som zvedava na to, co o 2 roky budu hovorit o pozadi XF UK chlapci z ONE DIRECTION. Prekvapivo SYCU zostal ten najslabsi zo vsetkych L. Tomlinson. Niall a Liam utekali ku konkurencii do CAPITOLU. Zayn opustil tandem prvy a podpisal zmluvu s RCA. O Harrym pre mna najzaujimavejsim nielen hlasom, hudobnym zameranim, ale aj charizmou a krasou bojovala SONY, pretoze ju chcel opustit. Zasadalo vedenie SONY MUSIC a dohodlo sa, ze Harry pojde do COLUMBIE. Asi sa tym chlapcom nie velmi dobre darilo v SYCO MUSIC napriek vsetkej slave. Pritom o NIALLa vraj S. Cowell a SYCO malo zaujem, ale on nemal zaujem. Dalsim zaujimavym bodom zmluvy je to, ze XF UK im kontroluje socialne siete uz pocas sutaze a po sutazi kazdemu kto podpise zmluvu so SYCOM.

17
Ally
Reagovat

No já se dívám, že mám tip i přání teď úplně stejně s Vladem – včetně toho , že chci Viktorií a asi postupí Tereza
Přes diváky asi půjde Eliška nebo Zuzka
Stopro na postup bych si vsadila momentálně jen na Elišku..možná na někoho z favoritek zbyde Černý Petr, pokud někdo zahvězdí

18
Monika
Reagovat

Jsem zvedava, jak holky nastoupi. Co jsem zatim vypozorovala i na zaklade predchozich rocniku, tak prvni produkce posila dobre vykony, aby lidi neotravili hned na zacatku a zustali jim do konce prenosu :-)) Navic casto jsou to i energicke vypalovacky. Minule jsem predpokladala, ze semifinale otevre Kristian, ten song k tomu i vybizel, dnes bych to videla na Terku. Na to druhe a treti misto bych tipla nejake outsidery Timeu a Anetu. Tahle mista vetsinou obsadi slabsi vykony a nejcasteji se z nich i vypadava. Zlaty hreb vecera ocekavam nekoho z trojice Eliska, Karmen, placka. maji nejlepsi songy urcene pro vetsinoveho divaka Novy a Markizy. Minule Matej sice nebyl nej na konci. Nicmene klidne mohl bejt na zkouskach vybornej, tak ho dali na uplny konec, jenze trema, stres, dlouhe cekani mu svazali ruce tak, ze to pokazil a zlatym hrebem nebyl.

19
Monika
Reagovat

Pres divaky tipuju nejvic Karmen, ma nejlepsi song ze vsech z pohledu vetsinoveho divaka. Navic ji to perfektne sedne a hodi se to do kostela bude se to nadherne rozlehat. Mohla by jit jeste Eliska nebo placka. Zbytek neocekavam, Terka ma prilis ukricenej song, sice kdyby ji porota extra vychvalila, tak by se sance zvysily, ale stejne v primy postup tolik neverim.

20
Ally
Reagovat

@J: Hm, tak za všechno se platí.
otázka kolik, , jak už jsme si psaly o Mattovi..
Na druhou stranu , co kdo píše do knih a bulváru, může mít taky snahu se zviditelnit žejo

Zrovna mě napadlo včera, že myslím i Kristián zmiňoval, že by to měl i složitější v práci, kdyby postupoval dál..asi home office dělat nemůže :)) a pak koukám tu ..taky mě potěšilo, že tu psal. i když můj favorit jako pro tebe nebyl :) tak třeba to dopadlo , jak mělo, něco mu to dalo..a bude dělat hudbu co ho baví

21
Bezík
Reagovat

@Monika: Hmmm, vidím to úplně jinak. Karmen má zoufalou odrhovačku, kterou už snad úplně všichni nesnáší. Navíc jí podle mě hlasově vůbec nesedí, takže očekávám spíš podprůměrný výkon. Má jedinou kliku, že je to zdaleka nejlepší Slovenka, takže i tenhle průšvih přežije a postoupí. Postup přes diváky očekávám buď Elišku, nebo Ester.

22
J
Reagovat

Ja postup cez divakov ocakavam len u Elisky za predpokladu verzie Sam Bailey. Ona je najmladsia a fandia jej tak mladsi ako aj starsi. Uz len, aby to dala tak ako si to piesen vyzaduje a nesmie podlahnut treme. To vsak nevylucuje moznost, ze Ester ak to da skutocne vynikajuco, moze skoncit v hlasovani od divakov aj na 2. – 4.mieste. Potom som zvedava na rozhodnutie produkcie, ci ju poslu alebo nie. A este zhavejsie budem ocakavat vysledky hlasovania ako u chlapcov.

23
J
Reagovat

Dal by BOH, aby to tak bolo. : https://www.youtube.com/watch?v=nX_Gs1qKsf4

24
Bezík
Reagovat

@J: Bojim bojim že to neklapne. Čtyři Češky a jedna Slovenka, to neprojde. Myslím, že postoupí klasický poměr 3:2 .

25
dolores
Reagovat

@Bezík: Sice je song Someone Like You totalne prevareny, no mne sa paci stale, je paradne kompozicne vyskladany a pre Adele bol sity na mieru. Ale popravde, ani ja si neviem predstavit ako ho uchopi Karmen, mne k nej totiz vobec nepasuje, hlavne co sa tyka vyrazu, tuzby a emocii, ktore si tato piesen doslova pyta. Obavam sa jednotvarnosti, ale necham sa prekvapit, mozno Karmen urobi svoju chraplakovu verziu.:-) Bezohladu na vykon, postup u nej takmer kazdy predpoklada, uz neviem, co by sa muselo stat, aby nepostupila.

Mne je sympaticka za slovenky smejko Aneta Hornakova, lenze hlasovo ma bohuzial nenadchla natolko, aby som si ju vedela vychutnavat vo finale.

26
J
Reagovat

@Bezík: Mohlo by to vyjst. Ak samozrejme produkcia s porotou nezabudnu, ze treba aj kritizovat spevacke vykony Anety a Timey. Ak to neurobia a poslu Karmen + 4 Cesky, tak bude kritika na FB. Ak chcu poslat len 1 Slovenku ostatne musia skritizovat a Timee povedat to, co Karlikovi, ze je najslabsia. Mozu si trufnut ist do nepomeru. Gandola je Filipinec, tak teoreticky bude len o 1 Cecha viac vo Finale nez Slovakov. A aby sa zabudlo na to, ze je tam len 1 Slovenka staci vyvolat vacsiu kontroverznost tym, ze napr. Adelka F. tam tiez nebude. Tak ludia budu kritizovat, ze ich sympaticka moletnejsia Adelka tam chyba a vobec si nevsimnu, ze zo SK dievcat je tam len Karmen.

27
Lucie
Reagovat

Ohledně Timey…zjistila jsem teď,ze ji v supervyberu dali stejnou písničku jako zpívala na castingu – Toxic. Čili dost nespravedlivý,ze zatímco jiní měli obvykle pisnicky co nikdy nezpivali nebo je ani neznali třeba..je vidět,ze ji nadrzujou,protože potřebovaly aspoň 3 slovenky,aby to dívčí semifinále nebylo tak národnostně nevyrovnaný…kdyby byla ceska a neměla postavu modelky,tak tam není ani náhodou…ale snad proboha neprojde do finále…! To radši Anetu..ikdyz tam jsou lepší cesky.

28
J
Reagovat

Super si to dievcenske semifinale naplanovali. Slovenske dievcata su dnes v nevyhode a sledovanost SS na TV MARKIZA znacne utrpi. Pred chvilou mi muz oznamil, ze dnes sa SS nesleduje, lebo ide na JEDNOTKE hokej SLOVENSKO – SVAJCIARSKO. Pochybujem, ze SuperStar s takym playlistom pre dievcata bude atraktivnejsia nez hokej a najma v domacnostiach, ktore hokeju fandia.

29
anna bouzkova
Reagovat

esi neprojde dalsi kolem timea lacova tak se nebudeme na superstar divat bo to nebude spravedlive

30
J
Reagovat

A mam info ohladom hokeja od rodiny a znamych z Ciech a nie vsetci su Slovaci. Sleduju dnes vecer hokej na CT 4. To ma teda bude zaujimat ta sledovanost SS nielen na Slovensku. Holt hokejovi fanusik si neda utiect zapas a najma ak ide o rivala zo Slovenska.

31
Filip
Reagovat

Treba mi reknete… jakou ma sanci vyhrat Aneta Hornakovou hlasovani divaku s takovou pisnickou jako Etta James – At Last? :D nulovou

vubec nehodnotnim to… ze tam jsou lepsi zpvevacky… ale uz jen tim vyberem ji produkce pohrbila u divaku

32
Tomáš
Reagovat

Tak dnes:

Přání : Adéla Kvitová, Viktorie Černíková, Ester Kubátová, Timea Lacová a Aneta Horňáková ( první tři protože je tam chci a další dvě proto že tam nechci ani Elišku ani Terezu a proto že jsou nejslabší tak aby letěly hned v prvním kole a zbytečně neohrožovaly kluky )
Tip: Eliška Rusková, Tereza Anna Mašková, Karmen Pál-Baláž – tyhle tři jsou jisté. Čtvrtá asi Zuzana ale nemusela by postoupit, to by mě moc potěšilo. Pátá bude buď Ester nebo Adéla Ferencová nebo jedna ze dvou dalších slovenek – Aneta nebo Timea ( tyto dvě čistě kvůli národnosti ).

No sem zvědavý jak to dopadne. Takový nervák jako u kluků to pro mě nebude ale rozhodně to bude zajímavé. Držím palce jen Ester, Viki a Adéle K. a pokud ani jedna z nich nepostoupí tak se nedá nic dělat. Ale sakra Ester by to mohla dát! A Viki by mě snad potěšila ještě víc ale ta je asi bez šance, vůbec v to ani nedoufám a u Adély Kvitové rovněž to samé.

33
Tomáš
Reagovat

Pokud jde o dnešní postup přes diváky na 95 % to vidím na Elišku a na 5 % na Terezu. Nikoho jiného přes diváky netipuju, ještě by přes ně možná nějak zázračně mohla projít Zuzana pokud si Vlado esemeskováním uláme prsty u rukou ale to snad ne. Blbý je že takový postup přes diváky bude úplně zbytečný protože ani Eliška ani Tereza nepotřebují zachraňovat smskami od diváků, ty si porota a produkce protlačí do Finále stejně. Sakra diváci vzchopte se, Ester, Viktorie a Adéla Kvitová to potřebují!

34
ales winner Karmen
Reagovat

to je fakt na nic tak když se člověk jednou rozhodne tady zůstat přes Superstar tak kromě dolores a Moniky tu nikdo známej není kde je bezik Tomáš a ostatní panáčkovci vyzívám vás příjdte protože právě dneska to bude napínavé Karmen má obrvskou šanci vyhrát a postoupit přímo do finálovích kol

35
ales winner Karmen
Reagovat

Výsledky Popularity Poll je teda dobrej humus na 1 místě Eliška a Karmen až 4 dobře zmanipulované ale máte to marný dnes to bude Karmen která má finále jisté pokud to nezmanipuluje Produkce Elišku ani fiflenku tam nechci bohužel tam asi budou obě ale ůžasná Karmen taky

36
Martasa
Reagovat

Budu ráda, když postoupí Viktorie.
Ale velké naděje si nedělám.
Myslím, že už je to rozhodnutý předem….

37
Tomáš
Reagovat

@Martasa: Jo to bych byl hrozně rád kdyby postoupila Viktorie, pro mě je hodně zajímavá i vzhledem a připomíná mi Lindu Perry z 4 Non Blondes. Ale asi to s ní bohužel neklapne, tak aspoň ta Ester prosím. Teď ukazovali Zuzku na castingu a tam se mi líbila, škoda že potom už to s ní šlo z kopce.

38
dolores
Reagovat

@Barbora: Spomenula som si na ten vyber piesni v semifinale, ze to takto bolo aj v slovenskych seriach, uz neviem v ktorej, ale jeden sutaziaci hovoril, ale mu dali napisat zoznam 10 piesni, co by chcel zaspievat, ze mu jednu vyberu. On si napisal asi 7-8, ktore dobre poznal a mal rad, no a zbytok len tak do poctu, take, co prilis nemal naucene. A produkcia mu vybrala samozrejme z prave tych, co ho strasne mrzelo, lebo nemohol podat ocakavany vykon.
Toto sa mohlo stat kedykolvek, aj v tomto rocniku.

@J: Nie je to prvykrat, co sa CSS prekryva s hokejom, tak to bolo v r.2011, 2013, …. spominam si ako sme tu raz s yeeyom riesili zapas Slovensko : Cesko :D Ale neboj Jecko, hokej skonci ovela skor ako Superstar :-)

39
Valamin
Reagovat

Obávám se, že porota vybere Adélu Ferencovou, když už jí předtím dala toho žolíka, u kluků taky postoupili ti se žolíkem, navíc se stále dokola recykluje její příběh „mám to těžké, protože jsem při těle“ bla, bla, bla, což už je stokrát ohraná písnička. Můžu jenom doufat, že se nade mnou andělé smilují a dál ji nepošlou. Přeji si postup Elišky, Ester a Karmen, u ostatních je mi to jedno, kdyby se tu nezmínila jména Timea či Aneta a Adéla K., vůbec nevím, že tam někdo takový je, prostě si je nepamatuji (Adéla Kvitová ani nevím, jak vypadá, ostatní si aspoň lehce vybavím). Ferencovou si pamatuji z Talentu, svou příležitost měla a v duelu vůbec nebojovala, zasekla se jako ve finále Talentu, což nesignalizuje vývoj dobrým směrem, ji prostě ne. Zuzka mě zaujala na castingu a potom, jak přišla kvůli plesu pozdě, ale její další výkony mi bohužel splývají, byť hlas má zajímavý. U Viktorie nevím, zpívá výborně, ale trošinku přeci jen souhlasím s Haberou, že někdy je jakási zdechlá, za což nemůže, ale je to taková velmi kvalitní písničkářka, ne Superstar, alespoň pro mě, ovšem její postup by mi také nevadil, zase je dobré, že je taková specifická, a tudíž i zapamatovatelná.

40
Ally
Reagovat

@J: Těžko říct..já sleduju víc MS v hokeji než kdejaký chlap kolem mě :) ale odpoledne jsme hráli my a v tom počasí jsem byla raději venku ..trochu přesycení i po OH ..plus spousta lidí má prodloužený víkend..
Každopádně , kdo bude zpívat o přestávkách , má možná výhodu..:)

41
ales winner Karmen
Reagovat

nebo radši až zítra nemám náladu se tu hádat kvůli mé božské Karmen

42
ales winner Karmen
Reagovat

přál bych jí přímý postup z 1 místa moc se obávám že to nějak udělaj aby se tak nestalo a pak je na řadě schizofrenní porota sem teda zvědav

43
Ally
Reagovat

Nevím, možná spíš než o písničku jde o to ,kdo do toho dá pravé emoce , výraz ..
Technicky jsou tam dobré zpěvačky ,ale ..
Co je třeba Madonna ze zpěvačku, že ? .:) a…

Taky Someone like you mi nevadí , Adele to pořád věřím,,jestli se povede Karmen těžko říct..

44
Jana2
Reagovat

Omg menim Zuzanu za jakoukoliv Cesku, ta je tragicka. A Timea meci porad jako koza. A Viktorii jsem nemohla poznat :-)

45
Bezík
Reagovat

@Valamin: Z Ferencový mám taky obavy. To, že je obézní, budiž, ale jako zpěvačka mě absolutně nebaví.

46
Bezík
Reagovat

Mašková je fakt hustá, škoda že ta barva hlasu není zajímavější ….

47
Rena
Reagovat

Tak to byla Superstar… Tereza bude určitě ve finále a v první trojce.

48
dolores
Reagovat

Tereza – hlasova exhibicia ..zavyjala, az mi pes utiekol z obyvacky :-))

49
Nika
Reagovat

Tereza úžasná. Moje favoritka od začátku.

50
Martasa
Reagovat

@Bezík:
Tereza je kvalitní zpěvačka, ale ta barva jejího hlasu mě taky nijak neoslovuje…

51
dorka
Reagovat

Zpívat umí skvěle, na mě je to ale dost umečené

52
Jai Kudo
Reagovat

Tak Tereza pro mě jasná No1 … (y)

53
Ally
Reagovat

@Bezík: Jo je úplně profik , má i takový dospělý, jistý hlas..ráda ji uvidím někdy někde na muzikále, ale že bych ji vyhledávala..
A tak možná na tom bude lip než někdo koho si pustím zadarmo na YouTube..:)

54
Jana2
Reagovat

Dneska budou minimalne tri nefer nepostupy, ale mist je malo no.

55
Ally
Reagovat

Uf Viktorie mě zase dostala…neplánovala jsem..ale jdu poslat hlas,..

56
Bezík
Reagovat

Viktorii zabili songem, škoda, ve finále bych ji chtěl ale mám smůlu.

57
dorka
Reagovat

A jako vždycky měl Pali od začátku recht

58
Martasa
Reagovat

Viktorie mě potěšila, procítěné a hlavně ta krásná barva hlasu.
Sympatická a příjemná zpěvačka.

59
Nika
Reagovat

Paľo to řekl naprosto přesně. Taky jsem čekala grády v refrénu, ale bylo to zase, jako vždy u Viktorie, moc intimní. Nijak zvlášť mě neoslovuje.

60
Jai Kudo
Reagovat

Zatím všechny 3 si zasloužily postoupit….

61
Jana2
Reagovat

Ester celkem pruser

62
Yata
Reagovat

Esther se mi moc líbila.

63
Bezík
Reagovat

Ester zavraždila song. Škoda. Ester není můj fanoušek.

64
dolores
Reagovat

Viki druha v poradi, Ester tretia, hmmmm….. co to asi naznacuje?

Ester tak zvozili, ze to zavana vopred predurcenym : nebudes vo finale

65
Nika
Reagovat

Ester tak trochu školní besídka. Písnička hrozná.

66
dorka
Reagovat

Z Timey mě regulérně rozbolely uši

67
Yaya
Reagovat

Timea nic moc.

68
Yaya
Reagovat

Timea místama dost mimo.

69
Yaya
Reagovat

Timea místama dost mimo.

70
Fialka09
Reagovat

Tak zatím se mi líbily všechny holky… až s okamžiku, než se objevila Timea. Co tam ta holka dělá?? Proč tam místo ní není Jasmína, sakra? Doufám, že se do finále nedostane.
Jinak Tereza super, ale ta její barva hlasu mě fakt nebaví.
Viktorie – její barva mě naopak baví hodně.
Ester se mi líbila.

71
Jana2
Reagovat

Ester i Timea to dost nedaly.

72
Ally
Reagovat

Hm , tak Ester teda moc nevidím..a popravdě Timea je mi sympatičtější..i když na obě se hezky kouká..:)

73
dorka
Reagovat

tak Adéla je úplně mimo

74
Barbora
Reagovat

Jsem to jen já nebo je Ferencová strašně falešná?!!

75
Barbora
Reagovat

To je fraška. Ovace ve stoje, za co?! Habera má jediný uši.

76
Bezík
Reagovat

Bože Ferencová, tohle zpívání mě tak strašně nebaví ! Dost se bojím, že postoupí. Ach jo …

77
dolores
Reagovat

Asi ma intuicia neklamala, tu Ferencovu pravdepodobne fakt chcu vo finale

78
Bezík
Reagovat

@Barbora: Asi mají zadání od produkce, chválit, chválit …:(((

79
Nika
Reagovat

Adéla – nechtěli jí sice porotci moc naložit, ale…..spodní polohy vůbec nedávala, nechápu, proč jí to nedali o tón výš, rozsah má. Na druhé straně dnes byly výšky uječené a celé vystoupení bylo intonačně hodně rozkolísané. Pro 15 letou holku skladba úplně mimo…

80
Jonatána
Reagovat

Zuzana je prostě kouzelná, má krásnýhlas a doufám, že to nepotento. a pak Eliška. Zbytek mi je clkem fuk.

81
dena
Reagovat

uf na mna zuzana huci..jaci.. neneneneee

82
Nika
Reagovat

Zuzana teda taky dost průser….

83
Jai Kudo
Reagovat

Ufff, ta Zuzana je ještě horší než Timea….. fuj!

84
Lucie
Reagovat

Za me teda Tereza TOP uz od supervyberu…baví me její barva hlasu, prostě komplet…to jsem tu jediná? :D

85
Rena
Reagovat

Zuzka tak pruměr… ale má hezkou barvu hlasu…

86
Martasa
Reagovat

Tak dnes se mi Zuzana poprvé líbila.
Procitene a zajímavá barva hlasu.

87
Bezík
Reagovat

Hmmm, takže Zuzka odstřelena, songem i porotou. Takže nic, no ….

88
Jana2
Reagovat

Zuzana má sice hezkou barvu hlasu, ale to nestačí. Stejně jako nestačí mít jen techniku a nemít barvu (viz. Stýblová, např.). Navíc kdyby Zuzana aspoň občas zpívala stejně s hudbou, bylo by to fajn. Ona snad ani jednou nezačala zpívat tam, kde podle hudby měla, to mi drásalo nervy. Jinak jsem jí celkem fandila, ale tohle nebyl výkon na postup. Ale zklamala mě i Adéla F. trošku.

89
Tomáš
Reagovat

Tereza – technicky dokonalá muzikálová nuda, prostě mě nebaví. Snad nevyhraje, Stýblová taky nevyhrála.

Viktorii to dnes hrozně sluší, nebylo to technicky dokonalé ale o to víc to bylo procítěné. Bavila mě daleko víc než technicky lepší Tereza. Ester to samé, podle poroty jí nesedl song ale mě bavila. Viktorie a Ester jsou velmi pohledné a talentované zpěvačky, obě bych chtěl ve Finále ale vidím to s jejich postupem docela bledě.

Timea taková školní besídka, nic moc.

Adéla Frenecová, začátek pod tónem, pak se jakž takž chytla ale ještě na tenhle song fakt nemá.

Ale teda Zuzka zatím dle mě zcela nejhorší, to bylo ještě o parník horší než Timea. Vždyť to zpívala jako vožralá. Žádná intonace, nic… Jako sorry ale jestli Zuzana dnes postoupí tak to bude jen na základě lítosti a soucitu diváků nebo poroty. Bylo to hodně špatné a nezaslouží si postup.

Zatím to podle mě vypadá že kromě favoritek postoupí i Ferencová a to mě etda moc netěší. Já bych raději Esterku nebo Viki. :(

90
Tomáš
Reagovat

Tereza – technicky dokonalá muzikálová nuda, prostě mě nebaví. Snad nevyhraje, Stýblová taky nevyhrála.

Viktorii to dnes hrozně sluší, nebylo to technicky dokonalé ale o to víc to bylo procítěné. Bavila mě daleko víc než technicky lepší Tereza. Ester to samé, podle poroty jí nesedl song ale mě bavila. Viktorie a Ester jsou velmi pohledné a talentované zpěvačky, obě bych chtěl ve Finále ale vidím to s jejich postupem docela bledě.

Timea taková školní besídka, nic moc.

Adéla Frenecová, začátek pod tónem, pak se jakž takž chytla ale ještě na tenhle song fakt nemá.

Ale teda Zuzka zatím dle mě zcela nejhorší, to bylo ještě o parník horší než Timea. Vždyť to zpívala jako vožralá. Žádná intonace, nic… Jako sorry ale jestli Zuzana dnes postoupí tak to bude jen na základě lítosti a soucitu diváků nebo poroty. Bylo to hodně špatné a nezaslouží si postup.

Zatím to podle mě vypadá že kromě favoritek postoupí i Ferencová a to mě teda moc netěší. Já bych raději Esterku nebo Viki. :(

91
dorka
Reagovat

Tak Zuzanka pustila trochu toho falešného teplého vzduchu jako obyčejně, Pali slyšel, všichni ostatní snad taky

92
dorka
Reagovat

Tak Zuzanka pustila trochu toho falešného teplého vzduchu jako obyčejně, Pali slyšel, všichni ostatní snad taky

93
Valamin
Reagovat

Tak Zuzka mě moc nepotěšila. Procítěné, to bezesporu, ale pěvecky rozkolísané, takové celé nejisté, emoce převažují nad jistotou hlasu. Mohlo to být mnohem lepší. Ferencová ach jo, ji asi vážně chtějí ve finále, přitom se nikam moc neposunula, je pořád stejná, velký hlas, ale žádná superstar.

94
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Taky se obávám že mají Ferencovou naplánovanou.

95
Rena
Reagovat

Eliška druhý nejlepší výkon… je i velmi sympatická a milá…

96
Rena
Reagovat

Hurá, finále má jisté…

97
Jana2
Reagovat

Potesilo by me, kdyby za Cesky postoupila Adela K, Tereza a Eliska. Za Slovenky Karmen a Aneta, protoze nesnasim Timeu.

98
libena
Reagovat

adéla kvitová – super!

99
Yaya
Reagovat

@Barbora: Připadala mi dost pod tónem.

100
Jai Kudo
Reagovat

WOW! Adéla Kvitová první touchdown letošní SS! Super výkon…. (y)

101
Ally
Reagovat

Co s tou naší Zuzkou ..ach jo..třeba projde na tu barvu hlasu
Adéla F mě tak nebaví..naložila si ..neladilo to s věkem ..já si nemyslím ,že by musela postoupit
Eliška je hrozně milá, ale něco mi tam taky ještě chybí…nebo možná je už až moc dokonalá :) a jak jsme si psali, měla by se ještě nějak vyhranit..
Adéla K. docela dobrý náhodou ..asi nemá co ztratit :)

102
Jonatána
Reagovat

Tak Adéla se mi líbila velmi, říkám to nerada, ale víc než Zuzka, Dala to bezvadně a neuvěřitelně jí to sluší. Super. Eliška byla bezvadná a Zuzce jsem pro jistotu poslala sms :-).

103
dorka
Reagovat

Kvitová to docela dává, baví mě to

104
Nika
Reagovat

@dorka: přesně, trochu teplého vzduchu s monotónním, šakalím vytím.Nechápu, proč je tak protežovaná…

105
Rena
Reagovat

Adela a Aneta překvapení – fakt dobrý a krásně vypadají…

106
Monika
Reagovat

Placka byla hrozna, to ani nebyl zpev, sileny vykon. Vubec bych necekala, ze nekdo bude jeste horsi nez Timea. ted jsem zvedava na produkci, pokud postoupi s nejhorsim vykonem v soutezi, holky ani nemusely zpivat. To byla hvezdna pechota. Moc se mi libila Adela preju ji postup.

107
Bezík
Reagovat

Chmmm, Aneta si jasně řekla o druhé postupové slovenské místo. Nebo o první ? Neměla by se Karmen začít bát ?

108
dorka
Reagovat

Aneta skvělá

109
Monika
Reagovat

Jasne nej Tereza, ale ja nemusim tyhle divy s obycejnym hlasem, me nebavila, ale kvality uznavam, je to pani zpevacka, jinde nez zbytek. Hodne se mi libila Eliska, pak Adela Kvitova a Ester me bavila, byt song byl blbej, rikala jsem to tady celou dobu :-))

110
Ally
Reagovat

Tak ten překvapivý postup bude Adéla K nebo Aneta …nebo obě ? :)

111
orchis
Reagovat

Tak bez ohledu na poslední Karmen…dnes velmi příjemné byly Adela (nejlepší), Aneta, Tereza. Při ostatních vystoupeních jsem spíš trpěla :-)

112
Jonatána
Reagovat

Na Karmen jsem zapomněla, to je ta třetí, kteoru chci do finále. Eliška, Zuzka ( i když dneska fak nic moc, leč ten hlas…a navíc je milá) a Karmen. Pak je to fuk.

113
dorka
Reagovat

Pál Baláž by si měla vybrat písničku, ve které dá refrén tak, jak má být, a ne něco, co nevyzpívá

114
Nika
Reagovat

Aneta mě bavila hodně. Je mi i hodně sympatická.

115
Rena
Reagovat

Karmen dnes nejlepší, co kdy dala…procítěný – poprvé…

116
Bezík
Reagovat

Kurnik, já tuhle sračku nesnáším, ale Karmen je fakt skvělá !!! Touchdown !!! První a poslední.

117
Pattrick
Reagovat

Vystoupení Karmen bylo neskutečný.. hodně TOP.

118
Jana2
Reagovat

Rekla bych, že objektivne by mely na zaklade dnesnich vykonu postoupit Tereza, Eliska, Adela K, Aneta a Karmen. Ale dost o tom pochybuju, na vyhlaseni ani koukat nebudu.

119
Fialka09
Reagovat

Karmen byla naprosto úžasná! Miluju její barvu hlasu.
Postup přeju jednoznačně jí, pak Adéle K. (velké překvapení pro mě), Elišce, Viki a asi i té Zuzce. Ale jasná je Tereza, takže minimálně jedna z nich se tam nedostane.

120
pimpa
Reagovat

Adéla Kvitová dnes nejlepší. Chalupová ven, nemá tam co dělat.

121
Lukša
Reagovat

Po dnešním semifinále chci dál poslouchat a sledovat Terezu, Zuzanu, Elišku, Adélu K. a Karmen. U Ester jsem věřil v touchdown, který bohužel nepřišel. Díky tomu ale mohu v klidu svou TOP 5 uzavřít. Nejlepší výkony večera IMHO Tereza, Adéla K. a Karmen.

122
Motylek
Reagovat

Tereza, Eliška, Zuzka, Karmen…. to bych tak viděla pro sebe… :-) a pátá zřejmě Adélka F. a budu spokojená…
Ale asi tam nějaké překvapení bude…

123
Monika
Reagovat

No a zas moderatorka, rekne jen Elisce a Zuzce, aby daly vzkaz svym fanouskum. Tu placku produkce neskutecne tlaci do finale, tlacenka jako svina, nejhorsi vykon vecera bude ve finale. Karmen jsem uhadla, uz rano jsem rikala, ze je to song pro ni.

124
dolores
Reagovat

Tereza …. velmi slusne zavyjanie, hlas ukotveny jak prasa, cize ako sme predpokladali, – cista exhibicia hlasoveho rozsahu, ale nejake emocne hlbky som nespozorovala…nevadilo by mi ani to vibrato, keby bolo jej veku zodpovedajuce, ale toto jej vibrato je akoby uz velmi vyzretej starsej spevacky. Ale do finale patri, o tom ziadna pochybnost

Viktorie – velmi ma bavi ten jej selest v hlase, posobila sice ustrasene, ale nieco sa na mna z jej spievania prenieslo, bolo to citlive, take az senzibilne. Akurat trochu nezvadnuty falzet. To ze sla druha, asi naznacuje nepostup, a ona je s tym zrejme vyrovnana.

Ester – zaciatok ma az tak nebavil, chybalo mi tam viac jemnosti a dychu, ale rozbalila to paradne, vie s hlasom pracovat, a pacila sa mi aj podiova prezentacia, to ze sa pekne tvarila do kamery, dobre sa pohybovala v ramci toho, co sa z tej blbej piesne dalo urobit, vytrieskala maximum. Finale by si imho zasluzila. Ti dvaja ju zvozili uplne odveci, ked si porovnam, aka katastrofa prisla po nej

Timea – hroza, zaciatok mimo rytmus? hlbky nezvladnute, intonacne problemy, slabe karaoke, Myslela som, ze jej jediny problem bude mecanie, ale ono tam bolo ovela viac problemov

Adela F. Na zaciatku asi pre nu pre nu prilis nizko, aj dost intonacnych problemov mala, hoci frazovanie ala Maryah mala nadrilovane, pre mna rozpacity vykon. Jedno pozitivum – jej hlas bol v spolocnej piesni s Adamom Duricom pre mna velmi rozpoznatelny.

Zuzana – nic moc, ale hlas ma pekny, no nie je s nim este celkom kamaratka, snazila sa s nim pracovat, ale nema nato, nie je to prirodzeny spevacky talent, mozno sa to ale raz nauci. Suhlas s Haberom, amaterizmus. Ona je predurcena na ine veci v hudbe, tvorba a spievanie vlastnych piesni a tak…

Eliska – predpoklad skveleho vykonu sa naplnil. Aj tie spodky, co neslli 15-tke Adele F., 15-tke Eliske isli v pohode. Vysoke tony zvladnute hravo, tam hore sa mi velmi dobre pocuva, hladi mi to usi podobne ako u Ewy Farnej. Prijemne znie vo vsetkych polohach. Pekne boli aj tichsie pasaze. Eliska je milacik.:-) Hadam pojde do finale cez SMS.

Adela K. – velmi suverenne vystupenie, pesnicka ma sice nebavila, ale ona ma bavila, davala to vyrazovo, isla po texte, aj frazovala dobre, podiova prezentacia super! Musim povedat, ze mna Adela K. doteraz nudila, ale dnes ma prekvapila. Ani jej farba hlasu ma nejak nerusila.

Aneta – velmi sa mi paci ako vyzerala, oci a tak… piesen dala slusne, trochu z mojho pohladu preafektovane, pocula som solidnejsie verzie, ale prekvapila ma aj tak pozitivne. Podiova prezentacia, praca tvare s kamerou vyborna. Aneta je taky prijemny smejko, ja ju vo finale chcem, hoci pocula som jednu jej piesen v slovencine, taku slabu popovinu, a nepacil sa mi tam jej hlas, myslim farba,

Karmen – nooo, nato ako som si nevedela Karmen predstavit v tejto pesnicke ma dost prekvapila, pouzila aj chraplacik, len tam kde bolo potreba, celkovo velmi zvladnute dynamicky, vyrazovo, a skratka je to skvela piesen, ktora sa v takychto sutaziach vdacne spieva.

moje poradie.

Eliska
Karmen
Aneta
Adela K.
Viktorie
Tereza
Ester
Adela F.
Zuzana
Timea

125
orchis
Reagovat

@orchis: tak k těm třem bych přidala Karmen a Elišku. Karmen poprve od castingu přesvědčila..Eliška nebyla tak dobrá jako jindy, ale šlo to…

126
libena
Reagovat

jupí – adéla kvitová je tam

127
Michaela
Reagovat

Za mne panuje velká spokojenost, ani jsem nedoufala. Pětka podle mých představ.

128
Nika
Reagovat

za mě naprostá spokojenost s finalistkami:-)

129
Jonatána
Reagovat

Tak jo, Za mě dobrý. Sice mě mrzí,, že Zuzka nepostoupila, ale myslím, že vybrali dobře. Miísto Adély nebo Anety bych raději Zuzku, ale co už.

130
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

Fuj, ten Borkovec je skaredy.

131
Bezík
Reagovat

No jo, no. Klasika, 3:2, jak jinak. Ale Horňáková OK, překvapila, hodně, a s tím i souhlasím. Kvitová, to je naprostý omyl. Škoda Viktorie.

132
dolores
Reagovat

Super to dopadlo, som spokojna, hlavne s Anetou, ktora si to dnes zasluzila ako druha slovenka.
Myslim si, ze ak by Tereza isla posledna, nesla by cez divakov, naopak, ak by isla Karmen prva, stihla by to cez divakov.

133
jardach pb
Reagovat

Stejne me ty postupy prijdou pofiderni…

134
Jana2
Reagovat

@Jonatána: Zuzce jsem dřív fandila, ale kdyby postoupila dneska, tak by to byl výsměch. Nepovedlo se jí divadlo (kromě toho výstupu po plese) a dneska tragédie ve společný písničce i v té její. To už by neokecali, že to není protekce.

Musela jsem zrovna odejít, můžete sem prosím napsat, kdo teda postoupil? Děkuji.

135
Tomáš
Reagovat

Adéla Kvitová yeeeeeessssss!!!!! Pro mě jednoznačně nejlepší z holek. Tak tam mám aspoň jednu favoritku i mezi holkama, je to tam!

136
Monika
Reagovat

Chybi mi tam Ester, ta jedina. Strasna skoda, hodne me bavila i dneska, jinak spokojenost. jen takovy detail pokud Karmen nedokazala jit z prvniho mista dnes muze zapomenout na vitezstvi. Sla posledni, jedina se doprovazela na piano, k tomu svicky..o tom se mohlo ostatnim jen zdat…Standing ovation od vsech, chvala az do nebes a nejde pres divaky? tak to ziram, o vitezstvi si muze nechat jen zdat.

137
Ally
Reagovat

Tak nakonec jsem podle výkonů uhodla vše i to, že půjde přes diváky Tereza
Ale fakt bych byla zvedavější na Viktorií :(

Fandit budu teď asi Karmen z holek, ostatní mě budou zajímat..
Ještě u Karmen mě jako u jedné z mála netahala za uši angličtina
Ten chraplák tam byl na mě až moc,ale pak jsem si uvědomila, že to zpívá jinak..a že je to plus..

Nejrozkolísanější výkon dnes Leoš :)
Pěkný první rekap od J :)

138
Martasa
Reagovat

Tak Viktorie bohužel. Škoda…

139
Bezík
Reagovat

@Monika: Jak může jít přes SMS Karmen, když jde poslední a všichni svoje kredity dávno vypráskali na Terezu nebo na Elišku ? Z posledního místa se přes SMS postoupit vůbec nedá, Tak max. do 6 pořadí , pak už ani náhodou.

140
Bezík
Reagovat

@Martasa: Viktorie je fakt škoda, ale Paľo by její postup asi nepřežil :(

141
dorka
Reagovat

Já jsem spokojená. Všechny, co to dnes daly, jsou ve finále, zbytek to pokašlal a jede domů. Btw, zaujala mě ta informace o Ďuricovi od Habery. Byl v první SS, pamatuju si ho, už tenkrát byl hodně výrazný a dobrý a dost mě mrzelo, že „místo“ něj tenkrát postoupil divoch Mikla… Tenkrát bývalo několik semifinále a postupovali vždycky dva a to na základě sms hlasování, porota do toho vůbec nezasahovala. Ale jak je vidět, zřejmě to bylo křivé už úplně od začátku.

142
orchis
Reagovat

Dnes určitě postoupily holky spravedlivě. Podle toho co říkala porota, asi s Adélou ve finále nepočítali, ale v divadle předvedla perfektní a hlavně jisté výkony… Zuzana, která kvůli barvě hlasu a sympatiím měla být tou třetí Češkou opravdu na finale neměla. Nejen kvůli dnešnímu výkonu.

143
Monika
Reagovat

Moje poradi:
1. Eliska
2. Adela Kvitova
3. Ester
4. Karmen
5. Tereza
6. Viktorie
7. Aneta
8. Adela (jitrnice)
9. Timea
10. Zuzka

144
Rena
Reagovat

Vybrali přesně dle dnešních výkonů – spokojenost. Sice jsem si přála i Zuzku, ale dnes se mi nelíbila, a barva hlasu to nezachrání…

145
Monika
Reagovat

@Bezík: Ale da treba Slepcik :-)), Viktor sel devaty minuly tyden a skoncil na druhem miste, a to byl obrovsky outsider nemel zdaleka takovou fans zakladnu jako Karmen, jde to.

146
Jana2
Reagovat

Tyjo ale ta nová písnička Adama Ďurici má něco do sebe, tu z hlavy jen tak nedostanu, taková chytlavka.

147
Bezík
Reagovat

@Monika: Nejde to, pokud formální hvězdička s maximálními efekty jde jako první. Slepčík měl šílené faynky, které čekaly jen na něj. Karmen asi nemá na celkové vítězství, na to není dost „komerční“, což ale nemění nic na tom, že z poslední pozice nikdo normální vyhrát SMS hlasování jen výkonem nemůže.

148
Marek
Reagovat

@dorka:

V prvej sérii SHS vtedy Ďurica v semifinále skončil tretí a potom ho zaradili medzi adeptov na Divokú kartu a všetci vtedy očakávali, že ju aj dostane. Dôvodom prečo sa tak nestalo asi bol práve fakt, ktorý dnes spomenul Habera, pravdou však je, že udelenie Divokej karty bolo založené na subjektívnom výbere poroty. IMHO, bol vtedajší systém oveľa spravodlivejší než je tomu teraz, o dramaturgii ani nehovoriac – v súčasnosti to už nemá hlavu ani pätu, pričom podstata SuperStar je podľa mňa ukázať práve to, že spevák vie zvládnuť viacero hudobných štýlov na výbornej úrovni, čo z doterajších víťazov (SVK) dokázali akurát Koščová a Adamec.

149
dorka
Reagovat

@Marek: Díky za informaci, tu Divokou kartu už si vůbec nepamatuju. Ok, beru zpět a naprosto souhlasím, že tehdejší systém byl daleko lepší. A první SS bylo to nejlepší, co kdy na tomto poli vzniklo.

150
dolores
Reagovat

@dorka: Tiez ma to, co povedal Habera zarazilo :-OO, nechapem, a mam podozrenie, ze sa pomylil s Farkasovskym z minuleho rocnika, lebo tam myslim rodicia si nezelali dalsi postup kvoli skole, alebo tak…Durica vypadol, lebo mal cca len o 300 hlasov menej ako Mikla (vtedy sa vsetky hlasy ihned zverejnovali). Dobre si to pamatam, lebo som nepostup Adama tazko predychavala a poslala som mu myslim aj dost hlasov. Ak by to bolo tak, ako povedal Habera, museli mu teda ludia zo stabu na ziadost rodicov ubrat hlasy alebo ako totmuto mam rozumiet ??? Ved tam bola na kazdom prenose notarka, do slaka ! Ak sa toto neda na pravu mieru, ze sa Habera pomylil, a vyjde najavo, ze to bolo takto, je to teda kolosalne svinstvo a takto sa teda mohlo manipulovat vsetkymi divackymi esemeskami. grrrrrrc

151
dolores
Reagovat

@Marek: No diky za tento prispevok, skoda, ze som ho pred napisanim svojho nestihla precitat, zbytocne som sa rozculila :-))) takze to bolo o divokej karte ? A to sme sa brutalne rozculovali, ze ju dostal Kotula nevediac o tom, ze zasiahli rodicia Adama Duricu, Je to skoda, mohol celu sutaz osviezit, bol jeden z mala, co spieval uz vtedy ako mlady chalanisko s perfektnym vyrazom.

152
Monika
Reagovat

Docela me prekvapuje zde v diskuzi celkem kladne ohodnoceni jitrnice, me to prislo dost spatny i na jeji moznosti. Se svym silnym hlasem to mohla zazpivat o dost lepe. Je tolik lepsich coveru, jitrnice mi prisla vylozene zla, hlavne v tech spodnich polohach misto zpevu brucela jako medved, nahore zas mela celkem tenky hlasek, necekala jsem, ze to bude tak zle. Porota ji dost setrila.

Je mi lito Ester od zacatku tahala za kratsi konec, nikdy nebyla v ukazkach na Nove, nikde se o ni nepsalo, jako by tam ani nebyla. I dnes dostala od poroty celkem nalozene, pochvali kdekoho a k Ester kritika prehnana. Mne to prislo celkem fajne, nenudila jsem se, melo to stavu, prijemna mista, porad lepsi nez nekolik vykonu po ni, ktere sklidili pochvalu. ester to mela tezke

Hodne se mi libila Adela, udelali z ni kocku, hrozne ji to dnes sluselo, skvela prace maskeru, dokazala vytezit maximum.

Aneta me nebavi, souhlas s Haberou prilis teatralni, tu jedinou bych dal nepustila, misto ni Ester a maximalni spokojenost.

Tereza je technicky vyborna, ale pro me divy jako Amaro, Sam, Styblova ted Tereza nebavi, nevyvolavaji ve mne zadne emoce. Znova bych si ji nepustila, dokonala nuda k poslechu, takhle to asi budu mit kazdy tyden u ni, stejne jako u Styblove.

153
dorka
Reagovat

@dolores: Marek už to nahoře vysvětlil, tu kartu si nepamatuju, ale dávalo by to smysl

154
Lukša
Reagovat

Za mě obrovská spokojenost. Postoupily snad nejlepší výkony večera, naopak děvčata, u kterých se postup hodně předpokládal a která dnes zklamala, musí domů. Navíc, narozdíl od večera minulého, nepostoupil ani jeden žolík. My zdejší mušketýři musíme oplakat vypadnutí Zuzky, ale sportovně uznávám, že dnes tam byly lepší (a prosím Vlada, aby z jejího konce neudělal třetí světovou :D)
Možná půjdu proti proudu, ale po dnešku chci ženskou vítězku. A je mi celkem jedno, která z těch pěti bab to bude, kvality mají všechny. Rozhodně mě baví víc než kluci, jak zpěvem, tak zapamatovatelností.

155
dorka
Reagovat

@dolores: Ntv fakt, šak Kotula!! Už si vzpomínám… A Adam by nejen oživil, Adam by možná i vyhrál ;-)

156
Marek
Reagovat

@dolores:

Ako som písal, podľa mňa to Habera myslel v súvislosti s výberom Divokej karty, kde rozhodovala len a len porota, čo boli 4 ľudia, ktorých sa dá presvedčiť ľahšie než veľký produkčný štáb :) . Hlasovanie bolo hlasovanie a to, že ho vtedy Mikla porazil tesne nemalo nič spoločné s manipulovaním, predsa len bol to rok 2004 a SMSkové hlasovanie na Slovensku bola dovtedy vec nevídaná.

157
dolores
Reagovat

Adela Kvitova mi tavrou pripomina nasu spevacku Beatu Dubasovu : -)) Aj ked rozdiel vo vyske postavy je znacny. :-)

Mna Adela az tak nebavila doteraz, v podstate ma nebavil ani jej hlas, farba mi nebola dostatocne prijemna, hoci pocas sutaze bola spevacky spolahliva, podobne som to mala s Anetou. Ale dnes ma obidve milo prekvapili. Lenze tym, ze su typovo podobne, jedna z nich myslim dost skoro vypadne.

Monika, nezachytila som kladne hodnotenie Ferencovej tu na diskusii, skor porota ju vychvalila. Tu sa riesili obavy z jej mozneho postupu.

158
Bezík
Reagovat

Dneska to bylo nějaké divné. Většina holek byla evidentně nervozních a takových sevřených, měl jsem z toho divný pocit.

Jasný touchdown byl jediný, Karmen. Přestože zpívala pekelnou srágoru, dokázala to nějak „pokarmenit“, že se to stalo snesitelným i pro mě, což bych nikdy nevěřil :D.

Eliška se mi moc nelíbila, byla hodně zatažená, teprve v závěru se uvolnila a hned to bylo o 100% lepší. Ale v jejích 15 letech není divu.

Viktorie měla dost nevhodnou skladbu pro její hlas, ale udělala s tím co mohla, dobré vystoupení.

Tereza dokonalá, ale taky ne moc zábavná. Prostě u ní mi něco schází a lepší už to asi nebude.

Adéla Horňáková byla rozhodně největším překvapením semifinále. Vůbec jsem netušil, co v ní vězí. Poděkujme produkci, že ji tuhle jazzpopovou věc nechala zpívat.

Výše jmenované měly podle mě postoupit. Nepostoupila Viktorie a místo ní postoupila naprosto zbytečná Kvitová. Takže to dopadlo jako u kluků, kde postoupil naprosto zbytečný Filipínec. Poměr 4:1 nakonec není až tak špatný. Mám-li to seřadit podle toho, jak se mi děvčata líbily, pak :

Karmen
Adéla Horňáková
Viktorie
Eliška
Tereza

159
dolores
Reagovat

@Marek: Jj, uz som na teba zareagovala v prispevku 151. Bude to tak ako opisujes. Dava to zmysel.
Ano, vtedy sa este nemanipulovalo, nepridelovali sa likvidacne vybery, produkcia bola neposkvrnena, vsetko bolo v plienkach a vsetci este boli z tejto reality show paf :-)) Az na jednu vec, zverejnenie hlasovania po odstupeni Miklu. Stale mam podozrenie, ze sa chcelo tymto pomoct Schindlerovej, kedze mala na male.

160
Fialka09
Reagovat

Tak za mě celkem spokojenost. Trochu mě mrzí nepostup Viki a Zuzany (chudák Vlado!), ale z té postupující pětky si to zaslouží všechny, a míst je holt jenom pět, no.
Jinak moje pořadí:
Karmen
Adéla
Viktorie (nemůžu si pomoct, mně se to líbilo)
Eliška
Aneta
Zuzka
Tereza
Ester
Adéla F.
… dlouho nic…
Timea
Jsem ráda, že to tak dopadlo. Ale Vlada je mi fakt líto…

161
dolores
Reagovat

@Bezík: je to Aneta Hornakova, nie Adela ;-)

162
Bezík
Reagovat

@dolores: Sakra, pardon ! Už jsem z toho nějakej zblblej, ještě že aspoň uvádím příjmení :D

163
Monika
Reagovat

Z te finalove sestavy nejvic fandim Elisce, mne se strasne libi ve vysokych polohach, ten jeji hlas moc prijemne zni, krasne se to nese, takove pohlazeni. jak to tam rozjede, to me vzdycky dostane…

164
yeey
Reagovat

Tak co se tyka final 10, mam naprosto jasno :-) Je tu jasna silna trojice favoritek Eliska, Karmen a Tereza, vsechny tri dnes absolutni touchdowny a pro me TOP 3 vykony za obe semifinale. Aktualne moc nevidim, ze by je nektery z kluku mohl ohrozit, ale zase vime, jak lidi hlasuji a ze ve finale se hlasy nakloni spis klukum (trebaze mame eru zenskych vitezek), ale fakt mi pripada ze Tereza, Karmen a Eliska zpivaji uplne jinou ligu, nez zbytek TOP10. Moje osobni favoritka je i nadale Eliska, je to zlaticko ;-)))

165
dolores
Reagovat

@Bezík: Aneta dnes bavila aj mna, aj napriek vyhradam, ktore voci tomuto jej spevu mam, tak to ako si to sama perfektme uzivala prebilo vsetko :-) Obavam sa vsak, ze pri popovych songoch, co dostane vo finale si to takto uz nebude uzivat. Bolo by fajn vyberat jej nieco v tomto smooth jazzovom style, nieco ako Norah Jones a tak.

166
Tomáš
Reagovat

Sem strašně rád za postup Adély Kvitové, pro mě jasná jednička mezi všema holkama jako zpěvačka i jako osobnost. A sem hrozně rád že sem si jí všiml stejně jako i Dominika dřív než všichni ostatní a oba dva jsou teď ve Finále. Naopak Aneta Horňáková je podle mě ten absolutně největší omyl. Naprosto nezajímavá typově a ani pěvecky to není taková hitparáda aby byla ve Finále. Podle mě ten její At Last jí byl vybrán účelově, aby její postup do Finále nebyl tak okatý. Vědělo se ze zkoušek že to jakž takž dobře dokáže technicky zazpívat tak proč ne a máme hned druhou slovenku ve Finále. Na můj vkus fakt bylo v jejím vystoupení moc teatrálnosti a cítil sem z toho kabaret, vlastně mě to vůbec nebavilo. Ano Aneta postoupila jen kvůli národnosti že je slovenka a hned příští neděli podle mě letí na 100 procent ven. Rozhodně by pro Finále byly daleko přínosnější než Aneta jak Ester tak i Viktorie ale měly prostě smůlu že jsou další češky a těch už tam víc nebylo potřeba. Možná se ze začátku počítalo pro Finále i s Timeou ale nakonec se ukázalo že Aneta je na tom pěvecky lépe a její postup proto nebude tak nápadný. Tohle jediné mě na dnešku mrzí.

167
dolores
Reagovat

@yeey: Skoro vzdy to na zaciatku vyzeralo, ze baby su lepsie, ale postupne vo finale, vo velkej hale sa ukazalo, ze niektore dievcata bud nestacili alebo boli hlasovo tak strasne predvidaletne, az nudili. Trochu sa bojim o Elisku, ci ju velky stage nezomelie.

Ale v tejto serii, ak som spravne pochopila, maju v piatich finalovych kolach vypadavat po dvaja, cize parik : dievca a chlapec. Ci to tak bude az po GF ani srnka netusi.

168
Monika
Reagovat

tipsport:
Tereza 2
Eliska 3,3
jakub 9
karmen 9
Borkovec 10
richard 10
adela 12
aneta 22
bryan 22
dominik 30

169
jpp
Reagovat

Je mi líto Zuzky, kvůli Superstar skoro přišla o svůj maturitní ples a takhle neslavně to dnes dopadlo :(. Je strašně sympatická a milá, jindy intonovala poměrně dobře, vůbec nechápu, co se mohlo stát, že to dnes bylo celé tak moc falešně.

170
Monika
Reagovat

fortuna:
Tereza 1,95
Eliska 3,5
karmen 5
jakub 6
richard 10
bryan 13
Borkovec 14
adela 15
aneta 15
dominik 15

171
dolores
Reagovat

@Tomáš: Tak bud za Anetu rad, ze postupila, ked si myslis, ze hned vypadne, aspon ti aspon v prvom kole zachrani tvojho Dominika :-)) Alebo zeby vypadli naraz obidvaja ?

172
Monika
Reagovat

Sazkovky maji celkem jasno, prijde mi to pozoruhodne, jsme teprve na zacatku a Tereza ma uz tak nizky kurz. Emma zacinala kolem 4. Ja si treba nemyslim, ze je Tereza tak jasna. Styblova byla take na jine pevecke urovni nez ostatni a jak skoncila, to neni jen o zpevu. Staci si precist Panacka, kolik lidi ma Terezu jako jednicku? Snad jedina Nika a hlasy vzdycky posilame svym top favoritum ne lidem …zpiva pekne, ale mam k ni vyhrady….nemusi byt tak jista. karmen se imho casem omrzi, je porad stejna a stim se neda utahnout tolik kol, navic uz to, ze dnes nevyhrala hlasovani divaku svedci samo o sobe, ze nema tak veliky fanklub. A u Elisky by mohl hrozit syndrom Bagarove, komorni scena ji jde, ale na velke stage muze plavat. na videich na YT ji to na velkem podiu vubec nejde, stoji na jednom miste jako skolacka, jasne je to stare dva roky, muze byt jinde ale nemusi, to se teprve ukaze na velkem podiu. Uplne bych kluky jeste nevylucovala….

173
Tomáš
Reagovat

@dolores: Cože? To jako má v každém finálovém kole vypadnout jedna holka s nejnižším počtem hlasů a zároveň jeden kluk s nejnižším počtem hlasů? Bude to rozděleno na pohlaví? Je pravda že sem tohle taky někde zaslechl ale snad to není pravda, nikdy to takhle rozdělené nebylo! Pokud je to pravda tak je to totální p***vina, ve Finále už by mělo záležet čistě jen na divácích komu pošlou kolik hlasů bez nějakého dělení na pohlaví! To by teda fakt bylo pekelně nespravedlivé!

174
dolores
Reagovat

Ester je naozaj skoda, ze nie je vo finale. Ona by nam este ukazala, co je v nej. Hlavne si myslim, zeby mohla byt silna v ceskych piesnach. Mam pocit, ze tam by jej farba hlasu vynikla. Zaujima ma, ako si pocinala v divackom hlasovani a vobec ake bolo poradie u dievcat, to nam dufam tiez prezradia.

175
dolores
Reagovat

@Tomáš: Tiez si myslim, ze je to hnusne, ale fakt to tu niekto pisal uz davnejsie, ze to tak ma byt. Ale teraz si ma zneistil, mozno je to naozaj len kacica.

176
Tomáš
Reagovat

@dolores: A jinak teda pokud příští neděli vypadnou dva, tak tipuju že by to mohli být Aneta a Dominik ( a nebo Aneta a Adéla, nechci vůbec věřit že se bude ve Finále vypadávat podle pohlaví protože takovouhle debilitu ještě nikdy v životě v celé historii SuperStar ani ta naše slavná produkce nevymyslela ). Možná by se mohl poroučet domů i Bryan. Ostatní budou asi zatím v suchu i když favorizovaným děvčatům Tereze a Elišce to sucho ale vůbec nepřeju.

177
yeey
Reagovat

@dolores: souhlas, kdyby nebylo touchdownu Karmen, Terezy a Elisky, skoro bych rekl, ze SF kluku bylo lepsi :-) U Elisky se ale nebojim, ze by ji semlela velka stage. Naopak, myslim, ze je cerny kun souteze, protoze je univerzalni a ma pomerne velky hlas, kterym tematicka kola utahne. No uvidime :-)

Jinak jsem btw v soku :-D Abych mel stejnou favoritku jako ty a hlavne Monika, to se jeste nestalo :-DDDD

178
Tomáš
Reagovat

@dolores: Nebylo to zase na tom webu, který všechno ví a všechno zná a na kterém se ještě nedávno psalo o 8 finalistech? Každopádně kdyby se tohle potvrdilo tak je to fakt epic fail, to už by produkce neměla čím překonat a podle mě existuje snad nějaký formát a takovéhle chujoviny jako vypadávání podle pohlaví ve Finále by měly pravidly zakazovat protože to je na finálová kola až příliš velký zásah do hlasování diváků, který může totálně ovlivnit celý výsledek soutěže. To by mě totálně nasralo.

179
Tomáš
Reagovat

@yeey: No ale stejnou favoritku jako já nemáš protože pro mě jsou Tereza a Eliška dvě nejméně oblíbené osoby ve Finále. Takže to, jak už to tak u mě většinou bývá, jedna z nich na 100 % vyhraje.

180
dolores
Reagovat

@yeey: No skoda, ze Eliske nefandi aj Tomas, to by bola uz kauza desatrocia :D

@Tomáš: Neries to uz, mozno je to uplna konina, nemam to z toho pofiderneho webu, ale ktovie kto to tu napisal. Rozculovat sa vopred nema vyznam, treba pockat na oficialne oznamenie pravidiel, a ak to bude pravda, az potom zacat nadavat :-))

181
yeey
Reagovat

@Tomáš: vsechno je mozny, jednou budeme mit stejneho favorita i v Cechach, ale vsak jsme oba fandili Mattovi a Kevinovi na podzim v XF UK, pokud me pamet neklame :-)

182
dolores
Reagovat

A nefandili sme nahodou aj vsetci spolocne v Hlase Lo Hruzovej? Hoci mali sme tam kazdy aj inych oblubencov, ale na nej ako vitazke sme sa zhodli snad uplne vsetci :D

183
Bezík
Reagovat

@dolores: Jojo, Lenka byla ta světlá výjimka :D Jen nevím, jestli jí fandila i naše komerční Monika ?

184
jab
Reagovat

Světe zboř se ale má TOP 5 se shoduje s pěti postupujícími:
1. Karmen – touchdown, pro mne nejlepší vystoupení obou semifinále, nádherné vystoupení
2. Adéla K – velké a velmi milé překvapení, fantastické frázování, velmi zábavný prezentace, skvělé
3. Aneta – další velmi milé překvapení, z té holky možná časem bude velmi dobrá jazzová zpěvačka, kdo by to byl čekal? :-)
4. profesionální výkon, perfektně přednesená píseň, já sice nejsem zrovna cílovka tohohle typu vystoupení, ale přesto – klobouk dolů
5. Eliška – asi jsem od ní čekal příliš, možná ji trochu svazovala tréma, takže vystoupení bylo na mlj vkus možná trochu akademické, ale hlasově velmi kvalitní
6. Zuzana – pro mne její nejlepší výkon v soutěži, z větší části zmizely hlavní neduhy jako zpěv pod tónem a celkově uzavřený projev, mínusy bylo místy silně rozevláté frázování, které ze začátku vypadalo jako umělecký záměr, který se však v prostřední části vymkl kontrole
7. Ester – vystoupení milé, hezké, i s nějakou výstavbou, ale písnička neměla grády, jaké se z ní daly vytěžit.
8. Adéla F – exaltocané pasáže výborné, tiché naopak nejisté, neznělé a možná pod tónem (nebo možná jen blbě slyěím)
9. Viktorie – velká škoda; nervózní a uspěchané, ale jsem rád, že se tam objevily ty tolik žádáné nové polohy, nebo aspoň jejich náznaky; zajímavý vklad do budoucí kariéry
10. Timea – na můj vkus příliš monotónní a nudné, místy zajímavá barva hlasu, přesto nejslabší výkon večera.

Leoš mnohem lepší než minule, konečně se vrátil do staré formy, z porotců mi byl dnes nejblíž Paľo – měl nejstřízlivější hodnocení a rozhodně nikoho nepřechvaloval ani nepotápěl.

185
yeey
Reagovat

@dolores: pravda, Lo byla takova tutovka, ze sme to asi tu asi temer vsichni meli stejne :-)

186
Prochor
Reagovat

Pro mně:
1.Eliška (u mně dlouhodobě v oblibě). Ve zpěvu nebyla úplně nej ale dorovnávají to sympatie.
2. A.Kvitová ( největší překvapení a pro mně skokan kola).
Adéla mně jediná opravdu překvapila a navíc souhlasím s Benem, že přidaná hodnota byla to, že vypadala velice sexy.
Průser kola:
Timea a Ferencová. Částečně i Zuzana.
Porota: Překvapila mně kladně protože alespoň působila že nebylo nic předem dané ale rozhodovala se podle výkonů v SF. Takže holky se nesnažily zbytečně a taky jsem neměl dojem že některá holka dostala jaksi „divokou kartu“ do finále.

187
Michaela
Reagovat

Nedivala jsem se.

Nelibi se mi, jakym stylem (ne)delali od sameho zacatku reklamu Ester. Ted vim, ze nepostoupila, tak se nedivam.

Snad si to Vy ostatni uzijete vice.

M.

188
J
Reagovat

Prave som v rychlosti dopozerala klipy zo vcerajsich vystupeni dievcat. Nezdielam nadsenie s FB, ale mne sa chlapcenske semifinale pacilo viac, aspon pre mna malo vacsiu iskru aj s tym spatnym vykonom Karlika. Asi velmi prekvapim svojou TOP 5, ale rebricek davam podla toho ako sa to pacilo mne a ako ma kazda bavila.

TOP 5:
1. Karmen
2. Adela K.
3. Viktorie
4. Eliska
5. Tereza

Karmen ma prekvapila. Taky vykon som naozaj od nej necakala + tie sviecky a cela atmosfera velmi sa mi to pacilo a bavilo ma jej vystupenie. Urcite tam boli chyby, ale ako celok sa mi to pacilo a o to ide. Podala tu Adele po svojom a ja to ocenujem.

Adela K. je pre mna asi najvacsim prekvapenim zo vcerajsich vystupeni. Na 2. miesto ju davam za to ako si poradila s tou piesnou, ktora na papieri vyzerala velmi riskantne. Malo to vsetko energiu, drive, sexepil + ten jej hlas sa velmi prijemne pocuva. No skvelo som sa pri jej vystupeni bavila. Zaujimalo by ma ako by dokazala zaspievat GHOST od E. Henderson. Dufam, ze nam vo finalovych kolach pobudne nejaku tu chvilu a nezodpovedni divaci zahlasuju. Velmi zasluzeny postup namiesto niektorych favoritiek. Mna to potesilo, ze ju porota vybrala.

Na 3. miesto som dala Viktorii. Verte, ci nie, ale mne sa pacila. Bolo to take kludne a pre mna velmi kuzelne. Boli tam urcite chyby, ale mne sa aj napriek tomu pacila. Lutujem, ze taky jemny hlasok bude vo finale chybat. Vsetky 3 Karmen, Adelu K. a Viktorii som si pustila este raz, tak velmi sa mi to pacilo a vsetky 3 ma najviac zo vsetkych 10 vystupeni bavili. Mali pre mna svoje kuzlo.

Na 4. miesto davam Elisku. Zacala dost neisto podla mna a do 1. refrenu mala ist ovela ovela jemnejsie a tu piesen postupne vygradovat, aby to pre mna bolo ono. Holt porovnavam so Sam Bailey. Ale v konecnom dosledku sa mi to pacilo, hoci nemam tendenciu pustit si to este raz. Postup do finale bol spravodlivym krokom.

Na 5. miesto davam Terezu. Ano bol to velmi profesionalny vykon. Technicky to nemalo ziadnu chybu a ak by som hodnotila len z toho hladiska, tak ju dam na 1.miesto. Ale pre mna neuveritelne zavyjala. Toto nie je sutaz o tom, kto najlepsie zaspieva „zavyja“ ten najvyssi ton, ale o tom, ako na teba vystupenie posobi. Ja som clovek, ktory ide skor po emociach nez po technike spevu a tu u mna Tereza naprosto zlyhava. A propos viem, ze ju produkcia tlaci na vitazstvo a asi sa im to aj podari. Ale v dnesnej klime pop music sa popovym divam nefandi. Staci si prejst svetove hitparady. Ludia sa chcu bavit, tancovat a nie pocuvat zavyjanie popovych div. V sutazi taketo piesne viditelne maju miesto, ale nie na dnesnej popovej scene. Som zvedava ako si Tereza poradi, ked sutaz skonci a bude musiet konkurovat niekomu silnejsiemu nez je dalsich 9 ludi v sutazi. Uz skor Adela K. a Eliska x sa dokazu komercnejsie presadit po sutazi nez Tereza. Jej miesto vidim na muzikalovej scene a za to sa hanbit nemusi.

189
J
Reagovat

Jedneho sa obavam, ze produkcia neodola dat Tereze JEDNOHO DNE SE VRATIS ak pride na tie piesne ceske.

190
dena
Reagovat

@Tomáš: naprosto suhlasim… skoda ze to vzdy „musia“prisposobit narodnosti.. obavala.som sa ze aneta postupi.. ale ked boli len tri slovenky, ine sa cakat nedalo… timea..to bolo.mecanie. aneta na moj vkus herecka..afektovana… absolutne proti srsti. radsej by som bola za ester a viki :-( co uz

191
ales winner Karmen
Reagovat

no jak tady čtu ted ty všechny komentáře tak se zcela jednoznačně domnívám že historie se opakuje a celá slavná Tereza faktor slepčík se opakuje fajn kdybych to měl zhodnotit celkově tak zcela nejlepší byla Karmen to byl výkon z říše snů byla to jedna velká a krásná pohádka a produkce by se měla stydět že tak jednoznačně preferuje umečenou ubohou růžovku jinak fiflenka už vypadla boží melejny melou a to je jediné spravedlivé co bych dál vypíchl byla ubohost Mareše který nechápu jak si dovolí vůbec říct že Karmen byla i v jiné soutěži podle mě to bylo připravené jak svině ale to je vedlejší jinak Kvitová další rádoby sprofanovaná umělotina která má příbuznou ehm ale to jaksi nikdo si moc nedovolí prezentovat jinak a nebezpečně nesouhlasím s Monikou a dalšími kteří tu sprostě Karmen napadali je hold vidět že když vypadla fiflenka tak ted tu většina půjde po Karmen právě ted teprve začne sranda je potřeba se zmobilizovat aby Karmen dokázala vždy a s přehledem zvítězit sem taky dost zvědavej co bude v 1 finále za hudební téma ještě dodatek Tomášku seš nepoučitelnej přeji ti z celého srdce aby tví favoriti co nejdřív vypadli protože trojka Gerda Gandola a Chovan stejně půjdou na odstřel jako první a pak se tu těšte půjdeme po elišce tereze i kvitové my Karmen nedáme

192
Jai Kudo
Reagovat

Vzhledem k včerejším výkonům je postup všech pěti kupodivu spravedlivý. Nejlepší byla a první touchdown letošního ročníku předvedla Adéla Kvitová…Tereza, Eliška a Karmen byly celkem předvídatelné, překvapila Aneta – nečekal jsem ,že zrovna ona bude postupovat, ale zase – za včerejší výkon si to zasloužila. Jinak dvě naprosté katastrofy představovaly Timea (očekávaně) a Zuzana (možná trochu taky očekávaně :-D ).
Ještě k té Karmen – připadá mi, že produkce přehodnotila protekční a propagandistickou podporu Zuzany a zaměřili se na nadějnější Karmen…..jak už bylo napsáno – sama se doprovázela, svíčky poslední jako „zlatý hřeb“ večera, Habera neopomněl zmínit, že už má zkušenost z podobné soutěže atd. Nemyslím si, že by tyhle protekce někdy někomu prospěly, spíš naopak…..vzpomeňte na Slepčíky minule apod.

193
Luke
Reagovat

Jenom by mě zajímalo, co si změní za nick ten troll, když mu Karmen vypadne, protože trolly svoje názory mění jako ponožky. Opravdu jsi k smíchu, na castingu jsi ju nesnášel a říkal jsi, jak nemáme hudební sluch, když se hodně lidem líbí a potom si změníš nick na ni ? Takže kdo bude další trolle ? Že by ales winner Berkovec ? A nakonci superstar řekneš, že jsi to věděl od začátku, že vyhraje, že si dotyčnému fandil a budeš se tady naparovat. Vůbec nevím, že máš tu drzost sem chodit a otravovat slušné lidi a psát ty svoje nesmysly. Jsi průhledný trolle a předvídatelný. Vím, že tě tobaví a moc dobře víš, co děláš, ale každý to tady o tobě ví, že jsi jenom troll. Tvoje příspěvky nejsou k smíchu ale k pláči.

Jinak za mě včera spokojenost, holky se předvedli slušně. I s těma postupujícími spokojenost. Je fajn, že postoupila Aneta, protože je mi sympatická, ale jak řekl Tomáš, asi brzo vypadne, ale třeba překvapí…

194
trish
Reagovat

Dívky byly IMO mnohem lepší než kluci. Výběr kluků je pro mně osobně tristní, kromě 2. Čtu tady ódy na Karmen. Jako ano, vystoupení dobré, ale uvědomme si, že tahle žena zpívá v podstatě profesionálně už léta. Nejsem z ní tak šíleně nadšená, mně nepřekvapila, svíčky mně ponechávají chladnou. A srovnávat ji třeba s Eliškou, která je defakto talentované dítě bez zkušeností, to je nonsens. A za mně je rozhodně sympatičtější a umělecky hodnotnější nedokonalá ale talentovaná čistá Eliška, nebo Adéla se svým přirozeným amatérským „sexappealem“ :-) než Karmen, která to má dávno „v paži“. Viktorie se mi nelíbila. Sebevědomí víc než talentu, i když ten má. Vyměnila bych ji za některou z odejitých.

195
dorka
Reagovat

@Jai Kudo: “ Nemyslím si, že by tyhle protekce někdy někomu prospěly, spíš naopak…“ – Od začátku trochu podezírám produkci, že ji chtěla divákům spíš zprotivit. Začalo se o ní mezi lidma mluvit už po prvním kastingu a jenom blázen by chtěl dvě stejně znějící vítězky po sobě, že.

196
Tomáš
Reagovat

@Monika: Na ty kurzy sázkových kanceláří lepší nekoukat, hned jak to vidím, tak sem nasranej. Jestli to tak fakt bude, tak potěš koště. Bohužel to vidím dost reálně.

197
DJ Vlado
Reagovat

Tak jsem si včera prožil nejbolestivější okamžik celé soutěže :-( Nicméně jako chlap sportovně uznávám, že po včerejším výkonu si Zuzka postup nezasloužila, byť mi to trhá srdce :-( Nic to ale nemění na mém názoru, že její hlas považuju za nejkrásnější v soutěži (v čemž se mnou souhlasí i Scalex) a že budu Zuzku nadále sledovat (a možná jí i trochu pomáhat), zvlášť pokud se bude prezentovat především vlastní tvorbou :-)

Na druhou stranu si říkám, že vypadnutí Zuzky je možná to nejlepší, co se mi mohlo stát, jelikož nechápu, jak jsem mohl tak dlouho přehlížet malý zázrak jménem Eliška :-) Tímto se definitivně řadím do jejího zdejšího fanklubu, jelikož takhle talentovaných patnáctek u nás moc není :-) Ačkoliv v žebříčku výkonů mám za včerejšek první Karmen (u které mi k absolutnímu hardcore fandění pořád něco málo chybí, přestože má u mě plus za klobouky a za to, že její kamarád je Robo Šimko), tak Eliška je prostě fenomén a navíc, jak řekl yeey, je to zlatíčko :-)

Co však nechápu je zdejší chvála výkonu Anety, u kterého souhlasím s Haberou, že to bylo přeafektované a působilo to na mě jako imitace černošského gospelového zpěvu, který tam ti afroameričani sázejí tak nějak přirozeně, zatímco od bělochů (včetně Romů) to zní jako křeč :-)

198
dorka
Reagovat

@trish:

Mně se právě nezdá, že má Karmen v paži, naopak, je úplně v křeči, jak úporně se snaží a to mi hrozně vadí. Taková jako pěvecky vydrillovaná a nabiflovaná. A tu Adele nedala, sorry, příjemně skřípat jí to v hlase může jak chce, ale pokud nevyzpívá refrén tak, jak píseň kterou mají všichni tisíckrát naposlouchanou káže, je to smutné až trapné, zvlášť, když na to ani jeden z porotců nepoukáže, aby mohla do finále.

199
Tomáš
Reagovat

Zase půjdu proti proudu. Vůbec nesdílím zde všeobecné nadšení z Elišky. Na svůj věk je technicky velmi dobrá ale působí na mě jako taková akademická zpěvačka, prostě jako taková slušná holčička, šprtka, která se naučí písničku a velmi dobře ji odzpívá. Vůbec mě nebaví a styl, kterým se prezentuje, jde úplně mimo mě. A i typově je pro mě nevýrazná, postrádám u ní charisma. Něco mi na ní nesedí, vlastně mi nepřijde ani moc hezká. Taková Ester, to byla úplně jiná káva když ty dvě srovnám. Ester už ve svém věku je překrásná charismatická divoženka a skvělá zpěvačka, rozhodně bych ji ve Finále sledoval daleko raději než Elišku. Eliška je zkrátka na mě asi málo ´´špinavá´´ což je možná způsobeno i tím věkem ale je to prostě tak. Dost mě překvapuje kolik lidí jí tu fandí – teda takový yeey mě vůbec nepřekvapuje, tohle je přesně jeho typ na fandění ale překvapuje mě třeba Monika a jiní. Pokud jde o Terezu, čekal sem že postoupí přes diváky spíš Eliška, ale postup Terezy z 1. místa taky nebyl vůbec žádným překvapením. Asi to bylo dáno tím že zpívala první a tak byl dostatek času jí po jejím vystoupení zaslat nejvíc hlasů. Jinak je ale pro mě Tereza akademická nuda stejně jako Eliška. Zpívá technicky téměř dokonale ale je pro mě chladná jako led, vůbec žádné emoce. A pro mě ani zajímavý hlas. Do muzikálu super ale vítězství v SS bude hodně velký omyl protože taková zpěvačka skutečně nemá přinést co nového na naši scénu. Bohužel se dost obávám že to jedna z těch dvou – Tereza nebo Eliška vyhraje a nikdy bych nevěřil že tohle někdy řeknu ale – ta dotyčná bude možná nakonec ještě horší vítězkou než byla posledně Emma Drobná.

200
Tomáš
Reagovat

Pokud jde o Karmen, ta mi na rozdíl od Terezy a Elišky nevadí. Vidím u ní právě tu přidanou muzikantskou hodnotu, která mi u akademických pěnic Terezy a Elišky chybí. Včera se mi vystoupení Karmen líbilo, překvapila a co si budem povídat – je to i velmi charismatická holka s krásnýma očima. Není to moje favoritka a nevyhraje to protože je slovenka a s takovým vítězstvím se letos nepočítá ( tuhle smetanu už za ni bohužel pro Karmen slízla minule právě Emma Drobná ) ale ani mi nevadí, zkrátka k ní mám takový neutrální vztah. Zcela nejlepší je pro mě Adéla Kvitová ale bohužel se asi bude domů poroučet dost brzy, myslím že bohužel nemá šanci Terezu, Elišku a ani Karmen s jejich fankluby ohrozit i kdyby to ve Finále dávala sebevíc. A Aneta Horňáková je pro mě úplně stejně zbytečná finalistka jako kdysi byly Monika Šramlová, Karolína Pavlíková nebo Klaudia Pappová. Pamatuje si je tu kromě Vlada ještě někdo? :D Tipuju že poletí ven hned teď v neděli, vůbec si neumím představit že by ve Finále mohla dojít nějak daleko. Ta je tam vážně jen proto že je slovenka.

201
trish
Reagovat

@dorka: Souhlasím. A ještě přidám, že je to „herečka“. Křeč jí nevěřím. Až tak nějak moc přehrávala, na evidentní kliďasku. Osobně mně mrzelo, jaký písně kočkám vybrali, některým na tělo, jiné v tom plavaly jak v oceánu, a to musela produkce předem vědět. Což zase nahrává konspiračním teoriím o manipulacích s diváky a preferování „předem určených favoritů“.

202
mufal
Reagovat

v tv vyzněl teda ten „chraplák“ Karmen příliš. Takový pokus o zpěvačku Lenny, ale znásoben do parodie na horory o čarodějnicích :-) Hodně nezdravé, nepatřící k něžnému pohlaví.

203
Honzad
Reagovat

Od holek jsem hodně očekával, ale když nad tím tak přemýšlím, chlapecké semifinále mě bavilo více. Postupy spravedlivé, jenom bych Anetu (u které zcela souhlasí s Haberou) vyměnil za Viktorii nebo Ester, ale to prostě s ohledem na národnost nešlo.

Trojice favoritek (Tereza, Eliška a Karmen) nezklamaly a potvrdila silnou pozici, ale ani jedna mě tentokrát nenadchla. Tereza je výborná, ale vůbec z ní na mě nejdou žádné emoce, vůbec mě její soutěžní osud nechytá za srdce, její schopnosti uznávám, ale extra fandit jí prostě nedokážu. Pokud ale celou soutěž vyhraje, nebudu s tím mít absolutně žádný problém. Naopak z Elišky na mě něco vyzařuje, je to asi pořád taková dětská radost, která kontrastuje s naprostou pěveckou jistotou. Včera mi ale přišla stažená a neuvolněná, už jsme od ní viděli lepší výkony.

Co se týče nadšení z Karmen, tak to nesdílím, byť opět kvality uznávám. Bavila mě jenom na castingu, v divadelních kolech těžila z prvního výkonu, včera byla nadprůměrná, ale celý staging (klavír, svíčky, finálové vystoupení, standing ovation) se mi zdál přestřelený. Její barva hlasu je zajímavá, ale u Adele mi místy až vadily, nemluvě o tom, že ten song je děsně provařený. Její největší síla je muzikálnost a muzikanství, jenže já od ní včera slyšel famózně odzpívanou verzi Adele, jen s odlišným hlasem. Nedokázala mě ničím překvapit, u jediného tóny jsem si neřekl – aha, tohle je jiná, nepředvídatelné. A souhlasím s tím, co už někdo konstatoval výše, že pokud s tímhle výkonem Karmen u diváků nevyhrála, je to dost velké překvapení, Terezina startovní pozice je z pohledu smsek mnohem méně výhodná.

204
Honzad
Reagovat

Adéla Kvitová kolo od kola překvapuje, jsem rád, že porotci nejeli podle nachystaných linek. Její schopnost vystupování o dvě třídy převyšuje všechny ostatní, zdravé sebevědomí, sex-appeal a zajímavý zpěv. Bohužel se obávám, že na tohle československý divák neslyší a v soutěži moc dlouho nevydrží.

A ještě se chci zastavit u Ester – tady jsem nesouhlasil vůbec s porotou, Ester skvělý Odellův song zazpívala dobře a zajímavě, právě mě bavilo, že dokázala překvapit a byla jiná. Celkově jsem nechápal tu kritiku písničky, Another Love byla nejlepší skladba semifinále. Ale asi jsem mimoň :-)

205
trish
Reagovat

@Tomáš: Nejdete proti žádnému proudu, navíc každý má právo na svůj názor a je to zcela OK. Pozastavím se – „u akademických pěnic“? Eliška je děcko, neměla ani možnost projít školami zpěvu, tak jaký akademismus, zpívá přirozeně a s citem, a že je čistá, brát jako minus, mno, u mně je to zase plus. Nula manýr, záměru, jen přirozenost. Karmen je poloprofesionálka, ví jak na lidi, má už svoje muzikanstké sebevědomí za léta praxe (je jí plný YT), nic proti tomu, ale tady se jedná o soutěž talentů, nových, neškolených. To je zase můj názor.

206
Tomáš
Reagovat

Podle mě Adéla Kvitová hodně překvapila a jestli s někým dopředu nepočítali pro Finále, tak to byla ona. U ní se vážně rozhodli až na základě včerejšího výkonu. A zasloužila si to na 100 %…. z vcelku nic moc odrhovačky dokázala udělat chytlavou píseň a zněla líp než originál. Zde ji všichni odepisovali a mudrcovali že se tenhle song nehodí do kostele, evidentně jí nic nehrálo do karet a ona stejně s těmi kartami jaké jí byly rozdány dokázala vyhrát. Tomu říkám fakt umění. Myslím že původně tou třetí češkou měla být Zuzka ale ta včera naprosto selhala a po tak tristním výkonu by byla prostě ostuda poslat ji do Finále, to by si nemohli dokázat obhájit už ničím. Tak se za ni rychle hledala náhrada, nejspíš se rozhodovali mezi Adélou K. a Ester, Adéla hold zazářila o trochu víc. Ale Ester nebo Viktorie měly postoupit místo Anety, národnost nenárodnost.

207
Tomáš
Reagovat

@trish: Je to můj subjektivní pocit že z projevu Elišky cítím akademismus, není to konstatování faktu. :-) Ona je hodně snaživá a i talentovaná ale prostě mě nebere a míjí, jde úplně mimo mě. Ester, která nepostoupila, mi ve všem přišla o 200 procent lepší a zajímavější než Eliška, na její cestu finálovými koly bych byl daleko zvědavější. Bohužel zase to víc lidí vidělo jinak než já a tak tam máme Élišku. Pro mě je úplně nezajímavá, nejsem prostě její cílovka.

208
kosatka
Reagovat

Na facebooku Superstar je doslova peklo kvůli Adele Ferencový. Co si o jejím vypadnutí myslí zdejší osazenstvo ? Mně chybět nebude …. talent nesporně má, ale její výkony jsou nestabilní a včera to vibráto tahalo za uši. Navíc si myslím, že stejně jako Zuzana na to nemá psychicky.

209
dorka
Reagovat

@kosatka: Majitelka silného hlasu, zpívající povětšinou čistě a vždycky až moc hlasitě. Nic pro moje uši. A vzhledem k tomu, že Superstar by měl být komplexní balíček, tak nic ani pro oči, ani pro sympatie. Patnáctiletou Superstar si opravdu nepředstavuju jako Hanu Křížkovou.

210
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Ty tři mě ve srovnání s Anetou taky napadly, i když bych řekl, že Aneta je přece jen o něco lepší a sympatičtější než ony (teda Pavlíková mi ze začátku taky byla sympatická, ale pak se mi zprotivila „taťkomamkováním“ se slizounem Parčim a taky tím, že na její úkor vypadla mnohem lepší Petra Hlávková, což je trochu podobné jako postup Anety na úkor Ester, Šramlová a Pappová mi naopak vadily od začátku), jen včera mi její vystoupení těžce nesedlo a jsem rád, že tady nejsem jediný (tímto zdravím HonzuD :-))

Jinak to hrozně závidím to tvoje štěstí na outsidery, nejdřív Dominik, včera Adéla :-) Já takové štěstí na nečekané postupy outsiderů bohužel nemám a přitom to musí být nepopsatelný pocit :-) V Top 10 mi z oblíbenců zbyli už jenom Eliška, Karmen a Richard, přičemž všichni patří k favoritům, takže jasné, že to co ty už nezažiju, aspoň letos ne (přitom se Zuzkou nebo i s Ester bych to zažíval tak rád) :-(

211
Honzad
Reagovat

Co se týče Zuzky, v jejím případě jsem nikdy nebyl ani hejtr (za produkci nemůže), ani velký fanoušek, byť barvu hlasu má skvělou. Ale to, co včera provedla s Believe, mi trhalo uši. Od začátku tahala za ultrakrátký konec, její vystoupení bylo vážně nejvíce amatérské ze všech semifinálových výkonů. A je to vlastně škoda, kdyby zopakovala aspoň „poplesový“ výkon, porotě by to stačilo. Včera ale šlo až příliš vidět, jak je nejistá, jak si s podkladem nerozumí a jak to všechno tlačí na sílu, jak jí schází přirozený talent. Možná na tom mělo svůj podíl i to, že se díky střihu a neprávem zařadila mezi nejvýraznější tváře soutěže – a ta zodpovědnost na ni prostě dolehla. Všechno to chápu, ale opravdu jsem od prvních tónů trpěl. Jindy bych to přešel, ale verze Elly Henderson (https://www.youtube.com/watch?v=oTbcO9qaE5g) pro mě dodnes zůstává na míle tou nejlepší a nejkreativnější audition ze všech talentových soutěží.

212
Honzad
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, taky tě rád zdravím! Jen jsem si ten pozdrav zkazil, když jsem si o příspěvek výše postěžoval na Zuzku… :))

213
popy
Reagovat

Ve vesmíru, kde to národnostně muselo dopadnout 3:2, je to asi nejlepší varianta. I když bych taky raději Ester nebo Viktorii místo Anety.
Mě včera nejvíc omývalo, když po tom průměru až podprůměru Adély F. porotci vstali – a říkal jsem si, koho z té čtveřice Tereza – Eliška – Ester – Viktorie to ohrozí (zvlášť když tam byl pořád ještě faktor Zuzka, kde jsem si nebyl jistý diváky). A představa postupující dvojka Zuzka – Adéla F. + k ní jedna z dvojice Tereza, Eliška (a ke Karmen Timea), to bylo peklo. Že nakonec překvapila Adéla K., jsem fakt nečekal, tu jsem měl jako jasnou adeptku vypadnutí. Takže za mě vcelku spokojenost.

214
popy
Reagovat

A moje pořadí včerejších výkonů:
1. Karmen
2. Adéla K.
3. Tereza
4. Eliška
5. Ester
6. Viktorie
7. Aneta
dlouho nic
8. Adéla F.
dlouho nic
9. Timea
10. Zuzka

215
Tomáš
Reagovat

Tak sem sestavil moje pořadí včerejších výkonů

1 Adéla Kvitová – Pro mě nejlepší výkon večera a největší překvapení celého Semifinále. I když pro mě to až tak velké překvapení zase nebylo, já jí na rozdíl od vás všech věřil protože sem v ní už před tím viděl ten nadhled a že je skvělá zpěvačka, která v mnohém převyšuje své soupeřky a dokáže si poradit se vším. Tuhle odrhovačku zazpívala lépe než jak z ní originál a v kostele doslova zazářila. Pokud by to letos měla zase vyhrát baba, tak by se měla jmenovat jedině Adéla Kvitová. Jediná baba jejíž vítězství sem letos schopný akceptovat a dokonce bych jí to přál. Adéla to ale na 100 % nevyhraje, škoda.

2 Karmen Pál-Baláž – Moc příjemná verze Adele, místy opět zněl její libozvučný chraplavý hlas. Přidanou hodnotou je že se sama doprovázela na klavír. Velmi dobrá zpěvačka a muzikantka, Finále má zasloužené a nevadí mi v něm. Ve Finále pak k ní zřejmě budu mít neutrální postoj – nebude mi moc vadit když vypadne ( i když pro ty její oči mi jí možná bude i trochu líto ) ale do určité doby jí budu přát i postupování do dalších kol. Je sympatická.

3 Ester Kubátová – Podle mě Ester ten song podala vkusně a zazpívala to dobře, nebyl to sice žádný touchdown ale na postup do Finále to mělo stačit určitě. Ester je velmi krásná a charismatická slečna, navíc velmi talentovaná skvělá zpěvačka. Její neúčast ve Finále je podle mě velkým ochuzením této soutěže. Fakt je mi jí líto protože byla zajímavá a měla na to. :(

4 Viktorie Černíková – Viki to včera hrozně slušelo, klobouk dolů před tím co s ní vizážisti udělali. Byla z ní nádherná baba. A její výkon byl rovněž velmi zajímavý, plný napětí a citu. Její jemná barva hlasu je krásná stejně jako ona a je vidět že vychází přímo z její duše. Ta procítěnost se nesla celým jejím výkonem a já z ní cítil velké srdce. Proto sem jí odpustil i to že místy to bylo technicky nad její síly, tohle je typ tak emocionální zpěvačky že mi to vůbec nevadí. Určitě měla postoupit do Finále, další velké ochuzení soutěže přijít o tak krásnou a talentovanou umělkyni. :(

5 Eliška Rusková – Subjektivně mě Eliška vůbec nebaví ale v tomto žebříčku ji mám na 5. místě protože přece jen za ní byla pro mě ještě horší čísla. Technicky se s tím vypořádala vcelku dobře, bohužel mě úplně míjí svým hudebním vkusem protože ten song se mi vůbec nelíbí. A nezajímavá pro mě je i její barva hlasu. Je to velká favoritka ale já tak nějak vůbec nechápu proč. Nemá pro mě žádné charisma a ve Finále bych ji mít nemusel.

6 Tereza Mašková – Nechápu proč ji diváci poslali do Finále z 1. místa, co na té technicky skoro dokonalé ale akademické nudě bylo tak skvělého? Navíc to bylo úplně zbytečné protože porota by ji posunula dál stejně takže si raději měli lidi šetřit kredit a nebo použít SMS na někoho, kdo by záchranu doopravdy potřeboval. :( Absence emocí je jejím největším nedostatkem, na tom se tu shodneme snad všichni. Pro mě je to typická strojená muzikálová diva. Technika zpěvu a hlasový rozsah fakt nejsou všechno. Jestli Tereza letos tuhle show vyhraje, tak už nechápu vůbec nic. Jak je navrch výrazná barvou vlasů, tak mi uvnitř přijde úplně prázdná a nic na mě z ní nejde. Je to jen prázdná popová nádoba, která skvěle odzpívá skoro vše ale nezanechá to ve vás žádný dojem. Stýblová číslo 2 je zpět, jen si přebarvila vlasy na růžovo.

7 Aneta Horňáková – Technicky zvládla At Last jakž takž dobře ale ten afekt a teatrálnost co v tom byla, to mě hodně rušilo. Na první pohled to vypadalo že si to užívá ale já v tom viděl i přehrávání. Cítil sem z toho kabaret, nelíbilo se mi to a vlastně sem se dost nudil. Aneta může děkovat bohu a rodičům za to že se narodila na Slovensku, být češkou tak by teď ve Finále nebyla. Hold zase ty debilní kvóty. Doufám tedy že svůj účel naplnění kvót už slnila a že ve Finále vypadne první. Pro mě nejzbytečnější ze všech finalistů a velmi nezasloužený postup do Finále.

8 Adéla Ferencová – Začátek hodně pod tónem, v refrénu se sice na chvíli trochu chytla ale stejně zatím na tenhle song nemá ani omylem, je to ještě děcko. Navíc se mi na ni ani příjemně nekoukalo a nebavila mě, sem rád že je konečně pryč a já si můžu zazpívat Pes jitrničku sežral.

9 Timea Lacová – Je pohledná ale to je tak vše, zpěv není její disciplína. Nevím co vůbec dělala v Semifinále.

10 Zuzana Chalupová- Zuzka mě zaujala na castingu a viděl sem v ní v tu chvíli finalistku ale pak už to šlo s jejími výkony jen dolů. Čím víc ji produkce tlačila, tím víc Zuzka své výkony kazila jak kdyby prostě nezvládala ten okolní tlak což je dost dobře možné. A včerejškem to vyvrcholilo – totálně nezvládnuté amatérské vystoupení, pro mě ještě horší než Timea. Při zpěvu mi přišlo jak kdyby byla opilá nebo si něco šlehla což samozřejmě nebyla. Své rozhodně udělala tréma a byl to přímý přenos, není zvyklá takhle zpívat. Psychicky je dost nestabilní, myslím prostě že na to vše není ještě připravená a že je pro ni nakonec asi dobře že nepostoupila. Teď může v klidu odmaturovat a v SuperStar to zkusit příště, pokud ještě někdy bude nějaká další řada. Možná je to takhle lepší než se do Finále dostat a tam vyletět hned v prvním kole, pak by zde už nikdy štěstí zkusit nemohla. Velmi zasloužený nepostup, kdyby postoupila tak by to bylo jen ze soucitu a lítosti a o to by určitě ani sama nestála. Jednou by z ní něco mohlo být pokud nebude tolik kopírovat Emmu Drobnou ale teď na to ještě není připravená, ještě nepřišel její čas. I když je to velká amatérka tak by mi možná ale nakonec jako vítězka celé soutěže, což sem si původně myslel, byla lidsky milejší než Tereza a Eliška, v případě že jedna z nich vyhraje.

216
DJ Vlado
Reagovat

@Honzad: V pořádku, tvoje výtky v podstatě chápu :-) Mně se holt opakuje historie, po ročníku s megasrdcovkou (Monička, Emma) následuje ročník, ve kterém jsem o nedokonalou srdcovku (Dorotka, Zuzka) přišel už v semifinále, tím pádem jsem přešel na fandění holce, kterou je možno označit za fenomén (GG, Eliška), příště mě nejspíš zase čeká nějaký ten pseudoduel mých dvou favoritek (tak jako v ČSS3 Sabina vs. Terezka), který mě pořádně vytočí :-D

217
J
Reagovat

@Tomáš: Ak Kvitova dostane vhodny song a dobre to zaspieva, tak nemusi hned vypadnut. Ja by som najskor vyhodila Gandola spolu s Hornakovou.

219
Monika
Reagovat

@yeey: No taky se divim, to je poprve co mame po tolika letech stejnou favoritku, snad ji to neprinese smulu.
@Bezík: Lo Hruzove jsem taky fandila, to byl takovy univerzal vsech :-))

220
Honza
Reagovat

Já to nadšení z holčičího semifinále až tak moc také nesdílím, i když pár výkonů samozřejmě fajn. :-) Akorát bych do finále nebral Anetu, myslím, že není příliš zajímavá a u diváků rozhodně v takové konkurenci nemá šance.
Jinak nevím, jestli to tu už zaznělo, ale ty medailonky jsou šíleně trapný… :-D

221
J
Reagovat

@Tomáš: https://www.youtube.com/watch?v=rsned6NYVi8. Postupil do TOP 5. Ale uz ma zacina nudit. Mozno za to mozu prave tieto 2 piesne. Som az prekvapena, ze po vcerajsom vykone nevypadol. O tyzden TOP 5 bude spievat prvy song z tvorby Carrie Underwood. Country spevaci vo velkej vyhode, ale Cadeovi to sadne tiez. Konecne by sa mohol vratit na vyslnie, lebo pojde do tuheho do FINALE TOP 3. A to este neviem, co sa bude spievat ako druhy song.

222
Monika
Reagovat

Pro me je Aneta nejzbytecnejsi soutezici ve finale. Obycejna snad vsim, nezajimava, navic si myslim, ze ji divaci stejne odstreli v prvnim kole. Misto ni bych brala Ester, s tou se dalo skvele pracovat a nekam ji posunout, Aneta ty kvality neprinasi.

223
MartinezCZ
Reagovat

Dámy a pánové, nedá mi to, normálně takový emovýlevy nemívám, ale prostě už to moc nedávám. Zpěácký show sleduju od roku 2009, kdy vyhrál Joe Mcelderry nad Ollym Mursem a zároveň od začátku naší superstar (tu SK od poloviny druhýho ročníku). Proč je teď jedno, ale klidně někomu odpovím, kdyby byl zájem. Každopádně mi už fakt dost vadí úroveň některých diskutérů tady v komentářích, kteří vědí vše nejlíp, mají konspirační teorie a diví se, proč diváci poslali hlasy někomu jinýmu, než by podle něj / ní měli, protože dotyčnej soutěžící stejně postoupí přes porotu. To jako vážně? Nebudu nikoho jmenovat, to mi za to nestojí (sakra, ale že mě svědí prsty, abych někoho napsal), ale pamatuju si, že to tu bylo jiný a o dost lepší. Bez těch teorií, jak nás Ilumináti ovlivňujou v tom, pro koho hlasovat nebo ne, prostě jen hodnocení toho, jak si to soutěžící dal / dala/ dali / daly.. Chápete, o čem mluvím? Jako vážně, to vás tak moc baví Akta X, že je potřeba je přinášet i sem, do superstar? Fakt smutné, kam se to tu posunulo.. Nebo si to myslím sám?

224
Tomáš
Reagovat

Po včerejšku bych jako finalistky vybral Adélu Kvitovou, Karmen Pál-Baláž, Ester Kubátovou a Viktorii Černíkovou. U té páté bych silně váhal, asi by mi stačily jen ty čtyři. :-) Nepostoupení Ester a Viktorie mě vážně dost mrzí, obě mi tam budou dost chybět. Aspoň že ta Adéla Kvitová!

225
ales winner Karmen
Reagovat

Luke tečou ti nervičky že to je dobře moc dobře protože já názor na Karmen nikdy nezměnil a ano já vždy jsem pět tahů napřed ale věř si čemu chceš uvidíme až Karmen bude v GF co řekneš protože ona tam nejenom že bude ale i vyhraje dokonce sem si na ní vsadil i prachy u tipsportu a troll to vážně nejsem a nikdy sem nebyl narozdíl od některých tady

226
ales winner Karmen
Reagovat

a navíc ted nad tím přemýšlím že mezinárodní Slovenka ještě přeci Superstar nevyhrála už vyhrály všechny pohlaví ale Slovenka s madarskými kořeny a ideově sametově zabarveným hlasem který zní jako pohádka ještě když včera si na její Adele vzpomenu tak mě hřeje příjemně u srdíčka Karmen je božííí

227
J
Reagovat

Tak na FB ody na Ferencovu. Ale porota si to zapricinila sama. Chybala kritika ohladom nej a preto ta kontroverzia na FB.

228
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Vidíš, toho bych si měl vlastně hodně vážit že jsem minule zažil postup Dominika a teď Adély, konečně sem měl taky v něčem štěstí. :-) Ale Richarda ve Finále už moc jako favorita nevidím, já se o něj náhodou budu v každém kole bát aby nevypadnul. :( Takže klidně můžeš fandit o to intenzivněji jemu a můžeme jeho případné postupy prožívat spolu protože v jeho případě to myslím bude hodně napínavé. :-D Ale chápu že je to kluk a u těch to ty tolik neprožíváš no. Přijde mi že Eliška a Karmen mají teď silnější pozici než Richard, o Tereze ani nemluvím. Bohužel.

@J: Tak nemusí A. Kvitová hned vypadnout a já budu jedině rád a vděčný za každý její další postup. Ještě ani nevíme jaká budou pravidla vypadávání ve Finále ale doufám že se je brzy dozvíme a že se nepotvrdí ta nesmyslná pitomost o dělení podle pohlaví, kterou tu psala dolores.

229
Monika
Reagovat

Nejvetsi prekvapeni pro me byl nepostup Karmen pres divaky. Pokud nevyhrala vcerejsi kolo, kde ji produkce vysla maximalne vstric, tak skutecne si neumim predstavit, ze nekdy nejake vyhraje. Vsechno ji hralo do karet, jedina se mohla doprovazet na klavir, svicky na klaviru a kolem ni pusobily dojemne a navodily romantickou atmosferu kostela, zlaty hreb vecera, standing ovation tentokrat i s Haberou, chvala do nebes a presto z toho nedokazala vytezit maximum. Hardcore fanouskovska zakladna hlasuje uz od zacatku vysilani tu Karmen nema zdaleka tak velkou, jak jsem si myslela. Dokonce ani na FB jeji vykon nevyvolal zadne velke ovace, nema extra hodne lajku, to same plati o poctu shlednuti na YT (Tome Adela ma skoro dvojnasob), no jsem zvedava kam az dojde. je prilis predvidatelna a tim nudna, porad jede v jedne linii, to se muze hodne rychle omrzet. Ani by me neprekvapilo kdyby Adela ji porazila.

230
Bezík
Reagovat

A co takhle srovnání dam a pánů ? jak by to dopadlo ? Já mám zatím jasno jen v tom, že první místo spolu sdílí jakub s Karmen, kdybych si mezi nima musel vybrat tak Jakub. Pro pořadí dalších to bude chtít ještě opakovaný poslech, ale dámy kromě Karmen mě včera neoslnily, takže překvapivě budu asi mít navrch kluci.

Jinak naprosto nechápu zdejší všeobecnou adoraci Adély K. Zcela průměrné děvče, které snad může zaujmout právě svojí průměrností. Neurazí, nenadchne, lehce pobaví, to je asi to čekáme. Nakonec co se divím, jsme národem milovníků Lucií Vondráčkových, královen průměrnosti … :D

Na druhou stranu chápu jistou nevoli k Anetě H., i když já jsem moc rád že postoupila. Ano, byl to trochu kabaret (ale proč ne), bylo to trochu přehnané, v tom měl Paľo pravdu, na druhou stranu, nebyl to koncert ale soutěž, show, tak proč si trochu nezapřehánět, ne ? :D Aneta nebude mít v souěži dlouhé trvání, ale snad jí ještě vyberou nějaký pěkný song a trochu si ji užijeme ;-)

Zklamání včerejška pro mě jednoznačně Ester, skvělý song ale beznadějně špatné podání, nuda, nuda, nuda. Druhé zklamání pak Eliška, ta včera narazila na své limity zejména v psychické odolnosti, uvolnila se až v závěru, ale je to pochopitelné, je jí 15. Ona je skvělá ale chce to čas.

Kdo by měl vyhrát ? Jednoznačně Tereza. Ideální prototyp muzikálové pěnice, skvěle se hodící do různých TV show a myslím že to i chce. Té to neublíží, ta v tom bude jak ryba ve vodě. Těm skutečně dobrým, jako je Jakub či Karmen by to asi ublížilo, ti ať si užijí třeba GF, ale výhra by pro ně byla spíš neštěstí.

231
Saskie
Reagovat

Uff, tak jsem ani nečekala, že mi to tentokrát vyjde. Všechny finalistky podle mých představ, to snad ani nemůže být náhoda, jsem velmi spokojená. I když pořadí dle včerejších výkonů mám jiné než pořadí těch, které jsem chtěla ve finále.

1. Karmen, pro mě včera jednoznačně nejlepší přišlo na konec, myslela jsem, že výkon Terezy nic nepřekoná, ale vida, překonal. Sice mě v divadle přestávala bavit, ale bylo by nespravedlivé po včerejším výkonu, kdyby se do finále nedostala. Vadí mi na ni spíš ta úporná snaha. Oproti ostatním finalistkám je uzavřenější, což neříkám, že je špatně, ale jak ji na tom tak záleží a pak přestává být v některých chvílích sama sebou, to mi už moc sympatické není, ale každý jsme nějaký.

2. Tereza, pro mě to emoce mělo. Jak tu někteří píšou, že ne, tak mně šel mráz po zádech a myslela jsem, že toto vystoupení nikdo nepřekoná, ale povedlo se to Karmen. Je to jedna z favoritek, ale neříkám, že je to má oblíbenkyně. Uvidím, jak jí to půjde časem, zatím za mě super výkony. Opravdu mi přijde, že to pořád u ní graduje a pořád se zlepšuje, jsem na ni ještě zvědavá.

3. Aneta – největší překvapení. Fandila jsem ji i předtím, ale opravdu jsem myslela, že je tam jen do počtu. To její vystoupení mi doslova vyrazilo dech, podobně jako Tereza – čím dál lepší. Jsem na ni taky ještě zvědavá. Toto mě bavilo.

4. Adéla F. – většina lidí píše, že to bylo falešné, já to nějak nevnímala, šel mi mráz po zádech a když si 3 porotci stoupli, myslela jsem, že postoupí, ale naštěstí se tak nestalo. Adéla zazpívala úžasně, ale já ji ve finále nechtěla, není mi moc sympatická, myslím, že je ještě fakt dost mladá, ale pro mě bylo její vystoupení jedno z nejlepších včera.

5. Adéla K. Toto je moje oblíbenkyně, již delší dobu ji sleduju a pouštím si její vystoupení znovu a znovu. Myslela jsem, že nepostoupí, ale velmi mile mě překvapila porota, jak se jim to líbilo, protože mě se třeba to duelové podání líbilo víc než to její včerejší vystoupení. Líbí se především její pódiová prezentace, pro mě je to favoritka, ale chápu, že si asi těžko najde nějakou cílovku a většina lidí ji tam bude vnímat do počtu. Já ji prostě žeru, ona a Dominik jsou pro mě fakt super, ale budou to spíš černí koně soutěže.

6. Eliška – opět perfektní podání, ale tentokrát na mě nic moc nepřenesla, nebavila jsem se u jejího vystoupení tak jako třeba u Adély K. nebo u Terezy. Přišlo mi to strohé, ale ona to vyvažuje tím, že jako člověk je mi fakt sympatická. Nechám tomu volný průběh.

7. Viktorie – pěkný hlas, procítěně zazpívané, žádný průser, ale ani žádné wow se u mě nekonalo. Neměla jsem ji mezi favoritkami a to po ani včerejším vystoupení, které se jí, dle mě, povedlo asi nejlíp za celou dobu soutěže. Můj problém s ní je ten, že se u toho nebavím.

8. Timea – hodně lidí, co jsem si všimla, to považuje za průser, ale mě to kupodivu tak hrozné nepřišlo. Nebyla to sice žádná sláva, byly tam o dost výraznější a lepší zpěvačky, ale ani propadák jako minule Karlík to nebyl.

9. Ester – tak toto mě opravdu vůbec nebavilo. Nevím, co víc bych k ní řekla, čekala jsem asi víc, zlepšovala se postupně, byla černá kůň a jsem nakonec ráda, že nepostoupila a nevzala tak místo Adéle K. Strašná nuda včera.

10. Zuzana – hmm, tak to byl opravdu průser. Nesedlo jí to, nuda, jednoznačně nejhorší vystoupení, nevím, co dělala v semifinále, měla tam být Jasmína. Ani barva hlasu ji nezachrání, sorry, toto je ale omyl soutěže. Nevím, co na ní všichni vidí.

232
Monika
Reagovat

Jeste jsem zapomela dodat i v tom medailonku pusobila Karmen nudne, nedokaze se vubec uvolnit, udelat si srandu ze sebe, pusobi to nasilne. Takova skolacka co se boji cokoliv rict, aby nedostala od pana ucitele petku. Prijde mi hodne uzavrena smerem ke svym fanouskum, muze ji to v budoucnu stat cenne hlasy.

233
Saskie
Reagovat

Uff, tak jsem ani nečekala, že mi to tentokrát vyjde. Všechny finalistky podle mých představ, to snad ani nemůže být náhoda, jsem velmi spokojená. I když pořadí dle včerejších výkonů mám jiné net pořadí těch, které jsem chtěla ve finále.

1. Karmen, pro mě včera jednoznačně nejlepší přišlo na konec, myslela jsem, že výkon Terezy nic nepřekoná, ale vida, překonal. Sice mě v divadle přestávala bavit, ale bylo by nespravedlivé po včerejším výkonu, kdyby se do finále nedostala. Vadí mi na ni spíš ta úporná snaha. Oproti ostatním finalistkám je uzavřenější, což neříkám, že je špatně, ale jak ji na tom tak záleží a pak přestává být v některých chvílích sama sebou, to mi už moc sympatické není, ale každý jsme nějaký.

2. Tereza, pro mě to emoce mělo. Jak tu někteří píšou, že ne, tak mě šel mráz po zádech a myslela jsem, že toto vystoupení nikdo nepřekoná, ale povedlo se to Karmen. Je to jedna z favoritek, ale neříkám, že je to má oblíbenkyně. Uvidím, jak jí to půjde časem, zatím za mě super výkony. Opravdu mi přijde, že to pořád u ní graduje a pořád se zlepšuje, jsem na ni ještě zvědavá.

3. Aneta – největší překvapení. Fandila jsem i předtím, ale opravdu jsem myslela, že je tam jen do počtu. To její vystoupení mi doslova vyrazilo dech, podobně jako Tereza – čím dál lepší. Jsem na ni taky ještě zvědavá. Toto mě bavilo.

4. Adéla F. – většina lidí píše, že to bylo falešné, já to nějak nevnímala, šel mi mráz po zádech a kdydž si 3 porotci stoupli, myslela jsem, že postoupí, ale naštěstí se tak nestalo. Adéla zazpívala úžasně, ale já ji ve finále nechtěla, není mi moc sympatická, myslím, že je ještě fakt dost mladá, ale pro mě bylo její vystoupení jedno z nejlepších včera.

5. Adéla K. Toto je moje oblíbenkyně, již delší dobu ji sleduju a pouštím si její vystoupení znovu a znovu. Myslela jsem, že nepostoupí, ale velmi mile mě překvapile porota, jak se jim to líbilo, protože mě se třeba to duelové podání líbilo víc než to její včerejší vystoupení. Líbí se především její pódiová prezentace, pro mě je to favoritka, ale chápu, že si asi těžko najde nějakou cílovku a většina lidí ji tam bude vnímat co by do počtu. Já ji prostě žeru, ona a Dominik jsou pro mě fakt super, ale budou to spíš černí koně soutěže.

6. Eliška – opět perfektní podání, ale tentokrát na mě nic moc nepřenesla, nebavila jsem se u jejího vystoupení tak jako třeba u Adély K. nebo u Terezy. Přišlo mi to strohé, ale ona to vyvažuje tím, že jako člověk je mi fakt sympatická. Nechám tomu volný průběh.

7. Viktorie – pěkný hlas, procítěně zazpívané, žádný průser, ale ani žádné wow se u mě nekonalo. Neměla jsem ji mezi favoritkami a to po ani včerejším vystoupení, které se jí, dle mě, povedlo asi nejlíp za celou dobu soutěže. Můj problém s ní je ten, že se u toho nebavím.

8. Timea – hodně lidí, co jsem si všimla, to považuje za průser, ale mě to kupodivu tak hrozné nepřišlo. Nebyla to sice žádná sláva, byly tam o dost výraznější a lepší zpěvačky, ale ani propadák jako minule Karlík to nebyl.

9. Ester – tak toto mě opravdu vůbec nebavilo. Nevím, co víc bych k ní řekla, čekala jsem asi víc, zlepšovala se postupně, byla černá kůň a jsem nakonec ráda, že nepostoupila a nevzala tak místo Adéle K. Strašná nuda včera.

10. Zuzana – hmm, tak to byl opravdu průser. Nesedlo jí to, nuda, jednoznačně nejhorší vystoupení, nevím, co dělala v semifinále, měla tam být Jasmína. Ani barva hlasu ji nezachrání, sorry, toto je ale omyl soutěže. Nevím, co na ní všichni vidí.

234
Tomáš
Reagovat

@Honza: Ano medailonky byly hodně trapné, já souhlasím.

@Monika: Na Anetě se shodneme. Fakt mě sere že tam místo ní není Ester nebo Viktorie, byly obě daleko zajímavější typy a zasloužily si to mnohem víc. :( Tohle je hodně nespravedlivé a já doufám že Aneta hned v neděli bude poslána domů, nemá tam už co dělat a jen kvůli národnosti zabrala místo lepším. Když už je průměrná zpěvačka, kdyby to aspoň vyvážila zajímavou osobností a typem. Ale i v tom je to úplně nezajímavá šedá myš, takže do Finále vůbec nepatří. Pro mě ideální oběť k vypadnutí hned v 1. kole a doufám že se v tomhle nepletu.

235
Saskie
Reagovat

Pardon, nějak to blbne, to mělo být poslané jen jednou

236
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tohle mame stejne, pro me je Aneta takova Povysilka. Obe nezajimave a zbytecne. Jinak vsimnul sis saskie ma uplne stejne favority jako ty Dominika a Adelu :-)) mas tu spojence.

237
Luke
Reagovat

@ales winner Karmen: Ty jsi troll, ale říkej si co chceš, to nezamaskuješ a ví to tady všichni, prostě na to nemáš co říct, protože sem tě prokoukl.
To jak píšeš, co píšeš a jak to píšeš je jasný, že jsi troll, to je neoddiskutovatelné a nevyvratitelné !!! Chápu, že to nemůžeš přiznat, je to tvůj úděl.
Vy trollové jste odpad internetových diskusí !! Kdybych měl více času, tak tě to najdu, jak jsi psal o Karmen v době castingů, ale ty to moc dobře víš, jenom ze sebe děláš, že nevíš. Tak hlavně neříkej, že si nikdy neměnil názor. Je mi tě líto, že máš takový život a náplň tvého života je jenom chodit na diskuse a napadat, lhát, šokovat…
Mě osobně je úplně jedno, kdo vyhraje, já mám hudbu rád a rád si poslechnu písničky zpívané jinými lidmi než znám z originálu. To je důvod, proč se na to divám…

238
dolores
Reagovat

@ales winner Karmen: To, ze bola Karmen v Madarsku v sutazi nevypichol Leos, ale prisiel s tym Habera, co mi prislo tiez trochu voci Karmen nefer. Hoci oni to isto brali ako nevinnu vsuvku do sprievodneho textu, divaci to mohli pochopit aj tak, ze aha skusa to vsade…. A trochu nefer to vidim vzhladom k tomu, ze v inej show ucinkovala napr.aj Ferencova (CSMT), ale predovsetkym Tereza, ktora sa okrem Talentu zucastnila ako sme minule mali moznost zistit, aj nejakej muzikalovej sutaze v Amerike, (dokonca to vraj vyhrala), takze nebolo by od veci to vo finale pripomenut, aby to bolo medzi dievcatami fifty-fifty.

239
J
Reagovat

Nevie sa, co sa bude spievat v 1. finalovom kole? Aka je tema?

240
Bezík
Reagovat

@dolores: Mě přišlo, že Paľo chtěl položit otázku ve smyslu jestli má pro Karmen vůbec cenu se účastnit talentových soutěží, ale pak se to nějak zakecalo a on už ji nepoložil. S tím Maďarskem jí teda ale moc nepomohl.

241
J
Reagovat

@Bezík: To Madarsko bolo vopred pripravene v scenari. Za vitazku ju nechcu a pravdepodobne nechcu, aby Karmen dosla daleko v sutazi. Uz na kastingu sa jej Habera spytal, ci vie po madarsky. Ako keby naznacoval Slovakom. Nehlasujte za nu. Liska mu to nezabudol napisat do scenara. Mne osobne ako Slovenke to nevadi. Este si pamatam ti vtipnu poznamku od Stepana: Vy Slovaci, ste taki Madari.

242
DJ Vlado
Reagovat

Moje pořadí Top 10:

1. Eliška
2. Karmen
3. Richard
4. Jakub
5. Dominik
6. Adéla
7. Tereza
8. Petr
9. Bryan
10. Aneta

A jak to máte vy?

243
Jana2
Reagovat

http://superstar.markiza.sk/aktualne/1918315_takto-ste-hlasovali-v-semifinale-superstar-vy-s-porotou-ste-sa-az-tak-nezhodli no tentokrát jsem ráda, že to rozhodla porota. Adéla F. včera nic moc nepředvedla a Zuzana byla tragická už od divadla.

244
Monika
Reagovat

@J: ufff, nemohla bys uz konecne prestat s tema nesmyslama kdo je chosen one (stejne jsi to uz petkrat zmenila), co je ve scenari, koho chteji ci nechteji za viteze, ty konspirace jsou silene, precti si prispevek MartinezCZ vyse, mozna te to trkne.

245
Honzad
Reagovat

@J: Tvoje teorie už jsou vážně naprosto směšné. Karmen včera dostala od produkce nejlepší možný edit, který bys jindy (vzhledem k vrcholu večera, stage, produkci, porotě) označila za jasný znak chosen one. Argumentuješ, jak se ti to hodí, fakt už to působí akorát vtipně a paranoidně.

246
Tomáš
Reagovat

@Jana2: Hm, tak to je teda fakt pěkný. Já sem nakonec tak rád že nerozhodují diváci protože to jsou vážně takoví pitomci a diletanti že to snad ani není možný. Zuzana za tenhle výkon čtvrtá v hlasování? Páni….ale Vlado ji tam mohl mít a teď ho to bude bolet ještě víc že tam není. Ferencovou v Top 5 taky nechápu. A Horňáková je na tom nakonec lépe než Adéla Kvitová. Adéla K. na chlup stejné umístění na 8. místě jako minule Dominik, jak jinak. :-D Tak v neděli jim asi oboum udělám pápá. Ester a Viktorie byly stejně úplně bez šance i kdyby rozhodovali diváci. No já se jenom divím ale nedivím se už tomu že SS vždy dopadá tak blbě když tam kromě mě hlasují převážně samí idioti.

247
Monika
Reagovat

@Jana2: Vysledek jitrnice me neprekvapil vubec, prislo by mi i normalni treti misto. Jednak vzbuzuje u casti lidi soucit a zvysuje jim sebevedomi. Takove ty jo ta teda vypada, no to si klidne muzu dat jeste colu a bramburky, hned si pro ne jdu a s usmevem koukam na jitrnici, takova ta skodoliba radost, ze jinej na tom je jeste hur. A druha vec porota ji celkem chvalila, plus standing ovation, umisteni v TOP 5 je logicke. Prekvapilo me umisteni Zuzky, ty blaho, ta musela mit teda sakra velkej fanklub, ze po takovem tragickem vykonu je na ctvrtem miste. Je videt, ze ta prezentace, kterou mela celou soutez na ukor jinych divek strasne moc pomaha v soutezi a muze byt i klicova.

248
Luke
Reagovat

Moje top 10:
1/ Jakub
2/ Richard
3/ Karmen
4/ Aneta
5/ Tereza
6/ Eliška
7/ Brian
8/ Petr
9/ Dominik
10/ Adéla

249
libena
Reagovat

@MartinezCZ: naprostý souhlas, nejsi v tom sám
bývaly doby, kdy jsem diskutovala hodně, online, většinou britský x factor, americký idol, ale i českou i slovenskou superstar. kde jsou ty časy, kdy se nevymýšlely teorie pár lidí o ničem…doby diskutérů jako příznivec obecný atd…teď už jen smutně pročítám diskusi, jestli narazím na něco zajímavého, na něco jiného než jsou smyšlenky pár lidiček :-(

250
Jana2
Reagovat

Letos snad ani top10 nemám. Dost dám na sympatie a skoro každej mi něčím vadí (možná je to tím, že jsem těhotná a přecitlivělá:)) Karmen a Bryan jsou nafrněný,pokora žádná, Richard s Anetou sice dobře zpívají, ale jinak nuuuuda a osobnost nula. Petr je ošklivej a vypadá jak hajzlík, navíc zpěv taky žádná sláva. Aneta s Adélou jsou tam spíš do počtu. Dominik mě jedinej baví, i když až do divadla jsem mu nefandila, ale i když vypadne, tak pohoda. Eliška zpívá hezky, ale jinak je to takovej mladej diblík, ale pořád lepší než Ferencová, tý jsem sice celkem fandila, ale ta má fakt ten projev ještě hodně dětskej, něco jako farářova dcera. No a nakonec Jakub, ten sice zpívá hezky a má sympatický styl (co vyhrabe ze sekáče), ale to, jak prožívá každou hovadinu a málem s ním sekne i když ho někdo pochválí, to je v kombinaci s přiteplenýma pohybama u zpívání fakt na pěst. A sí fá to dorazilo. (už jsem sem psala jeden příspěvek v podobným duchu, ale neobjevil se tu, tak jestli se nakonec ukáže, tak se omlouvám).

251
ales winner Karmen
Reagovat

aha takže já sem tady zase ten špatnej ale jen si rejpejte čím víc se pojede negativní reklama proti Karmen tím více a o dost dříve lidi prokouknou tu vaší manipulaci a já vám říkám dopředu a narovinu že až vypadne Tereza eliška nebo kvitová tak vám to tu ještě dám vyžrat absolutně jste zaslepení nenávistí to co předvádí Luke je neuvěřitelná sprostost a drzost všichni totiž dobře ví že nick ales winner emma sem změnil po absolutně nejlepším výkonu od Karmen právě na tohle protože co nick to vítězství a navíc každý se může mýlit Luke se evidentně nikdy nemýlí aspon jde jasně vidět o co mu i některým dalším z vás jde máte smůlu protože jsem si na milion procent jistý že Karmen bude chodit vždy až na konci jako zlatý hřeb večera ona má muzikálnost dravost jde si za svým i když jinak a po svém a bylo by fajn aby si někteří z vás přiznali tu smutnou realitu že Karmen bude o ní slyšet i po Superstar bude mít své vlastní skladby nikdo jí nebude nic nařizovat a přikazovat narozdíl od růžovky elišky a kvitové které by zpívali jen samé komerční sračky a popové cajdáky

252
Saskie
Reagovat

Tak už známe finálovou desítku, napíšu si tu své prozatimní pořadí finalistů, ale myslím, že se bude kolo od kola pravděpodobně aspoň lehce obměňovat. V současné době to mám dle mých sympatií k nim nastavené takto:

1. Adéla: Nemyslím, že vyhraje, ale jí si fakt všímám nějakou dobu a ta holka má něco do sebe. To, jak se umí prezentovat na jevišti, je její velké plus. Přesně, jak „vypíchl“ někdo z poroty včera, „s ní přišel život“. Takhle to vidím i já. Má v sobě takový náboj, který mě baví a pokud se do toho někdy opře, má i celkem silný hlas. Zatím fakt NO1.

2. Dominik: Opět skvělá pódiová prezentace. To já oceňuju, nechci se jen dívat na strohé zpěváky, chci se u toho vystoupení i bavit. To splňuje u mě právě Adéla a Dominik. Nejsou to nejlepší zpěváci, ale o to mi primárně nejde.

3. Tereza: Každým kolem se u mě dostává výš a výš. Je to sice už hotová zpěvačka, která tuto soutěž pravděpodobně nemá zapotřebí, ale i u jejího vystoupení se bavím. Taky dokáže strhnout celé pódium jen pro sebe, vnímám její vystoupení jako živelná.

4. Aneta: podobně jako Tereza, jen u mě šplhá a šplhá s tím rozdílem, že ji nevnímám jako až tak dobrou zpěvačku jako Terezu, která asi nemá konkurenci, ale myslím, že ještě může překvapit, pokud by se tak nestalo, je i možné, že ji dám nakonec na poslední místo, uvidím, jak to bude probíhat, není to má vyložená oblíbenkyně, ale je mi tak nějak sympatická.

5. Jakub: Ten může ještě hodně překvapit, ale zajímavá barva hlasu fakt není vše, jak jsem viděla u Zuzany. Může taky klidně úplně pohořet, jsem na něho ještě zvědavá, u něj se mi pořadí může fakt měnit na celé škále pořadníku. Ale v semifinále mě překvapil asi nejvíc úplně ze všech, čekala jsem průser a on byl fakt nejlepší z kluků.

6. Karmen: Tu jsem měla hned po castingu na prvnív místě a dlouho se tam držela, ale je to u ní opačně jako u Terezy a Anety. Každým kolem u mě klesá, dokázala to vyvážit tím semifinále, proto ji mám tady, ale jinak nevím, nevím. Tematická kola jí, dle mě, nemusí vůbec sedět. Pokud nedostane píseň, kde by ukázala svůj chraplák, je úplně tuctová a jako introvertka to nezachrání ani pódiovou prezentací.

7. Eliška: Stabilní výkony po celou dobu soutěže. Chybí mi u ní něco, po čem bych si řekla: „wow“, samozřejmě to přijít teprve může, hlas na to má a jako soba mi přijde i zajímavá, nechávám to u ní otevřené a uvidím, jak to s ní bude dál.

8. Petr: Velmi zajímavá barva hlasu, pro mě z kluků asi nejzajímavější, ale jsou tam imho lepší zpěváci, bude to mít těžké, ale může ještě překvapit.

9. Richard: Jo, jako zpívat samozřejmě umí, o tom žádná, ale tento týpek mě absolutně nebere a nebaví. Vůbec nevím, co na něm kdo vidí. Vnímám ho jako šedý průměr. Úplně mi tam zaniká mezi všemi ostatními, ale uvidím po prvním finále.

10. Bryan: S ním to mám podobně jako s Richardem, nuda, nic na mě nepřenáší.

253
Jana2
Reagovat

@Monika: no nevím, jestli bych pro někoho hlasovala jen protože je na tom hůř než já :)) já jsem taky tlustá, teda trošku míň než ona, ale i tak dost a hlas jsem jí neposlala, protože prostě včera to žádná sláva nebyla :)

254
Tomáš
Reagovat

Zuzaně zajistila čtvrté místo předchozí prezentace v soutěži, o tom žádná. Tohle udělá strašně moc a je to ještě důležitější než aktuální výkon. Tak ještě že nakonec produkce tu tlačenku napravila a do Finále ji neposlali protože hlasující lid je vážně úplně potroublý. A nechybělo asi moc a Karmen by přes ty diváky přešla, že má víc hlasů než Eliška to mě trošku překvapilo. A Eliška – diblík, ano to je perfektní přirovnání a další z důvodů proč ji nemusím.

255
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Po druhém poslechu dam, s odstupem a chladnou hlavou :D, bych to viděl takto :

1. Jakub
2. Karmen (ale je to s Jakubem skoro fifty fifty)
3. Dominik (fakt mě baví)
4. Richard
5. Aneta (dal jsem si ji dokonce 2x :D)
6. Eliška
7. Petr
8. Tereza
9. Bryan
10. Adéla

Při poslechu Adély se mi vybavil jeden krásný temín z Limonádového Joa, „perfidní rachomejtle“, nevíte proč ? :D Naštěstí se zdá, že diváci její průměrnost až tak neobdivují a třeba by mi Aneta mohla vydržet i déle než jedno kolo ;-)

256
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Ale já nemyslel pořadí výkonů ze SF, ale celkové obliby (když do toho započítáme i předchozí výkony a v neposlední řadě i sympatie k soutěžícím), nebo to u tebe dohromady koresponduje? :-)

257
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Jo, já to myslím takhle celkově, včetně sympatičnosti. Je ale pravda, že SF na to mělo u některých velký vliv, třeba Adélu si před ním prakticky nepamatuju, Anetu taky moc ne.

258
Saskie
Reagovat

Čeho jsem si ještě všimla při klučičím semifinále. Po něm jsem zde nic nepsala, nebyl čas, ale teď se k tomu vrátím. Dvě divoké karty dostali: Jakub a Dominik.

Habera se celkem ohradil v semifinále, že by tu divokou kartu dal Jakubovi jen on sám, že se samozřejmě všichni v porotě domluvili, komu to dají.

Když dala Knechtová kartu Dominikovi, Habera se celkem divil a říkal, že má teda z pekla štěstí. Buď jsou to tak dobří herci všichni nebo se domlouvali jen na někom nebo si to neumím vysvětlit.

259
Tomáš
Reagovat

Tak už máme Top 10 takže tu dám své pořadí a pak i tip jak to asi dopadne v realitě

Moje pořadí

1 Richard
2 Dominik
3 Jakub
4 Adéla
5 Bryan
6 Petr
7 Karmen
8 Aneta
9 Eliška
10 Tereza

Váhal sem mezi Richardem a Dominikem na 1. místě, nakonec tam mám Richarda protože je asi celkově komplexnější a asi i objektivně by si zasloužil vyhrát víc než Dominik ale to je rozdíl fakt jen o chlup. Díky Adéle aspoň nemám v Top 5 samé kluky ale vtlačila se mi tam maximálně před Petra a Bryana, výš už její cesta ani u mě nepovede i když je božská. Další holky už mám nekompromisně za všemi kluky a taky tam už zůstanou. Na posledních dvou místech jsou mé největší antifavoritky.

No a teď můj tip na tu smutnou realitu jak to asi skutečně dopadne

1 Tereza
2 Jakub
3 Eliška
4 Petr
5 Karmen
6 Richard
7 Bryan
8 Adéla
9 Aneta
10 Dominik

Ale to je jen takový můj hrubý odhad, vážně netuším jak to může nakonec dopadnout, jen si bohužel myslím že vyhraje Tereza nebo Eliška ( takže ty dvě se můžou v mém odhadu i prohodit ) a runner up bude samozřejmě někdo ze Slovenska, já bych tipnul Jakuba. Richarda bych rád viděl o dost výš ale nevěřím tomu. No a teď by mě zajímaly vaše tipy na to jak to ve skutečnosti dopadne. DJ Vlado by o tom mohl napsat článek a v něm tipnout pořadí soutěžících tak jak to dělal dřív, chápu že má asi málo času a teď ho ještě postihla tragická událost při ztrátě Zuzky ale do neděle by to snad mohl stihnout. :-)

260
jab
Reagovat

Tak jsem si ještě jednou pustil Zuzku a neměním svůj včerejší verdikt. Až do prvního refrému mi to přišlo velmi dobré, oceňuji hlavně pokus přefrázovat si písničku podle svého a nesnažit se poměřovat s božskou Ellou. Bohužel pak už se to rytmicky rozhodilo, bez toho nahodilého frázování to mohl být hodně zajímavý výkon.
Jinak opět obětuju část svého drahocenného času a ještě drahocennějších nervů na vyvracení konspiračních teorií „Zuzka aka chosen one.“ Podle mne chtěla produkce vyždímat na Zuzce sledovat – jednak kvůli tomu nafouklého extempore s maturiťákem, jednak v ní viděli takovou sympaticky obyčejnou nenápadnou holku, se kterou se lidé indentifikují. Ano a opět – sledovanost. Co se týče Zuzčina postupu do finále, nejspíš si nechali otevřené dveře, jako ostatně u všech holek. Když jim konečně došlo, že by finálová kola nemusela nervově (a nejspíš ani pěvecky) zvládat, zatáhli za ruční brzdu. Suma sumárum, Zuzčinu oblibu u diváků nevidím jako cílenou tlačenku produkce, ale spíš jako vedlejší produkt o nahnání sledovanosti, který nakonec produkci zřejmě přivodil víc starostí než užitku.

261
ales winner Karmen
Reagovat

no vida tak už zveřejnili i hlasování diváků a přesně to co tu říkám ta vaše tereza nechybělo mlo a šla do…. Karmen jí málem porazila ale jsem rád že porazila třeba Elišku fiflenku a i kvitovou která by se tam ani nedostala kdyby hlasovali diváci no aspon vidím že ve všem mám pravdu ale ok jen si dál palte do Karmen spláčete nad výdělkem

262
ales winner Karmen
Reagovat

to koukáš co Tomášku na výsledky

263
Scalex
Reagovat

Poslušně hlásím, že jsem se tentokrát vybičoval a napsal rekap dřív než Vlado, což je s ohledem na vypadnutí jeho favoritky pochopitelné a proto to tentokrát bude jeho část, která bude z pietních důvodů (nebo možná proto, že dnes slušní lidé pracují a zítra budou mít volno) do článků vložena později.

264
dolores
Reagovat

Vystupenie Adely Kvitovej bolo v porovnani s niektorymi dalsimi babami fakt nadpriemerne. Velmi statocne sa s tym songom popasovala a spravila ho zaujimavym cim snad kazdeho prijemne zaskocila. Ale tiez ma prekvapuje, ze kvoli tomuto vykonu tu vznikla dost neprimerana priam nebeska oslava, pricom Kvitova je hlasovo dost priemerna,(suhlas s Bezikom) vo vyskach sa mi napr.na rozdiel od Elisky az tak prijemne nepocuva, dost je ukricana. Osobnostne je asi silna, no neviem preco mi pride taka …. povedane cesky : odtazita. Povedala, ze u ludi vyvolava pocit, ze je namyslena, asi tak navonok posobi na okolie, ked jej to hovoria.

Ovela prijemnejsia sa mi zda byt Aneta, ale je fakt, ze ten song preafektovala, mozno aj gestami trochu, ale ked si ho pustim aj bez obrazu, da sa to v pohode popocuvat, priblizuje sa to k mojim tzv. chutovkam. Pre mna jedno z mala vcerajsich vystupeni, ktore si dokazem viackrat pustit.

Obidve dievcata ale chvalim zato, ze si semifinale prisli uzit, asi vdaka tomu, ze si boli iste nepostupom, tak ak tu maju byt poslednykrat, preco to nerozbalit, a aj fakt, ze na nich nebol ziadny medialny tlak, posobili uvolnenym dojmom. Ktovie, ako budu dalej postupovat, teraz uz pojde do tuheho.

265
popy
Reagovat

Byl jsem přes týden pryč, a tak jsem si poslechl kluky až teď – a jsem rozpačitý. Nechápu, proč nepostoupil Kristian, nechápu, jak mohl postoupit Borkovec, Dominik sice zpívá dobře, ale mně se tyhle androgynní hlasy fakt hodně nelíbí – to už mi bylo líto toho Victora, který byl včera skvělý. Bryan předvádí zpěv bez duše, Prušinovský je mi něčím nesympatický… takže mi z kluků zbývá akorát ten Richard, a pořadí výkonů minulý týden jsem měl: 1. Kristian; 2. Richard; 3. Victor; 4. Jakub; 5. Bryan; 6. Dominik; 7. Matěj (i přes ten strašný falzet); 8. Motalík; 9. Borkovec; 10. Karlík.
Zpětně mě mrzí, že minule nepustili 4:1, protože by tím vznikl větší prostor pro Ester nebo Viktorii – a neměli bychom tam teď zbytečného Borkovce. Ach jo.

266
popy
Reagovat

@DJ Vlado: Já to mám takhle, když spojím sympatie a zpěv: 1. Eliška; 2. Richard; 3. Karmen; 4. Adéla; 5. Tereza; 6. Aneta; 7. Bryan; 8. Jakub; 9. Dominik; 10. Petr B.

267
DJ Vlado
Reagovat

@popy: Jsi ten popy, který kdysi psával do diskuse na Gorille? Pokud ano, tak tě moc zdravím :-)

268
MartinezCZ
Reagovat

@libena
@Monika
Diky, fakt mi z tech.. ehm.. diskuzi.. uz kolikrat zustava rozum stat. Tak jsem rad za podporu. A vzpominka na lidi jako priznivec obecny me potesila o to vic, to byl jinej level, nez konspirace typu chosen one, kdo kdy vypadne a proc (protoze ten dotycnej pseudodiskuter do toho hrozne z gauce vidi), osocovani se kvuli blbostem.. sry, ale radsi si uziju dobrej zpev, nez pak resil tohle.. ale asi je tu takovych uz jen par.

269
popy
Reagovat

@DJ Vlado: Jo, jo, jsem to já. :-) Taky tě zdravím a jsem rád, že jsi pořád tady – ty i někteří další „obvyklí podezřelí“.

270
Luke
Reagovat

Můžete se mrknout sami na FB – je tam založen jako Aleš Jevický a teď předpokládám, že ho zruší :-D Tak snad to stihnete.

Přidat komentář