Panáček v reality show

Popelka (29.8. – 2.9.): Večeře na usmířenou po manželské hádce

29. Srpen 2016 | napsal(a): | reality show: Popelka

popelka-vecera-na-usmirenou
Nový týden, nová čtveřice soutěžících. Síly budou vyrovnané, dvě mladší a dvě starší Popelky se budou dle přání Osmanyho usmiřovat s manželem u slavnostní večeře. Sledujte, která to zvládne nejlépe a diky výhře se nechá pro manžela i zkrášlit na klinice estetické medicíny.

Pondělí – Iveta (51 let)

popelka-usmirovani-01

Úterý – Irena (22 let)

popelka-usmirovani-02

Středa – Věra

popelka-usmirovani-03

Čtvrtek – Lily

popelka-usmirovani-04

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Fotky budou, pokud bude SUNíčko ochoten i druhý a snad poslední týden zaskočit s jejich umístěním.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 45
Reagovat

Téma, co jde mimo mě. Asi se málo doma hádáme, protože si nějak neumim představit, proč se jít udobřovat do restaurace a ještě s manželem :D To tam jako půjdeme oba naštvaní a po steaku si padneme do náruče?! Osmany to tak asi má. Podle bulváru se občas na veřejnosti popere s manželem, pak se zřejmě v nejbližší restauraci vzájemně odprosi a pokračování doma :D

Paní to zvládla, zase výživná sestava.

2
Johana
Reagovat

Nevím, jestli jsem přecitlivělá, ale nezdá se mi normální, jak je produkce nutí nasoukat se do cizích šatů.
Téma hrozně široké…záleží na tom, jestli se budu usmiřovat U chromé vrány, nebo v Alcronu.

3
Evik
Reagovat

Paní dnes celkem ok,takový průměr….:))) sluší jí to….A co se týče tématu,tak nevim nevim…čekala jsem něco jinýho,nic moc…. :)) :D

Reagovat

@Johana: Třeba se o výběru restaurace znova pohádají a nikam se nepujde :D

5
Martina
Reagovat

Mi se outfit líbí, zdá se mi i dostatečně sexy ( odhalená ramena, obepnutý hrudník, který táhne pozornost)- ale ne vyzývavý, tak akorát. Barevně vyvážený, decentní.
Akorát místo za šperky bych z tak velké části obětovala něco na namalování a pak bych koupila šminky, které mi doporučí. Možná nějakou menší nalepovací tetovačku na paži- co vykukuje z oblečení, aby byl zvědavý, kde to ještě mám. Protože jinak mě stejně zná.

6
Johana
Reagovat

@Ajda: to je víc, než pravděpodobné, ale na druhou stranu, domácí strava a prostředí je na usmíření nejlepší:)
Paní to dnes docela slušelo, akorát mi overal se zapínáním vzadu připadá dost nepraktický…aby ten rozhádaný manžel nemusel chodit rozepínat a zapínat na dámy.

Reagovat

@Johana: Tak, tak, doma je doma :D

8
Julie
Reagovat

Ach, ty overaly, já je prostě „nemusím“! Každé postavě bez ohledu na věk totiž nemusí / stejně jako odhalená ramena/ lichotit. Ani ta černá krajka na vrchním dílu není zrovna moc vkusná. Skoro to působí jako spodní prádlo. Paní Irena měla zvolit raději něco s vhodným výstřihem. Před časem Osmany radil, pokud má žena velká prsa, neměla by mít ani příliš velký výstřih, ani „opak“, jelikož ani jedno z toho nevypadá dobře. Kladně hodnotím lodičky a nejvíc šperky, ty byly dobrou volbou. Možná si měla paní Irena vzít jako poradce raději nějakou kamarádku.

Reagovat

@Julie: Podminkou je mužský poradce, já bych zakázala i děti.

10
Julie
Reagovat

@Ajda: To mi nějak uniklo :).Chlapec byl šikovný, ale jako poradce módy pro 51 letou matku navíc v časovém presu dosti „nepoužitelný“.

11
Johana
Reagovat

@Julie: ve výsledku i většina dospělých mužských poradců je nepoužitelná:)
Dnešní slečna se mi docela líbila…téma je natolik nekonkrétní, že pokud některá nevyleze na molo v županu, nebo nahoře bez, dá se tolerovat vše.

12
Ajda
Reagovat

Viděla jsem jen fb fotku, nestíhám. Mrknu až doma z archívu a v klidu. Souhlas s Johanou, cokoli oblečou, nemůžou se netrefit.

Koukala jsem, že na fb je veselo. Vzkaz pro Ninu – na fb Popelka jsem bloknutá po prvnich dílech ještě s Liborem. A žiju i bez něj :-) Tehdy jsem nekritizovala Popelky, ale nepružnost stránek a archivu. A byla jsem z clubu příznivců vykopnuta :D Aspoň že číst mi tam povolí :D

13
Evik
Reagovat

@Johana: No právě máte pravdu, téma mi taky přijde dost všeobecný,a prostě záleží na tom,kam půjdete….mně se to celkem líbí,ale taky mi to přišlo spíš někam na dízu,koncert…. ale téma není upřesněný,takže si můžou oblíknout téměř vše….

14
Martina
Reagovat

Mi se úterní outfit líbí, že je černý nevadí- kvůli stylu nepůsobí smutně. Možná místo bundičky bych dala něco méně „tvrdého.“ Do restaurace – nevím, ale na mladé holce to by to snad šlo.

15
Julie
Reagovat

Kožené kalhoty i bundička včerejší popelce velice slušely. Jen by mě zajímalo, zda budničku zapnula, možná měla být o číslo větší… Lodičky velice zajímavé i náhrdelník moc pěkný. Psaníčko nedovedu posoudit, zda se k tomuto outfitu hodí, či né. Za mě asi né, ale Osmany kolikrát nabádá k takovým kombinacím až se nestačím divit :)

16
Jarka
Reagovat

Milá paní Věro, slušelo Vám to, zvolila jste příjemné barvy, ale k těm cípatým šatům, bych zvolila jemné lodičky, nebo podpatky s volnou špičkou, které by nepůsobily tak mohutně. Bundička úžasná a Váš šatník je vlastně podobný mému. (jsem Popelka z tématu Dostihy). Vás bych měla ráda za přítelkyni a i když žijete tam, kde já jsem se narodila, tak dnes v internetové době není vzdálenost problém..zdraví Vás jarka.rocky@
post.cz

17
Johana
Reagovat

Mně se dnešní outfit moc nelíbil. Na můj vkus příliš mnoho nesourodých vzorů a materiálů pohromadě, i když kousky samy o sobě nejsou špatné. Bundička a šála působí podzimně, spodní část spíš letně, kabelka a boty úplně mimo.

18
Magdalenka
Reagovat

Konečně žádná černá barva. Boty nevhodné i kabelka.

19
Kristýna Vlčková
Reagovat

Ano souhlasím, šála dost nevhodná, boty působily jako kopyta a zdůraznily proporce od pasu dolů. Jak říká OL, u moře je teplo i večer a má pravdu(pokud nejsme u severního)

20
Evik
Reagovat

No nevim nic moc tedy…..paní je fajn,ale nadšená z toho nejsem…. Hlavně ale,že ji hrozně chválí,a pak mrsk 6bodů…. :D

21
Kristýna Vlčková
Reagovat

Ano, ta pondělní Popelka je dost falešná a navíc chce působit moc mladistvě, tak si vzala děravé kalhoty. Na dvacítce je to o.k. ale na padesátce to vypadá lacině.

22
ola
Reagovat

Zatím dost hrůza. Pondělní paní – overal za 990Kč, v tv se to nepozná, ale musí to být neskutečný hadr, který se snese na mladé a štíhlé, ale na paní v letech a při těle už hůř. Totéž boty za 900 Kč musí být totální šunt. Úterní zatím v tv vypadala nejlépe, přiměřeně věku a možnostem. Středa – paní nakoupila ležáky minimálně 15 let starý, hrůza. Splácala pátý přes devátý.

23
Lena
Reagovat

Děkuji za fotky,, už se těším až budou zase víc detailní, i tak jsou bezva. Paní včera vypadala jako po nákupech v polské tržnici, už jen nějaká umělá kytka jí chyběla. Pondělní mě hodně zklamala, chování jedna velká hrůza. Hloupoučkou slečnu spisovatelku je zbytečné komentovat. Fandím té dnešní, snad to zvládne.

24
Julie
Reagovat

Včerejší popelka nakoupila dost chaoticky. Jednotlivé kousky jsou zajímavé, ale dohromady dost dobře nejdou. Zase je to o tom druhém názoru – poradce nepoužitelný :)

25
Evik
Reagovat

Tak dneska opět-nic moc,z čeho bych si sedla na zadek…. V té černé se mi nelíbí,a je to docela i nudné… :(( Co se týče šatníku,tak některé kousky měla pěkné,některé vyloženě strašné…(takové ruské,fůj… :D)….A to divadlo co předvedla paní Iveta,to se nedá ani komentovat….to jim to za to vážně stojí,a nevadí jim,že mají akorát z ostudy kabát?…..

26
Magdalenka
Reagovat

Zase černá „můra“, kdyby aspoň koupila ty krásné červeno-černé boty se štíhlým podpatkem co si zkoušela. Ta Iveta to je děs!!! a ještě k tomu vyhraje a všem se vysměje.

27
Johana
Reagovat

Zbytečně se Lily kabonila nad kritikou soupeřek. Celý týden jsem ji fandila, protože mi přišla nejnormálnější, ale dnes nic moc. Snažila jsem se telepaticky ji přemluvit, ať si nebere na nohy ta kopýtka, co se ke koženým šatům nehodí, ale neposlechla. Ty druhé botky by byly opravdu lepší a snad by tu černou nudu i trochu zmírnily.
Takže, za mě vítězka Irena, ale jen s odřenýma ušima.

28
Kristýna Vlčková
Reagovat

Dnešní oblečení opravdu nic moc- škoda- . Čekala jsem, že Lily převálcuje Irenu. Mám pořád pocit, že si děvčata kupují to, čím doplní šatník. Na usmířenou jít ve smutečních barvách?

29
Martina
Reagovat

Poslední Popelka mne zklamala, seriózní, těžká nuda. Šatník měla zajímavý a pěkný.
Nejvíce se mi líbila středeční ( myslím Věrka)- pěkná neutrální barva, šaty, sáčkai šála – moc fajn. Rozhodně bych volila lodičky- ty na usmiřovák patří, jsou sexy a vzbnešené, dělají pěknou nohu. Ještě bych outfit paní Věrky oživila nějakou vypalovačkou- růžová,tyrkysová, nebo tak nějak výrazná barva na lodičky nebo psaníčko ( obojí by bylo moc), za mě je vítěz ona.

30
Jarka Nezbedová
Reagovat

Mě se líbila Ivetka.Moc Ti to slušelo.Byla jsi nejlepší!!!

31
Julie
Reagovat

Kombinace černé a červené byla, je a vždy bude sázka na jistotu. Raději takto, než zkombinovat nevhodné barvy či vzory. Popelce Lilly to v outfitu, který zvolila moc sluší. Tentokrát jsem velice zvědavá na komentář Osmanyho k jednotlivým outfitum a na jeho návrhy. Z těch minulých jsem byla celkem zklamaná.

32
Martina
Reagovat

Ono se to těžko hodnotí, protože Popelky mají rozdílné vstupní parametry. Velkou roli hraje m.j. i věk. Paní Věra by si těžko mohla dovolit outfit Irenky a naopak Irenka by vypadala stejně trapně zase v jejím outfitu.

33
Evik
Reagovat

Tak vítězka je ta,kterou jsem čekala….. :D i když ji to nepřeju,ale ono tenhle tejden stejně nic moc… :D někteří (i na fb)píšou,že nejlepší outfit měla včerejší Lily,a ostatní slečny jen taktizovaly,ale mě to nepřišlo nic moc,slečna v tom vypadala jak mumie,v kombinaci s těmi černými vlasy,a světlou pletí… :) :Dto mě napadlo hned,a s tím jsem souhlasila dnes s Osmanym,měl podobný názor…. Celej tejden celkem nuda,a některé soutěžící na pěst….ale pochybujy,že to bude lepší…. :)))

34
ola
Reagovat

No on je hlavně nudný Osmany. Hodně mě zklamal. jeho návrhy se mi zdají snad ještě horší, než co oblečou popelky. Libor měl zatím nejlepší nápady a pořad s ním měl šmrnc.

35
Ajda
Reagovat

Snad se dočkáme i přes odchod Kočišíka nových NM. Chce to oživit tu nudu co vzniká kolem Popelky. Osmany nějak zzrácí páru.

36
Martina
Reagovat

@ola: já si nepamatuji, že by Libor měl nějaké nápady- jen kritizoval a vytýkal chyby, za osmanyho se zvedla úroveň. Ta strašidla, co vylezla na molo za Libora byla k pláči.

37
Martina
Reagovat

Mi se včera líbily Osmanyho navržené outfity. Všechny.

38
Magdalenka
Reagovat

Nemyslím si, že všechna děvčata taktizovala, ale jedna určitě a to vítězka Iveta.
Nedivím se, že se s ní nikdo nerozloučil. Ta ženská je určitě lstivá i v osobním životě a v tom oblečení hlavně pořád vystrkovala prsa až to působilo vulgárně.

39
Jarka
Reagovat

Osmany včera vybral outfity hezké, zvláště se mi líbil ten pro Věru, byl to dobrý tip a pokusím se ho pro sebe sehnat. Věře jsem držela palce ale bohužel ty šaty a ta „nákupní“ kabela a ke všemu ještě ty kopyta! Jinak ale jediná trochu optimistická, mezi 3 černými můrami.

40
Ela
Reagovat

Tyto Popelky byly prostě bez dobrého nápadu, hodně zklamala Lily i Věra. Hodně se mi líbily Popelky na dostizích, neměly podobné outfity a bavily mě i mimo předvádění modelů. Bylo to celé hezky a zábavně udělané. a vítězka si to plně zasloužila. S Popelkami na večeři jsem se moc nepobavila. Osmanyho outfity byly ale nyní lepší.

41
Martina
Reagovat

@Ajda: MN mi chybí. Osmanydává jako téma příležitost, Maroš dával věc ( střapce, růžová barva,…) – jednak s předstihem dal něco, co pak přišlo do módy. Evidentně se vyznal v trendech a směrech, měl přehled. A taky, když už člověk něco má ve skříni, soutěžící to různě zpracovaly a inspirovaly, jak jinak nosit věci už koupené.

42
Kristýna
Reagovat

Opravdu nic moc,snad budou ty příští zábavnější. Osmany je ale dobrý příklad pro muže, líbí se mi jeho outfity, je vždy dobře oblečen, ne jako Tomáš Kraus na Primě, který nosí příšerný potištěný trika (snad značkový ale vypadají jako z tržnice).
Ano souhlasím, že dostihové Popelky byly lepší.

43
Jana
Reagovat

Popelka je zabavna soutez moc se mi libi devcata se rady predvadeji tak to ma byt .Porady o mode mam rada bohuzel jich je malo.Osmanyho nazory jsou fajn vezmu si z nich vzdy co potrebuji a ostatni prenecham jinym ………..

44
prašulka
Reagovat

@Ajda: Naprostý souhlas,děti NE!

45
Věra Krumlíková
Reagovat

Zdravím Vás a moc děkuji za kladný komentář k mému autfitu. Přátelství neodmítám, třeba se nakonec známe, když jste rodačka ze Sokolova. Klidně mi napište, budu ráda. Věra

Přidat komentář