Panáček v reality show

Popelka (30.1. – 3.2.): Ples

30. Leden 2017 | napsal(a): | reality show: Popelka

Titulpopelka1
Plesová sezóna je v plném proudu a stylista Filip Vaněk na jeden z plesů pošle i soutěžící Popelky. Nepůjde o žádnou honosnou akci typu Ples v Opeře, ale i tak je potřeba zvolit ty správné šaty a doplňky, vítězkou může být jen jedna.

Popelky

popelky
Tento týden nakupuje Sabina (30), Pavla (26), Lucia (31) a Markéta (24).

Pondělí – Markéta

a

20 bodů

Zdroj: Video archiv TV Barrandov, FB Popelka

Další dny bohužel bez obrázků, stejně tak i další týden.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 46
Reagovat

Foto bude jen dnes. Další dny a příští týden bez obrázků (pokud někdo nezaskočí). Nachystám článek i na další týden, snad se mi přes mobil podaří doplnit zadání. Omluva všem, věřím, že vše zvládnu a pauza nebude delší. Diskusi budu sledovat přes mobil, i když asi ne každý den.

Dnešní Popelka = jak nepochopit zadání. Tak jednoduché téma a ona….

2
Marta
Reagovat

No já zase žasnu. Klobouk na ples? Lodičky s otevřenou špičkou k punčocháčům? Takovýhle řetizek ke krajkovým šatům? OMG

3
Ananas
Reagovat

Takhle by nešla ani tetka z Horní Dolní na maturiťák své kmotřenky. Na Markétu jsem byla fakt zvědavá a ono tohle! Klobouk na ples? Klobouk? Klo-bouk? A navíc takovej!

4
Tempera
Reagovat

Proboha, co to bylo? Tenhle pořad přitahuje čím dál větší exoty.

5
Ludmila 1
Reagovat

Tak dnes to byl fakt mazec :-) sítovaný punčochy do otevřených bot,klobouk..nehezká holka ,nevkusně oblečená…

6
Janica
Reagovat

Bože, do kohos to duši dal. To je děs, zřejmě ještě nikdy nebyla na plese!
Mmch, pamatujete Petru Paluskovou – playmat- z NM? V dubnu 2016. Nyní podobně perlí na Robinsonově ostrovu. Taky dílo.

7
Mali
Reagovat

Taky zírám, šaty by měly být dlouhé, klobouk je pořádný přešlap a kabelka nevhodně velká.
Na druhé straně plesové šaty nejsou běžné zboží. Kdoví,jak je to s nabídkou a v shopingu.

8
míla
Reagovat

teda ta lolitka se předvedla. příšerný klobouk.počítala jsem že si k němu vezme kabát aby to měla jak celek.punčochy ač moderní se mi nelíbí.kabelku to chtělo na její postavu maličkou.šaty samotné byly hezké ale na starší ročník a doplňky jak na tričko.ale na to co měla ve skříni jsem počítala s větším masakrem:))

9
anapro
Reagovat

Já hlavně nechápu tu paruku… říkala, že svoje vlasy má, tak proč se tkhle prznit? Ale taky jsem to čekala horší, zapla jsem telku pozdě, viděla jsem konec nákupu. To si koupila zlato? To bych jí pochválila, alespoň dobrá investice. Ta Nemluvná Popelka bude asi chtrá, že? podle výřečnosti a hodnocení…

10
Kačka K.
Reagovat

Mně se to taky nelíbí. Už tu asi bylo všechno řečeno, šaty by měly být dlouhé, klobouk zbytečný, kabelka moc velká, otevřené lodičky a punčocháče, Ten styl, jak chodí Markéta normálně oblečena, je tak zvláštní, nikdy jsem to neviděla a ani bych to nechtěla.

11
Tempera
Reagovat

Dívala jsem se na její FB stránku a slečnu omlouvá to, že se účastní spíš akcí, kde plesové šaty nejsou třeba. Její strašnou paruku nechápu, svoje vlasy má hezké a sluší jí, v té zrzavé hrůze mi strašně připomínala Pipi Punčochatou.

12
Julie
Reagovat

Tak zase jedna, co si ve světě módy žije „svůj vlastní svět“. Chtěla bych vidět zbytek jejího šatníku… Z toho co si včera vybrala se mi líbily snad jen náušnice. K punčochám, klobouku a kabelce se snad už nedá nic dodat. Jak už píše Janica, zřejmě nikdy nebyla na plese.

13
Mila
Reagovat

dnes elegantní jednoduché nepřeplácané.slušelo jí to. lolitka jí ubrala bod za absenci řetízku.tak ten by se na ně fakt nehodil.dala bych jí možná 10 bodů:)

14
Ludmila
Reagovat

@Mali: Šaty nemusí být nutně dlouhé a ani to nemusí být šaty, pokud nejde člověk na ples v Opeře. Je to 14 dní, co jsem v jednom nákupáku viděla takovou sukni z lehkého materiálu ( podobnou měla Carrie v Sexu ve městě, když šla na tu výstavu jejího přítele Rusa v Paříži). To, k tomu vhodný vršek a byla by to naprostá pecka.

15
Janica
Reagovat

@Mila: taky bych dala 10 bodů, povedený outfit. A řetízek na krk v žádném případě.

16
Tempera
Reagovat

Dneska naprostá spokojenost. Sabině to moc slušelo.

17
Julie
Reagovat

Za mě dneska jednoduché a elegantní. Žádný další šperk bych nepřidávala.

18
Ludmila
Reagovat

@Ajda: Budeme se na tebe zase těšit

19
Ajda
Reagovat

@Ludmila: :-)

Holky, koukejte 6. 2. na Arsova v jeho novém pořadu, až budu zase na příjmu, pokud bude zájem, můžu nahodit články.

20
Mali
Reagovat

Mi se to také hodně líbí, naprosto bez výhrad- jednoduché, elegentní, sexy, moc pěkné.Náramek byl tak akorát, řetízek už by působil rušivě k průstřihu.

21
Ludmila 1
Reagovat

Tak dnes to vypadalo celkem dobře,ale tím nehezkým sportovním kabátem to celé zazdila .

22
Tempera
Reagovat

Dnešní model tak možná na večírek, ale na ples ne. Kabelka vypadala jako od Vietnamců, místo hodinek měla dát radši náramek, nebo hodinky malé, jemné. Kabát je úplně mimo mísu, určitě tam byly vhodnější. Když Popelky líčily „odbornice“ v obchoďáku, tak to většinou dopadlo špatně, ale zase když se nenalíčí vůbec, tak to taky není to pravé ořechové. Jsem strašně zvědavá na zítřejší Lucii.

23
Mila
Reagovat

šaty a boty pěkné.vyměnit kabelku-ta byla hrozná.kabát a hodinky pěkné ale ne na šaty. k džínám by ten kabát byl ok

24
Julie
Reagovat

Kabá je přešlap, ale moc jsem zvědavá na „hvězdu“, která hodnotila 5 body.

25
Zdenka_P
Reagovat

Jsem přeplněna emocemi. Dnešní pojetí je naprosto neuvěřitelné. Lodičky, korunka, šálosvetr, řetízek… Ale co hůř, mastné vlasy s vylisovaným copem, prapodivné odrosty, šílené držení těla. „Civilní“ outfit ve stylu Pretty Woman, šaty k půjčení esence toho nejhoršího, co lze na trhu se svatebními šaty najít.
Vítězka je, myslím, jasná.

26
Tempera
Reagovat

Čekala jsem nějakou hrůzu, ale že to bude až tak hrozné… Lucie je trošku takový kolohnát a je toho asi vědoma, protože se pořád tak nějak divně hrbí. Lodičky s gumovou špičkou a podešví, otřesné šaty a kabelka se k nim opravdu nehodila. A ta korunka na mastných ulíznutých vlasech to už bylo moc.

27
Mila
Reagovat

„naštvaná“ popelka měla celkem dobré šaty ale ten zbytek to byl mazec. lodičky měly nedávno holky do téma deště.šála hrozná,šperky nic moc.korunka jak pro holčičky na karneval.kdyby si udělala něco s vlasama. do jejího salonu bych teda nešla.

28
Mila
Reagovat

ps. Sabina je jasná jednička. Lucia se divila za nízké hodnocení.dala bych jí tak 3.

29
Janica
Reagovat

Šaty se mi pro mladou ženu líbily, ale na ples? Pro mne jednoznačně dlouhé plesovky.
Tiára se do mastných urousaných vlasů vůbec nehodila. šál téměř stejné barvy jako
šaty mi nějak neladil, byla příliš tmavá. Boty do deště fajn.
A ta včerejší Popelka kabátem smetla veškerou eleganci. A opět krátké šaty.

30
Tempera
Reagovat

@Mila: Přesně to jsem si říkala, že bych určitě nešla do salónu s takovou majitelkou. Ty červené kraťasy, já jsem myslela, že je to domácí úbor. Ale jít v tom nakupovat?

31
andromeda
Reagovat

Tak Lucie si rozhodně dobrou reklamu neudělala. Kdybych jako budoucí nevěsta přišla do jejího salónu a ona mi nabídla něco podle jejího vkusu a v těch svých urousaných mastných vlasech…. bič a pryč od ní.

32
Mali
Reagovat

Mne se velmi dotklo, když Lucia poznamenala, že tak krásné šaty tady v Čechách snad ani nemáme. To mi bylo jsné, že už se na ní nebudu chopna dívat objektivně, naštěstí jsem nemusela bojovat sama se sebou a měnit na ni názor, outfit splnil očekávání.
Vše konrkétní už bylo napsáno, za mne nejlepší Sabina. Sabina měla i během týdne dobré postřehy a vkusnou kritiku k jiným věcem.

33
Julie
Reagovat

Tak nějak nejsem překvapená… Barva, střih šatů, boty s gumovými detaily a korunka. vše špatně. Jediné, co ocením jsou náušnice. Jako podnikatelku si tuhle slečnu taky nedokážu dost dobře představit. Její vystupování, vyjadřování, děsná logopedie /tu možná vnímám zaujatě díky profesi/. Jako vítězku taky vidím Sabinu.

34
Tempera
Reagovat

Dnes jsem se dívala na fotky na FB Popelka a ty zelené šaty mi nepřišly tak hrozné. Já jsem je v televizi viděla takové divně tmavé, na fotce jsou úplně jiné. Ale přesto se mi na ples nezdají vhodné.

35
Kačka K.
Reagovat

Mně se Lucia moc nelíbila. Šaty byly hezké, ale mám představu, že na ples patří dlouhé šaty. Boty s gumovou špičkou a čelenka ve vlasech za mne ne, Možná ještě nebyl v obchodech dostatečný výběr dlouhých šatů, když byly Popelky kromě Sabiny v krátkých. Sabina je taky moje favoritka, pak Pavla, ta je mi sympatická a až na ten kabát to šlo. Markéta a Lucia jsou nějak mimo můj vkus.

36
Mila
Reagovat

tak Filip mě dostal.dát na úroveň Luciu se Sabinou mi nepřišlo ok.pochvala za gumové boty a za lodičky nesouhlas??dnes měla alespoň umyté vlasy.řekla bych čerstvě obarvené.já se s tím Filipem nikdy neshodnu. Lolitka si podkasala podšívku vypadalo to lépe.Pavla si zasloužila lepší hodnocení než 0.

37
Johana
Reagovat

Vaňkovo hodnocení Lucie jsem nepochopila. Všechno, co ostatním vyčítal, u ní prošlo s pochvalou. Nemůžu přijít na to, v čem byly šaty Lucie jinak krátké a lodičky jinak lodičkovité, že to hodnotil sedmi body. Dokonce se mu líbila tiára na ulíznuté, rozpuštěné vlasy. Měl pravdu, že zkombinovala nezkombinovatelné, ale neviděla bych v tom přednost.
Pavlína měla štěstí, že ji ve studiu nezabírala kamera zepředu, jinak by jsme viděli i kalhotky, které kvůli nedostatku času nekoupila. Je to sympatická holka, ale to její éééh a áááh na začátku každé věty mi rvalo uši ještě víc, než slovenská čeština Lucie.
Sabina si výhru zasloužila, zadání splnila nejlépe…no a zkazila dojem svou závěrečnou řečí ve smyslu ,ať si to všichni rejpalové na sociálních sítích jdou zkusit‘.

38
Kačka K.
Reagovat

Já jsem to hodnocení stylisty taky moc nepochopila. Tři Popelky měly šaty krátké a vadilo to jenom u Pavly, tři měly lodičky a u Lucie, která měla napůl gumové, to nevadilo. Sabina vyhrála spravedlivě, Lucia byla podle mne nadhodnocena, Markéta v normě a Pavla podhodnocena. Ale to je můj názor.

39
Mali
Reagovat

Hodnocení stylity zase přineslo nečekané, jak je napsáno už výše. Ale jsem ráda, že vyhrála ta nejlepší.
Filipovy modely: prvvní růžový se mi zdál na ples molc přísný a puritánský, červený model se mi líbil moc, růžovobílé šaty přezdobené, přeplácané- moc detailů a na malé ploše ( barevný kontrast, uzel na rameni a ještě okraj řešený jako šperk), žluté šaty pěkné, ale na ples se mi nezdály vhodné ze stejného důvodu jako růžové -tak pro tetku z vesnice.

Moc se mi líbila Sabina – její názory, má vkus a navíc se nebojí zeptat styslity, když nesouhlasí a pokud kritizuje, neuráží.

40
Lipi
Reagovat

Se stylistou málokdy souhlasím. Všimla jsem si, že i popelky s ním málokdy souhlasí. Tak tady je asi něco špatně. Myslím, že návrhář a i stylista může být úspěšný jenom, když se trefí do vkusu většiny potencionálních zákazníků a ne, když vnucuje všem něco, co se jim nelíbí. Měla by to pro něj být taková maturita, vybrat to, co všichni řeknou: jo, tak tohle je bezkonkurenčně pecka oproti mému / jejímu výběru.
Tak śaty pro Markétu – jo ty se mi líbily víc a přišly mi na ples vhodnější; šaty pro Sabinu – ne na obazovce mi přišly bez lesku a na ples zbytečně fádní a nevyužívající možnosti se ozdobit; šaty pro Pavlu – hrůza jak z řeckého filmu vhodné tak na řecký ples, maškarní nebo řeckých lázní a chaotické, souhlasím s ostatními; šaty pro Lucii – módní průšvih, moje babička měla přesně takový župan a Lucii si v nich neumím představit.
Souhlasím, Pavla byla od stylisty nedoceněna, 0 bych jí dala, kdyby přišla v jeansách a nesplnila úkol. On také výběr v obchodech je děs, když něco sháním, seženu to až tak za rok.

41
Camilla
Reagovat

No, ale myslí si,jak není hezká..Mě osobně iritovalo, že neukázala pořádně svoje vlastní vlasy panu kadeřníkovi, prý je má hezké..tak proč je neukázala? Ten klobouk byla zbytečnost, a jinak nic moc.

42
Camilla
Reagovat

Johana-naprosto souhlasím..Pavlína mi s tím eeh a aaah skoro za každým slovem také děsně vadila..mluví podobně jako někdo,kdo žije delší čas v UK, neb Americe..Hloupý zlozvyk..A nikdo jste si nevšiml, že šaty černé,blýskavé, zpředu velmi podobné měla se Sabinou? Jenže v kratší verzi a trochu rozdíl byl,ale na první kouknutí mi přišly dost podobné..Souhlas také ohl.Lucii..Taková zvláštní osoba..A ke všem Popelkám ještě dodatek – nechápu,proč se na ples opravdu pěkně nenalíčily a neučesaly, má být výrazný make-up a slavnostnější účes..Ach jo, tedy kromě Sabiny ostatní opravdu nic moc..Stylista navíc asi nerad nosí ponožky..nebo jsem slepá?

43
Tempera
Reagovat

@Camilla: To je zase asi nějaký nový trend, chodit bez ponožek. To musí být doma smrádek, když se pánové vyzují. Já nějak ani nechápu to chození naboso u žen. Podle etikety žena musela mít ve společnosti nohy bez chloupků a punčochy, jinak to bylo faux paux. Ale dnes určují módní trendy stylisté, ať vymyslí sebevětší blbost, je to pomalu jako zákon.

44
Johana
Reagovat

@Tempera: přesně tak a vzhledem k tomu, že zvlášť ženy jsou názorem známého stylisty dost ovlivnitelné, šíří se to pak jako mor.
Přiznávám, i já se nakazila a snažila se na základě Vaňkových pátečních doporučení přesvědčit dceru, aby v žádném případě nekupovala lodičky k plesovým šatům, bo tím spáchá osmý smrtelný hřích.

45
Mali
Reagovat

No, pan stylista žije v jiném světě- má svůj skleník s celebritami, které obléká a v tom je dobrý.
Běžná realita, slučitelnost mody s každodenním životem normální ženské, to mu prostě nějak uniká.

46
Zdenka_P
Reagovat

@Johana: Loni jsem si k tanečním botám na latinu (páskové) koupila punčocháče bez prstů. Tuto chybu už nikdy v životě neudělám (pět puchýřů v prstové části na jednu nohu) a spáchám tak devátý smrtelný hřích – punčocháče v páskových botách. Protože hodlám na kvalitní swingovou hudbu tančit jako o život.

Přidat komentář