Panáček v reality show

Popelka (28.11. – 2. 12.): Hurá svetry

28. Listopad 2016 | napsal(a): | reality show: Popelka

Titulpopelka1

Stylista Filip Vaněk zvolil příjemné téma – svetry a pleteniny. Tento oděv neslouží jen proti zimě, ale v tomto týdnu by měl být nosným prvkem celého outfitu. Knihy Dobrovský jsou sponzorem pořadu, zřejmě hlavně proto poradil stylista Popelkám, aby inspiraci hledaly v knihách. Když ještě uhádnou kolik doporučená literatura obsahuje stránek, rovnou obdrží šek na pět set korun na nákup knih.

Popelky

popELky

Tento týden uvidíme v pondělí nakupovat Veroniku (35), další dny to bude Zuzana (23), Marie (37) a poslední nejstarší Riana (40).

Pondělí – Veronika

veronika

22 bodů

Úterý – Zuzana

ZUZka

21 bodů

Středa – Marie

Marie

23 bodů

Čtvrtek – Riana

Riana

20 bodů

Pátek – FINÁLE

finale

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 71
1
Martina
Reagovat

Dík za foto, mi se to líbí- má to šmrnc. Drobné výhrady- body bych si takové nevzala, ale neurazí. Svetr- podle nasvícení (oranžový odstín eéé, tmavě červená o.k.). Moc hezká kabelka. Tak někjak bych si Popelky představovala.

2
Iva
Reagovat

Kladně hodnotím,že Popelky neubíraly body za domácí šatník!

3
Tempera
Reagovat

Dneska je to takové „nenadchne, neurazí“. Moc se mi nelíbí boty a rozhodně bych nedala ty červené náušnice, ty se mi zdají takové letní. Na FB Popelka má Veronika zatím negativní komentáře. Pobavil mě jeden – komunistická kabelka. To je, prosím, co?

Reagovat

Svetr tam nehraje prim, je to dost nuda a moc barev. Boty jsou divné, sledovala jsem to jedním okem a pak jsem myslela, že má tak ohrnuté rifle. Chybí mi tam nápad.
Zase taková velice moudrá parta, jsem zvědavá na další modely.

5
Hana
Reagovat

Souhlas s Ajdou, žádný nápad! Pletenina má být nosný prvek a je tam jen dost konvenčni svetr zazděný bundičkou ( co s těmi bundičkami pořád všechny mají?!) a snad pletená šála. Přitom se dal sestavit z pleteniny kompletně celý outfit a vyhrát si s vrstvením a souhrou barev. Paní krásně štíhlá a vysoká, mohla by si dovolit i různé oversize velikosti. A klidně to překrýt i pončem-to je přece také pletenina, tak nechápu, proč to její manžel tak radikálně zatrhl. Ti chlapi-poradci jsou taky marní, už když vidím jak zálibně hledí na ty doma vytvořené kreace, tak tuším, že to zas bude o ničem. Ve stresu pak odkývají cokoliv.
„Naušničky“ tomu daly korunu. Všimla jsem si, že tento stylista žádné doplňky neřeší, dokonce ani pokrývky hlavy (nemá prý figurínu s hlavou :-)) a ani kabelky jsem u jeho vybraných outfitů nějak nezaznamenala, tak bych to při nákupu taky neřešila.
Největší problém je v tom, že když se některá doopravdy trefí do stylistovy představy, sejmou ji soupeřky a stylista už to pak svými body nedorovná. A ty nevkusy, za které si mezi sebou rozdávají desítky zase setře stylista. Takže vyhrává ten průměr, který neoslní nikoho, ale nejmíň naštve.

6
Julie
Reagovat

Tohle je téma přesně pro mně :):). Miluju svetry všeho druhu a taky jich poměrně dost vlastním :) Popelka Veronika si vybrala moc hezký svetr, ale barvou trička to trochu zkazila. Boty nejsou špatné, ale asi by se víc hodily k jinému outfitu. K náušnicím není co říct :(

7
magdalenka
Reagovat

Moc pleteniny v outfitu není, tričko příliš „křičí“ mezi ostatními barvami a boty se mi nelíbí. Kabelka ladí se zadní částí bot a snad má i řetízek přes rameno, aby nevypadala jako aktovka.

Reagovat

Proč si mladá holka vybere tak usedlý svetr? Klobouk jak dědeček hříbeček a celkově starší paní jde do práce. Opět nuda, alespoň pro mě. Hezké boty, ty jediné se mi líbí.

Kdo vymyslel ty rozostřené záběry? To je děs :-(

9
Lucy
Reagovat

Dnes jsem to neviděla, může mi někdo napsat, kde koupila tu hnusnou kabelku za bezmála 4 tisíce? Včera lepší, dnes stará mladá. A stylista by je mohl naučit vázat šátky a šály.

10
Martina
Reagovat

Dneska – chlupatý hřib.
Možná šála a boty v jiném outfitu.

11
Tempera
Reagovat

Proč se slečna snaží vypadat aspoň o 15 let starší? Klobouk v kombinaci s plochými botami není hezký. A ta obrovská šála tomu taky nepřidá. Svetr úplně zanikl.

12
Hana
Reagovat

Pořád stejné- Popelky si snad sedí na uších?! Kde jsou ty svetry a pleteniny? Pletené návleky, šály, rukavice, ponožky, sukně i šaty mohou být pletené! Co tam dělá ten klobouk a kabelka jak z jiného světa? Hlavně, že nakonec nezapomněla zase na „naušničky“. Připadá mi to jako nějaké epidemie, že ty soutěžící vůbec nechápou, co jim stylista sděluje. Je to těžkopádný, usedlý, bez nápadu a to tentokrát soutěží Popelky s poměrně hezkými postavami, které by se mohly docela odvázat a nevymlouvat se na velikosti. Tahle v tom šedivým dlouhým svetru vypadala zezadu jako moje babička a zepředu v tom nóbl klobouku jako moje matka. České pojetí tzv. „elegence za každou cenu“ mě vážně nebaví.

13
maya
Reagovat

Mladá dívka se dnes oblékla jako když je jí šedesát. Vtip je v tom, že až jí bude opravdu šedesát, bude nejspíš vyhledávat něco barevnějšího. Vůbec se mi nelíbil usedlý tmavý svetr, který se ve finále ztratil pod velkou šálou. Hezky uvázat šálu nebo šátek je pro některé z nás opravdu „věda“. Ještě k tomu svetru – ten, který zavrhla, že se v něm „ztrácí“ by býval byl asi lepší, připadal mi zajímavější.

14
Hana
Reagovat

Jediná pletenina, kterou si slečna oblékla, se na její malou postavu vůbec nehodí. Rozšířil ji a zarazil do země.Takhle dlouhé svetry sluší jen hodně vysokým, štíhlým ženám. Nechápu, proč nevolila volnější svetr jen na boky, případně pletený kabátek, místo opulentního klobouku pletenou čepici, aby vypadala mladě. Klobouk může nosit, až jí bude těch šedesát, aby byla dáma.

15
Ajda
Reagovat

@Lucy: Kabelka je z DELMAS.

Dnešní fotka bude až zítra ráno.

16
ola
Reagovat

Katastrofa. horší už to snad ani být nemůže. nelíbí vůbec nic. Téma „hurá svetr“ a ze svetru tam není vůbec nic. Ten hadr, co má na sobě, to není svetr!!! Šílený boty, taška, kalhoty, ten jakože svetr, příšerná onuce na krku a víc než příšerný klobouk. Stará tetka. Ach jo, co bude dnes?

17
Hana
Reagovat

Dnes bude to samý v bleděmodrým, protože nastalo všeobecný porozumění, uvažují stejně (omezeně) a pokud mě náhodou některá ještě příjemně překvapí a vybočí z řady, veřejně se jí tady omluvím.:-))
Pokud se to ale některé podaří, strhnou jí ostatní body za málo „šperčíků“, ne dost drahou „kabelečku“, případně málo vysoké podpatky, málo „barviček“ nebo něco podobně důležitého a na vítězství nemá šanci, protože pan Vaněk si nechce komplikovat život a zvrátit nějak zásadně jejich vlastní hlasování.
Budu se ráda mýlit!

18
Gina
Reagovat

@Hana: naprostý souhlas vypadá o 15 let starší…

19
Martina
Reagovat

Tak chlupatý hřib BLEDĚMODRÝ – to bude zase parodie na módu.
Mohli by tam pozvat takovou tu šílenou blogerku, co si dělá z módy a makeupu srandu -jmenuje se nějak jako matrjožko nebo tak nějak, je strašná- ale moc se od soutěžích se neliší.

20
Mila
Reagovat

bože to jsou modely.první nic moc a ten druhý mi připomíná panímámy když čekají na pojízdnou prodejnu.třeba se dnes zadaří:))

21
ola
Reagovat

a zase to byla hrůza. úplně obyčejný svetr bez nápadu, který má i prodavačka jako pracovní. Kotníkové boty, které k sukni předělají snad každé nohy na špekáčky, atd…. A vrchol všeho účes do vany se skřipcem. Z mladé holky za 90 minut je padesátnice. a jako vrchol make up, po kterém mladé paní vyskákaly na obličeji červené fleky, alespoň na mé obrazovce . Ach jo. Tento týden ten pořádný svetr nebude.

22
Iva
Reagovat

Dnešní poradce mě pobavil.Vypadá,že je s ním sranda.Placky na krku mi nevadily,bylo to aspoň něco jiného.Boty byly pěkné,ale tyto nízké kotníčkové se mi k sukni nelíbí na nikom.Když,tak k úzkým kalhotám.Modely se mi zdají málo odvážné,žádný nápad,který bych použila.Šperky a hodinky asi musí kupovat,protože s těmi obchody je televize domluvená – si myslím a dělají reklamu.Popelky nesleduji dlouho,ale očekávala bych,že se ženy budou snažit vyniknout,zaujmout a na ulici si jich člověk všimne v té záplavě šedi,ale ono nic!Nenápadné myšky,bohužel.

23
maya
Reagovat

V poslední době nemám moc přehled, jaké svetry jsou v obchodech k dostání, déle už jsem svetr nekupovala. Podle toho, co si děvčata kupují, to vypadá, že toho projdou docela dost a přesto jsou výsledky hrozné. Buď se neumějí odvázat a vybrat si něco extravagantnějšího, nebo to prostě v obchodních centrech není. Dnešní Popelka toho na sobě měla alespoň více pleteného. Boty se mi docela líbily, ale pravda je, že ne na každé noze jsou hezké k sukni. Daleko lépe by vypadaly k úzkým kalhotám.
ad Hana 10:26: souhlasím s názorem na hlasování, zase mám dojem, že stylista to nijak zvlášť neprožívá, že by byl zastrašený těmi „štěknami“ před dvěma týdny? Asi si říká, že nemá zapotřebí si kazit náladu, stejně jeho komentáře nepadají (většinou) na úrodnou půdu.

24
Ajda
Reagovat

Psí známky k tomuto outfitu a k vybraným náušnicím byl pořádný přešlap. Opět nic nového, klasika, nuda. Místo kvalitních bot má opět hodinky. Už jsem se radovala, že jim je zakázali :D

25
Hana
Reagovat

Souhlas s Ivou- když už se mohou dávat body za pořádek doma v šatníku, tak já bych přidala za posledního poradce, ten byl fakt dokonalej! Byl fakt vtipnej a ještě k tomu chytrej – nevídaná kombinace :-))
Této Popelce bych přidala i za velké množství pleteniny v celkovém outfitu. Ale jinak opět nuda a šeď, na slovo „elegance“ mi naskakuje kopřivka nejen na obličeji. A když vidím, že má profesionální vizážistka tvářičky jako Marfuša, tak už ani od ní žádné veledílo nečekám.
Mayo, s tím odvazem je to jako s účesy: slečna si místo rozvolněného, nedbalého copu sváže přísně utažený a ještě zazdí skřipcem…a takhle to mají i módou.

26
Martina
Reagovat

Dík za foto. Poslední outfit není špatný. Dala bych koelem krku výraznou šálu a místo sukně úzké kalhoty. Kalhoty k dlouhému svetru mi přapadají více šik.

27
Tempera
Reagovat

Marie sice lepší než ty před ní, ale jinak taky žádná sláva. Boty samy o sobě hezké, ale asi to chtělo tmavé punčocháče. „Psí známky“ mi nevadí, naopak, je to něco originálního. Náušnice bych ale v tomto případě zahodila, radši žádné. Ještě, že jí poradce rozmluvil ty náramky.

28
Hana
Reagovat

Mně psí známky taky nevadí, ale obecně se mi nelíbí, když si vezme žena s velkým poprsím nějakou delší bižuterii nebo šperk. Ono jak to visí přes „ten kopec“ , tak to nevypadá hezky. Šátek nebo splývající šála by se mi také líbily víc. Ale zase argument partnera: nechme to tam, všechny se na to upíchnou a nebudou hledat další chyby vyšel na 100%. A pobavil! :-))

29
Jitule
Reagovat

Krásné téma, bohužel ho Popelky opět neuměly vytěžit. Koupit si dnes modní svetr neznamená, že si koupím učitelský svetr s kapsami. Proč šly všechny do rádoby cardiganu? Všude je mraky klasických svetrů s kulatým výstřihem a různým vzorem pletení. Tento typ svetru se hodí na každou postavu a dá se velmi dobře kombinovat s kalhotami a sukní jakéhokoliv stylu. A tam by se jim hodil i ten požadovaný šperčíček. Dlouhý cardigan si může dovolit jen někdo opravdu štíhlý a vysoký. Ta menší jako já, to musí pak dohánět botama. Díky tomu Popelky všechny vypadají mnohem starší a tak nějak usedle. Je to prostě tím učitelským svetrem.

30
Ajda
Reagovat

TVB má malo vlastní reklamy, dnes promo na masérský salón a účetní firmu. Nevíte, co to tam bylo s tím včerejším svetrem? Díl jsem neviděla. Jak ho mohla Marie vyfouknout Rianě?

31
mili
Reagovat

Musím hned po pořadu reagovat. Dnešní Popelka téma NESPLNILA. To nebylo Hurá svetry, ale Hurá boty, Hurá kabelka a Hurá drahé hodinky. Tak to jsem zvědavá na názor stylisty. A zasloužila si mnohem méně bodů, dohromady tak max. 10.

32
ola
Reagovat

sestupný týden. asi jsem ráda, že už je čtvrtek. Svetřík za 499 Kč a hodinky za 4.800 kč. To je téma „hurá svetr“. Svetřík už teď nesedí u krku. Sukně taky šmejd, hrozně střižená, vůbec pruhy v žádném švu nenavazují. Botky vypadaly tak na doma, papírová podrážka. Škoda slov.

33
Ajda
Reagovat

Hurá hodinky! Tohle téma by jim mohli zadat :D Hadry za pár šupů a dost nehezké hodinky za polovinu rozpočtu, holt opravdu soutěž o módě :-(

34
ludmila
Reagovat

Dnešní POPELKA asi nepochopila téma ,to nebylo hurá hodinky, ty peníze měla investovat do krásného ,teplého svetru ještě nahoru na ten tenký podvlíkací roláček,ale naco ,když hodinky potřebovala víc a hlavně nebylo to z jejího. Stilista- diskvalifikovat a hodinky sebrat, jejich drzost už nezná mezí…tento pořad už jde taky někam do kopru.

35
Ajda
Reagovat

Škoda, že nesehnala ty klapky na uši, to by byl teprve model :-)

36
Hana
Reagovat

@Ajda: klapky na uši k tomu učitelskýmu modýlku mě taky dorazily. Zlatý psí známky! :-))
Jinak nemám co dodat, vše už řečeno výše…

37
Tempera
Reagovat

To byl zase týden. Pro všechny čtyři mám hodnocení jako přes kopírák : nuda, nuda, nuda, nuda. A úkol podle mne nesplnila ani jedna. Jsem zvědavá na zítřek.

38
maya
Reagovat

@ludmila: Obávám se, že to opět projde. Paní Riana byla těžce mimo mísu. Připadá mi, že v obchodě šla poměrně najisto, takže si myslím, že nákup měla promyšlený. Při nakupování hodinek řekla něco takového, jako že to nejde z jejího rozpočtu. A tak to je vždycky, tak proč by to nezkoušely znovu a znovu. Jsem zvědavá na zítřek, co na to stylista. Ale jak už jsem tu psala – nechce si komplikovat život.

39
Ajda
Reagovat

@maya: Zuzana dnes mluvila o tom, že Marie si koupila svetr, který si vybrala Ria, tak o čem to celé je?

40
Camilla
Reagovat

Tedy již třetí téma nic moc..Nic proti stylistovi, je celkem fajn, ale ta témata mám dojem, že měl lepší Osmany..Ta témata mi zkrátka přijdou dost nudná..Jinak Popelky se v rámci možnosti snaží..Moc se mi líbil manžel Marie, pořádný kus chlapa a charismatický, s Majkou tvoří pěkný a netypický pár..Některým Popelkám se moc nezdál, ale právě proto, že byl netypický se mi líbí.. Marušce fandím nejvíc,je moc milá.

41
Martina
Reagovat

Čtvrtek- fádní nudné, hodně to shazují barvy, ale i střih. Za mne nejlepší pondělek.

42
maya
Reagovat

@Ajda: Co to znamená s tím „ukradeným“ svetrem také nevím ,myslela jsem si, že jsem se nedívala pozorně. Jestli náhodou televize pořad nesestřihla špatně a vypadl ke „kauze“ začátek.

43
míla
Reagovat

tak první popelka se mi nejdřív moc nezdála ale proti včerejšku bych to viděla na první místo.neviděla jsem celý díl jen po chvilkách a jukla jen na promenádu jaký vybrala svetr ale asi na něj kvůli hodinkám zapomněla.

44
Lady XL
Reagovat

Viděla jsem konec. Oblečení jí sice sluší, ale podle mne snad ani nechtěla splnit téma. Podle reakce bylo vidět, že je připravená na to, že „nesplnila“, ale je přitom spokojená s výběrem. Takže to vypadá na cílený nákup hodinek, případně kabelky…
Napadlo mne, že by jim minimálně mohli dát k tématu povinnost, že hodinky, kabelky aj. doplňky nesmí jednotlivě cenově přesahovat cenu jednoho kusu oblečení, obuvi… Pokud se jim tedy nechce (štábu) zakázat rovnou nákup hodinek… A včerejší Popelce bych hodinky sebrala za nesplnění tématu…, už to praktikovali dřív, tak by to měli udělat teď, nebo se jim to celé opět zvrhne na návštěvy hodinářství, zlatnictví…

45
Ajda
Reagovat

@Camilla: Téma svetr je super, je ty Popelky jsou čím dál tím nemožnější. Řekla bych, že vyhazovem OL a chaotickým nástupem Vaňka došlo ke zmatkům s tématy. Ani bych se nedivila, že vymýšlí produkce. Od změny, kdy je stylista jen v pátek a musí radit chlapi jdou Popelky dolů vodou s Osmanym či bez něj.

@maya: Já si to večer pustila dvakrát a pochopila jsem to tak, že ony už musely vědět (vidět) co je v obchodech a měli dopředu vytipované kousky.

46
Adela
Reagovat

Zdravím, chtěla bych se zeptat, odkud je velká černá kabelka, kterou nachystal stylista čtvrteční popelce Rianě, nevíte někdo? :)

47
Mila
Reagovat

tak jsem hodnocení zas neuhádla.ale dobrý první model na Verču (až na ten pásek-dala bych ho na svetr a kabát volně)a na Marii by se mi líbil jen ten kabátek a poslední model na Rianu bych brala celý.

48
Ajda
Reagovat

Viděla jsem jen půlku, v archivu už jim asi padla, díl pořád chybí. První dva modely Filipa se mi líbily, na Zuzku to bylo takové mladistvé, raději bambuli než ten klobouk, zbytek nemůžu zatím hodnotit. Veronika bez vkusu, ale obhajovala se jak největší odbornice.

49
mili
Reagovat

Tak to bylo něco…..dnešní hodnocení Popelek dává návod novým Popelkám, aby nehleděly na téma, koupily si co se jim líbí, a hlavně aby jim zbylo hodně peněz na hodinky a šperky. Už to nemá se soutěží nic společného. Osmany měl možná problémy s tím, když Popelkám odebíral věci, které nebyly k tématu a proto musel skončit…..a tím skončila i soutěž.

50
Ludmila
Reagovat

Neviděla jsem celý díl, jen vyhlåšen8, no a byla jsem opravdu překvapená který model vyhrål, vzhledem k stylistově řeči, jak překvapivě zamíchal hodnocením, jsem zklamaná

51
Tempera
Reagovat

Docela mě to zklamalo, i když stylista měl těžkou práci. Zuzka mi ale pořád připadá jako tetka, když už klobouk, tak i jiný postoj a rozhodně boty měly být na podpatku. Můj táta takovýmto modelům říkal, že je to jak houno pod lupenem. Těžce nesla kritiku Marie, ještě drze prohlásila, že Vaněk není její stylista. V tom případě nevím, proč vůbec jde do takovéto soutěže, když ví, že stylista bude hodnotit.. Ale pořád chci být optimista a doufám, že příští týden přijdou do Popelky milé a hlavně soudné ženy a dívky.

52
Martina
Reagovat

Jsem zklamaná, nelíbí se mi styl pana Vaňka. A jsem smířená s tím, že tento pán pro mne inspirací nebude.
Dnes obhajoval unisex oblečení, když Popelky protestovaly, že navržený model je spíše pro kluka. Nepřímo tím potvrdil, že jeho modely popírají ženskost v oblečení.
Nejsem proti nošení pánských kousků, ale vcelku jako chlap vypadat nechci a ani žádnou takovou ženu neznám. Ikdyž se ženská oblékne jako strašidlo ( a já bohužel někdy taky), pořád chce, aby bylo poznat, že je ženská. Pan vaněk podle mne nemá v těchto základních otázkách jasno.

53
Jarka
Reagovat

Dnešní hodnoceni stylisty je fakt ujeté. To co jindy hodnotí dobře jako mladistvé dnes zapomněl. Zuzka byla jak stará frontová bojovnice. Žádná radost. Myslím, že Lafita byl výborný a tento stylista má komplex z malé výšky pořád prodlužuje nohy. Dívám se od začátku ale je to poslední dobou zklamání. A jeho oufit?

54
Johana
Reagovat

Koukám už jen v pátek, kdy se vlastně všechno podstatné z týdne zopakuje.
Ne vždy se mi Osmanyho modely líbily, ale pár jich bylo opravdu nezapomenutelných, například ten modrý do deště s puntíkatým deštníkem.
U Vaňka jsem z jeho modelů dost rozpačitá. Neříkám, že jsou špatné, ale nic mě zatím neuchvátilo…třeba to ještě přijde.
Mám pocit, že Osmany si víc vyhrál s doplňky a šperky a Vaněk bere víc v úvahu věk a tělesnou konstituci. Mě zatím nezklamal, jeho rady jsou užitečné a kdo chce, určitě si z toho něco pro sebe vezme.

55
Inbezka
Reagovat

Prosím, napište někdo, kdo vyhrál. Já viděla jen hodnocení první Popelky, a pak přišla neodmítnutelná návštěva:-(( Uznal u poslední Popelky, že splnila téma?

56
Ludmila
Reagovat

Vyhráli děvče v klobouku

57
Martina
Reagovat

@Inbezka: poslední Popelce řekl, že to je rolák a ne svetr- ale že se mu to celkově líbí a dal jí 4 body. Víceméně všem řekl, že svetr vypadá jinak a měl problém uznat svetr první Popelce, prý měla kardigan a ne svetr ( měla myslím 1 bod od něj).
První byla Popelka s kloboukem, ostatní skončily bodově stejně – hodnotu bodů nevím.

58
Ananas
Reagovat

Takové krásné téma to bylo! Svetry jsou in, v obchodech je spousta tlustých, huňatých, strukturově zajímavých maxisvetrů. Škoda.
A začínám si myslet, že utrácet za hodinky a šperky snad mají ve scénáři kvůli sponzorům.
Líbí se mi, že Vaněk vytváří modely s ohledem na jednotlivé soutěžící.

59
veramala
Reagovat

@Hana: Přesně tak. A ještě. Proč vlastně se dává téma, když se při nedodržení ještě dají body místo vrácení věcí.

60
maya
Reagovat

@Lady XL: Myslím si totéž, třeba ta kabelka byla moc hezká, ale dost titěrná , i stylista k ní měl výhrady. Nicméně opět bez sankcí. To se pak vůbec nemusí vyhlašovat téma – tedy s nadsázkou.
Modely, které FV vybral se mi líbily, jen k těm světlým páskům přes kabát bych také měla výhrady. Podle mě sluší snad jen vysokým a štíhlým ženám.

61
maya
Reagovat

@Jarka: Outfity, které nosí FV jsou těžce ležérní. Osmany byl vždycky oblečený k danému tématu. Někdy jsem se musela usmát, ale k němu to vždy patřilo. Není to nostalgie, ale s ním se mi pořad líbil vic.
Nepřipadá vám někomu, že tam v poslední době jsou samé rebelky? Nemusí samozřejmě souhlasit se vším, co stylista řekne, ale trochu pokory by asi neškodilo. Předpokládám, že se hlásí proto, že si chtějí rozšířit pohled na módu, ale pak se chovají jako módní expertky. FV u nich nevzbuzuje respekt. On jim to „vraci“ v bodování a pak se všechny tváří tak jako ty tři v pátek.

62
ola
Reagovat

nechtějí si rozšířit pohled na módu, chtějí se obléct a pobavit. a to se daří. Pondělní Veronika říkala, že v Liberci se chodí tak, jak si ona nakoupila a ne v tom, co ji FV vybral. I když zrovna pro ni vybral oblečení, které by ji jako vysoké a štíhlé hodně slušelo, včetně toho pásku, který ony tak odmítaly. Úplně si v tom modelu dokážu představit třeba Krainovou. První, druhý a čtvrtý model se mi líbily moc, ten pro Marii s výhradou ke kalhotám, ale je možné, že oblečené by to mohlo vypadat jinak.

63
mili
Reagovat

Tak to s pořadem Popelka vypadá, že se stejně bude budeme oblékat jako dosud, jak se to líbí nám a nedáme si radit. Někdy nosím stejnou barvu bot a kabelky a vůbec mi to nevadí.

64
Iva
Reagovat

Souhlasím se vším co napsala Ola. Velká škoda,že si Popelky nemohou obléci modely,které jim nachystal Filip.Jsem přesvědčena,že by všem opravdu slušely a to co měly na sobě,by vyměnily.To bylo bez nápadu a zbytečně usedlé.Proboha,ženy,trochu víc odvahy!Jinak tento týden 10 bodů poradce od Marušky!Chytrý,vtipný,pohotový!

65
maya
Reagovat

@mili: I když podle současného módního trendu se nosí kabelka a boty nestejné barvy, víc se mi líbí, když jsou ve stejné barvě. Když je sladím, cítím se lépe. Dříve se to považovalo ta eleganci, nyní za módní faux pas.

66
Ajda
Reagovat

@maya: Taky jsem to tak měla, oboje muselo ladit. Jenže čím mám více bot (fakt závislost a nesnáším černé), tak mě nebaví si ke každému odstínu pořizovat kabelku. Nebo si naopak pořídím barevnou kabelku třeba k sukni nebo tričku. Tak se snažím, aby boty a kabelka ladily s kousky oblečení. Ale u základních barev jako je modrá, vínová, pudr, tam to většinou ladím i dál.

67
Iva
Reagovat

@maya: Dnes se spíš doporučuje boty sladit s kalhotami,punčocháči či legínami,aby se postava,potažmo nohy prodloužily.Vypadá to lépe,když je to ve stejné barvě.A kabelka je potom stejně barevná jako kabátek,rolák nebo pásek.To jsme viděli na prvním modelu-kabelka+pásek v barvě srnka od Filipa.Télové punčocháče,zvláště k teplejšímu oblečení,jak měla Maruška,a navíc ke kotníčkovým botám,mi připadají usedle a srandovně.

68
maya
Reagovat

Ad Ajda a Iva: Jo, jasně, taky se snažím obléci se tak, aby vše ladilo. Komentář jsem psala v noci (čekala jsem na manžela, vracel se ze služebky) a nějak jsem nedotáhla myšlenku. Také mám ráda boty různých barev, ale nejvíce preferuji černou. Mám ji ráda už od 15 let a už mi to zůstalo. Nejhorší je pro mě fakt, že po operaci nemohu nosit vysoké podpatky. Na nízkých podpatcích nebo v balerínách si připadám hrozně nemotorně. Jenže zdraví má přednost.

69
Ajda
Reagovat

@maya: S podpatky to mám posledni tři roky podobně, naopak nesnáším černé boty :D Vůbec černou moc nemusim. I boty na nízkém podpatku mohou být elegantní (fuj to slovo), ale mám 173
cm, tak baleriny nosím ráda a teď ještě radši různé mokasíny, lordsy a oxfordky. Dají se koupit i zajímavé lodičky s nižším podpatkem.

70
Marfuša
Reagovat

@Martina: souhlasím, ale tak pán je gay,a tak se nemůžete divit, že v tom nemá jasno :)
taky to není muj styl, a do jeho modelů bych se neoblékla …. ale pokud má potřebu si honit ego na chudácích holkách popelkách … a ještě mu za to TVB platí, tak to bych to šla dělat taky :)

71
Marfuša
Reagovat

@Martina: s tim souhlasím, podle FV kardigan není svetr, ale přesto paní s kloboukem vyhrála a dostala 7 bodů – ta co nesplnila dostala myslim 4 body od ně, ta první s tou bundičkou(veronika) dostala 2 a paní Marie, protože mu asz řekla, co si o jeho vkusu myslí dostala 1 :)
nu což …. tak hlavně že děvčata mají to, co se jim líbilo :)

Přidat komentář