Panáček v reality show

Popelka (21.11. – 25.11.): Jedeme na hory!

21. Listopad 2016 | napsal(a): | reality show: Popelka

Titulpopelka1

Nákupní show Popelka po odchodu návrháře Osmana Laffity představila jeho nástupce, stylistu Filipa Vaňka. Ale novinek není nikdy dost a tento týden nás čekají další. Druhou posilou v pořadu bude známý kadeřník Tomáš Arsov. Soutěžící by se zase měly vedle různých voucherů na služby a výrobky opět dočkat i peněžité výhry ve výši deseti tisíc.
Téma v pondělí zadává nám už známý Filip Vaněk – Jedeme na hory! Je zima, budeme se hýbat, proto je potřeba zvolit elegantní, ale pohyb umožňující outfit. Jaká role čeká na Tomáše? Od pondělka do čtvrtka by měl radit Popelkám, jak vylepšit svůj vzhled.

Popelky

popelky1A

V pondělí nakupuje Magdaléna (22), další dny Radka (43), Kristýna (33) a Nikola (20).

Pondělí – Magdaléna

magdalena

25 bodů

Úterý – Radka

radka

24 bodů

Středa – Kristýna

kristyna

30 bodů

Čtvrtek – Nikola

nikola

29 bodů

Pátek – FINÁLE

1. Kristýna 30 + 6
2. Magdaléna 25 + 6
2. Nikola 29 + 2
3. Radka 24 + 1

Modely stylisty

finalee
Magda – Radka – Kristýna – Nikola

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 125
Reagovat

Protože asi na Barrandově spali a spali, video v archivu není, fotku doplním až ráno.

3
Evik
Reagovat

Na fb chybí fotka,takže,už si ani nevybavuju co měla slečna na sobě. :D Jinak kadeřník v popelce super…:-)

4
maya
Reagovat

Zase se strhávaly body za domácí šatník – nebyly k tomu náhodou soutěžící vyzvány televizí? Jinak si nedovedu vysvětlit, proč nehodnotí jen to, jak se ta která popelka vyrovnala se zadaným tématem. Té dnešní se to docela povedlo už vzhledem k tomu, že říkala, že vůbec nesportuje, takže přehled o módě na horách neměla představu.

5
Jarka
Reagovat

Pondělní Popelka to zvládla dobře. Zajímavá je sukénka a vůbec celek je hezký.
Také se divím, že hodnotí šatník. To asi není z jejich hlav, ale zase je vidět, kdo si jde nakoupit a kdo jde soutěžit.

6
maya
Reagovat

@maya: trochu se mi vymkla čeština.

7
Camilla
Reagovat

Zase nic moc téma.. Uvidíme, co z toho vzejde. Kadeřník není špatný nápad. Držím palce všem, ať zvítězí ta nejlepší..Strhávání bodů za šatník je podle mne opravdu pitomost a nesmysl, má se hodnotit jen ten outfit na dané téma. První soutěžící se mi líbila.

8
Martina
Reagovat

Já musím počkat na fotky, případně na archiv. Ale témata dává Vaněk moc dobrá, taková ze života.

9
Zdenka_P
Reagovat

@maya: Dneska to na mě dělalo dojem, že mají za úkol šatník alias přípravu zahrnout do bodování.
Jinak téma moc pěkně splněno a přítomnost kadeřníka hodnotím kladně.

10
Lenka
Reagovat

nechápu, když ostatní popelky hodnotí další popelku jak je oblečená a jestli splnila téma , zřejmě by jí daly i plný počet bodů, proč strhávají body za šatník, to mají nově dané v podmínkách, že šatník ovlivní hodnocení??.. snad můžou jenom upozornit co se jim nelíbí, podle toho když tedy budu mít super šatník a outfit nebude stát za nic, tak vlastně může i vyhrát ??? nechápu, snad to někdo vysvětlí…
jinak se mi outfit první soutěžící líbil, moc se jí to povedlo…

11
Ajda
Reagovat

Bohužel na Barrandově se ještě nevzbudili, včerejší díl tam pořád není, ani fotka na fb, zřejmě další novinka :-( Další pokus bude po obědě.

Občas za šatník některá strhávala, třeba Hana minulý týden, ale teď to vypadalo jako povinnost. Pamatuji si, že v NM některé strhávaly body i za pohoštění.

Outfit byl hezký, ale moc elegance tam nebylo hlavně díky těm botám a tašce. Sukně znám, jsou super a líbilo se mi i pruhované tričko. Svetr mi přišel zbytečný, zaniklo tričko.

Kadeřník bude mít na BTV svůj pořad – http://www.barrandov.tv/nuzky-prosim

Když už mají na placení za rady, mohly by holkám konečně zajistit profi líčení + vlasy, ne jen ty patlalky obličejů z EL nebo jiných řetězců.

12
Hana
Reagovat

Kadeřník by měl smysl, kdyby doporučenou změnu taky rovnou provedl. Když se slečna zasekla, že žádný stříhání, tak je to o ničem. Že má neupravený, přerostlý vlasy, to vidím i já neodborník.
Líbila se mi její sukýnka i zbytek, ale ta brašna vůbec, to by příště mohla některá přijít s kufrem nebo krosnou-jakože to má na věci. Škoda, že nebrala ty obrovský palčáky, byl by to takový roztomilý prvek. A na hory bych viděla ještě nějakou zajímavou šálu.
Ocenila jsem, že tentokrát nebyly náramky, řetízky, prstýnky aj. cetky a peníze smysluplně utratila za základní prvky oblečení.

13
Jitule
Reagovat

Strhávat za šatník, chápu v tomto případě, kdy ho neměla nachystaný. Přeci jen by každá měla mít oblečení čísté a zvážit co chce a co nechce ukázat v tv. Strhávat za šatník, kdy tam nebyla žádná dražší kabelka nebo nemoderní kousky je hloupost. Tam už je to o vkusu. A lepší strhávat za nepřipravený šatník než to hodnotit: dala bych ti 10, ale jelikož jsi první, dám ti jen 8, potřebuji rezervu. To zas vadí mě. To s těmi vlasy také chápu. K některým věcem musí člověk dospět. A pokud jí čeká v nejbližším půl roce třeba svatba o které nechce mluvit v tv, chápu, že si nenechá zkrátit vlasy i když jsou zničené. Já to udělala a celou svatbu litovala. Nešel mi tak složitý účes co jsem měla naplánovaný. Takže rada za mě stačí. Člověk si to pak lépe promyslí. Zhostila se s tím dobře, na to, že není horský typ. A tohle oblečení vynosí i v nížinách.

14
magdalenka
Reagovat

Včerejší outfit je o.k., líbilo se mi to. Rady kadeřníka jsou super a snad se některá nechá
upravit. To, že hodnotí šatník a strhávají za to body v pořádku není. To je zase něčí vymyšlený nesmysl.

15
Martina
Reagovat

Koukla jsem na závěr včerejšího dílu v archívu. Outfit se mi líbí, osvěžila bych jej nějakou světlejší nebo barevnou šálou, aby nebyla tak tmavá.
Neznám zadání- jestli v tom mají sportovat nebo ne. Ale sluší ji to, palec nahoru.

16
Julie
Reagovat

Včerejší outfit se mi líbí. Ubírání bodů za šatník není fér. Spíše by ji měli body přidat za to, že si nenakoupila žádné zbytečnosti, jak už to mnohé popelky udělaly.

17
Ajda
Reagovat

@Martina: Má to být elegantní, ale pohyb umožňující outfit , podmínka – sportovní elegance. Hlavně, aby ve finále nechtěl lyžařské kombinézy ala Verešová :D

18
Ajda
Reagovat

Dnešní buřtobundokabát se zařezaným páskem byl hodně nelichotivý. Na hory či do města, nevidím rozdíl. Spíše si ji umím představit v tom městě.

19
Evik
Reagovat

@Jitule: Holčina je čerstvě rozvedená,což je vážně na hlavu… :D Jinak takhle si ničit život a mládí v jejím věku(okolo jednadvaceti let,nebo kolik jí je:)) to udělá jenom sebevrah… :-)))

20
andromeda
Reagovat

Upss. Radka dnes mi připomněla, jak se obaluje pumpa v zimě… (čímkoliv a opásat). K tomu jako bonus operní árie, při které se Dvořák jistě v hrobě obracel. Mohla by se ještě přihlásit do nějaké pěvecké soutěže, kdyby jí ten trapas dnes nestačil. Chudák čtrnáctiletý poradce. Popelky začínají mít stejnou úroveň jako Prostřeno. Tam se taky nehlásí nikdo, kdo umí vařit.

21
petula
Reagovat

@Ajda: velký souhlas.spis do města dle bot. V těchto by si na horách moc nepochodila. Jenže paní je na svy stále ještě mladý věk moc usedla. Soude dle bytu i šatníku bych si myslela, že je paní přes sedesat.Ale o tom to je. Každý jsme jiný a musí taky vybrat trochu ruzne typy.

22
Ajda
Reagovat

@petula: Vybrat tam samé dokonalé modelíny s nejnovějšími trendy v šatníku, to by byla strašná nuda. Komu by se v diskusích závidělo :D
V zimě to v ulicích občas vypadá, že si někteří odskočili ze sjezdovky, jak to vypadá na horách netuším, držím se v nížinách :-)

23
Julie
Reagovat

Dnešní popelka si k outfitu „přikoupila“ pár kil i roků navíc. A poradce ? Celkově špatná volba…

24
Hana
Reagovat

Začínám být alergická na slovo „elegance“, kterým se neustále všechny Popelky ohánějí, ale u žádné ji zatím nevidím-ani na tom, v čem se prezentují, ani u nich doma v šatníku. Stylista měl možná opět upřesnit téma- jedou na hory sportovat, nebo se válet ve wellness a večer posedávat na baru? Pokud to první,tak zatím obě dámy mimo téma!
A nechápu paní s nadváhou, která jde do takového pořadu před kameru. Určitě je dobrá maminka a je mi sympatické její zpívání ve sboru, ale koupit oblečení, které by aspoň vytvořilo iluzi, že vypadá dobře – to prostě nezvládla. Ale nejvíc mi bylo líto pubertálního synka, když si představím, co si po dnešku vyslechne od spolužáků…

25
XaveraJ
Reagovat

Tak tento komentář mne dneska rozsekal na hadry..Iva Kupcikova Proc mam pocit, ze ji nekdo musel drzet u hlavy pistoli, aby na sebe narvala takove ohavnosti? Sakra, co se deje..
nevadí mi silnější baby, když se opravdu umí obléknout, ale tady to nevidím u ani jedné.Ne všechny jsou modelíny, každá jsme nějaká, ale toto??? Ženy vzbuďte se.. asi sci – fi volání..
Andromeda, Váš koment mne taky dostal.. jsem se už dlouho, takhle nezasmála..to je prča ta Popelka..

26
Tempera
Reagovat

Toto téma mi nic neříká, sport je pro mne sprosté slovo. Na hory nejezdím ani v zimě, ani v létě, tak nevím, co se tam nosí. Včerejší Popelka celkem dobré, nelíbila se mi jen ta buřtíková sukně, ale to je můj problém. Dnes to byla katastrofa, myslím, že naducaný kabát přepásaný pružným páskem si mohou dovolit opravdu jen štíhlé ženy. Mám dotaz, jsou někde nějaká pravidla, co se týče hodnocení? Proč hodnotí to, co má Popelka doma? Jinak nejchytřejší Nikola, na tu jsem zvědavá. Že je ve dvaceti silně obézní, to může být třeba nějakým zdravotním problémem. Ale to, že si nekoupí kvalitní spodní prádlo, při své postavě si vezme sukni s pruhy napříč a když si sedne, tak jí prsa spadnou až pod ten páseček, co má na těch šatičkách – hrůza. Tak jestli se hodnotí podle šatníku, tak za dnešní model bych jí strhla 5 bodů. Majda měla taky divný model, proč měla tu sukni narvanou tak vysoko?

27
Jarka
Reagovat

Dnešní Popelka si koupila postavě nelichotící kabát. Velká prsa, široké boky a v pase pásek
tak to je vražedná kombinace. Nevím co to má na hlavě nějak to nemůžu poznat.
I když má skromný šatník, tak beru v úvahu její 3 nebo 4? děti a ty něco stojí!!

28
Ludmila
Reagovat

Pondělí super, dnes šílený svetr a kabela

29
Ludmila
Reagovat

Dnešní kabát bych až tak neřešila, paní je při těle, v tom kabátu až tak hrozná nebyla, na horách každý vypadá jako balík, ale svetr ten byl fakt nelichotící a kabelka mi připomínala 70 letou důchodkyni

30
maya
Reagovat

Paní Radka se mi v tom buřtíkovém kabátu vůbec nelíbila, ani v tom, co měla na hlavě, Podle mě – model na hory nevhodný, alespoň podle mého názoru. Nemám úplně představu o tom, co se v současné době nosí, po operaci bohužel už na hory nejezdím. Když už si pořídila ten velký silný svetr, neměla si brát už ani bundu, natož kabát. Asi bych spíš volila zateplenou vestu, kratší než svetr – vrstvené oblečení. A když by došlo i na lyžování, event. jiný horský sport, asi by to měla řešit jako Verešová.
Synka mi bylo také trochu líto, protože děti jsou k sobě nelítostné, takže mu to asi nechají pěkně „s.žrat! (ovšem pokud se tak mladí na pořad dívají).
A ještě mě napadlo – podmínka elegance? – když je fujavice, mráz, může jít elegance klidně do háje, hlavně, že nezmrznu. Je to rebelské – tak teď klidně do mě!

31
Inbezka
Reagovat

Pondělní Popelku jsem neviděla, ale tu včerejší z velké části ano. Byla mi sympatická, ale … Proč zpívala proboha? dali jí za to větší honorář? takový hlásek :-((( A oblečení? myslela jsem, že je to pořad o módě, jak kdysi řekl Osmany. Takhle u nás chodí babky nad sedmdesát v zimě na hřbitov a to jen když je největší fujavice.
Promiňte Radko, jestli to čtete, ale taková šmrncovní ženská mohla vypadat líp.
Co se týče hodnocení šatníku, je to nefér. Startovní čára by měla být pro všechny stejná. Však pohádková Popelka měla jen upopelené pracovní šaty, ne? Kdyby se jim tam přihlásila bezdomovkyně zpod mostu, co by hodnotily? daly by nulu nebo jedničku?
Noví stylisté sympaťáci, rady týkající se vlasů jsou přínosem. O všeobecné rady každé jednotlivé soutěžící se před časem pokoušel stylista Pavel – moc se mi to líbilo.

32
Ajda
Reagovat

@Jarka: Jestli chodí do práce v uniformě, tak na volný čas a tři děti měla odpovídající šatník, jen ty boty a kabelky by měla změnit. Měla čepici a chomout, k tomu kapuci, už toho bylo moc.

Když už ten kabát, tak pásek zahodit.

@Inbezka: Pavla jsem znala z pořadu Drsný Stylista, tam byl záměrně až hnusný, v Popelce byl super.

https://youtu.be/F_qlCQqKHKs

33
magdalenka
Reagovat

Paní Radce se to nepovedlo ale zpívala hezky!! Kdo z nás by to dokázal?
Boty a kabelky je třeba trochu obměnit, ale to neznamená, že jich musí mít hodně.

34
Hana
Reagovat

Paní Radce to možná pomůže se na sebe podívat trochu sebekriticky a začít ne od nových kabelek, ale od snížení nadváhy. Pokud vidím na úvodní fotce její minišaty a k tomu ty nohy… tak bych s tím asi začala něco dělat. Je ještě relativně mladá na to, aby nad tím mávla rukou. 10 – 15 kg dolů a bude kočka! Potom na ní i všechny šaty budou vypadat lépe!
A to platí nejen o ní, ale i o výrazně mladší soupeřce Nikole.

35
ola
Reagovat

Tak nevím. Ty ženský asi na horách ještě nikdy nebyly. Tu dnešní bych chtěla vidět. Téma je zima, budeme se hýbat. Vezme si nějaké holínky, v kterých po 5 minutách bude mrznout od země a bundu desigual, která je absolutně nefunkční, tudíž promokne a profoukne během chvilky. Hlavně, že má šatičky a kabelku se zlatým a chybí malinkatý šperčíček na krku.

36
Ajda
Reagovat

@ola: Holinky, i když prý oteplené na hory? Tak snad když bude pořádná obleva, ale stejně kloužou jak namydlené :-(

Pro mě městský styl do ulic plných rozbředlého sněhu.
Hodně inteligentní je hodit mega popisek s tématem přes půl obrazovky, když zrovna Popelka předvádí model.

37
Janča
Reagovat

No taky nevím jestli přímo na hory, ale jinak se mi minimálně ty šaty a boty moooc líbily. Nechytla některá divačka prosím obchody, kde se kupovaly?
Jinak mě teda na krku nechyběl šperk ale ŠÁLA :D

38
Ajda
Reagovat

@Janča: Šaty – RESERVED, boty – HUMANIC, bunda – DESIGUAL, kabelka – DELMAS.
Bunda měla ještě uvnitř hnědý úpletový vyšší stojáček, k tomu krytí krku u kapuce, když se zapne, slouží místo šály.

Na druhý pohled hodně zlatých zipů – šaty, bunda, kabelka.

39
Janica
Reagovat

Mně se nelíbila ani včerejší ani dnešní. Vzít si na sebe na hory lehké šatičky? A ty boty pro mne na první pohled holínky do stáje někde na farmě. Hrůzovec. O horách nemají představu. Jsem zvědavá na zítřejší Popelku. Podle zatím předvedených outfitů to bude
určitě zážitek.

40
Vlaďka
Reagovat

@ola:
Tak jsem se nepřeslechla. Šperčíček. Nechápu proč Popelky užívají tolik zdrobnělin, zní to hrozně. Ještě k Radce. Ten kabát bych si nevzala na sebe ani já a to je mi 68 roků. Naprosto nechápu. Paní hodně při těle, přitom poměrně mladá a pěkná ženská a dá na sebe takovou přepásanou hrůzu. A k tomu její mu zpěvu. Nevím, ale takhle by Rusalka k sobě svého prince nenalákala. Je dobře, že si doma zpívá, ale na veřejnost prosím příště s tímhle nelézt.

41
Janča
Reagovat

@Ajda: Děkuji

42
Tempera
Reagovat

Kristýna se mi sice v červených šatech líbila, ale jestli je to vhodné na hory, to nevím. Jak jsem psala, na hory nejezdím, ale kdyby, tak bych se asi oblékla jinak, určitě ne sukni a určitě ně takové klouzavé holínky. A kabelka? Myslím, že by téma mělo být vždy upřesněno, jestli myslí hory jako v horské chatě u krbu nebo někde na sjezdovce či na tůře. A dnes už se hodnotilo i občerstvení. Fakt nechápu. Jsem hrozně zvědavá na tu zítřejší nádheru.

43
Martina
Reagovat

Úterní popelka- vše už bylo řečeno, nelíbí se mi na ni vůbec nic a vypadána 60.
Dnešní popelka – naprosto úžasná, moc se mi líbí. Źádná černá můra, přesto decentní. Šaty- pokud jde o úplet, jsou určitě teplé a nohyy měla v teplých legínách, možná bych místo „šperčíčku“ dala pod šaty bavlněný černý rolák ( je otázka, jestli by ji slušel). Boty mi nevadí- chlupatý gumák je praktický- ale neviděla jsem podrážku, možná je protiskluzová.
Jediné,co nechápu- proč všechny kočky tahají na hory kabelky- to mi přijde na hlavu.

44
maya
Reagovat

@Tempera: Dnešní pořad jsem prohlídla jen narychlo, ale mám pocit, že říkala něco o tom, že tam vlastně pojede pracovně (?) a že její přátelé jsou vlastně také z práce. Možná jsem to špatně pochopila. Připadalo mi, že oblečení se hodí tak maximálně na procházky, ale kdyby pěkně přituhlo, asi by jí byla docela zima. Mně se ta bunda docela líbila.
Co se týká zdrobnělin, které se teď používají skoro všude ve zvýšené míře, je mi to z duše protivné – „barvičky“ mě berou nejvíc.

45
Hana
Reagovat

Nechápu, proč okecává svůj výběr tím,že jede na hory pracovně. Nejede nikam, je to jenom JAKO- to jim zapomněli říct? Zadání znělo jasně: hory, kde se bude hýbat! Když se hlásím do pořadu, který má nějaké podmínky, tak je musím respektovat.
Kabelčičky, šperčíčky a šatičky nemají v tomto tématu co dělat.
Tenhle týden, to je zase „materiál“…

46
Jarka
Reagovat

Zadání znělo, že jedou na hory s dětmi, kde budou sportovat. Poslouchají Popelky vůbec, co se jim říká? Červené šaty na sportování? Jinak ale jí to slušelo, za mě zadaní
nesplnila. Měli by jim sebrat vše, co do tématu nepatří.

47
Tempera
Reagovat

Nahoře v titulku stojí: Jedeme na hory! Je zima, budeme se hýbat, proto je potřeba zvolit elegantní, ale pohyb umožňující outfit. Tak nevím.

48
Popelka
Reagovat

Taky nechápu-není to tím,že my jsme ty ‚co sedí u TV‘-ale přeci téma jedeme v zimě na hory-nepoběžím pro šaty
.A nehledě na to,že to právě měla promyšlené!!!!Tak měla čas.
..Ano-my třeba taky jezdivame do hotelu,kde se na večeře můžeme vysnorit ‚do gala‘-ale přesto s sebou netahnu šaty, a přitom je nosím běžně do práce -ted miluju upletove,k nim kozačky…Ale na dané téma me hned napadlo-třeba termotriko,černe softsh.klidne úzké kalhoty,pěknou péřovku-s kapucí i kožíškem,snehule,rukavice a kulich…a nějaký batůžek (kufr do auta).Šperky nechávám doma…Zkrátka takhle sedam do auta když vyrážíme na hory -takže červené šaty a kabelka-ajajaj-špatné splnění tématu.

Z

49
maya
Reagovat

@Jarka: Soutěžící si zadání vysvětlují po svém, poslouchají „na půl ucha“ a pak to takhle dopadá. Vědí, že jim to stále prochází, že za nesplnění zadání žádné sankce nejsou (byly pouze částečně za Osmanyho). Outfity jim sice třeba sluší, ale zadání není splněné.

50
Ajda
Reagovat

@Tempera: Ano, toto jediné řekl stylista, nijak blíž to nerozvedl. Protože to je tak nejednoznačné, použila jsem přesně jeho slova, ať si to každý přebere po svém :-)
Předpokládám, že na hory nepřijedou, nepobudou a neodjedou v jednom oblečení, takže „hejbat se“ může někdo chápat jako pařit na baru, jiný podnikat horské túry, lyžovat, sáňkovat či se jen opalovat na terase :-(

51
petula
Reagovat

@ola: Presne tohle si také říkam. V zadání jsem pochopila, že v tom oblečení pobudou nějaký čas venku. A ne, ze se pres parkoviste premisti do vyhrateho hotelu..Asi je tam mate to slovo elegantne. Také nevím co si pod tim pan Vaněk vlastně představuje.
Ale jedno je jasný. Kdo byl někdy na horách, tak kouká, aby boty nepromrzaly od spodu, neklouzaly, byly pohodlne a popripade vyssi kvuli snehu. Pěkne to ano, ale eleganci opravdu neresite, když mrznete od nohou! No a u bundy ani jednu popelku nezajímalo, jake má funkční vlastnosti, jestli po troše mokrého sněhu nebude durch a podobne. Tenke rukavice za stovku ji opravdu při foukání mrazivého větru nepomůžou a špercik na krku poradnou sálu nebo funkční nákrčník nenahradí..to, že ne každý má potřebu jet na hory chápu, ale ze jsou az takhle mimo..
Dle mého názoru se zatím nejvíce přiblížila pondělní popelka Magdalena.

52
Magdalenka
Reagovat

Radka i Magdaléna splnily aspoň zadání. Kristýně to sice sluší ale je mimo zadané téma.
Včera jsem zírala na paní Radku a její pončo, připomínalo mi to „Jožina co leze z bažin“.

53
Julie
Reagovat

@Popelka: Přestně tohle je i moje představa outfitu na hory : softshellové kalhoty, péřovka a sněhule. A čekala jsem to u popelky Kristýny. Sluší jí to, ale na hory a v zimě to opravdu není. Pokud to dneska Nikola „nezachrání“, tak to se stylistou „picne“.

54
petula
Reagovat

@Julie: @Julie: no nechci nikomu brát iluze, ale dnešní popelka to určíte nezachrání.. nemam sice rada ošklivé připomínky, ale nemohu nepodotknout, že když si dvacetileté děvče s tímto způsobem oblékání vzhledem ke své výraznější nadváze jde soutěžit do tohoto poradu, tak moc přehledu mít nebude. Více by ji prospělo občas zkusit vyrazit jak na ty hory, tak do přírody v nížinách. Udělala by pro sebevice nez tohle ztrapnovani se.

55
petula
Reagovat

@Magdalenka: No jo, ponco a vubec cely jeji satnik je otresny. Paní Radka je mila a příjem na zenska, ale její satnik je tak pro její babičku..Meli by ji trochu pomoci se sebou něco udělat.

56
Ester
Reagovat

@Magdalenka:
Souhlasím, to pončo bylo příšerné. Bylo by hrozné i kdyby k němu měla Radka kalhoty, natož když měla krátké šaty. Jejich délka jí, podle mého názoru, vůbec nelichotila. ani když pončo svlékla.

57
Ester
Reagovat

@petula:
Taky si myslím, že Nikola to nezachrání. Její schopnost zdůraznit oblečením všechny nedostatky nedostatky postavy, místo aby se snažila je potlačit, a k tomu to nepřehlédnutelné sebevědomí, mě fascinuje. I kdyby ji náhodou při nákupu něco osvítilo, tak při takové nadváze asi těžko najde teplé oblečení, ve kterém nebude vypadat jako medvědice.

58
Ajda
Reagovat

Jsem od pondělka zvědavá na Nikoly boty, neustále mluví o tom jak je na ně zatížená, kolik jich má, většinou je to pak pohroma.

59
ola
Reagovat

No když jede na hory Verešová nebo Krainová, tak mají na sobě všechno oblečení praktické a funkční a přesto jsou elegantní. tak si představuju to zadané téma zrovna v tomhle stylu. myslím, že alespoň trochu funkčního a přitom pěkného oblečení na hory je všude dostatek i v různých cenových relacích. Pokud budeme uvažovat vejít se nějak do 10.000, tak se v alpine něco vzít dá, pokud můžou nakupovat ve sportisimu, je tam spousta značek a ve slevách na starší kolekce. Na Top značky těch 10000 holt není. Na to zimní oblečení, pokud se mají vzít kvalitní boty, funkční bunda, kalhoty, rukavice, svetr, čepice…. je to málo, ty peníze. Je velký rozdíl téma „jdeme si zaběhat“ a “ jedeme na hory, bude zima, budeme se hejbat“.

60
ola
Reagovat

Ale naše Popelky o tomhle stylu ani neuvažovaly. Ty šly rovnou po oblečení na vycházku po městě.

61
Mila
Reagovat

první popelka dejme tomu.druhá popelka mi v bundě připomínala toho brouka od Ferdy mravence.včera to dorazila pončem měla to jak deku na táboráku.třetí popelce to slušelo ale tak do města.na horách by musela být obleva a nad nulou.jsem zvědavá na tu dnešní sebevědomou.

62
Xaveraj
Reagovat

Teda, ženy, paní Radka je určitě příjemná a usměvavá žena, ale co se týče oblékání, to je pecka, je jak z té nejzapadlejší ruské vesnice. Nechápu, jal se mohla přihlásit. Proč? Ty ostatní, se vždy obléknou nějak zajímavě. A ona…to v čem dnes přišla, mně přijde, že si z nás Barrandov fakt dělá srandu. Nebo, jak už tu někdo podotkl, ,,je to jen zábavná show,, a vůbec to není o módě, je to o ničem.. Se omlouvám vám všem, co tento pořad máte rády, ale mě už to nějak hodně točí, protože nevěřím, že bychom byly všechny tak hloupé….obrazně řečeno.

63
Martina
Reagovat

@Xaveraj: mám na paní Radku stejný názor, nechápu- přijde mi to jako parodie

64
Ajda
Reagovat

Magdaléna měla dnes sukni snad až do podpaží. Boty Nikoly a i šatník na to, jak se chlubila, tak nic moc, co jsem taky čekala od někoho, kdo si neumí ani pořídit pořádně padnoucí prádlo.

Dnes opět tragédie korunovaná botami. Nechápu o jakém luxusu furt Radka mluví, mají se jet hejbat na hory, snad si neseděly na uších. Zlatý svetr, kabelka totálně mimo, městské boty, šílený účes, jsem zvědavá na stylistu. Dokud jim nebudou ty hadry brát za nesplnění zadání, do té doby nezapnou mozky. U téhle čtveřice je asi nejdůležitější pohoštění, měly se hlásit do Prostřena.

65
Ludmila
Reagovat

Za co tolik bodů, vždyť to bylo hrozné,to ty żenský mají před očima mlhu,pondělní 25 a dnešní 29 bodů?

66
Martina
Reagovat

Dnešní Popellka: účes + malování = Marfuška z Mrazíka.
Vadilo mi, že neměla nic na hlavu. Boty na hory nevhodné, účel kabelky nechápu.
Barevně O.K., celkově pěkná

67
Iva
Reagovat

Za mě,i když to nebylo dokonalé co se týká splnění tématu,tak nejlepší první Popelka.Paní Radka by potřebovala úplně obměnit šatník,včetně prádla.Jí neseděla ani podprsenka.Bohužel postava,kdy břicho trčí víc než prsa nikdy nevypadá dobře.Pro začátek aspoň vytáhnout bradu,srovnat záda,…Nikola za prsa nemůže,ta zdědila,díky tomu ale postava vypadá silnější než je.Kabelky a šperky bych odebrala,to nemá s horama nic společného.I kozačky jsou mimo.Pan Vaněk se zapotí,aby neurazil a našel i něco správně!

68
Tempera
Reagovat

Dnes jsem byla hodně zvědavá na Nikolu, teď jsem hodně zvědavá, co na to stylista. Dámy si upravují téma k obrazu svému, jedna řekne, že tam jede pracovně a navlékne červené šaty, Nikola řekne, že ona se hýbat nebude (i když by jí to velice prospělo). Nevím, na co je tak pyšná. Opět bez pořádného spodního prádla, účes příšerný. Od jejího šatníku, podle toho jak mluvila, jsem čekala víc. No hlavně, že si šaty pochválila sama sobě. Bot sice bylo trošku víc, ale nic nevšedního. Moc ráda bych ji viděla v té šedé tylové sukýnce. A opět slova jako krásňoučká, bundička….

69
Ajda
Reagovat

@Tempera: Jak zdůvodňovala, že hodinky má, aby stihla večeři, tak já bych jí místo večeře hnala na svižnou a dlouhou procházku.

70
Tempera
Reagovat

@Ajda: Moje řeč. :)

71
Mili
Reagovat

Nejlépe splnila téma pondělní Popelka, tak jsem zvědavá na názor stylisty. Asi to nebude mít snadné když nebude s něčím souhlasit, tak aby se zase do něj nepustily všechny najednou.

72
maya
Reagovat

@Xaveraj: Paní Radka v ponču vypadala přímo neskutečně. Když jsem ji viděla, říkala jsem si, že buď nemá doma velké zrcadlo, kde by se viděla celá, nebo nemá žádnou soudnost. Přece, kdyby se viděla, nemohla by takhle vůbec vyjít ze dveří. Je dost mladá na to, aby chodila oblékaná v takových „modelech“ jako včerejší pončo nebo dnešní kabátek?, bunda?. Souhlasím i s tím, že asi nedá moc ani prádlu, absolutně nevhodná podprsenka. Bříško má uvolněné asi po dětech, ale to se dá také řešit vhodným prádlem.
Dnešní popelka mě také moc nenadchla. Vlasy příšerné. Za nalíčení až tak nemůže, nejvíc se mi nelíbí, jakou vizážistky používají ostře červenou barvu. Podle mě nesluší každému – resp. každé, a připadají mi hodně lacině. Ale sebevědomí Nikole nechybí.

73
petula
Reagovat

@Tempera: tak si tu všichni notujeme stejne. Bylo jasne, že to Nikola nezvládne a pojme Presne tímto způsobem..jedeme se korznout po kolonádě a šup do tepla restaurace:)
A pak to nadsene bodivani! Koukala jsem jako blazen a premyslela jestli jsem debil nebo co to je..to si na Barandove delaji legraci a nebo popelky nevideli hory ani v televizi..! opravdu jsem na pana Vanka zvedava.

74
petula
Reagovat

Ježíš a Já píšu hrubky! Mé se totiž s tímhle co ted mam v ruce spat ne píše. Pořád něco opravují, protoze mi to meni slova a nejde mi na tomhle krámu už přestelovat. Tak se omlouvám.

75
Janica
Reagovat

Souhlasím s vámi, děvčata. Popelky nejdou soutěžit na zadané téma, jdou utratit 10.000 Kč a pokud je něco hodně kritizované nebo se jim to znelíbí, tak to později v obchodě vymění. Co to je potom za soutěž? Nezávidím stylistovi, snad bude mít sílu zodpovědně posoudit outfity.

76
Ester
Reagovat

Podle mně si Popelky tento týden ani nechtěly kupovat nic na hory, protože na ně nejezdí Na zadané téma neoficiálně hodily bobek a nakupovaly to, co se jim zdálo dobré na rozšíření šatníku a aby to nevypadalo tak blbě, snažily se vybrané oblečení odůvodnit tím, že jednou na hory pracovat atd …

77
Popelka
Reagovat

Stejné názory,super-to nebyva často☺Ale je to tak.Usadíme se pohodlně do křesla-a v tom křesle nás to nadzvedne…Ze si Popelky v klidu dovolí nasměrovat si to téma po svém!Minuly týden se mi moc líbil, moderní pěkný holky,tenhle týden jak když si to děvčata uvádějí po svém-prostě ja jedu pracovne (do hotel.restaurace),sebevědomá silna mlada holka se vytlemuje že ona ‚dáma’se asi taky jen přemisti z vozu do restaurace -a udivuje me,jak je jak píšete sebevědoma!Neprijemne!To jsou ty typy…Nevím-jsem,myslím normálně moderní mamina,mám ráda módu(kožíšek na kapuci toužila jsem po bundičce Sportalm)a u vleku na me nějaký kluk mluvil rusky-tak jsme se smáli,že si to myslel kvůli ty bundě-ale chci říct,že bych si nedovolila machrovat v Tv a upravit si jako Kristyna a Nikola téma!!!!!!!!!!!A ještě byt u toho suverénni!!!!!To je to co me nadzvedava z křesla a nelíbí se mi ta suverenita a nerespektování!Všimněte si,že ony nelituji, že by třeba řekly že to nedaly,ještě ony dvě měly povysenecky výraz.Vždyt snad ani nevešly do sportovního obchodu-a dnes již koupíte pomalu celek v 1 obchode-sportu-kalhoty,bunda,snehule,čepice, batoh…No ty kabelky na hory.Mám ten pořad ráda,ale tohle me fakt kazí.Chybel mi Osmany-ale ted lituju Filipa Vaňka☺

78
Popelka
Reagovat

A ještě jak píšete-až zitra Filip Vanek začne hodnotit,tak ty suverenky se do něho pustí.Ja jsem fakt koukala na tu Nikolu,a říkala jsem si,kde dělám asi chybu,-že nejsem tak suverenni-ale ja tohle prostě nesnáším……Mezi námi-je na tom u ní něco pěknýho
????Vždyť u ní zítra uznavany stylista bude taaakhle malinkej…Holka,holka.
..trošku pokory…..

79
magdalenka
Reagovat

Já k tomu nemám už slov. Všechno jste napsaly za mně a souhlasím s tím. Paní Radka měla zase „zajímavou placatici s kšiltem“ na hlavě. Kam na ty věci chodí?

80
Jarka
Reagovat

@Tempera: v té sukýnce by vypadala jako Karkulka
co sežrala vlka i s babičkou. Její outfit byl jinak pěkný, černá + zlatá je hezká kombinace
ale spíše do města.

81
Martina
Reagovat

Mne také udivilo, že kromě Alpisportu jem řísportovní obchodn ezahlédla.
Já teeda už nesportuji vůbec, ale bydlíme v předhůří a občas se na ty hory i v zimě zajedeme na hodku dvě projít. A to člověk potřebuje hlavně volné ruce ( ikdyž nesportuje), přii chůzi kabelka překáží, občas se je potřeba taky chytit větve nebo to klouže a ruce musí být prostě volné.
Já bych si pořídila hlavně pořádné boty, které nekloužou a jsou zateplené- dnes už jsou krásné různé válenky nebo zateplené pohorky, farmářky ( nevím jestli to nazývám přesně), vypadají dobře a dají se nakonec i do města. K tomu krásný svetr -třeba s norským vzorem ( jako bylo loňské téma), bunda – teplá a kterou neprofoukne, doplňky. Ve sportu je už fakt pěkný výběra daly by to v jednom obchodě, včetně doplňků

82
petula
Reagovat

No jo. Taky jsem si říkala, jestli tu sukynku no sina maškarní nebo kam.. No ano, pokoru ta holka nemá, ale sebevědomí by mohla rozdávat. Mohla by trochu přiisupnout Radce.
A to, že si prostě nektere Popelky nakoupí to, co se jim hodi do šatníku bez ohledu na dane téma, by se jim tolerovat nemělo.
Je jasne, že 10 000 na kvalitní funkční oblečení na hory není moc, ale dá se. Jenže ony se o to ani nesnažily. Bez hodinek se obejdou, ale bez teple sály a kulichu ne.A to ani nemluvim o poradnych kalhotách a svetru. No ale hlavně že se ten její hodi k salecce. Ale už dost. Nemá to cenu. Doufám jen, že je dnes pan Vaněk rozseka

83
Ajda
Reagovat

@petula: Mladé holky a oblékly se jak na střední a vyšší věk. Až na Magdu, ale ta je moc tmavá. Škoda že se neodvázaly nějakým ujetým svetrem s obrázky, třeba jeleni nebo medvědi jsou populární a hlavně barevné doplňky – čepice, boty co nejvíc křiklavé. Když už, tak opět barevný minibatoh a ne kabelky jako do práce.

84
Janica
Reagovat

Ještě dodám – trochu mne zklamal kadeřník. Není to jeho vinou, to je záležitost režie.
Rady jak na naše vlasy jsou bezva, jen bych ráda viděla nějaký účes od něho. Určitě by mu režie měla dát prostor na učesání Popelek. Vyjít na molo v takové kreaci jako včera Nikola je prostě příšerné, na šlaktrefení a doufám, že dnes p. Vaněk toto zohlední. Držím mu palce na dnešní odpoledne!!!

85
Inbezka
Reagovat

Já už se k tomu nechtěla ani vyjadřovat, protože si připadám divná a blbá – to jak jsem včera viděla popelky bodovat (vysoko) Nikolu. Fakt se jim to mohlo tak moc líbit? já když ji viděla vyjít, napadlo mě: Mlok! Mlok salamandr! Lesklá černá a žlutá – pardon zlatá. Účes strašný, nalíčení děsné, kabela hrozná. Nevím, jestli tu bundu zapnula, snad ano.. Šála – fakt takovou na hory? Svetr bez nápadu, kalhoty budiž, boty nevhodné. Zase jak do města a fakt se mi to nelíbilo ani trochu. Jsem zvědavá, co na ně stylista, jestli se nechá zase uštěkat od nich.

86
Mila
Reagovat

čekám na stylistu.včera pecka.toto nemá s horama snad nic společného.šála jak na motýly.zlatý svetr.děs běs.dala bych 1 místo té první popelce.ta jediná vypadala že jede na hory.

87
Milík
Reagovat

Jediná Majda oblečená na hory. Nevím, jak mohla včerejší Popelka dostat 29 bodů!!!!!!

88
Lucy
Reagovat

Rifle na hory? A sportovat v nich? Teda to je poradce…Zlatej Osmany.

89
Janica
Reagovat

Vítězkou jsem zklamaná, oblečená na hory byla pouze Majda v pondělí.
Pane Vaňku, v šatečkách jedu na hory? Ty si snad může převléct před přednáškou.
To byl zase týden, fuj

90
Johana
Reagovat

Nejhorší je, když ženské bez valného vkusu bodují podle sympatií, šatníku, občerstvení a momentální nálady,,,to pak s tím nic neudělá ani stylista.
Kristína si vítězství nezasloužila, i když ona sama je přesvědčená že jo. Nevadí mi kombinace černé a červené, ale přesně, jak zmínil Vaněk, ne na velkých plochách. Takhle to vypadalo tvrdě a nudně. Jenže pro mnoho českých žen je pořád tato kombinace vrcholem módy a tento týden se tam sešly hned čtyři. Jinak si neumím vysvětlit třicet bodů.
No co už, zas jeden týden, kdy bodovala suverenita, sebejistota, nesoudnost a neschopnost přijmout i jiný pohled na sebe samu.

91
Iva
Reagovat

Tak stačilo,když se v tom dalo chodit po horském areálu a boty neklouzaly.Sportovat nemusely.Majda byla nejlepší,ale o vítězství ji připravily soupeřky,které ji neohodnotily spravedlivě.Radce se stále líbí více ten její kabát,než ten doporučený a jak říkala na zimu to přepásání je praktické.Takže u ní nějaké rady?Je to marný,je to marný,…Nikola ve dvaceti snědla všechnu moudrost,ale snad z toho vyroste.Rady co se týká postavy Radky a Nikoly byly přesné.

92
ola
Reagovat

Vítězka mě zklamala. Myslela jsem, že to stylista srovná. Na hory “ jedeme se hýbat , je zima “ se s malou výhradou vybavila jen pondělní Popelka. Ostatní tragédie. I když ony samy se ohodnotily jinak, stylista by měl při nedodržení tématu zakročit a ne nechat vyhrát Červenou Karkulku. To si myslím, jinak to snad ani nemá význam.

93
Tempera
Reagovat

Tak jsem se těšila na dnešek a děsně mě stylista zklamal. Mně to přišlo, jako by se snad bál, že se na něj ty tři fúrie vrhnou (Majda se mi zdá trochu jiná.) Hlavně jsem čekala, že bude trvat na zadání a půjdou pryč všechny kabelky, které na horách nemají co dělat. Najednou vlastně souhlasil s tím, že se půjde třeba do baru. Pořad se mi nějak ucvakl, viděla jsem ještě body přidělené Filipem, ale bohužel mi ušlo ksichtění při vyhlašování. Tedy hlavně jsem byla zvědavá na Nikolu, protože ta byla přesvědčená, že je nejkrásnější. Já osobně bych dala 1. místo Majdě a ne té nádheře, co si ještě v pořadu udělala reklamu na svoji živnost. QAspoň podle mého počítání by to měla být Kristýna. No aspoň, že to nebyla ta mastná blýskavá koule Nikola.

94
Mila
Reagovat

hm tak opět žádný zázrak.modely vybral celkem pěkné ale měl jinak bodovat.nějak pořad ztrácí na soudnosti.stylista by měl dát konkrétní téma aby bylo jisté co chce.neb řeči je jedu na hory do baru….ap. fakt neberu

95
Iva
Reagovat

Nevím,ale myslím si,že stylista když boduje neví kolik daly soutěžící.Takže výsledek je i pro něj překvapení.A to asi pak sám zírá.

96
Martina
Reagovat

Budu se dívat na archiv, vyfocené modely stylisty mi přijdou dost hnusné.

97
Iva
Reagovat

@Martina: To bude tím,že mu nejsou schopni pořídit pořádnou figurínu a model musí viset na tyčce.Sám dnes říkal,že tam nemá kulichy,protože je není kam dát.

98
ludmila
Reagovat

@Ajda:

99
Ajda
Reagovat

@Iva: Body určitě zná, protože ty svoje přičítá a hned zná pořadí.

100
ludmila
Reagovat

Pan Vaněk by měl být přísnější,kabele zebrat,prostě to co se k tématu nehodí pryč a ne že si doplní šatník ,dnes jsem myslela,že se ta úterní Radka vysype ,spocená , stála tam jak sněhulák..

101
Julie
Reagovat

Taky jsem zklamaná, Z vítězky i z návrhu stylisty. Čekala jsem péřovky všech barev…. a když vesta, tak s pořádným svetrem. Ta bundička nad pas je výšměch. Tento týden opradu nestál za nic :(

102
Inbezka
Reagovat

Tak jsem prošvihla hodnocení Nikoly, nevíte prosím, co jí Vaněk říkal zhruba?
Jím vybrané outfity se mi celkem líbily. Nechápala jsem Radku, jak se bránila a nechtěla si dát poradit… no komu není rady, tomu není pomoci. Mně se líbil nejvíc ten pro první Popelku, byla tam má oblíbená červená:-)

103
Ajda
Reagovat

@Julie: On nakupuje ve stejné relaci jako ony a řekl, že kvalitní péřovky jsou mimo jejich limit, že proto chápe jejich absenci.

104
Ajda
Reagovat

@Inbezka: Vytkl ji pruhy – rozšiřují, bílé triko zbytečné, zlaté odlesky, lesk na bundě, to vše jí nelichotí a vypadá lacině. Boty nevhodné, to samé kabelka, šála, jen volbu černých kalhot jí pochválil.

105
Inbezka
Reagovat

@Ajda: Moc děkuji, potěšilo mě, že se mi nelíbilo totéž co mně:-) Také děkuji za odkaz na krutého stylistu Pavla – zkoukla jsem několik dílů:-) tam byl tvrdý hodně, ale zřejmě musel. V Popelce byl super:-)

106
Inbezka
Reagovat

@Inbezka: Mu nelíbilo totéž co mně – opravuju:-(

107
Popelka
Reagovat

Nechci aby byl stylista arogantní a nepříjemný-ale jak jsem psala-to je jak když si ten pořad řídí tento týden ‚slavne popelky’samy
…On se jich snad opravdu bál!Budem se na to ještě dívat???Vždyť to je o ničem-Majda fajn , (Radka v rámci svého vkusu -ale aspoň vypadala jako na hory),ale jak to mohlo projít v šatech Kristyne a vyloženě do města Nikole???A jak Nikola suverénne,že vlastně ma stylistu ‚na háku‘ ???A za čím si může stát???Ze na hory nejezdí?To je jako když by bylo téma běh a nakoupily by si sukně a sako a řekly by,že nechodí běhat???Myslím,že tohle by si k Osmanymu nedovolily,ani k předešlým stylistum.Opravdu me nevadí Vanek jako člověk,naopak,vypadá že je právě až moc hodný-a rozvalcuje ho nesoudna a drzá Nikola?!A Kristyna?Ta taky dělala důležitou-a upravila si to podle sebe-koucink v hotel
baru,a stála si za tím
.Jestli nenastavi nějaka pravidla -nemá ten pořad cenu.

108
Ajda
Reagovat

@Popelka: Já mám ze stylisty pocit, že má ty holky na háku on. Poradí, nakopne je, ony odmítají, co by se rozčiloval. Je vidět, že je zvyklý na kdejaké móresy klientů, zachovává si klid, nechá je vymluvit, kdo chce pochopí, kdo nechce, zbytečná snaha. Holky bez vkusu a chuti něco nového přijmout mu rozhodně za víc snažení nestojí. Musí si držet styl a nadhled, proto možná občas působí nejistě, neví jak se vyjádřit, aby neklesl na jejich úroveň. Přitom by bylo zajímavé vědět, co se mu v tu chvíli o nich honí hlavou.

109
Popelka
Reagovat

@Ajda Hmm,to je asi fakt…Možná je v šoku,předmin.týden na něho taky vyjely-asi opravdu kouká,určitě takový směr, úroveň,taky nečekal.

110
Martina
Reagovat

@Ajda: to nevím, jestli jsou mu soutěžící fuk – možná teď už jo. Uváděl, že do pořadu šel, protože jej udivovala míra jejich nevkusu.
Třeba už pochopil, že pohne jen s těmi, které mu to dovolí.

Vaněk je milý a příjemný. Rok jsme ale koukal na Osmanho a ten je úplně jiný – barvy, cingrlátka. Tak se špatně zvyká na změnu. U Osmanyho se mi víc libily jednotlivé modely a návrhy, ale mi neseděla vhodnost modelů k tématu. U Vaňka je to naopak. Jeho modely mi přijdou funkční a praktické, ale fádní, nudné, bez sexappelu.

111
Jarka
Reagovat

To, že vyhrály červené šaty snad ani není možné, Pane Vaňku, měly být na horách a hýbat se, nebo sedět na baru? Ty soutěžící si dělají co chtějí a sami si prakticky mění Vámi zadané téma, tak jak se jim to hodí a doplňují své šatníky. Tak kdo vlastně vede tuto soutěž ONY nebo VY? Hodnocení bylo velmi nespravedlivé a na hory byla oblečená teple a
elegantně pouze pondělní Popelka.

112
Ajda
Reagovat

@Martina: Ten sexappeal by modelu měla dodat hlavně nositelka, ale dokud je na nich neuvidíme, těžko soudit. Jenže to je chce hlavně nalíčit a učesat a tady je slabina pořadu a soutěžících. Třeba Krainová má často úplně nudné oblečení, vidět ho jen na věšáku. Ona se však umí prodat i v teplákách :D

113
Jarka
Reagovat

To, že vyhrály červené šaty je opravdu šok. Pane Vaňku, měly se obléknout na hory a hýbat se tam nebo sedět v baru? Popelky si dělají co chtějí a nakupují většinou mimo Vámi
zadané téma a vytvářejí si svoje vlastní. Kdo tedy tuto soutěž vede VY nebo ONY?!!
Oblečená na hory elegantně a teple byla pouze pondělní Popelka. Paní Radka byla oblečená pouze teple ale držela se tématu.

114
maya
Reagovat

@ Ajda: Souhlasím s tím, že sexeppeal by měl vycházet především z nositelky. Ale stejně si myslím, že holky si dělají co chtějí, jak už tady někdo psal, k Osmanymu si to snad nikdy žádná nedovolila, aby na něj štěkaly nebo si jely po svém. Možná, že se pan Vaněk nechce snížit na jejich úroveň, ale mně to včera připadalo, jako že to bere jako „fušku“ – překvapilo mě, když řekl, že měl na výběr outfitů jen 15 minut. Co se dá za 15 minut stihnout ve velkém obchodním centru? Známé osobnosti obléká určitě vkusně, otázkou zůstává, do jaké míry se prosazují ti, kterých se to týká, jak jsou ochotni naslouchat a to je, myslím, právě kámen úrazu u Popelek.
Ještě bych si dovolila tak trochu nesouhlasit s panem Vaňkem ohledně pruhů. Sama také nejsem Twiggy, neměřím 170, také mám větší poprsí. I když nosím zmenšovaci podprsenku, v jednobarevném svetru ty rozměry hrozně vyniknou, proto si kupuji raději se vzorem. Ale když mám svislé pruhy, vypadám daleko hůř než v příčných, takže si myslím, že by se to asi nedalo brát úplně jako závazné pravidlo.

115
ola
Reagovat

No tak zatím nejvíce držel řadu Libor. Tam to mělo největší švih a popelky si teda nedovolovaly. Po jeho odchodu to upadá.

116
Tempera
Reagovat

Stylista mě fakt zklamal, že se nechal uštěkat. Vzpomínám jak jednou byla v Popelce ženská na mateřské, docela mladá ale dost při těle. Vybrala si šaty, které všechno obepínaly a když jí Osmany řekl, že vypadá jak panáček Michelin tak se děsně urazila a stála si za svým. Stejně tak jednou ženská nedávno po porodu, prsa jí visely snad až po kolena, evidentně neměla podprsenku. Osmany jí jemně naznačil, že si měla vybrat kvalitní spodní prádlo. Taky neuznala, oháněla se tím, že kojí. Tak snad proboha nelezu do Popelky za každou cenu. Ráda bych viděla, kde jsou nějaká pravidla soutěže.

117
Hana
Reagovat

Souhlas s názory výše a ještě připojím svou vzpomínku na paní z „kouzelné chaloupky“, která chodila děsně oblékaná a její běžecký outfit taky nebyl moc povedený, ale na závěr se rozplakala štěstím ze setkáním s Osmanym, což si vždycky přála. V té chvíli mi to přišlo hodně sympatický, ta její pokora, s jakou přijala jeho názory. U posledních Popelek mi výrazně vadí jejich nedostatek pokory, neschopnost přijmout jiný názor, změnit svoje myšlení, podívat se na sebe jinýma očima.
A tohle už není jen o módě…

118
Martina
Reagovat

Off topic: někde jsem zahlédla svatební fotku od Vaňka – moc jim to slušelo

119
veronika
Reagovat

ty outfity co vybral tak se mi vůbec nelíbí omlouvám se za chyby a Osmany Lafita je lepší

121
Tempera
Reagovat

Já bych Vaňka ještě nezavrhovala. Osmany nebyl lepší, on byl pouze zábavnější, ale přiznám se, že jsem mu mnohdy vůbec nerozuměla. Jeho outfity byly často bláznivé, Vaněk se drží víc při zemi. Osmanyho jsem viděla s jeho přítelem na nějaké společenské události, a to co měli na sobě, to byla hrůza. To tihle dva působí daleko sympatičtěji. Nebavilo mě, když Osmany pokládal otázky jako komu si Popelky myslí, že určil tento model, pak dělal ciráty s vyhlášením umístění a ty jeho rady taky někdy nebyly nic moc.

122
Johana
Reagovat

@Ajda: jo, sluší jim to, jen by nemuseli být oblečeni jak jednovaječná dvojčata…za mě by to chtělo změnit malou, ale viditelnou drobnost, třeba motýlka, nebo odstín obleku.
Já se docela Filipovi divím, že se nechal ukecat na Popelky…,,módní“ cítěni většiny českých žen z lidu nezmění a nechat se oštěkávat někým, kdo si stejně nedá poradit nemá smysl.

123
Daniela
Reagovat

@veronika: Súhlas, na Popelku som sa dívala čiastočne aj kvôli Osmanymu, bol vtipný, mal charizmu, neurážal, dokonca povzbudzoval dámy, ktoré už boli „vo veku“ alebo mali nejaké to kilo naviac. Nič v zlom, ale Filip Vaněk – nuda, nuda, aj jeho outfity nuda, zatiaľ som sklamaná…

124
Ajda
Reagovat

@Daniela: Vidíte, mně se třeba rady Filipa líbí víc než Osmanyho, sto lidí, sto názorů. OL mě bavil, ke konci už teda moc ne, ale změnu neovlivníme. Modely OL byly často taky hodně kontroverzní. Osmany poutal pozornost špatným vyjadřováním, to nutilo diváka být víc ve střehu, aby mu porozuměl, co vlastně chce říct.

Ani Osmany nemá na Kočišíka, ten fakt dokázal rozesmát. Hornyak byl mírnější.

125
veronika
Reagovat

ty outfity byly spíž jak pro starší jeden se mi tam líbí ten poslední

Přidat komentář