Panáček v reality show

Popelka (14.11. – 18.11.): Podzimní elegance

14. Listopad 2016 | napsal(a): | reality show: Popelka

titlka
Podzim je v plném proudu, venku zima, je potřeba se teple, ale elegantně obléci, například na procházku či rande s mužem našich snů. Tak uvedl své zadání – podzimní elegance, nový stylista Filip Vaněk.

Popelky

popelkyyy

Tento týden nakupuje důchodkyně Helena (61), Adriana (25), kadeřnice Hana (27) a náhradnice za dceru Pavlína (49).

Pondělí – Helena

helena

17 bodů

Úterý – Pavlína

pavlina

26 bodů

Středa – Hana

hana

29 bodů

Čtvrtek – Adriana

adriana

25 bodů

Pátek – FINÁLE

finale

Modely stylisty

filip

Helena / Pavlína / Hana / Adriana

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 99
Reagovat

Culíkatá důchodkyně, její šatník, nákup, teplákoidní přítel, to snad ani nejde komentovat. Berou každou, co zvládne vyplnit přihlášku. Po prvním dni mám docela averzi k Pavlíně, uvidím co zítra předvede.

Probíhá casting do NM, tak snad bude zase trochu změna :-)

2
Evik
Reagovat

@Ajda: Nejlepší byla ledvinka…. :-)) Jinak souhlasím,fakt berou každou… :-/

Reagovat

a

@Evik: Ano, ledvinka byla k sežrání, podobně jako povel k občerstvení – sežerte všechno na co přijdete :-)

4
Tempera
Reagovat

To bylo hrozné. Došla mi slova. Jestli to má být od Barrandova pokus o nadsázku a humor, tak to beru, ale obávám se, že paní to myslela vážně. I když oproti domácímu šatníku to bylo docela dobré. Nelíbilo se mi, že jedna Popelka řekla, že dává málo bodů, protože má blbý šatník. Já bych dala bodů ještě míň, ale hodnotí snad model, který vidí před sebou a ne to, co má doma.

5
Julie
Reagovat

Někomu prostě (bez urážky) „není dáno“. Popelka Helena by potřebovala poradce, který by uměl poradit a který by si poradil i s ní samotnou. Dnešní outfit je jeden velký chaos. Nesluší ji ani barvy ani střih kabátu.

6
Marta
Reagovat

Neviděla jsem, ale na fotce se mi kabát líbí. Nevíte, odkud ho měla? Taky bych si chtěla pořídit modrý.

7
ZUZANA
Reagovat

Uplne priserny….ja uz to nechapu.Pani mohla jit pozovat do 4 cenove sk. Asi neusnu…propadak

8
Martina
Reagovat

Téma moc pěkné. Outfit Popelky docela pěkný – když je zapnutá, rozepnutá- moc barev.
Culíky- to snad nemyslí vážně. A někdo hodnotil i dle šatníku – tak to vypovídá především o něm samotném.
Dík za foto.

9
magdalenka
Reagovat

Včerejší outfit byl dost „přeplácaný“. Ty dlouhé naušnice a kabelka s bambulí se mi nelibí. Její způsob mluvy odpovídá jejímu dřívějšímu zaměstnání.

10
Ajda
Reagovat

AAA

@Marta: Kabát byl zelený a je to ORSAY. Nasvícení ve studiu často úplně změní barvy.

11
Gina
Reagovat

Viděla jsem až od půlky,ale stačilo mi to!Jedním slovem DĚS!!!!

12
Jarka
Reagovat

Ano, také jsem se divila, že kupovala zelený kabát a najednou byl modrý.
Dlouhatánské naušnice k vysoké šále ani není praktické, musejí se o tu šálu zadrhávat.
Její šatník je sice zvláštní, ale kdyby každý vše vyhazoval jenom proto, že to má dlouho, tak musí říci, že například na retro ples, by se tam našly dobré kousky. Prostě je jaká je!
A ten její 58letý „koloušek“, který vypadá na 70let, je asi velký sportovec vzhledem k jeho oblečení na nákupech a při uvítání Popelek.

13
Jitule
Reagovat

Další elegantní téma které nikdo nepochopí. Kdy už jim stylista vysvětlí, že elegance nemusí být nutně tmavé látkové kalhoty, flaušový kabát nebo sukně. Elegantní může být člověk i v roztrhaných džínách a šusťákové bundě, když to dobře zkombinuje. Je nesmysl měnit celý svůj styl. A v 61 letech nosit se psem flaušový kabátek a div né kostýmek, jen abych byla elegantní pro chlapa, který nosí ledvinku a Ed Hardyho je fakt mimo. Stylista by je měl vést k tomu, aby vylepšily svůj styl a né je uniformovat do jednoho stylu. Pokud tohle nedá, není to stylista, ale obyčejný poradce z obchoďáku. A měl by se vyjadřovat už během dne k jejich šatníku, aby jim napověděl co si koupit. Tohle jen bezduché plácání peněz. Většinou tam chodí Popelky pro radu. Proč jí mají dostat až po dalším nesmyslném nákupu?

14
Marta
Reagovat

@Ajda: Děkuji!

15
Hana
Reagovat

ach jo, to je zase „materiál“… :-(

16
Ajda
Reagovat

Helena dost vybočuje, ale zbylé tři by to mohly zvládnout, potenciál tam je vidět a konečně by to zase mohlo být o módě a tématu. Na úvodní fotce až na pestrobarevnou Helenu všechny splňují zadání.

17
Mila
Reagovat

jsem zvědavá na dnes co popelka předvede.včera děs.hlavně nemám ráda když si v tomto věku hrají na diblíky.a to už se pomalu k jejímu věku přibližuji:( podzimní elegance krásné téma.třeba si s ním některá vyhraje.

18
Xaveraj
Reagovat

Vite co, Ajdo, me ta Helena až tak nevadí. To spíše jsem hrůzou ztrnula nad tím jejím poradcem..no to byl vrchol… Asi fakt nemá až tak vkus, ale spíś to připisuji recesi, anebo je jí to fakt jedno a chtěla si zařádit za pár peněz. Chtěla bych vidět ty ostatní v budoucnosti, v jejím věku. Já furt nechápu ty řeči, ze by se měl člověk oblékat úměrně svému věku. Jeansy jsou snad jen pro náctileté, to jen mimo. Ona prostě taková je, necítí se na důchodky, na mletí mlejnku rukama, na rozhovory jen o vnoučatech. Jo jasně mohla by zazářit prudkou elegancí, aby nám všem spadly brady. Není to v ní. Já jsem taky ,,džínová,, chodím i ráda elegantně oblékaná, prostě je to jen o lidech. Ta druhá nejstarší, ta mi prudí mnohem víc, ale zase je to soutěž. show o módě, tak zůstává u mého subjektivního názoru. A ono to je fakt už jen o drbech a nenávisti.

19
Mila
Reagovat

popelka hezky oblečená akorát mi připadala trošku jako figurína.na tolik bodů jsem to neviděla.něco mi vadilo.spíš elegantní kurtizána do baru? poradce velmi sladký:))

20
Xaveraj
Reagovat

Já se snad dám na čarodějnictví…pan stylista to dnes řekl přesně za mne.Není to o věku!!!!

21
Ajda
Reagovat

@Xaveraj: Dnes to Helena opravdu chováním nedala. Tvrdit, že jí nezáleží na bodování od soupeřek a pak na všem naštvaně hledat jen chyby, tím dost klesla. Uraženost nedokázala skrýt, přitom ona se svým postojem k oblékání do módní soutěže podle mě nepatří. Už včera se chovala k hostům dost nevybíravě, loučit se slovy – sežerte všechno co najdete, bylo za hranicí dobrého vychování. Její model byl více zimní než podzimní.

Dnes to řekl stylista hezky, žádné Osmanyho že nezáleží na postavě a věku.

Pavlína mi byla nesympatická už včera a dnes to potvrdila. Vypadala jak z časopisu Žena a móda :-)

22
ALŽBĚTA
Reagovat

ANO-MÁTE PRAVDU-BOŽE-TA BABA OBLEČENÁ BEZ LADU A SKLADU-JEJÍ ŠATNÍK PAMATUJE ŽIŠKU S DVOUMA OČIMA.A PROČ MÁ NA HLAVĚ TY DĚSNÉ HUČKY-PLEŠ A CULÍČKY-JSEM Z TOHO TEDA PAF.JEJÍ ŠATNÍK CELÝ-NA CHARITU.

23
Jarka
Reagovat

Dnešní Popelka byla elegantní a nejvíce se mi líbil kabát. Klobouk jí velice sluší.
Na paní Heleně je vidět zklamání ale i tak dala slušné hodnocení.

24
Helena Sedláčková
Reagovat

@ALŽBĚTA: Váižená paní musím reagovat na váš komentář.prodělala jsem těžký úraz hlavy,proto ta pleš a v culíkách se cítím dobře.Schválně jsem neukázala ty krásné kousky,protože jsem chtěla docílit úpřimnosti od ostatních.A to se mi povedlo.Pavlína mi záviděla od prvního dne všechno kromě šatníku.Vyzařuje z ní zloba, závist a zoufalství , je mi jí líto.Nikdy nebude štastná,zato já žiju a jsem štastná

25
Jarka
Reagovat

@Xaveraj: Ano, je to tak!! Kolikrát vidím mladé holky, co mají- zadek jako skříň- narvou ho do kalhot a oblečou si krátkou bundičku do pasu.
Čím větší zadek, tím kratší bundička a není to pouze ojedinělý případ.

26
Julie
Reagovat

@Helena Sedláčková: …šťastná a tak trochu „odjinud“. Bohužel takto působíte. Chování, vyjadřování, evidentní závist, lež a nepřejícnost – dost nezvládnuté emoce na oprávněnou kritiku.

27
Martina
Reagovat

@Julie: nikdy nevíte, jestli zítra na tom nebudete hůř než paní Helena, úrazy si nevybírají. Pak si na ni vzpomenete a bude Vám to líto

28
Martina
Reagovat

Dnešní Popelka se mi nelíbila, možná mne ovlivnilo její chování – přišla mi v černé moc tvrdá, černáji přidala roky. Figuru má pěknou, to jo.

29
Tempera
Reagovat

Dnes jsem se nejdřív dívala na fotky nahoře a na první kouknutí se mi to zdálo hezké. Pak jsem si pustila Popelky naživo a za mne ne. Když sundala kabát, připadala mi jako domina, té černé bylo moc a pásek tam zas tak nějak křičel. Nalíčení bylo hrozné, ale za to dnešní Popelka nemůže. Jen se mi zdálo, že nějak divně mluví, jakoby slova „cedila“ mezi zuby. Že by měla neviditelná rovnátka? Její poradce v puntíkaté košili – bóžinku. Ten si snad natáčení Popelky spletl s Prague Pride. Paní Helena se dnes zalykala zlostí, nepřejícností a závistí, ale paní Pavlína jí k tomu sama nahrála. A strašně mi vadí WAU.

30
Ajda
Reagovat

@Helena Sedláčková: Nepřijdete mi plešatá, spíše jemné vlasy a nedobarvené odrosty. Culíky opravdu nee, takto řídkým vlasům nesvědčí.
Pavlína je mi nesympatická, to zde píšu od začátku týdne, ale že by vám záviděla? Já už jsem na slovo závist docela alergická.
A budu se opakovat – je to soutěž o módě, dojímavé příběhy jdou trošku mimo a do pořadu nepatří. Proč jste se tedy přihlásila, když módu absolutně dle vašich slov neřešíte?

31
Julie
Reagovat

@Martina: Úraz (pokud nějaký byl) nená s chováním této Popelky nic společného.

32
Valamin
Reagovat

@Helena Sedláčková: Milá paní, první dojem můžete udělat jen jednou. A tak se stalo.

33
Ester
Reagovat

Valamin: Naprosto přesně řečeno .. první dojem člověk může udělat jen jednou a u paní Heleny druhý dojem pouze potvrdil nejen to, že první dojem byl správný, ale také skutečnost, že to byly jen silné řeči, že paní Helena si nic nedělá z kritiky. Já bych to paní Heleně přála, ale bohužel ona není tak „happy“ a nad věcí, jak říkala.

34
Tempera
Reagovat

@Ester: Vyjádřila jste to naprosto přesně. Souhlasím.

35
mili
Reagovat

Pavlína byla moc černá, když je téma podzimní elegance, proč nezvolila podzimní teplé barvy ? Příjemnou zelenou, medovou , temně žlutou, jako je spadané listí. A tím co říkal stylista, že se máme oblékat ne podle věku, ale podle postavy mi opravdu potěšil..díky.

36
Martina
Reagovat

Pro Ajdu:
až budou NM katuálně ke sledování, upozorníš nás tu, viď? – prosím, prosím

37
Ajda
Reagovat

@Martina: Jasně, zase budu dávat téma z NM k Popelce a diskuse bude společná pro oba pořady :-)

38
Jarmila
Reagovat

Na začátku se mi Helena jako člověk celkem líbila. Její oblečení bylo hrozné,šatník příšerný,ale bylo mi sympatické, když tvrdila,že se nebude hroutit z negativních názorů ostatních,stylistu nevyjímaje. Přišla mi jako taková veselá „stařka“,která se umí radovat ze života a neřeší hlouposti.Jenže hned druhý den se projevila přesně opačně. Najednou jí názory vadily,cítila se dotčená a reagovala podrážděně. Pavlína sice není extra sympatická ale šatník měla luxusní a oblečená byla taky dobře. Je pravda,že působí hodně tvrdě a opravdu mi tak trochu jako domina připadá. Nicméně úkol zvládla vzhleme k penězům a časovému limitu velmi dobře. Obléct se za hodinu a půl od hlavy k patě,to je opravdu masakr!

39
Jarmila
Reagovat

Myslím,že tyhle barvy by Pavlíně neslušely. Je zimní typ.Podzimní barvy jsou úžasné pro zrzky a hnědovlásky.@mili:

40
Ajda
Reagovat

Rady nového stylisty jsou opravdu super, dnes jak mluvil o kabelkách, to je úplně přesné. Označkované kýče nejsou lepší než kvalitní no name kabelky.

41
Johana
Reagovat

Dnes bylo zajímavé sledovat, jak si paní Hana poradí s nákupem celého outfitu za pouhých 10 000 Kč :) Nebylo to špatné, i když stejné šaty jsme už viděly na některé z předchozích Popelek. Osobně nemám moc ráda semišové kozačky nad kolena, jinak bych nic nevytkla.
Pondělí a úterý jsem nestihla, ale už si to zpátky pouštět nebudu. Paní Helena mou módní ikonou nebude a ten kabát vypadá jak ze sekáče. Paní Pavlínu je lepší vidět na fotkách, protože tam mlčí. Jen se zeptám, neříkala, proč má sdrátované čelisti?…měla, chudák, nějaký úraz?

42
wendelínka
Reagovat

Nějak mi to nedá, ale musím se vyjádřit k Popelkám všeobecně : vůbec se mi nelíbí výběr Popelek s ohledem na věk. Je logické, že jinak se obleče mladá a jinak starší žena a myslím, že kdyby byla stanovena věková kategorie pro tu čtyřku, určitě by to vypadalo líp. Taky mi vadí neměřitelnost materiální… ženy, které jsou zvyklé nakupovat v různých cenových relacích se nemohou poměřovat, ani když mají na startovní čáře stejný rozpočet. Jedna vždycky uvažuje úsporně, je to zkrátka v ní. A když uvážíte, že musí vystačit na měsíc s tím, co ta druhá dá za jednu kabelku, je to nesouměřitelné. A právě zde vznikají ty rozpory a závisti atd. Můžete se do mne pustit s tím, že je nikdo nenutí, aby se přihlásily, což je fakt, ale pořád si myslím, že by ten, kdo ty účastnice na ten daný týden vybírá, měl postupovat s ohledem právě na tyhle skutečnosti.
A tenhle týden ? Helenka asi spadá právě do kategorie těch, které si moc vyskakovat nemohou a které nakupují levněji a je jim líto vyhazovat starší šatstvo. No a brání se někdy hloupou kritikou a neustálým vyžadováním barev :-))) Pavlína – to je kapitola sama pro sebe. Má hezkou postavu, ale přijde mi tak trochu zlá. Hanka – ta se mi dnes moc líbila, ale to je právě ta kategorie, která nemusí uvažovat o tom, jestli dá za boty 1000Kč, nebo klidně 20000! Tak jsem se vykecala a uvidíme zítra, i když je v podstatě rozhodnuto.

43
Ajda
Reagovat

Mně se nelíbí ty chlupaté umělé límce. Navíc to má být podzim a ve mně to evokuje zimu. Mušketýrky jí sluší, ale jako celek to zrovna podzimní barvy nejsou. Zatím nejlepší.
Krásný šatník i dům, překvapilo mě, že neznaly voňavé gumovky :-)

44
Ajda
Reagovat

@wendelínka: Mám pocit, že oni berou každou co se přihlásí, žádné škatulkování, žádné rozdíly, jsou rádi za každý kus do počtu :D

45
Jarka
Reagovat

Dnešní outfit zatím nejhezčí. Kožešiny, nebo kožešinové límce vždy dodají oblečení určitou vznešenost a eleganci. Mám to ráda a také to nosím, ale kožešina musí být pěkná a vypadat jako pravá, ne nějaký plyš.

46
Hana
Reagovat

@wendelínka: já mám z posledních dílů pocit, že o módu už ani nejde, ale preferuje se realityshow, zdůrazňují různé „příběhy“ a čím bizardnější, tím lépe. Do toho zapadají i věkové, či sociální rozdíly-čím větší, tím lépe. Dokonce produkci podezřívám, že případné konflikty, které z toho vznikají, ještě podporuje. Hlavně, ať se diváci nenudí. Móda tomu všemu vytváří jenom kulisu.
A k dnešní popelce: já v tom podzimní téma nevidím. Kožešina ( na můj vkus příliš velká a okázalá) je jasně zimní, totéž vysoké kozačky. Černé akcenty (boty, klobouk a kabelka) jsou ke světlé ploše oblečení příliš tvrdé a společně to nefunguje. Není to úplný průšvih, ale rozhodně ne na 10 bodů.

47
Martina
Reagovat

Dnešní Popelkase milíbí, líbil se mi i celý díl.
Soutěžní outfit pěkný, noblesní, trošku mi vadila chlupatina – moc velká a a moc syntetická. Zatím asi nejlepší- celkově se mi líbí opravdu moc.
Jsem z vědavá na zítřek, protože Aďa vypadá v civilu také noblesně.

48
Tempera
Reagovat

Paní Hana zatím asi nejlepší, ale jestli splnila téma, tím si nejsem jistá. Trochu mi vadil moc veliký límec a klobouk by mohl být jiné barvy, černá je moc tvrdá. Pavlína se dneska předváděla, naprosto sebestředná osoba. Trošku jsem přemýšlela nad životem. Přemýšlela jsem nad tím, jestli bych opravdu potřebovala k životu tak strašně moc bot, kabelek, šatů. Přitom taky mám ráda hezké a vkusné oblečení. U kabelek jsem se nikdy nehonila za značkou, stačilo, aby byla kvalitní, kožená a hlavně, aby měla místo na vše potřebné. Nesnáším, když ženě zazvoní mobil a ona se začne zuřivě prohrabávat v tašce. U mne musí mít všechno své místo. Ale to je jen takové mé zamyšlení, to nepatří k hodnocení. Hanka měla krásné bydlení, ale to městečko důvěrně znám a nedovedu si představit, kam tam unosí třeba všechny ty boty. Ale třeba jí činí radost je prostě vlastnit.

49
Popelka
Reagovat

Tak dnes byl snad poprvé díl-který by mel takto vypadat!Krásné se na to divalo,konečně pořad o módě!Hana byla příjemná,elegantni,milá a přesto naštěstí ne namyšlená-to je důležité.Tím ji člověk přeje krásné bydlení i šatník-nemam ráda namachrovanost…Ale dnešní dil jsem si pustila ještě jednou-mela jsem z toho příjemný pocit.Jen mi tam chybí Osmany!!!!!F.Vaněk je uznavany stylista,ale do tohoto typu pořadu se nejak nehodíOsmany mel charisma.Nevím proč chce produkce nějaké dohady-právě to me od sledování odrazuje-kazdy nechce hádky….A určitě bych nehodnotila,jestli jsou nebo nejsou pro někoho důležité boty ,množství kabelek…to je trošku úsměvné typu-No to ja bych nechtěla….a nebo komentář něco ve stylu,že ma Hana možná až moc věci-to bylo absolutně nevhodné!!!Ja jsem teda prejici a prosim víc takových dílů jako byl ten dnešní…….

50
Tempera
Reagovat

@Popelka: Jestli narážíte na mne, tak já jsem ve svém příspěvku zdůraznila, že to je jenom zamyšlení, můj názor, a to všeobecný. Prostě jsem jiná generace. Paní Hana se mi líbila, oproti Pavlíně je velice milá a přirozená. Stejně příjemná se mi zdá i zítřejší Adriana.

51
Ajda
Reagovat

@Popelka: Ano, i mně se včerejší Hana líbila, její dům i šatník. Připomínala mi holky co se hlásí do NM, tam je takových víc než tady.
Vadí mi hašteření Pavlíny s Helenou, i Ada řekla, že Pavlína je z těch dvou ta horší, takže se mi potvrdil můj dojem z ní.
Osmany mi nechybí, v týdnu tam stejně nikdy nebyl a jeho rady byly občas dost mimo. Myslím, že velký podíl na OL oblibě měla jeho patlaná čeština, tím byl jeho projev zcela jiný. Vaněk zatím co rada, to trefa. Nehodnotím po prvním týdnu plném zmatků, ale těším se, jak zhodnotí toto podzimní zadání.
Rozhádané Popelky = vyšší sledovanost, tím se produkce řídí.

Zajímavé je porovnání fb stránek pořadu Popelka – cca 5600 přátel, NM cca 163 tisíc :-)

52
magdalenka
Reagovat

Včera to bylo zatím nejlepší oblečení. Ty dvě hašteřivky mi nevadí, ale paní Helena musí uznat, že její oblečení a to jak kombinuje věci není vkusné. A ta Pavla by nemusela dávat tolik najevo, že je v módě zkušenější.

53
Julie
Reagovat

Popelky Pavlína i Hana barevně zvolily přesně to, co jim sedne a v čem se cítí dobře. Na ty šaty si taky vzpomínám, tentokrát jsou slušivější :). Co se týká hašteření a vyjadřování se některých popelek – vypínám zvuk.

54
Ajda
Reagovat

Haniny šaty měly premiéru v týdnu, kdy Popelky pozval šéf na drink. Haně slušely s páskem daleko víc.

55
Iva
Reagovat

Popelka Hanka,nádhera!Bydlení,šatník i soutěžní model.Já jako učitelka ve školce,jezdící osm měsíců do práce na skútru využiji jiné oblečení a stačí mi na ně jedna skříň.Ale nezávidím.Kéž by se lidé řídili heslem:Přej a bude ti přáno,dej a bude ti dáno!Bylo by nám na světě lépe všem.

56
Iva
Reagovat

Rady pana Vaňka jsou trefné!Kdybych byla dnešní Popelkou,raději bych si vzala ty dražší kozačky než tolik šperků.Navíc,když jich už měla spoustu doma.Jinak jí to móóc slušelo.Ale může si je jít po natáčení vyměnit a doplatí si.Nevím proč Hanka strhla body zato,že měla stejné boty jak ona a nelíbil se jí až tak její šatník!!!Pavlína bez komentáře!

57
Iva
Reagovat

Omlouvám se za opakovaný komentář.Ruka byla rychlejší než oko😀

58
Ajda
Reagovat

@Iva: Není potřeba se omlouvat, nemám problém ho odmáznout :-)

59
Ajda
Reagovat

Nechápu, proč kopírovala Hanu. Jsou i jiné boty než mušketýrky, místo chlupů krásnou šálu nebo šátek, ubrat šperků. Pavlína byla protivná jako vždy a den ode dne vypadá starší, Hana mě trošku zklamala bodováním a požadavkem na dražší kabelky. Včera to o kabelkách a dnes přidal boty hezky řekl stylista.

60
Martina
Reagovat

@Iva: takémne dnes zaskočila kritika a chování Hanky. Že by taktizovala do doby, než bude hodnocena?

61
Tempera
Reagovat

Nebylo to dnes špatné, ale Hanka se mi líbila víc. A nemohu se zbavit dojmu, že u všech Popelek tam není to „podzimní“. No, uvidíme co stylista. Jeho rady nakonec mi mluví z duše. Zase dneska zaznělo (tuším od Hanky) „tvůj šatník mě zklamal, proto dávám jen…“. Myslela jsem, že se hodnotí aktuální model a ne šatník Popelky. Jakýsi smír Pavlíny a Heleny byl asi jen pro kamery, ty dvě si určitě kolem krku nepadnou. Pavlínu zřejmě natáčení dost zmáhá, opravdu je na ní vidět únava. Připomněla mi pravidlo, že starší ženy by měly upustit od hodně tmavé či černé barvy vlasů. V kontrastu s černou vynikne v obličeji každá vráska a defekt. Ale jak se říká, proti gustu žádný dišputát.

62
Martina
Reagovat

Já se nedovedu rozhodnout, jestli se mi líbí víc středeční nebo čtvrteční Popelka, obě jsou tak na stejné úrovni a obě se mi líbí.

63
Hana
Reagovat

Poslední Popelka mě tedy zklamala. Taková nádherná žena, s vysokou „modelkovskou“ postavou a hezkou „podzimní“ barvou vlasů a vybere oblečení „jen“ aby jí slušelo!Někomu to možná stačí, ale není tam žádný šmrnc-bonus navíc. Jsem alergická na ty vysoké kozačky (jedno, v jaké barvě), když má krásné dlouhé nohy, proč je neukáže? A ty kabáty s kožešinou mi evokují ruské turistky, je to bez nápadu a pokud to má být pořad o módě, tak za mě žádná nepředvedla nic originálního.
Tentokrát jsem fakt zvědavá na stylistu, jestli bude spokojený a jestli dokáže obhájit svůj názor razantněji, než minule.

64
Jitule
Reagovat

Mě se nejvíc líbila Adriana. Jako jediná v tom co koupila vypadala přirozeně a svá. Nehrála si na víc a celou soutěží prošla s lehkostí a nadhledem. Má vkus a sluší jí skoro cokoliv. Jen boty bych jí dala fakt jiné. Helena k jejímu vkusu dobrý, jen boty to chtělo jiný styl a barvu, aby udržela koncept. Hanka šla zbytečně moc na jistotu. Jak již někdo řekl, vypadá jak kurtizána. Černý klobouk a světlý kabát se jí dost tloukl. I boty jsou dle mého na procházku sporadické. Nemusí mít zrovna pohorky, ale v těch jehlách by nikam moc nedošla. Celkově to bylo takové hnané jakoby do luxusu, ale na mě přehnané. Klobouk, kožešina, mohutné hodinky atd. Pavlína stylem k sobě odpovídala, jen měla mít něco světlejšího u krku, aby to zjemnila. Černá do tváře nebyla dobrá. Ale celkově bych od všech čekala trochu víc volnosti. Šály, rukavice, zajímavé čepice, různý typ bot od nízkých po vysoké. Péřovou bundičku, kabát atd. Prostě vyzdvihnout podzim ve své šířce. Oni zas slyšely jen elegantní a tak šly po šatech, tmavých kalhotách a kabátech. Snad jim to Vaněk konečně vysvětlí, co to elegantní znamená. Že elegance může být i v péřové bundě, když se to zkombinuje. Tohle mě nebaví.

65
Petra
Reagovat

…nevíte někdo, odkud je ta černá taška s přezkou, kterou doporučil Filip V. ve svém out- fitu poslední Popelce spolu s křivákem a bílýma teniskama???

66
Mila
Reagovat

nejvíc se mi líbila asi Adriana.hlavně byla přirozená.kdyby vyměnila kožich za šálu bylo by to ok.stylista docela dobře radil a vybral jí pěkné oblečení.ještě se mi celkem líbilo oblečení co vybral pro Helenu.pro Pavlínu moc ne a u Hanky by se mi líbilo ale místo kalhot pěkné džíny a jiné boty.hlavně že tam dnes popelky po stylistovi neštěkaly jako minulý týden.

67
Hana
Reagovat

Bravo, pane Vaňku! Tak dnes mě ten pořad opravdu bavil. Kultivované vystupování, trefné postřehy, spousta drobných rad, které člověk tuší, ale nedokáže v praxi použít. Jak bych vás ráda měla s sebou, když jdu nakupovat a nedokážu se rozhodnout!
Problém je asi v tom, že jsme často zaseknuté na svých představách o tom, v čem „vypadáme dobře“ a nemáme odvahu a chuť zkusit něco úplně jiného. Dnešní Popelky to vlasně potvrdily, docela to chápu, každá jdeme „na jistotu“ a ta kreativita, podívat se na sebe jinýma očima, nám chybí.
Takže díky, pane Vaňku, že jste aspoň některým dodal odvahu!

68
Ajda
Reagovat

Modely stylisty se mi líbily, stejně jako jeho hodnocení. Přidala jsem fotku jeho modelů na konec článku.
Ksichtění Pavlíny bylo k popukání :D

69
Mili
Reagovat

Tak to dnes dopadlo spravedlivě a rady pana stylisty jsou i pro nás doma užitečné a děkuji za ně. Až včera jsem si uvědomila, že poslední popelka to nemá jednoduché,protože jí byl stržen bot za to, že se „opičila“ s botami. Zajímalo by mi jaký má na to názor stylista.

70
Martina
Reagovat

Koukám na fotky – díky za ně. A přijde mi to všechno takové nudné a bez nápadu, stejné kabelky, podobné kabáty, šály. Ani sexy mi to nepřijde- takové napůl pánské. Možná, kdyby to bylo oblečené, vypadalo by to jinak.
Jedině návrh pro Helenu je trochu jiný a pěkný, ale v řadě s ostatními se ztrácí. Jsem zklamaná. Přijde mi to jako pro staré baby.

71
Jarka
Reagovat

Pan Vaněk je úplně SUPER!! Jeho rady výborné a výhru dal Haně oprávněně. Jsem ráda, že druhá byla Adriana. Pavla se příliš povyšovala nad Helenku a skončila těsně vedle ní, takže snad už nebude tak namyšlená.

72
Iva
Reagovat

Hanka strhávala body Adrianě za to,že se jí nelíbil její domácí šatník a ,že měla „stejné“ boty.Ale vůbec jí nevadilo,že ona sama má stejný styl kabátu s velkým chlupatým límcem jako den před tím Pavlína!A platí,že čím je žena starší,měla by mít světlejší odstín vlasů.Samozřejmě si černovláska nedá blond,ale už upustí od tvrdé černé a volí něco do hněda,aby ji to omladilo.A kolem obličeje je dobré dát světlejší odstín oděvu pro rozzáření obličeje.Takže pokud si už dáme tmavé šaty,halenku…a nemá to větší výstřih,aby mezi obličejem a oblečením byla vidět větší část světlé kůže,použijeme šátek,šálu,perly ve více řadách.Prostě něco světlého ať záříme.Světlá prostě omlazuje😀Podle mě Pavlíně sluší zapletený cop na bok,ty rozpuštěné vlasy všude jsou moc a ubližují,zestařují.

73
Ráďa
Reagovat

Nevíte prosím, kde koupila Hana ty krémové šaty? PROSÍM…

74
Johana
Reagovat

Pan Vaněk mi je hodně sympatický, jeho hodnocení Popelek trefné a rady užitečné…odpustím mu i tu psu :) Ocenila jsem, že nenechává Popelky hádat, které patří jeho model. U Osmanyho mě to hádání hrozně nudilo.
Nechápu, proč produkce naznala, že je Naomi zbytečná…asi požadovala vysoký honorář.

75
Hana
Reagovat

@Johana: souhlas, taky se mi líbilo, že odbourali ty nesmyslné hrátky a věcně řešili pouze oblečení. Úplně největší frajeřina by byla, kdyby vybrané „oufity“ oblékly přímo ty Popelky, pro které je stylista nachystal. Ale tam by se asi naplno projevil problém s velikostmi a možná taky, že ne všechno by vypadalo tak dobře, jako naaranžované na věšáku.
Nejvíc mě potěšilo, když dnes pan Vaněk hodnotil tendence českých žen přehánět to se šperky. Připadalo mi také zvláštní, že se Popelky vyzdobily na podzimní procházku jako do divadla. Ale jak správně řekl, slovo „elegance“ je zřejmě kouzelné slovíčko.Všechny řešily náušnice,náhrdelníky,náramky a hodinky, ale žádná šálu,rukavice, jinou pokrývku hlavy než černý klobouk (třeba baret).

76
Camilla
Reagovat

@ALŽBĚTA: A víte co? Raději se naučte pořádně češtinu, v krátkém komentáři máte docela zbytečné chyby. Paní Helena mě naopak uchvátila, chválím to, že má svůj styl, je svá, ať si každý myslí co chce, tady vždy, když někdo vybočuje z řady je ihned odsouzen a ostouzen..Ano, drobné chyby by se v jejím outfitu našly, ale jinak super a navíc je to na svůj věk i krásná žena. Pavlína se chová trapně a ještě Helenu poučuje, a drze jí tvrdí, že nic o modě neví atd.Ostatní se naštěstí chovají trochu lépe. Takže za mne paní Helena určitě ano,moc jsem si ji oblíbila a nejen proto,že je k mému věku,ale také jsem na tom velmi podobně s barvičkami a kdyby viděly můj šatník, tak to by určitě padly do mdlob, a mě by to bylo také úplně fuk,jako paní Heleně.

77
Camilla
Reagovat

@Helena Sedláčková: Paní Heleno, máte moje sympatie..Jsem také v podobném věku a také mám ráda barvy a život a určitě se nebudu řídit nějakými radami nějakých „Popelek“, jsem a budu svá…Jste navíc krásná žena i ve svém věku a máte šmrnc, na kecy ostatních nedejte..Jasně, nějaké chybičky jsem na vašem outfitu našla, ale nepodstatné..Moc mi vadila Pavlína…a v té černé byla opravdu tvrdá a nesedělo jí to a vůči vám chování holky také neměly moc hezké, ale ustála jste to v pohodě..Tady totiž jak nejdete se stádem, jak vybočujete- a běda,- že máte určitý věk – no a co? Na západě důchodkyně-jen se podívejte, jak chodí svěže a divoce oblékané , namalované, a vadí to někomu..Tady jsme bohužel stádní národ a hodně úzkoprsý a jako bychom se bály vyjádřit své „já“..A to jste vy vyjádřila a za to si vás vážím..Udělala bych to také tak,i za cenu,že by ostatní se do mě navážely..Řekla bych jim v poklidu, co si o tom myslím a šmitec..Držím vám palce, ať se vám už jenom krásně vede.

78
Ajda
Reagovat

@Camilla: No tak na gramatiku si tady snad hrát nebudeme, v diskusi mi to přijde opravdu zbytečné, zvlášť, když vy také nepíšete bezchybně.
Každý má právo zde vyjádřit svůj názor, je to „diskuse“, ne pochlebování!
Helena se nějak chovala a sklidila kritiku, podobně jako Pavlína. „Drobné“ chyby v outfitu nejlépe vystihl stylista svojí kritikou, takže i to už máme vyřešeno. Na svůj názor máte právo, tak jako my na svůj.

@Ráďa: TOP SECRET

79
Jarmila
Reagovat

Mně se Popelka s Vaňkem líbí více než s Osmany. Vaněk vytýká chyby velmi kultivovaně,není ironický a téma podzimní elegance bylo skvělé. Myslím,že to všechny zvládly poměrně dobře. Já bych se za hodinu a půl určitě obléct nezvládla. Vybrané modely se mi líbily,zvlášťˇten pro Helenu. Ten Pavlínin mi ale také přišel moc usedlý, v tom jsem s ní musela souhlasit. Je ale opravdu rozdíl,dát věci na věšák anebo si je obléct. Mnohé věci vypadají na věšáku super, „naživo“ už je to jiná. Kdyby si je Popelky mohly obléct bylo by to skvělé. Také by se mi líbilo,kdyby se účastnice mohly vybrat v podobné věkové a pokud možno i váhové kategorii. Takové baculky kolem vyššího středního věku,to by byl teprve oříšek i pro stylistu! Ono ve velikostech 36,38 se dá vybrat skoro všude ale taková 46 a víc,to už je jiná.

80
Ajda
Reagovat

@Jarmila: Pavlíny outfit od stylisty by oblečený určitě vypadal jinak. Ten kabát mám podobný už nějakou dobu, v obchodě jsem ho vyzkoušela jen tak z nudy a úplně jsem si ho zamilovala. Dá se krásně kombinovat, jak říkal stylista, občas se opravdu samy bráníme vyzkoušet něco nového, pak jsme překvapené.

81
Helena Sedláčková
Reagovat

@Camilla: Milá Camillko.Váš komentář byl velice trefný a mooooc vám za něj děkuji.Doufám,že ostatní ,dámy se nad sebou trohcu zamyslí.Ono je to hodně náročné poslouchat Pavlínu několik hodin denně.Určitě by to nedaly,tak dobře jako já.Boty i kalhoty jsem hned vyměnila.U kabátu jsem zkrátila rukávy a k šále jsem si koupila i tu čepici.Mám to s čím kombynovat.Já potřebuji víc času při nákupech.A byla jsem to já,kdo jim poradil ten klobouk a at se nebojí experimentovat.Všechny mají možnost si to vyzkoušet,tak at se předvedou.Tak vám přeji at se vám daří ve všem.

82
Ajda
Reagovat

@Helena Sedláčková: Myslím, že naprosto trefně se vyjádřily komentáře č. 32 a 33.

83
Martina
Reagovat

Váhala jsem, jestli to napsa- ale když jte nedávno kritizovaly něčí odrbané paty, tak se odvážím. Strašněmi vadiljeden závěr na pavlíny- kde bylo vidět docela bohaté roší v podpaží, byla to chvilka- ale hnusná. Ať si každý chodí jak chce, ale neobtěžuje tím esteticky druhé.

84
Martina
Reagovat

Jinak na nového stylistu si špatně zvykám. Co jsem na netu viděla jeho styl a nějaký rozhovor-velmi sympatický. VPopelce mi přišel ooblečený jako hastroš, pořád se kýval jak nějaký feťák,asi to bylo nervozitou.
Ale jeho připomínky k jednotlivým Popelkám skutečne SUPER!! Za to jsem moc ráda. Tak snad si zvyknu a bude mi stejně sympatický jako v rozhovorech s ním

85
Johana
Reagovat

@Martina: Pavlína určitě sleduje nejnovější trendy:)…nicméně, mně se to taky protiví a v tomto případě budu radši out.

86
Iva
Reagovat

Ještě k oblékání podle věku.Každý má nárok na svůj názor,ale vždy mě vytočí,když se mladé Popelky prohrabují šatníkem starší soupeřky a hodnotí:no tohle už k jejímu věku,to ony už by si nevzaly.A říkám si,počkejte za dvacet let,už vidím jak vyhazujete celý šatník a kupujete dlouhé sukně,halenky ke krku vše jen v tmavé barvě ať na sebe neupozorňuji,když je mi UŽ PADESÁT a víc!Jak říkal pan Vaněk nehledíme na věk,ale na postavu a tomu přizpůsobíme oblečení.Představte si tu nudu,kdyby všichni nad padesát hupsli do černé,hnědé a tmavě modré!To by bylo smutno.

87
Ajda
Reagovat

Vaněk má hrozně příjemnou barvu hlasu a rady mají hlavu i patu.
Pavlína měla zanedbané i obočí.
Taky nadskakuju, když mladá holka odsuzuje šatník starších Popelek, že to není její styl. Telata! Mají hodnotit věci s ohledem na majitelku a ne sebe. Mladé holky se cpou do černé a jak se stárne, přibývají barvy :-)

88
Evik
Reagovat

@Martina: To jako vážně? Pavlína s roštím v podpaží? :D :x Díky bohu,že jsem si toho nevšimla…. fůj hnus… hraje si na „hogo fogo“,namyšlená až to bolí,a přitom je to neupravená špína…. :D jak chlap ze zaplivaný putiky… :D

89
Julie
Reagovat

Taky bych byla ráda, aby to zde bylo převážně o názorech na módu. Nicméně někdy je nutné zkritizovat i to vystupování. Jak už zde někdo napsal – každý kdo se dobrovolně zviditelní, musí počítat s kritikou. No a z jejích reakcí na kritiku je vidět vyspělost.
U popelky Heleny se mi líbila šála, rukavice a kabelka /ta by mohla být menší/.
U popelky Pavlíny bych si pro sebe vybrala snad jen kozačky a náhrdelník, ten se mi fakt líbil. Klobouky a kožešiny „nemusím“. Popelka Hana mě zaujala šatičkami a popelka Adriana kabelkou. Z návrhů vizážisty jsem byla tentokrát tak trochu rozpačitá a líbily se mi z každého jen jednotlivé kousky. Jeho rady se mi naopak moc líbí.

90
Ajda
Reagovat

Novinka! Filip Vaněk není jediný stylista po Osmanym. Bude se střídat s kadeřníkem Tomášem Arsovem. Nástup už zítra :-)
Další změnou je, že mimo vouchery budou dostávat opět i deset tisíc.

http://www.barrandov.tv/rubriky/novinky/barrandovskym-poradem-popelka-budou-nove-provazet-filip-vanek-a-tomas-arsov_1491.html

http://iluxus.cz/2016/06/07/tomas-arsov-cesta-za-snem/

https://www.mediaguru.cz/aktuality/popelkou-na-barrandove-nove-provazi-vanek-a-arsov/

91
Ajda
Reagovat

@Martina: Nedalo mi to a pustila jsem si záběr Pavlíny v kabince, když zkoušela růžový top. V první chvíli to vypadalo na roští, ale po více opakování (nekvalitních) záběrů, bych to viděla spíše na vlasy, ty jí lítaly všude a místy i v podpaží doplněné tkanicemi z topu. Ale v jiném záběru mohlo být vidět víc :-)

92
Hana
Reagovat

@Martina: Osmany byl větší šoumen a dokázal si s prostorem lépe poradit (navíc měl Popelky usazené v křesílkách ). Rozpaky nového stylisty přičítám spíš nešikovné režii, když tam tak staticky naproti sobě stojí, co má pořád s rukama dělat? Chtělo by to nějaký nápad, jak to závěrečné hodnocení lépe udělat, aby bylo zajímavé nejen obsahově (což bylo), ale i vizuálně (trochu nuda)

93
Julie
Reagovat

@Ajda: Super !!! :)

94
Martina
Reagovat

@Ajda: je možné, že jsem se u Pavlíny přehlídla,koukala jsem na záznam na NB 13´

95
Tempera
Reagovat

Taky mě nový stylista moc nezaujal svými modely, ale když si vzpomenu v čem vždycky vyšel před kameru Osmany, bylo tam hodně extravagance, jenom ty jeho účesy. U těchto lidí jsem se smířila s tím, že jsou trochu jako „z jiné planety“. A jejich rady a názory neberu úplně se vším všudy, člověk si to musí přizpůsobit pro svůj typ.

96
Jitule
Reagovat

Vaněk se pěkně vybarvil. Rady dobré, kritika věcná, navrhované modely zajímavé. A jak už bylo řečeno má zajímavý a klidný hlas. Líbí se mi, že nestartuje ani ve vyhrocené situaci, to je fakt milé. A to že nenechává hádat kdo vyhraje a příjemný bonus. Ještě by se do daného tématu mohl oblékat sám. Udělal by tak okénko i pro muže, jak by se do daného tématu oblékli oni. Jeho džísky mě nebaví.

97
petula
Reagovat

@Ajda: kabát není zelený, ale petrolejovy. Krásná zelenomodra barva. Mam ho doma nový, ale paní Heleně se dokonale povedlo mi z něho zkazit radost..

98
Marta
Reagovat

Prosím o radu, kde si môžem pozrieť v archíve túto časť popelek – podzimní elegance.
Dakujem

99
Ajda
Reagovat

@Marta: Jsou to díly s datem 14.11. – 18.11. 2016 Archiv je placený!

http://www.barrandov.tv/popelka/video

Přidat komentář