Panáček v reality show

Popelka (7.11. – 11.11.): Sportovní víkend

7. Listopad 2016 | napsal(a): | reality show: Popelka

titlka

Bez rozloučení se z Popelky vytratil Osmany Laffita a jeho nástupcem se stal stylista Filip Vaněk (38). Nic vám to neříká? Je to dvorní stylista celebrit, například Leoše Mareše nebo Simony Krainové. První jeho téma žádná sláva – Sportovní víkend! Sportovat se bude s dětmi či vnoučaty, dokonce prý bude přítomen i sexy trenér. Hlavně kvůli němu by měla Popelka zvolit sportovní, ale funkční, elegantní a sexy outfit. Běhalo se nedávno, uvidíme, jak sportovní téma pojme tato nová čtveřice.

Popelky

A
Nejen změna stylisty, ale zřejmě i nový autor popisků.

Jako první nakupuje Ukrajinka Viktoriya (24), jejímž povoláním i koníčkem je bytový design. Další dny uvidíme studentky Markétu (23) a Moniku (18). Nejstarší Popelkou bude učitelka hudby Zlatuše (49)

Ukázkové modely při zadání tématu

SPORT1A

Pondělí – Viktoriya

Viktoriya

23 bodů

Úterý – Markéta

marketa

19 bodů

Středa – Zlatuše

zlata

26 bodů

Čtvrtek – Monika

monika

25 bodů

Pátek – FINÁLE

final

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 88
1
Hana
Reagovat

Zmizení Osmanyho mě trochu mrzí – docela mě jeho komentáře bavily, ale změna je život, uvidíme.
Dnešní Popelka neoslnila. Chtěla bych vidět, která matka pojede na sportovní víkend s dítětem v dlouhé obtažené sukni?! A zrovna tato si se svou postavou mohla dovolit vše od šortek a třeba sportovní mini po legíny i tepláky (luxusní). A svému poradci opravdu měla za co děkovat! Pokud mu to dovolila,tak ji aspoň trochu usměrnil (batoh, sportovní hodinky – „to nenosím!“).
Jinak mi byla slečna velmi nesympatická (sebestředná a přehnaně sebevědomá, chování vůči kolegovi-poradci vyloženě neurvalé). Na závěr předvedla jakýsi náznak pokory, ale za mě to nestačilo.

2
andromeda
Reagovat

@Hana: to jste ještě ke slečně vlídná. Já viděla hysterické, vulgární a namyšlené trdlo. Ale ty brýle si koupila dobře. Aspoň jimi zakryla ty příšerný odrosty na hlavě.

Reagovat

Když srovnám dnešní model s tím co jim pouštěli jako nápovědu, tak nevím zda jsem mimo já nebo Viktoriya. V ukázkách zaznělo od stylisty – nula bodů, netuším, které to patřilo, tak jsem zvědavá. Až po pátečním finále se dá hodnotit, zda změna bude k lepšímu nebo ne. Nové koště dobře mete :-)
Osmany byl už ke konci dost nudný, věděl asi že končí a nemělo to tu pravou šťávu.

4
Johana
Reagovat

Hloupá, egocentrická husa, prostě vtipná a happy za každou cenu. U její netaktní poznámky o trenérovi, který se možná zalíbí poradci Míšovi mi zatrnulo. Ve svém věku by už mohla vědět, že některým lidem možná vadí, když se jejich orientace propírá veřejně.
Outfit se mi nelíbí, sukně úplně mimo a šedá barva podprsenky se tříská s barvou bot.
Přemýšlím, k čemu slouží ten černý pruh ze síťoviny na podprsence…pokud by to měl být jen prvek na efekt ( jiný účel mě nenapadá ), tak se nepovedl…z dálky dělá krátký krk a prsa kojící matky.

5
Tempera
Reagovat

Tato Popelka si přišla do pořadu udělat reklamu pro svoji značku? Myslela jsem, že se to nemá. Ale to je vedlejší. Opravdu velice jednoduchá osůbka, co má o sobě velké mínění. To je vražedná kombinace. V úzké sukni by toho moc nenasportovala a ta podprsenka – to se taky moc nepovedlo. Peněženka opravdu patří do batohu a ne do ruky. To nám ten týden hezky začíná.

6
maya
Reagovat

Po Osmanym se mi také bude stýskat, i když v poslední době byl evidentně bez nálady, ale nějak jsem si ho s Popelkou spojovala. Pan Vaněk je hodně známý stylista, ale těžko předvídat, jak se postaví k hodnocení, ani si nevzpomínám, že bych ho někdy v této roli viděla. V pátek se uvidí.
Co se týká slečny Viktoriye, je opravdu dost nesympatická, namyšlená, sebestředná, je to typ, který vyžaduje od každého obdiv. Dostalo mě, jak minimálně dvakrát si v rámci toho pořadu udělala reklamu svojí firmy. To snad jde jen na TVB, jinde by to vystřihli. Téma je také nic moc, před nedávnem bylo také sportovní. Tentokrát je to asi těžší pro děvčata, která nemají děti, i když nebylo řečeno, jak velké děti budou doprovázet. Ta sportovní podprsenka, kterou měla slečna, mi připadala nevkusná.

7
Janica
Reagovat

Taky jsem viděla hysterické a netaktní stvoření. Outfit úplně mimo mísu. Je vidět, že nepřemýšlela hlavou. Její poradce – velký sympaťák. Škoda, že mu více nenaslouchala.

8
Kristýna
Reagovat

Myslím, že zadání znělo, že jdou jako doprovod svého dítěte a ne že budou sami sportovat. Takže může jít maminka i v sukni, která je navíc pružná a nevadí při pohybu.
Její chování vůči kamarádovi netaktní bylo. To, že měla peněženku v ruce nevadí, pouze chtěla ukázat, co vše nakoupila.

9
Tempera
Reagovat

@Kristýna: Nevím, jak to bylo přesně řečeno, ale mám zkušenost, že na těchto sportovních dnech se obvykle nějakou formou zapojují i rodiče.

10
ola
Reagovat

Mně se celkem líbí, jak se slečna oblékla. Boty, batoh a peněženka jsou pěkné a ladí. Sukně je strečová, takže pohybu nebrání a paní se může bez obav k dětem sehnout. Bunda také v pohodě. Trochu mi vadí triko – podprsenka, to mohlo být lepší, zajímavější. Ale celkem OK. Nejvíce mi asi neseděl náramek u hodinek. Jelikož sama také nemám ani 160 cm, vím, jak je těžké sehnat něco, co vám sedí a není dlouhé, téměř vše se šije na výšku přes 170 cm. Chování bych neřešila, zase tak hrozné to nebylo, všichni jsou ve stresu, chce se po nich, aby situaci ještě nějak komentovali, takže moc nepřemýšlí a mluví.

11
Valamin
Reagovat

A nejhorší ze všeho je ten „sportovní vÝkend“, kéž by ten dotyčný, co to psal, dostal nějakou pořádnou lekci, třeba pěstí, vyhazov nepomůže. Přípomnělo mi to tohle video: https://www.youtube.com/watch?v=I5cijb5BrSg

12
Martina
Reagovat

Po Osmanym se mi bude určitě stýskat. Jsem zvědavá jak to nov ýstylista pojme – jestli bude také nabízet alternativy každé Popece zvláš´t. Každý, kdo přijde po O.L. má těžkou startovní pozici.
Hodnotím z fotek a děkuji za ně.
Hodnocenímádvě roviny- estetická: hnusná pdprsenka,jinak se mi to líbí,brýle ve vlasech mi přijdou při sportu s dětmi nepraktické (budou pořád padat). Pěkná vkusná, nápaditá kombinace celkově.
Po funkční stránce – si to neumím představit, na kotrmelce to není. Na tleskání a povzbuzování stačí.
Jak nědo psal – pátek rozhodne.

13
Martina
Reagovat

Moc se omlouvám, já si to vždy přečtu- a ty překlepy tam nevidím, asi naskáčou nějakým filtrem v redakci, jinak si to vysvětlit neumím :-(

14
magdalenka
Reagovat

Pondělní Popelka splnila zadání a líbila se mi. Je sportovně, elegantně i sexy oblečená.

15
Michal V.
Reagovat

rekl bych, ze ta seda podprsenka je tu spise pro pany :-) protoze kdyz se budou koukat nahoru tak uz davno zapomenou co bylo dole (aka boty)…

jinak mi prijde, ze se to k zadani hodi, nicmene jelikoz nedavno bylo velmi podobne zadani prijde mi, ze tenhle tyden bude nuda v brne :-).

16
veramala
Reagovat

Je to víkend. I když tady je to výkend. Takže dva, nebo dva a půl dne. Takže bych to viděla ještě na jedno oblečení v batohu. Kalhoty, triko, mikina. Peněz mají dost a na co k takovému oblečení šperky-bižuterii. Viktorie se mi moc líbila a šatník luxusní, na tak mladou ženu. Ale už se kalkuluje a jako většinou vyhraje ta největší mrcha.

17
Ananas
Reagovat

Pondělní outfit je totální kočkpes. Sportovní podprsenka by měla být fakt na sport, to zbytek modelu (až na tenisky řekněme) ani náhodou není. Ne že by takovéhle outfity nebyly sem tam k vidění, k dotyčné vlastně naprosto sedí.

18
Gina
Reagovat

@Ajda: souhlas s tím Osmanym už mne taky nebavil a dos jsem mu nerozuměla.K té holčině včerejší krajně nesympatická všude byla od všeho má klíče asi tak a chudák poradce lítal za ní jak šustpytel.Ten jeji šatník vypadal jako by ho měla celý vypujčený z butiku od kamarádky to nemůže unosit!!

19
Julie
Reagovat

Tentokrát se mi líbí pouze boty a batoh. Podprsenka je na sportovní víkend s dětmi (a to nejen svými) poněkud nevhodná. Sportovní obchody jsou plné velice hezkého oblečení a proto bych popelce Viktorii dala max.5bodů. Nakupovala jako první a na rozmýšlení tedy neměla moc času, ale díky své profesi bych u ní čekala fantazii na lepší úrovni.

20
Amana
Reagovat

No teda nevím,včera ten top na cvičení trochu out,dneska vesta z kožešiny úplně mimo,a jako celek hroznej.Sportovní víkend v sukni asi nebude úplně pohodlnej,existuje snad jiný outfit na tohle téma,kdy se dají kombinovat rozmanité věci,a tenisky to zrovna být nutně nemusí.Sukně mi tam nesedí v obou případech vůbec,nějak si nelámay moc hlavu.

21
maya
Reagovat

@Valamin: Výkend!!! Včera jsem to zahlédla jen krátce, nevěřila jsem svým očím, myslela jsem si, že jsem to bez brýlí viděla špatně, dnes se mi to bohužel potvrdilo. Už jsem začala pochybovat o své znalosti gramatiky. V různých titulcích nebo i v mluveném projevu se na všech komerčních televizích objevují gramatické chyby a bohužel se mnohdy ukazuje neprofesionalita, hlavně ve zprávách.

22
Ajda
Reagovat

Tento týden si asi sedím na vedení, proto jsem do článku vložila foto modelů, které ukázali jako nápovědu při zadání tématu. Proč pořád melou, že skládají outfit k teniskám???

Poradce Zlaty bude Lukáš? Labilní psychopat co už prošel Prostřenem, VM a chyběl už jen Barrandov. Jsem zvědavá, jak k němu přišla, když jí syn tak náhle onemocněl.

Dnes vypadala jako turistka v centru Prahy, rozhodně ne sportovně. Od pracovnice módní redakce bych čekala víc :-(

http://bleskove.cz/celebrity/4925-hysterickeho-laffitu-vyrazili-z-televize-nahradi-ho-tenhle-modni-guru

http://bleskove.cz/celebrity/5596-stylista-celebrit-vanek-nahradil-v-televizi-vyhozeneho-laffitu-a-ted-se-nezastavi

Uvidíme, jak dlouho mu nadšení vydrží a hlavně jak dlouho vydrží. Osmany na začátku taky pěl ódy a konec známe.

23
jarka
Reagovat

Dnešní Popelka byla zcela mimo zadání. Ani sportovně ani sexy natož elegantně.
A to že „dělá“ do módy??

24
Tempera
Reagovat

Já vůbec nevím co napsat. Včerejší ani dnešní model se mi nelíbí. Ještě vyčkám, co předvedou další dvě Popelky. Taky jsem zvědavá co na to řekne stylista. Trochu víc péče by mohli věnovat líčení. Zase ty rudé rtěnky a dnešní Popelka měla tvářičky skoro jako Marfuška. Jen skoro, ale moc do toho nechybělo.

25
Ananas
Reagovat

Dnešní soutěžící totálně mimo. Vlastně mimo všechno.
Ale ono i to zadání: sportovní víkend (vlastně výkend, pane bože!) – podmínka: sexy a elegantně. Už v tom je téměř nepřekonatelný rozpor. A ty ukázkové modely by tu podmínku jako naplnily v čem?

26
Jitule
Reagovat

Výběr modelů mi na zadané téma nějak nesedí. Jako matka vím, že děti se dají doprovázet na sport skoro v čemkoliv, ale podprsenka a chlupatá vesta? To holky přepískly. Dlouhá sukně se mi u Viki líbila. Nosím podobné a je to velmi elegantní, sexy a sportovní. Moc ráda v tom chodím na dětské hřiště. Dá se v tom i obstojně běhat, mám vyzkoušené. Ale brýle na hlavě, barva tenisek a špatně zvolený crop top byly mimo. Ta v chlupaté vestě byla mimo celá. Kožená sukně a svetr možná s trochou představivosti. Ale sukně by musela mít jiný střih. A ta chlupatá vesta fuj. Při představě jak se potím a líná mi chlup při každým popoběhnutí se mi dělá špatně. V tom bych nedokázala tleskat ani na tribuně fotbalového zápasu. Měla jít do víc sportovnější verze. Takhle si doplnila jen šatník a ještě o né moc pěkné a nositelné kousky. Na 23 let je to stará mladá.

27
Evik
Reagovat

Nezáživný,blbý téma… :(( Nečekala jsem,že Osmany už nebude-ani se v pátek nerozloučil… Dnešní outfit hrozný-ta sukně k tomu botasky,ta chlupatina…. nehezký….. jsem zvědavá na zítřek na tu starou…. :)))

28
Martina
Reagovat

Téma nezajímavé,, obehranné. Outfity Poopelek také.

29
magdalenka
Reagovat

@Evik: Máte pravdu úplně ve všem, jenom prosím nepoužívejte oslovení „stará“.Nevím kolik je Vám let, ale stará v padesáti? To je směšné, a až tam sama dojdete tak se tomu zasmějete jak to bylo naivní.Stárnout začínáme až od osmdesáti a to ještě jak kdo.

30
Zdenka_P
Reagovat

Moc děkuji Ajdě za ukázkové modely. Zmeškala jsem zadání a teď jen kroutím hlavou nad oběma kreacemi.

31
Ajda
Reagovat

@Zdenka_P: Já si celou dobu myslím, že ty obrázky ukazují jako stylistovu představu, tak tentokrát jsem opravdu zvědavá, co vlastně nový porotce požaduje. Ale jeho 0 bodů napovídá.
Obrázky jsou sice ze světových časopisů. např. Vogue atd., vidím sport, vidím funkčnost, ale eleganci a sexy nádech marně hledám.

32
maya
Reagovat

@Ananas: To je pravda, znovu jsem si prohlédla ukázkové modely a při pohledu na ně mě napadá jen to, že jdou sportovat ony samy (dívky), k tomu není podmínkou mít sebou děti. Když o tom přemýšlím, zadání není až tak jasné a ukázky to ještě víc zamotaly.
Ještě ke komentáři – neříká se náhodou „zaostávat ZA někým“ a ne „PŘED“ někým?
Modely obou soutěžících byly nicneříkající, neslané nemastné.

33
Gina
Reagovat

Mám takový nápad,aby stylista tu svoji představu kterou ukazuje na modelu oblekla pak Popelka aby se vidělo zda se trefil ono něco jiného je poskládat outfit,ale každému nemusí sedět na živo.Kolikrát jsem se už přesvědčila ,že to co se mi íbí pak na mě vypadá hrozně :-)

34
Ajda
Reagovat

@Gina: To už zaznívá dlouho, jenže pochybuji, že by některé modely z jeho Naomi sehnal v potřebných velikostech pro Popelky. Mě bavilo jak tvrdil, že i silnější postava může mít pruhované či jinak vzorované upnuté kalhoty. Zrovna toto bych fakt ráda viděla. Nebo leginy + krátké topy.

Co stylista to jiný pohled, jsem zvědavá na Filipa. Třeba Osmany miloval leginy a Libor je nesnášel :-)

Filip Vaněk: „Jedete na sportovní víkend, třeba s dětma, nezapomeňte na to, že budete sportovat a budete běhat. A nebudete to mít jednoduché, jede s váma i ten sexy krásnej trenér vašich dětí, takže se musíte obléct sportovně, funkčně, a zároveň sexy a elegantně. Vím, že je to těžké téma, složité, ale věřím, že se s ním poperete.“
A teď babo raď!

35
Hana
Reagovat

K tomu zadání: myslím, že pokud se mám pokusit oslňovat trenéra, tak předpokládám, že takového sportovce nebudu oslňovat koženou sukní a chlupatou vestou, ale spíš sportovním a spíš ležérním oblečením a vysportovanou postavou – zejména ty mladé a štíhlé.Ta trochu starší ( ne stará!) to má tedy obtížnější, protože v 50. letech asi trenéra oslňovat nebude, takže tam bych nějakou tu elegantní sukni již tolerovala. Jinak celý to téma je fakt dost úchylný…

36
Martina
Reagovat

Tento týden by byl asi nejlepší outfit rybářská síť jako z pohádky- sexy to je a trenéra zaujme, sportovat se v tom dá, a když se to nějak nařasí- tak i elegance bude.

37
Jitule
Reagovat

Dnes jsem se dívala hodně kolem sebe a hledala sportovně elegantní model na ulicích. Tak složité to nebylo. Černé legíny, tenisky, flaušová vesta nebo z čeho to teď je, větší taška, péřová bunda a culík. Další slečna tepláková sukně, tenisky, mikina s kapucí, kožená bunda a cross body. Další model tepláky, chelsea boty, mikina a parka. Takových moderních, sportovních a sexy modelů. A oni přijdou v tomhle.

38
Julie
Reagovat

Popelka Markéta se s prominutím „vyhastrošila“. Kožená sukně + holé nohy + tenisky+ chlupatá vesta, to přece nemůže myslet vážně.

39
Ajda
Reagovat

@Julie: Psala na fb jak je erudovaná módní redaktorka s dobrým vkusem, moderním šatníkem a jako jedna z mála zároveň připustila, že nákupy a téma nezvládla.

Lukáš jako poradce opravdu náhoda. Tomu někdo věří? Paní si asi zapomněla koupit sukni.

40
Náhlice
Reagovat

S tim Lukášem to bylo opravdu trapný. Tenhle zoufalec, co se cpe při každý příležitosti před kameru, je fakt velká náhoda. Nemusí z lidí dělat blbečky. Jinak měla mít spíš ty legíny, tohle bylo celkem nevhodný.

41
Jarka
Reagovat

Byla jsem v údivu když si dnešní Popelka vzala punčocháče místo legín. Jaký by to asi byl pohled v případě když by se ohnula k dítěti. A ten poradce to určitě náhoda nebyla.

42
Tempera
Reagovat

Tak nám celý pořad jde nějak do kopru. Dneska to byla naprostá hrůza. Nejdřív to předvádění se v bytě, potom ta náhoda, že potkala profláknutého Lukáše. To už opravdu TV Barrandov přehání. Občas se podívám na Soudkyni Barbaru a tam jsem zase viděla účinkovat některé Popelky. Paní Zlatuše – co napsat? Věstonická Venuše, co si zapomněla doma kalhoty. Ale hlavně, že jí ladí prsten s náušnicemi.

43
Eliška
Reagovat

Krátké šatičky a punčochové kalhoty na velké zadnici, Je to vůbec možné?

44
maya
Reagovat

Dnešní Popelka – myšleno pořad -byla zase jedna velká katastrofa. Na slečně Markétě je vidět, jak je znechucena z toho, že její šatník ostatní dostatečně nenadchl, slečna Viktoriya dnes patrně nebyla úplně ve formě, její hodnocení bylo nějaké umírněné. Paní Zlatuše, co říct k jejímu outfitu? Nepřipadalo mi, že by jí to neslušelo, ale místo punčocháčů měla zvolit nejspíš legíny, když by se musela sklonit k dítěti, nebylo by to nejlepší pohled. Co asi předvede zítra Monika?

45
ola
Reagovat

Dnes by trenér byl rád, že má natrénováno a vzal nohy na ramena. Nesoudná blýskavá tlustoprdka .

46
veramala
Reagovat

@Tempera: Úplně přesně. TV Barrandov začíná být největší brak ze všech stanic. Nezačíná, už je.

47
Ajda
Reagovat

@Tempera: Do kopru jde s každou změnou. Od chvíle, kdy musí radit muži a zároveň je celou dobu čtený komentář zesměšňuje, je to fraška.

Chtěla bych vidět výsledek Zlatuše kdyby měla za poradce čtrnáctiletého syna.
Dnes jsem zvědavá na Moniku, co si pročítám fb, je to pěkně nesnesitelná holka.

Popelky píšou na fb a prý Osmanyho vyrazili v pondělí, stylista nebyl ještě známý, jim přišla už dříve sms se zadáním. No pokud jim posílají předem téma, nechápu pak ty výsledky. A slovo „funkčně“ prý v sms nebylo, to při dotáčení doplnil stylista. Takže ještě větší komedie než jsem myslela.

48
maya
Reagovat

@Ajda: TVB je nejslabší ze všech komerčních televizí, skoro všechny pořady mi připadají absolutně nezajímavé pro širší okruh diváků. Většina z nich je tzv. „mýdlových oper“ a když by jim i náhodou naskočila myšlenka na dobré téma, bud je to zpackane tim, jak je to zrealizované (Popelka) nebo to bez předchozího upozornění přesunou nebo úplně zruší. Délka reklamních bloků je neúnosná, na Popelku se dívám ze záznamu, abych mohla přeskočit reklamu. Štve mě, že dělají z diváků hlupáky. Objevení se Lukáše – to byla tedy náhoda! Tady se naštěstí choval celkem normálně, viděla jsem ho „naživo“, je to cvok. A to, že dostávají zadání esemeskou dopředu je pěkná komedie. Napadlo mě, že možná témata nezadaval Osmany, snad by nedal dvakrát za sebou téměř totožné téma. Jsem docela dost znechucená, mám chuť přestat sledovat Popelku. Ráda jsem chodila na tuto diskuzi, líbí se mi, že je vedena slušně, bez vulgarit a nenávisti.

49
Ajda
Reagovat

@maya: Já tam sleduji jen Popelku a když mám čas a nervy právě na reklamy a mediashopy aj., tak se dívám na Columba. Soudkyni Barbaru nemusím, jsem docela závislák na Súdnej sieni od JOJky a tuhle špatnou verzi nedávám, protože všechno to jsou přetočené díly ze slovenštiny a česká verze je tragédie.

To, že téma nevymýšlí Osmany mám podezření už dávno, minimálně od změny, kdy začal být jen v pátek. Barrandov šetří kde může, jsem zvědavá, jak ještě pořad oseká, aby měli na honorář pro nového, určitě ne levného stylistu. Osobně mi chybí NM, Kočišíka a jeho komenty netrumfnul ani Osmany. Právě absence komentářů stylistů během dílu hodně ubírá na atraktivitě pořadu.

50
Julie
Reagovat

@Ajda: Tak to vysvětluje, proč „lezou“ všechny do sukní a šatů. Slovíčko funkční je v tomto dost podstatné.
Popelka Zlatuše měla outfit barevně super sladěný. Těmi silonkami to nevychytala, ale na legíny si možná netroufla. Jinak boty, kabelka i mikina se mi velice líbí.

51
Zdenka_P
Reagovat

Včera jsem si opravdu připadala jako dítě z mateřské školky, když se po mně chtělo, abych uvěřila „náhodě“. A z pátého „pani, profimváf“ už jsem byla velmi excitovaná.

52
Tempera
Reagovat

Stylistu Vaňka neznám, Mareše bytostně nesnáším. Podle fotky nahoře se mi nezdá, že by byl excelentně oděn, měl by přece jít příkladem. Ale určitě mi někdo vysvětlí, že je to velice trendy a že tomu nerozumím. Nenechám se svázat diktátem, z módy si vybírám to, co se mi líbí a co se ke mně hodí. Někdy si připadám trochu méněcenně, když vidím u mladých děvčat, mnohdy studujících, ty spousty bot a kabelek. Ale myslím si, že bych tolik bot vůbec neunosila a u kabelky je pro mne na prvním místě funkčnost, aby se do ní vlezlo to, co potřebuji a aby v ní vládl jistý řád, nesnáším, když kamarádce zazvoní mobil a ona zoufale hledá, kdeže se ten přístroj v kabelce skrývá. Ale nechám se překvapit. Zítra se už dozvíme co a jak a jestli bude mít cenu na Popelku koukak dál nebo ne.

53
Ajda
Reagovat

Počkáme do pátku, třeba pak zavedu písemné odhlášky, abych tady zbytečně netrpěla samomluvou a mohla v klidu zavřít krám :-)

54
Zdenka_P
Reagovat

Pan Vaněk nevypadá úplně marně: http://vipstory.instory.cz/modni-policie/
Připomínky jsou věcné, konstruktivní, jen je škoda lehce vymknuté stylistiky (jazykové).

55
Mila
Reagovat

dnes to popelce slušelo ze všech nejvíc.šaty moc pěkné.volila bych jen lehce volnější.ale ta mluva neustále vulgární slova mě hrozně dráždí.nejsem náchylná na sprosté slovo ale tohle je u mladých holek je fakt přes čáru.

56
andromeda
Reagovat

@Mila: Souhlasím. Ale co od ní vlastně můžete chtít. Vždyť je ta holka chudák…. Když chodí s volem.

57
Ajda
Reagovat

Šaty za šest tisíc co jí táhnou přes zadek a odstávají kapsy, by si asi mít víc rozumu a platit to ze svého nekoupila. Slovník horší než leckterý chlap, to neustálé volování se nedalo poslouchat, přitom měla takového milého poradce, kde by bez něj byla. Sebevědomí ve svém věku může rozdávat, ale z čeho pramení?!
Outfit se mi líbil, osoba v něm ani trošku.

58
Martina
Reagovat

Ahoj-hodnotím z fotek. Kšiltovka bezvadný nápad, šaty mi přijdou o číslo malé, boty se mi vůbec nelíbí – ale neí to zásadní výtka, celkově pěkný outfit. Jen si nedovedu představit to běhání a skákání v něm.

59
Tempera
Reagovat

Celkově by se mi to docela líbilo, ale jestli splnila téma, to bych si netroufla tvrdit. Šaty mohly být trošku volnější a kabelku bych asi dala jinou. Co se slovníku týče, ten je opravdu hrozný, ale není jediná mladá dívka takto mluvící. Na FB se velice razantně (někdy až drze) obouvá do jakékoli kritičky a dokonce zapojila i rodinu. Já osobně si stojím za tím, že když se někdo přihlásí do jakékoli reality show, jde s kůží na trh a ostatní mají právo na kritiku. Takové to – běžte si to zkusit apod., to neberu. A když už se Monika vyjadřuje písemně, měla by trošku zapracovat na gramatice.

60
Ajda
Reagovat

Monika na fb píše, že si oblečení po soutěži vyměnila, že je to běžné a povolené. Tak to už z nás dělají total blbce.

Ani se Osmanymu nedivím, že měl Popelek plné kecky, z takového materiálu, co produkce vybírá se určitě brzo zhroutí i nový stylista :-(

61
Hana
Reagovat

@Ajda: přesně tohle mě taky napadlo! Už za Osmanyho jsem si říkala, že výběr adeptek je fakt marný a litovala jsem jej. Od té doby je to čím dál horší- fakt hroznej „materiál“. Když jsem v úterý slyšela slečnu Markétu (která mate svým submisivním vzhledem), jak pod tlakem doslova šikanuje svého přítele, tak už mě včera ani moc nešokovala Monika svým slovníkem. Když jsou naštelované před kamerami, tak švitoří jako něžné víly, ale teprve při zátěži se ukáže, jak je to doopravdy. Vzhledem k nulovému přínosu v oblasti módy jsou tyto prvky reality-show asi nejzajímavější momenty. Jak tady někdo napsal: ten pořad má dobrý nápad, ale mizerné provedení.

62
ola
Reagovat

Tak nakonec proč by si to zboží nemohly holky vyměnit. Taková je běžná praxe v obchodech, že Vám do 14 dnů nepoškozené zboží (pokud možno s visačkama, ale není to nutné) vymění za jiné. Určitě toho využívají. V soutěži koupí něco ve stresu a pak vymění za jiné zboží ve stejném obchodě nebo za jinou velikost . Na tom není nic neobvyklého.

63
Tempera
Reagovat

@ola: Ano, výměna zboží za jiné není nic neobvyklého. Ale pokud jde o nějakou soutěž, tak by to nemělo být dovoleno. To by si pak opravdu každá mohla vzít co jí přijde pod ruku, protože ví, že si to pak stejně vymění.

64
Ajda
Reagovat

@Tempera: Taky mám podobný názor.
Výměna u klasického zákazníka je běžná, ale ony platí cizí kartou, doklad jde produkci na vyúčtování, co mě napadá, že Barrandov jim to z nouze už povoluje sám. Pokud mají sms se zadáním předem, musí být teoreticky nachystané.
V NM to jednu dobu taky podle diskuse šlo a hodně to kritizovali.

Dnes to vypadá, že podle stylisty nesplní zadání, ale hadry jim nikdo nesebral, když je mění.

65
Kristýna
Reagovat

Četla jsem na facebooku komentáře a spoustu kritiky na Moniku a nejenom na její slovník ale i na její ofinu. Monika a spol.(zřejmě rodina a příbuzní) reagují velmi agresivně až sprostě. Proboha proč? Přece se ví, že není člověk , který se zalíbí lidem všem. A ta ofina jí opravdu nesluší!!!

66
Jarka
Reagovat

Moniky outfit byl hezký, nejvíce ty šaty. Pokud je vrátila, tak velká škoda, hodně jí slušely. Kritiku by měla brát jako inspiraci ke změně. K té ofině by se hodil jiný sestřih
vlasů, již od spánků postupně setříhané a ofina nebude působit tak dominantně.
Šatník má hezky vybavený.

67
Julie
Reagovat

V rychlosti jsem mrkla na včerejší záznam. Šaty jsou fakt moc hezké a popelce Monice tento střih sedne. Boty se mi zprvu nelíbily, ale proč ne a kabelka mi taky nevadí. Ještě bych pochválila hodinky, ty se mi jako jedny z mála v posledních dílech líbí. Výměna oblečení by v soutěži neměla být povolená.

68
ola
Reagovat

Proč by výměna neměla být povolená? To jako ty hadry je lepší hodit do kýbla? S takovým plýtváním a zacházením se jako ztotožňujete? Nechápu. To mají mít jako za trest, že se přihlásily do soutěže a že si v tom stresu koupily něco nevhodného. Ještě jim přikažte, že by to měly povinně alespoň rok nosit. Tak nás v televizi pobavily, utratily tam svůj čas i trochu svých peněz za dojíždění a pohoštění. Tak proč by nemohly alespoň těch pár hadříků z toho mít. Nebuďte nepřejícné, nejsou to žádné velké peníze.

69
Johana
Reagovat

Na fb chodím výjimečně, ale teď mi to nedalo a začetla jsem se do komentářů včerejší slečny. Tolik sprostoty a agrese v mladém člověku, který je, podle vlastních slov, spokojený sám se sebou a se svým životem, jsem nečekala…se divím, že to zatím nesepsula tady.
Musím však uznat, že včerejší outfit nejlepší byl, akorát místo kabelky bych zvolila baťůžek. Šaty pěkné, při záběrech z blízka bylo vidět kvalitní zpracování. Je pro mě přijatelnější, když se půlka kreditu uvalí za kus oblečení, než pak z nouze nakupovat drahé hodinky, které leckdy do tématu ani nepatří.
Budu dnes ale bedlivě sledovat, jestli ty černé knoflíky nevystřelí, až si slečna sedne do křesla:)

70
míla
Reagovat

hm tak dnes jsem byla na rozpacích.stylista se časem vybarví ale ty ženské byly na něj jak hokynářky na trhu.v půlce jsem to chtěla vypnout ale neměla jsem dožehlené prádlo:))

71
Ajda
Reagovat

Stylista se mi líbí, bylo vidět, že není zvyklý na takové chování co dnes předváděly holky. Jeho hodnocení bylo trefné, jeho návrhy odpovídaly nápovědě, bude fajn sledovat jak bude hodnotit v dalších týdnech. Být to blbec, tak na jeho názor třeba Krainová nedá, a ač ji nemusím, oblečená bývá skoro vždy super.

72
Johana
Reagovat

Tak dnes mi bylo stylisty docela líto, jak Popelky kdákaly a klovaly, ale je fakt, že to téma asi dostatečně upřesněno nebylo. Doufám, že Filip nebude moc často opakovat ,,každá pes, jiná ves“ a jsem zvědavá, jak dlouho vydrží…ještě jednou podobná parta, jak tento týden a myslím, že tento kšeft dobrovolně vzdá.

73
maya
Reagovat

Tak to byl zase zážitek! Vůbec nechápu, jak se může někdo takhle chovat, opravdu jak hokyně, na stylistu štěkaly jako kdyby to byl jejich kamarád (ani k němu by to nebylo vhodné). Už jsem tady psala, že téma bylo zadáno dost zeširoka, Popelky si ho vyložily po svém, ale jejich reakce nemusela být tak ostrá. Po této zkušenosti by si tvůrci pořadu mohli uvědomit, jak se pro příště vyvarovat těchto situací. Outfity navržené pro sport panem Filipem byly podle Popelek „moc sportovní“. Tak tomu asi opravdu „nerozumí“ a také jsem zvědavá, jestli ho to časem neotráví. Snad to tento týden byla výjimka.

74
Tempera
Reagovat

Dneska to muselo být pro stylistu náročné. Ať už to bylo se zadáním, jak chtělo, to jak se Popelky chovaly bylo hrozné. Chvílemi mi připadaly jako hejno kdákajících slepic. A Monika je opravdu odrzlá, ještě se hádá na FB. K tomu jejímu -a kde je teda ta elegance bych připomněla, že jsou ženy, které i v pytli budou vypadat elegantně a sexy. Taková Monika může mít na sobě co chce a nikdy elegantní nebude, stačí aby otevřela pusu a je po všem.

75
mili
Reagovat

Dnes mi bylo stylisty líto, určitě nečekal tolik kdákání. Doufám, že to bylo vyjímečně a příště budou popelky slušnější. Taky jsem za celý týden nepochopila proč nemély legíny a trička nebo mikiny , prostě oblečení na běhání.

76
Martina
Reagovat

Koukla jsem na záznam. Nesmírně mne rozčiluje neprofesionalita kameramana ( oni snad vyměnili i toho za nějakého synovce Brožové) – ty nonstop useknuté hlavy by jinde neprošly ani na fotkách.
Stylista je sympatický a jeho avržené outfity jsou pěkné, sexy nejsou -ale to při pohybu s dětmi není podstatné.
Neslyšela jsem zadání v pondělí. Pojetí zadání od stylisty mi přijde mimo mísu. S dětmi jsem se na sportovní odpoledne chodívala ( tak 15 let zpět) a mamky sportují jen symbolicky- pár poskoků v pytli, balacovat s něčím ,ať tonespadne. Vžádném případě nejde o běhání 1500, jak si stylista myslí. Prvořadé je hlídaz děcka a dělat jim servis. Možná to maj v Praze jinak.
Holky byly na stylistu oprsklé dost,ale podle mne právem, zadal téma, které sám špatně uchopil.

77
veramala
Reagovat

@Ajda: Úplně přesně. Do té reklamy na přihlášení- je vám 20, 30. 40, 50, nebo víc , by měli přidat větu- a jste-li pořádné blbky, tak se přihlašte.

78
Tempera
Reagovat

Já jen doufám, že další soutěžící budou na úrovni, ne jako tahle squadra. Slečna Monika Jursová neustála kritiku, to jak se hádá na FB a nazývá ostatní diskutující kr-vami, to jsem už dlouho nezažila. Bylo by dobré, kdyby před přijetím do pořadu soutěžící zvládly nějaký rychlý psychotest.

79
Ajda
Reagovat

@Tempera: Taky si to tam pročítám, jsem snad poprvé ráda, že mě, nevím proč hned na začátku, ještě za Libora a v době kdy byli na fb velmi hakliví na kritiku blokli, jeji styl a hrubky jsou děs běs. Celou dobu čekám, kdy vystartuje i tady, ale je plně vytížená fb ;-)

80
Johana
Reagovat

@Martina: taky jsem si říkala, že museli vyměnit i kameramana – záběry na celý soutěžní model jen rychlé a z dálky, zblízka jen záběry na jednotlivé části a ještě ne na ty, o kterých se právě mluví…takže museli vyměnit i střihače, protože s Osmanym se to pomalu zlepšovalo. Teď musím obraz zastavit, když chci něco vidět, nebo nejlépe kouknout na Ajdiny fotky.

81
Ajda
Reagovat

@Johana: Ani nekomentuji kvalitu záběrů a to jsou často přímo v tv irozostřené. Jednu dobu bylo zlepšení, ale asi jim zdrhnul a zase je tam amatér. Některý záběr i desetkrát, a stejně ne vždy je to ono. Z některých fotek nejsem nadšená, ale občas je to maximum.

82
Gina
Reagovat

Také přidávám hodnocení týdne,slečna co byla první (blondýna) nesympatická ,drzá a vzpupná si vedla stále svou chudák stylista neměl šanci se skoro vyjádřit všechny jeho rady holky zazdily.Nepochopily vůbec téma i když jim ho asi 5x opakoval tak to potom vzdal.Jsem zvědavá na další díly jak si poradí a jak dlouho ho to bude bavit.

83
Tempera
Reagovat

Souhlasím s tím, že kvalita záběrů modelů je hrozná. Někdy si fakt nestačím pořádně model prohlédnout, ještě, že tu jsou Ajdiny fotky. Mám pocit, že se soustředí akorát na detal náušnic, popř. hodinek. A stylistovy modely by opravdu vypadaly líp na figuríně, to je na tom TV Barr tak zle, že nemůže pořídit figurínu, jako měl Osmany?

84
Tutu
Reagovat

Některé komentáře tu jsou hlavně trochu mimo, vzhledem k tomu, že foto inspirace od stylisty je pro nás diváky. Slečny soutěžící žádné fotky jakožto nápovědu nedostávají, ale chápu že to může být zavádějící.

85
Ajda
Reagovat

@Tutu: Dovolím si nesouhlasit. Slečny a i paní soutěžící jdou soutěžit, mají přístup minimálně přes mobil na internet (inspirace) a ONY mají zapnout mozek a přemýšlet. Divák má tedy nápovědu (odkud má vědět, že ji neměly i ony v notebooku), může tedy posuzovat, zda zadání plní nebo neplní podle představy stylisty i jeho. Když jdu soutěžit, musím i něco předvést, bohužel většina nevybočí ze svých zajetých kolejí (ne)vkusu a podle toho vypadá výsledek. Divák nemusí analyzovat co je a není v zákulisí, divák vidí sestříhaný pořad a ten hodnotí.

86
Tempera
Reagovat

@Ajda: Stoprocentně souhlasím. Myslím, že příspěvky „ola“, „tutu“ a některé další píší Popelky (třeba i ty, které byly v soutěži dříve) nebo jejich kamarádky a příbuzní, viz debatu na FB. Nakonec, komu se zdejší debata nelíbí, nemusí sem chodit. Přece se nebudeme přetvařovat a psát něco, co necítíme, abychom se snad někoho nedotkly (my ženy).

87
Hana
Reagovat

Soutěžící bez jakéhokoliv respektu ke stylistovi, který snad ve svém oboru něco znamená a dokázal. Chyběla mi tam pokora a snaha se něčemu přiučit a pochopit, ale na to by asi musely mít v hlavě mozek. Přimlouvám se při výběru za IQ testy a ty, které nedosáhnou alespoň 90 – nebrat! Argumenty typu: nechtěla jsem sportovní oblečení, v sukni umím běhat – jsou úplně mimo mísu. Škoda, že to produkce nedotáhla do konce a nenechala je běhat někde na dráze aspoň jedno kolečko se vším, co na sebe navlékly- když už zábavný pořad, tak se vším všudy!:-))
Stylista udělal také několik chyb: do zadání tématu zbytečně zakomponoval děti, běhání mělo být jednoznačněji zdůrazněno ( když pominu, že nedávno zadal stejné téma Osmany). A ve studiu si neuměl získat respekt. Tady měl Osmany jednoznačně navrch-přestože byl v hodnoceních ( na můj vkus někdy hodně) laskavý, žádné diskuze nepřipustil a dal jasně najevo, kdo „je tady pán“! :-)

88
Jitule
Reagovat

Jedna věc je určitě téma špatně pochopit. Ale podle mě, když holky zjistily, že je téma neuspokojí vyprdly se na to. Oblečení za 10 tisíc jim zůstane a na výhru se můžou vykašlat. A jinak téma prostě blbě zadal. Děti a běhání nejde moc k sobě. Popoběhnout za dítětem a podat mu z kabelky pití není jako jít si sama zaběhat několik km kolem přehrady. A obzvlášť v Praze, kde každá druhá maminka nosí Obag a kabelky od MK a v lodičkách šmaděruje kolem parku s jednou skluzavkou. :-)

Přidat komentář