Panáček v reality show

Popelka (10.10. – 14.10.): Bohémský look

10. Říjen 2016 | napsal(a): | reality show: Popelka

pop1

Osmany Laffita si pro tento týden nachystal skvělé zadání, které by nemělo být pro nakupující Popelky žádným problémem – Bohémský styl! Ten rozhodně není jen o vlně hippies, byť ta hraje podstatnou roli. Tato móda je pozitivní, uvolněná a může ji nosit v podstatě každá. Lichotí ženské postavě, je neuvěřitelně pohodlná a vypadají v ní dobře všechny věkové kategorie. Osmany má jedinou podmínku, nechce vidět módu 60. let, ale šmrncovní a moderní outfity roku 2017, tedy vlastně nadčasové téma.

Popelky

popelky

V pondělí nakupuje Helena (55), další dny uvidíme Eriku (25), Darinu (43) a Michaelu (23).

Pondělí – Helena

Helena

19 bodů

Úterý – Darina

darina

23 bodů

Středa – Erika

erika

18 bodů

Čtvrtek – Michaela

michaela

18 bodů

Pátek – FINÁLE

1. Helena 19 + 9
2. Darina 23 + 4
3. Michaela 18 + 6
4. Erika 18 + 5

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 54
1
Xaveraj
Reagovat

Jsem nepoučitelná a opět jsem neodolala v naději, že konečně něco uvidím. Vůbec mi nevadí, jak je první dáma oblečena, splňuje atributy ,,bohémského stylu,,. Je to styl nadčasový, volný, od všeho kus. Takže, co se bude nosit v l.p.20117 se nosilo už dříve a tedy stále, je to styl malířů, básníků a jiných umělců, tedy od vseho něco. Snad jen to triko by měla mít velké, volné, nebo halenu..to je fuk dlouhé svetry jsou vhodné, boty koně naprosto důležité,barvy výrazné, červená je v poho, látka toho šátku naprosto odpovídající. Každá žena si to musí upravit na svou postavu i povahu. A teď k těm dvoum holčičkám, děvčata neví,co plácají a pravdou bude, že se budou ,,prát,, a ta paní, ta jen papouškuje, aby nebyla z ,,davu,,. Ta slečna, cosi trochu šlape na jazyk, ta bude záporka…nicméně, dnešní Popelka, splnila podle svého uvážení, možná bych jí vice rozcuchala vlasy, ale to jen… Takže hrrr na ně..

Reagovat

Chybí mi tam punčochy. Těžké boty na to, aby byly naboso a nohám by taky prospěly.

3
Marie
Reagovat

Dnešní popelka Helena splnila bohémský styl,byla skvělá,měla dostat více bodů-oprávněně,moc jí to slušelo.

4
Janica
Reagovat

Ano, Helence to slušelo, odebrala bych peříčka. Určitě bych dala 8, – za peříčka a chybějící punčochy, jinak OK. A jsem móóc zvědavá na ostatní.

5
Tempera
Reagovat

Dnešní Popelka podle mne to téma docela zvládla. To zas bude tento týden parta hic. Ta mladá v krátkých šatičkách je těhotná? Já jsem na ni pořád koukala a zdálo se mi, že má velké bříško, ale možná měla jenom blbý střih šatů. Jinak všeobecně nechápu, proč dámy kolem padesátky neodloží minisukénky. Myslím tedy v civilu, v Popelce dejme tomu, že to lze tolerovat. Ano, mnohé mají štíhlou postavu, ale co si budeme povídat, ty nožky v tom věku už nejsou to, co bývaly. Jinak zase všeobecné kecy, že nechtějí vyhrát, že jdou do soutěže pro zábavu, pro zkušenosti a aby se posunuly někam dál. To poslední mě fascinuje, to je nějaká nová mantra, všude se všichni někam chtějí posunout. A ještě, jsem starší generace, aby mě někdo neobvinil, že napadám starší ročníky.

6
Eliška
Reagovat

Bohémský styl je tak rozmanitý, někdy se mi líbí a někdy ne. Paní Helena se mi moc nelíbila, peříčka ve vlasech ano, kolem pasu už ne a ta minisukně, ještě k tomu bez punčoch, k jejím věku opravdu ne!! Boty a kabelka o.k.

7
Evik
Reagovat

Myslim,že to paní zvládla celkem fajn,není to nejhorší,akorát se mi tam nelíbí ten červenej šátek,a to triko,ale jinak celkem dobrý. :-)) Jinak ty tři nádhery jsou nesympatické,a kritické tedy dost-zatím jsem si tedy ale nevšimla,že by byly nějak „zvlášt úžasně“ oblečeny, a budou si tu hrát na odbornice… :D přijít v legínách to je skutečně móda až na půdu…. :D

8
Julie
Reagovat

Další Popelky, které zřejmě nikdy neslyšely o praktice věšení oděvů naruby.
Paní Helena je přesně typ pro téma tohoto týdne. Škoda, že nezvolila dlouhou sukni. A to tmavé triko ji taky moc neslušelo.

9
Xaveraj
Reagovat

Ajaj…dneska se bavím..nákup v Desigualu…to si prostě ,,muším,, koupit…

10
Ajda
Reagovat

@Xaveraj: Já „nemuším“ ani omylem! :D

A zase legíny, brrr. Darina vypadá o deset let starší. Jestli tohle je k zadání si zrovna jistá nejsem. Sice značka sama o sobě tomu nasvědčuje, ale čekala bych spíše jejich šaty nebo tuniku. Chybí mi tam volnost, hravost, je to takové moc usedlé :-(

11
XaveraJ
Reagovat

@Ajda: to byla ironie… jak bych řekla podle jednoho starého vtipu. Všude samej Desigual, pomalu se bojím otevřít ledničku… ale musím říct, že ten kardigan je docela pěkný, boty naprosto k tématu nevhodné.. nemá už ani cenu to nějak komentovat, ale co musím to je ta mladá šišlavá, kruciš haní mi jméno, jsem totiž Michaela.. teda ta je tupá.., mám už z toho srandu….

12
Evik
Reagovat

Ty legíny za 899kc?? :D no ty vole,za legíny bych dala max. stovku…. :D Jinak dnešní slepice nic moc-halena hezká,ale jinak legíny fakt neee… :)) doplňky taky nic moc…

13
Tempera
Reagovat

První dojem – papoušek. Už mi chyběl jen kapitán Flint s dřevěnou nohou. Nechápala jsem ty dlouhé monology, které vedla na konci u hodnocení. Slečna Michaela by se měla co nejdříve objednat k logopedovi a neuškodil by ani rychlokurz slušného chování. Působí tak nějak drze až vulgárně.

14
Ajda
Reagovat

@XaveraJ: Já od chvíle, jak to tele řeklo, že je květinářka jí říkám Růža, Michaela mi tam vůbec nenaskakuje :-)

15
Hana
Reagovat

To je zase sestava, opet trpím, dívat se na to online nesnesitelné, z nahraného pořadu už vybírám jen pasáže nakupování a závěrečné hodnocení. Bože, takový krásný a svobodný téma! Paní v letech v obtažené mini ( jinak paní velmi fotogenická s hezkou postavou, škoda!) a ta dnešní vypadala jako její vrstenice, ale více při těle ( Bože, zase legíny?!!) a poprvé alespoň někomu prospěla ta tuna make-upu (paní by měla navštívit dermatologa). Divím se, že Osmany má stále sílu udílet nějaké rady, já myslím, že je to marný…

16
Jarka
Reagovat

Dneska byla hezká kabelka a halenka. Kalhoty by se hodily spíše volné, ty legíny jsou tak pro děti ze ZŠ. Myslím, že vybrat něco k tématu není jednoduché, jsem zvědavá na další dvě dívky, jak se s tím poperou.

17
Kristýna
Reagovat

Tak nudný díl, jsem už dlouho neviděla. To je tedy „čtyřka“!! Toho obrazu v obýváku jsem se úplně lekla. Paní Darina si vybralo dost ošklivé boty a zbytek až na legíny ujde.

18
Martina
Reagovat

Mi se z úterý naopak zase líbí jenom boty. Jinak je to takové nijaké.
Moc o tématu nevím, ale tuším, že se z toho dá vytáhnout hodně ženský look.

19
Julie
Reagovat

Popelka Darina zvolila velice hezkou kabelku i tuniku. Lodičky malé, legíny už tady zhodnoceny byly. Celkově to na mně bohemsky nepůsobí. A to válení se v cizí posteli je nechutné.

20
Ajda
Reagovat

Výsledek zatím asi nejlepší, moc hezký top a i kraťasy se jí k němu celkem hodily. S kozačkami mám problém, ale to i proto, že tento typ nemám ráda. Kabelka k tématu sedí, klobouk už byl zbytečný, chtělo se lépe učesat. Dnes se ty tři zlé sestry předvedly v plné kráse. Zapšklostí vedla celý díl Helena. Ty dvě hvězdy byly snad sexy? Co čekaly, aby to bylo to jejich „sexy“? Jednoduchá Michala, která vždy jen blbě čumí, než vypotí větu typu : „…. říkala, že má malé bydlení, tak čekám malý byt!“ Dnes to vypadalo, jako by se těch dvou bála dát víc bodů a Helena zase dělá vše proto, aby nebyla poslední.
Erika tvrdila, že je posedlá botami. No nevím, těch pár nic moc škrábů?

https://www.prozeny.cz/magazin/krasa-a-moda/modni-trendy/41806-uvolnena-moda-v-bohemskem-stylu-tyhle-kousky-vas-budou-bavit

http://www.fotogaleriemody.cz/clanky-a-galerie/modni-trendy/podlehnete-bohemskemu-stylu

21
Tempera
Reagovat

Nemůžu napsat, že mě to ohromilo, ale zatím asi nejlepší. Boty nad kolena se mi nelíbí, spíš bych asi dala nějaké sandálky. Ty tři grácie dnes byly opravdu jedovaté, překvapila mě Helena, do té bych to neřekla. Taky nechápu, co pořád podle nich mělo být sexy. Darina plnou pusu řečí a neumí se ani učesat, každý den vypadá, jako by právě prolétla roštím. A šišla Michaela v rozcajdaných zlatých botkách – ale je pravda, že v bodování byla spravedlivější, možná by dala i těch 8, kdyby tam neseděly ty dvě.

22
Eliška
Reagovat

Erice to hodně slušelo a sexy byla dost. Outfit je výstřední a tak nevím zda výstřední=bohémský. Děvčata ji obodovala nesprávně, myslím ze závisti.

23
Jarka
Reagovat

Erika to měla hezké, ale chyběl tam nějaký „rozevlátý“ vršek. Klobouk i halenka jsou úžasný. Zatím žádná Popelka nešla do nějakých rozevlátých šatů, zatím samé upnuté sukně, legíny a kraťásy. Ohodnocení od soupeřek bylo nefér. Uvidíme jak to zvládne zítra Michaela. Nelíbí se mi, že o ní někdo ošklivě mluví např.jako o šišle. To byla věc jejích rodičů, když byla ještě malé dítě ale snad se to dá ještě spravit, musí sama se o to postarat. Jako floristka snad bude mít cit pro něco hezkého a ženského.

24
Evik
Reagovat

Halenka a kratasy se mi líbily moc,zbytek k sobě (viz. kozačky) moc ne,a nevím zda to úplně je do tématu něco mi tam chybí… no uvidíme co ještě přinese zítřek :)) :D

25
Tempera
Reagovat

@Jarka: Michaela je už 5 let plnoletá a dávno mohla se svým problémem něco dělat. Ale velké její plus, myslím, že není zákeřná, což se o těch dvou dnešních jedubabkách nedá říci.

26
ludmila
Reagovat

Hm tak za mne:
pondělí – připomínalo mi to hipies a to být nemá
úterý – nebylo by to špatný, ale bílá halena, hrozná kabela s dlouhým páskem a střih vlasů, vypadala jako udržovaná šedesátnice, vzhledem ke střihu vlasů, chtělo to něco rozevlátějšího
středa – já naopak mám problém jak s topem, tak s kraťasy, ten klobouk to podle mne dostal někam výš díky ujetosti

27
ludmila
Reagovat

Bohémský styl si představuju jako něco lehkého, tady všem třem lehkost chyběla. No je pravda, že bohémský styl může být hodně variabilní, ale přesto největší lehkost šla z pondělní paní, přestože se mi moc nelíbila.

28
Didiii
Reagovat

Tento týden katastrofa…ududlaná, uhuhlaná čtveřice…. Ještě že tam byla aspoň ta veverka :)

29
veramala
Reagovat

Každý týden si ženský kupují co jim chybí, nebo co se jim líbí a co si myslí že jim bude slušet. Je tolik možností si zjistit o čem ten či onen styl je. Výsledek sice ovlivní nabídka a velikosti, ale taková katastrofa jako černé kozačky a slaměný klobouk? Opravdu jsem zvědavá na výsledek v pátek.

30
amana
Reagovat

Ani jeden“aufit“ a vau,jak říká starší paní,se mi nezdá bohémský,jak by ten look měl být,takový nanicovatý,nevím,něco mi tam u všech něco chybí,nemám úplně pocit,že ten který model je pecka a splnil téma,boty dneska strašný,i když ani ne boty,ale spíš vnitřek, absolutně se nehodící do těchto bot.Jsem zvědavá,co na to zítra Osmany.

31
Ajda
Reagovat

Dnešní Michaela je mladší než Erika a u ní ty dvě jedubaby nečekaly sexy „aufit“ ? Stará, mladá, zase bez punčocháčů. Boty za tu cenu neskutečně ošklivé. Už mi chybí jen nůše a šátek na hlavu!

32
Marta
Reagovat

Vídávám jen pár minut v týdnu + fotky na této stránce (díky za to, musí s tím být dost práce), ale přijde mi, že se z Popelky stává Módní peklo :-( Přitom v posledních třech týdnech konečně super témata s kterými bych si poradila i já, ač módní trendy tak moc nesleduju… Škoda

33
Janica
Reagovat

No to byl zase týden, dnešní Michaela by určitě neměla nosit nabírané sukně. Je hodně silná v bocích a v té dnešní sukni byla jak selka. Nelíbilo se mi na ní nic. A ještě nepěkně kroutí rty. Ani ostatní Popelky se nevyznamenaly, taky jsem zvědavá, co OL.

34
Ajda
Reagovat

@Janica: Má blbej zvyk vystrkovat při mluvení bradu a to působí hodně útočně :-(

35
magdalenka
Reagovat

Holky, já už vůbec nemám chuť tuto hrůzu komentovat. Celý týden nemastný, neslaný.
Na bodování Osmanyho jsem moc zvědavá.

36
Evik
Reagovat

Dnešek tedy celkem děs-v té sukni mi přijde hrozná,v těch botech taky….. nelíbí se mi moc tedy… :-(

37
Tempera
Reagovat

Auvajs, auvajs. To se nedá. Ten vršek by si asi babička nevzala, ale ostatní ano. Boty příšerné, ještě zdůraznily její docela silné nohy, pořád mi to na ně stáčelo pohled, tak nějak ty nohy svítily. Děsné vlasy, ten béžový hadr, svetr, či to mělo být. Jenom nalíčení bylo dobré, hlavně neměla rudou rtěnku.

38
helena
Reagovat

na mladé dívce to není hezké,mám tu samou sukni,ale už mi bylo 70

39
maya
Reagovat

Tento týden je opravdu výborné téma, soutěžící mohou popustit uzdu fantazii, zatímco výsledky jsou opravdu tristní. Eričin model byl spíš sexy než v bohémském stylu, ty dvě závistivky nebyly schopné si to přiznat. Michaele to opravdu vůbec neslušelo – tedy oblečení. Jinak nalíčená byla moc hezky, vytvořilo jí romantický vzhled, vlasy také dobré s tou čelenkou, halenka by šla, ale ta délka sukně s typem bot k sobě vůbec nepasovaly. Mimochodem – Helena mě dost zklamala svým zlým chováním. Možná to je v důsledku její nemoci, asi se vrhla do tohoto dobrodružství příliš brzy, sama říkala, že je unavená. Darina má fakt strašnou pleť, vlasy jak vrabčí hnízdo, ale to jí nebrání v tom, aby pronášela soudy o ostatních jako poslední spravedlivá. Ovšem co mě úplně dostalo bylo to, jak Erice počítaly – ještě dokonce i na kalkulačce, kolik stály její kabelky, no co to je za lidi? Vůbec se nedivím, že se Erika ve čtvrtek přesunula na vzduch, aby je nemusela poslouchat. Také jsem zvědavá, co na to Osmany.

40
Ajda
Reagovat

Osmany toho dnes asi moc nezmůže, vyhraje díky bodům Darina, pak Helena a třetí tipuji že dá Eriku a Michala bude poslední. Pět bodů je velký rozdíl a on nerad zasahuje do jejich vlastního hodnocení. Týden opět o všem možném, jen ne o módě.

41
Martina
Reagovat

Výraz „módní peklo“, které tu někdo použil mne pobavil a je docela výstižný.
Nejvíc se mi líbí Erika ( kozačky mik teda vadí), Míša- sice sympatická, ale strašák do zelí
(vypadá jak babka). Darina mi přijde na okraji tématu, Helena – od pasu dolů divné, neumím říct proč ( jak říkával Maroš – „nehraje to“).
Třeba bude mít Osmany dnes dobré nápady.

42
Julie
Reagovat

Ať už ty jednotlivé kousky Michaele sluší, či né, možná se tomu bohemskému stylu blíží nejvíce. Volnost, beztvarost, flegmatičnost…. Taky jsem zvědavá na Osmanyho názory a návrhy.

43
Ajda
Reagovat

Chyběly mi tam šaty, doufám, že Osmany nějaké předvede. Jak řekl – jeden kousek má být oversized, druhý může být na tělo, což splňuje Erika (jako že nevidím kozačky a klobouk). Jenže bodů má díky těm dvěma kozám málo :-(

44
Ajda
Reagovat

Tak jsem se pěkně sekla :-(
Modely Osmanyho se mi nelíbily, Darina podle něj neměla bohémský styl, proč tedy nevrátila vše co koupila? Dvojí metr? Zajímavé, jak dnes všechny byly „chytré“.

45
Tempera
Reagovat

Nějak jsem nepochopila, proč byla Darina druhá, když dle Osmanyho byla úplně mimo bohémský styl. Modely Osmanyko se mi nelíbily. Já bych asi dneska první místo neudělila vůbec. A paní Darina opět neučesaná a v hovoru s Osmanym byla tak nějak trochu mimo.

46
ola
Reagovat

Kdy už Osmanyho vymění? Baví mě čím dál méně. Takhle se lidi nenaučí slušivě oblékat. To bylo strašný, vůbec nic nebylo hezké a slušivé a ještě Darině pochválil elasťáky a Heleně narazil ten pytel na hlavu. Fakt hrůza. Libor se musí uválet smíchy. Nebo rozbrečet?

47
Ajda
Reagovat

@ola: Libor brečí jako želva! Samé legíny a ropa, ropa a zase ropa :-)

48
Martina
Reagovat

Mise Osmany modely líbily. Darinu bych si ale v Osmanyho modelu představit nedovedla.
Jenom mi vadí ty batohy, které tam furt cpal. batohy – neéé.
A mrzí mne, že kritizoval Eriku, líbila se mi nejvíc.
Čepky taky nemusím, ale respektuji, že někomu sluší.

49
Gina
Reagovat

Tak týden za námi a popravdě jsem zděšená co na sebe „popelky poskládaly!
Já nevím bud je to stres ve kterém vybírají a skládají outfit nebo se nepodívají jak to zadané téma má aspon trochu vypadat jak to tu někdo napsal ,spíš si vybírají co jim doma chybí prostě trága…
ted k Osmanimu, jeho modýlky na té paně mno která by jste si to vybrala?oni na to koukají a jen ta Darina se vzepřela a řekla ,že by to nechtěla .Ty čapky no to chce hodně odvahy to nosit vypadala jako Troll…Osmani Osmani nějak to flákáš…

50
Ajda
Reagovat

Holky, co říkáte na Osmanyho tvrzení, že je jedno, kolik je nám let, že stačí mladě myslet a můžeme mít na sobě vlastně cokoli (volný výklad). No já nevím, mám ráda barvy, nesnáším černou, jsem závislá botařka, ale některé věci nechávám už těm „mladším“. V modelech od Osmanyho, co měl pro Helenu a Darinu bych fakt nevyšla. Sukni těsně nad kolena ano, ale legíny nebo rozškubané rifle nee. 7/8 rifle a barevné vzorované silonové ponožky do mokasín nebo metalických lordsek, to klidně nosím, ale batoh, čepici nikdy!

51
míla
Reagovat

já nevím ze začátku to byla zábava ale upadá to.včera modely na figurínách divné a holky na ně koukaly taky divně. když navlékl Erice na hlavu čepici na stranu už mi chyběla jen lopatička přišla mi jak trpaslík:)klobouk jí slušel víc i když asi mimo téma.Heleně ta čepice taky nesedla a na Darině si ten model taky neumím představit.bylo to tak na 15letou

52
Martina
Reagovat

@Ajda: Osmany v poslední době používá dost obecných frází. Zřejmě jej Popelka už po těch incidentech nebaví a natáčí už jen formálně.
Co se týká tvrzení o věku – sebevědomí hraje dost roli, ale přelstít přírodu nejde.
Ale vadí mi taky, když se mladé holky oblékají jak staré babky- to je škoda.

53
Illenn
Reagovat

Některé soutěžící by se měly chvíli poslouchat a kontrolovat své chování. To co předváděly u Heleny v jejím domě nebylo vhodné. Možná to byla i mezigenerační záležitost. Jejich připomínky k šatníku byly tendenční, každý se obléká dle svého stylu a já bych si v jejím šatníku vybrala. Paní Helenu tak trochu znám, nejsem její přítelkyně, ale znám ji jako redaktorku. Její výběr se mi líbil, jen škoda, že si nevybrala tu bundičku. Paní Heleně výhru v Popelce upřímně přeji.

54
Julie
Reagovat

V podobné čepici potkávám jednu bezdomovkyni… Rifle s dírama se mi nelíbí ani na mladých a na kultivované ženě středního věku si to fakt ani představit nechci. Z Osmanyho modelů se mi líbily jen jedny boty, které sama vlastním.

Přidat komentář