Panáček v reality show

Popelka (7.12. – 11.12.): Sex ve městě

7. Prosinec 2015 | napsal(a): | reality show: Popelka

popelka1
Kdo by neznal kultovní seriál Sex ve městě. Úspěšná novinářka Carrie Bradshaw se chystá rozšířit svůj tým a pozvala si české Popelky na pohovor. Jak holky dopadnou? Oslní New York svými módními kreacemi? Bude stylista Osmany Laffita spokojený? Uvidí extravagantní, moderní, svěží a ženské modely? Plno otázek a odpovědi zjistíte, pokud budete sledovat nákupní show Popelka.
Denně od 16.15 na TV Barrandov.

popelky1

Popelky

V pondělí nakupuje analytička softwérových aplikací Jana (29). V úterý uvidíme servírku Zdeňku (26) a po ní vyrazí do obchodů maminka na mateřské Alena (28). Jako poslední se předvede podnikatelka Nela (24).

Pondělí – Jana
janaaa
15 bodů (Zdeňka 5, Alena 5, Nela 5)

Ůterý – Zdeňka
Zdena1a
15 bodů (Jana 5, Alena 5, Nela 5)

Středa – Alena
Alenaaa
23 bodů (Jana 8, Zdena 7, Nela 8)

Čtvrtek – Nela
nelaa
24 bodů (Jana 8, Alena 9, Zdenka 7)

Pátek – FINÁLE
finaleee

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 62
Reagovat

Afektované nakupující se nedají poslouchat.

2
Náhlice
Reagovat

@Ajda: Souhlas… Nějak mi nesedí. A navíc jak si nedala poradit s těma botama, to mě zaskočilo. Ty boty jsou fakt děsný, to by si Carrie nevzala.

3
Winnie
Reagovat

Dneska velmi zajímavé. Kabátek se mi líbil, ale ta zlato stříbrná kombinace, tou jsem byla zaskočená už když nakupovala.
Jinak všimly (předpokládám, že zde diskutují ženy) jste si, že měla dnešní soutěžící Jana uvedenou profesi Analysta softwérových licencí? :o)))) Analysta :o))) To mě dorazilo.

Reagovat

@Winnie: Všimla, ještě že tam není „á“ :D
Dva pokusy a archiv neaktivovaný, 38 Kč v háji, tak fotka bude jen velmi provizorní.

5
Martina
Reagovat

@Ajda: zkus kvůli aktivaci archivu napsat na podporu. Jsou velmi ochotní. Já jsem nebyla schopna se zaregistrovat- pořád to něpřijímalo zadané údaje a taky mi obratem pomohli.

6
dejna
Reagovat

@Winnie: :DD

Reagovat

@Martina: Napsala jsem :D Registrovaná jsem dávno, každý týden bez problému SMS, a dnes NIC.

Tahle čtveřice se mi zdá poněkud falešná a přemoudřelá!

8
wendy
Reagovat

Chtěla bych upozornit na chybu slovo „softvérových“ je špatně správně má být „softwérových“.

9
wendy
Reagovat

@wendy:
Myslím v popisku nahoře.

10
Ajda
Reagovat

@wendy: Díky, hlídala jsem víc esemesku než pravopis :(
A řešila jsem „analystu“ :D

11
Martina
Reagovat

Já sledovala až v klidu ze záznamu po práci. OL opět úžasný ( reklama na květák:DD).
Téma moc pěkné, opět ženské – to se mi líbí.

12
nora
Reagovat

Takové krásné téma a takhle to zazdila, přitom docela vkus má… Nicméně na toto téma by bylo potřeba daleko víc peněz a pořádný kadeřník.
@wendy všimla jsem si, že v TV v popisku bylo také jednoduché v.

13
Kačka
Reagovat

Ježiš ta Jana je hloupá nebo to ze sebe jen dělá?

14
Náhlice
Reagovat

Bože můj, to je zase sebevědomá blbka :D „Myslím, že jsem to zvládla bravurně.“ „Byla jsi někdy v New Yorku?“ „Nosí to celý New York“ No já se z ní zbláznim, kde ty holky berou takovou sebedůvěru? Je mrňavá, v tý bundě ještě působí, jako že nemá žádnej krk a dělá to z ní trochu skřeta. Jak to řekla ta soutěžící – tak nějak samostatně dobrý, ale dohromady to nesedí.

15
Winnie
Reagovat

@Kačka: Přesně jsem nad tím celý dnešní díl uvažovala…. Možná, že po ní chtěli ať takhle mluví… Míša z minulého týdne o tom mluvila na diskuzi na vinted. Ale je to psycho.

16
Náhlice
Reagovat

@Winnie: @Kačka: Taky jsem nad tím přemýšlela, jestli to jenom hraje a myslí si, že je vtipná nebo je opravdu trochu hloupější… Těžko říct.

17
Kačka
Reagovat

S tim dresscode je uz trapna

18
dejna
Reagovat

„Holky to nepochopily, jak to chápu já, jak to chápe celý New York..“ :D
„Když chcu, zavolám si taxi, enom vysednu – to je New York.“ :D
„..to znám z televize, to znám ze Sexu ve městě…“ :D – to se nevysmívám, prostě mě svými reakcemi rozesmála. :D
A taky jsem přemýšlela o Janě, bloncka to není…

19
Kačka
Reagovat

@Winnie: pravdu mít můžeš, ale na druhou stranu se takhle nechat zmanipulovat může jen hlupák. ..ano, pokud bych videla, že je nekdo rozumu mdleho, pak asi neni problem ho k necemu takovemu „ukecat“ ale tahle mi přijde opravdu omezena

20
Ajda
Reagovat

Jana je jednoduchá, unylá holka bez vkusu. Stylizuje se do pózy vtipné a světaznalé holky, ale ve výsledku působí strašně hloupě. Pořád jsem nevěděla, koho mi připomíná, už vím, protivnou herečku Simonu Chytrovou. Jsem zvědavá na Alenu, taky neskutečně protivná a přemoudřelá holka.

Zdeňce s úbytkem kil stouplo neúměrně sebevědomí. Ve dvaceti bandáž žaludku je síla. Žádný krk, vyboulená prdel, tlusté lýtka, potlačíme tyto nedostatky? Ne! Zvýraznit a ještě plná pusa keců o NY :D

21
Gina
Reagovat

@dejna: Zarazil mne komentář Osmanyho že outfit dobrý já viděla malou chlupatou kouli navíc sebevědomou jako by byla sama Kerry.souhlasím s dejnou a těmi výroky že“ takto se žije v N.Y“ .V N.Y jsem byla asi 6x ano moda je tam zmatečná někdy až nevkusná,ale serialové postavy žijí v jiné vrstvě a moda je jejich svět.ale pochybuji,že by na sebe Kerry vzala tak děsivou bundu a obyčejné kolotočové triko o sukni nemluvě jen boty a psaníčko bych odpustila,ale k jinému outfitu.Ještě poznámku, rtěnka kterou se líčila byla přesně v tonu těch bot a psaníčka že by ji měla sebou??

22
Poštovní holub
Reagovat

Přesně, jak řekl Osmany: “ Tó nény sex v New Yorku, tó je sex v Hustopečích“. :)
Pro neznalé, taková menší obec blízko Brna.:)

23
Katka původní
Reagovat

Já zírám, jediná hvězda z N.Y. a já myslela, že servírka jde do práce. Vlastně mávne na taxik a jede.

24
Martina
Reagovat

Mi se kočka docela líbí, má fantasii. Na fotkách vypadá hůř než při vysílání. Jsou detaily které bych změnila- nemám ráda potištěná trika- je to jak od kolotoče, sukně i nějak deformuje – možná rovný střih, klidně bych dala kratší sukni do půl stehen a k tomu černé legíny. Ale neviděla jsem nikdy sex ve městě- tak nemohu srovnat. Za mě palec nahoru- žádná čenobílá nuda jakoo včera, má šmrnc- bohužel to kazí postava, ale s tou během 90 minut jaksi nic neudělá.

25
luciash007
Reagovat

Dnešní díl jsem neviděla, můžu se vyjádřit jen k fotce, ale mě se ten dnešní outfit fakt nelíbí – nemá to žádnou eleganci a noblesu, tak jak já si představuju téma Sex ve městě, výstřednost a extravaganci už vůbec ne. Napište mi, co na to říkal OL..

26
Ludmila
Reagovat

@Martina: No musím oponovat, fantasie je kde?Myšleno jako kožená bunda, potištěné triko a černá sukně?

Pokud jde o pondělní, rozhodně byla sexu ve městě blíž, ta chlupatá čepice mi připomněla hlavní hrdinku, když chodila s tím ruským umělcem a jejich projížďku v saních.

27
Martina
Reagovat

@Ludmila: já jsem nikdy sex ve městě neviděla, proto nejsem v této rovině schopna plnohodnotně diskutovat. Ponělní na úrovni, že ujde – přišla mi strašně nudná, černý monolit, nic hravého.
Ta dnešní mi přije zajímavá, když ji potkáš- prohlídneš si ji, za pondělní se člověk ani neotočí -hnusná ale taky není.
Dnes to možná nebyla nějaká super elegance mělo to náboj, energii, sexappel. Přijde mi, že ta dnešní je hospodská, zvyklá pohybovat se mezi chlapy a ví,co se jim líbí.
Ale hlavně jem moc ráda, že je OL vede k ženskosti a že v pátek nejsou na mole 4 strašidla jako dřív. A že diskutujeme na úroni líbí nelíbí, dřív jsme svorně pokyvovaly, ja je to strašné.l

28
Ajda
Reagovat

@Martina: Carrie ze Sexu je milovnice bot. V linku je malá ukázka jejího „jmění“. Známá hláška: „Mám ráda své peníze tam, kde na ně můžu vidět – visí v mém šatníku.“
http://www.serialzone.cz/clanek/3249-nedelni-infografika-carrie-a-jeji-boty/
http://www.sms.cz/film/sex-ve-meste-2/fotogalerie/329108

29
Ludmila
Reagovat

@Martina: pořád nesouhlasím, ohlédla bych se za pondělní, že vypadá zajimavě, tedy jinak, než běžný vzorek na ulici, za úterní bych se asi neohlídla jen si řekla bože ta je nevkusná, nejen že není elegantní ale nemá to ani náboj ani energii. Mému muži by se nelíbila, to k té poznámce, že ví co se mužům líbí.

30
mia
Reagovat

Pondělní je prostě oblečením Marfuška, navíc už jsem k jejímu afektovanému projevu získala averzi. To je ostatně vidět i na tom oblečení. Boty fakt příšerné…
Úterní Popelka má krásné boty, bundu a kabelku a vlasy :o) a já osobně myslím, že to s tím NY nemyslela vůbec vážně. Že to pak v sestřihu vyznělo trapně je jiná věc.

31
Lady XL
Reagovat

Pondělí jsem bohužel neviděla, ale včera… no potěš Bůh… Boty, kabelka super, ale k tomu co? Ta bunda je možná hezká, ale ona má krátký krk, dlouhé vlasy a tak vypadá jak „zaprděný trpaslík“… chtělo to a) buď bez kožešiny a kapuce u krku, nebo b) vlasy vyčesat nahoru, i když ty jsou pěkné. Ale stejně co by malé postavy, by měla vlasy nosit nějak jinak upravené. Sukně – typ blbý, délka taky. Sebevědomí – velmi, velmi vysoké… Slova o dress codu mne iritovala, protože „ona ho dodržovat nemusí“, tak to by ji taky nemuseli třeba pustit na akci… není Carrie, aby si mohla dělat-nosit „co chce…“. A nebo by se jí mohlo stát, že by byla někde v časopise vyfocená jako modní peklo.
Fakt tentokrát dost nepříjemné soutěžící…

32
Martina
Reagovat

@Ludmila: mi zas ta pondělí přijde hrozná můra- černá, působí na mne jako antikoncepce. Ta úterní je zajímavější.
Ale o tom to asi je -kdyby jsme byli všichni stejní, byla by na světě neskutečná nuda. Ať si každý vybere dle svého vkusu.

33
nora
Reagovat

Proč skloňují téma jako rod ženský?

34
Winnie
Reagovat

Tak teď to Zdeňka zabila tím, že ONA otevřela Alči oči a ukázala jí jak zkombinovat věci :o)))
Jinak dneska Alena perfektní! Tleskám! Trošku jsem měla pochybnosti o těch punčochách, ale nebije to tolik jak jsem se bála.

35
Winnie
Reagovat

@nora: Už se to řešilo na Facebooku. Štáb je prý celý slovenský a jak na člověka celý týden mluví slovensky, tak to spoustu lidí zblbne.

36
dejna
Reagovat

Konečně, díky Aleno! :))

@Winnie: Nj, Zdeňka, co si nenakecá, to nemá. ;))

37
Johana
Reagovat

Dnešní model se povedl, kraví šaty moc pěkné, jenom ta velká žluto-hnědá kabela se mi nelíbila…a budu si muset zvyknout na barevné neprůhledné punčocháče v lodičkách, bo jsem byla mladá v minulém tisíciletí.
Pondělní Jana je tak happy, pravdomluvná a sluníčková, že ji omlouvá jen barvoslepost.

38
Ajda
Reagovat

Jana asi hulí trávu, Zdena chválí až za roh, čekám desítku a šup, vytáhne 7!
Model pěkný, kabelka přesně styl Carrie, punčochy bych zvolila klidně vzorované.

@Johana: Tyhle punčochy jsou fajn dokonce i v lodičkách. Dají se nosit od podzimu do jara. Třeba mně je v nich v zimě tepleji než v kalhotách. Je to o zvyku, ale dají se sehnat ve všech možných i nemožných odstínech.

39
Gina
Reagovat

Dnešnímu modelu tleskám,toho klobouku jsem se bála,ale v celku s lodičkami a kabátem ok tipuju ji na vítězku.
Ta ušišlaná dáma co vše kritizuje mi jde silně na nervy!

40
Náhlice
Reagovat

Dneska fakt paráda, konečně jsem si řekla, že to je přesně ono. Souhlasím s OL, že možná kabát mohl být jiný, ale i tak je to skvělý. A Zdeňka to fakt zabila tim, jak si připsala zásluhy na Aleny outfitu :D :D Já bych asi tento týden byla na nože jak s Janou, tak se Zdenou… Booože, to jsou takový trubky, i když každá jinak.

41
ok2
Reagovat

Taková chvála od Zdeny a bylo z toho celých sedm…..Hlavně,když udělala průběžný výčet charakterových vad s jejichž nositelkami by se nemohla kamarádit. Tak tohle je největší potvůrka ( mírněji řečeno) a spolu s její hloupostí nebezpečná kombinace. Těžko soudit,kde posbírala to sebevědomí,myslím si,že by ty brýle potřebovala sama a dobře se prohlédla,nejlépe ze všech stran….

42
Ludmila
Reagovat

Dnes milé překvapení. Mám ráda barevné punčocháče, ale s touhle barvou jsem dnes měla strach, no a nakonec to bylo mile ulítlé. Nevím kdo je víc nesympatický Zdeňka nebo Jana, snad Zdeňka, Jana sice vede blbé řeči a mluví afektovaně, ale pak slušně bodovala, Zdeňka chválila a chválila, přitom dala nejmíň bodů.

43
Khajka
Reagovat

Dneska to byla podle mě bomba. Je to moje oblíbená barevná kombinace, kápla mi přesně do noty. A podle toho jejího šatníku bych vůbec netipovala, že se vytasí s něčím takovým.
Taky nevím, zda mi víc vadí Jana, která ani barvy nerozezná, nebo Zdeňka, která si o sobě myslí, že je snad carevna.

44
Mia
Reagovat

Alena – krása! Jen jsem od některé soutěžící čekala 10 b, když neměly co vytknout… Jsou to čůzy :o)

45
Ajda
Reagovat

Dnešní foto později večer, nebo až ráno, nestíhám :(

46
Martina
Reagovat

Punčocháče jsou úžasné!/!! ( nevíte, kde je kouplia nebo co je to za značku, sama bych je uvítala. barevná kombinace není pro mne, ale je hravá, zajímavá, šaty – bomba!! No prostě paráda. Kloubok také – obdivuji ženy s kloboukem. Prostě frajerka.

47
Khajka
Reagovat

@Martina: Jestli máte někde v okolí malý krámek s punčocháči, tak tam barevné určitě koupíte, mívají velký výběr barev. V Praze třeba v Karlíně nebove Spálené, z řetězcových obchodů mívá Calzedonia, ale i C&A nebo občas Marks&Spencer. V Brně vím o jednom krámku poblíž Svoboďáku.

48
Renata
Reagovat

Holky,moooc se mi líbilo tílečko,co koupila Nela(poslední ze čtyř soutěžících) na téma Sex ve městě.Nevíte,ze kterého obchdu to bylo?

49
Ajda
Reagovat

@Renata: Mango

50
jarka
Reagovat

Tak jsem to dnes nestihla a zítra odjíždím na víkend pryč,tak ani neuvidím,která vyhraje.Podle těch fotek to moc nemůžu posoudit. Začátek většinou nestihnu nikdy,nevím kdo vymyslel tuhle pitomou dobu. Z těch holek mně nejvíc leze na nervy Jana,jestli jí to afektované „diblíkování “ zůstane i v pozdějším věku,tak potěš! Zdenka je taky namyšlená,ale šatník má asi nejlepší. Vypadá,že je hodně malá,anebo jsou ty ostatní vysoké. Někdo tady psal,že byla ještě silnější,dokonce snad měla bandáž žaludku. Pokud ano,musela vážit opravdu hodně,takže chápu,že si teď připadá atraktivní a vlastně i štíhlá. Osmany ji ale celkem chválí. Vůbec je Osmany úžasný! Bez něj už to nebude ono!

51
Johana
Reagovat

Dnes jsem stihla jen konec. Osmany říkal, že nákup byl dobrý, pokud nekoupila ten červený kabát. Nevím proč, třeba to zítra vysvětlí.
Mně víc vadí ten kontrast mezi hodně odhaleným dekoltem a vysokými kozačkami, ale jinak pořídila pěkné kousky

52
Ludmila
Reagovat

Taky se povedlo,kraťasy a tílko super, já bych jen vyměnila kozačky za nějaké letnější boty (nemůžu si pomoct, ale tenhle typ kozaček ve spojení s kraťasy mi připomíná holky od silnice), pokud jde o kabát, dobrá barva, ale mohl být o kousek delší, víc projmutý a odlehčený (spíš sáčko než kabát).

Za mne téma Sex v NY Nela splnila, už ji vidím s tou NY partou na večírku, nicméně bylo tam ještě zadání pracovní pohovor, tak se nejlíp trefila Alena.

Takže já bych viděla pořadí takhle
1. Alena (rozverný i elegantní)
2. Nela (super ale nedotažený)
3. Jana (je tam ten ruský nádech,ale to mi nevadí a myslím že to i frčí, nicméně nejsem u vytržení ze šatů a bot)
4. Zdeňka (jak rekl OL tó je sex v Hustopečích)

53
Lady XL
Reagovat

Líbí se mi, je sexy, ale… připomíná mi Pretty Woman, vám ne? Asi to dělají ty kozačky, kabát na to mini… Dnes se těším na OL.
Jinak ty holky – ty jsou přírodní úkaz… :-)

54
Ludmila
Reagovat

@Lady XL: ano Pretty Women, nemohla jsem přijít na to koho mi připomíná

55
Klerís
Reagovat

holky se kromě Nely ve čtvrtek neoblékly moc hezky, Jana vypadala jako přeplácaná matrjoška z Moskvy, Zdenka je dost silná na své sebevědomí a hlavně na tu upnutou sukni kožená bundička je jí dost malá, Alča je přerostlá působí na mě trochu jako transvestit, nejlepší to měla Nelča ale i tak ten červený kabát mohl mít jiný střih a dala bych spíše plyšový kabátek-kožíšek světlé barvy ta červená je jako z Perlovky

56
Johana
Reagovat

Alena si vítězství zasloužila. Pobavila mě sebevědomá nadějná asistentka Carry Bradshawové Zdeňka, která je na sebe hrdá, protože se ji povedlo zakompenzovat barvu do outfitu.

57
Martina
Reagovat

@Ajda: měla jste pravdu, že tento týden se archiv choval podivně. Sms jsem posílala v úterý- zkoukla díl, ve středu mne to opakovaně nepustilo. Tak jsem se rozhodla zaplatit znovu, ale až dnes v sobotu,abych tím vykryla už příští – a pustilo mne to normálně.

Jinak bych řekla, že se zvedá i úroveň jednotlivých popelek. Tento týden byly jen holky šikovné a některé ještě šikovnější ( hodnotím outfit, ne řeči). Tak mám radost,konečně má Popelka pro mne smysl- je inspirací.

58
Ajda
Reagovat

@Martina: Já dvě nepotvrzené platby „reklamovala“, zaplatila bez problému z jiného čísla a po třech dnech mi přišly kódy, které mohu využít další týdny. Prý jim nějak stávkoval systém.

Alena na pohovor nejlepší, u Nely mi kabát nevadil, víc ty kozačky a kabelka. Tu bych volila nějakou extravagantní, zrovna v Aldu, kam konečně můžou chodit nakupovat, bývá zajímavý výběr.

59
Martina
Reagovat

@Ajda: mě spíš napadá, že archív stávkoval pod velkým náporem a byl přetížen. Kdo viděl jednoho OL, chce vidět i další díly a dvacka není moc. :-))

60
Ajda
Reagovat

@Martina: Není, ale protože mě Barrandov jako stanice fakt nebaví, krom Popelky a Colomba, vždy to šlo a když selhal i druhý pokus, poslala jsem dotaz a oni to fakt vyřešili. Chyba byla u jejich telefonního operátora. Jak se říká – líná huba … :D

61
marketa
Reagovat

ani jedna to znich poradne nevychytala ta prvni stou cepici to uplne zabila..a ta stima petrolejovyma silonkama to trosku nevychatala barevne …nevidela jsem ten dil ale takhle dobry tema a oni vypadaji jak strasidla 🙈

62
kata
Reagovat

Dle outfitů bych to viděla takto:-) :-)
Carrie – Alena
Samanta – Nela
Charlotte – Jana
Miranda – Zdeňka

Samozřejmě Jana se rozhodně jako Charlotte nechová, spíš naopak:-) Nejenže je evidentně dost hloupá, ale ještě si myslí, že dělat show znamená trapně všechno kritizovat.

Přidat komentář