Panáček v reality show

Popelka (9.11. – 13.11.): Farmářský život

9. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: Popelka

Popelka
Od pondělka do pátku si na TV Barrandov našla své pravidelné diváky nákupní reality show Popelka. Tento týden hodnotí opět Libor Komosný a on je také autorem nového zadání – Farmářský život. Samotné soutěžící mají podezření, že stylista při volbě tématu nebyl střízlivý. Nic bližšího jsme se od Libora jako vždy nedozvěděli, jen to, že jde o světový trend, musí vyzařovat ženskost a být sexy, což požaduje každý týden. Myslíte, že nás opět čeká týden tápání, hledání a konfliktů okolo pochopení zadání? Nebo budeme příjemně překvapeni? Sledujte denně od 16.15 na TV Barrandov!

Popelky

Můžeme se těšit na studentku Kateřinu (18), fakturantku Evu (42), Eriku (35), která je asistentkou u mobilního operátora a jako poslední bude nakupovat Slovenka Zuzana (21), operátorka výroby.

Pondělí – Kateřina
Katerina1a
24 bodů (Erika 8, Eva 9, Zuzana 7)

Úterý – Eva
evaaa
22 bodů (Kateřina 6, Zuzana 9, Erika 7)

Středa – Erika

erikaaa

11 bodů (Katka 5, Eva 3, Zuzana 3)

Čtvrtek – Zuzana

zuzaaa
21 bodů (Erika 7, Eva 7, Katka 7)

Pátek – FINÁLE
finalee

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 69
1
haha bimbi
Reagovat

Ale jo, mě se první outfit líbil s jedinou výhradou, ty lacláče měla koupit o číslo větší, takhle narvané celkový dojem trochu srazily…

2
dejna
Reagovat

Mě nějak došla fantazie…můžete mi některá říct, jak byste oblékly holky do tématu, aniž by se něco opakovalo? Připadá mi, že téma Farmářský život je příliš úzké.

3
iveta
Reagovat

Jen vadí to, že skoro všechny účastnice tohotu tématu mají nadváhu a tak oblečení na nich nevypadá hezky,když jsou ve všem nacpané!!

4
Martina
Reagovat

Tak Libor nezklamal, na konci týdne uvidíme pravděpodobně 4 strašidla s hráběmi, možná přijede i někdo na oslíku.
Tento týden je pro mne pasé, jako farmářka rozhodně vypadat nechci a tudíž žádná inspiracce.

5
Mia
Reagovat

Souhlas s předešlými komentáři… a zas se opakuji, zajímala by mně představa Libora. Snad nepřijdou všechny v džínách, farmářkách a kostkovaných košilích :(

6
Lady XL
Reagovat

Tak jsem viděla až promenádu a chvíli přemýšlela, cože to je za téma (skautský tábor či co). No Kateřina je všechno jen ne sexy… Fakt jak když přijela na brigádu na farmu. Neříkám, že jí to nesluší, ale je za holčinu a na tohle by sbalila fakt jen toho farmáře, co je dlouho sám – nejdřív by mu ale musela podojit krávy a vykydat hnůj.
Ale přiznám se, sama nevím, co bych si oblékla, abych splnila zadání – být v tom ještě sexy :-). Tak uvidíme. Ale těším se na pátek a doufám, že jim zase Libor řekne, co by měly nosit k jejich typu… Jo a jsem ráda, že jsou všechny přibližně stejně objemově veliké…, není fér, když tam je jedna či dvě s figurou modelky a druhé dvě okrajových velikostí :-).

Reagovat

Stylista požaduje ženskost a zadává jedno téma horší než druhé. Vzpomínáte na farmářky z FHŽ? Jedna horší než druhá, a on „vyrábí“ další neudatelné kusy :D

8
anapro
Reagovat

@Ajda: Ale ta Laďka Negrešová (nebo jak se jmenuje) co moderovala FHŽ byla vždy oblečená slušivě! A taky farmářsky – já myslím že to jde! Kozačky a sukni a styl western nebo dostihy….

9
mia
Reagovat

@anapro: souhlas!

10
Ajda
Reagovat

@anapro: Jo, Laděna byla do tématu, oblečená kostymérkou, ale ty co hledaly chlapy, vedly ten požadovaný farmářský život, ty byly hrozné.

11
haha bimbi
Reagovat

@anapro: Nehledě na to, že Latěna se určitě neoblékala sama a už vůbec ne v limitu 90 minut s kamerama za zadkem…
To, že mají v Popelkách prakticky výlučně blbá témata, už se tady řešilo. Těžko říct, jestli jejich výběr má na triku pouze stylista nebo mu do toho někdo kecá. Každopádně pondělní účastnice skoro vyčerpala veškeré farmářské oděvní možnosti, zbývá jen kovbojský klobouk a koně (boty)… :-)

12
Elinor
Reagovat

Taky jsem nad tématem dlouze dumala. Jestli stylista myslí skutečný farmářský život, pak je ideální mundůr, co měla na sobě Škopková do kravína. Pokud je to farmářka, co nechodí ráno dojit, nepohybuje se po kluzkém povrchu drůbežího výběhu, ale prochází se pouze po ovocném sadu, tak by se asi něco dalo vymyslet. Varianta kroje třeba. Vypasovaná jupka, k tomu delší nabíraná lněná či bavlněná sukně s kapsami, na hlavu slamák… ale tato alternativní móda asi nebude v marketech.

13
Náhlice
Reagovat

Já fakt nechápu, co tu řešíte. Témata jsou v pohodě, co taky jinýho vymýšlet, nejde pořád mít nějaký barbie se třpytkama na jehlách. Připadá mi, že si tu většina představí, že farmářský styl je jako do kravína. V tom případě jste ale mimo. Jde o barvy, klobouky, boty, sukně, kalhoty nebo i kraťasy, různé vesty, košile, tílka, halenky… Dá se nakombinovat fakt hodně, jenom to chce fantazii. Holky to zatim zvládají dobře, i když ta první se teda rve do menších velikostí.

14
Irena
Reagovat

Kdo se má koukat na ty tlustoprdky, které nemají soudnost a lezou se předvádět do televize a navíc coby manekýny!!!! Všechny, krom té jedné Sloveny jsou prasnice tlusté a proto jsou ve všem nacpané a nic jim nesluší.Obdivuji tu jejich drzost lézt před kameru a dělat ze sebe modelku.Zřejmě by tv zkrachla s tímto pořadem, protože normální postavy se jim tam asi nehlásí, však taky 90% dnešních mladých žen jsou prasnice tlusté,.kterým to ale vůbec navíc nevadí,jak budou vypadat za pár let?nejsem příznivec hubených až vychrtlých modelek,ale tlustoprdky jsou taky hnusné.

15
Paja
Reagovat

Irena…tebe se nadá komentovat. Ty budeš asi krasavice. Hlavně, aby ti to vydrželo…… A k věci. Myslím, že Eva měla 3/4 svého šatníku oblečení, do kterého se již nevleze. Kousky, které holky prohlížely, mi přišly na Evu malé.

16
Mia
Reagovat

Irena… co to tu řešíte??
Díky za fotky, včera jsem díl neviděla…

17
Ajda
Reagovat

@Irena: Být vaše dcera, určitě trpím poruchou příjmu potravy, minimálně! Jinak se příště kroťte ve slovníku.

I plnoštíhlá žena má právo být moderně oblečená, ale nechápu ty o číslo menší velikosti. Co mají potlačit naopak vypíchnou. Včera jsem čekala, kdy jí rupnou všechny knoflíky u košile. Bohužel jen pár značek má i modernější módu pro silnější postavy a ne každá nakupující ví, které to jsou.

18
Lady XL
Reagovat

Škoda, že se holky nezeptaly na to oblečení doma. Třeba nebylo ani všechno její, jak jsem pochopila, tak určité oblečení vyložila ze skříně.
Já jsem naopak ráda, když se tam objeví i silnější holky. Tyhle mi zase moc silné nepřipadají, jsou jen vyvinutější a správným střihem to lze zamaskovat! A bohužel ne všechny obchody vedou větší velikosti a ne ve všech OC jsou obchody s většími velikostmi, nebo mají omezený výběr… A pak ty ceny! Ve speciálním obchodě s většími velikostmi jsou ceny dost vysoko… to už by si hodinky koupit nemohly :-D.
Včera se mi moc líbily boty a kupodivu se mi v tv líbila víc než tady na fotce. Tady zase ale jasně vidím tu malou košili :-) … A nechápu nákup vestičky, která jí je evidentně malá ….

19
Xaveraj
Reagovat

Koment asi pí. Ireny vůbec neberu v potaz, urážet umí každý hlupák. Spíše mne zajímá i udivuje Liborovo trvání na košilích..On je to fakt docela problém, já sama přes hrudník mám větší velikost a pokud je košile o číslo větší, pak nesedí a člověk v tom vypadá jak v pytli a pokud sedí číslo, tak zas nedopnete. Toť otázka. A už Mne taky irituje ta jeho neustálá ropná záležitost.. Jsem docela ráda, ze tam jsou i ženy plnějších tvarů, třeba se něco i takové zeny přiučí. A taky mi vadí, že chybí taktnost, jak u soutěžících, tak u toho Libora.. ale asi pláču na špatném hrobě, my tu jen diskutujeme…

20
mia
Reagovat

Eriky outfit se mi moc libil, konecne nekdo pochopil, ze nejde o to, jit dojit kravu, nebo kydat hnuj… ale jen pouzit prvky z tematu… Ostatnim soutezicim, co to nepobraly by to mel nekdo vysvetlit. Doufam, ze ji to Libor vynahradi!

21
Wally
Reagovat

Náhodou mně se to dneska celkem líbilo i ta žlutá. Jsem zvědavá co předvede přechytralá Slovena, strašně mi připomíná Aničku Dajdou. Sebevědomí na rozdávání a skutek utek.

22
Ajda
Reagovat

@mia: Libor už to nemá šanci zvrátit.

23
dejna
Reagovat

Taky se mi to dnes líbilo, jen bych vyměnila punčocháče, když už nevyšly ty kozačky, a od chvíle, kdy sáhla pro šatech, jsem byla pro riflovou bundu. Aspoň to s ní vidět, třeba se pletu.
Zdá se mi to, nebo se prodloužily záběry plků nad šatníkem a zkrátily ty z nakupování?

24
Inbezka
Reagovat

Moc se mi líbila dnešní nakupující, i její poradkyně. Věděly, co chtějí a šly si za tím. Podle mě nakoupila docela dobře, i když se mi také líbily víc ty světlé šaty a svetr byl dost usedlý. Ovšem když jsem viděla její šatník, bylo mi jasné, že to soupeřky nezvládnou. A také ne – závist je mrcha, proto to ostudné bodování.

25
Paja
Reagovat

Závist šla hodně vidět na Evě…šlo ji to vyčíst i z tváře :-) Asi si myslela, že její šatník se spoustou triček je nepřekonatelný :-)

26
Irena
Reagovat

@Ajda: řeším to, o čem píšu, že převážná většina účastnic pořadu Popelky je tlustá, ne nadmíru vyvinutá, jak zde někdo píše, ale jedná se tu opravdu o nadváhu a účastnice se vždy narvou do malých modelů, kde se ještě zvýrazní jejich tlouštka,místo toho,aby svou obezitu nějak potlačily.Na to, že to jsou mladé holky či ženy, nemají postavy na to,aby se šly předvádět do televize a jak už jsem napsala dříve, nemám ráda vychrtlé modelky, které předvádějí oblečení v časopisech či na molech,takže komentáře některých na tomto portále,které píšou cosi o anorexii, jsou mimo mísu.Normální solidní postavu má nyní účastnice ze Slovenska a ta rozhodně vychrtlá není,je prostě zcela běžné štíhlé postavy,nijak hubené.

27
Irena
Reagovat

@Paja: nejsem žádná krasavice, jen říkám svůj názor na postavy některých účastnic Popelek, jsou tlusté a oblečení vybírají nevhodně ke své postavě,kde ještě zdůrazňují své nedostatky, místo, aby je nějak skryly.Samozřejmě, když má někdo podobnou figuru, tak se ho mé názory asi dotýkají a nelíbí se, ale je to neoddiskutovatelný fakt, že účastnice např. tohoto posled.dílu jsou krom jedné-Slovenky, hodně přerostlé v objemu a vzhledem k jejich věku to je neomluvitelné.

28
wendy
Reagovat

Mají to težké já mám velikost S ( asi 36) a stejne si nemůžu vybrat, skoro nic se mi nelíbí kdybych já měla takovou velikost jako ony tak bych si nevybral vůbec

29
Kiki
Reagovat

@dejna: To stejné, jsem si dnes také říkala. Dnešní outfit se mi líbil – ty boty, neměli chybu, jen ty punčocháče byli moc. Nejdříve mi přišla i ta šála, že je přes čáru s tou barvou, ale nakonec k tomu seděla. Ale punčocháče bych vyměnila. Ale to nízké bodování mě fakt dostalo! Sice je lehké takhle kritizovat z obýváku, ale ten její výběr se mi líbil.

30
mia
Reagovat

@Ajda: škoda :(

31
Ajda
Reagovat

@Kiki: Všichni chválí boty a mně se na ní nelíbí. Zbytečně jí ještě zkrátily nohy a zvýraznily silnější lýtka, barva punčocháčů dílo dokonala. Boty hezké, ale na jinou postavu. Délka šatů taky není lichotivá, chtělo by to těsně nad kolena.

@Irena: Nejsem tlustá, nejsem vychrtlá, ale myslím, že i ty tlustější mají právo soutěžit. To je jak u módních tvůrců, razí heslo – čím hubenější, tím model lépe vypadá. Podle toho se řídí i většina výrobců a silnější baba má problém něco sehnat. Jiná věc je, že některým chybí soudnost a vkus. Vždyť by to byla nuda, samé krásné, mladé, štíhlé modelíny :D

32
Martina
Reagovat

Já bych dala místo punčoch nějaké slim rifle – vyřešily by to, že body nesedí k žlutým lýtkům a taky nemám žlutou ráda. Za tento týden se mi ale líbí nejvícv, nízké hodnocení nechápu,díl jsem neviděla.

33
Lady XL
Reagovat

@Ajda: mám to stejně – s tím oblečením. Boty jí zkracují nohy, žluté punčocháče jí zesilují nohy. Mě se nelíbí ten svetr a ještě přepásaný páskem, to je pro mne nezkousnutelné. Svetr malý a barva taky nic moc.
– já jsem silná, soutěžit bych nešla, to nikdy. A kdysi jsem si musela šít, abych vůbec mohla chodit moderně oblékaná. Naštěstí teď už se dá sehnat i na nás boubelky oblečení, i když to leze do peněz… Ale štve mne ta móda jen pro „vychrtliny“. Bohužel, když vidíte část těch návrhářů, tak pak pochopíte, proč to tak je… Jejich partneři jsou většinou hubení mladíci…., a tak přeci nebudou oblékat vyvinuté modelky, když jejich zaměření je jinde. A pak je známá pravda, že modely na hubených vypadají dobře a leckterá boubelka si pak model koupí v domnění, že tak bude vypadat taky…

34
mia
Reagovat

Myslím, že kamera taky přidá pěkných pár kil navíc.
Jasně, že bych silnější soutěžící oblékla jinak, schovat problémové proporce, zvýraznit přednosti… Rozhodně bych sundala džíny a košile. To udělá krabici z každého vyjma modelky.
Kotníkové boty zkracují nohy, výrazné barvy upozorňují, těsné oblečení dává vyniknout proporcím, to by si každá soutěžící měla uvědomit.
Ale rozhodně nesouhlasím s názorem, že by v soutěži měly být jen hubeňouři.
Jen by to chtělo alespoň konkrétní radu na závěr soutěže.

35
anapro
Reagovat

Tak jsem si říkala, že bych se přihlásila a prošustrovala 10 tisíc jen tak, za něco ulítlýho, co mne bude bavit a nepotřebuju to, ale když čtu Irenu, tak nikam nejdu! Hahaha…..
A líbily se mi šaty, jen ten svetřík ne, dala bych džínovou bundičku… ta žlutá je vtipná! sice jí dělá tlustý nohy, ale zas to není nuda….

36
Ajda
Reagovat

Farmářský život. Je ten život omezen jen na území farmy? Vypouští se farmáři někdy do civilizace? Je ten správný farmář pouze v kostce, džínách, ještě lépe v monterkách a holinách? Nebo je ten farmář i běžný smrtelník a má právo se obléci i „normálně“? Jistě, farmářský styl je v kurzu, nějak mě sice míjí, ale proč být všechny jak v pracovní uniformě? Tady vidím chybu Libora, že jim to podrobněji nevysvětlí. Nenaznačí co ano, co už ne, jaká je jeho představa. Sexy a ženskost, to je jeho mantra.
Eva včera závistí ani nedýchala. U Eriky spousta věcí nesedí, ale je tu pokus o jiný směr a to se cení. Jen ty ostatní zase vidí nesplněné zadání, bla, bla, bla.

@Lady XL: Svetr, pásek, fakt děs. Mně přijdou i ty boty moc zimní k celkovému outfitu. Ale u mě taky zatím jednička.

37
Lady XL
Reagovat

Když se dívám na fotku, tak fakt musím říct, že mi nejvíc vadí ten svetr a pásek… Když si to odmyslím, tak ostatní může být. A zkousnu i ty žluté punčocháče, protože je to fakt – jak tu už píšete – odvaha o rozbití jednotvárnosti v barvě a spolu s šálou to k sobě pasuje. Mohu pak k modelu říct, co jí dělá silnější atp., ale je na ní, že to bude nosit. A koneckonců, když se oděv umí správně nosit, tak člověk něco promine :-).
Taky bych byla pro, aby Libor víc vysvětlil zadání! A na konci by bylo vhodné, aby předvedl nějaký model, jak si to on představoval a co našel v obchodě. Nebo ještě lépe, ukázat to každý den nám divákům po nákupu jednotlivé soutěžící, co by jí vybral on…

38
Paja
Reagovat

To se mi právě líbí…různorodost postav a výšek a věku soutežících. Nekoukala bych každý týden na krásné vysoké vychrtliny, které si mohou obléct cokoli.

39
Ajda
Reagovat

V týdnu od 23.11. bude za stylistu Osmany Laffita. Za mě dost tragická představa.

V NM měla umělou štolu, Marián ani muk o ropě, naopak ji pochválil.

40
dejna
Reagovat

@Ajda: to může být mazec! :) Jestli se nebude krotit, už teď lituji ty holky. A co dá asi za téma, že by velkou večerní?

41
wendelinka
Reagovat

Tak zrovna dnes – prave ted – nemuzu vyzit z te Liborovy bundy ! Je asi tak na urovni te halenky nebo trika,co si dnesni soutezici koupila. Taky mi prijde,ze je nekdy kriticky zbytecne ,jako by se chtel delat zajimavy,ale vcelku tem holkam neporadi a k lepsimu vkusu neporadi:-)

42
Ajda
Reagovat

@dejna: Modelkám nadává běžně, uvidíme, jak zvládne holky z ulice. Téma? Něco hodně křiklavého :D

43
Slámka
Reagovat

Pro mne tento týden katastrofa!! Ani jedna se neoblékla tak, aby jí to slušelo a byla v tématu. A ty punčocháče barvy síry příšerné. Ty nohy v nich to jen potvrdily.
A dnešní běžné oblečení hodnotících maniaček – neuvěřitelně jim všem přidávalo kila.
Nejhorší týden jaký jsem viděla.

44
myron
Reagovat

Mně se líbila postava té SLOVENY,je štíhlá a taky proto jí všechno sekne, i když to ,co si vybrala taky nebylo to pravé ořechové.Ale to odhalené bříško jí seklo. Běžné oblečení všech ostatních účastnic fakt otřes!!Narvaly se do věcí, které je ještě víc rozšiřují a upozorňují na váhové nedostatky.A divím se, že jim to stylista nevytknul….

45
Kiki
Reagovat

@wendelinka: Tak ta bunda mě hned, také zaujala :-) Má slova…

Jinak se mi dnešní outfit, docela líbil, je fakt, že to mohla vytvořit lépe, jelikož je ale hubená, tak jí to slušelo. A docela kupovala i levné kousky – příklad za všechny, náramek za 29 kč. Mohla a měla se více odvázat!

46
Ajda
Reagovat

Zuzana byla ze všech nejvíc „koukatelná“, ale na to, jak byla celý týden „chytrá“, tak žádná sláva. Při jejím kritickém hodnocení šatníku druhých, jsem čekala taky víc. To už je nepsaný zákon Popelky – která má nejvíc keců, tak dopadne tragicky :D

Při závěrečném hodnocení byl otřesný pohled na rozvalenou Katku a Eriku. Dámy sedí jinak, hlavně pokud mají sukni! A Eva? Ta za chvilku bude chodit bez sukně a závistí zelená.

47
Lady XL
Reagovat

@Ajda: souhlasím s tebou ohledně Zuzky. Sluší jí to, protože má figuru, ale žádné „wow“ …. na to jak se prezentovala dny předtím. Ten svetr se mi k tématu moc nelíbí, ledaže má farmu na horách :-).

48
Ajda
Reagovat

@Lady XL: On ten holý pupek je už trochu za zenitem. Ten svetr by nebyl špatný přes delší, max po boky, vyštíhlenou bílou košili. Škoda že žádnou nenapadlo jít do riflové sukně.

49
mia
Reagovat

@Ajda: Holý pupek… opravdu nic k obdivování v téhle kombinaci. Taky se divím, že nikoho nenapadl styl „country“ – sukně, vesta, koně, klobouk… silnějším nohám by to lichotilo víc než upnuté kalhoty.

50
wendelinka
Reagovat

@Ajda: docela by me zajimalo,jestli je nejdriv urceno tema a pak teprve uvidi modelky,protoze v pripade tezkotonaznich popelek si nedovedu predstavit Osmanovo tema a hlavne jeho reakce:-) :-) :-)

51
Kačka
Reagovat

@Irena: lepší prasnice než kráva, milá Ireno…osobne jsem štíhlounká, ale nesnáším takove stupidni nazory…

52
Ajda
Reagovat

Dnes mi došlo, jak omezenou slovní zásobu má Libor. A jak velmi omezený je svou profesí, svým vkusem. Dnes jsem po dlouhé době stihla i hodnocení NM. Nadhled, humor, styl a cit pro široké spektrum módy, to vše mají stylisté NM.
Libor nemá rád barevné nohy, košile mu vystřelí zrak, ropa, ropa a zase ropa. Ropa v tankeru, opět perla. Doufám, že se dočkám i ropy z ropovodu :-)

V přesilovce jsou mezi Popelkami studentky a maminky na mateřské. V tomto věku a finanční situaci ani po pravé kožešině nekoukají, podobně to má u nich kožená bunda, některé nenapadnou ani kožené boty. Pokud vyžaduje stylista pořadu kvalitu, musí produkce zvýšit rozpočet a rozšířit nakupování i do jiných obchodů. Jenže to něco stojí a tady se šetří i na blbé kadeřnici.

Vítězství Katky bylo zasloužené, měla štěstí, šla první a vystřílela většinu munice.

53
XaveraJ
Reagovat

@Ajda: Vždycky mi mluvíte z duše, jste jedna z mála, kterou to trkne.. a máte prostě rozšířený obzor…zdravím

54
Wally
Reagovat

Libor se dnes sám držel přísně tématu. „Vystajloval“ si i účes, přesně jako by vylezl zpocený z chlíva.

55
Martina
Reagovat

Já si myslím, že stylisti z NM musí mít z Libora a celé popelky neskutečnou “ prdel.“ Určitě o existenci pořadu vědí.

56
Irena
Reagovat

@mia: Holt každý máme právo si říct,co chceme v diskuzi a od toho zde taky je a slovo prasnice není nijak sprosté,ale zde sedělo na 3 z účastnic,jen aby to nebylo tak, že potrefená husa se ozvala.Četla jsem diskuze, jde opravdu zněla sprostá slova a nikdo se neohrazoval….

57
myron
Reagovat

@Slámka: to tedy souhlas,otřesné vše,blbě vybrané oblečení,ve všem nacpané a ještě ta kila zvýraznily,ono se taky těžko kdo nasouká s nadváhou do něčeho,co by mu seklo!A Libor jim nebyl schopen teda říct, co by měly nosit,když mají kila navíc.

58
Irena
Reagovat

@Kačka: Zřejmě se ozvala potrefená husa, protože štíhlounké by moje názory byly fuk a ještě by souhlasila,kdo je tlustý,je to tak a k tomu taky sedne nějaké přirovnání,kdo je hubený hodně,pak taky,Bohužel u takových lidí není přirovnání ke zvířatům,ale spíš k věcem.např.je hubený jak tyčka, kostlivec,apod.Že je někdo jak prasnice, je taky přirovnání a nikterak sprosté,holt se to někoho dotýká,že….At´se každý zamyslí nad svou vizáží a pak at´leze do TV v pořadu o módě,kde se hodlá předvádět v modelech,kritika bude vždy, s tím každý musí počítat,pak at´neleze do TV!!

59
Poštovní holub
Reagovat

@Irena: Ty máš vážně sama se sebou nějaký problém…

60
Martina
Reagovat

@Irena: Ireno,jak můžeš říkat o ženách takové hloupé řeči,mě se líbila Erika byla nejženštější i půvabná žena.Já osobně si myslím
že i baculaté ženy mohou být kráné a sexy.Tvůj komentář je katastrofa.Co se týká stylisty musím řít že Eriku neprávem setřel pro její svetřík,protože,kdyby si koupila bundu neb jensku vypadala by jako balon .TEN SVETŘÍK jI NAOPAK UDĚLAL TU LINII.
Stylista řekl že je moc zvědavý jak se popere s výškou a šířkou mě se zdá že se jí to povedlo nejlíp.

61
Irena
Reagovat

@Poštovní holub: problém se sebou žádný nemám, jen si říkám své názory a jestli se ti nelíbí,tak je nečti,.zřejmě jsi jedna z těch potrefených,. kterých se má kritika týká,když říkám, že většina účastnic byla tlustá, je to tak, krom Slovenky, ta měla dobrou figuru a že se nacpaly do malých modelů je taky fakt a navíc do modelů nevhodných, které jejich nedostatky ještě zvýraznily.Pokud se někomu nelíbí můj komentář,necht´ho dál nečte, každý máme právo si říct, co chceme, je to tak všude a jak koukám,nejvíc mají zřejmě vztek ty, co samy mají nadváhu,jinak by byly zticha.To je jejich problém!

62
Lena
Reagovat

Souhlasím s názory Ireny, taky se mi pořad nelíbil,výběr oblečení byl špatný, protože ty ženské si vzaly na sebe většinou něco, co ukázalo na jejich špatné proporce, např.ty žluté punčochy a kratší šaty,ale i další měly malé oblečení, byly v tom nacpané jak buřt,že měly hezké obličeje, to je pravda, ale postava byla důležitá a Libor jim nic neporadil a měl teda ukázat konkrétně,co by si měly na sebe obléct,žádnou radu pořádnou nedal.

63
Ajda
Reagovat

Ještě aby Lena nesouhlasila s Irenou, rovněž myron s Ivetou mají podobné postřehy, vždyť ony se nám holky „chytré“ dělí o jednu IP. Bojovnice proti obezitě si sedí na společném vedení :D

58/Irena, i hubená může být zvířetem – hubená jako koza, to se u nás běžně říká.

64
Poštovní holub
Reagovat

@Ajda: :)))

65
dejna
Reagovat

@Ajda: :D :D

66
Irena
Reagovat

@Ajda: tak to se mýlíš, nejsem totožná s Lenou ani s jinými,že mají lidi podobné názory je docela normální a je fakt, že se říká-hubená jak koza,jen jsem si nevzpomněla,ale to nic nemění na faktu, že potrefené husy,kterých se pořad týkal se ozvaly a svou obezitu obhajují, i když nepřímo a je i fakt, že modely, co si oblékly, jejich proporce jen źvýraznily,to je vše,dál už tyto komentáře nesleduji,protože celý tento pořad neplní to, co by měl, a to je pořádná a kvalitní rada od stylisty.Tečka,konec.

67
Mia
Reagovat

@Irena: Vlastně ani nevím na co z toho co jsem tu psala reagujete… Prostě nesouhlasím s tím, že by se do soutěže měly hlásit jen štíhlé. Myslím, že je umění se obléknout pěkně a na „kameru“ s jakoukoli disproporcí. Rozhodně bych nikoho za jeho tělo neurážela. Sama jsem celý život štíhlá pro Vaši informaci, mezi potrefené nepatřím. A vlastně si myslím, že ani tahle douška sem nepatří… Takže k věci, tentokrát mě Libor zklamal, naprosto neprofesionální páteční výstup! Úplně beze smyslu, bez invence odborníka!

68
Ajda
Reagovat

@Irena: Ireno, za ty roky tady, by byla opravdu obrovská náhoda, že v jednu chvíli sem píšou 4 nicky z jedné IP. Ano, stává se, po upozornění se zklidnili nebo byli stopnuti. Víš vůbec co je IP? Mám pocit, že ne. Nerada lustruji, ale občas mám podezření, kouknu a vidím, takže tak.
Pokud se to bude nadále opakovat, zakročím.

69
lysbeth
Reagovat

Moc sem nechodím. Popelka je oproti NM slabý odvar. Ale velice mě pobavila Irena (myron, Lena…). Ona asi opravdu neví, co je IP. Hlavně, že jí tak leží v žaludku všechny silnější ženské. Musí mít opravdu nějaký problém. A líbí se mi, jak jste na ni všechny slušné. Asi je zvyklá diskutovat na Prostřeno. A vůbec netuší, kdo je Ajda. :)

Přidat komentář