Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2015, SuperVýběr 2. část: Semifinálová Top 20 je na světě

13. Říjen 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=11325 w=615]
Po sedmi týdnech konečně známe dvacítku šťastlivců, kteří to dotáhli až do semifinále. Ještě předtím však museli absolvovat dvě velmi náročné zkoušky – zpěv duetů na pláži ve Žlutých lázních a samozřejmě i tradiční Dlouhou cestu. Dopadly duety lépe než zpěv u piána? Zazněl konečně nějaký ten touchdown? A kdo všechno postoupil do semifinálové Top 20? Na tyto otázky vám v následujících odstavcích odpoví DJ Vlado a Scalex.

Veronika Vrublová a Barbora Brajerová

zpívaly: Shakira & Rihanna – Can´t Rember To Forget You

DJ Vlado: Ukázka byla příliš krátká, avšak i v ní vynikala Veronika, jejíž silný hlas doslova dominoval refrénům, přičemž i sloky zvládla v pohodě a čím dál víc mě přesvědčuje, že je univerzální zpěvačka, které však nechybí ani přidaná hodnota, což u univerzálních zpěvaček bývá často problém. Ovšem i Bára překvapila a ve slokách ukázala pěknou barvu hlasu, i když v refrénech měla smůlu, že nemá tak průrazný hlas jako Veronika. Obě dívky po právu postoupily.

Veronika Neméthová a Marie Tomanová

zpívaly: Magic! – Rude

DJ Vlado: Marie na začátku ukázala, že má problémy s krátkodobou pamětí (asi by neměla tolik hulit), jelikož nemohla Veronice přijít na jméno. Avšak i její výkon působil celkově vlažně a rezignovaně, přestože jsem od ní čekal, že do toho dá víc energie. Veronika předvedla místy pěkné feelingy, avšak i její zpěv byl hodně nedokonalý. Ačkoliv však holky nejsou extra zpěvačky, tak jsou to výrazné typkyně, které by soutěž oživily víc než některé lepší avšak méně výrazné zpěvačky. Porota jim však udělila červenou stopku.

Jan Tejkal a Vojtěch Hondl

zpívali: Daft Punk feat. Pharrell Williams – Get Lucky

DJ Vlado: Jak jsem předpokládal, toto vystoupení prosvištělo jako rychlík Košičan. Tento megahit se zkrátka musí pojmout osobitě a interpret ho musí nějak „překopat“, jinak je to vystoupení o ničem. Honza působil o něco jistěji v pódiovém projevu než Vojta, ale výrazněji mě nezaujal. Osobně by mi nescházel ani jeden z kluků. Porota pustila dál jenom Honzu, zatímco Vojta v soutěži končí.

Peter Farkašovský a Marta Michalska-Uras

zpívali: Enrique Iglesias & Whitney Houston – Could I Have This Kiss Forever

DJ Vlado: Řečeno slovy Michala Horáčka, špatnou píseň by dobře nezazpíval ani Freddie Mercury. Peter i Marta zazpívali slušně, ale tohle prostě není píseň, na které by se dalo zazářit. Peter byl určitě lepší než při sólu s klavírem, i když mým favoritem se asi nikdy nestane (tento styl zpěvu zkrátka nemusím). Marta se mi vůbec poprvé docela líbila, poprvé nezněla nijak výrazně teatrálně. Za sebe bych ji nechal postoupit aspoň na Dlouhou cestu, porotci však byli jiného názoru a Marta skončila už po duetech, zatímco Peter postoupil dál.

Vojtech Dzudza a Veronika Danišová

zpívali: Lionel Richie & Diana Ross – My Endless Love

DJ Vlado: Od tohoto duetu jsem měl původně o dost větší očekávání. Kazil to hlavně Vojta, který se misty vůbec nechytal. Veronika byla v pohodě, I když mi příliš nesedí barva jejího hlasu. Postup do dalšího kola jí rozhodně nemohl uniknout. A neunikl ani Vojtovi za jeho předchozí výkony.

Eliška Buociková a Dominika Oláhová

zpívaly: Avicii – Addicted To You

DJ Vlado: Jak jsem předpokládal, tato píseň vyzněla naživo dost naprázdno a nezachránila to ani Eliščina barva hlasu ani Dominičin půvab. U obou dívek to však na postup na Dlouhou cestu stačilo, za což jsem vzhledem k jejich výše uvedeným atributům rád, dokonce ani v semifinále by mi bývaly nevadily.

Roman Tomeš a Simona Groschmidtová

zpívali: Chris Norman & Suzi Quatro – Stumblin´ In

DJ Vlado: Jak už jsem zmínil ve svém odhadu, u tohoto duetu se nikdy neubráním srovnání s pamatným duetem Martiny Šindlerové a Tomáše Bezdedy. A zatímco tehdy jednoznačně dominovala Martina, tady naopak válcoval Roman, který opět dokázal, že je skvělý zpěvák a zasloužil by si mnohem víc prostoru než se mu v této show dostalo. Simona sice nebyla špatná, ale vedle Romana hrála zkrátka druhé housle. Na Dlouhou cestu postoupili oba, přičemž Romana bych býval rád viděl v semifinále.

Zdeno Mucina a Tereza Gerzaničová

zpívali: Pink feat. Nate Ruess – Just Give Me A Reason

DJ Vlado: Tento duet vzbuzoval slušná očekávání, dostavilo se však zklamání. Sólově jsme slyšeli jen Terezu, která zněla velmi nepřesvědčivě, Zdena jsme slyšeli jen v refrénu, takže těžko soudit. Zdeno patřil po casting mezi kluky k favoritům, ale tady zklamal, řečeno slovy Marty “ze sto procent úplně do pekla”, především svými narcistními kecy po vystoupení, takže mě jeho nepostup nijak zvlášť nemrzí a totéž v podstatě platí i pro Terezu.

Štěpán Urban a Patricio Malundo

zpívali: Script feat. Will.i.am – Hall Of Fame

DJ Vlado: Tato původně nesourodá dvojice předvedla rozhodně jeden z těch lepších duetů. Tahounem byl rozhodně Štěpán, který zaujal ve slokách svým pěkně nakřáplým hlasem. Patricio byl o něco horší, hlavně divně frázuje v angličtině a jeho hlas mi vedle Štěpánova zněl jalově. Ve společných partech spolu však kluci ladili líp než bych čekal. Dál postoupili oba dva, i když Patricia porota tradičně podusila.

Daniela Peštová a Zuzana Vovsová

zpívaly: Shontelle – Impossible

DJ Vlado: Paľo Habera byl zde nucen zopakovat svou repliku z mé oblíbené třetí slovenské SuperStar „Bylo to jako amatér a profesionál vedle sebe“. Mezi děvčaty byl skutečně propastný rozdíl. Zuzana mě až do včerejška nechávala chladným, tady ale vyloženě zazářila a svým chraplákem si hlasitě řekla o semifinále. Oproti tomu Daniela zněla opět jako na školní besídce. U tohoto duetu mám naprosto jasno, že bych dál poslal jenom Zuzanu, zatímco Danielu bych bez milosti vyhodil. Porota však byla ohledně Daniely jiného názoru (že by proto, aby si to Paľo doma nepohnojil?) a pustila ji spolu se Zuzanou dál.

Sabina Ulmanová a Kamila Kopečková

zpívaly: OneRepuplic – Counting Stars

DJ Vlado: Tohle byl jeden z nejslabších duetů vůbec. Holky zněly falešně zvlášť i dohromady. Zasloužený nepostup, přestože Kamila má pěknou barvu hlasu.

Karolína Přibylová a Pavol Kovaliček

zpívali: Of Monsters And Men – Little Talks

DJ Vlado: Na tuto dvojici se dohromady velmi dobře dívalo, jelikož jsou to dva mladí, pohlední a sympatičtí lidé. Zpěv nebyl úplně stoprocentní, v některých místech jim to úplně neladilo, ale byl to rozhodně jeden z lepších duetů. Trochu víc zde vyniknul Pavol, který předvedl pěknou barvu ve výškách. Karolína zde bohužel nemohla uplatnit svou největší devizu – vzlykavé výšky, pročež v této poloze zněl její hlas poněkud fádně. Nakonec postoupili oba soutěžící, což nebylo žádné překvapení, jelikož takový pěkný (skoro)páreček by přece porota nerozdělila.

Veronika Jurinová a Jakub Stránský

zpívali: Olly Murs feat. Demi Lovato – Up!

DJ Vlado: Může mi někdo vysvětlit, jak se takový tragéd jako Jakub mohl dostat až do Top 40? A proč na jeho úkor vyhodila porota plno lepších zpěváků? Tentokrát Jakub opět potvrdil, že je naprostým omylem této soutěže a po právu vypadl. Veronika byla rozhodně lepší (i když vedle slepého jednooký králem), i když mi není vůbec příjemná barva jejího hlasu. Na Dlouhou cestu však postoupila, i když ani ona by mi nijak zvlášť nescházela.

Marek Pošta a Nikol Kasalová

zpívali: Rihanna, Kayne West & Paul McCartney – Four Five Seconds

DJ Vlado: Velice nesourodý duet. Marek zněl sice o něco málo líp než ve vystoupení s klavírem, ale i tak čím dál víc vyplouvá na povrch jeho nezralost, kvůli které by měl co nejdřív ze soutěže vypadnout a vrátit se, až dozraje. Nikol je pro mě suverénně nejnesympatičtější dívkou tohoto ročníku, navíc tuto píseň zabila svým uječeným podáním. Osobně bych se obešel bez obou dvou, což znamenalo, že oba dál postoupili.

Réka Ballová a Roman Fictum

zpívali: Elton John feat. Kitty Dee – Don´t Go Breaking My Heart

DJ Vlado: V tomto duetu mě velmi překvapila Réka, jejíž nakřáplý hlas sice zněl dost zajímavě už v minulých kolech, ale teprve zde jej dokázala pořádně prodat, čímž se rázem zařadila mezi mé favoritky. Roman zde sice hrál druhé housle, ale sekundoval Réce opravdu zdatně. Tento duet patřil rozhodně k nejlepším za večer, takže oba protagonisté postoupili dál.

Barbora Hazuchová a Melinda Noáková

zpívaly: Adele – Set Fire To The Rain

DJ Vlado: Další příjemné překvapení. Tyto dívky jsem po castingu považoval za outsiderky postoupivší kvůli vzhledu, tady však obě dokázaly, že jsou nejen pěkné, ale že i umí zpívat. Jasně lepší byla Barbora, která každé kolo překvapuje víc a víc a pomalu se řadí k favoritkám na finále. Melinda rovněž nebyla špatná, i když hlasově i projevem je míň zajímavá. Ačkoliv touchdowny Anny Veselovské s Lucií Dobrovodskou nebo Sabiny Křovákové s Lilly Maníčkovou holky nepřekonaly, ale i tak se předvedly výborně. Navíc tento duet byl kvůli sporému oblečení obou krásek snad vůbec nejvíc „bernardýnkovský“.

Samuel Sleziak a Huyen Vi Tranová

zpívali: Frank Sinatra & Nancy Sinatra – Something Stupid

DJ Vlado: Od tohoto spojení jsem čekal docela hodně, ale výsledek byl dost velkým zklamáním. Hlavně tedy ze strany Viky, které ženský part v této písni nesedl a to tak, že vůbec. Ale i Samo zůstal za očekáváním, jeho podání bylo příliš „robotické“ a nedokázal do této písně dodat takové emoce, jaké by si zasloužila, zachránila ho pouze jeho famózní barva hlasu. Oba protagonisté postoupili na Dlouhou cestu s černým puntíkem, v případě Viky však s o dost větším.

Dalibor Slepčík a Sabina Slepčíková

zpívali: A Great Big World feat. Christina Aguilera – Say Something

DJ Vlado: Spojení jediných sourozenců v soutěži do duetu bylo celkem logické, dohromady to však nefungovalo, protože to působilo jako duet maminky se synáčkem. Ačkoliv to Dalibor i Sabina zazpívali slušně, ta správná emoce z toho nešla. Jelikož je ale spojení dvou sourozenců v této soutěži neobvyklé (i když ne ojedinělé, například už z první české SuperStar můžeme vzpomenout sourozence Poduškovy), postoupili oba dál.

Alena Shirmanová a Jan Samek

zpívali: Maroon 5 feat. Christina Aguilera – Moves Like Jagger

DJ Vlado: Někteří soutěžící mají tu smůlu, že ačkoliv nezpívají vůbec špatně, tak jim prostě chybí určitá nadstavba, kvůli které z nich nikdy nebudou hvězdy. A to je přesně případ Honzy, který se po celou dobu soutěže pohybuje v zóně šedého průměru, což zvlášť vedle Aleny vyniklo. Aleně naopak tato nadstavba nechybí ani v nejmenším, je hlasově i osobnostně výrazná natolik, že si tím vyloženě říká o finále. Její podání bylo po všech stránkách osobité natolik, že Honzu vedle ní člověk vůbec nevnímal. Verdikt zněl proto jasně, Alena postupuje a Honza končí.

Emma Drobná a Daniel Křižka

zpívali: Glen Hansard & Markéta Irglová – Falling Slowly

DJ Vlado: Jednoznačný a bezkonkurenční vrchol večera. Hlasy obou protagonistů k sobě nádherně ladily a navíc se jim podařilo dodat této písni ty správné emoce, které chyběly například u Slepčíkovců. Královnou tohoto duetu byla především Emma, která má tak neskutečně přenádherný hlas, který ve spojení s jejím půvabem a charismatem vytváří přímo nadpozemskou kombinaci. I Dan byl však výborný a předvedl v plné parádě svůj sytý bas-baryton, který v nejnižší poloze vyloženě hladí uši. Při tomto duetu jsem měl zimomriavky po celém těle a bulel jsem málem jako předčasně senilní rekapista. Toto vystoupení byl první jednoznačný TOUCHDOWN tohoto ročníku SuperStar, který nemohl dopadnout jinak než postupem obou zpěváků.

Top 3 nejlepších duetů podle DJ Vlada:

1. Emma Drobná a Daniel Křižka
2. Barbora Hazuchová a Melinda Noáková
3. Réka Ballová a Roman Fictum

Kdo přežil Dlouhou cestu a postoupil do semifinále?

Semifinálová Top 20 vypadá následovně:
Réka Ballová, Veronika Danišová, Emma Drobná, Vojtech Dzudza, Peter Farkašovský, Barbora Hazuchová, Nikol Kasalová, Pavol Kovaliček, Daniel Křižka, Patricio Malundo, Melinda Noáková, Marek Pošta, Karolína Přibylová, Alena Shirmanová, Dalibor Slepčík, Sabina Slepčíková, Samuel Sleziak, Jan Tejkal, Štěpán Urban a Veronika Vrublová

DJ Vlado: Tak to jsou oni – semifinalisté, o jejichž osudu od příštího týdne budete svými hlasy rozhodovat vy diváci. Z Dlouhé cesty mě nejvíc zamrzel nepostup Romana Tomeše, který je sice už profesionál a tuto soutěž až tak nepotřebuje, naopak však tato soutěž by potřebovala jeho, protože v tom letošním „castingu na boyband“ bude pořádný dospělý chlap a vyzrálý muzikant vyloženě chybět. Zdůvodnění Ondřeje Soukupa, že ho lidi nemají rádi (i když to byla nejspíš citace z Knihy džunglí), byla celkem trapná a alibistická. Roman měl v semifinále rozhodně být místo nezralého Marka Pošty či zbytečného Jana Tejkala. U holek bylo nejvíc nespravedlivé vypadnutí Zuzany Vovsové, která v duetu podala skvělý výkon a zasloužila si postoupit například místo veskrze protivné Nikol Kasalové. Rovněž bych si v semifinále dokázal představit i Elišku Buocikovou nebo Dominiku Oláhovou (i když tu především kvůli vizuálu) místo Melindy Noákové či Sabiny Slepčíkové (přestože její postup byl kvůli bráchovi jasný). Největšími favority na vítězství jsou v tuto chvíli Emma Drobná, Veronika Vrublová a Dalibor Slepčík. U obou holek s favorizováním plně souhlasím (dokonce bych je rád spolu viděl v Grandfinále), u Dalibora nikoliv, podle mě mu může ten humbuk kolem jeho osoby jen hodně ublížit. Všechno se však může ještě změnit a z ostatních soutěžících se může vyloupnout nějaký ten černý kůň.

Hodnocení 2. části SuperVýběru podle DJ Vlada:

Na pláži zazněly chválabohu mnohem lepší výkony než v Poldovce u piána. Mezi nimi jsme měli možnost vychutnat si první opravdový letošní touchdown, kterým duet Emmy a Daniela bezpochyby byl. Co mi však vadilo, to byl střih Dlouhé cesty, ve kterém absolutně chybělo napětí. U kluků po vyřazení Romana Tomeše už bylo jasné, že všichni zbylí kluci postoupí, protože kdo nepropadal z matematiky, ten si musel spočítat, že počet volných postupových míst a počet čekajících kluků je naprosto shodný. U holek zase nechali jako poslední postoupit favoritku Emmu Drobnou, což rovněž ubíralo na napětí, jelikož v jejím případě byla Dlouhá cesta pouze formalita (u po ní jdoucí Dominiky Oláhové bylo tedy naopak jasné, že v soutěži končí). Příští týden nás čeká první semifinále, ve kterém se utká desítka kluků, která je letos mimořádně vyrovnaná, takže není vůbec jisté, kteří čtyři znich postoupí do finále. Nezbývá nám než si na to počkat do neděle.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 313
1
Mila2
Reagovat

S rekapem plně souhlasím, hlavně ten poslední duet mne neskutečně dojal… skoro by se chtělo říct, že ti dva se do sebe zamilovali :-)
Mám trochu problémy vyznat se v děvčatech, je jich tam letos nějak hodně a skoro všechny zpívat umí. Mí favoriti už teď jsou: Emma, Barbora Hazuchová, Samuel a Daniel.
Kdo mne neskutečně vadí je Veronika Vrublová se svým „feelingem“. Něco tak podbízivého jsem už dlouho neviděla. To i protivná Daniela Peštová je proti ní snesitelná.
Nechápu vyřazení Zuzky Vovsové a postup Nikol Kasalové..

2
Tomáš
Reagovat

To si Vlado napsal přesně, že tahle soutěž by potřebovala Romana Tomeše. Ondřej Soukup je u mě po zdůvodnění jeho vyhazovu vážně debil, já už si servítky brát nebudu ( i když bůhví jestli to vůbec bylo z jeho hlavy ). Roman a Denis budou v sestavě kluků strašně moc chybět, oba měli i na finále. Ani Zdeno Mucina možná vypadnout nemusel. Teď ještě v SF vypadne Samuel a už tam vážně nebude skoro nikdo zajímavý, jenom samé děti. Ani ten Dan už mě vlastně tolik nebaví jako na začátku, nevím čím to je. Za duet je tu vynášen do nebes, ale mě se třeba víc líbil v předchozích kolech. Pořád je jedním z mých favoritů, ale uvidím jak bude pokračovat dál. Chybí tam nějaký opravdu zkušený muzikant a když se objeví, tak ho porota bez milosti vyhodí.

3
Anna
Reagovat

souhlasím s Vladem, megafavorité Veronika Vrublová, Emma a Dalibor. Ty bych chtěla v TOP 3 taky… nejvíc nesympatická mi je Kasalová Nikol

4
Tomáš
Reagovat

@Anna: A já s tímhle absolutně nesouhlasím. Ani jednoho z nich nechci ani ve finále, natožpak jako vítěze.

5
Monika
Reagovat

No vidite a ja si myslim, ze vlezla Hujerova se ani do TOP 3 nedostane.

6
Tomáš
Reagovat

@Monika: To by teda byla Top 3 Moniko, to ti teda řeknu. Nejhorší v historii, kde bych nefandil vůbec nikomu. Takovou by mi byl fakt čert dlužen. Naštěstí taky myslím, že Vrublová v Top 3 nebude a myslím, že ani Dalibor nakonec takhle daleko nedojde.

7
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Osobně jsem vůbec nepochopil několik věcí – např. proč byla vyhozena Zuzana Vovsová, která zpívala výborně a slyšela velkou chválu??? Dále – co tam proboha dělá ten Pošta? Jak ten někomu může být sympatický? A jeho výkony nejsou taky hvězdné. Připomíná Kukačku, neblahé paměti… Dále ty šílené plky poroty o údajném vysokém sebevědomí pizzařky mě doslova nadzvedly? A co by neměla mít sebevědomí, když něco umí? Ten důraz na skromňoučkost jako nějakou superskvělou vlastnost do showbyznysu ve mě vzbuzuje ty nejhorší vzpomínky – Sv. Aneta, více než nepatrně mrtvý Drda, Vlastík Horváthů, apod.. To tu ještě stále vadí sebevědomé osobnosti? Jinak jsem rád, že postupili všichni mí favorité – tj. hlavně Peter Farkašovský (naprosto dokonalý kompletní package) a Patricio (ten mě neskutečně baví). Hlavním antifavoritem se pro mě stal Křižka, který tady stoupá do nebeských výšin jen proto, že mu produkce jde neuvěřitelně na ruku a dostává samé recitátorské party, kde se vůbec nemůže projevit je „ne-hlas“… NAvíc mi je i osobnostně nesympatický, působí na mě, např. ve srovnání s Farkašovským, trochu buransky…

8
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Ideální TOP 2 pro mě: Farkašovský, Shirmanová, Patricio… Hlavně ne Křižka nebo jiná z holek…

9
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Ještě k velebené Vrublové. Nevadí mi, ale její kouzlo ke mě tedy rozhodně nedoplulo v nějakém velkém měřítku… ani z toho duetu, ale možná je to tím, že mi tuto píseň zprotivili mě neuvěřitelně nesympatičtí původní zpěváci…

10
Monika
Reagovat

Moje TOP 2 favoritu: Stepan Urban, Alena Shirmanova
Moje TOP 2 antifavoritu: Daniel Krizka, Veronika Vrublova

11
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@Monika: @Monika: S antifavority souhlas. Už Křižky je to vyslovená antipatie a Vrublovou chci ze hry, protože by mohla ohrožovat některé mé oblíbence. Souhlas i s Shirmanovou nahoře… Ještě k ní Farkašovský a máme to stejně… :-) K antifavoritům ještě samozřejmě řadím Poštu, ale toho snad ani nemá cenu zmiňovat. Ten jasně poletí jako první ze všech…

12
Tomáš
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Patricio mě baví taky hodně a je mi hodně sympatický. Pomalu rozmýšlím nad tím, místo koho bych ho bral do finále. Místo Slepčíka rozhodně, místo Štěpána taky….nakonec kdyby došlo na lámání chleba tak možná i místo Daniela. Dan se tu fakt začíná dost favorizovat a mě tím přestává nějak bavit. :D Ale pořád ho řadím mezi lidi kterým fandím a počkám si na neděli jak se ukáže, pak to asi u něj budu mít jasnější. Patriciovi bych finále moc přál, ale bude mít hodně těžké se tam v té konkurenci dostat.

13
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@Tomáš: Recitátor Křižka snad ve finále být nemůže. Na čemkoli těžkém shoří jako papír… Kdyby mu jako duet dali Barcelonu, tak tam není už teď…

14
radek
Reagovat

Moje favoritky jsou zatím Emma s Rékou. Klidně bych dal slovenské finále, vůbec by mi to nevadilo, ale líbí se mi dost i Štěpán, Barbora a Veronika V.
Z letošní Superstar mi nikdo nevadí, což v minulosti se vždycky někdo našel:-) Jen mě někteří moc nebaví:: Patricio, Veronika Danišová, Vojtěch Dzudza, Marek Pošta, Karolina.

15
Anna
Reagovat

@Tomáš: Jsi totální hnup, sorry a nepoznaš dobré zpěváky

16
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@Anna: Co tady urážíš jiné?

17
Anna
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: to je moc ty vaše komentáře, už se tady nemíním dohadovat. já svý favority mám a hlavně jednu a za tím si stojím. prostě Vrublová, Emma a Dalibor (který možná dojede na svou nezralost). ale Vrublová a Emma by mě baví od začátku a v grand, i když je to ještě předčasné, by byli úžasné. ale oni jsou tak rozlišné, že by to bylo hodně zajimavé po dramaturgickém pohledu. Takže good luck.

18
Monika
Reagovat

@Anna: To tady asi nejsi na spravnem miste, tady je diskuze do ktere dohadovani patri.

19
bezik
Reagovat

TOP 20 je díky „skvělé“ práci poroty téměř dokonale sterilní a nezajímavá. Jako maják z ní ční jediný Dan Křižka. Kluci tím nakonec překvapivě mají nejzajímavější a asi jedinou osobnost letošního ročníku, na druhé straně mají i nejhorší osobu letošní SS a tou je jednoznačně nechutný slizák Farkašovský. Děvčata jsou v smysl sterilnosti mnohem vyrovnanější, takřka dokonale bez chuti a bez zápachu. Nejvíc sympatická je pro mě nakonec Alena Shirmanová, ale bohužel je ještě příliš mladičká. Za pár let z ní ale osobnost být může.

20
Tomáš
Reagovat

@Anna: A ty jsi totální hňupka, protože je to o vkusu. A s tímhle svým názorem můžeš jít do prdele. :D Sorry, ale na hrubý pytel hrubá záplata.

21
Violete
Reagovat

Mě nejvíc z holek zajímá Alena Shirmanová a z kluků Samuel Sleziak. Myslím, že Samuel se ještě rozjede, na Youtube má přesvědčivá videa.

22
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@bezik: Co konkrétního je proboha na Farkašovském slizkého? Prezentuje se vždy s úsměvem, rozumně a kultivovaně… Ale jestli jako maják podle Tebe ční recitátor bez hlasu, tak budiž…

23
Tomáš
Reagovat

@Violete: Člověče, to asi budeme mít stejně. Taky mi teď z kluků přijde nejzajímavější Samuel a z holek Alena. Tak snad se oba dostanou přes SF síto do finále.

24
Langy
Reagovat

@Anna: Aničko, Aničko. Já tedy s Tomášem i Judrem a Monikou hodně často nesouhlasím, ale na druhou stranu dokáži pochopit, že mají nějaký svůj názor(I když občas dost divné, ale budiž. Pardon ;) ). Pokud tady cheš diskutovat, tak sem napiš svůj názor, ale nechovej se jako že máš jediná na světě pravdu. Respektuj je, i když ty jejich názory jsou zcestné. I když teda s Monikou i Judrem nesouhlasím, tak věřím, že pokud dáš nějaké pádné důvody, tak oni budou respektovat ten tvůj. Tak občas mysli, než něco napíšeš :D :D

25
yeey
Reagovat

@Anna: ja si teda hlavne myslim, ze Tomas nepozna dobre zpevacky :-D

26
bezik
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Pane Kalino, náš vkus a preference se vyskytují ve zcela jiných galaxiích. Takže nehledejte v tom nějakou záhadu. Farkašovský pro je pro mě dokonalým představitelem toho nejpokleslejšího sra.kopopu se všemi atributy, které k tomu patří. Víc bych to snad ani nerozváděl, ne že bych nemohl ale považuji to za zbytečné.

27
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@bezik: Chápu, že se Ti nemusí líbit styl co zpívá, ale nepochopil jsem, z čeho se vzalo to o domnělé slizkosti…

28
Tomáš
Reagovat

@yeey: Ale já Emmě a Veronice jejich kvality neberu, jen mě ani jedna nebaví a navíc ještě na Veronice mi dost vadí to samé co Monice a není mi sympatická. Tak proč bych jí měl fandit? Mě přijde mnohem přirozenější třeba Alena, tak bych jí přál, aby došla dál.

29
Mila2
Reagovat

JUDr.Kalina: on Farkašovský je takový vlezdoprdelka… strášně snaživý chlapec, taky ho nemusím. Ale asi mu to tak rodičové poradili

30
Mila2
Reagovat

Tomáš: Alena se mi taky moc líbí.. hlavně proto, že je přirozená a živel..

31
bezik
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: No dobře, tak snad ještě jednou a naposledy. Mluvil jsem i o všech atributech, tedy jak se projevuje, jak zpívá (nejen co), jak formuluje věty, jakou má mimiku, gesta a celkovou sebeprezentaci, To vše na mě působí poklesle, podbízivě, nechutně , slizce. Můj pohled, můj dojem, můj vkus. Váš je jistě jiný ;-)

32
jab
Reagovat

@yeey:
Jj, přesně tohle mě též napadlo :-D.
@Anna:
Základ je se nenechat komentáři jiných vycukat, i když si o nich člověk může myslet cokoliv, viz některé zdejší komenty ohledně ViVi a její osobnosti, údajné podbízivosti a kdoví čemu ještě…jo někdo to vidí jinak, já to respektuju, nesouhlasím sice, ale nehrotím to :-). Mně zkrátka ta její sluníčkovost nevadí, jí sice neznám osobně, ale s lidmi podobného ražení obvykle vycházím…takže tak :-).
Btw. Vlado, možná jsem to z TV jen blbě pochopil, ale podle mne ty své tipy na postup dávali Zdeno a Tereza před vystoupením a ne až po. Nicméně jejich výkon a hlavně konečné vyřazení mě dost zklamalo u obou.

33
Saskie
Reagovat

Zajímavé a hezké stránky, s dovolením bych se i já ráda vyjádřila, i když nejsem až tak velký znalec a fanda těchto soutěží jako ostatní. Nicméně si myslím, že občas neuškodí pohled laika. ;-) Aby bylo jasno, viděla jsem jen castingy a pak až duety a dlouhou cestu.

Od začátku byla mou největší favoritkou Veronika Vrublová, bohužel po Dlouhé cestě jsem nepatrně změnila názor. Podobné klišé jako „jsem jiná“ nemám vůbec v oblibě. Její hudba se mi sice líbí moc, ale její osobnost už na mých sympatiích ztrácí.

Momentálně nejvíc fandím Emmě, u ní jsem naopak ze začátku nechápala, proč je tak oblíbená, nepřišla mi až tak výjimečná. Po včerejších duetech jsem změnila názor, ta barva se, dle mě, mezi ostatními neztratí, navíc mi nevadí ani osobnostně.

Pak tu nechápu ódy na Alenu, ta mi totiž nepřijde ničím zajímavá, neříkám, že zpívá špatně, ale zatím ji mám ve škatulce „šedý průměr“

Sabina je tam podle mě úplně zbytečná, Eliška by ji nahradila skvěle.

Na Dalibora tu často čtu vesměs nepozitivně laděné komentáře, jsem jiného názoru, podle mě má v sobě obrovský potenciál a určitě je zajímavější než Sabina, do SF patří, vyhrát by ale neměl, na tom se shodneme.

Veronika Danišová má sice hlas jako zvon, ale mně to rve uši a cítím se špatně, za mě ne.

Co se týče Karolíny, ze začátku mi přišla jako lehce nadprůměrná zpěvačka, ale nic extra. A teď po výroku Habery je mi náhodou sympatičtější. :-) Sice to není má favoritka, ale jsem na ni zvědavá.

Na ostatní holky zatím nemám názor, viděla jsem je jen málo.
U kluků jsem toho viděla též jen málo. Líbí se mi prozatím Daniel a Samuel, nicméně časem názor nejspíš změním, jakmile se líp seznámím se všemi. :-)

34
yeey
Reagovat

@Tomáš: ti to pripomenu, az jim ty kvality zacnes (jakoze zacnes) brat ;-)

ad snazivost (zde casto pro efekt upgradovana na vlezlost, ulisnost, slizkost…) – nevim, proc je to tady obecne vnimano tak negativne… kdyz jdete na pracovni pohovor, tak se taky snazite pusobit co nejvic lhostejne a nesnazite se prodat? Veronika nebo Peter maj sen a jdou si za nim v tom nejlepsim slova smyslu…

35
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@yeey: @Mila2: Ježíši, teď zas už vlezdoprdelka… Asi se každý díváme na jiný pořad, ale v mém pořadu nic servilního např. vůči porotě nebo divákům neřekl. Naopak, komunikuje s úsměvem, pozitivně a konstruktivně, na to jak je mlady z něj čiší vyspělost a rozumnost…

36
kaja
Reagovat

no je pravda ze s aleny mozna neco bude i taka dominika stara byla take mincko ktere zbiralo zkucenosti a nakonec dosla do top 3 hlavne s pisni od lady fabian a tedka je v usa a pry se tam vede dobre jen malo zpevaku z nasi louze ma uspech za hranicema nepr taky chodur zpiva jezz po barech v ostrave a dari se mu a to nemluvim o 1 vitezce hlasu natoz 2 vitezi superstar federace o nem moc slyset neni.jen mit stesti na lidi a jit si tvrde za svym snem

37
bezik
Reagovat

@yeey: No jo, jasně, nic proti tomu se prodat, ale můžeš se prodat se vkusem, důstojně, s noblesou, a nebo se můžeš plazit jako had a lízat vrchnosti boty :D Myslím to samozřejmě obrazně a s nadsázkou ;-)

38
Anna
Reagovat

@yeey: nechtěla jsem tak vyjet, ale veroniku již osobně znám a takové komentáře si myslím nezaslouží. zprva jsem taky nevěděla, co si myslet, ale když jsem ji poznala, zjistila jsem, jaké opravdu sluníčko je, má velký sen a vím, kolik čemu věnuje času a její rozdávání radosti ostatním i mě, když mi bylo hrozně, ji opravdu jde. s čím se mi svěřila je to, že je před kamerami nervozní a nemá talent mluvit, ale zpívat, možná že to je důvod, proč někdy působí na kamerách jinak, než opravdu je. vždy ji ráda potkávám a proto se ji takto zastávám. mimo to je mimořádně talentovaná skladatelka.

39
Mila2
Reagovat

Anna: pokud Veroniku tak dobře znáš a fandíš jí, tak jí poraď, ať neustále nezdůrazňuje, jak moc je jiná a opravdová a cítí to atd.atd. Když tohle zbytečné pindání omezí a soustředí se na zpěv, možná že to bude ke prospěchu věci. A publikum ať si pak samo udělá svůj názor, jak moc je vyjímečná..

40
Violete
Reagovat

@Anna: Jestli si Veronika umí i skládat hudbu, tak má do budoucna výhodu. Je možné si někde na internetu poslechnout její vlastní skladby?

41
Anna
Reagovat

tady je něco, co tam má .. zbytek mi posílala mailem, teprve to nahrává ve studiu prý a doufá, že ji někdo pomůže s distribucí nebo co. ale vím, že toho má dost. :)

https://www.youtube.com/playlist?list=PLgL_uwnNmEywYzDdUtwh6Ch6_5Pk_yTTg

jinak vše na jejím kanále

42
jab
Reagovat

@Mila2:
Ona asi podvědomě cítí (a nejspíš správně), že žánr, kterému se věnuje, u nás není moc rozšířený. A jestli opravdu nemá vyjadřovací talent a při rozhovorech si není úplně jistá v kramflecích, tak z ní pak můžou vypadnout takovéto věci, které měly primárně působit jako berličky při rozhovoru a ne jako sebepropagace…ale to je čistě moje dedukce :-). Já ji prostě tak nějak věřím, že to opravdu říká ze srdce a nepřemýšlí nad tím, jak to bude znít na kameru. A s tím pindáním…prostě z každého Pyco tahá aktuální pocity a postřehy a každý se s tím popasuje jak umí :-).

43
Anna
Reagovat

@Mila2: už jsem ji to říkala a občas si to tu prý čte. psala mi na to, že je to bohužel vše předtočený a jak co sestříhají vědět nemůže. že musela odpovídat na to, co se ji prostě ptali.byla prý ráda, že tam neodpadla, dokonce mi v ten den i volala a teda jak ji znám, tak zněla fakt unaveně a bylo ji i špatně (ale takovou aférku z toho neudělaj jak o daliborovi) a tak se divím, že se tam dokázala vůbec usmívat… držím ji palce.

44
Luke
Reagovat

Já myslím, že hádat se tady je zbytečné…zvlášt když z 10 lidí jdou do finále jen 4…Tak si to nechte až po semifinále, kde určitě budou překvapení :-) A ten váš ,,favorit“ vypadne a neuděláte s tím nic a to tady bude teprve ,,nablito“ a zklamanejch i vytočenejch lidí :-)
Ale pokud mě vypadne Emma, tak bude taky vytočenej, ale nijak to neovlivním…Jak se říká, chleba nebude levnější a pak už tu není co to bejvávalo ta superstar…Už to tak neprožívám…

45
dolores
Reagovat

@Anna: Vrublova mna osobne od prveho momentu na kastingu absolutne neberie, vobec ma nezaujima, a neriesim ani to, ci sa sprava ako ritopchacka , alebo ci je slniecko bozie, proste, ma netankuje. vadi mi jej hlasove zonglovanie za kazdu cenu. akoby pchala do toho spevu vsetky mozne styly, chvilu normal, potom zatlaci na pilu, potom falzet, zrazu jodluje, potom contry vzlyky, a to hlavne- emocia mi chyba….hoci sa to snazi robit vklusne, je ako spevacky automat, … ja viem ze je to skvele, ze to vsetko ovlada, lenze je to ako by do gulasu nahadzali vsetko mozne, az sa to neda zjest. napr. v tom videu Regiojetu som ju dokazala pocuvat 5 sekund. neber to hned osobne, kazdy to mame proste inak, ja mam v merku ine spevacky. ale je fajn, ze si tu, a fandis jej, a myslim, ze ona ma silnu cielovku, ved okrem par ludi tu jej fandia aj obidvaja rekapisti myslim, takze ziadne strachy zo strany jej neprajnikov nemaj. navyse ma vyhodu oproti takej Emme, ze je univerzalna a mala by zvladnut tematicke kola, ak sa do finale dostane. a ak ju pozans, tak jej odkaz, ze na internete nech necita ziadne komentare o sebe, lebo sa psychicky polozi. to nerobi uz nikto z celebrit takmer …
pozri ako mne Monika a dr.Kalina zrazaju Krizku :))) ktoremu v tejto faze sutaze fandim. a co ich mam teraz zato napadat ? naopak, mne to pride nahodou celkom zaujimave a aj zabavne citat si, co si kto o nom mysli. na druhej strane je este strasne skoro,… v SF sa moze Dan vysekat na prvom tone :)) ,kedze inde ako vo svojom pokojicku zatial nespieval. :D

46
Jai Kudo
Reagovat

Já se vlastně sám sobě divím, proč tohle vlastně vůbec sleduju, i dyž jen jedním okem. Ale před čtyřmi lety jsem si k tomu vlastně sedl až u prvního semifinále a s velkým despektem očekával, co z toho vyleze….a pak přišla první soutěžící v prvním semifinále a bylo to WOW….. :-D Tím chci říct, že člověk nikdy neví co a kdo ho překvapí…..
K letošnímu ročníku – sleduji svých 5-6 soutěžících, u těch ostatních skoro ani nevím, jak se jmenují. Ale u holek je moje TOP4 celkem jasná: Emma, Karolína, Barbora a Veronika V., i když ta poslední mě s tou svou country dost nebaví….ale určitě patří k tomu lepšímu, co tam letos je. Co se týče těch letos tolik vychválených (a přechválených) kluků, tak jakž takž snesu Dana. Štěpána a Pavola…… ten Tomeš mně osobně nijak zvlášť neimponoval, ale určitě by byl jeho postup rozumnější, než Pošta…

47
yeey
Reagovat

@bezik: ja ti rozumim a chapu, ze to nemyslis doslovne, u Veroniky a Petera (tem je to tu vycitano) jsem ale ani naznakem nic takoveho nezaznamenal… Verca se obcas mozna vyjadri trochu neohrabane, ale beru to spis jako urcitou recnickou neobratnost, mozna nervozitu, mozna slunickovost… kazdopadne ale rozhodne verim, ze je to fajn holka… ze je az moc slunickova mi nedela problem prekousnout, i kdyz to obecne u lidi moc nemusim (pozor, neplest s aktualnim nejcastejsim vyuzitim slova „slunickar“ :-)))

49
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

yeey: No jistě, ale jsou tam jiné vzorné pionýrky… Petera se to ale netýká ani omylem…

50
betty
Reagovat

Tak jsem si konečně přečetla všechny Vaše komentáře a jsem ráda, že tu mohu být zase chvíli s Vámi.
Můj favorit je Dan. Zatím mu fandím nejvíc a jsem zvědavá, jak si povede dál. Neříkám, že bude první, ale je zajimavý a byla bych ráda, kdyby v soutěži vydržel co nejdýl (abych ho mohla co nejdéle poslouchat ☺). Na druhém místě mám Štěpána, který je podle mého názoru velice talentovaný. Daliborovi sice nefandím, ale ani proti němu nic nemám a je fakt, že na svůj věk zpívá dobře. Škoda, že nepočkal, až bude starší…
Holky mi, nezlobte se, skoro všechny připadnou na ,,jedno brdo“. Zajímavá hlasem, zpěvem, vizáží mi přijde jen Emma, kterou mám u děvčat na prvním místě. Ale nemusí být špatná ani Alena a ViVi je rozhodně velice talentovaná, když budu upřímná. Jen mi bohužel nějak nesedí. Ale za to můžu já, ne ona. Takže za mě:
Kluci – Dan, Štěpán, …….. a možná jsem malinko zvědavá na Dalibora.
Holky – Emma, ……….., Alena, ViVi.

51
Laikka
Reagovat

Mrzí mě vypadnutí Marie, jinak moje top 3 je Alena, Štěpán a Patricio… Možná nejsou nejlepší, ale nejvíc mě baví.

52
J
Reagovat

Nebudem tu riesit ani sympatiu a ani antipatiu. Podla toho koho by som chcela v top 8 ich tu dam bez poradia. Kazdy z nich je svojim sposobom dobry a mohol by obohatit finalove kola.
Emma Drobna, Barbora Hazuchova, Pavol Kovalicek, Daniel Krizka, Alena Shirmanova, Samuel Sleziak, Stepan Urban a Veronika Vrublova.

Viem, ze je je malo pravdepodobne najma u chalanov, ze to bude takto a nie kvoli tomu, ze ak sa nebude postupovat podla narodnosti, tak tam budu 3 Cesi, ale skor kvoli protekcnemu Daliborovi. Pretoze aj ked sa nepojde podla narodnosti, nakoniec to moze kludne podla vysledkov hlasovania tak u chalanov ako aj u dievcat dopadnut 2CZ + 2SK.

53
Langy
Reagovat

Jinak mý favoriti a antifavoriti(Jen ti největší)
Favs: Emma(Pro krásný hlas) Vivi(Vede pěvecky a navíc z ní sálá radost a láska k hudbě) a Samo(Opět barva hlasu)
Anti-Slepčíkovci(Tlačenka, Slepčík se mi navíc nelíbí ani pěvecky) Pošta(Proč vlastně pouštějí do superstar děti. To samé i k Slepčíkovi)

54
J
Reagovat

Mna teraz uz len zaujima zoznam piesni na nedelu. Boze som taka nervozna, co moji oblubenci budu spievat.

55
Jana
Reagovat

Seznam písní kluci:

Slepčík: Mika – Grace Kelly
Štěpán: Lucie – Chci zas v Tobě spát
Honza: Enriqeu Inglesias – Hero
Pošta: Miley Cyrus – Wrecking Ball
Dan: Daniel Landa – Morituri te salutant
Patricio: Petr Muk – Rachel

Samuel: Dalibor Janda – Oheň, voda, vítr…
Peter: Gloria Gaynor – I Will Survive
Pavol: Aerosmith – I Don´t Want to Miss a Thing
Vojtěch Dzudza – Elán – Sestrička z Kramárov

V některých případě má produkce celkem smysl pro humor. Jasný kandidát na odchod je Pošta…

56
dolores
Reagovat

@Jana: no ty mas zmysel pre humor vo vsetkych pripadoch, hlavne v tom Ohen, voda , vitr… pre Samuela :DDD

57
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Jana: Takže Dan má opět protekci, zase pro něj ideální výběr… Mladý Slepčík dostal hodně těžkou věc, ale dát by to mohl. Proč tohle nedostal Křižka??? Štěpán to má super, Honza taky ideální. Pošta dostal něco, co si od něj neumím moc představit. Patriciova Ráchel bude asi hodně osobitá, hlavně by se u toho neměl smát. Slováci dostali vesměs super, akorát Vojto nevím-nevím… S výběrem pro Petera jsem spokojený…

58
Jana
Reagovat

Dolores – to spíše produkce… Ale on má takový zastřený hlas, takže mu to asi bude hodně sedět, že?

59
jab
Reagovat

Neměli by si v produkci vybírat písně sami soutěžící? A playlisty bývaly většinou až v pátek :-)))

60
dolores
Reagovat

@Jana: neverim ti ani nos medzi ocami 8-)) okrem kola Gott a Lucie, ziadny sk spevak nespieval len tak cesku pesnicku … (ak ano, nech ma DJ opravi)

61
J
Reagovat

@Jana: Dakedy v nasej Slovenskej Superstar si mohli sutaziaci sami vyberat piesne do semifinale. Toho D. Jandu Samo neda, navyse to jeho frazovanie v cestine. To bude pruser, ale inak farba hlasu dobra sedi na Samuela. Preco im to robia, Slovakom davat piesne v cestine. A potom sa budu smiat z vyslovnosti. A navyse zapecenym slovenskym divakom moze vadit, ze Slovak spieva cesku piesen. Ucast vo finale vidim s otaznikom.

Najviac sa tesim asi na ten Aerosmith, takze neprideme o rockove piesne. To je super. A Palo ak to da, tak ma miesto vo finalovych kolach.

62
dolores
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: nic proti Jane, ale ty by si vedel napisat ovela lepsi playlist xDD

63
DJ Vlado
Reagovat

Myslím, že nastal čas, abych sem dal svoje pořadí semifinalistů :-) Začnu holkama, protože tam to mám jednoznačnější a víc rozmyšlené, půjdu ale od zadu:

10. Nikol – pro mě osobně nejprotivnější semifinalistka vůbec, vadí mi jak její nepříjemně uječený hlas, tak její buldozerovitý projev, ani vizuálně se mi nelíbí, prostě je to dvojče Pappové se vším všudy (možná o trochu technicky lepší), fakt doufám, že nemá v produkci žádného milence, protože ve finále by pro mě byla za trest :-/

9. Melinda – pěkná holka, ale zbytečná, nezpívá špatně, ale ani nijak extra zajímavě, místo ní tam mohlo být x zajímavějších holek

8. Sabina – je tam hlavně kvůli bráchovi, jako zpěvačka je slušná, ale tuctová, kvůli společným fandům s bráchou se však obávám, že není bez šance na finále a může porazit zajímavější zpěvačky

7. Veronika D. – technicky velmi dobrá zpěvačka, jejíž kvality uznávám, ale místy mi vadí barva jejího hlasu, navíc to prostě není onen pověstný „whole package“, za všech holek ji vnímám tak nějak nejvíc neutrálně

6. Barbora – po castingu jsem se dost divil, jak mohla vůbec postoupit, v každém dalším kole ale čím dál víc překvapuje, její hlas sice není extra výjimečný, ale poslouchá se příjemně, při dobrém výběru písně má na finále slušnou šanci a vadit mi tam nebude, i když holky nad ní bych tam viděl trochu radši

5. Karolína – po skvělém castingu jsem ji měl výš, po SuperVýběru je to u mě mírný sešup, což není tou reakcí na Soukupa, ale trochu mi vadí její nerozpoznatelný hlas, když nemůže zapojit své vzlykavé výšky :-/ stačí ale jeden výkon na úrovni Radioactive a rád ji vrátím tam, odkud jsem ji sesadil :-)

4. Réka – ta u mě šla po posledním kole naopak nahoru, její hlas je hodně zajímavý a pěkně nakřáplý, v letošní převaze jemných sopránků se vymyká, za což má bezvýznamné plus, ve finále bych ji viděl rád :-)

3. Alena – v pouhých 15ti letech je to už slušná osobnost, má mimořádně zajímavý hlas, a i když to není prvoplánová kráska, tak je vizuálně zajímavá a působí velmi sympaticky, mezi holkama je typově dost výrazná, proto by ve finále neměla chybět :-)

2. ViVi – moje druhá největší favoritka celkově :-) ať už jí kdokoliv vyčítá cokoliv („sluníčkování“, „hujerství“ atd.), tak jen málokdo může popřít, že Verča je letos dost možná i vůbec nejlepší zpěvačka, která nemá problém zazpívat cokoliv, zároveň je to i muzikantka, která do každé písně přidá vždycky něco ze sebe (což se u univerzálních zpěvaček stává málokdy), ve finále postě nesmí chybět :-)

1. Emma – moje letošní vůbec největší srdcovka :-) nádherná holka s neuvěřitelně překrásným hlasem a neskutečným charisma, co víc si DJ Vlado může přát? :-) finále bez ní si vůbec neumím představit a hrozně moc bych si přál, aby celé letošní klání vyhrála, byl by to pro mě nádherný předvánoční dárek :-)

Kluky zhodnotím v dalším vstupu (tam mám nějaké plichty, které si ještě musím rozmyslet) :-)

64
bezik
Reagovat

@Jana: Jako vtip dost dobrý :D :D To by bylo „peklo na talíři“ ;-)

65
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@dolores: Kdybych to tvořil já, tak bych dal:

Patricio: Marta Kubišová – Magdaléna
Pošta: Katy Perry – Firework
Křižka: Mika – Grace Kelly / Hana Zagorová – Jsem duhová víla
Slepčík: Guns´n´Roses – Welcome to the Jungle
Honza: Rytmus – Zlatokopka
Štěpán: MC Erik & Barbara – Sen

Peter: Celine Dion – I am Your Lady
Samuel: Gipsy CZ – Romaqno Hiphop
Vojta – Naďa Urbánková – Vilém peče housky
Pavol: Ivana Pavlová – Zlaté střevíčky

Na toto bych se hodně těšil… :-D Nebyla by to zábava? Co by tě lákalo nejvíc?

66
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@bezik: Kdo by to podle Tebe nedal?

67
J
Reagovat

@DJ Vlado: Tak ak by to bolo podla teba, ze by postupili Emma, Veronika, Alena a Reka, tiez by mi to nevadilo. Navyse tam u Reky vidim velky prinos napr. v rockovych piesnach, to by mohla slusne rozbalit. Doslova viem si ju predstavit zaspievat tu piesen, co spievala Edita Triskova v 1. finalovom kole ALONE.

68
bezik
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Jako co ? Ten váš výběr ?

69
dolores
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: no nevravim, ze si lepsi ? :DDDDD, ja ti v tomto vazne fandim , Kalina GO GO GO !!! slzy mi tecu od smiechu ….:))))))))

70
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@dolores: Zkus mi schválně napsat, jak by moje fláky ti konkrétní dali nebo nedali, když by sis to představilo, plus to co Tě nejvíc pobavilo… :-D

71
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@bezik: MYslel jsem ten výběr Jany, ale můžeš i můj… :-)

72
dolores
Reagovat

@bezik: neviem, ci si tu chodil pocas CSS 2011, vtedy Judr, casto daval taketo svoje navrhy, kto by mal co spievat. bola to vzdy zabava, lebo Kalina je velmi kreativny … :DD

73
Pavel Soukup
Reagovat

Moje favoritky: Emma a Veronika
Antifavoriti: jen Alena
Přál bych postup: Simona Groschmidtová (nezaměnitelný hlas) a Kamila Kopečková (osobnost)

Kluci jdou mimo mě. Holky jsou určitě lepší. Ale Gabča G taky prohrála na úkor…koho vlastně? Takže kdo ví, jak to dopadne. Emma a Verča aledoufám šanci na album dostanou bez ohledu na výsledek.

74
dolores
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: samozrejme kazdy z nich by exceloval :D a predstavujem si Slepcika, to by bolo nieco !! :)))
a najviac pobavila Duhova vila pre Dana a Vilem pece housky pre Dzudzu a pre Pavla Zlate strevicky- to proste nema chybu :D
inak,najlepsie si trafil Farkasovskemu, on ma jediny protekciu u teba, ale niet sa co cudovat.. B-)

75
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@dolores: Pokud by Dan postoupil, jako že bohužel asi ano, tak bych v dalším kole mě pro něj Pilarku a Montiho csardáš… Nebo Měsíčku postuj ve variantě od Dyka…

76
betty
Reagovat

@DJ Vlado: Tak s výběrem holek jsme na tom stejně. Tedy s prvními třemi. Ty ostatní mě nezaujaly natolik, abych to nějak promýšlela. Jsem zvědavá, co napíšeš o klucích.

77
jab
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina:
Nic proti, ale Zlaté střevíčky u nás zpívala Štaubertová ;-)
(jinak já to mám ve zpěcvníku vedeno v sekci „Lidové z celého světa“)

78
bezik
Reagovat

@dolores: @JUDr. Marek Kalina: No, jako když to člověk čte tak je to vtipný, ale na to abych si to vůbec zkusil představit, na to ve mě není dostatek sadomasochizmu :D Navíc v některých případech znám jen interprety (často bohužel :D) a skladby bych musel dohledávat a ještě k tomu poslouchat !!! a to po mě fakt nemůžete chtít :D ;-)

79
bezik
Reagovat

@jab: Ivana Pavlová nebyla vůbec zpěvačka ale herečka a tanečnice. Písničku nazpívala Edita Štaubertová ale ve „videoklipu ji pak hrála, tančila a jakoby zpívala Ivana Pavlová, proto to má řada lidí spojené s ní.

80
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@bezik: Tak to přesně je, ale nic to nemmění na tom, že v podání Pavola nebo Dzudzy by byla přezábavná… :-)

81
J
Reagovat

Tak, aby Pycovi nechybala Adela, tak mu prihrali krasnu Missku.

82
bett,
Reagovat

@bezik: Tuto písničku také zpívala herečka Lenka Kořínková.

83
betty
Reagovat

@bett,: Omlouvám se za překlep. Příspěvek jsem psala já – betty.

84
DJ Vlado
Reagovat

Takže moje pořadí kluků, které se ale může každým kolem měnit (zatímco u holek mám minimálně Top 3 a bottom 1 pevnou):

10. Honza – po dlouhém uvažování mi vyšel na poslední místo, a to především z toho důvodu, že je mi nesympatický, cítím z něj určité pozérství, a taky pro tu jeho příšernou hudbu :-) ale i kdybych se přes to přenesl, i tak mi přijde zpěvácky veskrze průměrný, nad ostatními kluky absolutně ničím nevyniká, z kluků jasně nejzbytečnější článek SF

9. Peter – nakonec jen o ten pověstný chlup unikl poslednímu místu, přestože po hudební i pěvecké stránce je mi absolutně protivný, takový technicky lepší Relich, tak si myslím, že je rozhodně lepší zpěvák a nepůsobí až tak nesympaticky jako Honza :-) pořadí na dvou posledních místech se ale pořád může prohodit, vzhledem k tomu, že Honza má na finále zcela minimální šanci, zatímco Petra se asi jen tak nezbavím :-)

8. Dalibor – tady už je to spíš taková pasivní averze, kterou vyvolala spíš média, ale ten humbuk a ta tlačenka Dalibora mi už dost leze na nervy, připomíná mi to Sámerománii, kterou si fakt připomínat nechci :-/ nemluvě o tom, že jeho fans působí na FB až přehnaně útočně, takže se obávám, abych na živácích neměl co do činění s novým Hujerbusem :-/ jinak toho proti Daliborovi zas tak moc nemám, na svůj věk je bezpochyby talentovaný, jen prostě trvám na tom, že je na soutěž ještě nezralý a měl tak dva roky počkat

7. Marek – zpěvácky patří v SF k nejslabším a imho jen zabral místo lepším, ale když už nic jiného, tak je to aspoň sympaťák :-) jinak pro něj ale platí totéž co pro Dalibora, že měl s účastí v soutěži ještě počkat

6. Vojta – takový neutrál, co neurazí ani nenadchne, barvu hlasu má příjemnou a zpívá slušně, ale minutu po výkonu na něj vždycky zapomenu, což není moc dobrá pozice

5. Patricio – jako zpěvák není žádný zázrak, ale v podstatě mi nijak zvlášť nevadí, aspoň je to výrazný týpek, který show zpestřuje, ve finále by mi coby plyšák nevadil :-)

4. Pavol – podle mého názoru největší fešák mezi kluky v SF (ale já jsem hetero chlap, takže tomu prd rozumim) :-) jako zpěvák je dobrý a příjemný, navíc jako jeden z mála má potenciál zpívat i něco rockovějšího, nevýhodu má však v tom, že je to typický „nekontroverzní idol“ (v mnohém mi připomíná Petra Poláčka), takže se asi moc daleko nedostane :-/

3. Štěpán – velký sympaťák, zcela přirozený „kluk od vedle“, který má navíc i příjemný zastřený hlas a jde z něj velmi pozitivní energie, jen tu angličtinu by měl imho vylepšit :-) zatím mě sice žádným výkonem vyloženě nedostal, ale co není může být :-)

2. Samo – až do neděle jsem ho měl jako jedničku mezi kluky, avšak po duetu u mě trochu klesl, jelikož ho odzpíval jako robot bez emocí :-/ Samo má ale fantastickou barvu hlasu, která ho vytáhne z každého průšvihu :-) stačí jeden touchdown a vrátím ho zpátky na vrchol žebříčku :-)

1. Dan – možná je to hlavně díky duetu s Emmou (protože koho má ráda Emma, toho mám rád i já :-D), ale v tuto chvíli Dan obsadil první místo mého žebříčku kluků :-) jeho hluboký hlas je hodně specifický, navíc Dan působí jako hodně silná osobnost a v té letošní převaze mimin a šampónů je to vítaný závan testosteronu :-) Dan ale nemá u mě tak jistou pozici jako Emma, takže své prvenství bude muset dalšími výkony obhájit :-)

85
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: „mimin a šampónů“ :D :D stručné a trefné !!! :D ;-)

86
Ally
Reagovat

Tady to žije :) nestiham ,ale
– mě nějak bavily i Marie+ Veronika + Zuzka V. – Impossible.. mělo to náboj, tím jak byly pohádané možná..ale co už ..škoda holky fakt

-P.Farkašovský- mě nebaví, je tak nějak nečesky/teda neslovensky :) snaživý a ambciozní..asi tím ,že žije jinde, nebo ty rodiče..
mě tyhle soutěže sice proto asi baví, jak „ti mladí“ jsou nadšení, chtějí jit dopředu, nabíjí to člověka..ale tady něco chybí, přebývá, nevím ..zatim tak

– V.Vrublová -milá holka,ale zatim nezaujala
no možná ji potkám v Regiojeu a změním názor:)
a budme rádi, že tam nemáme Šárku nebo jinou hvězdu s ukulele :)

Jinak souhlas , že je to SF nějaké sterilní..tak snad to rozjedou a nebudou to jen zpívající modelky a boyband :)

87
Petra
Reagovat

Po přečtení některých komentářů mi to nedalo a musím se vyjádřit. Verča Vrublová je moje dlouholetá kamarádka, známe se od první třídy. Příjde mi smutné, že dokážete poznat „osobnost“ člověka jen z těch pár sekund, které zahlédnete v televizi… Verča je hodná holka, jako jedna z mála lidí, které znám není falešná, nepředvádí se a jde si za svým. Sama vidím, že v televizi se ji nedaří rozhovory, aby mohla prezentovat sama sebe, ale co, jsme jen lidi :) Zkoušeli jste si někdy postavit se před kameru, kde na vás kouká „milion“ lidí a odpovídat na otázky bez přemýšlení a ve stresu? Kritizovat doma z gauče umí skoro každý, ale zapřemýšlet nad tím, jak je to náročné, to už bohužel nikdo nezkusí. Každopádně věřím, že Verča to dotáhne hodně daleko a vy budete více ohleduplní. Jen tak pro zajímavost ještě přidávám Verčiné video, které je z talentu, kde dělala porotce.
Tak se mějte hezky a věřím, že Verču budete šetřit a zaměříte se hlavně na její zpěv a jestli budete mít tu šanci poznat ji osobně, tak zjistíte, jak moc fájn holka a hlavně kamarádka to je :)
https://www.youtube.com/watch?v=vi9WnVaDrjk

88
Monika
Reagovat

To je tak trapny, jak sem najednou chodi kamaradka za kamaradkou Vrublove, ktere sem drive ani nepachly, no musim se smat :-)))) Co ma byt ucelem, ja svuj nazor nezmenim, vlastne ji tohle jen skodi v mem pripade a navic o co vam jde, tech pet sest diskuteru, kteri Vrublovou nemusi o jejim (ne)postupu nerozhodne, tak ji zbytecne nedelejte medvedi sluzbu…

89
Fialka09
Reagovat

@Monika: :-))) Přesně teď jsem sem chtěla napsat zhruba stejný komentář, a koukám, žes mě předběhla :-D

90
dolores
Reagovat

@Monika: mozno im ide o zysenie klikanosti jej videi, ktore tu vkuse vkladaju o:-)

91
Fialka09
Reagovat

Jinak co se týče pořadí kluků, mám to víceméně stejné s Vladem, jenom s tím prvním místem se pořád nějak nemůžu rozhodnout mezi Samuelem a Danem, uvidíme, co nám kluci předvedou v neděli.
A i když Honzu Tejkala fakt nemusím, mám na chvostě jednoznačně Dalibora, protože už mi všechen ten humbuk kolem něj začíná silně lízt na nervy (ráno jsem koukla na facebook Superstar, a z toho kvanta puberťáckých srdíček u jeho jména se mi až zatmělo před očima:-) ) Ten kluk je prostě ještě dítě, podle mě to nebyl dobrý nápad, hlásit se tam zrovna letos, už kvůli tomu, že celý ten kolotoč nemusí psychicky unést.

U holek mám zatím úplně jasno: Emma, Alena, Barbara – v tomhle pořadí.

92
betty
Reagovat

@DJ Vlado: Tak s kluky taky velký souhlas, akorát pro mě v trochu jiném pořadí: Dan, Štěpán, Samo. No uvidíme, jak se to ještě vyvrbí a co nám hoši předvedou. Už se těšim.

93
dolores
Reagovat

v piatok o 21,05 na TV Doma pojde Superstar-magazin, ak by niekto chcel pozerat..

a toto je zas kto ?

http://superstar.markiza.sk/aktualne/1807797_prekvapenie-v-superstar-predstavujeme-vam-novu-spolumoderatorku

94
yeey
Reagovat

1 Samuel
2 Štěpán
3 Honza
—tady konci ti, co me doopravy zajimaji—
4 Pavol
5 Peter
6 Vojtech
7 Daniel (taky nejak nechapu, co na nem kdo vidi, a to se fakt snazim, ale i v duetu s Emmou pusobil jako doprovodny vokal,sorry)
8 Patricio
9 Dalibor (nemit ten detsky hlas, byl by mnohem vis)
10 Marek

1 Veronika V
2 Emma
—me 2 zdaleka nejvetsi favoritky z TOP 20—
3 Karolina
4 Alenka
5 Barbora
—tady konci ty, co me doopravdy zajimaji—
6 Melinda
7 Sabina
8 Veronika D
9 Reka
10 Nikol

95
Monika
Reagovat

@dolores: Tak na Novackovou jsem hodne zvedava :-))) Jedna z neuspesnych missek, pravidelne kritizovana v modni policii a povazovana za totalne nudnou sedou mysku, tohle je jeji velka sance ukazat, ze v ni neco je….Vubec nevim co od ni ocekavat, no uz se nemuzu dockat :-)))

96
jab
Reagovat

Monika, Fialka – Noo, nevím jak by vám bylo, kdyby někdo o vaší dobré kamarádce psal věci, nad kterými byste jen nevěřícně třeštily oči :-). Asi bych se na jejich místě taky neudržel a zavedl do tunelu osvětlení :-).

Sice už jsem si soutěžící rozkategorizoval, ale když se tu rozjely ty pořadníky :-D
Kluci
1. Samo
2. Štěpán
3. Pavol
4. Daniel
………………….
5. Vojtech
6. Tejkal
7. Patricio
……………………
8. Marek
9. Dalibor
10. Peter

Holky
1. Karolína
2. Emma
3. Veronika V.
4. Alena
………………….
5. Barbora
…………………..
6. Nikol
7. Réka
8. Veronika D.
9. Sabina
10. Melinda

97
dolores
Reagovat

je to velmi nestabilne, v nedelu to moze byt uplne inak, ale tak pridam sa aj ja, hoci tam mam aj ludi bez poradia, tak sa prekonam a nejako ich zoradim :))

chalani

1. Daniel
2. Pavol
3. Jan
4. Stepan
5. Patricio
6. Peter
7. Samo
8. Vojto
9. Dalibor
10. Marek

dievcata
1. Emma
2. Barbora
3. Alena
4. Karolina
5. Reka
6. Sabina
7. Veronika D.
8. Veronika V,
9, Melinda
10, Nikol

98
Monika
Reagovat

@jab: Tak ja osobne si myslim, ze si to pise Vrublova sama, koneckoncu sem lezla a mela nutkavou potrebu vse vysvetlovat atd…Tohle je pro me nulovej argument. Kazdy soutezici tu ma sve kritiky a kazdej to snasi dobre, jen specialne Vrublova ma problem…proc sem nechodi kamaradi ostatnich soutezicih, proc na me s Kalinou nevyrukuje kamos Dana treba atd….jen vrublova, opet…

99
dolores
Reagovat

@Monika: moderovala uz nieco ?

akoze by mi to mohlo byt jedno, ale nejak som si zvykla na fakt, ze tam bude Pyco sam a vyhovovalo mi to..

100
Monika
Reagovat

@dolores: No mne to prave tez vyhovovalo…..ja myslim, ze nikdy nic nemoderovala, hlavne, aby to nebyla dalsi Zorka…vizual dost trefili :-))) ja vubec nevim co od ni ocekavat, zkusenosti nema zadne, ale rikam si, ze treba prekvapi..mozna vi proc ji tam davaji…

101
Laikka
Reagovat

Souhlas s Vladem že Pavol je asi nejhezčí z kluků, ale tak vkus puberťaček a matky na mateřský se trochu liší asi :) Dalibor mi nevadí, ale teda Daniel Sewey v UK byl zajímavější a i ten se pak chudák jen trápil… Stepan je fakt kluk od vedle a hroznej sympaťák no a Patricio se mi prostě líbí od začátku, krasavec pro mě :) Moc bych mu přála postup. Zbytek mě nezaujal moc, Dan není špatnej ale nebere mě

102
jab
Reagovat

@Monika:
No tahle teorie je imho naprosto uhozená, ale vyvracet ti to nebudu :-D. Pořád si stojím za tím, co jsem napsal v komentáři 96 (14.10., 0:02, kdyby se posunulo číslování :-D). Na to, že ViVi nesnáší kritiku nemáš důkazy, zatím ji tu bránily jen její kámošky :-). A že tu nechodí kámoši Dana? Buď to tu neobjevili, ale hlavně – nevšiml jsem si, že by Dana tady kritizovali za nějaké osobnostní záležitosti – narozdíl od ViVi.

103
Tomáš
Reagovat

Wau, takže Pyco to teda nakonec přece jenom nebude moderovat sám. No sem na tu novou moderátorku fakt dost zvědavý. Vypadá dobře, ale snad to nebude další Zorka.

104
Tomáš
Reagovat

A po vašem vzoru sem se rozhodl udělat taky svůj žebříček kluků a holek. Začnu logicky od těch, kteří mě v této show zajímají víc. Tedy od kluků.

1 Samuel – V tuto chvíli je pro mě Sam ze všech kluků v soutěži jednoznačně nejzajímavější. Krásná barva hlasu a mohl by být i dobrý muzikant. Navíc skvělá neotřelá image, je pohledný a je to sympaťák. Dokázal bych si ho představit jako vítěze letošní SuperStar. Pokud teď v neděli vypadne a do finále nepostoupí, přijde letošní řada SuperStar po Denisu Kolkovi, Zdenu Mucinovi a Romanu Tomešovi o jednoho z posledních opravdu zajímavých zpěváků.
2 Patricio – Obrovský sympaťák, zajímavá výrazná osobnost a jde z něj obrovská pozitivní energie. Nedostatky ve zpěvu dokáže vynahradit svou osobitostí a tím u mě překonává i některé technicky lepší zpěváky. Strašně moc bych mu přál finále, ale asi se do něj bohužel nedostane.(
3 Dan – Po castingu jeden z mých největších favoritů a pořád jím ještě je. Ale už dva kluci ho v mém osobním žebříčku předběhli. Pořád je pro mě dost dobrý, ale počkám si na jeho semifinálový výkon na který sem opravdu hodně zvědavý.
4 Honza – Do finále se s tou největší pravděpodobností nevejde, ale já ho mám přesto na čtvrtém místě. Podle mě je dobrý zpěvák a může být v budoucnu i dobrý muzikant, pokud se tedy zaměří na hudbu, která má nějaký větší smysl. Někomu je možná nesympatický, já u něj zatím nesympatie nevidím.

Tuto čtyřku kluků bych bral do finále. Dál to mám takto:

5 Marek – Velký sympaťák a je v něm velký potenciál, je to vlastně můj typický favorit. Zatím ale bohužel na tuhle soutěž nemá. Říká se mi to těžko, ale měl ještě počkat. Přesto kdyby v semifinále zazářil, tak bych ho eventuálně vyměnil za Honzu a nechal ho postoupit do finále ( ale záleželo by hodně i na tom co předvede Honza a kdo z nich bude lepší )
6 Pavol – Hezký hlas s příslibem něčeho rockovějšího, skromný sympaťák.
7 Štěpán – Ještě je to takové trdlo, ale v podstatě mi ničím zásadním nevadí. Mám ho s Palem skoro nastejno.
8 Vojta – Dobrý zpěvák, sympatický kluk. Jen mi v té semifinálové konkurenci připadá trochu nevýrazný a to by mu mohlo dost možná zlomit vaz. Navíc myslím, že už vypadli i talentovanější zpěváci než on a že jim vlastně zabírá místo ( Denis, Zdeno ).
9 Dalibor – Talent to asi je, ale na mě je moc dětský. Podobně jako Marek měl pár let s přihlášením počkat. I když ani pak by zřejmě jeho styl nebyl úplně šálkem mého čaje. Jinak proti tomu klukovi nic nemám, může určitě i v pozitivním smyslu slova překvapit, ale můj vyložený favorit to asi nikdy nebude.
10 Peter – tak tady není o čem, Peter mě míjí úplně. Jak svou osobností, tak svým stylem hudby. Přijde mi něčím dost nepřirozený. Jsem zvědavý co na něj řeknou diváci. Porota ho sice hodně favorizuje, ale možná bych se ani moc nedivil, kdyby teď v neděli vyletěl ze soutěže stejně rychle jako do ní před pár týdny vletěl.

105
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

K debatě o vizuálním pořadí kluků – můj subjektivní pohled

1. Peter (má drive, ambice, slušné chování, sympatický úsměv – takový „full package“ – kalokagathia)
2. Patricio (hezká postava, úsměv, exotický typ – a neskutečně mě baví)
3. Pavol (hezká postava, příjemný obličej, ale neměl by chodit neoholený s tím co má na tváři a troch uvíce zapracovat na stylingu – působí trochu „vidiecky“)
4. Samuel (takový trochu intelektuálně / IT typ, ale svoje kouzlo má)
5, Štěpán (z postele bych ho nevyhodil, takový fajn „kluk od vedle“ – to na něj přesně sedí)
6. Honza (ještě více platí to co pro Pavola – nechodit neoholený, takový průměr)
7. Vojta (není můj typ, ale je sympatický)
8. Dan (absolutně nesympatický, působí na měl „hranatě“, neotesaně, buransky, ta vyholená hlava k tomu – brrr…)
9. Pošta – naprostá tragédie po všech stránkách

Slepčík – dnes ještě nelze hodnotit, za 2 roky by patrně byl kolem 2.-3. místa…

106
Tomáš
Reagovat

No a sme u holek. Tady to asi budu mít o dost těžší vůbec nějaké favoritky vybrat když Marušku mi už vyhodili. Tady se svým žebříčkem asi budu nejvíc lišit od většiny zdejších diskutérů. Viděl bych to asi nějak takto:

1 Alena – Ze začátku sem si jí moc nevšímal, ale je to velká sympaťačka, zajímavá osobnost a asi bude i dobrá muzikantka. Na svůj věk je hodně zajímavá. Přál bych jí, aby došla daleko.
2 Barbora – Tady to mám podobně. Slovenská Madonna mě ze začátku vůbec nezaujala, ale teď se mi zdá každým kolem lepší.
3 Reka – Pro ten rockový nádech v hlase, ale tady už začínám mít dost vážný problém vůbec nějaké pořadí sestavit, protože zbylé aktérky mi všechny něčím vadí. :D
4 Sabina – A tak se u mě na 4. místě, světe div se ocitá Slepčíkova sestra. Tím pádem by se mi vešla i do finále. Kdo by to byl čekal, ani já ne. :D Když si odmyslím Dalibora a tu tlačenku okolo, tak je to vcelku sympatická a pohledná baba, která mi ničím zásadním nevadí. Její mínusy ale jsou, že je docela tuctová a nevýrazná, na to by mohla brzy dojet. Takových zpěvaček jsou mraky a není ničím originální.
5 Melinda – Dál pro mě sestavovat tento žebříček je už fakt peklo. :D Na páté místo dávám Melindu za sexy vzhled, ale jako zpěvačka je absolutně průměrná a nezajímavá a do finále by dojít neměla.
6 Karolína – Podle mě přeceňovaná tuctová zpěvačka jakých jsou opět mraky. Kromě těch uměle vytvořených aférek s pizzou a se Soukupem na ní nevidím vůbec nic zajímavého. Když yeey vlhne při jejím Radioactive, mě to nechává zcela chladným.
7 Nikol – Vzhledově mi nevadí vůbec, docela pohledná holka i s těmi rovnátky. Po hudební stránce už je to bohužel docela masakr a fakt tady hrozí syndrom Pappové. Do finále bych ji nebral.
8 Veronika D. – Bohužel na tuhle se mi i špatně kouká, vypadá na 50 a takhle si SuperStar vážně nepředstavuju. A i jako zpěvačka mě absolutně míjí a vůbec a ani trochu mě nezajímá.
9 Emma – Nemám proti ní jako člověku vůbec nic, asi je to sympaťačka. Ale jako zpěvačka je pro mě nudná a nezajímavá. Prostě mě absolutně nebere no. A ve finále ji nechci i z toho důvodu, že ji bohužel vidím jako příliš velkou konkurenci pro mé favority, protože se asi z pro mě nepochopitelných důvodů bude líbit hodně lidem. Takže z ní mám i strach a klidně to přiznám.
10 Veronika V. – Tady bysme si s Monikou mohli podat ruce, názory na ni máme úplně stejné. Ze začátku sem si myslel, že bych jí snad i mohl fandit, ale to byl jeden můj velký omyl. Veronika u mě klesá každým kolem. Tím svým vlezdoprdelkovstvím, okecáváním své výjimečnosti, hujerstvím k porotě, přehnanou snahou a sluníčkovstvím je mi ještě daleko více nesympatická než celý Peter Farkašovský a pomalu ale jistě se pro mě stává tou zdaleka největší pozérkou celé letošní Top dvacítky. A můžou si sem její kamarádky psát co chtějí, jednou šla s kůží na trh a já ji teda rozhodně šetřit nebudu. Já ne! Přál bych si, aby se nedostala ani do finále. Ale to je nereálné.

107
J
Reagovat

Moje poradie, este raz som si pozrela castingy, divadlo + duety vsetkych semifinalistov, nakolko to mam nahrate + potencial vo finalovych kolach a dam to takto.
Najskor dievcata:

10. N. Kasalova (ten hlas usi reze, velmi nesympaticka a navyse sa mi na nu zle pozera)

9. V. Danisova (hlas je dobry, ale tiez ten vyzor, vyzera tak nejak mamickovsky a v Superstar na rozdiel od Hlasu ide nielen o hlas, ale aj o vyzor + prezentacia na podiu)

8. M. Noakova (exoticka krasa, ale pre mna slaby odvar kavy)

7. S. Slepcikova (sympaticka, tu mi vadi ta tlacenka aj ked osobne si myslim, ze nie vsetci bratovi fanusikovia budu automoticky aj jej, hlas dobry, ale neurazi, nenadchne, skor ako uspiet v Superstar, by som jej priala uspiet v normalnom zivote, najst si fajn chlapa a otca pre svoje dieta, toto by pre nu bola ovela vacsia vyhra)

6. K. Pribylova (tak este raz som si pozrela tu situaciu s tym komentom na Soukupa a musim sa opravit v tom, ze nie je pysna, ani namyslena, ale zdravo sebavedoma, co sa tyka spevu u mna zaostava za kastingom. Co sa tyka Haberovho komentu – vopred pripraveny scenar, aby sme aj my kopirovali vychytavku LESSONS IN HUMILITY z Rising Star)

5. B. Hazuchova (klesla u mna a tym padom ju do finale nechcem, najkrajsia zo vsetkych semifinalistiek podla mna, aj pop rockovy hlas ma, ale niecim je dost fadna az nudna, trosku drive by to chcelo)

4. V. Vrublova (povznesiem sa nad slunickovani aj nad ten jej koment ja som ina, dokonca si myslim, ze ja by som v strese tresla ovela nieco stupidnejsie, vidim ten prinos country hudby a najma sa tesim a dufam, ze ak postupi do finalovych kol jej produkcia bude vyberat country resp. country-rockove piesne ak sa bude dat)

3. R. Ballova (tretia najkrajsia semifinalistka podla mna, velmi sympaticka, ide z nej pozitivna energia + vidim velky prinos v rockovom kole a ocakavam, ze ak postupi tak jej produkcia ak sa bude dat bude vyberat rockove resp. pop rockove piesne typu Heart ALONE, Scorpions STILL LOVING YOU, K. Perry UNCONDITIONALLY, ktorykolvek song od P!nk)

2. E. Drobna (druha najkrajsia semifinalistka podla mna „etericka krasa“, ktora spieva nielen hlasom, ale celou svojou bytostou, takisto mam z nej pozitivny pocit, najviac ma zaujala duetom, tu velky prinos v rockovom kole nevidim, ale nemusi kazdy spievat rock, ale beznu pop rockovu piesen by dat mohla, ale tu by si musela produkcia fakticky dat zalezat vyberom, aby sa jej to hodilo na farbu hlasu, Vlado by mohol dat tip)

1. A. Shirmanova (niekto tu povedal, ze ona je nedocenene mlada a ja s tym suhlasim, najviac ma zaujala BAD DAY, vidim velky potencial do buducna, tinedzerom odkazujem, nech zbytocne neplytvaju na podporu maleho Slepcika, ale na tuto slecnu, ktora si to ovela viac zasluzi a je v rovnakom veku, velky prinos v pop rocku)

Na zaver zhrniem, ze si sice zelam vitaza muza a je mi jedno z ktorej republiky to bude ja sama mam na to az niekolkych adeptov, ale ak sa nebude dat, ma potesi ak sa novou Superstar stane jedna z troch dievcat: Reka, Emma alebo Alena.

108
J
Reagovat

Tak a teraz chalani, moja oblubena kategoria.

10. M. Posta (pre mna velky omyl a zbytocny semifinalista, ak chceli mat pomer semifinalistov 11:9, tak by som uprednostnila o jedno ceske dievca viac napr. Z. Vovsovu na ukor takej Kasalovej a za sk chalanov by som dala predcasne vyhodeneho Denisa, ktory mi v semifinale az bolestne chyba)

9. D. Slepcik (velmi talentovany a skvely detsky spevak, co sa z neho stane, ked zacne mutovat, tu bude potrebovat hodiny spevu u hlasoveho pedagoga, aby si vylepsil hlas, co kludne moze nastat behom sutaze a jeho vykon mutovanim pojde dole, lebo si sam neporadi, urcite mal pockat + vadi mi ta tlacenka zo strany NOVY + hujerstvo fanklubu, bude to najzbytocnejsi finalista chlap)

8. P. Farkasovsky (jeho caro ma totalne minulo, nie je to moja salka kavy, este z tych boybandov som mala rada EAST 17 a Tonyho Mortimera som zrala ako velmi mladucka tinedzerka aj topankami)

7. P. Malundo (exoticky zaujimavy typ, nie je to moja salka kavy a vo finale uz bude stacit maly Slepcik, takze Malundo ako technicky slabsi spevak by uz totalne vadil aspon mne)

6. V. Dzudza (sympatak, ale nie je to moja salka kavy s hlasom neurazi, nenadchne, do finale ho jednoducho nechcem)

5. J. Tejkal (mozno ze je priemerny spevak, ale u neho vidim, ze s tou svojou skupinou bude pokracovat do buducna, takze pre neho aj ucast v semifinale je obrovskou reklamou, do finale ho vsak ja nechcem)

4. S. Urban (najsympatickejsi zo vsetkych semifinalistov spolu s A. Shirmanovou naj tinedzeri v sutazi, velmi pozitivne na mna posobi a vidim velky prinos do finalovych kol, ale ak by som mala niekoho obetovat na miesto, ktore vo finale obsadi maly Slepcik tak to bude prave Stepan, co mna vsak bude velmi stvat, boze co su ti vsetci tinedzeri, ktori fandia protekcnemu decku totalne zaslepeni, Stepanovi a Alenke by mali fandit, ti su uz hotovi spevaci)

3. D. Krizka (najcharizmatickejsi a podla mna druhy najkrajsi zo semifinalistov chalanov, pekny hlas nieco na sposob D. Landu, jeho neucast vo finalovych kolach by aspon mna bolela, pre mna nie je ziaden recitator, len ma taku farbu hlasu, holt kazdy ho ma iny)

2. P. Kovalicek (najkrajsi zo vsetkych semifinalistov chalanov, paci sa mi jeho usmev, chcelo by to iny styling a uz by to bolo tip top, nech nezabudne pocas spevu aj zmurknut a potom to bude to prave orechove aspon pre mna aj sms-ky by potom boli, vidim totalne velky prinos v rockovom kole aj ked by nemuselo ist o tradicny rock, skor alternativny ci indie rock nieco na sposob GREEN DAY, Imagine Dragons, Mando Diao ano chcelo by to ten song co spieval od nich Itcho Pcelar)

1. S. Sleziak (podla mna treti najkrajsi chalan v semifinale, na mna dost vazny, zachranuje to u mna farbou hlasu a vykonmi na kastingu a BAD DAY, velke plus za U2, tiez ich mam rada aj ked az za BON JOVI a IMAGINE DRAGONS, Samo chcelo by to odviazat sa a nebyt taky strnuly na podiu, vidim velky prinos v rockovom kole a tiez tu by to chcelo viac alternativny ci indie rock, v semifinale ist na doraz ako keby islo o zivot inak …)

Ako Superstar si viem predstavit vsetkych styroch adeptov: Stepana, Dana, Pavla a Sama. Tuto by som sa neurazila ak by sa v semifinale brala do uvahy aj narodnost, hoci je dost pravdepodobne a dokonca aj mozne, ze aj bez toho by mohli postupit obaja moji sk chalani, skor bolestne ci uz sa pojde na narodnost alebo nie to bude u ceskej strany vdaka cute adorable Daliborovi, ktory si mohol este na svoju prilezitost v tejto sutazi pockat.

109
Tomáš
Reagovat

@J: Jestli se bude hlasovat bez ohledu na národnost, tak podle mého tipu postoupí tři češi a jenom jeden slovák ( a to nejen proto, že čechů je víc, ale i kvůli celkové oblíbenosti těchto kluků). Já to tipuju bohužel na Slepčíka, pak Daniel a Štěpán. A protože slováci hlasují taky, tak přece jen se do té čtyřky aspoň jeden slovák dostane a podle mě má vzhledem k svému exteriéru největší šance Kovalíček ( v horším případě Farkašovský, ale Kovalíčkovi dávám vyšší šance na sms od dívek a žen ). Dzudza je podle mě v této konkurenci bez šance, je dost nevýrazný. Takže já se obávám, že jestli o někoho přijdeme ve finále na úkor Slepčíka, tak to nebude Štěpán, ale bohužel Samuel. ((( Bojím se, že by Samuel mohl mít podobný druh fanoušků jako třeba Jaro Smejkal a ti bohužel v hlasování moc aktivní nebyli. A při takto malém počtu finalistů by to nemuselo stačit ani na finále. Třeba se pletu a doufám v to, ale tohle je můj tip jak by to mohlo dopadnout a radost z něho rozhodně nemám.

110
J
Reagovat

Vy Cesi ste zlati, ale to nepoznate zapeceneho obycajneho sk divaka, ktorych ja tu mam na okolo plno. Ti totalne budu hlasovat podla narodnosti, len si budu vyberat z toho mala co 4 chalani ponuknu. A mas pravdu aj s tym, ze ked niekto z sk chalanov postupi tak to bude fesak Palo, ale vsetko je mozne. Nakoniec to maly Slepcik neda a to len bude podivana. Ja sa skor bojim, ze to tak neda Samuel. On je totiz jeden z tych nestastnikov, ktori ked treba spievat o zivot, to da priemerne.

111
DJ Vlado
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Pro „veřejnoprávní vyváženost“ přidám i mé vizuální pořadí holek:

1. Emma – bezkonkurenčně nejkrásnější holka letošního ročníku (stejně jako v předchozích řadách Monička, GG a Terezka), vyzdvihnul bych především nádherná kukadla jako zrcadla a neskutečné množství sex-appealu :-)

2. Karolína – pěkná štíhlá postava, pěkný obličej, pěkné vlasy, pěkné opálení, po všech stránkách ok :-)

3. Melinda – uhrančivé smaragdové oči a celková exotičnost je velké plus, mínus jen za tetování, to snad žádné holce nesluší

4. Barbora – není úplně můj typ, má na mě moc ostré rysy tváře a taky mě ruší ta piha u nosu (i když ji nemá na tak blbém místě jako např. Rybníčková, u které to fakt vypadalo jako nudle), ale z objektivního hlediska jí řadím vysoko, je to zajímavý typ

5. ViVi – hnědé vlasy, které měla v Hlasu, jí slušely imho víc než ty blonďaté, jinak po všech stránkách ok, pěkná postava a příjemný obličej :-)

6. Réka – trochu oplácaná, ale v obličeji pěkná, líbí se mi její oči i ďolíčky ve tvářích :-)

7. Sabina – celkem hezká, ale mezi ostatními nijak výjimečná

8. Alena – není vyloženě prvoplánová kráska, ale na rozdíl od dvou holek pod ní má aspoň určitý vizuální šmrnc

9. Nikol – celkově nic moc, snad jen prsa ujdou :-)

10. Veronika D. – jasné poslední místo, nemá cenu to víc rozvádět…

Ještě bych ocenil dvě holky, které se do SF nedostaly, ale vizuálně se mi dost líbily:

Laura Belicová – pro tu mám slabost už od slovenského Talentu, vyloženě djvladovský typ lolitky :-)

Dominika Oláhová – nejdřív jsem si jí moc nevšímal, ale při duetu jí to slušelo natolik, že jsem se musel málem převlíct :-D opravdu mám v sobě něco z Moničky :-)

112
Tomáš
Reagovat

@J: Taky se bojím, že to Samuel nedá tak jak by měl a že ho porota zkritizuje a pak už ho tím pádem nezachrání vůbec nic a nepostoupí. Pokud by to tak opravdu dopadlo, měl bych to hodně špatné. Dalibor ani Štěpán nejsou moje krevní skupina, na to abych jim fandil jsou pro mě moc dětstští oba dva. A Dan a Palo jako ok, obzvlášť Dan by určitě byl můj favorit i dál ve finále, ale jinak už bych vážně neměl skoro komu fandit.

113
Saskie
Reagovat

Hezký nápad s vizuálním hodnocení, přidám se a začnu klukama

1. Samuel – hezká postava i obličej, mimoto jsem ujetá na tyhle brýle, přijdou mi neuvěřitelně sexy!

2. Patricio, míšenci bývají obvykle hezcí, Patricio je toho důkazem (je-li teda míšenec :-D, nejsem si jistá jeho původem)

3. Pavol – hezounek, víc netřeba dodávat

4. Peter – též pěkný typ

5. Jan – pěkná postava, víc by se mi nejspíš líbil oholený, vousy či kníry se mi nelíbí téměř na nikom

6. Štěpán – obrovský sympaťák

7. Dalibor – Je sice hezký, i když mířeno pro mladší věkovou kategorii než jsem já, mít o několik let míň, možná bych ho dala i na první místo, kdo ví. :-)

8. Daniel – obecně se mi nelíbí plešatá hlava, Dan má sice docela hezký obličej, že mu to i docela sluší, nicméně s vlasy by imho vypadal ještě líp!

9. Vojtěch
10. Marek,

114
J
Reagovat

@Tomáš: Inak Tomas, ja som sledovala len 3 Superstar.
SHS1 som fandila Sindlerovej, kym cele moje okolie, vsetci susedia, kamarati a pribuzni Koscovej. Stabilne kolo od kola a to uz od semifinale som jej posielala smsky. Pre mna bol top od nej Stairway to Heaven.

SHS2 som fandila Stroffekovi, kym cele moje okolie islo start – ciel Cmorik. To, ze nepostupil do GF ma natolko vyliecilo z pozerania Superstar, ze tretiu som vynechala. Jeho top vykon pre mna bol paradoxne duet s Cmorikom All for love.

CSS1 som fandila Smajdovi, kym cele moje okolie D. Starej. Boze ako ma rozculoval Habera vtedy tou svojou kritikou voci Smajdovi. A ked sa Mirovi podaril vykon, tak zasa nechybal koment, zeby to nebolo take super bez kapely apod. Pre mna boli predcasne Vianoce uz samotna ucast Mira v GF. Natolko som bola realista, ze som vedela, kto to vyhra. Pre mna Mirov top vykon Dream on.

Ostatne Superstar som nesledovala, z toho co ponukol youtube + z nahravok mojich kamaratov som si urobila nazor, ze ak by som sledovala SHS3 pravdepodobne by som fandila R. Simkovi, v SS 2011 G. Guncikovej a v SS 2013 Itchovi Pcelarovi. Takze mne sa ani vobec nesniva, zeby to Samo mal vyhrat a ani ho na vitaza netipujem. On ani nema kozuch L. Adamca, ktory vedel davat stabilne vykony a ani charizmu Pcelara ci Smajdovu rockersku dusu. Ja take stastie nemam. Ale napriek tomu, ak by postupil Palo, Dan a Stepan by som Superstar dalej pozerala ak by mi to dievcata okorenili postupom Emmy, Aleny a Reky.

115
Tomáš
Reagovat

@J: Já Samuela taky na vítěze netipuju, i když bych mu to přál nejvíc ze všech co tam teď zbyli. Podle mě je pravděpodobnější, že se nedostane ani do finále. Na vítěze tipuju Emmu – bohužel. Nefandím jí vůbec a dokud nevyhraje, tak budu doufat v podobný zvrat, jaký nastal minule u favoritky Stýblové. Kdybych sledoval SHS3 , tak bych tam taky fandil Šimkovi. To by byl pro mě jednoznačný favorit, z mého pohledu bych snad nikomu jinému v té řadě ani fandit nemohl. Gunčíková též patřila mezi mé favority, i když sem před ní preferoval některé kluky. Jen na tom Itchovi se asi neshodnem.:)

116
dolores
Reagovat

@J: ja dufam, ze vydrzim sledovat tuto superstar co najdlhsie, aj keby mi tam povyhadzovali vacsinu favoritov, ale taka Emma hadam dojde vysoko, .. grandfinale by som bojkotovala v pripade, ak by sa tam ocitli Kasalova vs. Vrublova.. to by bolo pre mna uplne nestravitelne GF :D tiez mas take GF, ktore by si neuniesla?

117
J
Reagovat

@Tomáš: Ale na Alene sa zhodneme. Boze ja som tak unavena z toho, ze favorit nepodava vykony po minulom roku od M. Cisara. Ale to RECOVERY dal fakt super, navyse ovela lepsie nez ufnukany J. Arthur. A navyse som si minuly rok v HLASE to fandenie Cisarovi uzivala adrenalinovym sposobom, musela som totiz u Majka v skupine prekonat Everest – protekcnych BaM. Inak Martinove nestabilne vykony zachranovala nielen farba hlasu, ale aj taka prirodzena sympatia a ak nie slusny spev tak aj medovske podanie M. Jacksona. Joj tolko som sa na tom zabavala, ze som mu poslala viac sms, nez som povodne chcela.

118
J
Reagovat

Inak ku tej skromnosti, ktoru obe televizia a cely stab na cele s nasimi porotcami vyzaduju od semifinalistov.

„Nemozem suhlasit s tymi, ktori radia skromnost medzi dobre vlastnosti. Kto uvazuje logicky, mal by vidiet veci, take ake su. A podcenovat sa je rovnaka odchylka od pravdy, ako svoje schopnosti prehanat.“

Sherlock Holmes

119
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Myslím, že kdybys sledoval SHS3, tak by Robo byl sice tvoje topka, ale měl bys tam víc favoritů :-) Určitě by jedním z nich byl Tomáš Krak, který by přesně splňoval tvoje kritéria pro fandění – starší chlap, muzikantský typ a otloukánek poroty i diskutujících :-) Potom i Chrenko by imho patřil k tvým favoritům (ten se ti přece líbil i v Hlasu, ne?) a z kluků vypadlých v SF by to určitě byli Filip Lenárth a Adam Briestenský, zvlášť u druhého jmenovaného, který v prvním SF vypadl hodně nečekaně, bys imho pořádně tomášoval :-D

120
J
Reagovat

@dolores: Kasalova vs Posta, co dufam nehrozi. Moje top GF by bolo Samo vs Dan. Ale potesilo by ma aj GF Emma vs Dan alebo Emma vs Alena. To su tri typy, ktore by som si vedela vychutnat aj s posielanim sms.

121
dolores
Reagovat

@jab: si si isty, ze Dan nedostal sodu za osobnostne zalezitosti? a co buranstvo ? :)) podla mna nazvat Vrublovu vlezlou, Krizku buranom, Tejkala pozerom, ci Farkasovskeho slizkym je presne to iste. rozdiel je len v tom, ze Veronika tu ma osobnu ochranku, takze sa to tu casto prepiera..

122
J
Reagovat

@DJ Vlado: Inak ked sa tu bavime o SHS3 tam by bol u R. Simka top pre mna ak by som to sledovala I want it all. Boze ja sa len cudujem, ze vela ludi ma z rokov 80 oblubene skladby typu Baltimora Tarzan boy apod. Ak ja by som mala tu dat rebricek najoblubenejsich skladieb 80 rokov, co je moja najoblubenjsia dekada, tak by sa mnohi cudovali:
1. Queen – I want it all
2. A. Cooper – Hell is living without you
3. Roxette – The look

Z rokov 70 su to opat Queen, ale BOHEMIAN RHAPSODY a z rokov 90 Metalinda – SLNKO NEVYCHADZAJ (inak moja najoblubenejsia sk piesen za celu dobu). Z doby noveho Milenia po r. 2000 je to Bon Jovi – ONE WILD NIGHT (najoblubenejsia piesen od nich).

123
Tomáš
Reagovat

@dolores: Já bych neunesl SuperFinále Drobná – Vrublová. To bych jako fakt psychicky nedal.

124
jab
Reagovat

Aha, toho burana jsem nějak pozapomněl (ale tuším, kdo mohl být autorem :-)). Jinak jsem měl dojem, že Dan se osobnostně zatím příliš neprojevuje a jeho povaha tu není moc řešena. Btw. nebylo to buranství spíš narážka na vzhled? (byť i v tomhle případě bych nesouhlasil).

125
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Tomas Krak bol Haberov kon, nechapem ako ho neustale vychvaloval, bol totalne nudny bez stavy a zapachu, akoze romantik s gitarou (?) ..s farbou hlasu Brana Mojseja, co ma totalne znechucovalo. Habera ho tlacil presne ako Lacha. a pritom ten chalan sa potom vobec nikde neuchytil, na rozdiel od Misa Chrenka, ktory je muzikant telom dusou, skladatel, multiistrumentalista …sklada aj chytlave melodie do reklam …nechapem, preco si ho Habera tak podaval. (ziarlil?) viem, ze Miso nebol excelentny spevak, ale farbou hlasu sa mu na Slovensku malokto vyrovna, ak vobec niekto

pocul si ten vianocny song, co zlozil Chrenko a pozval Haricha aj Roba Simka, aby ho spolu zaspievali… podla mna vydarene,- 3 odlisne hlasy, co spolu krasne ladia
https://www.youtube.com/watch?v=Uyr8YX58Hcg

126
J
Reagovat

@Tomáš: Tomas GF Drobna vs Vrublova? No, kym ty by si sa smazil v pekle, Vlado by bol v nadpozemskom raji.

127
J
Reagovat

Inak Vlado, uz poznas zoznam piesni. Lebo niekto tu vcera nejaky dal a mne sa vobec nepaci. Vies kto ma zaujima?

128
radek
Reagovat

Holy pořadí:
10. Veronika D. – Bohužel moc mě nebaví, nezaujala mě, moc strojené

9. Karolína – v posledních kolech se u mě propadla, nemá moc zajímavý hlas, ale Haberovi to řekla dobře:-) Možná bude zábavná její komunikace s porotou

8. Alena – na mě asi moc alternativní a mlaďučká

7. Nikol – nevadila mi v castingu ale trochu v posledních kolech moc tlačí na pilu, je to uřvané, ale má myslím větší potenciál než Klaudia:-)

6. Melinda – není až tak moc zajímavá, je to hezká holka, ale hlas nic moc

5. Sabina – myslím, že jí spíš ta tlačenka bratra uškodila, je to taková milá nesmělá holka, docela zajímavý hlas, spíš myslím, že „dojede“ na to, že bratr je výraznější

4. Barbora – zaujala mě v posledních kolech, atraktivní baba

3. ViVi – zajímavá, hezký hlas, hezká holka

2. Réka – zajímavý hlas, sympaťačka, baví mě

1. Emma – je skvělá, krásný hlas, charisma

129
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Ano, to si pamatuju, že Krak byl ze začátku Haberův kůň, ale to byl hlavně kvůli jeho castingu, kde se mi taky hodně líbil, ale pak už to s ním šlo z kopce a z jeho dalších vystoupení už se mi líbilo jen docela Tears In Heaven, jinak mě taky nudil :-/ Paľo má holt někdy hodně zafixovaný ten první dojem, kterého se neumí zbavit :-) Vzpomínám si ale, že už ve druhém finále ho už tipnul na vypadnutí a označil ho za číslo 9, takže ta tlačenka netrvala zase tak dlouho :-) Oproti tomu Dara nemusela Kraka víceméně od začátku, i když ji asi nikdy nikdo nebral vážně :-D Mým favoritem Krak taky nebyl (kromě castingu), ale myslím, že Tomášových 5P by splňoval :-) Mišo Chrenko byl opačný případ, ten byl pro mě nejdřív takový neutrál (jeho výchozí pozice byla navíc o dost těžší než u Kraka, protože z castingu a divadla měl zcela nulovou prezentaci), ale postupně se mezi mé favority zařadil, především díky jeho Stingovi ze 3. SF, kde výborně prodal svoji barvu hlasu :-) btw. tady máš důkaz, že dokážu fandit i pěknému chlapovi, i když Mišo pro mě byl až číslo 6 (což se u ročníku, který byl tak bohatý na lolitky, dá pochopit, z kluků té řady jsem měl radši už jenom Roba) :-D Jinak ten vánoční song jsem slyšel a hodně se mi líbí (což se u vánočních písní stává málokdy), dokonce jsem ho i vloni o Vánocích sdílel na FB, což mi Mišo lajkoval :-)

130
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Ještě k holkám. Schopná jsem si vybavit tu co nepostoupila – Zuzana??? To je imho škoda…Shirmanová – fandím jí celkem dost, a to do úrovně mých nejoblíbenjěších kluků… Vrublová – nijak mě neirituje, ale ani ničím nezaujala… Rozhodně nesdílím nadšení pro Emmu, rozhodně mi nepřijde jako největší krasavice a pěvecky mě na rozdíl od Shirmanové prakticky nezajímá. Ještě má jisté sympatie ona pizzařka, a to proto, že je „skandálně „neskromná“ – skromnost přinesla v SS vždy jen to nejhorší – nepatrně mrtvý Drda, Vlastíka a vrcholem všeho Sv. Aneta… Ostatní si hlasově nejsem schopen vůbec vybavit, natož rozlišit…

131
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Dolores: Ještě k tomu buranství / provincialitě – sorry, ale ten Dan tak na mě prostě působí, a bohužel stejně tak /akorát že mnohem méně nesympaticky/ i Pavol… O to víc to vyzní, když to srovnám s dvojící Samuel / Peter… TAm to imho práská do očí… K buranům samozřejmě řadím /aspoň dle dosavasdních outfitů a projevů/ ještě Poštu.

132
bezik
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Ty seš ženská ??? Tak to mě fakt nenapadlo … dobrej fór :D

133
DJ Vlado
Reagovat

@J: Playlist už mám, ale slíbil jsem Pepemu, že s ním nevyjdu ven dřív než v pátek :-) Ale dobře, ohledně Dana a Sama dám aspoň hádanky, Dan bude zpívat píseň zpěváka, jehož největší hit už v rámci soutěže zpíval, a Samo zase jeden z největších hitů zpěváka černé pleti, který měl za ženu modelku :-)

134
Tomáš
Reagovat

Já si myslím, že ze slováků by mohl dojít daleko Kovalíček ( a pokud v semifinále bohužel vypadne Samuel, tak se jeho šance ještě zvýší ). Je to sice podobně nekontroverzní typ jako Poláček, ale mám za to, že Poláček byl spíš jeden z mála ojedinělých případů. Takový Kurc byl taky nekontroverzní a přesto ho fanynky ve finále prohlasovaly až do nejlepší šestky ( a to se přitom ve finále často trápil a mnohdy mu to vůbec dobře nezpívalo ). Kovalíček na tom myslím bude pěvecky líp plus jeho podpora ze Slovenska může kolo od kola sílit. Třeba se mu povede napodobit příběh L. Adamce, který byl taky ze začátku spíš mezi outsidery a nakonec to dotáhl až na vítězství ( i když teda nevím jistě jestli je Kovalíček až tak dobrý, že by mohl i vyhrát ). Mnohem raději bych ale v téhle roli viděl Samuela, ale obávám se že on bude spíš ten Piňák a moc dlouho se tam neohřeje.( Já to tak mám vždycky. Kdo mě zaujme, ten musí bez milosti vyletět.

135
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Takže Samo bude zpívat něco od Seala? To by mu ale hlasově sednout mohlo.

136
radek
Reagovat

U kluk je to těžší. Holky mi přijdou výraznější. Ale asi ta první čtyřka mi přijde pravděpodobná do finále.

10. Patricio – moc neumí zpívat, nezaujal me,

9. Peter – jde trochu mimo mě

8. Pavol – asi magnet na děvčata

7. Marek – sympaťák ale jinak nic extra

6. Vojta – nezaujal mě

5. Honza – sympaťák

4. Dalibor – je to talentovaný mladý kluk, ještě má hodně před sebou

3. Dan – je to taková persóna, je zajímavej

2. Samo – má hezký hlas, je to osobnost

1. Štěpán – sympaťák, zpívá dobře, hezký hlas

137
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Poláček rozhodně nebyl ojedinělý případ „nekontroverzního idolu“, do stejné kategorie by se dal řadit i zmíněný Chrenko a vlastně i Miloš z Hlasu by tam patřil a ten taky postupoval hlavně kvůli Daře (s výjimkou předposledního kola) :-) Kurc se naopak ve finále trochu kontroverzním stal právě těmi nepovedenými výkony, kterými se jeho fanklub mobilizoval a podržel ho :-) Jestli do kategorie „nekontroverzních idolů“ bude patřit Pavol, to se teprve uvidí, i když osobně si nemyslím, že bude následovat cestu Adamce, na to je málo lidový :-) to spíš Štěpán by v tomto směru mohl mít šanci, to je typický „kluk od vedle“ :-)

138
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: som rada, ze chalanov poctivo monitorujes aj nadalej :) inak Robo Simko bol pre mna po vypadnuti Michala adept do GF, ale nie na vitazstvo, tam som chcela Dominiku. a ake to bolo strasne, ked sa priskoro dostala ona do rozstrelu na vypadnutie so svojim vtedajsim frajerom Misom. som vtedy skoro zhynula, ze tam mam obidvoch svojich favoritov. :(( ale aspon Dominika to dotiahla do GF, len sa jej nepodarilo porazit tu vychcanu Berkyovu, ktora si pre mna nepochopitelne opantala cely narod (vratane teba)… a aj sa moj predpoklad, ze je osobnostne do showbizu nepouzitelna naplnil… zato Dominika momentalne na nasej scene ziari :)
Robo sa mi spevacky aj muzikantsky pacil, ale mal taku povahu aj vyzor sedlackeho rockera, ale postupne sa zmenil a odkedy sa ozenil, vyzera ovela lepsie, je muznejsi a zacal byt aj pritazlivejsi. a muzikantsky sa nestratil, co je podstatne:)

139
jab
Reagovat

@DJ Vlado:
Žeby Blame It On Me od George Ezry pro Dana? No bylo by to docela zajímavé, v rychlejší písni jsem ještě Dana neslyšel :-).

140
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Neměl bych to správně prozrazovat, ale uhodl jsi to (stejně jako Tomáš toho Seala) :-)

141
Monika
Reagovat

Teda jestli ma Samuel Seala, tak to nevim, nevim…To mi neprijde jako dobry vyber, na nem se snad kazdej vysekal, ta cernosska barva hlasu je nenahraditelna a obecne cernosske songy zpivane belochem zzz toho nevyjdou dobre.
Blame it on me..a jeje s recitaci az do finale :-)))) Vzdyt je to zas takovej recitacni song, uplne ho v nem slysim, jede ve stejne koleji..

142
Judr. Marek Kalina
Reagovat

Tak už z dílčí informace od Vláda jsem znechuceny jako svině… recitator Dan dostane zpěváka co už zpíval, takže po stopadesate recitace!!! Kdy už dostane něco, kde by se konečně projevil jeho ne-hlas????protekce mnohem větší než slepcik…

143
Judr. Marek Kalina
Reagovat

@Monika: ano, recitaci do finále!!!!! Heslo produkce

144
jab
Reagovat

Já jsem obecně optimističtější u Sama – na Seala má dobrou barvu hlasu, ale bude se do toho muset položit, ať to není jen příjemně prošuměná dvouminutovka. U Dana mám větší obavy – sice mu to sedne co do hlasové polohy, ale u téhle písně je třeba i drive a práce s dynamikou a v tomhle jsem cítil u Dana zatím rezervy…:-/

145
dolores
Reagovat

zo slovakov tiez vidim vo finale viac Pavla, vzhladom k dievcenskej podpore, aj zaujimavemu hlasu … ale ked sa pozriem na oblubenost Samuela tu na Panackovi (takmer kazdy ho ma vo svojom rebricku na vrchole), a ked si to premietnem na divacku obec, tak citim silnu cielovku medzi dospelakmi … t.z. ho povazujem za dost vyznamneho hraca a adepta do finale, ktory mozno prave preto, ze mierne pohorel v duete, zapracuje na semifinalovej pesnicke, (aj ked ten Seal -ak je to pravda- je tazka vyzva ) a podporu dostane aj od Haberu imho.
Vlado, je nejaka indicia nato, co bude mat Pavol?

146
J
Reagovat

@DJ Vlado: Zeby CRAZY od Seala?

147
dolores
Reagovat

Monika, doktore, aka recitacia ? ved tam treba intonovat ako svina, lebo su tam rovne tony, piesen je polozena nizsie na tieto hlasy, a kazdy falosny ton zarezonuje. to nie ako u tych kudrlinkovych songoch, kde sa da falosny ton vyrovnat..
nehovoriac o tom, ze aby v tu spevak vynikol, musi spievat s neskutocnym vyrazom a espritom, lebo inak to presusti a nikoho sa to nedotkne

148
DJ Vlado
Reagovat

@J: Crazy to není, je to novější Sealova píseň, i když zase ne tak úplně nová, i v SS už párkrát zazněla :-)

@dolores: Pavol má píseň, která už rovněž v SS zazněla a kterou zpíval i jeden soutěžící, kterého tu zmínil Tomáš :-)

149
dolores
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: este k tomu buranstvu : neviem, ci je to jeho outfit, jeho face alebo jeho oblecenie… co ta podnietilo k takemuto hodnoteniu, ale nemas predstavivost? napr. ako by vyzeral, keby si nechal narast vlasy, ako by si ich mohol upravit, a keby sa dobre obliekol ?mozno jeho tvar ta nechava chladnym, mas rad asi take ostrejsie a vyraznejsie crty ako Peter alebo Samo.. lebo inak neviem… (buransky posobil Adamec a to bolo ine kafe) …
jab sice hovori, ze sa tu jeho osobnost neriesila, je to trochu aj pravda, aj ked ja som uz po kastingu pisala, ze mi pride ako silna osobnost. napr. nehovori vela, ale ked nieco povie, stoji to zato. mne on pride taky bojovnik, co sa len tak nevzdava. a zdravo sebavedomy s adekvatnou davkou pokory … uvidime. ale je velmi otazne, ci sa pri tej konkurencii do finale dostane. popri Slepcikovi je naozaj uz len malo volneho miesta :(

150
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Dolores: Pravdu máš v tom, že Adamec na mě působil jako buran non plus ultra… Prostě Dan mi připomíná mladého Landu – nic příjemného… Holá hlava, bojové sporty, atd. Ono to pak chodívá ruku v ruce…

151
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Dolores: A recitár je pro mě někdo neschopný velkých tónů a melodií a to je přesně Křižkův případ…

152
J
Reagovat

@DJ Vlado: Zeby ta piesen, co spieval Itcho. No Samo mi nepride ako R´n´b-ovsko – soulovy typ spevaka. Ja ho mam zaradeneho skor k pop rocku. A navyse nevie hadzat tak ocami ako Itcho a ani sa usmievat. Co Itcho neodspieval, to nahradzal osobnostne, mne velmi imponovalo aj to ako dal nejakemu dievcatu ruzu. V kazdom pripade si to ziada velku podiovu prezentaciu s emociami, trosku zasnene nezne hladiet do kamery a neskodilo by si vziat ruzu do ruky a potom ju venovat niektorej z porotkyn.

153
DJ Vlado
Reagovat

@J: nn. Kiss From A Rose to taky není, ještě o něco mladší Sealova píseň :-)

154
dolores
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: aha, LAndu,… tak nie si v tom sam, aj yeeyovi pripomina Landu… no zbohom, takeho deb*** rasistu. grrrr …
chalani, co robia bojove umenia su praveze mentalne velmi vyrovnani, so stoickym pokojom, s respektom k inym, skratka sa ucia sa ovladat, nie je to predsa len o tom fyzickom boji … je to urcita zivotna filozofia, samzrejme aj to sa da zneuzit ako vsetko na svete vid, Landa.
mna Dan prave tymto svojim zlvastnym vyzarovanim zaujal, mozno aj urcitou davkou testosteronu, ale hlavne zaujimavym hlbsie polozenym spevom (a to som inak silno zatazena na tenorkov :D ) a dolezita poznamka: VOBEC ma nezujal tzv. uhrancivym pohladom o ktorom stale kvakaju Klara s Martou :)) napokon on pre mna ani vizualne MISSak tejto sutaze nie je na 1. mieste, tam je Pavol a potom Honza … Dan je az treti :D

@DJ Vlado: Tomas spominal dnes Polacka, Simka, Kurca , Adamca, Pinaka,, tak to je mega-nepriama idicia :D .. vela by si po mne chcel, aby som hladala ich repertoar v SS :)))

155
J
Reagovat

@DJ Vlado: Tak ta piesen bola v ceskej, slovenskej alebo spolocnej Superstar?

156
J
Reagovat

@DJ Vlado: Netvrd mi, ze Palo da ALWAYS od BJ.

157
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: OK, tak to zkusím jinak, je to v originále píseň zpěváka, který má zastřený hlas a je vegetarián (a rovněž patří k často zpívaným interpretům v SS) :-)

158
J
Reagovat

Zeby LOVE´S DIVINE?

159
J
Reagovat

@DJ Vlado: Summer of 69?

160
Monika
Reagovat

Pro me je recitace kazdy song nizkych tonu, takovy song, kde zpevak nemusi ukazat svuj rozsah. pro me dana rozsah je minilani a snazi se z toho vybruslit, ja obecne nedokazu moc uznavat zpevaky bez rozsahu, to by musel sakra nahnat jinde, ale to neni dana pripad. Na me taky Dan pusobi take celkem buransky, drevorubecky, uz jen ta poza pri zpevu, takovy slon v porcelanu, zadna ladnost :-)))

161
DJ Vlado
Reagovat

@J: bingo :-)

@J: interpret ano, píseň ne :-)

162
jab
Reagovat

@DJ Vlado:
Takže Heaven – to by šlo, to je imho dost efektní věc. Případně Eevrything I Do, ale tu zpíval Kukačka, ten ve výčtu nebyl.

163
DJ Vlado
Reagovat

@jab: bingo, Heaven to je :-)

164
J
Reagovat

@DJ Vlado: Ak je to HEAVEN, tak je to lepsi song nez ma Samo. Preboha, ved on nevie dat v piesni emocie a v tom Sealovi to bez emocii nejde.

165
bezik
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Co ty budeš děvče poslouchat, až přestane zpívat božský Kája ?? :D Belcantoví zpěváci už skoro vymřeli, čas trhl oponou a za chvíli to budeš mít samého recitátora :D

166
Monika
Reagovat

Wow, Heaven je super song na efekt jako svina, to je skoro vstupenka do finale, na to divaci slysi, jen se trochu obavam, aby se Pavolovi podarilo dat do songu dost energie anebylo to nudne.

Vlado: nejaka napoveda ke Stepanovi by nebyla ? :-)))

167
dolores
Reagovat

@J: to, co Itcho dokazoval na podiu sa len tak lahko v superstar nezopakuje. z tejto zostavy na nejaky javiskovy prejav a komunikaciu s publikom tam vidim maximalne u Tejkala a Patricia. ale necham sa prekvapit :)

@Monika: potom je zaujimave, ze sa ti Samo nezda recitator, kedze ma tiez nizko posadeny hlas a nejaky velky rozsah tiez asi nema.. :D ale zrejme to asi bude hlavne tymi vizualnymi sympatiami, a farbou hlasu….
inak, co sa tyka Samuela, prvykrat ma chytil jeho hlas v duetach, sice nie vo vystupeni, ale ked s Viki so sluchatkom cvicili, on mal hlavu dole, /mozno to bolo tym/, ale krasne sa mu v tej chvili hlas perlil, az som si povedala ty brdo :D ale inak on je taky tazkopadny a mlandravy, uvidime ako v nedelu vyuzije svoju velku sancu

168
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: Štěpán má píseň, která v jedné řadě SS zněla ve vyřazovacích medailoncích a o dva ročníky později s ní jeden finalista touchdownoval :-)

169
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: James Arthur – Impossible ?

170
DJ Vlado
Reagovat

@bezik: nn. to nikdy neznělo ve vyřazovacích medailoncích, navíc když s tím Itcho touchdownoval, tak to byla relativní novinka (tedy aspoň ta Arthurova verze) :-)

171
N
Reagovat

@DJ Vlado: Mad world?

172
Monika
Reagovat

Vyrazovaci medailonky? :-)))) tak to se nechytam…

173
DJ Vlado
Reagovat

@N: bingo :-)

174
dolores
Reagovat

kto spieval v SS z tych spominanych ex-sutaziacich Heaven ?

inak pre Pavla tazky oriesok, on nema zastrety hlas, len miestami.. a dost sa obavam intonacie :/ musi teda riadne zamakat, aby za slovensku stranu porazil konkurenciu, hlavne Farkasovskeho ..

175
Monika
Reagovat

Aha, ze ja se vubec ptala, takovou nudnou uspavacku, to si umel vybrat….Navic na to nema ani barvu, no parada :-(( ja je nechapu, v SF clovek musi zazarit, musi si vzit efektivni song jako blazen, aby prosel dal a ne takovou nevyraznou bejkarnu, nema to silnej refren, nic…

176
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Z těch zmíněných to zpíval Kurc a taky o 5 let dřív jeho „dvojče“ Roman Lasota v ČHS3 :-)

177
dolores
Reagovat

@Monika: co sa desis ? ved na tomto myslim megazaziaril tiez tvoj favorit Kukacka :)) Stepan na to spevacky ma, len tiez to treba ozdobit vyrazovo, no a aby sa prilis pri tom nekrutil a nepucil :)) … radsej nech pri tom sedi, ak mozem poradit

178
Monika
Reagovat

Kukacka nebyl muj favorit, ten mi naopak silne vadil, ja fandila jen Cisari. No a Kukajda na tom pro me nezazaril, byla to stejna nuda jako original…navic Kukajda mel aspon barvu hlasu, Stepan ji nema, no co sam se predcasne porazil, blbec..
ja obecne nechapu, ze si berou takove desne songy

179
dolores
Reagovat

viem, ze je to uz neaktualne, a malokoho toto bude zaujimat, ale neda mi, aby som zase nespomenula Viki, ktora myslim, ze mala uplne ten najtazsi zensky part v duetach, ktory sa musi sakra dlho ucit, amater to len tak nezvladne, a vlastne chudak Samo pri nej, tiez sa tam mohol mylit, tazko sa chyta aj hlavna melodia, skusala som si to … (myslim, ze by to maloktora dala, mozno Danisova, Uras, Emma a mozno aj Farkasovsky)

tu je ten zensky part Nancy Sinatrovej
https://www.youtube.com/watch?v=dJjZewRxE2w

180
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: Ale zazářil na tom jiný tvůj favorit – Jay James, i když ten to zpíval v rychlejší verzi, na kterou si Štěpán asi netroufne :-/

181
dolores
Reagovat

@Monika: sorry, nejak som bola v tom , ze si fandila Adamovi,… ale na tej piesni fakt zaziaril, bola z toho hotova este aj Haberova manzelka..:))
pre Stepana je to zle v tom, ze bude s Kukackom porovnavany (mozno aj porotou)

182
Monika
Reagovat

@DJ Vlado: Jo ja vim, ale jay mel hodne specifickou barvu hlasu a vizual, a i tak me to uplne neohromilo :-)))) Kukajda byl silene ndunej pro me v tom songu jako kazdej, ale mel aspon zastreny hlas. U Stepana to bude pruser, barva hlasu se k tomu nehodi, jestli prida ty sve specificke pohyby (jakoze urcite jo), tak to bude brutal, no tohle neni song pro Sf v zadnem pripade…malo hvezdne, hodne uknikane, nechapu, ze si nevzal neco energetictejsiho, v duetu byl vybornej a vedle tech ukolebavek, kterych imho bude v Sf hafo mohl vyniknout..

183
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: diky za upozornenie na toho Jay Jamesa, netusila som, ze v minulocnom XF UK bol taky prudko atraktivny spevak…:D , presla som par videami, mal aj vydarene, aj dost pobabrane vystupenia, ale ta verzia Mad world velmi zaujimava! farba hlasu podobna trochu Phil Collinsovi

inak dost ma stve, ze namiesto sucasnych vychytavok, zase budu chalani spievat v ss dost obohrane flaky … uz ma to vazne prestava bavit … ://

184
BarBora
Reagovat

@J:
Tak neviem akých „zapečených sk divákov“ máš Ty okolo seba, v mojom okolí to takmer nikto nepozerá a tí, čo to pozerajű, ani ich nenapadne posielať predražené sms-ky, tak isto ako ja nie. Možno, ak ma niekoho výkon vystrelíi z kresla, tak jednu aj pošlem.

K Danovi. Po speváckej stránke ani na mňa nepôsobí moc presvedčivo, ale má devízu v peknom a nepríliš často sa objavujúcom hlase a medzi ostatnými chlapčiatkami a detičkom pôsobí o dosť mužnejšie. Tá pieseň je ako stvorená pre neho, ale veď uvidíme, možno prekvapí, ak sa dostane ďalejj.
Poradie robiť nebudem, v podstate mi to zostáva po starom, až na české dievčatá, tie mi vypadli všetky.
SK chlapci: Peter, Pavol/Samo (uvidím podľa SF).
CZ chlapci: Štepán, Dan.
SK dievčatá: Emma, Barbora
CZ dievčatá: Alena, ?
Druhá mi je v podstate jedno ktorá, ak to má byť Vrúblová, ja jej exhibíciu „jedinečných fílingov“ nejak prežijem.
Nepoznáme postupový kľúč, ale na vymenovaných mi najviac záleží., takto by sa mi to finále predbežne páčilo, ale v SF môžu nastať príjemné, aj nepríjemné prekvapenia.

185
Tomáš
Reagovat

Myslím, že jak Štěpán tak Pavol mají dobré a všeobecně oblíbené songy. Jestli se jim to povede, tak sou to jistí finalisté. Jestli se jim to povede…

186
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Není zač, Jay byl Moniky velký oblíbenec :-) Já jsem zase vloni našel jednu prudce atraktivní zpěvačku v XF AUS – Caitlyn Shadbolt, která je imho nejkrásnější lolitkou od dob Moničky :-D Zmiňoval jsem jí tu už v létě, když se tady v diskusi objevila ViVi, jako příklad zahraniční country girl, v současnosti už má dokonce venku dva klipy a tohle je ten novější z nich: https://www.youtube.com/watch?v=rtFiTT3zulQ :-)

187
Laikka
Reagovat

Tak už aspoň víme nějaký písničky, bezva. Kurce s Heaven si pamatuju, kvůli tomu jsem mu fandila i když dal už mu to nešlo… Pavol bude dobrej :) Mad Word se mi líbí, uvidíme co s tím Stepan udělá. Jako jo, Jay James byl s tím dobrej ale 100 miles nic nepřekonalo za celej lonskej ročník :)

188
Tomáš
Reagovat

Vlado dej mi indicii, jaké písničky mají Patricio a Tejkal. Ani jeden asi ve finále nebude i když Patriciovi bych to moc přál, ale hodně mě zajímá s čím aspoň zabojují.

189
Monika
Reagovat

@dolores: Jay james je jeden z mych top zpevaku, uplne jsem ho zrala, mam ho mezi TOP 3 nejlepsich co jsem kdy videla v peveckcyh soutezich ze zahranici, brutalne sexy, charsima jako blazen, luxusni barva hlasu, proste pan dokonalej :-))

190
Monika
Reagovat

@Laikka: jj jay james a 100 miles je pro me vrchol cele lonske rady X factoru a veslo by se i do TOP 10 vsech rocniku u me.

191
Laikka
Reagovat

@Monika: To už je skoro jediná písnička z loňska co si pamatuju… Jediná dobrá, bohužel mi v hlavě zůstává Stevie :) 100 miles mám na úrovni jako Jeffa Gutta a jeho Without You. Nej že všech X factor US.. Ale jo, nemáme letos špatný lidi ani u nás, tak třeba mě ještě někdo překvapí :)

192
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Patricio má podle výběru písně náhodou šance na finále velké (však jsem říkal, že je to jistý finalista), bude zpívat jednu píseň, která je neodmyslitelně spjatá s jednou tragickou událostí z druhé poloviny 90. let (a v minulé SS ji rovněž zpíval jeden finalista) :-) Tejkal svým výběrem útoční hodně na puberťačky a vybral si zřejmě největší hit nejpopulárnější teenagerské kapely posledních let :-)

193
Laikka
Reagovat

Takže Candle in the Wind pro Patricia? A Story of my life Honza? :) Teda já od 1D jinou neznám

194
J
Reagovat

@DJ Vlado: A len tak pre zaujimavost akym Iglesiasom nas prekvapi Farkasovsky. Ten tiez urcite nic nenechal na nahodu.

195
J
Reagovat

@BarBora: Akych zapecenych? Tych, co sice povedia, ze Cech to zaspieval perfektne, ale nikdy mu neposlu hlas, resp. si vsimaju len a len Slovakov. Pre ktorych ak to Slovak nevyhra, nema to cenu pozerat a pod. Mna kto zaujme, ten ma zaujme aj keby bol z Tramtarie. Ja tiez za kazdu cenu neposielam vela sms. Stabilne jednu. Iba Smajdovi a Cisarovi sa podarilo vydrankat viac. A ze som si oblubila v spolocnych sutaziach tychto dvoch. Smajda ma dostal uz na kastingu a Cisar v duete s Rybnickovou. V Hlase spolu s Martinom som fandila aj Lole, ale tam o posielani sms nemalo zmysel, obstaral to jej velky fanklub. A ticho som fandila aj Viktorovi a Kristine bez posielania sms.

196
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Já bych Patriciovi finále strašně moc přál, když se nad tím zamyslím tak možná i víc než Danovi ( i když by to asi po pěvecké stránce nebylo až tak spravedlivé, ale není to jen o zpěvu ). Ideální by prostě bylo kdyby nepostoupil Slepčík a hned by tam bylo jedno volné místo navíc, které jinak on úplně zbytečně zabere. Jenže to se asi nestane.

197
Tomáš
Reagovat

Jestli Honza bude zpívat One Direction, tak by mu to mohlo nahnat nějaké hlasy od pubin. Ale v té konkurenci co tam je mu to stejně nebude nic platné.

198
dolores
Reagovat

@J: podla mna bude mat Peter zensky song, bud Beyonce alebo take nieco, ale ked to ma byt starinka, tak Houstonka alebo Mariah ? :))

@DJ Vlado: peknucka je, mozno este krajsia ako Monicka …na baby mame prosto rovnaky vkus :D a spev o dost vskusnejsi ako ViVi… no farba dost nevyrazna

199
BarBora
Reagovat

@J:
Veď práve, že sa pohybuješ asi v celkom inom prostredí, to, čo popisuješ som ja nepočula ani raz, sk9r naopak, kolegyňa bola „zamilovaná“ do Chodúra, oplieskala na neho kopec peňazî a nevedela sa dočkať jeho CD. Ale čo poznám, váčšina už má to nadšenie za sebou a keď to niekto pozerá, tak len kvôli zábave a na sms už kašlú. ja som posielala v SHS1, potom pár x Štroffekovi, minule jednu Císarovi, keď sa mu tak super podarila tá jedna pieseň ( už si nespomínam názov).
A prepáč, vyjadrovať by si sa mohla aj na inej úrovni, tű zapečenenosť si nechaj na doma.

200
jab
Reagovat

@dolores:
Mne to tehdá zrovna nechytlo. Já osobně zbožňuju Julesovu verzi, i když je pořád v jedné dynamické rovině, tak z toho cítím ty emoce, tu vyzprázdněnost, smutek, depresi…z Adama jsem cítil „jen“ bezchybně odzpívanou a muzikantsky zajímavě vystavěnou píseň, navíc podpořenou vhodnou barovu hlasu, ale nějak jsem mu tehdá nevěřil ani slovo…podle mne je to absolutně nevhodný výběr pro někoho, komu ještě nebylo 20, ideálně aspoň 25…proto mám trochu strach i o Štěpána :-/.

201
Tomáš
Reagovat

Já si myslím, že Monika zbytečně panikaří a že si Štěpán zvolil dobře. Ta píseň je hodně populární a on taky patří k té populárnější části kluků ze semifinálové Top 10. To by musel být úplný totální průser, aby se s tímhle nedostal do finále a já spíš tipuju že se jeho podání bude lidem líbit. Já bych se bez něj ve finále úplně v klidu obešel protože mám úplně jiné favority, ale něco mi říká, že on tam bude.

202
J
Reagovat

@BarBora: Ja som nikdy nezhodila Chodura, nebola to len moja salka kavy a inak mam v Cechach 2 sesternice a takisto plno kamosov. Ospravedlnujem sa za ten vyraz zapeceny Slovak tu by sa skor hodil zakrpateny. Je to asi tym, ze som chora, unavena a dost ma niekedy otravuju niektori ludia okolo. No holt, so susedmi sa musis naucit vychadzat aj ked si niekedy musis kusit do jazyka.

203
Monika
Reagovat

@jab: Tady to bude jeste horsi, Kukacku zachranovala aspon barva hlasu, ten song se k jeho barve hodil, byt jsem to jeho podani vnimala jako ty. Nicmene Stepan nema ani tu barvu, to bude pruser jako hrom, uplne se z toho vytrati original a zustane hodne dietni verze.

204
BarBora
Reagovat

A neviete, či si piesne vybrali oni, alebo produkcia nakázala? Ak si to Štepán vybral sám, tak to má asi odskúšané.

205
Tomáš
Reagovat

Jak to dopadne, tak to dopadne. Za sebe říkám, že teda fakt hlasy posílat nebudu, letos už nikomu ani jeden. Nač vyhazovat peníze, když těmi pár sms stejně výsledek nijak nezměním. Zklamaný budu z něčího vyřazení určitě, protože není možné, aby to nějaký můj favorit neodnesl. Tejkal je absolutně jasný, ten je absolutně bez šance na finále, bohužel se obávám, že i Patricio i když ten má výběr dobrý. Ještě se hodně budu bát i o Samuela. Pro mě nejhorší možnou variantou bude jestli do finále postoupí čtveřice Slepčík, Křížka, Urban a Kovalíček, to bude znamenat, že téměř všichni moji favoriti vypadli. Proto i doufám, že by to třeba Štěpán mohl pohnojit a mohl by vypadnout ( sorry Moniko ). Prostě konkurence je tvrdá a tohle bude boj, kde nikdo nezná bratra.

206
DJ Vlado
Reagovat

@Laikka: jj. přesně tyhle songy to jsou :-)

@J: Farkašovský nebude mít Iglesiase, ale jednu zpěvačku a od ní konkrétně píseň, se kterou před 2,5 lety zazářila i jedna finalistka American Idolu :-)

207
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: A já už myslel, že Farkašovský dá něco od Megadeth.

208
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: :-D

209
J
Reagovat

@DJ Vlado: Tak teraz budem hadat HALO?

210
J
Reagovat

@DJ Vlado: A nespievala to Angie Miller? Ak ano tak bud HALO alebo DIAMONDS.

211
DJ Vlado
Reagovat

@J: jj. zpívala to Angie, ale není to ani Halo ani Diamonds :-)

212
Langy
Reagovat

A náš český Mickeyho klubík Slepčík s Poštou dostali co? :D

213
Langy
Reagovat

@DJ Vlado:
Stay? :D

214
DJ Vlado
Reagovat

@Langy: Slepčík má píseň od zpěváka z jiné planety, se kterou v jedné zahraniční soutěži zazářila jedna lolitka, které jako jedné z mála lolitek fandil i Tomáš :-) Pošta má aktuální singl od zpěváka-písničkáře, který je vizuálním dvojčetem jednoho českého herce :-)

215
DJ Vlado
Reagovat

@Langy: nn. Stay to taky není :-)

216
Langy
Reagovat

@DJ Vlado: Tak me napada snad uz jen Try :-D

217
J
Reagovat

@DJ Vlado: piesen od K. Clarkson?

218
DJ Vlado
Reagovat

@Langy: @J: Ani jedno z toho to není :-) Napovím, že s tou zpěvačkou si Angie ve finále střihla i duet :-)

219
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Komické je, že k favoritům je řazen skoro nezpěvák s minimální rozsahem… To mě nepřestane udivovat… Ovšem dokud bude mít protekci od poroty, tak se ho asi nezbavíme…

220
J
Reagovat

@DJ Vlado: Nobody´s perfect???

221
J
Reagovat

Alebo Who you are?

222
DJ Vlado
Reagovat

@J: bingo :-)

223
J
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina:Tu sa musim ozvat aj ked Dan nie je nejaky moj najsilnejsi favorit, mne sa velmi nezda, zeby mal nejaku zvlastnu protekciu od poroty. A to akoze omdlievanie nasich dvoch porotkyn neberiem vobec vazne. Jednoducho to tam dali na efekt. Iste mal stastie v SuperVybere na Hoziera a v duetoch na Falling Slowly. A do semifinale si vybral taku vec, v ktorej sa on citi isto, tak asi ako kazdy z tych chalanov? Ved im ide ovela. Ja viem ovela zabavnejsie by bolo sledovat ako vsetci vratane Dana spievaju velkeho Freddieho a Queen. Ale ani jeden z nich by to nedal ako Freddie. Ten bol bohuzial len jeden, vsetci dalsi su len slabe odvary kavy. Freddieho by totizto nedal nielenze Daniel, ale ani Farkasovsky, Stepan, Samuel atd a o dievcatach ani nevravim.

224
J
Reagovat

@DJ Vlado: Zo semifinale alebo z top 4?

225
DJ Vlado
Reagovat

@J: bingo patřilo k Who You Are?, což dala Angie v Top 4 :-)

226
J
Reagovat

@DJ Vlado: Dost tazka piesen (Farkasovsky), nie kazdemu sa moze pacit. Z toho co si nam prezradil ma podla mna najlepsi vyber P. Kovalicek. A potom Patricio s Eltonom Johnom. Nevravim, ze Seal je nejaky zly vyber, ale ani Kotulovi v SHS1 nepriniesol bohvieake stastie, ked skoncil na 9. mieste, mozno to nebolo len vyberom, ale aj sympatiou sutaziaceho.
https://www.youtube.com/watch?v=0xcJvt5h198

227
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@J: Spíše mi jde o tom, že má neustále skoro recitační písně, takže se neprojevuje jeho totální nedostatek v oblasti rozsahua velkých tónů. A ještě je díky tomu mezi favority. O tokající Martě s Klárou a údajném charismatu ani nemluvím… Ale výběr písní mu jde totálně na ruku v tom, že přesně zakrývá veškeré /ohromné/ nedostatky…

228
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@J: A ještě je to nefér k ostatním, kteří dosatávají mnohem těžší klády…

229
J
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Uz len sa modlit, aby sa dostal do finalovych kol, aby si mohol zaspievat aj nieco insie, co vyzaduje vacsie spevacke rozpatie. Ja som za. Mozno by prekvapil. Inak zaujimave by bolo vediet, ake tematicke kola budu vo finale.

230
bezik
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Marková Kalinová, abychom si ujasnili, co máš na mysli pod tím pojmem „recitátor“, mohla by ses třeba na příkladech vyjádřit k současným zpěvákům na české scéně ? Abychom si to zjednodušili, napíšu takový seznam, stačí udělat copy/paste a ke každému napsat ANO/NE ;-)

Karel Gott
Tomáš Klus
Matěj Ruppert
Dan Bárta
Daniel Landa
Lou Fanánek Hagen
Vladimír Mišík
Michal Prokop
Václav Neckář

Děkuji ;-)

231
Prochor
Reagovat

Trošku odbočím. Co je to za soutěž ve které Martin Harich úspěšně postupuje?
To je nějaký X-factor?
http://superstar2015.nova.cz/clanek/martin-harich.html

232
bezik
Reagovat

@Prochor: Britský X-Factor. A už nepostupuje, už vypadl.

233
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@bezik: Recitítor je nepochybně Landa, Fanánek taky… MIšíka nemám naposouchaného.Ale jinak se Ti podařilo vyhmátnout několik mých opravdu nejneoblíbenějších zpěváků, kteří mi přijdou neposlouchatelní – hlavně „naši nekomerční“ Bárta a Ruppert – brrr….. Klus je písničkář, tam to nevadí a není to takový extrém… Prokop taky žádný rozsah /ale neuráží mě/… Ale ten ne-rozsah je jen část problému – přijde mi takový neotesaný, nekultivovaný, necítím z něj drive, ambice, touhu po úspěchu… a přiíjde mi prostě poněkud buranský a image s holou hlavou je dobrá tak možná někam do kickbox arény…

234
bezik
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Takže dva asi nejlepší současní čeští zpěváci (pokud beru v úvahu i technickou stránku) D.Bárta a Matěj Ruppert jsou brrr … :D :D Tím se asi ledacos vyjasňuje. Nekomerční .. no , Bárta budiž, komplikovanější muziku zřejmě nesneseš, ale Matěj ? To se ti nelíbí třeba ani tohle ?
https://www.youtube.com/watch?v=VqnhJndGGfM

235
jab
Reagovat

@bezik:
A co třeba Luboš Pospíšil? Pan zpěvák s nezaměnitelnou barvou hlasu, navíc i slušným rozsahem, takže by si i doktor mohl přijít na své :-))).

236
dolores
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: ty si uz ako vacsina slovenskych hudobnych konzumentov, ktori uznavaju len Gombitku, lebo ma rozsah :))) ale ved mozes byt spokojny, tvoj liebling dostal nakaldacku, sice malo znamu imho v nasich koncinach, ale je to ukazka hlasovej exhibicie, kde sa Peter moze dokonale predviest. a porota ho vynesie do nebies :))

237
bezik
Reagovat

@jab: A tak ten seznam by mohl být hodně dlouhý, ale to nebylo účelem. Slouží jen k vzájemnému pochopení ;-)

238
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@bezik: „Naši nekomerční“ je moje výsměšné označení těchto poktrytvů, kteří velmi dobře žijí z showbyznysu, ale ostentativně se ho veřejně štítí a pohrdají jim, přstože peníze z něj jim nesmrdí… A neposlouchtelní jsou pro mě oba, a to vším, imagí počínaje a repertotárem konče… Co je na Bártovi tak famtastického, to jsem nikdy nepochopil… To budu 100x radši poslouchat recitítora Mareše, který si aspoň na nic nehraje…

239
dolores
Reagovat

inak s Tejkalovym vyberom som spokojna, poznam ten song z radia, len som nevedela, ze to spieva 1D …,lebo ich nepocuvam, neviem, co produkuju. ale toto je velmi chytlave, pocujem tam velmi prijemne chlapcenske farby, – to jedine by mohlo Honzovu verziu ochudobnit. no da sa to v refrene dobre rozbalit, a ziskat si na javisku publikum… takze Jan by nemal zahodit takuto velku sancu!

240
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@dolores: To je právě problém – neznámá píseň… Proč nedostal nějaký hit, třeba My Heart Will Go on – neboé něco podobného? Nějaká neznámá věc je vždy problém…

241
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Slepcik – Mars ?

242
bezik
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Ty jsi toho nepochopila ještě hodně :D :D A toho Mareše si užij, dobrá volba ;-)

PS. Aspoň ji ujednoť, co jsi. Jednou o sobě píšeš jako o ženě, jednou jako o muži :D Nebo v tom nemáš jasno ? ;-)

243
dolores
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: no asi si to sam vybral. pokial viem, robi sa to v SF tak, (urcite to bolo tak v SHS1), ze kazdy posle dramaturgovi zoznam 10-20 piesni, co by mohol zaspievat. a dramarurg vyberie z toho jeho zoznamu nieco, co mu vyhovuje, co vyhovuje kapele, aby bol playlist pestry, aby viaceri nespievali to iste, atd. takze tu pesnicku mal asi Peter vo svojom zozname ;)

244
dolores
Reagovat

@bezik: Marek je chlapec, len minule mal asi preklep. mozno pise na tablete ,…inak on sa netaji tym ako je orientovany a my to tu vsetci respektujeme :)

245
bezik
Reagovat

@dolores: OK, jak je orientovaný neřeším, jen se „překlepl“ už víckrát. Dobrá, beru to jako info že to je muž. Fakt mi to nebylo jasný. Nakonec dát si takový nick jako žena by mi přišlo dost vtipný ;-)

246
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@bezik: Co to plácáš?

247
bezik
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Co máš konkrétně na mysli ?

248
dolores
Reagovat

@bezik: nick ako zena ? ved titul, krstne a priezvisko muza , ci to vidis inak ? :))

249
bezik
Reagovat

@dolores: Nepochopila. Myslel jsem dát si takový jednoznačně mužský nick ale přitom být ve skutečnosti ženou :D Že to by bylo hodně vtipný ;-)

250
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Jen pro info – na Seznamu (Super.cz) je anketa popularity deseti semifinalistů… S drtivým náskokem vede Slepčík, který má přes 65% hlasů. A to není server pro pubiny… Hlasovalo cca 300 lidí…

251
dolores
Reagovat

vcera Markiza neskoro vecer uviedla reprizu, tak som si to este raz cele uzila. a prislo mi, ze Klara okrem Krizku, Farkasovskeho a Slepcika nema medzi chalanmi ineho oblubenca (este sa jej paci Vojtova a Samova farba hlasu, ale inak ich prilis nechvali) z ostatnych jej kazdy niecim vadi. duet Tejkal&Hondl – vy takhle dohromady nefungujete..nejste dvojka do duetu, … duet Stepan&Patricio – vy dva jste odlisni, ale tahle dohromady mne moc nebavite (ostatni clenovia poroty potrvdili, ze ich bavia),
divadlo,… k Tejkalovi: ty mne vubec nebavis, …..Patricio: hrozne mne nebavi jak spivas,…. Pavol: spivajici herec, nejsi spatnej, ale tohle se mi nelibilo… v Dlhej ceste: tvoja farba hlasu je jalova
no Posta neviem, bolo vystrihnute. som zvedava ako ich sfukne v zivom prenose

252
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@dolores: Mšě Vytisková tímhle děsně irituje. Když kritizuje Habera, tak vysvětlí objektivně co… Kdežto Klárinka pořád jen „mě nebaví“, „to nefunguje“ – apod.. Nic konkrétního… Jen tak max. slintat nad Křičkou se začínající pleší…

253
dolores
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: no samozrejme vsetci vieme, ze Slepcik ma uz teraz finale otvorene a ako sa tak divam, s velkym odstupom je druhy Dan a potom Stepan a nakoniec s odrtertymi usami Tejkal.
ale meni sa to asi, uz je cez 800 hlasujucich

http://www.super.cz/386169-je-mezi-nimi-nova-hvezda-tohle-je-10-kluku-kteri-se-v-superstar-dostali-do-semifinale-nejstarsim-je-21-let.html

254
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Jinak na super.cz už hůlasovalo přes 900 lidí. Slepčík 64,5%, Křička 15% (!!!) a všichni další méně než 5%…

255
dolores
Reagovat

najhorsie su na tom Vojto, Samo a Patricio. to sa Tomasovi nebude pacit ://

256
dolores
Reagovat

@bezik: aha, ty si to takto bral .. ok. vysvetlene..

inak dufam, ze sms hlasovanie bude vyzerat trochu inak ako toto na webe, … ze Slepcik berie vsetko … a snad bude priaznivejsie aspon pre Pavla

257
dolores
Reagovat

„Súťažiaci s najvyšším počtom hlasov postúpi do veľkého finále, o troch spevákoch rozhodne naša hviezdna porota,“ prezradil režisér SuperStar Pepe Majeský.

http://superstar.markiza.sk/aktualne/1807940_superstar-nazivo-uz-tuto-nedelu-vsetko-co-potrebujete-vediet-o-hlasovani

aha, takze Slepcik na sms, ostatni podla lubovole poroty … BINGO ! :-E

258
Jarda
Reagovat

Trochu teď odbočím. Už jste slyšeli Hotel California v takovém podání?
https://www.youtube.com/watch?v=4aPxyXQID_k
I tam probíhá soutěž Hlas a některé výkony jsou úžasné…

259
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: To už si fakt dělají srandu :-D Vy blbečci u beden posílejte SMSky, ale finalisty vybere naše porota……neuvěřitelný hnus a arogance Novy.

260
Monika
Reagovat

Co to je za system hlasovani, sakra? Vzdyt porota mohla rovnou vybrat finale a vyslo by to nastejno, divak nema absolutne zadnou moc neco ovlivnit, se ani nevyplati hlasovat. kdo tuhle kravinu vymyslel, pokud se nepletu ani v zadne zahranicni verze to nebylo…
jednak se prozradi vitez v kazde kategorii, cimz klesne napeti az do konce SS, u nas lidi moc nemeni anzor, tudiz se da rict, kdfo vyhraje Sf pobude v soutezi dost dlouho….je to i nespravedlive, nekdo muze skoncit druhy a ani si neskrtne ve finale, naopak nekdo muze jit dal i z psoledniho mista, je to na hlavu….ja bcyh pochopila, kdyby vyhlasili TOP 3 (bez poradi), ktera by postoupila a o jednom semifinalistovi rozhodla porota, primhourila bych oci i nad variantou dva od divaku rovnou, dva od poroty, ale tohle je fakt moc. de facto Emma se Slepcikem jdou dal a ostatni se snazte, lezte Klarince s tetickou do zadku, ony to umi ocenit :-))))

@JUDr. Marek Kalina: Tak to je konec :-)))) Takhle ma Dan jiste finale, i kdyby to totalne podelal…Ty dve kreatury se ho nemuzou nabazit.

261
Monika
Reagovat

v rozcileni to mam samy preklep:-))) S timhle me fakt nastvali, se muzu se Stepanem rozloucit rovnou, pres Klaru neprojde.

262
BarBorak
Reagovat

Začína to byť tragikomédia. Zatiaľ to bola skôr len trápna komédia.

263
BarBora
Reagovat

@BarBorak: od BarBora

264
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: jj. Slepčík má Marse :-)

265
betty
Reagovat

@Monika:Věřím, že Štěpán projde, ale doufam, že i Dan.

266
jab
Reagovat

Bude i Scalexův rekap?

267
J
Reagovat

@dolores: Dolores, na sms to vyhra maly Slepcik a porota posunie 2 Cecho a ja to tipujem na Dan a Stepana, ale zo Slovakov Habera posunie Farkasovskeho. Keby islo podla divakov tak to vyhra Palo, ale u porotcov tomu neverim a s tym by som sa zmierila, lebo ma este aj efektny song. Viem, ze Samo u divakov nema velku sancu, ale po tom pokazenom duete nema ani u porotcov. Farkasovsky s Jessie J songom nema sancu u divakov proti Palovi.

268
bezik
Reagovat

Tak to je trapas ! To se museli zamyslet přímo hlavou, jak Farkašovského, který by přes diváky nikdy neprošel procpat do finále. Blil bych, velebnosti ..

269
jab
Reagovat

@J:
Aby jste se všichni nedivili s tím Slepčíkem…já to tipuju na Štěpána nebo Pavola. Ale dcěsí mě pomyšlení, že protoa upřednostní Farkašovského třeba před Samem.

270
Monika
Reagovat

@jab: To je zvlastni, ja si tez rikam, ze by to ten Slepcik nemusel byt :-))) jako jo, asik bude, ale na druhe strane, kdyby to nevyhral, nebyla bych prekvapena. FB se strasne precenuje, viz Elis..a zakladna Slepcika je hlavne na FB, zdaleka to nebude mit tak jiste jako Emma (ale i tu by mohla porazit Vrublova)…
farkasovskemu tohle hraje do not, u divaku by s takovou zpevackou a songem absolutne nemel sanci

271
J
Reagovat

@jab: Samovi dali duet, ktory nedal. Nebol jediny, co dostal tazky duet. Oproti nemu taka Marie a Veronika dostali ovela horsi. Uz to vidim aj keby podal neviemaky dychberuci vykon v nedelu a od divakov dostal dokonca 4. postupove miesto, oni ho neposunu. A budu este argumentovat, ze na kastingu nic moc, v SuperVybere ho zachranila farba hlasu, ale este to tam treba opilnikovat a nakoniec si nechaju to, ze nedal duet. Ja to totiz predpokladam, ze posunu Farkasovskeho. A budu chvalit aku tazku vec si vybral Farkasovsky a ako to super odspieval, ale divaci to nevedeli ocenit. Ja by som to nechala na divakov. Nech si trebars postupi za divakov Palo, ale nie za porotcov Farkasovsky.

272
Monika
Reagovat

A vubec co budou zpivat baby? Se tu porad resi jen kluci :-))) Nejaka indicie pro Emmu, Veroniku by nebyla? :-)))

273
Monika
Reagovat

A ten Scalexuv rekap by me tez zajimal, ale asik nestiha kvuli vareni :-)))

274
jab
Reagovat

@J:
Aby to ještě porotci nevyřešili šalamounsky tak, že si nechají poslat kompletní výsledky a pojeodu podle nich nebo přímo vyzvou Pyca ať pošle těch, co jsou na prvních 4 místech. Navíc jejich preference se mohou od Žlutých lázní změnit :-D.

275
J
Reagovat

@jab: Samova cielovka su podla mna dospeli ludia asi ako ja, co nechodia na fb a nedavaju lajky, ani nevyplnuju ziadne ankety. Zeny a dievcata zasa urcite zo SK fandia Palovi a ani sa im necudujem. Rovno poviem, ze Palo mi vo finale vadit nebude, ale Farkasovsky a este poslany Haberom a spol. je pre mna silne kafe. Ta piesen, co bude spievat Farkasovsky je dost tazka a navyse nie je to taky efektny song ako ma Palo toho Adamsa. A takisto si nemyslim, zeby nam Peto ponukol touchdownovy vykon Angie Miller.

276
Jai Kudo
Reagovat

@J: Omlouvám se všem za „off topic“ příspěvek, ale Gábina do toho Superstar tak nějak patří a za pár dní zase zmizí do USA, tak krátký příspěvek…..současná Superstar je zjevně ještě větší šaškec, než tehdy….

http://www.super.cz/385562-blondatou-kocku-guncikovou-uchvatila-amerika-na-vystupovani-v-cesku-neni-cas-za-velkou-louzi-ale-jeste-domov-nema.html

277
J
Reagovat

@Jai Kudo: Nemusis sa ospravedlnovat. S odstupom casu lutujem, ze som to vtedy nesledovala, hlavne kvoli nej. To som prisla ovela.

278
Jai Kudo
Reagovat

@J: V SS 2011 byla skvělá, ale jestli sleduješ to, co dělá teď u TSO nebo KTVA, tak musíš uznat, že takhle u nás nikdo nikdy nezpíval a nezpívá … člověk si o ní může myslet co chce, ale je to geniální zpěvačka…

279
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ano. Ona je jedina asi opravdova rockerka v tejto krajine. Az sa neodvazim si pomysliet, ze keby sa dnes uchadzala o Superstar, tak by cez kasting presla, ale kedze ideme cestou vyeliminovat rockerov, mozno v SuperVybere by dostala stopku. Ved aj tu Hustavovu sme v SuperVybere vobec nevideli a ani nepoculi spievat, aby sme si urobili nazor, ci to dala alebo nie. A aj Smajda by dnes urcite mozno nepostupil. Este stastie, ze to skusili skor a ako pekne, ze aj ked nevyhrali, skoncili aspon strieborni a davaju o sebe takto vediet.

280
Jai Kudo
Reagovat

@J: Víš, že jsem na to taky myslel? Že by jí nějaká Jandová řekla: Hele, tohle není žádnej rockovej festival……tady hledáme ušprdlý, nesebevědomý a poslušný děcka do muzikálů MD….. :(
Nakonec za Gábou je především (a to není ani tak moc známý) ten úžasný příběh….
Jinak mám takový pocit, že letos jsem se SS už opravdu skončil….. (Scalex jak to tak vypadá tak si taky :-D )

281
J
Reagovat

@Jai Kudo: Dobre Kidd Koulak ten BAD DAY nedal, takze tu sa da pochopit, ze dalej nepostupil a to pritom bola pop rockova piesen. Ale Dominiku Hustavovu sme v SuperVybere ani nepoculi, len som zaregistrovala, ze bola medzi dalsimi co vypadli. Zostavaju len dohady. Este nam tam porota za slovensku stranu posunie Farkasovskeho, co Palo by bol ovela lepsi prinos a o Samovi ani nehovorim. A nakoniec, ked zacnu finalove kola sa este dozvieme, ze ziadne rockove kolo sa konat nebude a to len bude mazec. Ved oni si to odovodnia tym, ze sa rock uz v Cechach a na Slovensku nenosi, ze finalisti su sami pop spevaci, ktori by to ani nedali apod. Ja som pozerala len CSS1 2009 a teraz po dlhej dobe som chcela znova pozerat. A tu musim bohuzial konstatovat, ze obaja nasi rekapisti maju naozaj pravdu s tymi samponmi a miminami + castingami do boybandov. Ved to bude naozaj ubohe, ze chlapcov SK bude vo finalovych kolach zastupovat Farkasovsky (Habera ho privelmi protezuje, aby som tomu neuverila). Ja neverim, zeby u divakov dokazal porazit na sms-ky Pala.

282
Jai Kudo
Reagovat

@J: Pokud vůbec bude nějaké rockové kolo, tak je to stejně na nic. Co tam asi ti popíkoví, boybandoví a muikáloví zpěváci budou zpívat? Vždyť už minule v tom rockovým kole bylo dost písní spíš pop/rockových, o skutečným rocku se tam mohlo jenom zdát…..možná Šafa s tou Metallicou, za kterou ho , jesti se pamatuji setřeli porotci – popíkáři….

283
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ja by som brala aj pop rock skor ako nejake tanecne hity ci dokonca latino hity ako mal minule Itcho. Keby aspon clovek mal istotu, ze ked budu spievat SK ci CZ piesne zaznie aspon Tublatanka alebo Metalinda a nie len Gombitova, Gott, v lepsom pripade uz to bude ELAN a LUCIE.

284
yeey
Reagovat

@J: opravdova rockerka je i Marta, i kdyz to tak mozna v SuperStar nepusobi :-)

kdyz jsme u Marty, tady je s ni fajn rozhovor, mluvi i o SuperStar https://www.youtube.com/watch?v=DEQJmaZ8Gf0

285
Tomáš
Reagovat

To si snad dělají prdel s tím hlasováním v Semifinále ne??????!!!!!!! Tak tohle je ta největší ubohost za celou historii SuperStar a ještě nikdy to takhle nebylo. Kdo pošle do tohohle hlas, je blázen. Já nepošlu nikdy ani jeden, sem vyléčen. Dá se vcelku předpokládat koho bude porota vybírat, ale ať si tam vyberou koho chtějí. Tohle už vůbec není o vůli lidí. To pak můžou takhle v každém kole rozhodovat i ve finále. Jednoho vyberou lidi a zbytek postupujících porota, z toho jednoho vyřadí. :D A můžou si sami vybrat i vítěze. No mě už je to fakt jedno, ale je to prostě fakt humus co se v tom našem státě a v tom televizním šoubyznysu děje. Nemá už asi cenu to víc komentovat, ale prostě absolutní zklamání. Jo a počítejte s tím, že nejen Habera posune do finále Farkašovského, ale i s tím že Soukup tam posune Poštu. :D Aleluja, ať žije SuperStar!

286
J
Reagovat

@Tomáš: Tak s tym Postou to prehanas. Ale ked si vezmes ako by hlasovali divaci, tak za Slovakov by to urcite vyhral Palo Kovalicek aj keby toho Bryana Adamsa nezaspieval touchdownovo. Habera ma rad vsetkych 4 Slovakov. Ale o tom kto postupi nebude rozhodovat len Habera a Marta s Klarou jednoznacne uprednostnia Farkasovskeho, takze je to ubohe. Pusti si doma objektivne songy vsetkych Slovakov (a to este nepozname, co bude spievat Vojto) a potom si to premietni na nasich sutaziacich. Jasneze tam jasne dominuje ten Bryan Adams a Palo je natolko krasny a pritazlivy + sympaticky, ze hlasy by dostal aj keby tam bol sem-tam falosny ton. Ja vazne rozmyslam, ci to ma zmysel takto priamo v nedelu pozerat, ved sa tam budem len rozculovat. Samo neprejde ani cez divakov a ani cez porotu. Ale Palo je u mna hned za Samom, takze to by som akceptovala. Navyse u toho Kovalicka je prislub vo finalovych kolach na rockove piesne. Ved aj ten song HEAVEN je pop rockova zalezitost. Navyse na kastingu dal GREEN DAY. Takze s jeho postupom by som bola spokojna. Vezmi si, ze Farkasovsky Emmu v sympatiach a spevacky ohrozit nemoze, ale Palo a potom Samo uz je ina pesnicka. Emma je v tomto pripade jasny grandfinalista a ako posledny Slovak v sutazi sa tam urcite dostane. Takze sa na to psychicky priprav. Uz som povedala jej vitazstvo mne na rozdiel od teba vadit nebude, ale zasluzila by si zo Slovenska aspon za chlapcensku stranu silnejsieho supera nez je Farkasovsky. Mali to cele nechat na divakov. Co sa Markiza s Novou boja, ze sa tam nedostane ani jeden Slovak alebo sa boja, ze sa tam dostanu cez divakov dvaja. Budme realisti, to sa nestane. Na divacke hlasy by sa tam na 2. alebo 3. mieste kludne dostal Palo Kovalicek.

287
Tomáš
Reagovat

@J: Jako já tohle fakt považuju za definitivní konec systému SuperStar. O všem vždy měli rozhodovat jen diváci! Mám se psychicky připravit? Podívej já spíš rezignuju a už mi bude všechno jedno. Nemá cenu se rozčilovat, tady už není vůbec žádná šance cokoliv změnit. Můj tip je, že přes diváky postoupí Slepčík a porota vybere Křížku, Urbana a Farkašovského. Možná kdyby se Urbanovi nepovedl Mad World, tak přece jen pošlou do finále Kovalíčka, aby byli aspoň dva slováci. Ale na Sama nebo Patricia už můžu rovnou zapomenout. Je to hnus.

288
J
Reagovat

@Tomáš: Nebudu tam dvaja Slovaci chlapci. Na wikipedii je pisane, ze 12 vypadnu podla pohlavia a krajina. Takze vypadnu 3 Cesi a 3 Slovaci + 3 Cesky a 3 Slovenky. Preto musel naskor Denis v SuperVybere a potom Zdeno na plazi vypadnut, aby zo semifinale isli 3 ceski chalani a 1 slovensky. To by mi az tak nevadilo, keby ten Slovak, ktory pojde do finale nebol Farkasovsky a Dzudza.

289
Tomáš
Reagovat

@J: Mě už je to úplně jedno. Ať si tu komedii robí jak chtějí. Dívat se sice budu, ale nepošlu už nikdy v životě ani jediný hlas do této zmanipulované estrády a jak vidím, tak tentokrát už dokonce asi ani ve finále nebudu mít komu fandit. Tak aspoň Vlado bude mít hezké Vánoce, když mu to vyhraje Emma. Já ale ne.

290
J
Reagovat

@Tomáš:Ja by som na tvojom mieste utekala do stavkovej kancelarie podat tip na vitaza, aby si bol aspon financne odskodneny. Ja som sa rozhodla, ze to uz dopozeram, ale nie priamo v nedelu so vsetkymi tymi reklamami, s ktorymi sa to natiahne do neskorych hodin. Ale z reprizy. Jedine som rozhodnuta to prestat pozerat vtedy, ak bude jasne, ze nebude ziadne rockove kolo. A nech sa tam vsetci pre mna za mna aj trapia. Ved isli do tej sutaze s tym, ze sa tam budu spievat aj ine nez popove piesne. Ved zatial vo vsetkych troch ci uz slovenskych alebo spolocnych vzdy bolo aj rockove kolo. Ale tento rok by ma to vobec neprekvapilo, keby nebolo. To by uz na mna bolo prilis.

291
Tomáš
Reagovat

@J: Peníze z vítězství Emmy by mi snad ani radost neudělaly. Ale třeba je to tak vážně schválně, odstranit silnější slováky z kluků už před finále, aby pak mezi finalisty dminovala slovenka a ta to taky vyhrála, protože je letos na řadě. Farkašovský proti ní je bez šance a to si umí každý spočítat. Taky si myslím, že rockové kolo letos nebude, ale na mě už bude příliš asi i toto nedělní Semifinále a jeho konečné rozhodnutí.

292
patrik
Reagovat

vypada to na peknu komedie ci frasku ,a to sem si myslel ze nic horsiho jak ze 2 superstar federace kde byla udelena divoka karta harichovi nebo ze 3 superstar kde byl nejdriv rozstrel sabina verca pri zelene mily a nakonec obe postupili do semifinale a hlasovani nebylo a obe postupili do finale se mi zda,-ale toto je proste svetova rarita ktera nema obdoby .jako kdyby to tak melo skoncit tato show smutne a skandalne .

293
Prochor
Reagovat

Aby ještě ve finálových kolech nerozhodovala porota. Ono už to začalo tak trochu divokou kartou.
Každopádně SMS posílám zásadně jen do kol, kde porota nerozhoduje – to je moje zásada.
Bohužel to vypadá i tak, že budeme muset přetrpět Slepčíka (možná až do konce).
Když zavřu oči, tak nevím jestli zpívá ženská nebo chlap ale to asi nikomu nevadí.
Každopádně vím, kdy si mám jít vařit dobrou brazilskou kávu:-))

294
J
Reagovat

@Prochor: Ja si len zelam, aby to ich protekcne decko, ktore za nic vlastne nemoze (myslim, cely ten cirkus okolo neho) zacalo do nedele mutovat a pokazilo to. Ak by nevyhral nahodou na hlasy od divakov. Lebo mne sa zda, ze jeho silna podpora je hlavne z Ciech a od ludi, co su zatazeni na fb a rozne tie ankety (ktori by mal byt buduca SS z tychto semifinalistov). To by len bolo toco. Ako by obhajila potom porota, to ze by tam za cesku stranu chalanov posunula maleho Slepcika. Pre mna by boli predcasne Vianoce, keby z 1. priameho postupoveho miesto isiel hoci aj Palo Kovalicek (mozem snivat dalej).

295
dolores
Reagovat

@jab: @Monika: nemyslim, ze Slepcik neprejde cez divakov, ano boli tu v minulosti fejsbukovi favoriti, (Elis, Kukacka, Smidak…) ale nie az s takym naskokom v uvodnej faze ako ma Dalibor. podla FB, aj podla ankety to vyzera na 50-60% oproti ostatnym. aj keby 3/4 z toho boli decka bez kreditov, alebo len momentalne naverbovani lajkovaci, aj tak mu zostanu nejake percenta, ktorymi hravo porazi ostatnych miniaturnych superov, vratane Dana. bohuzial. dokonca aj ak nebude mat touchdown, resp. ak nieco pokazi, stale ma najvacsiu sancu na priamy postup do finale. jedine ak by zacal mutovat do takej miery, ze by sa z toho sam zrutil, alebo by sa to uz nepozdavalo ani hviezdnej porote. ta ako dalsich troch posle imho (v pripade vydarenych vystupeni) Dana, Farkasovskeho a niekoho z trojice Stepan, Samuel alebo Pavol. myslim, ze sance ma aj Patricio, v tom sa zhodujem s Vladom. Dzdudza asi nebude za romsku mensinu vo finale, tam imho daju prednost Danisovej. co sa tyka Pavla Kovalicka, Habera ho sice ma rad, ale mam obavu, ze damy, hlavne Klara si ho nezela a presvedcia aj Soukupa, hoci je to moj oblubeny porotca, predsa len jeho vkus je zamerany na menej vabne typy (Stransky, Posta …) takze Haberu prehlasuju a mame vymalovano. ://

este male motivacne okienko pre panov :) … v uputavke na dnesny Magazin som zazrela Karolinu a Emmu kupat sa vo virivke… :))

296
dolores
Reagovat

Cmorik zavesil na FB odkaz, ze o.i. v nedelu vysupi s Harichom v duete v live superstar

http://www.cas.sk/clanok/333496/peter-cmorik-zavesil-na-facebook-necakany-odkaz-rozchod.html

297
J
Reagovat

@dolores: Ako by si dala ty ako porotca postup. Berme, ze z 1. miesta postupi maly Slepcik. Nechajme cesku stranu bokom a daj jeden tip sama za seba podla tych songov a podla toho ako sa zatial prezentovali. Za mna objektivne Palo Kovalicek. A myslim si, ze takto bude hlasovat aj divacka obec. Iste budu hlasy aj pre Sama aj pre Farkasovskeho aj pre Dzudzu, ale Palo hoci to nezaspieva ani z polovice ak B. Adams dostane dost. Ten Samov Seal je pouzijem Monikine slova „uspavanie hadov“ a Farkasovskeho Jessie J bude o super hlasovej exhibicii, ktoru bezny Slovak, ci Cech neoceni.

298
radek
Reagovat

Může mi někdo vysvětlit systém vyřazování? Nějak jsem nepochopil – teď mají vypadnout 3 čeští a 3 slovenští kluci a z těch 4 postupujících 3 vybere porota? Takže to bude národnostně zas vyrovnané 2/2/2/2 – nebo počítám blbě? A bude jen jedno semifinále kluků a jedno holek? Díky předem za vysvětlení!

299
J
Reagovat

@radek: Tak budu len 1 semifinale chlapcov a 1 semifinale dievcat. V kazdom semifinale 1 s najvacsim poctom hlasov postupi automaticky do finalovych kol a 3 dalsich tam poslu porotcovia. A podla anglicky pisanej wikipedie sa da prelozit, ze 12 ludi podla pohlavia a krajiny vypadne, cize je to 3+3+3+3. Tym padom, ze do semifinale idu len 4 slovenski chlapci, tak do finalovych kol, ci uz priamo z 1. postupoveho miesta alebo rozhodnutim porotcov postupi len 1 Slovak – chalan. A podla toho ako davali nasi porotcovia najavo svoje preferencie v kastingoch, v SuperVyber a na plazi to vyzera na Farkasovskeho.

300
Monika
Reagovat

@dolores: Podle me by primo mohl postoupit i Patricio, ma nejefektivnejsi song, ktery chytne za srdce, pokud mu produkce pripravi jeste komornou atmosferu, neprekvapil by me jeho primej postup.
Ja u toho Slepcika si nejsem uplne jista, Mars neni zadna bomba, jeste nevim song, ale proste neni to You raise me up, Hallelujah….na druhe strane mu hraje do not, ze mezi kluky maji vsichni nejake mouchy a nevychazi mi zadnej komplexni zpevak, to by hralo v jeho prospech..nicmene stale si rikam, ze se klidne muze stat prekvapeni a slepcik treba ani nepostoupit..Imho pokud Slepcik neprejde primo, porota ho dal nevybere, muj vnitrni pocit.

301
J
Reagovat

@Monika: Monika a este ten Patricio by mal ist aspon podla wikipedie na konci ako zlaty klinec. Ja viem nie je to iste. Ale u dievcat zas je pisana posledna Emma, takze …

https://en.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesko_Slovensk%C3%A1_SuperStar_2015

302
radek
Reagovat

@J: Díky za info! Třeba bude fakt 1 Slovenský kluk a 3 naopak slovenské holky, mě přijdou slovenské holky silné.

303
dolores
Reagovat

@J: za mna jasne ze Pavol, ale nebude mat ani zdaleka dost sms na prevalcovanie Slepcika. ked si odmyslim ceskeho hlasujuceho divaka, aj mnohi slovaci podporia Dalibora. to silne promo aj tlacenka porotou
vytvorilo z neho valec, co sa len tak neda zabrzdit, mozno az tesne pred GF

chcela si song Vojtu ? tu je komplet playlist chlapcov
http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/pozname-tajomstvo-1-semifinale-superstar-tymto-nas-chcu-ohurit.html

304
Monika
Reagovat

@J: Tu wikipedii bych brala s rezervou, neverim, ze by dali Slepcika druheho :-)))) navic v predchazejicich rocnicich se poradi finalistu urcovala tesne pred prenosem na zaklade ranni generalky. Myslim, ze v tuto chvili jeste nevi ani soutezici kolikati v poradi vystoupi. Ovsem jista si nejsem, mozna je to skutecne poradi na wikipedii.

305
Monika
Reagovat

Aha, Slepcik It will rain, no tak o to vic si myslim, ze nema prvni misto jiste, ruku do ohne bcyh za nej nedala, to neni zadnej bomba song, myslim si, ze je porazitelnej.

306
dolores
Reagovat

@Monika: It Will Rain je silny efektny song, mne osobne sa paci, velmi emotivny a dost sa hra u nas v radiach. moze byt z toho aj highlight vecera
da sa suhlasit s tym, ak by nastala ta najmenej pravdepodobna situacia, ze bejby neprejde cez smsky, tak ho porota uz neposle, (zrejme by islo o mutovanie alebo inu indispoziciu) ale toto je tazka utopia :D

Reagovat

Co budou kluci v neděli zpívat. Vladův rozbor jejich šancí bude následovat o chvíli později. Díky. http://reality-show.panacek.com/43065-vime-co-zazpivaji-kluci-v-1-semifinale-superstar-2015.html

308
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Bohužřel mě děsí to, co produkce vybrala Peterovi Farkašovskému, něco co je prakticky neznámé a rozhodně to není hit, který zná naprosto každý = předpoklad úspěchu… Proč nedostal něco od Celine Dion třeba??? Nebo třeba Frankie Goes to Holywood a The Power of Love?

309
bezik
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: A proč by měl zrovna Farkašovský dostávat to co mu sedí a ještě k tomu to je populární ? Proč třeba minule nedostal takovou sračku jak Maruška, na které by se taky vysekal ? Nechceš toho trochu moc ?

310
Monika
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: No Farkasovsky ma desny song, nezname, hnusne, na to se divak nechytne, ten musi spolehat na porotu. No ale neni jedinej, ja se vubec divim vetsine kluku s cim jdou do semifinale. Jeden z mala, kdo pochopil a dobre vybiral je Patricio.

311
BarBora
Reagovat

No, po speváckej a hlasovej stránke porovnávať Máriu s Petrom je dosť odvážne. V Petrovom podaní aj ťažké veci pôsobia ľahko.
Tá pieseň je skôr otravná hlasová exhibîcia, nič chytľavé, mám radšej európsku melodiku a som veľmi zvedavá, ako to Peter spracuje.
Ak dajú malého Slepcíka na koniec je otázne, či to čakanie v strese zvládne a či ho nebudú musieť počas prenosu kriesiť. Je to celé nezmysel..money, money,money..

312
Prochor
Reagovat

295 – Emma a Karolína ve vířivce?
No – bylo by to motivační, kdyby ve vířivce zpívaly což nepředpokládám.

P.S. to měl být jako vtip:-) Určitě to bude hezký pohled.

313
zuza
Reagovat

Porotci hodnotí,přičemž ani jeden neumí zpívat …Jandová se jenom kroutí , mává rukou a kření se.
Nikde se neumístila, všude vypadla mezi prvními , nebýt tatínka, asi o ní nevíme . Soukup jen opakuje
rádoby moudra, vlastní názor nemá . Habera celá život zpívat v rozsahu 6 tónů a ta poslední
porotkyně, to je bez komentáře .Hodnotit zpěv by měli Ti co zpívat umí a hlavně něco dokázali .

Přidat komentář