Panáček v reality show

Popelka (5.10. – 9.10.): Po dešti v Londýně

5. Říjen 2015 | napsal(a): | reality show: Popelka

[singlepic id=11062 w=615]

Čtyři nové soutěžící se těší na zadání od stylisty Libora Komosného. Musí se podle něj během devadesáti minut obléknout, obhájit svůj model před soupeřkami a získat nejvíc bodů a hlavní cenu deset tisíc. Téma tohoto týdne – Po dešti v Londýně. Praktické věci musí být zároveň i moderní.
Jak se s tím soutěžící poperou sledujte denně od 16.15 na TV Barrandov.

[singlepic id=11273 w=615]

Popelky tohoto týdne

Adéla (29) je podnikatelka – vlastní kavárnu, věnovala se i modelingu. Markéta (37)je nejstarší, živí se jako uklízečka. Pavla (23) a Adriana (18), obě studentky.

Pondělí – Adéla

[singlepic id=11274 w=615]
19 bodů (Markéta 6, Pavla 8, Adriana 5)

Úterý – Markéta

[singlepic id=11277 w=615]
16 bodů (Adéla 5, Pavla 7, Adriana 4)

Středa – Pavlína

[singlepic id=11281 w=615]
15 bodů (Adéla 5, Markéta 5, Adriana 5)

Čtvrtek – Adriana

[singlepic id=11282 w=615]
15 bodů (Adéla 4, Markéta 5, Pavlína 6)

Finále – pátek

[singlepic id=11286 w=615]

[singlepic id=11287 w=615]

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Popelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 89
1
haha bimbi
Reagovat

Ja velice obdivuji ten zázrak, který se evidentně udál na záchodcích, kde se upravují… Jak se jí asi podařilo vyžehlit tu kudrnatou metrovou deku na zádech a zároveň se profesionálně nalíčit. Možná vypomohl ten poradce, který vůbec nevypadal jako profesionálni stylista a vůbec to nepůsobilo jako že se ti dva vidí poprvé v životě :-D

Reagovat

To je zase výživná skupinka :(

3
Johana
Reagovat

@haha bimbi: a taky jsme na začátku přeslechli, že se ostatních ptala, co říkají na téma ještě před tím, než vzala do ruky tablet a téma týdne bylo odtajněno.

Reagovat

@Johana: Je to celé podivně sestříhané. Protože jedna chtěla po nákupu jít na kafe a poradkyně řekla : „..ale to by sis ho musela vzít i ZÍTRA na molo!“

5
haha bimbi
Reagovat

Já zkousnu kdejakou vějičku nahozenou pro pitomou divačku, ale čeho je moc, toho je příliš. Slovenská verze maniaček je mnohem lepší, mají rafinovanější témata i stylisty. Bohužel však příliš brzký čas vysílání

Reagovat

@haha bimbi: Maniačky jsou hlavně zadarmo v archivu kdykoli k dispozici.

7
inbezka
Reagovat

Pamatuju v jednom předchozím týdnu, kdy jedna z Popelek zvládla upravit boty a náušnice růžovým lakem na nehty a také si zkrátit šaty. Takže kdoví, jestli je oblékají a předvádějí hned po nákupu.
Dnešní sestava se mi na první pohled hodně líbila, těšila jsem se na ně. Ale jak jsem viděla, že první soutěžící je majitelka penzionu, už jsem tušila závist. A také jo. Mně přišla krásně oblečená, i ty podpatky bych jí odpustila. Představuju si, že v Londýně je pěkná rovná dlažba:-)) Ale ostatní holky, zvláště dvě z nich, už chytla závist a projevilo se to na bodování:-( Nechápu těch 5 a 6 bodů.

8
Martina
Reagovat

Dnešní díly jsem neviděla. Na otce vypadá kočka dobře. ale pokud se živila modelingem, má neskonalou výhodu a za to bych strhla body. Na kočku z modelingu asi běžný výkon.
Nákupné maničky jsem zkoukla v archivu JOjky- je tam jen 30 minut, tak nevím, jestli je to nedopatření nebo je to vždy. Přes víkend jsem se dívala na dvě finále Nákup.man. – stylisti se vyjadřují líp- vtipně, ale neurazí. A taky se dobře oblékají. Má to větší úroveň než Popelky.

9
Martina
Reagovat

Jo a děkuji za fotku – tím jsem asi měla začít:-)

10
Ajda
Reagovat

@inbezka: Libor měl upřesnit, jak dlouho pršelo. Já si tyčový deštník beru jen do pořàdného lijáku, jinak se mi nechce tahat. Pak by ty vykrojené lodičky byly nevhodné. Ale krásné :-)

11
Johana
Reagovat

Modré lodičky fakt krásné a mám pocit, že stály necelé čtyři stovky.
Jedna z těch dvou slípek už nevěděla co by, tak navrhovala červené botky, ale to by to jako celek zabilo.
Dnes to bylo tak dotažené do detailů, že se mi ani nechce věřit, že by to neměla nějak dopředu připravené…i pro tu bílou košili šla najisto, skoro na poslední chvíli.

12
Suzy
Reagovat

Dneska se mi nejvíc líbily ty lodičky, jinak hezky sladěné, ale nudné, o naplnění tématu bych polemizovala. Adéla má moc hezkou postavu, ale sympatická mi není. Jinak nelíbí se mi, jak vždy kritizují, že buď se někdo oblékl jinak, než jak se většinou oblíká a pak tvrdí, že to není její styl a nebo naopak, že se oblékl podobně a pak nevystoupil se svého stínu. Zkrátka nedokážou říct, co se jim líbí a co ne a takto mlátí prázdnou slámu.

13
Janica
Reagovat

Mně se dnešní Adéla líbila moc v rozpuštěných vlasech. A přišla mi sympatická. Jenže účes na molo jí přidal hezkých pár roků a tvrdý výraz. Outfit fajn, ale taky jsem měla dojem, že jde najisto. Lodičky nádherné, jen ne do deště. Ani po dešti.
Bodování děs, kdopak to taktizuje a říkal, že se obává taktizování ostatních?

14
Ajda
Reagovat

Markéta – hysterka bez vkusu, s kýčovitým šatníkem a otřesným chováním. Včera od závisti nemohla mluvit, dnes by měla víc mlčet a poslouchat.

Už mě se*e s tím bekotem o chudinkách dětičkách! Místo hader od Růženy jim má koupit ten požadovaný žvanec!

15
haha bimbi
Reagovat

Bozíctu, dnešní paní to bylo nadělení! V krámech se chovala jako rozmazlená milionářka a divím se, že vůbec něco nakoupila, když úplně na všechno říkala „NE“. No žádná myslitelka a k tomu dryáčnický typ, což je dost blbá kombinace…

16
haha bimbi
Reagovat

@Ajda: ten pláč protože dětičkám nemůže dopřát, to je tak trapná etuda! Nadávání na to, že v obrovském centru NEMOHLA sehnat šaty, to byl vrchol… Je to ryzí nevychovaná hlupačka

17
Ajda
Reagovat

@haha bimbi: Ta její úžasná Růženka Kvapilová nemá ani webovky, tedy zatím jsem je nenašla. Já prvně myslela, že je to majitelka sekáče :D
Hrát na city, to je ubohost. Nevím co má holka za sebou, to ji však neomlouvá, ale podle chování má pěkně hnusnou povahu,

Na konci u tabulky a fotek úplně jiná jména. Teď mi to docvaklo! Jak může umět nakupovat, když jí šatník určuje Růža. Zavolá a ona bere, co jí nachystá. Že ji neměla sebou?!

18
ividol
Reagovat

@Ajda: Taky jsem tu úžasnou Růženku hledala…

19
Johana
Reagovat

Obdiv manželovi, že s tímto uzlem nervů a žluči vydržel a rozvádí se až teď…
Její divadlo na city, že dětem nemůže koupit ani pizzu, bylo směšné.

Růženka bude asi zaměstnankyně second handu v Pohořelicích a toho webovky jsem našla.

20
market
Reagovat

Růženku,jsem sebou vzít nemohla,protože má velmi vážné zdravotní problémy,které nechci rozebírat.Sekáč nemá,má obchůdek v našem městě.Nedělám ze sebe chudinku,ale když někdo má děti a je naně sám,peníze určitě dá do nich.Nehrála jsem na city,nešla jsem za výhrou,ale ze zvědavosti.Vše bylo zestříhané-ten brekot přišel až ve čtvrtek,kdy se mi stala velmi nepříjemná věc.A poslední věc,od doby co se rozvádím,jsem si na sebe nic nekoupila a vše dávám klukům.Už jsem po operaci a věřte mi není to lehké,jak pro mě tak pro kluky.Neumět chodit je fakt super věc.

21
Martina
Reagovat

Viděla jsem konec – od chvíle jak Markéta pištěla na Libora v obchodě, to teda byla síla!!! Vůbec si nenechala poradit. Přišla mi jako nějak psychicky nemocná.

22
Ajda
Reagovat

@market: Na to jak jste běhala, to na nic vážného nevypadalo. A věřte, že vím o čem mluvím. A zbytek nemá cenu s vámi rozebírat, střih dokáže hodně, ale tenhle střihač by byl na Oskara. A Libor komentoval co? To co viděl a slyšel.

23
Jitka
Reagovat

Ahoj no jako divačka musim řict že je to nářez.jak si muže nekdo dovolit být takhle vulgarní a ješte pred kamerou.Ja být tema prodavačkama tak ji vyhodim z obchodu.Takhle se nechová ani mali dite.A už vubec nechapu ji kdyz ma možnost si koupit co chce i sama to rikala a za tolik penez tak by mohla byt rada a vdecna.Kdo si muze dovolit koupit obleceni za deset tisic.A nebo se tam nema přihlašovat

24
Johana
Reagovat

@market: opět bez sebereflexe…ani geniální střihač by do pořadu nedokázal nastříhat to, co tam nebylo, takže ten řev po prodavačkách a Liborovi byl skutečný. V jednom záběru byly vidět oči v sloup u kamarádky-poradkyně, což taky mluví samo za sebe.
Mmch, zajímalo by mě, co je to za pizzu, že je tak nedostupná. V naši pizzerce stojí jedna velká italská Margherita i s krabicí 180 Kč.

25
Martina
Reagovat

Holky a nemůže to být jako v Prostřeno? Že za ostudu a trapas je nějaký extra příplatek pro účinkujícího? Mi se pořád nechce věřit, že by někdo byl až tak mimo a dělal před kamerou, co jme viděly.

26
Mona
Reagovat

Holky já Marketu moc dobře znám,rozvádí se z důvodu,že si našla sobě rovného (díky bohu).O děti neměla a nikdy mít zájem nebude,chodí oblikani jak socky,protože za ně přece nebude utrácet a to ani nemluvím o jídle pro ty děti.Všechno co v pořadu o dětech a manželovi řekla je jedna velká LEŽ.Je to nejfalešnější člověk co znám.A je vidět,podle vašich komentářů,že jste ji odhadli na jedničku.

27
surikat
Reagovat

V jedné diskuzi účastnice Popelky psala, že natáčení se jí líbilo, ale vše bylo tlačeno do – jděte do sebe co nejvíc -, škoda, takové druhé Prostřeno…ještě, že existují Maniačky

28
Ajda
Reagovat

@surikat: Oni je trochu popichovat proti sobě musí, potřebují akci. Taky svoji roli hraje nervozita z kamery, občas plácnou blbost, nebo zamění výraz. Ale pokud je někdo „svin*“ v běžném životě, projeví se to i tady. Každá tam jde vyhrát, občas jim chybí sebereflexe, holt závist dělá taky svoje. Ale to, co předvedla Markéta, to jako amatér sehrát nemohla. Ono těch „potvor“ tam už taky bylo dost, ale tahle zatím vede hitparádu.

Na emiminu komentovala natáčení Lucie z týdne kdy vyhrála Dušana. Je to na eMimino – Popelka, od str.4. (nejde mi sem dát link)

29
Johana
Reagovat

@Ajda: dost nechápu, proč jsou české komerční televize přesvědčené, že divák potřebuje akčnost ve všem a za každou cenu…možná od doby veleúspěchu památeční věty ženičky z lidu ,,Už se perou?“
Já z tohoto důvodu dávno práskla s Prostřenem, tak doufám, že to s tou akčností v Popelkách nepřeženou.
V dnešním díle chválím čtené a Liborovy komentáře…aspoň trochu korigovaly to psycho v Olympii.

30
Ajda
Reagovat

@Johana: Prostřeno jsem vzdala dávno. Občas jedním očkem a vím, že jsem udělala dobře :-)

31
surikat
Reagovat

@Ajda: No jo, musím se s tím smířit, když si to divák žádá, mně to tedy připadá dostatečně akční i bez toho popichování.

32
alena
Reagovat

To neomlouvá Vaše nevhodné chování v obchodech,kde jste se chovala k prodavačkám jak k povlu a myslím jste tam jedné dokonce tykla a řvát na celou prodejnu něco o tamanech a holínkách do hnoje no ……..

33
Inbezka
Reagovat

Já od toho včera odbíhala k vnukovým úkolům, ale stačilo mi to, co jsem viděla. Škoda, Markéta na první pohled hezounká, štíhlá, vůbec bych jí nehádala její roky. Ale jakmile se dostala do stresu a otevřela pusu… Jak se pustila do Libora, to tedy bylo! Také se musím přiznat, že Prostřeno kvůli hádkám ingoruju.
Těšila jsem se, že tady půjde o oblečení a že se tady i něco naučím. Liborovy komentáře se mi už docela líbí, i když s ním vždy nesouhlasím. Na jeho slovakismy si pomalu zvykám.. :-)
Markétino oblečení se mi bohužel nelíbilo vůbec. Ani ten kabát ne, nebyla to úplně její barva. Skoro všechno ostatní bylo černé – proč, když černou nesnáší?

34
Lady XL
Reagovat

Ahoj. Tak pondělní oblečení se mi celkem líbí až na lodičky. Ty jsou úžasné!! Ale podle mne nejsou splněním zadaného úkolu. Já si myslím, že Adéla si možná došla prohlédnout předem celé nákupní středisko a i pokud náhodou neznala téma (což po její poznámce hned na úvod dílu pochybuji), tak si určitě udělala přehled, kde co mají na ni. Jakožto modelína umí kombinovat atp.
Markéta – přijde mi jak Ukrajinka, má divnou dikci, ale to je od věci… jenže by to totiž taky trochu vysvětlovalo její chování v obchodě… Každopádně ukázala, co se stane s člověkem, který není zvyklý mít najednou „moře“ peněz. Prostě zblbne, myslí si, že všichni padnou na zadek. „Užívala si“ pozici jakési nadřízené. A s Růženkou by se měla ihned rozloučit, protože to, co jí doporučuje, je zřejmě v jejím obchodě neprodejné… Má pěknou postavu, je také dostatečně hezká, tak to může i za pár peněz ukázat. Nevím, co přesně má s nohama, já také nemohu mít podpatky, ale i tak seženu slušnou botu. No a holt na dlouhé chození je něco pohodlnějšího, do společnosti něco jiného. A zrovna „holínky“ ty krátké by jí šly! Asi by jí vyhovovalo, kdyby seděla někde na židli, kámoška jí donesla vybrané oblečení, řekla, že to schválila Růženka a byl klid…. :-).
Jinak ten pohled na ni v pondělí, kdy oněměla závistí, ten stál za to. To se hned tak nevidí!!!

35
haha bimbi
Reagovat

@Martina: oni dostávají v Prostřeno nějaké příplatky za blbost? Tím by se vysvětlovalo, proč je tam těch hlupců neustále takový nadbytek. Ovšem nevysvětluje se tím ta představa televize, že čím neomalenější a podrazáčtější soutěžící, tím větší sledovanost… Já jsem tenhle pořad vzdala taky, mě sledovat hloupé, nešikovné a chtivé lidi nebaví. Vše korunováno naprosto žumpoidní diskusí, kterou nikdo nekoriguje a nemaže.
@Lady XL: Jo, to jsi vystihla přesně, že se Markéta chovala jako „nadřízená“ a že měla zřejmě pocit, že když má pitomých deset tisíc na jeden nákup, že to z ní automaticky dělá nějakou grófku, z které si každý sedne na p*del….

36
Martina
Reagovat

Ahoj ve spolek, už se moc těším na fotky- jsem do 18 v práci.
Libor- si nemyslím, že je špatný ,ale potřebuje dozrát. Má holt smůlu, že se nabízí srovnání s profíky na slovenském kanálu.
Myslím si, že by se neměl setkávat se soutěžícími během týdne- někdo to může napadnout, že soutěž není objektivní, napomáhá a tak.
A docela ráda bych uvítala, kdyby jako Slováci někde splašil figurínu a předvedl na ni při hodnocení svou představu. To by bylo moc fajn.

@haha bimbi: ano v nějaké diskusi se to psalo, že jsou příplatky za sprosté chování a takovou “ dynamiku“ v Prostřenu

37
Johana
Reagovat

Dnes jen hrozné černá nuda od hlavy až k patě. Když už všechno měnila, mohla vyměnit i ty gumáky za modré…moc by to sice nepomohlo, ale aspoň trochu barvy pro tak mladou holku.

38
Ajda
Reagovat

Tento týden je poněkud plačtivý. Snad nám odtajní důvod.

39
Martina
Reagovat

Černá nuda, na oživení by stačilo málo -veselý strakatý deštník nebo nějaká bomba kabelka a k tomu třeba béžový deštník.

40
Ludmila
Reagovat

Dnes jsem díl neviděla, tak moc dík za fotky. Jak koukám, dnes to byla nuda. Já černou miluju, ale škoda že to neoživila nějakou barvičkou. Gumáky OK, škoda že nemá kalhoty v jiné barvě, barevnou šálu, barevný paraple,hned by se to oživilo. Já nevím proč, ale Londýn ve mně evokuje kostky nebo to rozsvítit aspoň červenou.

41
Ludmila
Reagovat

ach jo, znovu jsem koukla na fotku, proč nemá barevnou kabelu a deštník, je jak důchodkyně

42
haha bimbi
Reagovat

Dneska se to opravdu moc nevyvedlo, působilo to neforemně a utopeně. Vzhledem k tomu, že zítřejší outfit byl komplet vidět v upoutávce, je výsledek asi jasný. Což mě celkem mrzí, neboť – slovy klasika – o férovém přístupu slečny podnikatelky z pondělí by se dalo s úspěchem pochybovat

43
Lady XL
Reagovat

@haha bimbi: naprosto souhlasím! U Markéty jsem si všimla včera hezké červené bundy. Jinak se stále nemohu vzpamatovat z jejího nákupního dne a tak ji ani nemohu poslouchat, jak mudruje v cizím šatníku. „Gumáky do hnoja“, to je heslo týdne! Jedním dechem řekne, že ví, že je to moderní a šik, ale pro ni to jsou gumáky do hnoja…. Včera jsem byla docela v šoku, jak to holčina nezvládala, nevím, zda to bylo trémou, že si nemohla vybrat. A pobavil mne zvířecí motiv i v jejím šatníku, který tak kritizovaly dámy u Markéty (i když oprávněně).

44
Romca
Reagovat

tak dnes jsem videla dil poprve v tydnu.vsichni zde pisou o markete to jsem nevidela ale zato jsem dnes videla chovani adely.takhle arogantni a zlou zenskou jsem dlouho nevidela.je mi jasne ze bohuzel vyhraje ale radeji bych nesplnila tema jako dnesni holcina nez abych se v tv predvadela jaka jsem namyslena slepice

45
Ajda
Reagovat

Super názor od Adély, že je „výš“ než soupeřky a ony se jí jen snažily vyrovnat a huráááá, ani poslední to nedokázala. Boty Adély i Adriany byly pěkné, ale ani jedny do deště, po dešti, ani do města.

46
Martina
Reagovat

Já bych Adélu diskvalifikovala za předchozí práci v modelingu. Ve sportu taky soutěží profíci a amatéři zvlášt.
Vítězství bych přála včerejší Pavlíně, přijde mi nejvíce sympattická a úkol splnila nejlépe (měla gumáky a deštník). Bohužel Adéla má asi příliš velký náskok, aby s tím Libor zamíchal -ale jestli ji srazí na druhé místo, tak je u mě frajer. Podle jeho poznámek jsem pochopila, že je docela v obraze ohledně Adély.

47
Ludmila
Reagovat

Škoda že si dnešní holčina nekoupila deštník, splnila by zadání asi tak jako Adéla. Jinak Adélin komentář, že je jinde, no pěkně nafoukaná slečna. No a Adéla by se v tom krátkým promokavým sáčku asi taky nepotila.

48
Johana
Reagovat

Zrovna máme po dešti, tak jsem vykoukla z okna pro inspiraci, pak jsem koukla na fotky a pokud bych teď musela jít ven, nejradši bych se oblékla jak Pavlína. Barevně dost nudné, ale zadání splnila nejlépe. Uvidíme, co s tím Libor zítra udělá.

49
Ajda
Reagovat

@Martina: Adéla má 19, Markéta 16 a ty dvě 15. Velký náskok to zase není. Ač nuda, tak zadání nejlíp splnila Pavlína.

50
Martina
Reagovat

@Ajda: navíc Pavlína dávala každý den nejvíc bodů, tak by ji tomohl Libor vrátit – ať na tu svou dobrotu nedojede

51
inbezka
Reagovat

@Ludmila: Co se týče deštníku, tak Libor nejméně dvakrát řekl, že téma je po dešti a ne před deštěm, tak na co deštník. Bojím se, že Pavlína dojede na své spravedlivé známkování. I dnešní soutěžící Adriana dávala trapně málo bodů, takže ji vůbec nelituju. Její overal se mi líbil, ale s bundičkou už míň, podle mě s ním působila tvrdě a těžce, ale Liborovi se to zřejmě líbilo. Adéla se mi líbila moc, její minulost modelky bych jí nevyčítala. Bylo vidět, že je to žena, která ví co chce a umí jít za svým. Bohužel mě zklamala tím, že nezůstala nad věcí a známkovala také málo body. Podle toho, jak mluvila, jí nějaká výhra deset tisíc mohla být ukradená. Markétka se lísala, jak Adrianku miluje a přitom sama otevřela téma o velkých věcech v jejím šatníku. Bylo mi z té falše na blití. Nakonec byla normální hodná holka jen Pavlína. Sice nakupovala chaoticky a byla nakonec v černé s jedním barevným prvkem, ale koupila si hezké kvalitní věci. Že nebyla ověšená bižuterií, to by jí v chladném mlhavém Londýně vůbec nevadilo.

52
Ludmila
Reagovat

@inbezka: ach jo, o deštníku jsem mluvila v souvislosti s tím, že v podstatě pondělní a dnešní soutěžící byly oblečené v podobném stylu, nicméně pondělní měla deštník a nehrozí ji vyhazov ze soutěže na rozdíl od té dnešní, tudíž by bývaly obě mohly mít podobné šance

53
Suzy
Reagovat

Markéta to ve všech ohledech nezvládla, navíc mi připadá labilní a trochu jednodušší. Adrianin overal se mi líbil, téma podle mně splnila úplně stejně jak Adéla. Jinak Adéla je mi hodně nesympatická už od pondělí a dnes mě svým arogantním chováním nepřekvapila. Vítězství přeju Pavlíně, byla v tom sice trochu jak černá vdova, ale krom barvy to bylo dobré a téma z těch všech splnila nejlíp. Deštník nepočítám, nemyslím si, že k tomu patří.

54
haha bimbi
Reagovat

Jestli chce stylista vyřadit poslední soutèžící z důvodu nedodržení tématu, tak by měl vyhodit i tu první. Ta se tedy včera projevila neobyčejně ohavně a tu holku shodila jen z důvodu tušené silné konkurence. Krátké bundy a lodičky měly obě, ten deštník u té první na tom nic nemění. A jinak se projevuje naprosto pitomý výběr vágních témat. Proč po dešti v Londýně a ne v Brně? Trenčkot se mimo území Velkě Británie jako nemůže nosit?? To samé bylo s večeří v Paříži apod. Témata v maniačkách jsou stokrát lepší – nápaditější a přitom konkrétnější. Ale co se vlastně divím, můžu být ráda, že tuhle show neuvádí Aleš Cibulka nebo ještě hůř, Soukupova metresa Brožová…

55
Lady XL
Reagovat

@haha bimbi: :-D brečím tu smíchy!!! díky. Mohu se jen pod to podepsat!!
Adéla neskutečná, uff.

56
Ajda
Reagovat

@haha bimbi: Od prvního dílu je vidět, jak strašně se šetří. Úplně na všem a na úkor kvality. Bez sponzora ani ránu, což třeba u Maniaček tak okaté není. Se*ou mě tím tipováním, co s tím tématem má nábytek společné??? Nebo jen 90 minut na nákup? Z Libora mám občas pocit, že si vybere favoritku a ta u něho jede celý týden. Styl závěrečného hodnocení také podivný, proč tam nastupují postupně?

Nesplnila téma? Na to má snad body. Deštník je diskutabilní. Já ho třeba mám u sebe skoro pořád, podle velikosti kabelky volím i deštník, protože vystřelovací je větší. No a v Londýně to snad musí být úplná samozřejmost.

57
Janica
Reagovat

Sypu si popel na hlavu – Adéla s rozpuštěnými vlasy v podělí mi přišla příjemně a mladě. Ale jen co vyšla na molo – příšerné. Souhlasím s vámi všemi, že je to namyšlená arogantní „modelka“.
A lituju poslední Pavlínku, slušelo jí to, no a co, že neměla deštník a botky se do deště nehodily. Třeba mířila po dešti na nějakou párty.
Vůbec se mi nelíbí Liborov hodnocení – všeobecně. Ty průpovídky jsou občas hodně trapné. A témata ještě víc.

58
haha bimbi
Reagovat

@Ajda: v pořadu tohoto typu je product placement úplně v pohodě nebo sponzor, to je jedno. Ale tady se jim to nějak sype, případně to nejsou schopni zajistit, nevím. Zkrácení limitu na nakupování aby moc neutratili, Fio karta je najednou v cudu, líčení a česání na záchodcích… Ostatně asi ani ta připitomělá témata, u kterých není jasné, co tím chtěl básník říci a co je jimi myšleno, nejsou z Liborovy hlavinky.
No uvidím, jak dlouho mě tahle odpolední kratochvíle bude ještě bavit.

59
cabiria
Reagovat

Bože to je kra.ka, ta Markéta, jak hraje na city s těma dětma

60
Ajda
Reagovat

Tak Libora mám dost! Markéta se chová jak hysterická kráv*, brečí a brečí, hraje na city, od závisti nemluví. Co tam leze, když je na dně? Nemá prý ani na pizzu, ale chlubí se, že má pro ni zase Růžena něco schované? V každé druhé větě si odporuje. A pro Libora je chudinka nevychovaná, ale afektovaně zhroucená vítěz? Nemám slov.

61
cabiria
Reagovat

A taky si myslím, že Adéla s Adrianou si můžou podat ruce, zákeřné jsou obě. A jako fakt netuším, čím Adriana podle svých slov splnila téma, jako mě to fakt nedocvaklo…

62
dejna
Reagovat

@haha bimbi: Souhlasím s tím, co je tu napsáno k tématu – když se dá téma 70.léta nebo třeba princezna Kate, je tím víceméně ohraničeno, ale téma V Londýně po dešti je široké. Není jasné, jestli je tím míněno typické londýnské deštivé počasí, kdy prší každou chvíli (což asi nebylo, protože Libor kritizoval deštníky), jestli je po dešti léto nebo mimo ně…
Ale myslím, že Adriana udělala chybu v tom, že si oblečení neobhájila. Kdyby předem řekla, že už je po dešti v létě, že jde někam na párty, že ji těší, že si nemusela vzít teplejší oblečení, atd., mohla by zmírnit kritiku.
Prostě mělo být podle mě zadáno třeba „typicky londýnské oblečení pro typické londýnské počasí“.
Ale holky to nemusí tak prožívat, stylista je taky jen člověk a po těch protiřečeních, která jsem zachytila tady i v Maniačkách, beru jeho názory s rezervou.

63
dejna
Reagovat

oprava: po dešti v létě nebo mimo ně

64
Suzy
Reagovat

Teda musím říct, že poprvé, co jsem ten pořad začala sledovat mi bylo vyloženě protivné na to koukat. Toho negativního, co by se dalo vytknout za celý týden je spousta, ale ze všeho nejvíc mi vadí hodnocení Libora. Od profesionála prostě čekám něco víc.

65
haha bimbi
Reagovat

Áách jo, blbej týden a vítězka, které to nepřeju, byla fakt (chováním) extrémně hnusná. A souhlas, kdyby Adriana řekla, že jede londýnským taxíkem na párty, nemohli by říct ani popel. Ovšem ten závěr, kdy Libor z každé z nich páčí sedmkrát za sebou kdo je nejlepší a kdo je nejhorší a komu co přály… Ubohost! Těch dvou mladých mi bylo líto, protože se nechaly do všeho natlačit a nechaly se trochu zbytečně zesměšňovat, mohly se tomu postavit. Libor se do nich úplně zbytečně a úplně trapně navážel. Byly to náhodou docela sympatické holky.
Stejně to je krajně nepravedlivé, že výherní outfit a ten málem vyřazený se lišily vlastně jen šátkem a deštníkem a pořád jsem nepochopila, proč vykrojené lodičky u jedné jsou oukej a u druhé znamenají málem katastrofu…

66
haha bimbi
Reagovat

@Suzy: o té jeho profesionalitě si myslím své, např jeho outfity jsou někdy dost neslušivé, jsou jednotvárné a specielně boty má vždycky příšerné. Asi se snaží sám nebo ho tlačí režie do nějaké role, zřejmě „kata“, ale jak píšu výše, dneska byl více než co jiného hlavně trapný.

67
Jitka
Reagovat

Nelíbí se mi:
1. Způsob zadání – je nepřesné a vágní – naprosto z toho není jasné, na co se mají soutěžící připravit – jaké je to roční období.. atd… nevím, kdo to vymýšlí, ale měl by se nad tím zamyslet.
2. Suverénní a nekorektní Adéla by měla dostat body dolů už za ten svůj šatník – tady ona nesplnila podmínkysoutěže, když ukázala jen část svého oblečení. Ona vůbec nesplnila zadání ve více věcech – jediná neměla plášť či bundičku do vlhkého počasí, také ty lodičky byly mimo, ale je evidentní, že pan stylista jí záměrně přilepšil. Prosím, nedělejte z nás diváků hlupáky. A nepřibírejte do soutěže bývalé modelky, deprimuje to jak soutěžící, tak i nás divačky. Je to nefér….

68
Martina
Reagovat

Dnes jsem stihla konec- od hodnocení Adriany. Kdyby neměla ty zlaté lodičky a sváteční kabelku, tak se mi líbila mnohem více než Adéla, měla to v kusnější, oku více lahodící. Adéla mi nepřišla zas tak super, byla přeplácaná, roztříštěná moc na pohled. A ty pavoučí nohy taky nevypadjí ani dobře, ani sexy. Už by mohla vědět, co jí sekne.

Libor je nezkušený, potřeuje čas, aby dozrál. Třeba v oblékání sebe samého se moc posunul, dnes mu to fakt seklo, vypadal dobře.
Témata nedává blbá, ale neumí je podat a chrakterizovat. Mi vadilo, když dal téma šaty a pak holce strhnul body za to, že neměla kabát- to se mi vůbec nelibilo.
Maroš v N.M. vždy konkretizuje- třeba 70.léta a dodá, představuji si sukně a šaty do áčkového střihu, hodně barev, hluboký výstřih…nebo jim přímo dá stejnou bílou halenku a dokombinujte nebo jim nachystá každé jiné triko a musí to nějak doladit.Prostě je konkrétní. A také se mi líbí, že holkám řekne, co by na nich udělal jinak. Libor má dobrý vkus,ale musí se k tomu dopracovat.

69
Martina
Reagovat

@Jitka: Tvůj přípěvek jsem četla až po napsání svého, tak Tě jen trapně opakuji. Ale mám radost, že takové pocity nemám sama.

70
Paja
Reagovat

@haha bimbi: Jj..pravda..boty mívá hrozné :-)

71
Ludmila
Reagovat

Takže štve mne, že všechno vyhrála pondělní soutěžící, byla prostě nabubřelá a to nemám ráda. Nicméně abych byla spravedlivá shrnu celý týden, dle mého oka.
Pondělí- holčině to slušelo, byla tam kostka na šále, pro mne znak Anglie, boty samozřejmě nejsou do deště, ale co, jsem dáma z vyšších vrstev, mebo přesněji, končí mi šichta v dobré kanceláři a taxikem sjedu na večeři, hupsnu do taxiku a pro jistou mám deštník,
úterý- kapku nuda, ale jsem dobře připravená na případnou nepřízeň počasí, jsem máma od rodiny,dobrý kabát , mažu na nákup a nebudu si cákat na kalhoty, nebylo to úplně špatně
středa- jsem krásná mladá holka, neřeším podpatky, vezmu si galoše, jsou moderní a nebudu mít mokrý nohy, kdyby začlo znovu pršet mám to pojištěné deštníkem, nejezdím taxikem, jsem studentka, kabát taky fajn, jen škoda, že tam chybělo něco dalšího barevného, ale co i tak mi to sluší, protože mládí svítí samo
čtvrtek – jsem kočka do taxíku, nemám deštník, no co mám nepromokavou bundu a do dveří to přeběhnu, všechno je sladěné a i uhozené, to k mládí patří, jsem pěkná holka a červencový déšť mi nevadí, je teplo
kdo měl být vítěz neposoudím, jen mě naštvalo, že u čtvrteční se řešilo, že nesplnila zadání a u pondělní ne. jak sám stylista řekl, deštník není stěžejní, protože po dešti si brát deštník někdo nemusí a někdo jako já si ho pro jistotu vezme

72
Suzy
Reagovat

@Ludmila: Souhlasím. Bez ohledu na to, že některé soutěžící byly sympatičtější než jiné, tento týden to prostě nebylo objektivní, u někoho stejná věc v pohodě a u druhého strašný problém (lodičky). Navíc tam uměle vyvolávali drama (vyřazení soutěžící, nekonečné záběry a otázky na plačící Markétu). Myslím, že většina chce pořad sledovat, protože ho zajímá móda. Tohle mělo tak nevkusný bulvární nádech, až to příjemné nebylo. Třeba si touto režií chtějí zvýšit sledovanost, ale aby se nestal spíš pravý opak.

73
Martina
Reagovat

@Suzy: tak hlavně aby bylo koho sledovat. Po tom nespavedlivém pranýřování odvážlivců ubude.

74
Gina
Reagovat

Slečna Adéla,nafoukaná ,nesympatická předváděla svůj penzion (silně pochybuji že byla majitelka) spíše asi spolumajitelka,ale její modelingová minulost už o něčem vypovídá…
Jinak mimo Markétu holčiny sympatické ,jen mne překvapuje u bot když je mají vystavené ve svých pokojích kolik bot vlastní a nenosí je protože jsou jim bud malé nebo velké ,ale jak jedna z nich řekla doslova „ty musím mít i když mi nejsou“ tak to mi hlava nebere to je mají jen na koukání jako obraz? Finančně asi nemusí počítat tahle generace žije v luxusu..

75
darina
Reagovat

Dělala jsem 3 roky v Londýně a po dešti by se tam každá oblékla podobně jako Pavlína.A ani by nebyla ověšena náušnicemi, náramky a podobně. Možná by si měl stylista pustit předtím nějaký film a podívat se.

76
NJN
Reagovat

Už když sem si to v ponděli zapla tak mě bylo jasné že vyhraje Adéle , protože jeji rádce Mirek a moderátor Libor se všichni tři znají už od střední :-D

77
Martina
Reagovat

@NJN: no tak to je jasné, když se znají. Jsem tipovala ,že Adéla se spíš zná z někým z TV, když jí tak okatě nadržují. Vypadá protřeně a zkušeně, bez tak Liborovi slíbila kde co, možná i že mu podrží. A Libor jí to pak prostě nemoh nedat a proto i ponižoval Adrianu,to bylo z Adéliny hlavy určitě,při hodnocení se Libor s Adélou nápadně doplňovali. Je to hnusné, ale o tom je bohužel život.

78
Ajda
Reagovat

@NJN: Pokud je to pravda, tak to vysvětluje to, jak byla Adéla na téma připravená.
Ze všech čtyř byl nápad a vtip pouze u Pavlíny – gumáky a štulpny. Adriana docela podle bodovala, Markéta se svíjela závistí.

79
Suzy
Reagovat

haha, tak teď mi to opravdu všechno dává smysl. Akorát kdybych se do takového pořadu přihlásila a šla s kůží na trh, rozhodně by mě dost naštvalo, kdyby o vítězi bylo rozhodnuto předem (teď je mi jasné, že se mi jen nezdálo, že Adéla znala téma mnohem dříve než ostatní). Mají jediné štěstí, že ten jejich pořad nikdo moc nesleduje, takže takový podvrh nikoho nezajímá, Asi to odpovídá úrovni stanice, zatím to bylo jediný,co jsem tam sledovala a teď se radši vrátím k maniačkám, které jdou aspoň sledovat z archivu.

80
Lady XL
Reagovat

Ahojky, píšu pozdě, já vím… Taky mi nevyhovuje vítězka. Bohužel to bylo jak v prostřenu – dávala nízké hodnocení, zatímco se jí vyplatilo jít jako první, kdy ji holky ještě neprokoukly a hodnotily tak nějak objektivně (až na Markétu, které se toho dne probrala asi až v noci…). Takže vlastně nebyla pak šance ji ani dohnat. A jak tak čtu, tak už vím, že se mi nezdálo, že se Libor s tím jejím doprovodem, vizážistou velice dobře znal. Však to původně vypadalo, že mu řekne v tom obchoďáku – ahoj, ale včas se zarazil a pozdravil jen Adélu. Hmm, teď už navíc můžeme jen spekulovat, jak moc byli domluveni i o ceně od Kiky… :-(. Prostě tenhle díl byl já na bráchu… A to tak okatě, že být ostatníma holkama a nevědět to doteď, tak podám protest. A být šéfdramaturgem, tak udělám čistku a vyměním stylistu a hlavně zakážu učinkování modelkám. Vyjímku by mohly tvořit ty o 2 generace starší, ty už jsou stejně leckdy mimo – však jsme to už zažili.

81
Janica
Reagovat

Libore, prosím Vás, čeština je krásná řeč a výrazy jako „jdou jí vidět ramínka“
a echt kožená bunda“ určitě do úst moderátora nepatří. A prosím o objektivní hodnocení a vtipnější milé poznámky na soutěžící.
Celý týden za moc nestál, jsem zklamaná, pro mne to byl ztracený čas.

82
Eva
Reagovat

Mám dotaz Pavlínka si kupovala krásnou kabelku co to bylo za značka a v jakém obchodě ji kupovala děkuji Eva

83
Eva
Reagovat

A ten samý dotaz mám i ke kupovaným holínkám moc děkuji…

84
Ajda
Reagovat

@Eva: Bez záruky bych řekla, že kabelku koupila v Peek & Cloppenburg a holínky jsou značka Gant a jsou z obchodu OFFICE SHOES.

85
Eva
Reagovat

@Ajda: Moc děkuji za info

86
Heyheymymy
Reagovat

Bohuzel vetsina RS aspon v Cesku (neni to moje hobby, takze nevim, jak to chodi jinde) dojizdi na typicky ceske prizdisractvi a „malou domu“. Tj. Kdo ti da 10l na nakup hadru? Nez nakej nemoznej pank, tak si radsi poridim, co mi v satniku chybi a hodinky na pamatku…

@mynick: pokud jde o Ajdinu profesi – mozna taky tak trochu preklada AJ, co myslite? ;)

87
Dd
Reagovat

@haha bimbi: a to akoze malo tak vyzerat, ze sa vidia po prvy raz v zivote?

88
Ja a ty
Reagovat

@Jitka: Vy tu snad nieco fetujete, alebo co :D :D :D To prosim vas kde chodite na tie mudrosti? Vobec netusite ako co prebieha ale mudrujete! Strasne ma bavite :D asi si poridim rovnake tabletky ako beriete vy,lebo s nimi bude moj zivot urcite krajsi :D Co je vam akoze nejasne na tematu Po desti v Londyne, ked hned za tym povie stylista, ze ocakava holinky? :D ale ok, nabuduce by mal asi vymenovat uplne vsetky povolene kusy oblecenia, len neviem, kto by to pozeral, kedze by mu totrvalo 3 hodiny… :D

89
Tris
Reagovat

Co se stalo s panem Komosným ?

Přidat komentář