Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Porota SuperStar 2015 je kompletní, doplňují ji Ondřej Soukup a Klára Vytisková

21. Duben 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=10977 w=615]
Před čtrnácti dny byla zveřejněna první dvě jména porotců letošní SuperStar, kterými není nikdo jiný než Paľo Habera a Marta Jandová. Dnes večer k nim přibyla další dvě jména. Ti, kteří se těšili na Ewu Farnou (včetně mě), budou bohužel zklamaní. Do poroty stejně jako před dvěma lety zasedne ostřílený veterán Ondřej Soukup, kterého jsme mohli v porotách talentových soutěží vidět už pětkrát (třikrát v SuperStar, jednou v X Factoru a v muzikálové show Robin Hood – Cesta ke slávě). Jméno čtvrté porotkyně bude však pro mnohé diváky překvapením, je jí extravagantní zpěvačka Klára Vytisková, známá ze skupiny Toxique, která je držitelem ceny Anděl za objev roku 2008 a s trochou nadsázky se dá označit za českou Lady Gaga.

„Do SuperStar jdu jako porotce po čtvrté a jako vždy se těším, že se podaří najít osobnost nejen skvěle nebo zajímavě zpívající, ale i mající charisma, schopnost upoutat diváka nebo posluchače, osobnost, která bude vzbuzovat emoce. A když dá Bůh, bude mít i skladatelský nebo textařský talent. Někdy se to povedlo, někdy méně. Jsem velmi zvědav, jestli se to podaří v SuperStar 2015,“ říká o své účasti Ondřej Soukup.

Klára Vytisková se na svou premiéru v porotcování rovněž velmi těší: „Nabídku na porotcování beru jako výzvu. Těším se, že mi bude z výkonů některých zpěváků mrazit v zádech a že tento ročník SuperStar pošle do éteru nějakou zajímavou osobnost.“

„Zkušenosti Ondřeje a energie i jistá extravagance Kláry skvěle doplní Pala a Martu. Věřím, že to mezi všemi bude jiskřit a diváci budou nadšení,“ dodává režisér a kreativní producent show Pepe Majeský.

A co vy, naši milí čtenáři? Jste spokojení se složením poroty? Bude vám chybět Ewa Farna? Na tyto otázky můžete odpovědět v naší diskusi.

zdroj: tv.nova.cz

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 168
1
VojtaP
Reagovat

jak už jsem napsal v předešlé diskuzi, Ewa bude chybět, byla fakt skvělá porotkyně, doufám, že se někdy v budoucnu podaří ji někam zase dostat. Na Kláru jsem zvědavý, je to zajímavá osobnost a hudbě rozumí, myslím, že může jedině překvapit.
Celkově se mi porota SS zdá vyvážená, nikdo není vyloženě navíc. Marta snad bez Dary bude fungovat líp. Hlavně tam není nikdo, kdo by to mohl táhnout dolů, což se o Talentu říct nedá, tam je špatně hned polovina poroty.

2
Monika
Reagovat

Velke zklamani, bez Ewy to bude sotva polovicni, ta mi teda bude chybet sakra hodne. Soukup je imho nemastnej, neslanej, takove neurazi, nenadchne, uz minule jsem mela pocit, ze nema co rict a marne hleda slova..Vylozene mi nevadi, ale urcite bych se bez nej obesla. Za velice pozitivni povazuji neucast Dariny, toho jsem se desne bala. Vytiskova neni neznama jen na Slovensku, ale ani u nas neni masove znama, nicmene jsem na ni nejvic zvedava, muze byt vyborna, ale i zklamat, nerizena strela, vubec nevim, co od ni ocekavat. Presto mi neco naseptava, ze bude hodne dobra, kazdopadne velmi zajimava volba…

3
Bedy
Reagovat

No ja jsem spokojen jen z poloviny. Habera je jistota…, za Martu jsem rad… ale Soukup uz tam nena co delat a tu novou bohuzel neznam. Misto ni mela byt Ewa a bylo by to super. No uvidime.

U talentu taky nejsem nadsenej… ani moderatory… ani porotou. Slavik presluhuje.. Bila taky..ale budiz.. porad je lakadlem prk spoustu lidi. Kubu Prachare mam rad.. ale nevim jak bude pusobit jako porotce.. no a 4. porotce? Vubec netusim.

4
Prochor
Reagovat

2 – Souhlas – Soukup je v porotě páté kolo u vozu. Když tam seděl s Gábinou, tak jenom papouškoval její názory protože sám žádné nemá.

5
Michal V.
Reagovat

@Prochor: tak treba ted bude nabizet jeji nazory bez toho ze by tam byla ;-)

za me porota celkem ok…
zajimave, ze tolik lidi porad adoruje Haberu, kdyz posledni rocnik Superstar vypadal znudene a jel vicemene samospadem, snad mu pauza prospela a uvidime mnohem vice energickeho Haberu.

Klara povazuju za zajimavy vystrel s tim, ze se bud ujme nebo ne.

U pana Soukupa si samozrejme take nejsem jist jak to dopadne…aby nahoodu jsme nemeli panskou cast poroty totalne znudenou jedouci samospadem… protoze v poslednich ucinkovanich v SS na me oba pusobili timto dojmem…

6
Jai Kudo
Reagovat

Taky tím SOukupem nejsem nadšenej. Minule byli Habera a Ewa OK, ale on jasná slabina celé poroty…..na Kláru jsem zvědav, nějak moc ji nemusím, ani Toxiq, uvidíme. Třeba příjemně překvapí jako minule Ewa.

7
Jai Kudo
Reagovat

Teď mě napadlo, ale už jasně mimo mísu, že by tam místo těch dvou (SOukup, Vytisková) mohli být třeba Ruppert a Vladivojna LaChia…..to by byla aspoň sranda….! :-D

8
Extasy of st. theresa feat. Vladko
Reagovat

Za mně Soukup ok.

9
dolores
Reagovat

Habera si vypytal o dost viac, takze z hladiska rozpoctu asi nebolo ziaduce angazovat niekoho prilis slavneho a tym padom financne narocneho. Takze mozno aj preto tam nie je Ewa, ci nejaky luxusny raper :D … Tej Vytiskovej to bude bohate stacit a zaroven seba aj kapelu zviditelni, co bol asi tiez dovod, ze to vzala. otazne je, preco to ponukli prave jej. mozno je jazykovo zdatna, silna osobnost?.. alebo ma tie spravne znamosti, nvm. pozitivum je llen nadej, ze to bude dobra porotkyna. slovensky bulvar kritizuje, ze co to cesi porobili a placu za Darou..ROFL. taka vdacna tema pre ich titulky nebude:D
proti Soukupovi nemam nic, aj ked ho vylozene nemilujem, on mal ine postrehy, dival sa na interpretaciu z ineho uhlu ako Habera a to sa mi pacilo. neznasam unifikovane nazory poroty.
jedine, co mi vadi, ze su tam dvaja obstarozni seladoni, radsej tam mohol byt nejaky mladsi rocnik, aby aj bolo naco pozerat, napr. Adam Durica, momentalne dost v kurze u nas a tiez zacinal v SHS1, ale co uz …

10
yeey
Reagovat

tak myslim, ze to nebude spatna porota… neni tam zadny vylozeny monstrum ala Dara, Rytmus, MD apod… Soukupa preziju, i kdyz me uz po tech letech moc nebere… Klaru kvituju, je to velmi neotrely vyber a do urcite miry risk, ale kvituju, ze do toho s ni Nova jde… myslim, ze je pomerne chytra a bude mit co rict, urcite muze velmi prijemne prekvapit…

11
Ally
Reagovat

Taky by mě docela zajimalo, jestli ta Klára je risk, nebo výsledek „marketingového půzkumu“, že třeba už „mladé“ rappeři, šamponi a já nevím kdo.. nezajímají
…úspora za Haberu , nebo Habera měl nějaké podmínky ..atd
ale to jedno..třeba to berou i kdo spolu dobře vypadá na kameru..:)
a jak říkáte, je to takové vyvážené..

A vypadá, že porotcování je přivýdělek k mateřské :)
Jinak..on si na ni bulvár zase něco najde..:(

A Soukup asi taky ani ani..no bez Gábiny je poloviční..možná prostě jen není tak expresivní/náš první poslední dojem/..třeba tady zrovna vsadili na jistotu
Ale myslím si , že tahle porota nebude mít taková “ jalová “ hodnocení ,jako ke konci Hlasu..i když v SS jsou kritičtější ? na x factor už si radší ani moc nepamatuju :)

12
Nika
Reagovat

Asi sa ti zdal pre teba vtedy znudene Palo lebo mal choreho ocka vtedy a to bolo 2013 a v novembri 2014 mu zomrel otec tak asi za to.Ale uz ho vidime na instragame ze dava fotky ako nataca nove Cd aj ine fotky a sa mi zda uz vyrovnani a dobre naladeni.Vies clovek nemusi mat kazdy den dobru naladu.Kazdy den je iny.To pozanem vsetci.Ved sme ludia.A uviidme co ako sa to vyvinie.Jedno je iste,ze bulvar bude pisat blbaboly o Palovi a hlavne na kastingoch kde sedia aj cely den aj 12,13 hodin.No ja by som sa tam inac zblaznila tych spevakov aj keby mi zaplatili dobre hi.A hlavne o tich co su extravagantni a si myslia,ze su najmudrejsi na svete a vedia spievat.Inac dnesna mladez je hrozna.nevazia si uctu starsim aj.

13
Prochor
Reagovat

5-Michale – Habera je zpěvák takže slyší a je taky frontman, takže má svůj hudební názor. Soukup jako basák dělal maximálně rytmiku – jestli má vůbec hudební sluch není jasné. Ke zpěvu se vlastně nikdy přímo nevyjadřoval. Znovu musím vyslovit lítost, že v porotě chybí lidi s hudebním sluchem jako Klezla nebo třeba Ewa. Alespoň jeden porotce by měl vědět o čem mluví.

14
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Klára V. studovala jazzový zpěv, takže hudební sluch by snad mít mohla. Ale Klezly je věčná škoda, toho nikdy nikdo nenahradí.

15
bezík
Reagovat

Jsem spokojen. Habera by mi chyběl, Soukup mi nevadí, většinou je soudnej, Jandovou nějak přežiju a Klára je výborná volba, konečně někdo kdo má přehled, vkus a zároveň rozumí zpěvu.

16
Nofux
Reagovat

Soukup mi neva, i když už bylo řečeno, že je takovej nemastnej-neslanej. Za Kláru jsem strašně rád, nevšední výběr a konečně někdo kdo neni tak profláklej :))

17
luisa
Reagovat

Co vim, tak Farnou kazdej kritizoval. Ztrapnila se abnormalne, ona na to nema. Myslim, ze nebude nikomu chybet. Z mladych byla dobra Celeste v X factoru. Ale ono to je jedno, pevecky show uz nikoho nezajimaji. Zpivani furt stejnych proflaklych hitu dokola bez zajimavych tvari. Cest vyjimce jmenem Lo Hruzova. Jinak tyhle show od dob Bena Cristovaa nevytvorily zadniu hvezdu. Stve me spis, ze asi nebude Talent na Prime. To je aspon sranda a vzdycky to necim prekvapi. I kdyz, se Slavikem a novymi silenymi mideratiry to docela zabili. Nejvic se tesim na chystanou megashiw s Maresem na Prime. Otazka je co to bude.

18
Jai Kudo
Reagovat

@luisa: Ewu kritizovali hlavně za její chování na castinzích, kde trochu moc šaškovala a předváděla se. Ale nemyslím si, že to bylo samo sebou, nebyl bych překvapen, kdyby to bylo na pokyn někoho v pozadí, ale o tom už je zbytečné spekulovat. Je fakt, že v přenosech byla v 90% případů výborná, jasně věděla, o čem mluví a proč (na rozdíl třeba od SOukupa občas :D ). Ale třeba Vytisková překvapí a bude ještě lepší…..
btw – Ben Cristovao není hvězda, ale marketingový produkt nevalné úrovně, sorry….Celeste bych hodnotil trošku líp, i když taky neumí zpívat, ale aspoň tak nemachruje. Ale jako porotkyně XF nedosáhla zdaleka kvalit Ewy. V XF zářila jednoznačně Sisa…..

19
Michal V.
Reagovat

@Prochor: Ja jsem ovsem nemluvil o odborne kvalifikaci Habery, ale spis o tom jak pusobil na kameru ve srovnani treba s prvnimi par lety v SS (obzvlaste slovenske) a myslim, ze i ty uznas, ze ta energie tam nebyla…

S Klezlou je jeden zasadni problem, ktery uz kdysi Vlado velmi dobre pojmenoval… v okamziku, kdy nekdo s absolutnim sluchem pojmenuje to co slysel u zpevaka za vady, tak s takovym nazorem se pak neda jiz nijak polemizovat…protoze to jestli zaznel ton ve spravne frekvenci je v podstate meritelna vec a je to tedy objektivni zalezitost.
Trochu to pak ochuzuje soutez, protoze nevznika zajimava dynamika mezi porotci.

20
hollyoaks
Reagovat

to ani nemusím sledovať…..hlavné slovo tam má nova……keby mala hlavné slovo markíza tak by som to sledoval……

21
Tomáš
Reagovat

@hollyoaks: Jenom to klidně sleduj. Hlavní slovo sice má Nova, ale vyhraje to někdo od vás ze Slovenska, neboj. :D Protože ste prostě na řadě. Navíc, v porotě je sice česká převaha, ale moderátor/ři bude/ou v každém případě slovák/ci, tak o co jde?

22
luisa
Reagovat

Ja zas odmitam sledovat Talent protoze to je vic cobolacky. Hlavne moderatori me stvou. Asi jako X factor, kde byl ve finale jeden Cech. Tim to prestali Cesi sledovat. Ma to bejt pul na pul nebo 66:33, Cesko je vetsi. Ale aby prevahu meli Cobolaci. To proste u nas nikoho nebavi.

23
VojtaP
Reagovat

jak vidím, s návratem našich velkých show se vrací taky staré názory, avšak pod novými nicky ;)

24
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=rv-wXHQJfBs Sestřih vyhlášení všech dosavadních vítězů. Chybí tam akorát Sabina, protože to bylo uděláno ještě předtím než vyhrála. Musím říct, že je docela zajímavé si všechny ty vítěze připomenout a porovnat si, kdo z nich se v hudbě opravdu dokázal prosadit a kdo úplně zmizel z hudební branže. Nezřídka byl můj názor takový, že měl vyhrát spíš ten druhý.

25
Lucas
Reagovat

Jo, pro mě největší zklamáním bylo, že vyhrála Koščová :D

26
Tomáš
Reagovat

@Lucas: Když to vezmu podle sebe:

Aneta – Šárka – Fandil sem Anetě, to bylo moc dobře, že Šárku tak převálcovala
Koščová – Šindlerová – Tak tady by mi to asi vcelku bylo jedno, ale kdybych si měl vybrat, tak bych taky asi přece jen jako SuperStar zvolil spíš Martinu, přece jen byla hezčí a asi i o něco lepší zpěvačka. :)
Horváth – Bende – Měl vyhrát podle mě Bende a po soutěži se potvrdilo, že to tak skutečně mělo být.
Cmorik – Bundová – No jedině Cmoro to mohl vyhrát, viděl sem zpětně jejich výkony v soutěži a on byl fakt král. Ta holka byla oproti němu ani ne poloviční. Asi tak propastný rozdíl jako mezi Anetou a Šárkou.
Drda – Spilka – Kdyby vyhrál Spilka, pravděpodobně by to dopadlo úplně stejně a zapadl by stejně jako zapadl po vítězství Drda. V rámci soutěže byl ale Spilka tehdy můj favorit a rozhodně sem chtěl aby vyhrál on a ne ten přeslazený cukrouš. :)
Berkyová – Mirgová – No tak tady by mi to asi bylo už úplně jedno. :D Ale Vierka možná působila na lidi o něco srdečněji a přirozeněji než Dominika, proto asi vyhrála..
Chodúr – Šmajda – Chtěl sem, aby vyhrál Šmajda. Chodúra sem neměl rád, to byl můj antifavorit.
Adamec – Gunčíková – Když to vezmu zpětně, sem tady nakonec asi jako jeden z mála rád, že to tehdy dopadlo tak jak to dopadlo a že Lukáš porazil Gábinu. Přestože ani ona by mi jako vítězka vůbec nevadila. Vítězství bodrého borce, který to vůbec nečekal, mě prostě potěšilo víc.
Sabina – Itcho – Jasné, že Sabina musela vyhrát. V této dvojici to jinak nešlo.

Suma sumárum pro mě největší zklamání byly, když vyhrál Horváth nad Bendem, Drda nad Spilkou a Chodúr nad Šmajdou. Přestože sem všechny tyto výsledky už dopředu vždy stoprocentně očekával, stejně to po vyhlášení bylo vždy zklamání. Uvidíme koho se porotě podaří najít letos a kdo to nakonec celé vyhraje no. :)

27
jab
Reagovat

@Lucas: Já jsem to naopak Koščové přál ;-). A poslechnu si ji rád i dneska.

28
Lucas
Reagovat

U mě to bylo poprvý, kdy jsem byl fakt hodně zklamanej, že někdo nevyhrál :D mně se Koščová zdála taková moc obyčejná a líbily se mi od ní pořádně asi tak 3 výkony. No ale škoda, že Martina už není vidět, líbilo se mi i jejich pár písniček potom :)

29
Prochor
Reagovat

Slovenští kamarádi – hoďte nám odkaz na Lukuiho Amace co dělá.
naše Gánina Gunčice před odjezdem do U.S.A.:
https://www.youtube.com/watch?v=3NEltNxUHb0

30
Prochor
Reagovat
31
Prochor
Reagovat

Přehráli jste to do konce?
Která zpěvačka ze střední Evropy dostane takovou školu?
Gábino – miluju tě a přeju ti hodně úspěchů.

32
Prochor
Reagovat

Až se Gabi vrátí ze státú. tak hodí Lucii Bílou do kontejneru (kam už dávno patří).

33
Prochor
Reagovat

Gábina měla smůlu, že v porotě neseděl Eduard Klezla. Naši noví soutěžící mají stejnou smůlu (Soukup jim o zpěvu také nic moc neprozradí – bohužel, navzdory jeho „zkušenostem“ /odkud???)).

34
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Nějak mě nenapadá důvod, proč by se GG vracela :-D Kvůli Bílé určitě ne! :-D

35
bezík
Reagovat

Soukup asi o zpěvu jako o řemesle moc neprozradí (jako nezpěvák), ale je to jediný nezpěvák v porotě, takže to asi moc nevadí. Klezlu bych moc nemýtizoval, ano, řemeslu samozřejmě rozumí skvěle, ale otázkou je, zda to má u posuzování amatérských adeptů až tak velký smysl.

36
dolores
Reagovat

GG odkedy sa jej venoval ten ucitel spevu zacala spievat konecne tak, ze ju aj ja mozem pocuvat. konecne sa zbavila zlozvykov a vypla cirkularku, prestala tlacit a jej hlasivky konecne posobia zdravo. este by to chcelo trochu popracovat (napr.zdokonalit falzety) a bude ok.

37
dolores
Reagovat

nasla som si cas a preklepla na youtube tu Vytiskovu. robi zaujimavu hudbu a velmi slusne spieva. len som ju nenasla frazovat v cestine. (s Hruzom ju nebolo dobre pocut). komercny uspech nedosiahla, ale Praha je husto osidlena, takze tam fanusikov isto ma.
v talkshow s Krausom na mna zaposobila velmi dobre. uvolnena, bez tremy, prirodzena, vtipna..dokonca obcas bonmotom prekvapila aj majstra sarkazmu Krausa. verim, ze to bude dobra porotkyna, je to osobnost.
a dufam, ze mi nepotopi favorita :))

38
bezík
Reagovat

@dolores: Klára je kromě zpěvačky i moderátorka, takže mluvené slovo jí nedělá problémy. Česky dlouho nezpívala vůbec, ale po smrti Zuzany Navarové občas vystupuje s kapelou Nerez (dnes přejmenovanou na Nežež) kde se dá slyšet i česky. Komerční úspěch … no v rámci možností, vzhledem k tomu jakou dělají muziku to ještě jde. V Čechách stejně žádná kvalitní muzika skutečně komerční úspěch nemá a mít nemůže. Nebo alespoň o žádné takové nevím.

39
bezík
Reagovat

@bezík: jeh, překlep, nikoliv „Nežež“ ale „Neřež“ ;-)

40
jab
Reagovat

@bezík: S Neřežama vystupuje i Katka Koščová…včera jsem narazil na nějaká videa na youtube a někdy v květnu mají někde i společný koncert ;-)

41
yeey
Reagovat

@dolores: koukal sem na Klaru ve Vsechnoparty a tam pusobila jeste lip nez u Krause… evidentne je chytra i vtipna, myslim, ze s Martou utvori dobry tandem, nemuzu se Marty bez Dary dockat… rekl bych, ze Klara bude hodnotit velmi zajimave a nebude prehnane mirna ani tvrda, nechci to zakriknout, ale myslim, ze bude skvela porotkyne…

42
yeey
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=9WPBq38yess tady jeste pro zajemce dalsi talk show s Klarou, myslim, ze bude fakt dobra :-)

43
Tomáš
Reagovat

@yeey: Mě přijde, že je taky trochu podobnej typ jako Marta. Takže si asi budou rozumět. Evidentně teda typová podobnost překážkou není a mohli vzít klidně Ewu, která do toho ale asi jít nechtěla nebo kvůli nějakým závazkům ani nemohla. Každopádně bude Klára nekonečněkrát lepší než Dara. Letos bude porota super.

44
Tomáš
Reagovat

Jen bych byl rád, kdyby se už konečně objasnilo a definitivně potvrdilo nebo vyvrátilo, zda Pyco bude moderovat skutečně sám a nebo ne. Kdyby k němu přibyla ještě Adela, tak to by bylo geniální, ale to se asi už nestane. Vzhledem k převaze čechů v porotě k němu může přibýt jedině slovenka, aby se to dorovnalo a nebo bude sám. Koneckonců za chvíli začínají castingy, tak už se to snad dozvíme.

45
yeey
Reagovat

@Tomáš: to je pravda, vzhledem i chovanim jsou si Klara a Marta dost podobne…. Ewu by urcite vzali, kdyby byvala mohla… tam muselo asi dost veci kiksnout s tou druhou damskou porotkyni, kdyz nakonec vzali pomerne neznamou Klaru jakozto treti Cesku, cimz vznika nepomer, se kterym se asi Slovaci alespon dle fb budou asi tezko vyrovnavat, na druhou stranu moderator je Pyco (dost mozna sam, a jinak se stejnak hovorilo akorat o Adele-Slovence) a Cesi si taky nestezuji :-)

46
Monika
Reagovat

Velke pozitivum poroty vidim v tom, ze mi zatim nikdo vylozene nevadi jako v pripade Dariny, Zetove, Hejmy a spol. Nicmene i tak si myslim, ze v realu bude porota jen dvojclenna, Soukup je tam vylozene do poctu za me, uz minule nemel de facto co rict a jen doplnoval Ewu s Haberou, jeho nasazeni opet do poroty vubec nechapu, nevidim u nej zadny prinos. Marta bude plnit funkci hodne tety, ktere se libi 9 z 10 soutezicich a bude casto pronaset hlasky typu ..vse uz bylo receno, nemam co dodat :-))) Cele to potahne Habera s Klarou, imho Klaru Nova nasadila, protoze to bude jeji kopie, imho Klara bude kopie Ewy v hodnocenich, prisna, bez servitku, drza. Myslim, ze i Nova od ni ocekava takovou Ewu cislo dve, proto ji nasadila. davam do ni znacne nadeje a mam velke ocekavani, doufam, ze nezklame.

47
Tomáš
Reagovat

@Monika: Souhlasím s tebou v tom, že Habera s Klárou určitě budou ta průbojnější a živější část poroty. Soukupa tam dali asi proto, že nikdo jiný po ruce zrovna nebyl a někým to místo prostě zaplácnout museli. Aspoň tak se to jeví mě. Mě on ale vůbec nevadí, myslím že taky dokáže rozpoznat kvalitní zpěváky a s jeho názory sem často souhlasil. Přijdou mi jeho názory asi o něco objektivnější než třeba názory Hejmy. Dal by se vymyslet určitě i zábavnější porotce, ale třeba je Soukup pořád lepší varianta než nějaký ten neznámý slovenský raper. Pokud jde o Martu, mám trošku obavy, aby se u ní časem ten sluníčkovský komplex nerozvinul až moc a aby se nestala takovou Lucií Bílou SuperStar, protože to bysme jistě nikdo nechtěli. :D Ale ta Klára snad na ni bude mít dobrý vliv.

48
Luke
Reagovat

@Tomáš: Tak u Soukupa je hlavní problém v tom, že než řekne nějaký názor, tak uplyne dlouhá doba :-) a strašně se do toho zamotá, že najednou mluví úplně o něčem jiném a pak se postupně vrací k podstatě věci :-)
Jinak sem strašně rád, že je v porotě někdo novej, páč po těch xsuperstar to je příjemné oživení…Já bych se nebál dát těch novejch lidí i více – hlavně mladých jako bude teďka ta Výtisková…
Přece jen se hudba nějak vyvíjí a ti mladší mají přece jen jiný pohled než ti starší ostřílení, ale zase je otázka, jestli by byli kvalitou srovnatelní s Haberou a spol….

49
VojtaP
Reagovat

na FB dali video s představením porotců a Klára sama říká, že bude takový hodný, ale objektivní kat. Jsem zvědavý. Díval jsem se na nějaké ty talk show s ní a přijde mi hodně sympatická a přirozeně vtipná. Myslím, že se i diváci chytnou, přestože není široce známá. Tento tah by mohl Nově vyjít líp než Ewa, která publikum díky vystupování na castinzích spíše rozdělovala, i když se pak ukázala být skvělou porotkyní. O Martu mám taky starost, aby nebyla až moc za hodnou tetu, ale pořád bude o 100 % víc autentická než Bílá. Pokud si s Klárou sedne, mohla působit mnohem líp, než s Darou.

50
Tomáš
Reagovat

@Luke: Já bych taky proti omlazení poroty vůbec nic neměl, ale je fakt otázka koho tam dát. Myslím, že třeba takový Vladimir 518, kterého sem tady už jednou zmiňoval, ( pro ty, kdo neznají, doporučuju vyhledat si rozhovory s tímto pánem na youtube, protože mají fakt hlavu a patu ), by byl podle mě opravdu porotce kvalitou nejen srovnatelný s Haberem, ale mohl by být ještě lepší. Protože na něm vidím určitý nadhled, který už možná Habera za těch x let porotcování tak trochu ztratil, i když ještě pořád u nás patří mezi porotcovskou špičku, bez které by to nešlo. I když asi Vladimir je na SuperStar až moc velký underground, ale angažování Kláry, která taky není zrovna většinová zpěvačka, by jistou šanci do budoucna mohlo dávat. Napadají mě i další jména. Co takhle Gipsy? Michal Hrůza? No a nebo ta Aneta Langerová. Tohle všechno sou ještě poměrně mladý lidi, kteří hudbě rozumí a rozhodně mají co říct. Problém vidím v tom, že asi nikdo z nich nemá zapotřebí porotcovat v SuperStar. Zajímalo by mě, na co tu Kláru ukecali.

51
Prochor
Reagovat

47 – Asi je pravda, že nikdo jiný po ruce nebyl. Jenomže se Soukupem má každá porota o jednoho člena méně. Měli vzít raději někoho mladšího, kdo by to chtěl zkusit.

52
Prochor
Reagovat

Sakra – nešlo by to ještě změnit – porota Klezla – moderátorka Adéla?

53
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Z těch mladých mě ještě napadla Monča Bagárová (ne, opravdu Vladovi nepodlízám :-D). Ale jako další zpěvačka s mezinárodními ambicemi by to možná zvládla……..btw dvě naše nejhezčí zpěvačky v Americe – co tady zbyde???? :-D
http://revue.idnes.cz/monika-bagarova-nasla-lasku-v-new-yorku-d9b-/lidicky.aspx?c=A150427_125642_lidicky_nh

55
Prochor
Reagovat

55- Pardon Jai Kudo, nevšiml jsem si, že už jsi odkaz dal:-)

56
Michal V.
Reagovat

@Prochor: chudak Vlado…to asi neprezije…

57
Prochor
Reagovat

Kromě Monči se přiznám, že mi hodně sympatická byla v ČSL1 Domča Stará. Ani nevím jestli ta žába zpívá (nebo se vrátila někam do těch jejích kostelů)?

59
xvo
Reagovat
61
xvo
Reagovat

POZNAME MODERATORKU SUPERSTAR:
Emma Smetana z tv Nova
Zdroj mediaboom.sk

62
Nika
Reagovat

Tak ja osobne ju poznam .Lebo my chytame Novu aj pozerame obcas a poznam ju z bulvaru.Tak oproti Klare vytiskovej ju poznam.Klaru vytiskovu vobec nepoznam.Ako minulej Superstar 2013 som ppoznala Zorku Kepkovu uz Hejkovu.Dufam,ze bude dobra ako Zorka.Noo uviidme.

63
Nika
Reagovat

ale maldsia generacia bude Klara.A niekedy neni dobre keby tam boli mladi.lebo to je narcona praca kastingova mladi este moc nemaju skusenosti.Ewa farna tam mala starsi kolegov Pala a Ondreja.

64
dolores
Reagovat

@james73: zaujimave, lebo vcera vysla aj tato dost znepokojujuca informacia :// ..snad je to len bulvarna kacica
http://www.vipstory.sk/437-toto-je-pycov-koniec-markiza-zastav-to.html

65
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Hmm, že by měl Števo novější informace? Měla tam být Ema Smetana, ne?

67
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: ja som akosi uz zila v tom, ze Pyco bude sam. tie posledne info ma prekvapili, aj s tou Smetanou, a ze vobec niekoho este hladaju ,… a s tou Kepkovou … tak to ma dorazilo :E

68
Tomáš
Reagovat

Podle mě bude Pyco moderovat sám, ale je to škoda, že k němu nepřidají Adelu. S tou Kepkovou nestrašte ani omylem

69
Prochor
Reagovat

Právě dozpívala Marta Jandová a Noid Bárta v Eurovision Song Contest. Tak schválně, jestli dopadnou lépe než Gipsy cz:-)) Čili jestli dostanou alespoň jeden hlas.

70
Prochor
Reagovat

Takže zase bohužel nic ani tentokrát se Česká republika do finále nedostala. Zbývají nám jen kyselé hrozny – ESC je přehlídka evropského nevkusu (Palo Habera).

71
Michal V.
Reagovat

@Prochor: slysel jsem jiz vsech 32+7(?) pisni (tech 7 jsou ti co jdou primo do grandfinale) a libili se mi asi tak max 4… dost bida ne?

jinak rek bych, ze nasi nam ostudu neudelali… bohuzel hlasovaci lobby v postsovetskych a postjugoslavksych zemich je prilis silna a neda se prakticky prolomit.

72
Nika
Reagovat

my sa nikdy Cesi ani Slovaci nedostaneme do finale Eurovizie.Lebo tam je a politika a podplatena.Vacsinou vyhravaju staty byvalej Juhoslavie a Sovietskeho svazu.Akurat minuly rok vyhralo rakusko lebo ten bol transvetista a vime preco to robi vsetci. A chapeme preco Palo Habera kritizuje euroviziu.Lebo robia sa tam spinavosti a novinari to nechapali preco to hovoril vtedy Palo na Superstar po minule rocniky.To bude hovorit asi aj teraz.Snad sa Marta neurazi a pochopi to.le urcite sa budu o tom rozpravat a marta mu vyropzravat ze ake su tam podvody atd.

73
Jai Kudo
Reagovat

@Nika: Hm. Tak, aspoň tam neudělali ostudu jako ti předcházející naši zástupci. Taková typická festivalovka. Ale určitě tam bylo dost horších, co postoupili. Ohlasy lidí na YT jsou, že měli jednoznačně postoupit. Nicméně o této soutěží platí, že: Není důležité vyhrát, ale nezúčastnit se…. :-D

74
Tomáš
Reagovat

Eurovizi sem kdysi sledoval a líbili se mi tam tihle. https://www.youtube.com/watch?v=eo0VrY5C-ow Ti byli myslím hodně dobří, skončili tuším osmí nebo devátí. Jinak se mi tam nikdy nikdo moc nelíbil. My se tam samozřejmě nikdy nedostaneme nikam dál ani kdyby tam za nás vystupovala třeba Gabriela Gunčíková ( přestože slaví úspěchy v Americe, ale na Eurovizi by jí ani to nepomohlo ). Tam jsou v tom prostě úplně jiné zájmy a vůbec to ani ve skutečnosti není o hudbě, nemá cenu se tím zabývat. Dnes už to ani nesleduju.

75
Nika
Reagovat

Veru ved volakedy vystupoval aj karel Gott ale neviem kedy presne vystupoval ktorom roku ale viem ze vystupoval za ini stat Rakusko a nie Ceskoslovensko a aj tak mu to nepomohlo a nevyhral tiez.Eurovizia je dnesnej dobe strasna.Volakedy to malo uroven ked vtedy vyhrala ABBA atd.

76
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Tam nezáleží vůbec na tom kdo jak a co zpívá. Podporují se bývalé i současné spřátelené státy, jako např Balkán, bývalé státy SSSR, pobaltské a severské státy apod. Je úplně jedno, kdo a jak zpívá. :( Takže malá ČR nemá šanci zvláště, když občané státu nemohou hlasovat pro své interprety, teda my, občané ČR nemůžeme hlasovat pro zpěváky z ČR :(

77
Jai Kudo
Reagovat

@Nika: Gott vystupoval v roce 1968 za Rakousko s písní tehdy velepopulárního Udo Jürgense a stejně neuspěl. Kdyby tu píseň zpíval sám Jürgens možná by vyhrál (hlasovaly by pro něj německy mluvící státy…..).

78
yeey
Reagovat

bezi prenos z castingu… vypada to, ze je tam ‚natresk‘ :-D

79
Peter
Reagovat

V Česku už prvé kastingy prebehli, takže už je snáď jasno. Moderuje teda Pyco naozaj sám alebo je s ním aj nejaká moderátorka? Boli ste niekto v Ostrave? Bolo by dobré, keby niekto napísal svoje dojmy z kastingu.

80
Tomáš
Reagovat

Dnes casting v Bratislavě.

81
yeey
Reagovat

Nevi nekdo nahodou, jestli na castingu v Bratislave uz se zacne natacet i s porotou? Minule to tak bylo… tedy nejdriv mensi mesta a pak v hlavnim meste (Praha, Bratislava) navazovalo uz nataceni s porotou…

82
Ivo
Reagovat

@yeey: @yeey: ano bola aj porota ale vraj pyco bol sam

83
yeey
Reagovat

@Ivo: mame oba na mysli skutecnou porotu (Marta, Klara, Soukup a Habera)? jen abychom si rozumneli :-D

84
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Já se začínám obávat, že jediný casting s porotou bude v Praze, protože je jediný dvoudenní :-/ To bych ale považoval za velkou chybu, protože to cestování bylo na castingové části SS vždycky nejzajímavější, už minule ty sestřihy castingů byly míň zajímavé právě tím, že castingy byly jenom dva a navíc sestříhané do sebe, ovšem jeden centrální casting byl pouze v ČHS3, která měla imho nejnudnější castingy za celou historii SS :-/ Nemluvě o tom, že je to (vedle poroty s českou převahou) další věc, která slovenské diváky odradí (přitom pokud nechceme zase hlasovat jako Britové, tak se imho bez nich prostě neobejdeme :-D)

85
DJ Vlado
Reagovat

Tak teď koukám na wiki a i v minulé SS byl casting v Praze dvoudenní, zatímco v Bratislavě jen jednodenní, takže to nemusí nic znamenat :-) nic to ovšem nemění na tom, že ten cestovací model, tzn. jeden casting (Praha, Brno, Bratislava, Košice) = jeden díl (Nuňéz rulez!!!), mi vyhovoval víc než ta předloňská splácanina :-/

86
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: No ono už to tak asi bude, že jediný casting s hlavní porotou je v Praze. Kováčik na svém FB psal, že má někdy příští týden jet do Prahy.

87
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: tak jako asi to tak uz bude, pristi tyden zrejme prazsky casting a porota poprve v akci … oni sou to sami Cesi nebo Habera, co zije v Cechach, tak se jim asi nechtelo (stejne jako celemu stabu) se tahat do Bratislavy…:-D

co se tyce nerovnovahy v porote, Slovaci maji zase samotneho Pyca jako moderatora (nemyslim, a asi i doufam, ze by ho jeste doplnila nejaka Ceska)

88
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: @yeey: njn. tak to asi fakt tak bude, že ten casting s porotou bude jenom jeden :-/ V tom případě ale doufám, že castingových dílů bude co nejmíň (maximálně tři jako minule), protože jak to bude z jednoho místa, nebude to mít takový spád, ledaže by ukazovali převážně dobré zpěváky a exoty by omezili na minimum, ale to je vzhledem k českým Švejkům, kteří se na castingy koukají především kvůli pěchotě, protože se chtějí pobavit na cizí účet, zřejmě nereálné :-) Staromódní superstáří pamětník jako já bude ale se slzou v oku vzpomínat na Nuňézovu SS a castingové cestování :-D

@yeey: Trochu se obávám, že diváci považujou porotu za důležitější složku pořadu než moderátora, takže to Slováky imho neuchlácholí, navíc Pyco jako sólista má tendenci být lehce nevýrazný, ledaže by k němu přidali Adelu (která byla vždycky tahounem jejich dua), to by se hned pozice moderátorů zvýraznila (a je docela možné, že to byl původní záměr, ale že to Adela nakonec odřekla, stejně jako Ewa, kterou evidentně nahradili Klárou), ale toho se téměř určitě nedočkáme :-/

89
Jana
Reagovat

Ewa nebyla moc objektivní, dobře, že tam není, úplně bylo jasné, že straní mladým klukům, holky moc nebrala, jsou proni totiž dost velká konkurence, porotce musí být starší, než soutěžící, rozhodně…

91
dolores
Reagovat

@Tomáš: zeby kandidatky na Vladove lolitky ? :D uz len aby dobre spievali …

92
Tomáš
Reagovat

@dolores: Už to tak vypadá. :D Mě osobně se nejvíc líbí Klaudia a dal sem jí hlas. Ale i Zuzana a Laura nejsou vůbec špatné. Uvidíme jak budou zpívat, Vlado zná Lauru a prý zpívá dobře.

94
Tomáš
Reagovat

@yeey: Koukal sem a právě sem to vypnul. Vůbec nikdo mě tam nezaujal. Pořád dokola ty samý typy lidí, co zpívají pořád stejně tak, jak sme to slyšeli už stokrát a sme na to zvyklí. Na jednu stranu je obdivuju, že do toho šli, na druhou stranu je mi za ně až trapně když nevidí, jak moc tuctoví jsou. Prostě samej průměr. Chtělo by to někoho opravdu zajímavýho, ale takoví se stejně vykrystalizují až později. Myslím, že většina z těch co tu bylo zatím vidět, nebude ani v televizi. :)

95
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Ty si Lauru nepamatuješ? Už byla ve slovenském Talentu a dostala se až do semifinále :-) Ačkoliv to tehdy byla ještě malá holčička, tak se mi už tehdy líbila jak pěvecky, tak i vizuálně, úplný „pedofilův sen“ :-D Ona má takový ten „marikovský“ tenký hlásek a výrazný slovanský feeling jako např. Ivka Kováčová, takže pokud by se dostala do živáků, měla by sázet hlavně na slovenské písně, protože v angličtině její přednosti tolik nevyniknou :-)

Klaudia se mi rovněž vzhledově hodně líbí a ten věneček na hlavě dává naději, že by to eventuálně mohla být taková slovenská Janet Devlin :-) Navíc by svému křestnímu jménu mohla napravit reputaci po „Kruté Induloně“ :-D Stačí proto jediné – aby dobře zpívala a měla zajímavý hlas :-)

96
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: @Tomáš: Dneska jsem to neviděl, ale ve starších sestřizích mě už tři lidi zaujali, v Bratislavě jedna holčina jménem Ema, která má takový moničkovský sameťáček :-D (zpívala Ain´t No Sunshine), a potom v Brně jeden kluk s šafovským barytonem (zpíval Crazy od Gnarls Barkley) a jedna brýlatá zrzka, která hrála na ukulele a zpívala vlastní píseň :-) Tihle tři jsou společně s Laurou a Klaudií (o které ale ještě nevíme, jak zpívá) jsou takoví moji předstartovní favoriti, tak jsem zvědav, kolik z nich bude mými skutečnými favority, až se to začne vysílat :-D

97
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: tak Lauru bych tady nepoznal, dobře ty :D Jsem zvědavý, jak bude znít po 7 letech.
U Klaudie jsem si taky vzpomněl na Janet, ale také na Jiordan. Bylo by dobré mít i v naší SS nějakou podobnou plnohodnotnou éterickou bytost :D Snad ty holky zpívají tak dobře, jak vypadají :)

98
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: No mě se ten slovenský casting překvapivě minule líbil víc než ten dnešní. Dneska fakt docela bída a to tam asi měli dnes hlavní porotu. Já si asi začnu tvořit favority až to bude v TV. :)

99
DJ Vlado
Reagovat

@VojtaP: Na Jiordan jsem si taky vzpomněl, už kvůli tomu věnečku :-) A taky bych byl rád, kdyby se u nás objevila éterická bytost jako Diana, Janet, Drew nebo Jiordan :-) Taky bych si u nás přál najít nějakou tu country girl (zvlášť kdyby byla tak krásná a charismatická jako Caitlyn :-D), byl bych moc zvědav jak by ji Češi a Slováci přijali :-)

100
yeey
Reagovat

hm podle me tam tahaj vicemene nahodny lidi, takze je asi ani neuvidime pred porotou… ono taky to blby nazvuceni udela hodne… ja se jen modlim, at to po talentove strance neni takova katastrofa jako lonsky X Factor…

101
jab
Reagovat

Tak zatím jen otevřel ten Tomášův link a i mně se (fyzicky) nejvíc líbí ta holka s tím věnečkem, plus pak ještě jedna (Laura), možná dvě. Jinak s pěveckými výkony čekám spíš na podzim, eventuelně na nějaké přestartovní sestřihy (jako byli loni největší fešáci a největší kočandy) :-).

102
yeey
Reagovat

https://www.facebook.com/SuperStarNovaEra?fref=ts na socialnich sitich prvni spolecna fotka poroty…no holkam to slusi :-)

103
yeey
Reagovat

https://instagram.com/p/3x9XkJvhr5/?tagged=superstar2015 porota u porotcovskeho stolu….:-) cekal sem Klaru a Martu naopak :-DD

104
yeey
Reagovat

http://www.ok-magazin.de/dsds-2015-casting-die-kandidaten-vom-17-januar-31381-id-242223.html vypada to, ze se inspirovali v Nemecku a bude to fakt spis takovy studio… ono kdyby za nimi celou dobu zarila Praha, Slovaci by asi prskali, i kdyz me se u castingu Superstar/X Factoru ty pohledy na mesto libi (i to, ze je casting vztazen na konkretni lokaci, uz to resil Vlado)… zajimalo by me, jestli bude mit kazdy soutezici u nas taky ‚zolika‘ jako v Nemecku – tam to totiz funguje tak, ze si clovek vzdy da zolika na jednoho porotce, ktery ma tim padem 2 hlasy pro pripad remizy pri hlasovani…

105
VojtaP
Reagovat

@yeey: je škoda, že už necestují. Dávalo to tomu šmrnc a přidávalo tak nějak na vážnosti. Není to sice nejdůležitější prvek, ale tak nějak to k tomu patřilo. Je to bohužel záležitost rozpočtu, ani vlastně ten Talent a X Factor vůbec necestovali, jen vytvářeli takovou iluzi. Doufám, že v SS na těch správných místech šetřit nebudou, spíš naopak…

106
yeey
Reagovat

@VojtaP: no minuly Hlas dava nadeji, ze si obcas uvedomuji, na cem stoji kvalita poradu, tak doufejme, ze produkcnimu tymu ta vedomost zustane :-) ovsem ten hlavni zaklad – kvalitni soutezici – holt do urcite miry ovlivnit nemohou…

cestovani pri castinzich je super, ale myslim, ze soutezicich je rok od roku min, tak se jim nechce zbytecne vyhazovat penize za kazdy mesto zvlast (cetl jsem, ze i XF UK letos zkrouhl Arena Audition jen na Londyn a Manchester)… ostatne si nejsem jist, jestli by vubec u kazdyho mesta dali dohromady dost materialu na 1 cely dil, takze by pak v ramci jednoho dilu stejnak hopsali mezi mesty….

http://superstar.markiza.sk/novinky/1795954_premiera-vytiskovej-v-superstar-hviezdna-porota-je-spat …. btw zabrouzdal sem a nasel jsem toto, celkem to odpovida tomu, jak si Klaru v porote predstavuju… fakt mam tusaka, ze by mohla byt letos tahounem poroty…

107
bezík
Reagovat

@yeey: Já v to doufám, že Klára bude tahoun poroty. Má proto všechny předpoklady. Je inteligentní, má už dost zkušeností, má zdravou míru kritičnosti, dobrý vkus a je verbálně zdatná. Na druhé straně není ještě v SS opotřebovaná a tudíž nehrozí znuděnost.

109
Nika
Reagovat

To je dobre ze si rozumeju tam aj ked kazdy urcite ma nazor na spevakov alep ocas prestavok si rozumia.Najlepsia porota SS.Ale Superstar vzdycky bola najlepsia porota Palo kazdym vychadzal dobre.A skor sa m izdalo ze si moc nerozumeli X-factore a Hlase porotcovia som mala pocit.

110
Prochor
Reagovat

Už se těším až to vypukne.
Malá ochutnávka Sweet deams Monika Bagárová.
https://www.youtube.com/watch?v=zC1HgR-RiwM

112
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: ten duet je samozřejmě neopakovatelný, škoda, že Adamec tak zapadl, neby to špatný zpěvák….

Nicméně sorry, ale Křovákové Lala je dost katastrofální podání……navíc, když to už rok předtím nazpívala Gábina.
https://www.youtube.com/watch?v=PxGULBvj1nQ

113
Prochor
Reagovat

Jai Kudo: Gunčice je kus (i když mně tam dost zaujala bubenice z její kapely).
Jenže já jsem vyrostl na křičeném zpěvu a Sabča se mi moc líbí. Je to začátek Garbadge nebo Green Day u nás, takže jí fandím. Je to otázka vkusu.
Cry baby od Joplinky to sichruje:
https://www.youtube.com/watch?v=TsgWMp0ECCc

114
Prochor
Reagovat

Jestli nám to nesmáznou jako OTčko, navrhuji před začátkem další superstar zavzpomínat na silné výkony.
Co se týká křičeného zpěvu nelze vynechat nezapomenutelného narcise:
https://www.youtube.com/watch?v=_r86n2lAg98

115
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Cry Baby je parádní číslo, ale to její Lala se mně prostě nelíbí :(
Btw ta holka za bicíma je Verča Lukešová, momentálně hraje u Olgy Lounové, v kapele Doctor Victor, spolupracuje na mezinárodním projektu Rock Meets Classic (budou i letos na Wackenu!) a nedávno nahrála album s Michaelem Kiskem (ex-Helloween), Amandou Summerville, Matem Sinnerem a Magnusem Karlssonem City OF Heroes – je to na YT. Je to milá, skromná a sympatická holka a čeká jí určtě taky skvělá kariéra….. :)
https://www.youtube.com/watch?v=eqdzL1ThVbM

116
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Dodnes by mě strašně zajímalo, kolik finálových kol tehdy vyhrála Gábina a kolik Lukáš.

117
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: To už máš dneska jedno….. každý má, co si zasloužil…. :)
Oficiální výsledky neznám, ale na internetu byly kdysi výsledky internetového hlasování, což samozřejmě není totéž, co SMSky. Z 12 kol tam myslím 8x vyhrála Gábina, 1x Adamec, 1x Kolečkářová, 1x Šeps a 1x Ševčík…….ale v kontextu SMS hlasování je to irelevantní.

118
Prochor
Reagovat

115-Ta holka je skvělá.
Mimochodem jsem byl na prvním samostatném koncertě Anety v únoru 2005 a dala tam od Garbadge Paranid a já se těšil, že máme poppunkovou princeznu. Bohužel je to jinak.¨
https://www.youtube.com/watch?v=ypr18UmxOas

119
Prochor
Reagovat

Zase se mi vybavují silná vystoupení.
Tentokrát malá Dominika Stará. ( Copak asi děvče ze Šamorína robí???)
https://www.youtube.com/watch?v=CIDwVVANMDk

Originál jsem poprvé slyšel na své služební cestě ve švýcarském Bádenu: Lara Fabian:
https://www.youtube.com/watch?v=7ON0iKXVUPw

120
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Já jsem právě taky tehdy fandil Anetě, protože jsem v ní viděl skvělou mladou pop-rockovou zpěvačku. A zpočátku to i trochu naplňovala, tím obdivem k Alanis atd. Pak se bohužel stáhla do té písničkářské sféry, ale je pořád výborná, hlavně naživo s kapelou. S těmi smyčci je to takové unylé…..

121
Prochor
Reagovat

Joan Osborne: One of us – kdo byl lepší, kontrolní otázka:-))
2006 Bára Zemanová
https://www.youtube.com/watch?v=QuiGTfxAPHY

2014 Sabina Křováková
https://www.youtube.com/watch?v=SMiA_VqbdIY

122
Prochor
Reagovat

120 -Jako fandu punku mně to mrzí, nečekal jsem, že se z Anety stane jakýsi klon Lenky Dusilové. Ale samozřejmě respektuju, že Aneta si může dělat muziku, jakou chce. Mohl z ní být ale úplně nový fenomén českého popu.

123
Prochor
Reagovat

Že by se Gunčici posteklo po rodné hroudě< Bude koncert v Praze <
https://www.facebook.com/pages/Gabriela-Gun%C4%8D%C3%ADkov%C3%A1/189702687731712

124
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Prochore, co to tady rozšiřuješ za poplašné zprávy??? :-) Je pravda, Gábina je teď přes léto v Česku, ale koncertovat tady určitě nebude…..nakonec ani nevím, jestli definivně bude zpívat na koncertu ve Wackenu s TSO.
Přijela za rodinou a přáteli a prý zkusí vyprodukovat nějaký singl…..uvidíme. Koncem srpna odlétá na Hawaii, kde by měla s Kenem natočit nějaké další videa a pak už zase nastupuje u TSO.

125
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Obě verze dobré, dobré……Báru jsem moc nesledoval a hodně příjemně mě překvapila. Sabina to zazpívala blíž originálu a její podání se mně zdála trošku zajimavější, ale obě dobré.

126
Nika
Reagovat

Dominika Stara je USA a buduje si tam karieru .Snazi sa tam presadit.

127
Jai Kudo
Reagovat

@Nika: Jo, něco jsem slyšel……a Šmajda taky (Max Jason Mai). Je dobře, že se snaží, ale třeba Dominika byla v Superstar za takovou křesťanskou nevinnou holčinu a tohle myslím nemá zapotřebí.
https://www.youtube.com/watch?v=tiSnaBbwuw8

128
yeey
Reagovat

@Prochor: za me urcite Bara Zemanova…!!! z tohohle sem od Sabiny zas tak nesilel… uz jen kvuli ty Aj vyslovnosti…

129
yeey
Reagovat

…kdyz uz sem tady, tak jsem si vzpomnel, ze jsem par tydnu zpatky na zaklade fotky s postupovym papirem na Instagramu objevil jednoho postupujiciho do Divadla (ci jak se to letos bude nazyvat) a nejak jsem se s vami zapomnel podelit… nuze pro zajimavost tady – https://www.youtube.com/watch?v=eM_2Oqup3vw

130
jab
Reagovat

@yeey: Nevypadá špatně, má zajímavý hlas. Koukám, že má na yt těch coverů víc, časem kdyžtak prozkoumám.

131
Tomáš
Reagovat

@jab: Taky mi přijde docela dobrej.

132
yeey
Reagovat

mne prijde docela dost dobrej a asi i slusne pouzitelnej pro tu soutez, mozna me chvilema malinko rusi anglictina , ale to se u Cechu snazim promijet… libi se mi chraplak, co ma ve vejskach, leze mu to tam podobne jak GG (hh to berte s rezervou, GG se samozrejme nikdy nikdo nevyrovna:-))

133
yeey
Reagovat

jo on je vlastne asi Slovak, oprava…

134
Tomáš
Reagovat

Myslím, že by to mohl být můj favorit pokud dojde někam dál. Má pro to dost předpokladů. :)

135
yeey
Reagovat

@Tomáš: myslis? no trochu mi pripomina Itcha, to neni dobra vychozi pozice :-D

136
Jai Kudo
Reagovat

Ondřej Soukup o Superstar:
„Rychlovýtah, kdy se ten člověk stane během tří měsíců známý, je vlastně všechno, co získá. Za další tři měsíce to zahodíme a zase chceme něco jiného…..Vůbec si nemyslím, že by šlo o to primárně vygenerovat nějaké hvězdy. Venku to funguje jinak, protože tam ty hvězdy vznikají. Dostanou kompletní servis a stávají se slavnými…..u nás se něco takového podařilo maximálně Anetě Langerové. Kdo si však vzpomene Vlastu Horvátha, Zbyňka Drdu, Lukáše Adamce nebo Sabinu Křovákovou? Paradoxně se prosadili spíše více ambiciózní, i když méně úspěšní soutěžící: Sámer Issa, Monika Bagárová, Tomáš Savka, Ben Cristovao. Ale žádná pecka to není, co si budeme povídat.“
Nemám mu jeho skeptismus za zlé, ale proč teda tam už počtvrté leze dělat porotce? Trochu pokrytecké, zdá se mi…..

137
jab
Reagovat

@Jai Kudo: Třeba ho baví už jen ta práce s mladými talenty…pro mne osobně by to byl taky dostatewčnz důvod proč do toho jít ;-).
@yeey: Pokud to po soutěži dotáhne minimálně tak daleko jako Itcho…no já bych byl rád :-).

138
bezík
Reagovat

@jab: Jamestown bude hrát na čtyřech z osmi festivalů České hrady, pokud jezdíš na fesťáky ;-)

139
jab
Reagovat

@bezík: Jj vím, budou i na Hradci nad Moravicí, což mám prakticky za rohem :-D, ale v tu dobu budu asi pryč :-(…i když stejně bych je nejradši viděl s celou show někde v divadle ;-).

140
Tomáš
Reagovat

@yeey: Mě přijde jako spíš takovej mix Šafy a Juraje Zaujece, ale těžko ho vůbec k někomu přirovnávat. Každopádně hlas má určitě silnější a jistější než Itcho.

141
Nika
Reagovat

JJ My nikdy Cesi ani Slovaci sa nebudeme a nemozme srovnat USA alebo Anglicanmi. My sme mala krajina a malokto sa presadi.u nas nie su producentov tak vela ako u nich.A ja to pozeram Superstar ze ma to bavi a ze porotcuje aj Palo Habera a ked to skonci Superstar uz sa potom nezaujimam dalej.To uz je na nich ako zapracuju spevaci a ci najdu schopnich producentov.U nas sa uchytili Peto Cmorik,katka Koscva 1 Slovenska superstar vobec 1 serii.Sice nerobi komercnu hudbu a pre masove publikum a robi vacsinou taki styl ako su sansony atd.Tam sa nasla Katka.Potom zdenka Predna ta je na materskej a takisto sa uchytila aj Dominika Mirgova u nas.

142
Nofux
Reagovat

@Nika: Severské země jsou ještě menší (co se týče počtu obyvatel), ale přesto tam jedou celosvětovou první ligu v hudbě, ať se jedná o jakýkoliv styl od black metalu až po nejvíc mainstreamový pop – důkazem budiž i to, že za mnoha velkými „americkými“ hity (třeba od Rihanny nebo Beyoncé) stojí právě Švédové nebo Norové. Odkazovat se pořád na malost našich zemí je jenom výmluva.

143
Tomáš
Reagovat

@Nofux: Viděl bych to spíš na neschopnost našich producentů a přesycenost lidí u nás těmito soutěžemi. Vždyť když počítám všechny české, slovenské i československé SuperStar dohromady, tak tohle bude na podzim už 10. řada u nás…a to ani do toho nepočítám X Factory, Hlasy a Talenty. V Americe těch řad sice bylo ještě víc, ale tam je ten trh přece jenom někde úplně jinde. Takže to u nás funguje primárně jako aktuální show, po jejímž konci se už o soutěžící tolik nezajímáme, byť bysme jim fandili sebevíc a sám to pozoruju na sobě, že to tak mám ( neříkám , že je to případ všech diváků, třeba tady na Panáčkovi podle mě dokonce spíš převažují výjimky, které to mají jinak ). Proto když mi někdo napíše, že pro budoucnost soutěžícího není důležité, jak se v SuperStar umístí a že se může prosadit víc než vítěz – tak to má sice pravdu, ale pro mě to důležité je. Protože to beru jako soutěž teď a tady a když je mi někdo sympatický a baví mě, tak mu fandím a přeju mu, aby se prostě ve hře dostal co nejdál.

144
Tomáš
Reagovat

@Nofux: Takže se vlastně na to asi dívám podobně jako Nika ( i když na koncert některých soutěžících bych určitě i zašel ).

145
Jai Kudo
Reagovat

Nika, Nofux, Tomáš – myslím, že každý máte kousek pravdy….Nika v tom, že s USA apod. se opravdu nelze srovnávat, a není to jen nějaká česká malost… Ten trh a podmínky jsou prostě nesrovnatelné nejen s námi, ale s většinou Evropských zemí. Nofux má pravdu v tom, že severské země jsou srovnatelné s námi a produkují v průměru výrazně lepší muziku, ať už autorsky nebo interpretačně. Ale že by se nějak hromadně a výrazně prosazovali třeba v USA….nemyslím si. Ať je to jak chce, v USA se může jednotlivě prosadit z Evropy jen velice vyjímečný a jedinečný talent. A Tomáš má pravdu v tom, že za téměř nulovou mezinárodní konkurenceschopností našich interpretů (čest a sláva těm, kteří se dokázali alespoň jako jednotlivci nějak mezinárodně prosadit) stojí z velké části neschopnost a nekompetentnost našich manažerů, producentů, vydavatelství, ale i hudebních kritiků a publicistů. A vůbec celé to prostředí českého šoubyznysu…..

146
Honza
Reagovat

Superstar / DUETY / budou letos poprve venku! Nataci se ve zlutych lazni! foto na instagramu a FB. Zrejme letosni SS bude velmi inspirovana tou nemeckou. :)

147
Michal V.
Reagovat

tak hlavne…co se tyce Soukupa a jeho ucinkovani v porote… se mu urcite sikne ten balik chechtaku co Nova pro nej nachystala…
o nejake praci s mladezi apod. to jsou jen takovy blaboly pro media

148
yeey
Reagovat

@Honza: ze by se vzdali ‚Divadla‘?

149
Nika
Reagovat

ja sa tesim,ze to budu davat duety vonku a nie divadle.Pre mna Divadle my to pripadalo take pochmurne.Len ked to budu davat dakedy oktobri duety a vtedy telke budu ukazovat horucavy co teraz su a oktobri moze byt zima hi.sranda.Inac aj Palo Habera si dava na instragame infosky so Superstar a nielen to.

151
bezík
Reagovat

@Rena: Nestraš !!! Obojí je „peklo na talíři“ ! :D

152
servus
Reagovat

tady je článek přímo z Novy, kde píšou, že Pyco je jediný moderátor…, takže nevim nevim

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/proc-moderator-superstar-okouzli-ceske-fanynky-kouknete-na-tohle-dokonale-video.html

153
Nika
Reagovat

Nestras.Dufam,ze bude moderovat len sam Pyco.Zorka sa neuchytila moderovaniu poslednej superstar.Pyco uz moderuje vela rokov velke programy.Zorka radsej nech moderuje Snidane s Novou.

154
Rena
Reagovat

No, já po ní také vůbec netoužím, byla nepřirozená a mě osobně nesympatická…

155
RENA
Reagovat

Z Drdy se za 9 let stal sympaták. Studuje VŠ, ale živí se výhradně hudbou a prý si vůbec nestěžuje. Člověk by řekl, že se po něm slehla zem… a ono ne.

http://novaplus.nova.cz/porad/superstar-2015/video/6043-special-superstar-treti-vitez-superstar-razantne-zmenil-vizaz-proc/

156
Jai Kudo
Reagovat

@Nika: Tak Pyco a nějaká blondýna :(((( Máme se na co těšit…..
http://superstar-2015.cz/ktera-z-blondynek-by-byla-nejlepsi-volba-moderatorky-superstar-2015/

157
Tomáš
Reagovat

@RENA: Musím říct, že ač sem tehdy přál vítězství z celého srdce Spilkovi a vítězství Zbyňka mě tehdy naštvalo ( navíc zde na Panáčkovi má všeobecně zažitý status nejhoršího vítěze SuperStar ), tak za těch 9 let hodně dospěl a je vidět, že to má v hlavě srovnané. Fakt sympaťák. :)

158
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Já si pořád myslím, že to Pyco bude moderovat sám a tohle všechno považuju jen za pouhé bezvýznamné klepy, dokud nějaké jméno skutečně nebude potvrzeno oficiálně. Mě osobně by k němu moderátorka vůbec nevadila, aspoň by to bylo pestřejší – ale myslím, že to bude moderovat sám.

159
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: No, nevím, nevím. V hlasování na internetu vede suverénně Kepková/Hejdová…………takeže se jí možná nezbavíme ani tentokrát…..

160
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: ZMĚNA. Pyco bude moderovat letošní SuperStar 2015 s blondýnkou. Více zde: http://superstar-2015.cz/superstar-2015-zmena-uvadet-show-…/

161
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: No tak je pravda, že s Kepkovou by to teda SuperStar opravdu nevyhrála. Podle mě je pořád stejná, nevěřím že by se zrovna ona za ty dva roky od poslední SuperStar v moderování nějak výrazně zlepšila. Pokud to opravdu bude ona, tak to vidím jako znouzectnost a zoufalost televizí mít za každou cenu československou moderátorskou dvojici s tím, že nikdo lepší do toho prostě nechtěl jít. Otázkou ale je, proč vede u lidí na internetu. :D

162
Prochor
Reagovat

127 – Konečně jsem se probudil.
Domča Stará byla jedna z nej lolitek v Superstar ale ona ze sebe udělá zmalovanou
„Madonnu“ a potom předvede PR, po kterém bych neprodal ani jediný malý motocykl značky xxx? Nepochybuji, že má vzorně namalované nehty na nohou na červeno. Domčo – vzpamatuj se- co to s tebou je? Máš na víc!

163
Prochor
Reagovat

Probuzení č. 2 Verča Lukešová – Ringo Star české scény. Klobouk dolů. jestli mají tvůrci další řady ČSS smysl pro nesmysl (humor) tak jí pozvou.

164
Rena
Reagovat

Ví se už, kdy SS začne? Hned začátkem září?

165
Prochor
Reagovat

129 – Jako Itcho:
https://www.youtube.com/watch?v=zk9_hiDGlUg
Taky si myslím, že bude dobrej.

166
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Si děláš srandu s tím Ringem, ne? Ringo je proti Verče břídil s nevalnými schopnostmi :-D
Shodou okolností jsem se s Verčou viděl včera na koncertě Doctor Victor v Brně-Řečkovicích. Verča je momentálně snad kromě Miloše Maiera nejlepší drummer u nás, za ty dva roky od angažmá u Gabči se ještě moc s moc zlepšila……však si taky zahraje za 14 dní na festivalu ve Wackenu s projektem Rock Meets Classic!!!
Přes to všechno nějak nevím, proč by ji měli zvát na Superstar :-D :-D

167
Prochor
Reagovat

P.S. Kepkovou do archívu. Alespoň u nás nás í kdyby se vyspala od vrátného po ředitele.

168
Nika
Reagovat

Niekde som citala ze Superstar ma ist od 30.8. takze by malo ako vzdy chodit v nedelu.Ale neni to 100% lebo osm to len niekde citala od divaka a ze vraj velkolepe finale ma byt den pred Stedrym dnom 23.12.

Přidat komentář