Panáček v reality show

Big Brother 10: To Bea or not to Bea

23. Srpen 2009 | napsal(a): | reality show: Big Brother

Tento týden se dům Velkého Bratra proměnil ve strašidelný zámek, na zahradě byly umístěny hroby se jmény všech soutěžících, všude byly rozvěšeny pavučiny. Předznamenalo to tak soutěžní úkol, v němž si soutěžící zahráli role vlkodlaků, bezhlavého rytíře, kostlivce, upírů a Dr.Frankensteina a jeho monstra.

Každý pak dostal svůj dílčí soutěžní úkol, ale ne všechny se objeviliy na televizní obrazovce. Například Dr.Frankenstein (Charlie) měl provést operaci a vytáhnout z modelu lidského [singlepic id=147 w=160 float=left]těla osm orgánů tak, aby se při tom nedotknul elektrických vodičů, jinak by jeho monstrum (Bea) dostalo ránu elektrickým výbojem. Kostlivec (David) měl za úkol mezi pěti mumiemi poznat, která z nich je skutečná Marcusova matka (netrefil se, protože Marcus o svojí matce moc v domě nemluvil). Společným úkolem pro všechny pak bylo, po zaznění hvizdu Strašidelného vláčku všeho nechat a přeměnit se na oživlé zombie (malá připomínka loňského hororového seriálu televize Channel 4 Dead Set, odehrávajícího se v kulisách Big Brother).

Krátká návštěva Marcusovy matky všem připomněla, jak se jim po téměř 3 měsících stýská po rodinách. Jako odměnu za splnění úkolu z minulého týdne dostali všichni od štábu vzkazy z domova. Nebyly to ale obyčejné dopisy, ale na každého čekal holografický vzkaz. DObrou náladu jako obvykle všem zkazila Bea, která začala hned remcat, že si přála vzkaz od maminky a ne od nejlepší kamarádky.

Nestává se často, aby štáb poskytl soutěžícím jakékoliv informace z okolního světa. Tentokrát jim ale zadal úkol, aby si vymysleli vlastní časopis. [singlepic id=148 w=160 float=right]Jako inspiraci jim na pár hodin zapůjčil několik bulvárních časopisů, v nichž se mezi ostatními články ukrývaly i články o nich, což pochopitelně vyvolalo pěkný rozruch. Bea a Charlie nebyli moc rádi, co si o sobě přečetli, Siavash si se zájmem prohlížel článek o své přítelkyni (v tuto chvíli už jen ex-přítelkyni, což ovšem netuší). Největší šok zažila Sophie, která je podle novinářů v jiném stavu. Rezolutně popřela, že by v domě s Krisem něco měla a že by byla těhotná. Ostatní spoluhráči si ji ale teď dobírají, že má skutečně poslední dobou větší apetit a cpe se za dva…

Tajné nominace na vyřazení už druhý týden nejsou zas tak úplně tajné, protože bylo zrušeno pravidlo o tom, že se o nominacích nesmí diskutovat. Siavash a Sophie [singlepic id=149 w=160 float=left]se ale nemohli dlouho rozhodnout a odmítli nominovat dvě jména. Štáb jim tedy oznámil, že nominace za ně za trest provede Velký Bratr. Neřekl jim ale, jak se tato dvě jména určí. U Siavashe to měli být první dva hráči, kterých se po odchodu ze Zpovědnice dotkne, u Sophie zase první dva hráči, jejichž jména nahlas vysloví. Tento chytrý nápad se štábu skutečně povedl, bylo hodně napínavé sledovat, koho se Siavash byť letmo dotkne. Nejvíce hlasů nakonec dostali Bea, Marcus a David a všichni tři postoupili do diváckého hlasování. Nejen bookmakeři měli o výsledku hlasování jasno, byl to naprostý debakl pro jednoho hráče (88% hlasů), kterého po odchodu z domu čekalo od diváku dosud nejhlasitější nenávistné bučení, jméno asi už tušíte sami: Bea .

Pokračování příště



videa ke stažení

– Všechny epizody Big Brother 10 ke stažení

související články

Big Brother 10: Královna Alžběta II. v domě Velkého Bratra
Big Brother 10: Alenka v říši divů
Big Brother 10: Něco na té Noirin je
Big Brother 10: Velký útěk
Big Brother 10: Happy Birthday, Big Brother!
Big Brother 10: Přijel k nám cirkus!
Big Brother 10: Italská domácnost
Big Brother 10: Na dvoře krále Jindřicha VIII
Big Brother 10: Love is all around
Big Brother 10 – rekapitulace prvního týdne

Big Brother

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Cubbi
Reagovat

Za mě určitě Sophie…

2
Maron
Reagovat

jestli jsem to podle tohoto článku pochopil dobře, tak se můžeme v lednu těšit na celebrity a příští rok na 11 řadu?

Přidat komentář