Panáček v reality show

Odstartoval poslední Celebrity Big Brother

5. Leden 2010 | napsal(a): | reality show: Big Brother

Vloni britská televize Channel 4 oznámila, že v roce 2010 bude naposledy vysílat reality show Big Brother a poté s tímto formátem definitivně končí. Platí to nejen pro klasickou verzi, která se vysílá v létě, ale rovněž i pro zimní verzi s celebritami, která za velkého zájmu diváků odstartovala v neděli 3.ledna. Na následujících 27 se do domu Velkého Bratra nastěhovaly celebrity, z nichž tou nejdražší (televizi to stálo 350.000 liber) je Vinnie Jones, bývalý profesionální fotbalista, nyní herec (Sbal prachy a vypadni,Podfu(c)k, 60 sekund, X-Men: Poslední vzdor).

Dalším známým hercem je Stephen Baldwin (např.Obvyklí podezřelí), v poslední době je ale spíš známý tím, že vymetá všechny možné reality show (Celebrity Mole, Fear Factor, Scare Tactics, I’m a Celebrity… Get Me Out Of Here!, Celebrity Apprentice). Divačky klasické telenovely Dynastie si možná vybaví další soutěžící, Stephanii Beachamovou. Naopak pro mladší publikum jsou určení například Jonas Altberg (na taneční scéně je znám spíš jako Basshunter), 24-letá rapperka Lady Sovereign anebo americký R&B zpěvák Sisqo, který svůj největší hit Thong Song zazpíval divákům i při nedělním vstupu do domu.

Zbývající účastníci už patří spíš do kategorie pochybných „celebrit“. Například Heidi Fleiss, která se proslavila tím, že zajišťovala prostitutky známým hollywoodským hvězdám. Modelka Nicola Tappenden si zase získala popularitu díky svým méně oblečeným fotografiím pro noviny The Sun (u nás by se jí říkalo Dívka Blesku). A jediným výrazným počinem 21-leté Kati Ivanovové bylo to, že donedávna byla milenkou 62-letého kytaristy Ronnie Wooda (The Rolling Stones). A do soutěže by se asi nikdy nedostali ani poslední dva mladíci, kdyby neměli jedno společné. Alex Reid je současný přítel modelky Katie Price (Jordan) a Dane Bowers její ex-přítel, takže štáb si od jejich přítomnosti slibuje řadu vzájemných konfliktů, které přitáhnou diváky.

upoutávka na Celebrity Big Brother 2010

komentovaná procházka domem Velkého Bratra

Big Brother

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Marek
Reagovat

Tak ten dům se jim tento rok opravdu povedl. Jenom jsem zvědavý jestli budou trpět, nebo to jsou zase jenom sliby.

2
TK
Reagovat

Uvidíme, kdo bude 12.celebritou, která by do domu měla vstoupit v nejbližších dnech.
Původně se měla v domě objevit také Ivana Trumpová, ale z toho sešlo.

3
Marek
Reagovat

Nemužu tomu uvěřit, ale včera do domu vstoupila Ivana Trumpova.

4
Cubbi
Reagovat

By mě zajímalo co chtějí dělat dál když končí s Big Brotherem :)

5
Marek
Reagovat

Soutěž sice trvá devět dní, ale nepříjde mi, že by celebrity zažívali peklo :)

Přidat komentář