Panáček v reality show

Big Brother 10: Královna Alžběta II. v domě Velkého Bratra

17. Srpen 2009 | napsal(a): | reality show: Big Brother

Po dvou tématických týdnech, v nichž se soutěžící v Big Brother 10 seznámili s kulturou a tradicemi Itálie a Řecka, nastal čas vrátit se na domácí půdu a oslavit vše typické pro Velkou Británii. Na každého obyvatele připadl nějaký soutěžní úkol. Například Halfwit se musel naučit hrát na skotské dudy, Bea, Lisa a David dostali rozpisy kurzových sázek a mohli si vsadit na výsledek skutečného dostihu, který se běžel o předminulém víkendu a štáb jim tak mohl na obrazovky pustit televizní záznam.

Marcus a Siavash museli podstoupit největší oběť, když se přihlásili do velšského závodu ve šnorchlování v bahně plném zapáchajících rybích zbytků. [singlepic id=144 w=160 float=right]Nejpřekvapivější úkol ale dostal brazilský Mirek Dušín Rodrigo, který se v minulých týdnech hodně vyptával na britskou panovnici a štáb mu posléze umožnil napsat královně osobní dopis. A nyní se Rodrigo ve Zpovědnici dozvěděl, že královna dopis dostala a přijde ho do domu Velkého Bratra navštívit! V tu samou chvíli ale štáb ostatním soutěžícím z reproduktorů oznámil, že je to pochopitelně výmysl a do domu přijde jenom dvojnice Alžběty II., ale jejich tajným úkolem bude přesvědčit Rodriga, že to je pravda. Pokud se jim to povede, dostanou 5 tokenů a každý soutěžící dostane navíc nějaký překvapivý dárek. Téměř všichni z toho měli velkou radost, až na Bea, která to považovala za krutý žert, který Rodrigovi zlomí srdce, až zjistí pravdu (a málem to chtěla celé zkazit a Rodrigovi to rovnou prozradit).

Rodrigo se hned pod dozorem ostatních začal učit správné etiketě, aby byl na setkání s královnou připraven. Samotný čajový dýchánek s královnou byl hodně zábavný (video), [singlepic id=145 w=160 float=left]protože dvojnice Jejího veličenstva Rodriga schválně naváděla ke společenským faux pas (např. si společně do čaje namáčeli sušenky). Krátce po konci audience Velký bratr Rodrigovi ve Zpovědnici přiznal, že to sice nebyla pravá královna, ale že sekretariát z Buckinghamského paláce poslal Rodrigovi za jeho hezký dopis královně poděkování a připojili i malý porcelánový dárek. Rodrigo to naštěstí vzal s humorem.

Radost měli i ostatní a nejen proto, že splnili většinu úkolů, vyhráli tokeny, dostali příslíbené vzkazy z domova a mohli se těšit i na slíbená překvapení. Marcus například dostal pytel pošty od fanoušků, Lisa maxibalení tabáku, Halfwit a Dogface si mohli po více než 70 dnech úředně změnit zpět svá jména na Freddieho a Sophii.

Ikdyž ze začátku týdne to moc nevypadalo, že by si soutěžící nějaké odměny zasloužili. Neustále porušovali základní pravidlo o zákazu diskutování o nominacích, až se štáb naštval a vydal nové pravidlo. Až do odvolání se nyní v domě MŮŽE naprosto svobodně mluvit o nominacích, včetně o těch předchozích. Každý tak mohl prozradit, kdy koho nominoval a proč. [singlepic id=146 w=160 float=right]Pro někoho to byla úleva, jiní soutěžící ale dále drželi bobříka mlčení a nechtěli prozradit koho v minulosti nominovali, aby si to u něj nerozházeli. Tajné nominace tak tentokrát nebyly zas tak tajné. Nejvíce hlasů v nich dostali Freddie a Marcus. Oba si to způsobili víceméně sami, protože kvůli jejich porušování pravidel a revoltě vůči štábu přišli za trest všichni obyvatelé o podstatnou část potravin, to byl velice pádný důvod pro jejich nominování. Freddie sice sebejistě prohlašoval, že má oproti Marcusovi větší šance zůstat v soutěži, ale vše bylo v rukách televizních diváků. Ti by si sice velice rádi zgustli na jiném, naprosto otřesném soutěžícím, který ale bohužel nebyl vůbec nominovaný (prostor k vašim komentářům najdete pod článkem). Výsledek hlasování byl poměrně těsný, 53% diváků rozhodlo, že soutěž musel opustit Freddie.

Pokračování příště

videa ke stažení

– Všechny epizody Big Brother 10 ke stažení

související články

Big Brother 10: Alenka v říši divů
Big Brother 10: Něco na té Noirin je
Big Brother 10: Velký útěk
Big Brother 10: Happy Birthday, Big Brother!
Big Brother 10: Přijel k nám cirkus!
Big Brother 10: Italská domácnost
Big Brother 10: Na dvoře krále Jindřicha VIII
Big Brother 10: Love is all around
Big Brother 10 – rekapitulace prvního týdne

Big Brother

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Maron
Reagovat

Já mám pocit, že Rodrigovi občas přeskočí, a na Charliho mám poslední dobou alegii. Nejvíc mě, ale pobavil Rodrigo ve zpovědnící, jak tam začal řvát a třístakt.

2
TK
Reagovat

Prostáček Rodrigo má bohužel velkou šanci na vítězství, ikdyž nic zábavného nepředvádí, jakékoliv sebemenší porušení pravidel považuje za nejhorší hřích, dokáže se rozčílit i nad takovou prkotinou, když někdo ožďubuje křeslo na zahradě nebo mluví hlasitě v noci v ložnici.

Pěkně se nám vybarvila hipísačka, je to opravdu zákeřná Bea-tch, horší osobu jsem snad v životě neviděl. Při vstupu do domu dobře věděla, kdo je u diváků populární, nalepila se na Halfwita, využila ho, psychicky zdeptala a nakonec se vítězoslavně usmívala, že ho dostala ze hry.

3
_static
Reagovat

:D tak tenhle týden jsem neviděl, ale asi jsem přišel o hodně.. :D Ten Rodrigo.. jeeej.. :D Jinak nechápu, že Freddieho porazil zrovna Marcus.. :-!

4
Petr Novák
Reagovat

Big Brothera vůbec nesleduju, ale to video mě pobavilo. :-))

5
DarkKnight
Reagovat

cajovy dychanek zajimavy ;-)

jinak mohl bych mit dotaz na TK ci Petra Novaka? nenalezaji se na vasem pevnem disku jeste dily Celebrity Camp? :-)

Přidat komentář