Panáček v reality show

Americký Big Brother 13: Návrat známých tváří

6. Červenec 2011 | napsal(a): | reality show: Big Brother

Ve čtvrtek 7.července startuje na americké CBS už 13.ročník Big Brothera. Pro tento rok producenti hlavní twist pojmenovali Double Trouble, protože kromě 8 nových hráčů, kteří prošli řádným castingem, se do hry vrátí i několik notoricky známých dvojic hráčů z minulých ročníků, aby ještě jednou pořádně zamíchali kartami (takže stejný nápad jako byl Survivor Fans vs.Favorites). Konkrétní jména těchto slavných dvojiček budou odhalená až v den premiéry, fanouškům tak nezbývá zatím nic jiného, než si tipnout, kdo to asi bude.




Kromě tváří 8 nových hráčů je už také známý design domu pro letošní Big Brother 13. Architekti tentokrát čerpali inspiraci na Venice Beach a vším, co je pro tuto slavnou promenádu v Los Angeles typické, proto jsou také v interiéru zakomponované prvky jako surfovací prkna, stánek se zmrzlinou, bicykly nebo mluvící mechanická vědma. V následujícím videu vám celý dům ukáže moderátorka Julie Chen.

videa ke shlédnutí

– Všechny epizody Big Brother ke stažení

Big Brother

Diskuze k článku

Počet komentářů: 20
Reagovat

Tak twist ani dům mě teda nijak nenadchli :-(
Ale znovu se hlásím k těm, kteří by chtěli, aby se nějaký BB znovu objevil u nás. Nejlíp teda v režii ČT :-D Ta všechno zkoní asi nejmíň :-P

2
TK
Reagovat

Spíš je jednodušší, kdyby některá digitální televize zakoupila už hotovou zahraniční verzi, jak to třeba loni slibovala COOL, ale zatím kde nic, tu nic. Snad se po pokusu s (levnějším) titulkováním konečně ledy pohnou.

Ten twist s návratem předchozích hráčů mě taky moc nenadchli. Televize CBS si asi myslí, že neznámé tváře tolik nepotáhnou, proto teď stále vrací bývalé hráče např. do Survivora (viz Russell Hantz a Boston Rob v Survivor Redemption Island, nebo Ozzy a Coach v Survivor South Pacific). Ti noví hráči už jejich taktiku znají, tak si na ně budou dávat pozor.

Na oficiálních stránkách má CBS anketu, které dvojice by diváci chtěli vidět zpět v domě:
Brendon & Rachel
Dr.Will & Mike Boogie
Jessie & Natalie
Evel Dick & Daniele
Jeff & Jordan
Hayden & Enzo

Zcela určitě bych tam (už počtvrté) nechtěl vidět toho tupého kulturistu Jessieho a neskutečně protivnou Rachel, ale myslím si, že právě ty si tam producenti opět protlačí, jako třetí dvojici tipuji Evel Dicka a jeho dceru Daniele. Až nápadně podezřele totiž ti noví soutěžící v inetrview zmiňují právě tato jména, „že by nepřežili, kdyby se tyhle dvojice objevily v domě“. Škodolibost producentů povede k tomu, že jako naschvál jim je tam dají.

3
Pattrick
Reagovat

Z twistu taky nejsem nijak nadšenej :-/

4
fx
Reagovat

Will a Mike účast popřeli, stejně tak Jessie a Natalie..

5
fx
Reagovat

Jinak Rachel byla mojí nejoblíbenější hráčkou minulé sezóny, takže v její návrat doufám.. Aktuálně čekám, až někdo uploadne první epizodu :-D

6
fx
Reagovat

Takže do domu se dostali přesně ti, koho jsem očekával.. Za mě naprostá spokojenost, imho je zaděláno na výbornou sezónu.. První díl byl skvělý a twist na konci taky parádní..

BTW Nebudou nějaké rekapy třeba vždycky po týdnu? Bylo by fajn přijít si sem pravidelně podiskutovat :)

Reagovat

fx: Pusť se do toho ;-) To tak chválíš, že by mě to samotného zajímalo :-P

8
Pattrick
Reagovat

Já nevím, mě se nelíbí ty dvojice, to je jako když byli po těch skupinách, šprti, atleti a tak.. mám raději když jedou za sebe .. ale twist na konci dílu byl zajímavej : ) Jen trošku Danielle nám zestárla v obličeji a Rachel jsem měl rád : )

9
fx
Reagovat

Nick Flyer: Bohužel, na to by nebyl dostatek času.. Chodím do práce a do toho píšu bakalářku a připravuju se na státnice.. Tudíž by to časově hodně drhlo.. :-/

Pattrick: Mně dvojice moc nevadí, protože to ozvláštní začátek, zkomplikuje hru a po pár dílech se od toho stejně ustoupí, jako obvykle.. Každopádně já jsem rád hlavně za ty tři dvojice.. Jordan hlouposti se budu moct zase smát, Evil Dicka budu moct nenávidět a Rachel budu fandit.. Ačkoliv většina domu ji asi nebude moct vystát (tím líp) :o) A s tou Danielle máš pravdu, je to docela znát.. Každopádně jsem hlavně zvědavý, jestli bude nakonec zase hrát s Dickem, nebo jestli ho podrazí a pojede sama za sebe.. Raději bych viděl tu druhou variantu.. A ani ona určitě nechce zase skončit druhá ;-)

10
Pattrick
Reagovat

Podle mne Dick a Danielle hrajou že se zase nemají rádi, moc bych jim to nevěřil : ) Myslím, že hrajou spolu a pojedou stejnou hru jako předtím a já Dicka mám rád :D Kdyby tam byla Natalie a Jessie (tak ty bych nepřekousl, absolutní nesnášenlivost vůči nim)

Reagovat

Tak mi sem aspoň někdo napište ten super twist :-D

12
fx
Reagovat

11: SPOILER HoH musí nominovat dvojici, přičemž jeden z nich vypadne a druhému zajistí další tři vyřazování imunitu.. Zároveň se ten člověk nebude moct účastnit soutěží, tudíž nebude moct ani pomáhat své „alianci“.. Třeba Danielle už mluvila ve zpovědnici o tom, že by mohla chtít, aby byli nominováni ona s Evil Dickem a ona se ho zbavila.. Tudíž z týmů (všichni hrají v párech) se najednou mohou stát nepřátelé.. ;-)

13
TK
Reagovat

Skoro jsem ty dvojice trefil: (Evel Dick & Daniele, Brendon & Rachel, Jeff & Jordan), takže tam máme hned dva vítěze (Evel Dick, Jordan), kteří si mohou podruhé odnést výhru. Dalším twistem bylo, že dvojice museli vytvořit i noví hráči a jejich osudy tak budou propojené (takže stejný nápad, jako u Big Brother 9, kdy byli hráči přiděleni do dvojic ke svým „Soulmates“). Dvojice, která vyhraje HoH, bude mít imunitu a bude nominovat jinou dvojici na vyřazení. Nominovaná dvojice se tak bude muset obrátit proti sobě a lobbovat sami za sebe, protože jeden z nich vypadne.
A třetím twistem je, že hráč, který hlasování přežije a zůstane ve hře, bude mít imunitu až do okamžiku, kdy už bude zůstávat jen 10 hráčů (kdy se hra změní, dvojice se rozpadnou a z vyřazených hráčů se začne tvořit porota). Teď je jich tam 14, takže tento „merge“ nastane za 4 týdny. Producenti si tak pojistili, že jim „nováčci“ nevyřadí hned všechny „hvězdy“ jednu po druhé, aspoň jeden ze dvojice se na obrazovce ohřeje déle.

14
TK
Reagovat

Nejlepší hlášky dílu:
Kněz Keith: „Jakmile mi skončí služba v kostele, jdu prohánět holky. Vždyť přece bůh řekl: Milujte se a množte se!“

Metalista Adam se zálibou v seriálu Beverly Hills 90210: „Evel Dick je pro mě hrdina. Měl jsem radost, jakoby do domu vstoupila samotná Tori Spelling.“

Rachel během soutěže HoH: „Jezdit na banánu je zábava až do chvíle, než vám něco vystříkne přímo do obličeje.“

15
fx
Reagovat

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Evil Dick opustil dům Velkého bratra.. Nikdo pořádně neví proč.. Ani Danielle to dlouho produkce nechtěla říct (a ani Dick jí nic neřekl).. Danielle získává zlatý klíč, má pojištěné místo v TOP 10 a příští tři týdny bude při soutěžích mimo hru..

16
fx
Reagovat

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Tak to bylo kvůli nějakým osobním důvodům.. Danielle bylo řečeno, že se to netýká nikoho, koho zná (ačkoliv byly zvěsti o čemsi s jejím bratrem).. Každopádně Evil Dickova fotka je už údajně černobílá, tudíž je to oficiální.

Reagovat

Tak to už zní líp ten twist než jen navrácení starých hráčů nebo hraní v párech ;-)

18
TK
Reagovat

fx:
Já jsem zase četl, že se ty rodinné problémy týkaly Dickovy přítelkyně. Jiné spekulace zase tvrdily, že byl Evel Dick diskvalifikován kvůli porušení pravidel (prozradil na internetu, že se objeví v BB13).
Každopádně je to škoda, na Evel Dicka jsem se docela těšil.

19
fx
Reagovat

18: Já ho osobně nesnáším, takže mi moc scházet nebude.. Ale zase by mě asi bavilo ho nesnášet a určitě by tu sezónu ozvláštnil.. Jinak nemyslím si, že by to bylo kvůli tomu, že někde prozradil svoji účast.. Evil Dick je až příliš výrazná postava na to, aby se ho CBS zbavila.. ;-)

20
Ondy
Reagovat

Heyo. Big Brother 14 USA je na spadnutí. Už je vyhlášen casting a jednu dobu prý dokonce brali přihlášky i od evropanů.

Přidat komentář