Panáček v reality show

Big Brother 10: Alenka v říši divů

10. Srpen 2009 | napsal(a): | reality show: Big Brother

Další tématický týden v domě britského Big Brother 10 se inspiroval ve známém díle Lewise Carrola Alenka v říši divů a na každého soutěžícího připadla nějaká postava z této dětské knížky. Například Sivash se tak zhostil role Bílého králíka posedlého přesným časem, Rodrigo byl Kočkou Šklíbou (jeho úkolem bylo vyskočit na větev stromu a doširoka se usmívat, kdykoliv se z reproduktorů ozvala nějaká populární píseň, v jejímž textu se zpívalo o úsměvu).

Dogface jako Kloboučník se zase měla naučit rozpoznávat 25 druhů čajů, [singlepic id=142 w=160 float=left]Oživlé hrací karty (Bea, David, Lisa a Halfwit) musely sníst koláče s nezvyklou přísadou (prasečí oči a ocásky, kořen wasabi). Roli samotné Alenky se zhostila Hira, ta měla mimo jiné za úkol sníst bez pomocí rukou obrovský dort a najít v něm klíč od místnosti. Hira se s tímto úkolem obětavě prala 5,5 hodiny, než se jí povedlo dortem prokousat. Všichni obyvatelé tyto soutěžní úkoly splnili, takže se po dlouhé sérii neúspěchů mohou opět těšit na luxusní týdenní rozpočet.

Pravidelné tajné nominace na vyřazení probíhaly běžným způsobem až do chvíle, kdy Siavash odmítl říct štábu, koho by chtěl nominovat. [singlepic id=143 w=160 float=right]Očekával, že za to dostane trest a bude automaticky nominovaný sám. Jenže se přepočítal, Velký bratr se rozhodl, že potrestáni budou kolektivně všichni obyvatelé a všech 10 bude předhozeno do diváckého hlasování. Netradičně se ale změnil systém posílání hlasů, obvykle se hlasuje pro toho, koho chtějí lidé vyhodit, tentokrát se to obrátilo a diváci museli posílat hlasy všem hráčům, které chtěli v soutěži ponechat. Vypadnout měl ten hráč, který by byl nejméně populární a dostal nejméně hlasů. Při tomto obráceném systému sice televize více vydělá na zaslaných SMS a vyhlašení výsledků je napínavější, jenže snadno na to doplatí hráč, na kterého diváci trochu zapomenou. Tentokrát se to vymstilo Hiře , která dostala jen 5,65% kladných diváckých hlasů. Při svém odchodu z domu Velkého bratra se sice nemusela obávat obvyklého nenávistného bučení diváků, nebyla zas až tak nenáviděná, jenom byla nudná a nic zajímavého televizním divákům za svůj krátký pobyt v domě nepředvedla.

Pokračování příště

videa ke stažení

– Všechny epizody Big Brother 10 ke stažení

související články

Big Brother 10: Něco na té Noirin je
Big Brother 10: Velký útěk
Big Brother 10: Happy Birthday, Big Brother!
Big Brother 10: Přijel k nám cirkus!
Big Brother 10: Italská domácnost
Big Brother 10: Na dvoře krále Jindřicha VIII
Big Brother 10: Love is all around
Big Brother 10 – rekapitulace prvního týdne

Big Brother

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Pattrick
Reagovat

Bylo mi ji velmi líto :-X, jak chudák říkala, že ji nesnáší a brečela :-/, ale nedivím se jim, já jsem si ji také moc nevšiml

Přidat komentář