Panáček v reality show

Big Brother 10: Něco na té Noirin je

4. Srpen 2009 | napsal(a): | reality show: Big Brother

Zatímco minulý týden v britském Big Brother 10 se nesl ve znamení řecké kultury a kuchyně, další týden už tak pestré soutěže neměl. Hlavní úkol o týdenní rozpočet byl vcelku jednoduchý: soutěžící mohli proniknout do tajů černého divadla a naučit se choreografii dvou písniček, Could It Be Magic od Take That a Something Kinda Ooh od dívčí skupiny Girl’s Aloud.

To, jestli soutěžící svůj úkol zvládli, měli tentokrát rozhodnout diváci, kteří hlasovali v internetové anketě. Škodolibým divákům je ale těžké se zavděčit, obyvatelé domu údajně úkol nesplnili a musí opět další týden vydržet s omezeným rozpočtem. Štáb Velkého Bratra jim ale přece jen za snahu slíbil jeden token a speciální překvapení (které skutečně stálo za to, viz dále).

Přestože tento soutěžní úkol byl docela krátký, v domě se stejně děly věci. A všechno se točilo kolem atraktivní Noirin, jejímž půvabům už od prvního soutěžního soutěžního dne podlehli všichni (heterosexuálně zaměření) muži v domě. Nejdříve to byl Sree, který nemohl dlouho pochopit, že jeho posedlost je Noirin nepříjemná. Poté se do úplně stejné situace dostal Marcus, také jemu Noirin marně vysvětlovala, ať si nedělá žádné naděje, protože nepřišla do domu hledat lásku, když nedávno skončila vztah se svým expřítelem. Pak ale před týdnem překvapivě začala [singlepic id=140 w=160 float=right]koketovat se Siavashem, což by čekal málokdo, Siavash se od začátku držel zkrátka, důvodem byla jeho přítelkyně mimo dům Velkého Bratra (teď už vlastně jen expřítelkyně), ale teď se najednou s Noirin vášnivě líbají. Když se o tom dozvěděl Marcus, zuřil, nechtěl už s oběma ani promluvit a trucoval jako malé dítě. Ale také Siavash měl být jen přestupní stanicí, Noirin totiž před Dogface přiznala, že si s ním jen zahrává a víc se jí líbí nováček Tom. Než to ale stihla Tomovi říct, tento svalovec se začal v domě nudit a dobrovolně soutěž opustil, podobně jako o pár dní dřív Kenneth.

Štábu Velkého Bratra tak opět ve hře chyběl jeden hráč, proto si připravili speciální překvapení a poslali do domu nového soutěžícího převlečeného za poslíčka s jídlem:

Jakmile odložil motocyklovou helmu, připravil velký šok hned dvěma lidem: byl to totiž Noirinin americký expřítel Issac Stout, [singlepic id=141 w=160 float=left]se kterým se poznali už při natáčení reality show MTV The Real World: Sydney. Zatímco Noirin si „najednou“ uvědomila, že Isaaca stále miluje a byla ráda, že spolu budou v domě Velkého Bratra, Siavash byl rázem bílý jako stěna, obával se, jestli si s ním rázný Američan nepřišel ručně vyjasnit tu líbací aférku. Uvědomil si také, že se stal jen trapnou loutkou ve hře irské krásky Noirin.

Noirin a Isaac si ale společného pobytu nemuseli užít dlouho, protože v tajných nominacích nejvíc hlasů dostala právě Noirin a vedle ní se o divácké sympatie ucházel ještě Marcus. V pátečním vyřazování ale musel dům jen jeden z těchto dvou: Noirin (celkem 60% diváckých hlasů). Krátce potom soutěž opustil ještě Isaac , kterého to po tomto výsledku pochopitelně přestalo bavit.

Pokračování příště

videa ke stažení

– Všechny epizody Big Brother 10 ke stažení

související články

Big Brother 10: Velký útěk
Big Brother 10: Happy Birthday, Big Brother!
Big Brother 10: Přijel k nám cirkus!
Big Brother 10: Italská domácnost
Big Brother 10: Na dvoře krále Jindřicha VIII
Big Brother 10: Love is all around
Big Brother 10 – rekapitulace prvního týdne

Big Brother

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Zack
Reagovat

Tam si každý chodí a odchází jak se jim zachce:) Co by za to dalo tolik lidí být na jejich místě…

2
Maron
Reagovat

Mě by jenom zajímalo, jestli učastnící, kteří odstoupí d soutěže musí zaplatit pokutu.

3
TK
Reagovat

Maron:
Tak o pokutě nic nevím, ale produkci tyto odchody jistě přidělávají hodně starostí, protože jim to narušuje připravený vysílací plán. Jakoby už tak neměli dost starostí s tím, že BB10 je v Británii v tuto chvíli vůbec nejméně sledovanou řadou ze všech deseti ročníků…

Přidat komentář