Panáček v reality show

Big Brother 10: Italská domácnost

4. Červenec 2009 | napsal(a): | reality show: Big Brother

Pro tento týden si štáb britského Big Brother pro své soutěžící vymyslel několik úkolů, které měly jedno společné téma: Itálii a vše, čím se tento stát na Apeninském poloostrovu ve světě proslavil, od sportu, jídla, kultury až po módu. Tři hráči (Halfwit, Rodrigo a Karly) se tak třeba museli přestrojit za slavné tři tenory, naučit se skladbu Nessun Dorma z opery Turandot Giaccoma Pucciniho a přednést ji před ostatními spolubydlícími:

Na Marcuse a Noirin připadla role umělců, kteří mohli před malířským plátnem popustit uzdu své fantazie. Jejich výtvory pak osobně posoudil kritik umění a porovnával je s kvalitou díla, které ve stejné chvíli namalovala šestiletá holčička (aby Marcus a Noirin svůj úkol splnili, museli dostat lepší známku než holčička). Siavash, který si sám potrpí na extravagantní módní kreace, dostal za úkol nosit vskutku netradiční a nepohodlné kostýmy, kdykoliv pak se z reproduktorů ozval úryvek písně Vogue, musel doběhnout na předváděcí ostrůvek, zaujmout pózu pro fotografa a nehnutě vydržet do okamžiku, kdy se znovu ozvala stejná skladba:

Sree a Dogface měli na starosti stánek s italskou zmrzlinou. Kdykoliv se během následujících 24 hodin (tedy i uprostřed hluboké noci) ozvala z reproduktoru skladba O Sole Mio, [singlepic id=128 w=160 float=left] museli vzít telefonickou objednávku a připravit v časovém limitu Velkemu bratrovi několik kornoutků zmrzliny s přesně určenými příchutěmi. Jak ale správně předpověděl Marcus, jakýkoliv úkol, v němž je zapojen Sree, je automaticky předurčen k nezdaru. Sree si nedovedl zapamatovat ani jednu objednávku, takže tento úkol skončil fiaskem (alespoň si obyvatelé domu mohli pochutnat na zmrzlině). Většinu „italských“ úkolů ale soutěžící splnili, takže další týden mají k dispozici luxusní rozpočet 5 liber na osobu a den.

V tajných nominacích dostal od svých spolubydlících nejvíc hlasů opět Halfwit, už počtvrté v řadě jej čekalo páteční vyřazování. Jeho velké přání, aby se v něm mohl utkat se Sreem, se mu kupodivu splnilo. Diváci se rozhodovali mezi těmito dvěma a naprosto jednoznačně (85% hlasů) vyřadili ze hry Sreeho .

videa ke stažení

– Všechny epizody Big Brother 10 ke stažení

související články

Big Brother 10: Na dvoře krále Jindřicha VIII
Big Brother 10: Love is all around
Big Brother 10 – rekapitulace prvního týdne

Big Brother

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
TK
Reagovat

Marcus u mě opět stoupl po tom, jak se v pátek ve Zpovědnici postavil Velkému bratrovi. Naprosto jsem s ním souhlasil, štáb skutečně měří dvojím metrem. Marcus dostal důrazné napomenutí jenom proto, že se pustil do Sreeho (protože to je Ind a štáb nechce podruhé riskovat obvinění z rasismu, jako tomu bylo u Shilpy). Zato Sree žádné napomenutí nedostal, když se v „česnekové hádce“ posmíval Halfwitovi, že je dyslektik a neví, kolik je 15 krát 15. Kvůli tomuto výroku dostala televize Channel4 od diváků řadu stížností. K žádnému potrestání Sreeho ale produkce nepřistoupila.

2
Zack
Reagovat

Konečně je Shree venku, Halfwit postoupil 4x za sebou, stalo se to vůbec někdy v BB UK? Nechci vyspoilerovat jména, jen by mě zajímalo, zda se to někdy stalo.

3
Pattrick
Reagovat

heh :D pecka docela

4
me2d
Reagovat

konečně je ten infantilní naivka pryč, u mě značně poklesnul taky tím, jak si npřipustí, že by moh prohrát. To stou dyslexií bylo fakt za hranicí a jestlli je tohle indická kultura, tak zlatá Evropa a jenom nechápu, jak může bejt takovýdle hovado předsedou studentů.

Stádo kolem Lisy asi nominuje znova H a asi Marcuse, je to škoda, myslim, že Rod je takovej swing vote, ale jestli bude alibista, tak je to jistý.

5
TK
Reagovat

Sree je sice prezidentem studentského výboru na univerzitě, ale často se chová jako malé děcko, když není po jeho, tak se vzteká. Pak utíká žalovat k Lise a celou situaci dokonale překroutí. Ta jeho finta na balení holek spočívala jednouduše v tom, že si hrál na „rozpačitého studenta z Indie se směšným přízvukem“, veze se tak na vlně filmu Milionář z chatrče. Na holky na diskotékách to možná zabírá (viz YouTube), ale vydržet s ním delší dobu v domě musí být utrpení, Noirin opravdu nezávidím.
Při hádkách s Marcusem zneužíval toho, že je pod ochranou štábu a v domě je zakázané fyzické násilí, takže schválně provokoval.

Přál bych si, aby vypadla Lisa, ale to se asi nestane, protože nebude mít dost nominačních hlasů, ne všichni ji ještě prokoukli. Takže to příští týden vidím na Halfwit vs Kris.

6
me2d
Reagovat

kdyby byl souboj mezi H a Chrisem, tak by to bylo dobrý, ale nevěřim, že by se M a N a S dohodli a dali Chrise, spíš bych využil toho, že Rodrigo nominuje CHarlieho a bejt jima, tak se k němu přidaj.

7
Pattrick
Reagovat

Rodrigo nedá Charlieho .. jenom se škádlí a co se škádlívá :D páč minulá epka byla zakončena docela drsně :D

Přidat komentář