Panáček v reality show

Big Brother 10: Přijel k nám cirkus!

11. Červenec 2009 | napsal(a): | reality show: Big Brother

Tento týden si soutěžící v britském Big Brother 11 mohli zahrát na cirkusové umělce a zajistit si tak rozpočet na další dny. Halfwit se tak třeba ujal role zázračného vrhače nožů a Dogface byla jeho půvabná asistentka. Ještě štěstí, že se místo nožů používaly balónky naplněné barvou, protože Halfwit umí všechno možné, jen ne správně házet a většina zásahů mířila přímo na Dogface. Ta pak musela štáb požádat o extra ochranné pomůcky, protože měla vážné obavy o poškození svých silikonových předností:

Kris a Karly si zase mohli vyzkoušet úlohu provazochodců a Charlie balancování na jednokolce. Lisa a Rodrigo se měli naučit choreografii svůdného tance s vějíři, [singlepic id=129 w=160 float=left]který pak měli předvést v „nahatém“ kostýmu s přišitými intimními partiemi. Na zbývající trojici (Siavash, Marcus a Noirin) zůstala úloha siláků, kteří měli předvést své svaly a na lanu utáhnout nákladní auto na předepsanou vzdálenost. I přes velkou snahu soutěžící nesplnili potřebný počet úkolů a další týden se tak budou muset spokojit s omezeným rozpočtem 1 libry na osobu a den.

Tajné nominace dopadly podle očekávání, opět naprostou většinu hlasů od spolubydlících dostal Halfwit (už popáté v řadě, takže už si na to začíná zvykat, že jej čeká páteční vyřazování). Druhým nominovaným byl Marcus, ale tím počet nominací neskončil. [singlepic id=130 w=160 float=right]Protože někteří obyvatelé neustále porušují základní pravidlo, že nesmí ostatním prozrazovat, koho budou nominovat, štáb Velkého bratra udělil Charliemu, Krisovi a Dogface za trest bobříka mlčení, několik hodin nesměli ani pípnout. Ani jeden z nich ovšem bobříka mlčení nevydržel, takže všichni tři byli také přidáni na seznam pro divácké hlasování. Nutno říct, že k velké radosti diváků, protože u veřejnosti se Halfwit těší popularitě, kdežto někteří z dodatečně nominovaných hráčů už zas tak oblíbení nejsou. Podle toho dopadlo i hlasování a vyřazen byl Kris , který dostal 63% hlasů.

Příští týden se v domě Velkého bratra budou slavit 10.narozeniny této reality show ve Velké Británii a štáb má nachystáno několik překvapení. Do domu nejprve vstoupí populární soutěžící ze všech předchozích 9 ročníků a se současnými obyvateli si to rozdají v disciplínách, které už se dřív na televizních obrazovkách proslavily. V pátek 17.července pak ihned po vyřazení dalšího hráče vstoupí do domu skupina čtyř nových soutěžících.

videa ke stažení

– Všechny epizody Big Brother 10 ke stažení

související články

Big Brother 10: Italská domácnost
Big Brother 10: Na dvoře krále Jindřicha VIII
Big Brother 10: Love is all around
Big Brother 10 – rekapitulace prvního týdne

Big Brother

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Zack
Reagovat

Díky za článek. Jsou to prázdniny s Big Brotherem na Panáčkovi.com :)

2
Pattrick
Reagovat

Charlie taky dostal za to, že mluvil o nominacích? Já myslel, že on to měl jenom za úkol?

3
Pattrick
Reagovat

Mě se líbilo, když jim Brother říkal, kdy „promluvili“ .. :D V 16:32 hm, hm, hm hm hm .. :D Atd. :D

4
Tom
Reagovat

připadá mi že štáb je k nim příliš schovívavý oproti jiným ročníkům :)
mimochodem, opravdu bude na COOL odvysílán Big Brother ?

5
Zack
Reagovat

Tom: Podle všeho o tom uvažují:
http://vyvoleni3.com/?p=968

6
fx
Reagovat

Pattrick: Nn, dostal to kvůli hovoru o nominacích.. To jen ostatní soutěžící si mysleli, že mlčí proto, že dostal nějaký úkol ;-)

Tom: Nikde však nebylo řečeno, o jakou mutaci BB se bude jednat.. Osobně, jak už jsem tady psal v jiné diskuzi, spíš doufám, že půjde o Amerického BB ;)

7
fx
Reagovat

Jsem zvědavé na nové houseguesty.. Už mě v tom domě nikdo nebaví a taky se tam nic neděje.. Tak snad se to aspoň trochu změní ;-)

Ono celkově ani US verze letos není nic moc :-(

8
Pattrick
Reagovat

Aha, tak jsem to blbě pochopil ..

Mě se cast v US verzi líbí, ale nelíbí se mi twist, snad to bude jenom tak tři vyhazovy a pak tralalá do normálních kolejí .. já už jsem totiž naštvanej za nominace, takže už to zase začíná :-(

9
Pattrick
Reagovat

Na oficiálních stránkách vede Rodrigo a včera jsem byl na anglickéch foru a zeptal jsem se komu fandí a řekli že Rodrigovi, zajímavé :)

10
makon
Reagovat

Nachází se v domě ňáka místnost, která ještě nebyla otevřena.

11
me2d
Reagovat

teďka to vidim, že vypadne Carly, má sice hezkej ksicht a postavu, ale aby se nějak uplatnila, tak by jí musela dabovat Bohdalka, jinak Carly je trapná, nudná a s Lisou měla vypadnout už dávno. Chápu, že jsou lidi , který někoho nesnášej, v jejim případě Half., ale přece to nemůžu řikat nahlas, tak se chová jen idiot.

Jinak ty nominace byly krásně dohodlí, zajímalo by mě , kdo zbulíkoval Rodriga a dobrý bylo, jak srabi nedávali nikdo Half..

12
Pattrick
Reagovat

jj, také si myslím, že Carly končí :)

13
Pattrick
Reagovat

A jinak US Big Brother, no, už to začíná být pěkný teror

14
me2d
Reagovat

mě zatím ten US bb moc nebaví, ti hráči jsou takový moc namachrovaný, ale to jsou asi všici US občani.

15
Pattrick
Reagovat

Vždycky tam jsou namachrovaní, ale už 5 den se takhle hádat. Mě se na tom líbí, že se projevují jejich vlastnosti, nehrajou nic na kameru a prostě taktizují .. Většina z nich udělá všechno, aby se zachránila, což bylo vidět u Lydie, která se mi bohužel zhnusila

Přidat komentář