Panáček v reality show

Big Brother 10: Love is all around

21. Červen 2009 | napsal(a): | reality show: Big Brother

Jaký by to byl Big Brother plný mladých lidí, kdyby mezi nimi nepřeskočila nějaká jiskra. Jako první se do sebe zakoukali Kris a modelka Sophie a nyní spolu kromě lože sdílejí i každou volnou minutu. Ne každý ovšem jejich podezřele rychlému vztahu věří. Také Velký bratr si obě hrdličky pozval do Zpovědnice a varoval je před vážným porušováním pravidel hry týkajících se falešných vztahů hraných jen na kameru (otázkou ale je, jestli takové pravidlo vůbec existuje).

Jako důkaz jim Velký bratr přečetl záznam jejich hovorů s ostatními soutěžícími, v nichž se Kris i Sophie svěřovali, že v domě není nikdo, do koho by se mohli zamilovat. Jakmile oba slyšeli záznamy toho, co jeden o druhém říkali, trochu je to na chvíli zaskočilo (nepočítali s tím, že by někdy jejich soukromé rozhovory Velký bratr takhle nahlas předčítal). Přesto jsou ale stále spolu a pokračují v tuli-tuli.

Ale není to jediný pár v domě. Začátkem týdne indický student Sree překvapivě vyznal lásku Noirin, ta mu ale nedokázala jednoznačně vysvětlit, [singlepic id=126 w=160 float=right] že ona k němu podobné city ani náhodou nechová a že je jí naopak Sreeovo vlezlé chování a neustálé pronásledování na každém kroku nepříjemné. Místo toho přistupuje na flirtování s „Wolverinem“ Marcusem a to přímo Sreeovi před očima. Klidně tak třeba veřejně Marcusovi slíbila, že mu za plechovku piva někdy ukáže svá prsa (a pak také jistý zábavný trik, ke kterému potřebuje ještě dvoje ramínka na šaty…). A divák se tak může škodolibě u obrazovky bavit, jak neoblíbený Sree trpí, když jen bezradně sleduje, jak mu Marcus přebírá „jeho“ dívku.

Na jiné myšlenky mohl Sree přijít během soutěžního úkolu, v němž se mělo 6 obyvatel převléct do kostýmů tancujících květinu a tancovat do rytmu hudby tak dlouho, až překročí definovaný časový limit, který jim ovšem Velký bratr dopředu neoznámil (byly to 3 hodiny 27 minut). Protože tento limit neznali, vydrželi tancovat dokonce 5 hodin 45 minut. Úkol tak splnili a získali 4 tokeny (platidlo v domě Velkého bratra, díky němuž si mohou předplatit teplou vodu, fén na vlasy, kulmu na vlasy anebo alkohol).

V jiném soutěžním úkolu se zase všichni obyvatelé museli podle videa naučit taneční choreografii k písničce Ole Bamboo z muzikálu Chitty Chitty Bang Bang. Výsledek jejich snažení pak posoudil choreograf v režijní místnosti, a přestože zaregistroval několik drobných chyb, celkové jejich výkon hodnotil kladně, a soutěžící tak na další týden vyhráli luxusní rozpočet ve výši 5 liber na osobu a den.

V tajných nominacích na vyřazení dostal od svých spolubydlících celkem devět hlasů Halfwit, který pochází z velmi bohaté rodiny a ostatním se možná nelíbí také to, [singlepic id=127 w=160 float=left] že je na intelektuální značně vyšší úrovni než oni, a proto mu nikdo moc nerozumí. Druhým nominovaným se stal černý rapper Cairon (ten ale dostal jen čtyři hlasy), nejčastějším důvodem pro jeho nominaci byla hádka, kterou měl se Shreem, a pak také to, že v domě pořád jenom spal. Rozhodovali ovšem diváci a jejich verdikt byl, že v pátek musel dům opustit Cairon, dostal celkem 74% hlasů.

videa ke stažení

– Všechny epizody Big Brother 10 ke stažení

související články

Big Brother 10 – rekapitulace prvního týdne

Big Brother

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
Zack
Reagovat

Děkuju moc za článek bez jakéhokoliv zpoždění, toho si fakt moc vážím.;)
Mohl by jsi TK, tady do diskuse napsat ke každému soutěžícímu maximálně jednu dvě věty po dvou týdnech sledování? Zajímají mě tvé osobní názory na ně, schválně zda jsou podobné s mýma. :)

2
TK
Reagovat

Jasně, rád si přečtu názory i dalších diváků, teda pokud to ještě někdo jiný sleduje :-) Někteří hráči se ale ještě moc neprojevili, protože jsou tam jiní, kteří strhávají pozornost kameramanů na sebe a na další nezbyde čas.

V tuto chvíli je mým favoritem na vítězství Marcus, někdo by možná nesouhlasil, protože je sexista, ale v hádkách má často chytré postřehy, zřejmě se teď upřímně zakoukal do Noirin. U ní mi vadí, že si nedokáže sjednat respekt a poslat jednou provždy toho slizouna Sreeho do …, chtěl jsem říct do patřičných mezí. Doufám, že bude další týden Sree nominovaný, aby ho diváci konečně vyhodili. Nezávidím soutěžícím, že s ním musí žít v tak uzavřeném prostoru.
Halfwit je mimoň, ale je zajímavé sledovat, jak na něj reagují ostatní, ještě by tam mohl zůstat. Angel je EMOň, ta si pobyt v domě rozhodně neužívá, připomíná mi smutného cirkusového klauna anebo drsnou agentku KGB, která by své spolubydlící v noci klidně podřízla. Uvědomuje si, že nemůže diváky oslovit krásou jako ty dvě blondýnky, proto zkusila to koupání v bazénu na Evu. Její protestní hladovka byla taky jen kvůli kamerám, nebylo to tak zajímavé, abych to psal do článku.
Kris je sukničkář, který si chce s Dogface jenom užít. Naopak Dogface to zřejmě myslí vážně, je docela milá, překvapila mě, myslel jsem, že tam chtěla být jen kvůli kariéře fotomodelky, že bude namyšlená a neustále tam bude prezentovat jen ty své přednosti. Přesně to tam totiž dělá barbína Karly, bez makeupu ráno ani nevstane. Pro její silný skotský přízvuk a slangové výrazy ji dost špatně rozumím.
Rodrigo mi připomíná spíš postavičku z filmu Speedracer, je taky takový umělohmotný.
Lisa a Siavash asi jediní ví, co se v domě děje, mohli by se dostat daleko.
Charly– kdo je to?

Příští týden by do domu měli vstoupit noví hráči, uvidíme, kdo to bude a jak to změní situaci.

3
_static
Reagovat

no tak kdybych měl já zhodnotit tento týden, tak fakt jsem nemohl z toho šestihodinového „big dance“ našich „dancing flowers“ :D .. (jen mě napadlo, to si jako nemohli třeba zajít ani na wc? ) .. Jinak co se týče obyvatel, Sree mi přijde vlezlý, no ale je naivně zamilovaný a ty jeho kecy jsou fakt k nevydržení, ale zase tak moc mi nevadí.. (sám nevím proč, protože takové lidi nemusím), Noirin, jak se zezačátku týdne složila kvůli brýlím, no budiž.. ale stejně se mi to její provokování Sreeho s Marcusem nelíbí.. Nevím, co na to teda řeknou britští diváci, ti se možná baví.. Marcus mi je nesympatický od začátku, nevím proč.. Angel, no taky mi místy připomíná tichého masového vraha, který se samotářsky domem nepozorovaně pohybuje a v lepším případě sbírá motýly (můry?).. No její hladovka kvůli Noirin a jejím brýlím.. no taky mi to spíš přišlo jako hra na kameru.. Dogface a Karly, pořád se mi holčiny semtam pletou, ale Dogface mám radši.. Vztahu s Krisem moc nevěřím (a zase mi nepřišlo, že by je tak často spolu ukazovali).. Kris a Siavash mi přijdou zatím no.. tací nijací, naopak Charlie mi zase přijde celkem v poho.. dobře si vystřelili z Halfwita při hře „na schovávanou“ a taky mě rozesmál v Diary room, když nominoval (poté, co prozkoumal celou místnost) a neznal ani jméno Halfwita.. :D U Lisy mám trochu problém s angličtinou, ale jinak mi přijde jako jeden z nejzajímavějších typů v domě, mohla by to dotáhnout daleko no.. Rodrigo, tak ten se zatím nějak moc neprojevil, je nekonfliktní (připomíná mi trochu Kačenku z VV :D – no a taky se možná dostane daleko stejně jako ona a při první nominaci vyletí).. S pátečním eviction jsem namíru spokojený.. Ten kdo vypadnul (nebudu jmenovat), si to rozhodně zasloužil..

4
fx
Reagovat

Takže taky přidám mé osobní hodnocení soutěžících..

Zatím asi nejvíce sympatičtí jsou mi tito:
– Halfwit – týpek, se kterým bych v reálu určitě hodil řeč, má zajímavé názory, je trošku mimoň a působí tak neskutečně v pohodě..
– Angel – nevím proč, ale něco je mi na téhle podivínce silně sympatické, určitě bych ji rád viděl v domě ještě dlouho :)

Lidé, k nimž mám neutrální vztah:
– Marcus – zatím ničím nezaujal
– Dogface – nezajímavá osůbka, která se dle mého soudu moc neprojevuje
– Carly – taktéž nijak zajímavá, kdyby vypadla, snad bych si toho ani nevšiml
– Siavash – bez komentáře, nebaví ani nevadí
– Lisa – pořád nevím, co si o téhle typce myslet
– Charlie – zatím se taky nějak extra neprojevuje

Lidé, kteří mi vyloženě vadí:
– Kris – nafoukaný sukničkář, typ jaký nemusím
– Rodrigo – prosťáček, který si myslí, že má patent na rozum – jeho odsouzení negativismu Angel, naivní názory ohledně drog atp mě opravdu dostávají ;-)
– SREE – tak tohohle člověka opravdu nemůžu vystát.. jeho neustálé omílání slova „respect“ už je vskutku iritující a jeho falešná osobnost spolu se slizkou strategií opravdu leze na nervy

Osoby, k nimž mám zvláštní vztah:
– Noirin – v podstatě by mi přišla jako prosťačka a nijak zajímavá osoba, v současnosti ji mám ale dost rád za to, jak trápí Sreeho :)))

5
Zack
Reagovat

Halfwit – sice mimoň, ale taky bych si s ním rád pokecal, má docela zajímavé názory a ještě zajímavější přízvuk :)
Angel – opravdu negativní, ale zajímavá osoba
Marcus – nevím, nesympatický, ikdyž jak píše TK, v hádkách má trefné názory.
Dogface – docela překvapila, city ke Krisovi ji věřím.
Kris – city k Dogface mu nevěřím, sukničkář.
Carly – hezký kukuč, to je vše, nerozumím ji ani slovo:/ ale u hry na ruštinu pobavila, když neřekla skoro nic :))
Siavash – neutral
Lisa – velký hráč, jde to na ni vidět, už jenom jak vyšla z nominací a pískala si.
Sree – nevím, zase tak nesympatický mi není, spíš mi je ho líto:)
Charlie – nominace, jak koukal za a pod křeslo mě fakt pobavila.
Rodrigo – ze začátku show favorit, teď už ne.
Noirin – vztah nebo spíše nevztah se Sreem ji to docela kazí, měla by mu jasně říci NE, tak si diváci myslí, že se bojí a chce být s každým za dobře, aby došla dále.

6
Zack
Reagovat

Tady je ta scénka s Charilem:
http://www.youtube.com/watch?v=Qc6TiOhQQZM

7
me2d
Reagovat

sree je fakt Apu, tim je fakt vtipnej, až se divim, že ho nevihoděj, jak je jednoduchej.
Nejlepší je fakt Hafwit, je nejlíp oblíkanej, je originální, a některý jeho názory maj hlavu i patu a je sranda sledovat, že třeba řekne nějako blbost, třeba si vzpomínám na alkohol, a nikdo se mu neodváží oponovat, ale na druhou stranu je u ostatních dobrý, že si nehrajou na chytrý.
Charly mi mluvou a chováním připomíná Sámera Krysu, Carly zas trošku myslim Karolínu z VV, takže v oblasti podobenství teda nejen, mě to baví sledovat.

8
Zack
Reagovat

jj ten Charlie a Sámer Issa, to je podoba…

9
fx
Reagovat

Hm, tak mě tedy Sree vůbec nepřijde jednoduchý.. Naopak na mě působí jako stratég, který má všechno až moc dobře promyšlené.. Snaží se situovat do role slušného hocha se správným žebříčkem hodnot a pokouší se všechny ostatní poškodit a ukázat je národu jako vulgární prasata.. Ve skutečnosti se tak ale mnohdy chová sám. Doufám, že vyletí z domu co nejdřív.. Kdybych měl být s takovým člověkem zavřený v jednom domě, nejspíš bych dostal nervový záchvat :-/

10
Pattrick
Reagovat

jj, já už při vstupu jsem si říkal, že vypadá a i mluva jak Issa

11
Zack
Reagovat

Možná až na tu orientaci, ikdyž člověk u Issy asi skutečně nikdy neví :-)))

12
Zack
Reagovat

TK: Jaká je po oficiálním webu druhá nejpopulárnější stránka? je to thisisbigbroter.com? Nebo jiná?

13
TK
Reagovat

Každý si může oblíbit jiný web, pro mě to je třeba Unreality TV anebo Digitalspy.

14
Hawk
Reagovat

Mr. Sertoi,Lalines are indeed why California is bankrupt, and they're a major reason why America is bankrupt as well.It isn't how they vote, it's how they suck on the resources of the Taxpayers to survive and reproduce.Also it is how they default like fo’ sizzle on Home Loans; and how the desire on the part of Whites to avoid them drove up Home Prices to unsustainable levels, thus helping to cause the housing bubble.And as an aside, whether AGW is real or not doesn't change the fact that if we add 150m more people to America, it will have a huge negative impact on the environment.

Přidat komentář