Panáček v reality show

Začal poslední britský Big Brother

11. Červen 2010 | napsal(a): | reality show: Big Brother

Ve středu ve Velké Británi odstartovala už jedenáctá a také definitivně poslední řada kontejnerové reality show Big Brother. Štáb televize Channel 4 se rozhodl s tímto formátem rozloučit ve velkém stylu a připravil si několik překvapení. Jedním z nich například je, že ihned po skončení této řady se vítěz vrátí do soutěžního domu na další dva týdny a bude soutěžit se 12 nejpopulárnějšími hráči z předchozích ročníků o titul Nejlepší hráč všech dob

Další novinkou bylo, že v úvodním díle si štáb pozval před brány domu Velkého bratra 81 předvybraných soutěžících, nikdo z nich ale netušil, kdo vlastně postupuje do samotné hry. Teprve v přímém přenosu bylo oznámeno 13 z nich, že se mohou nastěhovat do domu. Čtrnáctého soutěžícího pak náhodně vylosovala moderátorka Davina McCall. Ten ale ihned dostal tajný úkol. V domě bude působit jako agent štábu („krtek“), který bude podle pokynů spoluhráčům provádět různé sabotáže. Pokud ostatní hráči vypátrají, že je to krtek, tak bude ze hry vyloučen. A aby to neměl zas tak snadné, tak si musel na sebe obléci kostým krtka, na krk si zavěsit ceduli „Jsem krtek“ a v domě musí spát ve speciálně upravené krtčí noře…

Procházka domem Velkého bratra

Úvodní znělka Big Brother 11

videa ke shlédnutí

– Všechny epizody ke stažení

Big Brother

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
mapi
Reagovat

Uk BB vypada vzdycky super- moderatorka skvela , dum vzdy originalni a celkova prezentace na jednicku. Epizody jsem nevidela, ale z proma je to super :)

2
Cipela
Reagovat

No tak tohle s naším BB nedá ani srovnávat…

Reagovat

Tak doufám, že tu budou i nějaké rekapy ;-)

4
CZNeo
Reagovat

Loni jsem viděl poprvý (našel jsem zdroj, kde sledovat :) ) a bylo to super. Tak jsem se rozhodl sledovat i letos. Nápad s krtkem mě hodně baví

5
Cubbi
Reagovat

Výborná řada. výborní lidé, ti co se pro diváki zdáli příliš nudní nebo nesympatičtí jsou ted‘ celkem oblíbení a zajímaví. Co jem četl tak mezi nejfavorizovanější z Launch Night patřili – Josie, Steve, Nathan, Covan, JohnJames, Mario.. Takové neutrální – Caiomhe a Ife a velice neoblíbení byli Ben, Rachael, Dave, Shabby, Sushine a Corin. Ted‘ je to ale úplně jinak. Je vidět, že první dojmy dělají své. :)

6
Tommy
Reagovat

To Czneo: Kde to prosímtě sleduješ?

7
CZNeo
Reagovat

Buď online přes uktv playlist ( ) (Channel 4 LQ – VLC) nebo si to stáhnu z britskýho trackeru thebox.bz.

8
MJ
Reagovat

Tam je uz plno, kdyztak je jeste k dispozici http://all4nothin.net

9
fx
Reagovat

Už aby odstartoval BB US.. Ještě 24 dnů.. A zatím žádné spoilery :-/ Už potřetí jsem se odhodlal ještě BB UK zkusit ale zase mě to nějak nechytlo.. Asi to ani tak nebude špatnými housemates apod., jako spíš britskou angličtinou, která mě lehce uspává.. ;-)

10
Pattrick
Reagovat

fx .. taky se těším na US … = ) UK sleduju, ale není to tak zábavné jak US verze

11
88
Reagovat

chudák mole.. ty úkoly, co mu dávají, to je jasné, že to dělá on, když spí zvlášt v té noře.. Po tom balonu ještě navíc letěli nad ten barák a tam šlo vidět, že je prakticky nemožné to hodit přes zeď.. No a to s tou zeleninou ve výřivce, to už si snad každý domyslí..

12
Pattrick
Reagovat

Ono pak hlasování je důležité =) pokud jsou škodolibý a schválně ho budou chtít vyřadit, nebo napíšou jiné jméno, aby ho zachránili, tady se ukazuje charakter lidí

13
Zack
Reagovat

Když už jsme u těch kontejnerovek. Přečtěte si toto: http://vyvoleni3.com/?p=995 Česko Slovenští VyVolení by byli docela fajn :)

14
Daniel
Reagovat

O tom já pochybuji, protože jak víme tak třetí řada skončila propadíkem, ale je pravda že slovenská televize by je odvýsilat mohla i když i ta jejich druhá řada už nebyla sledovaná.

15
fx
Reagovat

Už se těším domů z práce.. BB US 12 začal :))))))

Přidat komentář