Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Superstar 2013: 6.finálový večer ovládl Adam s Veronikou! (28.4.) (rekap)

28. Duben 2013 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=6233 w=420]
6. finálové kolo Superstar poprvé přineslo od každého soutěžícího dva songy. První polovina byly songy věnované nejbližším a druhá nejspíš dle výběru produkce. 14 songů způsobilo, že se celý večer protáhl až skoro k půlnoci. Ale oproti jiným kolům nebylo šesté tragické a přineslo několik skvělých výkonů. A kdo se líbil nejvíc Vám?

Sabina – Don´t Cry

Merťas Sabina stále drží pozici jedné z největších favoritek soutěže. Song od Guns ´N´ Roses věnuje své mamince. Velká písnička na začátek velkého a dlouhého večera. Stále se mi moc líbí její hlas, je rozpoznatelný a libozvučný. Ale Axl Rose by určitě nebyl extrémně nadšený. Sabina na začátku trochu zakolísala, pak se do toho dostala, ale celkově nic nepředvedla. Vystoupení bylo ploché, bez emocí, bezkrevné a monotónní. Tady mohla použít grády, ale držela se při zdi. Slabý rozjezd.

DJ Vlado: Bývá téměř pravidlem, že každý favorit si během soutěže vybere svou slabou chvilku. A tentokrát to vyšlo právě na Sabinu. Nebyl to sice vyložený průšvih, ale na její možnosti to byl slabý výkon. V nižších polohách měla několik zakolísání a celkové podání bylo překvapivě ploché, což mě překvapilo, jelikož jsem čekal, že ze Sabiny budou emoce stříkat, protože by jich měla být po vypadnutí svého kamaráda Jardy plná. Na úvod to byl hodně vlažný čajíček a Sabina zůstala v té písní hodně za očekáváním.

Štefan – Viva La Vida

Merťas Stejně jako Sabina, i Štefan věnuje písničku své mamince. Energická pecka od slavných Coldplay je známá po celém světě a posluchači je milovaná. A na začátek musím říct, že k jeho hlasu se song hodí naprosto dokonale. Připomínalo mi to dost originál. Bylo to svižné, možná mohl o malinko víc přitlačit na pilu, pohyb je tradičně problém a hlasově? No, ač jsem se bavil, tak mi to přišlo hlasově nevyrovnané respektive místy to bylo dost falešné. Ale to všechno bych i přehlédnul, protože vystoupení jako celek bylo hodně dobré, lidi v hale se bavili a myslím, že i doma se nejeden divák pokyvoval do rytmu. Vážně tomu chyběl jen větší oheň na pódiu.

DJ Vlado: Není divu, že u diváků v sále Štefan bodoval, jelikož tahle hitovka je setsakramensky efektní. Pěvecky to byl ovšem šedivý průměr. Největší Achillovou patou se Itchovi staly falzety, které byly dost nejisté. V minulé SuperStar tato píseň zazněla hned dvakrát jako společná a pokaždé se mi to líbilo víc, stejně jako podání Petra Ševčíka, který tuto píseň zpívá na svých koncertech a umístil ji i na youtube. Pořád to ale bylo to lepší z obou Štefanových vystoupení.




Kristína – Family Portrait

Merťas Pink je v letošní řadě hojně zpívaná. Family Portrait je silná písnička, která vyzařuje mnoho emocí. No a děkovat mamince takto pesimistickou písničkou? Tady asi někdo nezná úplně obsah. Je to song plný bolesti. Nijak to nekoresponduje s děkovnou řečí v medailonku. Já ne že bych neměl Kristínu rád, ale mě hudebně absolutně nepřitahuje. Její hlas mi přijde nezajímavý a nevěřím, že by mohla na trh přinést něco inovativního. Navíc i charakterově mi nepřijde výrazná. Kristína se snažila o naléhavost a emoce, hlasově to špatné nebylo, zvedák to nebyl, ale jako vkusné vystoupení to beru. Nenadchne a neurazí. Já bych ale vyčetl ten výběr songu. Family Portrait není song, kterým se děkuje a jak řekl Habera, nejde jen o tóny, ale i obsah.

DJ Vlado: Kristína měla u mě tu smůlu, že ve třetí řadě české SuperStar jsem byl fanouškem Soni Pavelkové, která pro mě byla svého času podobná srdcovka jako Monika Bagárová nebo nyní Tereza, a její podání této písně patří k mým vůbec nejoblíbenějším výkonům ze všech řad SuperStar, proto pro mě šla Kristína do předem prohraného boje. Na celé čáře však prohrála i s podáním Bena Cristovaa z první federální SuperStar. Jiným slovem než dětská besídka se toto vystoupení nazvat nedalo. Na tuhle píseň ještě Kristína prostě nemá dostatečně odžito (což Soňa i přes nízký věk měla) a nemůže do ní dát dostatek emocí, což se zde v plné nahotě ukázalo. Nemluvě o tom, že svou angličtinou mi velmi připomněla legendární Aničku Dajdou. Jeden z nejslabších výkonů večera, který se Kristíně stal osudným.

Martin – I´m Sexy and I Now It

Merťas Martin svou píseň věnuje své sestře. Martin v Superstar o svou pozici neustále bojuje a každé kolo se musí snažit, aby zůstal na výsluní. S tím songem u mě moc nebodoval. Vystoupení mě vůbec nenadchlo. Martin se sice ukázal v jiné poloze než v hardrocku, ale v tomhle balení mě Martin moc nebaví. Až se kouknu podruhé tak třeba změním názor, ale napoprvé mi to nic neříkalo. I když Martin říkal, že mu tohle sedí, tak já jsem od něj zvyklý na jiné věci. Hlasově těžko něco vytknout, je to spíše otázka vkusu.

DJ Vlado: Martin byl v minulém kole porotou kritizován za to, že si pořád vybírá rockové písně. Proto pro něj bylo toto kolo výzvou, aby se předvedl i v jiném žánru. A v této cover-verzi diskotékové odrhovačky jednoznačně ukázal, že dokáže zazpívat skutečně cokoliv. Po průměrných výkonech Sabiny, Štefana a Kristíny byl Martin první, který v tento večer zabodoval. Jeho vystoupení mělo šmrnc, sex-appeal (ten především díky tanečnicím) a samozřejmě musím ocenit, že Martin dost výrazně ubral na svých manýrách. Vyložený touchdown to sice nebyl, ale výborné číslo určitě.

Tereza – Proud Mary

Merťas Tereza folklórním songem oslnila na castingu, v medailonku se její folklórní aktivity jen potvrdily a já doufám, že nám jednou takový song zazpívá na živo. Za to by pobrala mnoho hlasů. Do dnešního kola si vybrala popovou babičku a jejím songem Proud Mary vzdává hold své mamince. A nutno říct, že Tereza to na pódiu rozbalila. Písničku vzala pěkně od podlahy. Lehký začátek se ji povedl, přechod do rychlejšího rytmu také, nestála jako tvrdé y a pohybovala se nad rámec svých možností a nesouhlasím s kritikou Soukupa. Ten pohyb Terezy mi právě přišel tak akorát. Hlasově to znovu neurazilo, ale zase ani nenadchlo. Ale celkově mám z vystoupení pozitivní pocit jako u Štefana. Chyby tam byly, ale když vystoupení baví, tak se dá přehlédnout ledacos.

DJ Vlado: Všimnul jsem si, že od chvíle, kdy Tereza s Martinem tvoří pár, tak vystupují vždy po sobě. Nevím, zda je to náhoda, nebo nějaký záměr. Ale teď k Terezinu výkonu. Ewa měla absolutní pravdu v tom, že Tereza by klidně mohla přezpívávat telefonní seznam a člověk by z jejího soulového cítění dostával intenzivní pocit slasti. Úvodní pasáž byla skutečně skvostná a jen potvrdila fakt, že Tereza je pro mě majitelkou nejkrásnějšího ženského hlasu v soutěži. Rychlejší pasáž sice nebyla tak excelentní jako ta pomalá, ale i tak se Tereza odvázala parádně jako po hlasové, tak po pohybové stránce. A věřím, že kdyby neměla boty na podpatku, tak se odváže ještě víc. To nejlepší si však Tereza schovala až do druhého kola.

Adam – Mad World

Merťas Adam svůj song věnuje celé své rodině. Tady zase trochu nechápu výběr songu, Mad World je trochu schizofrenní song a asi bych ji rodině nevěnoval. Ale budiž. K vystoupení. Adamovi song hlasově sednul, hezky se to poslouchalo, ale já z toho mám zase takový pocit, že je to písnička jen odzpívaná bez další přidané hodnoty. Něco mi v tom chybělo. Adamovo vystoupení bylo dobré. Má skvělou barvu hlasu a umí ji prodat. V songu se mu to povedlo.

DJ Vlado: Adama jsme zatím v lyričtější poloze slyšeli jen jednou, konkrétně v 1. finále, kde ale zrovna moc nevynikal. Trochu jsem se proto obával, aby tento výkon nedopadl podobně jako jeho Phil Collins. Opak se však stal pravdou a Adam na této melancholické baladě skutečně zazářil. Zatímco v originále je tato píseň lehce monotónní, Adam si ji trochu upravil po svém a dynamicky ji lépe vystavěl. Předvedl tedy absolutně svoji osobitou verzi, kterou předčil originál. Jeho krásný zastřený hlas v této písni navíc zněl opravdu výborně. Tento výkon se prostě jiným slovem než TOUCHDOWN označit nedá.

Veronika – Strong Enough

Merťas Abych se přiznal, tak zrovna tuhle odrhovačku od Cher moc rád nemám. Ale Veronice se podařilo mi jí trochu zlíbit. Byla to klasická Veronika, uzpívá téměř všechno a stejně jako porota jsem si říkal, že zní úplně jako originál. Byl to lehčí nadprůměr, ale totální zásah čekám až s druhou písní. Byl to Veroniky standard, nic navíc.

DJ Vlado: Stejně jako Merťas nemám tuhle odrhovačku rád, navíc si vždycky musím vzpomenout na přiteplené karaoke Standy Dolínka z první české SuperStar. V podání Veroniky mě však tato má neoblíbená píseň překvapivě bavila. Veronika se konečně trochu více odvázala a předvedla vedle pěveckých kvalit i pohybovou stránku, pročež z celého vystoupení šla velké množství energie. A to imitování Cher, které ji vytýkala porota, mi tentokrát až tak nevadilo. Holt se musíme smířit s tím, že Veronika není přebornicí v osobitosti. Většina diváků sice preferuje Veroničino druhé vystoupení, u mě však víc zabodovala tímto, které neváhám označit za její nejlepší číslo v soutěži.

Sabina – Fighter

Merťas Sabina do vystoupení vtiskla všechnu svou možnou energii. Song řezala jak se dalo. Vlado ve včerejším článku správně předpovídal, že bude mít velké problémy s frázováním. Ty přišly. Vystoupení mě vyjma té energie nezaujalo. Přišlo mi, že to bylo v křeči. Sabina se moc snažila dobře odzpívat až to soustředění nebylo ve finále ku prospěchu, ale ku škodě. Jak řekla Ewa, pro Sabinu to bylo nejslabší kolo v Superstar.

DJ Vlado: Rozhodně lepší výkon než v prvním kole, ovšem i tak to mělo k dokonalosti daleko. Jak jsem předpokládal, tak největší problém měla Sabina s frázováním. Navíc mi přišlo, že její výslovnost tentokrát trpí balogismem. Plus dávám Sabině za osobitost podání a energii, která z toho šla. Podání Markéty Poulíčkové a Báry Vaculíkové zdaleka překonáno nebylo. Sabina holt včera neměla svůj den.

Štefan – Don´t Stop Me Now

Merťas Pouštět se do songů Fredieho je vždy velká dřina. Ale Štefan dneska boduje na plné čáře. Tohle kolo se mu náramně daří, protože Štefan není ve zpěvu zklíčený, na pódiu řádí jak uragán a přijde mi, že ani tak nestará o mínění ostatních. Hlasově to nebyl šlágr večera, ale proč to lidi bavilo? Známá písnička, tornádo na pódiu a sympatický projev. Lidi se chtějí bavit a ne sledovat neustále dokonalosti. První vystoupení bylo hudebně kvalitnější, ale v celkové pohledu večera se asi jediný pořádně bavil.

DJ Vlado: Absolutní průser. Tomuhle říkám posmrtný atentát na Freddieho Mercuryho. Štefan tímto svým výkonem plivnul do tváře všem fanouškům Queenů, zneuctil památku této hudební legendy a Freddie si musel v hrobě pořádně zarotovat. Nejen, že to Itcho zazpíval naprosto příšerně, ale navíc předváděl nechutnou a podbízivou estrádu ve stylu Klaudie Pappové (ano, na svoji předloňskou „oblíbenkyni“ a její Nah Neh Nah jsem si při Itchově výkonu nemohl nevzpomenout). To je hnus, velebnosti, jdu blejt.

Kristína – Nová

Merťas Velký palec nahoru za slovenskou písničku. Sice pro český našinec asi ne moc známá písnička, ale jsem rád, že v té záplavě angličtině si také někdo bere domácí písničky, protože dle mého přes ně vede cesta na naše hudební trhy. Nová je hlavně písnička o textu, disponuje silným textem, který se Kristíně podařilo předat, tu emoci jsem z toho cítil. Ale to nemění u mě nic na tom, že hudebně mě moc nezajímá. Vystoupení se Kristíně povedlo, bylo lepší jak první, ale na zbytek osazenstva finále je to stále málo.

DJ Vlado: Tuto píseň mám hodně rád (stejně jako Dominiku Mirgovou a vůbec celou třetí řadu slovenské SuperStar), proto měla Kristína v tomto případě u mě napůl vyhráno. A musím říct, že i když to nebylo bez chyby, tak se mi líbily emoce, které Kristína do zpěvu dala. Slovenské písně jí sedí více než cokoliv jiného. Bohužel však této písni uškodilo zkrácení, jelikož přišla o vrchol, a tak celé vystoupení působilo polovičním dojmem. Jako labutí píseň to však bylo velmi příjemné a Kristína si tak může říct, že odchází se ctí.

Martin – Něco končí

Merťas Další velké plus pro Martina, že zpívá v češtině. To ocení mnoho lidí. A navíc sám se doprovodil na piano. Marek Ztracený je také hlavně silný v textech. I jemu se podařilo předat emoční stránku songu, ale strašně moc mě rušila ta jeho výslovnost. Místo končí zpívá konší atd… Výslovnost mě šíleně rušila a vyloženě kazila dojem. Martin je bezpochyby skvělý zpěvák, ale záleží na aktuálních výkonech a musí se dbát na každých detailech v této fázi soutěže. Je to sympaťák každým coulem, ale v mých očích v dnešním kole zvedáky nepředvedl. První song se mu povedl víc.

DJ Vlado: Předpovídal jsem, že by Martin mohl být lepší než originál. A taky že byl, i když vzhledem k tomu, že Marka Ztraceného v podstatě ani nepovažuju za zpěváka, to není až tak těžké. Velké plus dávám za vlastnoruční klavírní doprovod a za to, že tento ušlý cajdák měl v Martinově podání větší náboj a dynamiku. Jediné mínus přičíst jeho anglické češtině, které bude asi velmi těžké se zbavit. Každopádně to ale bylo muzikantsky hodnotné vystoupení.

Tereza – Valerie

Merťas Obávám se, aby právě tohle Tereze nepodtrhlo větev a Vladovi nepřivodilo srdeční zástavu. Písnička sama o sobě není známá širokému publiku a obecnému divákovi to může připadat jako poskakování. Když se něco líbí Ewě, neznamená to, že si z toho všichni sedneme na zadek. Tereza song dala moc dobře, zpěv si užívala a je jedna z mála, kterým se povedl celý večer, obě vystoupení. Za dnešní výkony si vyhazov nezaslouží. Už jen kvůli Vladovi jí přeju ještě přežít jedno kolo.

DJ Vlado: Mám obrovskou radost, když svou favoritku mohu pochválit. A za tento výkon si Tereza pochvalu skutečně zaslouží. Amy patří (či spíše patřila) do kategorie zpěvaček s vyloženě specifickým zpěváckým projevem, proto to zpěvačky často svádí ke kopírování. To však nebyl případ Terezy, která nabídla absolutně svojí osobitou verzi, ve které jsme neslyšeli ani náznak kopírování Amy. Navíc to bylo zazpívané skutečně perfektně, Terezčina barva hlasu zde vynikla v plné kráse a z celého vystoupení sršela neskutečně svěží energie. To byla prostě radost na poslech a samozřejmě i na pohled, jelikož Terezce to jako vždycky neskutečně slušelo. Pro mě jednoznačný TOUCHDOWN.

Adam – Jailhouse Rock

Merťas Adam nám dneska dal nadechnout i jiných poloh, které je schopen zazpívat. A ač to Adama baví sebevíc, tak nejlepší dojem zanechal s první písní. Samozřejmě i Jailhouse byla jeho parketa, ale v dojmu vede první song. Přesto jako u Štefana. Maximální energie, navíc Adam má perfektní hlas a hlasově to dal. Rozbouřil celou halu a všichni se bavili. Adam je králem dnešního večera.

DJ Vlado: Ačkoliv tohle byla klasická „kukačkovina“, tak to bylo neskutečně zábavné vystoupení. Z Adamova zpěvu šla obrovská porce energie a neskutečně pobavil i pohybovou vložkou v podobě otočky před porotou. Adam tak předvedl hned druhý (a spolu s Terezinou Valerií celkově třetí) TOUCHDOWN za večer. Marná sláva, tohle byl prostě Kukyho večer.

Veronika – Listen

Merťas U Listen se vždy uchyluji ke srovnání s Melanii Amaro, která rozsekala s touto písní na castingu amerického X Factoru úplně všechny. Sice její kariéra je v loji, ale Listen se jí povedlo a budu si jí díky tomu dlouho pamatovat. A ač je Veronika mnohdy až moc technicky dokonalá a já nevím, kdesi cosi, tak i ona si zasloužila standing ovation, stejně jako Adam. Naléhavostí a silou se k Melanii velmi přiblížila a její vystoupení bych označil za vhodné ke srovnání. Toto vystoupení mělo světové kvality a porota ten dojem částečně zabila. Veronika si zasloužila stejně velkou pochvalu jako Adam. Ač je Veronika dokonalá jako slovo boží, tak tohle si zasloužilo mnohem větší pochvalné hlasy než se jí nakonec dostalo. S Adamem utvořila nejlepší možnou tečku na konec dlouhého večera.

DJ Vlado: Tak nevím, jestli náhodou nemám u vnímání Veroniky přehozené hemisféry. Když mě její vystoupení zaujme (jako třeba v prvním kole její Cher), tak to má u ostatních vlažný ohlas, zatímco když je to pro ostatní touchdown, pro mě je to klasická „stýblovina“. Listen bylo po technické stránce zazpívané brilantně, ovšem v nejvyšších tónech mě vyloženě rušila barva Veroničina hlasu. Je sice hezké, že nám Veronika demonstruje, jaký má obrovský rozsah, ale podle mě by se měla předvádět hlavně v písních, v nichž je mnohem více hloubek, protože v nich mi její hlas zní nejlépe. Musím jí však uznat, že Listen podala lépe než Ivanna Bagová v Hlasu. Verča měla holt smůlu, že vrchol večera obstaral Adam a ona už po něm působila jen jako bonus.

Koho by poslal Merťas domů?

Kristína – není vyloženě tragická jako někteří její vypadnuté kolegyně, ale v aktuální fázi soutěže mi přijde pěvecky o krok za svými kolegy. Její barva hlasu je obyčejná a vystoupení jsou spíše průměrná. Je čas odejít.

Koho by DJ Vlado poslal domů?

Štefan – za ty zprasené Queeny by si nic jiného nezasloužil. Ovšem vypadnutí Kristíny se dalo očekávat a bylo i spravedlivé, jelikož v celkovém součtu kol už byla z celé sedmičky opravdu nejslabší.

TOP 3 nejlepších výkonů podle Merťase

1, Veronika – Listen
2, Adam – Mad World
3, Adam – Jailhouse Rock

Pořadí podle DJ Vlada (v součtu obou výkonů):

1.Adam, 2.Tereza, 3.Veronika, 4.Martin, 5.Sabina, 6.Kristína, 7.Štefan

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 671
1
T.M.
Reagovat

Nerozdýchá je DJ Vlado pokud vypadne Tereza a nerozdýchám je já pokud vypadne Adam nebo Martin. :-D

2
Anta
Reagovat

Já nerozdýchám Šafu, jestli vypadne, i když takhle otázka nestála :D

3
DJ Vlado
Reagovat

Tak já už jsem se duševně připravil na to, že vyřazovaní pro mě bude tentokrát velmi pravděpodobně dost bolestivé. Ono je možná někdy lepší počítat s nejhorším a pak být překvapený. Přesně tak jsem to několikrát měl u Moničky :-) Hrozně rád bych Terezku ještě slyšel v duetu s Martinem, proto bych dneska oželel Kristínu nebo Štefana, ale tak nějak už s vypadnutím Terezky počítám, takže až tak velká rána to pro mě nebude…

4
W
Reagovat

Mne by (takto predbežne) najmenej chýbali asi Adam a Martin, ale tak uvidíme, ako budú dnes spievať

5
blixa
Reagovat

3 : bez šance. Kristýnu i Itcha slováci brutálně podrží ;-)

6
irena
Reagovat

Tak to já bych oželela všechny kromě Šafy, teda ještě Sabiny by mi bylo líto (ale ta v ohrožení není). Taky budu dneska při vyřazování hodně nervózní….ach jo

7
Fialka09
Reagovat

Jako vždy naprostý souhlas s Irenou – nerozdýchala bych Šafu a bojím se o něj. Sabča je mimo nebezpečí, takže o tu netřeba se bát. Adama a Štefana by mi bylo líto, ale nějak už bych je oželela. Nejmíň by mě mrzelo vypadnutí Kristíny, i když ji mám ráda. Ale tady holt už není z čeho vybírat, všichni jsou dobří.

8
Rena
Reagovat

Já klidně oželím všechny, kromě Adama a pak asi i Sabiny…
Nejmín mi bude chybět Tereza a Kristina.

9
Rena
Reagovat

Co je to nahoře za fotku… to je Veronika?

10
Jana
Reagovat

9-taky jsem o tom přemýšlela,pokud ano,tak je k nepoznání…ale kdo by to byl jiný?

11
Mila
Reagovat

otazka znela, kdo dnes zaujme a pro koho to bude posledni vystoupeni..
zaujmout by meli vsichni mi oblibenci – Sabina, Stefan, Martin a Adam..¨
A nevadilo by mi, kdybych priste uz nevidela Kristynu, Terezku nebo Veroniku, ale je mi jasne, ze Veroniku uvidim jeste dlouho a dve slovenske krasky asi maji dost velkou podporu.. takze se bojim o Martina nebo Adama

12
Rena
Reagovat

10, tak já bych ji nepoznala. Nejen, že vypadá nenamalovaná podstatně mladší, ale je v ní takovej jako život… ten „škleb“ bych typovala spíš na Sabinu…ale ta to nejspíš nebude :) ona ta životnost ve Verči je, ale nesmí se holt kontrolovat, tak to má dle mě Sabina s mluvením…když se zapomene, mluví také normálně :)

13
Jana
Reagovat

Sabina se mi líbí,ale taky se mi zdá,že to kuňkání hraje……
Když byl dotaz na to nerozdýchávání,tak myslím,že jedno ze slov.děvčat.Ale jak jsem byla byla v jiných kolech jistá,tak teď už je to hodně vyrovnané…..

14
T.M.
Reagovat

Tak Sabina v ohrožení dneska není ale aby si to takhle nezačali říkat všichni a aby na to nakonec taky nedoplatila. :-( Tak kolem Top 4 už rozhodně v ohrožení být začne. Dneska oželím kohokoliv kromě Adama, Sabiny a Martina. Kdokoliv jinej ať klidně vypadne. No možná Štefana by mi ještě dneska bylo trochu líto kdyby vyletěl protože když ho srovnám s Kristínou nebo s Terezou tak je Štefan rozhodně lepší ale to bych nějak přežil. Ideální by bylo kdyby dneska vypadla Kristína která tam pro mě už hodně dlouho přesluhuje. Jediná ještě lepší možnost by pro mě bylo vyřazení Veroniky což je ale nereálné. No nic, už to tady dneska asi zapíchu a ať to teda večer dopadne jak chce tak přeju všem pevný nervy, taky je budu potřebovat. A Vladovi přeju ať mu ta Tereza aspoň ještě tohle kolo přežije protože vím jaké to je někomu takhle intenzivně fandit. Teda samozřejmě za předpokladu že kvůli tomu nevyletí nikdo z mých favoritů. :-)

15
Monika
Reagovat

Na fotce je Veronika a uprimne jsem se ji lekla, s ni musi bejt velka prace udelat z ni cloveka:-)))
Jinak pokud jde o vyrazovani jsem uplne v klidu, nemam tam zadneho favorita, takze ani zadne citove napeti a nervy.

16
Fialka09
Reagovat

12 – Jasně že je to Verča. Když koukám na záběry z vily, tak tam taky většinou není namalovaná a vypadá jako na té fotce. Ona se náhodou umí často taky odvázat a působí jako normální praštěná holka, je s ní i sranda. Akorát zcela evidentně není v kolektivu moc oblíbená, kupodivu ani Adam. To je vždycky hodně vidět u deníčků, jak tak všichni o sobě navzájem mluví. Hlavní partu od začátku tvoří Sabča, Šafa, Terezka a Itcho – a samozřejmě Jarda, ten byl jejich hlavní tahoun. Kristínka je takový neutrální střed, a Verča s Adamem stojí úplně stranou, i když do těch aktivit se taky zapojují. Je docela zajímavé sledovat, jak se tam ty vztahy vyvíjí a kdo s kým peče :-)
Bylo to hodně vidět v pondělí v denících – zatímco minule po vypadnutí Giny všichni jen tak pokrčili rameny, jakože někdo holt vypadnout musel, tentokrát bylo na všech znát, jak jsou hotoví a smutní, jak strašně moc jim Jarda bude chybět. Evidentně byl nejoblíbenější člen party.

17
Pavlina
Reagovat

16 – Fialka09 Tak já myslím, že to je úplně normální, že se v takovém počtu vytvoří (myslím původní 16 semifinalistů¨) partičky, nikdy se nemůžou sednout všichni 100%. Navíc to, co vidíme nikdy není stoprocentně to, co se děje mimo kamery.

18
-bé-bé-
Reagovat

Chcem aby všetci traja Slováci pokračovali…v TOP 6 mi nebude chýbať Martin

19
-bé-bé-
Reagovat

yeey
Ty len fandíš alebo aj sms posielaš?
Na Terezku a Štefana sa najviac teším!!!

20
Milena
Reagovat

Mně by moc chyběl Adam, ale nepředpokládám, že by vypadl. Ostatní mám taky ráda, ale jsou mi už lhostejnější.
Budulínek mne baví.

21
Prochor
Reagovat

Sabča je dneska sexy jak koukám na kameru. Začíná tam rychlé rojení.

22
Prochor
Reagovat

Kukačka sedí v šatně jako k smrti odsouzenej:-))

23
jab
Reagovat

Mě jsou více či méně sympatičtí všeci. Nejmíň by mi osobně chyběla Verča, ale zas by bylo nespravedlivé, aby skončila tak brzy ;-)

24
Prochor
Reagovat

Jarda dělá v maskérně rozhovory – to je dobrý.

25
yeey
Reagovat

19 tak v polovine kol poslu symbolicky 1,2 sms-ky…. sem chudy student a potrebuju, aby mi zbylo na pivo :-) dneska mozna poslu Terce, mam o nic strach…:-( vubec sem z toho nejak dneska nervozni, ani nevim proc :-D

26
Prochor
Reagovat

Díky těm kamerám se do konce soutěže ze mně stane voyer nebo co.

27
jab
Reagovat

25 – Jsem na to obdobně a tak neposílám nikdy nic :-D :-D. Nechávám to na hlasu fanclubů ;-)

28
Anta
Reagovat

26 Prochor – zákulisí je vždy zajímavý :D :D takovejch nás nude víc :-))

29
Anta
Reagovat

26, 27 – fajn, ale já budu posílat jen Martinovi :-P

30
Jana2
Reagovat

Tereza nevypadne, to spíš produkce oželí Kristínu…duet Terezy a Martina bude tahoun na diváky..

31
dolores
Reagovat

ja asi nerozdycham, ked dnes poleti Terka alebo Itcho. obaja su v ohrozeni, Terka viac. :( asi si dnes pripravim mobil a konecne od prveho zivaku zahlasujem. :)))

a vlastne v ohrozeni su aj Martin, Adam, ci Kika. bude mi ich tiez luto, ale nejako to rozdycham. ;) o Sabcu a nebojim, ona aj s Veronikov maju na 99% postup isty, aj keby podali podpriemerny vykon.

32
dolores
Reagovat

oprava – s Veronikou :))

33
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Pro mě ať vypadne kdokoli z tria Kristina, Tereza nebo Kukačka. Ten převzal žezlo nejpřecenějňovanějšího soutěžícího v letošním ročníku, pokud už králem této disciplíny nebyl před tímto kolem…

34
cedarin
Reagovat

Tak dneska jsem v klidu. Martin ani Sabina doufám nevypadnou.
Chybí mi tam Jarda. Moc.

35
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

31 – Šafa imho v ohrožení není, to by byl úplný blázinec. A jestli ho někdo ohrožuje, tak je to Tereza…

36
Nany
Reagovat

34 mně Jarda taky strašně chybí, fakt moc :-(

37
Mila
Reagovat

34 – jo, bez Jardy to uz nejak neni ono.. ale aspon se uz nebudu nervovat

38
Anta
Reagovat

Tak nakonec ten cimbál bude, jak si ho Terka přála ?! :)

39
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Zorka už perlí – Jana Smejkala??? To je kdo?

40
Jana2
Reagovat

Nemluvte o Jardovi :( já teď týden superstar úplně ignorovala….mimochodem Zora mě zas s*re, jako by fakt šlo o smsky…nevěřím tomu..no uvidíme jak se dneska předvedou. Už mi je celkem fuk, kdo vypadne.

41
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

40 – dnes půjde slovenská dívka, vsaď se…

42
Jana2
Reagovat

41: to ani nemusím, já si to myslím taky :-D

43
Jana2
Reagovat

A moje fakt oblíbená písnička teď…snad mi ji Sabča nezkazí…

44
dolores
Reagovat

16 -Fialka, s tvojim prispevkom suhlasim, tiez to tak vnimam. Adam je asi trochu mimo od partie. napr. Jarda v chatoch ho ani raz nezaradil medzi svojich oblubencov. podobne Veroniku, aj ked potom na konkretnu otazku odpovedal, ze ma s nou uz lepsi vztah ako na zaciatku.
ale je to nepodstatne, Chodur bol tiez mimo kolektiv a napokon to vyhral.

45
Mila
Reagovat

Sabce to teda slusi…

46
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

SAbča si mohla vybrat mnohem chytlavější píseň, tady většinu času vůbec nemůže nic ukázat ze své hlasové monumentálnosti, až ke konci trochu… Škoda…

47
Prochor
Reagovat

No mám Sabču rád ale Gábina to nebyla – ale to se nedá nic dělat. Takový nasazení jako GG má málokdo.

48
Jana
Reagovat

sluší,ale že by mě nějak zaujala svým výkonem,to moc ne

49
mk
Reagovat

Sterilní, nudný, otrávený výkon

50
Mila
Reagovat

tuhle pisnicku mam nejradsi od Axla, ale jsem rada, ze ho Sabina nekopiruje, zpiva ji daleko vic civilne.. mozna az moc

51
jab
Reagovat

Sabina – Úžasný medailonek :-D :-D :-D. Začátek příjemně jemný, nádherný hlas :-). Celkově zajímavá verze i s tou „pouze“ mírnou gradací. Za mě vkusné a velmi originální podání.

52
Prochor
Reagovat

Rozbalila to o 30% míň než na zkoušce, jak jsem slyšel. Škoda.

53
folkon
Reagovat

Sabina co to bolo ? asi najhorsi jej vykon v sutazi…..uz to ma nalakalo ze isla ako prva

54
Jana2
Reagovat

Hm, tak tohle žádná sláva…na to, jak mám tu písničku ráda…už mi i začíná vadit jak mluví…ale jinak při zpěvu má pořád dost zajímavej hlas.

55
Laikka
Reagovat

Paráda, mně se to moc líbí, zase se liší, ale je svoje a dobrá. A vypadá dneska trochu jako Avril Lavigne

56
dolores
Reagovat

Sabina je fajn, ale je to take pokojne, na jej pomery malo energie. ale je krasna dnes :)

57
Jana2
Reagovat

52: nj, na zkoušce to kolikrát je o dost lepší

58
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Idiotský výbět nudné písně, kterou se masovému divákovi nedá nijak přiblížit…

59
Mila
Reagovat

58 – Kalino, tohle neni zadna nudna pisen!! nerikej, ze ji zase neznas..

60
dolores
Reagovat

58 – doktore, oni si to nevyberaju, oni to proste dostanu a musia s tym zabojovat

61
Anta
Reagovat

52 – Soukup to taky potvrdil, že na zkoušce lepší.
No, mohlo být lepší, ale i tak zajímavý podání.

62
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

59 – možná jsem ji někde zaslechl, ale nudná je. Když už baladu od té skupiny, tak by větší díru do světa udělala s NOvember Rain. Ale radši měla vzít něco od Celine nebo MAriah, kde by mohla ječet do výšek. To na ní mají lidi nějradši…

63
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

60 – tak se jí někdo výběrem této nevýrazné písně pomstil…

64
cedarin
Reagovat

Tak už prý jsou náročnější. To jsem tedy zvědavý, jaký průser zase dnes vynesou do nebes.

65
dolores
Reagovat

tak dufam, ze Itcho nepojde v pondelok uz capovat pivo :)))

66
Mila
Reagovat

64 – vsadis se? Tipuju, ze opet podrzi Kristinu a mozna i Terezu..

67
dolores
Reagovat

dnes sa mi Itchov uces, ala kefa na prach nepaci, ale spieva dobre

68
Jana
Reagovat

Itcho taky nic moc,Sabča byla lepší

69
Jana2
Reagovat

Já Štefanovi docela fandím už od začátku…jenže kromě Veroniky už mi jsou sympatický fakt všichni od doby, co vypadla Gina…ale Štefana bych viděla klidně do top4 (ještě před vypadnou podle mě obě Slovenky a možná Adam)

70
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Opět nudná píseň, jestli jim to někdo vybírá, tak je to děs… Hrajou si na umění, nebo co? Jinak falzety haprujou…

71
Jonatána
Reagovat

Tak Sabině to moc slušelo, ale zazpívala už líp. a Itcho se nám doma líbí, jo, tohle mu jde, baví mě to a vypadá moc hezky.

72
cedarin
Reagovat

Tak Štefan se mi nelíbí, ale to u mě není žádné překvapení.

73
Jana2
Reagovat

Tahle písnička zněla výborně, když ji minule zpívalo víc finalistů najednou, takhle je to dost náročný…ale i tak se mi to líbí :)

74
pimpa
Reagovat

Štefane, kde máš vousy??? :-) Já je chci!!! :-)

75
Prochor
Reagovat

A teď by mu to měl předvést Martin Harich aby byl vidět ten rozdíl.

76
Jana
Reagovat

69-já doufám,že Adam vydrží do poslední trojky

77
Mila
Reagovat

no cekala jsem to od Itcha lepsi.. mam pocit, ze se s doprovodem tak nejak nemiuze shodnout, bud je napred on nebo kapela…

78
Anta
Reagovat

64 cedarin – mám velkou obavu :-) jak píše Mila (66)

79
kanárek
Reagovat

Kdyby jen o trošku přidal…a trochu zaskákal :-)…hezké to bylo

80
pimpa
Reagovat

70 Tak tohle teda není nudná píseň ani náhodou a dal Štefan dobře!

81
cedarin
Reagovat

66 -mila, jo, věřím, že nějakou z těch statických pěnic podrží :-(

82
Jonatána
Reagovat

Tak už mě Itcho nebaví, první polovina super, pak se mi už moc nelíbil.

83
Jai Kudo
Reagovat

JUDr. je takový advokát – prudič…:) Sice nic nezná, ale ví všechno….:D

84
jab
Reagovat

Štefan – Místama trochu divné, ale falzety se mi líbí :-). Celkově mám nepříjemný pocit, že mu to moc nesedělo :-(, minule se mi to líbilo víc.

85
Jana2
Reagovat

Mně se Štefan líbil, rozhodně víc než Sabina (a to jí jinak fandím).

86
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

83 – když mě něco nudí, tak to napíšu…

87
Laikka
Reagovat

Itcho se oholil… Vypadá mladší, ale jindy mu to sluší víc. Nebylo to špatný, ale nezaujal mě moc.

88
cedarin
Reagovat

No tak jsme se dočkali hned u druhého vystoupení. Sabina, která to uchopila po svém, tak vlna kritiky a „tohle“ že má být dobré? Druhé jeho nejlepší vystoupení v soutěži? Ty neposlouchatelné falsety? Nuda, nuda, nuda

89
rosien
Reagovat

Sabča mě zklamala, čekala sem, že jí ta písnička sedne víc, toto bylo.. no, nic moc. Ale sluší jí to moc.
Zato Štefan se mi dost líbil, navíc mu to dneska taky neskutečně sekne :-).

90
Jai Kudo
Reagovat

86 – Ok OK – já jen že tady od tebe jsem skoro nic jinýho nečetl, než že tě to nudí….ale nic ve zlým..:)

91
Mila
Reagovat

ale je fakt, ze Stefan je sympatak a kdyby dosel az do GF, vubec by mi to nevadilo.. na rozdil od ostatnich mi prijde tak nejak vic dospely

92
Anta
Reagovat

Á jé už mají pubiny u pódia :-))))

88 cedarin – očekávám to samé u Martina jak u Sabči :(

93
blixa
Reagovat

Asi poslouchám jinou show něž většina ostatních, mě Sabina přišla skvělá, zatím asi vůbec nejlepší co kdy v SS dávala. Jsem v tomto názoru osamocen ? Názor poroty mě nepřekvapuje, ta připravuje hlasující na to že Sabča musí v TOP 5 vypadnout.

94
dolores
Reagovat

Itcho bol fajn, mne sa v tej pesnicke velmi pacil. praca s publikom mne osobne nechybala. Habera musi vrtat do neho stale :DD

95
pimpa
Reagovat

88 Cedárku, zdravím, chápu, že Tě to netěší, ale já dnes fakt musím souhlasit s porotou. Ale jsme oba zaujatí, tak se nemůžeme divi. Ještěže si to aspoň srze přiznáme! :-)

96
yeey
Reagovat

mne se bohuzel nelibil ani Stefan ani Sabina….:-( resp. Sabina me poprve prilis nebavilaa zpev Itcha me vylozene rusil…

97
Jai Kudo
Reagovat

88 cedarin – za mě souhlas s kritikou Sabiny od poroty, fakt tobyla nuda, a Štefan byl až na ty falzety (!!) docela dobrej, myslím……

98
Jana
Reagovat

92-ty pubiny už tam asi čekaj na Haricha :-)

99
Mila
Reagovat

podle mne dostala porota instrukce, ze musi podrzet vsechny tri Slovaky… copak u Itcha mi to nevadi, fandim mu od zacatku, ale ty dve, specialne Kristina, toho zatim moc nepredvedly a kvuli nim dnes asi vypadne nekdo z Cech

100
cedarin
Reagovat

92 Anta – bohužel asi máš pravdu. Taky se toho bojím

95 pimpa – ano, proti Štefanovi jsem zaujatý, to přiznávám a nehodlám to skrývat. Ale některé tony mi fakt hodně vadily, jeho falsety jsou otřesné a často jsou s kapelou každý někde jinde

101
dolores
Reagovat

predpokladam, ze dnes kazdy dostane za jednu piesen kartac, za druhu pochvalu, Sabina kartac ma uz za sebou, caka ju pochvala. Itcho naopak :D Veronika a Adam dostanu 2 pochvaly :))

102
Jana2
Reagovat

91: on je taky o dost starší než zbytek :) ale je fakt, že mně je taky sympatickej, když už tam nemám Jardu, tak asi fandím jemu…a do GF to není vůbec nereálný, podle mě tam nějakýho Slováka nacpou :))

103
Anta
Reagovat

98 – nj čekají na Haricha :-))

104
Jana2
Reagovat

Jsem zvědavá na Martina a I am sexy and I know it…mám ráda recesi, tak pokud to nebude brát moc vážně a bude to sranda, tak hodně zaboduje.

105
Prochor
Reagovat

Martin Harich bude dneska za rockera. Dobrej rozcuch.

106
W
Reagovat

Sabina ma nudila, Štefan veľmi dobré :)

107
Mila
Reagovat

93 – blixa – Don¨t Cry mam naposlouchanou do posledni noty, takze podani Sabiny beru jakou jinou, trochu dietnejsi a komornejsi, ale ne zas tak spatnou verzi. Asi by mi vadilo, kdyby v tehle pisnicce řvala a přehanela to. Ono uz to, jak to podava Axel, je tak na hranici unosnosti. Ale uz jsem ji v SS slysela zpivat lip, treba ve Snu

108
Jana2
Reagovat

no Martin Harich mě překvapil, v SS jsem myslela, že zapadne jako skoro všichni ostatní a on není ani po soutěži vůbec špatnej

109
cedarin
Reagovat

97 Jai Kudo – mně kritika vadila, protože kdyby tohle dala jedna ze slovenských statických pěnic, tak to prohlásí za nejlepší vystoupení večera, ale Sabině dají kartáč.

Štefan se mi fakt nelíbil.

110
dolores
Reagovat

98 -si to vystihla. :DD to bude dnes vreskotu …:))

111
Jana2
Reagovat

U Kristíny mi strašně vadí příšerná angličtina…snad to trošku napraví.

112
Pavlina
Reagovat

91 – Mila – souhlasím, ale ještě aby nebyl, když je mu 24-A podle medailonku to vypadá, že dost dlouho žil sám na sebe, takže se není čemu divit.

Mně se náhodou Štefan moc líbil, ale Palo měl trošku pravdu. Každopádně dneska byla jeho kritika konstruktivní a mezi řádky v podstatě řekl, že to bylo dobré vystoupení.

113
Mila
Reagovat

101 – dolores, myslim, ze Kristinka dostane dve pochvaly…aby nam nahodou nevypadla

114
kanárek
Reagovat

Lidi,ujistěte mne někdo: po slovensky se to vyslovuje Štefan nebo Štěfan?….začínám být z té moderátorky nějaká nahlodaná…

115
Prochor
Reagovat

108 – Mně se Harich ohromně líbil a jsem zvědavý co dá dneska a jestli zase pojede svůj klasický pohyp po jevišti.

116
Mila
Reagovat

do ceho to Kristynu navlekli?

117
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Jai Kudo mě zabije, ale nuda do třetice… :-)

118
Jonatána
Reagovat

Pro mě Kristína NUDA až na půdu. Jak právě řekl můj syn, který procházel obývákem: Tak ta by měla jít.

119
Jana
Reagovat

pro mě zatím dnešní nejslabší vystoupení,pořád tvrdím,že by měla odejít Kristýna-měla jít už posledně

120
Pavlina
Reagovat

Pro kritiky, když Štefan se Sabinou byli hrozní, co teď teprve Kristína? Mně přijde, že to spíš odříkává (písničku neznám, tak je to možná účel)

121
Jana2
Reagovat

Kristína je hrozně falešná…a jestli někdo hraje divadlo, tak je to ona…viz Roxette…ale na slovenskou písničku se od ní těším.

122
dolores
Reagovat

113 – mila uvidime, prave pocuvam Kiku a tu jej slovensku anglictinu :)) ale vyrazovo je dobra

123
Prochor
Reagovat

Kristína to těžce nedává podle mně. To je odrecitovaný jako od Aničky Dajdou.

124
cedarin
Reagovat

Ano, krása. Ach! Nejkrásnější vystoupení na dnešní školní akademii. Třídní učitelka zatlačila slzu, tatínek točí na video kameru a maminka smáčí kapesník.

125
Scalex
Reagovat

114 – několik Slováků tu potvrzovalo, že Štefan se čte s „tě“ (jako skoro všechna slovenská slova s de, te, ne), nicméně mám dva příbuzné Štefany na Slovensku, v různých oblastech, a oba si říkají tvrdě, bez háčku.

126
Mila
Reagovat

ona zpiva dvouhlasne?

127
jab
Reagovat

Kristína – začátek dobrý až na ty její pověstné hloubky. Pak se to rozjelo do celkem zajímavé alternativy :-). Pěvecky a výrazově velmi uvěřitelné. Chválím :-)

128
Filip
Reagovat

stefan chytre oholil .. aby ziskal i pubertacky :D.. protoze ty tam ted nemaji zadnej jinej „idol“ .. jinak vystoupeni mel.. ale paradni! debnarova hruza.. a ty jeji ksichty jsou na ranu

129
mk
Reagovat

Kristýna opět šlápla vedle, vyjma úplného závěru to bylo jak karaoke

130
Jonatána
Reagovat

114 opravdu Štěfan. Taky jsem zpočátku měla za to, že Štefan, než jsem si uvědomila, že Slováci opravdu vyslovují de, te, ne měkce. Stačí si říct Štěvo a je to jasné :-). BTW, proč chválí Kristínu?

131
Jana2
Reagovat

125: co říkáš na Kristínu dneska? od tebe mě názor zrovna dost zajímá

132
W
Reagovat

vau, Kristína – zimomriavky, technicky – jasné, nebolo to najlepšie, ale niečo ma na tom riadne bavilo.

133
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Porota chválí za toto?

134
Jai Kudo
Reagovat

111 Jana2 – celou dobu všichni kritizují Šafovu anglickou výslovnost (mnohdy oprtávněně!), ale jsem zvědav co řeknou na tohle. To nemá s angličtinou vůbec nic spoelčnýho….

135
Jana2
Reagovat

Omg vždyť to nebylo dobrý!..chvílema falešný a ta „uvěřitelnost“, to je právě pro mě strašně neuvěřitelný, že tohle někomu přijde uvěřitelný…

136
Laikka
Reagovat

Ze začátku to bylo o ničem… Pak se to trochu zlepšilo, ale nuda. Taky by mi nechyběla…

137
Evča
Reagovat

Tak výsledky z deváté hodiny :)

Sabina Křováková: (15 %)

Veronika Stýblová: (14 %)

Kristína Debnárová: (11%)

Martin Šafařík: (19 %)

Tereza Mandzáková: (13 %)

Adam Kukačka: (11%)

Štefan Pčelár: (17 %)

138
Peter
Reagovat

U nás (severné Slovensko) Šťěfan (už neviem ako viac tú mäkkosť zvýrazniť :D) a úprimne Štefan som vživote od Slováka nepočul.

139
kanárek
Reagovat

Tak outfity dnes zatím nejhorší moderátoři a tahle Kristýna. Vůbec jí nevybírají nic moc ohozy…. .. …podvacáté :-(

140
Anta
Reagovat

Kristina u mě ne, nebyl to průšvih, ale ne, o angličtině nemluvím,

141
Jana2
Reagovat

Jo, poloruská angličtina, to Habera trefil…ale proč to omlouvá tím, že je Slovenka? ostatní tam jsou snad Američani?

142
blixa
Reagovat

Kristýna opět „dětská besídka“. Navíc falešná.

143
blixa
Reagovat

Soukup plní zdání. Dobře ty … :D

144
Filip
Reagovat

debnarova tlacenka.. porota trosku podle noticek :D

145
cedarin
Reagovat

Tak periodická tabulka prvků, tím mě Zorrka poprvé dostala.

146
dolores
Reagovat

114 . zalezi od toho, v ktorej oblasti Sk si. niekde sa hovori makko, niekde tvrdo. u mna v robote je Stefan, a volame ho Pista :D ale zase ked ho niekedy oslovim Stefan, tak myslim, ze je to nie je ani te, ani tě, niekde v strede :))

147
folkon
Reagovat

114 125
No ono sa to vyslovuje vlastne ŠŤefan….makko je to Ť, len podla pravidiel slovenskeho pravopisu sa makcen na T nepise (de, te, ne, le, di, ti, ni. li )
Scalex, je mozne, ze mas v rodine niekoho kto to vyslovuje tvrdo, myslim ze si pisal ze niekoho od Trencina (ako som aj ja) a tu sa to teda normalne standartne vyslovuje makko. Ale moze to byt tym, ze ma nejake korene v cechach, preto to tak vyslovuje, pripadne ho tak volali stari rodicia…jeden moj spoluziak sa volal Pavel, aj ked po slovensky je to Pavol….a mal len nejakeho dedka ci koho z Ciech…a volal sa po nom…

148
pimpa
Reagovat

Od Slováků mi výslovnost Štěfan přijde naprosto přirozená, ale až na tu pitomou Kepkovou jsem neslyšela Čecha, který by to takhle vyslovoval!

149
Filip
Reagovat

ta kepkova je fakt asi akorat na to jedno.. a to jeste otazka jestli i to vubec..

150
Jana
Reagovat

nejhorší je,že se určitě ta slovenská píseň Kristýně povede a poletí místo ní zas někdo jiný

151
dolores
Reagovat

137, to uz sa posiela? Safa ma najviac, asi boj o zachranu. Anta sa cini :)))

152
Scalex
Reagovat

131 – podle mě špatný výběr skladby. Chtěli po ní emoce, které takovýhle děťátko nemůže být schopné zazpívat. Ona umí zpívat emotivně, ale něco jiného jsou emoce typu „mám ho ráda, on mě ne, ach, já nešťastná“ a něco jiného je Family Portrait, který je o rozpadu rodiny a základních sociálních hodnot.

Těším se na tu druhou skladbu, ta bude, myslím (a doufám), lepší.

153
Anta
Reagovat

Martin sympoš a ségra taky :)

154
Jana2
Reagovat

Měli Martina navlíknout do něčeho jinýho, něčeho vtipnýho (nevím, jestli jste viděli, ale na tuhle písničku měl Tomáš Verner exhibiční číslo a něco podobnýho), ať je to pořádná recese :)

155
Jana
Reagovat

tak tohle se mi zatím líbí nejvíc

156
Mila
Reagovat

no tak to nezní vůbec špatně !

157
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Chudák Šafa, tak tuhle píseň jsem teda v životě neslyšel a přijde mi možná nejnudnější z těch všech… Co to vůbec je?

158
cedarin
Reagovat

Tak když srovnám Martina s Pištou (IČO) tak teď se koukám na zpěváka, tamto už naštěstí zapomenuto.

159
Anta
Reagovat

Jó, Martin měš dostává, super :)))

160
askile
Reagovat

šafa parááda. a ta iskra v očku

161
Filip
Reagovat

safarik.. naprosta KATASTROFA!! tohle neni jeho..

162
Jana2
Reagovat

157: tak u tebe by mě spíš překvapilo, kdybys tuhle písničku znal

163
Mila
Reagovat

tak ted se vsadim, ze bude zase čočka od poroty

164
Honzad
Reagovat

157 – doktore, mě sem vždycky donutí přispět až nějaká vaše ukázka toho, jak se orientujete v současné hudbě…

165
Jana2
Reagovat

Jo, Martin se mi dneska líbil :)

166
folkon
Reagovat

134
No ja casto Safovu vyslovnost kritizujem, pretoze mu proste nie je rozumiet co tou zvracanou anglictinou spieva….uz som tu raz pisal, ze pre mna osobne je prijatelnejsia Kristinina detska (ruska) anglictina…

Ale napriklad prave teraz Safa spieva v pohode a bez tych manierov a bez prehnaneho hovadenia cudzieho jazyka

167
dolores
Reagovat

Safa sa mi pacil. bolo to vymakane.

168
cedarin
Reagovat

Martin dnes nejlepší :-)))

169
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

162 – a co to probůh bylo???

170
BarBora
Reagovat

Kristína – zimomriavky!

171
Evi
Reagovat

Teda, ta nenamalovaná Veronika na úvodním snímku vypadá v obličeji trochu jako Jaro Smejkal.

172
jab
Reagovat

Martin – zatím pro mě nejlepší, nemanýruje, užívá si to…a já s ním ;-)

173
Jana2
Reagovat

169: tak to je docela nová písnička :-D

174
Ája
Reagovat

tak Martin super, Sabča a Štefan se mi taky celkem líbili, ale Kristína dneska zatím nee

175
Jana2
Reagovat

171: :-D no jo :-D

176
Scalex
Reagovat

147 – no právě že je to obráceně, slovenská větev mé rodiny přešla do Čech, takže ti „tvrdí“ Štefanové jsou z letitých slovenských rodin. Ale je pravda, že ten jeden je taky Pišta a ten druhý je Ičo (že se Štefanům říká Pišta vím… Ičo je taky běžná přezdívka pro Štefany?).

177
cedarin
Reagovat

171 neurážej Jardu

178
Pavlina
Reagovat

Konečně trochu jiná poloha. Bylo to dobrý.

179
Prochor
Reagovat

Martin byl dneska zatím pro mně nejlepší.

180
Jana2
Reagovat

166: tak to Martinova angličtina pro mě rozhodně lepší…Kristíně je zas rozumět až moc

181
askile
Reagovat

samotná pieseň sa mi vobec nepáči, ale šafa bol v nej skvelý.zaznelo konečne niečo iné a on je univerzálny spevák,len mu doteraz dávali samý rock.

182
W
Reagovat

tá verzia sa mi nepáčila ani od Jamesa Arthura, Martin bol ešte o trochu nudnejší.
A neviem, či pozeráme tú istú SuperStar, lebo porota Kristínu nechválila… A Martina chválili.

183
Peter
Reagovat

Kde sú konšpirátori ktorí tu už týždeň žvatlali že porota dneska bude Martina zdrbávať pod čiernu zem? Mohli by teraz niečo napísať ;)

Ja som konečne rád že Martin ukázal niečo nové a bolo to fakt super :) Normálne sa teraz o trošku zreálnilo finále snov Sabina-Šafa.

184
Molly
Reagovat

Tak ta Martinova písnička je příšerná, ten text je naprosto šílenej :) ale on nemá angličtinu špatnou, jen to tak zvláštně polyká… ale jinak výstup naprosto super!!! baví mě každý jeho vystoupení, je v tom energie a zpívá fakt dobře, občas moc tlačí na pilu, ale aspon je rozpoznatelnej narozdíl od ostatních. A myslím, že na tom už pracuje a je to lepší a lepší :) skvělej.

185
folkon
Reagovat

176
Poznam viacero ludi ktorym sa hovori Ičo, ale su to vsetci Igorovia, ziaden stefan :D

ale myslim ze na juhu slovenska to moze byt aj stefan Ičo….z madarskeho Ištván :D :D :D

186
Anta
Reagovat

172 jab – já si to taky užívala, hned od počátku :)

sms už šly :)

187
kanárek
Reagovat

Na Martinovi se mi nelíbil jen ten skvrnitý kabát :-)

188
Jana2
Reagovat

184: to je prostě takovej srandasong, no :))

189
Mila
Reagovat

no tak to mne porota mile prekvapila.. Šafovi to dnes opravdu sedlo

190
rosien
Reagovat

Martin se mi líbil, podle zkoušek sem to vůbec nečekala, ale bylo to dobrý. Sice verze od J. Arthura je moje srdeční verze a tu nepřekonal, ale i tak, zatím je moje pořadí: 1. Martin, 2. Štefan, 3. Sabina, 4. Kristína

191
Scalex
Reagovat

185 – tenhle Ičo je ten z Moravského Lieskového. Ale možná tam kdysi přišel z jihu… ono je mu devadesát. 8^)

192
rosien
Reagovat

Ale jedno musím zkritizovat, co to měl sakra Martin na sobě?! Myslím ten kabátek. To byl jedním slovem DĚS!

193
Jai Kudo
Reagovat

Takže zatím:
Šafa – skvělý
Štefan – dost dobrý
Sabina – dobrá
Kristína – slabota……

194
Prochor
Reagovat

Po výkonu Kristíny se Tereze naskytá možnost se zachránit. Uvidíme po přestávce. Teď sedí v maskérně a je nervózní jako pes.

195
Scalex
Reagovat

Já tomu Šafovi nakonec přijdu na chuť, tohle bylo opravdu výborné. Ale na té bramboře bych klidně ještě krapítko ubral.

196
olivia
Reagovat

kde je ta anketa o sexapealu poroty?

197
Anta
Reagovat

195 Scalex – určitě :D

198
cedarin
Reagovat

Ta Zoryna vypadá jako by šla na hodinu tělocviku. Kdyby jí tam dali švédskou bednu tak přes ní skáče celý večer.

199
Jana
Reagovat

196-naklikáme tam něco Ondrovi :-)? Mě se teda jako mužskej Ondra líbí

200
dolores
Reagovat

ak by to niekoho zaujimalo: Rusnacka = Rusinka

201
Anta
Reagovat

198 cedarin – :D :D já už ani nic nepíšu

202
Evča
Reagovat

Teda pěkně to skáče:)

Sabina Křováková: (16 %)

Veronika Stýblová: (15 %)

Kristína Debnárová: (12%)

Martin Šafařík: (20 %)

Tereza Mandzáková: (10 %)

Adam Kukačka: (13%)

Štefan Pčelár: (14 %)

203
Jana2
Reagovat

193: vidím to taky tak

204
Jana
Reagovat

špatná není

205
Evča
Reagovat

196 – Tak buď Soukup kecal a dělal si srandu nebo lidi začli rychle klikat:D:D

http://doma.nova.cz/clanek/celebrity/nejsexy-porotce-superstar-vsech-dob-kdo-to-je.html

206
Mila
Reagovat

rozhodne lepsi nez Kristina

207
cedarin
Reagovat

201 Anta – proč už nebudeš nic psát?

208
folkon
Reagovat

191
Scalex nekecas ? Z Moravskeho Lieskoveho ?:D :D :D

Este nahodou sme susedia :D Z otcovej strany sme z Lieskoveho, ja som sa sice narodil v Trencine, ale uz byvam v Lieskovom…

A len tak medzi recou, Lieskove je VELMI specificke svojim narecim, je na hraniciach s CR a hodne sa tam tie jazyky miesaju no…tam prave toho Štefana chapem…moj dedo bol Štefan z Moravskeho Lieskoveho a vyslovovali sme ho makko ;)

209
Evča
Reagovat

A nebo si to naklikal mezitim na mobilu sám:D:D

210
dolores
Reagovat

Terka ma dneska hrozne bavi :)

211
Jana2
Reagovat

202: nevěřím tomu, proč najednou Tereze ubylo tolik hlasů?

212
Evi
Reagovat

Teda, ale přiznám se, že mě ty (vesměs komorní) cover verze začínají štvát. Písničkám to ubírá jejich původní šťávu…

213
olivia
Reagovat

199, jasně!
proto tu anketu hledám.

214
blixa
Reagovat

Terka – ukrutná dieta, jak jsem čekal

215
folkon
Reagovat

Terezka vali….
dnes zatial bezkonkurencna,,,,

216
BarBora
Reagovat

Originál na Slovensku je Štěfan, ale počula spm už aj tvrdo, Štefan, asi to závisí od regiónu. Ičo je skôr prezývka, často sa používa práve Števo, Pišta, menej Piťo.

217
cedarin
Reagovat

Tak Tereza mě dnes baví. Asi to bude tím, že jsem nic nečekal. Ještě kdyby v těch očích neměla vepsaný ten strach.

218
Jonatána
Reagovat

Terezka je krásná, ta červená rtěnka mi tedy vadí, ale to je malá věc. I když není unylá, dobrý, ten drajv si představuju jinak než poměrně legrační přeslapování z nožky na nožku :-).Babi Tina by ale s přehledem strčila do kapsy téměř kohokoli.

219
jab
Reagovat

Tereza – Skvělý nástup, i ten rozjezd byl dost slušný. Tohle mě bavilo, po Šafovi druhý nej výkon :-)

220
Evi
Reagovat

208: a já jsem sice Češka, ale mám přítele v Trenčíně, jeho rodina pochází právě z dědin okolo NMnV – Bošáca, Zábudišová, žili v Dolnom Srní…a jeho prarodiče učili v Moravskom Lieskovom :) Můžu se vás jen ze zvědavosti zeptat, neučil vás náhodou na základní škole Ján Trúsik či jeho žena?

221
dolores
Reagovat

co to trepe porota? v telke to bolo ok :!!

222
Anta
Reagovat

207 cedarin – nevím jestli znám tolik invektiv :D

223
Jana2
Reagovat

Nevidím důvod, proč by lidi měli posílat víc hlasů Kristíně než Tereze.

224
Prochor
Reagovat

206 – Taky myslím, že byla lepší než Kristína. Jen ten vyděšený pohled mně vadí. Proč se alespoň jednou neusměje?

225
Evča
Reagovat

202 – Třeba protože první výsledky byly po půl hodině po začátku a co si budem povídat, nejvíce lidí hlasuje až v závěru když všichni odzpívali…
A vzhledem k tomu, že to jsou procenta, tak jinak s nima zahejbe pět hlasů z celkovejch sto a pět hlasů z celkovejch třeba deseti tisíc…Celkem logický:)

226
Laikka
Reagovat

Martin byl skvělej, písničku taky nemusim ale tohle bylo super. A Tereza se mi dost líbila :) Že nestačí na ostatní? Jako na Kristýnu? Na ty další možná…

227
Jonatána
Reagovat

Kecá, Juraško. Žádná hlava, i ty legračně šlapající nožičky a v jednu chvíli tak zadek :-). Asi se pan kameraman zapomněl :-))), byť z pohledu pánů je to asi v Terezčině případě docela pochopitelné.

228
Evča
Reagovat

Omlouvám se, můj výše uvedený patřil Janě2 k příspěvku 211… A mezináma, ač tu budu jak mimoň, tak já taky víc fandím Kristýně něž Tereze…

229
Jai Kudo
Reagovat

224 Prochor – Terezka je 100x lepší dnes než Kristína. Skvěle frázovala, intonace OK, trochu ty výšky haprovaly, ale jinak výborný…..ten Šafa má na ni dobrý vliv, už jsem to tady psal…:D

230
dolores
Reagovat

boze, ten Adamov bratcek je zlatyyyy :) nununu :D ozyva sa vo mne materstvo … :D

231
Jana
Reagovat

Adamovi to sedí

232
Mila
Reagovat

no tak v tomhle krasne vynika Adamuv hlas, dobra volba…

233
Jana2
Reagovat

Hm, tak Adam si mě po několika stejných až skoro nudných výkonech znova dostal…

234
askile
Reagovat

Adam je dnes úžasný tiež, ten hlas k tejto piesni je nádherný..

235
pimpa
Reagovat

Tu písničku, co zpívá Adam, stejně nejdřív nazpívali Tears for Fears, ne tak ucouraně. Bavilo mě to vždycky víc, než tahle verze.

236
libena
Reagovat

tohle zazpíval nejlíp adam lambert, ale jmenovci kukačkovi to jde skoro stejně :-) moc se mi líbí…

237
folkon
Reagovat

220
ja som chodil do skoly v Trenicne,takze ich nepoznam do Lieskoveho som sa pristahoval az ako dospely, dovtedy len na vikendy ci prazdniny ;)

238
Zuzana
Reagovat

jak Terezu moc nemusim, dneska se mi hoooodne libila…
a Adam ma pro me ted hodne prijemne znejici hlas…

239
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Proč nás neuštří kameraman neustálých detailů na kyselým potem promáčeného Kukačku a zejména na obličej, který vypadá, jak kdyby právě vyšel ze sprchy…?

240
dolores
Reagovat

Adamovi to ide vyborne, ako som prepokladala. malilinke intonecne problemy, ale len malinke. tu vynika jeho perletova farba . wow

241
cedarin
Reagovat

Adam – příjemná zněma.

242
Mila
Reagovat

ja tuhle pisnicku nemam rada, ale Adam ji dava uzasne, pro mne zatim nejlepsi vykon tohohle kola

243
Jonatána
Reagovat

Adam krásně, procítěně, podruhé v téhle SS jsem poslala sms!

244
Peter
Reagovat

Hneď ten Adam znie lepšie keď má moderne pôsobiacu pieseň (síce je tiež slušne stará)… aj keď je to také všelijaké, ale INÉ! Prvý krát ma Adam baví, i keď je to spevácky jedno z jeho najslabších vystúpení.

245
jab
Reagovat

Adam – krásný hlas, krásný zpěv, hodně dobrý výraz obličeje…akorát mu to moc pěvecky nevěřím :-(, ale ona to taky není žádná sranda tahle píseň

246
mk
Reagovat

Noo, tak tentokrát Adam zaválel!

247
Scalex
Reagovat

Nemám tuhle skladbu (Mad World) moc naposlouchanou v různých verzích, ale tohle aranžmá někdo má? S těmi přechody do jiných tónin? Já to zatím pokaždé slyšel v jedné tónině.

248
Laikka
Reagovat

Tak Adam teď jednička. To mě chytlo a nepustilo, konečně, po pár nic moc kolech se mu to fakt povedlo. Ta barva hlasu, mm…

249
Pavlina
Reagovat

Adam dobré, ale ke konci mu trošku dochází dech
Terka – polepšila se dost, ale jedna z těch, kterou klidně oželím.

250
Jonatána
Reagovat

239 Doktore, mi např. záběr na jeho obličej nejen, že vůbec nevadil, ale naopak mi nádherně tu atmosféru dokreslil. Hele, kritiku, tak si skoč uvařit kafe, zesil zvuk a nekoukej na to, co se To nelíbí.

251
Anta
Reagovat

Adamovi tehle sedlo, po dlouhé době konečně… :)

252
Mila
Reagovat

ten Habera si nezapomene do Adama rypnout, copak neciti, jak to je trapne?????

253
Peter
Reagovat

Teraz som trochu na vážkach :D Dúfam som že to Adam skazí a možno dnes prekvapivo vypadne, keďže ma už dlhšie nebaví… Ale toto dal fakt dobre a snáď mu aj začnem fandiť… ale len asi hodinu kým nebudem počuť zas ten starý nudný rock’n’roll.

Jediné čo mi chýba že nevie trochu viac zatlačiť (zachraptiť) a možno vytiahnuť to trošku do výšky. Ale to hnidopiším.

254
Ája
Reagovat

tak Adam krása, s Martinem zatím nejlepší

255
pimpa
Reagovat

Řekla bych, že Soukup bez Osvaldové hodnotí daleko objektivněji, než když tam byli oba.

256
Molly
Reagovat

Adam nádhera, husina všude.. to mu sedlo, jen jsem zírala a nechala se hladit na duši, navíc je strašně sympatický a takový zlatý :)na to kolik mu je je fakt úžasnej. no prostě by si asi zasloužil vyhrát, jen at nezpívá další gotty a víc podobných písniček jako tato…

257
Jai Kudo
Reagovat

Když Adam nezpívá Classic RnR Revival, tak se mi začíná i líbit……jenomže druhá písnička bude Jailhouse Rock….WTF!

258
cedarin
Reagovat

Když šla Zoryna k Adamovi, tak jsem si říkal, že dát jí do rukou kužele, tak už maže na Strahov. To je fakt příšernej vohoz.

259
dolores
Reagovat

este pride Veronika – dalsi vrchol vecera. dnes nejako vela vrcholov vecera :))

260
Jai Kudo
Reagovat

259 – Kepková má vrchol asi permanentně….:DDD

261
kanárek
Reagovat

Líbí se mi tahle porota, kromě toho natírání tomu blonďáčkovi ..
Vera má mnohem větší šmrnc, když není bílovláska.

262
Molly
Reagovat

Nevim proč Adamovi pořád vybíraj rock´n´roll, měli by se všichni ukázat v různých polohách a pak to prostě už trochu nudí..škoda té druhé písně, zas to bude na stejné brdo.

263
cedarin
Reagovat

257 souhlas
kdyby Adam nebyl celou dobu revival ss, tak by mi byl mnohem sympatičtější také

264
kanárek
Reagovat

cedarin258
A já si říkala, kde jsem takový obleček už viděla :-)) Ale abych nebyla jen negativní, tak hlava se maskérkám povedla. Až na obvyklou absenci ústního roubíku.

265
kata
Reagovat

dnes podle me nejhorsi krystyna – besidka. porota ji desne prechvalila dnes i minule, cili asi zase nevypadne. kdyby tam byl jarda misto krystyny byl by to uplne jinej level. tereza rozhodne neni horsi nez krystyna.

266
cedarin
Reagovat

260 :D:D:D
chtěl jsem to rozvést nějakou úvahou o venušiných kuličkách, ale pak jsem si to rozmyslel

267
Peter
Reagovat

Inak to ten prenos dnes pôjde dokedy? Je takmer 10 hodín a to ešte z prvého kola nespievala Veronika, čaká nás druhé kolo, vystúpenie Haricha… myslím že aj toto naťahovanie uberá Superstar na sledovanosti… málokto vydrží 4 hodiny pozerať jeden program, navyše v nedeľu večer keď na druhý deň vstáva do práce.

268
Jonatána
Reagovat

261 jakému blonďáčkovi?

269
cedarin
Reagovat

264 kanárek – ano, bohužel roubík chybí :-)))

270
Jonatána
Reagovat

264 souhlas.

271
Pavlina
Reagovat

Bohužel se opět vrátili k reklamám po dvou písničkách, hrozně se to natahuje

272
Anta
Reagovat

260, 266 – no pánové :-)))) něco na tom……

273
Rena
Reagovat

Adam nádhera…nejlepší výkon večera, velmi mu to dnes sluší, má obrovské charizma, i Habera ho pochválil…

274
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Konečně skutečný šlágr!!!!!

275
Honzad
Reagovat

274 – :D :D :D

276
dolores
Reagovat

Veronika vali :)) dost imituje tu Cher.

277
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Kdyby toto zpívala Sabina místo toho cajdáku… Škoda…

278
Pavlina
Reagovat

Jsem asi divná, ale mně přijde Verčin hlas hrozně nepřirozenej, jako by to vytlačovala někde z hloubky. Tohle není její přirozená poloha

279
Jonatána
Reagovat

Veronika výborná. Já mám moc ráda Cher a když někdo její písničku nemrví, ale právě naopak, tak nemůžu nebýt spokojená.

280
cedarin
Reagovat

No tak vítězka StarDance to není, ale snaha se cení, jinak zní parádně.

281
kanárek
Reagovat

268- Myslela jsem Šmidáka..a te´d koukám, na fotkách až tak blonďatě nevypadá.

282
Peter
Reagovat

Neviem, pripadá mi to ako estráda Evy Mázikovej v programe Silvester 1997 :-! Hrozná odrhovačka tento song.

283
Mila
Reagovat

no Veronice to dnes hodne slusi a dokonce se i hybe.. a musim uznat, ze Cher dava autenticky… mozna az moc

284
Scalex
Reagovat

Takhle měla Tereza dát tu Tinu.

285
Ája
Reagovat

já nevím, mně u Veroniky vadí to zalykání, jinak samozřejmě zpívá dobře

286
Prochor
Reagovat

Tak Veronika suveréně nejlepší. O tom není pochyb.

287
jab
Reagovat

Veronika – Proč kopíruje originál? Pak to konečně rozjela po svojem. Asi je to výběrem písně, ale mě to příliš nebavilo, byť zazpíváno to bylo bezchybně :-(.
Jinak moje pořadí za 1. polovinu večera:
1. Martin
2. Tereza
3. Kristína (neukamenujte mě :-))
4. Adam
5. Sabina
6. Veronika
7. Štefan :-((((((

288
blixa
Reagovat

Stýblo opět nuda, nuda, nuda …

289
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

282 – pro mě ZDALEKA největší hit a vypslovačka večera. Na tom se dá dost ukázat…

290
Anta
Reagovat

Verča se mi snad poprvé líbila, sice ten začátek a na konci jí to ujíždělo, ale nějak mě to bavilo a sluší jí to.

291
Fialka09
Reagovat

Tak po prvním kole pro mě:
1.+2. Martin+Adam – oba naprosto senzační
3. Sabina – no už jsem slyšela její lepší výkony, ale tohle se mi taky moc líbilo, i když jsem asi jedna z mála
4.-7. ostatní – z tohohle mě nijak extra neoslovilo nic, tentokrát bohužel ani Štefan, kterého mám jinak moc ráda. Verča teda za mě dneska neee.

292
olivia
Reagovat

255, Osvaldová má takový tah na branku, a vyjářila to vždycky tak pregnantně, že měl možná Ondra,( kterej má jemnější a psychologičtější přístup) míň prostoru. Ale já jsem ty přímočarý hlášky, co dávala osvaldová, měla moc ráda

293
Peter
Reagovat

Inak ale porota má zaujímavý meter… minule ju totálne zjazdili za tú zmenu nástupov vo Vyznaní, teraz zas dodržanie originálu je zlé :D

Na jednej strane to bolo pre mňa nudné estrádne nemoderné vystúpenie, síce perfektne zaspievané ale vživote by som si to dobrovoľne nepustil.

294
cedarin
Reagovat

Moje pořadí za první polovinu
Martin
Sabina
Veronika
Adan
Tereza
Štefan
Veronika

295
pimpa
Reagovat

Blixa – když někdo zpívá opravdu dobře, je to bráno jako nuda? Už mě ta zdejší předpojatost vůči Veronice štve, ať zazpívá cokoli, je tu zdrbána! Já sice nejsem žádná její extra fanynka, ale nemám problém přiznat, že ta holka je fakt skvělá, a protože to nejspíš vyhraje, řekla bych, že to vítězství bude oprávněné.

296
zuzana
Reagovat

nemam proti nej nic ale toto ee….imitácia, kopirovanie tanec mimo rytmu….nepacilo sa mi to

297
Mila
Reagovat

muj zebricek po 1.kole
1. Adam
2. Sabina
3. Šafa
4. Štefan
5. Veronika – chvalim pohyb na podiu, konecne mne necim zaujala

298
Jai Kudo
Reagovat

Veroniku nemám o nic raději, ale chci být fér.
I. kolo:
1. Veronika
2. Martin
3. Adam
4. Tereza
5. Sabina
6. Štefan
7. Kristína

299
kanárek
Reagovat

Kurňa, ta Sába mne mrzí…nestihla jsem její píseň a tuhle mám ráda :-(

300
Jana
Reagovat

Já tipuju do poslední trojice Veroniku,Sabinu a Adama

301
blixa
Reagovat

První půlka :

1. Sabina
2. Šafa
3. Adam

dlouho nic ….

4. Štefan
5. Veronika
6. Kristýna
7. Tereza

302
Jonatána
Reagovat

Tak za mě nejlepší Adam, Veronika a Šafa. Pak Štefan, Sabina, Tereza. a kus za nimi Kristína. Jsem zvědavá na duhou půlku, ale bez ohledu na to, jak dopadne, bych poslal domů Kristínu.

303
Scalex
Reagovat

293 – ty nájezdy ale byly opravdu hodně špatné. Nešlo o to, že to nezazpívala jako Gombitka, ale že to bylo zcela pomýlené použití divné techniky a navíc to bylo hrozně nadužívané, že to až rušilo.

304
Jana2
Reagovat

Za mě po prvním kole:
1. Adam
2. Martin
3. Štefan
4. Sabina
5. Tereza
6. Veronika
7. Kristína

Hodnotím to i z hlediska sympatií.

305
Peter
Reagovat

289 – Ja sa nečudujem že sa vám to páčilo a je to pre vás najväčšia vypalovačka na ktorej sa dá veľa ukázať. Práve takéto songy bývajú na podujatiach typu Silvester XXYY ;)

Ale nič to nemení na tom že máte dosť obstaróžny hudobný štýl ktorý sa asi s nikým v tejto diskusii nezhoduje. To by ste si však mohli pred napísaním komentáru uvedomiť a keď nemáte prehľad v modernej hudbe, tak sa k tomu trebárs nevyjadrovať, pretože také perličky ako ste tu niekedy vy vypustili (trebárs že Set fire to the rain (či to bolo Rolling in the deep? jedno z toho) od Adele je nudná neznáma pieseň od neznámej speváčky :D) sú niekedy celkom zahanbujúce.

306
Anta
Reagovat

298 Jai Kudo – to nejseš, Verča až po Šafovi :-)

307
Evča
Reagovat

Anooooo, budeme dávat po každé psni reklamu ať můžeme všechny dojmy dostatečně vstřebat…:D

308
Pavlina
Reagovat

Tak zatím
1) Adam
2 Martin
3-5) Štefan, Sabina, Tereza
6) Kristína
7) Veronika – to její napodobování Cher mě fakt nebavilo.

309
Jana
Reagovat

ty reklamy mě ničej…tak často se mi na toaletu nebo vařit čaj prostě nechce..:-) posledně jsem usnula před koncem a teď už zase zívám….

310
Jana
Reagovat

Pořadí za mě:
Adam
Šafa
Sabina
Veronika
Tereza
Itcho
Kristýna

311
kanárek
Reagovat

303 Tak ..bylo to jako kdyby každý tón teprve hledala- sice ho nakonec vždy našla, ale pro mne to bylo děsně rušivé. Dnes nezpívala špatně dobře vypadala a super se hýbala. Ale mám bohužel jiné oblíbence..

312
Anta
Reagovat

Tak mé pořadí:
Martin

Sabina
Adam
Veronika
Tereza, Štefan
Kristína

313
Jonatána
Reagovat

Je po desáté a teprve jsou na druhé kolo. To snad skončí před půlnocí. Při představě ranního vstávání mě omývá, tak to možná nevydržím až do rozhodnutí a budu doufat, že vypadne pro mě nezajímavá Kristína.

314
dolores
Reagovat

287 – na rozdiel od teba, ja mam Itcha na prvom mieste po prvej piesni :)))

1.Itcho – velmi sa mi to pacilo. mozno s Adamom na rovnakej urovni, len pre Itcha mam slabost. zabjem sa ? :D
2. Adam -nadherna farba, precitene
3.Tereza – velmi ma to bavilo, spev vyborny, ten pohyb o ktorom tarala porota, ja som v TV nevnimala
4.Safa – konecne sa oprostil od manierov. prijemne vystupenie a bolo vidno, ze trenoval, pretoze to bolo precizne namakane
5.Sabina – dobre, ale niekde stratila energiu
6.Veronika – sutaz imitatorov Cher
7.Kristina – biedne az smiesne frazovanie v anglictine sposobilo, ze piesen znela ako detske karaoke a nepomohol tomu ani celkom slusny vyraz

1 sms pojde Terke, jedna Itchovi ;)

315
Molly
Reagovat

Mé pořadí první poloviny:

Adam – nelepší jeho výkon, jeden z nejlepších v soutěži
Martin – dal to suprově, mam trochu problém s písničkou, ale od něj se mi to líbilo
Tereza – ale jo, bavilo mě to i když do toho měla dát více energie, mohla by se učit od Martina :)
Štefan – originál miluju, tohle bylo trochu jiné, nejisté, moc mě nepřesvědčil
Kristína – mě každej její výkon přijde hrozně uvěřitelnej, procítěnej a zajímavej..hrozně těžkej song, druhá polovina se jí povedla
Sabina – krásná píseň, souhlas s porotou, dnes mě zatim zklamala
Veronika – nuda nuda nuda, té dokonalosti je prostě moc a mě to fakt těžce nebaví i když zpívá dobře, to pro mě neni nejdůležitější

316
Mila
Reagovat

tak je ctvrt na jedenact a jsme v pulce, to jsem zvedava, dokdy to dnes chteji natahovat

317
Fialka09
Reagovat

295 – Pimpo, tak třeba u mě to rozhodně není vůči ní žádná předpojatost, třeba minule se mi to Vyznanie celkem líbilo (i když většině lidí tady ne), párkrát jsem ji měla v žebříčku dost vysoko, ale dneska se mi prostě nelíbila vůbec.

318
eva
Reagovat

314 – tak pod tenhle žebříček se můžu podepsat :-)

319
rosien
Reagovat

Takže moje pořadí po 1. kole:
1. jednoznačně Adam, to si budu pouštět ještě několikrát.
2. Martin
3. Štefan
4. Veronika
5. Sabina
6.- 7. Kristína a Tereza (jsou u mě nastejno, protože se mi ani jedno nijak extra nelíbilo ale ani extra nevadilo, u Kristýny mě akorát silně iritovala angličtina, u Terezy vyděšený pohled a směšný pohyb).

320
Rena
Reagovat

u mě 1.ADAM

2.VERONIKA + MARTIN
3.KRISTINA

Veronika mě zaujala i když napodobovala …

321
kata
Reagovat

pořadí 1. kolo
1.Šafa
2. Adam
3. Tereza
4.Sabina, Veronika
6.štefan
7. Krystýna

322
Jai Kudo
Reagovat

Anta – ona Verča je po hlasové a pěvecké stránce fakt nejlepší….ale je fakt, že Šafa je daleko sympatičtějní….uvidíme jak dopadne druhý kolo……

323
Jana
Reagovat

Tak tohle je zas ta stará Sabina

324
Peter
Reagovat

Prihodím aj moje poradie:

1) Martin (som zaujatý, ale on ma proste baví :D)
2) Adam (normálne ma Adam nudí ale dnes super)
3) Štefan (slušné vystúpenie ale čosi mi tam chýbalo)
4) Tereza (Son of a preachers man bolo lepšie, ale aj tak jeden z jej top výkonov)
5) Sabina (dnes mi tam chýbal drajv)
6) Kristína (sorry, ty tu už naozaj presluhuješ)
7) Veronika (totálne subjektívne, nič objektívne v tom nehľadajte, na takéto songy mám alergiu)

325
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Lepší píseň a hnes je to znát. 100x líp než ten první cajdák…

326
Jai Kudo
Reagovat

Zpívá ta Sabina takhle falešně opravdu, nebo se mi to zdá….:(

327
cedarin
Reagovat

Jaký rozdíl Sabina oproti kolegyním.

328
Mila
Reagovat

tak tohle Sabine sedi lip

329
kanárek
Reagovat

Sába forever…bych se převlíkla a hned jela na koncert.!

330
jab
Reagovat

Sabina – Ale to je úplně jiný level!!! Energie, drive, naštvanost, prostě jííízda! Akorát ty refrémy mi přišly maličko decentní. Ale jinak za mě supeeer!!! :-)

331
Anta
Reagovat

Sabča – to je energie :) super

332
Molly
Reagovat

Jo tak tohle je pravá Sabča, to jí sedne mnohem víc…taková česká zpěvačka z Guano Apes :)

333
pimpa
Reagovat

Bože, Sabino, nemluv!!!!!!!!!!!

334
Evča
Reagovat

Sabina Křováková: (15 %)

Veronika Stýblová: (18 %)

Kristína Debnárová: (11%)

Martin Šafařík: (15 %)

Tereza Mandzáková: (12 %)

Adam Kukačka: (15%)

Štefan Pčelár: (14 %)

335
Peter
Reagovat

Toto malo drajvu zas trošku moc :D Ja neviem, Sabina to buď totálne odpáli alebo do toho dá energie až moc málo. Občas mi to prišlo trochu nerytmické a trošku divné frázovanie, ale tak taká bežná dobrá Sabina ;)

336
Fialka09
Reagovat

Tak možná budu jediná, ale mně se prostě to Don´t cry líbilo od Sabči víc. Tady mi chvílema přišla falešná, moc se mi to nelíbilo.

337
Jai Kudo
Reagovat

332 Molly – přéééééésně to jsem si říkal během skladby, koho mě Sabina připomíná…..Guano Apes!!!!

338
dolores
Reagovat

necakala som dnes 2 kartace pre Sabinu. asi mala vela hlasov minule, tak jej producia chce ubrat

chudak Sabca, ma dnes smutne oci.

mne sa ten druhy song pacil :)

339
Mila
Reagovat

no tohle je jak kabaretni cislo…ale ne Quenni

340
cedarin
Reagovat

Hodně lidí tu píše, že Sabina neměla v první písni energii. Když pouštěli ukázky, tak jsem si uvědomil, že tam, kde ona jede na 30%, tak pro některé její kolegyně je něco podobného nedostižný Everest.

341
zuzana
Reagovat

neudýcha to…ale ak niekto tu pisal že nema rozsah tak ten má…ale toto nie je dobré

342
Scalex
Reagovat

Au.

343
jab
Reagovat

Štefan – A máme tu další jízdu. Štefanova vverze je možná trochu zvláštní, ale zato dost osobitá. Líbí se mi to víc než Coldplay, byť chybičky se opět najdou. A ten závěr – prostě roztomilý :-D :-D :-D

344
cedarin
Reagovat

Proč si Štefan myslí, že je dobrý ve falzetech, když endá jeden jediný

345
Molly
Reagovat

Tak timhle si Itcho trochu pokazil první vystoupení…takový trochu karaoke, no prostě Freddie to neni a ani jsem to nečekala, ale i tak nic moc.

346
dolores
Reagovat

a teraz pride soda :)))

347
Evča
Reagovat

Tak dneska to bylo i s rozcvičkou..Asi nechtěl aby v tom byla Zorka sama, když už se na to tak vohákla:D

348
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

344 – no a ještě ho za ně vychválil Habera. To byl podle mě lapsus dne…

349
blixa
Reagovat

je to sranda. 1 song Sabči skvělej, dostane všude kartáč. Druhej popdrůměrněj (očekávaně, to frázování nemohla dát) a většině se to líbí. To jsou paradoxy ….

350
Anta
Reagovat

reakcí publika jsem byla taky pžekvapená :-))

351
Evča
Reagovat

Evule lobuje za svýho miláčika jak o život:D

352
dolores
Reagovat

Harichove fanynky si dnes zgustnu na Itchovi :))

353
blixa
Reagovat

340 : pravdu díš ! ;-)

354
Peter
Reagovat

Som divný ale mne sa to celkom páčilo… až na tie príšerné falzety :D On nepočuje ako hrozne príšerne to znie? Veď tón rovnakého „kalibru“ vie vyspievať aj normálnym hlasom, tak prečo tam pchá tie rostodivné falzety?

Pri tom aké tanečky tam dával tak slušné vystúpenie.

355
cedarin
Reagovat

350 Anta – tak nablblé pubiny, co čekáš. Ty by řvaly i kdyby tam odvedl sebevětší hnus

356
Pavlina
Reagovat

Musím říct, že docela souhlasím. Mně Sabča dneska přišla, že není vůbec ve své kůži. I tady mi chyběla energie, i když oni říkají, že jí tam viděli.
Štefan – občas mu to dost ujíždělo, ale mělo to drive. Každopádně, pokud postoupí, tak doufám, že už přestali s těma kládama pro něj.

357
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Zorka má sukni jako kalhotky co nosily za komárů holky na tělocvik… :-)

358
Woland
Reagovat

Freddie odpusť mu. Proč to ti lidi zpívají, když na to nemají? Zrovna tuhle píseň nedávali naživo ani Queeni takřka vůbec. Je to sice pecka, ale velice těžká věc.

359
birshop
Reagovat

štefanův styl zpěvu je pro mě vpodstatě neposlouchatelný, kdyby tam nebyla Tereza, která je pro mě nijaká ještě víc, tak bych ho z fleku vyrazila … ale „IČO“ :dd může být díky svým pubinám asi v klidu ..

360
kata
Reagovat

Je vidět že puberťačky letos nemají komu fandit. štefan teď zpíval falešně a mimo rytmus a pubiny se můžou zbláznit.to mě dost pobavilo a v tom smyslu před štefanem smekám.

361
Prochor
Reagovat

Kristýna je na začátku falešná jak prase. Ale dál už to jde. No dneska bude vyřazování zajímavý.

362
cedarin
Reagovat

Proboha co je zas tohle? Dát jí na hlavu trojúhelník, tak vypadá jak značka Dej přednost v jízdě

363
kanárek
Reagovat

Proč jim dávají TAK vysoké podpatky? I ta Tereza by se jistě hýbala líp na nižších.

364
Mila
Reagovat

Kristina zpiva mozna procitene, ale falesne… ta uz tam davno nema co delat..

365
Anta
Reagovat

355 cedarin – nj pubiny kazí plán :-)))

366
Jana
Reagovat

tak k téhle skladbě se ty Kristýniny tragické výrazy tváře hodí

367
blixa
Reagovat

Queeny bych do soutěží zakázal. Stejně jako spoustu jiných věcí :D

368
dolores
Reagovat

toto Itchove vystupenie mi pripomenulo Bezdedu a Miklu, ked spievali O mano. :))) proste haluz :D

necakala som , ze Kika bude v tejto skladne falosna :(

369
jab
Reagovat

Kristína – celkem jistý začátek, jisté falzety. Opět uvěřitelný výkon. Ale v tom závěru to měla víc rozjet :-(

370
Jonatána
Reagovat

Jéžíš, to je hrozné. Tedy Kristína. Oni ji jako pochválí? no to snad ne. Štefana jsem neslyšela.

371
birshop
Reagovat

367 – souhlasím :)

372
blixa
Reagovat

Kristýna falešná jako prase. Nicméně to ji nikdo nevytkne.

373
Mila
Reagovat

367 – proc? Mne se Quenni od Sabiny minule dost libili

374
birshop
Reagovat

tak Kristýna teď taková nemastná neslaná, ta první písnička byla lepší

375
Pavlina
Reagovat

Kristína – sice lepší než v první písničce, ale fakt patří ven, jsou tam nepřesnosti

376
blixa
Reagovat

Ewa : „trošku mě to intonačně trápilo“ :D :D :D no aspoň jedna odvážná ;-)

377
birshop
Reagovat

373 když většina lidí tam prostě pořád slyší F.M. a s ním je kdokoli jiný nesrovnatelný

378
Anta
Reagovat

367 blixa – to by jsme ale přišli o úžasné vystoupení GG :)

379
blixa
Reagovat

378 : nelíbilo, stejně jako GG ;-)

380
mk
Reagovat

Kristína mi svou falešností vyloženě rvala uši

381
Mila
Reagovat

377 – no vzdyt taky Sabina to dala po svojem a nesnazila se ho napodobit a na mne to fungovalo

382
Jana2
Reagovat

Dneska mi ani ty manýry nevadí..jen ve slokách by mohl míň dýchat do mikrofonu…dneska u mě Martin opravdu zabodoval.

383
pimpa
Reagovat

Jejda, já Martinovi vůbec nerozumím! I když zpívá česky!

384
dolores
Reagovat

ja Martinovi nerozumirm text. ://
tu piesen nepoznam, pocula som ju len raz od Ztraceneho, ale Safa ma lepsi hlas do nej

385
Filip
Reagovat

ty manyry hruuuuza .. strasne afektovanej… proc se neuvolni?

386
Květka
Reagovat

Nemáte taky pocit, že Martin, i když zpívá česky, je mu špatně rozumět?

387
Jana2
Reagovat

384: od Šafy to zní fakt mnohem líp…

388
Woland
Reagovat

Taková sračka. Docela slušně to dal, na to jaký je to cajdák. Akorát mám pocit, že na podobném pokusu o hudbu, o jaký se snaží Marek Ztracený, se jen těžko ukáže pěvecký talent. Aspoň ten klavír to zachránil po stránce umění :)

389
Mila
Reagovat

Šafa se už má zase ten svůj vzlykavý hlas… :-(

390
Květka
Reagovat

vidím, že nejsem sama:))

391
Jana2
Reagovat

389: netuším proč, ale tentokrát mi to vůbec nevadilo

392
Ája
Reagovat

jak písničky Ztraceného nemusím a přijdou mi všechny na jedno brdo, tak tohle se mi líbilo

393
Laikka
Reagovat

Martin nemůže za to, jak je ta písnička nijaká… Jestli jsem ji slyšela tak třikrát? No, ale stejně pěkný, dneska má den a já mu prostě fandím

394
cedarin
Reagovat

Šafa lepší než Marek, o tom žádná

395
birshop
Reagovat

takový to bylo nějaký divný nebo co …

396
kanárek
Reagovat

Výslovnost! Ale s klavírem je to sakra těžké. Bude de muset začít poslouchat …sem tam ty první hlásky.

397
Prochor
Reagovat

Stejně jsem přesvědčený, že Šafa je jasně nejlepší z kluků.

398
Jana2
Reagovat

392: náhodou, ačkoliv ho taky jinak nemusím, tak teď má celkem novou písničku Sex s ex a to je taková chytlavka, že to ani není možný :-D

399
Jonatána
Reagovat

Šafa se mi v první líbil víc. Ale fakt je, že toho Marka Ztraceného vůbec neznám a přijde mi to nudné. a taky se mi zdálo, že tam slyším ty Martinovy manýry. Ale doprovod na klavír hezký.

400
Jana2
Reagovat

397: souhlas

401
jab
Reagovat

Martin – Jak jsem čekal, lepší než originál :-). Ale co ty vzdechy? :-( Chválím za klavír, i přes chyby zůstává v součtu obou kol v čele.

402
birshop
Reagovat

tak teď to Ewa vystihla, to je přesně to, co se mi u té písně nelíbilo :)

403
Anta
Reagovat

Šafa to povýšil nad originál !!! :))) líbil se, nehodnotím češtinu

404
dolores
Reagovat

neverim, ze si tento blby cajdak vybral Safa sam, tak ako si nevybral Itcho Queen.

405
Peter
Reagovat

Však tie „manýry“ (inak nemám moc tušenia čo si pod tým predstaviť) sú Šafa. To je on, to je jeho hlas, to je jeho podanie. Aj James Arthur má manýry. A veľa… a preto je to James Arthur. A preto ho mám tak rád, ako Šafu.

A neviem, ja som nemal problém mu rozumieť a to som Slovák. Ani anglická čeština mi nevadí. Mne nevadí nič, Šafa na hrad! :D

406
blixa
Reagovat

381 : ale jo, mě se to taky líbilo, ale to je celkem unikát, v drtivý většině případů je to průser.

407
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Vesnická slípka Tereza a Amy Winehouse – tak tady někomu solidně jeblo…

408
libena
Reagovat

mě to teda spíš na poslech znělo jako když slovák zpívá česky než anglická čeština…

409
Evča
Reagovat

Sabina Křováková: (14 %)

Veronika Stýblová: (17 %)

Kristína Debnárová: (11%)

Martin Šafařík: (16 %)

Tereza Mandzáková: (11 %)

Adam Kukačka: (15%)

Štefan Pčelár: (16 %)

410
Mila
Reagovat

406 – no protoze se ho vsichni snazi napodobovat.. a to proste nejde

411
birshop
Reagovat

Beyonce – Listen … bože už zase to uslyším, nikdy se mi nelíbila ..

412
kanárek
Reagovat

Manýr bylo tak akorát :-) Jen zzřetelnit a super.

413
Evča
Reagovat

Tak Čuprstar je v programu psaná do 22:55…A to chtěj stihnout jak?!!:D

414
blixa
Reagovat

Šafa by měl přestat dělat operu (tam se na výslovnost kašle ) a začít chodit k někomu, kdo ho za ty prasárny bude třískat a naučí ho česky :D

415
Peter
Reagovat

Vesnická slípka? Ehm, ehm?

Inak pre administrátorov… preboha otvorte si stránku WordPressu, sekciu Plugins a dajte sem nejaký plugin na komentáre… Toto „Odesíláte příspěvky moc rychle“ je … také mám z toho nervy. Skúste trebárs Disqus. Ale hlavne s tým niečo robte. Nie je normálne aby som 40 krát refreshoval kým mi to odošle správu.

416
dolores
Reagovat

409 -tento rocnik je hrozne vyrovnany. jedine, kto v hlasovani asi bude vycnievat stale je Veronika. Sabina jej dychala na krk, ale dneska po sode od poroty sa asi stiahla nizsie.

417
birshop
Reagovat

414 tak, tak :)))

418
Anta
Reagovat

397 Prochor – o tom, že je Šafa z kluků nejlepší, jsem přesvědčená už dávno, lepší i než holky, jenom Sabča by na něj eventuelně mohla mít :) ale spíš né

419
kanárek
Reagovat

blixa- může chodit ke mně! Já bych ho ráda třískala po hlavě, aby byl ještě lepší :-))

420
dolores
Reagovat

414 -suhlas

421
Jai Kudo
Reagovat

405 – Peter – přesně jsi vytihl můj názor na Šafu…..ty tzv. „manýry“ jsou Šafa. Proto je jiný, proto je originální….

422
Scalex
Reagovat

414 – ano 8^)

423
Jana2
Reagovat

Tyjo jestli dneska půjde Tereza místo Kristíny, tak to bude fakt už dost podezřelý…Tereza si to dneska nezaslouží a já ji chci slyšet v duetu s Martinem…

424
blixa
Reagovat

416 : porota už si připravuje půdu na vyřazení Sabči v TOP 5 :(

425
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

415 – vždyť je z nějakého děsného maloměsta na Východě, cimbál, lidovky, a spol.. Dát jí Amy je šílenost. Ta měla životní zkušenosti, ne jak tato cukrkandlová panenka /slípka/…

426
pimpa
Reagovat

Tereza vypadá mnohem líp, než u první písničky. Tam ji úplně zmalovali do ošklivosti.

427
Jana2
Reagovat

Pro mě tohle fakt nejlepší od Terezy co jsem slyšela

428
Prochor
Reagovat

Teda když si představím jak by to dala taková Monča Bagárová, tak je mi z Terezy smutno. Ale dělá co může, co už.

429
pimpa
Reagovat

425 A co má jako být? Ne každý může bydlet v Praze.

430
jab
Reagovat

Tereza – dnes dostala 2 písně, které ji sedly :-). Místama si s tím pěkně hraje. Jen ty refrémy jsou trochu ploché :-(.

431
cedarin
Reagovat

Tak dneska to vidím na odchod Kristiny. Což unesu hrdě a statečně. O dopravní značku méně.

432
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Školní besídka, dle očekávání…

433
Scalex
Reagovat

421 – na manýrách není originální vůbec nic. To je originální, asi jako kapela ze základky, co poprvé hraje v tělocvičně Smells Like Teen Spirit. Najdeš jich v každém městě deset.

Naopak, jasně se ukazuje, že čím víc se Šafa zbavuje manýr a dalších velkých problémů, které ve zpěvu má (a že jich je překvapivě hodně), tím víc vylézá na povrch jeho kvalita.

434
Jai Kudo
Reagovat

Tereza dnes válcuje Kristínu naprosto brutálně……

435
blixa
Reagovat

Bože, ona Terezu za tu hrůznou dietu ještě pochválí ???

436
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

429 – o to nejde, ale proč takové ťuňtě vybrali Amy Winehouse, živote, zkušenou, drsnou…

437
Anta
Reagovat

431 cedarin – taky to unesu.

438
pimpa
Reagovat

436 Tak proč zmiňuješ její bydliště, když o to nejde?

439
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

433 – a vidíš, mně se třeba na Šafovi vůbec nejvíc líbí ty manýry…

440
dolores
Reagovat

zvlastne, nielen ze mi nechce odoslat, ale po odoslani tu ani moj prispevok nie je …??

takze este raz : Terka na zaciatku vyborne odfrazovane, neskor akoby menej energie. :) ale nechcem aby vypadla, musi si zaspievat duet so Safom !!

441
Jana2
Reagovat

Veronika zas nakonec? to už je trapný

442
kata
Reagovat

krystýna se mi dnes nelíbila ani v jedné písni a měla by podle mě vypadnout. ale porota ji minule přechválila, čili nevím zda nevypadne někdo lepší.

443
Scalex
Reagovat

439 – a zaplaťpámbů je lidí s takovým hudebním cítěním v na světě hrozně málo. 8^)

444
Mila
Reagovat

Kalino, ted je cislo pro Tebe, to urcite znas

445
Jana
Reagovat

Adam je dneska výbornej!

446
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

438 – protože dát Amy někomu, kdobyl formován folklórním souborem z okolí Humenného mi přijde perverzní… :-) A nesmyslné…

447
dolores
Reagovat

teraz Adam – absolutne predvidatelny vykon. fajn ;)

448
blixa
Reagovat

439 : z toho si nic nedělej, každý máme svoji obsesi :D

449
Jonatána
Reagovat

Mám ráda rokenrol, mám ráda Adama Kukačku, takže pro mě paráda.

450
cedarin
Reagovat

Panebože je to tu zase. Revival, dětsky humorně pohyby, místo saka bunda – změna jako blázen.

451
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

444 – znám, ještě kdyby to zpíval Martin nebo Sabina místo Kukačky, to by byla balada…

452
Scalex
Reagovat

Adamova otočka!

453
jab
Reagovat

Adam – Joo, jeho hlas k tomu sedí dokonale :-). V tomhle je holt doma. Drive, radost z vystoupení – rockenrooooll :-)))

454
Pavlina
Reagovat

Adam, další super výkon. Ale dokáže se uchytit i v moderní scéně nebo je odsouzený ke zpívání coverů nebo muzikálů?

455
Ája
Reagovat

podle mě dneska Martin s Adamem daleko před ostatníma :-)

456
Prochor
Reagovat

Standing Ovation pro Adama – jako bych si vzpoměl na Martina Chodůra. Ale dal to výborně.

457
dolores
Reagovat

446 :))))))))))))))))))))))))))))) stary dobry Kalina :DDD

458
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

454 – třeba Budulínka by mohl ztvárnit zfleku… :-)

459
birshop
Reagovat

Adam byl dobrej ..

460
kata
Reagovat

Už několikrát dali veroniku nakonec. to je nefér vůči jiným soutěžícím, někteří nebyli nikdy poslední. Poslední pozice je výhodná. Adam mohl jít kupř. nakonec nebo kdokoliv.

461
cedarin
Reagovat

458 JUDr. – že tys myslel Otesánka?

462
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Adam ale stále stejný. Ničím nepřekvapil po pěvecké stránce. Šafu už jebali po méně podobných písních… :-(

463
Peter
Reagovat

Mohol by mi prosím niekto seriózne napísať čo si predstavuje pod pojmom manýra? Ako ja tomu slovu rozumiem (snáď :D) ale proste pomenovať čo v Šafovom speve je ta „manýra“?

464
Evča
Reagovat

A v čem je poslední pozice výhodná, můžu-li se zeptat? Protože se o hodinu dýl nervuje nebo že mají lidi, kteří hlasují až podle výkonu míň času na hlasování??? Nechápu…

465
Mila
Reagovat

Kalino, ty proste Adama nemas rad.. mas smulu, nas, co ho mame radi, je podstatne vic

466
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

461 – nebo ve „hře se zpěvy“ Dlouhý, Široký a Bystrozraký… :-)

467
Jonatána
Reagovat

Páni, Adam je dneska absolutní jednička. Pro mě rozhodně.a jdu posílat druhou sms :-)! Ať nežeru :-D.

468
Anta
Reagovat

Jdu proti směru, ale mě už to moc nebavilo, i když to Adam dal dobře, první jeho vystoupení mě zaujalo víc.

469
Ája
Reagovat

podle čeho vybírají pořadí finalistů? zaráží mě, že Veronika je téměř stále jako zlatý hřeb stejně tak jak býval Chodůr…

470
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

465 – vadí mi nejvíc, že je evidentně už X kol protežován…

471
birshop
Reagovat

a v čem je poslední pozice tak výhodná?? jako že si řekne, hmm, tak ten to dojebal/a, nemusím se moc snažit?? to je ale blbost ..

472
cedarin
Reagovat

Proč na Veroniku navěsili tu oponu?

473
Mila
Reagovat

468 – mne taky

474
Květka
Reagovat

465 – On Kalina má někoho rád?

475
Jai Kudo
Reagovat

463 Peter -* tu „manýru si vymysleli „odborníci“ jako je Scalex, aby mohli kritizovat, když není co…..

476
dolores
Reagovat

460 – suhlas, Adam mal byt dnes posledny. toto Listen na koniec ubralo na atmosfere

477
Scalex
Reagovat

463 – jestli vydržíš do středy, tak o tom chystám poměrně obsáhlý článek s mnoha ukázkami. Chyby, které dělají zpěváci v SuperStar, ukázky zpěvu nad tónem, pod tónem, ukázky manýr, špatného frázování, špatného dýchání a podobně. Prostě vysvětlivky toho všeho, co porota kritizuje a co lidé, kteří aktivně nedělají muziku, nemusejí tak snadno rozeznat.

Jinak zjednodušeně jsou manýrami třeba právě ta kritizovaná výslovnost jako s horkým bramborem v puse nebo různé zbytečné pitvoření (míněn pitvořivý zpěv, ne grimasy či mimika).

478
Prochor
Reagovat

U Verči jako bych si zase vzpomněl na Ivannu Bagovou, která to taky tuhle šílenou srágoru gramofonovala.

479
birshop
Reagovat

474 :))) sám sebe??

480
pimpa
Reagovat

469 Protože si ji vybrali na celkové vítězství.

481
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

474 – má – Šafu, Sabinu…

482
jab
Reagovat

Veronika – O dost lepší než předtím, emotivní, dobře vystavěné. Pěkná tečka na závěr :-)
Moje celkové pořadí
1. Adam
2. Tereza
3. Martin
4. Sabina
5. Kristína
6. Veronika
7. Štefan
Doufám ale, že Itcho dneska ještě neodejde :-(

483
heli
Reagovat

Ahojte lidi, letos nějak nestíhám psát, ale musím říct jednu věc:
KUKAČKA JE BŮŽEK ROKENROLU!!!

… a že se doktorovi nelíbí, to je spíš jeho další plus ;-)

484
birshop
Reagovat

fuj nudná písnička ..

485
cedarin
Reagovat

468 Anta – nejsi v tom sama. Mě Adan taky krutě nebavil – v druhé písni. První dobrý, něco jiného, druhá písnička zase to samé stále dokola. Dětský revival.

486
Peter
Reagovat

:D :D :D Neviem prečo som teraz videl vo Veronikiných očiach napísanú vetu: „Prečo nestojíte, veď ja som to tak úžasne zaspievala!!!!“ :D

Tak ako, zaspievané fenomenálne, ale to som proste vedel už dopredu, že to bude také no… ona je proste TOP speváčka ale seriózne neviem čo by mohla produkovať po skončení súťaže?

487
dolores
Reagovat

Veronika ako Chuck Norris, tak to sediiiiiii ROFLMAO

mne tie jej uzke vysky lezu na nervy. zozrala som je ich len vo Vyznani

488
pimpa
Reagovat

481 No vidíš, Terezu jsi pasoval na husičku z venkova, a já bych řekla, že Sabina má daleko husovitější chování, než Tereza.

489
Květka
Reagovat

481: Mně je sympatický Adam, ale nebudu plivat na ty, co se mi až tak nelíbí

490
Mila
Reagovat

Veronika by se mohla zivit jako imitatorka znamych zpevacek.. treba jak zpivala Cher, tak jsem chvili myslela, ze to zpiva opravdicka Cher

491
peto
Reagovat

kdo poslal toho haricha aby tam zpival?????s tech pibun me boli hlava!!!!!!!!!!

492
Peter
Reagovat

477 – Ďakujem, teším sa na článok ;) Ale môj obdiv k Šafovi rozhodne nezmení :D

493
Anta
Reagovat

481 – no, máme stejný vkus :D zajímavé :-)))

494
Jai Kudo
Reagovat

Sorry, Anto, se skřípěním zubů….:
1 Veronika
2 Martin
3 Adam
4 Tereza
5 Sabina
6 Štefan
7 Kristína

495
W
Reagovat

Tak za mňa dnes:
dobrý v oboch piesňach: Veronika a Adam
dobrý aj zlý: Tereza, Štefan a Kristína
nepáčili sa mi vôbec Martin a Sabina

A hoci by mi po dnešku nechýbal Martin, vypadne asi Kristína alebo Tereza.

496
cedarin
Reagovat

Nicméně s oponou, ale Veronika to dala výborně. Měl jsem z toho obavu, ale fakt dobrý.

497
zhor
Reagovat

446 Pane „doktore“… Mne pridu zase perverzne vase 4% keci.. Ma ucta… bl be cku

498
Pavlina
Reagovat

2.kolo

1) Štefan
2) Adam
3) Veronika
4) Sabina – opravdu tomu chyběla energie
5) Tereza
6) Štefan – pěvecky opravdu ujel
7) Kristína

Celkově
1) Štefan
2) Adam
3) Veronika
4) Sabina
5-6) Štefan, Tereza
7) Kristína

499
Jonatána
Reagovat

488 jojo.
Veronika to dala moc hezky, jako všechno, ale jak řekla Ewa: Tohle je Adamův večer. Jsem ráda, ten klučina výborně zpívá a je opravdu moc milý a sympatický. Zlaté děcko se senzačním hlasem a muzikantským cítěním.

500
Prochor
Reagovat

Neupozornili nás, že vyhlášení dneska bude až zítra. To zas bude vstávání do práce a práce v práci.

501
W
Reagovat

498 – chýba ti tam Martin a máš tam 2x Štefana

502
Ája
Reagovat

498 – který z těch dvou Štefanů je Martin? :-))

503
blixa
Reagovat

….mám nějakou nepříjemnou předtuchu …

504
Jai Kudo
Reagovat

492 Peter – já se na to ani netěším, ani to nebudu brát vážně….člověk by si měl udělat vlastní názor podle svých představ, a ne nechat se ovlivnit samozvanými „odborníky“, ať už se jmenují jakkoliv……

505
kata
Reagovat

proč je poslední výhoda? poslední rovná se zlatý hřeb večera a hlavně už při první SS se zjistilo že ten co zpvvá poslední nevypadne skoro nikdy, naopak 2,.a 3. je nevýhodná pozice. docela dost se to rozebralo, šmajda si kupř. stěžoval že chodůr byl pořád poslední a jak víme pak vyhrál, přitom během soutěže nebyl vždy první.

506
Rena
Reagovat

Opět velmi povedené kolo…
nikdo to nezkazil, nejslabší dnes pro mě Sabina, Kristina a Štefan…
Nejlepší dnes jak řekla i porota, byl Adam, bylo to jeho kolo… myslím, že po dnešku – kdy Sabina nezazářila a Veronika napodobovala originál … a Adam ukázal v obou písních svůj nádherný hlas a opět velmi pobavil … MÁ NA CELKOVÉ VÍTĚZSTVÍ…

507
Peter
Reagovat

1 Martin
2 Adam
3 Štefan
4 Sabina
5 Tereza
6 Veronika

….

91254. Kristína

Stále moja TOP dvojka je Šafa a Sabina, len Sabča ma dnes nejak nezaujala, respektíve ma prekvapili Adam a Štefan. Od Adama som už dlho nič nečakal a Štefanove vystúpenia ma nejak výnimočne bavili.

Dúfam že Tereza ani Šafa mi nevypadnú (o ostatných sa nebojím) a že dnes si odspievala labutiu pieseň Kristína. Tá je naozaj už o 4 Titaniky pozadu a nejak nerozumiem ako sa tak ďaleko vlastne dostala.

508
Anta
Reagovat

494 Jai Kudo – no dobře :D

Ohhh nostalgie – Harich – pubiny :-)))

509
Pavlina
Reagovat

502 – uf, sorry, asi se moje tajná přání promítají do slov. První má být samozřejmě Martin

510
Scalex
Reagovat

492 – však já tím článkem nechci Šafu nijak dehonestovat. Já v něm taky vidím obrovský potenciál. Jen prostě nemůžu nevidět i ty chyby, které má. To není žádná ostuda, dělat ve zpěvu nějaké chybky. Tedy není to ostuda, pokud s tím člověk něco udělá.

Třeba Dan Bárta měl ze začátku své kariéry taky hodně špatnou techniku, dokonce tak mizernou, že mu hrozilo, že si během pár let odkrágluje hlasivky. Vzal si ho do parády Eduard Klezla a odnaučil ho těm jeho zlozvykům. Díky tomu Bárta dodnes skvěle zpívá a patří k české pěvecké špičce.

Mě strašně štve, že Šafa dělá ty manýry a další ne moc dobré prvky, protože vždycky, když je nedělá, tak zpívá božsky. A já mám radost, když slyším dobrého zpěváka dobře zpívat. Takže doufám, že se po soutěži Šafa definitivně vyprdne na operu a začne docházet k hodně dobrému pedagogovi přes rockovou hudbu. Potřebuje to a neskutečně mu to pomůže v další kariéře.

511
Kovy
Reagovat

Já bych nerozdejchal vypadnutí Sabči a dost se o ní bojim. Protože Kristína je jak klíště se přisaje a nezbaví me se jí snad ani ve finále. Jinak je pořád o jednoho čecha navíc. Plus jsou tři kluci a čtyři holky tim vychází ,že vypadne jedna češka…

512
cedarin
Reagovat

Dneska se mi líbili:
Martin – je z kluků prostě nejlepší
Veronika – obě písně dala super, i když to byl kopírák, tak sakramentsky dobrej
Sabina – paradoxně opak Veroniky, ona kopírák nikdy nebude, ale ta úžasná přirozenost a energie je super

překvapila mě Tereza, nevěřil jsem jí, ale poprvé mě docela bavila
Adam se mi líbil v první písničce, druhá mě naopak otrávila
Štefan – nelíbil
Kristina – podobný problém jako u Adama, stále to stejné. On je ale zábavnější, ona neskonale nudná, statická pěnice

513
mk
Reagovat

Nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale ze všech vystoupení byl dnes nejlepší Harich :D

514
Anta
Reagovat

492 Peter – mně taky ne :)

515
Molly
Reagovat

Tak mé dnešní celkové hodnocení po druhé polovině:

Adam – dnes to u mě taky vyhrál na plné čáře, hlavně mě začíná dostávat i svou osobností a přitom je tak mladej! Pro příště prosím už žádný rock´n´roll!!

Martin – Ztrácím mě nějak moc neoslovilo v jeho podání, ta výslovnost mi tam taky trochu vadila, ale celkově mě fakt baví, kluk náš manýrovej :D

Tereza – dnes překvapivě třetí, tou Amy mě dostala hodně! Krásný místa tam měla i barvu hlasu..super.

Sabina – druhou písní to vylepšila, i když také trochu falešné..ale dnes neměla prostě svůj den..tak doufam, že na to nedoplatí :(

Kristína – no nijak mě dnes nepřesvědčila ani v jedné písni, u ní to mám vždy tak půl na půl, je rozpoznatelná, má krásný čistý, vzlykavý hlas..její písničky bych si ráda poslechla..ale zároven potřebuje dost zlepšovat.

Veronika – Listen krásná písen a at nežeru, tak to bylo dokonalé..jako vše v jejím podání..ale pro mě tím špatným způsobem a není pro mě osobité to její podání, vím, že její písničky mě bavit nebudou jako např. od Chodúra

Štěfan – Queeny prostě pomrvil a tim si to u mě hodně pokazil, nemůžu jinak, než ho dát na posl. místo i když to první vystoupení bylo fajn…

Můj tip na vyhazov je ale Kristína.

Btw. už vim, proč je tam dneska tolik uječených pubošek…mají tam miláčka Haricha :D

516
blixa
Reagovat

511 : taky se začínám bát. Lidi se nechají neskutečně ovlivnit bláboly poroty. A že to začínají být skutečně příšerné bláboly.

517
Peter
Reagovat

504 – Prečo… ja Šafov spev žeriem aj bez toho aby som tušil čo sú tie manýry ktoré sú mu vytýkané. A to nič nezmení. Hold, som hudobný laik.

Ja by som Martina prirovnal k môjmu obľúbencovi Jamesovi Arthurovi – tiež má kopec zvláštnych zlozvykov, divnú výslovnosť, divné dýchanie, pľuje do mikrofónu o sto šesť a práve to ma na ňom neskutočne baví. Rovnako ako na Šafovi – to, prečo je iný.

Ale rád sa dozviem niečo nové o hudobnej „teórii“ a ten článok vyzerá pomerne zaujímavo ;)

518
Evča
Reagovat

Tak finální aktualizace, no bude to těsný:/

Sabina Křováková: (15 %)

Veronika Stýblová: (18 %)

Kristína Debnárová: (9%)

Martin Šafařík: (16 %)

Tereza Mandzáková: (9 %)

Adam Kukačka: (16%)

Štefan Pčelár: (17 %)

519
dolores
Reagovat

po druhej piesni

1. Adam- zabavne, prijemne, dobre odspievane (aj ked predvidatelne)
2. Sabina – uveritelne, krovakovske, s priliehavym vyrazom, aj ked bez iskry v oku
3. Terka – aj ked bez energie Amy, ale dala to po svojom, kvalitne vystupenie
4. Veronika – lepsie ako Cher, neprijemne vysky, ale inak proste velkolepe :))
5. Itcho -sice pre mna kategoria bizzare, ale pobavil :)) niekedy je lespie odviazat sa, ako za kazdu cenu davat niekoho, kto je jedinecny
6. Safa – nepaci sa mi piesen, nepacila sa mi cestina. tym to cele na mna posobilo amatersky, aj ked hlasovo to bolo lepsie ako Ztraceny
7.Kristina – falosne karaoke. od slov.pesnicky som cakala touchdown. skoda :(

dnes Terka jednoznacne Kiku prevalcovala

a celkovo u mna kolo vyhral Adam

520
Mila
Reagovat

516 – nemaluj certa na zed

521
birshop
Reagovat

pro mě nejhorší tereza s kristýnou, takové nijaké a v těsném závěsu štefan ..

522
Mila
Reagovat

no tak se zacinam taky bat..

523
birshop
Reagovat

a už jí tepou, to se dalo čekat .. ještě, že Ewa je soudnější …

524
Peter
Reagovat

…k hodně dobrému pedagogovi přes rockovou hudbu…

Len to nie… veď nevidíte že rockera z neho spravila produkcia a jeho to seriózne ani nebaví? Ani jeho vlastná tvorba nie je zrovna rocková, možno tak vlažne… ale dúfam, že sa čistým rockom neplánuje zaoberať.

525
dolores
Reagovat

518 -Evca – dnes ked vypadne niekto, kto ma v tvojej tabulke vyssie percenta, tak stratis u mna doveru :DD

526
Ája
Reagovat

aspoň, že mají rozum a Zoru vždycky při vyřazování odklidí

527
kata
Reagovat

hlavně že krystýnu teď řkaj že je nejslabší, ale během pořadu ji chválili.
jinak chci každopádně řct že letos mě SS baví, jsou tam fajn lidi a doufám, že teď zase jako minule nevypadne někdo dobrej.

528
Jana2
Reagovat

Jak může Veronika vědět, co bude zpívat, když neví s kým bude zpívat?

529
birshop
Reagovat

tak teď to Veronika pos*** .. Bartošová ? nepomátla se náhodou ?

530
Ája
Reagovat

528 – a ono je jisté, že budou duety?

531
cedarin
Reagovat

Škoda, začínal jsem se těšit :-(

532
pimpa
Reagovat

Juchůůů… Štefan jde dál! A ještě mu k postupu zahráli mou oblíbenou! :-)

533
Jana2
Reagovat

530: no někdo to tu psal, tak jsem myslela, že jo…

534
dolores
Reagovat

Itcho ide, ale aspon ho Roman potrapil. neuskodilo mu to. este Terku chcem, pliiiz… Sabcu samozrejme tiez

535
Evča
Reagovat

Dolores je to málo pravděpodobný (ztratil by důvěru i zdroj:) Ale jsou to výsledky tak dvacet minut starý, takže nic není daný..Ale ty rozdíly jsou fakt velký..:/

536
dolores
Reagovat

528 -asi budu mat jednu solo a jednu v duete

537
pimpa
Reagovat

Tina TURNER!!! Já snad špatně slyším!!!

538
Jana2
Reagovat

Tak domu jde Kristína…doufám :-D

539
dolores
Reagovat

waaaaaaaaaaaaaaaaaw . Terkaaaaaaaaa!!!!

540
blixa
Reagovat

tvl – Tereza, tak teda bojim bojim :(

541
Anta
Reagovat

sakra !!!!!!!!!!

542
Peter
Reagovat

Tak aspoň tá Tereza mi postúpila, NECH SA OPOVÁŽI vypadnúť niekto iný ako Kristína preboha… Martina mi neberte (o.O)

543
rosien
Reagovat

Jestli vypadne Martin, tak to mě omeje.

544
Jana2
Reagovat

541: neboj se ničeho nic :)) nevěřím že půjde Martin

545
dolores
Reagovat

535 – neda sa sme poslat aktualizaciu tesne pred ukoncenim ?

546
Jana2
Reagovat

Kdyby šel Martin, tak by ho tam nechali stát s Terezou.

547
blixa
Reagovat

uffffffffffffff

548
Scalex
Reagovat

524 – ale jistě. V případě výuky zpěvu jsou v podstatě čtyři hlavní směry – klasika, rock, pop a jazz. A pro Šafův další vývoj to rozhodně chce učitele, který je víc šmrncnutý rockem. Nejde o to udělat ze Šafy metalistu.

549
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

S \Debnarovou prohát Martin nemůže…

550
cedarin
Reagovat

To je fakt šílený. Sabina to dá jednou tak, jak ostatní pěnice ani náhodou a už se z ní dělá pomalu odpadlík. Ale možný je všechno

551
Anta
Reagovat

uuuuufffffffffffffffffffffffff

552
Evi
Reagovat

Teda, radši bych vyhodila Terezu než Kristínu…

553
Jonatána
Reagovat

Tak z těch dvou, co tam zůstali, prostě musí vypadnout Kristína, jinak by to znamenalo, že lidi prostě neslyší vůbec nic. To odesílání je katastrofa.
edit: než to odešlu, je výsledek, takže ano, Češi a Slováci nejsou úplně hluší. Dobrý.

554
Ája
Reagovat

546 – taky jsem o tom přesvědčená, ale na chvíli mi zatrnulo

555
birshop
Reagovat

tereza půjde příště .. ale na druhou stranu .. další ze Slovenska? to by se asi režii nelíbilo, tak si vyberou asi jinou oběť .. :p)

556
Jana2
Reagovat

Škoda, že nebyla společná písnička (nebo byla? odbíhala jsem k nádobí :-D)

557
cedarin
Reagovat

Výsledek naprosto v pořádku. Emoce nula – což mluví samo za sebe

558
Anta
Reagovat

550 cedarin – no já tam Šafu mám už podruhé !!!!!!! kdo to má vydýchávat :-)))))))))))

559
Evča
Reagovat

545 – Bohužel to nevim, poslední mám vždycky jen tak čtvrt hodky před koncem hlasování:/

560
pimpa
Reagovat

Takže příště někdo z Čechů. A obávám se, že to bude Šafa.

561
Jana2
Reagovat

Jé tak duety asi nebudou :(

562
dolores
Reagovat

uf, tak toto bolo strasne. nikdy by som neverila, zeby som sa takto mohla bat o Safu ? preco si tam Roman nechal prave jeho ? to je kvoli tomu, ze minule trapil terku ?

Kika, je mi to luto, ale dnes bola slabucka :(

563
Ája
Reagovat

nééééé, Michal Samozvanýkrálkolotočářů David nééééééé

564
Molly
Reagovat

tvl proč tam musí furt cpát MDýho a ted i navíc Bartošovou..tak na to se fakt netěšim!

565
jab
Reagovat

Tak dneska celkem zaslouženě…i pro Kiku to bude lepší, ještě se potřebuje vypilovat

566
pimpa
Reagovat

564 Ale JUDr. bude jistě spokojen! :-)

567
blixa
Reagovat

No tak mě přelstili, ze slovenek si vybrali do TOP4 Terezu a ne Kristýnu. No nevadí, jinak ale vše platí :D

568
Filip
Reagovat

a priste pri VYPADAVANI si produkce urcite nenecha ujit vylucovani mezi posledni dvojkou mandzakova – safarik :))

569
birshop
Reagovat

566 jj :))

570
Lucas
Reagovat

ježiš, Michal David, ach jo :////

571
Filip
Reagovat

567 – nebude TOP4 .. skonci sesta nebo pata

572
Pavlina
Reagovat

534 – dolores – já myslím, že Itcho se docela trápí i sám. Možná ne minulý týden, ale předtím na něm bylo vidět, jak si je jistý, že to pos…a že má obavy, jak to dopadne.

573
blixa
Reagovat

560 : spíš se bojim o Sabinu. Porota už si ji dneska předpřipravila …

574
Filip
Reagovat

pristi kolo jsou jako pisnicky DAVIDA a BARTOSOVE? :D

575
cedarin
Reagovat

558 Anta – no myslel jsem na tebe, vím, jaké to je, když ti tam stojí favorit, zažíval jsem to s Jardou a dnes už mi tam začali cpát Sabinu, ale byl jsem si jistý, že tohle Martin nemůže projet.
Ale fakt jsem na tebe myslel, úplně jsem tě viděl s tím hadrem na hlavě, před sebou nalitýho panáka a popelníku dohořívá cigareta :-)))

576
Evi
Reagovat

Proboha lidi, přestaňte za tím vidět pořád nějaké pikle produkce…proč by tam nechávala někoho, komu se posílá málo SMS, a vyhazovala si dojné krávy? Pokud se nemýlím, dle zdejších teorií to měl dneska odnést Šafa či Štefan a ejhle…

577
W
Reagovat

Tak mne asi ako jedinému na panáčkovi bude Kristína chýbať. Ale čakal som to.
Duety – škoda, že to teda zjavne nebude tak, ako to bývalo kedysi – teda 9 duetov, to mi prišlo zaujímavejšie.

578
Evča
Reagovat

Lidi vy mě s těma konspiracema s produkcej fakt bavíte xD xD

579
yeey
Reagovat

mne se Kristina dnes libila, ale je fakt, ze ostatni byli lepsi… teda az na Itcha, takovou saskarnu jako jeho Queeni uz sem dlouho nezazil :-)

580
dolores
Reagovat

567 -no zatial ti ide karta, ale dnes to bolo jasne aj bez sablony :)))

565 -pre Kiku je TOP7 vynikajuce umiestnenie. kto by si to bol pomyslel po divadle ? pamatam sa ako Vlado nechapal, ked som pisala, ze Debnarova asi zaboduje :)))

581
Filip
Reagovat

559 Evča… me by zajimalo kde ty vysledky beres? takovy random vysledky s tim.. ze vypadnou nejvic pravdepodobni.. bud mandzakova nebo debnarova bych si umel vytvorit totiz taky…

582
W
Reagovat

576 – tie teórie čo tu dnes padali sú podľa mňa tiež odveci, ale jednej celkom dôverujem – že sa udržiava rozumný pomer Slovákov a Čechov. Neverím, aby televízie šli do takého rizika, že nebude vo finále Čech a Slovák.

583
Evča
Reagovat

577 – Nebudeš sám;) Byla to aspoň sympaťačka:)

584
Monika
Reagovat

Dneska mi prisel nejslabsi Stefan, Queen bylo hotove peklo jeste s tim kabaretem nevkusnym na podiu a u te prvni jsem byla prekvapena hodnocenim poroty, imho to byla tezka slabota oproti tomu jak to zazpivali finaliste minule rady.

585
Filip
Reagovat

579 – a smejkal minule vypadl …protoze mel nejmin sms? neeeeeeeee :D to snad nemyslis vazne..

586
Anta
Reagovat

575 cedarin – :D no s tím rozdílem, že nekouřím :-))))))
a příští neděli nanovo, a kdoví jak to dopadne :-/ MDý a Bartoška úúúffff

587
Evča
Reagovat

582 – Jestli to nebude tim, že si je takhle vytvořili i hlasující;)

588
Pavlina
Reagovat

Já si nemyslím, že by Šafa vyl na vypadnutí, ale prostě se jim hodí do krámu jeden v pokojíčku, druhý na potítku.

Jinak, aby to bylo spravedlivé, tak by měli vypadnout takhle
6) Tereza
5) Štefan – pokud nepředvede to, co při Elvisovi, tak pěvecky zaostává
4) Sabina
3-1) Adam, Martin nebo Veronika – jeden z nich vítěz

A moje přání
6) Veronika – hlasem dokonalá, ale mě ten její projev prostě přijde strojený, nic jí moc nevěřím. Spousta věcí mi přijde jako falešné pózy
5) Tereza
4) Adam
3-2) Štefan, Martin
1) Sabina

589
Filip
Reagovat

583 – presne tak.. musi to byt pokryty… protoze vemte si.. ze TV prodava svuj produkt(reklamy).. kdyz by tam nebyl slovak… komu by to prodavala markiza? protoze slovaci jsou dost nacionalisticti….

590
jab
Reagovat

577 – Nejsi sám, ale Kika se rozhodně nemá za co stydět. Být v tom sále já, dám ji na odchod standing ovation ;-)

591
irena
Reagovat

Tak to byly nervy…dávat mi Šafu do poslední dvojice je děs. Hlavně že postoupil. Jinak k dnešku – kromě Šafy se mi líbil Adam, a to moc. Zato Itcho mi příšel zvlášť v té druhé písni naprosto příšerný. On prostě opravdu není můj favorit.

592
Filip
Reagovat

588 – otazka znela.. odkud ty vysledky beres?

593
Pavlina
Reagovat

585 – Monika – ten tanec byl opravdu přes čáru. Ale já myslím, že ho tolik nezdrbli proto, že ho slyšeli i na té generálce a sám Palo říkal, že kdyby tam nelítal jako kometa, tak by to uzpíval. Ale souhlasím s tím, že to nedal.

594
Evča
Reagovat

593 – Kdybych ti to řekla, tak tě musím zabít :D:D

595
Filip
Reagovat

592 – ja zase treba nemusim moc kukacku… vzdycky jak ..takova detska besidka za komunistu.. az teda na to mad world.. to bylo slusny.. ale to druhy uz byla zase typicka „kukackovina“ a to jeho pobihani mi pripada trapnejsi jak stefanovi..

596
Anta
Reagovat

589 . dobrej překlep „Šafa vyl na vypadnut“, ale Šafa „vyl“ jako jeden z nejlepších na postup :D

597
Filip
Reagovat

595 – aha takze jsu klidnej :D je mi jasny jak to je .. predpoklady :)

598
Monika
Reagovat

Veronika sice znela jako Cher, ona ale pro me je karaoke zpevacka celou dobu, nicmene ten dnesni vykon povazuji za jeji nejlepsi v soutezi, konecne se trochu rozhejbala a nenudila jako obvykle. S cim zasadne nesouhlasim je hodnoceni Listen. Ja tu skladbu od Beyonce miluju a to je teda uplne jine kafe. Verca jela az moc na doraz, desne tam byla videt ta snaha to zazpivat, na muj vkus hodne tlacila na pilu a specialne v teto skaldbe byl pro me jeji hlas jeste vic neprijemny a rezavy nez obvykle. Plus bych doporucila stylistum nedavat ji takove pompezni saty, vypada v nich jako jarmara.

599
cedarin
Reagovat

585 Monika – naprostý souhlas

600
W
Reagovat

583 – tak neviem, ci len my. Myslim, ze aj keby boli Slovaci lepsi, tak vo finale by ostal aj zastupca Ciech :) Ja, prosim, zavedte naspat nefederalne show :D Alebo hladajme 2 Superstar v jednej show, jednu za CR a jednu za Slovensko :D :D

601
Monika
Reagovat

S dnesnim dilem jsem presto spokojena a to diky Adamovi. jeho Mad World povazuji za jednu z nejlepsich veci, ktera letos zaznela. Konecne si neco pustim vicekrat nez jednou:-))) a opet riklam Adamovi pomale veci sedi podstatne lepe nez ty vykopavky, jakmile jen stoji u mikrofonu a spusti tim svym peknym hlasem neco pomaleho, zni to suprove.

602
Fialka09
Reagovat

Tak dneska to dopadlo dle očekávání, jsem spokojená, Kika je fajn holka, ale ostatní prostě zpívají líp.
Docela mě mrzí, že ty duety příště nebudou. Ale Ivetčin song a osobní návštěva EMDýho… och, co víc si přát!:-)))

603
Rena
Reagovat

Ted věřím, že Adam směřuje k výhře, pokud Sabina zase nepřesvědčí, a Veronika bude opět napodobovat originály, tak on by to snad i mohl vyhrát…
Moc bych mu to přála. Tomu klukovi je teprve 16 a co dokáže! I Habera mu dnes vyslovil velkou poklonu, přitom zatím ho spíš zhazoval…

604
dolores
Reagovat

590 -nemyslim si to. v top2 budu dvaja cesi. slovaci v spevackych sutaziach nie su nacionalisti. (skor ked uz, tak v superfinale lokalpatriotisticki – vid Kosice)

slovaci imho teraz miluju Veroniku. lebo su zatazeni na vysokospievajuce divy. v mojom okoli sice nikto nepozera superstar, ale napr. s kamosmi alebo pribuznymi z inych oblasti Sk si mailujem,a pisu, ze zboznuju Veroniku. dokazom je aj opakovane vitazstvo Veroniky na slovenskom serveri Pluska

605
pimpa
Reagovat

603 :D Mohl být třeba duet Knoflíky lááásky…

606
Ája
Reagovat

zdálo se mi to nebo se Veronika stydí za to, co bude příště zpívat?

607
Rena
Reagovat

583 – no, hledejme 2 superstar, pro každou zemi jednu…

608
Tereza
Reagovat

Mě Adam nudí..tedy až na dnešní první píseň….

609
yeey
Reagovat

no muj nazor je ten,ze Stefan fakt nepostupuje kvuli nicemu jinymu nez vzhledu:-) jeho zpev me nebavi a jeste tam ma takovy humpolacky chyby, obcas neco divne zarve, pak zas zasepta, dost me dost to rusi… a tema Queenama trumfnul ten tyjatr v Elvisovi asi o 500 % :-) ach kdyby tak priste nevypadla Terka :-/

jinak asi nejvic se dnes zadarilo Adamovi, me ten jeho rock’n’rolovy revival nebavi, tu baladu takovymu sestnactiletymu otesankovi proste nejak neverim (vubec neni mysleno zle), ale to je spis muj pocit… je fakt, ze dneska se mu zadarilo…

610
Rena
Reagovat

607 – mě se zdálo, že Veronika konečně pochopila – došlo jí, co ji porota vyčítá – že není svá, je umělá, jen napodobuje…měla něco v očích po druhé písni ..procitnutí.. uvidíme příště, třeba to bude jiné… Bartošová se dá – třeba Popelka..

611
dolores
Reagovat

606 – ja tipujem, ze Veronika zaspieva Popelku :D

a David pride aj s Bagovou ? :))

612
cedarin
Reagovat

609 to nejsi sama

613
yeey
Reagovat

611,612 – ajoo Popelka, tak to me nenapadlo, to by mohla byt od Bartosky tak jedina zachrana… Veronika moc nadsene nevypadala…

614
Rena
Reagovat

610 – prostě ti Adam není sympatický… není to zpěvem… tak se do něj pořád nenavážej… ohlas v hale jsi snad viděl, slyšel, tak je třeba se s tím smířit, že většina ho vidí jinak…
já, to, co dokáže se svojí postavou a ve svém věku naopak obdivuji ! Je na jevišti neuvěřitelně sympatickej a má velké charizma..

615
dolores
Reagovat

610 -tak za minule kolo, za Pink Floyd Itcho urcite nepostupil kvoli vzhladu. dnes tak 50 na 50. :D ak by spieval len Queen, tak poviem, ze aj hej :))) ale Superstar nie je len o speve, co si budeme hovorit :D

616
Rena
Reagovat

610 s tím, že Stefan jde dál jen kvůli vzhledu – souhlasím, nějak mi přestává být sympatickej, po tom, co předvádí a jak se tváří…

617
Pavlina
Reagovat

610 – yeey každý na to máme svůj názor, podle mě ten potenciál Štefan má. Ale na rozdíl například od Veroniky či Martina zpěv nikdy nestudoval, tak mu některé věci chybí – jako hlavně jak dýchat, občas i to frázování ujede. Rozhodně tam není jediný, teda vlastně mimo Veroniky to občas ujelo každému.

A stokrát radši koupín desku Itcha nebo Sabiny se všemi nepřesnostmï než strojový projev Veroniky, která u mě zatím nevzbudila ani jednu emoci.

618
blixa
Reagovat

Cože ? Příště sám arcibiskup sračkopopu osobně ? :D

619
Rena
Reagovat

612 – no jestli dojde MD s Bagovou, to bude gol…no, aspon si „zavzpomínáme“ na Hlas…
ale to asi ne, to by bylo moc silné kafe…

620
Pavlina
Reagovat

Ještě tu pořád řešíte Itchův vzhled. Ale sorry, on žádný hezounek typu Harrich není. Je to prostě chlap (snad první v celé superstar), který má charisma. A že ho žerou ty puberťačky? Ty žerou každýho, kdo není vyloženě šeredný, prostě potřebujou vyřvat své hormony.

621
dolores
Reagovat

617 -Rena, je jasne, ze ti Itcho nie je sympaticky, kedze tvoj megafavorit je Adam :))) ale nemusis mat obavy, Itcho uz dlhy zivot v sutazi nema, Adama neprevalcuje. Adam je momentalne idealny adept na vitaza aj pre tuto reality sou. ma pribeh, chudobna viacdetna rodina bez otca, ktora surne potrebuje financnu pomoc. Adam je popelka v nohaviciach. ak mu nadalej budu davat piesne na ruku (kazde druhe kolo RnR) prevalcuje aj Veroniku.

622
G
Reagovat

Nechápu jak múže Šafa s tak úžasným hlasem občas mečet jako kozlík Matéj. U néj ty manýry jsou často až sebevražedný. Dyby dal čistým hlasem třeba Depece mode nebo Bowie, to by byl mazec

623
yeey
Reagovat

615 Rena – ale tak nesympaticky mi neni… ale je pravda, ze kdybych zavrel oci, asi by to na me delalo o dost lepsi dojem… ale rikam, dneska se mu zadarilo, libila se mi hlavne prvni pisen, prave ze to nebyla takova vykopavka, ta druha by se mi urcite v prvnich zivacich taky velmi libila, ale byla to fakt obrovska sazka na jistotu.. coz bylo na druhou stranu i Listen pro Vercu, i kdyz tezko rict, jestli se da vubec takova silena neuveritelna klada vubec za sazku na jistotu oznacit…

624
W
Reagovat

tak čo bude teda nabudúce za kolo? :D
a som rád, že nie som teda sám, komu bude Kristína chýbať.

Inak, dnes ma prekvapil Adam, Mad world ako pesničku vôbec nemusím počúvať, je mi až „nepríjemná“, ale od Adama to znelo dobre.
A Ewa dnes opäť mala dobré momenty :)

625
Pavlina
Reagovat

622 dolores Souhlasím, myslím, že produkce nenápadně divákům podsouvá své vítěze. Afam se zdá být lepší než Štefan, ale vzpomeňme si na Lady Karneval, tam když se zbavil chrapláku, tak takový boom to taky nebyl. Tím nechci říct, že Adam není dobrý.

A myslím, že Štefan už si svoje splnil a může odejít s hlavou vztyčenou, ostatně jako každý soutěžící, který teď vypadne. Protože dobří jsou všichni, ale každý jiným způsobem.

626
pimpa
Reagovat

621 Tak Harich pro mě rozhodně není hezounek a nebyl by, ani kdyby mi bylo o 30 méně! :-) I ten Štefan by mohl být bez problémů můj syn. Ale líbí se mi, že to není přizdisráč a bere si těžké písničky z různých žánrů, i když to pak třeba nedopadne nejlíp, viz dnešní Queeni.

627
pimpa
Reagovat

Teď už mi tam vysloveně vadí jen Sabina. Ne zpěvem, ale tou hloupostí. :-(

628
nee
Reagovat

Veronika – Listen….to bylo skvělé, fakt je ta holka dobrá, zimomriavky som mala….:), za tohle by si zasloužila vyhrát…no a když ne ona, tak Šafa nebo Adam.

629
dolores
Reagovat

621 -tiez si myslim, ze zo vsetych cesko-slovenskych superstar (v SK narodnych kolach nejaki krasavci boli) fakt je Pcelar najpohladnejsi finalista. v 1.CSS – Lacho-presladeny, Ben-nebol moj typ, Smajda-zensky typ, ostatni nic) , v druhej CSS- Kurc slizky, Sevcik. sice krasny hlas, ale ako chlap ee. Seps a Harich-decko, Adamec- sedlacky typ). takze Stefan, je KONECNE nieco, naco sa da pozerat. pretoze zatial mali vyhodu v tomto chlapi … same pekne baby (GG, Bagarova ,, atd)

630
Pavlina
Reagovat

627 – pimpa Já s tebou souhlasím, mě Štefan baví, i když si někdy naloží větší porci, než dokáže sníst. A je mi dympatický i tím, že je prostě dospělý, má svůj názor, ale nemá potřebu ho ventilovat jako trucovité děcko. S Harichem to asi bylo nepřiměřené srovnání, ale prostě mi vadí, že se přikládá takový význam těm uřvaným holkám. Ono, kdyby to bylo jen o tom, tak se taky tak dlouho nevydrží.

Někdo z porotců řekl, že není nic horšího než být nudný a nevýrazný. A to Štefan není, vždyť je jasné, že vedle pozitivních emocí vzbudí i ty negativní. A i to je pořád lepší, než být v zapomnění.

631
Pavlina
Reagovat

630 dolores Teď jsi to přesně vystihla. On je nejhezčí (aspoň pro mě), ale takovým tím normálním způsobem – žádné metro, žádný cukříček nebo nedochůdče. A to, že někomu vadí, to je prostě jeho problém.

632
yeey
Reagovat

616 neni no… :-) ja se taky k Terce lip pres ten vzhled dostanu :-) ale ona ma v tom zpevu neco daleko originalnejsiho a zajimavejsiho, u Itcha nic takovyho nevidim, navic uz je dost starej a ma dost zkusenosti, aby se uz to „neco“ vyklubalo… s Veronikou maji nekteri podobny problem, ale zas je to vyvazeno tim uzasnym hlasem, no kolik lidi na svete takhle da Listen?

no jsem zvedav, co nas ceka priste, byl bych moc rad, kdyby neodesla holka, protoze vsechny 3 jsou od semifinale spolecne s Šafou moje favoritky… wau, mne jeste neodesel zadny favorit, mi ted tak dochazi…

633
Milena
Reagovat

Nejlepší a nejzábavnější:

Adam

ostatní taky dobrý, ale za ním

Adam musí být ve finále a je mi jedno s kým

634
dolores
Reagovat

a Safa je tiez pekny chlapec. este by to chcelo vylepsit postavu v posilovni. ale on asi radsej gitarku a klavir :D
mne sa inak ti chlapci pacia, ked stoja v dueli na vypadnutoe. tie smutne oci, ach :D

Pavlina -suhlas, Itcho rozhodne nie je nudny. a ze niekomu vadi? mne to absolutne nevadi. ved kazdy z finalistov ma odporcov, to je prirodzene. len fanaticky fandiaci to nedokazu uniest :))

635
pimpa
Reagovat

630,632 Přesně tak. Já měla kdysi ráda i Hudčeka, to byl taky už chlap, stejně jako Bende. Nebaví mě děti – Bendig, Harich, ani zženštilci – Šmajda, Ševčík, Komenda. Ale uznávám, že letos Kuki, i když je to taky mládě, určité charisma má, ačkoli pro mě pouze takové synovské. Měla jsem ráda i Kurce, ale to byl stejný případ – byl to totiž vzhledově celý můj starší syn. :-)

637
pimpa
Reagovat

637 :D

638
Monika
Reagovat

Me prani na vyrazeni: 6. Veronika
5. Stefan
4. Tereza
3. Martin
1-2. Sabina, Adam (nejsem jeste pro viteze rozhodnuta)

639
Monika
Reagovat

Dost me udivuje, ze se mluvi o silnem hlasu Styblove, ja si teda silny hlas ve vyskach predstavuji jinak. Veronika ma velkej rozsah, ale je to prd platne kdyz je ten hlas nahore uzoucky a zni jako papinak. Mne to rve vylozene usi. U te Listen je to patrne, Beyonce zni ve vyskach podstatne silneji a mohutneji nez Veronika.

640
T.M.
Reagovat

Adam s Veronikou? NN, kdepak…Adam s Martinem !!!! A to na celé čáře !!!!!!!!!!!!!!!!!! Moji favoriti byli konečně nejlepší. :-)

641
Rena
Reagovat

mě Štefan nevadí, líbí se mi – komu by se nelíbil? ale spoléhá na svůj vzhled a takové ty jeho usměvy, co háže na publikum – je jich moc…
pochybuji, že si druhou písen vybral, bylo to pro něj moc, no, Adam si určitě také nevybral minule Gotta Karneval… asi to někdy padne na každého..
Vyhrát může jen jeden, bohužel..

642
Jackolo
Reagovat

Honzadův rekap: .gorilla.cz/article/13510-superstar-2013-6-finle-8211-adam-kukaka-vsechny-pevlcoval.html

644
Mila
Reagovat

610 – ze Itcho postupuje jen kvuli vzhledu? Tak to si teda nemyslim.. sice ty Quenny dal vcera tak nejak podivne, jak jsem psala – spis kabaretove, ale ono nejde zazpivat Mercuryho tak, aby znel jako Mercury.. a COldplay mu celkem sedeli.. a velke plus ma u mne za minule FLoydy. A i za to, ze si vybira neskutecne klády a daří se mu poprat se s nima po svém

645
Mila
Reagovat

630 – taky souhlasim… ale zaroven trvam na tom, ze to u Stefana neni jen o vzhledu

646
T.M.
Reagovat

No až na hodnocení Kristíny s Merťasem jinak moc nesouhlasím.

Moje pořadí:

1 Adam – Tak tady se není vůbec o čem bavit, Adam byl včera králem večera, byl absolutně nejlepší a kdo bude po včerejšku tvrdit že ne tak je lama. :P Řekl bych že jeho šance na celkové vítězství po včerejšku hodně vzrostly a že možná i včerejší kolo v sms hlasování vyhrál. Jestli bude takhle pokračovat dál tak může úplně klidně ze Superfinále vyšachovat Sabinu. Jeho Mad World bylo absolutně nejlepší vystoupení celého včerejšího večera, něco tak dokonale emotivního jsem už dlouho neslyšel. Adam má opravdu nádherný hlas a tohle byl jeden z největších touchdownů celého letošního ročníku ! A Palo měl pravdu…..i já v jeho hlase chvílemi slyšel Michaela Stipea z R.E.M. jehož hlas taky úplně miluju. Takže předčil má očekávání a byl vynikající. A jeho Elvis byl taky dokonalý, vynikající energie a tím jak rozpohyboval celý sál tak to mluví za vše! Nikdo včera na Adama neměl!

2 Martin – Fakt se za sebe stydím že jsem po kole ve kterém zpíval Nickelback o Martinovi napsal že už ho pomalu odepisuju. Minulé kolo už byl skvělý a jeho včerejší výkony nemají obdoby. V I´m Sexy and I Now It byl dokonale uvolněný, skvěle frázoval, žádné manýry. A já se skvěle bavil, přišlo mi to jako jeho nejlepší výkon v soutěži. Pak přišla balada od Ztraceného….a já musím říct že v té byl ještě lepší a tohle byl jeho nejlepší výkon v soutěži! Takovou podprůměrnou písničku povýšil o několik tříd navrch a originál Ztraceného svým podáním poslal do kytek. Sice měl občas problémy s výslovností ale to je taková malá chybička na kráse která mi v tomhle vystoupení absolutně nevadila, jako celek to bylo skvělé, emotivní a procítěné…prostě nádhera a Martin mě tou písni chytil za srdce. Navíc hra na klavír…opravdu obrovský bonus. Jestli Juraško neblafoval a Martin po těchhle touchdownech skončil v diváckém hlasování těsně šestý před Kristínou tak už opravdu absolutně nic nechápu. Martin si včera řekl o Superfinále, ne li o výhru a pokud nás příště opustí tak by bylo potřeba hlasující diváky mlátit pěstmi do hlavy od rána do večera aby se už konečně pořádně vzpamatovali!!!!!

3 Tereza – Je to neuvěřitelné a nikdy bych nevěřil že budu mít Terezu takhle vysoko. Ale ona opravdu zabodovala a líbila se mi zatím nejvíc za celou soutěž. Proud Mary i Valerii mám hodně rád a ona dala obě písničky na své poměry skvěle a ještě si to na tom pódiu úžasně užívala. Fakt milý překvapení a nedivím se že utekla hrobníkovi z lopaty. Vlado nevím jestli si tohle přečteš ale gratuluju ti! :-)

4 Sabina – Je to fakt paradox. V Don´t Cry jsem očekával touchdown a ona to přitom byla naprosto dietní sterilní nuda bez špetky šťávy. Nechápu proč to Sabina pořádně nerozbalila, nezařvala si a pořádně se do toho neobula protože ona by na to měla. Nevím co ji drželo zpátky ale tohle byl bohužel výkon na půl plynu. A je to hrozná škoda protože ona by na to opravdu měla. Píseň od Aguilery byla nakonec o dost lepší a to je právě na tom všem ten největší paradox. Nějaký frázování bych u Sabiny neřešil protože ona je živel i když chápu že tahle písnička to frázování asi vyžaduje. Ale mě se její druhé vystoupení líbilo.

5 Veronika – No v Cher mě zase po dlouhý době docela bavila, nuda to rozhodně nebyla a docela to rozbalila akorát fakt zněla až moc jako originál. A porota to dost jasně potvrdila – Veronika je prostě takovej jubox kterej vám zazpívá všechno a zazpívá to jako Cher, Beyonce, Mariah Carey atd. Ale když zpívá třeba Adam Elvise tak on to nezpívá jako Elvis, on to zpívá jako Adam Kukačka. A v tom je Veroniky problém. Neumí do písně dát žádnou svoji osobitost. No a Listen bylo samozřejmě po technické stránce výtečné ale….teď naštvu všechny fanoušky Beyonce ale pro mě je ta písnička sračka a proto se mi to vystoupení nelíbilo.

6 Štefan – Nelíbil se mi v Coldplay, nelíbil se mi ani v Queenech. Coldplay tak divně odkuňkával jako nějakou říkánku, místy byl hodně falešnej. Mě se ta písnička nelíbí ani v originále a ve Štefanově podání už vůbec ne. No a Queeni to už byl totální průser a ta jeho show se k tomu vůbec nehodila. Je to docela sympatickej kluk a obávám se že asi může mít víc fanynek než poněkud skromněji působící Martin ( i když pro mě je Šafa i daleko sympatičtější než Štefan ). Ale pokud Štefan Martina porazí tak ať jdou hlasující vážně do prdele ! Štefan by měl jít asi příště protože kromě těch Pink Floydů nic pořádného nepředvedl. Bozk, Seal, obě včerejší písničky….to jsou pomalu samá slabá vystoupení. Pokud bude Tereza tak dobrá jako včera tak by neměl porazit ani ji. Ale já si fakt myslím že on Martina i Terezu sundá a dojde aspoň do Top 4. Nevěřím moc tomu že by se do Top 4 nedostal ani jeden slovák. :-(

7 Kristína – Family Portrait v jejím podání byl ten největší průser včerejšího večera a Nová byla zazpívána dost falešně. Byla jednoznačně nejslabší a to nejen včera ale už i v minulém kole. Konečně je pryč protože já bych se na ten její ubrečený obličej dál dívat nedokázal, fakt už mě to nasíralo…

Dobrá zpráva na konec – teď byla Kristína ve Snídani a nejvíc přeje vítězství Sabině a světě div se…dokonce ji i na vítězku tipuje! Tak konečně někdo kdo si nemyslí že vyhraje Veronika.

647
lydka
Reagovat

to jako příště flašinetář a fernetová troska? – tak to ani omylem

648
DJ Vlado
Reagovat

První polovina hodnocení přidána, druhou opět přidám večer :-) A připravete se, že Terezku si tentokrát (především za Valerii) opravdu vychválím do nebes :-)

649
DJ Vlado
Reagovat

A ještě jeden spoiler ke druhé části: jeden ze soutěžících ode mě dostane za svůj výkon pořádnou čočku, už teď můžete tipovat, kdo to bude :-)

650
T.M.
Reagovat

649: Já už si říkal jestli ještě někde ten Terezy postup neoslavuješ. :-D Ale tentokrát sem ti ji taky vychválil, líbily se mi od ní obě dvě písničky.

651
Inna
Reagovat

647- Tome, Sabina nevyhraje ani náhodou- a divila bych se, kdyby byla v TOP3. Vždy vyhrává zprůměrovaný jedinec- letos bych si vsadila na Kukyho- ten mi začíná svým přiběhem a místy adorací poroty připomínat Lukyho.

652
DJ Vlado
Reagovat

651: Včera po návratu domů jsem to oslavil dvěma panáky Becherovky :-) A přímo ve chvíli, když Terezka postoupila, tak jsem radostí vyskočil do vzduchu, takže mě lidi kolem mě v sále museli považovat za cvoka :-D A díky, žes ji vychválil :-) i mně se líbily obě její písně, ale Valerie o něco víc :-)

653
Mila
Reagovat

653 – Terezka od te doby, co je zamilovana, vyzaruje pozitivni energii a i na tech pisnickach je to znat. Sice netrumfla Tinu, ale to snad ani nejde. Docela se mi to od ni libilo (jen by ji mel nekdo rict, at tak vydesene nekouka, nema k tomu zadny duvod, trochu to vypada, jakoby neznala text a cetla si to odnekud ze cteciho zarizeni)..

654
T.M.
Reagovat

652: Tak výhra Adama je pro mě vůbec tou nejlepší možností ze všech, ještě daleko lepší než by bylo vítězství Sabiny. :-) Ale aspoň do Top 3 by se Sabina dostat měla.

653: No ona Tereza taky měla ze svého postupu viditelně obrovskou radost a evidentně to vůbec nečekala. Za to jak tam pak zůstal stát Martin s Kristínou a Juraško už mu natahoval ruku na rameno, tak to jsem měl srdce až někde v krku a pokoušel se o mě infarkt….tak napínavou chvíli sem ještě v letošní Superstar nezažil. Sice to dopadlo dobře ale mám fakt velkej strach že Martin půjde příště. Proč tam radši s Kristínou nezůstal Štefan? Ten byl přece daleko horší….Martin podal super výkony a nezasloužil si tam stát do konce, ledaže by měl fakt tak málo hlasů. :-(

655
yeey
Reagovat

Přímý přenos pěvecké soutěže SuperStar na Nově se musel od 20:20 hod. spokojit až s třetí příčkou, což se ale vztahuje jen na dospělé publikum. Z něj SuperStar sledovalo v průměru 663 tisíc diváků, což stačilo na podíl 20,56 procenta. V mladší cílové skupině diváků od 15 do 54 let ale bylo pořadí hlavních večerních pořadů úplně jiné. Zvítězila SuperStar s podílem 26,33 procenta, následovaná soutěží Máme rádi Česko s podílem 18,51 procenta a detektivkou Vražda kočky domácí, která z této cílové skupiny zaujala jen 14,53 procenta publika.

656
Rena
Reagovat

Adam na pódiu předvedl čirou rokecovou radost a jeho pohybové kreace (ta otočka u poroty) byly úžasné. Ukázalo se, že Adam se nebojí a dokáže jít do věci naplno, zahodil vlastní strach a obavy ze selhání.
2x touchdown večera…. měl to někdy někdo v ss (Vlado?)

Sabina ani Veronika nepředvedly nic ohromujícícího…pokud si Adam bude držet latku, spěje k vítězství a zaslouženě!

657
Rena
Reagovat

díky, že je Zora na vyhlašování vždy uklizena do děcáku!
Juraško to docela zvládá… umí vytvořit napětí – zlepšil se..

edit: caps lock si napříště odpouštět

658
Monika
Reagovat

658 – Jj, uklid husicky stranou mimo vyhlasovani vyrazeneho je krok kupredu, ale i tak mi vyrazovaci cast prijde malo zajimava, Mares s Tinou nebo Adelou dokazali vytvorit podstatne lepsi a napinavejsi atmosferu…Nechapu vyrknuti jmena, vystup z rady a pak zarazeni se zpet?????? Stejne tak povazuji za debilitu cist hodnoceni poroty na konkretniho vystupujiciho, vzdyt jsme to slyseli pred hodinou ?????

659
dolores
Reagovat

659 – vyzvanie o krok-dva vpred a nasledne zaradenie, nie je novinka. robila to aj Adela s Pycom, ked finalisti stali, ale aj ked sedeli na stolickach. kazali sa im postavit, trochu ich verbalne podusili a posadili naspat. sposobov vyradovania je vela, moze sa to aj prelinat

citat spatne pri vyradovani hodnotenia poroty je aj podla mna blbost. to sa robi asi len od minulej CSS 2. predtym si to nepamatam

660
T.M.
Reagovat

659: No ale s tím Martinem a Kristínou mi to přišlo zajímavý až až, to se Juraškovi povedlo. Zvlášť když se tady už od soboty psalo o tom jak to má Martin nahnutý.

661
petrisimo
Reagovat

Veronika byla stejně nejlepší a nám zbývá jen doufat, že po právu tuto soutěž vyhraje

662
Terez
Reagovat

Verča musí vyhrát nikdo lepší tam není!!!!!!!!!
Adam s Martinem a tou afektovanou krávou Sabinou ji nesahají ani po kotníky!!!!!!!!!!

663
dolores
Reagovat

650 – tipnem si. zeby Itcho ? :)))) ale za Queen si cocku, ale aj megacocku zasluzi. aj vsetky negativne hodnotenia od Scalexa, Honzada, atd. :)) patri mu to, lebo to spevacky dost sprznil :D ale musim povedat, ze on asi vedel, ze nejaka uporna snaha o vykon, priblizujuci sa Mercurymu vyjde nazmar, pretoze to skratka nejde, tak sa radsej odviazal a uzival si to ako keby spieval v sutazi poslednykrat. :D zrejme ma asi pravdu Mertas v tom ze on asi uz kasle na mienku ostatnych. ale hlavne mal by kaslat aj na mienku Haberu o jeho tanci a pohybe. nech si ide po svojom a basta. :D

Vlado- viem, ze tvoje zelanie je cim skor vyhodit Stefana, ale poviem ti, ze ak sa s Terkou ocitnu spolu vo vypadavajucom dueli, bude to pre mna sice tazke, ale radsej si tam bdem chciet este ponechat Itcha. a to preto, ze je pre mna vyraznejsia osobnost ako ona. :)

664
dolores
Reagovat

661 -dost mi to prislo divne, ze si tam Jurasko (resp. reziser) ponechal s Kikou Martina, ktory mal slusne kolo. kludne tam mohol byt s nou Stefan, no zrejme tam k vypadavajucej slovenke potrebovali sparovat cecha. nuz ale v tom kole bola ako najslabsia oznacena Soukupom Sabina, tak tam s Kikou mala byt prave ona. no asi tam chceli chlapca, a Admam, kedze mal 2 touchdowny, neprichadzal do uvahy, tak si to schytal chudak Safa ;)

665
Petr
Reagovat

Nevím co tady pořád dokola omýláte tho Štefana a Sabinu. Říkejte si co chcete, ale nejlepší zpěvačkou je Veronika. Už tenkrtá měla vyhrát v talentu, bohuežel se nepodařilo tak doufám, že v superstar vyhraje.

666
T.M.
Reagovat

665: Juraško ještě u toho jak po nich šmátral těma pazourama říkal že výsledky na posledních místech byly hodně těsné. Kéž by bylo vysvětlení takové jak píšeš ty protože v opačném případě asi příště Martin končí. :-(

667
T.M.
Reagovat

666: petrisimi, Terez, Petře pod kolika nicky sem ještě budeš psát a orodovat za Veroniku? Baví tě povídat si sám nebo sama se sebou? No tak už to vzdej. :-)

668
jab
Reagovat

667 – Jestli jsi nesledoval ty průběžné výsledky, tak podle nich to vypadalo, že namále měla Tereza. Navíc na TOP5 měly obě holky brutální ztrátu.

669
T.M.
Reagovat

669: Myslíš ty co sem dávala Evča? Těm já moc nevěřím….no Tereza by příště vypadnout mohla ale zase by to byla druhá slovenka za sebou. I kdyby ale příště Tereza vypadla tak si myslím že Martin půjde hned po ní a Štefan se asi bohužel dostane do Top 4 místo něj protože v čistě českou Top 4 nevěřím, v Top 3 už možná jo. Prostě si bohužel myslím že Štefan předběhne Martina ale úplně nezaslouženě.

670
Lucinka
Reagovat

668- jinak jseš normální? Veronika má hodně fanoušků a psát sem můžou nebo to je snad zakázaný?

671
T.M.
Reagovat

671: A proč máte všichni stejnou IP adresu? :-)

Přidat komentář