Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2013: Jaké legendy uslyšíme v 5. finále?

20. Duben 2013 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=6152 w=420]
V neděli večer budeme v Superstar svědky toho, jak se na jednom pódiu setká hned osm hudebních legend, mezi nimiž najdeme taková jména jako Queen, Pink Floyd, Robbie Williams nebo Karel Gott. Nikdo z nich však nedorazí osobně, jen jejich písně zazní z úst nejlepší osmičky finalistů. Kdo si vybral jakou píseň a jak se legendami finalisté poperou? Na to se vám pokusí odpovědět DJ Vlado a Merťas.

Adam Kukačka: Karel Gott – Lady Carneval

DJ Vlado: Celkem předpokládatelná volba. Adam je známý svoji zálibou ve starších šlágrech, proto bylo jasné, že ho božský Kája nemůže minout. Osobně bych mu ale z mistrova repertoáru vybral něco méně provařeného, třeba Zdvořilý Woody by v Adamově podání mohl znít dobře (a kovbojský klobouk by mu určitě slušel). Jinak tady nemám pochyby a myslím, že to Adam zvládne levou zadní, přičemž by mohl i dost konkurovat podání Martina Chodúra.




Jaroslav Smejkal: The Police – Every Breath You Take

DJ Vlado: Tahle píseň patří v rámci našich soutěží k nejobehranějším, pro Jardu je to však velmi dobrá volba. Svou největší devizu, barvu hlasu, zde myslím dokáže prodat perfektně. Jediné, čím si nejsem tak úplně jist, je gradace ve druhé polovině písně. Když se jí však Jardovi povede zachovat, mohl by to být jeden z vrcholů večera. Já však mám trochu problém s tím, že tuto píseň kvůli její provařenosti moc nemusím, ovšem při hodnocení Jardova výkonu se od toho budu snažit odosobnit.

Martin Šafařík: Bon Jovi – You Give Love A Bad Name

DJ Vlado: Konečně taky nějaká ne až tak profláklá píseň. Kvituji, že z repertoáru Bon Jovi nezazní Always ani It´s My Life, které jsme slyšeli už bambilionkrát. Martinovi tahle hard-rocková vypalovačka bezpochyby sedne, jen by se měl vyvarovat svým tradičním manýrám. Tady by to chtělo řízný rockový, ale přímočarý projev. Pokud se Martin svých zlozvyků vyvaruje, tak by toto vystoupení mohlo patřit i k nejlepším za večer.

Štefan Pčelár: Pink Floyd – Wish You Were Here

DJ Vlado: Štefanovi odvaha skutečně nechybí, a tak se pokusí o jeden z největších klenotů světové hudební pokladnice. Je to ovšem obrovské riziko, i když tato skladba není až tak těžká technicky, ale zato je mimořádně náročná výrazově, proto by se Štefan měl „syndromu Letiště Václava Havla“ z minulého týdne vyvarovat, jelikož zde by bylo ploché podání přímo trestuhodné. Z minulé SuperStar si můžeme pamatovat, jak se s touto klasikou vypořádal Jerguš Oravec, jehož podání sice nebylo dokonalé, ale byl z něj cítit muzikantský „smrad“. Štefanovi by určitě prospělo, kdyby se mohl doprovodit na kytaru.

Kristína Debnárová: Cher – Believe

DJ Vlado: Tady cítím průšvih. Originál této písně stojí na elektronicky upraveném hlasu pomocí důmyslného zařízení jménem autotune, bez něj je ta píseň ani ne poloviční (ledaže by se přistoupilo k úpravě hlasu přes vocoder podobně jako u Juraje Zaujece v Hlasu ČeskoSlovenska, když zpíval Phila Collinse). Dále mi hlas Kristíny přijde příliš jemný na píseň od Cher, která je majitelkou sytého (téměř až mužského) altu. A navíc Kristína se ukázala být silná v pomalejších a lyričtějších písních, diskotékový kolovrátek je v jejím případě dost mimo. Jedinou šancí pro Kristínu tedy je pojmout to po svém, jinak to s ní nevidím příliš dobře.

Sabina Křováková: Queen – The Show Must Go On

DJ Vlado: Pokud u někoho ze soutěžících cítím potenciální touchdown, tak právě u Sabiny. Tuto píseň už v minulosti zpívaly Kamila Nývltová v X-Factoru a Nikoleta Spalasová v Hlasu ČS, ale Sabina by z těchto tří dívek mohla být klidně i nejlepší. Jen si musí dát pozor v těch nejvypjatějších pasážích, aby to nebylo příliš ukřičené, ale jinak se jako správný queenofil těším na její vystoupení z celého večera vůbec nejvíc.

Veronika Stýblová: Marika Gombitová – Vyznanie

DJ Vlado: Nejznámější píseň od nejslavnější slovenské zpěvačky, kterou jsme v historii SuperStar již slyšeli například od Martiny Šindlerové nebo Dominiky Staré, už Veronika měla původně zpívat v československém kole, ale nakonec jí byla píseň změněna. Jinak tuto píseň má Veronika na youtube, tudíž ji dobře zná a má ji natrénovanou, takže by s ní rozhodně neměla mít problém. Ovšem obávám se, že se to opět zařadí do typických Veroničiných výkonů, které budou pro každého touchdown, jen pro mě ne.

Tereza Mandzáková: Robbie Williams – Angels

DJ Vlado: V neděli zazní hodně písní, které jsme už v rámci našich zpěváckých soutěží slyšeli nesčetněkrát, ale absolutní rekord drží tato Robbieho patnáct let stará balada, o čemž se můžete přesvědčit zde. Zpívali ji například Petr Bende, Peter Cmorík, Daniel Mrózek, ale i některá děvčata jako Soňa Pavelková, Vierka Berkyová či Dominika Mirgová. Výkon Terezy je v tomto případě dost neodhadnutelný. Ve slokách si ji umím velmi dobře představit a myslím, že by v nich mohla dobře prodat svůj soulový feeling, ovšem refrén si v jejím podání příliš představit nedokážu. Je ale možné, že nám Tereza nabídne nějakou osobitou soulovou verzi. Radši se nechám překvapit, jak naše soulová princezna tento megaprovar pojme.

Navíc zazní i dvě společné písně, děvčata zazpívají Mamma Mia od skupiny ABBA a chlapci She Loves You od legendárních Beatles. Myslím, že se rozhodně máme na co těšit.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 783
1
Evi
Reagovat

Jen se zeptám – co je ten „syndrom Letiště Václava Havla“?

2
DJ Vlado
Reagovat

1 – Říká se, že něco je „ploché jako letiště v Ruzyni“, takže to používám pro vyjádření plochosti zpěvu, jen jsem to upgradoval na současný název toho letiště :-)

3
pimpa
Reagovat

Je fakt otrava slyšet rok co rok stejné písničky pořád dokola. :-( V tomto případě opravdu jen Šafa představí něco superstarovsky neobehraného.

4
Kami
Reagovat

Myslim, ze Superstar ztraci divaky predevsim kvuli naproste nude ve finalovych kolech.
Me by treba nejvice zajimalo jake pisne by zaznely, kdyby si ucastnici mohli vybirat opravdu podle sebe a nebylo jim neco prdelovano. V tomhle pripade opravdu plati ze 100x umorilo osla.

5
Kami
Reagovat

ech.. „pridelovano“.. ale zajimavy preklep 8-)

6
Anta
Reagovat

5 – já to jako překlep nebrala :-)))

7
yeey
Reagovat

4,6 nove ceske slovo zachazeni produkce se soutezicimi=prdelovani :-DDD

8
Jana2
Reagovat

6: :-D

9
BarBora
Reagovat

Najviac som zvedavá na Kristínu, Štefana, Terezu, Sabinu, ostatní sú až zúfalo predvídateľní.

10
přiznivec.obecny
Reagovat

4 Absolutní souhlas. Pořád s tím prudím. A ten překlep je super :-))))

11
BarBora
Reagovat

1,10 – úplný súhlas, žiaľ, nie je to len výberom piesní, len tak, z množstva iného:
http://www.youtube.com/watch?v=Ncdyh3ZSVn0

12
BarBora
Reagovat

oprava prísp. 11: 4(!), 10 – úplný …..

13
přiznivec.obecny
Reagovat

11 Když se nudím s muzikou, což se opět zase tvůrcům v tomhle směru mimořádně řadí, tak to vidím jako hlavní problém. V tom opravdu musím souhlasit s komentem č.4. Pak následují další problémy, ale tenhle problém je alfa omegou.

14
Rena
Reagovat
15
Anta
Reagovat

Tak opět staré známé songy, Angels pro mě zatím nejlíp dal Petr Bende, mám ho s touto písní spojeného, jak ni dá Terka nevím.
Jarda má pro svůj hlas perfektní výběr a i Štefan, a jak píše Vlado, chce to kytaru.
Na Sabču jsem taky hodně zvědavá, mně se ten song náhodou líbil i v podání Nikolety Spalasová (až na ty nádechy), těším se.
A hodně se těším na Šafu !! „Jeho“ výběr se mi líbí, tento song Bon Jovi patří k jedněm z nejlepších a není tak provařenej. Očekávám zážitek :)

16
BarBora
Reagovat

13- následne som svoj príspevok opravila… súhlas so 4

17
Kami
Reagovat

Koukam, ze se prdelovani chytlo :-)

18
přiznivec.obecny
Reagovat

16 Jo. :-) Promiň. Jen jsem už psala a nedívala se :-)

Mě fakt štve, že někdo za ty výběry chce ještě peníze. Profesionalita každým coulem.

Martin zní dobře.

19
Anta
Reagovat

14 Rena – teď zkouší Šafa :) snad to nebude moc nízko

20
Anta
Reagovat

hmm to zní dobře s tím druhým hlasem :)

21
Jana2
Reagovat

Už zkoušel Jarda?

22
Anta
Reagovat

21 – pustila jsem před chvílí, tak nevím

23
rosien
Reagovat

Tak Martin zní zatraceně dobře!!!

24
Jana2
Reagovat

Jo, Šafa bude asi dobrej…fakt doufám, že nepůjde nikdo z českých kluků.

25
Prochor
Reagovat

Věřím že Bon Jovi budou nářez na standing ovation.

26
Anta
Reagovat

teď je Kristýna

27
Jana2
Reagovat

26: divná pomalá roztahaná verze

28
Rena
Reagovat

11 ano, super řada, kde se bavili všici na podiu – od zpěváků, moderátoru, hudebníků…
tu zábavu cítím většinou z vystoupení Adama.

Škoda, že má zrovna Gotta, ale když tam bylo na výběr 8 písní pro 8 zpěváků, kdyby si to nevzal on, kdo asi? Šafa, Jarda – no to nevím :-), ještě tak Štefana si dovedu trošku představit…

29
Prochor
Reagovat

Vzhledem k výběru je Kukačka na vypadnutí. Už chybí jen včelka Mája.

30
BarBora
Reagovat

15 Anta – Martin by ma ďaleko viac zaujímal, keby mal spievať Lady Carneval, škoda. Neviem, či tá jednotvárnosť výberu pre niektorých súťažiacich nie je na škodu veci, hlavne pre nich…

31
Jana2
Reagovat

28: tak já si dokážu představit i Jardu, ale jsem fakt ráda, že to nedostal, přece jen to je fakt vykopávka a čeština mu moc nejde.

32
Jana2
Reagovat

Sakra, teď dokud to nedozkoušej, tak nic neudělám, asi jsem dneska bez oběda :-D

33
Rena
Reagovat

21 – nevím, mrkla jsem tam, když zpívala Tereza – dobrý docela, pak už Šafa a ted Kristina…

34
rosien
Reagovat

Pomalou verzi Believe mám spojenou s Ellou z UK, takže chtě nechtě budu Kristínu porovnávat s ní. A co sem teď slyšela, Ella asi bude vítěz.

35
Jana2
Reagovat

33: tak to mě mrzí, že jsem prošvihla Terezu

36
Rena
Reagovat

32 – Jani, ale na to přeci nemusíš koukat, stačí poslouchat…

37
Jana2
Reagovat

36: no já to jenom poslouchám, ale ve sluchátkách a počítač mám hodně daleko od kuchyně :-D

38
BarBora
Reagovat

28 Rena – speváci s Gottom zvykli zabodovať, skôr si myslím, že Adam po tom chňapol.

39
Anta
Reagovat

30 – jenom to ne ! A jak píšeš, jednotvárnost výběru – mně vyhovuje, mohl by sice dát i jiné věci, třeba Wonderful Life se mi od něj líbí víc jak originál :)

40
Rena
Reagovat

29 prochor – a kdo si to měl dle vzít – zachránil je, no..

41
BarBora
Reagovat

39 – problém je, že ma Martin začína nudiť a to fest, ale možno to väčšina berie ako Ty.

42
Jana2
Reagovat

Co říkáte na Kristínu? mně se ta pomalá verze nelíbí, ale je to lepší než jsem čekala :-/

43
Anta
Reagovat

U kamery Backstage 2 nje anketa: „Líbí se vám, jakým stylem ?“
Přiznejte se, kdo tam naklikává, že jsou super !!!!! :-)))

44
Jana2
Reagovat

43 – no já rozhodně ne :-D

45
Anta
Reagovat

43 :-DDD otázka zněla: Líbí se vám, jakým stylem moderují Zorka s Romanem?

46
přiznivec.obecny
Reagovat

42 Mě to znělo zajímavě, dává tam svůj romantický rukopis… Ale jak to vyzní v celku, to si ještě neumím představit. Mám jen takový nástin, že by mohlo být….

47
přiznivec.obecny
Reagovat

45 Že by? Na to Zorku potřebují anketu?

48
Jana2
Reagovat

46: achjo, já chtěla, aby mi zachránila Jardu, ale moc tomu nevěřím, že nechají vypadnout další Slovenku…jinak teď už to vypadalo na Jardu že bude zkoušet a najednou nic, snad není pauza na oběd :-D

49
milo
Reagovat

Vypadá to, že někdo z produkce četl Vladův článek o neustále zpívaných písních a vrazil je do jednoho večera. Jako potenciální highlighty vidím Šafu, Veroniku, Sabinu a Jardu. Při vyřazování se nejspíš bude rozhodovat o Tereze a Kristíně, už jen podle výběru.

při Kristíně budu muset asi přepnout, protože už asi nikdy nikdo nepovznese Believe od Cher na umění líp než Ella Henderson (http://youtu.be/ads-_fZZpcQ), od toho se asi neodprostím :D Může být ráda, že moc lidí verzi od Elly nezná. Pokud to bude mít Kristína ještě v originální disko poloze, která je otřesná, tak cítím velký průšvih. Přitom se mi v těch pomalejších písničkách Kristína líbí.
Tereza to zase bude mít těžké, tu píseň už mělo nespočet lidí a těžko tam už dá něco svého. Po jejím minulotýdenním výkonu to bude sešup.

50
Anta
Reagovat

47 – no mají tam 52 % (kde se teda vzaly ? :-)) a nějak jí to sebevědomí asi musí dodat :-)

51
přiznivec.obecny
Reagovat

47 Teď jsem mrkla na výsledek. Aha. Za chvíli bude anketa na výběry :-))))

52
přiznivec.obecny
Reagovat

49 Dík, chtěla jsem si tu Ellu hledat. Je škoda, že neběžely rekapy na UK XF…

53
Rena
Reagovat

28, to nevím, jestli chnapol… spíš je zachránil…neumím si s v tom Jardu, ani Martina vůbec představit. No, ale byla by to zas pro ně výzva a pro nás napětí… Adama si v tom umí představit každý, jak se tu už psalo..

no, každému se některé stokrát přezpívané staré písně Gotta moc nelíbí (viz prochor a mladé publikum..), ale u starší generace by to nemusel být propadák, to rozhodně ne..
vím, že to dá Adam dobře, ale přece jen má 16.. měli by mu dát něco modernějšího a ne zrovna od Gotta..

54
Inna
Reagovat

zkoušela i Sabča?

55
Anta
Reagovat

53 Rena – asi se můžu zařadit do starší generace :D ale Gotta ne :-) i když jej jako legendu uznávám….

56
Anta
Reagovat

49 milo – díky za odkaz :)
Kristýna to myslím v té disco verzi mít nebude, podle té zkoužky by to mohla pojmout třeba podobně, ale nebyla kapela jen zpěv, tak těžko říct.

57
přiznivec.obecny
Reagovat

No, kdyby dostal Jarda Lady Carneval, tak to bych měla fakt obavy. Police mě nenadchli, ale spoléhám na kreativitu Jardy.

58
Jana2
Reagovat

56: tam měla i hudbu, ne? na tu pomalou verzi

59
přiznivec.obecny
Reagovat

50 Přehlídla jsem tvůj koment :-) Myslíš, že potřebuje dodat sebevědomí? No, je to jejich volba :-))) Proč tam nedali rovnou Ivu Pazderkovou? :-)))))) I když takhle je to víc „autentický“.

60
Anta
Reagovat

58 – to si vůbec neuvědomuju, poslouchala jsem spíš hlas

61
Jana2
Reagovat

59: být tam Pazderková, tak se snad ani nedívám nebo vždycky přepínám kdykoliv by tam byla

62
BarBora
Reagovat

53 Rena – spomínaš si na Bendiga (či ako sa volal), Chodúra, Šmajdu, Moniku? A po úspechu „Na kolena“ si naozaj myslím, že o žiadnu záchranu ostatných nejde. A čo má povedať Terezka, keď má spieva Robbieho, Kristína Cher, Štefan už spieval Jacksona, Seala,..

63
Jana2
Reagovat

60: já myslím, že hrála i hudba, dokonce chvíli před tím, než zpívala, hrála jenom hudba…

Tyjo tak kde jsooou? určitě někde obědvají a já kvůli nim budu vařit až večer :-D

64
přiznivec.obecny
Reagovat

61 Já moc velký rozdíl nevidím :-)))

65
Rena
Reagovat

49, Milo –
díky, ta Ella… to byla uplně jiná písen…krásné

takhle podobně to bude mít i Kristina – pomalou verzi… nezdála se mi špatná, měla to i s kapelou, zkoušela to mockrát… kdo byl před ní, nevím…

66
přiznivec.obecny
Reagovat

63 No, skvělý. Jestli je teď oběd, tak to budu pak budu muset nasadit turbo tempo. Oběd naštěstí proběhl. Jenže mě to nedá, když už je možnost zhruba zjistit, jak Jarda zazpívá.

67
Rena
Reagovat

62 Barbora – četla jsi včera – jak to vybírání písní probíhá? Kolik interpretu, tolik je písní… kdo si dle tebe měl vybrat Gotta…

myslím si, že bud si ho vzal Adam „dobrovolně“, že vědel, že on s tím zas až tak „divnej“ nebo jak to říci,nebude a nebo si šel vybírat poslední a prostě na něj zbyl…

68
Jana2
Reagovat

Teď je Kristína znova a znova i s hudbou.

69
Jana2
Reagovat

66: no právě…ale asi už dojedli :-D ale před tou pauzou hned po Kristíně kapela zkoušela písničku Jardy (začátek), tak třeba půjde hned po ní.

70
Rena
Reagovat

chtěla bych, aby Adamovi dali něco modernějšího – pak ho někteří vidí, že je jak starej mladej…

71
přiznivec.obecny
Reagovat

70 Já to taky tak vidím. Já taky totiž nevím, jestli se Adam nadšeně „sápe“ na tyhle fláky….

72
Jana2
Reagovat

Jardááááááá už zpívá

73
BarBora
Reagovat

71 – no, veď v tom výbere sú samé fláky, ide o Legendy popu.

74
přiznivec.obecny
Reagovat

73 Já to myslela celkově. Mě totiž přijde staromódní, ale nevím, jestli je to kvůli němu.

75
přiznivec.obecny
Reagovat

Jarda. Podruhé je to lepší. Ty refrény má vysoko a nezní mi to zatím moc dobře, doufám, že se do toho vžije a nasadí tam razanci. Na konci refrénu ani neprotahuje ten konec, to by bylo super kdyby to dodejchal…

76
Jana2
Reagovat

75: vidíš, mně se právě ty výšky líbí :-D

77
přiznivec.obecny
Reagovat

76 No, já ale vím, že umí nasadit větší gule.. Ale je to zkouška a minule jsem Doors moc dobře neviděla a bylo to skvělý…

78
rosien
Reagovat

Taky se mi právě líbily výšky :-)

79
Jana2
Reagovat

77: no minule mě fakt hodně překvapil :) mně se líbí i ta zkouška dneska…zvlášť ten třetí pokus…konečně jiná barva zas trošku…

80
Jana2
Reagovat

77: v tom třetím pokusu co teď dozpíval už byly docela i ty gule, ne? :-D

81
yeey
Reagovat

61 ja znam Pazderkovou jen jako Blbou blondynu a to je vyborny! :-))

a taky me zarazilo tech 51 % pro „super modatory“ :-)

82
Jana2
Reagovat

81: já Pazderkovou vůbec nemůžu vystát, z ní mám skoro kopřivku, stejně jako z Ester Kočičkový, ty by to mohly moderovat spolu :-D

83
přiznivec.obecny
Reagovat

80 Jo :-)

84
Jana2
Reagovat

83: podle toho třetího a čtvrtýho pokusu to vypadá, že se do toho refrénu pořádně opře, to je hodně dobře, snad ho neskolí tréma a neztlumí to

85
Rena
Reagovat

81 – ted jsem si všimla v pravo u kamery tu anketu – „Líbí se vám, jakým stylem moderují Zorka s Romanem?“ To tam asi klikájí Nováci, jinak to není možný… KLIKNĚTE TAM PROSÍM, VŠICI SVŮJ NÁZOR, AT SE TO TROCHU POHNE SPRÁVNÝM SMĚREM..

86
Jai Kudo
Reagovat

Slyším Jardu zpívat Stinga a vypadá zatím hoooooodně dobře! Je poznat, že je taky muzikant…..:) Jesli vypadne on nebo Šafa jen proto, že je Čech…..

87
přiznivec.obecny
Reagovat

84 No, ten refrén se pro jeho hlas hodí, hlavně aby to udýchal. Jinak by to mohlo znít krásně. Ty sloky jsou možná nízko, ale to je ještě zkouška. The Doors se mě třeba na zkoušce taky moc nelíbily a naopak na korepeticích se mi líbil Obchodník :-))) Takže já věřím v jeho dříčství a kreativitu.

88
Jana2
Reagovat

Pro info – zkouší Sabina

89
Anta
Reagovat

teď je Sabča

90
DJ Vlado
Reagovat

Přišel jsem až teď a chytnul jsem až Sabinu (zní velmi dobře). Už zpívala Terezka? A jak to Angels od ní znělo?

91
přiznivec.obecny
Reagovat

Mě se tenhle song moc pro Sabinu moc nehodí.

92
Jana2
Reagovat

90 – prý už zpívala, ale já to taky nechytla

93
BarBora
Reagovat

74 – ale veď to je jediná, naozaj svižná vec, ostatné sú skôr pomalé piesne.

94
přiznivec.obecny
Reagovat

Sabča podruhé. Začátek dobrý i první refrén. Už o hodně lepší. To by mohlo být dobrý. Já ale pořád postrádám u Sabiny určitou lehkost v tom zpěvu.

95
Milena
Reagovat

Dát osm písní pro osm zpěváků je poněkud bezohledné vůči nim. Adamovi nic jiného nezbylo, než vzít Gotta -dovedete si v tom představit někoho jiného z nich? Dá to určitě skvěle, ale aby mu zase nevytkli, že stále zpívá bezchybně. Těším se na něj nejvíc, uvidíte, bude to show bez křečovitosti, kterou shledávám u některých jiných. Měli by dát kolo nejnovějších světových hitů -ať už jde o jakýkoliv styl!! To by bylo zajímavé -navrhněte jim to někdo!

96
BarBora
Reagovat

86 – len zopakujem, čo som už raz napísala, treba to už rozdeliť, nebudete nariekať, že niekto vypadol len preto, že je Čech. Čo majú hovoriť Slováci na tento poondiaty systém, aj paritu už zrušili a v divadle zostali väčšie slovenské talenty, než niektoré čo akože postúpili.

97
přiznivec.obecny
Reagovat

93 Mě se jeho věci, co zpíval nelíbí. To co zpíval na kastingu, co si sám vybral byla paráda. Rozjuchaný styl nemusím. Lady Carneval a Na kolena je pro mě opravdu juchání od začátku do konce. Je to subjektivním vnímání, co se líbí a co ne.

98
Rena
Reagovat

95 MILENA – ano, a ještě kdyby si každý mohl vybrat uplně sám, co chce…

99
přiznivec.obecny
Reagovat

98 Jo, to už se tu psalo. Evidentně mlaďoši budou mít lepší přehled už jen dle toho, co jsme slyšeli… Mě by jejich vkus zajímal. No, je to jako házet hrách na zeď.

100
Rena
Reagovat

93 – příznivec.. ale někdo si to vybrat musel – koho bys v tom chtěla raději vidět? Na český písničky tam zrovna nikdo moc z chlapců není… Na kolena – s Jardou… :-)
To je také velké plus Adama, klidně dá českou… a perfektně !

101
Anta
Reagovat

a je tam Verča

102
přiznivec.obecny
Reagovat

100 Já jsem tu už kdysi psala, že místo těch šaškáren by si mohli najít v rozpočtu lidi optat lidí z branže a i těch mlaďochů a český kola omezit a nebo vůbec nedávat. A už se k tomu dneska vracet nebudu a navíc už jsem to psala x krát. Mě už teď stačí, že opět zjišťuju, že SS je zaseklej gramofon. Například místo Zorky by jedna výplata na jednoho znalce byla pro SS mnohem lepší. Rezervy se najdou, kdo opravdu chce.

Jinak se tu mějte.

Jardu jsem slyšela, takže už můžu jít…

103
yeey
Reagovat

82 ja ji znam jen z Na stojaka a tu bloncku umi neuveritelne, u toho se vzdycky valim smichy po zemi, jinak sem ji videl asi ve 2 rozhovorech a prisla mi prave velmi chytra….:-) jinak ji neznam…

104
Rena
Reagovat

99 příznivec
a nemohl by s tím – jako navrhnout jim to – někdo něco udělat? Vlado?!
TOP 3 by mohli každý zazpívat písen z nejnovějších světových hitů… která se jim nejvíce líbí…
a jakýkoli styl… a hned uvidíme kam kráčí…

105
přiznivec.obecny
Reagovat

104 Každopádně NĚCO by udělat měli. DJ Vlado, no asi jo :-) Plus nějakej znalec hudebního dění. To by jako lidi od produkce hudebního, byť zábavnýho pořadu, najít snad měli…

Jinak se mějte, opravdu

106
yeey
Reagovat

104 na nejnovejsi hity by asi melo byt to kolo new generation…

107
Rena
Reagovat

104 a kdy bude? Je někde možné dopředu si přečíst, jaká kola nás ještě čekají?

právě zpívá Adam.. není to tak jednoduché ani pro něho.. hlavně ten závěr…

108
Rena
Reagovat

107 je pro 106 yeey

109
yeey
Reagovat

107 bohuzel nic z toho nevim :-/ akorat to rikal pred prenosama Majesky, ze bude tohle kolo a ze se tam budou zpivat songy novych mladych zpevaku…

110
Michal
Reagovat

107 – ještě by měly být určitě kola New generation, Love songs a muzikálové kolo.., o tom se už moderátoři nebo režisér někde zmiňoval.. ale další kola taky nvm.. ale víceméně se to tak nějak opakuje.. stačí kouknout na série zahraničního pop idolu nebo starších superstar.., nic moc nového nevymyslí :)

111
yeey
Reagovat

110 Love songs? Muzikaly?????? to zni hrozne :-D to si navic zrejme budeme muset dat dvojitou davku, protoze brzy zacnou zpivat 2x za vecer… asi nikdo nevi jestli uz v TOP 7 jako minule?

112
T.M.
Reagovat

Ještě taky nebylo téma Můj idol. Ale to vždycky bývalo už v prvním kole tak je možný že to letos úplně vypustili……. Taky možná budou kola s big bandem nebo country. Ono dá docela i práci vymyslet téma na 11 finálových kol když jich většinou bývalo jen 9.

114
Pokor
Reagovat

Tak to bude tříhodinové peklo … tisíckrát omleté píšničky, což by se dalo ještě přežít, kdyby na na každé dvě minuty zpěvu nepřipadalo 20 minut keců (Zorka a Soukup obzvláště útrpné) … už teď mám docela jasnou představu jak to zazpívají a co jim na to řeknou … řekněte, proč se dívat? Asi to vynechám …

115
Michal
Reagovat

111,112 – no Love songs, nevím vždy bylo nějaký romantický kolo, zamilovaný songy.., pak mluvili o tom muzikálovym kole..

s big bandem si myslim že bude taky nějaký kolo.., možná pak i taneční.. nvm.. na nějaký dance songy..
a obvykle, i když nevim jak u pop idolu, ale spíš v x factorech bývají kola věnovaná nějakému zpěvákovy, zpěvačce či skupině.. např. písně od Robie Williamse apod..,

116
DJ Vlado
Reagovat

*******GG STAR*******
Otázka na GG Fans: Chtěli byste slibované překvapení už zítra, nebo až během příštího týdne? :-)

117
Anta
Reagovat

113 – kdopak ten úžasný článek napsal ? :-DDD
Máme rádi Česko – jednoduchá češtinářská otázka – randez vous ? :-)))

118
Rena
Reagovat

Štefanovi to sluší…
a Terka s Martinem tam už vypadají jako rodiče… :-))

http://www.super.cz/166918-finaliste-superstar-vyrazili-do-detskeho-domova-kouknete-co-tam-provadeli.html

119
Anta
Reagovat

116 DJ Vlado – on tady mometálně asi z fans GG nikdo není (kromě mě), ať to dáš kdykoliv, jsem zvědavá :)

120
Jana
Reagovat

117-pravda je,že když kolikrát vidím některé články na super.cz, nestačím se divit těm hrubkám,co tam čtu-jak to mohou vůbec pustit do éteru?

121
Anta
Reagovat

120 – nj copak hrubky, ale po věcné stránce jsou to neskutečné bláboly. Kolikrát udiveně odhaduji, kdo to asi tak mohl napsat :-)

122
Jana
Reagovat

121-já lpím na správné gramatice,takže pro mě jsou asi ty hrubky větším neštěstím.Na ty hovadiny už jsem si asi zvykla.I když mě někdy strašně štve,že lidé vědí,kdo je Mašlíková a jí podobné „celebrity“,ale např. kdo je profesor Holý,to ví málokdo.
Ale stále dobře si pamatuju,jak jsem byla v devadesátých letech strašně překvapená,když už se z rádia nevysílaly jen zprávy a hlášení o rosném bodu a tlaku, o odběru zemního plynu a svítiplynu ( pamatujete, ještě :-)) a poslouchala jsem místo toho trapné hlášky rádobymoderátorů o ničem.Teď už mi to taky nepřijde,ale tenkrát mi to přišlo jako mrhání časem :-)

123
yeey
Reagovat

116 Vlado, zalezi, jak moc velka to bude bomba :-) abysme samou radosti z GG nezarizli zitrejsi primej prenos ;-))

124
Anta
Reagovat

123 yeey – nj to je fakt :D

125
yeey
Reagovat

124 jeste bych zas byl klasicky zpruzelej na prenos, ze tam nikdo tak dobrej jak Gabina neni :-)) na druhou stranu jsem zvedav, co si Vlado pripravil :-)

126
Anta
Reagovat

125 – možná, že tak dobrej ne, ale Martin se podle mě zařadil hned za ni, takže zpruzená bych nebyla :-))

127
Jai Kudo
Reagovat

119 Anta – ale jo, už jsem tady…..tak Gába se moc v té soutěži nepředvedla, ale aspoň je s ní sranda, no ne?

128
Anta
Reagovat

127 Jai Kudo – video jsem si nepouštěla, jen přelítla ty bláboly :-) jednak randez vous je francouzsky (měla bych to vědět :D) a jednak vůbec nerandí, tak co po ní chtěli ? :-))))

129
Jai Kudo
Reagovat

128 – no jo, to je fakt. A taky je spíš orientovaná na tu angličtinu, no…..Ale ona to w chtěla změnit na v ale už jí to nedovolili…..:) Blbý akorát je, tady po tomhle teď těžko můžu vykládat všem, jak je GG chytrá a inteligentní (a že je!) :D

130
Anta
Reagovat

129 – tak pokud někdo posuzuje podle tohoto, tak bych měla naopak tendenci uvažovat o jeho chytrosti a inteligenci :-))))

131
Jai Kudo
Reagovat

130 – nooooo mám pocit, že toho tam bude víc, GG z toho tehdy byla hodně špatná….ale to nic nemění na tom, co jsem napsal. Ona má prostě své oblasti zájmů (nejen hudebních) ve kterých je fakt „nabitá“ vědomostmi. Snad nám DJ Vlado spraví náladu….:)

132
zdena
Reagovat

Nová éra? Jsem zhnusená. Doufala jsem, že uslyším něco „nového“. Pořád stejné sračky, těžko říct, jestli je to chyba dramaturga, nebo neschopnost kapely naučit se něco nové. Každopádně slyším furt dokola provařené věci a vidím znásilněné chudáky co se toho účastní a novou éru jsem si teda přesdtavovala kurevsky jinak.

133
yeey
Reagovat

ja tyhle situace, kdy je clovek v urcity situaci nervozni (v pripade GG na ni miri deset kamer) a chcou po nem neco trivialniho, moc dobre znam :-DDD pak je z toho trapas a muzete ostatnim zasnoucim nad vasi nevedomosti tisickrat vysvetlovat, ze to „normalne vite“ :-DDD ale tohle nic tak hroznyho neni, spis namet na dalsi super paskvil made by super.cz :-DD a vecne o GG taky nemuzou jen psat jak je krasna…:-)) koukal sem totiz, ze dneska ji kazdodenni clanek o krase prebrala Cheryl Cole – http://www.super.cz/163626-znalec-simon-cowell-cheryl-cole-byla-jednou-z-nejkrasnejsich-zen-ktere-jsem-kdy-videl-souhlasite.html – musim rict, ze se Simonem muzu jen souhlasit, btw kdyz uz sem u toho, tak off-topic – znate Cheryl??? nemam prilis tuseni jak zpiva, ale z toho co jsem videl v X-Factoru je to asi nejkrasnejsi a hlavne nejsympatictejsi porotkyne, co jsem kdy videl, stacilo par videii na youtube a mam na ni platonickou crush jako blazen :-DDD nevim jestli ted neurazim Vlada, ale je to takova britska Monička ;-))

134
Anta
Reagovat

131 – no já na to nekoukám, můj zájem je upřený na jiný program :D

135
Jai Kudo
Reagovat

133 yeey – souhlas, oni taky ti ostatní jsou v těchto soutěžích a pořadech každou chvíli. GG je sice zvyklá na podium, ale tohle je něco úplně jiného. ALe je fajn, že si z toho umí udělat srandu viz poslední TOP STAR magazín.

136
zdena
Reagovat

aha, tak tady je fanklub bývalých ss :-))) tož to je dobré :-)))

137
Anta
Reagovat

133 yeey – nj baba je to hezká :), ale taky navím, jak zpívá

135 Jai Kudo – hlavně, že mají co psát a udělat z něčeho velkou bublinu :D

138
Jai Kudo
Reagovat

137 – Gaba Gunčíková: To chce klid..a nadhled. Myslím, že to začínám dobře zvládat :D (asi hodinu stará reakce..:D )

Jako bonus jednu odrhovačku od Cheryl Cole….
https://www.youtube.com/watch?v=-AWoZmAxKxg

139
yeey
Reagovat

137 – sem to checkoval a neni to zadna slava, ale kdo z tech svetovych zpevacek taky zpivat umi, ze? :-)) mne se moc libila v tom, jak se i pro ponekud tragictejsi soutezici mohla rozkrajet :-) kdyz byly ted castingy Superstar, tak me v porovnani s ni nerudnej Habera u castingu trochu vytacel…:-DDD
http://www.youtube.com/watch?v=qogn9WdxogU no neni uzasna? :-) ta ani zpivat umet nemusi :-)

a ke Gabine – no trochu se bojim, aby vsude nebyly ted clanky, jak je Gabi blba :-))

140
yeey
Reagovat

138 no po par sekundach sem si rekl, ze si tim tu moji naklonost k ni nebudu kazit…:-)

141
Jai Kudo
Reagovat

139 yeey – no a co, za chvíli tam zase bude Ornella Štiková, Agáta H. nebo Iveta Bartošová……..:D

142
yeey
Reagovat

141 no to bych byl zvedav… jinak me ten porad stejne jako Antu prilis nezajima, preci jen vitezi Superstar…:-)

143
cedarin
Reagovat

Tak GG v soutěži: nevím, soutěž o Česku nesleduju a článek jsem nečetl, nehodlám si kazit náladu. A pravda je to, co píše yeey, že prostě někdy si člověk nevzpomene ani na to, co jinak běžně ví.
Jednou se mě moje kamarádka zcela vážně zeptala: „Ty, prosim tě, jak se jmenuje takovej ten ústav, co si tam dáváš peníze, pak si je zase vybíráš, když potřebuješ, tak ti půjčí..?“ a já na to, že to bude banka. A ona povídá.“ Vidíš, to, banka, a já si nemohla vzpomenout.“
Tím chci říct, že bych z toho nedělal vědu, pojďme se shodnout, že GG hloupá není, protože není a na celej článek sa patrí iba jebať.

144
Jai Kudo
Reagovat

143 – jj, asi bysme se měli zase trochu vrátit k SS 2013….;)

145
yeey
Reagovat

144 – spravne, at neodbihame od tematu …pojdme dat nejake tema, ktere souvisi s letostni Superstar… hele jak ze se menuje takova ta blondyna s rockovym hlasem, co s ni zpival nekdy nekde Šafa??? :-DDDDD

146
cedarin
Reagovat

144 – já to nemyslel špatně, jen mě nas…l ten článek, a to jsem ho ani nečetl, stačil mi ten titulek. A zajisté ho psal nějaký mladý, inteligentní novinář, který projevuje svou osobnost tím, že všude chodí oblečenej jak dřevorubec, protože on je přeci intelektuál

147
Jai Kudo
Reagovat

145 – myslíš asi Olinku? Jmenuje se Olívie Švarcová.

148
yeey
Reagovat

147 co se da delat, nektere me slabsi vtipky holt zustanou nepochopeny :-DD

149
Jai Kudo
Reagovat

148 yeey – no jo, dobře, ale v sobotu v noci po xxx deci bílýho po mně nemůžeš chtít žádné intelektuální výkony…:D

150
přiznivec.obecny
Reagovat

130 Asi tak :-) Například můj oblíbenec Jim Mattheos tvoří např. s Kevinem Moorem (ex Dream Theater) a umí „jen“ hrát na kytaru a „jen“ vede, skládá pro uznávanou progresivní kapelu a není se do ní schopný vrátit (10 let), protože oni s ním všichni chtějí spolupracovat. On sice má „jen“ základku nebo střední, ale umí a hlavně chce dělat to, co má rád. A svojí kreativitou ukazuje, jak se různě dá dělat muzika.

No jo, tak bulvár a celebrity mají jiný pohled, to zase chápu, ono jim ani nic nezbývá, když mají v hlavě to, co není podstatné a nebo mají možná i to podstatné, ale není jim to k ničemu, protože jim tyhle „myšlenky“ lítají v jejich hlavě, jak ve včelím úlu :-))) Někdo, když už chytí myšlenku a je mu k užitku, tak si ji zapamatuje a pak co nejlíp užije. A tenhle systém se pro bulvár fakt nehodí
:-))), protože například tenhle mimo článek by ani nemohl vyjít na světlo – rozumný mozek by dal stopku. Chybí totiž opravdový a logický smysl pro použití. A zrovínka tenhle systém je nejdůležitějším ukazatelem inteligence:-))) Tady něco nehraje…

151
yeey
Reagovat

149 to vis ja byl zlitej vcera, kocovina uz odeznela, tak ted metam vtipky na pockani :-DD

152
Jai Kudo
Reagovat

151 – ale Šafa fakt zpívá s blondýnou s rockovým hlasem, která se jmenuje Olinka! :)

153
yeey
Reagovat

152 nj tak to ja nevedel, ze krome GG ty udane parametry pasuji jeste na nekoho….:-DDDD

154
Jai Kudo
Reagovat

153 no, parametry, Olinka je docela hezká baba, zpívá slušně (myslím, že by se uplatnila i v SS!). Ale to všechno jen do momentu, kdy se objeví na scéně GG…….:)

156
přiznivec.obecny
Reagovat

155 Prý zní také jako Queensryche, já je tam opravdu slyším…

157
Anta
Reagovat

153 yeey – neboj, já vtip pochopila hned :-)))
Ale Olinku znám taky :-)

158
DJ Vlado
Reagovat

Pokud souhlasíte, tak to překvápko související s GG si nechám na úterý :-)

159
Viq
Reagovat

cant wait

160
Filip
Reagovat

nevite v jakym porad budou zpievat?

161
Anta
Reagovat

158 DJ Vlado – souhlas :-)

162
Rena
Reagovat

141 Jai Kudo…
já se právě dočetla, že si tajně včera v Mariánských lázních vzala Hanychová Prachaře… tak jestli je to pravda, tak to bude určitě pro tisk zajímavějhší zpráva, než řešit neznalosti GG…
že neuměla napsat tohle slovo bych ji nezazlívala… měla říct – francouzsky neumím – nevím a hotovo… ale jestli tam jsou i jiné věci… no, je přeci jen maturantka. Dívat se ale nebudu, je SS.

163
Rena
Reagovat

Doufám, že Adamovi se dnes bude dařit…
i všem ostatním, nemám žádného neoblíbence, ale bohužel někdo pokaždé vypadnout musí…
Kristinka včera nezpívala špatně, měla tu pomalejší verzi, ale myslím, že vzhledem k předešlým kolům, by ted měla jít ona… a pak už to bude hodně těžké..

164
jab
Reagovat

143 – Můžu souhlasit. Jednou jsme s kámoši hráli tuším že Ćesko junior (i když už jsme věkově trochu výš :-D) a já si nemoh vzpomenout, s čím chtěl mít Krteček kalhoty :-D.

165
Jai Kudo
Reagovat

162 – Rena – ano! Agáta už je úplně všude!!!

168
Anta
Reagovat

164 jab – :DDD nj vlastně to známe všichni :)

169
Maxx
Reagovat

Dnešní sledovanost bude asi jen u diváků 35+. Nová éra s tisíckrát obehranou klasikou, která mladé diváky k obrazovkám rozhodně nepřitáhne. Produkce je směšná.

170
yeey
Reagovat

ja myslim, Agatu snad nikdo nebere vazne (a to zas nemyslim, ze by byla nak vylozene blba), ale panove z Nightwork skutecne uz nevi, jak by na sebe upoznornili, tohle je jedno z jejich slabsich cisel, i kdyz musim uznat ze Prachař+Hanychova je prihodna kombinace, clovek si az rika, jak je mozny, ze se jim povede vzdy tak vhodne „bulvarne“ zamilovat :-) jejich posedlost fascinovat pomoci medii me neprestava fascinovat… :-D jednou ze sebe delat sasky, jednou se zase tvarit velevazne… nejkomictejsi mi prislo, kdyz byli Vojta Dyk s Pracharem u Krause, pulku casu stravili prosazovanim Schwarzenberga na prezidenta, pritom mi prislo, ze ani poradne nevi, proc ho volit chteji… :-DD (a to podotykam, ze sem samozrejme volil stejne jako oni)

171
Prochor
Reagovat

Na kameře Backsatge 2 chystají mikrofony – asi bude nějaká zkouška.

172
Anta
Reagovat

171 – jj zkouší, společné songy, Terka, Martin..

173
Prochor
Reagovat

Jak poslouchám zkoušku, tak Olympic – Dej mi víc své lásky bude dobrý. Musím se mrknout kdo to zpívá.

174
Prochor
Reagovat

Jsem zvědavý na zkoušku Šafy.

175
Jana
Reagovat

173-snad Petr Janda,ne?

176
Prochor
Reagovat

Sabča má dnes dobrej outfit:-)

177
Prochor
Reagovat

175 – Já myslel, že to bude někdo ze soutěžících a teď vidím že ne. Tak že by opravdu Petr Janda?

178
Jana
Reagovat

177-já ho slyšela na zkoušce včera a byl to hlas Petra Jandy.Prostě profík se pozná :-)Překvapilo mě taky,jak to zpívá dobře.Na jednu stranu-zpívá to už desítky let,ale na druhou stranu,už to taky není žádnej mladík!
Už se těším,co nám dnes předvedou,něco jsem zaslechla na zkoušce,ale takového Adama nebo Jara ne.Zvlášť na Adama jsme dost zvědavá,jak to dá….

179
Prochor
Reagovat

Právě probíhá rozhovor s Kukačkou.

180
Prochor
Reagovat

Dneska čekám absolutní výkon od Šafy, který dostal nahrávku na smeč jako minule Verča s bondovkou. Ještě bych rád viděl nahrávku na smeč pro Sabču (Janis Joplin).

181
Prochor
Reagovat

Nějak moc se fotí v zákulisí s Kukačkou – jako by čekali že to bude naposled. Asi právem.

182
Anta
Reagovat

181 – myslíš Backstage 2 ? Proč je tam takové přítmí ? Připomíná mi to svého času ruské filmy :-))
Už asi něco rozsvítili :-)

183
Prochor
Reagovat

182 – Ano – je to zákulisí showbussinesu. Právě Pčelárovi sebrali jídlo a vyhnali ho se fotit. Nemají to lehké ti soutěžící. Ale mně to fascinuje – pohled do zákulisí soutěže. Tohle se jim letos povedlo. Kdo nesleduje o dost přijde.

184
Anta
Reagovat

183 – nj jsou jak ovce v ohradě :)
Už je zase přítmí, to světlo bylo asi od fotografů, chci víc světla ! :)

185
Jana
Reagovat

183-to sice jo,taky koukám do zákulisí,ale první Vyvolení nebo první Supestar je prostě nenahraditelná!

186
dolores
Reagovat

navnadilo ma to zakulisie :)) – Itcho vyzera v tej bielej koseli chrumkavo :P a aj Safa je smrncovny s tymi vlasmi, zacesanymi dozadu. :)

187
Mila
Reagovat

186 – dolores, co je to chrumkavo? Ja dodnes myslela, ze to je křupavě, ale nějak mi to ke Itchovi nejde… :-)

188
přiznivec.obecny
Reagovat

Musím říct, že taky se mi taky líbí ta možnost se dívat do zákulisí před přenosem, plus ty omylem nevypnutý mikrofony u zkoušek. Ta kuchyň Superstar je pro mě prostě zajímavá…

189
Anta
Reagovat

Teď odchytli na focení Sabču

190
Jana
Reagovat

Škoda že není k dispozici vidět záběry z více kamer….

191
Jana
Reagovat

A máme tam Adámka :-)

192
Monika
Reagovat

Proc ma Terka ta kridla? Marja, to je tak trapny! Doufam, ze to nebude mit na prenos. A macate Styblo opet saty bez rukavu, des bes.

193
přiznivec.obecny
Reagovat

Ona tam ještě jedna kamera je, jednička, ale zapomněla jsem, který kout snímá. Nebo to je ta vila?

194
Prochor
Reagovat

188 – ve vile samozřejmně nikdo není protože se zkouší.

195
Jana
Reagovat

Jednička je vila
A Terka křídla mít asi nebude,psali,že jí dusily a tak že na poslední chvíli musely kostymerky vymyslet něco nového

196
Mila
Reagovat

mam tam jen kameru ve vile a ta druha nejde spustit…

197
přiznivec.obecny
Reagovat

193 Ne, Backstage 1 nemůže být do vily. Fakt nevím, na co je…

198
Molly
Reagovat

Ahoj lidi, mam problém, nemůžu dnes sledovat SS v TV, kde to prosím sledujete online, kromě voyo..?

199
Prochor
Reagovat

Tereza má na sobě šílenej žlutej overal s červeným páskem. No to se zase vytáhli.

200
přiznivec.obecny
Reagovat

196 Nejde spustit, to je pravda. Každopádně je to dobrá připomínka s těma více kamerama, protože ony v zákulisí budou dvě. Já už vím, není to šatna? No, tak to potom chápu :-)))

202
Anta
Reagovat

193 – ta jednička byla šatna s vizážisty, ale ta už nějakou dobu nejede a pak už jsou jenom ve vile.

no to brzo nejde odesílat

203
dolores
Reagovat

187 .asi to aj znamena krupavy, ale u vas toto slovo asi nema ten priznacny (jemne eroticky) naboj, ako u nas. proste chrumkavy je akoby chutny, ze ho mas chut spapat :D nieco ako MNAM :)

204
Jana2
Reagovat

Jednička je do šatny a je zakrytá.

205
Jana2
Reagovat

Jinak Veronice to docela sluší, nepřijde mi nějak oplácaná, já mít takovej pas, tak si pískám…ale jako zpěvačka mě pořád nebaví.

206
Mila
Reagovat

203 – no ja to znam ve spojeni s vlockovym musli…
u nas se spis rekne, ten je k sežrání :-)

207
dolores
Reagovat

Kristina ma na jej pomery dost nezvykle mini …:D

Anta, presne, mali by uz vytvorit nove vlakno. tu je vela videi, ide to ako v lete na saniach

208
Jana2
Reagovat

Pletu se nebo tam teď Martin s někým řešil, co má říkat do rozhovorů ohledně terezy?

209
Anta
Reagovat

207 – pokaždé, když jsou v článku připojená videa, točí se mi to jak po…… :) prostě je to pomalý, a když jich píše víc, mám velkou chuť vulgárně nadávat :-DD

210
Filip
Reagovat

vite nekdo v jakym poradi vystoupi? diky

212
Jana
Reagovat

Já bych po mnoha letech uvítala kolo folku a country.U nás to moc populární není,ale třeba v USA dost.Bylo by zajímavé sledovat,jak se s tím finalisté vypořádají.A co Vy? Jaký máte názor?

213
dolores
Reagovat

210 -tazko povedat, ale asi podla toho, ako to ako prvy zoradil Scalex . ale nie je to pravidlo. imho to dramaturgia moze zmenit aj tesne pred prenosom

215
přiznivec.obecny
Reagovat

212 Country, folk, folk rock od našich interpretů. Možná by se kolo mohlo jmenovat Česká Porta – to byl velkej fesťák, je to historie, myslím s kvalitou.

216
Monika
Reagovat

Scalex ma nejprve ctyri kluky, pak ctyri holky. To je dost nepravdepodobne…

217
Jana
Reagovat

Kdyžtak o tom přemýšlím,čím dál víc si myslím že superstar se stane Adam.

218
Rena
Reagovat

211 JSOU TO FEŠÁCI… :-)

219
Jana
Reagovat

215-A Terezka by mohla dát ten svůj oblíbený folklór

220
cedarin
Reagovat

Kuky má zase sako? Zase starej mladej. Ti vizážisti mají teda kreativní nápady jen co je pravda.

221
přiznivec.obecny
Reagovat

215 Na Slovensku nevím, jaký byl festival. Nebývalo něco v Nitře? Fakt nevím…

222
Jana
Reagovat

221-ze Slovenska si pamatuju jen Bratislavskou Lyru,ale to by si příznivci folku moc neužili :-)

223
Jana
Reagovat

221-takové Husličky,jak zazpíval Zonyga v X-factoru,bych si nechala líbit

224
Jana2
Reagovat

http://krasna.nova.cz/clanek/superstar2013/porotkyne-farna-vzala-soutezici-k-lekari-ci-hlasivky-neprosly.html asi už to tu bylo, ale to mě dost netěší, že má Jarda problém :(

225
přiznivec.obecny
Reagovat

222 Vzápětí jsem si vzpomněla – a to ne. No, tak by bylo kolo s obecným tématem, aby Slováci nebyli znevýhodněný.

226
dolores
Reagovat

216 -fakt, mas pravdu, ja som si to vobec neuvedomila :D

218 -to veru su, mlade masko :DD

227
Anta
Reagovat

220 cedarin – no hlavně že není v bílé košili :-)

228
cedarin
Reagovat

To je od Ewy hezké.

230
přiznivec.obecny
Reagovat

224 Nebylo to tu ještě. Před pár dny jsem psala, že se mi jeho hlas nezdá, že je už moc zhrublej. Taky mě to už napadlo… Dobře se to sešlo, podle mě mu mohl odejít hlas, kdyby nešli vůbec. Snad to nebude tak hrozný a holt tak to je, byť mě to teda fakt taky netěšilo a netěší :-(

231
dolores
Reagovat

220 -to oblecenie je prepokladam len kvoli piesni Beatles. na svoje vystupenia sa asi prezlecu do ineho.

232
cedarin
Reagovat

227 Anta – to máš pravdu. :D

233
přiznivec.obecny
Reagovat

228 To je :-)

234
cedarin
Reagovat

231 dolores – snad máš pravdu. Proboha tomu klukovi je 16, tak ať z něj nedělají kravaťáka, na to má čas.

236
dolores
Reagovat

227 .Anta sa nezaprie, je to kamoska :DDD

237
Anta
Reagovat

slyšíte, Vlado se učí jásat :-DDD

238
Prochor
Reagovat

Sabča se právě ukázala v červeném tygřím kostýmu. Zase overal asi pro písničku od ABBY.

239
cedarin
Reagovat

Špatná zpráva. Kepková je tam.

240
Jana2
Reagovat

Tohle je první řada superstar, kdy už v top8 nevím, kdo by měl vypadnout..možná Kristína, ale jinak už fakt nevím.

241
dolores
Reagovat

239 – a je zase nechutne optimisticka, ze? ona asi necita internetove diskusie :)))

242
Prochor
Reagovat

240 – Kristína, Štefan nebo díky totálně špatnému výběru i Kuky.

243
Jana2
Reagovat

242: Kuky má takových fanoušků, že nepůjde, i když mně by to až tak nevadilo, dřív jsem mu fandila, ale přijde mi to pořád to samý.

244
cedarin
Reagovat

241 dolores – četl jsem s ní rozhovor a ona si myslí, že je dobrá a že umí. Smutné čtení

245
Anta
Reagovat

239 – bohužel :-( :D

241 – já včera i dnes klikala na tu anketu, ale pořád mají 51 % tak se nediv :-)

246
Rena
Reagovat

jANA 2 – adam má sako, protože zpívá gotta….

247
Jana2
Reagovat

246: ještě že nikdo nezpívá Lady gaga, na hovězí maso už je docela teplo :-D

248
Anta
Reagovat

244 cedarin – byl s ní rozhovor v časopise Televize, já si ho ani nekoupila :D

249
Motýlek
Reagovat

Díváte se někdo na Gunčíkovou na Primě? Docela by mě to zajímalo… Jsem netušila, že by se přihlásila do vědomostní soutěže… :-)

250
dolores
Reagovat

242 -myslis, ze Pink Floyd pochova Itcha ? no uvidime. mal spievat predtym Coldplay, aspon tu to povedal http://superstar.markiza.sk/clanok/aktualne/finalisti-maju-panicky-strach-snad-to-nepo-erieme.html

neviem, preco mu to potom zmenili

251
Mila
Reagovat

ja mam pocit, ze Kepkovou nemame radi jenom my tady na Panackovi… asi jsme divni

252
cedarin
Reagovat

248 Anta – přesně. Nám časopis Televize chodí domů, tak jsem to dal. Marně jsem čekal nějakou pokoru, zdravou sebekritiku, no, to jsem se spletl. Ona je smutný příběh. Moje averze k ní roste, to se přiznám.

253
Ludvík
Reagovat

Dneska je v MRČ Gunčice :D

254
Jana
Reagovat

251-moje dcera ji nenávidí už ze Snídaně s novou

255
cedarin
Reagovat

251 Mila – to bych úplně netvrdil. Znám dost lidí, kterým přijde ukrutná a nesmírně slabá.

256
Mila
Reagovat

255 – tak pak nechapu, proc ji uz davno neodvolali…

257
cedarin
Reagovat

254 Jana – dcera má evidentně dobrý vkus :-)

258
Anta
Reagovat

252 cedarin – s tou počínající averzí to budeme mít asi stejně :D

259
cedarin
Reagovat

256 – protože nemůžou připustit, že se kurevsky spletli při výběru moderátorky.

260
Mila
Reagovat

no Veronika vypada v te kombineze jako jeden velky spekacek… a co to ma na hlave..

261
Jana
Reagovat

MammaMia mě moc neuchvacuje….

262
Jana2
Reagovat

260: no kombinéza se nepovedla, ale ty šaty co bude mít jí slušej jestli jsem dobře viděla :-D

263
cedarin
Reagovat

Tak holky. O5 jsem se utvrdil, že Sabina má pro mě nejpříjemnější hlas, Tereza se pohybuje, Kristina na ostatní nějak nestačí.

264
Anta
Reagovat

NOVÝ CHLÍVEK !!! PROSÍM :)

265
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Konečně se zpívají většinou známé věci. Tedy až na ty Floydy – taky mohli vybrat Another Brick in the Wall, což je imho větší hit.

Btw, proč tomu HAberovi nezakážou v TV přežvykovat jako dobytek, je to velmi nevkusné a nevychované… Fuj…

266
pimpa
Reagovat

Koukám, jak si Sabina vymyslela slova od Mamma mia, to se ani těch pár slov nemohla naučit? Na ABBu jsem háklivá, vrrr!

267
jab
Reagovat

212 – Taky bych byl pro ;-)
Jinak holky supeeer :-)

268
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Se Zorou byl někde v časopise rozhovor a její příští projekt po SS by měla být vlastní talk show… To bude něco…

269
Jana2
Reagovat

Hm, tak to pořadí u prásku nesedí…spíš to vypadá na scalexe, ale zas 4 kluci a pak 4 holky? no nevím…

270
Jana
Reagovat

268-tak to asi chrápe s ředitelem televize,jinak si to nemohu vysvětlit :-)

271
Scalex
Reagovat

265 – Another Brick by ale byla poloviční bez dětského sboru.

272
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Toto je slabota. Proti Mistrovi tam vůbec není ten plný hlas, takové tenké a ploché… Dieta… TAk 3-

273
Jana2
Reagovat

Tyjo ty nahatinky tam…vždyť mu je 16…ale tak co, no :-D

274
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

271 – ten by mohli z produkce dodat…

275
Jana
Reagovat

Hlavně ona je to těžká písnička a myslím,že jí zvládá se ctí

276
jab
Reagovat

Adam – trochu s tím bojuje, ale opět je zábavný :-))) Celkově určitě slabší než minule, trošku karaoke :-(, ale i tak ve finále poměrně slušné ;-)

277
Motýlek
Reagovat

272 – musím souhlasit…, tak to bylo vedle jak ta jedle….

278
cedarin
Reagovat

Kdybych vypl zvuk, tak bych si myslel, že už jsem to viděl. Rozjuchaný Kuky v saku a kolem baby.

279
mk
Reagovat

Dietka

280
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

275 – těžká je, ale s takovýmto hláskem si brát MIstra???

281
Jana2
Reagovat

Zrovna přišla mamka a prej: no teda koho napadlo dát Kukačkovi Lady carneval?…no jo…ale on stejně nevypadne.

282
Jana
Reagovat

280-a my víme jistě,že si ho vzal sám?

283
Mila
Reagovat

je to tezka pisnicka, ale cekala jsem to lepsi.. minule kolo bylo daleko povedenejsi.. skoda

284
přiznivec.obecny
Reagovat

Adam dobře, ale byla to nuda. Podle mě nemá na tohle hlas. A hrozně nemoderní, což je ale problém songu. Televarieté…

285
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

283 – kdyby si postavil hlavu, že ne, tak by ho to nikdo zpívat nedonutil…

286
Jonatána
Reagovat

Jojo, Adámek dobrý. Moc se mi to líbí. BTW, proč je to ta nová éra? v čem je nová? jestli nová = Kepková, tak já chci tu starou, prosíííím.

287
přiznivec.obecny
Reagovat

Abba – příjemné vystoupení. Holkám to slušelo. Jen Veronice neudělali dobře účes.

288
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

POdle mě je porota vůči Kukačkovi už po několikáté velmi nekritická… Už mi to leze na nervy…

289
Jana2
Reagovat

285: jasný, taky tam mohl stát jak pecka a nezpívat nic…navíc mají asi nějakou smlouvu.

290
Anta
Reagovat

Adam – tento výběr byk sakra vedle

291
Anta
Reagovat

né zavřite jí tu pusu, to nedávám !!!

292
Ája
Reagovat

musím říct, že mě dost štve, že se neustále probírá vztah Martina a Terezy, musí jim to být hodně nepříjemné…

293
Prochor
Reagovat

Bože můj! Ta Kepková je čím dál trapnější. A to si vždycky myslím, že už to není možné.

294
Motýlek
Reagovat

Taky moc nechápu tu chválu… Písnička to těžká je, ale v takové křeči být Adam nemusel.., měl jít do rizika i s tím vědomím, že to podělá… Nebylo ho skoro slyšet…, pohyb neudělal žádný…

295
Tosainu
Reagovat

Kuky dnes srandovní, adorace od poroty již poněkud trapná, ten kdyby se tam snad pos..l, tak ho pochválej jak pěkně.

296
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

292 – mně přijde, že naopak zas tak moc nevíme. Z kamer ve vile se jistě dalo něco poskládat a vysílá se i po desáté… Něco jako noční show. Vždyť proto snad bydlí v kamerami prošpikované vile!!! A nejen oni, v tomto směru jistě mohlo vzniknout i mnoho jiných zajímavých nebo pikantních vysílacích materiálů. Promarněná šance…

297
Mila
Reagovat

ted mi to uteklo, co zase placla? mne stacila ta michana vajicka a Yesterday

298
cedarin
Reagovat

294 Motýlku, já zachytil pohyb jak nastavil dlaň hřbetem dolů a vypravil se k jedné tanečnici. Čekal jsem, jestli o dotáhne a nedotáhl. :-)))

299
přiznivec.obecny
Reagovat

Zorku zatím neřeším, snad se „nerozjede“ jako minulý kolo.
I když už pomaličku startuje :-(

300
Anta
Reagovat

292 – no udělali si z toho komerční tahák, jejich vztah tím naprosto degradují (jestli tedy ještě pod tím tlakem trvá), taky se mi to nelíbí, to neustálé upozorňování a teď do toho Kepková s těma kecama …

301
Motýlek
Reagovat

298 – cede – tak to jsem musela prošvihnout… :-D Já jsem si myslela, jak tam vlítne a bude to s ním šít, ale vůbec nic… :-)

302
Prochor
Reagovat

Na kameře 2 byla vidět Sabča stále v tygřím overalu takže asi nestartuje někde na začátku.

303
Jana
Reagovat

To je zajímavé,že u děvčat i kluků vyšly čtveřice-jaká to náhoda….

304
dolores
Reagovat

chalani pekne ladia

305
jab
Reagovat

Klukům to moc neladí, občas se rozjíždějí :-(

306
Mila
Reagovat

teda Jardovi to slusi cim dal vic…

307
Anta
Reagovat

Beatles – tak kluci super !!!!! lepší jak ABBA

308
jab
Reagovat

Tak teď už lepší :-)))

309
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

To nemají makeup nebo něco? Sledovat neustále detaily kyselým potem promáčeného Kukačky s obličejem jak z pod sprchy není 2x estetický zážitek… :-)

310
dolores
Reagovat

Itcho vyzera ako pravy beatlsak :)

311
eva
Reagovat

310 – napadlo mě to samé, úplně by mezi ně zapadnul :-)

312
Jana2
Reagovat

No, Tereza začala hodně dobře, ale i hodně vysoko, to jsem zvědavá jak vytáhne refrén, ale držím jí pěsti.

313
Anta
Reagovat

310 – máš pravdu :)

314
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Angličtina děsná. Jinak průměrné a místy falešné…

315
Prochor
Reagovat

Angel – tohle dal dobře Savka jestli si pamatuju. Tereza to zpívá po svém.

316
Jana
Reagovat

Terezka se mi líbí,ale spíš v těch nižších polohách

317
Filip
Reagovat

tereza vyborna !!!

318
dolores
Reagovat

Terka – ako som predpokladala, slohy luxusne, refreny mierne rozapcite. ale inak ju zeriem. v Abbe vynikala prave ona. :)

319
Mila
Reagovat

Terezka je trochu křečovitá.. a nejistá

320
Jana2
Reagovat

317: až na začátek druhýho refrénu, to ujelo fakt hodně…ale jinak se mi tahle verze líbí.

321
Scalex
Reagovat

Sloky vynikající, refrény strašné.

322
Evi
Reagovat

Já si nemůžu pomoct, ale tím aranžmá udělali z Angels nehorázný cajdák. Kde je nějaká gradace, síla písně, co má originál? ach jo.

323
jab
Reagovat

Tereza – zajímavé originální pojetí, avšak nejisté v nejvyšších polohách. Bylo takové milé, andělské :-), ale vyslovená zvedačka to pro mě nebyla :-(

324
kanárek
Reagovat

Terézka…hezká, dává to moc hezky( aspoň povětšinou)

325
Jonatána
Reagovat

Terezka hezké. Jenom to oškubané peří, co se na ni sypalo, mi už při pohledu vyvolalo záchvat kašle. A je fakt, že by je se Šafou měli nechat dýchat a pořád ten jejich vztah nevytahovat. hlavně Kepkule a Juraško.

326
kanárek
Reagovat

Souhlas s Haberou…

327
Pavlina
Reagovat

Fakt si myslím, že porota je hluchá nebo opravdu mají ve scenáři, koho chválit. Protože Adam ani Tereza mě extra neuchvátili.

328
Mila
Reagovat

tak s Haberou opet nesouhlasim.. mne to tak uzasne neprislo

329
Anta
Reagovat

no ref byly u Terky slabší, jinak dobrý

330
Jana2
Reagovat

Podle mě to letos produkce ovlivňuje víc než jindy…nějak jim to hezky vychází na holky kluky, vypadávají správně na střídačku…a kdo vypadne? uvidíme koho porota sprdne, protože vždycky takovej nějakej je.

331
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

327 – úplný souhlas!!! A s tím husím peřím, trochu se chce říci, svůj k svému… Trochu husičkoidně na mě působí…

332
Jana2
Reagovat

328: chodí s Martinem, nemůžou ji nechat vypadnout, takže budou chválit jak o život.

333
Prochor
Reagovat

Tak teď jsem zvědavý na Bon Jovi. Doufám, že to nepodělá.

334
cedarin
Reagovat

Tereza tak půl na půl. Refrény – zvláště ten druhý začaly luxusně falešným tonem /podle mě/, strach v očích, statická…no, hezká je, to jo.

335
BarBora
Reagovat

Čo za pablbov to najali? Adama obložili trapným cirkusom, veď „karneval“, Tereze nafrndolili vlasy a pustili perie, veď „anjel“, čoho sa ešte dočkáme?

336
dolores
Reagovat

mne sa na Tereze a Safovi paci, ze akoby neriesia, ze su v sutazi, maju svoju lasku, uzivaju si to, su bezstarostni, prirodzeni, uvolneni a samozrejme stastni. ide z nich pozitivna energia :)

337
Jonatána
Reagovat

Tak dneska je to zase ten Šafa, který mě strašně moc baví. Jo!

338
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Toto je asi o 5 tříd lepší než to před tím…

339
Mila
Reagovat

no tak konecne poradne číslo, takhle se mi Šafa libí

340
libena
Reagovat

nějaká divná martinova angličtina…

341
cedarin
Reagovat

Martin se mi líbí, navíc dneska mu to sekne.

342
Motýlek
Reagovat

Martin se mi líbí….

343
dolores
Reagovat

Safa sa kroti. a paci sa mi to. ;) len tie xichty, plne bolesti :D

344
jab
Reagovat

Martin – proti originálu trochu dieta, ale zazpívané poměrně dobře (až na ty chybějící výšky v refrémech)

345
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

341 – ano, takto mu to sluší zatím nejvíc…

346
Anta
Reagovat

Šafa – super !!!! prostě mě baví :)

Dneska jsem poslouchala Burnella z AI (stejný song) a představila si Martina na americkém pódiu s tou kapelou ozvučením a vším, to by bylo luxusní.

347
Scalex
Reagovat

Šáfa silně ubral na manýrách a bylo to výborný.

348
Prochor
Reagovat

Bohužel všechny refrény po tónem – to mně naštvalo.

349
Motýlek
Reagovat

341 – taktak, sluší mu to…. Potěšil mě dnes…
Ewa dneska pindá kraviny…

350
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

343 – proč Ti s Tvým nickem vadí „utrpení v obličeji“? :-)

351
Mila
Reagovat

jezis, tak Terezu a Adama chvalili za nicmoc vykon a Šafu budou kritizovat? To mne nejak hlava nebere…

352
Filip
Reagovat

safarik uz zacina byt dost nudnej..

353
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Porota je skandální! Nudného Kukačku a místy falešnou Terezu vychválili a skvělé číslo kritizují pod zem… Jeden z nejskandálnějších výroků poroty…

354
cedarin
Reagovat

Tak to mě poser. Kukyho vychválí a Martina, kterej zpívá daleko líp, tak do něj jdou. Tak ať jdou dělat ss do školky, tam se můžou dojímat.

355
Ája
Reagovat

tak já nevím, první dva nic moc a porota je vychválila a Martina zkritizují, asi tomu nerozumím….

356
Jana2
Reagovat

Konečně se mi Martin líbil a oni ho sprdnou :-D

357
Jonatána
Reagovat

Tak nevím, no. A mi zrovna dnes přišel Šafa o dost přirozenější než minule a předminule. To mi to přišlo tak nějak moc a nelíbilo se mi to. Asi už je těch písniček na jedno brdo hodně, to je fakt.

358
dolores
Reagovat

suhlas s Ewou, ze je v rockovej jednej polohe, lenze to iste u Adama, on je zase v tej svojej juchuchu polohe. nic pomale. ale KTO zato moze? nie nahodou sudruhovia z dramaturgie?

nesuhlas s Haberom. nebolo to az take ako minule a predminule. krotil sa dnes Safarik.

359
askile
Reagovat

Martin je skvelý už len tým, že s porotou diskutuje ked mu nakladá

360
jab
Reagovat

359 – A navíc diskutuje slušně, věcně a na úrovni :-)

361
Ája
Reagovat

zdá se mi to nebo ho kritizují za to, za co ho minulá kola chválili? mám dojem, že pokud se bude snažit být jiný, tak ho sjezdí za to, že si hraje na něco, co není

362
Motýlek
Reagovat

Dnes zatím nejlepší Martin… S porotou dnes nesouhlasím vůbec… Dneska by mohl Habera použít – blbý a blbější…

363
Anta
Reagovat

cedarin, Ája a ostatní – něco pindat musí, když dvakrát chválili, asi scénář, líbí se mi, že jim alespoň oponoval a nedal se. POSÍLÁM SMS !! :)

364
Rena
Reagovat

musí tam být děsný vedro, když i Šafa je tak zpocenej..

365
cedarin
Reagovat

A Petr Janda jako host. Ach jo! Škoda, že už nežije Ljuba Hermanová, snad akorát ona byla starší. Kam se to novou ééérou řítíme???

366
Motýlek
Reagovat

365 – tam bude Janda? Fakt trapné…. :-/

367
Anta
Reagovat

365 cedarin – neptej se :-)))

368
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Když legendy, tak Olympic klidně. Jinak mporota je dnes víc mimo než Zora!!! Ač se to zdá nemožné, je to tak…

369
cedarin
Reagovat

363 Anta – já jim na scénář kašlu. Dvě karaoke vychválí a prvního zpěváka dnešního večera zkritizují. No asi máš pravdu. Ale bylo to trapný.

370
dolores
Reagovat

359 . ano, ale ja podla toho nehodnotim finalistov. nie kazdy je vyrecny a ma chut sa slovne branit porote.
druha vec, Martin nemal povedat, ze nie je taky spevak ako JBJ, ze to mal vysoko…uz sa stalo par krat, ze ked sa sam finalista kritizoval, potom vypadol.

371
Jai Kudo
Reagovat

Předpokládám, že Šafa byl produkcí určen k „odstřelu“ a porota dostala za úkol to prosadit. JInak si nedovedu vysvětlit tu kritiku. Adam tragickej, Tereza v refrénech hrozná (sorry Vlado) a Šafa podle mě nejlepší výkon co za poslední 4 kola předvedl…….ale byl varován…..!

372
milo
Reagovat

Tak Šafa se mi konečně zdál, že navázal na Iris z prvního finále a dostane takovou čočku? Zase je fakt, že by mohl předvést něco z jiného soudku, to dávám Ewě za pravdu. Snad postoupí.

373
Tosainu
Reagovat

Šafa trochu ubral ale pořád málo, ty manýry tam furt jsou včetně totálně rozpatlané angličtiny díky nim. Nuda nuda, to I Tereza byla o chlup zábavnější.

374
Ája
Reagovat

365 – nová éra to je tak akorát v tom, že takhle trapnou moderátorku ještě neměli….jinak bych ten formát ráda viděla v podání Primy a Jojky

375
cedarin
Reagovat

368 Merku, to máš pravdu, že když legendy, tak proč ne. Ale Petra Jandu těžce nedávám, tak proto.

376
yeey
Reagovat

365 jesi on tam neni misto tehotny Marty, ktera mela puvodne prijit …. jinak ja mam Olympic rad, sou to sice vykopavky,ale porad lepsi nez kdyby tam prisel Gottak…

jinak zatim se mi nejvic libila Terka… Martin-musim rict, ze sem celou dobu premyslel, co mi na tom vadi-a pak to Ewa vystihla… jinak co mu pak rikali Habera a Soukup mi prislo trochu mimo misu v tu chvili… Adam-nesnasim Lady Carneval, takze me to fakt nezaujalo…

377
Jana
Reagovat

365-a koho bys tam chtěl? Rytmuse? Vždyť je to kolo o legendách a Petr Janda nepochybně legendou české pop music je

378
Anta
Reagovat

369 cedarin – to já taky, se…. mě to, ale však víš…. :)

379
pimpa
Reagovat

365 Zapomněl jsi na Pepíčka Zímu! :-)

380
dolores
Reagovat

361 – jj, to je tak, raz chvalia, taz hania. podobne to bolo u Veroniky a minule u Sabiny. stavim sa, ze Safu nabuduce pochvalia. :)))

365 – :D

381
přiznivec.obecny
Reagovat

Tak Martin je na nervy z přidělování songů. Bude muset vystartovat už při přidělování, pokud mu pořád dávají jen rockový věci. Tady se to hezky ukazuje, jak ho to štve. Má pravdu.
Jeho výkon se mi nelíbil, on podle mě ani tohle nezpívá a pořád jeden a ten samý styl, já to slyšela, jak ho to štve. A má takový zajíkavý styl, polyká ty konce slov.

Terezka sice krásný vibrato, ale byla ztuhlá, vyděšená, gradace nikde, refrény falešně, sorry, já už bych ji příště nemusela vidět. To jsem si dneska u ní uvědomila.

382
Jana
Reagovat

tahle pomalejší verze je pro Kristýnu určitě lepší volbou než verze Cher

383
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Když je polonahá – to nemají solárko nebo samoopalovací krém??? Kupodivu zpěv se mi líbí, zajímavá verze. A to mám Cher hodně rád…

384
cedarin
Reagovat

Bože já tyhle tklivé statické zpěvačky s vnitřním poselstvím nějak přestávám dávat.

385
Evi
Reagovat

Další přehnaně komorní verze…vždyt to už snad ani není původní písen.

386
Jana
Reagovat

tak dnes si zatím opravdu netroufám říct kdo vypadne.A mé tipy mi zatím vždy vycházely….

387
Jonatána
Reagovat

Kristínina úprava Believe se mi vůbec nelíbí. Mám ráda Cher a její Believe, tohle mě fakt vůbec nebere. a navíc se mi vůbec nelíbí Kristínčina ofinka. to jen tak na okraj :-).

388
dolores
Reagovat

Kika . zaciatok vyborny, pri nastupe do refrenu falosne, a potom sa ta falos s nou uz tahala. ale ma dobry vyraz, celkom as mi pacia aj tie jej irske obcasne vzlyky. na konci uz preafektovane. anglictina hrozna..:/

389
Jana2
Reagovat

Hm, no tak už se docela bojím o Jardu, že mi ho nezachrání ani Kristína :(

390
Motýlek
Reagovat

376 – yeey – já jsem věděla, že s tím vyrukuješ… Mě štve, že on se nacpe všude… To fakt nemáme nikoho?? Já jsem nikdy Olympic nikdy ráda neměla, a Jandu už teprv…

391
Jana2
Reagovat

A ještě ji chválí…nj, zas tak dobrý mi to nepřišlo.

392
přiznivec.obecny
Reagovat

Kristýna pro mě krása :-)

393
W
Reagovat

Kristína dnes – vau, veľmi dobrá verzia pesničky

394
Peter
Reagovat

Slušné, ale vadilo mi že to bol proste totálny 100% ripoff Elly Henderson… vo všetkom, úplne. Ale voči Elle trochu slabšie.

395
yeey
Reagovat

WAU tak ta utekla podle me hrobnikovi z lopaty, super

396
Pavlina
Reagovat

Kristínka překvapila, tahle holka má potenciál

397
Peter
Reagovat

Aj keď, opravím svoj výrok – radšej nech kopírujú zahraničné Factory, Voice-y, Idoly… lebo keď nastane nejaký pokus o kreativitu od domácej produkcie tak to väčšinou dopadne vcelku príšerne.

398
Anta
Reagovat

Kristýna to sice zazpívala procítěně, ale mě se to moc nelíbilo

399
kata
Reagovat

safa má zřejmě dle produkce vypadnout. zajímavé je, že i jeho kritci ho dnes na blozích vesměs pochválili ale porota total pochovala pod zem.

400
dolores
Reagovat

porotcovia, ked si to vypocuju potom druhykrat, tak sa za seba budu hanbit. ta chvala bola neadekvatna

401
jab
Reagovat

Kristína – Mnohem lepší než minule. Procítěné, falešností celkem pomálu (nebo mě tolik nebijí do uší). Až na ty trochu zvláštní vzlykačky fakt super výkon :-).

402
Jana
Reagovat

Tak Jaroušku pojď do toho!!!

403
Motýlek
Reagovat

Tak na to jsem čekala…, že Kristinu budou vychvalovat… Dnes jsou nějací ujetí…. Mně to až tak přepychové nepřipadlo…, fádní…

404
Tosainu
Reagovat

No to jsem zvědavej kdo dnes vypadne, Kristýna byla pro mě jasná kandidátka ale poněkud se vzepřela a až na nějaký falešnosti který stejně 99% lidí neslyší to bylo dost dobrý.

405
Jana
Reagovat

Je to dobrý

406
Motýlek
Reagovat

Jardo tak se ukaž…. Přidej hernajs…

407
milo
Reagovat

hmm, tak Kristína stejně jako Ella s touto verzí písničky rozplakala porotkyni, tenkrát při jejím vystoupení v boot campu jsem měl taky na krajíčku.
Dobře Kristína. Jako nebylo to tak dokonalé :) ale souhlas s porotou, bylo to její nejlepší vystoupení.

408
Filip
Reagovat

produkce by asi potrebovala nejakej „sok“ .. tak uvidime.. jak to bude

409
Ludvík
Reagovat

Doufám že vypadne ten co zpívá teď… Jaroslav Smejkal

410
Jana
Reagovat

Jarda má prostě ten nejkrásnější a nejzajímavější hlas v soutěži

411
dolores
Reagovat

Jarda. miestami intonacne aj rytmicky usiel, ale farebne je to dobre. mal uz ale lepsie vytupenia. dnes to pre mna nebol progres

412
jab
Reagovat

Jarda super, i ty gradace dává – dnes zatím žádný špatný výkon :-)

413
Peter
Reagovat

Začínam sa celkom vážne obávať o Šafu. Zatiaľ bol jediný sprdnutý, čo tento rok naozaj môže znamenať ohrozenie :(

Ešte pridám odkaz na to čo spievala Kristína – keďže to s pôvodnou pesničkou nemalo veľa spoločného:

http://www.youtube.com/watch?v=oTbcO9qaE5g

Oproti tomu Kristínina verzia dosť slabý čajíček.

414
Mila
Reagovat

411 – ono to bylo i tim, ze tohle je strasne ohranej hit.. delal, co mohl

415
Nati
Reagovat

proč rovnou neřekli, že Kristýna dává verzi of Elly Henderson a ne tu od Cher, zkopírovala úplně vše, dala kudrlinky a protahovala tóny úplně do těch samých míst jak ona. To nebyl žádný tvůrčí přístup. Ella má přesto o něco lepší hlas.

416
askile
Reagovat

potrebuju aby šiel von čech.to je jasne :-(.z hodnotenia určite, až na Adama..

417
cedarin
Reagovat

Tak Jaro se do toho dneska snažil opřít víc jak jindy.

EWWWWaaa super :-))))

418
Motýlek
Reagovat

aha… divadelní vsuvka… No to se patří…

419
Prochor
Reagovat

Ewička má potřebu se bavit vlastním divadlem. Ale já už jí rozumím – hlavně ne nuda.

420
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Takže dnes dle poroty všichni super a totální shit byl Šafa…. Hahaha…

421
cedarin
Reagovat

Ať jdou do hajzlu s vyčítáním chrčáku. Jednou chtějí vlastní invenci a pak zase ne.

422
Motýlek
Reagovat

417 – cede – zůstalo jen u té snahy…. :-)

423
Jana2
Reagovat

Šafa nevypadne, to se klidně vsadím. Jardu jsem neslyšela, musela jsem odejít, ale nahrávám to. Po výkonu kristiny se o něj hodně bojím jestli má fakt tak málo fanoušků jak to vypadá v anketách.

424
Mila
Reagovat

mam blby pocit, ze dnes vypadna bud Jarda nebo Šafa.. a doufam, ze se to nevyplni…

425
Ája
Reagovat

tak jediní dva, kteří se mi dnes opravdu líbili, dostali od poroty nejhorší hodnocení, mám dojem, že si losovali, jak koho kritizovat

426
yeey
Reagovat

mne se teda Jarda dneska nelibil vubec a souhlasim s Haberou :-( proc to proboha tak znasilnuje, to je to posledni co ma zapotrebi…

427
-bé-bé-
Reagovat

DNES SÚ NAJLEPŠIE TEREZKA A KRISTÍNA… teda Kristínka ma prekvapila tak krásne a emotívne….

428
dolores
Reagovat

Jarda zostal svoj, a nedal na reci Soukupa. to si cenim

429
pimpa
Reagovat

Mně se zatím líbili všichni, až na Terezu.

430
Ája
Reagovat

to bude zas zpívat Veronika jako zlatý hřeb? pokolikáté už?

431
Anta
Reagovat

porota je dneska jaksi mimo, jen doufám, že po tom hodnocení Martina se fans zvedne a zahlasuje

432
cedarin
Reagovat

422 Motýlku, raději vidím snahu, než statický tklivý výkon s vnitřní výpovědí. To je na každé školní akademii. :)

Krom Zorky, takovou hrůzu nemají nikde.

433
yeey
Reagovat

427 souhlasim, holky to zatim dnes valcujou :-)

434
dolores
Reagovat

Stefan ide dnes zase preposledny ? aha, tak je to jasne, kto je na odstrel :/

435
birshop
Reagovat

Jarda Smejka je nejpřeceňovanější účastník, pořád se snažím najít to cosi úžasného na jeho hlasu a ono nic, žádný vejšky, žádný hloubky, barva všechno nevytrhne ..

436
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Pro mě dnes nejhorší Kukačka…

437
Filip
Reagovat

a pristi superstar bude moderovat hvezdneee duo krovakova + kepkova… to by bylo :D .. a klidne bez fetu..

438
přiznivec.obecny
Reagovat

Jarda, jak jinak, krása.Minule se mi líbil trošku víc, ale to už mám v rámci jeho vystoupení. Opět mě nezklamal. Mám si zase co pouštět.
PS : budu si muset koupit nové CD Ewy…

439
yeey
Reagovat

430 no ob tyden… :-D porad to neni kazdy tyden jak Anicka s Ivannou minulej rok :-)

440
cedarin
Reagovat

429 pimpa – ahoj, mně se nelíbil ani Adam. U mě zatím nejlepší Martin s Jardou.
Tvůj favorit bude dnes asi nasazen nakonec :-)

441
Motýlek
Reagovat

Že by Kristina dostala víc hlasů než Martin? To pochybuju… Pokud vypadne Martin, tak se můžou už jít zahrabat…

442
askile
Reagovat

Mám pocit že dnes typnú na vyhadzov Šafu. Minimálne aby nasmerovali divákov do ďalšieho kola.A to Bol Martin dnes skvelý..Pre mňa najlepší, z toho čo tam bolo doteraz.

443
Jana2
Reagovat

Hm, tak jsem si poslechla už Jardu…doprčic proč zas celou písničku chrčel??? Včera na zkoušce zpíval ty refrény krásným plným hlasem…prooooooooooooooooč? jako hezký i tak, ale proč tam nedá taky chvilku normální hlas???

444
dolores
Reagovat

bebe, u mna dnes Kika nie. dost vela chyb tam bolo na moj vkus. Tereza ano, aspon v slohach, uplne nadherna, ako proficka :) refreny uz slabsie, hlavne druhy, ale ako celok pre mna ovela prijatelnejssie ako Kika.

445
milo
Reagovat

415 – když se na to ted dívám zpětně, tak je to fakt 100 % stejně zazpívané. Jako špatné to nebylo, ale proti Elle čajíček no… V tom XF tam navíc dělalo velký dojem moment překvapení, že si Ella vybrala Cher poté, co dala svou baladu na castingu. Mě osobně to vzalo podobně jako Nicole :D

446
cedarin
Reagovat

433 čus, ty jsi dneska zase kalil?

447
Prochor
Reagovat

Ta Zorka si zaslouží na svoje stupidní otázky tvrdé odpovědi. Např: Ty jsi Zorko viděla nějakého zpěváka, který zazpívá Frediho? Takže se to pokusím dát tak, aby mně jeho fanoušci nepřišli umlátit basebalovýma pálkama.

448
sali
Reagovat

ahojte.
sledovanie SS z mojho tv povazujem za stratu casu, takze sa ozvem az ked si budem moct vypoct skladby z novy. Pa.

449
jab
Reagovat

441 – Martin snad nevyletí…ale kdo pak, dneska nebyl nikdo vyloženě špatný :-(.

450
přiznivec.obecny
Reagovat

415 To by mě Kristýna zklamala…

451
Jana2
Reagovat

Myslím, že vypadne Martin nebo Jarda, čechů je nejvíc…to bych se i vsadila, prostě kdo z nich dostane míň hlasů, ostatní jsou v bezpečí…Jardovi uškodilo, že zase jen chrčel, nechápu proč, na zkoušce mu to tak šlo.

452
yeey
Reagovat

ja se bojim hlavne o Terku, kdyz se to Kristine takhle povedlo… mozna to kopirovala od Elly, ale na druhou stranu je to alespon lehky zavan zahranici, kde soutezici nechaji si delat pisne po svem… Safa snad nevyleti, verim, ze ne, i kdyz me dneska zaujal asi nejmin za celou soutez, se priznam…:-(

453
Anta
Reagovat

Jeslti dnes Martin vypadne, končím se superstár !!!!!!!!!!! :D

454
Filip
Reagovat

451 – vsadit ses mohla na fortune/tipsportu… na jardu byl kurz 6 a na safarika nejak pres 10.. proc nevsadilas? :))

455
yeey
Reagovat

453 netomášuj ;-) :-DDD

456
pimpa
Reagovat

440 Ahoj cedárku, no, jestli je to pravda, tak se obávám, že mu to moc nepomůže. Ale snad tam ještě chvilku vydrží.

457
cedarin
Reagovat

Co to ta blbka Kepková zase mele. Naštěstí jí občas vůbec nerozumím. Škoda že občas ano.

458
Ája
Reagovat

430 – bezva :-D, ale letos mi tam nikdo vyloženě nevadí, tak zatím ať si zpívá jako zlatý hřeb kdo chce :-)

459
Jana2
Reagovat

454: to jsou kurzy na vypadnutí, jo?

460
Motýlek
Reagovat

432 – cede – snaha je málo… Mě ještě Jarda fakt neoslnil… Nemá to náboj, sílu…
Není to ještě chlap, to je pravda…

461
milo
Reagovat

Jak to tu tak čtu, tak se začínám bát o Šafu. Po prvním finále jsem ho tipoval na superfinále nebo minimálně medailovou pozici. Doufám, že negativní hodnocení poroty bude mít spíš „podržíme outsidera“ efekt…

462
Jana2
Reagovat

No nic, jdu radši šprtat na státnice, Jarda mě zklamal, že to nezazpíval jako na zkoušce a že jen chrčel…takže ani ta blbá politologie mi už náladu nezkazí. Mějte se tu hezky :)

463
Mila
Reagovat

tak to je nadhera.. Sabino, vydrz..

464
cedarin
Reagovat

Tak Sabina jede super. A vypadá úchvatně.

465
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Btw, co asi daj Šafovi pro změnu příště? Mají být 80. léta, takže Scorpions???

466
Anta
Reagovat

455 yeey -no coco, jsem si to taky zkusila :-))

467
jab
Reagovat

Sabina – Výrazově skvěle a pěvecky se mi to taky dost líbí. Super :-)

468
dolores
Reagovat

Sabina dnes u mna priemer. nejak ma nenadchla tak ako stale :/ nehodi sa mi ta piesen na nu.

469
Ludvík
Reagovat

Sabina musí celou Superstar vyhrát…

470
Prochor
Reagovat

Sabča zatím nej.

471
kanárek
Reagovat

Sabina úžasná. Nespustila jsem z ní oči. Paráda. A ani tón mimo.

472
miša
Reagovat

Tak ja dnes polovične nesúhlasím s porotou – nepáčil sa mi Adam – aj keď bol môj favorit, s Terezkou by som celkom súhlasila, ale čo povedali Šafovi, tak s tým až tak nesúhlasím, podľa mňa trochu opustil od tých svojich manierov, a vôbec si nezaslúžil takú kritiku, Kristínka to síce zaspievala pekne, alebo mňa tá slečna zatiaľ doteraz vôbec neoslovila. Jarda mohol opustiť od toho chrčania. Ale stále patrí k mojim favoritom.

473
Filip
Reagovat

459 – jj takovy kurzy byly na vypadnuti pred prenosem

474
Pavlina
Reagovat

No já se obávám o Štefana, vypadá to na nepopulární předposlodní místo.

Sabča zatím bezkonkurenčně nejlepší.

475
askile
Reagovat

Mňe Ta Sabina neprišla tak úchvatna dneska. A trochu falošná miestami. Hold, v tomto viem ako spieva Peťo Ševčík, a to je uplne niekde inde.

476
Jana2
Reagovat

473: ani mě to nepřekvapuje…Jarda asi fakt poletí, včera na generálce zpíval krásně plným hlasem, dneska opět jen chrčák, začíná to být stejný, fakt škoda.

477
Anta
Reagovat

Sabina byla skvělá, co zas maj ? :(

478
Mila
Reagovat

Habera se dnes rozhodl, ze ty, co to daji dobre, bude kritizovat..

479
Motýlek
Reagovat

Koho asi porota řeknou jako nejhoršího? To mě teda zajímá…

480
miša
Reagovat

Ale víťazmi tragédov sú pre mňa moderátori Zorka a Roman. Pre ich tam museli dať. :(
To je absolútna katastrofa.

481
birshop
Reagovat

nikdo nezapívá Fredýho jako on, docela se s tím poprala se ctí, sem myslela, že to bude horší .. zatím nejhorší Kukačka (ale na Gottovi si už vylámal zuby kde kdo) no a Smejkal, to jeho vytlačovaný chrčení bylo děsný ..

482
pimpa
Reagovat

Sabina sice zpívala hezky, ale též mi přijde, že pokud je tu kritizovaný Šafa za rockové manýry, tak bych řekla, že ona je taky všude cpe. A to její kuňkání, když mluví, to už fakt nemůžu!!!

483
cedarin
Reagovat

Bože to je fakt nána blbá.

484
Anta
Reagovat

nééé zavřete jí pusu !!!! Kepkové

485
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Proč si oplácaná Veronika bere šaty bez rukávů??, Kde je nějaká soudnost?????????

486
dolores
Reagovat

Sabca ma oci ako hviezdy na nebi :)

487
birshop
Reagovat

480 – to jsou nejtragičtější moderátoři, co se asi dali najít, zlatá Něrgešová, nevěřila bych, že tohle někdy řeknu …

488
cedarin
Reagovat

484 – Anta, klidně napiš hubu, tohle se fakt už nedá

489
Motýlek
Reagovat

Zora krom toho že opět blbě kecá, tak dnes ještě i blbě vypadá… :-D

490
Mila
Reagovat

no nevim, minule to Veronice sluselo vic.Ma kulaty oblicej, tak proc ji ho proboha jeste vic rozsiruji temi vlnami ve vlasech? Nechapu…

491
přiznivec.obecny
Reagovat

Já Queen poslouchala taky hodně a Sabina je do blues a technicky to ještě pro ni taky ještě není a takhle já to nemůžu přijmout. Ale je to těžká věc, takže nevím, co k tomu říct. No, bohužel, ne. Je to podle mě nevhodným výběrem. Dobře, místy to bylo ale zajímavé.

492
Anta
Reagovat

483 cedarin – no jsem zvědavá, kolikrát si dneska zařvu, ať jí zavřou pusu, dneska je to fakt neúnosný :-)))

493
cedarin
Reagovat

Co to ta porota dneska chlastala? Dobrý vystoupení a maj keců jak Palackej a ty z druhého soudku opěvují. A do toho ještě Kepková. To je zase večůrek.

494
Motýlek
Reagovat

486 – jj, Sabině to dneska sluší hodně… Veronika se mi dnes nelíbí jak vypadá… To mají být 30. roky nebo co?

495
dolores
Reagovat

Pista ide posledny, ci preposedny? ale to je jedno, Vyznanie ho tak ci tak prevalcuje. dnes si ho aspon vychutnam, lebo vyzera mega-magneticky (ups)

496
yeey
Reagovat

no za me holky kluky valcujou dnes neuveritelnym zpusobem a je mi jasny, ze Verca na tom nic nezmeni…:-)

497
Prochor
Reagovat

486 – To je hezké. Já už jsem jednou napsal, že se asi do Sabči zamiluju. A na tom trvám. Prostě jí miluju a ještě o tom nevím:-)

498
Anta
Reagovat

489 Motýlek – nechtěla jsem psát, už tak mám na ni pifku, ale ten účes je děsnej, nelíbí se mi.

499
Motýlek
Reagovat

Pimpo – podle mě to dělá schválně, že při mluvení tak kuňká… Nevím, proč nemluví normálně…

500
cedarin
Reagovat

492 Anta – a to fakt řveš, ať jí zavřou pusu? Ty jsi ale slušňačka :-)))

501
Tereza
Reagovat

Sabina dobrý,ale na Petra Ševčíka dnes neměla…

502
cedarin
Reagovat

499 Motýlku, takhle mluví pořád, potvrzena od kámoše, který chodil na stejnou školu.

503
Motýlek
Reagovat

500 – cede – já občas řeknu – ty krávo nebeská… :-D ale v duchu jenom!!! :-D

504
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Je to hodně dobré!!!

505
Motýlek
Reagovat

Veronika zatím dobrá… Jen jestli to bude moct zazpívat celé…

506
Prochor
Reagovat

Mně se na Verče nelíbí barva hlasu a jak je ve výškách řezavá. Prostě pilka. Rve mi to uši.

507
Kudli
Reagovat

Veronika…. neuvěřitelně nepříjemné … originál miluji

508
Jonatána
Reagovat

Veronika je nádherná a zpívá to úžasně. pro mě je dnes nejlepší.

509
dolores
Reagovat

neznasam uz prevarene Vyznanie, ale Veronika dnes suverenne najlepsia

510
Filip
Reagovat

musel jsem si ztlumit zvuk.. bylo to vetsinou hodne neprijemny

511
Scalex
Reagovat

U Verči hrozně moc těch půltónových zlomů na začátku skoro všech veršů…

512
Anta
Reagovat

500 cedarin – :D :D díky, teď jsem se fakt od srdce zasmála.
No přece jenom jsem zvyklá psá trochu slušněji, nepřej si slyšet, co mi jinak vyjde z pusy :-))

513
přiznivec.obecny
Reagovat

Veronika krásný výkon.

514
jab
Reagovat

Veronika – Tak tohle se mi velmi líbí. Slovenštinu hodnotit nebudu, technicky (opět) skvělé a navíc procítěné a vygradované :-)

515
+-
Reagovat

Tak dnes celý večer bojuju s tim, abych neusnul po náročném týdnu a tohle mě konečně probralo. Veronika -Pro mě snad první touchdown letošní Superstar a profesionální výkon…

516
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

511 – tos vystihl. Nemohl jsem najít slova, co mi vadilo…

517
cedarin
Reagovat

503 Motýlku, já občas nejen v duchu. Třeba v případě nověérové moderátorky.

518
Ája
Reagovat

všem dobrým je dnes něco vyčítáno, nechápu

519
romantička
Reagovat

511 ano!

520
Jai Kudo
Reagovat

KOnečně někdo pochopil, že Veronika ve výškách nepřesně intonuje, já to slyším od začátku, a oni na to přišli až teď???
Ale stejně je asi určená k vítězství (nebo Am) takže už mlčím…….

521
dolores
Reagovat

pocas Verokinho spevu mi parkrat spadol tento panackovsky server :DDD

522
Prochor
Reagovat

Veronika je výborná zpěvačka a určitě umí zazpívat jiné věci dobře ale tohle bych si od ní podruhé nepustil. Btw – právě teď o tom mluví Ewa.

523
birshop
Reagovat

byla výborná, akorát, kdo jí to udělal, to na hlavě .. :)

524
Ludvík
Reagovat

Veronika a Aguielra??? Farna spadla z višně??? Tohle ne Evičko….

525
Motýlek
Reagovat

521 – že ses pak nemohla ani soustředit na zpěv? :-D
Už máš Pištu…

526
Anta
Reagovat

520 Jai Kudo – co bys mlčel ? :-)

Verču si budu muset poslechnout ještě jednou, dobře odzpívané, ale něco mi trochu vadilo, uvidím.

527
+-
Reagovat

Já asi tu televizi nemám dnes tak nahlas, mě to do uší neřezalo, jindy zpívala víc „pilo-řezavě“
A Štefan jde po ní? To bude zabiják

528
cedarin
Reagovat

Co to jako mělo být v tom fitku?

529
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Proč zpívá tak neskutečnoiu a málo známou nudu???

530
Prochor
Reagovat

Tak tohle je moje srdcovka. Kupodivu Štefan to moc nezvoral dle mého mínění. Rozhodně míň než Šafa Bon Jovi.

531
Mila
Reagovat

529 – no Doktore, tohle je jedna z nejznamejsich pisnicek Floydu… to si asi delas legraci, ne?

532
cedarin
Reagovat

Přátelé já teda nevím, ale za mě ne. NE.

533
Motýlek
Reagovat

Je to on?? Nějaký pěkný dneska…. :-) Bude pochválen?

534
Jai Kudo
Reagovat

526 Anta – protože bych asi musel být moc sprostej…..:)

535
dolores
Reagovat

nepadam z Itcha na zadok, ale je take sympaticke muzikantske

536
jab
Reagovat

Štefan – Další úžasný výkon, dneska se fakt daří :-))). Bavilo mě to, podle mě jeho nejlepší výkon v soutěži :-)

537
Anta
Reagovat

529 – ale to přece vůbec není neznámý

538
Mila
Reagovat

nebylo to spatne..

539
Jai Kudo
Reagovat

529 JUDr. – to si snad děláte srandu, pane doktore…….3:)

540
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

531 – od nich znám asi jen Another Brick… To jsem slyšel různě mockrát, toto ještě nikdy nikde…

541
Filip
Reagovat

tak itcho nejlepsi !!! bezkonkurencne.. pravej profesional

542
Anta
Reagovat

Tak dneska poprvé beru Štefana na milost, tohle se mu povedlo.

543
dolores
Reagovat

Motylku, ano dnes je peknucky, asi sa dobre vyspinkal :))

544
kata
Reagovat

Jestli dneska vypadne nějaký český kluk tak na SS už kašlu, protože už mi leze na nervy jejich trapný národnostní a genederový hledisko.

545
Laikka
Reagovat

Dneska mě to nějak nebere, minule to kolo bylo lepší. Adama a Terezu si skoro nepamatuju, Šáfa se mi líbil, Jarda mě nezaujal, Sabina hezký, Verča to dala, ale je fakt, že ty přechody tam být nemuseli, Štefan pohoda a Kristína příjemně překvapila. Teda netuším kdo může vypadnout… Před začátkem jsem myslela že Kristýna. Docela se bojím o Martina, může to být i Jaro (to by mi nevadilo) nebo Tereza kterou bych si tam taky ještě nechala. Zajímavý to bude.

546
jab
Reagovat

Tak moje pořadí, dneska bych fakt vyřadil moderátorku místo někoho z „děcek“ :-D
1. Štefan
2. Veronika
3. Kristína
4. Sabina
5. Martin
6. Jarda
7. Tereza
8. Adam
Paľo má pravdu – všeci boli dobrí :-)

547
+-
Reagovat

Dneska to maj naopak asi schválně porota haní ty, co mají dobré výkony, aby jim lidi posílali víc hlasů…
Jinak Štefan mi dnes (když neotvírá pusu a nezubí se) připomíná trochu herce Zachary Quinta ze seriálu Heroes :oD

548
birshop
Reagovat

529 – neznámá píseň?? no comment .. :))

549
Jai Kudo
Reagovat

Čechů je tam moc, vypadne Šafa nebo Jarda…..FTA

550
Jonatána
Reagovat

Itcho neurazil nenadchl. a nelíbil se mi ten zpěv u kytarového sóla. Habera zabil: Zorča. jo. Ty Sabči a Verrči mi na podiu taky rvou uši. V soukromí prosím, ale na potenciální SS to fak moc nezní. I když u Sabiny s jejím kuňkáním a podivnými mimopěveckými projevy to je asi na místě.

551
pimpa
Reagovat

532 Cedárku, Ty jsi zaujatý! :-) Ale rozumím Ti, já mám stejný problém se Sabinou.

552
přiznivec.obecny
Reagovat

Štefan nemá dostatečný temperament a Ewa řekla něco, co mi pomohlo to líp určit – to potom ta rytmika nefunguje. Konečně jsem zpozorovala jeho barvu hlasu.

553
cedarin
Reagovat

Dobře, já to teda napíšu. Je to kráva!

554
Ferda
Reagovat

to je fakt, mela by vypadnout zorka :D byla jednoznacne nejhorsi :D

555
Motýlek
Reagovat

Dolly – to je možné…, ale hlavně je upravenější dneska… :-D Podle mě to tady čtou, protože jsem to neustále kritizovala, že je neupravený… A tumáš…

556
yeey
Reagovat

no kdo dnes vypadne si netroufam hadat, ale poradi mam po vzoru letosniho American Idolu – nejdriv holky, potom kluci… a svete div – mne se snad z kluku nejvic libil Itcho, damn it…:-/ :-DD

557
Prochor
Reagovat

549 – Opravím dle mého názoru – Kristína nebo Kuky. Pčelár zabojoval o postup. Nejlepší jednoznačně Sabča.

558
Fialka09
Reagovat

Hmm, tak moje dnešní TOP 3 jsou přesně ti tři lidi, kteří dostali od poroty největší kartáč! Jarda, Šafa a Veronika. Holt asi nerozumím zpěvu, no :-)) Jinak se mi ale fakt dneska líbili ÚPLNĚ VŠICHNI, a nemám vůbec představu, kdo poletí. Ať to bude kdokoli, odejde po dnešním výkonu každopádně se ctí!

559
pimpa
Reagovat

555 No vidíš, Motýlku, a mně se zrovna dnes moc nelíbí! Já radši „živočichy“! :D

560
zhor
Reagovat

Kepkovej to rychlejsie „mluvi“ ako mysli…. a to dost vyrazne

561
Peter
Reagovat

529 – Už zas? Myslel som si že to označovanie za neznámu nudu si už odpustíte, keď vždy a zakaždým to proste nie je pravda. Pink Floyd, Wish you were here a neznáma nuda? (._. ) ( ._.) ?

Inak Štefan konečne slušné vystúpenie… Mňa dnes nebavil Jarda, Adam a Kristína, jedného z nich by som nemal problém oželieť. Najmenej by chýbala Kristína, potom asi Jarda a Adama by som ešte pošetril, ale ak bude aj naďalej spievať min. 20 rokov staré piesne tak ďaleko nedôjde.

Keďže ale Kristínino vystúpenie pre nezainteresovaného (kto nevidel britský faktor) mohlo zapôsobiť, tipujem to dnes na Jardu, čo by produkcii aj krásne genderovo-nacionálne vyšlo.

562
Anta
Reagovat

Tak jdeme hlasovat ať vypadne kravka :D

563
cedarin
Reagovat

551 pimpa – máš pravdu, jsem zaujatý. Já ho nedávám a dávat nikdy nebudu. Je pár lidí, co nedávám od první vteřiny a on patří mezi ně.
Doufám, že přiznání je polehčující okolnost :-)))

564
pimpa
Reagovat

Ty jo, teď jsem si myslela, že s Natálií zpívá nějaká holka! A on to byl Šmidák! :-)

565
Filip
Reagovat

prave jsem se malem poblil.. kdyz jsem videl v zaberu karola… strasne nechutnej

566
birshop
Reagovat

561 – vidím to stejně

567
+-
Reagovat

Tak za mě dnes pořadí následující:
Stýblová, Pčelár, Šafařík, Křováková,
Kukačka, Mandzáková, Smejkal, Debnárová…
Dobří jsou už všichni, ale té Kristíně, i když nějaký vývoj má nemůžu přijít na chuť (ale není jediná) takže za mě by klidně mohla vypadnout…
I když 8 vypadnuvší bývá docela překvapení. Osobně jsem v přechozích řadách čekal, že Leona Šenková i Simona Fecková vydrží déle

568
pimpa
Reagovat

563 OK, to je v poho, jak píšu, já mám stejný problém se Sabinou, od první chvíle mi neskutečně leze na nerva! :-)

569
cedarin
Reagovat

560 Kepkový to jen mluví, ale rozhodně nemyslí

570
rosien
Reagovat

Moje pořadí:
1. Štefan (od Štefana pro mě zatím nejlepší výkon, nádhera)
2. Jarda (má prostě tak krásnou barvu hlasu)
3. Martin (afekt už skoro vymizel, naopak se znovu objevil jeho krásný hlas)
4. Sabina ( taktéž se mi hodně líbilo, nebylo to příliš ukřičené, prostě tak akorát)
5. Adam (lituji ho kvůli písni, s tím nemohl nic moc dělat)
6. Veronika (pro mě zatím její nejhorší výkon, až moc ukřičené, líbí se mi spíš v těch nižších tónech)
7. Kristína (nuda, nuda, naprosto okopírovaná verze Elly, jen o poznání horší, je mi to líto, Kristína je mi jinak moc sympatická)
8. Tereza (musím jí dát na poslední místo, protože refrény mi opravdu rvaly uši, ve slokách dobré – i když už i ty byly na její hlas moc vysoko, ale v refrénu.. to se mi opravdu nelíbilo)

Bojím se o všechny české kluky (protože pokud opravdu vyhazuje produkce, je na řadě někdo z nich + v tomto kole většinou přichází neočekávané vypadnutí favorita), já bych vyhodila nějakou slečnu z dvojice Tereza/Kristína

571
Mila
Reagovat

dnesni kolo mi prislo slabsi nez to minule.
Moje poradi:
1. Sabina – bezkonkurencne
2.Stefan
3.Martin

Jarda mne trochu zklamal, moc na to tlacil..
Od Terezy jsem cekala taky lepsi vykon,ale zdalo se mi, ze ji zase prilis svazuje trema..

tipuju, ze vypadne Jarda nebo Martin, ikdyz vic bych si prala, aby vypadla Kristyna

572
zuzka
Reagovat

myslim že by neuškodilo vypadnutí veroniky. nic do toho nedává, přezpívá a konec.. jako když jedete po dálnici, kolem vás projede auto a vy si ani nestihnete všimnout jakou mělo barvu.. mám ráda originální hlas, klidně s chybami.. ona je pro mě ale plochá..

573
Tosainu
Reagovat

JUDr. Marek Kalina : a to myslíš že je dobré se chlubit takovým totálním ignoranstvím ? A co pro tebe není nuda ? Michal David ?

574
birshop
Reagovat

vypadne tereza nebo kristýna

575
+-
Reagovat

567 * myslel jsem 8.místo, ne 8. vypadnuvší

576
Motýlek
Reagovat

Pimpo – šak jsem čekala, zda se ozveš.. :-DD

Jinak dneska se mi líbil nejvíc Martin a basta… Adam to měl těžké a nezariskoval, tím zklamal…

577
Evča
Reagovat

Průběžné výsledky z 22:35 ;)

Sabina Křováková: (19 %)

Veronika Stýblová: (18 %)

Kristína Debnárová: (11%)

Martin Šafařík: (12 %)

Tereza Mandzáková: (9%)

Adam Kukačka: (12%)

Štefan Pčelár: (10 %)

Jaroslav Smejkal: (9%)

578
přiznivec.obecny
Reagovat

Moje TOP 3
Veronika
Jarda (nevyšel mu refrén, jinak by byl jednička)
Štefan

Dala bych normálně Kristýnu, ale když se píše, že je to kopie Elly, tak je čtvrtá. Štefan sice na mě moc nepůsobí, ale nevím, koho bych jinak dala, protože Adam se mi moc nelíbil s Lady Carneval. Ostatní se mě moc nelíbili. Nějak to kolo se mi nelíbilo.

Nejmíň se mi líbila Tereza.

579
cedarin
Reagovat

574 Kéž by to byla pravda

580
Jana2
Reagovat

578: tím refrénem mě Jarda neskutečně naštval, když vím, jak to zpíval na zkoušce…dneska z vyřazování ani nemám nervy, dneska mi je to jedno.

581
přiznivec.obecny
Reagovat

577 Tak teď se začínám fakt stresovat ….

582
Peter
Reagovat

Inak uvedomil som si takú zaujímavú vec. Keď povie Ewa nejaký totálne trápny a nevtipný vtip (a že tých teda za večer vysúka hodne :D) tak ma vcelku pobaví, aj tým že sama vie, že nie je žiadna komička. Zabaví sa na tom aký zlý vtip povedala a nejak u mňa nenastáva pocit trápnosti.

Ale keď smrteľne vážne Zora s Juraškom zadrú nejaký príšerný vtip a ešte si v duchu povedia – jeeee, to som zabil/a, som riadne vtipný/á tak mám proste neskutočný pocit trapasu aj za nich oboch dohromady a mám chuť celé to vypnúť…

583
cedarin
Reagovat

581 příznivec- poslal jsi hlas Jarovi? Já ano.
Přání na vypadnutí: Tereza (rorry Vlado) nebo Kristína

584
kanárek
Reagovat

Zorča a Romča nám z toho dělaj 7. základní…škoda, že to poroTci neřekli dřív :-)
Moderátoři jsou dnes poprve koukatelně oblečeni…akorát Zorča by měla ještě fasovat náplast. Na pusu.
A místo nějaké debilní kamery ve vile by jim měli dát k dispozici odborníky na zpěv a tanec. Ukázky ze zkoušení by úplně stačily.

585
Anta
Reagovat

Tak dneska dle mě :)
Martin
Sabina
Veronika/Jarda/Štefan
Kristýna/Tereza/ Adam

586
Evča
Reagovat

Tak poslední F5 hlasování:)
Kousek se to změnilo..

bina Křováková: (17 %)

Veronika Stýblová: (19 %)

Kristína Debnárová: (10%)

Martin Šafařík: (13 %)

Tereza Mandzáková: (8%)

Adam Kukačka: (13%)

Štefan Pčelár: (11 %)

Jaroslav Smejkal: (9%)

587
Peter
Reagovat

577 – výsledky čoho, koho, odkiaľ? Keby vypadla Tereza namiesto Kristíny, to by som bol dosť smutný :( Tá si proste zaslúži ísť oveľa ďalej…

Ako Kristína je sympaťáčka, ale pri nej mám proste neodmysliteľnú predstavu školskej besiedky… Tie nedokonalosti, neoriginalita, škôlkárska výslovnosť angličtiny. Tereza je o level vyššie.

588
přiznivec.obecny
Reagovat

Tohle kolo by měli přejmenovt na „Mokré kolo“, všichni se roztékají :-))))

589
Motýlek
Reagovat

582 – Peter – já ji moc neposlouchám, protože když někdo takto rychle mluví, tak se nedokážu koncentrovat co říká… Takže to vypouštím zcela… Dneska vůbec nevím co říkala.., jen vím, že má stále přilepený stejný úsměv celou dobu a kulí oči…

590
Jana2
Reagovat

Tak už aspoň víme, že to Tereze sluší bez šatů :-D

591
Anta
Reagovat

ach bože romaťika :D

592
-bé-bé-
Reagovat

dnes sa mi slováci páčili viac…a z čechov najviac Veronika…

593
dolores
Reagovat

1. Veronika – dneska boli vykony ostatnych aj niektorych mojich oblubencov dost rozpacite, takze spevacky u mna dnes vyhrala necakane Verca!
2. Itcho -dnes to bol moj milacik. straaasne sexy :) proste cokli ocicka ma :DD a vobec Pink Floyd nepohnojil-nezosmiesnil. ukazal muzikantske citenie. este som mu nikdy neposlala sms, na to musi urobit touchdown.
3. Tereza – ona je unikat. tuto popovu vec vystrihla po svojom-prenadherne, az na tie refreny, ale dalo sa to prehliadnut.
4. Adam – on sa pre podium narodil. kamera moze brat detail jeho tvare stale. je velmi prirodzeny a roztomily. spev dnes bol tiez ok, samozrejme ta energia hlasu, co ma Gotak alebo co dal Chodur tam nebola.
5. Safa – je sice stale v rovnakej polohe, ale nie je to jeho chyba, dostava asi stale to iste rockove. dnes bol o dost lepsi ako minule. len by mohol ubrat aj z tych kyslych grimas
6. Sabina – boze, moja oblubenkyna mi dne nesadla, proste ako pisala myslim priznivec, jej bluesovy styl do Mercuryho nesadol. bolo to take nejake divne.
7. Jarda – chraplacik sice pekny, ale niekotre miesta boli vyrazovo neprirodzene. minule ma dostal, dnes trochu prepad :/
8. Kika – vsetci su z nej hotovi, u mna dnes nie. boli tam aj dobre veci, o ktorych som pisala. ale u mna to dnes sklzlo akoby do gycu :/

594
Jonatána
Reagovat

586 co je to za procenta? co je F5 hlasování?

595
přiznivec.obecny
Reagovat

583 To si piš! Mě se líbil moc a že chrčel… Lepší se v technice, už má i jistější intonaci a že mu něco nevyšlo, no bóže, byla to jen částečka songu. A že se třeba rozhodl pro chrčák, důležité je, že přemýšlí a snaží se o kreativitu. To Kristýna teda zabila. Pořád je nejkreativnější zpěvák s nejoriginálnějším hlasem. Kvůli takový pitomosti ho nenechám ve štychu :-)

Tereza se mi líbila nejmíň. Oželela bych ji.

596
Jana2
Reagovat

594: no prej to je kolik mají teď hlasů….F5 je označení pro aktualizaci :)

597
Scalex
Reagovat

U Itcha mi tentokrát vadil ten stabilní pohled do kamery. Tuhle písničku zpěvák zpívá někomu nepřítomnému… nemá u ni navazovat oční kontakt s diváky, nezpívá to jim. Podle mě se měl Itcho celou dobu koukat mimo kamery a bylo by to podstatně lepší.

598
dolores
Reagovat

586 – Tereza v ohrozeni ?? :((( neblbni

599
Mila
Reagovat

premyslela jsem, co mi vadilo na Veronicine podani Vyznania.. no a pak jsem si pustila, jak to kdysi dala Dominika Stará a bylo mi to jasné..

600
Jonatána
Reagovat

596 díky
Olympic hodně můžu a Janda je dost dobrý. Má energie víc než oni všichni dohromady :-(.

601
Jana2
Reagovat

598: dost pochybuju, že si nechaj vypadnout někoho z dvojice Martin – Tereza…dneska jsem u vyřazování v klidu, kdyby to dal Jarda jako včera na zkoušce, byla bych na infarkt.

602
přiznivec.obecny
Reagovat

Musím říci, že mi ten skleněný vykulený Zorčin pohled taky nějak začíná vadit.

603
dolores
Reagovat

597 – a co ked mu reziser prikazal divat a do kamery? to ti nenapadlo ?

604
mk
Reagovat

A titul nejhorší interpret dnešního večera vyhrává… Petr Janda. Tohle se mělo po revoluci zakázat spolu s komunisty, děs.

605
Prochor
Reagovat

Kdybych měl vsadit prachy – tak bohužel na vypadnutí Kristíni. Podle mně nejslabší článek finalistů. Ale třeba se pletu a tak nevsázím.

606
Motýlek
Reagovat

Tak asi tam nikdo jiný než Olympic nechtěl přijít… :-/
50 let či kolik zpívají furt to samé…

607
blixa
Reagovat

Scalex : nejsi nějakej pihňa :D Itcho je rád že je rád, ještě nějaký koukání do kamery :D

608
+-
Reagovat

Jak se tam utvoří nějaký pár, tak vypadne, takže dnes Tereza a příště Šafa? No abychom se nedivili, že třeba vypadne fakt Adam nebo Veronika či Sabina :oP

609
cedarin
Reagovat

Tak Zorka nazvala soutěžící hudebními zelenáči. V tom případě ona je moderátorská spermie

610
Anta
Reagovat

600 Jonatána – jj zavzpomínala jsem, energie stále je :)

611
Pavlina
Reagovat

Ewa měla s Itchem trošku pravdu, ale nedělá to samé tam skoro každý? Hlavně teda Veronika, Šafa nebo Sabina?

Jinak moje pořadí:
1) Itcho – přišlo mi to takové nejuvěřitelnější, i přes ty sóla s kytarou (to s Palem docela souhlasím)
2) Adam – i když v mnohém souhlasím s porotou, bylo to druhé nejlepší vystoupení, aspoň mělo nějakou energii
3) Veronika – v těch výškách je fakt krajně nepříjemná, jinak její standard
4)Sabina – dala to podle sebe a dobře, s Freddiem se to srovnávat nedá
5) Kristína – myslím, že ta holka má docela budoucnost, i když jí to ujíždí. Ale je jí jen 17, času má dost. I když podle mě adeptka na tu, co skončí v muzikálu nebo propadlišti dějin.
6) Jarda – docela dobrý, i když toho chrapláku bylo až přespříliš
7) Tereza – refrény fakt falešný, jinak docela dobrý. Tak půl na půl
8) Adam – pardón – když se zbaví chrapláku, je jeho hlas docela tuctový. Pro mě asi nejhorší

612
Ája
Reagovat

609 – :-D líp bych to neřekla :-)

613
Anta
Reagovat

609 cedarin – no perlíš :-)))

614
Motýlek
Reagovat

Legenda je, ale v každém hudebním pořadu ho vidět nemusím… :-)

615
+-
Reagovat

U Zorky vidím jediné uplatnění v budoucnosti. Je vysoká, hubená a nejméně škody nadělá když mlčí – tak by se hodila maximálně na modelku. Třeba to chtěla dělat ale spletla se a omylem vyplnila žádost na moderátorku :oD

616
Jai Kudo
Reagovat

609 cedarin – :D :D :D

617
Jana2
Reagovat

Nic už nechápu, fakt nic.

618
Ája
Reagovat

nejlepší Kristína? wtf??

619
Peter
Reagovat

Najlepšia Kristína… are you f-king kiddin me? (o.O)

620
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Chtít vyřadit Šafu je absurdní!!! Si sedí na uších…

621
cedarin
Reagovat

No takže jo, je to podle scénáře. Habera to potvrdil svou vložkou.

622
Mila
Reagovat

je to jasne, dnes nemuze vypadnout Slovenka, to proste neni v planu…

623
Tosainu
Reagovat

Tak dneska porota asi zešílela :(

624
Peter
Reagovat

621 – neviem, asi som nevnímal, čím to potvrdil?

625
Jana2
Reagovat

621: letos o tom vůbec nepochybuju…a Jarda jim na to nahrál tím, že ten refrén nedal plným hlasem, přitom na zkoušce 4x jo a bylo to úžasný.

626
Prochor
Reagovat

Porota se zbláznila:-))

627
Ája
Reagovat

co vůbec hledají? Habera říká, že ač Martin nebo Jarda i při svém podle něj nejhorším výkonu jsou lepší než Kristína při svém nejlepším, tak by měl vypadnout jeden z nich? :-O

628
Motýlek
Reagovat

Tipuju že vypadne Jarda….

629
dolores
Reagovat

618 .jj, zda sa, ze som z inej planety. Ondrej tipol Terezu ?

630
Jana2
Reagovat

627: magořina prostě

631
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Kdo mohl poslat dnes hlasy Kukačkovi za toho dietního vyšeptalého Gotta???

632
Anta
Reagovat

Habera – DEBIL !!!!!!!
už budu sprostá

633
dolores
Reagovat

ja nemam ani najmensie tusenie, kto vypadne.

634
+-
Reagovat

Dnes snad dělení na kluky a holky?

635
BarBora
Reagovat

Tereze dali do rekapitulície najhoršiu časť z piesne, Soukup, že Tereza, takže Tereza?

636
romantička
Reagovat

Zorka už je docela měřítkem neschopnosti ve své kategorii, ale kdo mne díl od dílu čím dál víc překvapuje, je Ewa Farná – to je Paní Porotkyně!

637
cedarin
Reagovat

624 – tou svojí povídačkou, která je určená k tomu, že vypadne jeden český kluk a lid se bude tvářit že je to ok, protože to povedal ujo Habera.

638
+-
Reagovat

Tak že by šla Tereza?

639
Ája
Reagovat

začíná to vypadat blbě, v tomhle případě doufám, že vypadne Tereza….

jinak se mi líbí, jak už nenechávají Zoru vyřazovat :-D

640
Prochor
Reagovat

Jestli postoupila Kristína, tak vypadne Jarda nebo Kuky na 100%.

641
dolores
Reagovat

tak Itcho aj Sabca su tam , odlahlo mi

642
Jonatána
Reagovat

Kristína nejlepší? Jarda a Martin na vypadnutí? no, zase jednou ničemu nerozumím.

643
Peter
Reagovat

Tak teraz dúfam za toho Jardu… :( Šafo-Mandzákovcov nám ešte nechajte :(

644
Prochor
Reagovat

Takže je to Jarda:-(((

645
+-
Reagovat

Tak Jardu a Šafu opět dusí, ten Jarda chudák tam bude snad dokud nevypadne v té poslední trojici či dvojici vždy

646
dolores
Reagovat

Jarda postupi a nechaju tam len Terku a Safu

647
Evča
Reagovat

Teď pošlou do klidu Šafu a je to mezi těma dvěma, jak jsem psala:)

648
eva
Reagovat

Doufám, že Martin nevypadne…

649
Laikka
Reagovat

Já nechci přijít o Martina… Ještě mi ho tam nechte, nejhezčí hlas pro mě.. Teď bych vyhodila Jardu no.

650
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Podle mě jde JASNĚ Tereza… Cokoli jiného by byla blamáž poroty…

651
cedarin
Reagovat

Tak hodnocení podle scénáře a zopakované.

652
Motýlek
Reagovat

ufffff

653
Peter
Reagovat

Thanks god…

654
cedarin
Reagovat

650 – souhlas

655
Anta
Reagovat

ÚFFFFFF Šafa postupuje :)

656
Ája
Reagovat

tak to bude Jarda, kdyby to byla Tereza, nechají jí tam spolu s Martinem

657
W
Reagovat

Nevidel som Štefana, ale okrem neho to bolo takto:
páčili sa: Veronika, Martin, Kristína, Sabina
Nepáčilo sa mi vystúpenie Adama, Terezy a Smejkala

Vzhľadom na to, že Tereza sa mi páčila vo viac piesňach než Smejkal, tak mne by chýbal menej Smejkal
Môj tip, kto ozaj vypadne, Tereza

658
dolores
Reagovat

tak ta Evca , co posiela priebezne vysledky ma asi doveryhodny zdroj

659
Jana2
Reagovat

656: přesně tak

660
Anta
Reagovat

???????????????? tak to je ŠOK

661
přiznivec.obecny
Reagovat

Nemám slov…

662
Ája
Reagovat

sakra, tak první emotivní a napínavý vyřazování se špatným koncem :(

663
Peter
Reagovat

Tak pre mňa najlepší možný scenár… Smejkalovcom sa ospravedlňujem. A Zora je tuším prvý krát empatická a bulí o.O To sa dejú veci.

664
Motýlek
Reagovat

Muselo to tak být… Je to řízené…. Na hlasech nezáleží…

665
Jana2
Reagovat

658: takhle bych to vymyslela taky

666
Honzad
Reagovat

Achjo, holt u nás prostě fakt lidi nemají vkus….

667
jab
Reagovat

Teď už by byla škoda každého. Jarda se určo neztratí (doufám)

668
Prochor
Reagovat

Anto – Jardu jsem tipoval ne mety nejvyšší – šoking.

669
mk
Reagovat

Všichni bulí, to je komedie…

670
Filip
Reagovat

necht zije produkce :D :D :D :D … ja jsem jedine rad.. protoze jsem mel vsazenej u synottipu duel kdo se dostane dal….mandzakova – smejkal za kurz 3.6 na mandzakovou…. ja jsem rad… ale tohle opravdu NEBYLO FER…. utoky porotcu.. oznaceni JARA palem.. pak prispechal velice „nenapadne“ na posledni chvili soukoup s mandzakovou.. opravdu komedie … ale strasne amaterska hra produkce….. NAVIC pri vyrazovani bylo na JAROVI videt.. jak kdyby to uz davno vedel..

671
Tosainu
Reagovat

Bohužel, no, Jarda byl dobrej ale jeho charisma oslovuje jen limitovaný počet lidí, takže tohle bylo pro něj asi maximum.

672
Laikka
Reagovat

Někdo už vypadnout musel… Tereza nebo Kristína půjdou příště. Šáfa tam snad ještě zůstane. Uvidíme příště. Jardovo hlas tam bude chybět, ale jak už jsem říkala, nikdy mě nebral, takže on jako takovej mi moc chybět nebude no…

673
Jana2
Reagovat

Hm, no je vidět, že to produkce manipuluje, měla jít Tereza podle výkonu. A škoda tý divoký karty, teď by se hodila víc. Jarda tam patří mnohem víc než ona.

674
Mila
Reagovat

tak to jde presne podle scenare.. a at jdou do haje s tvrzenim, ze to takhle chteli divaci…

675
smallia
Reagovat

What the f*uck is wrong with this world?!

676
dolores
Reagovat

ach Jarda – je to citlivy clovek, :( vsetci placu, necudo, mali ho radi , aj tunajsie baby …

zaujimave, ze ked vypadol Sevcik, Habera ho menoval. . a teraz zase uhadol. najprv chvalil o dusu a teraz zaradil na vyhodenie.

chudak Vlado, ten dnes musel mat stres kvoli Terke

677
cedarin
Reagovat

Ježíš ta Kepková je fakt úpně blbá. Krásný závěr dnešní ss.

678
Filip
Reagovat

a jak jsem tu psal v prubehu vecera… produkce uz potrebovala nejakej ten „SOK“ .. ale verim.. ze to pro vetsinu ani sok nebyl.. protoze stejne vsici vi.. ze nehrajou fer

679
Jai Kudo
Reagovat

Jasné, že už musel vypadnout Čech – ještě někdo pochybuje, že je to předem připravené a zmanipulované????? SMS nerozhodují o ničem….A porota je tam jen proto, aby to kryla…..

680
přiznivec.obecny
Reagovat

666 !!! No, to bude Superstar bez něj :-))) Souhlas s tebou na 100%. No, ještě že v AI vkus mají i jinde. To je děs!

681
rosien
Reagovat

No sakra!! Tak tohle pro mě bylo snad to nejvíc bolestivý vypadnutí v dějinách Superstar, Jaro má ohromný talent, nechápu to absolutně, ještě teď tady nevěřícně kroutím hlavou.

682
Jana2
Reagovat

681: je jasný, že v tom má prsty produkce, prostě musel jít někdo z českých kluků

683
Anta
Reagovat

Já se bála o Šafu a posílala sms jen jemu, Jarda bohužel nic, ale tak se snad Ewa pochlapí a alespoň ten duet bude.
Začíná to ale nepříjemně zavánět řízeným scénářem.

684
pimpa
Reagovat

Jarda to obrečel víc, než některý holky, ale což, je to sympatický kluk. A být to na mně, tak letí někdo úplně jiný.

685
Prochor
Reagovat

No – ještě že jsem nevsadil. Ale přesto si troufnu říct, že Jarda je lepší zpěvák než Kristína. Nemám většinový názor – co už?

686
+-
Reagovat

Letos tlačí nejspíš na dívčí vítězku a musí si to pojistit všemi směry – nedivil bych se, kdyby Kristína i Tereza příště vyřadily Štefana. A teprve potom by vypadla jedna z nich

687
Jana2
Reagovat

685: to víme přece všichni, jenže národnostněgenderový pravidlo je neúprosný

688
přiznivec.obecny
Reagovat

No, nic. Jardovi jsem poslala sms a to je vše. Doufám, že se uchytí. Prosila jsem stokrát v duchu a nic – velký prd! Je venku. Fakt úplně nejhorší!

689
Marek
Reagovat

Neviem čo je na vypadnutí Smejkala (okrem toho že nespieval až tak zle) prekvapujúce , ak mám dobré informácie tak bol už v prvých dvoch kolách v spodnej trojke na vyradenie, potom sa to zlepšilo ale napriek tomu sa mi nezdá že by dobýval prvé miesta v hlasovaní divákov

690
Peter
Reagovat

Ja nejak prekvapenie ani smútok nezdieľam, Jarda ma proste nejak neoslovil no… ale nečakal som až takú vlnu nevôle a prekvapenia – očakával niekto niečo iné?

Sabina a Verča sú najpravdepodobnejšie superfinalistky, tie ešte dlho nebudú v ohrození. Kristína a Štefan dnes podali svoje najlepšie výkony po dlhej dobe takže výrazne zaujali. Adam dnes sklamal, ale stále sa radí k favoritom a tiež imho bol ďaleko od ohrozenia.

Zostáva nám Tereza, Martin a Jaro. Tereza bola dnes slabšia, ale tá mala zas minule najlepší výkon, takže nejaká tá zotrvačnosť z minula. Martin je síce výborný, ale ten rock mu nesedí, čo povedal aj on sám. Ale tiež je imho ešte ďaleko od ohrozenia.

No a ostáva nám Jarda ktorý je v celej súťaži taký – nijaký… Nikdy nemal totálny touchdown, nikdy nebol najhorší. Proste taký matný stred ktorý zanikne. Navyše jeho neobvyklý vzhľad, bulvárne ťahanice okolo jeho orientácie, neobvyklá farba hlasu ktorá nezaujme bežných ľudí… Myslím že toto kolo bola pre neho reálna STOPka a čakal som to.

691
Pavlina
Reagovat

664 mám podobný pocit,mají to přesně dopředu spočítané.

Kdyby to bylo pěvecky spravedlivé, tak výsledné pořadí by bylo (nemluvím o sympatiích, tam by to pro mě bylo jinak)

1-2 Veronika, Šafa – ti jsou v podstatě hotoví, porota jim do toho jen krandá, aby měla co říct
3-6 Adam, Štefan, Jarda – každý je něčím zajímavý, ale mají rezervy, musí na sobě ještě pracovat
7-8 Tereza, Kristína- přijde mi, že tyhle v sobě mají ještě dost na čem pracovat, asi nejvíc z celé 8

692
Jonatána
Reagovat

tak to jsem sice čekala, ale je mi to líto. Jarda mi přijde mnohem zajímavější než Tereza. co se dá dělat. Myslím, že zrovna on má šanci prosadit se a snad s ním Ewa ten duet natočí.

693
Jana2
Reagovat

690: pokud by to bylo objektivní, tak Jarda minimálně do top6 zůstane, protože mi netvrď, že Tereza a Kristína jsou dlouhodobě lepší zpěvačky…to prostě nejsou…jenže to už by tam Slovák byl jen jeden…

694
rosien
Reagovat

Taky to vážně vidím na produkci, dřív jsem doufala, že je to vážně na lidech, ale aby „náhodou“ vypadl český kluk, když tam mají převahu.. A aby vypadl dřív než Tereza s Kristínou, nad kterými měl jasně navrch.. Je to vážně jen fraška na lidi, nelíbí se mi to, je to až nechutnost.
Btw nějak sem nepochopila, že moderátor neotevřel obálku? Nebo sem si nevšimla a otevřel ji? jak to bylo?

695
Peter
Reagovat

Ale nejak som zabudol napísať rozuzlenie… koho by ste radšej vyhodili? Potenciálni kandidáti Kristína a Štefan by si to dnes nezaslúžili, výrazne zažiarili (aj keď teda na mňa Kristína nezapôsobila z dôvodov ktoré som napísal vyššie). Martin sa aj tu teší výraznej obľube a v porovnaní Martin – Jarda by asi veľká väčšina preferovala Martina. A zostáva nám už len tá Tereza, ktorá si ale proste vykopnúť pred Kristínou jednoducho nezaslúži. Je o level vyššie, bez debát.

Nabudúce snáď poletí Kristína a potom už naozaj netuším, bude to masaker.

696
Ludvík
Reagovat

Konečně vypadl…. asi začnu zas koukat na SS když už tam Smejkal není…

697
cedarin
Reagovat

688 příznivec – hned po vyřčení Jarova jména jsem myslel na tebe. Smutek, je to velká škoda.

698
Jiří
Reagovat

Superstar = trapná komedie

Výborně to napsal Filip (670)

699
Anta
Reagovat

685 Prochor – souhlas, ale nejsem ta většina

700
přiznivec.obecny
Reagovat

681 To teda on je! Pořád si to myslím a tvrdím. Fakt hnus! Nejlepší, nejoriginálnější, nejsympatičtější = STAR a ostatní, který nebyli de facto 2-3 x nejlepší jako Jarda a ti tam zůstávají. Tak jak on si umí hrát s hlasem, dávat v jednom songu mnoho poloh, barev a všechno sedí v celku a v přirozeným hávu… Fakt ostuda! Jestli TOHLE vymyslela produkce, tak tohle nechápu.

701
Scalex
Reagovat

Ty zdejší konspirační teorie mě nikdy nepřestanou bavit. 8^) Lepší už jsou jen magoři přes chemtrails a ti, co nevěří na přistání na Měsíci.

Ti, co vypadnou teď, mají obrovskou výhodu. Nebudou mít už tolik povinností vůči pořadu, budou mít víc volného času a můžou intenzivně začít pracovat na své další hudební kariéře tak, aby ji maximálně zúročili hned po konci SuperStar.

Já jsem v podstatě rád, že Jarda vypadnul. Přišlo mi, že by se na cizích písních jen zbytečně trápil, tak jako dnes. On prostě na některé písně nemá hlas a tak je dobře, že se teď bude moci věnovat písním svým, psaným přímo pro jeho hlasové možnosti a využívajícím jeho unikátní barvu a styl. Nebude se muset nutit zpívat něco, co je mimo jeho techniku. Může vypilovat vlastní věci, na kterých jeho hlas vyzní ještě líp, než na čemkoli, co během SuperStar zpíval.

702
yeey
Reagovat

no to bylo hrozny :-( ale prislo mi to logicky , jak poslal Roman dal Šafu, ze to bude Jarda, protoze jinak by udelal na zaver drama, ze tam necha dohromady par Terku a Martina… osobne si nemyslim, ze by to bylo dneska nejak zmanipulovany… Jarda proste je ten tip, co mu lidi sice fandi, ale hlas neposlou, uz se to tu rozebiralo driv :-/ a i kdyz sem po jeho vyrazeni taky trochu uronil kroupu, tak se mi dnes libil nejmin…:-(

703
Motýlek
Reagovat

Kristínu programově vychválili, Martina zkritizovali i když nevím za co… Navíc mi přišli všichni dneska hodně nervózní, hlavně Habera… Mám nepříjemný pocit, že on už nemůže říkat co si myslí… Eva byla dnes taky načisto rozhozená, nebyla to dneska vůbec ona… Sesypala se u Kristíny, ale důvod byl asi jiný podle mě… Tak to na mě dneska působí celé…. Jardy je mi líto… Je evidentní, že tam museli udržet Kristinu….

704
přiznivec.obecny
Reagovat

697 Cedarine, díky moc! Fakt se mi chtělo brečet. Ale já už ani nemůžu. Už podle toho jak celá SS je koncipovaná, hlavně v těch nesmyslných výběrech songů – nevkusných, starých… Copak se dá něčemu potom divit?… :-(

705
Pavlina
Reagovat

Dobrý postřeh s tím, jak jsou finalisté znechucení, teda hlavně když ty svoje comenty háže Zorka, je občas vidět, že by nejradši zalezli někam pod ty pohovky, na kterých sedí.

706
Jana2
Reagovat

701: Scalexi nezlob se na mě, ale ačkoliv tvoje názory za ta léta co čtu tvoje gilotiny respektuju, tak fakt myslíš, že do toho produkce nijak nezasahuje? Ani to, v jakým pořadí vypadávají z hlediska národu a pohlaví není divný? Jinak řeči o tom, jak mu to pomůže jsou fajn, ale na druhou stranu to se psalo už o tolika lidech a kde jsou? Snad se ho někdo ujme.

707
Peter
Reagovat

693 – Ako sa dá „kvalita spevu“ posudzovať objektívne? Ako dobre, objektívne sa dá určite povedať že Veronika je lepšia speváčka ako Kristína alebo Tereza. Ale ako sa dá objektívne povedať že Jarda je lepší spevák ako Tereza to neviem.

Mne osobne prídu na veľmi podobnej úrovni, obaja mali pár lepších výkonov (Natural Woman, Son of a preacher man, Sex on fire, Your song) ale aj niekoľko prúserov (Búrka, Obchodník). Za Jardu bojuje neobvyklá farba hlasu, za Terezu soulový čierny feeling.

Mňa osobne viac zaujala Tereza a to bez ohľadu na nejaké národnostno-genderové ťahanice ktoré ma nezaujímajú. Každopádne je to jedno, Jarda ani Tereza by to nevyhrali. Moji favoriti sú aj tak Sabina a Šafa, strata ani jedného z dnešných ohrozených by ma nebolela.

708
Monika
Reagovat

Hmm, nejak mi je Jardy lito, rozhodne bych ho nevyhodila..Za me na vyhazov dneska byla jednoznacne Terka, tak zprasene zazpivane Angels jsem uz dlouho neslysela…Vubec jsem ten song nepoznavala, uplne bez stavy, chuti, katastrofalni prechod do vysek….pruser jako hrom…zirala jsem na porotu

709
Scalex
Reagovat

706 – a co by z toho produkce měla? Jaký smysl by měla manipulace, která by šla proti tomu, co si přejí diváci? To jako aby se na Superstar příště dívalo ještě méně lidí?

710
Jana2
Reagovat

709: a co třeba udržení Slováků v soutěži aby se dívali i lidi ze Slovenska?

711
Scalex
Reagovat

A ještě zopakuju něco, co už jsem psal dříve – málokdy soutěžící vypadne za svůj aktuální výkon. Diváci většinou hlasují ještě na základě předchozích kol nebo na základě obecných sympatií. Proto i ten, kdo to v daný večer pohnojí, často bez problémů postoupí a naopak, mnohokrát se stalo, že někdo zazpíval nejlepší výkon večera a stejně letěl.

712
yeey
Reagovat

703 – hele mne se Kristina dneska po dvou hroznych kolech strasne libila a hrozne me prekvapila… urcite ji mam za dnesek v prvni trojce se Sabinou a Veronikou… tim jen chci rict, ze si myslim, ze nejsem jedinej, na koho zapusobila, postup si myslim zaslouzila… mel sem spis hroznej strach o Terku a Vlada na konci…:-) hroznej nervak… Jardu mam rad, ale posledni 2 kola se mi moc nelibil, takze sem schopnej ho ozelet, ale bylo to hodne smutny…:-)

713
Jana2
Reagovat

711: tak já myslím, že Jarda měl právě dvě poslední kola (Sex on fire a Your song) dost dobrý…a sympatie? nevěřím tomu, že je tak strašně lidem nesympatickej…stojím si za tím, že Kristína i Tereza jsou horší (u Terezy to dost možná dělá výběr písniček).

714
Scalex
Reagovat

710 – o jednoho Slováka víc nebo míň, to nehraje takovou roli. Diváci nejsou tak nacionalističtí, aby to nějak výrazněji řešili.

715
Mila
Reagovat

708 – souhlasim… Angels miluju a Tereza to zppivala strasne nejiste a krecovite..¨
Co mne ale nejvic prekvapilo, bylo vyhlaseni Kristyny jako nejlepsi zpevacky tohoto vecera – tedy vyhlaseni od poroty. Bylo jasne, ze Kristyna je adept na vypadnuti, ale produkci se to nehodilo, byli by tam uz jen dva Slovaci.. takze porota musela chvalit a chvalit a chvalit.. nejsem si jista, jestli se mam dal chut divat

716
blixa
Reagovat

Já bych produkci nepodezíral. Ač byl Jarda dobrej, neměl charisma pro „většinového“ diváka. V tom je ten problém. Taky proto si pořád myslím, že ač mě osobně ukrutně nudí, letos vyhraje Stýblová.

717
Motýlek
Reagovat

To nejsou konspirační teorie… Tak je to zaběhlé už celé roky… A letos zřejmě ani žádné sms nechodí, tak to nějak třídit musí… Kristína se tam zázračně drží už kolik kol, a všichni kolem ní vypadávají… Proč asi? :-)

718
Jana2
Reagovat

716: diváci možná ne, ale produkce to řeší…upřímně ve vítězství Adamce nad Gábinou taky nevěřím, ty snad jo? Po tom jak zpívali v superfinále? Jenže je to ČS superstar, tak přece to nebudou vyhrávat jen Češi..prostě nevěřím tomu, že to nějak nemanipulujou, uznávám, že Jarda nebyl na vítězství, ale ty dvě holky ze Slovenska prostě lepší nejsou.

719
Fialka09
Reagovat

Ach jo! Je mi Jardy strašně líto :-(((( Ale fakt to všechno zapadá do scénáře – teď šel kluk (jasně, Čech), příště na 100% půjde jedna z dvojice Kristína-Terka. Ale na druhou stranu, podle těch průběžných výsledků, co sem poslala Evča, byl Jarda spolu s Terezou opravdu na chvostu, takže bych těm výsledkům i věřila.
Jak asi muselo být Šafovi, když tam stála jeho holka a nejlepší kamarád… Jardy je škoda, sakra.

720
Jana2
Reagovat

718: a ta má charisma pro většinovýho diváka? tak to jsem ale hoooodně menšinová.

721
Mila
Reagovat

718 – no tak to dekuju bohu, ze nejsem „vetsinovej divak“.. ona se Veronika uz tak trochu vitezkou citi, zda se mi…ale budiz ji to prano

722
Jana2
Reagovat

721: takový výsledky bych si vymyslela taky :)

723
Evča
Reagovat

Jasně…:D Museli tam udržet Kristýnu a z nebeských výšin měli nařízeno vyhodit toho pokérovanýho:D:D Ježiš lidi, a co by z toho jako produkce měla?! Chci-li se zavděčit většině (i pořadem) dám snad na názor většiny a nenapíšu si na začátku serie scénář podle toho, v jakym pořadí se mi o nich v noci zdálo.. Nebo myslíte, že Kristýna tajně donesla produkčnímu švestky ze zahrádky, aby ji jakože ;) ;) nechal postoupit aspoň do šestýho kola?! Nebo že to tedy narodnostně a genderově filtrujou, protože maj strach, že když vyhodí všechny holky, tak se polovina národa, čili ženská část populace přestane dívat?!:D
Uvědomte si, že to, že nesdílíte daný názor ještě neznamená, že ho nemá poměrem největší část populace, především tedy podstatná část PLATÍCÍ populace, tedy těch, co ty SMS posílají..A o které taky produkci jde..
Jinač mě Jaro taky nijak neokouzlil, pro mě nemastná neslaná pomalovaná brambora:D:D Ale nic proti…;)
Howg

724
Scalex
Reagovat

714 – u Jardy je ten problém, že jeho charakteristický hlas spoustě lidí nesedne. Je to víc „pro fajnšmekry“ než pro masy. Když vidím reakce některých příbuzných a známých, tak těm se Jarda krutě nelíbil. Jako člověk jo, ale jako zpěvák byl pro ně nezajímavý. „Obyčejný“ posluchač nedovede rozeznat ten potenciál.

Je potřeba si uvědomit, že my tady v diskuzi jsme trochu jiná sorta lidí. S větším zájmem o muziku, máme toho víc naposloucháno, prožíváme to. A protože máme dobrou představivost, tak už vidíme, jak skvělé to třeba bude po soutěži. Ale spousty diváků to neřeší. Nevidí nebo nechápou, co je na Jardově hlasu unikátní. Pro řadu z nich je to „takové kníkání a trochu hlasitější dýchání“.

Je to tak, smiřme se s tím… lidi volí idiotské politiky a neposílají hlasy skvělým zpěvákům… takoví holt jsme.

725
přiznivec.obecny
Reagovat

Já si dost dobře neumím představit, že bych si pořídila CD od ostatních, když venku jsou podobní a přitom lepší. Jedinej Jarda je originál, má rozsah, mnohonásobnou hlasovou barevnost, kreativitu. Kdo tohle z ostatních má? Takže i kdyby to nebylo produkcí, tak je to nevkusem u nás. Pořád je to ostuda.

Jdu tohle zaspat…

726
dolores
Reagovat

698 -tiez mi to prislo zaujimave, co napisal Filip. Habera menoval Jardu, a potom si este Soukup vypytal narychlo slovo, aby tipol Terezku. a zazrakom sa prave oni dvaja ocitli v zone definitivneho ohrozenia.
alebo je to tak, ze reziser odporucil Juraskovi, aby tam nechal s Jardom Terku prave preto, ze ju menoval Soukup? cert ho vie ako to je.

podla mna dnes mala ist Kristina. a to ju mam celkom rada. ale tie emocie z mojej telky na mna nesli. asi som tam mala nasadeny nejaky filter, co ich neprepusta :/

727
Peter
Reagovat

722 – A Baggová mala charizmu? Pri týchto veľkopopinách nezáleží na charizme ale na tom aký vysoký a dlhý tón vedia vyprodukovať. A v tom sa Baggová náramne podobá na Stýblovú.

Veronika sa mi páči keď nespieva niečo prvoplánové – dobré bolo Titanium a hlavne Stay. Ale tieto piesne zaradené do zoznamu – ak mám veľký hlas, musím toto nutne spievať (Listen, Titanic a songy tomu podobné) mi nejak nesedia.

728
blixa
Reagovat

722 : bohužel má, jak tu už někdo napsal, SMS zasílají hlavně dámy 40+ a ty jsou se svým „vkusem“ někde jinde než diskutující na panáčkovi.

729
cedarin
Reagovat

704 příznivec – tak na to jsem taky myslel, že vyfasoval odrhovačku, kterou jsme slyšeli v ss už 157krát a už to všem leze ušima.
Krom Obchodníka Jarda nic nikdy výrazně nepokazil. Myslím si o tom svoje. A Habera byl dneska fakt jak podle scénáře. A dneska se už začalo připravovat vypadnutí Kristiny na příště. Hodně bych se divil, kdyby příště nevypadla /ne, že by mi to rvalo žíly/
Ale dneska to fakt bylo jak Scénář ss na 21.4. s vypanutím Jara Smejkala, role: a to už jsme viděli

730
JJ
Reagovat

Nesnáším teploušovské manýry. Jardův hlas se mi také vůbec nelíbil – slabý, nevýrazný, šeptavý hlas, přitepleně vlezlý až šeptavě úchylný. Nepamatuji si, že by někdy kluk takto bulel kvůli svému vypadnutí. Váleli jsme se s manželem smíchy po gauči. Nejlepší komedie tohoto týdne :-)

731
Evča
Reagovat

724 – Jani, klidně si ty výsledky příště vymysli a uvidíme, kdo bude blíž:) Z křišťálový koule to nemám, zdroj je dosti důvěryhodný, ale kdo nevěří, ať nechá bejt, nikomu je necpu:)

732
agi
Reagovat

Špatně jsem se dívala nebo moderátor opravdu tu obálku s výsledky zahodil neotevřenou?

733
yeey
Reagovat

720 podle me je to takto – Tereza ziskava hlasy urcite taky kvuli zvlastnimu hudebnimu citeni a hlasu, kterej zas kazdyho nezaujme jako Vlada, me, bé-bé ad. (ac tyhle hlasy vlastne normalne tak nemusim) a taky urcite proto, ze je to krasna holka, ktera ale ani v holkach svou krasou nevzbuzuje antipatie…. podobny pripad jak Monika, i kdyz Terka ve finale podava imho daleko lepsi vykony nez ona… a Kristina dneska postoupila hlavne diky na jeji pomery mimoradne povedenemu vykonu – a btw ja taky nemyslim, ze to bylo nejlepsi vystoupeni vecera (ale TOP3 pro me ano), ale proc by porota za ni tlacenkovala ve chvili, kdy uz bylo hlasovani zastaveno?

734
přiznivec.obecny
Reagovat

726 To si zase nemyslím, že třeba já jsem takový hudební „šťoura“, předpokládám, že Jardův zpěv jasně osloví. Ale dobře, trošku jsi mě s tím mým smutkem smířil :-(

Jardovi přeju to nejlepší a hlavně ať vydrží….

Dobrou noc :-)

735
zhor
Reagovat

Jarda a Tereza su pre mna paradoxne najzaujimavejsi muzsky a zensky hlas v sutazi… Styblovej rozsah ma nezaujima, ked jej farba ma vyslovene drazdi.. Sabca je zasa ako odtrhnuty vagon.. Kristina.. hlasovo seda mys. Itscho detto.. Safa .. dobre, ale akoby som uz tiez 100x pocul.. neodlisitelny.. Kukacka..podla mna tiez slusny talent..

736
přiznivec.obecny
Reagovat

731 Přehlédla jsem tvůj koment. Takže to vidíš stejně. Doufám, že se neztratí. Jeho zpívání bych ráda poslouchala. U nás toho moderního a opravdu kvalitního moc nemáme… :-(

737
yeey
Reagovat

732 gratuluji k nejprasactejsimu vyroku pod timto clankem! :-DD ufffff, muzete se jit s manzelem klidne zas valet po gauci, protoze na tohle tu stejne nikdo neni moc zvedavy…:-)

738
Motýlek
Reagovat

Taky si o tom myslím svoje samozřejmě…, a Jarda dnes byl určený na vyhazov… Kristíně tu sice nikdo nefandí, podle Scalexe ale asi fůra lidí zvenku, a posílají jí sms jak vzteklí… :-) Ovšem příště jí nikdo nepošle a tudíž vypadne….
howgh

739
Anta
Reagovat

732 – a já zase nesnáším tyhle nesnášenlivý bláboly !

740
cedarin
Reagovat

732 – s tebou bych taky chtěl mít dvojdomek

741
přiznivec.obecny
Reagovat

726 Jestli tě zpěv nezaujal, tak to moc nechápu. Protože to bylo nejvíc zajímavý pro mě :-) Tam je tolik technik…

Brou brou všem

742
romantička
Reagovat

732 jj
cyničko:((
Jarda bulel štěstím z toho, že nevypadl nikdo z ostatních!

743
Rena
Reagovat

První emotivní a napínavý vyřazování !

Zora mě překvapila, že brečela, i Šafa.. Ewu to také vzalo.. Jarda je citlivý člověk, ve vile měl několik kamarádů, určitě mu Sabina, Martin i ostatní budou moc chybět… a proto brečel. Já myslím, že to, že skončil, mu až tak nevadilo, na podiu občas působil, že se tam trápí…bude mu chybět vila, cítil se tam dobře.
Je to zajímavý týpek i zpěvák a doufám a těším se na jeho vlastní písničky, i když nevím, kdo mu je složí…
Kdo půjde příště – Kristina (dnes zazpívala dobře), Terka?

744
přiznivec.obecny
Reagovat

732 Teď jsi mě i s manželkou taky pobavil :-)))))) Jo, každý se smějeme něčemu jinýmu :-))))

745
cedarin
Reagovat

732 – a jedli jste u toho utopence a zapíjeli pivem z lahve, manžel si vzal sváteční červené trenýrky s lampasem a tílko a ty ses oděla do sváteční krepsilonové blůzy

746
yeey
Reagovat

741 ja jeste pochopim, ze ma nekdo pochybnosti o regulernosti hlasovani, ale rikat, ze Ewa a Zorka plakaly na povel (nebo jax to myslel) – to uz je paranoia! :-)

747
yeey
Reagovat

748 – tak zas pozor, mam ted v ruce lahvace :-DD nezkousej me prirovnavat k ty nane…:-)

748
dolores
Reagovat

nooo, dnes je tu normalne burka :D

jana2, priznivec, dajte si slofika. a bude lepsie. Jarda sa urcite nestrati, lebo je original. podobne ako Debbie. vypadla skoro, ale Grausovci si vsimli, co v nej je a ponukli jej song, kde ten jej hlas udrel do usi ludom, co si ju v SS nevsimli, co toto nepoculi. a zrazu z nej boli vsetci namakko. lebo mala SVOJU pesnicku. spievat cudzie veci je tazke, hlavne ked mate unikatny hlas.

749
Anta
Reagovat

748 cedarin – opět jsi mě pobavil :D :D

750
cedarin
Reagovat

751 a máš trenýrky s lampasem a tílko?
btw mám vyřídit pozdrav od pihy

751
BarBora
Reagovat

Je blbé keď tam stoja moji favoriti, ale ďaleko väčší strach som mala o Terezu.

752
cedarin
Reagovat

752 Anta – tak to jsem rád, co taky s takovýmhle póvlem, úplně je vidím

753
yeey
Reagovat

754 jeee to je super, ze taky pozdravuju :-DDD

jinak fakt jen toho lahvace :-) jen me trochu znervoznelo v jakym kontextu si pouzil muj druhy nejoblibenejsi zpusob piti piva :-)

754
dolores
Reagovat

priznivce, teraz bude mat Jarda velky tyzden, sustred sa nato. bude mat chat na webe SS, na Topkach a asi aj na Pluske. okrem toho bude rano na Nove aj v telerane v Markize. ja si to potom urcite na voyo pozriem. taky typek ako je Jarda sa len tak nevidi :)

755
Rena
Reagovat

vím, že zde měl Jarda hodně příznivců… ale kolik každej z vás mu dnes poslal sms? Jednu, dvě? Nebo dokonce žádnou? Pak se nedivte , že vypadl…
Adam dnes nebyl nejlepší, s tou skladbou, co dostal, se ani nedivím, ale až vypadne Terka a Kristina a bude to mít nahnutý, tak mu sms posílat budu

756
Anta
Reagovat

756 cedarin – já podle tvýho komentu taky, ta představivost :D

757
cedarin
Reagovat

757 – pozdravy vyřídím, bude ráda :-)

no a doufám, že sis loknul a zase se uklidnil :-)))

758
cedarin
Reagovat

760 Anta – tu představivost asi budeme mít stejnou, já je taky vidím :D

759
Milena
Reagovat

škoda Jardy, ale je to typ, který moc lidí neosloví, je prostě zvláštní. Adam měl těžkou píseň a dal ji zábavně, roztomile, s nadhledem, je přirozený a prostě netlačí na pilu, Štefan zazpíval velmi vkusně.

1.Štefan
2.Adam
3.kristýna

ostatní tlačí a trochu přehrávají

760
Anta
Reagovat

761 cedarin – piha je baba ? nene to je chlap, zarostlej, bez předního zubu :D

761
yeey
Reagovat

761 dneska sem ti dnes celkem v klidu Jardy mi je hrozne lito, ale daleko vic jako cloveka, nez jako zpevaka :-/ a naka homofobni Mařena me zas nerozhaze :-D

jinak opet tu mame prevahu holek nad kluky… hlasovani v Hlase asi vazne nebyla nahoda…

762
-bé-bé-
Reagovat

Dolly,
ja neviem posúdiť falošnosti a pod….ale z Kristíninho hlasu na mňa zavanula „naliehavosť“…a tak sa mi zdá, že i porota to pocítila…lebo boli „zmĺknutí“ a ich hodnotenie bolo veľmi stručné…
keď som si tu čítala diskusiu a bežala práve rekapitulácia …hlas Kristínky a aj Terky ma „prinútil“ zdvihnúť hlavu a započúvať sa…

to, že vypadol Jarda nie je prekvapujúce…dovody tu už boli uvedené…ale on sa mi z Čiech zdal najemotívnejší…avšak ja ho vidím v komornejšej verzii

teraz sa mi zazdalo, že Kristína a Veronika majú niečo spoločné…ako protiklady

763
-bé-bé-
Reagovat

737
aj Terka je tá komornejšia ako Jarda s bohatosťou odtieňov a nuans

764
dolores
Reagovat

759 . no ja sa bez mucenia priznam, ze sms neposielam. je to tym, ze namam superfavorita, a cakam na vykon od kohokolvek. no nedostavuje sa. lebo ja dam peniaze len na niekoho, kto ma totalne uchvati. tak ako Terka v semifinale. dnes som aj lutovala, ze som jej neposlala, ked tam tak stala … ale neposlala som ani Itchovi a to ma dnes ako uputal:)

765
dolores
Reagovat

bebe, ja za to fakt nemozem. mne sa napr. Kika pacila v kolach, kedy sa malokomu pacila. viem, ze sa mi pacil zaciatok. ano aj tie vzlyky aj naliehavost tam boli, to nepopieram, ale tak nejako hlavne ku koncu chaoticky, neusporiadane, neprofesionalne, a sem tam false. a tym mi to pochovalo asi tie emocie. mozno, ked vypocujem este raz, zmenim nazor. z PC to zvykne zniet inak ako z TV.

766
DJ Vlado
Reagovat

Ahoj všem, právě jsem se vrátil z přímáku :-) To byly zase dneska nervy! Jardy je škoda, holt Every Breath You Take je prokletá píseň a s výjimkou Savky na ní vypadl každý, kdo ji zpíval (především ve slovenských SS). Ovšem vzhledem k tomu, kdo s ním byl ve dvojici, jsem si jeho vypadnutí chtě nechtě musel přát (a následně jsem se paní Smejkalové za to omluvil). A osobně jsem dneska poznal i maminku Terezky :-)

767
Monika
Reagovat

Jinak Kristina se mi dneska hodne libila, pro me to byl mozna vubec nejlepsi vykon v cele teto SS. Uplne jine pojeti, nez znam, ale hodne dobre. Rada jsem se na ni divala i poslouchala, zaslouzeny postup do dalsiho kola.

768
DJ Vlado
Reagovat

A ještě dodatek: výkon Kristíny byl dneska nejlepší, ale naštvalo mě neférové zvýhodnění, když ona mohla mít čistě klavírní doprovod, zatímco Terezce tam nacpali i kapelu. Je vidět, že se měří různým metrem.

769
-bé-bé-
Reagovat

yeey
zaregistrovala som, že sa akosi „podozrivo“ vlníme v „jednom“ rytme
anebo „sjíždíme tu samou vlnu“

770
yeey
Reagovat

773 letos asi jo, minule nam to u Anicky trochu haprovalo ;-) ty asi hlavne fandis Terce, ne? :-)

771
dolores
Reagovat

bebe, tak som si Kiku pustila z PC a bolo to naozaj lepsie ako z bedne. tie chyby , co sa mi zdali obrovske, teraz sa mi zmensili o dost. az mi je luto, ze som ju tak sfukla:D ale za najlepsi vykon vecera by som to urcite neohodnotila. ktovei ako to znelo v sale, ked sa Ewa rozplakala

moja top5 zostava ako bola

Veronika
Itcho
Terezka
Adam
Safa

Vlado ako vyzera Terkina mamka? podobaju sa?

772
Tosainu
Reagovat

772 : Kristýnka nejlepší ? To máš tedy hodně zrůdný vkus !

773
DJ Vlado
Reagovat

775 – Mírná podobnost tam je, ale Terezka je samozřejmě hezčí :-) A poprvé tam měla pořádnou podporu, v minulých kolech tam od ní byli tak vždycky 3-4 lidi (asi z důvodu, že Humenné je hodně daleko).

774
W
Reagovat

Ja by som to dnes nevidel na teorie o produkcii.
Osobne sa mi pocas vsetkych kol pacili iba Sabina, Stefan a Kristína – v zmysle, že samozrejme nespievajú najlepšie, ale vždy ma to bavilo.
Zato Jaro sa mi páčil asi len dvakrát. Áno, má peknú farbu hlasu, ale mňa jednoducho vo väčšine vystúpení nebavil.

Myslím, že týmto producentským teóriám sa vyhneme už asi len pri samostatných show. Aj keď som si vedomý, že rybník už bude prázdny. Niekoľko rokov počkať a potom samostatné verzie. Alebo jednu show, kde sa vyhlási SuperStar zo Slovenska a SuperStar z Čiech :D :D

775
DJ Vlado
Reagovat

776 – Ano, její výkon mi aspoň v sále zněl nejlépe (ještě si budu muset pustit, jak to znělo v TV), když odhlédnu od té protekce s doprovodem. A to říkám i přesto, že Kristínu považuju za konkurentku Terezky a při pohledu na ni se mi vždycky vybaví výrok dr. Fastové (Medřické) z Nemocnice na kraji města adresovaný naší bývalé první dámě, že by mohla dělat trpaslíkům Šmudlu :-)

776
Prochor
Reagovat

718 – pro Blixu. Ano letos to téměř určitě vyhraje Stýblová ale je mně z toho už smutno. Proč jednou nad Vlastou Horvátem nevyhraje Bende, nad Drdou Spilka nebo nad Lukášem GG? Stejně se ukáže, že dvojky jsou lepší. A stejně tak bohužel letos Verča porazí díky akademickému zpěvu přírodňáka Sabču. Soutěžící se mění ale diváci se totiž nemění a jsou nepoučitelní.

777
Anta
Reagovat

780 Prochor – tak postesknout si takhle můžu taky, a dvojky jsou stejně lepší Petr, David, GG :)

Mě bude stačit, když Šafa dojde co nejdál, abych ho ještě mohla slyšela zpívat, ve vítězství reálně nevěřím, s tím jsem tak nějak smířená.

778
blixa
Reagovat

780 : já bych nad tím tak neplakal. Prostě ti co posílají SMS jsou stále ti stejní a netrpí zrovna nejlepším vkusem. A nakonec je otázka, zda není lepší být poraženým finalistou. Nemáte takové závazky k produkci, nenutí vás rychle natočit nějaké sračkoidní CD a prachy nejsou všechno. Ona se nám Sabinka neztratí, tahle holka má budoucnost a umí si i dobře vybírat lidi s kterýma chce dělat, což je dost zásadní.

779
adam
Reagovat

U mňa jednoznačný víťaz toho roku je Sabína. Itcho ma začal baviť, včera spev aj imidž dosť dobrý, Terezka bude po Superstar hviezda, tak ako Celeste Buckingham, ktorá to tiež nedávala v jednotlivých kolách a dnes kde je ona a kde Adamec. Stýblová včera to bolo neuveriteľne nepočúvateľné aspoň pre mňa. Nabudúce by mala vypadnúť, nech tam zostanú aspoň chíľu tí, ktorí sa počúvať dajú. Martin si od poroty ten nárez nezaslúžil, neveril som, prečo mu tak nakladajú, keď to bolo jeho najlepšie zaspievané kolo atď atď.

780
T.M.
Reagovat

Scalexi ty v tom jedeš s nima……škoda.

781
T.M.
Reagovat

780: Lépe bych to nenapsal ale je to přece Superstar…..tady jsou všechny naděje marná.

782
Jackolo
Reagovat

Honzadův rekap:

gorilla.cz/article/13473-superstar-2013-5-finle-podn-nastvan-rekap.html

783
přiznivec.obecny
Reagovat

786 Já už rekap četla a musím říct, že je to skvělé čtení. De facto všechny moje myšlenky, vnímání, pohled (Jarda, soutěž jako taková) se shodují s tímto rekapem. Tohle čtení mi pomohlo si všechno sesumírovat, to je vždycky dobře.

Přidat komentář