Panáček v reality show

Hotel Paradise: domů jde Diana Vagóová

27. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=2887 w=420]
Asi se shodneme, že intriky a pikle v rámci Hotelu Paradise jsou to nejzábavnější na celé show. A když se ještě přidá sem tam nějaká skvělá hláška soutěžících, je o zábavu postaráno. Včera proběhlo další vyhnání z ráje jménem Hotel Paradise a tak minimálně o ty pikle nebyla nouze. Zvlášť, když ruku k dílu přidal i štáb.

Zuzanina nešťastná volba

První část sestřihu nebyla věnovaná ničemu jinému, než ztráty důvěry Niky v Zuzanu. Jak se to stalo? Zuzana si měla na popud štábu vybrat nového partnera mezi Leem, partnerem Nely a Nikolou, partnerem Niki. Vybrala si Nikolu, protože nechtěla zasahovat do harmonického páriku Lea s Nelou. Tím spustila proud výčitek, ukřivdění a slz od Niki, která najednou byla samotinká mezi všemi jak ten voják v poli.




Zásahy štábního božstva

Štáb Niki radši zavřel na samotku, odkud nesmí vyjít dříve než před večerním vyřazováním. Na oplátku ji za to slíbil imunitu. Ne, nebojte, to nebylo vše. Niki ke konci svého „vězení“ dostala od štábu Hotelu Paradise doplňující pokyn: až vyjde ven, všichni budou již přiřazení k novým partnerům. Ona si vybere 1 muže a partnerka, kterou bude mít po svém boku, jde domů.

Myslíte si, že si vybrala partnera Zuzky Romea, aby se ji pomstila za zradu? Nebo snad jako velký hráč (za toho se tam považuje snad každý druhý) rozčísla silný a v klidu žijící pár Lea s Nelem? Nikoliv. Niki šla slepě za svým Nikem a díky tomu domů putovala Diana Vagóová.

Vierce hrabe a chce sex

Celým dnešním sestřihem vyhnání z raje se táhla chuť Vierky na sex s Tomášem. Ani ne tak proto, že by ji přitahoval, jako spíše proto, že v Hotelu Paradise tvoří pár a tak se sluší a patří mít spolu minimálně trochu toho ohřívání Tomášova krocana. Ten se k tomu však nemá a vše vygraduje při večerním vyřazování.

Naivně si myslí, že Vierka snad bude ráda, když si ji vybral jako partnerku na další týden. Ta mu však hned dá najevo, že radost fakt nemá a Tomášovi slibuje spát na zemi (ty peřiny, co nesla ven byly její nebo Tomášovi?) neb je lhář a podfukář. Vierka asi holt bere kromě běžné stravy v Hotelu Paradise i nějaké vesele bobulky, jinak její chování není možné. Výstup s Tomášem nepobírá nejen on, ale i všichni ostatní soutěžící. Od Vierky se nepochybně dočkáme ještě nejednoho mimozemského výstupu. Podvolí se Tomáš i k sexu?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 50
1
dessin
Reagovat

Tak je velmi videt ochranna ruka stabu nad Niki, byt nechapu proc. Zas tak uzasna neni, sex s nikym nema, akorat zvatla a zvatla, jako dobry maly dite je chvili roztomily ale brzy zacne nudit. Jako poslat domu Nelu nebo Zuzanu by byl hooodne velkej ficak :)

Vierka je super. Bavi me. Jak vcera na Tomase: rekli ti ze tahle show je i o sexu?:)

Kdo mi leze na nervy je Tomas, pze ten by byl schopnej namalovat se na fialovo kdyby se tim zalibil ostatnim. Podlejzavej fizl nic vic.

2
chacha
Reagovat

1 Vierka je naprosto nejlepsi a hlavne ma plavky, ktery zadna jina nema :) Tomas je trotl, ale zatim me bavi. Tomas: „hele ja ti to vedecky vysvetlim – kdyz si vyberu tebe, tak si pak musis zase vybrat me, to je princip tyhle souteze“, Vierka: „ja chci sex“, Tomas:“ a nechces sex s nekym jinym?“, Vierka:“proc s nekym jinym, kdyz jsem ho nemela jeste s tebou?“…. holka to ma v hlave naprosto vporadku, proste chce jet poporade a protoze Tomas je prvni adept na vyhazov, musi zdolat nejdriv jeho, aby neprisla zkratka :D

3
Radek aka SUNicko
Reagovat

chacha (2) jj, to zavání podobenstvím tuším s kudlankou nábožnou. Sex se samečkem a pak mu ukousne hlavu (vyřadí z ráje :))

4
Macík
Reagovat

…Vierka s Tomášem jsou prostě šoumeni !!!
Tomášova *smlouva spolubydlících* nemáá chybu…*záruka věrnosti bez sexu, který ale může Vierka bez problémů vyžadovat od ostatních chalanů *…kuplíř jeden :-D …svojska Vierka *nohama do praku* jasně vyjádřila svůj názor i beze slov, sice padla zmínka o větráku, ale to už byla myšlenkama někde jinde…představa, že *ona ho bude bičovat a on ji polejvat voskem*, je prostě skvělá :-DDD…další hláška do seznamu…*losovačka pořadí* jen potvrdila, že Vierka není ve své kůži, což se potvrdilo i při večerním vyřazování…Vierka tada umí nahodit takovýý gzicht, že mě mrazí…pokaždé se mi vybaví figura zfetované prostitutky z Bronxu, která žiletkou mezi zubama podřezávala hrdla svých obětí…a ten výýraz mají úplně stejnej :-D

…Jinak mě průběh RS čím dál víc utvrzuje v tom, že zásahy štábu jsou cílený, což mi teda až tak neva …Michalovy názorové obraty o 100st.budou nejspíš důsledkem určité manipulace a konkrétně u Viery si nejsem jistá, že bych kdy viděla *vysportovaného feťáka*, páč to jsou spíš trosky ???

5
whiskeygirl
Reagovat

1 Dobrý byl pak Tomáš, jak řekl – Na sex jí dohodím Lea :)) Už ho vidím, jak je Leo celý nažhavený na ní :D

6
Adéla
Reagovat

Každopádně příště si vybírají holky a jestli Tomáš Vierku neuspokojí – maže domů. Nenapadá mě kdo by si ho mohl vybrat a smečka ho určitě obětuje. Viera by mohla mít jedničku a vzít si Lea. To by bylo maso. Ale uvidíme co předvede ten nový kulturista v růžových plavkách….

7
dessin
Reagovat

jaky novy kulturista?:)))

no, Tomas ma pocit ze do smecky patri, vzdyt je tak uzasny prece, grrr. Romeo vypada ze si se Zuzkou sedli, sel k ni uplne suverene a potesene…

8
Macík
Reagovat

6) …však Vierka dala všem při vyřazování *jasný vzkaz*… *Toma vyměním*…takže nasadila brouka a kluci mají o čem přemýšlet…hlavně Leo, páč jak to tak zatím vypadá, Vierka nebude mít problém *rozdělit zamilovaný pár*…

9
Hooper
Reagovat

Macík: Máš dojem, že by sis otočením o 100 stupňů nějak extrémně pomohla?:)

10
chacha
Reagovat

9 Myslim, že Macík myslí Tomášovu zmanipulovatelnost a jeho obraty, ne Vierku.

11
Macík
Reagovat

9) no, kdybych měla bloklou krční páteř :-DD…
Michal mě jednoduše překvapuje *veletočem* ve smyslu *Diana je potvora, vyberu si Janu*…*ať si Diana nemyslí, že mnou bude točit* a nakonec *mě mrzí, že Dianka vypadla, je jediná, které bych se dokázal otevřít…brek*.. :-)

12
Hooper
Reagovat

10: Já to pochopil. Jenom ty stupně má špatně, má být 180.

13
chacha
Reagovat

8 Mně to přišlo tak, že mu pohrozila, aby ho vyděsila a pak ho zpitýho donutila k sexu. Šok a med – bič a cukr :D Z upoutávky na druhý den to zřejmě ale nedopadlo. Tomáš se zaseknul někde napůl cesty ve vesmírné soustavě „mimoňov“ stejně jako Maťo, bohužel pro něj i pro diváka.

14
dessin
Reagovat

11: ae on to vysvetloval ze Diana ho pritahuje, je tim pro nej nebezpecna a uz aby byla pryc, ze lip pro nej, ale zase ze nechce aby vypadla… ja ho chapu, takhle ji nema na ocich a je mu lip, ale jasne ze mu tam chybi. nenazyvala bych to „veletocem“…

15
Adéla
Reagovat

7 – tak nový soutěžící už je i na stránkách http://www.prima-love.cz/paradise.

16
Macík
Reagovat

12) a já to nepochopila :-DD a navíc jsem úúplně blbá :-DDD

18
Adéla
Reagovat

A prý někdo odejde mimo pořadí. Že by Viera opravdu Tomáše znásilnila a hrubě porušila pravidla? Spíš neměla prášky a složila se.

19
Syky
Reagovat

17 Adéla – Okrem toho dnes niekto bude musieť náhle opustiť raj mimo poradia. Tak to je mazec!

20
koc
Reagovat

jak budou devcata reagivat na 35 leteho muze ? .. bude zajimave sledovat (pokud tam bude) rozdil mezi 20 a 30 a jak bude tento rozdil pusobit na „zkusena“ zivotem poucena 20 leta devcata

21
Macík
Reagovat

13) …tak to určitě, vyděsila Tomáše i ostatní :-D kdo by se mohl asi tak obětovat ? …možná Niko, tomu se Vierka docela páčila :-))

14)…tak Michal se mi zdál původně dost rozhodný a tvrdý, takže mne jeho reakce překvapila, spíš spekuluju, ale nevadí mi, že je cíťa…

22
Elko
Reagovat

hm… čože!? Niekto zase vypadne. Tak to som zvedavý, že kto a prečo… ale neverím, že Vierku alebo Tomáša by vyhodili. Asi to niekto bude zo starej grupy.

23
Elko
Reagovat

A dnes príde tento Superman, už chápem prečo ma takú prezývku :D
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=350620288318275&set=a.321044484609189.74070.260270657353239&type=1

24
Macík
Reagovat

20) :-DDD…přiletěl *taťka*

tak to bude mazec, taky tipuju, že vypadne Vierka…škoda :-))

25
Macík
Reagovat

23) Sheldon Cooper po deseti letech :-D

26
Bobby Brown
Reagovat

Já nevím, co maj všichni s tím, že tam nechtěj další kulturisty?

Naopak, já chci, aby do HP konečně dorazily:
„TA-BLE-TY“

27
Adéla
Reagovat

No tak možná Viera někoho tak vytočila a dostala facku. Podle ukázek na dnešní večer je dost rozhozená. Nebo je to všechno práce štábu, Viera odvedla svoji práci, rozvířila to tam a už jí odsunou.
Dnes nastoupí metrosexuál a zítra asi ta Miss z Pardubic.

28
Adéla
Reagovat

23 – teda ty nohy moc namakané nemá, asi ho Kotek zapomněl vyměnit.

29
Macík
Reagovat

26) :-DD…ten bloncek by tam zapad :-)

30
anja
Reagovat

geniální komentáře LOL

31
chacha
Reagovat

Tyhle supermanovsky slipy jsem koupil tak před 7-8 lety v H&Mku? Ale nikdo mi nikdy „Supermane“ neřek, čim to bude? :D

33
dessin
Reagovat

bud opravdu Vierka ze splnila ukol a zacina byt nebezpecna, nebo by mohli vysoupnout Tomase nevim za co a ji dat toho Supermana, to by bylo! :)

34
koc
Reagovat

prodejce doplňků stravy pro podporu erekce .. sakrys to je divnej džob .. snad to moc nezoba

35
koc
Reagovat

26 – myslim ze tablety dorazi ale uplne jine :)

36
Adéla
Reagovat

34 – snad to je on, nejsem si jistá. Jako týpek se tam hodí. Žasnu čím vším se lidi můžou živit….

37
Kosmopilíková
Reagovat

Já už skoro chci, aby Věra vypadla, ježí se mi z ní na hlavě vlasy, ta ženská je psychicky narušená a nejspíš si to uvědomuje i štáb a nechce mít kvůli tomu problémy. Není to snad i právně postižitelné, takhle zneužívat psychicky nemocné lidi?
U včerejšího párování jsem z ní měla dojem, že tak vyjela na Tomáše, protože doufala, že si ji vybere někdo jiný a jelikož on to překazil, dostala neovladatelný záchvat vzteku a tyhle záchvaty se budou podle mě opakovat pokaždé, když ji něco vyvede z rovnováhy, což se teď bude dít čím dál častěji a bůhví až kam by to mohlo zajít, možná až k nutnosti zavolat nějakou psychiatrickou první pomoc.

38
Bobby Brown
Reagovat

32 – Ježiši, ti jsou tak sladcí, až jsem si z nich vybral dnešní dávku sacharidů.
Já osobně bych bral za příchozího chlapa buď nějakého šíleného vidláka s ‚tepláková souprava, kule měl by doprava‘, a který by těmhle pozérům trochu zvedal mandle.
Nebo nějakého opravdu drsoně typu Marv z filmu Sin City.

39
Adéla
Reagovat

38 – mluvíš mi z duše. Nějaký exot s igelitkou v teplákách a vytahaném tričku, který neumí jíst příborem by se tam šiknul. Tahle přehlídka dokonalých těl začíná být nudná a nás ošklivých nevyrýsovaných je na světě víc! Ha ha ha

40
Kosmopilíková
Reagovat

38 Jenomže oni asi vybírají jenom pozéry a metrosexuály, a vůbec jim nedochází, že nejvíc zajímaví jsou právě úplně úplně jiní týpci. A zrovna takový frajer – „tepláková souprava, kule mám doprava a s ničím se neseru“, dohromady s Nelinkou to bych si fakt vychutnala. :-)))

41
LadyXL
Reagovat

38,39 – nestačil by vám jeden z těch mazánků ze slovenské MOM? :-) Už nevím který, ale jeden i s mamou vykládali, že se přihlásí do Hotelu P! A že si tam pěkně užije. Byl to pěkný mimoň.
Já pořád nějak čekám,že Vierka najednou vstane a řekne Apríl! Já to na vás hrála :-D. Je totiž tak neskutečná, že to snad ani není pravé… Občas mám chuť tlesknout,kdyby mne slyšela, zda by vůbec reagovala. Škoda, že ji nenechali vytáhnout si lístek s číslem :-D. To by byl dobrý gól. Nevím,zda to hraje, že nevidí,že ji žádný jiný kluk nechce,že je sexuálně nepřitahuje. Možná má detox :-D

42
Adéla
Reagovat

42 – Jsem na vážkách jestli je Viera nemocná nebo hraje za peníze hru štábu a dnes jí končí pracovní proces. Těžko říct. Ale nakonec ani nevíme kdo vyletí. Třeba je to všechno jinak…

43
XMAN
Reagovat

Niky si mohla vybrat Tomáše a vypadla by Věrka. Pak by se Niky zase dala dohromady s Nikem. Prvně do každýho hučí aby nevyřadili Dianu a nakonec ji vyřadí sama aby už s Nikem mohla být hned…..nechápu.

45
MajaK.maja
Reagovat

Pořád sem přemýšlela, proč ta Niki furt něco řeší a po včerejší epizodě sem na to přišla – protože je to hysterka! Ty scény co předváděla se Zuzou, s imunitou, s vyřazováním, už mi začíná být protivná. Nela mě čím dál víc přesvědčuje o tom, jak je skvělá herečka se sklony k dramatu. Zvláště na Lea to válí přímo obdivuhodně, zajímalo by mě, jestli si svoje etudy předem promýšlí nebo je to čistá improvizace. Docela mě baví, jak Tomáš pokaždý Věrce něco vysvětluje jako tříletému dítě, ale čím mě fakt dostal je hláška „Já sem nedobytný“ :-D … no nevim, jestli by mu tohle Jana potvrdila :-) Každopádně jeho strach z chycení pohlavní choroby nebo minimálně nějaké muňky v něm vyburcoval neuvěřitelný kuplířský talent. Holt, policajt se nezapře :-)

46
Bobby Brown
Reagovat

SUNíčko: Trochu mě vadilo to ová, tak jsem se šel kouknout na profily a opravdu to ová tam má, ale… na iPrima je Vagoová, na Jojce Vagóová.
Věřím více Slovákům, že to mají dobře, i když coby Maďarce… ;-)

Jestli máš kontakt na Primu, tak jim řekni, že mají blbě jméno, byť je už vyfičená.

47
Kosmopilíková
Reagovat

Perfektní rekap včerejší epizody na Gorile! :-)))
gorilla.cz/article/11499-hotel-paradise-tet-vyazovn-8211-nkdo-tu-chyst-znsilnn.html

48
Kosmopilíková
Reagovat

A tohle mě taky odrovnalo! :-DDDD

„Ale jak se ukázalo, Vierka není jedna, ale více osob v jednom balení. Nejméně 2v1. Chvíli se projevuje jako naprosto normální sportovní holčina, ale jindy má zvláštní výpadky, kdy si napíchne na vidličku kus omelety a vede s ní vážnou diskusi.“

gorilla.cz/article/11486-hotel-paradise-tden-tet-8211-nkdo-ohval-krocana-a-nkdo-je-pr-lacinou-prostitutkou.html

49
Vicki
Reagovat

Niki už mi leze krkem, přesně, je to hysterka, která řeší pořád všechno dokola.. A hlavně její scénka že jí Zuzana zradila a přitom je jediná, které věří byla taky docela trapná, vzhledem k tomu, jak den předem přesvědčovala Janu, aby si vybrala Romea… Nakonec se rozbrečela když jí slíbili imunitu… Nestíhám..

50
PICOVINA neskutečná!!!
Reagovat

Nechápu-kdo a proč se na tuto neskutečnou Plll…vinu-může dívat!!!Je to pro totální dementy a socky v tomto státě-děs-hrůza a běs!!!!!OSTUDNÉ!!!!Trapné!!!!Totální úpadek,čím nás TV krmí-ještě,že je to pozdě v noci-normální-inteligentní člověk by se na toto nemohl vůbec dívat!!!!

Přidat komentář