Panáček v reality show

Hotel Paradise Dánsko 2014: V pátek na PrimaPlay nestartuje. V pondělí. Představení prvních obyvatel

8. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise


Vážení a milí očekávatelé. Zdá se, že Prima si to s panem ředitelem ohlášeným začátkem rozmyslela. Oficiální stránky pořadu, v tuto chvíli (5.6.20.hod) hlásí začátek až v pondělí 9.6. v 19.00. Jednotlivé epizody sledujte na www.hotelparadise.cz nebo na PrimaPlay

5.6.2014. FTV Prima se v oblasti prezentace aktuálnějších RS nakonec přece jen pochlapila a v pátek 6.6. v 19.00 skutečně odstartuje (pouze) internetové vysílání Dánské 10. Série Paradise Hotel. Ještě včera večer tomu ale moc nenasvědčovalo, promo absolutně nulové a i jakékoliv bližší informace nikde veřejně dostupné. Nicméně včera není dnes a tudíž vážení nadržení – pojďte se seznámit:

V rámci jakési primácké zkoušky do budoucnosti, zda si RS uváděná jen na internetu dokáže najít dost fanoušků, se od pátku dočkáme možnosti sledovat dánskou verzi i zde známého Hotelu Paradis. V Dánsku je tahle RS oblíbená a od roku 2005 jde již o její 10.sezonu. Na TV3 se vysílala od 27.1.2014, takže se k našim očím dostane po dlouhé době celkem nezaprášená Reality a to jsme v té letošní bídě moc rádi. Prý k ní navíc přísluší označení skandální. No, uvidíme. Zatím má Prima máslo na hlavě pro mě zcela nepochopitelným upoutávkovým tichem.
aktualizace 6.6.2014: A aby toho nebylo málo, tak nastalo i šíbování s termínem avizovaného začátku. Prima si zřejmě řekla, že když je o projektu ticho po pěšině, tak si vlastně nikdo ani nevšimne. Důsledky na vážnost veřejně vyslovených slov ředitele TV asi nikoho nezajímají. konec aktualizace
Nevím co si pánové a dámy z jejího vedení představují, ale obávám se, že mnoho potenciálních diváků není každodeními prohrabávači stránek PrimaPlay, aby na pořad vůbec narazili. Na fcb profilu Prima Play je poslední post z 20.3. Taktéž do dnešního dne zcela nedotknuté původní stránky pořadu Hotel Paradis, spolu s naprosto nepřehledným mixem upotávek k pořadům, bulváru a prapodivných lifstylových tipů k ničemu na hlavní stránce Primy i na jejím fcb budou mít nejspíš na svědomí velmi mizernou sledovanost. Alespoň v počátku. Ale dost už mrzení, vzhůru do bezvědomí.

Slunce, nekonečné párty, trochu lhaní, trochu pomlouvání, malé než velké množství sexu, větší, než malé množství alkoholu… zkrátka HP je zpět! Tentokrát v severské verzi a se spoustou, ale opravdu spoustou tetování. Abyste se nemuseli probírat docela nudnými dotazníkovými odpověďmi, udělala to kolegyně Bazinga za vás a zde krátký výcuc.

Soutěžící

Michael Houlberg Petersen


Loajální, náruživý, přemýšlivý
26 let, Frederiksberg, nezaměstnaný

Je vám 26 let a jste nezaměstnaný? Podle Michaela to znamená, že jste „napůl dospělák“. Má také tetování. A to několik. Některá z nich jsou pro něj nedůležitá, zbývající 3 ovšem slouží jako připomínky zahraničí, kde si je nechal udělat. Mou představivost nejvíce zaujala kérka „mañana“, kterou si nechal vytetovat na zadek. “hoy por dinero, mañana de forma gratuita” ??? /přeloženo pomocí strejdopřekladače/. Vím, nekorektní, ale mě fakt nenapadá jiný důvod, proč by si někdo něco takového tetoval na půlky. Napadá někoho něco?

Simon Elley Roebel


Okouzlující, přitažlivý a skvělý
19 let, Aabenraa, tesař/student

19 letý student Simon, jehož hlavním poznávacím znamením je, krom vytetované medvědí tlapy (kterou nosí nad srdcem) i neuvěřitelně symetrický obličej. Koho rajcuje, když osami souměrnosti jsou rovnoběžky se stranami procházející průsečíkem úhlopříček, bude nadšen. Do dotazníku uvedl celou adresu trvalého bydliště a to i s PSČ. Jako červená nit se rozhovorem vine přání jak z učebnice osobního rozvoje, kapitola „Štěstí“. Ukázat, že jsem sám sebou. Podle četnosti vyřčení to vypadá, jako by s tím měl největší problém. Ale ještě má jiný problém – mezi horními zuby má patrnou, ovšem symetrickou mezírku…

Kasper Birch


Veselý, spontánní, okouzlující
22 let, Gentofle, barman
(starší bratr Peter vyhrál v sezoně 6)
Kasper, který má 22 let a je barman, nemá vytetovanou medvědí tlapu. Na své vlastní medvědí tlapě má tetování skládající se ze sluníčka, andělíčků, ručiček, kašpárka a prý i lebky. Tak nevím, je tu nějaký symbololog, že by nám to vysvětlil? Týpek je nejvíc pyšný na svou okouzlující osobnost. Já myslím, že by měl být spíš pyšný na ty tlapy.

Patrik Jensen


Okouzlující, milý a skvělý
25 let, Ishøj, nezaměstnaný (pracuje u ochranky)

25 letý nezaměstnaný Patrik, (podle výše uvedeného algoritmu “skoro napůl dospělák”) si velmi zakládá na svém těle a prozradil na sebe, že má rád humor. Aby své tvrzení dokázal, některé z odpovědí v dotazníku doplnil o mezinárodně univerzální “haha”. Příklad: Otázka: “Jak bys chtěl, aby si tě lidé po skončení pořadu pamatovali?” Odpověď: “Hezký, roztomilý a legrační. Haha“. Ovšem pozor, tenhle zřejmě nemá tetování! Z obrázků, které doplňují dotazník to vypadá, že ho možná měl a nechal si ho odstranit anebo, že ho neměl, ale vypadá to, že si ho nechal odstranit. Haha.

Nadia Mayland Stenberg


Vstřícná, zábavná a totálně k sežrání
19 let, Glostrup, přerušené studium, pracuje jako pomocnice v domácnosti

Z dotazníku nejupovídanější se jeví Nadja. Tato 19 letá náhradnice ve veřejném systému v poskytování domácí péče, sebe sama popisuje jako „totálně k sežrání“. Z 6 tetování, která pro ni nemají žádný význam, se nejvíce těším na symbol ženství. Klid, neočekávám tetování adorující známý obraz F.R.Čecha, spíš keltskou mystiku. Dále si bezvýznamně nechala vytetovat mašličku, diamant, slovo láska, znamení zvěrokruhu (jen to své, ne celý zodiac) a pak dlouhou anglickou větu, o tom, že když se chce, všechno jde.

Amanda Palm Nielsen


Optimistka, impulsivní, atraktivní
18 let, Kjellerup, suplentka ve škole, víkendová hosteska

Impulsivní Amanda do dotazníku uvedla, že je jí 18, s dodatkem, že brzy 19 a že bydlí u maminky, s dodatkem, že si hledá něco nového. Tetování nechybí, nicméně odpověď na to, jestli je pro ni důležité, ano. Jako důvod účasti v téhle soutěži uvedla, že potřebuje zažít něco nového, což mi v souvislosti s tím, že brzy bude mít narozeniny a čeká ji stěhování od maminky, nějak neštymuje. Nejvíce se jí líbí její vlastní silná osobnost. Predikuji, že bude nejčastěji brečet a říkat o sobě dánsky, že je „ko“.

Nikita Isabella Silberg


Spontánní, otevřená, zlobivá
21 let, z ostrova Bornholm, Roskilde, Prodavačka, barmanka a promotérka

Nikita má 21 let, 3 zaměstnání a žádné tetování. Sama sebe popisuje jako zlobivou holku a od HP 2014 očekává navázání dobrých vztahů. Vzhledem k tomu, že podle svých slov, moc nepozná, když jí někdo lže…no, necháme se překvapit. Třeba to v Dánsku jde. Vzhledově mi připomíná bloncku ze skupiny ABBA.

Pernille Johansen


Sladká, vtipná, citlivá
19 let, Hvidovre, přerušené studium (kadeřnice), nezaměstnaná

Pernille, která už ve svých 19 letech často vypadá o desítku starší, je momentálně na studijní dovolené. Je nevěřící a proto má na zádech vytetovaná andělská křídla. Jejím vzorem je Angelina Jolie a to z toho důvodu, že je krásná. Největší úskalí hry bude pro Pernile lhaní, protože to vůbec neumí. Očekává, že se dostane až do finále. Ano, tohle všechno opravdu řekla.

Laura Elley Roebel


Diva, večírky, stále šťastná
19 let, Aabenraa, studentka

Laura sama sebe popisuje jako divu a královnu večírků. Také ona uvedla plnou adresu a i její mantrou je slovní spojení “jsem sama sebou”. Docela by se mi zamlouvalo,kdyby se nakonec zjistilo, že jsou se Simonem sourozenci. Samozřejmě až po strávených romantických chvilkách ve formě nevázaného, chráněného sexu.

Moderátoři

Rikke Göransson


28 let, Hvidore
S Rikke rozhovor Prima nedává, tak si musíme pomoci strojovými překlady. Jaké je její povolání zatím vlastně nevíme, zato víme, že v roce 2007zřejmě záhadně vystrnadila svou předchůdkyni a od té doby má tuhle reality show v Dánsku propachtovanou. Zřejmě je šikovná. V Hotelu Paradise se dokonce sama předvedla jako soutěžící. Bylo to v třetí sérii a zdržela se celé 3 dny. Stejný rok si ale sebevědomí napravila výhrou v Expedici Robinson a rok na to už HP moderovala, takže cajk.

Paradise After Dark uvádí Kristian Luc

Hotel


Dánové se zásadně rekreují v Mexiku a proto tam od samého počátku samozřejmě musí probíhat i tahle rekreačně návodní Reality show. Nebo, že tam Dánové zásadně nejezdí? To si přeberte. V každém případě má produkce odvahu a pro natáčení využila nájemní vilu Casa Sol De Occidente na západním pobřeží Costa Careyes. Vilka je z roku 1996 a stavěl ji architekt Manuel Mestre. Přes úžinu má ještě o chloupek honosnější sestřičku Casa sol de Oriente.
Víc si hnízdečko můžete prohlédnout na tomto odkazu

Jak vypadá zázemí výrobního štábu dánské TV3 víme


Jak vypadá zázemí primáků nikoliv. Nicméně konečně funguje i speciální stránka pořadu, kterou však asi jen tak nenajdete. Vtip je totiž v tom, že Dánská verze má jiný slovosled v názvu a jak ty dámy a páni na primě byli asi zjančení z té pro většinu nesrozumitelné řeči, tak to holt raději mázli stejně. Ofiko stránku najdete ZDE

S tím jazykem bude asi kapánek mrzení i nadále, ale možná se leckdy nad titulky pěkně nasmějem.
Co víc si můžem přát? Aby Primě internetové vysílání nepadalo a aby administrátoři ofika stíhali. Hlavně však aby nás to bavilo.

Ústřední píseň a trailer

Tak co na to říkáte? Jak se vám líbí soutěžící? A má tahle utajená RS šanci zaujmout?

Zdroj obrázků: TV3, Viktor Sloth, Marlene Juhl Skovgåard, Daniel Ishøj(www.danielishoj.dk),FTV prima, a další.

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 44
1
RAINMAN
Reagovat

Docela oškliví – jak kluci, tak holky!

2
Prochor
Reagovat

No jo, Nikol tam není :-) Ale jsem zvědavý na rozdíl oproti paskvilu Šárky Šedivé.

3
okkvp
Reagovat

Já jsem to Bazince neprozradila, ale Simon a Laura jsou dokonce dvojčata :-)

4
Hooper
Reagovat

Ad Nikita – Roskilde není na Bornholmu.

Ale těším se, budu koukat.

5
okkvp
Reagovat

@Hooper: pardon, už opraveno, spletly se mi v jedno dvě informace – z Bornholmu pochází. viz video medailonku

6
Hooper
Reagovat

5 – jasný, stane se

Jinak z toho Michaela mám pocit, že nebude na holky. Tetování na zadku, líbí se mu své vlasy, je citlivý hoch a má velmi dobrého přítele. Uvidíme, no.

Škoda, že zatím nevidno, jak často budou nahrávat nový díl.

7
Hooper
Reagovat

Na oficiálu zveřejněno, že první díl bude v pondělí, nikoliv zítra. Čas platí, krátký trailer na první díl, možná lehce spoileroidní, tam je také.

8
Bazinga
Reagovat

@okkvp: LOL, tak tohle mi uniklo :-)

@Hooper: už to trochu začíná připomínat geocaching…

9
uKaStany
Reagovat

@Hooper: Tam mají každé dvě hodiny něco jiného. Původně tam byla neděle

10
Elko
Reagovat

Super a mám otázku. Predpokladám, že to bude dostupné len pre české IP, nemáte náhodou link na dobré stránky, cez ktoré sa dá zmeniť slovenská IP na českú :-)

11
okkvp
Reagovat

@uKaStany: úplně původně tam byl dokonce snad ten pátek nebo nic, už nevím, scan jsem si neudělala. Staff evidentně tvoří za pochodu, nestíhá a zřejmě to zas bude nějaká parta brigádníků

Videa tentokrát už vůbec žádná, fotky u účastníků už vyměnili taky 3x, nicméně >Otogalerii mají furt :-))) S takovou aby se pan řéditel futroval antidepresivy od rána do večera

12
okkvp
Reagovat

@okkvp: no a luxus je též to zmatení adres – ta na kterou v tom článku odkazují vede na původní HP CZ, který je stále ještě zamrzlý v roce 2012.
Jestli on to tam neřídí nějaký Dán a brigádníci si jej nepřekládají googlem ;-)

13
fx
Reagovat

10: Zkus plugin z hola.org… Pro každou stránku můžeš mít uloženou zemi „v jaké se nacházíš“ :-)

14
Hooper
Reagovat

Tak snad to nějak přes víkend dají do pořádku.

15
Hooper
Reagovat

Ad moderátorka – původní přestala moderovat kvůli těhotenství a Göranssonová se evidentně ujala.
Vypadá to, že aspoň fotkami ožívá FB skupina HP: https://www.facebook.com/hotelparadise.cz

16
okkvp
Reagovat

@Hooper: Smysl pro smysl pro humor nic?
Jo, ten profil ožil, ovšem žánrová fota ze zdroje „google – obrázky na téma krásná dovolená“ mají s blížícím se uvedením HPD2014 společného asi jako fotka guláše z e-kuchařky k pořadu Božské dorty od Markéty

17
kapi
Reagovat

Zrovna na takove hloupe skriptovane RS , ktera byla top propadakem kteresi sezony chteji testovat uspesnost budoucich RS pres net?? omg… nemam slov. skoda

18
fx
Reagovat

17: Mohli zkusit třeba amerického Big Brothera s titulky, to by mohlo být zajímavější :-)

19
Melek
Reagovat

Tak to se těším :D snad to opravdu rozjedou

20
Radek aka SUNicko
Reagovat

Včera TV Prima rozeslala tiskovou zprávu, oficiální web http://www.hotelparadise.cz

21
uKaStany
Reagovat

@Radek aka SUNicko: Vítězkou se stala Nela :-)))

22
okkvp
Reagovat

Na hl stránce prima konečně promo upoutávka, na love větší

23
Milan
Reagovat

nebo mohly dát zpíš maďarské vyvolené nákou sérii Való Világ :D tedka unich bude startovat 7. řada :-)

24
okkvp
Reagovat

oficiálně inzerovaná adresa konečně směřuje na správné místo (sama na sebe)

25
pan-klobouk
Reagovat

docela jsem na to zvedav…

mimochodem jsem dnes videl nikol trojanovou v jedny nejmenovany technologicky firme v chodovskym the parku :)

vypadala sice civilne, ale upoutala na prvni pohled…

26
pan-klobouk
Reagovat

* pracovala tam jako recepcni

27
Bobby Brown
Reagovat

@pan-klobouk: už jsem se lekl, že jako vedoucí nějakého technologického oddělení

28
Bazinga
Reagovat

Tak já už mám svoje favority i favoritky :-D

29
Melek
Reagovat

Miluju začátky RS :D Laura se Simonem jsou nenápadní jak slon za stromem a znuděné Amandy mi bylo chvílemi snad i líto. A to usmiřování na konci bylo jako z pera R. Pilcher :D

30
Bazinga
Reagovat

@Melek:
:-D, dvojčata jsou fakt super, pro mě nejvíc ale „Sladká, vtipná, citlivá, nezaměstnaná Pernille“, která neumí do 7 napočítat a navíc je časově tak vytížená, že jí nezbývá ani vteřinka na přemýšlení :-D. Miluju Nadju! :-D :-D Její etuda na téma „MÁM FAKT VELKÉ TAJEMSTVÍ“ mě totálně rozesmála.

31
Mark
Reagovat

Po prvním shlédnutém dílu mám z toho opravdu dobrý pocit ..zatím :)) Už od prvního dílu mě to začalo bavit :)) Určitě budu koukat dál:))

32
Mark
Reagovat

Velké tajemství které hned prozradila aniz by se nějak víc poznali ale ona ji strašně moc věří..:D Hlavně to nikomu neříkat :D

33
Prochor
Reagovat

Sólista na rozdíl od HP na Punta Cana bydlí ve věži skoro jako vězeň. Takže další motivace se snažit. Jinak pěkná žalobnická scéna byla “ prosím….ona mi ho krade“!!!.

34
Michal
Reagovat

No, po 1. dílu to nevypadá vůbec špatně.., jen se obávám, že se to valné sledovanosti na webu těšit nebude…

35
Mark
Reagovat

asi nebude..přece jen u VyVolených jeli online kamery na prima play ..proto tam lidi chodili..a proto to bylo tak uspesne…

36
james73
Reagovat

Mark: Tak hotel paradise byl taky úspěšný na webu, i když samozřejmě ne tolik.

37
Hooper
Reagovat

Teď si to pouštím, tak mi snad bude dovoleno psát průběžně poznámky/dojmy. Zrovna jsem u párování, kdy si o Simona skoro holky (kromě Laury, samozřejmě) tahají sirky. Žádná ho nechce…

38
Hooper
Reagovat

Laura mi připomíná v obličeji belgickou tenistku Clijstersovou, takhle by vypadala, kdyby v jejím věku měla dlouhé vlasy.

39
Hooper
Reagovat

@Bazinga: Pernilla počítající do sedmi na prstech je zatím nejlepší moment prvního dílu.

40
Bazinga
Reagovat

@Hooper: :-), já ji prostě zbožňuju! :-)

rekap přidán, kolegyně ještě přidá fotky, komentovat se může už i tam :-)

41
upc ž
Reagovat

Původně u nás panovala skepse, ale po prvním dílu – budeme koukat dál. Kam se HP z ČR hrabe.
Jen mě celkem zaráží, že nebýt Panáčka, ani nevím, že HP na Primě je. Tv teda nemáme, ale snad existují nějaká média, kde by mohly být reklamy na netu. A nic.

42
liba
Reagovat

Nevite nekdo adresu stranek,kde by se dalo sledovat po setmeni,jak to na konci rikaji,dekuji

43
okkvp
Reagovat

@liba: víme, ale musíš odpřísáhnout, že umíš dánsky. (jinak je ti to totž na prd) A ještě potřebuješ software na ošálení detekce lokace IP

44
tate matson
Reagovat

this „show“ needs help………..(10.30….

Přidat komentář