Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Laura a její chlapci

3. Listopad 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Průběh finálového týdne byl pro favority zatím téměř fatální. Hned první den se kolegové rozhodli pro vyhození Laury a ta ve snaze umést cestičku svému aktuálnímu partnerovi, vzala sebou do propadliště svého rajského ex-. K úspěchu to ale stejně nevedlo. O co se v hotelu zasloužili Laura, Kasper a Malte?

Laura – rekordmanka 10. Série

Kdo by to byl do toho Čumáčka na začátku řekl, že se do dění a statistik Hotelu Paradise zapíše tak významně. A přitom tahle dívenka, která se ve zpovědce tak ráda stylizovala do role nezletilé maminčiny holčičky a mino ni, jsem ji většinu času vídali propletenou a přisátou na pána svého srdce, sehrála jednu z velkých rolí v téhle sérii. Jen to nebylo na první pohled tak vidět.

V hotelu prožila 69 dnů a v délce pobytu strčila všechny ostatní do kapsy. Nevydržela sice až do finále jako několik jejích předchůdců, ale dřívější série (1-8) byli o kus kratší. Nicméně je s jednou kolegyní z minulé série spoludržitelkou historického rekordu v počtu dnů prožitých v hotelu.

Rekordmankou série je i v dalších neoficiálních kategoriích. Stihla jak dvě velké „lásky“, tak zvládla i nejvíc sexuálních partnerů, byť v tom druhém je to mezi dívkami jen o velbloudí chlup (Kimii) a s Christianem je to čestná plichta. Její králíčkování s kapříkem bylo v hotelu také první a dost dlouho i jediné.

Možná je též rekordmankou v počtu přímo odpravených spoluhráčů, ale k tomu jsem si statistiku nevedla a dohledávat se mi to už vážně nechce. Konkurenci v tomhle měla dost vydatnou jak v Nadie, tak ale i v Benjaminovi a Nathali. Vidět Lauru jen jako holčinu, která se hrou jen prolíbala a místo mozku rozhodovaly její hormony, by byla mýlka. Připomeňme si to.

Kapitola první – čumáček a králíček
Laura od první chvíle dala najevo, že bude pilná. Kapříka sbalila už první den.

To, že je Čumáček i pěkně mazaná a tvrdá hráčka se ukázalo také záhy. Při prvním párování bez zaváhání definitivně odstřelila svého bratra dvojče. Pro mnoho diváků šokující rozhodnutí, bylo z hlediska taktiky velmi prozíravé. Simon se ve hře od prvního okamžiku projevoval jako jeliman, jediné, co statečně lámal, byli panáci a nikdo o něj nestál. Nadia s ním sehrála svou první bravurní komedii „to víš, že mi můžeš věřit“ a za normálních okolností by hoch vyšuměl jak pára nad hrncem. Jen díky režijnímu záměru pro tuhle sérii, dostal druhou šanci a rozhodnutí připadlo Lauře. Jenže o Lauru v té chvíli moc stál i Kasper.

Osobně si myslím, že se v ten moment potil nejen Kasper, ale i štáb, a jsem přesvědčená, že tohle rozhodnutí zásadně ovlivnilo celý děj. Pro nás byl Kasper jen srandovním frajírkem, ale v Dánsku byl díky svému příjmení největším reklamním tahákem série avizovaným dlouho dopředu. Představte si, co by se asi dělo, kdyby to bylo tehdy dopadlo opačně. „Ovace“, které Laura od dánských diváků slízla (a že jich bylo) byly z velké části z trochu jiného důvodu než u nás. Laura tam dostala nálepku vypočítavé mrchy, protože se lípla na protekčního brášku velkého Vlka –populárního vítěze divácky zdaleka nejceněnější série. Laura dobře věděla, že za opačné rozhodnutí, by jí taky nikdo nepoděkoval a ještě by si tím zadělala na mnohem větší problémy i ve hře. Navíc jí samozřejmě Králíčkův zájem dělal dobře a zřejmě se do něj opravdu dost zakoukala a osmý den spolu poprvé na ostro ozkoušeli pérování postele.

Jenže králíček byl stejně jako jeho obdivovaný bráška dost čilej a čumáčkování na plný úvazek jen s Laurou jej poměrně brzo přestávalo bavit. Láska nebeská začala jasně směřovat ke svému konci, jenže pak přišel tajný úkol s únosem a Kapřík v 27. epizodě mazal dom. Ještě před tím než všem zamával, ale stačil „prohlédnout“ a uvědomit si, jak toho čumáčka vlastně miluje a při rozloučení hrdinně trpěl, čímž nám způsobil dalších několik záchvatů smíchu.

Kapitola dvě – nějakej potřebnej králíček se vždycky najde
Laura po Kasperově odchodu musela vyřešit problém odkrytých zad. Napřed nenápadně picla kámošku do zad a vyprovodila z hotelu Henrika (28) a pak šikovně využila toho, co jí příroda nadělila do vínku a začala se poohlížet jinde. Dalo se čekat, že o hezkou holku s nepřehlédnutelnou zálibou v ovíjení, kterou většina díky kapříkově vytahování považovala jen za ovlivnitelnou naivku, bude zájem. A tak se na scéně objevil Malte.

V téhle situaci je zajímavé, že jednu dobu to vypadalo, že Laura pásne po někom úplně jiném – po Christianovi, ale ten k ní měl vztah přece jen spíše bratrský, a tak Malte, hrající s kámoškou Simone a hlavně s její kámoškou Nadií, neměl žádný problém si vybudovat zálohu pro chvíle, kdy by ji mohl potřebovat.

Kapitola tři – láska nebo taktika?
Připomeňme si, že Lauřino počáteční víření kolem Malteho dost nerada viděla Nadia, protože si jej od jeho vstupu (25) snaživě namotávala nejdříve ona a také připomeňme, že Malte se zpočátku sice ochotně Čumáčkem nechal ovíjet, ale byla v tom hlavně její aktivita.

Situace se změnila v den, kdy začalo být jasné, že Amanda po rande se Sanderem Nadie se Simonou zavaří (31). To vzal aktivitu do svých rukou Malte a líbačku na schodišti „líbáš tak skvěle ,ještě, ještě“ si určitě pamatujete.
Na intenzitě přidal v dílu, kdy Lauru rozrušily balonky a zjevování klauna. Na větu „Laura je teď trochu na nervy, potřebuje utěšit“ si asi také vzpomenete. Jaká shoda náhod – ten den (35) dopoledne hotelu zamávala Nadia a vzhledem k Amandině komplotu s Dannym to vypadalo, že by mohl být Malte na řadě.

Poté, co se vrátil Henrik a Lauřiny plány navíc rozkopal nezvaný noční host Thomas, se musela zas chvilku namáhat ona. A tak došlo na původně odmítanou akci Sex i poolen

Kapitola čtyři – láska nebo válka?
Laura měla kliku, že ten sex zvládla ještě než se navrátilka Nadia stihla rozkoukat. Té se to ale nakonec vlastně hodilo. Slaďour si u Čumáčka kompenzoval nenaplněné touhy, ale za drátky tahala Nadia.

Laura mezitím zvládla elegantně vyšachovat další těžkou konkurenci v podobě Amandy (pamatujete, že šla vlastně mimo pravidla) a zaujmout důležitou roli v Henrikově plánu na pomstu. I ji přece Nadia s Maltem naprdli tím, jak se do ní opřeli na Pandoře. Hned o den později (48) jim ukázala zač je toho loket a místo Henrika letěl domů naivní důvěřivec Thomas.
V hotelu tím vypukla nenápadná a velmi zvláštní válka. Laura bojovala o svého Slaďoura a proti Nadie, Slaďour s Naděnkou zatím dělali všechno proto, aby vykopli Lauru. Hráli to ovšem tak, aby Laura neměla tušení a Maltíček tudíž s požehnáním své rajské“ sestřičky“ pilně čumáčkoval.

Jenže Laura jako naivka jen vypadá a všimla si. Když se do toho nachomýtl pokreslenec „moje nadobíčko musí vidět každá“, tak holt neodolala. Nadii pak vzápětí naštěstí vykopl Benjamin a zas to začalo vypadat na happyend, jenže vykopnutý počmáranec měl potřebu se mstít.

Kapitola pět – láska nebo taktika podruhé
Malte zahrál etudu zrazeného milence dokonale. Akorát mu to vydrželo podezřele krátkou dobu, necelých 24 hodin. Podezřelá je na tom skutečnost, že situace ve hře mu byla opět podezřele nenakloněna. V hotelu bylo zrovna výrazně přemužíno (o 2) a on by bez Laury velmi snadno mohl vyjít plonkovej.

A brzo za to byla i sladká odměna v podobě Lauřina hlasu při výběru pravého muže hotelu. Však se také hned revanšoval umělohmotnou romantikou a třicetisekundovým muším sexem.

Laura ale nelitovala, i když Henrik, pro všechny největší terč, fasoval kufry. To, co se zdálo jako podtržení vlastních nohou, byla vlastně skvělá akce, jak se zbavit další přítěže ve hře. Malte byl ostatním mnohem méně trnem v oku a jeho plusem byla i dlouhotrvající vzájemná podpora s Martinem a Sandy. Tři bojující skupiny redukovány opět jen na dvě.

Kapitola šest – zombie se vracejí
Tentokrát do hry zasáhl štáb a spokojené Lauře v 65. dílu nadělil řádně peprný dáreček. Morten už o mnoho víc škody nadělat nemohl, ale Kasper byl pořádnou ranou do vazu nejen Lauře. Problém měl ale i samotný Kapřík. Laura byla jediná holka, kterou v hotelu znal, a tudíž by k ní s velkou pravděpodobností jako k spřízněné duši a perspektivě upínal i kdyby před tím mezi nimi nic nebylo. Kapřík si navíc dělal obrovské naděje, že teď konečně s Laurou jako výtahem dojde až do finále a rehabilituje se tak i v očích svého slavného bratříčka. Jak víme, čumáček mu ale zatnul tipec a chudák kapřík měl celkem hoňku, aby na ni uhrál alespoň něco použitelného. To se mu sice podařilo, ale vzápětí si to zas po kapříkovsku pěkně podělal.

Konečné účtování

Případ první – Kasper

Lauřinu míru naivity už přecenili větší kalibry, natož namyšlený a vlastně pěkně pitomý králíček. Druhý tajný úkol podělal stejně jako misi s únosy a štáb mu také nepomohl. Rikke totiž prozradila v jakém pořadí se předávaly pozvánky a Laura tudíž věděla, že se na ni rajcemkvajcem.

A tak se sice poroučela tři dny před finále, ale slavně se s ní odporoučel i Kasper. Laura při svém výběru sice trochu ochudila hru, ale pomohla úplně všem a projevila i náznak zpochybňovaných citů k Maltemu. Vyrovnala si účet jen s Kaprem. O jeho zástojích v mezidobí v Dánsku sice nevěděla, ale sklon k zanášení Kapr projevil už při první misi a spočítat si, že v opačné situaci by dopadla úplně stejně bylo snadné.

Ke Kasprově konci patří zmínka i o tom, že na Lauru hrál od prvního momentu svého návratu pěknou habaďůru. On totiž to zásadní, co Laura v hotelu provádí, věděl předem. Od několika vypadlíků, s kterými se před svým návratem doma sešel, jak se sám tisku přiznal a přiznal to vlastně už tehdy při natáčení AFD, tedy v reálném čase. Proč to přiznával poprvé se dá pochopit, asi doufal, že se Laura chytí za hlavu, bude zatloukat, půjde mu na ruku a on tím kromě výtahu zároveň proti ní získá dostatek munice k případné pomstě. Místo toho na něj však spadl metrák pohany podruhé a ještě veřejně. Proč to s radostí napráskal bulváru i v době, když už dávno věděl, jak to celé dopadlo, fakt nechápu, zvlášť když se ten trouba zároveň nedokázal nepochlubit tím, že si sehnal náhradu už cestou z Mexika. Zaznělo také něco, co silně zavání tou protekčností. O návrat totiž prý štáb sám žádal.

Jak dokládá anketa oblíbenosti párů finálové osmičky, finále Kaprovi moc lidí nepřálo, nicméně to že vypadl tak brzo ve finálovém týdnu, většina považovala za mínus. V délce pobytu ve hře, Kasper svou druhou misí o den přestihl Dannyho, a je tak za Christianem na 9. místě.

Po románku se švédkou, se doma začal intenzivněji kamarádit s Malene, s kterou dorazil i na závěrečný finálový večírek, ovšem záhy ji vyměnil za tmavovlásku Caroline. Zda je s ní i nyní nevím, ale vím, že na Lauru dštil oheň a síru při každé příležitosti ještě dlouho po finálovém večírku v Kodani. A taky tuším, že teď je v sedmém nebi, neboť díky bráškovi a jejich baru je stále ještě každý týden na obrazovkách webové tv. Budiž jemu i Dánům přáno.

Případ druhý – Malte

Malte tajnou párty sice zdárně přežil a dostal i možnost se Kapříkovi vychechtat do zcepenělého ksichtíku, do finále se ale taky nedostal. I on se o to z valné části zasloužil sám. Sice se správně dopočítal k tomu, že Martin ani Balslev dvě růže neměli, ale prokoučoval si to při předávce. Sázka na Nathali byla po všem předchozím velkým riskem. Je pravda, že proniknout do způsobu fungování Nathalina mozečku je úkol hodný kandidátské práce, ale měl tušit, že kromě nejisté Nathali je možná nejistější Mille, kterou nějaká taktika, podpora party či partnera nikdy netrápila a že jestli si někdo z těch dvou nepropočítá, zda je pro finále výhodnější partner, tak je to právě jen milá eskymačka. No, tak to viděl na vlastní oči a zbylo mu akorát se hořce smát. Spolu s ním se stejně hořce smála většina z cca 100 tis dánských diváků, protože tím se začala zhmotňovat černá můra, že finále bude naprostá bramboračka.

Malte v hotelu uhrál 48 dnů a v délce pobytu je čtvrtý, na rozdíl od Nadi a Henrika, kteří jej předstihli, on to zvládnul na jeden zápřah. Slaďour nám tady většinou nikomu k srdci nepřirostl, naopak jsme z něj měli mnohokrát moc velkou srandu a mnohokrát jsme mu škodolibě přáli sebemenší problém. Doma na tom byl lépe. Nebyl sice všeobecně oblíbený, ale u mladých holek bral dost bodů za libovost a dost velkou přízeň si získal jako Lauřin věrný milovník. Je zajímavé, že zhruba ve 2/3 HP si tisku postěžoval, že je nespokojen s tím, jak nesympaticky jej štáb divákům vykresluje. Na konci už byl ovšem naopak velmi spokojen. V té době už měl spoustu sledujících na sociálních sítích, které pobral poté, co se s Naděnkou pochlubili svým vztahem a zároveň byla aférka s dohady, kdo komu kdy lhal, už zase zapomenuta. Já jsem ale stará smesvině a tak vám ji připomenu, protože na tuto chvíli jsem si nechala jednu zajímavou informaci.
Nadia s Maltem se totiž na dotaz, jak to bylo doopravdy s love story Malte + Laura, s úšklebkem vyjádřili, že to žádná láska nebyla, že šlo čistě jen o taktiku a tudíž vůči Lauře z jejich strany ani sebemenší výčitky.

Malteho hráčské kvality uznale oceňovali i ti, jimž byli sympatičtější jeho protihráči. Patřím k takovým také, finále si z té poslední osmičky zasloužil spolu s Laurou nejvíc.
Malte si v Dánsku po návratu pobyt v Mexiku velmi pochvaloval. Pravil, že to byla nejlepší dovolená, jakou kdy zažil. V létě si na americké pevnině užil zřejmě i s Naďou další, a jak jsem psala nedávno, na jejich lásce prý není jediný mráček.

Případ třetí – Laura

Laurou jsem začala a také u ní skončím. Nadia s Maltem se sice snažili, aby to vypadalo, že chudákem proradně využitým předstíráním citů byl vlastně Malte a při rychlosti vysílání HP se jim to také dost dařilo. Tady bylo mnohem víc času se zúčastněným podívat na zoubek, proto vlastně vznikla tahle litanie, a dovolím si na základě toho konstatovat, že taktika v tom byla v obou případech z obou stran minimálně rovnoměrně. Lauře se hodil stálý silný partner stejně, jako se Kasperovi hodila věrná husička. A stejné to bylo i s Maltem. Poslední události, ale nahrávají doměnce, že na konci v tom u Laury bylo o něco víc, a že tedy Malte s Naďou opět jen poněkud lakovali.

Laura se jen nevezla, stačí si všimnout, že si mezi čumáčkováním na konto odkráglovaných zapsala nejvýznamnější hráče téhle série. Můj fanoušek byla jen co se týká snadného terče, proti shazovačům ji ale budu bránit. Ona je také otázka, jak je to s tím jejím protivným diblíkovstvím v reálném životě, její projev před kamerami mimo Hotel je totiž diametrálně odlišný.

Po návratu domů a odvržení Slaďourem, se šířily zvěsti, že snad čumáčkuje s Christianem, ale netrvalo to dlouho a nikdy se to snad nepotvrdilo. V srpnu se však postarala o šokantní supersenzaci. Vyšlo najevo, že si nabrnkla jistého Botoxkrále, v médiích profláklého majitele významné kosmetické kliniky. Pána tak zhruba ve věku jejích rodičů a několikrát rozvedeného. Smršť, která následovala, si asi dovedete představit. Promazávalo se dokonce i v bulváru. No a od té doby se toho o ní moc nového neví, médiím se snaží vyhýbat. Údajně je to láska jako trám, přestěhovala se do Kodaně a obě rodiny tomu přejí. Já to okomentuji jen slovy – každý je svého štěstí strůjcem, a proč ne, třeba je to pro ni fakt ten pravej.

Statečná trojka nám z očí ještě nesejde. Na poslední jednání téhle propletené love story se těšte v úterý.

Zdroj obrázků: TV3 a TV3/PrimaPlay

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Carol
Reagovat

Moc děkuju za všechny články, co jsi napsala, fakt mě bavily a vždycky jsem se na ně těšila :-) Jinak mě třeba Malte byl celkem sympatický a není to tím, že by se mi tenhle klučík líbil, už nejsem v pubertálním věku :-D Laura mě naopak překvapila tím, že má nějakého staršího muže, ta mi naopak přišla, že je na takový mladíčky :-) Ale proč ne, asi to chtělo změnu :-)

2
Carol
Reagovat

Ještě jsem chtěla napsat, tvůj článek mi to připomněl, jak to, že nechali bez povšimnutí to, že Laura si vlastně nemohla stoupnout za Thomase a přesto si tam stoupla? Tak mohli zabránit vypadnutí Amandy. A jak na to reagovali fanoušci, blogeři atd.?

3
okkvp
Reagovat

@Carol: já to chytla necelý dvě hodiny potom, co ten šokink propukl a tedy čubrněla jsem nemálo :-)) Kromě frajera, divně vypadaly i okolnosti seznámení. (doprovázela maminku).
Na druhou stranu jsem si botoxíka dohledala v několika pořadech TV a nutno uznat, že je sice lehce žoviální – nejspíš z titulu právě té profláknutosti (různé RS i jiné pořady o různých showhvězdách si u něj na klinice podávají dveře), ale ke klientům je snaživej a příjemnej. Lauru Hotelovou (diblinku) bych na něj netipovala, ale Lauru, tak jak jsem ji viděla mimo HP, klidně. Přesto ale vedle sebe vypadají dost zvláštně.
Přiznávám, že jsem ji na podobnou kariéru tipovala, ale zdaleka ne tak rychle. Navíc tady údajně iniciativa hlavně z jeho strany.

4
okkvp
Reagovat

@Carol: Psala jsem to už do rekapu. Tím, že to bylo jasně proti pravidlům si nejsem jista na tisíc procent, ale jen tak na 80. Dánsky neumím a tady jsem musela odposlouchávat, což je fakt hodně problém. Koment v dánsku jsem k tomu nenašla.
Laura mohla být jednou z těch štábem opečovávanějších, protože se kolem ní zajímavě rozvíjel děj a měli s ní nějaké plány. Na druhou stranu jsem ocenila, že Kapra tam nijak násilně nedrželi a celkem elegantně se jej úkolem s únosy zbavili. To, že jej poslali domů, svědčí o tom, že s ním plán na rozdíl od jiných vypadlíků neměli. Žádný jiný navrátilec totiž neodletěl.

5
Ananas
Reagovat

Zajímavé počteníčko, děkuju.
Taky mne mrzí, že ti dva vyfičeli těsně před finále. (Kapřík ne, ten by to měl celkem za nic.)

6
Melek
Reagovat

Malte s Laurou by si rozhodně svoje místo ve finále zasloužili. S takovým Balslevem nebo Natálkou či Mille to opravdu bude takové neslané nemastné. Martin už je zajímavější finalista, ale stejně si to za mě nejvíc zaslouží Sandy.

7
Ananas
Reagovat

@Melek:
No, Natálka to může aspoň trochu osladit;-)

8
Prochor
Reagovat

Výborné shrnutí. Ještě si vzpomínám, že na Lauru zůstal naštvaný zrazený brácha a nepřijel pro ni na letiště. Někde jsem to tady četl někdy po tom, co ho Laura vyhodila z hotelu.

9
okkvp
Reagovat

@Prochor: Jojo, teď už ale na ni naštvaný není, naopak se v té vřavě, která v srpnu vypukla zmužil a vrhal mezi prckající dav (obrazně) a Lauru bránil. Druhá se vrhla Sandy, ta je taková rajská mamina (z holek nakonec vypadá nejinteligentnější) a hned za ní v závěsu Natálka (ta ale lajkuje a vychvaluje cokoliv)

Přidat komentář