Panáček v reality show

Jojka s Primou ponúknu divákom ruský Hotel Paradise!

11. Červenec 2015 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=11033 w=615]

v utorok 14. 7. 2015 ponúkne televízia JOJ svojim divákom internetové vysielanie aktuálnej série ruskej verzie populárnej reality šou Hotel Paradise. Podobne ako dánska verzia, tak aj ruská sa odohráva pre nás v známom nádhernom letovisku Casa del sol Occidente v Mexiku.

Zaujímavosťou je, že Rusi nadviazali ihneď po druhej sérii na druhú sériu s podtitulom NEW. A teda časť účastníkov z druhej série sa ocitla automaticky v NOVEJ druhej sérii. Výherkyňou druhej série sa stala Katrina. Súťažiacim však bola ponúknutá možnosť automaticky účinkovať v pokračovaní NOVEJ druhej série, čo mnohí využili. Katrina sa vzdala výhry milión rubľov a rozhodla sa tiež pokračovať v súťaži.

Televízia JOJ informáciu o vysielaní potvrdila na webe. Podobne aj Facebook od štvrtka prináša informácie o utorkovej premiére. Predstavujú prvých súťažiacich či moderátorku.

Podľa našich informácií by ruský Hotel Paradise mala vysielať na svojom webe aj televízia Prima. Vysielací deň je však zatiaľ otázny.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 30
1
RAINMAN
Reagovat

Ať raději udělají vlastní Hotel Paradise 2. Taková low budget reality show v hotýlku někde u Mácháče nebo na Slnečných jazerách v Senci…

2
RAINMAN
Reagovat

Kdyby chtěli, vše by se dalo stihnout tak, aby se český anebo česko-slovenský Hotel Paradise začal natáčet v první polovině září 2015.

3
RAINMAN
Reagovat

A vysílalo by se to na Prima love a na Slovensku na Pluske nebo TV Wau.

4
Jan
Reagovat

Mám radost! Loni se mi Hotel Paradise moc líbil. Ale trochu jsem doufal, že budou vysílat dánský hotel Paradise 2015. Ale tohle je taky super, už aby bylo úterý :)

5
Kája
Reagovat

A nemáte už někdo info o tom, jak to bude s vysíláním v ČR? Slovenský web je samozřejmě omezen územím.. :(

6
Janica
Reagovat

Taky by mě potěšilo vědět časy vysílání. U některých pořadů máme štěstí, že můžeme sledovat i Slováky. Tak se necháme překvapit. Budu večer hledat.

7
Jan
Reagovat

Stačí si stáhnout tento program: hola.org a půjdou vám spustit i pořady v zahraničí. Já se na hotel paradise přes tento program dívám normálně z Česka. Mělo by to pomoct.

8
Kája
Reagovat

To Jan: moc díky.. :) Zkusím.

9
Janica
Reagovat

@Jan: Díky, Jane, už to běží.

10
cathy
Reagovat

Dá se na to prosím někde podívat? JOJ nejede zahraničí :-( A ten program hola.org – jak na něj . jsem PC negramota :-)

11
Kája
Reagovat

To Cathy: Otázka, co máte za prohlížeč. Já používám Chrome, zadám jen do vyhledávacího pole hola.org a pak kliknu jen na přidat doplněk, nicméně obdobně to bude i u jiných prohlížečů. V horníé liště pak přibude ikona plamínku. Když pak najedete na joj, tak si kliknete na plamínek a nabídne se Vám, z jaké země chcete sledovat. U jojky zvolíte Slovensko, refrešnete stránky a už to jede.. :)

12
cathy
Reagovat

@Kája: Moc díky, takhle jsem to pochopila i já :-D

14
majula
Reagovat

Nainstalovala jsem si ten program hola.org a pořád mi to nejde (na google chrome). Nevíte někdo co s tím ? :(

15
Jan
Reagovat

To je pravda, mě to tam taky nejde a nechápu to. Stáhl jsem si Mozillu firefox a nainstaloval holu (postup stahování je skoro úplně stejný jako u chrome). Normálně mi to tam jede a google už ani nepoužívám. Zkus to a uvidíš, mě to pomohlo. :)

16
majula
Reagovat

Super, už mi to jde, děkuji :)

17
Blabla
Reagovat

ahojte, tak koukám na sk na hotel paradise a titulky jsou české…nevím, proč to prima ještě nepustila…

18
Jan
Reagovat

No to já taky nechápu, proč to ještě prima nespustila. Zatím jsem u 13. dílu a je to zajímavé. Akorát je zvláštní, že i když je to ten samý hotel co v DK verzi, vypadá jinak. Z venku je modrý a ne zelený a i pokoje jsou jinak vyzdobeny. To mě trochu mate, ale je to on.
Mě se ale víc líbil Dk, byl mnohem víc napínavější a člověk nikdy nevěděl, kdy se něco stane a kdy kdo vypadne. Ale na tento jsem zvědavý, jak se bude vyvíjet.
Máte už nějakého favorita ???

19
Blabla
Reagovat

No já dnes přijela z SK a tak se snažím nainstalovat Holu…bo jsem u patnáctého dílu a ráda bych se dodívala… Ruská verze celkem baví…ale asi to spíš pojali jako hledání partnerů…Jo a moderátorka mi přijde totálně mimo…nechápu ty její hry…Měla by být přece nestranná…ale není…

20
Blabla
Reagovat

@Jan: Jinak máš pravdu…taky se mi více líbil DK…ale Rusové jsou v tomto kolotočáři, vkus skoro žádný a divoké barvy všude :D ten barák jen přemalovali na nové barvy…

21
Šumi
Reagovat

Mne to stále nefunguje v zahraničí aj keď mám hola nainštalovanú @Blabla: @Jan:

22
Peťo
Reagovat

To bude asi tým že Ruský hotel paradise, ktorý teraz sledujeme sa odohral v roku 2012 a Dánsky hotel sme sledovali z roku 2014. Nieje sa čomu diviť že ho za 2 roky vynovili :D

23
Blabla
Reagovat

to víme, že je ruský starý….
Šumi: od včera mi to taky nějak nefunguje…

Nicméně je určitě ruská verze zajímavější než ta naše…naše lemry se tam jen válely a nic nedělaly… Rusáci celkem jedou….Navíc to vypadá, nebo působí, že si tam hodně lidí jde hledat partnera…působí to spíš jako seznamka…nicméně někteří jsou stále na facku.

24
Jan
Reagovat

To je fakt, taky mi to v poslední době blbne. Předtím to nešlo na google a šlo to na Mozille a teď to zas nejde na Mozille a jde to na google :-D. Takže jsem šťastný za každá díl, který se mi spustí. Zrovna mám rozkoukaný 18. díl a začíná to být čím dál zajímavější, takže doufám, že to dokoukám v pohodě až do finále.
Začínám si tam na ty lidi zvykat a jsou mi čím dál sympatičtější, asi tam teď není nikdo kdo by mi lezl na nervy, ale někteří jsou tak žárliví ! Asi nechápou, že je to hra a páry se musí rozdělit. Zvlášť hysterický výstup Aminy v 17. díle a nebo to vyhazování věcí nebo z pokoje u Katrin a Sergeje… no nechci tu psát spoilery pokud jste to neviděli, přesvědčte se sami. A ta Alena (moderátorka) mi přijde taky nějaká divná, někdy je tak strašně zmalovaná, že se na ni nedá dívat. Uvidíme, jak to všechno dopadne.

25
Peťo
Reagovat

Inak všetky časti sú na youtube celej serie nie len tu polku, ktorú nám začali vysielať v archíve stačí vedieť po rusky :)
Inak súhlasím mne tam tiež nikto nejako extra nevadí :) Najradšej mám asi Viku. Alena je krásna žena a viac by sa tam hodila ako účastníčka nie ako moderátora. Žaňa, ktorá strávila v Mexiku prvú sériu a prvú časť z druhej bola lepšia vedúca:)

26
Dáša
Reagovat

Dobrý den,chci se jen zeptat,jestli vám funguje sledování HP z archívu na stránkách TV Joj. Od 31. dílu mi videa nejdou načíst.

27
Lucie
Reagovat

@Dáša: Nefunguje, stažený hola.org a už tak 2 týdny nepřehraju nic… :( Budu muset čekat až nás dožene česká prima…ale to je tak měsíc! :)

28
Peťo
Reagovat

Hotel Paradise bez Viky Volkovej je o ničom. Neviem si to tam bez nej predstaviť. Bola NAJlepšia!

29
Miky
Reagovat

Ad 28)
Peťo, nič proti Vike,
ale nie som si istý, či takýto verejný prejav sympatie k nej nebudú panáčkovci a priaznivci HP MEX ( teda najmä tí spoza rieky Moravy ) považovať za spoilering.
Ak niektorí z nich sledujú HP na Prime, tam ide príbeh ruských nešťastníkov o pekných pár dielov pozadu oproti TV Hnoj. A ak to berú príliš vážne, určite veľmi neocenia prezradenie deja vopred v štýle „Vrahom bude záhradník“.
Mne je to vcelku jedno ( kto chce, môže si všetky kompletné časti do konca HP nájsť na ruských servroch ), ale v minulých sériách autori podobných príspevkov dostali diskusné preplesky resp. boli vymazaní.

30
Peťo
Reagovat

Jááj no tom som si neuvedomil že Prima je v pozadu. Vyjadril som svoj názor na aktuálnu epizódu, čiže o žiaden spoiler som sa nepokúšal. Ja som to vedel už dopredu že Vika vypadne nakoľko som na nete už čoto zhliadol a po rusky viem čiže to nieje problém. NO pokiaľ ide o to väčšina to pozera na Joj aj cez net ako som to tu čítal, čiže neberiem že by mal byť niekto pozadu a ak hej tak sorry. Nedokážem sledovať kto je na akej epizóde a ani to nemám v pláne :D

Přidat komentář