Panáček v reality show

Hotel Paradise (27.3.) do ráje vstoupí Superman Viktor Valenta

27. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise


Máme po vyřazování a tedy dnes večer nastane v Hotelu Paradise okamžik, kdy se do hry dostane další soutěžící, tentokrát muž, který bude v mnohem vybočovat od aktuálního osazenstva ráje. A pozor, dnes jeden ze soutěžících ráj opustí, mimo pořadí.

Nový soutěžící se jmenuje Viktor Valenta, ale všichni mu říkají Superman. Proč? To nám jistě brzy v Hotelu Paradise řekne, případně i ukáže. Zatím může divák jen hádat. Už od pohledu jde vidět, že 20 mu již dávno bylo a ano, je mu 35 let.




Viktor Valenta je dle dostupných informací metrosexuál. Dokonce má doma ocenění Metrosexuál roku Sympatie 2009. Viktor je podnikatel, živí se prodejem doplňků stravy pro podporu erekce. V oficiálních zdrojích se píše, že si o něm všichni v ráji budou myslet, že je gay. Otázka je opět, proč? Bude tak představen? Bude se jako gay chovat a není náhodou Viktor skutečně gay?

Hned na úvod jeho vstupu se diváci dočkají růžové párty, která se ponese v duchu 4% menšiny. Celý dnešní sestřih z Hotelu Paradise bude zakončen odchodem některého ze soutěžících mimo klasické vyřazování. Bude to Vierka kvůli nedostatku sexu? Bude to Tomáš kvůli ruplým nervům?

Tipy, kdo dnes opustí ráj i s důvodem, proč se tak stane, určitě pište do diskuze.

Související články

Metrosexuál roku 2009: Známe vítěze! / zena-in.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 65
1
koc
Reagovat

dik za info pane .. zapomel si ze pan nabizi ta ble ty na ere kci (tedy v minulosti s timto artiklem obchodoval – a urcite je to on)

Reagovat

koc (1) jako kde nabízel? V nějaké reklamě? :)

Reagovat

koci (4) tyhle videa jsme již tady někde zmiňovaly :)

Reagovat

koc (3) uf, verze Viktor Valenta 2009 a 2012 jsou nebe a dudy. To tak zestárl?

7
koc
Reagovat

sakrys :( .. zpocatku sem to moc nesledoval ale ted pravidelne z archivu .. no stane se i v lepsich rodinach :)

8
koc
Reagovat

6 – vypada to tak

9
koc
Reagovat

6 – v 35 zestarnou vcisi :) .. me to taky za nekolik dni ceka .. taky me uz nepoznas :)

Reagovat

koci (7) v pohodě, je super, že se nabaluje nová divácká krev :))

11
Ufonka
Reagovat

Buď přestal, anebo začal používat ty ta ble ty :D…každopádně v obličeji si je podobný jen bych viděla rozdíl ve fotografiích víc než 3 roky

12
Adéla
Reagovat

Už jsme tu novinku rozebírali pod minulým článkem v cca 13 hodin. Ta soutěž metrosexuálů je z roku 2009 a solárko asi udělalo své. Můj tip na vypadnutí je Vierka, buď jí rupnou nervy nebo hraje co jí poroučí štáb a dnes jí končí pracovní poměr. Třetí možnost je, že se někdo neudrží a dá jí např. facku. Superman utvoří dvojičku s Tomášem.

13
Adéla
Reagovat

Viktor tam zapadne. Počet partnerů: 200 Kniha: nečtu

14
Sofa
Reagovat

Ale metrosexuál roku 2009 je Vladimír, tehdy 23 let a novej v ráji je Viktor, dnes 35. Tak buď mění jména a cestuje v čase, nebo jsou to bratři. Panikááá! :-))

15
Sofa
Reagovat

Nic beru zpět, je jich tam víc a všichni vypadají stejně. :-)) Pardon.

16
FF
Reagovat

14 Viktor nebyl metrosexual roku ale vitey souteze sympatie

17
Elko
Reagovat

Tak to je fakt rozdiel. Na fotke na tom linku vyzerá na 23-25.

18
Bobby Brown
Reagovat

Jestli HP někdo opustí a bude to mít co do činění s Vierkou, tak je jen otázka, zda odejde po svých, nebo opustí HP v pytli.

19
J.
Reagovat

Tak Martina Gavriely pod medailonkem toho nového supermana na otázku, co si o něm myslí, řiká něco jako: Že nemá šanci na výhru, že tyhle lidi co jsou tam od začátku, tam nezůstanou, protože pravidla jsou tak složitá, že nemají moc šanci se tam udržet…
Tak jde to tři týdny a ty lidi jsou jakože „na začátku“, takže jelikož budou některé vyhazovat jak se jim zachce a pravidla to má dělaná za pochodu, vidím to tak, že se tam do půli května protočí ještě tak 20 lidí nejmíň :oO
Ten kdo dneska půjde, to Vierka nebude, vyhodí někoho zas kvůli kdo ví čemu a bude to asi jiná holka (a možná jeden celý pár), to by byl asi mazec. Třeba to bude kvůli tomu, že si po koupání nevzal někdo mikroport, no kdo ví…
Jenže když to nemá pevný pravidla (respektivě žádný, na kterých by se dala stavět nějaká jistota) tak je to vlastně reality show, kde budem pozorovat chování skupinky lidí na ostrově bez kontaktu s okolím tři měsíce a pak to prostě jednoho dne skončí… Jako na chvíli dobrý, ale jinak docela otrava ne? Když člověk neví, jaký má kdo vlastně šance. Pak si někoho ty lidi u tv dejme tomu oblíbí a přijde dopis: Tvůj partner porušil pravidlo to a to, tak jde celý pár pryč… A lidi to akorát otráví – no možná to ti tvůrci mohli domyslet trochu víc… :o(

20
Bobby Brown
Reagovat

http://www.prima-love.cz/paradise/novinky/hotel-paradise-den-sedmnacty-prichod-supermana

Na fotce č. 1 je přesně to, co jsem popisoval včera – nevěřícný výraz Romea do kamery v místnosti. :-D

21
letna
Reagovat

hmm tak tadyten radoby frajer bydlí tady na Letne.. to jsem neveděla , že takovýhle individua jako je on se berou do telky…

to to rovou můžou vypnout.. IDIOT

22
Thybaumont
Reagovat

Prodává drogy, vid?? Já toho týpka taky asi znám…. takovej zlodějíček odrzlej

23
letna
Reagovat

presne tak : u nej sezenes vse… elektroniku, drogy auta.. a doma ma i zivou opici….

24
Thybaumont
Reagovat

JJJJ, to je on, to mě fakt poser, že tohle se tam dostalo. Tak tenhle má IQ menší než ten jeho makak :-)

25
J.
Reagovat

Tak jsem si ještě vzpoměl, že jeden z těch tvůrců, co byl na Jojce v tý Noci v ráji také řikal, že z těch posledních vypadnuvších ke konci se pak stane ta porota, která bude rozhodovat o tom, koho vyřadí, tudíž, i když bude někdo super taktizovat a hrát a povede se mu tam udržet do konce, stačí, aby se pak tahle „porota“ dohodla a vyřadí ho před koncem. Takže to celé až do konce bude vlastně takové nepředvídatelné…

26
Wanna be your monster
Reagovat

Romeo – mezi slepýma jednooký…jako jediný z celé soutěže je mi čím dál sympatičtější, na všechny ostatní začínám být alergická.

27
Radek aka SUNicko
Reagovat

Hm, tak to vypadá, že vyhodí Vierku za spaní mimo místnost … pletu se?

28
J.
Reagovat

No prý že tím porušila pravidla…
Tak buď ty pravidla upravili, a nebo smí spát na pokojích, ale ne mimo ně. Diana spala několikrát mimo svůj pokoj, ale u někoho jiného a nevadilo to, takže porišení toho pravidla je, že asi nespala v žádném pokoji…
Jen by mě zajímalo, když se Leo a Nela mazlili na lehátkách u bazénu, jestli šli pak spát každý k sobě, nebo tam zůstali až do rána…?

29
Kasandra
Reagovat

Další nechlap. Tenhle typ samečka je mi naprosto odporný.

30
blabla
Reagovat

Nechci z Vás nikoho urážet, ale asi ho osobně opravdu nikdo neznáte a určitě má víc rozumu než ,,letná,,a kolega pod ní. A ti co znají ví asi tak. Přeju hodně štěstí , hodně jim tam zamotej hlavu a budu držet palce :-)

31
koc
Reagovat

Vierka je krasne mimo :) ..

32
J.
Reagovat

A od kdy to pravidlo spát s partnerem na pokoji platí, když předtím evidentně neplatilo? Nebo měla Diana nějakou vyjímku?

33
Bobby Brown
Reagovat

Metrouš má zatím mé sympatie. :-)

34
Ufonka
Reagovat

Chudák ženská.

35
koc
Reagovat

oprava Tomas je mimo :(

36
koc
Reagovat

33 – jj hezky to tam zacal

37
viki
Reagovat

Ad Viktor, taky se mi zdá, že jsem ho na Letný viděla:DDD svět je sakra malej….
Romeo mi je poslední dobou hodně sympatickej, dnešní jeho xicht neměl chybu:-) a co se týče Vierky, je dobře, že ten blázen vypadl a tomáš by jí měl následovat!

38
Ufonka
Reagovat

Narusenej mluvi o narusene. Kapku zapomnel na sve chovani k Jane

39
Thybaumont
Reagovat

Milá blabla, skutečně vím s kým mám tu čest…bohužel. Zkus „píár“ fakt jinde, pro něho si exekutor přijede asi rovnou tam :-)

40
Wanna be your monster
Reagovat

Hm…hlavně se štáb chtěl Vierky zbavit. Někdo může měnit partnera uprostřed týdne, jak se mu zachce, a někdo ani nemůže spát na lehátku.

41
tom
Reagovat

averze supermana vůči fízlovi ve spojení se zdejšími komentáři, že jde zlodějíčka, mě pobavily … ještě aby tam měšťák nezačal vyšetřovat nějaký případ ;)

42
Bobby Brown
Reagovat

41 – má holt na benga čuch ;-)

43
Elko
Reagovat

a Vierka si stále ide to svoje… tesne po vyhodení, Tomáš tak bude sex :D
ale je mi jej ľúto, dobre to tam zamotala tento týždeň, snáď Viktor ukáže tiež svoje silné zbrane, vyzerá to na dobrý materiál.

44
Bobby Brown
Reagovat

43 – jj, ona si už balí kufr, ale ještě hodí otázku „Tak vyspíš sa so mnou?“ :-D

45
J.
Reagovat

Vierka je fuč a kde je za ní náhrada? To jsou nějaké divné počty teď – 4 holky, 6 kluků

46
koc
Reagovat

devcata by ho nechtela ale pri myslence na to ze by s nim mela utvorit par se culi jak mesicek

47
koc
Reagovat

hmm ze by konecne

48
Elko
Reagovat

45: možno nemali na sklade žiadnu a tak priletí z ČR alebo SR na druhý deň :)

Nela sa nám priznala, že sa zamilovala?

49
Bobby Brown
Reagovat

Hm, tak brumla Michal se začíná profilovat a jde do konfrontací s ostatními. To je dobře. Vierka je pryč, musí to tam trochu fičet.

50
Kosmopilíková
Reagovat

Zdá se, že ten nový vůbec není blbý a působí jako dominantní a sebejistý samec, těším se, že to tam rozvíří, i když mně osobně je z prvního dojmu totálně nesympatický a tenhle typ chlapů se mi ekluje. A mám strach, že vyřadí Nika, jestli si vybere Nikolu. Niko mě tam hodně baví, radši bych vyhodila Brumlu.

51
Maxx
Reagovat

Vierky je škoda, sice bych s ní osobně nevydržel ani minutu, ale pro reality show je super a díky vztahu s Tomášem se stala hlavní adeptkou na výhru v soutěži párů ze vzdálených galaxií. Ale nebojte, jak říká Mana Gavriely NIKDY NEVÍTE, CO SE STANE V RÁJI, a až budou některé soutěžící vracet zpět, tak věřte, že to bude právě Věra. Jinak ten novej exot co tam přišel, asi to není show jak jsem myslel jen o mladých hezkých lidech, od tý doby co přišel Tomáš to je jen samej trotl. Tehle nechutnej gay s plastikou gezichtu je fakt úlet. A ani herně se nijak zajímavej nezdá. Ale uvidíme. Show vyhrajou podle mě Zuza a Rómeo, protože jsou nejnormálnější a přitom je s nima i prdel. Ty další už magořej a nováčci jsou fakt z Neptunu.

52
Kosmopilíková
Reagovat

51 – Viera ne, to už si nelajznou, ta už byla zralá na kazajku.

53
Je mi líto
Reagovat

Tapný Superman, nevyzrálý, nesympatický, nemůžu najít žádná pozitiva :(

54
Bobby Brown
Reagovat

Pokud mají vůbec nějaká stálá pravidla, tak ti, co porušili pravidla a tím se sami vyřadili, již do HP nepošlou. Třeba Piraňa ví a mluvil o tom, že má útrum.

Romeo řekne, že je Metrouš nevyzrálý, tady to hned někdo zopakuje – mě by zajímalo, v čem že je Metrouš nevyzrálý??

55
Adéla
Reagovat

Tak došlo na naše slova a Viera letěla, možná se báli, že něco provede.
Nikola je čím dál trapnější, nemůžu ji ani vidět ani slyšet.
Romeo je pro mě pořád z té skupiny nejinteligentnější a jediný má nějakou úroveň.
A Michalovi taky fandím, už se nechce přetvařovat a má jich všech plné zuby.
Tak a nakonec Viktor. Začátek byl šílený, 35 letý chlap mele blbosti o Supermanovi a svém testosteronu, má obarvené řasy atd. Hrůza. Ale soutěžící zhodnotil docela trefně i když možná měl info od štábu. Jinak úplně blbý asi taky není, hlavně je poznat věkový rozdíl 10 let od těch telat. Určitě tam rozehraje nějakou hru na holky, kecat a lichotit on umí. Chlapa si já představuju jinak, tohle je kreatura.

57
Eliška
Reagovat

Nový metrosexuál Viktor v růžových plavkách na hotel-paradise.cz ukázal vše!

58
dessin
Reagovat

Vierku mi vyhodili, skoda – s jejim pristupem k sexu mohli uz v noci s panem Supermanem spokojene soulozit… :) Viktor mi nesedi, odhadem to bude pekny vychcanek, ale treba prekvapi. Jako chlap se mi nelibi, je ponekud slizky.

a proc je nevyzraly? Nevim uz kdo se tu ptal, ale opravdu vam prijde normalni lezt v 35 letech do takove souteze a hrat si na supermana? Prezentovat se jako vykonnej samecek? Ve 20 to pochopim, v 35 je nevyzralej. IMHO.

59
Jana
Reagovat

Tak mně nejvíc sedí Rocky, Romoovi to řekl dobře, Vierku všichni zesměšňovali ( a´t už byla jaká byla ) , nechtěli ji tama apak všichni smutní z toho , že odešla … Myslím, že Rocky má té namachrované party dost … proto se tak baví s Tomášem, protože cítí, že ten je taky a lajnu níž … Vierku sem tušila , že vypadne, jenom nechápu, proč nevyhodili Dianu, když taky nepsala se svým partnerem na pokoji … a myslím si, že z těch prvních osadníků Paradise se do finále nepodívá asi nikdo, tam se to bude tak střídat …

60
Ksčenka
Reagovat

Nechápu jak to Romeovi všichni žerete. Jediný sympatický je mi Michal ( jediný upřímný a normální ) a snad i Leo ( který aspoň drží hubu a nesere se do všeho) . Já chápu, že tady je to hra – ale pokud nejsou známá pravidla – tak asi nakonec nějaká taktika nemá smysl a člověk by měl zůstat sám sebou ne? Romeo je klasický vychcaný cigoš …

61
Bobby Brown
Reagovat

58 – Pro mě není normální lézt do RS ve 20 stejně jako ve 35.
Prezentovat se jako výkonný sameček ve 35 je nevyzrálost, aha.
Tyhle argumenty nemají s vyzrálostí vůbec nic společného.
Možná je střelený, jinak orientovaný, nesympatický – OK, beru.
Mně, narozdíl od ostatních tam, resp. ve srovnání s nimi, přijde vyzrálý. Rozhodně v mluvě a pohledu na věc a schopnosti to artikulovat je ten rozdíl znát.

62
dessin
Reagovat

no vidis, me prijde ze artikulovat neumi a hodnoceni soutezicich byl nauceny text.
Kazdy to vnimame jinak, ja mam dost lidi ve svem okoli v jeho veku a take z teto zkusenosti vychazim – proste chlap, co zapomnel dospet. Chovanim, mluvou, gestama. Vyzraly chlap dle meho proste vystupuje jinak.

Je to muj nazor a tim ze me budes chytat za kazde slovicko ho nezmenim.

63
MajaK.maja
Reagovat

Nějak sem nepobrala, proč vyhodili Vierku, když dřív Diana několik nocí spala mimo svůj pokoj, aby nemusela být s Maťěm, a nikomu to nevadilo.

64
Bobby Brown
Reagovat

62 – aha, to bych teda chtěl vědět jak, já jsem totiž v jeho věku, tak by mě to docela zajímalo.
– on má gesta a mluvu nevyzrálého muže, hm, tak to to opravdu vnímáme každý jinak, hlavně pak významy stejných slov. Sice mluvíme všichni česky, ale každý asi jinak.

65
RAINMAN
Reagovat

63: Baba se smí nechat oplodnit na jiném pokoji nebo u bazénu, hlavně že se nakonec vrátí do postele ke svému partnerovi. Tak to chodí v reálném životě, takže i pravidla Hotelu Paradise toto povolují.

Přidat komentář