Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Tajnou párty někdo hořce opláče +rekap 69

28. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Finálový týden Hotelu Paradise začíná. Všichni jsou natěšeni, ale také se bojí. Benjamin Nathali pověřil riskantním úkolem a tím je organizace tajné párty na pláži u moře. Hosté si předávají pozvánku a nenápadně mizí. Slavit dne před večerem se ale nevyplácí. Co??? Au au to to bolí. Dívejte se, díl 69 v úterý v 19.00

Ptát se Vás, kdo má z finalové osmičky nejvíc šancí, je u téhle u nás tak natahované řady asi zbytečné. Tak jen informačně jak to s oblíbeností a favorizováním párů bylo u diváků v Dánsku (ofiko tv3). hp2014anketpredfPokud by vás zajímalo, zda byli tamní diváci se složením finále spokojeni, tak skutečně značná část nikoliv. Z mnoha stran se na adresu štábu snášela kritika, že tak slabě obsazený finálový týden snad ještě nebyl a všichni doufali, že štáb má v rukávu ještě nějaká esa, aby dění bylo dost napínavé a finále důstojné. Tak číhejte též.

Rekap 69

(Na tenhle díl jsem se čtyři měsíce těšila, a moc jsem si to užila. Jsem já to ale škodolibá mrcha :DDD)

Tak je to tady. Finálový týden – úžasný! A ještě s Laurou v posteli – to je skoro jako sen, myslí si Malte. A Mille má po šílené týdenní nervóze Kapra. Paráda, co víc si přát. Dneska i ty vajíčka k snídani lépe chutnají, i když si Kasper je jistý, že se dneska něco stane. Je to chytrý hoch, volný den ve finálovém Ráji ještě nikdy neměli.

Venku svítí sluníčko a lenošení u vody zatím nic nebrání. Tedy pokud Balsleva přejde to naprosto podivný pšíkání, při které i nožkou mrská. Jsou prostě šťastlivci, jak říká Prcek.

Kasperovo mrazení v zádech odpoledne sílí. Je divný, že se od rána ještě nic nestalo.
Natálka jde s něčím do svého pokoje v domečku. Taky by se ráda převlékla a přehrabuje se tudíž ve svém kufříčku s hadérky. Když coto …. Co to tu je????

Obálka.

A kupodivu žádný vtípek kolegů se starým dopisem, ale dopis s nebezpečným tajným úkolem, ke kterému ji vybral Benjamin. Musí zorganizovat tajnou párty. Tak aby ji nikdo neviděl na ni má někoho pozvat, ten pozve dalšího atd, dokud v hotelu nezbydou poslední tři. Ti budou v nebezpečí a někdo z nich opustí Hotel, nebude ale sám. Vybere si totiž jednoho z párty.

Natálka přípis ocenila slovy „Do hajzlu, někoho si ještě vybere ! ….???“

(jojo, tuhle kvelitku máme ve finále…)

Maltemu se také zdá, že je divný, když se půl dne nic neděje a přitom, Natálka mohla klidně dostat nějaký tajný úkol od bývalého parťáka. A tak organizuje sledovačku. Natálka je už ale na cestě zpátky a pronásledovatele s bravurně nenápadnou otázku „Co tady děláš?“ Odzbrojuje odpovědí „Byla jsem si uklidit šminky … ono se něco děje?“ A pánové jsou jedna velká trepka. Třeba jsi dostala dopis.

Na odpoledne se těšil i Martin, potřebuje už zase ostříhat. Chudák Natálka je z toho celá vedle. Teď, když má takovou funkci? :-D

Konečně snad toho Martina dostříhala a sehnala i parťáka, jenže nohsledy má opět za zády. Tentokrát Slaďoura doprovází Mille. Malte nenechává nic náhodě, dokonce prohlíží skříně. Nic ale nenašli a tak po chvilce k Natálčině úlevě odchází, Prcek jí tam naštěstí zůstal. Tak šup šup, je to super super důležité, rychle si to přečti a hned jdi.

Nervy jí pracují, Malte něco tuší a Prcek čte tááák pomalu! Už musíš jít, kam jsi ten dopis schoval ?… A koukej se chovat normálně!

Načež jí Blalsev u dveří kamenuje otázkou- kdy jako, až budeš odcházet z hotelu? No než došli nahoru k odbočce na párovací plac, mu to stihla vysvětlit, popřála štěstí a vzala kličku.

Zda mu řekla i toho, koho by si přála aby pozval nevíme, nicméně jen co sešel se schodů už proti němu kráčí Mille a tak je to ona, před kým dopis rozkládá a sám taky zdrhá.
Za moment už se oba ocitají v zátoce na pláži. A jak jinak mnoho radosti.

Nahoře v hotelu zatím v koupelně Mille řeší problém kam s dopisem.

Pod černými tangy skrz šaty prosvítá, tak si musí vzít ještě kraťasy. Tak a teď sehnat Kaspera.
Jenže ten leží s ostatními u vody a řeší těžké dilema zda ležet na břiše nebo na zádech. Naštěstí se po chvilce rozhodl vstát a projít a eskymačka jej může zcela nenápadně následovat a v bezpečné vzdálenosti zasyčet – za chvilku v pokoji, je to důležitý.

Jen co se donesl, Mille mu na prahu koupelny předala dopis a frnkla (proč to brala oklikou přes jídelnu ale fakt nevim, možná tam měli žebřík) Kapřík čučí nechápavě jako puk, ale jen co psaní otevřel rozklepaly se mu ruce. Hned si prý vzpomněl, jak svůj první tajný úkol zvoral, a ruce s dopisem nabraly takové vibráto, že ani gif to pořádně nestíhá :DD
HP69-08nerviky
Zpocený hrůzou se postavil na schody a vyhlíží. Laura se ve společnosti Martina a Malteho vklídku opaluje, ale kolem jde zrovna do pokoje Sandy. No alespoň že tak, chtěl to mít rychle z krku, aby to nepodělal stejně jako tenkrát, tak za ní letí, až mu kohoutek na hlavě povlává.

Jenže Sandy si dopis přečetla celý. Prekérka, Martina tam musí nechat. Nemá prý radost, ale k záchraně vyráží bez zaváhání. Jen v domácím hábitu a bez bot chutě vyběhla. (nemusíte se bát, že si v prachu místních cest na chodidlech způsobila puchýře nebo i oděrky – ten cca kilometr je štáb určitě dovezl, jistota je jistota, co kdyby se jim třeba taková Natálka cestou ztratila)

Na pláži se zatím postupně schází šťastná sestava. Kasper se raduje, že dnes jisto jistě vypadne silný pár. Mille mu ovšem vzápětí vypaluje v mozečku další kudrlinku. Myslí si, že vypadne ona. Cóó?

Kapřík nechápe, vysvětlení šokuje. Hlavně žádnou paniku, si přece říkal, že vypadne jeden z nejsilnějších párů, kapříku :DDD

Mille se rozhodla, že teď je pravý čas na srandu a tak vypráví jaké s dopisem dělala šachy. Že si sundala ty kraťasy, bych pochopila, ale to děvče k údivu všech přítomných vzápětí sundalo i ony černé kalhotky.
Kolegové se smáli, že to vypadá na pěkně žhavou párty, dámy titulkářky zřejmě omdlely a Milinu slovní reakci rejža raději schoval pod Kaprovo vyjádření ze zpovědky.

Nahoře v hotelu už ale přece jen něco zaznamenali. Je tu nějaký ticho, kde všichni jsou? Že oni se nám ti čerchmanti z legrace schovali…
Malte organizuje hromadné průzkumy. Tady nejsou, tady taky ne, dokonce ani v solo nik, to je ale nějakej blbej vtip. Kde jstéééé? Vyleztééé, už to není sranda, huláká Laura.

Tak vylezl. Jenže to byl pikolík s dopisem.

Fuck fuck, to nebudou dobré zprávy. A taky nebyly. Lauro, Malte a Martine, ostatní jsou na párty, vás nepozvali a teď jste ve velkém nebezpečí, večer se o vás rozhodne. Do hajzlu!

Jdou se podívat z terasy. Nojo, sedí tam, do prdele!

Na pláži se osazenstvo z lehátek ale naopak zvedlo a rozjíždí oslavnou párty s pitím a tanečky. A tak zatímco tam se juchá a kapřík si užívá mexických radostí, nahoře, kam zvuk z pláže trošku doléhá je zklamané nasrato.

„To je ulítlý“. „To musí být vtip“. Zůstává naděje, že i tohle zrovna oni přežijou. Je to ale těžký.

Večer jsou u baru na pláži rozmístěny světla i kamery a je tam i Rikke a ta nepozvaná nervozní a strachem zpocená trojice.


Pětice slavících teď má rozhodnout, koho z nich už dál v Hotelu nechtějí. Má to ale háček. V dopisu Nathali byla ještě jedna věc, kterou trojice zatím neznala. To, že si ze slavících vypadávající taky jednoho vybere. Trojka ale vypadá, že je to dost chabá útěcha.

První vybírá Sandy a asi všem je nám jasné, že musela vybrat Lauru. Mille jmenuje Malteho, podle ní nejsilnějšího hráče. Kapser prý musí přemýšlet srdcem i takticky. Nechce aby mu vypadla Laura, takže – Malte. (no kdo taky jinej, že…)
Poslední pozvaný je prcek Balslev.
Začal nadějným proslovem, ale pak zřejmě zapomněl, že i on nosí kalhoty a vybral Lauru. Prý by ve finále pobrala nejvíc hlasů (není to spíš důvod si místo vedle ní uvolnit případně pro sebe?)

I ji to prý překvapilo, nečekala to. Počítat umí, Rikke jí nemusí připomínat, že teď už to pro ni vypadá hodně blbě, poslední bude rozhodovat Natálka a ta jak víme, Lauře závidí….

Promiň Lauro.
Do prdele.

Malte se drží za hlavu, do písku zklamaně čučí do písku i Kasper. Je mu jí prý líto (njn, hlavní trumf definitivně v prdeli) , navíc se kluk umí vcítit. Musí to být těžké, odejít tři dny před finále.

Laura polyká slzičky, na hlase je to znát, ale bojuje. Vypadnout tři dny před finále, to fakt není důvod k radosti. Doufala,že to se Slaďourem vyhraje. (a řekněme si upřímně, měla na to)
Laura je ale hráčka a slzičky střídá úsměvem. Koho si vezmu sebou do prčič?

Čtveřici v řadě naproti se strachem uzlují střeva a krev zapomíná kolovat.

Nathali to celé začala, Mille posledně zradila skupinu.
Musím ale myslet na to, co bude nejlepší pro mého milovaného partnera, a proto to budeš Ty, Králíčku
HP69-17tykralicku

CO????? :DDD

Laura trefila toho jediného, kdo s tím naprosto nepočítal. Kasper je tak překvapen, že ani nebrečí!
Nechápe jak uvažuje. „Jsi hnusná, bezohledná mrcha. Vyhodila jsi bráchu a teď mě, nerozumím tomu …“
Zcepenělého Kasperova výrazu si všimla i Rikke, a tak má příležitost se vypovídat i na place. Fakt to nečekal, on nechtěl , aby vypadla, vítězství by si z těch tří zasloužila nejvíc (že by s ním?)

Dost srandy, Malte a Mille nemáte partnery tak se spárujete spolu,

Lauro a Kaspere jděte se pobalit.

A já si jdu pro kapesník, protože teď budu dojetím smíchy plakat. Kapříček, od velkého Vlka prominentní bratříček totiž ve zpovědnici upřímně pláče.
HP69-20oujanestastny

No řekněte, jak mu to mohla udělat, tolik chtěl vyhrát, tolik chtěl vedle bráchy konečně hrdě stát a když už dostal tu druhou příležitost, tak mu to ta suka něvděčná takhle naprosto úplně pitomě zkazila. Taky byste tak plakali, být na jeho místě :DDD

Zatímco vyřazená dvojice balí, u baru pokračují vítězné ofuky a oslavy šestice postupující dále. Malte vypadá klidně, Mille bude dobrá partnerka. A Natálka moc dobře hrála, ničeho si nevšiml, přitom si byl jistý, že Benjamin nějaký tajný úkol zanechal.

Laura dole zklamaně pakuje a řasenkou maluje Maltenu vzkaz na zrcadlo. Nestihla to ale celé, než se dorazil naposled pomuchlat. Pro Lauru je těžké odejít, má jej prý tak ráda.

I její sen, že dojde na červený koberec se hroutí. Vydržela ale od začátku až do teď, a za to je na sebe pyšná.

Kasper při balení nevychládá, spíš naopak. Laura všechno zničila….

No jen aby se ta sebelítost nepřeklopila v zaťatou nasranost a pomstychtivost….

Loučení Laury je váhavé, Kasper se všemi objímá dřív než ona. Na závěr polibek se Slaďourem. Uvidí se ale už brzo, do závěrečného finále zbývá jen pár dní.
Najde Moloděc v tom vzkazu na zrcadle do dalších dnů sílu i štěstí?

Hra pokračuje a ve čtvrtek taky někdo nebude mít na růžích měkce ustláno. Selekce pokračuje, příští úterý večer jich z původní osmičky ve hře zbyde jen půlka.

Mé tradiční hodnocení vypadlých si opět nechám na víkend. Asi chápete, že tentokrát to bude trochu delší ;-) K anketě dánského ofika po dnešku můžeme říct, že jim to začalo poněkud nevycházet….

Zdroj obrázků: TV3, TV3/PrimaPlay

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
Petr
Reagovat

Bude to jeste drsne 69-70 díl jsou boži a zacinato to bejt husty myslim si ze produkce ma nakej trumf

2
Carol
Reagovat

Ta teď jsem dokoukala 69. díl a fakt jsem byla překvapená, ani ne tím, že vybrali Lauru, ale spíš tím, koho vybrala Laura. To je taková holka, co bodá kudlu do zad….kvůli klukům, který se jí líbí a s kterýma „chodí“ :-D Nejdřív vyhodí svýho bráchu kvůli Kasperovi a pak Kaspera kvůli Maltemu :-D No ale možná to byl opravdu z hlediska taktiky nejlepší tah :-D

3
okkvp
Reagovat

@Carol: Lauřino rozhodnutí bylo naprosto logický. Pravda, děvenky se zavlhlými kalhotkami z Kapříka nechápou a proklínají ji, stejně jako on, doteď :DDD

4
pelmel
Reagovat

Tak Laura opět podle očekávání – jako vždy překvapivě :-))
jinak tedy nechápu, co to mělo být s tím nebezpečným úkolem, pro který Bendží určil zlomyslně Nathali…a ono ji to vlastně ochránilo…

5
okkvp
Reagovat

@pelmel: ono Rikke neřekla nebezpečný, ale riskantní. Za prvé nevíme co by se dělo, kdyby je byl někdo u toho načapal. A za druhé, tím, že Rikke na pláži odhalila, kdo byl původcem řetězu, tak na ni vlastně ukázala – možná by se někdo na to chytil a obrátilo by se to proti ní.
Jeden z dalších vtípků štábů – mor byl např podobný, v dávnu „fórek“ s titulem nejodvážnějšího, rande se Sanderem a výběr trojice, která měla mít nebezpečný úkol – výběr kdo vypadne (vlastně je zajímavý, že oba Amanda zvládla na jedničku), přívesky(klíče) -jen z těch, co mi naskočí ihned.
Benjamin nevěděl, co přesně dostane za úkol, kdyby věděl, tak se pravděpodobně rozhodl jinak (narážku jsem psala už v rekapu)

6
Blabla
Reagovat

@okkvp: souhlasím…Laura uvažovala logicky…Kasper tam byl podruhé…ale nevím, čím se předvedl…snad jen svou králíčkovskou výdrží a jednou polohou :D

aropo…moc jsem těchto reality neviděla, ale jak moc vyhrávají lidi, co jsou tam nejdéle??? Já osobně, kdybych přišla později než ostatní, tak taky asi vyhodím někoho, kdo je tam dlouho a dost mě ohrožuje…

7
okkvp
Reagovat

@Blabla: O tom, zda v HP více vyhrávají ti dlouhodobější nebo nováčci nasazení chvilku před finále, bude víc o víkendu. Z reakcí dánského diváctva k obsazení finálového týdne se už ale dá celkem usuzovat….

8
Petr
Reagovat

Ale mohli by divaci nekoho pridat do finale bylo by to zajimave ale myslim si ze nikoho nepridaj

9
Hooper
Reagovat

Z herního hlediska bylo Lauřino vyhození Kaspera správné, ač ho trochu přecenila. Jinak pobavily jeho slzy ve „zpovědnici“, to jsem se fakt smál. A jeden pár je velkým favoritem na vítězství.

10
okkvp
Reagovat

@Petr: diváci přidávat nikoho nemohou – natáčelo se to na začátku prosince, vysílalo 26.5.

11
Prochor
Reagovat

Vzpomínám si, že Laura obětovala Kaspera už jednou.

12
okkvp
Reagovat

@Prochor: jo? A kdy? :))) pleteš se :)))

13
Petr
Reagovat

@okkvp: myslel jsem to jinak jako ,Nebo nevim jestly finale bylo v dansku žive a pak mohly napr pres internet jednoho hrace vratit do finale jako do finale ale to je asi blbost

14
okkvp
Reagovat

Rekap hotov

15
jenkaaa
Reagovat

Rekap super jako vždy:-))díl perfektní, neboť akce, tvář Nathali, když si Laura vybírala, k nezaplacení, Kasper dtto, jak se třásl:-))) a v pozadí vidím neustále Benjamina:-)))jak se mu rozzářily oči, když vyslovoval jméno Nathali:-))

16
jenkaaa
Reagovat

okkvp, právě, jak si měla tu narážku, tušila jsem, že Nathali to přežije……né že bych ji to přála nebo nepřála, nemám tam favorita teď, Laura zabodovala:-))))ale pokud budou hlasovat zbylí, Maltemu asi nepomohla,,,,,,z kluků to v rámci diváckého pohledu nepřeji Martinovi, Maltemu a vlastně ani Balslevovi…. z holek, tedy zbývá vlastně Mille a Sandy, Nathali to nepřeji nějak moc….ale dneska to ustála. Tak jsem zvědavá:-)))

17
pelmel
Reagovat

@okkvp: díky… já jsem českou HP neviděla, takže vůbec netuším, jak to ve finále chodí. Nešlo by pro neznalce jako já k tomu něco napsat? Udivilo mne, jak jsi nedávno psala, že výhra může být od-do…a taky, jestli jsem to dobře pochopila, že může vyhrát jednotlivec nebo pár ???
Budou ve finále rozhodovat i hlasy třeba bývalých spoluhráčů nebo diváků jako u Farmy?
Díky za rekapy.

18
okkvp
Reagovat

@pelmel: No s tím srovnáním s naším HP to mám trochu těžší – za prvé nejsem na tuhle RS vůbec odborníkem nachomýtla jsem se k tomu vlastně náhodou – nějak to na mě zbylo. Pak je problém v tom, že z našeho jsem moc neviděla, na konci jsem tu vlastně akorát občas nahlížela do diskuze. Na Neluš a spol jsem neměla dost síly v premiéře, natož potom, co se rozjelo tohle – měla jsem pocit, že stejný je jen základní princip. Celou dobu se potýkám i s časem, takže původní předsevzetí, že konec nakoukám alespoň dodatečně, zůstalo zatím jen „na papíře“. Snad stihnu kousek do pondělí.
Co se týká průběhu posledních dílů, něco málo už jsem tu psala, něco málo doplním do večera do upoutávky k dnešnímu dílu a víc toho bude v upoutávce na úterek, kdy to začně být aktuální.
On je trošku problém v tom, že v každé sérii je to podle dostupných informací maličko jinak a diváci to předem taky nevěděli.

19
okkvp
Reagovat

@okkvp: eh, teď jsem oživila chabé povědomí nákukem do historie tady a díky tomu si předsevzetí dokoukat čs-sk HP můžu asi odšktnout. Povědomí o sms v naší verzi se mi z hlavy vykouřilo ;-) To, že je vyhnali z hotýlku předčasně sice vím, ale už jsem si nepamatovala v jaké fázi/počtu. (na začátku rekapování jsem spoléhala na kolegy, kteří tehdy koukali poctivě, njn…)

Přidat komentář