Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Nabitý týden č.5 pokračuje. Kdo ostrouhá mrkvičku?

24. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

V neděli se vybraná trojka Kimii, Kasper, Pernille, učila tanec Cumbia. Včera si jeho znalost vyzkoušeli v praxi, v trochu přeneseném významu. Možná kdyby měli v Paradise účastníci wifi, tak by je gong na stolečku na terase překvapil míň a trklo by, co přijde na večer. Takhle si užijí několik všeobecných šoků prostřídaných chvilkovým uspokojením, námluv, pomluv či osvětových informací, i taktických hlavolamů. Večer Rajské horko kulminuje – někdo hořce zapláče. Dočkáme se i propoceného saka! Rajský týden je, jak víte, sice jenom čtyřdenní, ale dnes Mexiko hlásí teprve středu, a do nového týdne se probudí 10 hlav. Dívejte se, v pondělí díl 19, dnes dvacítka s novým mužem a černým kašlem. Ale taky pište, jinak nás rekapování brzo přestane bavit.

Úterý je mexický čtvrtek a na scénu připluje „Jmenuju se Bekim a budu vás mít rád“. Vzhledem k tomu, že však dnes má zalíbení pouze v jedné ženě, jiné musí hledat slova podpory a lásky u osoby z jiné strany spektra. A jak už to tak v Ráji bývá, zápletka je napínavá, ale rozuzlení tradiční: odlet z Miguel Hidalgo – GDL v 21.05.

Bekim Bloom

gentleman, drzý, okouzlující
25, Ishøj, kadeřník

Vesele pomrkávající mužík je podle vlastních vyjádření kadeřníkem celebrit a prezentuje se též jako pomocná duše padlých nezletilých. Jeho momentálně oblíbenou stylizací je hrát si na Johny Deppa a Orlando Blooma.[singlepic id=9459 w=615]Pyšný je na to jak je sladký a že má otevřenou osobnost. Na otázku k čemu by mu měla účast v HP dopomoci, odpověděl podle GTranslate „já budu modelka a herečka“ a v Hotelu má ke svému zušlechtění i vlastní řasenku. Nicméně, pokud je mi známo, dohady o Bekimově orientaci došly i v Dánsku pouze k tomu, že je to neujasněné. Údajně má přítelkyni něco mezi Rikke a jednou z hrdinek tureckého seriálu Karadayi. Podle laických dojmů se zdá, že si trošku šladče šlape na jazýček a jeho dánština zní hodně asiatsky. Ovšem jedním si jistá už teď. S Bekimem si užijem.

Těšíte se? Bude Bekim vašim fanouškem?
My dvě se těšíme strašně, a nebude – už je! Milujem totiž červený šle ;-)

Co se týká toho utnutí rekapování. I my se chceme bavit (s vámi dohromady), je přece škoda neumocnit zábavu s Dány na druhou. Jsme smevině a myslíme to vážně!

díl 19 – rekap

Než se všichni sejdou u snídaně, Patrik plní povinnosti šukahlídky a informuje Kaspera o tom, že Amanda Henrikovi zanáší. Kasper tuto situaci hodnotí velmi přísně:

Ráno jsme zastihli Dannyho při rozcvičce levého prsního svalu. Je zamyšlený a těžko říct, jestli přemýšlí nad tím, kam příště vtlačit Amandu, aby mu už nemohla utéct, nebo nad tím, co se dneska stane v ráji.

Co se stane dneska v ráji se dozvíme hned, co MrPr zklidní svou gongohru a někdo přečte dopis.

Dopis je pro dívky ze samotky. V případě, že chtějí ukrást partnera, mají příležitost. Stačí ho jen přesvědčit, aby podle Kaspera „přiložil revolver k hlavě“ a zmáčkl spoušť …

Takže připomeňme si, kdo je na samotce. Jsou to Kimie a Simone. Kimie se snaží přesvědčit Patrika a Simone by ráda donutila Michaela, aby do gongu udeřil ještě naposledy. MrPr má ale pravidelné vyprazdňování a právě přišel jeho čas, na další ohlušující bang teď prostě není prostor. Sorry, Simone.


Když jsem psala, že se Kimie snaží přesvědčit Patrika, nebyl to správný popis, Patrik touží dostat Kimiin zadek zpátky do své postele už celé 2 dny, teď jde jen o to, jak při tom příliš nerozzuřit Lisanette. Anebo víš co? Dyť je jedno. Stejně chci, aby už odsud vypadla. Gonggggg.

Lisanette udělala ze rtů úzkou čárku a ptá se Patrika, proč to jako udělal. Patrik se snaží o zdůvodnění ve smyslu, že s Kimie se cítí v bezpečí… Lisanette rozvíjí další proč o otázku a proč jsi mi lhal? Aby Kimie dokázala, že se o Patrika dokáže postarat, upozorňuje Lisanette, že být v bezpečí neznamená, být pod neustálým dohledem. Patrik má raději bezpečný přístav, než bezpečný vzdušný prostor. A ona se chovala jako stíhačka. Ne nechovala, jo chovala…


Raději rychle na snídani. Dnes se podává… hhh…černý dopis! Černý dopis nosí vždycky smůlu.

„Jedna z dívek, které jsou momentálně na samotce, dnes opustí hotel Paradise. Aby to tak nebolelo, vezme si s sebou jednoho z těch, kteří vynesou ortel“

Patrik po přečtení dopisu chytil do oka, kterým přes stůl významně pomrkával na Kimie, tik. …eeee…víte jak jsem bouchl do toho gongu dole… tak.. já jsem o to zavadil omylem!!!

Kasper s vážnou tváří oznamuje, že to není sranda. Já Kasperovi vzkazuju, že právě teď to sranda začala být.

No, takže co? Patrik ví, že v okamžiku, kdy se začne balit Lisanette, začnou se odpočítávát poslední vteřiny tohoto ultramega zábavného pobytu i jemu. Je proto nutné všechny přesvědčit, že domů pojede Simone.


Nedá se nic dělat, jde se taktikovat.

Henriku, neříkám to rád, ale Amanda se ti směje za zády do očí! S Dannym. Včera večer na samotce… Mám to z důvěryhodného zdroje. Chtějí se tě zbavit. Zbavme se na oplátku Dannyho, teď je ta správná chvíle, vyber Simone, ta ho vezme domů. Michael s vážnou tváří na kameru „Patrikovi věřím, myslí to úpřimně“

Ťuky ťuk, do pokoje, kde by podle pravidel měli bydlet Amanda s Henrikem, přichází Simone. Ve skutečnosti tam však s nimi bydlí většinu času i Michael a tak to má slečna toxická všechno jednou ranou. „Tak Michaeli“ dí s laskavostí pracovnice vězeňské služby. „Do teď to byla selanka, viď? No a stále může být. Pokud tedy vybereš Lisanette.

Protože jestli vybereš mě, balí i Henrik. Tak co, plácnem si?“ „bu bu bu, Simone. Ten kdo tě potopí je Danny. Hraje s Kasperem a Patrikem, na nás nezáleží“

Pak do pokoje připlula Amanda. „Patrik nám řekl, že jsi spala s Dannym, už dlouho se prý spolu líbáte“ uhodí na ni Michael. Amanda spustí zvonivý smích. Ale vy dva blázínci, tak vy věříte sprostým pomluvám… Já že spím s Dannym? Já? No tak to byste mě urazili… a teď mi slibte, že už nikdy ničemu takovému nebudete věřit. Pohodí vlasy, natáhne do špiček svoje nohy dlouhé až na zem. Potáhne z cigarety a slastně při tom přivře očka…. Slibujete?“

Střih na Henrika v soukromí „Amanda je upřímná holka, říkala, že s Dannym nespala, věřím ji“. Michael „byli jsme podvedeni“.

A pak se setmělo a to bylo znamení na to, aby se všichni potkali na seřadišti. Rikke, dnes obzvláště půvabná, všem znovu zopakuje, o co se dnes hraje. Chlapci rozhodnou o tom, která z dívek opustí hotel a vypadnutá si vybere doprovod, aby se na cestě do Dánska nebála.

Pánové se mohou poradit. Protože se radí veřejně, před oběma ohroženými, Michael odříkává text, který mu připravil Henrik. A ten má opravdu za ušima.

Michaelova výpověď byla podána tak, aby v případě, že nakonec opravdu padne Simone, nepřibrala Hernika plus ještě napovídá Dannymu, že o románku s Amandou už všechno ví, prozatím odpuštěno a bude bezpečnější zbavit se Patrika.

Rozhodnutí tedy zní – balí Lisanette.

Dobrá… a teď jim to Lisanette můžeš vrátit. Doprovodí tě kterýpak z gentlemanů?

Lisanette sleduje Patrika jak kobra vyděšenou myš. (chtěla jsem napsat králíčka, ale to by nám tu zas omdlela Laura…, tak jsem vybrala myš). A Patrikovi se stahuje hrdlo. Stejně nesvůj je ale i Danny. K Lisanette se nechoval úplně nejlépe, nicméně doufá, že nakonec zvítězí pošramocené ego.

A zvítězilo.


Patrik, kterému tak dlouho strkala „štěstěna“ do postele nechtěné dívky, až se vzepřel a chtěl si vybrat sám. Jenže štěstěnám se v ráji neodporuje.

Pak nastává takové roztomilé vyznání lásky mezi Patrikem a Kasperem, kdy si chlapci vymění pár chlapských gest „na, tady máš moje sluneční brýle, víš, že v Dánsku slunce stejně nesvítí“, obejmou se, Patrik pro štěstí posmrká Kasperovo totálně propocené sako, Kasper na oplátku Patrikovu košili, Nadja taky trochu ubekne a když se ti dva vypadnuvší rozloučí, vrací se vše, do starých kolejí.

Pakliže starými kolejemi je to, že Amanda chce stůj co stůj do Dannyho náruče. A to oficiálně. Na řadě je Pernille…Tak co ty na to, Danny?

díl 20 – rekap

Dnes je v Mexiku čtvrtek. Čtvrtek se nese ve znamení párování. Hned jeden z prvních záběrů je na blondýny ze samotky, které se na noc naložily do vany.

Henrik se probouzí a má hodně dobrou náladu. Prozpěvuje si a kolem hlavy mu létají prdelatí andělíčci a cvrlikající ptáčci. Miluje Amandu, je to prostě tak. Ať si kdo chce, co chce, říká, ona ho zanedlouho bude taky milovat.

Než se nám všichni vyhrabou z postelí (a vany), do hotelu se stěhuje nový host. Jmenuje se Bekim – kolik tetování máš, tolikrát jsi člověkem. Je mu 25 let a není ani agent, ani zpěvák, ale kadeřník holohlavých boxerů. Jo a, kudy chodí, tudy dostává nabídky ke kvalitnímu sexu. Vybírá si ale zásadně jen bohyně. Chudinky musí za postranní čáru, pro ně tohle hřiště není.

U snídaně se dozvídáme, že Bekim si do oběda musí vybrat jednu dívku a s ní dnes večer vytvoří pár s imunitou.

Je tedy čas nového hosta pořádně probrat. Většina hráčů zpochybňuje jeho heterosexualitu, Nadja by mu uvěřila, že je i nějaký zpěvák, Laura uvažuje, proč tenhle agent nosí nalepovací vousy. Než si to ti troubelíni všechno vyříkají a dosytosti se vychichotají, v bezpečí na terase si dávají kuřpauzu Bekim s Dannym.

Znají se z civilního života a oba kvitují, že to ani jeden z nich nepropálil. Když se to dobře zahraje, může z toho koukat výhoda ve hře.

Oba se bez povšimnutí vracejí zpátky mezi lidi. Laura s Nadjou se bez okolků přeptávají na to, jestli Bekim nepreferuje spíše vztahy s kluky, ten je ale ujišťuje, že rozhodně ne. Vypadat takhle dobře, je prostě prokletí.

Toxickým dívkám nezbývá, než se zadat. Rozhovory pořádají v pořadí: čtvrtbohyně a chudinka ze všech chudinek nejchudinkovatější. Bekim má celkem rychle jasno. Zahlédl něco v očích Simone. A jestli to nebyly kontaktní čočky, tak to musel být odraz jeho vlastní dokonalosti a… Kimie,víš co? Běž ještě kousínek dál, od té postranní čáry… ještě… ještě kousek dál… Dobrý, tam už tě nevidím.

U oběda tedy vyřkl ortel

a Kimie začala přemýšlet, jak z téhle šlamastyky ven. Do párování totiž zbývá už jen pár hodin.

Ten, kdo svým rozhodnutím ovlivňuje sestavu soutěžících v Hotelu Paradise, je posledních pár dní Danny. Je tedy jasné, že právě jeho se budou snažit všichni přesvědčit. Amanda začala už včera večer. Chce být s ním, a proto navrhla, aby dnes vyřadil Pernille.

Přesně se stejným plánem za Dannym přichází Kasper. Kasper, který má superschopnosti. Tak určitěěě, Kaspere. Pohár pro MrPr ti vyloženě proklouz´mezi prsty a taktika zatím taky na jedničku! Super schopnosti máš :-) Hlavně sežeň nějaké ty lidi, abys mohl Dannymu pomoct vyhodit Pernille :-)

S Dannym si promlouvají i obě ohrožená děvčata.Kimie se snaží operovat tím,že vybere-li si Danny jí, nebude si už muset připadat jako páté kolo u vozu. Pomůže mu vytvořit protibratří koalici za pomoci Kaspera a Laury. Je jí ale líto, že kvůli ní vypadne Pernille. Danny jí slíbí, že to promyslí. Kimie ví, že více udělat nemohla.

Než se Danny dostane k Pernille, která se víceméně jen chce ujistit, že Danny udělá to samé, jako minulé párování (tzn. vybere si ji), potká se s Amandou, která na něj už číhá.“ Ty, Danny, já jsem si to asi rozmyslela… Víš co? Domluvíme se tak, že když zakašlu, tak si za partnerku vybereš Pernille, ano? Slibuješ? Zakašlu – Pernille zůstává. Jo? Řekni, jo? Pusu na to. Jo?“ Danny dělá, že slibuje.

Ti, kterým dnes večer o nic nejde se přípravami moc nestresují. Bekim se nabídl, že je naučí tančit jeden takový český tanec. Tak, už jsem dlouho nebyla v žádném tanečním klubu, přiznávám, tenhle český tanec neznám. Simone odhaduje, že je to typický český tanec z veřejných záchodků…Tam jsem taky nebyla ani nepamatuju, tak nemohu, bohužel … kdyby byl někdo pak laskav a v diskusi mne poučil… děkuji.


Novému tanci se učí Kasper (se svými také tanečními superschopnostmi); Simone a hned po té, co Amandě představil projektovou dokumentaci k jejich společnému posoutěžnímu bydlení, i Henrik. Výuka ale netrvá moc dlouho, protože je čas se připravit na párování.

Dívky i Bekim mají pro práci s řasenkou za ta léta již zautomatizované pohyby, takže jen pár tahů štětečkem, mrk do zrcadla a můžeme se přesunout na seřadiště.

Všechny vítá Rikke. „Bekime, tak jak se tady cítíš?“ Cítím se tady dobře, prostředí příjemné, lidé příjemní, s mou partnerkou nás spojují hovory o limonádě a já věřím, že to tady bude bezva.

OK, Simone, postav se za Bekima.

Lauro, postav se za Kaspera. (TO jsou ty superschopnosti?)

Nadjo, vyber si partnera… Tím šťastným je Michael.

Amando? – jdu k Henrikovi.

Pernille přicupitala k Dannymu a Amanda začala kašlat.


A zůstává nám Kimie. Kimie? Ke kterému z chlapců se postavíš? K Dannymu… Amanda začala více kašlat.

Takže, Danny. Je to na Tobě. Se kterou z dívek… (seřadištěm se ozývá kašlání jak v čekárně na plicním)… se kterou z dívek chceš vytvořit pár?

Pečlivě jsem to promyslel. Za partnerku vybírám… (KUCK! KUCK!) … Kimie.


Amanda přestala kašlat a začala bulet. Pernille začala bulet, až se zakuckala. A Kimiina tvář se rozjasnila úsměvem.

V prostřihu dostává Amanda prostor k tomu, aby vyjádřila, jak mizerně se cítí… celé to pokazila, protože jí Danny neslyšel kašlat (!!!) a vlastně jen kvůli tomu, že neumí pořádně kašlat (!!!) soutěž opouští její kamarádka… Pernille se tamtéž přiznává, že se přepočítala /já vím,já vím, ale já jsem si nemohla pomoct :-)/ a tohle Dannyho rozhodnutí pro ní zůstane do konce života nepochopitelné. Jak si mohl vybrat tu HNUSNOU Kimie…

No ale teď už je čas, aby sis Pernille sbalila zavazadla, protože ti už můžeme popřát jen šťastnou cestu domů…

Před odjezdem Amanda Pernille slibuje, že ji pomstí a… uvidíme se v Dánsku, slibuju!

No a netrvalo dlouho, slzy zaschly a Amanda se rozhodla, že pomstu nebude odkládat… Danny? Danny, ty´s mě neslyšel kašlat? – Lásko ale vůbec! Ježiši ty jsi kašlala??? A… proboha, sluníčko moje, ukaž jak jsi kašlala? Takhle moc jsi teda nekašlala! To si teď ale vymýšlíš… Pojď sem, dej mi pusu a ukaž mi ještě jednou, jak jsi kašlala… ukaž? Ne-ne :-), takhle jsi nekašlala.. že ne, že? Tobě je prostě jenom líto, že jsi chtěla vyhodit Pernille a teď to svádíš na mě, že? :-) dej mi pusu… a ještě jednu… a už nekuckej, ty moje prdulinko…

Tož tak :-)

Zdroj obrázků: TV3, TV3play, Daniel ishoj, TV3/PrimaPlay

Bazinga & okkvp

smesvině holdující humoru, servítky si k tomu ale neberem

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 134
1
Nicole
Reagovat

Prosím prosím pište rekapy dál, čůrám u nich smíchy :o)) Jsou naprosto luxusní :o))

2
okkvp
Reagovat

@Nicole: To víš, máme smlouvu s Tenou a Harmasanem

3
Sara
Reagovat

Jestli vas psani rekapu nebavi, tak se na to vybodnete. Delate to dobrovolne a nikdo vas k tomu nenuti. Narozdil od okkvp, ktera nam narizuje, abychom diskutovali nebo … Na takovyhle druh vyhrozovani jsem dost stara a alergicka. Diskutuju, protoze me ta show bavi a ne proto, ze me to nekdo naridi. Bazinga pise velmi vtipne a ocenuji to. Bazingo diky. Ale jestli se citis nedocenena malo komentari, tak se na to fakt vybodni a zbytecne se kvuli tomu nestresuj. Pokud to pises s radosti a vypada ze ano, tak pokracuj, par lidi to jiste oceni.

4
okkvp
Reagovat

@Sara: Dík,tím je to rozhudnutý

5
Bazinga
Reagovat

@Sara:
Saro, to ale není o tom, že jsme chtěly vyvolat nějakou reakci na rekapy. Jde o to, že panáček je diskusní fórum. Takže když se nediskutuje, je to prostě mrtvé téma… Mmch. tu výzvu jsem iniciovala já, nikoliv okkvp :-)

6
Bazinga
Reagovat

@Nicole:
Nikol a prosím, diskutuj. Vždyť ty rekapy jsou jenom čirý popis toho, co se tam děje. A všechno, co se tam děje, se popsat nedá.

7
sideways
Reagovat

Rekapy su hadam lepsie ako samotne vysielanie. Najprv si pozriem new diel a hned na to si precitam rekap. Len sme zatial 4 diely pozadu.

8
Hooper
Reagovat

Btw lehce OT – čumáček přestal dělat větrný mlýn. Jsem zklamaný, měl by jí to tam štáb připsat:-)

9
Bazinga
Reagovat

@sideways: ještě furt jedete tempem 1 den – 3 díly?

@Hooper: jj, taky jsem si všimla. Vysvětluju si to tím, že se při nebezpečí odkrví, tudíž nemůže zvednout ruce a když se pak zas nakrví, tak už je to situace,která nevyžaduje slzy. Ale taky mi to chybí! :-)

10
sideways
Reagovat

@Bazinga:
piatok : 1,2,3
sobota:4,5,6,7,8
nedele:9,10,11,12,13
dnes: uvidime, zatim 14

paráááda

11
Bazinga
Reagovat

@sideways:
tak doufám, že pak se s náma nějak srovnáte a nikoliv, že 30.6. budete znát výherce :-D

12
Prochor
Reagovat

Já nějak ztrácím přehled ale jestli mi vypadne Nadia tak budu naštvaný. Ona je takový milý maskot soutěže a můj miláček. Škoda, že je tak beznadějně naivní. Bylo strašné sledovat Nadiu se sluchátky (krutý ale uznávám že dobrý humor dánského štábu), když Michael zcela bezohledně sděloval do kamery že chce svou partnerku vyhodit z hotelu. Daleko raději bych vyhodil Mr. Paradaise.

13
Ywanka
Reagovat

Tak než tedy bude ta nová anketa, tak taky napíšu svůj žebříček:)
Kluci: Patrik/Henrik, Michael….dlouho nic Kasper, Danny…dlouho nic a Daniel
Yakub se mi celkem vzhledově líbil, ale neměl dostatek prostoru, abych ho mohla zařadit..
Z holek se mi vzhledově líbí v podstatě všechny ty původní (Laura,Nadja,Pernile i Amanda). Ty nové nic moc.. Jinak pro hru z těch nových zajímavě vypadá asi ta Simone, snad bude mít nějaký prostor…uvidíme.
A když přemýšlím za koho bych si stoupla, tak asi za Patrika…stačí mu, když se může tulit k někomu jinému než k mědvědovi a ještě zatančí vítězný taneček.) no a nebo za Henrika, protože není úplně dutej a je sním sranda. Ne že by se člověk u ostatních nezasmál, ale je jiné smát se s někým a nebo někomu, že..:)

14
Melek
Reagovat

Já vyloženě žádného fanouška nemám, Henrikovi to docela zapaluje a Danny se snaží taktizovat jak o život, na ně jsem asi nejvíc zvědavá. Z holek jsou mi taky sympatické spíš ty původní, včerejší příchozí se zatím neprojevily. Měla jsem dost ráda Amandu, ale co je s Dannym už klesla k ostatním; doufala jsem, že znova se už zblbnout nenechá. A myšlenkové pochody Pernille by mi asi taky chyběly :D

15
Prochor
Reagovat

Vždyť jsem to říkal že na Patrika není spolehnutí. Danny měl držet hubu a ne mu věřit.

16
Prochor
Reagovat

Naštěstí jede do Dánska Patrik ale Danny by měl příště víc přemýšlet:-)

17
Prochor
Reagovat

Danny nemusí čekat na den D – Amanda mu sama nabídla, že se za něj postaví. Jenže Danny chce vyhodit Henrika. A co teď s tím?

18
Melek
Reagovat

Michaelovi se evidentně gongem splnil dětský sen a Kasper bude ještě zítra řešit, proč do něj praštil :D

19
Icecube18
Reagovat

Ta Lisanette mi v některých záběrech připomínala takovýho toho malý trola s různě barevnýma vlasama co jsme měli jako děti :-D

20
Ywanka
Reagovat

Icecube18: A já pořád koho mi připomíná:) máš pravdu.

No nejlepší je vždycky věta: „a hlavně nikomu to neříkej“ Jak to slyším už mi cukají koutky.
Dobré dneska bylo taky: „Snažili se to popřít, takže je to pravda.“
Podle Kaspera je udér do gongu stejný jako si přiložit revolver ke spánku.)

No Patrika je škoda. Navíc chudák už byl tak blízko vysněného tulení a místo oslavných tanečků jede do Dánska…no škoda. Tak jeden můj fanoušek je venku, takže budu fandit Henrikovi no…
Bratři to měli celkem dobře vymyšlené nakonec. Danny se musel projevit a tím, že se postavili za Simone nebylo pravděpodobné, že by je vybrala a zároveň bylo celkem jasné, že je nevyhodí ani Lisanette. Ta holka se mi vůbec nelíbila a jsem ráda, že je pryč..

21
Miranda
Reagovat

@Icecube18: mně zase tohoto http://franciswright.files.wordpress.com/2009/10/the-psammead2.jpg :D celý díl jsem si to říkala :D je dobře že je pryč
Btw, taky jste si všimli, že při každé psychodramatické chvilce, začne Laura děla AJ AJ AJ AJ AJ AJ zvýšeným hlasem? začínám na to být dosti alergická . mám chut mlátit do obrazovky :D

22
Prochor
Reagovat

Ywanka – Patrik byl sympaťák ale jako hráč nestál za nic. Škoda ho nebude. Alespoň já chci vidět boj. A musím uznat, že dánský štáb je tvrdý ale spravedlivý. To se mi hrozně líbí. Život v hotelu není žádná pohodlná selanka:-)))

23
Ywanka
Reagovat

Icecube 18: Lisanette x Troll http://www.jpeg.cz/images/2014/06/23/uDLrd.jpg

Prochor: To jo, takticky mu to moc nešlo – nejspíš dělal, co mohl, ale komu není shůry dáno.), každopádně se na něj dobředívalo a člověk se zasmál…bude mi tam chybět.

24
Melek
Reagovat

@Ywanka: Ano, to je přesně ono, taky jsem si na tu hračku vzpomněla :D
Patrik bude chybět hlavně večer po pařbě, vždycky se postaral o pořádný záchvat smíchu :D

25
Icecube18
Reagovat

@Ywanka: Jo to je přesný :-D

26
Bazinga
Reagovat

všimli jste si jak vulgární dneska všichni byli? :-D

27
okkvp
Reagovat

@Bazinga: Dnes nefuckovala akorát Rikke :-)))
nicméně, ač na ty titlulky mám stále nabroušeno, tak to špatné časování začínám v určitých případech milovat – dneska jsem se kvůli tomu několikrát odrolovala ;-)

28
okkvp
Reagovat

Ale úplně nejvíc jsem řvala smíchy nad roztřesenou bradičkou :-)))

29
Veronika
Reagovat

Miranda – Z Lauřinýho AJ AJ AJ už taky začínám šílet :D.

Jinak, že vypadl Patrik mi moc líto není, ale raději bych byla, kdyby vypadl Dany.

Fandím bratrům a z holek asi zatím Nadie a Pernille. Simone je taky docela, tak uvidíme.

Btw. opravdu nechápu, jak může Henrik o Amandě říkat, že je chytrá!

30
Miranda
Reagovat

a už jste viděli medailonky těch nových? té holky co už tam údajně byla v jedné z předchozích řad .. to bude síla.. určitě bude zkušená … aaa… třeba se bude znát s Kasprem :D
a ten druhej – vypadá docela teple … určitě tam nevydrží dlouho

31
Hooper
Reagovat

@okkvp: Ale slzu nevytlačil, tak ještě bude muset barman na hereckém výkonu zapracovat.

32
Hooper
Reagovat

@Veronika: Nojo, je holt zamilovanej, tak nevidí…

33
Hooper
Reagovat

@Miranda: Hlavně je to Dannyho kolega dle medailonu, tak bude mít náhradu za Dana.

34
Bazinga
Reagovat

:-), mám radost! Rekap visí, obrázky budou za chvilenku.

35
Bazinga
Reagovat

@Hooper: ten kadeřník je Dannyho kolega? To vypadalo, že češe celebrity, a ne v diagnosťácích… :-)

36
Hooper
Reagovat

@Bazinga: Zvládá štříhat jak celebirty, tak delikventy holt.:)

37
Bazinga
Reagovat

@Icecube18: @Miranda: @Ywanka: ROFL

Ona byla fakt příšerná :-).

38
amna
Reagovat

@Veronika: k té poslední větě: postav Amandu vedle Pernille a mezi slepými jednooký králem :D

z Michaela a gongu nemůžu ještě teď :D :D tomu se říká upřímná dětská radost!
Patrik to posral a jsem docela ráda, že je pryč. krom zoufalce-loudila nepředváděl vlastně vůbec nic, od Dannyho se můžeme ještě něčeho zajímavého dočkat, ty jeho hry na všechny strany se mu určitě brzo začnou sypat jak domeček z karet.
a taky mi Lisanette připomínala nějakýho trolla + záběry na Patrika/Kimie při parceremoni…. to je taky dobrá zrůdička, nevím, kam na ty holky chodí…. původní sestava jsou hezký holky, s každou další to má sestupnout tendenci :)

39
Bazinga
Reagovat

a Patrika fakt žádná škoda. Oni s tím Kasperem taktizovali jak malé děcka… :-).
Amanda ale překvapila. Srandovní ovšem je, že v jejím případě se vůbec nedá mluvit o vytváření nějakého spojenectví, na základě toho, že by se přiklonila k silnějšímu hráči. Jí prostě jen cloumá chtíč :-)

40
Ywanka
Reagovat

No tak pokud teď v Dánsku všichni nosí ty vyholený lebky jako účastníci téhle RS, tak je to jedno celebrita nebo delikvent.)

41
okkvp
Reagovat

@Hooper: myslím, že jsi špatně viděl … ale tak za hodinu uvidíš ;-)

42
Bazinga
Reagovat

@Ywanka: :-D. Mmch. Vypadá to strašně srandovně, to je jak kdyby se někdo prošel živým plotem, zrovna, když ho zastříhávali ze dvou stran…

43
okkvp
Reagovat

@okkvp: tak jsem unáhlila, jen se leskne, důkaz skanutí nemam

Ala Patrik kanul

44
Evík
Reagovat

Domácí příprava na zítra… Rudy Markussen a jeho kreativní sestřih…

http://sporten.tv2.dk/2010-05-15-rudy-markussen-i-stort-comeback

Více se dozví ten, kdo bude zítra sledovat, jak se správně valí bomby….. :o)

45
Evík
Reagovat

Jinak jsem teda z pánského kanutí už poměrně vedle… Je to vůbec možný, že tam ti chlapi jsou takový citlivky, a furt bulí? :o)

46
Bazinga
Reagovat

@Evík: aha… tak tím se vysvětlují i ti delikventi… :-). Bóže, já myslela, že je to nějaký odborný pracovník v kultuře…

a jinak jsem ráda, že jsi to téma uplakánků otevřela. Já už jsem do toho moc nechtěla rýpat, aby si někdo nemyslel, že můj pohled na svět je pokřiven genderovými stereotypy… ovšem i mi se zdá, že tam mnohem více bulí chlapi. A když už brečí dívky, tak se snaží to okamžitě NENÁPADNĚ rozehnat větrným mlýnem… a jak si Hooper všiml, větrné mlýny už dlouho, dlouhatánsky nepremávajů… :-)

47
Evík
Reagovat

@Bazinga: Asi došel vítr… :o) A bylo nutno přešaltovat z neverbálního ochlazování na verbální…. Ovšem co přijde potom, to netuším…. ;o)

Jinak si teda říkám, jestli hoši nemají příliš citlivá srdéčka díky výchově… Ale možná, že bychom to měli brát jako plus, když se přibližují ženskému vnímání světa… Nebo ne? :o)

48
Evík
Reagovat

A co je teda fakt blbý, tak to, že se v podstatě tímto potvrzují všelijaké studie o současných mužích… Jsou jemnější, citlivější… Nepřijde vám zvláštní, že svalnatí chlapi, dělající na okolí svou vizáží dojem pořádnýho samce, mající drsné TETOVÁNÍ, a když je nikdo nevidí skáčou po posteli, spí s plyšákem, brečí i na veřejnosti… Ale zase je fakt, že tihle jsou stále spíš ještě kluci… :o)

49
Miranda
Reagovat

To je docela síla, jak Amanda chce Pernillu vyhodit.. pěkná sviňka, takový kámošky byly … je stejná jak ten Danny.. na všechny strany .. aby se jim to nevymstilo…

50
Elko
Reagovat

Tak práve som dopozeral dvojepizódu Mr. Paradise a to je MEGA :D
Táto partička je neskutočne tupá a zábavná!
…a rekapy opäť výborné!

51
F.K.
Reagovat

Docela mě překvapilo že ta Líza uvedla, že největším vzorem je její „tchýně“. Sem myslela, že se tam hlásí spíš jen nezadaní.. (vyjma těch, co si partnera vezmou s sebou:)

52
okkvp
Reagovat

já bych raděj utekla :-)))

53
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Kimmie vypadá jako něco, co od někud vypadlo na Indiana Jonese.

54
Bazinga
Reagovat

mmch. když se Patrik loučil, tak tam byly jeho „top“ momenty v soutěži. Kdy jsem nedávala pozor, že mi uniklo to, jak přišli pánové se svými poklady v hrsti? Nevíte někdo?

55
okkvp
Reagovat

@Bazinga: Taky jsem to viděla jen v těhle ukázkách, pokud mi paměť slouží už to stejně proběhlo v nějaké upoutávce na začátku HP.
Je to evidentně z volby Pana Paradise, ale není to ani v AFD a nepamatuju, že bych na to narazila i v samostatném klipu.

56
Hooper
Reagovat

Ještě věc ohledně Patrikova trička, co ho má třeba na tom capu v tomto rekapu, jak táhne kufr na kolečkách – jestlipak ho vrátí jeho majitelce Nikitě? Nosili ho oba a jistě si nepřivezli z Dánska stejné.

57
okkvp
Reagovat

@Hooper: V době, kdy jej nosila Nikita, tak s Patrikem sdílela lože. Mohlo to být i obráceně.

58
Bazinga
Reagovat

@Hooper: @okkvp:
toho jsem si vůbec nevšimla. A spíš se taky přikláním k tomu, že to bylo Patrikovo tričko. Amanda ho asi nosila na spaní, aby posílila vzájemný vztah :-) :-)

59
okkvp
Reagovat

@Bazinga: No, ona s Patrikem po Mexiku asi trošku mechtlila, přišli spolu na předpremiéru, ale na pofinálovém se lepila na jiného

60
Hooper
Reagovat

@Bazinga: Ale je fakt, že zůstalo Patrikovi, tak asi bylo jeho, no. Měla ho na sobě Nikita i v den, kdy vypadla, nebylo čistě na spaní.

61
Bazinga
Reagovat

@Hooper: :-), já jsem si s tím „na spaní“ dělala srandu :-). Každopádně fakt jsem si toho nevšimla.

62
Evík
Reagovat

O scénku s ptáčky v hrsti jsme byli jednoznačně ošizeni… Taky jsem to poprvé viděla až v Páťových top vystoupeních…. :o)

okkvp: Vystihla jsi velmi přesně křeč, co měla být úsměvem…. Asociace s Indiana Jonesem je dost přesná… :o) Je ta dívčina ale zvláštní….

63
okkvp
Reagovat

OT – upoutávka na dnes s představením nového Paradajce přihozena na začátek článku

64
Bazinga
Reagovat

tak co? Ten je, že? :-) :-) :-D. Já úplně cítím, že to bude mazlik! :-)

Agent a policajt v civilu v jednom :-).

65
Hooper
Reagovat

@Bazinga: No je fakt, že ta podoba s Bloomem praští do očí.

66
Bazinga
Reagovat

@Hooper: :-D, zvlášť v té plavecké soupravičce – čepice+brýle :-)

67
Evik
Reagovat

No, s Bloomem… Kdyz si sunda brejle, tak mi pripomina Michala Suchanka z Particky…. Ktery ma nalepen zertovny vous, a je popsan inkoustovkou… :o)

68
Evik
Reagovat

A je pekne, jak si je jist svym ucinkovanim v soutezi, a uz se vidi ve finale… Hlavne aby nebyl smutny jako pomstychtivy troll Lisanette, ktera uz mela jiste zalozen novy ucet u penezniho ustavu s nazvem Paradise cash…. ;o)

69
Bazinga
Reagovat

@Evik: :-D, ta měla ale velkého smolíka :-). Z Dánska do Mexika to letadlem trvá 2 dny, teď ten časový posun… a než se vzpamatovala, už si zas dávala trojhránek s kuřecím na letišti… :-)

70
Ananas
Reagovat

@Bazinga:
Snad jim platí letenku;-)

71
Evik
Reagovat

Letenka je jiste hrazena… A nepochybne jako bonus i karton hermankovych kapesniku a Visin pro cervene oci…. :o)

72
Bazinga
Reagovat

@Ananas: @Evik: mě by docela zajímalo, jestli si spolu v tom letadle povídali… a o čem :-)

73
Evik
Reagovat

Noooo, to teda moc nevidim, na nejake dlouhe hovory… Spis si myslim, ze si Pata dal par panaku a skakal po sedackach, pricemz majstrstyk byl preskok snozmo ze sedacky na sedacku pres ulicku… No, a kdyz se unavil, nasel si letusku s nejhezcim zadkem a usnul…. ;o)

74
Evik
Reagovat

A kdyz jsme u toho full servisu, ktery ucastnici vyuzivaji, nezda se vam, ze vsichni rapidne pridali ve spotrebe cigaret? Mam dojem, ze nekteri uz bez zapalene cigarety nejdou temer zachytit…

75
Ananas
Reagovat

@Evik:
No nevím, dá se Vizin užívat vnitřně?

76
Bazinga
Reagovat

@Evik: … :-D… no a teď si představ, že už si za tu dobu na tu toulitku tak zvykl, že jaké bylo překvapení, když…

77
Hooper
Reagovat

@Evik: Toho kouření je tam fakt dost, no, vadí mi to.

78
Evik
Reagovat

@Ananas: Neee, Visin je na od place zkrvavena ocicka… :o) Jinak jiste zakoupili nejakou lahvinku v duty free nebo dostali flasticky v letadle…. :o)

79
Evik
Reagovat

Pardon Visine… :o)

80
Ananas
Reagovat

@Evik:
Jj, ale ví to i oni?;-)

81
Ywanka
Reagovat

Tak začalo to dohady, kdo že je ten pravý alfasamec a teď se nám to postupně celé vykresluje….alfasamec je ten, kdo pláče, když se ho nikdo nezeptá jak mu je a nechtějí se s ním kamarádit, ten, kdo neusne bez plyšového medvídka, ten, kdo se nebojí nekonečného objímaní anit vodopádu svých slziček a to při každé možné příležitosti, ten, kdo se rád chválí jak krásný a neodolatelný je a teď se seznam doplňuje o majitele vlastní řasenky:)
Nejsem člověk s nějakými genderovými předsudky, ale to už je na mě trochu moc….já si vždycky ty vikingy ze severu představovala úplně jinak:)

82
Evik
Reagovat

@Ananas: Ajo, to je pravda… Ale musime doufat, ze stab bude prozretelny, a k plakacimu balicku prilozi dopis…

A kdyz neprilozi, bude to placebo opicka… A jeste se jim budou organy jasne lesknout…. Zevnitr… :o)

83
Melek
Reagovat

@Ywanka: Asi tam od dob vikingů probíhala rychlejší evoluce :D

84
Ananas
Reagovat

@Ywanka:
Kdo ví, čím ti vikingové své nepřátele poráželi. Třeba je utopili v slzách.

85
uKaStany
Reagovat

Jo lidi, a tohle všechno k nám dorazí. Doufám že to ale nepůjde tak rychle a dojde to až budu senilním důchodcem

86
Bobby Brown
Reagovat

@Melek: Spíš bych řekl divergence.
@Ywanka: Já také nemám genderové „předsudky“. Já totiž tvrdím, že říkat o kolečku, že je kolečko a o čtverečku, že je čtvereček není předsudek, ale holý fakt. ;-)

87
Ananas
Reagovat

@uKaStany:
Bojim bojim. Desetiletí chlapečkové tráví před zrcadlem víc času než jejich spolužačky a zoufale piští, když jim holky cuchají nagelovaná čírečka.

88
Evik
Reagovat

Hlavne doufam, ze ty rasenky jsou vodeodolne… Aby se mu nepatlaly po oblicejiku, az bude plakat…. ;o)

89
okkvp
Reagovat

@Evik: jednu má na bradičku

90
Icecube18
Reagovat

To je hrozný, jak Henrik přes zamilovanost nevidí jaká Amanda je..

91
okkvp
Reagovat

@Icecube18: jaká?

92
Icecube18
Reagovat

@okkvp: Falešná :-D

93
Icecube18
Reagovat

V tom Dánsku se znaj taky všichni se všema :-D

94
okkvp
Reagovat

@Icecube18: Amanda je jen dobrá herečka

95
Prochor
Reagovat

91 – Správně – a to je taky Dannyho trumf v rukávu. Danny je něco jako náš Gino – velice chytrý taktik.

96
Bobby Brown
Reagovat

@Icecube18: V tomhle si ti dva nemají co vyčítat. Kdyby Danny Amandu skopal ze schodů a řekl jí, že si toho nebyl vědom a že jí miluje, ona mu hned odpustí a bude šťastná, že jí má rád.

97
johny
Reagovat

Danny je tam snad jediny kdo ma neco v hlave. Ma u me hodne sympatii. Vybornej hrac

98
Prochor
Reagovat

98 – Souhlasím. Ještě detail – všimněte si, jak často tráví Danny čas s bratrskou aliancí. Přesně podle zlatého pravidla – přítele měj blízko ale nepřítele ještě blíž. Je dobrej.

99
okkvp
Reagovat

@Prochor: že je 20 hodin sestříhaných do 30 minut nic? A že je sestříháno vše najednou až ex post, taky nic?

100
Bobby Brown
Reagovat

@Icecube18: Co do počtu obyvatel jsou půlka Moskvy, my celá, tak se nediv. ;-)

101
Prochor
Reagovat

Danny má trochu problém – potřebuje se spojit s Amandou až na příštím párování až bude převaha kluků a není jasné jestli je schopná Amanda uvažovat takticky. Zatím jí prozradil, že chce rozdělit bratry (možná trochu předčasně). Amanda zatím sama neví.

102
Prochor
Reagovat

Danny při párování musel samozřemě vyhovět Amandě protože jí ptřebuje. Amanda kašlala a kašlala a Danny se na ní vykašlat prostě nemohl.

103
Prochor
Reagovat

Na Pernille byl hezký pohled ale jako u Patrika musím bohužel říct, že to nebyla hráčka. Ta by si to nespočítala ani na prstech obou rukou.

104
Melek
Reagovat

Chci být u toho, až se objeví Kasperovy superschopnosti! Bude se vznášet nad hotelem či bude při příštím párování neviditelný? :D

105
Bobby Brown
Reagovat

@Melek: bude umět tancovat

106
Hooper
Reagovat

Amanda je špatná herečka, záchvat kašle vypadá úplně jinak. Jinak ano, Danny mě svým strategickým hraním baví.

107
Hooper
Reagovat

Na ni fakt není spoleh, jsem rád, že má výčitky svědomí kvůli tomu, že Pernila vypadla.

108
Melek
Reagovat

@Bobby Brown: Tož na to si ráda počkám :D Jestli ho náš kadeřník naučí tanec z Čech vymyšlený na záchodě :D
Pernille mi nijak takticky chybět nebude, ikdyž dívalo se na ni lépe než na Kimie. Na Dannyho další taktické kroky jsem zvědavá, jestli mu je ovšem nepokazí staronová soutěžící, to by byla jenom jeho škoda.

109
Hooper
Reagovat

@Melek: Danny už to má rozdělený. Fie na líbačku, Kimie na spaní vedle něj a Amandu na sex.

Jinak je teda vtipný, že se Bekim a Danny znají, čili po spolčení s králíčkem tahají bratři za kratší kus provazu. A tenhle český tanec teda taky neznám.

110
okkvp
Reagovat

Amandu má Danny přece hlavně na Henrika

111
Bobby Brown
Reagovat

@Melek: Já jí rozuměl v tom videu něco jako Čechistán. Tam to možná znají.

112
Icecube18
Reagovat

Doufam že Pernille potom na hotelu pustili to, jak se s ní Amanda snažila vyje.at :-D

113
Ywanka
Reagovat

Melek: Tak já jen doufám, že pokud se jedná o evoluci, tak je to slepá vývojová větev a tito alfasamci brzy vyhynou, protože tohle je opravdu trochu moc…ikdyž nakonec řasenka byla jen půjčená, tak mě to moc neuklidnilo:) A kdyby nebyla voděodolná, tak by mohla být sranda až by došlo na líbání (ikdyž Bekim asi nikoho z nich nepřitahuje), pak by mohli mít namalované vousy všechny políbené:)
Jinak už se taky těším až se u Kaspera projeví superschopnosti…to bude určitě stát za to a na zmíněný český tanec jsem nějak nepoznala…takže nejspíš bude vážně vymyšlen na záchodě:)
Pernille je opravdu škoda jen z estetického hlediska…už ani nějak neměla moc prostoru a neperlila, tak je dobře, že šla domů. Danny má Amandu pěkně omotanou kolem prstu, ona vážně věří, že ji neslyšel a že by se rozhodl podle jejího přání:) Henrikovi držím palce, snad hned nedojede na tu svou zamilovanost, která mu zatemnila mozek.

114
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: vyslovila skutečně Tjekkisk dans

osobně tipuju že to chytil buď na hodině zumby či jiné tělocvičně anebo u Fleků

115
Bazinga
Reagovat

přidán rekap dvacítky

116
Miranda
Reagovat

božíí rekap :D
a navrhuji přidávat víc gifů :D ty to vždycky ještě umocní ty články :D
a že oni všichni umí házet dobrý xichty :D
a dnes zase Lauřino AJ AJ v pozadí, když uviděla pana Maskaru při snídani :D :D

117
F.K.
Reagovat

Tak se obávám, že Amanda brzo spláče nad vejdělkem..

118
Bazinga
Reagovat

@johny: @Prochor:
souhlasím s tím, že hru má Danny rozjetou dobře. On je mi fyzicky sice značně odpudivý, ale hráč je báječný :-) Baví mě to, jak to dělá.

mmch. myslím ale, že není jediný, kdo hraje. Ono to možná překrývá to šílení po Amandě, a pak taky to, že za něj mluví často Michael, ale já myslím, že Henrik je Dannyho důstojný protihráč. Michael podle mě mluví jen to, co mu Henrik poradí, že má říkat :-). Ale možná, že ho přeceňuju
:-)

119
Ywanka
Reagovat

@Bazinga:
Taky mám ten pocit, že Michael je taková Henrikova figurka a Henrik hraje dobře, ale kdo ví…uvidíme…snad ho Amanda nebude stát hru.) Danny hraje dobře a občas mám pocit, že kombinuje, až se mu to nakonec celé sesype…ono se taky někdy špatně něco plánuje, když jsou kolem lidi, který reagujou naprosto nepředvídatelně a navíc mají „superschopnosti“, takže se jim něco podaří a nevědí ani jak:) Když si mám vybrat, tak jak už jsem psala na základě sympatií fandím Henrikovi, ale miluju je všechny.)

120
okkvp
Reagovat

Danny zatím naplňuje to, co o sobě řekl na začátku – že umí využít okamžiku. Z Jeho hlavy je zatím akorát nápad využít Amandu a vyhodit Henrika. Amandu mu tedy ku prospěchu skutečně je, a imho podstatně víc, než si myslel. Ostatní ukradl jiným.

121
Nicole
Reagovat

Jak mi hned po ránu dokážete zpříjemnit den, to není možné :o))) rekap na díl 20 naprosto dokonalý :o)) díky

122
Prochor
Reagovat

115 -Tjekkisk dans, je nejisté, že mladí Dánové si nepletou Českou republiku a třeba Čečensko. Alespoň to, co tam tancovali mi nepřipomínalo nic z toho, co jsme se učili v tanečních. Vzdáleně mi to křepčení připomínalo folklorní tance Plzeňáků nebo Bavoráků.

123
Evik
Reagovat

@Prochor: :oD Mozna i Bavoraku po nekolika Plznich… Opravdu vsechny stopy vedou ke Flekum…. :oD

124
Evik
Reagovat

A rikam si, jak to maji nadherni lide na svete tezke… Delaji vsechno proto, aby byli jeste nadhernejsi, a kdyz uz jsou nejnadhernejsi, ze vic byt nemuzou, nechapave okoli je obvini z homosexuality…. :oD To jsou paradoxy…

Skoda, ze se Bekim nezucastnil boje o nejkrasnejsiho peredajznika… To jsme teprve mohli videt lidskou tragedii pote, co by zustal jeste za kralickem… :o)

ALE, uplne nejvic je, kdyz jste nadherni, a jeste mate superschopnosti… Tomu se nemuze nic vyrovnat… :o)

125
Hooper
Reagovat

@Evik: Stejně by mě zajímalo, co brácha řekl králíčkovi po návratu do Dánska ohledně na celé čáře projeté soutěže o pana paradajce.

126
okkvp
Reagovat

@Hooper: To co dycky : jsi druhej, brácho :D

127
Evik
Reagovat

@Hooper: Myslim, ze to je tragedie srovnatelna jenom s umrtim v rodine… Takze si pobreceli, pripili, a tu osklivou vec ulozili hodne hluboko do nejspodnejsich suplicku sve mysli….

ANEBO, a to je pravdepodobnejsi, usoudili, ze divky, ktere tu tragedii zpusobily, jsou slepe, nesvepravne a vubec k nicemu, takze se vlastne ani neni cemu divit, kdyz nepoznaly klenot, ktery se jim produciroval primo pred nosem… A proto vybraly takoveho nic moc typka… Ale stejne, vsechny ostatni danske divky by samozrejme vybraly kralicka, takze v podstate si bude myslet, ze prohral podfukem, a ve svem srdecku se bude citit, jakoby mel pohar nad postylkou…:o)

128
Evik
Reagovat

Spis by me zajimalo, co rekli rodice Simonovi, brachovi Laury… To musela byt taky pekna rec…

Ale je fakt, ze se Laure zatim dari… Dokonce jsou holky ochotne radeji vypadnout, nez by rozdelily tu krasnou mladou lasku… A na parovani uz je ke kralickovi rovnou prirazena… Pusobive…

129
Bazinga
Reagovat

nevím, jestli Bekim, ale myslím, že tam jeden gay je. A myslím si, že je to Michael.

130
Evik
Reagovat

@Bazinga: Tyyyjo, tak to me teda nenapadlo… Ja myslela,ze j en zachovava vuci divkam neutralitu, a jeste navrch je slusne vychovan… :o)

131
Bazinga
Reagovat

@Evik: no… anebo tak :-D

/já si to ale myslím už dlouho, vlastně od chvíle, co jsem ho poprvé viděla na obrázku… nevím, proč si to myslím :-)/

132
okkvp
Reagovat

@Bazinga: on bude možná hermafrodit, protože o muže zájem taky nijaký nejeví. Takový karlovarský suchar

133
cathy
Reagovat

Milé smesvině, ráda bych něco napsala ale
A) vždy po přečtení rekapu a shlédnutí fotek se tak řežu, že nemůžu psát
B) – není co dodat
Jste fakt dobrý a Dánové dodávají super matroš

134
okkvp
Reagovat

@cathy: je třeba držet s námi krok, ony nám ty reapy, přece jen nejdou tak rychle (a bude to díky souběhu s MSF ještě trošku složitější) a tudíž je dost prostoru před. No a když se dosměješ, tak určitě ještě na něco přijdeš. Nám se to všechno nevejde i přes mnohonásobně zvýšenou kapacitu. … za což šéfovi opět děkujem ;-)

Přidat komentář