Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Koho tento týden přivítáme?

19. Srpen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

V úterý začne v Hotelu Paradise týden s pořadovým číslem 13. a obyvatelstvo bude zas posíleno. Nejdřív přivítáme princeznu a ve čtvrtek čeká velké překvapení na dívky. Seznamte se.

Nathalie Albek

Zábavná, extrovertní, ženská
24 let, Kodaň, modelka, promoterka,

Natálka se cítí princeznou. Nejvíc ze všeho je hrdá na své vlasy a na svoji osobnost. Vlasy má dlouhé skoro pod zadek a prý stoprocentně vlastní. Je pravda, že jako chemlon nevypadají a málochlupky či nastavovačky jí asi sakra závidí. Ale jinak mají pánové asi zase smůlu, další dáma, která vypadá na stočený tachometr (v Dánsku je asi velmi krušný život) a namáhavou práci fotografů najít správný úhel a světlo.

Do Hotelu se prý přihlásila, kvůli životnímu zážitku. Chtěla poznat spoustu nových lidí, získat slávu a samozřejmě také chtěla vyhrát. Ráda zkouší nové věci, miluje luxus, slunce, večírky i osobní výzvy a tohle jí přišlo jako ideální spojení. Byla by ráda, kdyby si ji diváci pamatovali jako sladkou, otevřenou a čestnou dívku, která nepřijela jen na dovolenou na pláž.

Kromě jiného v rozhovorech před nástupem pravila, že míní hrát takticky a sexuálně dováděti před kamerou nebude.

Miluje zvířátka a zachraňuje je, její oblíbená značka je Marc Jacobs a její nejdelší vztah trval 8 let a nikdy nebyla nevěrná. (pro Pernilly – 23-8 = 15)

S kamerami, reality a slávou už má své zkušenosti. Před rokem se objevila ve čtvrté sérii seznamky
„For lækker til love“. Seznamovala se s jistým Kayem, který je vysazený na velká prsa a nejlépe silikonová.

Šikovně ji pozval na první rande k bazénu a tudíž okamžitě zjistil, že Nathali není obdařena. Nevím jestli v touze upíchnout se, nebo zůstat déle na obrazovce, nechala se odtáhnout i na zkrášlovací kliniku a k implantátům přemluvit, ovšem k operaci nakonec nedošlo. Kay totiž vše znovu zvážil a negativa převážila i budoucí silikon. Nathlali má totiž na něj příliš velké nohy (39), taky pak zjistil, že je jí teprve 23 a tudíž si Nathalie té slávy moc neužila (asi 15 minut celkem) a Kay se vesele seznamoval a seznamuje s jinými i letos.

Není chemlon ani silikon, tak jsou alespoň botox rty. Ale až v květnu po Ráji. (a mimochodem přesně na té klinice, kde byla s tv a Kayem)

Zatímco se předváděla na dánských tv obrazovkách a monitorech, v reálu podnikala cestu ke svému vysněnému povolání. Sedět v kanclu prý pro ni není, a tak teď už léta pro SAS jako letuška.

Nejstarší ze všech žen letošní série se vyznačuje nejen tím, že si ráda hraje na princeznu, miluje také ruční gesta.


Z toho co o ní vím, mám dojem, že ji budeme milovat i nenávidět. Já osobně preferuji univerzální verzi – už teď se směju.

Díl padesát potěší zřejmě většinu diváků. Dívají se přece především mladé dívenky a ženy a tudíž odhaduju, že budou oslintané monitory a divoké sny

Benjamin Ricardo Fernando Houlind

Spontánní, charismatický, vtipný
25 let, Kodaň, trenér a model, student

Černovlasý frajer s vymakanou figurou a pohledem donchuána má polovinu kolumbijské krve. Tv3 jej uvádí jako studenta, ale donedávna se živil především jako model. Pohled na jeho fotografie těšil nejen ženy, možná ještě víc byl populární byl v gay komunitě.

(více Benjamínků najdete např. tu , tu, a tu )

Soudě podle toho co o něm vím, umí především dlouze a důležitě hovořit víceméně o hofně, samozřejmě s důrazem na svou jedinečnost. Do hotelu přišel vyhrát a použije jenom tvrdou taktiku. On má totiž hošík s HP už nějaké zkušenosti. Byl účastníkem sezony 6 (2010) a tam se poučil. V hotelu tehdy totiž pobyl jenom 4 epizody a byl vylit, což jej hodně namíchlo.

Pokud by vás zajímalo, jak to tehdy vypadalo, tak mám pro vás pár ukázkových obrázků z tehdejšího medailonku.

S tím slintáním, milé dívky, dámy, hoši, páni, ale pozor, já osobně bych prchala….

Že je Benjamin rád vidět a vystřídal už kdejakou bulvárem solidně profláklou babu, by až tak nevadilo. Hoch holt ví jak na to a přes koho kam došplhat. Před jeho nástupem do hotelu v sezoně 6, se například ukázalo, že se velmi blízce kamarádí s o 14 let starší dánskou porno hvězdou Susane K, která je také hvězdou HP a zrovna se shodou náhod chystá na svou již třetí účast.
Další výrazné zviditelnění si vysloužil o dva roky později. To se takhle v nějakém nočním klubu potkal s jednou ze svých HP kolegyň a než je sebrali policajti, vzájemně si rozbili ústa. Benjaminovi se totiž prý nelíbilo, že je tam s jiným chlapem (podotýkám, že poslední jakési pletky měli někdy krátce po HP 2010) a skončilo to jejím oteklým a promodralým obličejem, tržnou ránu na oku a několika hutnými kousanci na Benjaminově těle. Bitku samozřejmě líčil každý úplně jinak, Benjamin například vůbec netušil, jak mohla přijít k takovému úrazu, jen jí prý plácl facku, ale soudce měl jasno – ona vyfasovala solidní pokutu a Benjaminovi to sečetli s jedním starším deliktem (07/2011), kdy taky někoho bacal do hlavičky a dostal 80 hodin veřejných prací, měsíc v chládku a další dva podmínečně.

Je však pravda, že konečně někdo, kdo nevypadá jako napařené holátko či potetovaný sval a na něm čupřina. A ještě to má bakaláře z ekonomie. A možná se už naučil i správně plavat kraula.

Z minulého týdne mám ještě pár restíků. Zbývá rozloučení s odpadlíkem.

Jak se Thomasovi z Hotelu Paradise odcházelo a jak se mu žije dnes?

Thomas byl po svém vyřazení na Lauru hodně naštvaný. Ne, že by na své účasti ve hře tolik lpěl, ale rozlobila jej její zrada, to, že pro ni opakovaný slib v rozhodný moment nic neznamenal. Nechápal a na Lauřinu adresu se nevyjádřil vůbec pochvalně. Odbylo se to ale ve vší slušnosti.

Když se k situaci vyjadřoval s odstupem, poté co to viděl v televizi, tak už naštvání dávno vyprchalo. Lauřino rozhodnutí prý chápe, ale vyjádřil pochybnosti, zda by se na jejím místě dokázal zachovat podobně. Všiml si i toho, že Lauře to nebylo úplně příjemné. Pravil, že ale vlastně nemohl dělat nic moc jiného, než si i přes předchozí varování Nadiny skupiny, a přes vědomí, že za ní bude s největší pravděpodobností stát i Henrik, než to risknout a spoléhat na její slib. Sice se snažil o nějakou taktiku, ale mezi silnými páry byl jen v roli přihlížejícího, od kterého se očekává tak akorát podpora skupiny. Myslí, že začátek jeho konce bylo vyřazení Amálie, ale není trouba aby vzdychal nad co by, kdyby…

S Hotelem a celým Paradisem se v rozhovoru pro After Dark rozloučil vzkazem – ukázkou svého tetování.

Jde o znak –logo jeho oblíbenější kapely The Grand Fætters z jeho rodného Thyborønu. A totéž pozadí (podle pih) je i na jejich stránkách, kde Thomase můžeme vidět například i ve víru tance (klik)

Jak se tedy Thomasovi žije po Ráji? Zřejmě dobře, ale podrobnosti lze zjistit jen těžko. Thomas není slavoman a účast v RS pro něj byla jen nevýznamná epizoda. Jak v dubnu řekl, je rád, že pro lidi doma je pořád jen tím Thomasem, jakým býval před tím. Jeho postoj krásně vystihuje jeden z úvodních postů ofiko fcb profilu, kde píše, že tedy nechápe proč má někdo potřebu se o něj zajímat, ale protože se mu množí žádosti na osobním profilu a protože to mají od štábu doporučeno, tak holt se bude trochu starat :D Příznivců nakonec posbíral bezmála 4 tisíce. Není divu. Thomas mezi většinou svých kolegů, pro něž jsou zřejmě jedněmi z největších priorit starost o svůj libý zjev a touha být obdivovaný, působil poněkud exoticky. Dost tomu přidal i jeho dialekt a samozřejmě tomu značně napomohl i svou až naivní důvěrou v Lauru. Nicméně, právě ta jeho obyčejnost byla pro mnohé diváky plusem. V posledních dnech se nakonec ukázal i jako milý a zábavný kluk a i podle mne je skutečně škoda, že nevydržel ještě alespoň pár dnů.

A když už jsme u toho minulého týdne. Všimli jste si?

Poslední odstaveček bych chtěla věnovat Christianově sepsutému sáčku. Ono totiž není jeho. Nejen děvenky chodí do skříní svých kolegyň :-D.

Proč na beton vím, že majitelem saka je Malte, prozradit ale nemůžu. Musíte mi věřit, alespoň prozatím ;-)

Večer nový článek-chlívek k dílu 49 a 50

Zdroj obrázků: TV3, TV3/PrimaPlay, Yassine.dk, imageampliefied.com (Kamuel Valdes), danielishoj.dk, realityportalen.dk, thegrandfaetters.dk

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 39
1
Prochor
Reagovat

Ten narcis bude asi nějakej vzteklej parchant. Ještě budeme rádi vzpomínat na lháře Dannyho.

2
Prochor
Reagovat

Ještě k tomu saku. Nejsou ti dánští kluci trochu zženštilí? Samá pleťová maska, půjčují si oblečení , hádky o košili atd. Gino pražský superman by mezi nimi vypadal skoro jako šmudla.

3
okkvp
Reagovat

@Prochor: ta hádka o košili byla ze strany Henrika humor

4
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Opravdu? Tak se dobrovolně hlásím do početného klubu těch, co to nepochopili.

5
okkvp
Reagovat

@Ananas: opravdu sis myslela, že to myslel smrtelně vážně?
njn, tož to tady bude mít kluk obzvlášť těžký

6
Melek
Reagovat

To přehození jmen Nadia/Laura tam bylo už i dřív v rekapitulaci předešlého dne. Překládajícím je asi kontext úplně u p., hlavně, že tam někoho napíšou ;)

7
okkvp
Reagovat

@Melek: Tohle je už nejméně čtvrtá záměna. Podle mne mají buď jen zvuk, nebo text distributora pro překlady do jiných jazyků a video neviděly.
Zas ale dánských titulků norské i švédské (dány vyráběné) verze vysílaných v DK je cca 4x tolik, pečlivě seřazené tak aby bylo poznat kdo co říká a neslévalo se to do jednoho atd…
Já bych dámy tipla na překladačky návodů ke kuličkovým perům ….

Dobré je i to jak jednu a tu samou větu přeloží pokaždé jinak – nejlépe vidět v pasážích bude/bylo

8
okkvp
Reagovat

Já tedy chápu, že když se Primáci juknou na svou fcb stránku, kdo jim tam píše, že na to zvysoka ….. Serou ale nemálo, protože tím natažením to úplně zabušili + všecky jejich počiny „jste nám u pozadí“ to ještě násobí. Přitom to fakt není tak blbý, zcela jistě je to jedna z nejlepších RS, která tu v posledních letech vůbec běžela. Český HP je vedlo toho naprosto nekoukatelnej

V Dánsku to tedy poslední dvě sezony dost projely, ale oni srovnávají s předchozími a tam si diváci užívali skandálností o sto procent víc. Oni jsou vůbec dost vysazení na všelijaké exoty … A když už, tak jim cenzorsky kytičkujou. Mimochodem – jestli jsem to ještě nepsala – tahle cenzura je poprvé v 9. řadě. To používali ovoce. Někdo ale asi zasáhl – banán u pánů, třešnička/citronek/jablko/broskev u holek bylo asi shledáno provokujícím ;-)

9
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Smrtelně ne. Ale jako provokaci klidně.
Možná jsem naboudlá, ale může to být i stručností titulků. Nevzpomínám si na žádný náznak a hledat už to nebudu.

10
okkvp
Reagovat

@Ananas: Je pravda, že mám výhodu předstihu a informací ze země původu. Stejné je to s těma Henrikovýma naparovacíma řečma. Je to nadsázka s cílem lehce podpichovat. S Křesťanem takhle blbnou víckrát, pravda je, že ne vždy to udrží v přijatelné rovině a párkrát přestřelí dost, zvlášť posilněni promilemi. To mi taky vadí. Ale podobné fórky jako s tou košilí mám ráda
(možná si vzpomeneš – při promluvách ze zpovědky se oba jemně uculovali)
Neříkám, že se Henrik neprojevuje chvílemi jako přezíravý povýšenec, ale některé z těch situací, které veřejnost komentuje, je opravdu nepochopení jeho specifického humoru.
spoiler:

Část je ale taky tvrdá a nevybíravá taktika (to teprv bude)

11
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Když já moc nemusím takové to účelové: něco řeknu s lehkým úšklebkem, myslím to vlastně vážně, ale v případě potřeby budu dělat, že to byl vtip.
Na druhou stranu, taky jsem zažila situace, kdy můj pokus o vtip byl brán smrtelně vážně. Neopakovala jsem ho.

12
okkvp
Reagovat

@Ananas:Lidi, kteří říkají něco vážně a otáčí podle toho, jak se jim to zrovna hodí, taky nesnáším. Stejně jako lidi, kteří se sice culí, jakože haha sranda, ale říkají žahavě bolestivé věci s cílem ublížit, ponížit. Takoví se ale většinou projevují trochu jinak a tady s tím máme dost zkušeností.
Problém je imho v tom, že mnoho lidí nedokáže pochopit, že dotyčný podobně humorující to skutečně nemyslí vážně, ani zle. Každý soudí podle sebe.

13
Ananas
Reagovat

@okkvp:
To máš pravdu.
Ale víš, co mne teď napadlo? Že ses díky svým informacím, přesahujím ty naše, poněkud ocitla v zde ne zrovna populární roli obhájce soutěžícího:-)))
Mrzí mne, že vypadl Thomas, nejen, že mi byl sympatický, ale nebyl tam imho zbytečný.

14
Prochor
Reagovat

Thomas byl extrémně sympatický mimoň (něco jako Niko). Kdyby nevypadl, tak by v dalším díle nosil Lauře a Maltemu kafe do postele s veselou náladou, že je vše v pořádku a Laura je s ním spokojená.
Veškerá strategie v HP šla naprosto mimo něj. Šťastný to mládenec :-)

15
Ananas
Reagovat

@Prochor:
To je nádherná představa!:-))

16
Melek
Reagovat

Thomas naštěstí Lauřinu zradu neprožíval až tolik, jak bych u něj předpokládala, a dobře pro něj. Jeho osobnost bude určitě chybět, uvidíme, co přinese příchod nového „fešáka“.
Myslím, že jsme byli, stejně jako v případě Bekima, ochuzeni o velkou část Thomasova zábavného já, které se kvůli probírání strategie a jiným důležitějším záběrům nevlezlo do vymezeného času. Určitě měl víc chvilek podobných hře Hádej kdo jsem ;)

17
okkvp
Reagovat

@Ananas: Njn, navíc je asi patrno, že Henrik patří k těm, které mám oblíbenější. V rekapech se ale snažím přízeň rozdělovat přimeřeně všem, pravda je, že u některých mi to jde hůř, protože mi prostě nejsou lidsky tak sympatičtí. Navíc i v tom hrají ty informace navíc.
O těch předvstupních se alespoň snažím co nejvíc podělit.

18
Ananas
Reagovat

@okkvp:
I kdyby se Jeho Veličenstvo Henrik II nafoukl jak balón, ještě pořád mi bude sympatičtější než většina jeho konkurentů.
A jen jim klidně zasol (hlavně slaďochům). Rekap není zpráva ČTK.:-)

19
okkvp
Reagovat

@Prochor: že šla strategie HP kolem něj si nemyslím. Ono to fakt moc jiného nezbývalo, než se držet té Laury. Ani přeběhnout neměl moc kam. Navíc skupinkování se přes všecky taktiky a strategie děje u 99% na základě osobnostních sympatií – předváděl to nakonec i „velký“ Danny. V jednom rozhovoru po výpadku, pokud jsem to dobře četla, Thomas pravil, že mu nic než laura nezbyla, protože Sandy oproti minulému párování tentokrát nejevila zájem. Sandy se vyjádřila, že se dodatečně dozvěděla, že Henrikovo „namlouvání“ bylo myšleno též pro Thomase – když ne hned, tak do budoucna (jakože následnou výměnou za Henrika) – a to se jí nelíbilo.
Ten lážoplážo dojem, vyvolávalo asi to, že na rozdíl od většiny ostatních, na výsledku v Hp tolik nelpěl.

20
Ananas
Reagovat

Ta nová mi na fotkách spíš než jako princezna připadá jak princ žabák.

21
okkvp
Reagovat

@Ananas: je fakt, že na jejím ista by se našly fotky, na kterých vypadá o dost líp. Ale v Hotelu, vypadá většinu času takhle a ještě hůř :)))

22
Melek
Reagovat

@Ananas: To mně určitě taky, rozhodně víc než zamaltovaná Nadia ;) A Martin se teda poslední dobou taky moc v dobrém světle neukazuje, napřed škemrá před Sandy skoro na kolenou a potom se vyjádří, že je úplně blbá, když mu věří.

23
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Fakt není chemlonová?

24
Ananas
Reagovat

@Melek:
Zamaltovaná Nadia! To je výstižné po všech stránkách.
Martin to s tou upřímností před diváky už trochu přehání. Pravda, ví, že diváci ho nevyhodí. Být to Vv, tak to možná i ocením.

25
okkvp
Reagovat

@Ananas: Ruku za to do hně nedám, ale prý fakt ne. Když jsou detaily, tak to vypadá skutečně přirozeně a pěstěně.

26
Prochor
Reagovat

Ta nová holka není žádná krasavice a působí dost drsně. Ale třeba s ní bude legrace.

27
Johana
Reagovat

Mně ta nová připadá jak malinko vyretušovaná Donatella Versace, takže žádná sláva…zvědavá na ni ale jsem, jestli se chytne.

Už několikrát jsem se tady v diskuzi setkala s tím, že diváci nerozhodují. Jak se to tedy ukončí a rozhodne o vítězi ?

28
okkvp
Reagovat

@Johana: rozhoduje Jury a pak finalisté samotní

29
Paty
Reagovat

Ahoj okkvp, když už tak pěkně sleduješ dění kolem HP, nevíš jestli se dá tahle série někde shlédnout s anglickejma titulkama děkuju ;)

30
Johana
Reagovat

@okkvp: tak, a teď mám v tom ještě větší zmatek :)
Mohla bych se někde o tom dočíst, abych tady neotravovala dotazováním na něco, co už možná všichni diskutéři ví ?

31
Ananas
Reagovat

@Johana:
Já detaily taky nevím a ráda se dovzdělám!

32
okkvp
Reagovat

@Johana: ve zkratce: ze dvou posledních párů Jury vybere finalisty a na ty čeká zkouška věrnosti – vyhrát mohou oba nebo jen jeden z nich (případně jeden, který se podělí s někým koho si vybral, to ale bylo v dřívějších verzích)

Podoba se čtyřicetiletou Donatelou je, ale imho ta na téhle fotce vypadá líp než čerstvě pětadvacetiletá Natálka vylepšená botoxovými rty na finálovém večírku
http://www.vogue.mx/galerias/el-mejor-tributo-a-gianni-versace/1051/image/1048518

33
Ananas
Reagovat

@okkvp:
A kdo má tu čest býti v jury?

34
okkvp
Reagovat

@Paty: už se to tu probíralo – anglické titulky asi těžko, vím o švédských, budou zřejmě i norsky.

35
okkvp
Reagovat

@Ananas: Jury tvoří devět účastníků HP

36
Johana
Reagovat

@okkvp: já si ty nafouklé rty u Nathalie přimyslela a naskočila mi současná verze D.V. :)
Takže Jury jako v Survivoru a zkouška věrnosti spočívá v čem – toť ještě můžeme vědět ?

Všimly jste si, dámy, ač dobře oholeného, stejně prosvítajícího černého porostu nad horním rtem princezny Lociky ?

37
okkvp
Reagovat

@Johana: no v tom, jestli si navzájem věřej anebo né ;-)

38
Johana
Reagovat

@okkvp: tak jo, v listopadu se těším, jak se tam najde někdo, kdo si troufne ještě někomu věřit…:D

39
Hooper
Reagovat

@Johana: To nešlo nevidět.

Přidat komentář