Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Finalisté pod drobnohledem

10. Listopad 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Luxusní Hotýlek v Mexiku osiřel, světla ramp zhasla. Po červeném koberci se prošli Martin se Sandy, Balslev s Mille jenom přihlíželi. Rozhodla porota spravedlivě? Jak se ale vlastně finalisté před porotu probili, jak to bylo s těmi zásluhami? Jak se mají v běžném životě?

Balslev zvaný Prcek

Pětadvacetiletý Christoffer Balslev, který si díky stejně znějcímu jménu kolegy pro hru vybral rodinnou přezdívku, v Hotelu zaujal jen chvilkami. Většinu jsme viděli v jeho medailonku před rozhodnutím poroty. Prcek s chilli papričkami, podivné kýchání, jedna muchlovačka, policajt v hádkách a strkačkách. Já si jej pamatuju nejčastěji s obavami napjatým obličejem anebo poněkud napoleonsky se štajfujícího v momentech, kdy sebe i nás přesvědčoval, že není hoden přehlížení. Do finále podle většinového přesvědčení došel jen díky náhodě a okolnostem. Platí tu Henrikova slova, že pro silné hráče nebyl hrozba.

Jistě, hloupá chyba těch silnějších, že jej nechali do finále dojít. Zásadní vliv na to mělo načasování Prckova vstupu do vily. Nepočítáme-li navrátilce, tak přišel poslední – v 15. týdnu v 57. epizodě. Tehdy se lámal chléb, den před tím odešla Nadia a v hotelu vrcholila snaha zbavit se Henrika. Ještě dalších 7 dnů netušili, jak dlouhá bude jejich série HP. Čtyři hrací týdny znamená 20. místo v žebříčku výdrže. Pro zajímavost – je to jen 23-31 % času, který přežila Laura, Henrik nebo Nadia.

Délka pobytu samozřejmě není měřítkem, člověk se může ukázat už během pár hodin. Prckovi se to nepodařilo ani za ty čtyři hrací týdny. Fungoval jen jako šedá myška, čekající na zbylé drobečky, byť ambicemi opravdu hýřil. Na činy nějak nedošlo. Připomenu, jak tak trochu zbaběle cuknul před fikaným plánem na spárování s Benjaminem. Společně by byli mohli ostatním skutečně dost zvednout mandle, i když pro finále před porotu by to asi ideální pár nebyl. Místo toho se Balslev při párování potil až do poslední nitky neboť svůj osud svěřil do rukou děvenky s obří touhou vyhrát, ale v kombinaci s natvrdlostí a urážlivostí zcela nevyzpytatelnou. Prcek sice šťastně přelezl, ale sám se o hledání lepší partnerky nepokusil, spoléhal jen, že na něj nějaká zbyde. Zbyla, opět jen se štěstím. O tom, že dojde až do finále, rozhodl vlastně štáb, který na poslední chvíli zřejmě zachraňoval, aby se z finále nestala totální fraška a propadák, což by se při výpadku jednoho z páru Martin + Sandy stopro stalo.

Baslev hru sám aktivně neovlivňoval, do „tajné“ skupiny si jej vyhlédl Benjamin a Prcek jej jen následoval. Nikoho sám nevyřadil, významný podíl má jen na vyřazení Benjamina, přispěl k výpadku Mortena, spolupodíl má též na výpadku Christiana s Malene a u Laury. Ve hře s růžemi si vlastnoručně zadělal na další třes o bytí a nebytí. Na začátku finálového týdne byl největším outsiderem víceméně bez šancí. K cestě do finále mu pomohla svým rozhodnutím Laura a Malteho osudová chyba. O vstupenku si pak sice aktivně řekl, ale celé se to dá shrnout tak, že štěstí a náhoda přeje připraveným.

Pro možný zisk bodů u poroty bylo rozhodující, že byl nevýrazný a stranou hlavního dění i mimo hru. Jediný víceméně jistý bod měl vlastně jen u Mortyši.

Krkající pivní sestra Mille Lentz

Devatenáctiletá eskymačka mně utkvěla v paměti etudou na téma „prima zábava“ hned na začátku jejího hotelového angažmá. Osobně jsem velmi citlivá na rychle přelaďování na „sladké sýry“ v kontrastu s fňukavě nafučeným zahlížením. Velmi brzy jsem si ji zařadila do kategorie „na tebe bacha“ a přes drobné pochybnosti zhruba uprostřed mi tam zůstala. Možná taková ve skutečnosti není, ale na mě působila jako rozmazlený pubertální fracek, který když mu osud nejde zrovna na ruku fňuká a uraženě prudí a vyhlíží jak nenápadně čutnout viníka alespoň do kotníku.

Do hry vstoupila v 45. epizodě. Jejích 28 dnů je celkem solidní porce (12.), ale dlouho byla herně úplně neviditelná, pak působila poněkud zmateně a hloupě a pak najednou byla ve finále.
Mille na grilovačce řekla, že se dlouho rozkoukávala, ale chytla se, jak dala Henrikovi lebku a ukázala, kde stojí.

Skoro bych jí to sežrala :-) Jenže ono to bylo všechno trochu jinak. Lebka se předávala hned v 46 epizodě a vstupní předávka byla jen náznak výměnného obchodu s Henrikovci za následnou podporu. Mille však vzápětí vyfasovala jmenovku „lhostejný/nezajímavý“ a byla moc ráda, že na Malene vyškemrala přežití do dalšího týdne vynecháním párování, tedy setrvání v solo. Do hotelu jí pak přišla konkurence a vypadalo to zase na propadák, k záchranné koruně a partnerovi se však nakonec přece jen klopotně dostala, když byla jediná z možných, o kterou se rozhádané skupiny do krve nepoprali, přičemž takticky to hrálo Naďovcům. Také se s nimi milá Mille hbitě začala kamarádit. Při párování ale stejně zůstal eskymácký puclíček na ocet, Christian k ní došel, až když jej vypakovala Natálka. Nastalo ono období, o kterém při grilovačce zřejmě mluvila. V partě Henrikovců byla však úplně na chvostě a opět víceméně neviditelná. Jediným skutečným projevem jejich podpory bylo nepotopení „doktorky“ Amandy (54). Ale její odmaskování přece oplakala a je tudíž možné, že si na otevřený střet se „svou“ skupinou jen netroufla. Zatím. V 62. dílu přidala při volbě opravdového muže zásadní hlas a zcela jasně podtrhla vlastní skupinu, což většina spoluhráčů i diváků vyhodnotila jako její mimoňovitost, ale při zpětném pohledu se nabízí dojem, že mohlo jít o začátek její taktické varianty hry. V následujícím týdnu totiž aktivně vyšachovala ze hry Christiana s Malene, kryta zástěrkou své vlastní obrany. Ve finálovém týdnu se nejprve snažila vyšachovat Slaďoura, což opět vypadá nelogicky – pravděpodobně by tím byla přišla o Kapříka a sama byla v ohrožení. Mille ale hrála betla, Malteho tak dlouho napovídala Natálce, až se chytla. Protaktizovala si to až při výběru na šťastné rande, i když tam je opravdu otázka, co by se bylo v tom případě dělo a jak by zněl dopis, který jim tam doručili.

Zásluh má tedy Mille až překvapivě dost. Zbývá se rozhodnout, zda skutečně uplatňovala taktický plán nebo jen štěstí sedlo na vola. Podle mého velmi dobře věděla, co dělá, ale je fakt, že se mi to složilo, až chvilku před koncem. Betl je defenzivní hra, často hodně srabácká, ale v kartách se musí zahlásit. Mille jej hrála ostatním za zády, a i když neměla dobré karty, tak jej hrát nemusela. Z vlastních rukou si vystřílela všechny esa a do finále jí zbyl jen kulový spodek. Navíc jí se dařilo kosit především lidí z její vlastní skupiny nebo partnera a na to jsou dánové – hráči i diváci citliví. U poroty vlastně nemohla počítat ani s jedním hlasem, maximálně tak s Kasprovým, ale tam si nevšimla, že se skamarádil s Martinem. Henrikův hlas byl překvapivý, podle mého odhadu dobře věděl, že nebude rozhodující a rozhodoval se tím prezentovat jak postoj vůči stylu hry Martina se Sandy, tak tím chtěl zdůraznit, že on na své ovečky držel.

Způsobem hry , respektive tím, že se k ní neznala a tudíž vypadala jako hloupý a neslaně nemastný klimba, který se do finále akorát náhodně dovezl, se Mille sama deklasovala i u diváctva. Projevilo se to velmi nízkými preferencemi před finále i reakcemi po něm.

Po finálové epizodě se za Balslevem a Mille zavřela voda. Ani na Finalfestu nebyli ve větším centru zájmu, pro návštěvníky i média byli jen jedněmi z řady soutěžících. Dostali jen pár vteřin v jednom z webových klipů a k jejich konci ve hře se už nevrátil ani tisk. Jako nezajímavý vyhodnotili média i jejich následný život. Žádné skandály – žádné články. Objevili se sice stejně jako část dalších na několika promo akcích, ale tím vše skončilo. Jak se mají a co dělají po HP tedy vlastně nevíme, nic moc se nedá vyčíst ani z jejich profilů na instagramu či fcb.

Jen s tím doživotním kamarádstvím Mille s Natálkou je pár náznaků, jak to dopadlo v reálu. I za ním se s největší pravděpodobností zavřela už voda Atlantiku.

Pokerface – Martin a Písečná Barbie – Sandy

Martina Dengsø si budeme pamatovat především díky rozbité kouli. Bez toho by nám ale určitě v hlavách dlouho nezůstal. Působil jako nudný patron a přečíst z jeho tváře, co si myslí, byl tvrdý oříšek a jak víme, doplatila na to i parnerka, která s ním v hotelu strávila většinu času.

Sandy Esko sice vypadala jako na dovolené, ale pamatovali bychom si ji asi podstatně víc. Její silikonem přifouknuté poprsí, tuny makeupu i smetáky na antukové kurty místo řas do našich pamětí vyryly hluboké brázdy i díky mnoha drobným zábavným situacím mimo „hru“. S herními zásluhami to bude asi horší. Sandy v hotelu zvolila taktiku klamu tělem a šlo jí to tak dobře, až jí to připravilo horké finálové chvilky.

Na Sandy se dá skvěle doložit, že se stříhalo až ex post. Po první, poměrně krátké prezentaci holky, která nám má být spíš k smíchu, ji střih začal představovat jako hráčku, která zdaleka není tak hloupá jak vypadá, a dal si práci i s tím, jak zobrazil její vztah s Martinem.

Do hry přišli Martin se Sandy víceméně současně a tak jejich cestu k vítězství zopakuji v jednom souhrnu.

Dvaadvacetiletý Martin se v hotelu objevil 28. den večer. Vstoupil doprostřed komplikovaného párování, za partnerku si vybral rozvernou Kimii a zdálo se, že bude podobně rozverný jako ona.

Devatenáctiletá Sandy (dvacet jí bylo až letos koncem září) přišla do hotelu o den později. Na první pohled padla do oka Amandě a dostala od ní velmi dobré rady do hry. I ona svůj první večer plnila nadějemi všechny, kteří toužili vidět v hotelu nějaké žhavější dění. Druhý den ráno, se tyhle naděje začaly rychle rozplývat. Sandy využila Amandiných rad a jako prvního partnera si vybrala Dannyho, čímž Amanda vtipně přiživila Naďovecký náser. Pak si ji a Lauru Amanda vybrala jako parťačky k uplatnění získané moci. Výsledkem společného rozhodnutí byla domů letící Kimii a Martin poprvé okusil komfortu pokojíku ve věži. Nebyl tam dlouho, při následujícím párování v 33. dílu poprvé našel svou Sandy.

Pak se v Hotelu objevila Malene a tématem následujících dnů se stal lítý boj mezi Amandou s Dannym a Naďovci, kterým Sandy přispěla třaskavou informací o Dannyho dvojí hře. Zároveň si tím vybrala i stranu, za kterou od té doby poctivě kopala. Martin si držel stále víceméně nezávislou pozici a odolal zoufalým snahám Malteho zachránit své kámošky umístěním jedné z nich místo Sandy, čímž pomohl (nezabránil) dostat ze hry Nadiu (35).

Zajímavě se oba zachovali při práskání balonků, kdy bodali Sanderovy, tedy proti Dannymu i Nadiným pohrobkům. Záhy nato se mezi párečkem odehrála veselá epizodka. Martin se mocně muckal s Malene a Sandy to vykecla Dannymu. Martin ji seřval na dvě doby jak sirotu. Za odměnu si Danny Martina druhý den vybral jako jednoho z kandidátů, který by jej mohl zachránit ve zkoušce pro neojdvážnějšího muže Hotelu (38). Martin ale Sandy za Dannyho nevyměnil, ještě nahlodal Malteho a Danny tudíž slavně šel.

V týdnu Miss Paradise vypadla ze hry o vypadnutí Amálie a opět to vypadalo, že by mohla být terčem Nadia nebo některá z jejích kámošek, tzn i Sandy. Martin se k její velké „radosti“ nechal slyšet, že by raději Nadiu. Vypukla památná bitva o Thomase. Párování ale bylo zase jinačejší, než obvykle a tak na Martinův záměr vůbec nedošlo. Sandy si sice nesměla vybrat svého partnera, ale výsadu přednostního výběru hbitě propočítala a záchranou Simony (u Martina) gilotinu zaparkovala nad Lauru s Amandou (44). V následujícím předávání lebky se Martin opět chytil za nosík (však Simona vypadla a hoši Henrikovci do něj zvesela klavírovali) a vděčně se přeparkoval opět k Sandy. Před párováním v 48. díle lanařil Martinovým přebíháním znejistělou Sandy Henrik, který byl v úzkých, ale nakonec si to rozmyslel a Sandy zůstala jen Martinovi, který pak pronesl svou významnou větičku, že jestli mu věří, tak je pitomá. V týdnu s korunami Sandy z rukávu vysypala kombinaci spárování a odvážně se pustila do přímého souboje s Malene o Benjamina a vyhrála. Martin byl ale nakažen morem a trnul jak dopadne. Vzhledem k mnohem silnějším kalibrům vedle sebe, přežil bez jediné kapky. Sandy přilila Amandě. V 56. dílu se oba aktivně zapojili do plánu na záchranu Nadie a hráli habuďuru na Nathali.

V 58. dílu se párovalo podle přívlastků a tak Sandy vyfasovala nejkrásnějšího Ušouna a jako největší manipulátoři se sešli Martin s Laurou, která jej donutila hlasovat pro vypadnutí Mortena a nikoliv Henrika. Vzápětí Martin vyfasoval od Ušouna jeden z přívěsků a pak klíč a šlo mu o krk. Nicméně správně odhalil bluf a výměnou klíče se zachránil. Sandy se nuceně přestěhovala k Benjaminovi a díky němu se při křížkovacím dopisu dostal Martin do solo. Jak známo bát se nemusel, opět našel otevřenou nářuč u Sandy, tentokrát už napořád. Pak mají ještě spoluúčast na výpadku Christiana s Malene, Sandy svým hlasem přispěla k výpadku Laury, Martin přispěl k výpadku Malteho a na úplném konci vyprovodili Natálku.

Za 45/44 dnů v hotelu (5-6. a 7. místo) toho mají za sebou dost a oba několikrát významně zahýbali dějem. Oba byli několikrát ohrožení, ale šlo většinou jen o drnkání na nervy. Ve skutečně vážném nebezpečí byl každý jednou a nemohli si při tom vzájemně pomoci. Martin byl vykonavatelem Dannyho popravy a poslal domů Ušouna, Sandy byla rozhodující strůjkyní vypadnutí Amandy, společně nebo každý zvlášť přispěli k vyřazení silných konkurentů v závěru soutěže.
Hráli skutečně chytře, ale nezamíchat děním na konci Natálka s Mille, tak by na židličkách před porotou nejspíš neseděl ani jeden z nich. Na špatné renomé u spoluhráčů mělo nejhorší vliv to, jak sebou Sandy nechala Martinem mávat a to, že se Martin nikdy neprojevil aktivně.

Podobně to bylo se sympatiemi diváků. Pro většinu se stali jen náhradníky původních oblíbenců. Naprostou většinu preferencí před finále získali především díky tomu, co si Dánové v téhle hře dlouhodobě vysoko cení – tím, že byli dlouhou dobu věrným párem a tím, že až na malé výjimky nedělali podrazy na lidi ze své skupiny. Ještě víc je tam ale oceňována aktivní taktika hry. V anketě na začátku finálového týdne je jasně převálcoval Malte s Laurou. V anketě ofika před finále získali sice cca 85% tzn cca 3.300 hlasů, ale v komentářích se objevilo zhruba 800 postů naprosto jasně vyjadřujících, že i oni jsou jen slabým odvarem.

Martin v anketách získával víc přízně než Sandy a tak to vypadalo, že jeho vítězství na koberci nikoho moc nepřekvapí a bude přijato s ovacemi. Jak už jsem psala, nestalo se tak, naopak si Martin slízl obrovskou vlnu odsouzení.

V historii HP sice na koberci získal prémii jedinec celkem 5x, ale třikrát z toho se vítěz dělil s poraženým párem nebo s někým dalším (1.-3. Série). Vítězové sedmé i deváté série také odhodili kouli partnerkám před nosem, ovšem stejné jako letos to nebylo. Za prvé, v obou přípdech stály páry zády k sobě a za druhé to byly páry, kde se čekalo, kdo bude v odhodu rychlejším. Letos diváctvo tipovalo, že Martin se Sandy dojdou. Možná je příznačné, že Martin mnohem víc překvapil Naďovce/Maltovce – jak hráče, tak příznivce téhle skupiny, zatímco Henrik, Christian, ale i Kasper to vlastně čekali.

]Oslavu finále si oba vítězové užili. Martina házeli příznivci do vzduchu, zatímco Sandy se trošku lízla a dalo jí chvílemi dost práce se netvářit moc otráveně. V několika rozhovorech to neuhlídala skoro vůbec. Navíc si vybrala další ze svých extra suprčupr mordelů, opálení z Mexika přiživila solárkem a vypadala jak dvojnice úplně prdlé, obstarožní dánské reality prsatice. Největší podporou jí byla Natálka, paradajs kamarádka největší a nejvěrnější, ale hodně se bavila i s Amandou. Kolem Martina, který přiznal, že jej ani nenapadlo se dělit a že to tak plánoval už v době, kdy se přihlásil, se naopak nejvíc šmrdolil Slaďourek. Měli dokonce i stejné obleky (stejně hrozné).

Mnoho fotek z finalfestu zde

Bezprostředně po HP vyslala TV3 své hvězdy blbnout hlavy dánek na bulharské Slunečné pobřeží a spolu s bratry Birchy a počmáraným Mortenem, tam byl i Martin. Mnoho slávy si ale opět nevysloužil, i když se tv3 snažila, vyšel z toho zase jako nudný patron. Pak se objevil ještě ve Spotlightu, kde předvedl své nové krásné tetování na zádech, za což se mu na sociálních sítích mnoho lidí velmi vysmálo. Také trochu pohovořil o životě, z čehož vyšlo, že babu stále nemá a žije víceméně svůj běžný život. Přiznal, že výhru použil na splacení nějakých dřívějších dluhů, ale podrobně se nešířil. Naopak si postěžoval na řadu negativ, které mu účast přinesla. Nejvíc prý pocítil předsudky a negativní reakce na zradu Sandy, ale dodal, že to bere s úsměvem. Dostal prý několik nabídek na další učinkování v televizi, ale odmítl, protože to byly soutěže. Do budoucna má prý stejné sny jako běžní lidé. Přál by si lásku, děti, dům a Volvo.

Sandy se také vrátila do běžného života, o nějaké další reality neuvažuje. Už během vysílání na svůj blog pilně psala o tom, jak to v Hotelu prožívala. Získala několik zajímavých nabídek na focení, byla i v USA. Taky ji trochu zamotaly šišku prosby o pomoc pro různé nemocné atp, ale snaží se pomáhat, jak jen může. Později nastoupila do školy, jakési nástavby, ale byla pěkně rozčarovaná nízkou úrovní a laxním přístupem pedagogického sboru. Média z ní dělají tak trochu moudrou máteř, což ovšem Sandy zas tak moc radosti nedělá, nicméně ještě menší radost jí dělala vlna nekriticky oslavných reakcí a nechala se slyšet, ať proboha mládež neblbne, že ona přece není žádným vzorem. Nedávno se na svém blogu přiznala, že vlastně vůbec nevěděla co se svým životem, tak si holt udělala zkušenost s HP, ale neví co chce ani teď. Zatím ji baví focení a psaní blogu o životě + módě, a doufá, že to, k čemu by měla v životě směřovat, si časem ujasní.

Kamarádství s Amandou jí vydrželo, setkávají se poměrně často, s největší kámoškou Nathali se skoro půl roku neviděla (Nathali začínala u SAS), ale teď jí prý nabídla společné bydlení, tak o přestěhování do Kodaně začala uvažovat.

Zdroj obrázků: TV3, Realityportalen.dk, Danielishoj.dk, Sandyesko,dk, martindengsoe(insta)

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 27
1
okkvp
Reagovat

Ještě se mi pár drbů nevešlo. K Sandy ještě můžu doplnit, že se vyjádřila k tetovací módě a řekla že to vůbec nechápe, zvláště u holek. Taky je teď o 10 kilo těžší, ale hubnout nijak moc nemíní, protože se má ráda a neumí hubnout jinak než dlouhodobou hladovkou a to je pak zase pořád naprdnutá.

Na neblahý životní režim po Hp si stěžovali všichni. Ti, kteří byli populárnější a TV je proto více využívala, prožili půlrok v lihu a bylo to prý velmi únavné, ale taky se jim z toho kolotoče večírků, akcí a kamarádských pijatyk prý špatně vyskakovalo.

No a poslední nové info je o Kapříkovi (z neděle) – vylezlo z něj další přiznání jak v mezičase mezi svými misemi doma truchlil po Lauře. Nabalil si v práci v baru nějaké dvě kočičky, vypili tam bratříkovi co teklo a Kapřík si je odtáhl dom. Prý se nic nestalo, ale zároveň si z té noci nic moc nepamatuje. Pikatní je to však kvůli tomu, že šlo o Lauřiny kamarádky.

2
Blabla
Reagovat

pěkné :-) děkuji za článek :-) řekla, bych jen, že Martin v jediném v čem vynikal bylo věšení bulíků na nos Sandy….:-) Ta mi teď spíš připadá navíc jako důvěřivá naivka…teda po tom finále. I když zase na druhou stranu ji asi chápu, na inteligenci frontu nestála, tak se potřebovala k někomu přifařit a Martin byl očividně tou nejlepší volbou…

3
Blabla
Reagovat

@okkvp: hihiii…asi si celou noc vykládali o Lauře…mankote :D ten komediant je na facku :D

4
Blabla
Reagovat

a Natálka, předpokládám, už má doktorát na nějaké výšce, ne?? :D O té nevíme nic? Nebo že by mi info o této výrazné postavě HP vypadlo?? :-)

5
okkvp
Reagovat

@Blabla: jo, ale ještě si to půjdu asi přehrát (já to jen četla), protože tuším, že u toho bude mít ten svůj přitroublý úchecht jakože jakej je king. A ještě přemýšlím, jestli bych se neměla popídit po fotkách rodičů, protože takový dva dárečky se jen tak někomu nepovedou :)))

6
okkvp
Reagovat

@Blabla: vypadlo ti – Natálka udělala kurz a zkoušky na letušku a létá u SAS. V září stihla udílet rady nebo sdílet zážitky s Nikitou (o té seznamovací RS, kde teď Nikita je)

7
Blabla
Reagovat

@okkvp: popravdě takové „děti“ na mě působí hodně antikoncepčně :D:D

jaj…vlastně…Natálka si našla svůj životní cíl…ukazovat kyslíkové přístroje a exit z letadla…nj…i když při její inteligenci…bože…mám i strach to napsat, abych nepřivolala leteckou katastrofu!!!

8
okkvp
Reagovat

@Blabla: hlavně ne leteckou katastrofu, to bývají lidi nervní a mohli by po Natálce třeba i řvát a chtít aby se rychle rozhodla …..

9
Blabla
Reagovat

no právě…obětovat tolik lidí, bo holka neví, jestli je má pustit předními nebo zadními dveřmi…chudáci….

10
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Letuška? Skvělá volba! Tam využije tu svoji posunčinu.

11
Carol
Reagovat

No čekala bych, že se Sandy bude kamarádit s Nadiou a Simone, spíš než s Amandou

12
okkvp
Reagovat

@Carol: Sandy s Naďou? Nevím jestli mi napadl někdo ještě méně pravděpodobný. Vždyť jsou jak noc a den, to za prvé. Za druhé to k sobě Sandy s Amandou mají dost blízko (na mapě). Spojuje je i stejný obor činnosti, kterou si přivydělávají.
Podle všeho, co je veřejně dostupné, to vypadá, že s Naďou kamarádí akorát Malte a trochu Simona. I když tedy nevylučuju, že iniciativa nekámošení se s nikým, je z Nadiny hlavy.
Občas někde na nějakých společných fotkách vidět je, ale buď jde o ty promoakce, kam je štáb dirigoval po různých dvojicích/čtveřicích jmenovitě anebo jde o spolky, z kterých dost trčí, že dělá Slaďourovi jen doprovod, protože jde spíš o pánské sedánky.

13
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Sandy a Nadiu v hotelu spojoval pouze společný nepřítel.

14
okkvp
Reagovat

@Ananas: Tak.

15
Miky
Reagovat

Takže po vďake adminke za skvelé rekapy taktiež vďaka aj za posúťažné drby zo života našich MEX hrdinov.
Pri zmienke o nádejnej letuške a jej skúškach do SAS som si spomenul na jeden:
Adeptka na letušku robí záverečnú praktickú skúšku, sedí v pilotnej kabíne a z reproduktoru počuje pokyn z veže: „Udajte vašu výšku a polohu“
Blondýnka Natálka nezaváha ani sekundu: „180 centimetrov, pravé sedadlo.“

16
JanaVoh
Reagovat

Ahoj,
chvíli jsem tu nebyla, ale díky za skvělé rekapy a zhodnocení, postupně jsem se dokoukala a dočetla konce. Konec hodnotit nebudu, to už se tu omílalo několikrát. Ale co osobně překvapilo mě, je vztah Nadia a Malte, nějak mi ty dva k sobě moc nejdou.
P.S. Nevíte co Amanda a Henrik? je to prostě moje srdcovka:-)

17
okkvp
Reagovat

@JanaVoh: o vývoji mezi Amandou a Henrikem jsem psala v drbech několikrát. Nedávno i o tom, že Henrika nahradil jistý Frederik. Dohledej si. (pokud ne přímo drbací články, tak v rámci rozluček)

18
Prochor
Reagovat

Jen malá poznámka k větě Henrika:“Platí tu Henrikova slova, že pro silné hráče nebyl hrozba. “
Silný hráč se ovšem nenechá vyhodit ze hry a už vůbec ne dvakrát za sebou jako Henrik :-)) To svědčí jen o tom, že Henrik se pokládá za silného hráče neprávem. Jeho strategie byla hloupá a on ji dokonce podruhé zopakoval se stejným výsledkem. Henrik byl jeden z nejslabších hráčů.

19
pelmel
Reagovat

Prochore, už toho Henrika nech být…. podle tvé logiky by nejsilnějším hráčem byl Martin s Prckem? Protože se „nenechali“ vyhodit? Nenech se vysmát… Chápu, že Henrika nemáš rád kvůli tvé Nadie…ale už ty“jakékoliargumentyhlavněžejsouprotiHenrikovi“ taháš z paty…

20
okkvp
Reagovat

@Prochor: :-DDD
Původně jsem v článku měla tu větičku s dodatkem, že se nejspíš budeš ofrňovat, ale musela jsem krátit rozsah, tak to holt vypadlo :)))

K onomu jen dodám, že jsou tvé (provokativní ?) reakce zajímavé. Na tom, že byl Henrik jeden z nejsilnějších hráčů v téhle sérii se shodla většina dánských diváků i lidí takříkajíc od fochu, tzn s touhle RS spojených. Podle nich měl nejen dobrou taktiku, ale i to co dělá hráče téhle hry větším než jiní. Charisma a zábavný potenciál.
Jestli jsi to nepochopil, jde o srovnání těch konkrétních hráčů a jejich významu a přínosu ve hře. Nikdo by ani necekl, kdyby Balslev nebo Martin byli podobné kalibry jako Henrik, nebo třeba Danny a Mille či Natálka, které k tomu konci přispěli významně, byly někdo jako Nadia nebo Amanda.

Ta tvá kolovrátková kritika zní už podstatně ješitněji a hloupěji něž jakékoliv Henrikovo vtipkování o Bílé pracovně. Jsi taky korunovaný?

21
Prochor
Reagovat

Byl jsem napaden za svůj názor tak mi snad dovolíte, abych se obhájil.
Podle toho, co mám nasledováno ( a věřte že jsem RS maniak) , tak existuje několik progresivních taktik, které se dají obecně uplatnit:
Taktika č.1 – Nedemokratická aliance – velká osobnost, která má vliv na spoluhráče si udělá silnou alianci, ve které rozhoduje typ – Nela Slováková , Boston Rob, Russel Hantz. Je to nejsůspěšnější taktika ale může si jí dovolit jen opravdu silná osobnost. Absolutně nechápu proč jí neuplatnil Henrik, kterého za silnou osobnost a charismatickou osobnost považuji
Taktika č.2 Demokratická aliance – speciální modifikace je „Dívčí válka“ čili ženy začnou vyhazovat muže. Druhá nejčastější taktika. V Hotelu Paradise se ale nedá uplatnit protože v této RS se sleduje genderová parita. Smíšená demokratická aliance zpravidla konverguje do nedemoktatické aliance, protože jeden z členů aliance je dominantní.
Taktika č.3 Let pod radarem – typ Martin a Sandy. V Survivoru John Cochran. Nenápadný ale inteligentní hráč se snaží být neviditelný. Tato taktika je často kritizovaná ale je celkem účinná.
Poslední taktika je nejhorší cesta a je to rarita. Vlastně jsem jí viděl jen jednou v případě Gino Valentu- pražského supermana. Hráč je pokládaný za silného a největšího manipulátora, ale nemá za sebou žádnou pevnou alianci. Zvítězit může pouze velkým náskokem proti ostatním díky své inteligenci – dokáže těžit z naprosto správného odhadu, jak budou jeho soupeři reagovat. Dokáže správně zhodnotiti situaci a zvolit správný plán.
Na závěr chci říct, že nejsem úchyl, který Henrika nenávidí, jen jsem nezpozoroval nic, co by z něj dělalo silného hráče. Uznávám, že hráčský potenciál měl (silná osobnost, vliv na spoluhráče) jenže ho bohužel pro něj nedokázal uplatnit.
Nic ve zlém – jen jsem chtěl obhájit svůj názor.

22
JanaH
Reagovat

Jauvajs!
Uplakánek Russel a mimoň Cochran… tak to je silná káva. :-D
Stejně jako chtít srovnávat HP se Survivorem. :-DDD

23
Prochor
Reagovat

Jano – Vy pokládáte nejsilnějšího a nejciničtějšího hráče a manipulátora všech RS Russela za uplakánka? A nejchytřejšího hráče Cochrana za mimoně? Přečtěte si reakce amerických diváků. Víc není třeba dodávat.

24
Prochor
Reagovat

Jano- ještě budu reagovat na druhou připomínku – srovnání HP a Survivora. Podle mého názoru mají všechny sociální soutěže jedno společné. Je to otázka jak se jednotlivec prosadí ve skupině lidí. Druh reality show tvoří jen pozadí tohoto zápasu. Třeba takový Vladko Dobrovodský by se prosadil stejně dobře jako ve VV i v HP, Survivorovi, Farmě atd. Záleží na síle osobnosti a na inteligenci.

25
JanaH
Reagovat

Ale no tak, Prochore.
S Russelem v jeho další řadě vyběhli jak s horkým popelem a skončil epickou plačtivou scénou. Viděl jsi to?
A svého miláčka Cochrana za nejchytřejšího považuje snad jen Probst. A možná ty. :-)
Tímto končím s OT, bo to stejně nemá cenu…

26
Prochor
Reagovat

25 – Když se na něj dohodli v řadě lidi jeho kmene , kdy se střetli Russel s Boston Robem. Ale byla to od jeho kmene trochu srabárna. Ale v tom, co říkáš máš pravdu protože Russel to neunesl. Ale silný hráč to je – to uznej. Viděl jsem to. P.S. druhý nejsilnější hráč Boston Rob se ovšem prosadil.

27
JanaH
Reagovat

Uf, s reakcí na druhou připomínku už vůbec nesouhlasím, Vlada milovaly divačky (no, i někteří diváci), ti mu umožnili výhru. V jiných tipech RS, tam, kde by rozhodovali soupeři, by neměl nejmenší šanci. Jeho sociální inteligence je totiž, podle mne, nulová… a k vítězství by potřeboval určitě víc, než jen umět házet hárem a hystericky řvát, že něco nebo někoho ne-sná-ší.
PS. Bostona miluju!
Fakt poslední věta… už budu jak Fufík. :-D

Přidat komentář