Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Veselte se, neperte se – rekap 71

4. Listopad 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Den sedmdesátý první je v Hotelu Paradise předposlední. Dopoledne bude zrno očištěno od plev a budeme znát první dva finalisty. Zbylé osazenstvo si na rozhodnutí ještě počká. To už ale hotelem zní veselý hlalol devíti navrátilců. Na finalisty i na Jury čeká slavnostní večeře a poslední hotelová párty s nečekaným průběhem i dohrou. (pod vlivem jsou i titulky) Dívejte se dnes v 19.00.

Zaplať bůh za několik uražených majestátů -Rekap 71

Tak copak se to dneska v Ráji stane, co znamenala ta červená tekutina vytékající z odstřižené karafy.
Martin se Sandy probírají co udělat, kdyby Mille měla rozhodovat, aby je nevyhodila. Sandy už to prý s ní včera načala a má slíbenu přízeň, ale věř jí, že, většinou totiž prý pěkně lže.

U snídaně je dnes opravdu hodně napjato. A už je tu dopis pro Mille. Začíná blahopřáním a že za přeříznutý provaz půjde na rande. Ostatní rozhodnou, kdo jí bude dělat doprovod.

Co se děje, rande a dneska žádné nadšení? Většina vypadá spíš otráveně, zájem má jen Prcek. Zato ale vážný. A vida, jeden zájem plodí druhý, taky Martin, by šel. Dámy spíše mlčí, přihlásit se žádná nehodlá. Podle Natálky je v tom zrada.
Pravidla nepravidla, Balslev navrhuje aby si vybrala Mille sama. Sandy se tváří, že tam není, ale eskymačka prý stejně na chvilku zauvažovala jen o Natálce, nicméně co s babou, chlap je přece jen chlap – půjde Prcek. (Toho klidně přepere, kdyby bylo potřeba)


Místo chůze bylo štábní vozidlo, k bazénu Casa del Abuelo na Playas Paraiso je to přece jen delší štrapáce (10 km). Jojo, výhled je tam ale fakt krásnej. Zatím mají jenom drobné občerstveníčko a čas tráví dohady o co by tak mohlo jít. Vypadne někdo z nás, budou o nás rozhodovat anebo opačně? Ale nesou jim psaníčko. Nervy jako špagáty. Mille nahlíží….se chytá za nos … Jste ve finále. Pane Bože to je úžasný
(„úžasný“, k dokonalosti už chybí akorát Natálka a návrat ušouna)

Psaníčko se nese zatím taky v hotelu. Tam se taky nervozně fuckuje. Natálka přilétla celá žhavá a poslouchá co Martin čte. Nejste na rande, tak ponesete následky. Musíte rozhodnout, kdo z vás hotel opustí.

Natěšenost princezničky střídá zas ta vykloubená sanice. Sandy sedí a vypadá vytesaně.

(jestlipak jí napadlo, že by ji parťák teď mohl vystřídat) Martin se dlouhou chvíli taky ani nehnul, zatímco Natálka vzívá střídá božstva i prdele…. Pak mi ale odlehlo. „Asi chápeš, že chci jít do finále raději se Sandy“.

Chápe. (imho jen díky tomu, že Sandy je její největší kámoška a že jí to všechno tak rychle nedošlo)


Natálka se ještě musí vypovídat. Domů se jí samozřejmě nechce, vždyť tvrdě bojovala (nejvíc s logikou), ale vážně vám to strašně přejuuu , smrk smrk, a jde tedy balit. Tak moc chtěla vyhrát, ale byla to skvělá zkušenost a může být na sebe hrdá !!!

Tož to by bylo. Následuje natahování stopáže made in homeland, chyběla už jen koťátka. Martin se Sandy obědvají samotní v prázdném hotelu. Pak doráží šťastná dvojka a prcek se cestou těší, že mu tam zbyl jen harém Sandy a Nathali.
Prd a vořech kámo, jak říká jistá „dáma“. Tak jak bylo, jak jste se měli? Martinovi se Sandy přijde blbý, jak se příchozí dokážou zubit, když někdo vypadl. Jenže oni maj v rukávu tu úžasnou zprávu. My jsme ve finále a vy?

Tak my taky? Tó my nevíííme …

„Nadšení“ se u Sandy s Martinem dá krájet nožem. Zatímco Mille s Prckem se těší, že večer bude prima prča, Sandy s Martinem přemýšlejí, zda přežijí oba nebo ještě jeden z nich vypadne. Sandy přišla na to, co by bylo ze všeho nejhorší – kdyby si museli vyměnit partnery

Střih a …
Dveřma ji vyprovodíš, oknem se ti vrátí. Po schodišti právě slavně stoupá první členka letošní poroty. Táák šťastnááá Nathali (bez mučení se přiznávám, že jsem doufala … no tak nic)
Následuje Laura se Slaďourem, mistr Kapr se nese v novém saku sám. Další se těší na to, jak bude rozhodovat Benjamin. Ženou v sexy prezervativu je černovláska, kterou si snad vůbec nepamatuju. (Mortyša), za ní stoupá Malene a Christian, a čí jsou ty poslední nohy … prozrazuje to doprovodná muzika – Henrika :)

Porota se nám sešla v dobré náladě a plánují, jak to večer pěkně zalijí. Nahoru ale opatrně stoupá už i hráčská čtveřice. Jejich ahoj zní troška zaskočeně, ale prý je všechny rádi vidí. Sandy jako Jury ovšem nenaladili. Z pramenů od pramenu prozradím pozadí nenadšení – 6 z 9 pomáhala odstranit. Do společnosti vstupuje ale taky Rikke a nese se velmi vážně. Sandy se hrůzou opotila až kdesi, ale rychle oschne, i je vítá jako finalisty.

Konečně

A teď si mají užít poslední párty v Hotelu. My si užijeme zavádějící maglajz v titulcích, tzn následuje velmi klopotně získaný opravník

S Natálkou nás rejža nešetří, komentuje jak luxusně jim prostřeli k večeři. A pak už se za veselého hovoru konzumuje.
Mille si ale blbě vybrala zasedací pozici. Přes roh sedí Christian a toho pořád ještě svrbí akce ruka. Náladu jí zkazil hned první větou, že slib podpory je vzhledem k oněm okolnostem teď už jaksi pasé. Mille se ohradila, ať nekecá, že když viděl Malene, tak ani nezapochyboval. Dyť jí to dokonce řekl, že má chápat, že jí sice něco slíbil, ale teď to musí udělat takhle, vzhledem k vazbě k Malene. Tak co chce, že ten… (zmrzlý chcanek), huláká Mille už na půl jídelny.

Jak se dalo předpokládat, Christian chce dívce pozlobiti nervík a tak jí připomenul, že on ale ručkou nemával. Ne, nemával …. No a to je právě ono, Christian hbitě přešel k druhé půlce problému. „Kdybych to byl udělal, tak bych dělal všecko proto, abych tě tu udržel, a v žádném případě bych tě neposlal domů“

To už Mille směřuje k bodu varu a odsekává, že o tom nechce diskutovat, což je tak nějak Christianovi rovnou na dezertní vidličku. „Njn, protože jsi tak ubohá diskutérka“ opáčil v klídku. No a místo abychom se na zítřek pocvičili v umění věrohodného sebeobhájení, vaříme, tzn argumentujeme výrazy „Drž hubu“

Ještě, že už se společnost začíná od stolu rozcházet, Mille má příležitost si pobreknout na ramínko své doživotní kámošky Natálky. Nezvládnu to. Zkazí mi celý večer, protože se s ním nechci dohadovat.
Jak mi může to finále závidět? Já mu nerozumím, bé bé. Prý že má alespoň možnost se mi za to mé hlasování pomstít. (no a ještě ke všemu není sám, ajaj, to se nám to nějak smrskává..)

Natálka je dobrá uklidňovatelka. „Kašli na něj, je to tvůj poslední večer, tak si to užij. Říkala jsem ti, že je zahořklej. Kdybys byla tu ruku nezvedla, tak to udělal on a nebyla bys teď tady, tak buď silná. Jsi tady a děláš všechno jen pro své dobro. Jsi tady jen díky všemu, co jsi udělala“ pravila moudře ke své už skoro neposmrkávající kámošce.
„Je otrava,že si nemůžeme jen užívat, opravdu bych se dnes chtěla jen bavit“ opáčila Mille a vyrazily.

Ještě než se prvními drinky posílené osazenstvo dalo do tance, Kapřík nás ujistil, že by už nechtěl soutěžit, ale že to zde byla jeho nejlepší životní zkušenost a že si poslední večer míní pěkně užít.

Pak ale hudba utichla a začala se zase kout železa. Prcek využil odskoku na wc a zkouší to na kámoše Benžího. „Doufám, že se na tebe můžu spolehnout“ Benží ovšem kupodivu Prcka neobjímá v srdečném záchvatu, naopak jej mrazí výrokem – uvidíme. „Taky by se mělo myslet na důstojnost a pár lidí je tu déle než ty“. Prcek je ale přece napoleon (proto taky stojí před Benjaminem o schod výš) a že prý ale on má hodně velké zásluhy.

(pokud tím „hodně“ marně trápíte paměť, tak se za těch 15 dnů v hotelu spolupodílel na vyhození Mortena a Christiana s Malene, jinak se celou dobu akorát potil hrůzou, aby nebalil sám)

Benjaminovi ale napovídat nemusím, ten ví přesně, koho si místo něj vybrala Natálka. Prcek si, zdá se, ale u Benjího věří, jen když je na ni tak napruženej, aby ji nenaštval i proti Prckovi. Její hlas přece potřebuje.

Nahoře se na zítřek připravuje Henrik. Sedí se Sandy a rozebírá jejich taktiku. Nechápe, proč hráli nedůstojně při zemi jako malé krysy. Sandy mu vysvětluje, že si vymysleli plán chytrý a blbá blondýna. Henrik se jí ptá, zda byla hodna takového stylu hry. Sandy mu oponuje, že to ale přece funguje. Jemu se to však pořád nezdá, podle něj to působilo blbě a přitom to neměla zapotřebí. U něj tím moc respektu nepobrala. Sandy krčí rameny, stejně to do rána Henrik vlivem kocoviny zapomene.

U baru se zatím dostali do křížku Benjamin a Nathali. Zrovna ji častuje jednou ze svých lichotek, že něco co jsme neslyšeli má prapůvod i v tom, že se jí všecko musí vysvětlovat nejmíň třikrát, než je vůbec šance, že to pochopí.
Ajaj, tohle je na Natálku silná káva. Taky se hned dotčeně ozývá a chce vysvětlení. Zachránil ji přece, sama je na tak akorát na hovno, hrozivá nula. Natálka se cítí dotčená, nene nula je naopak on, bez ní by to přece nikam nedotáh a vůbec, tak se mohl postavit jinam. Tím ovšem rozjetému Benjaminovi umožnila zajímavé výkonnostní srovnání. „Ty nebo Mille? Prašť jako uhoď, jedna jak druhá“ a pak nás informoval, že Natálka je zcela nefalšovaná blbá blondýna, jako kdybychom nebyli téhož názoru.

Netuším co děvenka čekala, ale nakonec si spolu sedli i ke stolečku a dábel Benží jí s ledovým klidem na prstech odpočítával, kdo všechno z hotelu ji považuje za blbou,

přičemž využil příležitosti a to malebné slovíčko Snotdum (sopel pitomý), které má v dánštině podle všeho velmi solidní sílu, opakoval u každého jména. „….Mortyša, Prcek… a já tě dokonce bránil“ Zcepenělá princeznička uraženě pravila, že je jí to u prdele, ale pak si přivolala na konfrontaci Balsleva. Je to pravda?
A tak Benží znovu poctivě jmenoval a snotdumoval, zatímco já smíchy brečela.

Prckovi se dělalo mdlo, tohle je přesně to, co vůbec nepotřeboval :-DDD „To není pravda, to nikdy neřekl“ a statečně zdrhl, načež Natálka vyjádřila své hluboké opovržení nad Benjaminovou osobností a pak si postěžovala ve zpovědnici, že snotdum o ní nikdo říkat nebude, to přece princezničky nemohou tolerovat :DDD V reálu si ještě vyměnili několik replik na téma kdo byl pro koho dočasný a kdo je jak takticky na výši, k čemuž Natálka ve zpovědce Benjamina počastovala ocejchováním, které značně zaujalo i dánské diváky: Je to Kurva- idiot- divný- tajemný-skřet- svině! A myslím to vážně!!!


Od Benjamina si běžela postěžovat dolu do pokoje, kde zřejmě Mortyša nenápadně naháněla Martina. Naprosto konsternová blbá blondýna je blízka pláče a musí to ze sebe dostat ven. Přece ten pojebanej psychopat nemůže jen tak veřejně říkat, že je blbá, je to její poslední noc a je to tak nepříjemný, smrk smrk.
Ochránce zraněných holčičích dušiček se ale našel.

Léčení odražených eg jede jak na běžícím pásu. Teď to přišlo na Kapra a levity čte samozřejmě Lauře. (tentokrát podle pochytaných útržků chápu, že dámy překladatelky raději samostatně básnily) Mlel skutečně cosi o tom motání citů do hry, aby vzápětí projevil nepochopení, proč se tedy k němu napřed měla jako ke svému Králíčkovi a pak se na něj úplně vyprdla. Laura se zřejmě snažila nějak argumentovat (to jsme neviděli), jenže pak si dovolila velkému Foxíkovi říct, že tomu nerozumí.
Týjo, ten vystřelil :DDD

Musí být úplně blbá. Malte se snažil svou soudružku podpořit, ale jen přilil oleje do ohně. Hrdina je zrazen, hrála mu na city, políbila jej přece v té koupelně, když vedle Malte spal. Musí být magor. (JakožeLaura)
Popřeš to? Jo, nelíbali jsme se. Řekni mi to do očí … a už jede peckou čenichovkou zavánějící strkačka
HP71-Laura

Nech mě to vysvětlit – Ne jen to řekni pěkně nám oběma, pořvává hrdina na Lauru a ta to nakonec názorně převádí … (káčo, mělas hlavně říct, že tam za tebou podle vlezl a škemral)

Laura je nasraná, Malte dotčený a Kapříček je najednou hodný jako beránek a má takový šťastný hlásek. Zcela jasně v něm slyšíte, jak se tetelí radostí.

To Natálka už je o chvíli později už naladěná dobře. Drží se Martina, pěje na něj ódy a hází flirtovní cukrbliky. Martinovi v hlavě jede počítadlo na hlasy, tak funguje k spokojenosti blonďaté princezničky …

A ještě pusinku a ještě jednu a princeznička se tam pomalu roztekla.

Kasper se mezitím přeladil z dur do moll. Byl přece Laurou naprosto, naprosto ponížen. Nějaké omluvy jej nezajímají. Z toho už se nevymluví. Udělala z něj pitomce, štká hošík z plakátů (před „celým národem“ – jestli by neměl uvažovat o emigraci).
Ještě nikdy v životě chudák nezažil holku, která by se k němu takhle chovala.
Ví vůbec jaký to bylo cestovat až do Mexika, aby ji viděl??? (při turbulencích kapříkovi zvracel do klína tlustý mexikánec?) A pak zjistil, že byla s dalšíma dvěma, s jedním jsou milenci a nakonec ho ještě i vyhodila??? Jeho!!! Lišáka Břízu!!! Nikdy ti to neodpustím, ty …ty … ty jsi tak podlá !!!

Ještě je tu ale jeden se zraněnou upřímnou láskou. Laura vstupuje do pokoje a zaujímá pozici filmové Star.

Malte, vzdechne od dveří , pak dramaticky dojde až k němu, vyškubne mu tričko a zahodí a šeptne do tváře „Je mi to líto, opravdu. Nesmíš si myslet, že nejsem štastná za tebe, protože jsem“
Malte je však těžce poraněn a zanechal dívku se srdcem na dlani nevyslyšenu. S Kasprem už to nespravím, odpověděl a složil se na otoman. Nejdřív ze všeho se potřebuje se vyspat.

Laura pochopila. Fuck, zase to posrala. Na schodech potkává Malene s Christianem, který je hodně pod obraz. Laura se jí svěřuje, že Malte je jako kus ledu a už ji nechce. Chápavá kamarádka jí nabízí útěchu a morální podporu. Je naštvanej a zklamanej, zítra to bude lepší. Taky bys byla na jeho místě. Neboj, zítra to bude úplně něco jiného, uvidíš. Laura tomu sice nevěří, ale taky holt půjde spát. Jenže kam? Malene jí ještě nabízí, že bude spát s ní, s Christianem se zvedají ze schodů, on trochu zavrávorá, Malene ztrácí rovnováhu …
HP71-Pad
a Hotelem se rozléhá zděšený výkřik. Malene zahučela pod schody. Okamžitě se sbíhá celé osazenstvo hotelu a podává první pomoc. Odkudsi vybíhají členky štábu, volá se doktor a sanitka. To nám ten finálový den pěkně začíná….

Malene jsme sice viděli jak s dlahou na ruce a podepřená zdravotnicí, jde po schodech na podestu. O moc dál, ale nedošla, pak už ji nesli a vezli do nejbližší nemocnice. Kromě ruky a zápěstí si totiž zlomila i tři žebra a propíchla plíci, takže ji operovali. Pobyt v Mexiku si tudíž oproti ostatním o něco prodloužila. Z toho pádu si prý vlastně nic nepamatuje, jen to jak vstávala, pak se probrala až v nemocnici. Nemá proč, aby se někoho zlobila, bylo to prostě jen nešťastná náhoda. Větší problém je, že i přes veškerou rehabilitaci jí dosud ruka trvale bolí a bude asi muset postoupit další operaci. Zádrhel je též v tom, že nemůže vykonávat své povolání a je otázka, jestli to ještě někdy půjde

Královna hlouposti přece jen ostrouhala

Slečna letuška se do finále jako hráčka nepodívá. Hurá sláva, i když jsme na výdych dostali jen pár minut a už v hotelu zase strašila, tentokrát jako členka Jury. Hru ale dohrála po 23 dnech a co se týká délky pobytu je tedy za Mille na 13. místě. V hotelu se proslavila především neuvěřitelným afektem, samolibostí a IQ tykve. Zapomenuta by však neměla být i její značná záliba v družení s chlapci. Ji Morten ukázkou své hvězdičky evidentně potěšil, byť ke kýženému zásunu to nevedlo. Christian byl jako zachránce podstatně úspěšnější a o pár dnů později si to pro jistotu zopákli. Jenže hodná holčička nemá smysl pro humor a tudíž nestála o spojování své osoby s někým tak odporným, jako je Christian a z lásky se vyklubala solidní nenávist. Nebýt toho, tak by možná byl úspěšný i lichotící Prcek. No a možná můžeme litovat, že se k jejímu IQ Benjamin jednoznačně nevyjádřil o pár dnů dříve.

Jako ramínko na šaty a držák na vlasy dobrý, jako hráčka v téhle RS pro obveselení diváctva tak někam na začátek, týden, maximálně dva, a pak unést a už nikdy nevrátit. Pro kolegy snažící se o nějakou hru a taktiku holý neštěstí. Jenže štěstí holt sedá na blbce a jí se drželo fakt dlouho. Vzhledem k jejím výkonům v druhé půlce účasti je těžké jí přiznat vůbec nějaký projev smyslu pro taktiku, byť na začátku to vypadalo alespoň na pud sebezáchovy. Podle mého v tom ale byla vlastně opravdu jen čirá náhoda a její projevy urputné snahy zvítězit, nás jen mátly.

Jak čtveřici finalistů přáli dánští diváci? Jaké si přáli výsledky?
Oficiální stránka dala hlasovat o tom kdo by měl vyhrát, to metroexpress pojal anketu šířeji (vložena vpravo). Pravda, taková masa hlasujících jako na ofiku tam nebyla, ale přesto je zajímavá.

Zdroj obrázků: TV3, playasparaiso.com

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 29
1
jenkaa
Reagovat

No tak už se fakt těším na večer. Na to odhalování charakterů:-)

2
pelmel
Reagovat

super spoiler : – ooooo

3
Ananas
Reagovat

Tenhle díl byl jeden z těch, kdy mi asi nejvíc vadila nedostatečnost titulků.

4
okkvp
Reagovat

@Ananas: první půlka byla strašidelná nuda, ta strkačka to sice trochu vylepšila, ale celkově takhle nudnej předposlední díl v těch řadách od 2005 fakt nebyl (viděla jsem)

5
Melek
Reagovat

Rozhodně budu držet pěsti Martinovi a Sandy. Jestli budou s koulí chodit ti druzí dva finalisti, asi mě z toho štréchne :D a ten pád Malene vypadal opravdu dost ošklivě, sice byl avizovaný, ale stejně jsem se lekla.

6
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Byla smůla, že ti tři byli zrovna ti tři.
Byla bych ráda rozuměla víc u té večeře. A taky mi přišlo trochu podezřelé prohlášení některých, že se z hotelu doposud neodvážili.

7
Ananas
Reagovat

@Melek:
Zahučela hrozně, čekala jsem pád po schodech, ne přímo dolů.
Fanouše máme stejné. Pokud by byl jen jeden, víc fandím Sandy, víc tipuju Martina.

8
k
Reagovat

Prosím vás, mě asi něco uteklo, čtu tady rekapy a naposled byla v hotelu ještě Natálka a Mille přestřihla tu karafu. Najednou je tady v článku čtveřice finalistů.

9
okkvp
Reagovat

@k: no to bylo dneska – nahoře to píšu

10
okkvp
Reagovat

@Ananas: tu večeři právě řeším, jak to napsat, bo je to takové zamotané. Tam to bylo v titulcích nejvíc ujeté. Pak chyběla některá sprostá slovíčka – to taky řeším, bo běžné slovníky fakt nestačí. Dáni prý mají urážek a nadávek velmi mnoho…. :)

(jézus, dokonce k tomu uspořádali v roce 2012 severské sympozium o nadávkách, protože mají prý velký problém jak si vzájemně překládat filmy, knihy, tv pořady ….)

11
Blabla
Reagovat

jaj, tak souhlasím…první půlka dost o ničem, to mohli zkrátit….:-( Večerní párty už byla zábavnější, a jelikož jsem neviděla upoutávku, tak jsem se dost lekla teda…ale myslím, že ji trochu postrčil Chris…:-( chudera…
No každopádně Králíčkův Můj drahý deníčku, byl celkem zajímavý…od kluka, který tam oslintal co se dalo, a pak sedí a vykládá tam Lauře, jak je strašná…jsem čekala, kdy pustí slzu a ono joooo…nevím, ale nějak mi toho kluka líto nebylo…
Od Christiana nebylo fér jet takhle do Mille…dyť za jejími zády hrál…moc velké uražené ego…
A Natálce jsem to zase pro změnu přála…a taky nechápu velice proč :D :D blbá sice je a hodí se k ní velmi dobře: dlouhé (a navíc blond) vlasy, krátký rozum :D sakva, vražedná kombinace :-)

12
Blabla
Reagovat

@okkvp: sympozium se brzy bude asi konat i tady :D pan prdident by měl jít do hotelu :D tam by se vyjímal…sprostý je, chlastat umí taky dobře…a upoutávky by byly plné pádů….

13
okkvp
Reagovat

@Blabla: u té večeře se vedly trochu jiné řeči než dámy překládaly! A nejen tam.

14
Blabla
Reagovat

@okkvp: doufám, že pokud budou vysílat další ročníky, tak si najdou někoho více erudovaného na ty překlady…některé slovíčka jsem za tu dobu pochytila i já, takže často jsem poznala, že říkají něco jiného…doufám, že nám to trochu osvětlíš v rekapu

15
Johana
Reagovat

Charaktery se spíš potvrdily, než odhalily a všichni se chovali podle předpokladu – chorobně ublíženecký Christián, macho Benjamin, velkohubý Henrik, plačtivý Kasper, ješitný Malte, jeliman Balslev…nemyslela jsem si, že to tak někdy bude, ale Martin mi tam z kluků vadí nejméně.
Vítězství přeji Sandy, ale kdyby se ti dva podělili, nevadilo by.

Ve včerejším dílu se mi nejvíc líbila hudba, která podkreslovala příchod jednotlivých členů Jury – u každého jiná a výstižná ( obzvláště u Kaspera )

16
Ananas
Reagovat

@Johana:
Souhlas ve všech bodech. Ta hudba mne taky nadchla.
Christián byl na ránu. On i ten stegosaurus, co mu vypučel na hlavě.

17
Johana
Reagovat

@Ananas: :-))) taky jsem si říkala, že ten ještěr na povrchu vystihuje vnitřní obsah lebky.

18
okkvp
Reagovat

@Johana: Jaká náhoda, že ti v tom výčtu chybí všecky dívky – například třeba nedútklivá Mille, ketrá nedokáže přijmout pravdu a buď ječí nadávky nebo bečí, stejně jako například do nebe namyšlená kráva Natálka, které se smí říkat jedině lichotky, všechno ostatní jí uráží a je nepřípustné (čímž tedy Benjaminovu veřejně prezentovanou terminologii pro ni neobhajuju, ale upřímně řečeno, není daleko ani od mého názoru) atd….

19
Ananas
Reagovat

@Johana:
Nechci ani domýšlet, kdeže to ti dinosauři měli ten přídavný mozek;-)

20
Johana
Reagovat

@okkvp: náhoda to není, kategorii dívek jsem si netroufla hodnotit, abych nebyla za zapšklou, závistivou stařenu…dívky předvedly totiž všechny vlastnosti, které bych nerada viděla u své, stejně staré dcery.

Mille mi nevadila, pokud byla nenápadná, její proměna do suverénní až agresivní podoby v posledních dílech se mi nelíbila.
Natálka – to je kapitola sama o sobě a udělala by líp, kdyby investovala ne do plastického chirurga, ale do dobrého psychologa.
A ještě Malena – suchopárná, moralistická a pro mě jedna z nejprotivnějších soutěžících.

21
Johana
Reagovat

@Ananas: :-D tak to byla pecka s tím přídavným mozkem…musím doplnit vědomosti o nervové soustavě pravěkých plazů.

22
okkvp
Reagovat

@Johana: dík, takhle to vypadá hned líp – když už, tak podělit spravedlivě všechny

Já se tu např kvůli tomu peru s tím překladem (a že mi tentokrát fakt dává)

23
Hooper
Reagovat

Tak musím říct, že opět jsem si brečícího Kaspera vychutnal. Trochu škoda, že není lepší herec. A při konverzaci Eskymák-Christian jsem přemýšlel, proč si sedli vedle sebe, tomu se dalo vyhnout.

24
Smiley
Reagovat

Tak už jsem to finále viděla (hned na první pokus mi to slováci dovolili :D), a už se těším, až se to odvysílá i v ČR, abych se mohla podělit o dojmy :)
Jinak Mille ve finále mi vadí, najednou je strašně suverénní, podle mě si to vůbec nezaslouží, měl tam zůstat Malte + kdokoliv, to by aspoň bylo zajímavější :/

25
Ananas
Reagovat

@Hooper:
O tom jsem taky přemýšlela. Možná dostávají zasedací pořádek. Už dříve vedle sebe někdy seděli úhlavní nepřítelé a vyrypovali při jídle. Ačkoli, když o tom teď tak přemýšlím, byl to tehdy taky asi Christian. Že by to vyhledával?

26
okkvp
Reagovat

Rekap konečně vyvěšen, obrázky ale budou až později.

Tentokrát mi luštění skutečného obsahu dalo fakt zabrat. Od začátku večeře jsou v textu použity víceméně citace, krácením co možná nejméně zkreslené anebo „umělecky“ přibarvené. Snad vám to dá dostatečný obrázek. Tam, kde nebyly origo titulky jsem bohužel narážela na svou neznalost dánštiny podstatně víc a nějakých podrobnějších citací jsem taky moc nenašla. Dánské diváctvo a blogerstvo se většinou omezilo na cosi jako wtf + hahaha, případně podle osobních preferencí (většinou podle věku, pohlaví a souznění) na drsné odsudky toho či onoho. Benjamin si tam pověst nevylepšil, Christian jen o chlup (co nabral plus, to zas poztrácel drcem do Malene), Henrik lehce bodoval u diváků hráčů, o Kasperovi se tam většinou taktně mlčelo (smíchy se válely jen uzavřenější kruhy) a Laura dostala konečnou ťafku za to, že si jako dovolila doufat, že jí Malte odpustí – ta je tam prostě u převažujícího dívčího a ženského diváctva za děvku a hotovo. Což je imho celkem zajímavý, protože jinak to na fórech často vypadalo jako na sněmu zarytých femistek.

27
Hooper
Reagovat

@Ananas: Tomu zasedacímu pořádku bych docela věřil.

28
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Velký dík za rekap! Doslovné překlady dánských sakrů nemají chybu! Ten Natálčin výlev snad začnu používat:-)))
Malene měla tedy opravdu pech! Christian tak dlouho dloubal do Mille, až místo ní dloubl do Malene. Je div, že z těch schodů někdo nezahučel už dávno.
Je škoda, že v porotě jsou někteří jen proto, že vypadli nedávno (co s Mortyšou, že…) ale chápu, že vozit tam zajímavé hráče ze začátků by bylo neekonomické. Navíc by hrozilo, že by finalisty ani nemuseli znát.

29
okkvp
Reagovat

fotky a gify v rekapu

zpomaleně má ta strkačka snad ještě větší půvab, škoda, že je to bez zvuku, v tom druhém je zas vidět, jak Christian prohrábl vzduch o pár cm vedle

Přidat komentář