Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Hrát o výhru už nemohou, ale i účast se počítá

26. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Hra o půl milonu dánských korun se dostala do finálového týdne. Hotelem prošlo už … účastníků, zbývá tam poslední osmička. Se snem o výhře se v posledních dílech rozloučila pětice hráčů. Připomeňme si cestu čtyř z nich.

Kopačky pro milovníka bot

Christian, který tak miluje boty, že jich má doma plné skříně, z kopaček které od hotelových kolegů dostal v 66. Dílu radost neměl. Byl pěkně naštvaný. Zda víc na sebe nebo na kolegy, těžko říct, protože k Christianovu výpadku dánský bulvár kupodivu víc informací nepřinesl. Nicméně v rozhovoru pro AFD se společně s Malene spíš jen tak s úsměvem ušklíbali, jakože to jsme to tedy vymňoukli. Zklamání samozřejmě taky bylo, aby ne, ale hra je hra a možná by výpadek ještě blíž finále bolel víc.

Jak už jsem se vyjádřila, Christian si to dokonale zvoral sám, jak zaváháním při nabídce výměny, tak i výběrem páru do duelu. Mille reagovala tak, jak by reagoval nejspíš každý. Pokud ji vyměnit nemínil, měl s ní jednat mnohem otevřeněji, pokud ji vyměnit chtěl, tak prostě neměl čučet a ruku zvedat ještě než to Rikke dořekla. Šťastná nebyla ani další volba, ale v tom se tuším dost podepsala Malene, která chybějící cit pro vnímání pravého stavu reálií projevila už za své první mise. Upřímně řečeno, vůbec bych se nedivila, kdyby pro jejich ponechání ve hře hlasovala jen samotná Laura. Kdo jak hlasoval vím jen z blogu Sandy, a podle toho se zdá, že to tak i téměř bylo. Martin i ona hlasovali prý samozřejmě vehementně proti, Mortyša s Balslevem s nimi a po chvíli váhání se přidala nejen Mille, ale i Kasper.

Christian byl sice výraznou, ale kontroverzní osobností Hotelu. Svou pouť začal v 25. epizodě a zpočátku se nemohl rozhodnout, na kterou stranu se přidá. S Henrikovci, tehdy vlastně ještě Amandovci, se začal dávat do kupy díky spárování s Laurou a definitivně si „plácli“ až když jej Klaun Henrik zachránil před vypadnutím na balonky. Legrační je, že kvůli tomu, že Christianovi Laura dala v řetězovém párování přednost, právě Henrik před tím vypadl.

Christian byl též zdatným hotelovým milovníkem. Je zajímavé, že Lauřiny aktivity přijdou většině divaček i diváků jako pádný důvod ji titulovat hodně nevybíravými výrazy, ale u stejně úspěšného Christiana se nevybíravě tituluje z úplně jiného důvodu ;-) Tož si to připomeňme. Čtvrtý den svého pobytu Christian poprvé okusil nočních vodních radovánek – s Kimii. O úspěšnosti se sice vedly trochu dohady, ale podle všeho o započitatelný bod šlo. S Malene se začal sbližovat při modré párty (37), kdy se pánové vsadili, že něco zklátí i kdby na sůl nebylo a nakonec jich nejvíc olíbala právě Malene. Christian jí pak dal v následujícím párování přednost před Perle a to se mu vyplatilo. Příští noc totiž Laura s Amandou organizovaly bazénový sexdýchánek a Christian šel „náhodou“ kolem. Malene se pak sice ještě pár dnů ofrňovala, ale ruka v rukávě zůstala až do jejího odchodu v 52. Dílu. O tři dny později ovšem dorazil do hotelu počmáraný Morten a Nathali nutně potřebovala záchranu.

Románek s Malene a Christianovo působení v rámci Henrikovců, bylo asi jeho největším plusem u diváků. Příznivců doma i u nás získal hodně. Bohužel má ale v alkoholové špičce trošku moc nevybíravě upovídanou pusu a díky tomu u mnohých divaček (převážně) posbíral i spoustu mínusů a nenávisti.

Druhý pokus pro kadeřnici? Ne, děkujem, kudrlinku raději oželíme

Malene to možná tušila už předem a proto to zvláštně působící nadšení v rozhovoru s Kristianem Lucem pro AFD reportáž před vstupem. Moc oblíbená v Hotelu nebyla (hlavně u dam) a románek s Christianem ji sebral šance na to, aby se mohla chytnout u někoho jiného. No a Christian to zaváháním posejránkoval. Sázka na Nathali a její touhu po mamonu vypadala nadějně, ale Malene soupeřku opět podcenila. Jak víme, Nathali prachy opravdu hodně přitahovaly, ale touha být ve finále, vyhrát a brát vše (nebo alespoň půlku), byla mnohem mnohem silnější. Jaký bude duel, navíc předem ani nevěděli.

Malene tedy v hotelu celkem uhrála 22 dnů, Christian tam byl o dvacet dnů déle a s 42 dny patří do osmičky těch, které jsme vídali nejdéle.

Na Vítězství při odchodu favorizovali Lauru a Malteho a také by si to podle nich nejvíc zasloužili – ona za specifickou taktiku a výdrž, on za hru.
Té čtvrteční noci dostal Christian ty kopačky ale vlastně dvoje. O tom, že o pokračování románku doma v Dánsku Malene neuvažovala, jsem psala už po jejím prvním odchodu, kdy se takto vyjádřila v AFD. Nic se na tom nezměnilo ani teď. Párem byli tihle dva jen v Hotelu, doma se potkávají jen na společných promo akcích.

Pomsta na nevinné – Natasha

Jak příznačné, že dívka s vizáží Morticie Addams opustila hotel poté, co její jméno našli v černé truhličce. Dvacetiletá prodavačka v Hotelu nijak neoslnila a to, že tam není, pro diváka asi velká škoda nebude. Zpočátku si udělala vizitku poněkud chudší duchem, z její štábem vnucené spolupráce se svým ex -, Mortem, se díky jeho jiným aktivitám nic moc nevyvinulo a byla víceméně neviditelná. Je ale pravda, že mohla možná trochu překvapit, protože v slovních soubojích se párkrát projevila jako poměrně urputná bojovnice a určitě se ve hře orientovala lépe než některé její kolegyně. Pamatovat si jí ale asi budeme nejspíš jen jako stín, případně si možná vzpomeneme na její snahu ukecat Martina do postele.

Do hry vstoupila v 55 epizodě, prožila tam 13 dnů a v délce pobytu se tedy zařadila na 22. místo.

Při odchodu byla naštvaná, že musí odejít tak blízko finálového týdne a trochu litovala, že se neodvážila truhličku otevřít. Zprvu si myslela, že pomsta musí směřovat na Nathali, Benjamina, případně Mille, ale zpětně prý chápe proč Christian s Malene napsali zrovna ji. Záměr nachytat ty, kterým to nejvíc přáli nevyšel, cesta přes její jméno měla být oklikou. Na koho Christian s Malene ale skutečně mysleli, se veřejnost nikdy nedozvěděla.

Osobně oceňuji, že Natasha odešla bez velkého tyjátru. Už jsem to psala, jsou mi symapatičtější hráči, kteří umí prohrát, hráči pro něž je to jen hra. Tak jak rychle odešla z hotelu, tak zmizela z očí i publiku. Bulvární tisk se o ni nezajímal a víc než o ní hovoří instagramový profil, tudíž nevíme. Rozklíčovat se dá jen to, že s kolegy vymetla pár propagačních akcí a dovolenou trávila opět v jednom z vyhlášených středisek mládežnických radovánek (Alanya)

I Mistr Pekelník se utnul

Ve čtvrtek dohrál i Benjamin, muž v černém, s kamennou tváří a ďábelským pohledem. Benjaminův druhý pokus v téhle Reality show, byl mnohem úspěšnější než v roce 2010. Tentokrát v hotelu strávil 19 dnů a byl výraznou postavou. Diváckých sympatií se ale víceméně nedočkal, a nebyl oblíbený ani mezi kolegy v hotelu. Hrál totiž tvrdě a jen na sebe. Hrál proti starým, zasloužilým a oblíbeným, pod poker face byl velmi špatně čitelný, navíc působil nafoukaně a přezíravě. U dánských diváků si úspěšně drobil i tím, že dost čile reagoval na sociálních sítích. Asi tušíte, že jeho reakce na komentáře i na samotné situace v hotelu byly velmi nevybíravé. Když k tomu ještě připočtete jakou měl pověst, tak prostě působil jako excelentní hovado. Zčásti se to ale teď už asi dá pochopit, nicméně to, že mu nasratost vydržela tak dlouho, se k jeho pozitivům počítat nedá. Mé přesvědčení, že obejít jej obloukem, i když je to na pohled fakt pěknej chlap, stále trvá.

Mně osobně v Hotelu k srdci nepřirostl, ale pokud mám být objektivní, tak musím konstatovat, že hrál dost dobře i dost chytře a po téhle stránce patřil skutečně k té lepší menšině. K jeho nejvýznamnějším herním akcím patří imho to, že se poslušně nezařadil do stáda a nebál se začít (tajně) vytvářet třetí skupinu, i to jak mistrovsky využil situace, kdy se snažila zachránit Nadia. Pro Nadiiny příznivce je to sice stopro nejčernější vzpomínka, ale útěchou by jim mohlo být, že Benjamin podobně chladnokrevně odkrágloval vracející se Amandu ;-) Prsty měl i v ohrožení Martina, z čehož ale díky volbě Nejmuše nic nebylo a naopak se ve smrtelném ohrožení octl sám.

Tehdy mu sázka na Nathali ještě vyšla a tam byl zřejmě prapůvod jeho pozdější blamáže. Duel s Malene a Christianem v klidu přežil, jen díky princezniččině zaťaté urputnosti vyhrát, tak i díky tomu, že pro ostatní se zdál menším problémem. Jeho osudná chyba přišla v dílu s krabičkovou pomstou. Tam si husacinu upekl na vlastním sádle, když nepochopil, že Nathalin mozeček je uzpůsoben na úplně jiný způsob myšlení. A se sázkou na Prcka to bylo podobné. Njn, s čím kdo zachází, s tím taky schází, Benjamin s tím v téhle sérii není ani první a nebude ani poslední.

S Hotelem a s Rikke se rozloučil s výrazem – pomsta bude velká a sladká. Zda se mu splní alespoň tenhle sen, to teprve uvidíme. Já se těším s ním, i když tedy trochu nerada, že ;-)

Takže vzhůru do finálového týdne. Z osmi na začátku, ve středu odpoledne zbudou jen čtyři.

P.S. Slíbila jsem taky nějaký nový drb…

Tak například se podívejme co dělá dívka, která trhla letošní rekord v nejkratší době působení v hotelu, ale zároveň tam našla lásku – Camilla. Ta se rozhodla, že to jen tak nenechá, spojí užitečné s příjemným a předvede se národu i svému milému. A tak nafotila pár dráždivých fotek, po kterých bulvár s radostí sáhl.

Asi to mělo být na téma – koukejte a záviďte, jak jsem sexy, ale imho se to troška nevyvedlo, alespoň na těch, které jsou veřejně dostupné.

To Nadia radost asi udělat nechtěla, spíš naopak. Ale možná se taky spletla ….
Poté, co se její bývalá milá a kolegyně-soupeřka Natascha slavně vyjádřila v projektu TV3 Spotlight, kde požádala svou Annu, náhradu za Nadiu, o ruku, Naděnka pohodila hlavinkou i pozadím a naklusala před tytéž objektivy, aby sdělila, že to své ex velmi přeje, poslala jí blahopřání a doufá, že dojdou společného štěstí. Rychlost je prý opravdu trochu překvapivá, ale prý pozor, jsou to lesbičky, dodala s úsměvem :D. Oni (podle jiných zákulisních zpráv hlavně Malte) prý nespěchají.
Mě tedy Nadia radost udělala :D

Dánští příznivci Ráje v Hotelu se pak ještě dozvěděli, že další z účastníků lásku ztratil a jiný našel. Šťastnou je Amanda, kterou Malene seznámila s jistým Frederikem a podle Amandy je tím pravým (alespoň prozatím) a smutným a nešťastným je Michael, kterého opustila jeho milovaná blondýnka. Pořád je ještě přesvědčený, že je to pro něj ta nejlepší holka na světě a tak doufá, že má ještě šanci.

No a o Hotelu Paradise se už pár měsíců úplně vážně mluví i v kruzích, kde by se to asi nečekalo. Na univerzitní půdě a ve vysokých státních úřadech. TV3 se totiž pochlubila počtem zájemců o účast v další sérii. Je jich prý přes 2500. Proč z toho mají akademici a vládní úředníci tak zamotanou hlavu? No protože k vysokoškolskému studiu učitelských oborů se letos v celém Dánsku přihlásilo jen 2450 zájemců, což je o 18% méně než v roce 2011 a odpovědným teď už opravdu vážně vrtá hlavou, co na tom HP tu hloupou mládež tak táhne a naopak je netáhne k vzdělání, vzdělávání a pořádné práci, neboť valná část lidí na castingu se prý vyjádřila, že by rádi viděli svou perpesktivu a uplatnění na poli showbusinesu a nebo se touto cestou alespoň dopracovat k nějaké dobře výnosné kariéře. Dánové ale nemusí smutnit, ve Švédsku (s HP tradičně podstatně víc hot) jsou na tom úplně stejně.

Zdroj obrázků: TV3, TV3/PrimaPlay, Realityportalen.dk, Foto Camilla: Karsten Sørensen

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Melek
Reagovat

Díky za článeček :))
Křesťan s Benjaminem mi teda ve finále chybí, bez váhání bych je vyměnila za Martina a Prcka. Druhé vypadnutí Malene už mě nijak nevzalo, už jsem si dost zvykla, že tam není a nechyběla mi. No a Mortyša určitě bude patřit mezi soutěžící, kteří se mi z hlavy vykouří nejdřív ;)

2
Blabla
Reagovat

kdo je Camilla??? A koho si tam našla?? :D
tak Mortyšu si jako dobré zátiší ještě celkem pamatuji, ale tu rádobykočku na fotkách už moc ne…ale za chvilku si jistě rozpomenu :D

3
okkvp
Reagovat

@Blabla: Camilla je ta s tím nosíčkem nakrčeným nahoru, co přišla zároveň s Malene a do příštího dopoledne si měla získat pány, aby si ji vybrali. Nevybral si ji nikdo a tak šla zas dom. Našla si ovšem paradajce Yakuba. Tak nějak v zákulisí. Psala jsem o nich v jednom z prvních drbacích článků

Přidat komentář