Panáček v reality show

Extrémne rodiny od 2. března, Geissenovci v prime-time!

Jojka posilnená úspechom reality show, chce divákom ponúknuť aj na jar nové alebo prevzaté reality show. Po farmároch, mamičkách a i ich mamánkoch uvidíme ďalšiu funny reality show Extrémne rodiny, ktorá bude naozaj extrémna, uvidíme homosexuálnu rodinu, nemanželské rodiny a podobne. Úspešnú nemeckú show Geissenovci posúva Jojka na lepší vysielací čas. Okrem nich sa vracia na Jojku aj Zdeněk Polreich či nová americká reality show Dom snov (Extreme Makeover).




Čo sú Extrémne rodiny

Nový pôvodný televízny formát predstaví divákom niekoľko rodín, ktoré sa vymykajú z bežného slovenského priemeru niekedy skutočne nečakaným spôsobom. V 1. epizóde sa predstaví 27-ročný Tonko s mamou Ivetou a nevlastným otcom Antonom. Ich spôsob života, názory na svet a v neposlednom rade ich výzor sú extrémne už zďaleka. Predstaví sa vám aj štvorčlenná rodina zložená zo štyroch mužov – homosexuálov. Jeden je unudený a tichý, druhý drží peniaze a je mamou, tretí varí a upratuje a ten štvrtí nerobí nič…

Reality show pre Jojku vyrobí osvedčí produkčný tím KUUL.tv, ktorí stoja za úspechom dvoch sérií Famár hľadá ženu či Mama, ožeň ma! Príbehy netradičných rodín budeme sledovať v 12 epizódach, každý piatok. Extrémne rodiny má v pláne Jojke vysielať vždy v piatok o 20:20 od 2. marca (2. března).

Geissenovci dostanú lepší čas

Ako sa hovorí za málo peňazí veľa muziky. To sa podarilo Jojke s nemeckými manželmi Geissenovcami, ktorý už od prvej epizódy sú pravidelne lídrami na trhu. II. sériu reality show GEISSENOVCI – ťažký život milionárov sa rozhodla Jojka odvysielať v hlavnom vysielacom čase vždy v piatok o 21:20 po Extrémnych rodinách. Viac o Geissenovoch.

Dom snov – nová americká show

Americkú reality show Náš nový dom, ktorú televízia JOJ úspešne vysielala o 10:30 hod. a dokonca ju aj celú opäť zreprízovala sa blíži ku koncu a nahradí ju nová americká reality show Dom snov (Extreme Makeover – Home Edition), ktorú bude vysielať každý pracovný deň o 10:30 od 1. marca (1. března).

Polreich sa vracia

Po II. sérií slovenskej verzie Áno, šéfe! s Jardom Žídekom sme mohli sledovať na Jojke až do Vianoce českú verziu Ano, šéfe! so Zdeňkom Polreichom. To, že má český šéfkuchár obrovskú popularitu aj na Slovensku svedčí aj fakt, že mnohé české epizódy boli sledovanejšie než slovenské a dokonca porážali aj slovenskú Ordináciu v ružovej záhrade. Ďalšie české časti odvysiela Jojka v pondelky o 22:30 od 27. februára (27. února).

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Ano, šéfe 2018, Áno, šéfe SK, Geissenovci, reality show obecně, Vítejte doma / Extreme makeover: Home edition

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
LadyXL
Reagovat

Párkrát jsem viděla kousek Geissenovcou a … nic moc, nuda. Vadí mi i nadabování, hlasy příšerné.
Nezmiňujete se tu o jiné reality sh.- „Viem, že moja dieťa je hviezda“. Dávají to až po půlnoci v pátek a pak opakují v sobotu. To se mi líbí – soutěží 1rodič s dítětem, které dítě je největší herecká hvězda. Zároveň se posuzují i rodiče, jak dítěti pomáhají či ho naopak brzdí. V každém díle je 1 pár vyřazen.

2
Elko
Reagovat

LadyXL: o „Viem, že moje dieťa je hviezda“ sme informovali tiež pred štartom. Geissenovci asi mnohým pripomínajú Mojsejovcov inak si úspech neviem vysvetliť, dokonca ešte aj repríza na Pluske má v ten istý týždeň vysoký podiel :)

3
LadyXL
Reagovat

2-Elko dík, vím, že jste informovali o té šou před zahájením. To je fakt. Myslela jsem, že se o tom tady bude víc psát, ale je pravda, že to dávají hodně, hodně pozdě, když pominu tu reprízu v sobotu a tak asi není velká sledovanost. Škoda. Asi to ale dál pokračovat nebude co? 3.řada… Natočila se vůbec? Vím, že byly proti tomu vysílání v Americe připomínky…
Jo, podobnost s Mojsejevovou je čistě náhodná :-D…, ale podle mne měla ona asi větší drajv, nevím. No je to jejich vysílání, jejich sledovanost :-D. Ještěže si mohu vybrat…

Přidat komentář