Panáček v reality show

Ano, šéfe (27.8.) je zpět, Zdeněk vyrazí do berounské Bastily

27. Srpen 2015 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

[singlepic id=11122 w=615]
Včera první nový díl Výměny manželek, dnes zase svůj sekec mazec rozjede Zdeněk Pohlreich se svoji show Ano, šéfe 2015. V prvním díle nové řady zavíta do Berouna do restaurace Bastila, kde vládne šéfkuchař Milan Krulich, kterému zdá se, sebevědomí rozhodně nechybí a vyhrál několik soutěží. Tak v čem je v berounské Bastile problém? Proč si tedy zvou Ano, šéfe? Uvidíte již dnes 27. 8. od 21:35 na TV Prima.

Berounská Bastila – promospot

Kuchař, vítěz soutěží, ale s prázdnou restaurací

Milan Krulich, šéfkuchař berounské restaurace Bastila si o sobě myslí, že je kuchařská hvězda a chlubí se, kolik soutěží již vyhrál. Jen mu to jaksi nestačí na to, aby naplnil restauraci. Ta se nachází v Berouně blízko centra na krásném místě u řeky a stejně zeje prázdnotou.

Michal a jeho ananas

Podívejte se dnes večer 27. 8., jak Zdeněk Pohlreich ocení v prvním díle Ano, šéfe umění Milana Krulicha a jaké mu dá rady, jak vést restauraci se sloganem „dokonalý kulinářský zážitek“.První díl premiérové řady Ano, šéfe! startuje na Primě ve čtvrtek 27. 8. ve 21.35 hodin.

Hodnocení klientů restaurace Bastila

profil restaurace Bastila na Foursquare.com
profil restaurace Bastila na Google Business

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
Bedy
Reagovat

Tak dneska první díl, za mě dobrý, šéf je zpátky v plné formě. :)

2
Fuller McCallister
Reagovat

Hustý. Moc se s nima nesere. Tomu kuchaři srazil sebevědomí na absolutní nulu. Prej „nazdar špekoune…“ Halt dojel na svoje ego, měl se na to vykašlat, přestat machrovat a dělat chytrýho a radši s pokorou makat.

Jinak jako páreček ti dva taky takový zvláštní. Pořád bylo hrozně znát, že před kamerou nechtějí „ztratit tvář.“ Bylo vidět, že ani jeden nebyl úplně šéfova krevní skupina.

3
Jitka
Reagovat

Díl by parádní, jsem ráda, že se ukázalo, že i když kuchař umí vařit, tak zbytečnýma cinkrlátkama a bohužel i svoji povahou to dokáže totálně zazdít. Chápu, že z nich byl pan Pohlreich v rozpacích a kolikrát skončil hlavou v dlaních. Ty lidi nejen nevěděli nic o marketingu, ale ani o managementu a pro stromy neviděli les – prostě nestačí jen umět dát servis a umět uvařit – o tom se nedalo pochybovat, ale je třeba vědět, jak to prodat a co vlastně chci a nechat si poradit, popřípadě se naučit, jak toho dosáhnout. Krásně se zde vidělo, jak oba tápou – ten průzkum mezi berounským obyvatelstvem byl dle mého čin zoufalství. Pan Krulich šel do Ano, šéfe evidentně s vidinou, že si udělá „zdarma“ reklamu a chtěl být chválen a pochválen, takže chápu jeho údiv, že si z něj nikdo na zadek nesedá. Jak psal Fuller, snažili se neztratit tvář, ale za mě se jim to teda nepodařilo.

4
cathy
Reagovat

Moc pěknej start a za mě přesně jak píše Jitka.

5
fb
Reagovat

Jsem rad za ano sefe, prvni dil byl prese takovy, jaky byt mel, konecne je v tv zase i neco malo pro me, nejake heldani talentu a superstary me absolutne nezajimaji :)

6
Zuza
Reagovat

dost dobry….fakt jsem obcas koukala a nevericne kroutila hlavou, jak se mi to libilo :-)

7
Bedy
Reagovat

Jj. Ten format poradu je bezvadnej, a prave Zdenek tomu dava to gró, tu stavu. :). Tesim se na dalsi dily. Jen skoda nic moc sledovanosti v TV, oproti prvnim radam pred lety taky pekne poklesla.

8
ifa
Reagovat

Ha! Info z webu Bastily:

Vážení přátelé, hosté, návštěvníci. Po zralé úvaze jsem se rozhodl ukončit provoz restaurace „Berounská Bastila“.

V Cerhovicích jsem pro Vás otevřel restauraci novou a jak jinak než s názvem „Restaurace Bastila“. Budu se těšit na shledání a pevně doufám, že se Vám bude v malebných Cerhovicích líbit a bude Vám i chutnat.

Těším se na shledanou od 1.září 2015

Váš Michal Krulich

9
okkvp
Reagovat

tak na tenhle díl se asi podívám (V Cerhovicích moc konkurence nebude, ale zas – bývala to nudná díra)

10
Jan Modrianský
Reagovat

Kde seženu ten díl?děkuji

11
okkvp
Reagovat

@Jan Modrianský: kde seženeš nevim, ale kouknout na něj můžeš jako obvykle na Prima Play

12
Mata
Reagovat

Kde si to mozem pozriet v archive zo Slovenska? Cez Prima play to uz nejaky ten rok nefunguje pre nas :( Dakujem

13
Kami
Reagovat

Dil jsem si poridila na Ulozto.cz, na Prima Play je ten archiv nejaky zmateny..

14
Ajvngou
Reagovat

Archiv Primy označil tenhle díl jako šestý.

15
Ajvngou
Reagovat

@Ajvngou: Maj tam asi zmatek.

16
Michal
Reagovat

Podle mě pane Krulichu vařit neumíte a postavit se k tomu, co jste podělal taky ne. Viz moje zkušenost se špatně udělaným masem. Takže je jedno kde vaříte.

17
sigi
Reagovat

Cerhovice? hospoda na náměstí? tam cca před 20 lety vyskakovali kuchaři z oken, když dorazila inspekce DDD. pak postavili dálnici a všechno krásné skončilo ;-) je tedy naděje, že snad znovu? viděla jsem to teď v repríze poprvé. mimořádně nesympatický pán!

19
nyka
Reagovat

Šikana v přímém přenosu.

Přidat komentář