Panáček v reality show

Ano, šéfe 2017 (11.9.): školní jídelna, Olomouc

11. Září 2017 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

ano-sefe-2017-olomouc-skolni-jidelna

Dnešní díl Ano, šéfe z olomoucké školní jídelny již prosvištěl svého času i českými novinami. O co v něm jde? Parta studentů francouzské odnože Slovanského gymnázia v Olomouci vyhlásila stávku a přestali dočasně chodit do školní jídelny. Proč? Protože mají na výběr pouze 1 jídlo, které je podávané vlažné, často je ho málo a chuťově je to bída. Jídlo pro francouzskou sekci Slovanského gymnázia se totiž vaří v jídelně v olomoucké části Hejčín (vaří třeba i pro konkurenční gymnázium Hejčín) a přesouvá se teprve následně na Slovan. Vyřeší Zdeněk Pohlreich tuhle patovou situaci? 31 korun na porci včetně pití? To bude chtít hodně kouzel.

„Tahle jídelna je plná skvělých lidí, kteří ale vaří trochu moc stereotypně. Bojí se jídlo dochutit, protože se někdo na úřadech rozhodl, že jídlo v jídelnách nesmí být dochucené,“ posteskl si šéfkuchař Zdeněk Pohlreich během prvních dní natáčení.

Související články

Pohlreich na olomouckém gymnáziu: Je jednoduché naplivat na školní jídlo / Olomoucký deník

Jak chutná po Pohlreichovi v olomouckých jídelnách? / Olomoucký deník

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
Reagovat

Téma nepochybně zajímavé a jak bylo vidět, něco málo se s tím dělat dá. Škoda, že Zdeněk v nějaké dotáčce nevyrazil i na soutěž školních jídelen (ano, skutečně existuje) a nechutnal a nezjišťoval i tam. http://zatecky.denik.cz/zpravy_region/nejlepsi-skolni-obedy-vari-v-cerncicich-na-podboransku-20170829.html

Přidat komentář